1200 x 830 x SUIHKUKAAPPI BLACK DIAMOND (vasen) SUIHKUKAAPPI BLACK DIAMOND (oikea)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1200 x 830 x 2230. SUIHKUKAAPPI BLACK DIAMOND (vasen) SUIHKUKAAPPI BLACK DIAMOND (oikea)"

Transkriptio

1 1200 x 830 x 2230 SUIHKUKAAPPI BLACK DIAMOND (vasen) SUIHKUKAAPPI BLACK DIAMOND (oikea)

2 Tiedoksi Olemme kiitollisia, että ostitte tuotteemme. Ennen tuotteen käyttöä lue huolellisesti asennus- ja käyttöohjeet. Teemme merkittäviä ponnistuksia tuotantomme laadun parantamisen puolesta. Täydellisempi tuotanto vaihtaa vanhat mallit pois. Siitä huolimatta tuotantoyhtiö pidättää itselleen oikeuden jättää asiakas tiedottamatta kaikista mahdollisista eroista vanhentuneen mallin ja uuden, parannetun mallin käyttöohjeiden välillä. Tuotetta eivät saa käyttää humalatilassa henkilöt sekä sydänsairauksista kärsivät henkilöt. Tuotteen käyttö lapsille ja liikuntarajoitteisille henkilöille on sallittu vain aikuisten ja terveiden henkilöiden valvonnassa. Raskaana olevat naiset ja vanhukset on tuotetta käytettäessä oltava erityisen varovaisia. Vammojen ehkäisemiseksi yritä välttää liukumista ja kaatumista. Muista, että tuotteen ammeosa on lattiasta korkeampi. Tarkasta virransyöttö ennen tuotteen jokaista käyttöa ja sen jälkeen. Jos olosi huononee suihkukaapin käytön aikana, lopeta välittömästi ja kytke kaapin virta pois. Täydentävän huollon/palvelun tilaamiseksi pyydämme ottamaan yhteyttä alueellasi toimivaan edustajaamme Pakkaustieto: LAATIKON NIMI Alusan laatikko Mitta: 520 x 1220 x 820 mm Paino: 24 kg LAATIKON NIMI Etulasien laatikko Mitta: 90 x 1730 x 580 mm Paino: 37 kg LAATIKON SISÄLTÖ 1. Alusta 2. Hylly 3. Käsisuihkusarja 4. Yläsuihku+yläsuihkusuutin 5. ½ yhtymä letkuun (2 kpl) 6. 1 vedensyöttö 7. Kaaret LAATIKON SISÄLTÖ 1. 2 lasiseinää+lasien pilarit 2. 2 ovea (valsseilla) + tiivisteet 3. Oven kahvat (2 kpl) 4. Ovipysättimet 5. Etukaaren kiinnitysruuvit LAATIKON NIMI Takalasien laatikko Mitta: 890 x 1710 x 50 mm Paino: 31 kg LAATIKON NIMI Takapaneelin laatikko Mitta: 150 x 1710 x 310 mm Paino: 8 kg LAATIKON SISÄLTÖ 1. Vasen takaseinä 2. Oikea takaseinä LAATIKON SISÄLTÖ 1. Takapaneeli 2. Ruuvit sekoittimessa (kaikki tuotteen asennusruuvit etukaarta lukuun ottaamatta)

3 Valmistelutöiden mitat:

4 Turvallisuussäännöt: -x- Sisään tulevan veden paineen on oltava vähintään 2 bar. -x- Tuotteen pakkauksesta poistamisen jälkeen täytyy lasiseinoja pitää pystysuorassa, seinää vasten. Vaakasuorasti sijoitetut lasiseinät voivat helposti rikkoutua. Vältä huolellisesti lasiseinien kulmien koskettamista. -x- Koulutettujen ammattilaisten on suoritettava asennus, tässä oppaassa annetujen asennusohjeiden mukaisesti. Muuten ei onnistu asentaa kaappia oikein ja se voi kaatua ja aiheuttaa aineellisia vahinkoja tai vammoja. -x- Vammojen välttämiseksi älä jätä sormiasi oviaukkoon suihkukaappiin astuessasi. Putoamisen estämiseksi ole varovainen ja muista, että kylpyhuoneen lattia ja suihkukaapin ammeosa ovat eri korkeudella. -x- Tuotteen pohjaan jää usein saippuavaahtoa ole varovainen, ettet liukastu ja putoa. -x- Älä anna lapsien, vanhuksien tai vammaisten mennä suihkuun tai viipyä siellä yksin. Heitä täytyy suihkussa olemisen aikana saattaa aina terve aikuinen. -x- Jos tuotteen huoltamiseen kuuluu joidenkin osien vaihto, saa käyttää ainoastaan vastaavia varaosia, muuten yritys ei kanna vastuuta mikä tahansa tässä yhteydessä ilmeneviä ongelmia vastaan. -x- Kerran kuukaudessa tulisi kutsua koulutettu asiantuntija tarkastamaan suihkukaappia vuotojen puuttumisen ja sähköverkon luotettavuuden osalta varmistaakseen tuotteen normaalin toiminnan. ASENNUS: Jotta varmistetaan tuotteen oikea ja nopea asennus kaikkien turvallisuussääntöjen mukaisesti, asennus prosessi on jaottavaa vaiheisiin alla kuvatulla tavalla. Seuraavat vaiheet on kuvattu vastaavien kuvien ja selittävien tekstien avulla. Kaapin asennuksen pitää olla sopusoinissa seuraavien vaiheiden kanssa sekä toimintojen vastaavasti osoitetussa järjestyksessä. HUOM! Tilaamalla asennuksen Lintman Eesti AS:lta on vapautettava työalue tuotteen ympärillä 0,5m. 1. Alustan asennus ja sifonin kiinnittäminen. Kuva 1. Alustan luotaus ja jalkojen säätäminen Kuva 2. Silikonoi ylivuodon ja valumavesien liittymä

5 2. Etukaaren kokoaminen (koko ovilasien laatikko) Joonis 3. Ota etulasien laatikosta 2 kaarta ja 2 kylkiseinää ja ruuvit. Kiinnitä kaari kylkipilarissa olevaan valkoiseen kiinnitykseen (purista). Sen jälkeen kiinitä kaaren sisäpuolelta kaari valkoisella kiinnityksellä (jos reiät eivät sovi, suosittelemme uusien reikien poraamista). Kiinnitä kaari lasiseinän ovipuolisesta osasta seinäpilariin. Ruuvit kiinnitykseen löydät etuseinien laatikosta. 3. Etukaaren alustalle kiinnittäminen Asenna etukaari alustalle ja sinä aikana kun rupeat kokoamaan takimmaista kylkiseinää, apumies voisi pitää etukaarta alustalla kiinni, jotta kaari ei putoaisi.

6 4. Takimmaisten lasiseinien ja takapaneelin asennus. Joonis 4. Oikean takaseinän asennus. Ruuvit asennukseen löydät takapaneelin puolelta. Joonis 5. Asenna takapaneeli kuten näkyy vasemmassa kuvassa. Kun takapaneeli on sijoillaan, kiinnitä vasen takaseinä (kuten kuvassa) Kiinnittä suihkukaappiin lisävarusteet: käsisuihku+käsisuihkupidike; yläsuihkusuutin+yläsuihku; hylly.

7 Vesiliitännät 1. Liitäntä yläsuihkua varten (yhdistämiseksi on tarpeellinen ½ yhtymä letkuun, jonka löydät alustan laatikosta) 2.Kylmä.vesi 3.Lämmin.vesi 4. Liitäntä käsisuihkua varten (yhdistämiseksi on tarpeellinen ½ yhtymä letkuun, jonka löydät alustan laatikosta) HUOM! Vesiliitännät voi tehdä valtuutettu ammattilainen tarkailemalla kaikkia paikallisia vaatimuksia ja sääntöjä. Veden paine putkistossa saa olla 1,5-4 bar. Kaikki letkut on tarkasteltava vedellä ennen yhdistämistä. On tarkasteltava, ovatko ne oikein ja tukevasti kiinnitettyjä, eivätkä vuotaa. Lintman Eesti AS ei ota vastuulleen tarkastamatta liitoksia. Suihkukaapin luotettavan toiminnan tarpeen on vesisyöttöjen eteen asennettava suodattimia. VAATIMUS! Kaapin asennuksen aikana on taattava mahdollisuus sulkea veden virtaus nopeasti ja mieluiten kaappia liikuttamatta.

8 5. Tuotteen silikonoiminen (kuvattuna tärkeimmät paikat, mitä voisi silikonoida). HUOM! Schönberg:n tehtaan tiimi suosittelee ehdottomasti silikonoida (hygieenisellä) silikonilla kaikki liitokset, josta vesi voi alkaa tihkua (seinien kosketuspinta, alustan ja seinien kosketuspinta, höyrysaunalla myös katon ja seinien kosketuspinta). Jos sinulla ei ole virallista Schönberg:n asennusta, sitten Lintman Eesti AS ei anna takuuta asennukselle eli vuodoille, eikä ota vastuuta väärin asennetusta tuotteesta.

9 6.Muut työt Joonis 6. Valssien säätäminen (vasen kuva) ja ovinappuloiden asennus (oikea kuva) Joonis 7. Ovipysättimien asennus 8. Suihkukaapin huolto: -x- Puhdista alustaa säännöllisesti välttääkseen viemäröintipisteen tukkoutumisen vieraista esineistä. -x- Jos alustan pintaan tulisi ilmentyä kalkin romua, kaada sen päälle pieni määrä erityistä puhdistusainetta ja pyyhi pinta pehmeällä liinalla. -x- Tuotteen pintojen (puu, muovi- ja alumiiniosat, kromilla jne.. peitetyt osat) puhdistukseen on tiukasti kielletty käyttää vahvoja emäksisiä tai happamia pesuaineita (esim. alkoholi, liottimet, salmiakkisprii, asetoni jne..). Käytä tuotteen valmistajan ehdotettuja neutraaleja puhdistusaineita. -x- Vesitiivyyden takaavan ilmanpitäjän pudotessa ulos voi alkaa kaapista vuotaa vettä. Siinä tapauksessa on tiiviste vaihdettava.

10 SCHONBERG:N TUOTTEIDEN TAKUUEHDOT: -x- Takuun kesto: - Takuun antaja antaa tuotteelle takuun vastaavalle käsillä olevalle takuuehdolle Viron Tasavallan alueella. Takuun antaja on niillä ehdoilla tuotteen myyjä. - Näistä takuuehdoista johtuva takuu ei sulje pois käyttäjää käyttämästä mikä tahansa voimassa olevista oikeustoiminnoista johtuvia oikeuksia - Takuun määräaika on höyrysaunalla, hierontakaapilla ja hieronta-ammella (edellämainitut laitteet ovat vastedes nimitetty erikseen myös kuin tuote tai yhdessä kuin tuotteet) 24 kuuta. Ilmapumpan takuu on 1 vuosi - Takuun määräaika tuotteella alkaa laskun-lähetyslistan/myyntikuitin luovuttamisesta ja tuotteen luovuttamisesta käyttäjälle. Tuotteen korjauksen tapauksessa takuun määräajan sisällä takuun määräaika pitenee takuukorjauksen ajan verran. - Näistä takuuehdoista johtuvista oikeuksille lisäksi on käyttäjällä myös muista lakeista johtuvia oikeuksia. -x- Takuun ulottuvuus - Takuu käsittää takuun määräaikana tuotteessa ilmestynyt tuotteen valmistamiseen, materiaaliin ja rakenteeseen liittyvien puutteiden poistamisen takuulapulla merkityssä valtuutetussa työpajassa mahdollistaakseen ostetun tuotteen tarkoituksenmukaista käyttöä. - Tuotteen takuu käsittää vain puutteellisten osien vaihtoa tai korjausta, eikä laajene muille suorille tai epäsuorille kustannuksille tai vaurioille, jotka ovat aiheutuneet tuotteen puutteista tai rikkeista. - Takuun perusteella vaihdetut puutteelliset osat tulevat takuun antajan omistukseksi. - Takuuna vaihdetuille osille ja laitteille pätee takuu tuotteen takuuajan loppuun saakka, muttei vähemmän kuin 6 kuukautta osan tai laitteen vaihdon päivästä laskettuna. -x- Takuun EI KUULU: - Tuotteen säännöllisestä tarkoituksenmukaisesta käytöstä aiheutunut normaali kuluminen (mukaan luettuen myös hierontapaneelin sekoittimen hissin, suihkukurkun tai -tassun ja suihkukulman ovien koukkujen vaihto sekä teloiden kuluminen). - Puutteet, jotka ovat aiheutuneet tuotteen käyttäjälle luovuttamisen jälkeen, ja johtuvat: - Tuotteen väärästä tai epätarkoituksenmukaisesta käytöstä, mutta myös väärästä huoltamisesta, asennuksesta tai yhdistämisestä; tuotteeseen käytetään vaurioittavia voimakkaita syövyttäviä aineita. - Tuotteen kytkemisestä sopimattomaan tai ajoittaiseen sähkö-, vesi- tai viemäristöjärjestelmään; - huonoista käyttöoloista, myös salamasta, korroosiosta tai elektrolyysistä;

11 - puutteet, jokta ilmestyvät tuotteen käyttäjälle luovuttamisen jälkeen: - jos tuotetta on korjattu palvelulaitoksessa, joka ei ole takuulapulla altuutettujen työpajojen luettelossa esitetty; - käyttäjän väärästä teosta tai toimettomuudesta aiheuttuneet puutteet. - kuljetuksen vahinkojen korjaaminen, jotka ovat aiheuttuneet tuotteeseen tuotteen kuljetuksessa valmistajalle ulkopuolisella kulkuneuvolla. - Vahinkojen korjaaminen, jotka ovat aiheuttuneet tuotteen ostajan suorittaman virheellisestä varastoinnista ja säilyttämisestä. - Asennuksessa ilmenevien vauriotumisten korjaus jos oston ja asennuksen välinen ajanjakso on yli 3 kuukautta. - palveluksi tarkoitetun työtilan (0,5m tuotteesta) vapauttamiseen liittyvät työt. - takuukorjauksina ei tehdä tuotteen käyttöohjeessa suositeltuja huoltotöitä (tuotteen puhdistaminen, säätäminen, jne..) - Muiden osien ja kohtien vikojen poistaminen, joita on aiheuttanut tuotteen asennus- ja käyttöohjeen vaatimusten ja ohjeiden sekä kaikenlaisten paikallisten vaatimusten huomioon ottaamatta jättäminen. - Veden huonosta laadusta aiheutuneet vauriot tuotteessa. - Veden jäätymisestä aiheutuneet vauriot - Syöttöjännitteen voimassa olevien standardien vaatimustenvastaisuudesta johtuneet viat. - Takuu ei koske tuotteen kaupallista käyttöä. - Tuotteen mielivaltainen muutos - Tuotetta käytetään, mutta se ei ole kytketty vedellä tai jos vettä ei tule tuotteeseen (vesipumppu tai höyrygeneraattori palaa kuivassa käytössä). - jos puolueeton asiantuntija toteaa, että puute ei kuulu takuun piiriin. - Takuu ei laajene tuotteen liittymättömiin kustannuksiin tai vahinkoihin, jotka ovat aiheutuneet tuotteen viasta tai pysähdymisestä -x- Käyttäjäoikeudet: - Käyttäjällä on oikeus vaatia ostetun tuotteen näissä takuuehdoissa säädetyin edellyksin ilmaista korjaamista tai vaihtamista, jos korjaus ei johda toivottuihin tuloksiin. - Käyttäjällä on oikeus puutteen ilmetessä vaatia tuotteen korjaamisen sijasta tuotteen takaisinottoa ja ostohinnan palauttamista vain, jos kyseessä merkittävä puute, jonka korjaaminen ei toisi toivottua tulosta tai takuukorjausta ei suoriteta toistuvasti vaatimustenmukaisesti. - Käyttäjällä on oikeus saada vaihdetulle tuotteelle tai tuotteen osalle alkuperäisellä myyntitakuulla uuden takuun samaan kestoon.

12 -x- Käyttäjäoikeuksien toteuttamismääräys: - Tuotteen puutteen ilmetessä on välittömästi lopetettava tuotteen käyttö ja kääntyä 5 päivän aikana jonnekin takuulapulla merkittyyn valtuutettuun korjaamoon. - Näissä takuuehdoissa esitettyjen oikeuksien toteuttamiseksi täytyy käyttäjän esittää valtuutetulle työpajalle: o asianmukaisen alkuperäisen myyntiasiakirjan o Lintman Eesti AS:n antaman korjaustöiden asiakirjan - Takuukorjaukset tehdään kohtuullisen ajan kuluessa valtuutettuun työpajaan kääntymisen jälkeen. - Takuukorjauksien suorittaja voi vaatia tuotteen omistajalta/haltijalta vapaata työtilaa (vähintään 0,6m leveää aluetta tuotteen ympärillä) takuukorjausten toteuttamiseksi. Schönberg:n tuotteiden virallinen maahantuoja: Lintman Eesti AS, Lauliku 2B, Tallinna, Viro Puhelin: ; Schönberg:n takuu ja huolto:

Amoure 1200x8200x2150 mm

Amoure 1200x8200x2150 mm Amoure 1200x8200x2150 mm Hierova suihkukaappi SCH283 ja Höyrysauna SCH282 Asennus- ja käyttöohje Sisältö... sivu 1 Valmistelut... sivu 2 Turvallisuus ja huolto... sivu 4 Kuvitettu asennusohje... sivu 5

Lisätiedot

Kylpytynnyrin asennus- ja hoito-ohjeet

Kylpytynnyrin asennus- ja hoito-ohjeet Kylpytynnyrin asennus- ja hoito-ohjeet VAROITUS! Takaamme SpaDealers -kylpytynnyrien korkean laadun vain, kun asentaminen on tehty annettujen ohjeiden mukaisesti. Selkeän käsityksen saamiseksi suosittelemme

Lisätiedot

Jää-/pakastekaapin ja varusteiden kuvaus

Jää-/pakastekaapin ja varusteiden kuvaus Käyt t öohj e FI CN( P) es/ esf / sl4013,4003,3913,3513,3503 Jää-/pakastekaapin kuvaus Käyttö- ja näyttötoiminnot Kuva A1 1. Virran kytkemis/sammuttamispainike, jääkaappi. 2. Tuuletinpainike*. 3. Lämpötilanvalitsin,

Lisätiedot

SERVISTAR GASTRO 30/40/60/80/120. Käyttöohje

SERVISTAR GASTRO 30/40/60/80/120. Käyttöohje 30/40/60/80/120 Käyttöohje Yleistä Takuu Tekijänoikeus Tekniset muutokset Tuoteaineisto Merkkien selitykset Tämä vaunu on valmistettu huolellisesti korkealuokkaisia materiaaleja ja nykyaikaista tuotantotekniikkaa

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. BOSCH SHU43A52SK http://fi.yourpdfguides.com/dref/3565652

Käyttöoppaasi. BOSCH SHU43A52SK http://fi.yourpdfguides.com/dref/3565652 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

IFU-TL HR FIN.fm Page 1 Friday, November 7, 2008 2:31 PM SISÄLTÖ

IFU-TL HR FIN.fm Page 1 Friday, November 7, 2008 2:31 PM SISÄLTÖ IFU-TL HR FIN.fm Page 1 Friday, November 7, 2008 2:31 PM SISÄLTÖ KÄYTTÖTARKOITUS ENNEN PESUKONEEN KÄYTTÖÄ VAROTOIMIA JA YLEISIÄ SUOSITUKSIA PESUKONEEN KUVAUS ENNEN ENSIMMÄISTÄ PESUJAKSOA PYYKIN VALMISTELU

Lisätiedot

MAXI PILARI-IKI 12 kw kiukaan asennusohjeet erillisellä ohjauskeskuksella

MAXI PILARI-IKI 12 kw kiukaan asennusohjeet erillisellä ohjauskeskuksella MAXI PILARI-IKI 12 kw kiukaan asennusohjeet erillisellä ohjauskeskuksella HUOMIOI SEURAAVAT ASIAT ENNEN MAXI PILARI-IKI 12 kw:n ASENNUSTYÖN ALOITTAMISTA! Lue asennus- ja käyttöohjeet ennen kiukaan asennusta.

Lisätiedot

Sisältö YLEISTÄ 2. 1. Asiakirjat 2 2. Yleistietoja 2 3. Varoituksia 3 TUNNE KONEESI 4. 1. Ohjaustaulu 4 2. Asennustiedot 4 ASENNUS 5

Sisältö YLEISTÄ 2. 1. Asiakirjat 2 2. Yleistietoja 2 3. Varoituksia 3 TUNNE KONEESI 4. 1. Ohjaustaulu 4 2. Asennustiedot 4 ASENNUS 5 Sisältö YLEISTÄ 2 1. Asiakirjat 2 2. Yleistietoja 2 3. Varoituksia 3 TUNNE KONEESI 4 1. Ohjaustaulu 4 2. Asennustiedot 4 ASENNUS 5 1. Sanasto 5 2. Pakkauksesta purkaminen 6 3. Paikalleen sijoittaminen

Lisätiedot

50 ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

50 ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE Viinikylmiö 50 ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE Sisällysluettelo TURVATOIMENPITEET... 3 KÄYTTÖMÄÄRÄYKSET... 3 Ennen laitteen käyttöönottoa... 4 VIINIKYLMIÖN ASENNUS... 5 Sijoituspaikka... 5 Sähköliitäntä... 5 Tasapainotus...

Lisätiedot

PrintJet ADVANCED. Käyttöopas

PrintJet ADVANCED. Käyttöopas PrintJet ADVANCED Käyttöopas Esipuhe Esipuhe Päivitykset Versio Päivämäärä Vaihda 1,0 01/13 Ensimmäinen painos 1,1 03/13 Ensimmäinen muutettu painos Yhteystiedot Weidmüller Interface GmbH & Co. KG Postfach

Lisätiedot

Kylmiö ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE. Tämä käyttöohje on ehdottomasti luettava ennen laitteen asennusta ja käyttöönottoa.

Kylmiö ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE. Tämä käyttöohje on ehdottomasti luettava ennen laitteen asennusta ja käyttöönottoa. Kylmiö ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE Tämä käyttöohje on ehdottomasti luettava ennen laitteen asennusta ja käyttöönottoa. Sisällysluettelo TURVATOIMENPITEET... 3 KÄYTTÖMÄÄRÄYKSET... 3 Ennen laitteen käyttöönottoa...

Lisätiedot

ALKUPERÄISTEN OHJEIDEN KÄÄNNÖS (ISTRUZIONI ORIGINALI)

ALKUPERÄISTEN OHJEIDEN KÄÄNNÖS (ISTRUZIONI ORIGINALI) ALKUPERÄISTEN OHJEIDEN KÄÄNNÖS (ISTRUZIONI ORIGINALI) JOHDANTO Arvoisa Asiakas, Kiitämme tuotteidemme valinnasta ja toivomme että ruohonleikkurisi vastaa odotuksiasi kaikilta osin. Tämän käyttöoppaan tarkoituksena

Lisätiedot

Laitteen yleiskuvaus. 1. Laitteen yleiskuvaus. Sisältö. 1.1. Laitteen käyttötarkoitus

Laitteen yleiskuvaus. 1. Laitteen yleiskuvaus. Sisältö. 1.1. Laitteen käyttötarkoitus Käyt t öohj e FI UI K1424/UI K1620 Laitteen yleiskuvaus Sisältö 1. Laitteen yleiskuvaus... 1 1.1. Laitteen käyttötarkoitus... 1 1.2. Vaatimustenmukaisuus... 1 1.3. Laitteen ja varusteiden kuvaus... 2 1.4.

Lisätiedot

FIN KÄYTTÖOHJE KOKOONTAITETTAVA PYÖRÄ- TUOLI, MALLI 1.736. Me liikutamme ihmisiä.

FIN KÄYTTÖOHJE KOKOONTAITETTAVA PYÖRÄ- TUOLI, MALLI 1.736. Me liikutamme ihmisiä. FIN KÄYTTÖOHJE KOKOONTAITETTAVA PYÖRÄ- TUOLI, MALLI 1.736 Me liikutamme ihmisiä. Sisältö Johdanto... 6 Vastaanottaminen... 7 Sopeuttaminen... 7 Pyörätuolin käsittely... 7 Määrittely...7 Käyttö...8 Lisämoottorit...8

Lisätiedot

ASENNUS- JA HUOLTO-OHJEET MEN. Standardi vesipumppu NOT 04 96 356 V05 AN. Pump Division

ASENNUS- JA HUOLTO-OHJEET MEN. Standardi vesipumppu NOT 04 96 356 V05 AN. Pump Division Standardi vesipumppu NOT 04 96 356 V05 AN Pump Division 2-48 Hyvä asiakas Olet valinnut FLOWSERVE pumpun, kiitämme luottamuksestasi. Tässä ohjekirjassa annetaan ohjeita pumppuyksikön oikeaoppisesta asennuksesta,

Lisätiedot

LAMELLIOVEN AVAAJA ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

LAMELLIOVEN AVAAJA ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE LAMELLIOVEN AVAAJA VAROITUS: AVAAJAA ASENTAVIEN JA SITÄ KÄYTTÄVIEN HENKILÖIDEN TURVALLISUUDEN KANNALTA ON ÄÄRIMMÄISEN TÄRKEÄÄ NOUDATTAA ASENNUSOHJEITA JA VAROITUKSIA. OHJEIDEN NOUDATTAMATTA JÄTTÄMINEN

Lisätiedot

Gebrauchsanleitung. Instruction manual. Manuel d utilisation

Gebrauchsanleitung. Instruction manual. Manuel d utilisation GE 420, GE 450 DE Gebrauchsanleitung LT Naudojimo instrukcija EN Instruction manual RO Instrucţiuni de utilizare FR Manuel d utilisation EL Οδηγίες χρήσης NL IT ES PT NO Gebruiksaanwijzing Istruzioni per

Lisätiedot

Alkuperäiset käyttöohjeet Pieni, käsikäyttöinen pyörösaha

Alkuperäiset käyttöohjeet Pieni, käsikäyttöinen pyörösaha Alkuperäiset käyttöohjeet Pieni, käsikäyttöinen pyörösaha Tuotenumero: 43.309.81 Tunnistenumero: 11022 BT-CS 860 L 2 3 4 Sisältö 1. Turvallisuustiedot 2. Rakenne ja toimitetut osat 3. Asianmukainen käyttö

Lisätiedot

Käyttö- ja asennusohje. Kaasugrilli Green Bay

Käyttö- ja asennusohje. Kaasugrilli Green Bay Käyttö- ja asennusohje. Kaasugrilli Green Bay Lue nämä käyttöohjeet huolellisesti ennen kaasugrillin asennusta ja käyttöä. Varoitukset: Lue käyttöopas huolellisesti ennen grillin käyttöönottoa. Jos ohjeita

Lisätiedot

Pihla ikkunat ja parvekeovet. Käyttö ja huolto

Pihla ikkunat ja parvekeovet. Käyttö ja huolto Pihla ikkunat ja parvekeovet Käyttö ja huolto Pihla ikkunan käyttö ja huolto Hyvä Pihla-tuotteiden uusi omistaja, Pihla-tuotteet ovat esimerkki suomalaisesta tuotekehityksestä ja hyvästä puunkäsittelytaidosta.

Lisätiedot

Käyttöohje. Pesukone W 1713. fi-fi. Lue ehdottomasti tämä

Käyttöohje. Pesukone W 1713. fi-fi. Lue ehdottomasti tämä Käyttöohje Pesukone W 1713 Lue ehdottomasti tämä fi-fi käyttöohje ennen pesukoneen asennusta ja käyttöönottoa. Näin vältät mahdolliset vahingot ja laitteesi rikkoontumisen. M.-Nr. 09 654 400 Pidä huolta

Lisätiedot

FKS 1600 Pro LEVYSIRKKELI KÄYTTÖOHJE

FKS 1600 Pro LEVYSIRKKELI KÄYTTÖOHJE FKS 1600 Pro LEVYSIRKKELI KÄYTTÖOHJE Johdanto Hyvä asiakas! Kiitos, että olet valinnut yrityksemme tuotteen. Tämä käyttöohje on laadittu yksinomaan asiakkaitamme varten. Tästä käsikirjasta löydät tiedot,

Lisätiedot

SISÄLTÖ PIKAOPAS KÄYTTÖOHJEET OHJELMATAULUKKO PYYKIN VALMISTELU OHJELMAN JA LISÄTOIMINTOJEN VALINTA OHJELMAN KÄYNNISTÄMINEN JA PÄÄTTÄMINEN

SISÄLTÖ PIKAOPAS KÄYTTÖOHJEET OHJELMATAULUKKO PYYKIN VALMISTELU OHJELMAN JA LISÄTOIMINTOJEN VALINTA OHJELMAN KÄYNNISTÄMINEN JA PÄÄTTÄMINEN SISÄLTÖ Lue käyttöohjeet PIKAOPAS OHJELMATAULUKKO PYYKIN VALMISTELU OHJELMAN JA LISÄTOIMINTOJEN VALINTA OHJELMAN KÄYNNISTÄMINEN JA PÄÄTTÄMINEN OHJELMAN MUUTTAMINEN OHJELMAN KESKEYTTÄMINEN PÄIVITTÄINEN

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS. -järjestelmän invertteri-ilmastointilaitteet FXDQ15A2VEB FXDQ20A2VEB FXDQ25A2VEB FXDQ32A2VEB FXDQ40A2VEB FXDQ50A2VEB FXDQ63A2VEB

KÄYTTÖOPAS. -järjestelmän invertteri-ilmastointilaitteet FXDQ15A2VEB FXDQ20A2VEB FXDQ25A2VEB FXDQ32A2VEB FXDQ40A2VEB FXDQ50A2VEB FXDQ63A2VEB KÄYTTÖOPAS -järjestelmän invertteri-ilmastointilaitteet FXDQ15A2VEB FXDQ20A2VEB FXDQ25A2VEB FXDQ32A2VEB FXDQ40A2VEB FXDQ50A2VEB FXDQ63A2VEB Haluamme kiittää sinua ostettuasi tämän Daikin-ilmastointilaitteen.

Lisätiedot

KAKSOISVIISTE JIIRISAHA laserilla sahanterän halkaisija 225 mm (Fox-malli F36-258DB) KÄYTTÖOHJEET

KAKSOISVIISTE JIIRISAHA laserilla sahanterän halkaisija 225 mm (Fox-malli F36-258DB) KÄYTTÖOHJEET KAKSOISVIISTE JIIRISAHA laserilla sahanterän halkaisija 225 mm (Fox-malli F36-258DB) KÄYTTÖOHJEET Kaksoisviisteinen liukuva jiirisaha (F36-258 DB malli) SISÄLTÖ Turvallisuusohjeet 3 Yleiset turvallisuusohjeet

Lisätiedot

VALOPETROOLILÄMMITIN R 25 X KÄYTTÖOHJE FIN

VALOPETROOLILÄMMITIN R 25 X KÄYTTÖOHJE FIN VALOPETROOLILÄMMITIN R 5 X KÄYTTÖOHJE Hyvä asiakas, onnittelut valintasi johdosta! Olet hankkinut laatutuotteen, josta on iloa useiksi vuosiksi. Se tietysti edellyttää, että käytät lämmitintä oikein. Lue

Lisätiedot

KFR-25GW/VJWa SEINÄÄN ASENNETTAVA ILMALÄMPÖPUMPPU

KFR-25GW/VJWa SEINÄÄN ASENNETTAVA ILMALÄMPÖPUMPPU KFR-25GW/VJWa SEINÄÄN ASENNETTAVA ILMALÄMPÖPUMPPU SISÄLLYSLUETTELO 1. JOHDANTO... 1 2. TURVALLISUUSTOIMENPITEET... 2 3. RAKENNE... 3 4. KÄYTTÖMENETELMÄ... 4 a) Apuohjain ja LED-näyttö... 4 b) Kauko-ohjain...

Lisätiedot

1) Turvallisuusohjeet...1. 2) Pakkausmateriaalien ja käytöstä poistetun laitteen hävittäminen...2

1) Turvallisuusohjeet...1. 2) Pakkausmateriaalien ja käytöstä poistetun laitteen hävittäminen...2 ADPF 1100 1) Turvallisuusohjeet...1 Arvoisa Asiakas, Lue nämä käyttöohjeet huolellisesti ja laita ne talteen myöhempää käyttöä varten. Luovuta käyttöohje mahdolliselle seuraavalle omistajalle. Tämän käyttöohjeen

Lisätiedot

Snowek hiekoituskauhat S700 / S1000 / S1200 / S1500 / S2000 / S2500 / S3000. Itkonniemenkatu 13 70500 Kuopio Finland +358 4077 30125 info@snowek.

Snowek hiekoituskauhat S700 / S1000 / S1200 / S1500 / S2000 / S2500 / S3000. Itkonniemenkatu 13 70500 Kuopio Finland +358 4077 30125 info@snowek. KÄYTTÄJÄN KÄSIKIRJA Snowek hiekoituskauhat S700 / S1000 / S1200 / S1500 / S2000 / S2500 / S3000 Sarjanumerosta 0814XXXX alkaen Itkonniemenkatu 13 70500 Kuopio Finland +358 4077 30125 info@snowek.fi SNOWEK

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE MB3195-FI-B

KÄYTTÖOHJE MB3195-FI-B KÄYTTÖOHJE FI -B Johdanto Onnittelut uuden pyörätuolin johdosta Laatu ja toimivuus ovat kaikkien Handicare-pyörätuolien perusominaisuuksia. Exigo 10 -pyörätuoli on Handicare: n valmistama. Oman turvallisuutesi

Lisätiedot