HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 KIRKKOVALTUUSTO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 KIRKKOVALTUUSTO"

Transkriptio

1 KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA Isopappila, Yrjö-Koskisentie 6, Hämeenkyrö LÄSNÄOLLEET Arhenius Päivi Hakala Pekka Hildén Ulla Ilottu Ari Immonen Anna-Kaisa Järvenpää Keijo Katajisto Erkki Korhonen Kirsti Korpijaakko Lauri Lepola Mauri, estynyt Lähteenmäki Matti Mäensivu Raija Mäkipää Eelis Nordfors Hannele Norokorpi Eero, pj Ollilainen Jaana, estynyt Potila Tuomas Rasa Markku Saarela Tapani Seppä Pertti Tuomisto Ilkka Uusitalo Heikki, estynyt, varalla Rauno Kortesoja Vanhatalo Jouko MUUT OSALLISTUJAT: Jorma Pitkänen kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Karolina Puuska, talouspäällikkö Käsiteltävät asiat: 1-13 ALLEKIRJOITUKSET: Puheenjohtaja Sihteeri PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS:

2 2 KOKOUSKUTSU Maanantai AIKA: klo PAIKKA: Isopappila, Yrjö-Koskisentie 6, Hämeenkyrö KÄSITELTÄVÄT ASIAT: KV 1 KOKOUKSEN AVAUS KV 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN KV 3 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN KV 4 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA KV 5 TARKASTETUN PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVILLÄOLO KV 6 MUSIIKKITYÖN TALOUSARVIOYLITYKSEN HYVÄKSYMINEN KV 7 TALOUSSÄÄNNÖN HYVÄKSYMINEN KV 8 KIRKOLLISVEROPROSENTIN MÄÄRITTÄMINEN VUODELLE 2020 KV 9 SEURAKUNTAPASTORIN VIRAN LAKKAUTTAMINEN KV 10 NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRAN PERUSTAMINEN KV 11 TIEDOKSI KV 12 ILMOITUSASIAT KV 13 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Eero Norkorpi kirkkovaltuuston puheenjohtaja Tämä kokouskutsu on ollut nähtävillä Hämeenkyrön seurakunnan ilmoitustaululla

3 3 KV 1 KOKOUKSEN AVAUS Kirkkovaltuuston kutsuu koolle puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Jos varapuheenjohtajallakin on este, kutsun antaa kirkkoneuvoston puheenjohtaja. (Kj 8: 5,1). Puheenjohtaja avaa kokouksen ja kirkkoherra pitää alkuhartauden. KV 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka ja siihen on liitettävä luettelo käsiteltävistä asioista. Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston ja kirkkoneuvoston jäsenille viimeistään viikkoa ennen kokousta sekä pidettävä seurakunnan ilmoitustaululla viikon ajan ennen kokousta. (Kj 8:5,2) Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. (KL 7. luku 4 ) Kuulutus on pidetty nähtävillä seurakunnan ilmoitustaululla Kokouskutsu asialistoineen on postitettu Suoritetaan nimenhuuto ja puheenjohtaja toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. PÄÄTÖSEHDOTUS: Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. KV 3 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kokouksen esityslista hyväksytään työjärjestykseksi.

4 4 KV 4 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA PÄÄTÖSEHDOTUS: Toimielimen kokouksesta on pidettävä pöytäkirjaa, jonka puheenjohtaja allekirjoittaa ja sihteeri varmentaa. Pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla, jollei tarkastamisesta ole päätetty ohje- tai johtosäännössä. (Kj 7. luku 6 ) Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa, jotka toimivat tarvittaessa myös äänten laskijoina. Pertti Seppä ja Ulla Hilden valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi. KV 5 TARKASTETUN PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVILLÄOLO Kirkkovaltuuston päätökset tulevat lainvoimaiseksi sen jälkeen, kun pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä ja valitusaika on umpeutunut. PÄÄTÖSEHDOTUS: Tämän kokouksen tarkastettu pöytäkirja on yleisesti nähtävillä kirkkoherranvirastossa 30 päivää ajalla Ilmoitus nähtävillä olosta asetetaan seurakunnan ilmoitustaululle väliseksi ajaksi.

5 5 KV 6 MUSIIKKITYÖN TALOUSARVIOYLITYKSEN HYVÄKSYMINEN Aiemmin KN MUSIIKKITYÖN TALOUSARVIOMUUTOS 2019 ESITTELIJÄ: Talouspäällikkö Musiikkityö on aiemmin käyttänyt Ylöjärven seurakunnalta lainassa ollutta äänentoistolaitteistoa. Lainauskäytäntö on osoittautunut haasteelliseksi toisaalta seurakuntien päällekkäisten tilaisuuksien ja toisaalta laitteiston siirtämisen hankaluuden vuoksi. Äänentoistolaitteiden hankinta ei ole ollut vuoden 2019 talousarviossa, sillä asia tuli ilmi vasta vuoden 2019 puolella. Kirkkoneuvosto kävi kokouksessaan keskustelua Hämeenkyrön seurakunnan omien äänentoistolaitteiden hankinnasta. Hankinta nähtiin perusteltuna nuorekkaan musiikkityön mahdollistamiseksi ja vahvistamiseksi. Äänentoistolaitteet on hankittu. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväksyy musiikkityön talousarviomuutoksen ,00 euroa vuodelle Kirkkoneuvosto päätti esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväksyy musiikkityön talousarviomuutoksen ,00 euroa vuodelle 2019.

6 6 KV 7 TALOUSSÄÄNNÖN HYVÄKSYMINEN Aiemmin KN TALOUSSÄÄNNÖN HYVÄKSYMINEN ESITTELIJÄ: Talouspäällikkö Hämeenkyrön seurakunnassa on vuonna 2006 päivätty taloussääntö. Kirkkohallitus on laatinut vuonna 2017 mallitaloussäännön, jonka avulla seurakuntien tulee päivittää taloussääntönsä. Liitteenä on Hämeenkyrön seurakunnan päivitetty taloussääntö (Liite 1). Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle liitteenä olevan taloussäännön hyväksymistä. Kirkkoneuvosto päätti esittää kirkkovaltuustolle liitteenä olevan taloussäännön hyväksymistä (Liite 1).

7 7 KV 8 KIRKOLLISVEROPROSENTIN MÄÄRITTÄMINEN VUODELLE 2020 Aiemmin KN KIRKOLLISVEROPROSENTISTA 2020 PÄÄTTÄMINEN ESITTELIJÄ: Talouspäällikkö Hämeenkyrön seurakunnan kirkkovaltuusto nosti vuodelle 2019 kirkollisveroprosenttia 1,7 % tasolle. Vuodelle 2020 kirkollisveroprosentin esitetään säilytettävän samalla tasolla. Uusimpien talouden ennusteiden mukaan (Suomen Pankki, Valtionvarainministeriö) talouden kasvun ennustetaan hidastuvan niin globaalissa kuin kotimaisessakin taloudessa. Seurakuntataloudessa tämä vaikuttaa verotuloennusteen tason vain maltillista kasvua tarkasteluvuonna 2020, ja verotuloennusteen mahdollista laskua tätä seuraavina talousarviovuosina. Ottaen huomioon Hämeenkyrön seurakunnan jäsenmäärän tasaisen laskun, talousarvioennuste vuodelle 2020 mukailee vuoden 2019 tasoa. Hämeenkyrön seurakunnalla on edessään merkittäviä taloudellisia ratkaisuja niin kiinteistökysymysten kuin hautausmaan laajennuksen osalta. Kiinteistökysymys on avoinna, ja asiaa työstetään parhaillaan. Hautausmaan laajennuspaine toistaiseksi lievittyy kuulutusmenettelyn kautta saatavien uusien hautapaikkojen myötä. Hämeenkyrön seurakunnan vuoden 2019 talouden toteuma näyttää tällä hetkellä toteutuvan tehdyn talousarvion mukaisesti. Talouskatsaus tämän hetken taloustilanteesta on liitteenä (Liite 2), ja sitä käsitellään kokouksessa. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että vuoden 2020 kirkollisveroprosentti Hämeenkyrön seurakunnassa on 1,7 %. Kirkkoneuvosto päätti esittää kirkkovaltuustolle, että vuoden 2020 kirkollisveroprosentti Hämeenkyrön seurakunnassa on 1,7 %.

8 8 KV 9 SEURAKUNTAPASTORIN VIRAN LAKKAUTTAMINEN Aiemmin KN SEURAKUNTAPASTORIN IRTISANOUTUMINEN ESITTELIJÄ: Kirkkoherra Seurakuntapastori Mari Metsävainio on irtisanoutunut virastaan Hänellä on kahden viikon irtisanoutumisaika, minkä johdosta hänen virkasuhteensa päättyi Neljännen papinviran täyttämisestä on syytä käydä tässä vaiheessa perusteellinen keskustelu, jossa otetaan huomioon seurakunnan toiminnan tarpeet ja toisaalta taloudelliset resurssit. ESITTELIJÄN Kirkkoneuvosto merkitsee saaneensa tiedoksi Mari Metsävainion eroilmoituksen seurakuntapastorin virasta. Neuvosto käy alustavan keskustelun seurakuntapastorin viran täyttämisestä tai täyttämättä jättämisestä. Aiemmin KN KYSYMYS SEURAKUNTAPASTORIN VIRAN TÄYTTÄMISESTÄ JA LAPSITYÖNTEKIJÄN TEHTÄVIEN JÄRJESTELYSTÄ ESITTELIJÄ: Kirkkoherra Seurakuntapastorin viran täyttämiseen liittyvät kysymykset edellyttävät keskustelua, jossa uusi kirkkoherra on mukana. Siksi tässä kokouksessa ei voida vielä tehdä päätösesitystä asiasta. Sen sijaan kokouksessa jatketaan aikaisempaa keskustelua. Hämeenkyrön seurakunnan lapsityöntekijä Unna Varis on ilmoittanut irtisanoutuvansa lapsityöntekijän työsuhteestaan kesäloman jälkeen loppukesällä Myös lastenohjaaja Inka Mäkelän määräaikainen työsuhde on päättymässä. Vastaavan lastenohjaajan mukaan työvoiman tarve on pikemminkin kasvamassa kuin laskemassa. Muutenkin lasten ja nuorten kristilliseen kasvatukseen on syytä panostaa. On siis syytä palkata vähintään yksi kokoaikainen työntekijä, minkä lisäksi on mietittävä Mäkelän osa-aikaisen työsuhteen jatko. Lisäksi vastaava lastenohjaaja on ilmoittanut kiinnostuksensa tehdä esimiestehtävien sijasta enemmän perustyötä. Edellä kerrottu merkitsee sitä, että lapsityön järjestelyjä täytyy nyt pohtia rauhassa ja useammalta kantilta. Kokouksessa on syytä käydä keskustelua näistä asioista. Kirkkoneuvosto keskustelee seurakuntapastorin viran täyttämiseen sekä lapsityön ajankohtaisiin kysymyksiin liittyvistä näkökohdista. Kirkkoherra jatkaa valmistelutyötä ja tuo päätösesityksensä 3.6. pidettävään kokoukseen.

9 9 Kirkkoneuvosto päätti, että virka, jota Mari Metsävainio on hoitanut, lakkautetaan. Lisäksi kirkkoneuvosto päätti, että varhaiskasvatuksen asiaa käsitellään seuraavassa kokouksessa. Aiemmin KN LAKKAUTTAMINEN SEURAKUNTAPASTORIN VIRAN Mari Metsävainion hoitaman seurakuntapastorin viran lakkauttaminen otetaan uudelleen käsittelyyn. Kirkkoneuvostolla ei ole valtuutta lakkauttaa seurakuntapastorin virkaa, joten päätös viedään kirkkovaltuuston käsittelyyn. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että se lakkauttaa Mari Metsävainion hoitaman seurakuntapastorin viran. Kirkkovaltuusto lähettää tiedon lakkauttamisesta Tampereen tuomiokapituliin. Kirkkoneuvosto päätti esittää kirkkovaltuustolle, että se lakkauttaa Mari Metsävainion hoitaman seurakuntapastorin viran. Kirkkovaltuusto lähettää tiedon lakkauttamisesta Tampereen tuomiokapituliin.

10 10 KV 10 NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRAN PERUSTAMINEN Aiemmin KN VARHAISKASVATUKSEN TYÖNTEKIJÄKYSYMYS Edetään työryhmän ehdotuksen 2 mukaan, jonka mukaisesti palkataan täysiaikainen varhaiskasvatuksen ohjaaja kolmen vuoden määräaikaiseen virkaan sekä täysiaikainen lastenohjaaja työsuhteeseen. Varhaiskasvatuksen ohjaajan työhön sisällytetään työn suunnittelua, kehittämistä ja johtamista yhdessä koko kasvatuksen työalaa johtavan lähiesimiehen (kappalainen) kanssa. Palkkaluokka on 502. Lastenohjaajan työhön sisällytetään iltaperhekerhoja sekä leirejä muun työn ohella. Palkkaluokka 402. Lisäksi päätetään rekrytointitavasta.. Rekrytoinnin hoitaa haastatteluryhmä, jossa ovat Kirsti Korhonen, Hannele Nordfors, Anna-Kaisa Immonen, Henna-Riikka Kivistö ja Jorma Pitkänen. Aiemmin KN VARHAISKASVATUSOHJAAJAN VIRAN PERUSTAMINEN ESITTELIJÄ: Kirkkoherra Koska viran perustamiseen tarvitaan kirkkovaltuuston lupa, kirkkoneuvoston täytyy tehdä asiasta esitys kirkkovaltuustolle eikä se voi tehdä asiasta itsenäistä päätöstä. Edellisen kokouksen jälkeen on lisäksi ilmaantunut asioita, jotka täytyy ottaa huomioon. Ensinnäkin määräaikaisen viran perustamiseen on oltava riittävät perusteet. Lakimiesasessori toteaa kirkkolakiin 6:9 viitaten: Viranhaltija voidaan ottaa määräajaksi vain, jos: 1) viranhaltija sitä itse pyytää; 2) määräajaksi ottamisesta säädetään erikseen; tai 3) tehtävän luonne, sijaisuus, avoinna olevaan virkasuhteeseen kuuluvien tehtävien hoidon järjestäminen tai muu näihin rinnastettava työnantajan toimintaan liittyvä seikka sitä vaatii. Lakimiehen mukaan Määräaikaisuutta pitäisi pystyä perustelemaan sellaisilla asiaargumenteilla, joiden valossa määräaikaisuus olisi objektiivisesti tarkasteltuna (myös ulkopuolisten silmin) ymmärrettävää. Seurakunnan taloudellinen tilanne on lähtökohtaisesti hieman riskialtis peruste, jollei se ole aidosti niin heikoissa kantimissa, että työvoiman vähentäminen, lomautukset ym. toimenpiteet alkavat olla ovella. Lakimiehen kommenttien valossa KN:n aiempi päätös määräaikaisuudesta on arvioitava uudelleen. Toinenkin asiaa vaatii harkintaa. Loppukesän aikana on noussut esille osin aiemmasta poikkeavia näkemyksiä siitä, mitä tarkoitusta varten virka tulisi perustaa. Varhaisnuorisotyön tarpeet ovat tulleet tässä yhteydessä aiempaa vahvemmin esille. Tarvetta olisi sekä kerhojen että leirien pitämiseen. Lastenohjaajien omankin arvion mukaan varhaisnuorisotyöntekijän tarve on suurempi kuin varhaiskasvatuksen ohjaajan. Työajattomuutta pidetään kaikissa vaihtoehdoissa olennaisena, koska työtä tulisi tehdä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

11 11 Kevään strategiapäivässä varhaiskasvatusta ja perhetyötä pohtinut työryhmä nosti esille iltaperhekerhojen ja perheleirien tarpeen. Tämän ohella tärkeänä pidettiin varhaiskasvatuksen ja nuorisotyön rajat ylittävää työtä. Nyt näyttäisi siltä, että seurakunnan tulisi rekrytoida henkilö, joka voisi keskittyä perhetyöhön ja olla lisäksi mukana varhaisnuorisotyössä. Lapsi-, perhe- ja varhaisnuorisotyön raja on häilyvä, minkä vuoksi työntekijän tulisi voida toimia luovasti tällä kasvatustyön sektorilla. Aikataulusyistä työntekijät ovat hiljattain palanneet lomilta tarvitaan lisäaikaa uuden työntekijän työnkuvan täsmentämiseen. Myös luottamushenkilöiden on saatava mahdollisuus keskustella siitä, minkälaiseen työhön uusi viranhaltija palkataan. Lakimiehen kanssa käydyissä keskusteluissa on noussut esille vielä kolmas ongelma. Seurakunnan työn kannalta mielekkäiltä näyttävät työtehtävien yhdistelyt saattavat olla juridisesti hankalia johtuen kirkon virkoja säätelevistä pätevyysvaatimuksista. Tällä hetkellä on epäselvää, onko olemassa tapaa nimetä virka sellaisella tavalla, että sitä voisi hakea erityyppisillä koulutuksilla vai edellytetäänkö hakijalta useita tutkintoja. Viimeksi mainittu lain tulkinta voisi rajoittaa työhön sopivien hakijoiden määrää tuntuvasti. Tässä asiassa asioiden selvittely on vielä kesken. Edellä kerrotusta johtuen perustellun päätösesityksen tekeminen on tässä vaiheessa liian aikaista. Sen sijaan on kuultava kasvatuksen työntekijöiden näkemyksiä ja keskusteltava niiden pohjalta. Lisäksi on arvioitava seurakunnan taloudellisia resursseja, jotta voidaan päättää siitä, tuleeko virasta määräaikainen vai ei. Ja kolmanneksi, lakimiehen kanssa on jatkettava sen selvittelyä, millä tavalla kirkon viranhakua koskevat säännökset ja seurakunnan intressit voitaisiin sovittaa yhteen. Kirkkoherra kutsuu seurakunnan työntekijän/ työntekijöitä kertomaan varhaiskasvatuksen ja varhaisnuorisotyön tämänhetkisistä näkymistä ja kertoo myös työalasta vastaavan teologin mielipiteen. Talouspäällikkö valaisee asiaa seurakunnan talouden näkökulmasta. Tältä pohjalta käydään yhteistä keskustelua. Kirkkoherra jatkaa selvittelyä lakimiehen kanssa. Tämän jälkeen kirkkoherra laatii viran perustamista koskevan päätösesityksen, jonka KN käsittelee ylimääräisessä kokouksessaan, niin että se voidaan käsitellä KV:n pidettävässä kokouksessa. Kirkkoneuvosto päätti esittää kirkkovaltuustolle, että perustetaan toistaiseksi voimassa oleva nuorisotyönohjaajan virka. Pykälä käsiteltiin jo 81 jälkeen. Minttu Ukkonen oli tämän pykälän keskustelun ajan läsnä kokouksen alusta alkaen. Kirkkoneuvosto päätti esittää kirkkovaltuustolle, että perustetaan toistaiseksi voimassa oleva nuorisotyönohjaajan virka.

12 12 KV 11 TIEDOKSI Syksyn kokousaikataulu: Kirkkoneuvosto Ke klo Isopappila Ma klo Isopappila Ma klo Isopappila Kirkkovaltuusto Ma klo Isopappila La työntekijöiden ja valtuutettujen seminaari Särkijärvellä Ma klo Isopappila KV 12 ILMOITUSASIAT Kyselymahdollisuus ajankohtaisista asioista kirkkovaltuuston varsinaisen kokouksen jälkeen: Johtoryhmä vs. kirkkoherra, talousjohtaja ja kirkkoneuvoston sekä -valtuuston puheenjohtajisto ovat palaverissaan päättäneet, että kunkin kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen on uutena käytänteenä mahdollisuus kysymyksiin ajankohtaisista asioista. Kysymyksiä voivat esittää ainoastaan kirkkovaltuuston jäsenet. Kysymykset tulee esittää etukäteen, jotta voidaan ottaa huomioon, että asianosainen vastaaja kysymykseen on paikalla tai että hän on antanut vastauksen kysymykseen kirkkovaltuuston kokoukseen mennessä. Kysymykset on esitettävä kirjallisesti kirkkovaltuuston puheenjohtajalle vähintään 3 päivää ennen varsinaista kirkkovaltuuston kokousta. KV 13 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja antaa valitusosoituksen ja päättää kokouksen. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA Maanantai 7.1.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Torikatu 8, Kyröskoski KUTSUTUT Arhenius Päivi Hakala Pekka Hildén Ulla Ilottu Ari Immonen Anna-Kaisa Järvenpää Keijo Katajisto Erkki Korhonen Kirsti

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KOKOUSAIKA Maanantai 11.12.2017 klo 18.00-19.11 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka Ilottu

Lisätiedot

Arhenius Päivi. Järvenpää Keijo Korhonen Kirsti Mäkipää Eelis Nordfors Hannele Uusitalo Heikki

Arhenius Päivi. Järvenpää Keijo Korhonen Kirsti Mäkipää Eelis Nordfors Hannele Uusitalo Heikki 1 KOKOUSAIKA Maanantai 6.5.2019 klo 16.30 KOKOUSPAIKKA Torikadun olohuone LÄSNÄOLEVAT JÄSENET: Jorma Pitkänen Arhenius Päivi Hakala Pekka Immonen Anna-Kaisa Järvenpää Keijo Korhonen Kirsti Mäkipää Eelis

Lisätiedot

Arhenius Päivi. Järvenpää Keijo Korhonen Kirsti. Nordfors Hannele Uusitalo Heikki

Arhenius Päivi. Järvenpää Keijo Korhonen Kirsti. Nordfors Hannele Uusitalo Heikki 1 KOKOUSAIKA Maanantai 3.6.2019 klo 16.30 KOKOUSPAIKKA Torikadun olohuone LÄSNÄOLLEET JÄSENET: Jorma Pitkänen Arhenius Päivi Hakala Pekka Immonen Anna-Kaisa Järvenpää Keijo Korhonen Kirsti Mäkipää Eelis

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2017 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2017 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2017 KOKOUSAIKA Tiistai 17.1.2017 klo 18.23-18.47 KOKOUSPAIKKA Torikeskuksen Olohuone KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka Ilottu

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA Maanantai 8.4.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Isopappila, Yrjö-Koskisentie 6, Hämeenkyrö LÄSNÄOLLEET: Arhenius Päivi, estynyt, varalla Mäkinen Eeva Hakala Pekka Hildén Ulla Ilottu Ari Immonen Anna-Kaisa

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 /2017 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 /2017 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 /2017 KOKOUSAIKA Maanantai 22.5.2017 klo 18.00-19.10 KOKOUSPAIKKA Torikeskuksen Olohuone KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA Tiistai 08.11.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Särkijärven leirikeskus KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka Ilottu Ari Immonen Anna-Kaisa Järvenpää Keijo Koskinen

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4 /2016 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4 /2016 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4 /2016 KOKOUSAIKA Tiistai 08.11.2016 klo 18.00 19.50 KOKOUSPAIKKA Särkijärven leirikeskus KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka

Lisätiedot

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 20.11.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen Järvenpää

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat 1 (7) Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Nimenhuuto ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Työjärjestyksen hyväksyminen 4 ntarkastajien valitseminen 5 Luottamushenkilön ero 6

Lisätiedot

Immonen Anna-Kaisa. Lähdekorpi Anita. Uusitalo Heikki

Immonen Anna-Kaisa. Lähdekorpi Anita. Uusitalo Heikki 1 KOKOUSAIKA Maanantai 8.5.2017 klo 17.12-18.27. KOKOUSPAIKKA Isopappila KUTSUTUT JÄSENET: MUUT: Malmberg Erkki Ylivakeri Paula Immonen Anna-Kaisa Järvenpää Keijo Kuukka Kari Lähdekorpi Anita Rasa Markku

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

/ Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

/ Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 24.4.2017 klo 17.05 17.53. KOKOUSPAIKKA Isopappila KUTSUTUT JÄSENET: MUUT: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen (poistui

Lisätiedot

Arhenius Päivi. Järvenpää Keijo Korhonen Kirsti Mäkipää Eelis Nordfors Hannele Uusitalo Heikki

Arhenius Päivi. Järvenpää Keijo Korhonen Kirsti Mäkipää Eelis Nordfors Hannele Uusitalo Heikki 1 KOKOUSAIKA Maanantai 28.1.2019 klo 16.30 KOKOUSPAIKKA Torikadun olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Kivistö Henna-Riikka Arhenius Päivi Hakala Pekka Immonen Anna-Kaisa Järvenpää Keijo Korhonen Kirsti Mäkipää

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA Maanantai 27.2.2017 klo 18.00-19:41 KOKOUSPAIKKA Torikeskuksen Olohuone KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka Ilottu Ari Immonen Anna-Kaisa Järvenpää Keijo

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla

KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla 1 KOKOUSAIKA Maanantai 18.9.2017 klo 17.20 18.20 KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla KUTSUTUT JÄSENET: MUUT: Malmberg Erkki Ylivakeri Paula Immonen Anna-Kaisa

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2019

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2019 Kokousaika Torstaina 2.5.2019 klo 17.30 17.52 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra, varapuheenjohtaja Asko Merilä Sisko Seppänen Tuovi Sipola

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Arhenius Päivi. Järvenpää Keijo Korhonen Kirsti Mäkipää Eelis Nordfors Hannele Uusitalo Heikki

Arhenius Päivi. Järvenpää Keijo Korhonen Kirsti Mäkipää Eelis Nordfors Hannele Uusitalo Heikki 1 KOKOUSAIKA Maanantai 11.2.2019 klo 16.30 KOKOUSPAIKKA Torikadun olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Kivistö Henna-Riikka Arhenius Päivi Hakala Pekka Immonen Anna-Kaisa Järvenpää Keijo Korhonen Kirsti Mäkipää

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ KIRKKONEUVOSTO

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ KIRKKONEUVOSTO PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2019 1 Urakunta.fi Aika 16.5.2019 klo 16:00 Paikka Seurakuntakoti, 95700 Pello Kutsutut Kirkkoneuvoston varsinaiset jäsenet Aino Pieskä, kirkkoherra, puheenjohtaja Kalervo

Lisätiedot

4/2018 LOHJAN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTO. Tiistaina klo Mäntynummen seurakuntatalo Mäntynummentie 17, Lohja

4/2018 LOHJAN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTO. Tiistaina klo Mäntynummen seurakuntatalo Mäntynummentie 17, Lohja 4/2018 LOHJAN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTO Tiistaina 27.11.2018 klo 18.30 Mäntynummen seurakuntatalo Mäntynummentie 17, 08500 Lohja K O K O U S K U T S U Lohjan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 KIRKKONEUVOSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 KIRKKONEUVOSTO 1 KOKOUSAIKA Maanantai 19.3.2018 klo 17.00 18:07 KOKOUSPAIKKA Torikadun olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Kivistö Henna-Riikka puheenjohtaja, vs. kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja esteellinen, varajäsenellä

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 31.5.2017 1 3 25 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017 Kurun kappelineuvosto 10.1.2017-1- Kokousaika Kokouspaikka Tiistai 10.1.2017 klo 17.44 18.54 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2010 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2010 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2010 KOKOUSAIKA 24.5.2010 klo 18.00 - KOKOUSPAIKKA Isopappila Läsnä: Poissa: Muut osallistujat: Frantsila Matti Ihalalinen Sari Ilottu Ari Immonen Anna-Kaisa Kivimäki

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 KIRKKONEUVOSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 KIRKKONEUVOSTO 1 KOKOUSAIKA Tiistai 23.02.2016 klo 17.00 18.30 KOKOUSPAIKKA Isopappila LÄSNÄ JÄSENET: Malmberg Erkki Ylivakeri Paula Arhenius Päivi Immonen Anna-Kaisa Järvenpää Keijo Lähdekorpi Anita Kuukka Kari Senvall

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 3.10.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 88 - Kokouksen avaus 89 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 90 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto 22.9.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA torstaina 22. päivänä syyskuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2014 / 2014

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2014 / 2014 1 KOKOUSAIKA Maanantai 26.5.2014 17.00 KOKOUSPAIKKA Isopappila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET: pj Erkki Malmberg,.khra (x) vpj Heimo Nordfors (x) j Tarja Hätönen (x) j Liisa Kivimäki (x) j Taina Pusa (x) vj

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 9/2014 09.12.2014

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 9/2014 09.12.2014 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 08.12.2014 klo 17.00 19.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 AKAA Päätöksentekijät Lindström Sari kirkkoherra Haavisto Tuija

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2012 / 2012. Ilmoitustaulun hoitaja

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2012 / 2012. Ilmoitustaulun hoitaja 1 KOKOUSAIKA Maanantai 28.5.2012 klo 17.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Isopappila Läsnä: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Nordfors Heimo varapuheenjohtaja Hätönen Tarja jäsen Kivimäki Liisa jäsen Peltomäki

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 KIRKKONEUVOSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 KIRKKONEUVOSTO 1 KOKOUSAIKA Ma 17.10.2016 klo 17.00 19.40 KOKOUSPAIKKA Isopappila LÄSNÄ JÄSENET: Malmberg Erkki Ylivakeri Paula Immonen Anna-Kaisa Järvenpää Keijo Lähdekorpi Anita Kuukka Kimmo Senvall Seija Rasa Markku

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo Kurun kappelineuvosto 8.5.2018-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 8.5.2018 klo 18.00 19.00 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 12/ Vesilahti 12/

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 12/ Vesilahti 12/ VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: klo 19.00-20.10 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Maria Forsman puheenjohtaja ( 4 asti) Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Seppo Parkkila puheenjohtaja ( 4 alkaen)

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O1 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 )

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O1 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kokouksen aika Keskiviikko 21.1.2015 klo 18.10 20.13 Paikka Vuokatin kirkko Läsnä Mustonen Teuvo puheenjohtaja 1-4 Mustonen Tuomo puheenjohtaja 5-18 Diukman Sanna Juntunen Pirjo

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA Tiistai 04.10.2016 klo 18.00 18.45 KOKOUSPAIKKA Torikeskuksen Olohuone, os. Torikatu 8 LÄSNÄ Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Ilottu Ari Järvenpää Keijo Kiukainen Pertti

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto 5/2017 Pöytäkirja (8) Käsiteltävät asiat

Kirkkovaltuusto 5/2017 Pöytäkirja (8) Käsiteltävät asiat 1 (8) Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Nimenhuuto ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Työjärjestyksen hyväksyminen 4 ntarkastajien valitseminen 5 Toimintasuunnitelma ja talousarvio

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 5.2.2018 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 10 - Kokouksen avaus 11 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 01.12.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 24.11. 1.12.2016 ja pöytäkirja 2. 16.12.2016

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2013 / 2013

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2013 / 2013 1 KOKOUSAIKA Maanantai 4.3.2013 17.00 KOKOUSPAIKKA Isopappila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET: pj Erkki Malmberg, khra (X) vj Heikki Uusitalo (Heimo Nordfors) (X) j Tarja Hätönen (X) j Liisa Kivimäki (X) j Eveliina

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013. KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta Maija-Liisa Pulkka Sirkka Rönkkö Kalevi Vidgren

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013. KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta Maija-Liisa Pulkka Sirkka Rönkkö Kalevi Vidgren 149 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013 KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta 2013 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto 16.1.2017 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 16. päivä tammikuuta 2017, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017 KOKOUSKUTSU Pvm Nro 2.1.2017 1 / 2017 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo päätysali KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS...2 2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 3/2016. Lammasniemen leirikeskus, Lammasniementie 116, Kuru

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 3/2016. Lammasniemen leirikeskus, Lammasniementie 116, Kuru Kurun kappelineuvosto 30.9.2016-1- Kokousaika Kokouspaikka Perjantai 30.9.2016 klo 18.00 22.27 Lammasniemen leirikeskus, Lammasniementie 116, Kuru Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 9.1.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 1 - Kokouksen avaus 2 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 2/ 1 (6) 09.03. n kokous Aika torstai 9.3. klo 20.05. Talouspäällikön haastattelut 18.15 alkaen, johon osallistuivat kirkkoneuvoston ja valtuuston et. Paikka Laurentius-sali

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto (6)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto (6) Kirkkovaltuusto 30.5.2017 1(6) Aika Tiistaina 30.5.2017 klo 18.00 18.42 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Hammaren, Terho Hanhisalo, Jorma Hänninen, Jyrki Ijäs, Esko Leppänen, Kari Liimatta, Juhani Luukkonen,

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017 KOKOUSAIKA: 28.11.2017 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.58 KOKOUSPAIKKA: pappilan sali Ansamaa Arja

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/ Aika Ti 22.2.2017 klo 17.35 18.23 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki 1 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.2.2018 klo 19.00 19.28 Paikka Seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Aalto Ilkka Hamari Helena Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna

Lisätiedot

Pöytäkirja 1/2016 1 (7) Kirkkovaltuusto 9.2.2016. Aika 9.2.2016 klo 18:00- Siivikkalan seurakuntatalo. Käsiteltävät asiat

Pöytäkirja 1/2016 1 (7) Kirkkovaltuusto 9.2.2016. Aika 9.2.2016 klo 18:00- Siivikkalan seurakuntatalo. Käsiteltävät asiat Pöytäkirja 1/2016 1 (7) Aika klo 18:00- Paikka Siivikkalan seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Nimenhuuto ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Työjärjestyksen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2016

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2016 Kokousaika Torstai 28.1.2016 klo 17.30 18.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalon kokoushuone Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra Anja Pinoniemi, varapuheenjohtaja, varajäsen

Lisätiedot

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / 2013

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / 2013 Kokousaika Tiistai 8.1.2013 Klo 18.37 18.53 Kokouspaikka Osallistujat Kirkon Wanha Sali Asikanius Pertti Haapala Konsta Jokinen Eija-Sisko Kanerva Teemu Karhunen Otto poistui kokouksesta klo 18.51 Kippilä

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 01/ (5)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 01/ (5) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 01/ 1 (5) n kokous Aika Maanantai 22.1. klo 21.16-21.48 Talouspäällikön haastattelut 18.20-20.24, johon osallistuivat kirkkoneuvoston ja valtuuston et. Paikka Seurakuntatalo,

Lisätiedot

1 (11) Kirkkovaltuusto 1/2017 Pöytäkirja KÄSITELTÄVÄT ASIAT

1 (11) Kirkkovaltuusto 1/2017 Pöytäkirja KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 (11) KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Nimenhuuto ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Työjärjestyksen hyväksyminen 4 ntarkastajien valitseminen 5 Kirkkovaltuuston puheenjohtajan

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 )

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 ) 1 ( 5 ) Aika Keskiviikko klo 19.00 19.50 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Mari Kantola Pekka Koivisto Markku Kontinen Päivi

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstaina 19.1.2017 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Taisto Kokko Kyösti Kuisma Hannele Perttunen Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa Tuovi Sipola Poissa olleet

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) AIKA torstai klo 17.00 PAIKKA Palokan kirkko, opintosali, Rovastintie 8 Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 89 Työjärjestyksen hyväksyminen 90 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2018. Keskiviikko klo

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2018. Keskiviikko klo Kurun kappelineuvosto 11.4.2018-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 11.4.2018 klo 17.30 18.55 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja,

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 3/2017. Keskiviikko klo

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 3/2017. Keskiviikko klo Kurun kappelineuvosto 13.9.2017-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 13.9.2017 klo 17.30 19.10 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja,

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA KV191-1 Kokousaika ke 23.1.2019 klo 18.30 Kokouspaikka Läsnä Maijan kammari, Rusthollintie Anttila, Raimo, jäsen Breilin, Oskar, jäsen Ikäläinen, Mikko, jäsen Jokinen, Kaarina, jäsen Kallio, Kari, jäsen

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU

SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään Savonlinnan seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, 57100 SAVONLINNA, tiistaina 13.

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2013 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2013 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 15.12.2014 kello 18.00 19.35 Kahvitarjoilu kello 17.15-18.00, valokuvaus 17.40 Kokouksen alussa rakennusinsinööri Hannu Järvinen esittelee Toijalan siunauskappelin kuntoarvioraportit ja korjaussuunnitelman

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009 2.1.2009 3 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009 KOKOUSAIKA perjantaina 2. päivänä tammikuuta 2009 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Maija Jakkula Eino Piippo

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo alkaen

torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo alkaen 10.1.2013 3 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2013 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo 19.00 alkaen Seurakuntatalo JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Eskelinen Sanna Haataja Markku Huuskonen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 30.5.2017 klo 16.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 54 - Kokouksen avaus 55 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 56 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5) Kirkkovaltuusto 6.8.2018 1(5) Aika Maanantaina 6.8.2018 klo 18.00 18.37 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho Hanhisalo, Jorma, varapuheenjohtaja Hellsten, Jaana Hänninen, Jyrki

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 18.00 19.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Seurakuntatalo Irmeli Juntunen Antti Koistinen Taisto Kokko Anja Pinoniemi

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 14/5. 2012 Vesilahti 14/5. 2012

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 14/5. 2012 Vesilahti 14/5. 2012 Aika: 10.5.2012 klo 19.00 20.50 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 14/5. 2012 Vesilahti 14/5. 2012 Heikki Eronen Maria Forsman Vesilahden

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO (14) Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KIRKKOVALTUUSTO (14) Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KIRKKOVALTUUSTO 23.8.2018 1 (14). KOKOUSTIEDOT Aika 23.8.2018 klo 18.00 19.26 kahvit alkaen klo 17.30 Paikka Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KV 11 KOKOUKSEN AVAUS 3 KV 12 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 10.12.2018 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, yläsali 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18-18.48 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Ulla Maija Puhakka Sirkka Konttinen puheenjohtaja 1-6 :t puheenjohtaja 7-12 :t Liisa

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2015 1 AIKA klo 17.30 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kirkkovaltuusto Läsnä Taponen Auvo, pj. Lindholm Paula

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kirkkovaltuusto Läsnä Taponen Auvo, pj. Lindholm Paula Aika 29.1.2013 klo 18.30-18.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Taponen Auvo, pj. Lindholm Paula Aarnio-Närhi Hannele Heikkinen Anne, varaj. Helenius Mikko, varaj. Lintumäki Aki Elo Veijo Mattila

Lisätiedot