Häijään koulu ja päiväkoti

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Häijään koulu ja päiväkoti"

Transkriptio

1 paikka vanha koulurakennus liikunta- ja päiväkotirakennus päiväkotirakennuks en laajennus Häijään koulu ja päiväkoti AK: YL, e=0,35 Asemakaavan mukainen tontti muodostuu kahdesta eri tilasta, jotka ovat kaupungin omistuksessa, vieressä pallokenttäalue, jonka pinta-ala on n m2. vuostivuodet Korjausinvestoin- arvo , , , , liikuntatila , päiväkoti , päiväkoti Toimintakulut Kunnossapito vyörytyserät Ylläpito yhteensä Tilat hyväkuntoisia. Lähinnä tarve huoltomaalauksille ulko- ja sisätiloissa tulevina vuosina. Ulkoverhoilua joudutaan samalla uusimaan jonkin verran. Poistot Vuokratulot (sisäinen ja ulkoinen) tällä hetkellä paljon jakotiloja - teknisen työn tilan viereinen luokka syytä tutkia kunnolla, osa henkilöstöstä saa siellä oireita (hengenahdistus, päänsärky ) Hyväkuntoinen koulu, joka edellyttänee ainoastaan kunnossapitoa. Vanhimmalle osalle tulisi tehdä kuntoarvio.

2 paikka rakennus D, ruokala+luokkatilat rakennus C, teknisen ja tekstiilityön tilat rakennus B, liikuntasali rakennus A, opettajanhuone ja luokkatilat Karkku n : Ei asemakaavaa, oikeusvaikutteisessa oyk:ssa julk. palv. ja hallinnon aluetta Kuntaa varten varattu julkisen hallinnon ja palvelun alue yleiskaavassa on nykyistä kaupungin omistamaa rakennuspaikkaa n. 50 % laajempi vuosi arvo , laajennus , pihatyöt 2014, , liikuntatila Toimintakulut Kunnossapito vyörytyserät Ylläpito yhteensä A- ja B-rakennukset kaipaavat lähiaikoina remonttia. Lähinnä maalausta sisä- ja ulkopinnoille. A-rakennuksen ikkunat pitäisi vaihtaa. Poistot Vuokratulot (sisäinen ja ulkoinen) C-rakennus huonokuntoinen, jossain vaiheessa ollut suunnitelmissa B- rakennuksen laajennus, jolloin c-rakennus olisi tarpeeton ( korjaukset) (laajennus) Yhtenäinen toimiva kuulutusjärjestelmä puuttuu. Pitäisi saada kuulutukset toimimaan kaikkiin rakennuksiin. Henkilökunnan sosiaalitilat ovat pienehköt rakennuksissa A ja D. A rakennuksen putkisto jäätyy joskus talvisin, mahdollisesti viemärin ilmastointi myös, aiheuttaa hajuhaittaa. Liikuntasali liian pieni ja heikosti toteutettu (ns. tukipalkit seinillä sisäpuolella). Varastotilaa on myös liian vähän kaikissa rakennuksissa. C-rakennus huonossa kunnossa sisältä ja ulkoa. Teknisen työn laitteisto pitäisi päivittää. A-rakennuksen luokat vaativat pintaremonttia, kuten maalaamista. A-rakennuksen rehtorin huoneen yhteydessä oleva WC vaatii pintaremonttia, esim. vesipisteen kosteuseristys. Pukuhuonetilat ovat riittävät A-rakennuksessa. alue on viihtyisä ja piha-alue riittävä. Teknisen työn tilat kaipaavat ratkaisua, muut vanhemmat rakennukset huoltokorjauksia. A- ja B-rakennuksista tulisi laatia kuntoarvio.

3 paikka Kiikka AK: YO e=0.15 Asemakaavan mukainen YO-alue on yhteensä n m2. Kaupunki omistaa kuitenkin alueesta vain m2, loput on yksityisessä omistuksessa vuosi arvo Kiikan koulu , julkisivumaalaus , ilmanvaihto, luokkasiipi 2006, salin akusto, pata 2009, välituntikatos san. 2014, vesikate, kirjasto 2015, automaatio ym Kiikan koulun asuntola Toimintakulut Kunnossapito vyörytyserät Ylläpito yhteensä Yleiskunto keskinkertainen-hyvä Pohjaviemäreiden ja käyttövesijohtojen uusinta Sähkösyöttökaapelin ja pääkeskuksen uusiminen Poistot Vuokratulot (sisäinen ja ulkoinen) Ehdotamme kunto- rakenne- ja kosteusmittauksia (ulkopuolisen asiantuntijan toimesta), jotta saamme koulusta tarkan yksityiskohtaisen tiedon. - Tilat opetuskäyttöön ovat toimivat. Pieniä maalaustoimenpiteitä (esim. käytävät) ja materiaalien uusimista (käytävien naulakot) rakennus vaatisi. - Piha-alueen asfaltin kunnostustarve Kohtuullisessa kunnossa oleva koulurakennus, joka vaatii huoltokorjauksia. Pitkällä tähtäimellä edellyttäisi peruskorjauksen rakenteellisten riskien ja liikuntaesteiden poistamiseksi.

4 paikka Lukio Marttilan koulu ja lukio AK: Y, IV, e=0.6 vuosi , netto , , 2006, Marttila , tontti kuuluu samaan korttelialueeseen nuorisotalo Pilven kanssa. Osa viereisestä Marttilankadun katualueesta toimii käytännössä koulun pysäköintialueena. n ja Pilven tontit sekä kyseinen P-alue ovat pinta-alaltaan yhteensä n m2. Pilvi ja Marttilan koulu ovat asemakaavalla säilytettäviksi suojeltuja rakennuksia. arvo Saneeraus Piha-alue Salin lattia Ikkunat, luokkien ivkoneet Saneeraus Julkisivu Toimintakulut Kunnossapito vyörytyserät Ylläpito yhteensä Marttilan koulun julkisivujen maalaus. Sisätiloissa tarvetta huoltomaalauksille. Marttilan koululle/lukiolle hallitun ilmanvaihdon rakentaminen. Poistot Vuokratulot (sisäinen ja ulkoinen) Tilojen riittävyys: TS- Parhaat ominaisuudet: sisäilma kunnossa, hyväkuntoiset ja kokoisetkin tilat, pinnat kunnossa, esitystekniikka suht ok (on tykit ja dokut), piha on lasten kannalta toimiva, kunnossa ja monipuolinen Viat/puutteet: nettiyhteys tökkii. Kohtuullisen hyväkuntoinen koulu. Ilmanvaihdon uusimiseen tulee varautua. Rakennuksesta tulee laatia kuntoarvio.

5 paikka Mouhijärven yhteiskoulu AK: YO, e=0,40 vuostivuodet Korjausinvestoin- Yhteiskoulu , , , , ! Kaupungin omistama koulutontti vastaa yleispiirteisesti asemakaavan mukaista koulutonttia. Uotsolantien vastakkaiselle puolelle on rakenteilla pallokenttäalue (kaukalo), joka tullaan asemakaavoittamaan liikuntapalvelujen alueeksi ja palvellee myös koululiikuntaa (ja välituntiliikuntaa?) laajennus ja perusparannus tekniset tilat laajennus arvo Yhteiskoulu Yhteiskoulu, , laajennus+ lukion, vaihe toimistotilojen, keittiön ja ruokalan saneeraus Toimintakulut Kunnossapito vyörytyserät Kaipaa perusparantamisen 2-vaihetta mahdollisimman nopealla aikataululla. Ylläpito yhteensä Poistot Vuokratulot (sisäinen ja ulkoinen) Vanhimmassa osassa yksi tila on käyttökiellossa sisäilmaongelmien johdosta. Tilaan on tehty korjaukset, mutta se tulee jäämään vain tilapäiseen käyttöön. - Liikuntasali (1963 rakennettu) on liian pieni nykyiselle oppilasmäärälle. Tilaa ei voida jakaa kahtia eli salissa voi olla vain yksi ryhmä kerrallaan. - Vanhan osan rakenteet ovat vuosilta 1956 ja 1963 ja ne eivät täytä mitään nykyisiä energiamääräyksiä. Lisäksi ikkunat ovat kaksikerros ikkuna (kaksi ohutta lasia). Tämän seurauksena lämpötilavaihtelut luokissa ovat suuret. - Vanhan osan lattialaatat irtoilevat. Asiasta raportoitu useasti ja paikallista korjausta on myös tehty. Ongelma ei ole poistunut. - Sisäpiha on asfaltoitu seinään asti ja kaato on seinään päin. Ulkoseinän kuntoa voi vaan arvailla. - Liikuntasalin ja kotitalousluokan ulkonurkka aivan läpimärkä. Senkin kuntoa voi vaan arvailla. - Teknisentyöntilat sijaitsevat noin 700m päässä vanhassa suojellussa puurakennuksessa. Tila ei täytä nykyisiä suosituksia,

6 joita on asetettu teknisenkäsityön opetukseen. Tuleva opetussuunnitelma puhuu enää käsitöistä eli se edellyttää tiivistä yhteystyötä tekstiili- ja teknisentyönopetuksen välillä. Nykyiset tilaratkaisut eivät ole ko. yhteistyöhön soveltuvat. Teknisenkäsityöntila tulisi olla koulun yhteydessä. - Valmistavan perusopetuksen luokka toimii erillisessä rakennuksessa ja sille ei ole osoittaa tiloja nykyisestä koulurakennuksesta - Lukion loppuminen vapauttaa kaksi luokkatilaa. Käytännössä kuitenkin tiloja vapautuu vain yksi, koska yksi muu luokka on käyttökiellossa - Nykyiset koulutilat(vanha puoli, joka on rakennettu 1956 ja 1963) ei vastaa tilojen puolesta nykyisen perusopetuksen vaatimuksia. Tilojen käyttöaste on myös todella suuri ja jakotiloja ei ole käytössä. - Uudet ja saneeratut 1992 ja sen jälkeen valmistuneet tilat) ovat tarkoituksen mukaiset ja sopivat Vanhan osan korjaamiseen/korvaamiseen tulee varautua mahdollisimman pian.

7 paikka Muistola AK: YO 1, ½II, e=0.50 Tontti on väljä, rakennusoikeutta on runsaasti, mahdollisuus myös muiden kasvatustoimintojen rakentamiseen, keskusurheilukenttä vieressä vuosi arvo Muistolan koulu , Peruskorjaus , , varasto autosuoja Toimintakulut Kunnossapito vyörytyserät Huoltomaalaustarvetta lähivuosina. Liittyminen kaukolämpöön. Ylläpito yhteensä Iltapäivätoiminnan järjestelyt Poistot Vuokratulot (sisäinen ja ulkoinen) ? on saneerattu, valmistui 2006, varsin hyvässä kunnossa ja hyvin varusteltu. n ympärillä on hyvät liikuntamahdollisuudet (jäähalli, urheilukenttä, oma kuntorata, pulkkamäki, metsää) ssa nyt 290 oppilasta: esiopetus, yleisopetuksessa 12 ryhmää vuosiluokilla 1-6, 9 pienryhmää vuosiluokilla esi-9, joista 2 oppilaille, joilla lievempiä oppimisvaikeuksia tai muita syitä pienryhmäopetuksen tarpeeseen, 5 ryhmää pääosin lievästi kehitysvammaisia oppilaita, 2 ryhmää vaikeasti kehitysvammaisia oppilaita. Vaikeasti kehitysvammaisten oppilaiden tilat ovat varsin pienet, samoin osa lievästi kehitysvammaisten ryhmien luokkatiloista on pieniä. Opetusryhmien lukumäärän ja erityisen tuen oppilasmäärien suhteissa koulussa on liian vähän pienryhmätiloja. Tilojen tarvittaisiin eriyttämiseen (opetusryhmien jakamiseen), ssa käy myös paljon erityisoppilaiden terapeutteja, jotka tarvitsivat tilaa toiminnalle. ssa vain yksi liikuntasali, mutta 21 ryhmää. Sali on pieni (167m2), joten koulun juhlat on järjestettävä Vexve -areenalla. Pienryhmien ip- toiminta tapahtuu luokkatiloissa. n ip -rakennuksen (nuorisotalo Loukku) vesi on juomakelvotonta (talossa oma kaivo), rakennus ei ole esteetön ja on saneerauskuntoinen. tarvitsee myös aidattua piha-aluetta, missä mm. vaikeasti autistiset oppilaat voivat turvallisesti ulkoilla ilman, että

8 aikuinen on aivan käden ulottuvilla. Päärakennus edellyttää kunnossapitotoimenpiteitä. Iltapäivätoiminnan tilakysymys kestämätön, vaatii ratkaisua esim. tilajärjestelyin.

9 Pehulan koulu paikka AK:YO e=0,3 Asemakaavan mukainen korttelialue muodostuu neljästä eri tilasta. Vajaat 300 m2 yksityisessä omistuksessa. oikeutta jäljellä runsaasti. vuostivuodet Korjausinvestoin- arvo Kivikoulu , , Ilmanvaihto Ilmanvaihto Pohjaviemärin sujutus ja pieni muutostyö , , Ulkopuoliset vedet Taloautomaatio Puukoulu , Osittain käyttämättä, käyttö 2007, Talousrakennus , Käyttö? Toimintakulut Kunnossapito vyörytyserät Ylläpito yhteensä Poistot Vuokratulot (sisäinen ja ulkoinen) Kivipuolella luokkien ja yleisien tilojen pinnat ovat siistit. Kivipuolella on vanhat ja kuluneet oppilasnaulakot. Tilausta olisi kenkätasollisille oppilasnaulakoille (helpottaisi siistijöiden työtä ja vaikuttaisi positiivisesti yleisilmeeseen). Perusopetusluokille 1-6, sekä pienryhmälle löytyy heti tarvittavat tilat. Suunnitelmissa on ottaa kivipuolella sijaitsevat kudontatilat koulun käyttöön elokuusta 2016 alkaen. Sen myötä saamme ensi lukuvuonna siirrettyä puupuolen toiminnan kivipuolelle Ts- käsityöluokkaa lukuun ottamatta. Lukuvuodesta 2017 alkaen koko toiminta saadaan kivipuolelle ja puupuoli vapautuu koulukäytöstä. Teknisen työn tila on perussiisti, mutta toiminnan kannalta tilat ovat valvonnallisesti sekä oppiaineen kannalta puutteelliset. Välituntialue on kehittynyt parin viime vuoden aikana toimivaksi (areenakenttä, liukumäki, kiikku, keinuja, isot pelialueet, tulossa oleva kiipeilyteline jne.) n liikuntasali on pieni ja pukuhuonetilat sekä oppilas wc:t kaipaisivat uutta pintaa. Terveydenhoitajan tiloissa on jatkuva hajuhaitta ja pinnat vaatisivat myös päivitystä. Ruokala on täysin uudistettu, viihtyisä ja toimiva käytössä. Vuonna 2016 tehtävien muutos- ja korjaustöiden jälkeen kivirakennus vaatii vain ylläpitoa. Rakennuksesta tulee laatia kuntoarvio. Puukoulun käyttö ja kohtalo vaativat erillisen tarkastelun.

10 paikka Stormin monipalvelukeskus Ei asemakaavaa Oykluonnoksessa PY Osayleiskaavaluonnoksessa 16 uutta omakotirakennuspaikkaa koulutontin vieressä. vuosi arvo Stormin , piha-alue monipalvelukeskus 2011, monipalvelukeskus hakelämpölaitos Toimintakulut Ruokalan akustointi ja lasikäytävän katon tiivistäminen Kunnossapito vyörytyserät Ylläpito yhteensä Poistot Vuokratulot (sisäinen ja ulkoinen) Stormin monipalvelukeskus on uutena rakennuksena monin tavoin käyttäjiä hyvin tyydyttävä kokonaisuus. Erityisesti etuina voidaan mainita esteettömyys, yhdessä tasossa työskentely, nettiyhteydet, liikuntatilat, hälytysjärjestelmä, piha-alueet ja lähiliikuntapaikat, lähiluonto, estetiikka ja viihtyisyys ja siistit pinnat. palvelee moni käyttäjäryhmiä, se on suuri etu. Puutteena koetaan ruokalan akustiikka, johon toivomme tilakeskukselta ratkaisua. Ryhmätilojen puute on selkeä toiminnallinen pulma, siihen kannattaa jatkossa kouluja suunniteltaessa kiinnittää huomiota. Aulatiloja pyritään käyttämään ryhmätiloina, mutta niissä on akustiikkaongelmia. Luokat ovat osittain ahtaat, eli 20 oppilaan ryhmät täyttävät jo luokkatilan täyteen. Ilmanvaihtoa säädellään, optimaalisen tilan haku välillä ongelmallista. Uudehko, hyväkuntoinen koulurakennus, joka tarvitsee ainoastaan pientä hienosäätöä ja ylläpitoa.

11 paikka Suodenniemi AK: YO, e=0.3 tontin vieressä asemakaavan mukaista puistoaluetta 3200 m2. Viereisellä tontilla kaupungin omistama liikuntasali. vuosi arvo rakennus 1988?, Uudisrakennus rakennus ?, Peruskorjaus+laajen nus Toimintakulut Kunnossapito vyörytyserät Ylläpito yhteensä hyvässä kunnossa, lähinnä ulkokatokset kaipaavat metalliosiltaan huoltomaalausta. Ruokalan ilmastointi tullee uusittavaksi. Poistot Vuokratulot (sisäinen ja ulkoinen) rakennus on kauttaaltaan hyvässä kunnossa. Tilakeskus on tehnyt pieniä muutos- ja korjaustöitä aina tarpeen vaatiessa. Luokkatilat ovat sopivia n. 15 oppilaan ryhmille. Viime vuosina ja tulevina vuosina meillä on oppilaan yhdysluokkia, jolloin luokkatilat ovat vähän liian pieniä. Parissa luokkatilassa työntekijät ja oppilaat ovat maininneet liian kylmästä tai lämpimästä lämpötilasta sekä tehottomasta ilmanvaihdosta. Mittauksissa arvot ovat kuitenkin olleet normaalit. Luokkatiloja on riittävästi. Aulatila on riiittävä koko koulun väen yhteisiin hetkiin (esim. aamunavaukset, pienet juhlat). n piha, urheilutalo sekä lähiympäristö ovat erinomaisia oppimisympäristöjä. Urheilutalon pihaan on toivottu aitoja sekä pientä leikkipaikkaa. Kokonaisuudessaan koulu tiloineen on hyvässä kunnossa, eikä suuria vikoja tai puutteita ole. Hyväkuntoinen rakennus. Edellyttää kunnossapitotoimenpiteitä.

12 paikka Sylvään koulu, rakennus A Sylvään koulu, rakennus B Sylvään koulu, rakennus C Sylvään koulu, varasto Sylvää AK: Y(kunnan tarpeisiin), II, e=0.5 Nykyinen tontti ei käsitä koko korttelialuetta, yhteensä korttelialueella on kaupungin maata n m2 ja rakennusoikeutta siten yli krs-m2 yhteensä. vuosi arvo , , , , , Energiansäästö , Toimintakulut Kunnossapito vyörytyserät C:n IV-korjaus Kunnossapitokorjauksia Ylläpito yhteensä Poistot Vuokratulot (sisäinen ja ulkoinen) ?? Päärakennusta pidetty kunnossa jatkuvin ja toistuvin osakorjauksin. Nyt meneillään oleva korjaustyö vähentää riskejä ja parantaa toiminnallista käyttökelpoisuutta. Energiatalous melko hyvässä kunnossa. Teknisen työn rakennus edellyttää ilmanvaihdon uusimisen. Rakennukset edellyttävät edelleen osakorjauksia. Kuntoarvio tulee laatia.

13 paikka koululiikuntarakennus vanha koulurakennus Toukola Ei asemakaavaa Rakenneoyk:ssa osittain muinaismuistoaluetta Muinaisjäännökset saattavat haitata mahdollista lisärakentamista vuostivuodet Korjausinvestoin , uusi koulurakennus , ?, ? uuden puolen opettajanhuoneen remontti? arvo saunarakennus Toimintakulut Kunnossapito vyörytyserät Rakennukset hyvässä kunnossa. Sisätiloille huoltomaalausta. Ylläpito yhteensä Poistot Kirjasto laajennusosaan, samalla iv-kanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö. Vuokratulot (sisäinen ja ulkoinen) vanha koulurakennus: tilaa riittävästi, mutta toiminnan kannalta muutamia puutteita: sokkeloinen, äänieristys huono ja sisäänkäynnit ahtaat (eteistilat). Lisäksi verkkoyhteydet puuttuvat. Pinnat ovat monin paikoin vanhat ja kuluneet. Tilat ovat kodinomaisia ja viihtyisiä pienille oppilaille. Turvallinen ja vain pienille tarkoitettu piha-alue. koulu-liikuntarakennus : tilat ovat hyväkuntoiset ja tiiviisti yhden käytävän varrella. Luokat ovat sopivan kokoisia. Varastotilaa vähän (koulutarvikkeille). Liikuntasali erinomainen ja toimiva. Pystytään jakamaan tiloja osiin kalteriovilla. Hyväkuntoinen päärakennus. Vanhasta koulusta tulee laatia kuntoarvio.

14 Tyrväänkylä paikka Ei asemakaavaa Rakenneoyk: PY vuosi arvo Tyrväänkylän koulu ? , vanha osa liikuntatila Toimintakulut Kunnossapito vyörytyserät Oleskelu/autopihojen salaojitus/hulevesiviemäröinti. Kentän päätyverkkojen uusiminen. Ylläpito yhteensä Poistot Vuokratulot (sisäinen ja ulkoinen) Plussaa: on hyvässä peruskunnossa. Tilat ovat oppilasmäärään nähden riittävät ja erilaisia ryhmätyöpisteitä on voitu sijoittaa ympäri koulua. Luokkatilat ovat hyvän kokoiset. Pientä käyttäjiä ilahduttavaa pintaremonttia on tehty, mm. pääkäytävän maalaus ja ruokalan maalaus. Miinusta: n piha kaipaa kunnostusta. Syksyllä ja keväällä yläpihalla on valtavat lätäköt, salaojitus on pielessä. Pihassa ei ole minkäänlaista sadekatosta. (Investointisuunnitelmassa on vuodelle 2017 monitoimikenttä Tyrväänkylän kouluun. Tällöin on huomioitava myös pihan muut kunnostustyöt!) Puupuolen ulkovuori ja osa sisätiloista on maalauksen tarpeessa. Puukoulun päätyluokan ilmanvaihto on puutteellinen. Oleskelu/autopihojen salaojitus/hulevesiviemäröinti. ioitavaa: Suurimpana uhkana on se, että syntyy yllättäviä remonttitarpeita (mm. ölkjykattilat vm. -88/-94, öljypolttimet - 94, katon ja rännien kunto, ulko-ovien kunto) tarvitsee ylläpitoa ja monitoimikentän rakentamisen yhteydessä pihan kuivatustoimenpiteitä.

15 paikka Varilan koulu, vanha osa Varilan koulu, uusi osa Varila AK:Y K, II, e=0,40 Nykyinen koulutontti ei käsitä koko asemakaavan mukaista kunnan tarpeisiin varattua korttelialuetta, jonka kokonaisala on n m2. vuosi arvo , keittiö , muitakin on, mutta vuodet epäselviä! Toimintakulut Kunnossapito vyörytyserät Kosteusteknisten vikojen korjaaminen, talotekniikan ajanmukaistaminen mahdollisimman pian Rahavirta yht Poistot Vuokratulot (sisäinen ja ulkoinen) ,5 milj. - liian vähän tiloja - 50-luvun osa pedagogisesti erittäin epäkäytännöllistä tilaa - kosteus- ja rakennustekniset viat ja puutteet - koko kiinteistö peruskorjauksen tarpeessa Hyvää - sijainti erinomainen asutukseen nähden (ei kuljetusoppilaita kuin pienryhmissä) - 80-luvun osa pohjapiirrokseltaan kohtuullinen pedagogisesti - koulun ympäristö erinomainen oppimisympäristö Peruskorjauskustannukset % uuden samankokoisen rakennuksen rakentamisesta. Rakennuksen kohtalosta päätetään kouluverkkopäätöksen yhteydessä.

16 paikka Äetsä AK: YO, III, e=0.20 Kaavan mukainen korttelialue muodostuu viidestä eri tilasta. Korttelialueella sijaitsee yleisessä käytössä olevia kenttäalueita (liikuntapaikkoja). vuosi arvo Äetsän koulu , laajennus ja saneeraus , peltikaton maalaus , keittiösaneeraus , tekn. työ laaj. ja san , väestösuoja , näyttämö ym , keittiö (ruokasali) , taloautomaatio työ Väestönsuoja Hakelämpölaitos Toimintakulut Kunnossapito vyörytyserät Ylläpito yhteensä Poistot Yleiskunto hyvä. Vuosien korjausten jälkeen on saneerausaste n. 80 %. Pohjaviemäredien uusinta Vanhin siipi julkisivujen ja eristeiden uusinta Vuokratulot (sisäinen ja ulkoinen) Kiinteistössä on hyvä käytönaikainen huolto ja kunnossapito. Piha-alue on liikenteellisesti toimiva. Rakennukset lämmitetään paikallisella hakkeella. Perusopetukseen tarkoitetut hyväkuntoiset, ajanmukaiset, toimivat, viihtyisät ja valoisat tilat. Perusopetuksen taito- ja taideaineiden opetukseen ja vapaan sivistystyön käyttöön erinomaisesti soveltuvat tilat ja laitteet. Virikkeellinen piha-alue, jota on mahdollisuus ja tarve edelleen kehittää. Länsitien puoleiseen vanhimpaan osaan on tarve lämmöneristyksen lisäämiselle ja ulkovuorauksen uusimiselle yleisilmeen kohentamiseksi. Vanhojen lattialaattojen uusiminen käytävissä yleisilmeen kohentamiseksi ja siivouksen helpottamiseksi. Liikuntasali ja kotitalousluokka kaipaavat saneerausta. Vuonna 2002 valmistuneen laajennuksen ja peruskorjauksen yhteydessä nämä jäivät saneerauksen ulkopuolelle.

17 Sarkia-lukion toiminnan päättyessä kiinteistöön vapautuu tilaa käytettäväksi. Hyväkuntoinen rakennus. Edellyttää kunnossapitotoimenpiteitä ja mahdollisesti käytön muutoksien edellyttämiä järjestelyjä.

RAKENTEELLISET SELVITYKSET

RAKENTEELLISET SELVITYKSET Kiinteistökatselmus 2 (11) Kohteen yleiskuvaus Katselmuksen kohteet sijaitsevat Kurikassa osoitteessa Hakunintie 42, 61360 MIETO. Katselmus suoritettiin silmämääräisesti rakenteita avaamatta ja rikkomatta.

Lisätiedot

KUNTOARVIOISTA: Rakennustekniikka

KUNTOARVIOISTA: Rakennustekniikka KUNTOARVIOISTA: A-Insinöörit Suunnittelu Oy Kauhava; Pernaan koulu KUNTOARVIO Rakennukset ovat rakennusteknisiltä osiltaan tyydyttävässä sekä osin vain välttävässä kunnossa. Merkittävimmät kustannukset

Lisätiedot

Riihikallion koulukeskus. Vaihtoehtoiset mallit

Riihikallion koulukeskus. Vaihtoehtoiset mallit Riihikallion koulukeskus Vaihtoehtoiset mallit Riihikallion koulukeskus 3 eri vaihtoehtoa VE1 koulun laajennus ja säilytettävien osien (2007-siipi ja liikuntasali) peruskorjaus VE2 koulun laajennus ja

Lisätiedot

KOULUVERKKOSELVITYS 2016 KOULUJEN VANHEMPAINYHDISTYSTEN SWOT-ANALYYSIT

KOULUVERKKOSELVITYS 2016 KOULUJEN VANHEMPAINYHDISTYSTEN SWOT-ANALYYSIT KOULUVERKKOSELVITYS 2016 KOULUJEN VANHEMPAINYHDISTYSTEN SWOT-ANALYYSIT SYLVÄÄN KOULUN VANHEMPAINYHDISTYS KIIKAN KOULUN VANHEMPAINYHDISTYS MARTTILAN KOULUN VANHEMPAINYHDISTYS TYRVÄÄNKYLÄN KOULUN VANHEMPAINYHDISTYS

Lisätiedot

Läntisen alueen oppilasennusteet OPPILASENNUSTE

Läntisen alueen oppilasennusteet OPPILASENNUSTE Läntisen alueen oppilasennusteet OPPILASENNUSTE KEIKYÄ JA PEHULA Syksy 2015 LUKUVUOSI 1. 2. 3. 4. 5. 6. YHT 2014-2015 TOD 18 28 23 23 26 27 145 2015-2016 ENN 22 18 29 23 22 26 140 2016-2017 ENN 13 22 18

Lisätiedot

SUOMALAIS-VENÄLÄINEN KOULU

SUOMALAIS-VENÄLÄINEN KOULU SUOMALAIS-VENÄLÄINEN KOULU UUDEN KOULURAKENNUKSEN TAUSTAT JA LÄHTÖKOHDAT Timo Juolevi rakennuttajapäällikkö 20.11.2018 PERUSKORJAUKSEN SELVITYS 10/2013-> Lähtötilanne Koulun sisäilma on koettu huonoksi

Lisätiedot

KOULUJEN KORJAUSVELKA ja kunto TULOSSA OLEVIA KORJAUSTOIMIA. Peruskorjauksen kustannusarvio,

KOULUJEN KORJAUSVELKA ja kunto TULOSSA OLEVIA KORJAUSTOIMIA. Peruskorjauksen kustannusarvio, KOULUJEN KORJAUSVELKA ja kunto Kohde Rakennus Sijainti Hum2 Hum2 JHA /m2 JHA Kulum. TeknA TA /m2 Kla Kvelka Pktarve Pptarve 6140 Hajalan koulu ja pv-koti, koulurakennus Halikko 734 380 2 180 828 400 14

Lisätiedot

PÄIVÄKOTIEN KUNNOSSAPITOTARPEET

PÄIVÄKOTIEN KUNNOSSAPITOTARPEET PÄIVÄKOTIEN KUNNOSSAPITOTARPEET PÄIVÄKOTI m2 /m2/a Otan päiväkoti 1.700 1.6 M 92,22 Onnelan päiväkoti 466 200.800 43,09 Nummen päiväkoti 1.070 270.300 25,26 Heinon talo 80 146.400 183,00 Sampaanalan päiväkoti

Lisätiedot

MYYDÄÄN KOULUTUS- JA MAJOITUSKESKUSKIINTEISTÖ ESPOON SIIKAJÄRVELLÄ

MYYDÄÄN KOULUTUS- JA MAJOITUSKESKUSKIINTEISTÖ ESPOON SIIKAJÄRVELLÄ MYYDÄÄN KOULUTUS- JA MAJOITUSKESKUSKIINTEISTÖ ESPOON SIIKAJÄRVELLÄ Catella Property Oy Aleksanterinkatu 15 B 00100 Helsinki Puh. 010 5220 100 Fax 010 5220 217 www.catella.fi Helsinki. Y-tunnus 1048559-0

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ RAHOLASTA

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ RAHOLASTA MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ RAHOLASTA Kolismaankatu 3, 33330 Tampere Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE

Lisätiedot

useita eri korjaus kohteita > kts. hankekuvaus Tekniset palvelut / toimitilapalvelut sivistyspalvelukeskus > ostopalveluna

useita eri korjaus kohteita > kts. hankekuvaus Tekniset palvelut / toimitilapalvelut sivistyspalvelukeskus > ostopalveluna Ohkolan koulu Budjetti: 48.000 sivistyspalvelukeskus > ostopalveluna Hankekuvaus liikuntasalin vesikaton ja julkisivun maalaus 30.000 Yläkoulun ikkunoiden kokonaiskunnostus / maalaus 8.000 uusi roskakatos

Lisätiedot

TIIVESTELMÄ HAVAITUISTA ONGELMISTA

TIIVESTELMÄ HAVAITUISTA ONGELMISTA PAIJULAN KOULU Paijulan koulu Nousiaisten kunnassa. Alun perin rakennettu noin 1920 ja laajennus tehty 1970. Rakennuksen kerrosala on noin 528 m² ja huoneistoala noin 470 m². Rakennuksen arvioitu tilavuus

Lisätiedot

korjaukset Kellarikerroksen lämpöjohdot uusittu 2006 Todistus toimitetaan myöhemmin, liitteenä kulutustiedot vuosilta 2010-2013

korjaukset Kellarikerroksen lämpöjohdot uusittu 2006 Todistus toimitetaan myöhemmin, liitteenä kulutustiedot vuosilta 2010-2013 Kiinteistön tiedot Rakennuksen nimi Rakennuksentyyppi Sijainti Tontin tiedot Ketorinne Asuinkerrostalo Ketomaantie 2 A, 41340 LAUKAA P-ala n. 2690 m 2, määräala 410-409-0016-0000 Lääkärilä Rakennusten

Lisätiedot

SIIRTOKELPOISET KIIREVÄISTÖT / TILANNEKATSAUS 9.1.2014

SIIRTOKELPOISET KIIREVÄISTÖT / TILANNEKATSAUS 9.1.2014 SIIRTOKELPOISET KIIREVÄISTÖT / TILANNEKATSAUS 9.1.2014 Alustava aikataulu ( 9.1.2014 ) lähes kaikissa siirtokelpoisissa kouluissa ja parakeissa sama: 1) Lupakuvat jätetään rakennusvalvontaan n. 31.01.2014

Lisätiedot

Lappeenrannan kaupungin salkutusjärjestelmä on seuraavanlainen:

Lappeenrannan kaupungin salkutusjärjestelmä on seuraavanlainen: Tekninen lautakunta 382 12.11.2014 Puiteohjelman 2015-2028 päivitys 1283/02.02.00.00/2013 TEKLA 382 Valmistelija/lisätiedot Tilakeskuksen johtaja Ilpo Koponen puh. 0400 659 338 ilpo.koponen@lappeenranta.fi

Lisätiedot

Puolalan koulun peruskorjauksen aikaiset väistötilajärjestelyt kesäkuu 2018 kesäkuu 2020

Puolalan koulun peruskorjauksen aikaiset väistötilajärjestelyt kesäkuu 2018 kesäkuu 2020 Puolalan koulun peruskorjauksen aikaiset väistötilajärjestelyt kesäkuu 2018 kesäkuu 2020 Puolalan koulun Kauppiaskadun koulurakennus peruskorjataan kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2020 välisenä aikana. Vuosiluokkien

Lisätiedot

RAPORTTI. Gymnasiet Grankulla samskola tilaselvitys. Kauniaisten kaupunki. 09.11.2015 Juha Heino Arkkitehti SAFA

RAPORTTI. Gymnasiet Grankulla samskola tilaselvitys. Kauniaisten kaupunki. 09.11.2015 Juha Heino Arkkitehti SAFA RAPORTTI Kauniaisten kaupunki Gymnasiet Grankulla samskola tilaselvitys 09.11.2015 Juha Heino Arkkitehti SAFA Sisällysluettelo 1. Toimeksianto 2. Nykytilojen kartoitus 3. Arviointi tilankäytöstä ja tilatarpeesta

Lisätiedot

SIVLK 21 Taloustutkimus Kairitek Oy on jättänyt elokuussa 2008 tarkastusselostuksen yläkoulu/lukion rakennusten kuntoarviosta ja korjaustarpeesta.

SIVLK 21 Taloustutkimus Kairitek Oy on jättänyt elokuussa 2008 tarkastusselostuksen yläkoulu/lukion rakennusten kuntoarviosta ja korjaustarpeesta. Sivistyslautakunta 21 17.02.2009 Kunnanhallitus 126 02.03.2009 Sivistyslautakunta 129 15.10.2009 Kunnanhallitus 446 27.10.2009 Valtuusto 150 04.11.2009 Ruukin yläkoulu/lukion hankesuunnitelma 1449/45/451/2009

Lisätiedot

Pöytyän koulut. 1.Auvaisten koulu Auvaistentie 25 21860 Auvainen. Ennuste

Pöytyän koulut. 1.Auvaisten koulu Auvaistentie 25 21860 Auvainen. Ennuste Pöytyän koulut Liite 1 1.Auvaisten koulu Auvaistentie 25 21860 Auvainen Koulun oppilasennusteet ovat tasaisia, oppilasmäärä pysyttelee noin neljässäkymmenessä. Sijainniltaan koulu on Pöytyän kouluista

Lisätiedot

TERVANOKKA. Alustava kuntoselvitys 18.01.2016. ri Tapani Alatalo Rakennus Oy Uudenmaan SANEERAUSTEKNIIKKA

TERVANOKKA. Alustava kuntoselvitys 18.01.2016. ri Tapani Alatalo Rakennus Oy Uudenmaan SANEERAUSTEKNIIKKA TERVANOKKA Alustava kuntoselvitys 18.01.2016 ri Tapani Alatalo Rakennus Oy Uudenmaan SANEERAUSTEKNIIKKA puh 020-7792 722, 040-7067620 tapani.alatalo@saneeraustekniikka.com Kytkinkatu 4E 04220 KERAVA 1

Lisätiedot

KATEDRALSKOLAN, PERUSKORJAUS

KATEDRALSKOLAN, PERUSKORJAUS 2.2.2015 Sivu 1/4 JA Tilaaja: PL 11 20101 Turku Hanke: Katedralskolan, peruskorjaus Osoite: Itäinen Rantakatu 2 / Vanha Suurtori 1, 20100 Turku KATEDRALSKOLAN, PERUSKORJAUS Suurtorin rakennuksiin kuuluvan

Lisätiedot

VAIHTOEHTO, NYKYTILA (VE

VAIHTOEHTO, NYKYTILA (VE VAIHTOEHTO, NYKYTILA (VE 0) Säästövaikutus käyttötalouteen 0 euroa Luohua Perhepäivähoitoa ja 0-6 luokkien koulu, sivukirjasto Oppilasmäärät: 2019: 54 Oppilasmäärät: (arvio) 2030: 44 Henkilöstömäärä nykyisellään

Lisätiedot

Saukonpuiston koulun laajentaminen Asemakaavatyö Viitesuunnitelma

Saukonpuiston koulun laajentaminen Asemakaavatyö Viitesuunnitelma Saukonpuiston koulun laajentaminen Asemakaavatyö 8569 Viitesuunnitelma Tilatakomo Oy 31.1.2017 108,9 I I I 106 1 UUDISVAIHTOEHTO/ LAAJUUS: 111,4 4 3. KRS: 1155 kem2 2. KRS: 2520 kem2 1. KRS: 2950 kem2

Lisätiedot

Puolalan koulun peruskorjaus. Opettajien, oppilaiden ja huoltajien toiveita

Puolalan koulun peruskorjaus. Opettajien, oppilaiden ja huoltajien toiveita Puolalan koulun peruskorjaus Opettajien, oppilaiden ja huoltajien toiveita Huoltajien toiveita Kerätty vanhempainilloissa elokuussa 2017 HUOLTAJIEN MIELESTÄ TÄRKEIMMÄT ASIAT Turvallisuus: portaiden merkintä

Lisätiedot

Onnistunut peruskorjaus helsinkiläisessä koulussa Marianna Tuomainen, HKR-Rakennuttaja Susanna Peltola, HKR-Rakennuttaja Marja Paukkonen, Helsingin

Onnistunut peruskorjaus helsinkiläisessä koulussa Marianna Tuomainen, HKR-Rakennuttaja Susanna Peltola, HKR-Rakennuttaja Marja Paukkonen, Helsingin Onnistunut peruskorjaus helsinkiläisessä koulussa Marianna Tuomainen, HKR-Rakennuttaja Susanna Peltola, HKR-Rakennuttaja Marja Paukkonen, Helsingin kaupungin opetusvirasto Juha Juvonen, Helsingin kaupungin

Lisätiedot

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA kem 2

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA kem 2 MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA 3.469 kem 2 MYYTÄVÄ KOHDE Osoitteessa Turkkirata 27-29, 33960 Pirkkala, sijaitseva uudehko tuotantorakennus ja tontin vuokraoikeus. Vuokratontin kiinteistötunnus

Lisätiedot

KANNELMÄEN PERUSKOULU, PERUSKORJAUS

KANNELMÄEN PERUSKOULU, PERUSKORJAUS KANNELMÄEN PERUSKOULU, PERUSKORJAUS RUNONLAULAJANTIE 40 00420 HELSINKI Bruttoala 5410 Valmistunut 2009 KOULUN PÄÄSISÄÄNKÄYNTI KOHDE Koulu on rakennettu vuonna 1966 Etelä-Kaarelan Yhteiskouluksi. Rakennuksen

Lisätiedot

Hakaniemen Kauppahalli

Hakaniemen Kauppahalli Tilakeskus Hakaniemen Kauppahalli Peruskorjaus Hankenumero 8086089 Tilakeskus Helsingin kaupungin tukkutori Sijainti 2 Yhteenveto Hankkeen nimi Hankenumero 8086089 Osoite, 00530 Helsinki Sijainti Kaupunginosa

Lisätiedot

TILAHALLINTO Liite 2 Päivitetty 16.1.2013 KORJAUSOHJELMA 2013

TILAHALLINTO Liite 2 Päivitetty 16.1.2013 KORJAUSOHJELMA 2013 TILAHALLINTO Liite 2 Päivitetty 16.1.2013 KORJAUSOHJELMA 2013 Projektin t Kustannukset ylläpitoluokittain RU = Risto Utriainen A1 1 572 500 GL = Georg Lindström A2 532 000 KK = Kai Kinnunen B 65 000 RL

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Ote pöytäkirjasta 1. Vanhankylän alakoulun laajennus- ja peruskorjaustyön suunnitelmaluonnosten hyväksyminen

Ulvilan kaupunki Ote pöytäkirjasta 1. Vanhankylän alakoulun laajennus- ja peruskorjaustyön suunnitelmaluonnosten hyväksyminen Ulvilan kaupunki Ote pöytäkirjasta 1 Tekninen lautakunta 89 09.12.2014 Vanhankylän alakoulun laajennus- ja peruskorjaustyön suunnitelmaluonnosten hyväksyminen 42/10.03.02.00/2014 Tekninen lautakunta 89

Lisätiedot

Liikuntapalvelut. Hinnasto 1.10.2015 alkaen

Liikuntapalvelut. Hinnasto 1.10.2015 alkaen Liikuntapalvelut Hinnasto 1.10.2015 alkaen SASTAMALAN KAUPUNKI Aarnontie 2 A, PL 23, 38201 SASTAMALA, puh. (03) 521 31, faksi (03) 5213 4099 sastamala@sastamala.fi, etunimi.sukunimi@sastamala.fi, Y-tunnus

Lisätiedot

MYYDÄÄN. Monien mahdollisuuksien kiinteistöt Metsäkouluntiellä Sanginsuussa Oulujoen varrella

MYYDÄÄN. Monien mahdollisuuksien kiinteistöt Metsäkouluntiellä Sanginsuussa Oulujoen varrella MYYDÄÄN Monien mahdollisuuksien kiinteistöt Metsäkouluntiellä Sanginsuussa Oulujoen varrella - Kolme oppilaitosrakennusta - Viisi oppilasasuntolarakennusta - Yksi kurssiasuntolarakennus - Yksi neljäasuntoinen

Lisätiedot

MYYLÄLÄKIINTEISTÖ --------- myymälä-, varasto-, ym. toimitilaa------------

MYYLÄLÄKIINTEISTÖ --------- myymälä-, varasto-, ym. toimitilaa------------ MYYLÄLÄKIINTEISTÖ --------- myymälä-, varasto-, ym. toimitilaa------------ PETIKKO n. 6000 m² Kiinteistö on ollut Tarjoustalo / Tokmannin käytössä vuodesta 2005, jolloin liiketeilasaneeraus tehtiin entiseen

Lisätiedot

TOIMINNAN UUDELLEEN JÄRJESTÄMISEN / UUDEN TOIMINNAN KÄYNNISTÄMISEN / INVESTOINTIHANKKEEN TARVESELVITYS

TOIMINNAN UUDELLEEN JÄRJESTÄMISEN / UUDEN TOIMINNAN KÄYNNISTÄMISEN / INVESTOINTIHANKKEEN TARVESELVITYS TARVESELVITYS 13.8.2013 1/5 TOIMINNAN UUDELLEEN JÄRJESTÄMISEN / UUDEN TOIMINNAN KÄYNNISTÄMISEN / INVESTOINTIHANKKEEN TARVESELVITYS OHJEELLINEN SISÄLTÖ 1. Tarve ja sen määrittely Saada uutta oppimis-, opetus-,

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ kem 2

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ kem 2 MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ 2.440 kem 2 MYYTÄVÄ KOHDE Hämeenkyrössä osoitteessa Sivutie 11, 39200 Hämeenkyrö sijaitseva teollisuuskiinteistö. Kiinteistön vieressä on K-Supermarket ja Tokmanni

Lisätiedot

KIRKKOKADUN KOULU Sisäilmastokyselyt 2013. Rakennusterveysasiantuntija Minna Laurinen 29.4.2013

KIRKKOKADUN KOULU Sisäilmastokyselyt 2013. Rakennusterveysasiantuntija Minna Laurinen 29.4.2013 KIRKKOKADUN KOULU Sisäilmastokyselyt 2013 Rakennusterveysasiantuntija Minna Laurinen 29.4.2013 Sisäilmatalo Kärki Oy www.sisailmatalo.fi Sisäilmastokyselyt 2013 2012 Henkilökunnan kysely 14.2-8.3.2013

Lisätiedot

ASF +7.5 ASF +7.8. 8 151 m 2 +7.5 +8,700. 6 120 m 2. turvahiekka. 6040 m2 PÄÄRAKENNUS. 397,2 m 2 349,9 m 2

ASF +7.5 ASF +7.8. 8 151 m 2 +7.5 +8,700. 6 120 m 2. turvahiekka. 6040 m2 PÄÄRAKENNUS. 397,2 m 2 349,9 m 2 GRÄNNÄSINTIE 29 4 +7.2 +7.0 +7.3 +6.5 +7.5 +7.0 8 151 m 2 +7.5 +7.8 10 luonnontila polkupyörä katos +6.0 9 +8.0 +8,004 5 +8.2 +5.3 PELIKENTTÄ AREENA 13x26 8 luonnontila 2 6 120 m 2 LT vanha 1:32 turvahiekka

Lisätiedot

Energiankulutus ja kiinteistökierroksen tulokset Syksy 2014. Keski-Suomen Energiatoimisto www.kesto.fi/energianeuvonta energianeuvonta@kesto.

Energiankulutus ja kiinteistökierroksen tulokset Syksy 2014. Keski-Suomen Energiatoimisto www.kesto.fi/energianeuvonta energianeuvonta@kesto. Energiankulutus ja kiinteistökierroksen tulokset Syksy 2014 Keski-Suomen Energiatoimisto www.kesto.fi/energianeuvonta energianeuvonta@kesto.fi 1 3.12.2014 Lauri Penttinen 2 Kulutuskäyrästöt talon iän mukaan

Lisätiedot

NIKKILÄN SYDÄMEN LAAJENTAMINEN VAIHE 2 ARK-HOUSE ARKKITEHDIT OY

NIKKILÄN SYDÄMEN LAAJENTAMINEN VAIHE 2 ARK-HOUSE ARKKITEHDIT OY NIKKILÄN SYDÄMEN LAAJENTAMINEN VAIHE 2 ARK-HOUSE ARKKITEHDIT OY Nykytilanne Mitoittava oppilasmäärä 740 oppilasta 7-9 koulu, 740 oppilasta, 2 rehtoria, n.80 opettajaa Muu henkilökunta n.30 henkeä HANKESUUNNITELMAN

Lisätiedot

Kannelmäen kouluverkkotarkastelu, ongelmakohtia

Kannelmäen kouluverkkotarkastelu, ongelmakohtia Kannelmäen kouluverkkotarkastelu, ongelmakohtia Alueen vanhemmat ilmaisevat vakavan huolensa Kannelmäen ja Maununnevan koulutilojen riittämättömyydestä. Helsingin kaupungin antamien tietojen mukaan alueen

Lisätiedot

Lappeenrannan Joutsenossa sijaitseva Martikanpellon koulu

Lappeenrannan Joutsenossa sijaitseva Martikanpellon koulu 1 (9) Lappeenrannan Joutsenossa sijaitseva Martikanpellon koulu 2 (9) 3 (9) Koulurakennus Pihan varasto 4 (9) 5 (9) Pohjapiirustukset 6 (9) Sijaintikartta Ajantasa-asemakaava Kantakartta 7 (9) Martikanpellon

Lisätiedot

MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULUYHTYMÄ

MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULUYHTYMÄ MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULUYHTYMÄ Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2015 Taloussuunnitelma vuosille 2016-2017 Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän hallitus 20.11.2014 95 Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän

Lisätiedot

Konalan ala-asteen koulu infotilaisuus vanhemmille klo

Konalan ala-asteen koulu infotilaisuus vanhemmille klo Konalan ala-asteen koulu infotilaisuus vanhemmille 28.8.2018 klo 18.30-19.30 OHJELMA Koulurakennuksen kunto ja korjaukset kesällä 2018 Jari Pere, projektinjohtaja, sisäilmatiimi Koulurakennuksen peruskorjaus

Lisätiedot

MYLLYLÄ, MYLLYLÄN PÄIVÄKOTI 156

MYLLYLÄ, MYLLYLÄN PÄIVÄKOTI 156 ORIMATTILAN KAUPUNKI MYLLYLÄ, MYLLYLÄN PÄIVÄKOTI 156 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS Asemakaavaehdotuksen selostus, joka koskee 8.9.2011 päivättyä asemakaavakarttaa. Asemakaavaehdotus koskee Myllylän

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI HANKESUUNNITELMA. Yhtenäiskoulu (Hirvikoski) KH 18.11.2013 (päivitetty kaupunginvaltuuston 11.11.2013 päätöksen mukaisesti)

LOIMAAN KAUPUNKI HANKESUUNNITELMA. Yhtenäiskoulu (Hirvikoski) KH 18.11.2013 (päivitetty kaupunginvaltuuston 11.11.2013 päätöksen mukaisesti) LOIMAAN KAUPUNKI HANKESUUNNITELMA Yhtenäiskoulu (Hirvikoski) KH 18.11.2013 (päivitetty kaupunginvaltuuston 11.11.2013 päätöksen mukaisesti) 0 1. Johdanto Kaupunginvaltuusto hyväksyi 19.10.2009 (96 ) Loimaan

Lisätiedot

Pöytyän koulut. 1.Auvaisten koulu Auvaistentie 25 21860 Auvainen. Ennuste

Pöytyän koulut. 1.Auvaisten koulu Auvaistentie 25 21860 Auvainen. Ennuste Pöytyän koulut Liite 1 1.Auvaisten koulu Auvaistentie 25 21860 Auvainen Koulun oppilasennusteet ovat tasaisia, oppilasmäärä pysyttelee noin neljässäkymmenessä. Sijainniltaan koulu on Pöytyän kouluista

Lisätiedot

Kaupungin tilat Kauklahden alueella Tilannekatsaus. Kauklahti-Foorumi 30.1.2014 Carl Slätis Tilakeskus-liikelaitos

Kaupungin tilat Kauklahden alueella Tilannekatsaus. Kauklahti-Foorumi 30.1.2014 Carl Slätis Tilakeskus-liikelaitos Kaupungin tilat Kauklahden alueella Tilannekatsaus Kauklahti-Foorumi 30.1.2014 Carl Slätis Tilakeskus-liikelaitos Asialista 30.1.2014 Kohteiden esittelyjä Keskustelua 2 Koulut Hansakallion koulu Vanttilan

Lisätiedot

KIRKONKYLÄN ALUEEN KOULUJEN OHR- TILAT

KIRKONKYLÄN ALUEEN KOULUJEN OHR- TILAT KIRKONKYLÄN ALUEEN KOULUJEN OHR- TILAT Karhunkorpi Kivenpuisto Lukkari Maaniittu Nummenpää Paikalla 2 h/joka toinen viikko, Paikalla pv/joka toinen vko, Paikalla,5 pv/vko, yhteinen tila kuraattorin ja

Lisätiedot

Kiukaisten yhteiskoulun lakkauttaminen

Kiukaisten yhteiskoulun lakkauttaminen Kasvatus- ja opetuslautakunta 68 26.10.2015 Kunnanhallitus 193 02.11.2015 Kiukaisten yhteiskoulun lakkauttaminen 250/12.00.00/2015 Kasvope 26.10.2015 68 Euran kunnan kouluverkkosuunnitelmaa on käsitelty

Lisätiedot

Liikuntapalvelut. Hinnasto alkaen

Liikuntapalvelut. Hinnasto alkaen Liikuntapalvelut Hinnasto 1.8.2016 alkaen SASTAMALAN KAUPUNKI Aarnontie 2 A, PL 23, 38201 SASTAMALA, puh. (03) 521 31, faksi (03) 5213 4099 sastamala@sastamala.fi, etunimi.sukunimi@sastamala.fi, Y-tunnus

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 312/2015 1/7

KK-Kartoitus RAPORTTI 312/2015 1/7 KK-Kartoitus RAPORTTI 312/2015 1/7 Niinimaantie 691, 63210 Niinimaa Omakotitalon kuntokatselmus 9.12.2015 klo 10.00 KK-Kartoitus RAPORTTI 312/2015 2/7 Tilaus 2.12.2015: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto

Lisätiedot

MYYDÄÄN LOGISTIIKKAKIINTEISTÖ AKAAN TOIJALASTA. Satamatie 37

MYYDÄÄN LOGISTIIKKAKIINTEISTÖ AKAAN TOIJALASTA. Satamatie 37 MYYDÄÄN LOGISTIIKKAKIINTEISTÖ AKAAN TOIJALASTA Satamatie 37 Myydään 6 vuoden pääomavuokrasopimuksella Posti Kiinteistö Oy:lle vuokrattu logistiikkakiinteistö Akaan Toijalasta. Osoite Sijainti Satamatie

Lisätiedot

LAAJUUS. LIIKUNTASALILAAJENNUKSEN JÄLKEEN Mitoitusoppilasmäärä (5)

LAAJUUS. LIIKUNTASALILAAJENNUKSEN JÄLKEEN Mitoitusoppilasmäärä (5) 1(5) SIPOONLAHDEN KOULUN LAAJENNUS JA MUUTOSTYÖT HANKESUUNNITELMAN LIITE 4, TILAOHJELMA Nykytilanne Mitoittava oppilasmäärä 475 oppilasta 1-9 koulu, 475 oppilasta, rehtori + n. 30 opettajaa 5 koulunkäynnin-/aamu-

Lisätiedot

Läntisen alueen palveluverkkoselvitys. Kasvu ja kulttuuri ydinprosessi Pekka Kares

Läntisen alueen palveluverkkoselvitys. Kasvu ja kulttuuri ydinprosessi Pekka Kares Läntisen alueen palveluverkkoselvitys Kasvu ja kulttuuri ydinprosessi Pekka Kares 18.11.2015 Tausta Kaupunginvaltuusto on päättänyt lakkauttaa vaiheittain Mouhijärven lukion ja Äetsän Sarkia- lukion Tilat

Lisätiedot

Kortepohjan koulu. Kunnostustoimenpiteet koululla 2000-luvulla VAHANEN JYVÄSKYLÄ OY

Kortepohjan koulu. Kunnostustoimenpiteet koululla 2000-luvulla VAHANEN JYVÄSKYLÄ OY Kortepohjan koulu Kunnostustoimenpiteet koululla 2000-luvulla 1 Yleistietoja rakennuksesta Kortepohjan koulu on valmistunut pääosin 1970-luvulla Kohde on rakennettu neljässä vaiheessa, joista ensimmäisessä

Lisätiedot

Investointiohjelman hankekortit vuosille

Investointiohjelman hankekortit vuosille 1 Investointiohjelman hankekortit vuosille 2020-2024 Terveyspalvelut (kokonaisbudjetti ja rakennusaika) Terveyskeskuksen peruskorjaus, osa C 4.510.000, aloitus: 2021 käyttötalousvaikutus: +12.000 /v Hankkeen

Lisätiedot

Kirkkokadun koulu Nurmeksen kaupunki Sisäilmatutkimukset 2011-2012

Kirkkokadun koulu Nurmeksen kaupunki Sisäilmatutkimukset 2011-2012 Kirkkokadun koulu Nurmeksen kaupunki Sisäilmatutkimukset 2011-2012 Minna Laurinen, Rakennusterveysasiantuntija Marika Raatikainen, Sisäilma-asiantuntija Kirkkokadun koulu Nurmeksen kaupunki Sisäilmatutkimukset

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA

MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi KIINTEISTÖN SIJAINTI Myytävät

Lisätiedot

Tekniset palvelut / tekninen johtaja Hannu Seppälä. Sivistyspalvelut/ Pekka Lintonen, Janne Mäkinen

Tekniset palvelut / tekninen johtaja Hannu Seppälä. Sivistyspalvelut/ Pekka Lintonen, Janne Mäkinen TOIMITILAT Riihenmäen yhtenäiskoulu Sivistyspalvelut/ Pekka Lintonen, Janne Mäkinen Aikataulu: Rakentamisen aloitus 11/2015 Budjetti: 15 300 000 Nykyisen koulurakennuksen yhteyteen rakennetaan laajennusosa,

Lisätiedot

Tapiolan uimahalli. TIIVISTELMÄ KORJAUSHANKKEESTA Kimmo Martinsen

Tapiolan uimahalli. TIIVISTELMÄ KORJAUSHANKKEESTA Kimmo Martinsen Tapiolan uimahalli TIIVISTELMÄ KORJAUSHANKKEESTA 8.1.2018 Kimmo Martinsen 1 Tiivistelmä hankkeesta Korjaushankkeen ensimmäisessä vaiheessa v. 2014 2016 on jo toteutettu uimahallin vanhan osan puku- ja

Lisätiedot

Sastamalan kaupunki Budjettiyhteenveto Sivu 1 INTIME/Talouden Suunnittelu 4130 TILAPALVELUT :54:49

Sastamalan kaupunki Budjettiyhteenveto Sivu 1 INTIME/Talouden Suunnittelu 4130 TILAPALVELUT :54:49 Sastamalan kaupunki Budjettiyhteenveto Sivu 1 INTIME/Talouden Suunnittelu 4130 TILAPALVELUT 12.2.2016 13:54:49 TULOSLASKELMA 6kk Myyntituotot 470 653 436 700 196 532 417 417 417 417 417-4,4 Maksutuotot

Lisätiedot

VAIHTOEHTOTARKASTELU LÄNSIALUEEN KOULUT JA PÄIVÄKODIT

VAIHTOEHTOTARKASTELU LÄNSIALUEEN KOULUT JA PÄIVÄKODIT VAIHTOEHTOTARKASTELU LÄNSIALUEEN KOULUT JA PÄIVÄKODIT Tutkitut vaihtoehdot Nykyverkko, parannettuna VE 0 + Kahden koulun malli VE 1 Kolmen koulun malli VE 2 Neljän koulun malli VE 3 Huom! Molemmat eivät

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI TILAKESKUS. Naulakallion hoitokoti KASTELLI Naulakalliontie 11. TEKNINEN PERUSKORJAUS Hanke 8085203 16.4.2013

HELSINGIN KAUPUNKI TILAKESKUS. Naulakallion hoitokoti KASTELLI Naulakalliontie 11. TEKNINEN PERUSKORJAUS Hanke 8085203 16.4.2013 HELSINGIN KAUPUNKI TILAKESKUS Naulakallion hoitokoti KASTELLI Naulakalliontie 11 TEKNINEN PERUSKORJAUS Hanke 8085203 16.4.2013 2 1 YHTEENVETO 1.1 Hankkeen perustiedot 1.2 Hankkeen tarpeellisuus 1.3 Laajuus

Lisätiedot

Hallitus 12.10.2015, LIITE 1

Hallitus 12.10.2015, LIITE 1 Hallitus 12.10.2015, LIITE 1 1 (6) Kellokosken sairaalan tulevat peruskorjaustarpeet HUS hallituksen päätöksen mukaisesti toimitusjohtaja Aki Lindén asetti 17.2.2015 22 Kellokoski - työryhmän selvittämään

Lisätiedot

Työpaikkojen radonkorjauksista

Työpaikkojen radonkorjauksista Radonkorjauskoulutus Lahti 26.3.2015 Työpaikkojen radonkorjauksista Olli Holmgren Holmgren 26.3.2015 1 TYÖPAIKAT Samat perusmenetelmät, kuin asunnoille Imureiden tehot pinta-alojen mukaan Tiivistettävät

Lisätiedot

TILAOHJELMA Esiopetus, perusopetus ja lukiokoulutus

TILAOHJELMA Esiopetus, perusopetus ja lukiokoulutus 1(3 TILAOHJELMA Esiopetus, perusopetus ja lukiokoulutus Toiminnan järjestäjä Osoite Puhelin(vaihde Telekopionumero Yhteyshenkilö Sähköpostiosoite Puhelin Gsm Oppilaitos Osoite Hanke Yhteishanke Päivämäärä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Opetuslautakunnan suomenkielinen jaosto NAL/

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Opetuslautakunnan suomenkielinen jaosto NAL/ Helsingin kaupunki Esityslista 6/2017 1 (5) 1 Helsingin kaupungin lukioiden tilaselvitys HEL 2017-005324 T 10 06 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää merkitä tiedoksi Helsingin kaupungin suomenkielisten

Lisätiedot

Vuokralainen vastaa ja maksaa itse. Vuokranantaja vastaa ja sisältyy vuokraan

Vuokralainen vastaa ja maksaa itse. Vuokranantaja vastaa ja sisältyy vuokraan asumispalveluyksikköä 1 Vuokranantaja vastaa ja sisältyy vuokraan Vuokralainen vastaa ja maksaa itse KIINTEISTÖYHTIÖN HALLINTO Hallinnollinen isännöinti KiinteistöOy hallinto Kirjanpito ja maksuliikenne

Lisätiedot

Arabian korttelitalo, Berliininkatu 4-6 Uudet sisäilmakorjaukset - kesä ja syksy 2018

Arabian korttelitalo, Berliininkatu 4-6 Uudet sisäilmakorjaukset - kesä ja syksy 2018 Arabian korttelitalo, Berliininkatu 4-6 Uudet sisäilmakorjaukset - kesä ja syksy 2018 Maria Lähdemäki Projektipäällikkö Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala 9.5.2018 1 Tilanne loppuvuodesta

Lisätiedot

Espoon kaupunki Päätös Sivu 1 / 5. 148 Lausunto Kirstin koulu ja päiväkoti perusparannus 6.8.2015 päivätystä hankesuunnitelmasta

Espoon kaupunki Päätös Sivu 1 / 5. 148 Lausunto Kirstin koulu ja päiväkoti perusparannus 6.8.2015 päivätystä hankesuunnitelmasta Espoon kaupunki Päätös Sivu 1 / 5 2681/10.03.02/2015 148 Lausunto Kirstin koulu ja päiväkoti perusparannus 6.8.2015 päivätystä hankesuunnitelmasta Valmistelijat / lisätiedot: Vera Schulman, puh. 043 825

Lisätiedot

MYYNTIESITE MAHDOLLISUUKSIEN KIINTEISTÖ HYVÄLLÄ SIJAINNILLA - PUINNINTIE 2

MYYNTIESITE MAHDOLLISUUKSIEN KIINTEISTÖ HYVÄLLÄ SIJAINNILLA - PUINNINTIE 2 MYYNTIESITE 7.4.2017 MAHDOLLISUUKSIEN KIINTEISTÖ HYVÄLLÄ SIJAINNILLA - PUINNINTIE 2 Yleistä Kiinteistö Oy Porin Ammattiopiston hallitus on päättänyt laittaa myyntiin Puinnintie 2 osoitteessa sijaitsevan

Lisätiedot

Helsingin kaupungintalo, galleria

Helsingin kaupungintalo, galleria Hankesuunnitelma Pohjoisesplanadi 11-13 Muutos Hankenumero 2085412 Helsingin Leijona Oy Sijainti 2 Yhteenveto Hankkeen nimi Hankenumero 2085412 Osoite Pohjoisesplanadi 11-13, 00170 Helsinki Sijainti 1.

Lisätiedot

Helsinki, Kamppi Kohdenumero Varastotila, 36,0 m² Kov Energialuokka E Mh ,34 Vh ,00

Helsinki, Kamppi Kohdenumero Varastotila, 36,0 m² Kov Energialuokka E Mh ,34 Vh ,00 Varastotila Helsinki, Kamppi Kohdenumero 601770 Varastotila, 36,0 m² Kov. 1931 Energialuokka E Mh. 48 536,34 Vh. 49 000,00 Malminrinne 2-4. Korkea kellarikerroksen varastotila keskeiseltä sijainnilta Kampista.

Lisätiedot

(kokonaisbudjetti ja rakennusaika) Klaukkalan terveysasema, vanhan osan peruskorjaus 1.305.000, aloitus: 2014 käyttötalousvaikutus: /vuosi

(kokonaisbudjetti ja rakennusaika) Klaukkalan terveysasema, vanhan osan peruskorjaus 1.305.000, aloitus: 2014 käyttötalousvaikutus: /vuosi Terveyspalvelut Tekla 9.6.2015 80 (kokonaisbudjetti ja rakennusaika) n terveysasema, vanhan osan peruskorjaus 1.305.000, aloitus: 2014 käyttötalousvaikutus: /vuosi Hankkeen on kaksiosainen, hammashoitola

Lisätiedot

Salon keskusta-alueen kaavoitettujen yleisten alueiden tonttitilanne

Salon keskusta-alueen kaavoitettujen yleisten alueiden tonttitilanne Salon keskusta-alueen kaavoitettujen yleisten alueiden tonttitilanne HERMANNIN KOULU YO Opetustoimintaa palvelevien rakennusten korttelialue. Rakennusoikeuden lisäksi saa rakennuksen kellarikerrokseen

Lisätiedot

RAKENNUSTEKNINEN KUNTOARVIO TEOLLISUUS ALUEEN HUOLTOHALLIKIINTEISTÖ SAHATEOLLISUUSTIE JUUKA

RAKENNUSTEKNINEN KUNTOARVIO TEOLLISUUS ALUEEN HUOLTOHALLIKIINTEISTÖ SAHATEOLLISUUSTIE JUUKA RAKENNUSTEKNINEN KUNTOARVIO TEOLLISUUS ALUEEN HUOLTOHALLIKIINTEISTÖ SAHATEOLLISUUSTIE 3 83900 JUUKA 14.02.2011 Sisällys Esipuhe...3 1 Yleistä kiinteistöstä...3 2 Asiakirjat...3 3 Rakenteiden ja järjestelmien

Lisätiedot

Vallilan ala-aste Hämeentie 80 IKKUNOIDEN KORJAUSTYÖN TEKNINEN HANKESUUNNITELMA

Vallilan ala-aste Hämeentie 80 IKKUNOIDEN KORJAUSTYÖN TEKNINEN HANKESUUNNITELMA Vallilan ala-aste Hämeentie 80 IKKUNOIDEN KORJAUSTYÖN TEKNINEN HANKESUUNNITELMA hankenumero 8010159 9.12.2013 HELSINGIN KAUPUNKI TILAKESKUS Tekninen hankesuunnitelma, Asko Rintamäki 2 Tekninen hankesuunnitelma,

Lisätiedot

Alue sijaitsee n. 1 km kaupungin keskustasta itään. Osoite: Itsenäisyydenkatu 6 ja 8. Liite 1.

Alue sijaitsee n. 1 km kaupungin keskustasta itään. Osoite: Itsenäisyydenkatu 6 ja 8. Liite 1. XVII KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 314 TONTTIEN 1 JA 2 ASEMAKAAVAN MUUTOS- EHDOTUS. KARTTA NO 6680. (ITSENÄISWDENKATU 6 JA 8 ) Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee 28. päivänä maaliskuuta 1988 päivättyä

Lisätiedot

Verkostotyön eteneminen. Yleinen kuuleminen 3.11.2014 Opetusjohtaja Leena Auvinen

Verkostotyön eteneminen. Yleinen kuuleminen 3.11.2014 Opetusjohtaja Leena Auvinen Verkostotyön eteneminen Yleinen kuuleminen 3.11.2014 Opetusjohtaja Leena Auvinen Verkostotyön ja valmistelun perusteet Kuopion kaupunginvaltuuston 26.9.2011 71 hyväksymä Kuopion päivähoito-, koulu- ja

Lisätiedot

RAKENNUSTEN HUOLTO- JA YLLÄPITOKORJAUKSET: julkisivut ja parvekkeet ikkunat ja ovet katot saumat

RAKENNUSTEN HUOLTO- JA YLLÄPITOKORJAUKSET: julkisivut ja parvekkeet ikkunat ja ovet katot saumat RAKENNUSTEN HUOLTO- JA YLLÄPITOKORJAUKSET: julkisivut ja parvekkeet ikkunat ja ovet katot saumat Constilaisia tänään paikalla: Petri Silvennoinen Consti Julkisivut Oy Kari Heinonen Consti Talotekniikka

Lisätiedot

JOENSUUN INARINKULMA

JOENSUUN INARINKULMA JOENSUUN INARINKULMA Joensuun keskustan osayleiskaava & INARINKULMA Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö omistaa Joensuun kaupungin keskustassa, Niskakadun ja Torikadun kulmassa tontin 167-2-22-2, jossa

Lisätiedot

YHTENÄISKOULUHANKE, VAIKUTUSTEN ARVIOINTIA VAIHTOEHTOJEN 2+ JA UUSI VÄLILLÄ

YHTENÄISKOULUHANKE, VAIKUTUSTEN ARVIOINTIA VAIHTOEHTOJEN 2+ JA UUSI VÄLILLÄ YHTENÄISKOULUHANKE, VAIKUTUSTEN ARVIOINTIA VAIHTOEHTOJEN 2+ JA UUSI VÄLILLÄ Vaikutus Vaihtoehto 2+ (7,4 milj.+0,8 milj. = 8,2 milj.) Vaihtoehto UUSI (9,8 milj.+0,6 milj. = 10,4 milj.) Perusopetuksen vl.

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 1504/2017 1/7

KK-Kartoitus RAPORTTI 1504/2017 1/7 KK-Kartoitus RAPORTTI 1504/2017 1/7 Aulavan Huvikeskus Rannankyläntie, 63340 Sapsalampi Huvikeskuksen kuntokatselmus 25.4.2017 klo 10.00 KK-Kartoitus RAPORTTI 1504/2017 2/7 Tilaus 10.4.2017: Etelä-Pohjanmaan

Lisätiedot

Rivitalohuoneisto 4h+k+kph+s+wc+vh+ak+lasitettu terassi... 88,0 m² Asunto Oy Lahden Jahtikatu 12 -nimisen yhtiön osakkeet nrot...

Rivitalohuoneisto 4h+k+kph+s+wc+vh+ak+lasitettu terassi... 88,0 m² Asunto Oy Lahden Jahtikatu 12 -nimisen yhtiön osakkeet nrot... MYYNTIESITE v.164 Asuntokauppa J. Valtonen LKV Kalliomaankatu 18, 15150 Lahti 0400 715 668, jsvaltonen@gmail.com www.vaihtoasunnot.com Jahtikatu 12 as 4, 15610 Lahti Nikkilä, Ala-Nikkilä Rivitalohuoneisto

Lisätiedot

55,5 m², 2h,k,parv.,

55,5 m², 2h,k,parv., Kohteen ilmoittaja Nimi: Kirsi Oksanen Puh: 0500 442203 Omakodit Neliövälitys Oy LKV Kouvolankatu 18 45100 Kouvola Puh: (05) 357 7099 Inkeroisten keskustassa, talon 1. asuinkerroksessa valoisa, nopeasti

Lisätiedot

NÄTKI 1.-6.lk + pienryhmät 3. MERTALA 1.-9.lk. NOJANMAA 1.-6lk

NÄTKI 1.-6.lk + pienryhmät 3. MERTALA 1.-9.lk. NOJANMAA 1.-6lk SAVONRANTA Esi-9.lk Nätkin päiväkoti vuokratiloissa MOINSALMI Esi- Hakan päiväkoti NÄTKI 1.- + pienryhmät 3 ENONKOSKI Tuokkolan päiväkoti JUVOLA Esi- MERTALA 1.-9.lk Miekkoniemen vuorohoitopäiväkoti ITÄ

Lisätiedot

Varaudutaan asemakaavoitettavien maa-alueiden hankintoihin. Tuotot koostuvat maa-alueiden myynnistä.

Varaudutaan asemakaavoitettavien maa-alueiden hankintoihin. Tuotot koostuvat maa-alueiden myynnistä. INVESTOINNIT 2017 TEKNINEN TOIMI Kiinteä omaisuus Kiinteistö- ja ympäristötekniikka (6411) Maa- ja metsätilat Kulut Tuotot +27 +20 +20 Netto +7 0 0 Varaudutaan asemakaavoitettavien maa-alueiden hankintoihin.

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA

MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE Osoitteessa Liekolankatu

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OTE AJANTASA-ASEMAKAAVASTA (KAAVA-ALUEEN RAJAUS) JA ILMAKUVA 1 UUSIKYKÄ III A ASEMAKAAVAN MUUTOS Kohde Asemakaavamuutok-sen tarkoitus Kaavoitus tilanne Asemakaava ja asemakaavan muutos: Uusikylä III A:

Lisätiedot

Yhtenäisen perusopetuksen alku 11.8.2004 Peruskorjaus- ja laajennushankkeen (2002-2004) kautta yhtenäiskouluksi Kahden koulun (Kirkonkylän koulu,

Yhtenäisen perusopetuksen alku 11.8.2004 Peruskorjaus- ja laajennushankkeen (2002-2004) kautta yhtenäiskouluksi Kahden koulun (Kirkonkylän koulu, Yhtenäisen perusopetuksen alku 11.8.2004 Peruskorjaus- ja laajennushankkeen (2002-2004) kautta yhtenäiskouluksi Kahden koulun (Kirkonkylän koulu, Uuraisten yläaste) toiminnan ja kulttuurin yhdistäminen

Lisätiedot

Ylöjärven kaupungin koulutilatarpeet vuosille 2010-18 Oheismateriaali/koultk 1.6.2010 46

Ylöjärven kaupungin koulutilatarpeet vuosille 2010-18 Oheismateriaali/koultk 1.6.2010 46 Ylöjärven kaupungin koulutilatarpeet vuosille 2010-18 Oheismateriaali/koultk 1.6.2010 46 SOPPEENHARJUN ALUE Siivikkala 1-6 303 kasvaa ta-suunnitelma: peruskorjaus 2012-13 yhteistyö Tampereen laajennetaan

Lisätiedot

Ranuan monitoimitalo. Sijaintivaihtoehtoselvitys

Ranuan monitoimitalo. Sijaintivaihtoehtoselvitys Ranuan monitoimitalo Sijaintivaihtoehtoselvitys 1.11.2018 Monitoimitalokonsepti Sivitys- ja kulttuuritoimen tilat keskitetään monitoimitalo kokonaisuuteen, joka toimii avoimena ja puoliavoimena keskuksena

Lisätiedot

Wise Group Finland Oy. Käpylän peruskoulu Untamontie 2

Wise Group Finland Oy. Käpylän peruskoulu Untamontie 2 Wise Group Finland Oy Käpylän peruskoulu Untamontie 2 Untamontie 2 1. Tutkimuksen laajuus ja tutkimusmenetelmät 2. Koonti merkittävimmistä havainnoista ja rakenneosittain 3. Koonti toimenpide-ehdotuksista

Lisätiedot

Asunnon ja taloyhtiön kunnon selvittäminen

Asunnon ja taloyhtiön kunnon selvittäminen Nordea Pankki Asumisen ilta Asunnon ja taloyhtiön kunnon selvittäminen Mikko Juva Pientalorakentamisen kehittämiskeskus PRKK Onnistunut asuntokauppa Tunnista asunnon kunto Selvitä taloyhtiön kunto

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi 11.09.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Karhitie 10, 90530 Oulu Oulu Välivainio Kiinteistötunnus: 564-60-42-6 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: 97 m² Omakotitalo

Lisätiedot

KORJAUSTARVESELVITYS As Oy Kuopion Esimerkki Yleistä

KORJAUSTARVESELVITYS As Oy Kuopion Esimerkki Yleistä KORJAUSTARVESELVITYS As Oy Kuopion Esimerkki Yleistä Tämä korjaustarveselvitys pohjautuu kiinteistöstä 2010 laadittuun kuntoarvioon. Kiinteistön perustiedot löytyvät isännöitsijätodistuksesta. Kiinteistön

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA Pirkan OP- Kiinteistökeskus Oy, Tampere, Y-tunnus 0247838-2 Tampereen kaupungissa, Hankkion kaupunginosassa sijaitseva teollisuustontti 837-45-4535-31

Lisätiedot

Budjetti Bu-muutos Budjetti + Toteutuma Poikkeama Käyttö- TP 2014 2014 muutos 2014 01-09 % 2013

Budjetti Bu-muutos Budjetti + Toteutuma Poikkeama Käyttö- TP 2014 2014 muutos 2014 01-09 % 2013 Kyyjärven kunta Sivu 1 Toteutumavertailu 15:24:02 090000 Maa-ja vesialueet OMA RAKENTAMINEN -3.500,00 3.500,00-100,0 MUUT -1.642,80-3.500,00 3.500,00-100,0-1.642,80 KÄYTTÖOMAISUUDEN MYYNTI 374,00-374,00-100,0

Lisätiedot

91,5 m², 4h+k+kph+s+vh+p,

91,5 m², 4h+k+kph+s+vh+p, Kohteen ilmoittaja Nimi: Harri Lahtinen Puh: 0400 975 076 Lahden Kotijoukkue Rauhankatu 14c 15110 Lahti Puh: 050 360 2475 Vesijärven läheisyydessä olevassa vuonna 2000 rakennetussa talossa hyväkuntoinen

Lisätiedot

MYYDÄÄN METSÄNTUTKIMUSLAITOKSEN TOIMITILOJA KANNUKSESTA

MYYDÄÄN METSÄNTUTKIMUSLAITOKSEN TOIMITILOJA KANNUKSESTA MYYDÄÄN METSÄNTUTKIMUSLAITOKSEN TOIMITILOJA KANNUKSESTA MYYTÄVÄ KOHDE Myynnin kohteena on Kannuksessa sijaitseva määräala noin 3,4 ha kiinteistöstä 217-404-7-29 rakennuksineen. Kohteen osoite on Silmäjärventie

Lisätiedot