Alueellisen käyttöoikeussopimuksen linja-autoa koskevat kalustovaatimukset, Nurmijärvi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Alueellisen käyttöoikeussopimuksen linja-autoa koskevat kalustovaatimukset, Nurmijärvi"

Transkriptio

1 UUDELY/2290/2014 TARJOUSPYYNNÖN LIITE 9 Alueellisen käyttöoikeussopimuksen linja-autoa koskevat kalustovaatimukset, Nurmijärvi Näitä linja-autokalustoa koskevia vaatimuksia noudatetaan Nurmijärven alueellisessa käyttöoikeussopimuksessa. Tässä asiakirjassa esitetään kaluston vähimmäisvaatimukset sekä kaluston laatupisteytyskriteerit. Alueellisen käyttöoikeussopimuksen mukaisessa liikenteessä tulee käyttää alla olevien määritelmien A ja/tai B mukaisia linja-autoja. Vuoroilla, jotka ajavat moottoritietä (vt 3) Ruskeasuon ja Klaukkalan liittymän tai Ruskeasuon ja Nurmijärven kk:n liittymän välisen matkan pysähtymättä (ns. "pikavuorot"), on käytettävä yksinomaan määritelmän A mukaisia linja-autoja. MÄÄRITELMÄ A Vakiovuorolinja-auto Linja-autokaluston tulee olla Liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen 1248/2002 mukaisesti alaluokkaa III tai B. Matkustajia palvelevat ominaisuudet Kohteeseen soveltuva linja-auto, jossa tulee vähintään täyttyä seuraavat kriteerit: Ovijärjestyksen tulee olla vähintään tai Istumapaikkoja tulee olla sellainen määrä, että matkustajamäärä ei säännöllisesti ylitä auton istumapaikkojen määrää (asetus ajoneuvojen käytöstä tiellä 1257/1992). Linjalla 47 auton on oltava vähintään 30-paikkainen ja linjoilla 42, 53 ja 495K vähintään 50-paikkainen. Istuinten on oltava pehmustetut. Tavaratilan tulee olla sellainen, johon mahtuvat kokoon taitetut lastenvaunut, kokoon taitettu pyörätuoli, polkupyörä, sukset tms. taikka auton keski- tai takaoven yhteydessä tulee olla 1 lastenvaunupaikka Autossa tulee olla selkeä, valaistavissa oleva linja- tai reitti/määränpääkilpi tai -näyttö, joko tuulilasissa tai sen yläpuolella Autossa tulee olla pysähtymistä ilmaiseva ääni- ja valomerkki Aikataulujen ja esitteiden jakelukorin tai vastaavan tulee olla sijoitettu auton etuosaan matkustajien kulkureitin varrelle. Koreihin tulee mahtua A5-kokoinen materiaali. Käytettävän kaluston tulee olla siistiä. Ikkunoiden ja penkkiverhoilujen tulee olla ehjät. Autojen tulee olla ehjiä ja käyttöominaisuuksiltaan ko. liikenteeseen sopivia. UUDENMAAN ELINKEINO-, LIIKENNE- JA YMPÄRISTÖKESKUS Vaihde Opastinsilta 12 B 5.krs Helsinki PL Helsinki

2 2/8 Ympäristöominaisuudet ja muut tekniset ominaisuudet Lain ajoneuvojen energia- ja ympäristövaikutusten huomioimisesta julkisissa hankinnoissa edellyttämät vaatimukset: Kaikkien käytettävien linja-autojen tulee täyttää vähintään Euro 2 -päästövaatimukset typen oksidien (NOx) ja partikkeleiden (PM) osalta Polttoaineen kulutuksen ja hiilidioksidipäästöjen osalta edellytetään polttoaineen kulutuksen seurantaa koko kaluston osalta (linja-autot ja henkilöautot) Liikenteenharjoittajan tulee toimittaa kohteiden hoitamisessa käytetyn kaluston kulutustiedot ajettua kilometriä kohden ensimmäisen sopimusvuoden päätyttyä ja sen jälkeen vuosittain. Kulutustiedot voidaan toimittaa liikenteenharjoittajan oman seurantajärjestelmän mukaisessa muodossa. Vaihtoehtoisesti voidaan toimittaa esimerkiksi ympäristöjohtamis- tai energiatehokkuussopimusjärjestelmän todistus tai vastaava, jossa asian aktiivinen seuranta ilmenee. Polttoaineen kulutuksen seurantaa edellytetään koko kaluston osalta. Olemassa olevien autojen päästötasoa on mahdollista laskea jälkiasennettavien laitteiden ja ohjelmistopäivitysten avulla. Tekniikoita käytettäessä on varmistettava, että saavutetaan haluttu päästötaso (vähintään Euro 2 taso), että ratkaisunkestoikä on riittävän pitkä ja ettei sen käyttö millään tavoin vahingoita moottoria tai lisää moottorin päästöjä missään tilanteessa. Jotta jälkiasennetut ratkaisut voidaan ottaa huomioon, tulee niiden suorituskyvystä ja kestävyydestä esittää riittävä näyttö. Tällaiseksi näytöksi hyväksytään rekisteriotteella osoitettava muutoskatsastus ajoneuvon päästöluokan parantamisesta tai Trafin antaman todistus asiasta. Turvallisuusominaisuudet Enimmäkseen lapsia tai koululaisia kuljettavien vuorojen autoihin suositellaan kalustoa, jossa on ajantasaisen lainsäädännön mukaiset turvavyöt. Alkolukko on pakollinen kaikissa ajoneuvoissa. Uusien laitteiden asennuksessa on noudatettava alkolukon käytöstä koulu- ja päivähoitokuljetuksissa annetun lain (1110/2010) 2 :n sekä siihen liittyvän liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen 405/2011 määräyksiä. Uutena hankittavissa linja-autoissa on oltava toimiva automaattinen palonsammutusjärjestelmä, joka tarvittaessa sammuttaa moottoritilassa ja lisälämmitintilassa alkaneen palon. Palosammutusjärjestelmä on huollettava säännöllisesti, vähintään vuosittain. Huollot on dokumentoitava ja asiakirjat on pyydettäessä esitettävä tilaajalle. Kaikki linja-autot tulee varustaa riittävällä määrällä aukkoja vaahtosammuttimia varten. Aukkojen tulee mahdollistaa vaahdon suihkuttaminen sekä moottori- että lisälämmitintilaan. Aukot saa peittää helposti avattavilla tulpilla. Aukkojen lukumäärän tulee olla vähintään, korimallista riippuen, 1 2 moottoritilaan ja 1 lisälämmitintilaan. Ikä Kaluston enimmäisikä on seuraava:

3 3/ paikkaiset tai pienemmät linja-autot 8 vuotta - yli 1+16-paikkaiset linja-autot 16 vuotta Enimmäisikä lasketaan ensirekisteröintiajankohdasta. Enimmäisikäehto koskee kutakin sopimuksen mukaista liikennöintivuotta erikseen. Auton ikä lasketaan käyttöönottokuukaudesta lukien. Uudelleen korittamiseen ja peruskorjaukseen liittyvästä iän laskemisesta on todettu yleisissä ehdoissa. Pelkästään arkisin ruuhka-aikoina klo ja lähtevillä vuoroilla saa käyttää myös vanhempaa kalustoa, joka ei täytä edellä esitettyjä vähimmäisvaatimuksia iän tai päästöominaisuuksien osalta. MÄÄRITELMÄ B Kaupunkilinja-auto Matkustajia palvelevat ominaisuudet Jäljempänä ilmoitetut mitat ja määräykset ovat kaluston vähimmäisvaatimuksia. A) Kaupunkilinja-auto: - Pituus vähintään 10 metriä - Ovijärjestys vähintään (etu-, keski- ja takaovi) - Kiinteitä istumapaikkoja vähintään 30 kpl (ei sis. ns. klaffi-istuimia) - Kokonaispaikkamäärä vähintään 60 matkustajapaikkaa - Vähintään 1 lastenvaunupaikka keskioven yhteydessä - Portaaton (matala) lattia etu- ja keskiovien välisellä käytävällä ja lastenvaunupaikalla, nousukorkeus linja-autoon on enintään 370 mm - Linjatunnusta ja määränpäätä osoittava valaistava näyttö edessä tuulilasissa tai sen yläpuolella - Autossa tulee olla pysähtymistä ilmaiseva ääni- ja valomerkki - Aikataulujen ja esitteiden jakelukorin tai vastaavan tulee olla sijoitettu auton etuosaan matkustajien kulkureitin varrelle. Koreihin tulee mahtua A5-kokoinen materiaali. Käytettävän kaluston tulee olla siistiä. Ikkunoiden ja penkkiverhoilujen tulee olla ehjät. Autojen tulee olla ehjiä ja käyttöominaisuuksiltaan ko. liikenteeseen sopivia. Ympäristöominaisuudet ja muut tekniset ominaisuudet Lain ajoneuvojen energia- ja ympäristövaikutusten huomioimisesta julkisissa hankinnoissa edellyttämät vaatimukset: Kaikkien käytettävien linja-autojen tulee täyttää vähintään Euro 2 -päästövaatimukset typen oksidien (NOx) ja partikkeleiden (PM) osalta Polttoaineen kulutuksen ja hiilidioksidipäästöjen osalta edellytetään polttoaineen kulutuksen seurantaa koko kaluston osalta (linja-autot ja henkilöautot)

4 4/8 Liikenteenharjoittajan tulee toimittaa kohteiden hoitamisessa käytetyn kaluston kulutustiedot ajettua kilometriä kohden ensimmäisen sopimusvuoden päätyttyä ja sen jälkeen vuosittain. Kulutustiedot voidaan toimittaa liikenteenharjoittajan oman seurantajärjestelmän mukaisessa muodossa. Vaihtoehtoisesti voidaan toimittaa esimerkiksi ympäristöjohtamis- tai energiatehokkuussopimusjärjestelmän todistus tai vastaava, jossa asian aktiivinen seuranta ilmenee. Polttoaineen kulutuksen seurantaa edellytetään koko kaluston osalta. Olemassa olevien autojen päästötasoa on mahdollista laskea jälkiasennettavien laitteiden ja ohjelmistopäivitysten avulla. Tekniikoita käytettäessä on varmistettava, että saavutetaan haluttu päästötaso (vähintään Euro 2 taso), että ratkaisunkestoikä on riittävän pitkä ja ettei sen käyttö millään tavoin vahingoita moottoria tai lisää moottorin päästöjä missään tilanteessa. Jotta jälkiasennetut ratkaisut voidaan ottaa huomioon, tulee niiden suorituskyvystä ja kestävyydestä esittää riittävä näyttö. Tällaiseksi näytöksi hyväksytään rekisteriotteella osoitettava muutoskatsastus ajoneuvon päästöluokan parantamisesta tai Trafin antaman todistus asiasta. Turvallisuusominaisuudet Enimmäkseen lapsia tai koululaisia kuljettavien vuorojen autoihin suositellaan kalustoa, jossa on ajantasaisen lainsäädännön mukaiset turvavyöt. Alkolukko on pakollinen kaikissa ajoneuvoissa. Uusien laitteiden asennuksessa on noudatettava alkolukon käytöstä koulu- ja päivähoitokuljetuksissa annetun lain (1110/2010) 2 :n sekä siihen liittyvän liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen 405/2011 määräyksiä. Uutena hankittavissa linja-autoissa on oltava toimiva automaattinen palonsammutusjärjestelmä, joka tarvittaessa sammuttaa moottoritilassa ja lisälämmitintilassa alkaneen palon. Palosammutusjärjestelmä on huollettava säännöllisesti, vähintään vuosittain. Huollot on dokumentoitava ja asiakirjat on pyydettäessä esitettävä tilaajalle. Kaikki linja-autot tulee varustaa riittävällä määrällä aukkoja vaahtosammuttimia varten. Aukkojen tulee mahdollistaa vaahdon suihkuttaminen sekä moottori- että lisälämmitintilaan. Aukot saa peittää helposti avattavilla tulpilla. Aukkojen lukumäärän tulee olla vähintään, korimallista riippuen, 1 2 moottoritilaan ja 1 lisälämmitintilaan. Ikä Kaluston enimmäisikä on 16 vuotta. Enimmäisikä lasketaan ensirekisteröintiajankohdasta. Enimmäisikäehto koskee kutakin sopimuksen mukaista liikennöintivuotta erikseen. Auton ikä lasketaan käyttöönottokuukaudesta lukien. Uudelleen korittamiseen ja peruskorjaukseen liittyvästä iän laskemisesta on todettu yleisissä ehdoissa.

5 5/8 Kalustosta (määritelmät A ja B) voi tarjousten vertailussa saada enintään 5 kalustopistettä seuraavissa kohdissa esitetyn mukaisesti: Euro 2 tasoa paremmista ympäristöominaisuuksista saa lisäpisteitä seuraavasti: Euro-luokat Euro-luokka pisteet Euro 3 1 Euro 4 2 Euro 5 3 EEV 4 Euro 6 5 Tarjouksen saama kalustopisteiden määrä saadaan antamalla kullekin tarjotulle linja-autolle yllä mainittujen kohtien mukaiset pisteet ja laskemalla ne yhteen. Kun näin saatu summa jaetaan tarjottujen linja-autojen määrällä ja pyöristetään kahden desimaalin tarkkuudella, saadaan tarjouksen kalustopisteet. LINJA-AUTOKALUSTOA KOSKEVAT VAATIMUKSET, PIENKALUSTO PIENKALUSTON MITAT JA MATKUSTAJAKAPASITEETTI Kokomatala tai etuosaltaan matalalattiainen matkustamo-osa Etuosaltaan matalassa autossa ei saa olla porrasta etu- ja keskioven välillä Täysmatalassa autossa ei saa olla portaita ollenkaan Matkustamo-osan seisontakorkeus vähintään 1900 mm Vapaa pituussuuntainen istumatila vähintään 730 mm Ovet vähintään 1+0 Yhden oviaukon leveys vähintään 1000 mm Käytäväleveys vähintään 400 mm Auton pituus vähintään 6,3 m Auton leveys vähintään 1,9 m Istuinpaikkamäärä (varsinaiset istumapaikat + enintään 4 kääntöistuinta) on vähintään 13 ja enintään 22 Yksi tai kaksi (1-2) pyörätuolipaikkaa Istuinten tulee olla kangasverhoiltuja ja pehmustettuja Istuimia varten tulee autossa olla lisäksi 3 kpl 5 cm:n paksuisia pehmustettuja irtotyynyjä

6 6/8 PIENKALUSTON RAKENNE- JA VARUSTETASOVAATIMUKSET Linja-autojen rakennemääräysten lisäksi liikenteeseen hankittavan kaluston tulee rakenne- ja varustetasoltaan täyttää seuraavat vaatimukset: 1. Vaunuun nouseminen Nousukorkeus ei saa ylittää 350 mm millään ovella. Askelkorkeus ei saa ylittää 170 mm takaovellakaan tai vastaavasti askelman alentamiseen tulee olla hydraulinen oviaukon korkeussäätö. 2. Istuinten korkeus Matkustajaistuimen etureunan korkeuden tulee olla noin 450 mm, lukuun ottamatta mahdollista korotettua vammaisistuinta ja lokasuojien kohdalla olevia istuimia. 3. Invasilta Autossa tulee olla invasilta ja kiinteä, tarvittaessa hydraulisesti säädettävä porrasaskelma. 4. Pyörätuolitila Tila on varustettava yhdelle (1) pyörätuolille kiinnityspistein bussidirektiivin mukaisesti. Paikka on merkittävä. Pyörätuolipaikan koon tulee olla vähintään 750 mm x 1300 mm. Tilassa voi olla kääntöistuimet, mutta se ei saa vähentää käytävän vapaata kulkuleveyttä. 5. Vammaispaikat Vammaisille varataan 2 paikkaa. Paikat on merkittävä. 6. Painonapit Pysähtymispainonappien tulee olla tukitangoissa enintään 1550 mm korkeudella lattiatasosta sekä ainakin pyörätuolitilassa myös pyörätuolikorkeudella, ja poistumisovien vieressä tulee olla lisäksi lapsia varten painonappi, joka on enintään 1000 mm korkeudella.

7 7/8 Vammaispaikkojen ja pyörätuolipaikan läheisyyteen sijoitetaan painonapit siten, että istuinpaikalta pystyy antamaan pysähtymismerkin nousematta seisomaan. Painonappien värisävyssä on otettava huomioon heikkonäköiset. Painonapin käytön tulee antaa äänisignaali. 7. Tukitangot ja kahvat Liikuntaesteisten liikkumisen helpottamiseksi asennetaan istuinpaikkojen kohdalle, ellei paikan edessä olevassa istuimessa ole tarkoitukseen sopivaa kahvaa tai muuta apuvälinettä, seinään kahva, sekä vaaka- ja pystytankoja siten, että autossa pääsee liikkumaan sisääntulo-ovelta poistumisovelle tukitankoja ja -kahvoja käyttäen. Mikäli vammaispaikat on sijoitettu siten, että niiden edessä ei ole seuraavan penkin selkänojaa, on paikkojen eteen sijoitettava tanko. Ovet varustetaan liikuntavammaisille soveltuvilla kahvoilla. 8. Ovien turvalaitteet Kaikissa ovissa on oltava turvalaitteet. 9. Valokilvet "Pysähtyy/Stannar" ("STOP") -valokilpi sijoitetaan auton etuosaan näkyvälle paikalle. 10. Linjakilvet ja kuulutus Tuulilasissa tai sen yläpuolella tulee olla elektroninen ja valaistu linjakilpi. Linjatunnuksen numeroiden ja kirjainten (5 merkkiä) korkeuden tulee olla vähintään 125 mm. 11. Infoaineisto Aikataulujen sekä Kivenkyydin esitteiden ja ohjeiden jakelukori sijoitetaan auton etuosaan matkustajien kulkureitin varrelle kuljettajan ulottuville. Koreihin tulee mahtua A5-kokoinen materiaali. 12. Rahastus- ja muut ajoneuvolaitteet Rahastuksessa käytettävät ja muut tilaajan edellyttämät laitteet sijoitetaan siten, että pyörätuolilla liikkuvat ja muut liikuntarajoitteiset otetaan huomioon. Hankittavissa autoissa tulee olla tiedossa olevien laitteiden edellyttämä asennusvalmius. Linja-autossa tulee olla viestintävälineenä gsm-puhelin. Liikennöitsijän tulee hoitaa kuljettajien keskinäinen tietojenvaihto sujuvasti hyväksi katsomallaan tavalla.

8 8/8 13. Ilmanvaihto Sisäilman on oltava suodatettua. Matkustajatiloissa tulee olla lämmitys ja jäähdyttävä ilmastointi. 14. Sisävalaistus 15. Ikä 16. Kello Auton sisävalaistuksen tulee olla sellainen, että jokaisella istumapaikalla pystyy vaivatta lukemaan normaalia tekstiä ( lux). Linja-auton ikä saa olla enintään kahdeksan (8) vuotta koko sopimuskauden ajan. Ikä lasketaan vuosina ensirekisteröintipäivästä yhden desimaalin tarkkuudella. Autossa tulee olla matkustajille näkyvä, oikeassa ajassa oleva kello. 17. Alkolukko Autossa tulee olla alkolukko. 18. Päästöt Auton hiukkas- ja NOx-päästöjen tulee täyttää vähintään Euro 3 - tason vaatimukset. Tarjottavien autojen lukumäärä ja esittäminen tarjouksessa Tarjouksessa esitetään erillisellä lomakkeella (liite 10) se määrä linja-autoja, joka tarvitaan enimmillään samanaikaisesti käyttöoikeussopimuksen mukaisen liikenteen hoitamiseen. Vara-autoja ei lomakkeella tule esittää. Vara-autojen tulee kuitenkin täyttää tarjouspyynnön maksimi-ikävaatimus ja olla ominaisuuksiltaan keskimäärin vastaavia kuin tarjouksessa esitetyt linja-autot. Liikenteenharjoittajan tulee tarvittaessa eri pyynnöstä todentaa tarvittava automäärä tilaajalle esimerkiksi tarjousvertailua laadittaessa.

Alueellisen käyttöoikeussopimuksen linja-autoja koskevat kalustovaatimukset, Nurmijärvi

Alueellisen käyttöoikeussopimuksen linja-autoja koskevat kalustovaatimukset, Nurmijärvi UUDELY/xxxx/2017 Etelä-Savo TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5 Alueellisen käyttöoikeussopimuksen linja-autoja koskevat kalustovaatimukset, Nurmijärvi Näitä linja-autokalustoa koskevia vähimmäisvaatimuksia noudatetaan

Lisätiedot

MS+ Maaseutuliikenne, lisäpisteet vähimmäiskriteerien päälle (laatuvertailu mukana)

MS+ Maaseutuliikenne, lisäpisteet vähimmäiskriteerien päälle (laatuvertailu mukana) MAASEUTU JA SEUTULIIKENTEIDEN LINJA AUTOJEN KALUSTOVAATIMUKSET (LL, 20.3.) MS Maaseutuliikenne, vähimmäiskriteerit* (vain hintavertailu) Liikenteen tyypittely Maaseutumaiset olosuhteet, reitit pääosin

Lisätiedot

Laskennalliset vuotuiset ajokilometrit ovat kaikkien linjojen osalta yhteensä noin km.

Laskennalliset vuotuiset ajokilometrit ovat kaikkien linjojen osalta yhteensä noin km. LIITE 3 Kohteen kuvaus POSELY/182/2016 4.2.2016 Pohjois Savon elinkeino, liikenne ja ympäristökeskus 3. Kohteen kuvaus 3.1. Yleistä Tarjottava kohde sisältää Iisalmen paikallisliikenteen vuorot. Laskennalliset

Lisätiedot

Kalustovaatimukset, Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Kalustovaatimukset, Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Kalustovaatimukset, Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Cityliikenteen tarjouskilpailu 2016 Linja-autokalustoa koskevat vaatimukset Diaarinumero TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2. Kalustovaatimukset 1(6) Tässä

Lisätiedot

KAUPUNKILIIKENNELINJA-AUTON JA PIENKA- LUSTON KALUSTOVAATIMUKSET

KAUPUNKILIIKENNELINJA-AUTON JA PIENKA- LUSTON KALUSTOVAATIMUKSET KUOPION KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 7 KAUPUNKILIIKENNELINJA-AUTON JA PIENKA- LUSTON KALUSTOVAATIMUKSET Posti- ja käyntiosoite Laskutusosoite Puhelin Faksi www.kuopio.fi

Lisätiedot

OULUN TOIMIVALTA-ALUEEN LINJA-AUTOLIIKENNE Liite 2. Kalustovaatimukset 1(8)

OULUN TOIMIVALTA-ALUEEN LINJA-AUTOLIIKENNE Liite 2. Kalustovaatimukset 1(8) OULUN TOIMIVALTA-ALUEEN LINJA-AUTOLIIKENNE Liite 2. Kalustovaatimukset 1(8) Täydennetty 3.9.2013 Muutokset: Lisätään uusi kohta 2.1.1. Lisävaatimukset lentoasemaliikenteessä käytettävälle kalustolle Linjoilla

Lisätiedot

LAATU- JA KALUSTOVAATIMUKSET

LAATU- JA KALUSTOVAATIMUKSET LIITE 4 KASELY/268/2016 23.2.2016 LAATU- JA KALUSTOVAATIMUKSET SISÄLTÖ 1. Laatukuvaus 2. Liikenteen laatuvaatimukset ja niihin sitoutuminen 2.1 Palvelun laatu 2.2 Liikennöinnin laatu 2.3 Tekninen laatu

Lisätiedot

Ostaja ja liikennöitsijä sitoutuvat keskinäiseen yhteydenpitoon. Yhteistyön päätavoitteena on varmistaa asiakkaiden hyvä palvelu.

Ostaja ja liikennöitsijä sitoutuvat keskinäiseen yhteydenpitoon. Yhteistyön päätavoitteena on varmistaa asiakkaiden hyvä palvelu. Ostoliikennesopimuksen LIITE 4 OSTOLIIKENTEEN EHDOT oppilaskuljetukset/asiointiliikenne Nämä ehdot otetaan osaksi erikseen tehtävää ostoliikennesopimusta. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista.

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Sivistysosasto

SAARIJÄRVEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Sivistysosasto LUKUVUONNA 2015 2016 JÄRJESTETTÄVÄN OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta lukuvuonna 2015-2016. Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla

Lisätiedot

LAATU- JA KALUSTOVAATIMUKSET

LAATU- JA KALUSTOVAATIMUKSET LIITE 4 KASELY/1268/06.10.02/2013 10.12.2013 LAATU- JA KALUSTOVAATIMUKSET SISÄLTÖ 1. Laatukuvaus 2. Liikenteen laatuvaatimukset ja niihin sitoutuminen 2.1 Palvelun laatu 2.2 Liikennöinnin laatu 2.3 Tekninen

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE 2 Tarjouskilpailuasiakirja nro 3a TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kaikkia tarjottavia kohteita koskevat tiedot yrityksestä 1. Tarjoaja

Lisätiedot

Pyydetyt todistukset ja selvitykset eivät saa olla kolmea (3) kuukautta vanhempia tarjousten viimeisestä jättöpäivästä laskettuna.

Pyydetyt todistukset ja selvitykset eivät saa olla kolmea (3) kuukautta vanhempia tarjousten viimeisestä jättöpäivästä laskettuna. Tarjous 1 (7) Reitin Turku-Lieto-Aura-Pöytyä-Oripää joukkoliikennepalvelut Tarjoamme Varsinais-Suomen ELY-keskukselle reitin Turku-Lieto-Aura-Pöytyä-Oripää liikennöintiä ajalle 1.7.2014 30.6.2017 (+ 3

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3A TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kaikkia tarjottavia kohteita koskevat tiedot yrityksestä

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3A TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kaikkia tarjottavia kohteita koskevat tiedot yrityksestä

Lisätiedot

Energiatehokkuuden huomioiminen julkisissa kuljetuspalveluhankinnoissa Seminaari 8.10.2012. Motiva Oy 1

Energiatehokkuuden huomioiminen julkisissa kuljetuspalveluhankinnoissa Seminaari 8.10.2012. Motiva Oy 1 Energiatehokkuuden huomioiminen julkisissa kuljetuspalveluhankinnoissa Seminaari 8.10.2012 Motiva Oy 1 Laki ajoneuvojen energia- ja ympäristövaikutusten huomioimisesta julkisissa hankinnoissa (1509/2011)

Lisätiedot

Viitaten. julkaistuun ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teemme alla olevan tarjouksen. Nimi. Y-tunnus: Pankkiyhteys:

Viitaten. julkaistuun ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teemme alla olevan tarjouksen. Nimi. Y-tunnus: Pankkiyhteys: Tilausliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teemme alla olevan tarjouksen. 1. Tarjoaja Nimi Yhteystiedot Y-tunnus: Pankkiyhteys:

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3A TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kaikkia tarjottavia kohteita koskevat tiedot yrityksestä

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3A TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kaikkia tarjottavia kohteita koskevat tiedot yrityksestä

Lisätiedot

Ajoneuvojen ympäristövaikutusten huomioiminen vähimmäisvaatimuksina koulukuljetushankinnoissa. Motiva Oy 1

Ajoneuvojen ympäristövaikutusten huomioiminen vähimmäisvaatimuksina koulukuljetushankinnoissa. Motiva Oy 1 Ajoneuvojen ympäristövaikutusten huomioiminen vähimmäisvaatimuksina koulukuljetushankinnoissa Motiva Oy 1 Laki ajoneuvojen energia- ja ympäristövaikutusten huomioimisesta julkisissa hankinnoissa ( 1509/2011)

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET 1(11) ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS Liite 3a Tarjouslomake Liite 3b Hintatarjouslomake Liite 3c Hintatarjouslomake kohde 2 Liite 3d Hintatarjouslomake kohde 6 Liite 3e Hintatarjouslomake

Lisätiedot

Julkiset henkilökuljetuspalveluhankinnat

Julkiset henkilökuljetuspalveluhankinnat Julkiset henkilökuljetuspalveluhankinnat Käyttötarkoitus Tämä ohje koskee muita kuin joukkoliikennelain ja palvelusopimusasetuksen mukaisia julkisen sektorin ostamia henkilökuljetuspalveluita, kuten esimerkiksi

Lisätiedot

KOHDE 4. (Hintamalli) 2-vuotinen kohde

KOHDE 4. (Hintamalli) 2-vuotinen kohde Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Dno POPELY/377/06.10.02/2011 9.3.2011 2011/1 KOHDE 4. (Hintamalli) 2-vuotinen kohde KOHTEEN LIITTEET: 1. Aikataulut ja reittikartta 2. Selvitys

Lisätiedot

Joukkoliikennelain ja palvelusopimusasetuksen mukaiset joukkoliikennepalveluhankinnat

Joukkoliikennelain ja palvelusopimusasetuksen mukaiset joukkoliikennepalveluhankinnat Joukkoliikennelain ja palvelusopimusasetuksen mukaiset joukkoliikennepalveluhankinnat Kaluston ja kuljetusten ympäristövaikutukset pitää ottaa huomioon heti hankintakohteen suunnittelu- ja määrittelyvaiheessa.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3 TARJOUS TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS. - Tarjouslomake - Tarjouksen kalustolomake - luettelo

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3 TARJOUS TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS. - Tarjouslomake - Tarjouksen kalustolomake - luettelo TARJOUS 1 MUHOKSEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS - Tarjouslomake - Tarjouksen kalustolomake - luettelo TARJOUS TARJOUS 2 Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Asiakirjassa

Lisätiedot

Tarjouslomake VARELY/1297/2015 LIITE 4: TARJOUSLOMAKE Reitin Turku-Paimio joukkoliikenteen

Tarjouslomake VARELY/1297/2015 LIITE 4: TARJOUSLOMAKE Reitin Turku-Paimio joukkoliikenteen VARELY/1297/2015 LIITE 4: TARJOUSLOMAKE 20.3.2015 Reitin Turku-Paimio joukkoliikenteen Tarjouslomake Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Liikenne ja infrastruktuuri Itsenäisyydenaukio

Lisätiedot

LISÄKIRJE N:O 1 ROVANIEMEN KAUPUNGIN JOUKKOLIIKENTEEN KILPAILUTTAMINEN REITILLE ROVANIEMI MUUROLA ROVANIEMI, LISÄKIRJE N:O 1

LISÄKIRJE N:O 1 ROVANIEMEN KAUPUNGIN JOUKKOLIIKENTEEN KILPAILUTTAMINEN REITILLE ROVANIEMI MUUROLA ROVANIEMI, LISÄKIRJE N:O 1 LISÄKIRJE N:O 1 13.4.2016 Dnro 378/2016 Tarjouspyyntö 24.3.2016 ROVANIEMEN KAUPUNGIN JOUKKOLIIKENTEEN KILPAILUTTAMINEN REITILLE ROVANIEMI MUUROLA ROVANIEMI, LISÄKIRJE N:O 1 Rovaniemen kaupunki tekee viitteessä

Lisätiedot

Viitaten palveluliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen:

Viitaten palveluliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen: TARJOUS - PALVELULIIKENNE Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjotusta kalustosta tarjoajan tulee täyttää liitteen 3.1 mukainen kaavake. Tämän kaavakkeen sijasta tarjoaja voi toimittaa vastaavan kalustoluettelonsa,

Lisätiedot

Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa kirjekuoressa!) Tarjouksen kalustoluettelo -lomake

Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa kirjekuoressa!) Tarjouksen kalustoluettelo -lomake TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3A 1(5) OULUN KAUPUNGIN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS Liite 3a Liite 3b Liite 3c Tarjouslomake Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa

Lisätiedot

TARJOUS Tarjouspyynnön liite 3

TARJOUS Tarjouspyynnön liite 3 TARJOUS Tarjouspyynnön liite 3 1. Tarjoaja ja yhteystiedot Nimi Osoite Y-Tunnus Puhelin Liikenteestä vastaava henkilö Yhteyshenkilö Puhelin Sähköpostiosoite Hankintapäätös voidaan lähettää tiedoksi sähköpostilla

Lisätiedot

Puhelin: Sähköpostiosoite: Pankkiyhteys: Liikenteestä vastaava henkilö Yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero

Puhelin: Sähköpostiosoite: Pankkiyhteys: Liikenteestä vastaava henkilö Yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero TARJOUS Tarjousasiakirja nro 3. Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla TIISTAIHIN 31.10.2017 klo 12:00 mennessä. Tarjous ei saa olla ehdollinen. Tarjoaja Nimi ja Y-tunnus Osoite: Puhelin: Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

Tarjous 1 (8) Liite 1 8160-2011. Turun palvelulinjojen P1, P2 ja P3 liikennöinti 26.4.2012 30.6.2020. Sisällys

Tarjous 1 (8) Liite 1 8160-2011. Turun palvelulinjojen P1, P2 ja P3 liikennöinti 26.4.2012 30.6.2020. Sisällys Tarjous 1 (8) Turun palvelulinjojen P1, P2 ja P3 liikennöinti 26.4.2012 30.6.2020 Sisällys 1 Tarjoajan perustiedot...2 2 Perustiedot tarjousyhteenliittymän ollessa tarjoajana (yhteistarjous)...2 3 Tarjoajan

Lisätiedot

Turun sisäisten linjojen nro 6, 9, 33, 66, 90 ja 91 liikennöinti 26.4.2012 30.6.2022

Turun sisäisten linjojen nro 6, 9, 33, 66, 90 ja 91 liikennöinti 26.4.2012 30.6.2022 Tarjous 1 (10) Turun sisäisten linjojen nro 6, 9, 33, 66, 90 ja 91 liikennöinti 26.4.2012 30.6.2022 Sisällys 1 Tarjoajan perustiedot...2 2 Perustiedot tarjousyhteenliittymän ollessa tarjoajana (yhteistarjous)...2

Lisätiedot

Joukkoliikenteen ympäristövaikutus ja energiatehokkuus Elina Ojala, Motiva Oy

Joukkoliikenteen ympäristövaikutus ja energiatehokkuus Elina Ojala, Motiva Oy Joukkoliikenteen ympäristövaikutus ja energiatehokkuus Elina Ojala, Motiva Oy 16.1.2018 Maksuton Help Desk palvelumme vastaa kysymyksiin puhelimitse ja sähköpostitse hankintapalvelu@motiva.fi Viestimme

Lisätiedot

Jyväskylän kaupunkiseudun joukkoliikenne. Hankinnan periaatteet

Jyväskylän kaupunkiseudun joukkoliikenne. Hankinnan periaatteet Jyväskylän kaupunkiseudun joukkoliikenne Hankinnan periaatteet 10.4.2013 Hankinnan periaatteet Jaottelu Kohteet Kalusto Autojen väritys ja mainostaminen autoissa Laatupalkkioiden käyttö Palvelurikemaksut

Lisätiedot

LIITE 8 TARJOUSKIRJE KUOPION KAUPUNKI. KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut

LIITE 8 TARJOUSKIRJE KUOPION KAUPUNKI. KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut KUOPION KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 8 TARJOUSKIRJE Posti- ja käyntiosoite Laskutusosoite Puhelin Faksi www.kuopio.fi PL 1097 (Suokatu 42) PL 3016 *017 185 111 017

Lisätiedot

PYHÄNNÄNN KUNTA Manuntie 2 Tarjouskilpailuasiakirja nro 3 92930 Pyhäntä 23.6.2011. Viitaten. Nimi. Pankkiyhteys: Liikenteestä vastaava henkilö

PYHÄNNÄNN KUNTA Manuntie 2 Tarjouskilpailuasiakirja nro 3 92930 Pyhäntä 23.6.2011. Viitaten. Nimi. Pankkiyhteys: Liikenteestä vastaava henkilö Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teemme alla olevan tarjouksen. 1. Tarjoaja Nimi _ Yhteystiedot Pankkiyhteys:

Lisätiedot

Energiatehokkuuden huomioiminen julkisissa kuljetuspalveluhankinnoissa Motiva Oy 1

Energiatehokkuuden huomioiminen julkisissa kuljetuspalveluhankinnoissa Motiva Oy 1 Energiatehokkuuden huomioiminen julkisissa kuljetuspalveluhankinnoissa 7.11.2011 Motiva Oy 1 Laki ajoneuvojen energia- ja ympäristövaikutusten huomioimisesta julkisissa hankinnoissa (1509/2011) Astui voimaan

Lisätiedot

Viite: Karkkilan kaupungin tarjouspyyntö PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE ALKAEN 12.8.2013

Viite: Karkkilan kaupungin tarjouspyyntö PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE ALKAEN 12.8.2013 Viitaten hankintailmoitukset.fi sivustolla julkaistuun palveluliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne tarjoamme seuraavasti. 1. Tarjoaja Nimi ja y-tunnus Osoite Puhelin Liikenteestä vastaava

Lisätiedot

Liite 1. Palvelutasokartta. Pohjois-Savon ELY-keskuksen toimivalta-alueen joukkoliikenteen palvelutasotavoite

Liite 1. Palvelutasokartta. Pohjois-Savon ELY-keskuksen toimivalta-alueen joukkoliikenteen palvelutasotavoite Liite 1. Palvelutasokartta Pohjois-Savon ELY-keskuksen toimivalta-alueen joukkoliikenteen palvelutasotavoite 2018-2020 V (vuoroväli arkisin 60-120min, iltavuoroja, lauantai- ja sunnuntaivuoroja tarpeen

Lisätiedot

Luettelo kohteiden linjoista ja reiteistä on jäljempänä. Bussiliikenteen tarjouskilpailu 37/2015. Tarjouskilpailussa mukana olevat kohteet ovat:

Luettelo kohteiden linjoista ja reiteistä on jäljempänä. Bussiliikenteen tarjouskilpailu 37/2015. Tarjouskilpailussa mukana olevat kohteet ovat: Hallitus 164 08.12.2015 BUSSILIIKENTEEN TARJOUSKILPAILUN 37/2015 RATKAISU 280/07.71.711/2015 Hallitus 164 Esittelijä Toimitusjohtaja Suvi Rihtniemi Valmistelija Osaston johtaja Reijo Mäkinen, p. 4766 4230;

Lisätiedot

LIITE 5 1 TARJOUSKILPAILUN EHDOT

LIITE 5 1 TARJOUSKILPAILUN EHDOT LIITE 5 1 TARJOUSKILPAILUN EHDOT 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankkijan käyttäminen 5. Tiedot liikennöitsijästä 6. Kilpailukohteet 7. Liikennöinnissä

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (12) Hankinta- ja kilpailuttamisyksikkö TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Sauna- ja päivätoimintakuljetukset OHJE: - jokainen tarjoaja täyttää ja toimittaa tämän välilehden (Excel-taulukon), eli Yleiset

Lisätiedot

Taulukko 1 Talviliikenteen määrälliset palvelutasotekijät. HUOM: Tässä taulukossa esitetty ruuhka-aika poikkeaa julkaisun 31/2015 mukaisesta!

Taulukko 1 Talviliikenteen määrälliset palvelutasotekijät. HUOM: Tässä taulukossa esitetty ruuhka-aika poikkeaa julkaisun 31/2015 mukaisesta! UUDELY/xxxx/2017 Etelä-Savo TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3 KILPAILUKOHTEEN MÄÄRITTELY Nurmijärven sisäisen, Nurmijärven ja Hyvinkään välisen sekä Nurmijärven ja Helsingin/Vantaan/Espoon välisen linja-autoliikenteen

Lisätiedot

I OSA. Ajoneuvoluokat, joita vaatimus. koskee. uudelle ajoneuvotyypille. M, N M 1 -luokka:

I OSA. Ajoneuvoluokat, joita vaatimus. koskee. uudelle ajoneuvotyypille. M, N M 1 -luokka: N:o 382 1117 I OSA Liite 1 15. Istuinten ja niiden kiinnityspisteiden lujuus 43a 74/408/ETY 44 17, 80 (M 2 - ja M 3 - luokka) M, N 1.1. - 81/577/ETY 14 (jos turvavyön kiinnityspisteet istuimessa) 43a Ei

Lisätiedot

Mikkelin joukkoliikennepalvelun hankinta Mikkelin paikallisliikenteen kaupunkimaisesta joukkoliikennepalvelusta PALVELUKUVAUS

Mikkelin joukkoliikennepalvelun hankinta Mikkelin paikallisliikenteen kaupunkimaisesta joukkoliikennepalvelusta PALVELUKUVAUS Mikkelin joukkoliikennepalvelun hankinta Mikkelin paikallisliikenteen kaupunkimaisesta joukkoliikennepalvelusta PALVELUKUVAUS Tässä palvelukuvauksessa on kuvattu liikennöinnin toimintaperiaatteet ja vaatimukset

Lisätiedot

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Tarjouslomake 1(8) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 1/2016 Diaarinumero Tarjouslomake, kohde 10 Tarjous jätettävä 26.9.2016 klo 12:00 mennessä Oulun toimivalta-alueen

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 3 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

KOULUKULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUS-LOMAKE

KOULUKULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUS-LOMAKE KOULUKULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUS-LOMAKE 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3A TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kaikkia tarjottavia kohteita koskevat tiedot yrityksestä 1. Tarjoaja

Lisätiedot

KOKEMUKSIA YMPÄRISTÖKRITEERIEN KÄYTÖSTÄ JOUKKOLIIKENNE-, HENKILÖKULJETUSPALVELU- SEKÄ AJONEUVOHANKINNOISSA

KOKEMUKSIA YMPÄRISTÖKRITEERIEN KÄYTÖSTÄ JOUKKOLIIKENNE-, HENKILÖKULJETUSPALVELU- SEKÄ AJONEUVOHANKINNOISSA Motivan HANKINTAPALVELU KOKEMUKSIA YMPÄRISTÖKRITEERIEN KÄYTÖSTÄ JOUKKOLIIKENNE-, HENKILÖKULJETUSPALVELU- SEKÄ AJONEUVOHANKINNOISSA KOKEMUKSIA YMPÄRISTÖKRITEERIEN KÄYTÖSTÄ JOUKKOLIIKENNE-, HENKILÖKULJETUSPALVELU-

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3 1(8) ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS Liite 3a Tarjouslomake Liite 3b Hintatarjouslomake Liite 3c Hintatarjouslomake kohde 5 Liite 3d Hintatarjouslomake kohde

Lisätiedot

MIKKELIN KAUPUNKI Tarjouskilpailuasiakirja 1 SIVISTYSTOIMI

MIKKELIN KAUPUNKI Tarjouskilpailuasiakirja 1 SIVISTYSTOIMI 1 MIKKELIN KAUPUNKI Tarjouskilpailuasiakirja 1 SIVISTYSTOIMI TARJOUSPYYNTÖ MIKKELIN KAUPUNGIN SIVISTYSTOIMEN VANHALAN KOULUN KOULULAISKULJETUKSET LUKUVUONNA 2014-2015 Pyydämme tarjoustanne takseilla ja

Lisätiedot

OSTOLIIKENNE MÄMMENSALMI. Tarjouspyynnön liite nro 1 KOHDEKUVAUS

OSTOLIIKENNE MÄMMENSALMI. Tarjouspyynnön liite nro 1 KOHDEKUVAUS OSTOLIIKENNE MÄMMENSALMI Tarjouspyynnön liite nro 1 KOHDEKUVAUS 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEEN KUVAUS... 3 2 RAHASTUSLAITTEET... 3 3 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET... 4 4 KULJETTAJAN TOIMINNALLE

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 1 KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 PALVELUKUVAUS SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 2 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Toivakan kunnan koulukyydeistä

Tarjouspyyntö Toivakan kunnan koulukyydeistä TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Tarjouspyyntö Toivakan kunnan koulukyydeistä Toivakan kunta, y-tunnus 0177201-0, pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 17.3.2017 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS

KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS LIITE 4 TARJOUSLOMAKE 1 (6) KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Eri yhteenliittymät tekevät kukin oman tarjouksensa riippumatta

Lisätiedot

PALVELULIIKENTEEN HANKINTA

PALVELULIIKENTEEN HANKINTA 16.10.2017 1 (9) KEMIN KAUPUNKI Sosiaali- ja terveyspalvelukeskus Keskuspuistokatu 30 94100 Kemi PALVELULIIKENTEEN HANKINTA 1. Hankinnan kohde: Tarjouspyyntö koskee palveluliikenteen (Onnikka) hankkimista

Lisätiedot

1/9. Savo- Karjalan Linja Oy. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet. --- Kyllä --- Kyllä --- Kyllä ---

1/9. Savo- Karjalan Linja Oy. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet. --- Kyllä --- Kyllä --- Kyllä --- 1/9 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 12215 / KORJAUSILMOITUS: Joensuun kaupunkiseudun joukkoliikenteen kannusteurakkaan perustuva sopimus (kohteet 2 ja 3) 1.7.2014 alkaen (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita

Lisätiedot

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Tarjouslomake 1(9) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 1/2016 Diaarinumero Tarjouslomake, kohde 11 Tarjous jätettävä 31.10.2016 klo 12:00 mennessä Oulun toimivalta-alueen

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 3 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

TARJOUS. Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen. Nimi: Osoite: Puhelin:

TARJOUS. Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen. Nimi: Osoite: Puhelin: LIITE 2 TARJOUS (Tarjous tulee tehdä tällä asiakirjalla.) Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen. 1. Tarjoaja Nimi: Osoite: Puhelin: Liikenteestä vastaava

Lisätiedot

KOHDE 2: TARJOUSPYYNNÖN LIITE NRO 2

KOHDE 2: TARJOUSPYYNNÖN LIITE NRO 2 KOHDE 2: TARJOUSPYYNNÖN LIITE NRO 2 KOHDEKUVAUS SEKÄ LAATU- JA KALUSTOVAATIMUKSET KOHDE 2: LINJA 4: MATKAKESKUS-KORIA-ELIMÄKI LINJA 4K: MATKAKESKUS-KORIA KOULUPÄIVÄVUOROT 41, 44, 45, 46 JA 47 SISÄLTÖ 1.

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA

TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1 TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEEN YLEISKUVAUS... 3 2 MAKSULAITEVAATIMUKSET...

Lisätiedot

Savon ammatti- ja aikuisopisto / autoala Automaalauskammion hankinta 2014 / hankintakriteerit

Savon ammatti- ja aikuisopisto / autoala Automaalauskammion hankinta 2014 / hankintakriteerit Savon ammatti- ja aikuisopisto / autoala Automaalauskammion hankinta 2014 / hankintakriteerit Maalauskammio opetuskäyttöön Pakolliset vaatimukset jotka on täytyttävä: kyllä ei 1-osainen maalauskammio tyyppiä

Lisätiedot

Nimi: Osoite: Puhelin: Sähköposti: mm. päätöksen tiedoksiantoa varten. Y-tunnus: Työehtosopimus: Työterveyshuolto: Liikenteestä vastaava henkilö:

Nimi: Osoite: Puhelin: Sähköposti: mm. päätöksen tiedoksiantoa varten. Y-tunnus: Työehtosopimus: Työterveyshuolto: Liikenteestä vastaava henkilö: TARJOUSLOMAKE Kuljetuspalveluita koskeva sitova tarjous Siuntion kuntaan tehdään tällä asiakirjalla. Tämä asiakirja palautetaan täytettynä muiden pyydettyjen asiakirjojen kanssa Siuntion kunnan kirjaamoon

Lisätiedot

LIITE 9 TARJOUSKIRJE KUOPION KAUPUNKI. KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut

LIITE 9 TARJOUSKIRJE KUOPION KAUPUNKI. KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut KUOPION KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 9 TARJOUSKIRJE Posti- ja käyntiosoite Laskutusosoite Puhelin Faksi www.kuopio.fi PL 1097 (Suokatu 42) PL 3016 *017 185 111 017

Lisätiedot

ESTEETTÖMYYSSELVITYS

ESTEETTÖMYYSSELVITYS esteettömyysselvitys s. 1 / 7 (Mahdollinen kuva kohteesta) ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: _ Kunta: Päivämäärä: esteettömyysselvitys s. 2 / 7 KOHTEEN YHTEYSTIEDOT Rakennuskohteen nimi: Postinro ja

Lisätiedot

SELVITYS Esteetön Espoo -tunnus yrityksille ja palveluille

SELVITYS Esteetön Espoo -tunnus yrityksille ja palveluille SELVITYS Esteetön Espoo -tunnus yrityksille ja palveluille 1 (5) VASTAUSOHJE Täytetty lomake pyydetään palauttamaan sähköpostin liitteenä osoitteeseen: esteeton.espoo@espoo.fi Tämän lomakkeen tarkoituksena

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

T A R J O U S. Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan 11.4.2013 päivättyyn tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen.

T A R J O U S. Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan 11.4.2013 päivättyyn tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen. LIITE 2 (Tarjous tulee tehdä tällä asiakirjalla.) T A R J O U S Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan 11.4.2013 päivättyyn tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen. 1. Tarjoaja Nimi: Osoite:

Lisätiedot

Kuljetusalan energiatehokkuussopimukset

Kuljetusalan energiatehokkuussopimukset Kuljetusalan energiatehokkuussopimukset Saara Jääskeläinen, liikenne- ja viestintäministeriö Energiatehokkuus kuljetuspalveluiden julkisissa hankinnoissa seminaari 7.11.2012 Joukkoliikenteen energiatehokkuussopimus

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 2 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

V-S Pihakivi oy. Maansiirto Oy

V-S Pihakivi oy. Maansiirto Oy 1/10 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO RAK_2120 2017 / Maanrakennuskaluston vuokrauspalvelut kuljettajan kanssa (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 7 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TAMPEREEN SISÄISTEN LINJOJEN LIIKENNÖINNISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TAMPEREEN SISÄISTEN LINJOJEN LIIKENNÖINNISTÄ Kaupunkiympäristön kehittäminen Joukkoliikenne TARJOUSPYYNTÖ TAMPEREEN SISÄISTEN LINJOJEN LIIKENNÖINNISTÄ Tarjouskilpailu 1/2009 Diaarinumero: TRE: 7214/02.07.01/2009 Tampereen kaupungin yhdyskuntalautakunta

Lisätiedot

T A R J O U S. Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan päivättyyn tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen.

T A R J O U S. Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan päivättyyn tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen. LIITE 2 (Tarjous tulee tehdä tällä asiakirjalla.) T A R J O U S Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan 30.3.2017 päivättyyn tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen. 1. Tarjoaja Nimi: Osoite:

Lisätiedot

SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ

SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 KALUSTOLLE ASETETTAVAT

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (8) Hankinta- ja kilpailuttamisyksikkö TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 7.11.2012 Sauna- ja päivätoimintakuljetukset (kanta-hämeenlinna) OHJE: - jokainen tarjoaja täyttää ja toimittaa tämän välilehden (Excel-taulukon),

Lisätiedot

Savon ammatti- ja aikuisopisto / autoala Sahakatu Kuopio Automaalauskammion hankinta 2014 / hankintakriteerit

Savon ammatti- ja aikuisopisto / autoala Sahakatu Kuopio Automaalauskammion hankinta 2014 / hankintakriteerit Savon ammatti- ja aikuisopisto / autoala Sahakatu Kuopio Automaalauskammion hankinta 2014 / hankintakriteerit Maalauskammio opetuskäyttöön Pakolliset vaatimukset jotka on täytyttävä: kyllä ei 1-osainen

Lisätiedot

LIIKENNÖINTISOPIMUS NRO

LIIKENNÖINTISOPIMUS NRO Dno Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus pp.kk.2014 KASELY/1550/06.10.02/2013 20.12.2013 LIIKENNÖINTISOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: Kaakkois-Suomen ELY-keskus Osoite: Käyntiosoite:

Lisätiedot

VOLKSWAGEN CRAFTER Kombi av 3665 vm. 2015

VOLKSWAGEN CRAFTER Kombi av 3665 vm. 2015 HINNASTO 1.1.2015 Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat asennettuna ja sisältävät alv:n 24% VOLKSWAGEN CRAFTER Kombi av 3665 vm. 2015 Tehdasverhoiltu Carsport 1+8 istuimet ja lisävarustelu VARUSTELUPAKETIN

Lisätiedot

esteettömyysselvitys s. 1 / 7 ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: Savonia-ammattikorkeakoulu Oy, Opistotie 2

esteettömyysselvitys s. 1 / 7 ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: Savonia-ammattikorkeakoulu Oy, Opistotie 2 esteettömyysselvitys s. 1 / 7 ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: Savonia-ammattikorkeakoulu Oy, Opistotie 2 Kunta: Kuopio Päivämäärä: 24.11.2016 esteettömyysselvitys s. 2 / 7 KOHTEEN YHTEYSTIEDOT Rakennuskohteen

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA 1.7.2019 31.7.2021 TARJOUSLOMAKE 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3A TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä

Lisätiedot

INVA TAKSI. Fiat Ducato (AV.3450/H2)

INVA TAKSI. Fiat Ducato (AV.3450/H2) HINNASTO 2013 Oikeudet muutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 % INVA TAKSI Fiat Ducato (AV.3450/H2) VAKIO JA LISÄVARUSTEET VAKIOVARUSTEET 1+8/INVA Rahastusvalo ohjaamon kattoon

Lisätiedot

Ajoneuvon OTM-493 kaikki tiedot

Ajoneuvon OTM-493 kaikki tiedot Ajoneuvon OTM-493 kaikki tiedot Huom. Liikenteestä poisto (alkaen 06.08.2015) Tietoja ajoneuvosta Ajoneuvo: Audi A4 LIMOUSINE Sedan (AA) 4ov 1968cm3 Ajoneuvolaji: Henkilöauto Väri: Harmaa Istumapaikkojen

Lisätiedot

MIKKELIN KAUPUNKI Tarjouskilpailuasiakirja nro 4. SIVISTYSTOIMI MIKKELIN KAUPUNGIN SIVISTYSTOIMEN VANHALAN KOULULAISKULJETUKSET LUKUVUONNA 2014-2015

MIKKELIN KAUPUNKI Tarjouskilpailuasiakirja nro 4. SIVISTYSTOIMI MIKKELIN KAUPUNGIN SIVISTYSTOIMEN VANHALAN KOULULAISKULJETUKSET LUKUVUONNA 2014-2015 MIKKELIN KAUPUNKI Tarjouskilpailuasiakirja nro 4. SIVISTYSTOIMI MIKKELIN KAUPUNGIN SIVISTYSTOIMEN VANHALAN KOULULAISKULJETUKSET LUKUVUONNA 2014-2015 Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kohteesta

Lisätiedot

Hankinnan kohteen kuvausta on täsmennetty lisäkysymysten yhteydessä. Täsmennykset ovat näkyvillä punaisella.

Hankinnan kohteen kuvausta on täsmennetty lisäkysymysten yhteydessä. Täsmennykset ovat näkyvillä punaisella. Liite 2 Hankinnan kohteen kuvaus Hankinnan kohteen kuvausta on täsmennetty lisäkysymysten yhteydessä. Täsmennykset ovat näkyvillä punaisella. UTSJOEN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN HANKINTA 1. Hankinnan kohteen

Lisätiedot

ALUEELLINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO KÄYTTÖ-XXXXXX

ALUEELLINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO KÄYTTÖ-XXXXXX UUDELY/2290/2014 TARJOUSPYYNNÖN LIITE 8 ALUEELLINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO KÄYTTÖ-XXXXXX 1. Sopijapuolet Tämän sopimuksen sopijapuolina ovat Tilaaja: Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

Lisätiedot

LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE A Linja 8X

LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE A Linja 8X LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE A Linja 8X HSL Helsingin seudun liikenne PL 100 00077 HSL Puhelin (09) 4766 4444 Faksi (09) 4766 4441 hsl@hsl.fi Y-2274586-3 HRT Helsingforsregionens trafik

Lisätiedot

Tarjous koskee reittejä nrot: Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %)

Tarjous koskee reittejä nrot: Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) ULVILAN KAUPUNKI T A R J O U S Opetus- ja kasvatuslautakunta KOULUKULJETUKSET Tarjous tehdään tällä asiakirjalla 1. Tarjoaja Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan 29.4.2014 päivättyyn tarjouspyyntöönne

Lisätiedot

Vesihuollon hankinnat yhteistyössä muiden julkisten hankkijoiden kanssa

Vesihuollon hankinnat yhteistyössä muiden julkisten hankkijoiden kanssa Vesihuollon hankinnat yhteistyössä muiden julkisten hankkijoiden kanssa VESIHUOLTO 2019 päivät 16.5.2019 Kristiina Bailey hankintapäällikkö Helsingin seudun ympäristöpalvelut - kuntayhtymä 1 2 1 Nurmijärvi

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 2 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

Istuinten hyväksyminen N-luokan ajoneuvon ohjaamoon tai kuormatilaan

Istuinten hyväksyminen N-luokan ajoneuvon ohjaamoon tai kuormatilaan 1 (6) Antopäivä: 27.6.2016 Voimaantulopäivä: 1.8.2016 Voimassa: Toistaiseksi Säädösperusta: Laki Liikenteen turvallisuusvirastosta (863/2009) 2 8 mom Täytäntöönpantava EU-lainsäädäntö: Muutostiedot: Kumoaa

Lisätiedot

VTT TECHNICAL RESEARCH CENTRE OF FINLAND JÄLKIASENNETTAVIEN PAKOKAASUN PUHDISTUSLAITTEISTOJEN ARVIOINTI

VTT TECHNICAL RESEARCH CENTRE OF FINLAND JÄLKIASENNETTAVIEN PAKOKAASUN PUHDISTUSLAITTEISTOJEN ARVIOINTI 1 JÄLKIASENNETTAVIEN PAKOKAASUN PUHDISTUSLAITTEISTOJEN ARVIOINTI 2 UUSIEN PÄÄSTÖMÄÄRÄYSTEN VOIMAANTULO EURO 4 uudet tyypit 1.10.2005 kaikki uutena myytävät autot 1.10.2006 EURO 5 uudet tyypit 1.10.2008

Lisätiedot

JOUKKOLIIKENNELAIN JA PALVELUSOPIMUSASETUKSEN MUKAISET JOUKKOLIIKENNE- PALVELUHANKINNAT Ohje ympäristökriteereistä julkisissa hankinnoissa

JOUKKOLIIKENNELAIN JA PALVELUSOPIMUSASETUKSEN MUKAISET JOUKKOLIIKENNE- PALVELUHANKINNAT Ohje ympäristökriteereistä julkisissa hankinnoissa JOUKKOLIIKENNELAIN JA PALVELUSOPIMUSASETUKSEN MUKAISET JOUKKOLIIKENNE- PALVELUHANKINNAT Ohje ympäristökriteereistä julkisissa hankinnoissa Versio 2.0 Julkaistu 4/2017 Tarkista, että sinulla on viimeisin

Lisätiedot

Liikenteenharjoittajan vastuut, tehtävät ja oikeudet

Liikenteenharjoittajan vastuut, tehtävät ja oikeudet Tarjouskilpaulu 2017/1 (VARELY/378/2017) Liite 5 Lippu- ja maksujärjestelmiä koskevat vaatimukset 1 Liikenteenharjoittajan tarjoama lippu- ja maksujärjestelmä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen toimivallassa

Lisätiedot

KILPAILUTUS KANNUSTAA PUHTAAMPIEN BUSSIEN KÄYTTÖÖN

KILPAILUTUS KANNUSTAA PUHTAAMPIEN BUSSIEN KÄYTTÖÖN KILPAILUTUS KANNUSTAA PUHTAAMPIEN BUSSIEN KÄYTTÖÖN Reijo Mäkinen 4.12.2007 Sisältö YTV:n tehtävä Bussipalveluiden kilpailuttaminen HKL:n, YTV:n ja Neste Oilin biopolttoainehanke Yhteenveto MISSIO YTV tuottaa

Lisätiedot

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ KOULULAISKULJETUS Ostaja Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi Sopimuskausi lukuvuosi 2015-2016 alkaen 21.9.2015

Lisätiedot

esteettömyysselvitys s. 1 / 7 ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: Savonia-ammattikorkeakoulu Oy Microkatu 1, Technopolis Oyj

esteettömyysselvitys s. 1 / 7 ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: Savonia-ammattikorkeakoulu Oy Microkatu 1, Technopolis Oyj esteettömyysselvitys s. 1 / 7 ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: Savonia-ammattikorkeakoulu Oy Microkatu 1, Technopolis Oyj Kunta: Kuopio Päivämäärä: 2.11.2016 esteettömyysselvitys s. 2 / 7 KOHTEEN YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 Tarjouskilpailuasiakirja nro 2 PALVELUKUVAUS SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 3 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET... 3

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2 KOHDEKUVAUS SEKÄ LAATU- JA KALUSTOVAATIMUKSET V. 2016 PYHTÄÄN KOHTEET 1-3

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2 KOHDEKUVAUS SEKÄ LAATU- JA KALUSTOVAATIMUKSET V. 2016 PYHTÄÄN KOHTEET 1-3 TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2 KOHDEKUVAUS SEKÄ LAATU- JA KALUSTOVAATIMUKSET V. 2016 PYHTÄÄN KOHTEET 1-3 TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2 PYHTÄÄN KOHTEET 1-3 Päivämäärä 16.9.2015 Laatija Mika Piipponen Hyväksyjä Etelä-Kymenlaakson

Lisätiedot