KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta klo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 18.11.2009 klo. 10.00 13.50"

Transkriptio

1 Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Poissa Pentti Morottaja, pj x Jarkko Tenoranta, vpj x Marjaana Halonen, jäsen x Tauno Johansen, jäsen x Aslak Ilkka Niittyvuopio, jäsen x Anneli Nuorgam, jäsen x Irene Orti, jäsen x Niilo O Rasmus, varajäsen x Niiles Valle, varajäsen x Birit Vuolab, varajäsen x Taisto Haataja, varajäsen x Esko A. Aikio, varajäsen x Kerstin Rasmus, varajäsen x Marita Salonen, varajäsen x Toivo Partanen, kiinteistöpäällikkö Markku Porsanger, rakennustarkastaja Heidi Keskitalo, pöytäkirjanpitäjä Marjatta Kordelin, kunnanhallituksen edustaja LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 139 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA (tarkastuspaikka ja aika sekä tarkastajien valinta taikka merkintä edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastamisesta) 140 PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Päätös: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Jarkko Tenoranta ja Marita Salonen Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Markku Porsanger ( 155) PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Pentti Morottaja Tarkastusaika Allekirjoitukset Jarkko Tenoranta Paikka ja pvm Utsjoki Virka-asema Heidi Keskitalo Marita Salonen

2 Utsjoen kunta 2 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen Tekn. ltk 141 Ehdotus: Lautakunta hyväksyy kokouksen esityslistan mukaisen asioiden käsittelyjärjestyksen. Lisäksi käsitellään asiat: teknisen kanslistin työsuhteen jatkaminen, aluelämpölaitos ja maan osto.

3 Utsjoen kunta 3 Karigasniemen jätevedenpuhdistamon urakkatarjousten valmistelu Tekn. ltk 142 Utsjoen kunnan tekninen toimi on pyytänyt tarjouksia koskien Karigasniemen jätevedenpuhdistamon laajennusta ja tehostamista. Erilliset tarjoukset on pyydetty; Koneistourakasta 7 yritykseltä, sähköurakasta 6 yrittäjältä ja LVI-urakasta 9 yritykseltä. Tarjousten jättöaika on klo mennessä. Tarjousten vertailu tehdään , josta valinta tuodaan lautakunnan käsittelyyn. Rakennustarkastajan ehdotus: Hintavertailun perusteella valitaan halvimmat tarjoukset. Päätös: LVI- töiden osalta pyydetään kahdelta tarjoajalta Utsjoen LVIpalvelulta ja Lohikoukku Ky:ltä tarkennukset. Samoin sähkötöiden tarjoajilta Sähkö- ja teleurakointi Juha Saarelalta ja Ellappi Oy:ltä pyydetään tarkennukset saatuihin tarjouksiin ja tehdään päätös sen mukaisesti. Konetöiden tekijäksi valitaan Fennowater Oy. Markku Porsanger ei osallistunut LVI-työ tarjouksien käsittelyyn.

4 Utsjoen kunta 4 Muistutus jätehuoltolaskusta/ Huikko Toivo Tekn. ltk 143 Toivo Huikko on tehnyt saapuneen muutosilmoituksen asunnon käyttötarkoituksesta pyytäen jätelaskutuksen perusteen muuttamista paikkakuntalaisten laskutuksesta loma-asuntojen laskutukseen. Samalla asiakas pyytää laskutusperusteen muutoksen myötä liikasuorituksen palauttamista vuodelta Muistutus on kokonaisuudessaan nähtävissä kokouksessa. Ehdotus: Muutetaan asiakkaan laskutusperuste lähtien lomaasuntojen mukaiseksi.

5 Utsjoen kunta 5 Muistutus jätehuoltolaskusta / Eräsaukko Oy Tekn. ltk 144 Eräsaukko Oy / Ari Saukko on tehnyt saapuneen muistutuksen jätehuoltomaksusta vaatien jätemaksun kohtuullistamista mökin vähäisen käytön vuoksi. Asiakas huomauttaa, että Kevolla sijaitseva kiinteistö on ainoastaan yksityisessä käytössä. Muistutus on kokonaisuudessaan nähtävissä kokouksessa. Ehdotus: Tekninen lautakunta toteaa, että maksu on määrätty voimassaolevan taksan mukaan. Valittaja ei ole esittänyt sellaisia perusteluita, että maksun määrääminen taksasta poiketen olisi aiheellista. Tämä ja asiakkaiden tasapuolinen kohtelu huomioiden valitus on kaikilta osiltaan perusteettomana hylättävä. Jätemaksusta voidaan myöntää jätemaksutaksan mukainen alennus kompostoinnista, mikäli hakija todistettavasti esittää, että kiinteistöllä on käytössä hyväksytty kompostointilaite.

6 Utsjoen kunta 6 Muistutus jätehuoltolaskusta / Kiinteistöyhtymä Alsti ym Tekn. ltk 145 Kiinteistöyhtymä Alsti / Yrjö Sotamaa on tehnyt saapuneen muistutuksen jätehuoltolaskusta vaatien jätehuoltomaksun kohtuullistamista sillä perusteella, että mökillä syntyvä jätemäärä on hyvin vähäistä. Muistutus on kokonaisuudessaan nähtävissä kokouksessa. Ehdotus: Tekninen lautakunta toteaa, että maksu on määrätty voimassaolevan taksan mukaan. Valittaja ei ole esittänyt sellaisia perusteluita, että maksun määrääminen taksasta poiketen olisi aiheellista. Tämä ja asiakkaiden tasapuolinen kohtelu huomioiden valitus on kaikilta osiltaan perusteettomana hylättävä. Jätemaksusta voidaan myöntää jätemaksutaksan mukainen alennus kompostoinnista, mikäli hakija todistettavasti esittää, että kiinteistöllä on käytössä hyväksytty kompostointilaite.

7 Utsjoen kunta 7 Vastine jätemaksuvalitukseen / Hemmo Rossi Tekn. ltk 105 Hemmo Rossi on tehnyt saapuneen muistutuksen jätehuoltolaskusta vaatien jätehuoltomaksun kohtuullistamista sillä perusteella, että mökillä syntyvä jätemäärä on hyvin vähäistä. Muistutus on kokonaisuudessaan nähtävissä kokouksessa. Ehdotus: Tekninen lautakunta toteaa, että maksu on määrätty voimassaolevan taksan mukaan. Valittaja ei ole esittänyt sellaisia perusteluita, että maksun määrääminen taksasta poiketen olisi aiheellista. Tämä ja asiakkaiden tasapuolinen kohtelu huomioiden valitus on kaikilta osiltaan perusteettomana hylättävä. Jätemaksusta voidaan myöntää jätemaksutaksan mukainen alennus kompostoinnista, mikäli hakija todistettavasti esittää, että kiinteistöllä on käytössä hyväksytty kompostointilaite. Tekn. ltk 146 Rovaniemen hallinto-oikeus pyytää tekniseltä lautakunnalta lausuntoa Rossi Hemmon valitukseen lautakunnan tekemästä päätöksestä jätemaksuasiassa. Ehdotus: Lautakunta katsoo, ettei sillä ole mahdollisuutta muuttaa kunnanvaltuuston hyväksymää taksaa kiinteistön omistajien tasapuolisen kohtelun vaarantumatta. Jätemaksusta voidaan myöntää jätemaksutaksan mukainen alennus kompostoinnista, mikäli hakija todistettavasti esittää, että kiinteistöllä on käytössä hyväksytty kompostointilaite.

8 Utsjoen kunta 8 Vastine jätemaksuvalitukseen / Antero Nissilä Tekn. ltk 104 Antero Nissilä on tehnyt saapuneen muistutuksen jätehuoltomaksusta vaatien jätemaksun kohtuullistamista mökin vähäisen käytön ja siitä syntyvän olemattoman jätemäärän vuoksi. Asiakas ilmoittaa samalla kompostoivansa kaiken luonnossa nopeasti hajoavan ruokajätteen. Lisäksi asiakas huomauttaa, että jätehuoltolaskussa on huomioitu mökin käyttöajaksi 12 kuukautta, mikä ei missään olosuhteissa voi olla todellinen kiinteistön käyttöaste. Muistutus on kokonaisuudessaan nähtävissä kokouksessa. Ehdotus: Tekninen lautakunta toteaa, että maksu on määrätty voimassaolevan taksan mukaan. Valittaja ei ole esittänyt sellaisia perusteluita, että maksun määrääminen taksasta poiketen olisi aiheellista. Tämä ja asiakkaiden tasapuolinen kohtelu huomioiden valitus on kaikilta osiltaan perusteettomana hylättävä. Jätemaksusta voidaan myöntää jätemaksutaksan mukainen alennus kompostoinnista, mikäli hakija todistettavasti esittää, että kiinteistöllä on käytössä hyväksytty kompostointilaite. Tekn. ltk 147 Rovaniemen hallinto-oikeus pyytää tekniseltä lautakunnalta lausuntoa Antero Nissilän valitukseen lautakunnan tekemästä päätöksestä jätemaksuasiassa. Ehdotus: Lautakunta katsoo, ettei sillä ole mahdollisuutta muuttaa kunnanvaltuuston hyväksymää taksaa kiinteistön omistajien tasapuolisen kohtelun vaarantumatta. Jätemaksusta voidaan myöntää jätemaksutaksan mukainen alennus kompostoinnista, mikäli hakija todistettavasti esittää, että kiinteistöllä on käytössä hyväksytty kompostointilaite.

9 Utsjoen kunta 9 Muistutus jätehuoltolaskusta / Kalevi ja Seija Mäkiaho Tekn. ltk 148 Kalevi ja Seija Mäkiaho ovat tehneet saapuneen muistutuksen jätehuoltomaksusta esittäen jätemaksun kohtuullistamista kiinteistölle hankitun asianmukaisen kompostorin johdosta. Muistutus on kokonaisuudessaan nähtävissä kokouksessa. Ehdotus: Myönnetään asiakkaalle jätemaksutaksan mukainen alennus kompostoinnista.

10 Utsjoen kunta 10 Rakennusjärjestys Tekn. ltk 33 Rakennustarkastaja on valmistellut uuden rakennusjärjestyksen, joka on sopeutettu Tenojoen rantaosayleiskaavojen määräyksiin ja muutoin pohjana on ollut voimassa oleva rakennusjärjestys. Esitys: Tekninen lautakunta hyväksyy rakennustarkastajan laatiman rakennusjärjestyksen ja esittää sen edelleen hallitukselle ja valtuustolle vahvistettavaksi. Esittelijän ehdotus: Rakennustarkastajan esitys hyväksytään Kh 176 Ehdotus: Kunnanhallitus hyväksyy liitteenä olevan rakennusjärjestyksen ja esittää sen edelleen valtuustolle hyväksyttäväksi. Päätös: Puheenjohtaja esitti, että sivulle 12 kohtaan Liikennejärjestelyt lisätään maininta, että liittymälupa tulee olla tiehallinnolta ennen rakennusluvan myöntämistä, mikäli liittyminen tapahtuu yleiselle tielle. Ehdotus puheenjohtajan esittämällä lisäyksellä hyväksyttiin Valtuusto 57 Ehdotus: Valtuusto hyväksyy liitteenä olevan rakennusjärjestyksen. Päätös: Kiinteistöpäällikkö Toivo Partanen ilmoitti, että rakennusjärjestystä koskeva esitys on syytä palauttaa uudelleen valmisteluun, koska ympäristölupaviranomaisia ei ole kuultu asiassa. Valtuusto päätti yksimielisesti palauttaa asian tekniselle lautakunnalle uudelleen valmisteltavaksi. Toimeksi: tekninen lautakunta Tekn.ltk 83 Ehdotus: Tekninen lautakunta asettaa rakennusjärjestyksen nähtäville siten kuin kunnalliset ilmoitukset kunnassa julkaistaan ja lausuntojen pyytämistä varten MRL 65 ja MRA 6 :n mukaisesti 30 päivän ajaksi. Valmisteli: rakennustarkastaja

11 Utsjoen kunta Tekn. ltk 135 Rakennusjärjestys on ollut nähtävillä 30 päivän ajan. Inarin ja Utsjoen ympäristöyksikkö on antanut lausuntonsa ja kommentoinut useaa rakennusjärjestyksen kohtaan. Rakennustarkastajan ehdotus: Korjauksena Inarin ja Utsjoen ympäristöyksikön lausunnosta korjataan kohtaan toimenpiteiden luvanvaraisuus, lisäys: Kiinteistökohtaisen jätevesijärjestelmän rakentaminen tai muuttaminen. Lisäksi kohtaan 7.2 lisätään lause: jätevesien käsittelyssä tulee noudattaa Utsjoen kunnan ympäristönsuojelumääräyksiä. Päätös: Rakennusjärjestys jätetään pöydälle. Tekn. ltk 149 Lisäksi Lapin ympäristökeskus on myös antanut rakennusjärjestyksestä lausuntonsa, jossa se on esittänyt seuraavia huomioita. Kohtaan 3.2 Toimenpiteiden luvan-ja ilmoituksenvaraisuus, kohtaan 11 ympäristökeskus on esittänyt, että grillikodalta vaadittaisiin rakennuslupa. Lisäksi esittää, että kodat, laavut, lintutornit ja mm. kaarihallit lisättäisiin kohtaan. Valmistelijan esitys kohtaan 3.2: Lautakunta lisää lausumassa esitettyjä kohteita lisää luetteloon ja määrittää niiden luvanvaraisuuden siten, että kota vaatii toimenpideluvan, aina. Laavut ja lintutorni menevät ilmoituksella, aina. Kaarihalli vaatii toimenpideluvan aina kaava-alueilla ja muilla alueilla ilmoituksen. Grillikodan kohdalla ei tehdä muutosta. Kohtaan 4.1 Lapin ympäristökeskus on esittänyt lisäyksenä lauseen rakennuksen etäisyyden tiestä tulisi jatkua näin: oleskeluun tarkoitettua piha-aluetta, jonka melutaso ei ylitä 55 dba, kuitenkin vähintään Valmistelijan esitys kohtaan 4.1: lautakunta lisää esitetyn lauseen jatkon lisäyksellä että kyseessä on päiväaikainen meluarvo. Kohtaan 5.2 Lapin ympäristökeskus on esittänyt, että talousrakennuksiin lisätään myös sauna. Lisäksi Lapin ympäristökeskus esittää, että heidän näkemyksensä mukaan myös vaatimaton varustetasoltaan vähäinen vuokrattava rakennus on katsottava päärakennukseksi, joka muodostaa rakennuspaikan. Lisäksi lapin ympäristökeskus on esittänyt, että esitetyt enimmäisrakennusoikeudet asuinrakentamisen 500 k-m 2 ja

12 Utsjoen kunta 12 lomarakentamisen 300 k-m 2 varsin suurina, kun tarkoitetaan rakennuspaikkakohtaista rakennusoikeutta. Lisäksi Lapin ympäristökeskus esittää rakennusten enimmäismäärään osoittamista rakennusoikeudessa. Valmistelijan esitys kohtaan 5.2: lautakunta ei lisää luetteloon saunaa, koska sauna rakenteena on myös erikseen käsitelty rakennusjärjestyksessä ja määritetty erillisenä rakennuksena myös MRL:ssä. Kesäaikaiset pihoihin sijoittuvat vuokrattavat majoitusrakennukset kohtaan ei tehdä muutosta. Kohdassa esitetyt rakennusoikeudet, mitkä koskevat kaava-alueiden ulkopuolisia alueita, rakennusoikeuksiin ei tehdä muutoksia, joka liittyy myös rakennusten enimmäismäärää koskevaan määrittelyyn. Saamelaisen/peräpohjalaisen rakennusperinteen mukaan kaikilla asioilla/tarpeilla tulee olla erillinen rakennus ja lisäksi toisaalla rakennusjärjestyksessä on määräys, että rakennuspaikalla saa olla vain yksi pääkäyttötarkoituksen mukainen rakennus. Kohdat, joissa on mainittu rakennuspaikan sijalla tontti korjataan. Kohtaan 6.1 Lapin ympäristökeskus on esittänyt kappaleen, joka alkaa sanoilla Muualle kuin Teno- ja Utsjokilaaksoon saa rakentaa osalta että merkitys jää epäselväksi. Lisäksi Lapin ympäristökeskus on esittänyt, että saunan koko tulisi rajata. Valmistelijan esitys kohtaan 6.1: lautakunta toteaa, että kohta johon viitataan on tehty sitä tarkoitusta varten, että rakennusmääräyksiä sovelletaan erilailla virtaavien valtauomien varrella kuin järvi ja pienjokien alueella, koska kyseessä on tulviin ja niiden korkeuksiin liittyvä seikka. Kohta ei tarkoita sitä, että saunan rakentaminen ei tarvitse rakennuslupaa. Saunan kokovaatimuksiin ei tehdä muutosta. (vrt. ed. kohta) Muilta osin rakennusjärjestys on katsottu täyttävän niille asetetut vaatimukset. Lautakunta esittää rakennusjärjestyksen kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle hyväksyttäväksi. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin tehdyin korjauksin. Liitteenä oleva korjattu rakennusjärjestys esitetään kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle. Tämän pykälän käsittelyn aikana pidettiin tauko klo

13 Utsjoen kunta 13 Karigasniemen kompostorin tämän hetkinen tilanne Tekn. ltk 150 Tekninen lautakunta on hallintomenettelyn kautta vahvistanut täyden omistusoikeuden kompostorialueeseen. Tämän hetkisen tilanteen nojalla kunta aloittaa välittömästi hallien kunnostamistoimet talousarvion määrärahavarauksen puitteissa. Keväällä aloitetaan koneiden ja laitteiden kunnostamiset siihen kuntoon, että kunta voi aloittaa kesän aikana toiminnan tai myydä toiminta alueineen yksityiselle yrittäjälle. Ehdotus: lautakunta merkitsee selvityksen tiedoksi. Marjatta Kordelin poistui kokouksesta tämän pykälän käsittelyn jälkeen klo

14 Utsjoen kunta 14 Rakennuslupahakemus / Erkki ja Peter Söderlund Tekn. ltk 151 Erkki ja Peter Söderlund hakevat rakennuslupia seuraaville olemassa oleville rakennuksille: vapaa-ajan asunto 22 m 2 sauna 9 m 2 Kyseinen rakennuspaikka sijaitsee hakijoiden omistamalla ja hallitsemalla kiinteistöllä Rakennustarkastajan päätösehdotus: Myönnetään luvat ko. rakennuksille. Rakennuslupamaksu peritään kaksinkertaisena. Päätös: Lupa jätetään pöydälle. Pyydetään asiakasta toimittamaan viralliset piirustukset.

15 Utsjoen kunta 15 Vastine rakennuslupavalitukseen / Ailigas-Market Oy Tekn. ltk 131 Jari Pohjanrinne hakee rakennuslupaa polttonesteiden jakeluaseman rakentamiselle seuraavasti: Polttoainekentän rakentaminen Polttoainemittarikentän katoksen rakentaminen Jari Pohjanrinne on jättänyt perustellun ja aiemmin ympäristöluvan saaneen hakemuksen, johon ympäristönsuojelu tarkastaja on antanut lisäohjeistusta mm. pohjaveden tarkkailun järjestämiseen. Rakennustarkastajan ehdotus: Lautakunta myöntää asiakohdassa mainitun luvan, polttoainejakelupisteen perustamiseen ja hyväksyy suojarakenteena olevan katoksen määräysten mukaisena sekä hyväksyy polttonestesäiliöiden maahan asettamisen ympäristöluvassa ja ympäristötarkastajan antamien määräysten mukaan. Päätös: Aslak Ilkka Niittyvuopio esitti, että lupaa ei myönnetä. Tauno Johansen esitti, että haettu lupa myönnetään. Lautakunta päätti myöntää haetun luvan. Aslak Ilkka Niittyvuopio jätti päätökseen eriävän mielipiteen seuraavin perustein: Rakennuslupaa ei voida myöntää koska naapureita ei ole kuultu ja koska hakemuksesta ei ilmene, että työ tehdään Vaasan hallintooikeuden ja ympäristösuojelulautakunnan sekä kauppa- ja teollisuusministeriön määräysten mukaisesti. Koska naapureita ei tässä ole kuultu, niin rakennuslupaa ei voida myöntää. Rakennuslain 131 :n mukaan hakijan on omistettava tai hallittava aluetta, jolle lupaa haetaan. Hakijalla ei ole ympäristöluvassa sivulla 13 edellytettyä oikeutta tiealueeseen, koska oikeus on vain Kalastajan Majatalolla/Hansa Rasmuksella, jolle oikeus on myönnetty. Oikeutta ei saa siirtää kolmannelle osapuolelle. Lisäksi rakennuksen ja maan vuokrasopimusta on jäljellä enää viisi (5) vuotta, eikä näin lyhyen vuokrasopimuksen perusteella pysyvää lupaa myönnetä. Vaadittua pohjaveden tarkkailulaitteistoa ei ole esitetty rakennuslupasuunnitelmissa. Hakemuksesta ei myöskään ilmene, että hakijalle olisi määrätty vakuutta mahdollisten vahinkojen varalta.

16 Utsjoen kunta 16 Tekn. ltk 152 Rovaniemen hallinto-oikeus pyytää tekniseltä lautakunnalta lausuntoa Ailigas-Market Oy:n valitukseen lautakunnan tekemästä päätöksestä rakennuslupa-asiassa. Rakennustarkastaja on antanut oheisen lausuntonsa toimenpide kieltovaatimuksen osalta Viite: Lausuntopyyntö toimenpidekieltovaatimuksen osalta, ; 00661/09/4113 Asia: Utsjoen rakennusvalvonnan lausunto valitukseen toimenpidekieltovaatimuksesta Utsjoen kunta on myöntänyt rakennusluvan Jari Pohjanrinne Oy:lle polttoainejakelukentän ja katoksen rakentamiseen Rakennuslupaan liittyen ja päätöksenteon pohjana on Utsjoen teknisen lautakunnan , 91 :n mukainen suunnittelutarveratkaisu, jossa osana ollut polttoainekentän rakentaminen, lisäksi ympäristönsuojelulautakunnan myöntämä ympäristölupa polttoaineen jakelua varten , 7 ja toisen kerran , 170, josta tehtyyn valitukseen on Vaasan hallinto-oikeus antanut päätöksensä Rakentaja ; Jari Pohjanrinne Oy:lle on asetettu vaatimus, että hän maksaa Utsjoen kunnalle 3000 euron vakuuden, joka kattaa maahan kaivettujen säiliöiden mahdollisesta poistamisesta aiheuttaman työn ja muilta osin rakennustöitä ei ole tarkoitus jatkaa, ennen kuin varsinainen lupahakemus on saanut lainvoiman. Muilta osin valittajan vaatimuksiin ei Utsjoen tekninen lautakunta näe yhtään seikkaa esitetyn joiden nojalla voisi katsoa että lupakäsittely on virheellisesti käsitelty. Eikä lautakunta ole näin ollen menetellyt väärin antaessaan vakuutta vastaan jatkaa talvea vasten välttämättömien töiden tekeminen. Lisäksi kunta tehdessään päätöksiä katsoo tapauskohtaisesti aina MRL:n 175 :n mukaisen harkinnan tarpeen, ilman sitä kirjaamatta. Markku Porsanger LIITTEET: tilivarojen panttausilmoitus, kopio kh:n ,161 lausunto rakennustarkastajan vakuuden asettamiskirje, kopio tekn.ltk:n , suunnittelutarveratkaisu

17 Utsjoen kunta 17 Ehdotus: lautakunta yhtyy annettuun lausuntoon toimenpidekieltovaatimuksen osalta ja esittää sen myös lausuntonaan. Utsjoen tekninen lautakunta esittää, että Rovaniemen hallinto-oikeus kumoaa valituksen aiheettomana. Perusteena se, että tehty päätös liittyy niin monia eri viranomaisia koskevaan valvontavelvollisuuteen ja lainsäädäntöihin ja päätöstä edeltäviin valmistaviin päätöksiin. Aslak Ilkka Niittyvuopio (jäävi) poistui kokouksesta tämän pykälän käsittelyn ajaksi. Aslak Ilkka Niittyvuopion jättämä (ennakkoon valmisteltu) eriävä mielipide pöytäkirjan liitteenä.

18 Utsjoen kunta 18 Rakennuslupahakemus / Otto Paltto Tekn. ltk 153 Otto Paltto hakee rakennuslupaa uudisrakentamiseen seuraavasti: ulkosauna 15 m 2 Kyseinen rakennuspaikka sijaitsee hakijan omistamalla ja hallitsemalla Kurvari-nimisellä kiinteistöllä Rakennustarkastajan päätösehdotus: Myönnetään haettu lupa ko. rakentamiselle. Rakentamiselle täytyy hyväksyttää vastaava työnjohtaja.

19 Utsjoen kunta 19 Lautakunnalle tiedoksi tulevat asiat Tekn. ltk Ilmoitus /Juha Mansikka-aho - Teknisen toimen kanslistin työsuhteen jatkaminen/ kh - Aluelämpölaitoksen rakentaminen/ kh - Laskujen seuranta - Vesihuollontila Utsjoella Ehdotus: Todetaan tiedoksi saaduiksi Anneli Nuorgam ja Aslak Ilkka Niittyvuopio poistui kokouksesta Kokouksessa pidettiin tauko tämän pykälän käsittelyn jälkeen klo

20 Utsjoen kunta 20 Teknisen toimen kanslistin työsuhteen jatkaminen/ kh Tekn. ltk 155 Kunnanhallitus on käsitellyt teknisen toimen kanslistin työsuhteen jatkamisen kokouksessaan pykälässä 310 ja antanut täytäntöönpanon toimeksi tekniselle lautakunnalle evästyksellä, että työsuhteen vakinaistaminen selvitetään vuoden 2010 aikana. Ehdotus: Tekninen lautakunta jatkaa Heidi Keskitalon työsuhteen vuoden 2010 loppuun saakka. Tämän pykälän käsittelyn aikana pöytäkirjanpitäjänä toimi Markku Porsanger.

21 Utsjoen kunta 21 Maan osto Tekn. ltk 86 Kiinteistörahasto WH2005/Niam III East Asset Oy omistaa Utsjoen kunnan alueella maa-alueita noin 170 ha. Kokonaisuus muodostuu hyvin erilaisista osasista. Utsjoen kunta on käynyt kauppaa maa-alueita hoitavan Sponda Oyj:n asiakkuuspäällikkö Markku Lähdetniemen kanssa. Pitkällisten neuvottelujen jälkeen on sovittu, että kunta tarjoaa maakokonaisuudesta kaksisataakymmenentuhatta euroa, jonka Lähdetniemi esittelee WH2005/Niam III East Asset Oy:lle ja Partanen Utsjoen kunnalle kauppahinnaksi. Ehdotus: Hyväksytään neuvoteltu kauppahinta kaksisataakymmenentuhatta ( ,00) euroa WH2005/Niam III East Asset Oy:n Utsjoen kunnan alueella omistamasta kokonaismaa-alasta, joka on noin 170,37 ha ja esitetään hallitukselle kaupan vieminen valtuuston päätettäväksi Kh 271 Ehdotus: Kunnanhallitus hyväksyy teknisen lautakunnan esittämän maakaupan ja esittää sen edelleen valtuustolle hyväksyttäväksi. Liitteenä ovat kartat ko. maa-alueista. Päätös: Kiinteistöpäällikkö Toivo Partanen kertoi asiasta. Ehdotus hyväksyttiin. Toimeksi: valtuusto Valtuusto 77 Ehdotus: Valtuusto hyväksyy kunnanhallituksen esityksen maakaupasta, liitteenä kartat ko. maa-alueista (liite nro 1). Päätös: Kiinteistöpäällikkö Toivo Partanen esitteli asian valtuutetuille. Uula Tapiola esitti, että maakauppaa ei hyväksytä. Ilmari Tapiola ja Aslak-Ilkka Niittyvuopio kannattivat Uula Tapiolan esitystä. Koska kokouksessa oli tehty kunnanhallituksen esityksestä poikkeava kannatettu esitys, suoritettiin nimenhuutoäänestys, jossa JAA oli kunnanhallituksen esitys ja EI Uula Tapiolan kannatettu esitys. Äänestysjärjestys hyväksyttiin. Ääniä annettiin yhteensä 15 kpl, josta JAA ääniä 9 kpl, EI ääniä 6 kpl. Äänestysluettelo liitteenä nro 5. Äänestyksen perusteella valtuusto hyväksyi maakaupan kunnanhallituksen esityksen mukaisesti.

22 Utsjoen kunta 22 Toimeksi: tekninen toimi Tekn. ltk 156 Ehdotus: Valtuutetaan kiinteistöpäällikkö valmistelemaan ostoasiakirjat. Päätös: Lautakunta valtuuttaa kiinteistöpäällikön valmistelemaan ostoasiakirjat.

23 Utsjoen kunta 23 Aluelämpölaitos Tekn. ltk 157 Kunnan valtuusto käsitteli aluelämpölaitosasiaa ja palautti sen edelleen tekniselle lautakunnalle. Ehdotus: Kiirehditään lämpölaitosyhtiön perustamista. Yhtiön tehtäväksi jää lopullisten vaihtoehtojen, suunnitelmien ja rahoituksen laatiminen.

24 Utsjoen kunta 24 Muut esille tulevat asiat Tekn. ltk 158 Teknisen lautakunnan seuraava kokous päätettiin pitää klo

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta klo

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta klo Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2012 1 Tekninen lautakunta Aika 13.07.2012 klo 10:00-11:02 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 74 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 4.6.2010 klo. 10.00 11.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 4.6.2010 klo. 10.00 11.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 26.11.2010 klo. 10.00 12.48. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 26.11.2010 klo. 10.00 12.48. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Viranomainen Nro Sivu KOKOUSPÖYTÄKIRJA Valtuusto 2 32 KOKOUSAIKA klo 12.00-13.50 KOKOUSPAIKKA Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Läsnä Poissa (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 3/2019 1 Tekninen lautakunta Aika 14.06.2019 klo 10:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 30 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/2013 1 Tekninen lautakunta Aika 01.11.2013 klo 11:00-14:05 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 78 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 (TORSTAI) Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 3/2012 Tekninen lautakunta 07.06.2012

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 3/2012 Tekninen lautakunta 07.06.2012 Tekninen lautakunta 07.06.2012 KOKOUSAIKA 07.06.2012 klo 17.00-17.40 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 9 ILMOITUSASIAT 2 10 YKSITYISTIEAVUSTUKSET 2012 / KORJAUKSIA 3 11 VIEMÄRIVERKON

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA. 15.12.2010 klo. 10.00 12.43. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA. 15.12.2010 klo. 10.00 12.43. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8 187 KOKOUSAIKA klo 10.00-11.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 8.7.2009 klo. 10.00 11.17

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 8.7.2009 klo. 10.00 11.17 Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 7/2011 1 Tekninen lautakunta Aika 21.10.2011 klo 10:00-14:27 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 123 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/ Tekninen lautakunta. Aika klo 10:00-10:25. Paikka. Kunnanhallituksen kokoushuone.

Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/ Tekninen lautakunta. Aika klo 10:00-10:25. Paikka. Kunnanhallituksen kokoushuone. Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2014 1 Tekninen lautakunta Aika 19.06.2014 klo 10:00-10:25 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 56 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 57 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 22.1.2010 klo. 10.00 13.15. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 22.1.2010 klo. 10.00 13.15. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 15

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 15 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 15 Tekninen lautakunta Nro 3/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 28.5.2015 klo 17-18.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

38 RANTA-ASEMAKAAVAN LAATIMINEN OSALLE KANKARINJÄRVEÄ

38 RANTA-ASEMAKAAVAN LAATIMINEN OSALLE KANKARINJÄRVEÄ ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 19.8.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.8.2015 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Irja Keskinen Jussi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 2/2019 1 Tekninen lautakunta Aika 29.04.2019 klo 13:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 15 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Viranomainen Nro Sivu KOKOUSPÖYTÄKIRJA Valtuusto 3 51 KOKOUSAIKA klo 12.00-13.50 KOKOUSPAIKKA Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Läsnä Poissa (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 16.4.2010 klo. 10.00 14.00. Karigasniemen koulu

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 16.4.2010 klo. 10.00 14.00. Karigasniemen koulu Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07

KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Maaseutuelinkeinolautakunta 2/2007 8 KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 9/2011 Rakennuslautakunta sivu 119. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 9/2011 Rakennuslautakunta sivu 119. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 9/2011 Rakennuslautakunta sivu 119 Kokousaika 14.12.2011 klo 13.00-13.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla,

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus. Pöytäkirjan Nähtävilläpito

1 Kokouksen avaus. Pöytäkirjan Nähtävilläpito Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta Tekninen lautakunta 7/2011 Kokousaika Tiistaina 06.09.2011 klo 17.00 18.30 Kokouspaikka Virastotalo, Kunnanhallituksen huone Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 1 Keskusvaalilautakunta KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 1 Keskusvaalilautakunta KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 1 KOKOUSAIKA klo 16.00-16.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 19.8.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.8.2015 klo 16.30 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen

Lisätiedot

Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3 / 2012 KOKOUSAIKA Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 1 1. 29.10.2010 klo. 10.30 14.10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Pentti Morottaja

Tekninen lautakunta 1 1. 29.10.2010 klo. 10.30 14.10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Pentti Morottaja Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

Maanantai 2.5.2016 klo 17.00 -

Maanantai 2.5.2016 klo 17.00 - Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 5/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 2.5.2016 klo

Lisätiedot

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 128 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA 30.3.2010 klo 10.00-14.35 KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 128 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA 30.3.2010 klo 10.00-14.35 KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 128 KOKOUSAIKA klo 10.00-14.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 7/2013 1 Tekninen lautakunta Aika 11.12.2013 klo 10:30-12:47 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 96 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 14/6.6.2011 250 Kokousaika 6.6.2011 klo 17.00 20.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

Torstai 22.03.2012 kello 17.00 18.20. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 22.03.2012 kello 17.00 18.20. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2012 KOKOUSAIKA Torstai 22.03.2012 kello 17.00 18.20 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 3/2018 1 Tekninen lautakunta Aika 15.06.2018 klo 12:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 32 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Keskiviikko 20.04.2011 kello 17.00 19.03. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Keskiviikko 20.04.2011 kello 17.00 19.03. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4 / 2011 KOKOUSAIKA Keskiviikko 20.04.2011 kello 17.00 19.03 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 18.8.2010

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 18.8.2010 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 18.8.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.8.2010 klo 16.30 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

12 kaukolämpöverkkoon 87 Utsjoen kunnan jätehuollon järjestäminen 13 88 Lisämääräraha Karigasniemen liikuntahallin

12 kaukolämpöverkkoon 87 Utsjoen kunnan jätehuollon järjestäminen 13 88 Lisämääräraha Karigasniemen liikuntahallin Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/2015 1 Tekninen lautakunta Aika 01.09.2015 klo 17:00-18:15 Paikka Kylätalo Sáivu, Karigasniemi Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 77 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 78 Pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76 KOKOUSAIKA Torstai 25.6.2015 klo.16.00 16.40. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/17.11.2011 132

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/17.11.2011 132 Nro 10/17.11.2011 132 Kokousaika 17.11.2011 klo 19.00 19:56 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla Varajäsen Paikalla

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 1/2015 Aika Ti 13.01.2015 klo 18.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Tiistaina 13.01.2015 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 1/2015 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 14 / 2009 228 Kokousaika 04.05.2009 klo 17.00 18.45 (iltakoulu 18.20 18.45) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 Tekninen lautakunta Nro 6/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 17.9.2015 klo 17-18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 18.5.2011

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 18.5.2011 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 18.5.2011 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.5.2011 klo 16.30 17.30 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 18.6.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.6.2014 klo 16.30 17.45 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/2011 1 Tekninen lautakunta Aika 23.09.2011 klo 10:00-12:37 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 111 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 Tekninen lautakunta Nro 3/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 4.4.2013 klo 17 17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 8/2014 1. Tekninen lautakunta. Aika 16.12.2014 klo 10:30-11:05. Paikka. Kunnanhallituksen kokoushuone.

Utsjoen kunta Pöytäkirja 8/2014 1. Tekninen lautakunta. Aika 16.12.2014 klo 10:30-11:05. Paikka. Kunnanhallituksen kokoushuone. Utsjoen kunta Pöytäkirja 8/2014 1 Tekninen lautakunta Aika 16.12.2014 klo 10:30-11:05 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 93 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 94 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.9.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 30.9.2014 klo 16.30 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto 29.10.2015

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto 29.10.2015 MUONION-ENONTEKIÖN ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Kokousaika To 29.10.2015 klo 19.00 19.32 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Muonion kunnasta: Hietala Kosti, I vpj. Kangosjärvi Ulla-Maija

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 34/ 2009 460 Kokousaika 28.12.2009 klo 17.00-18.50 (iltakoulu klo 18.00-18.50) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Torstai 01.11.2012 kello 17.00 20.00. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 01.11.2012 kello 17.00 20.00. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8 / 2012 KOKOUSAIKA Torstai 01.11.2012 kello 17.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30 Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30 Kokousaika Torstai 13.6.2013 klo 18.00-18.40 Kokouspaikka Teknisen toimiston kokoushuone, Petäjikönkatu 2 Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2013 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2013 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN KOKOUSAIKA Maanantai 22.4.2013 klo 12.00-13.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN Kinnunen Rauno pj. X Vasalampi Maija

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 Tekninen lautakunta Nro 6/2012 KOKOUSAIKA Torstai 2.8.2012 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- KOKOUSAIKA Torstai 6.7.2017 klo.16.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2013 1 Tekninen lautakunta Aika 27.03.2013 klo 10:00-11:08 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 15 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/2014 1. Tekninen lautakunta. Aika 25.09.2014 klo 10:30-13:12. Valtuustosali. Paikka. Käsitellyt asiat

Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/2014 1. Tekninen lautakunta. Aika 25.09.2014 klo 10:30-13:12. Valtuustosali. Paikka. Käsitellyt asiat Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/2014 1 Tekninen lautakunta Aika 25.09.2014 klo 10:30-13:12 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 65 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 66 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 15 20.05.2013 277 Kokousaika 20.05.2013 klo 10.00 11.03 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 7/2017 1 Tekninen lautakunta Aika 27.10.2017 klo 10:30 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 93 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 26/31.10.2011 446 Kokousaika 31.10.2011 klo 17:00 18:17 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 Tekninen lautakunta Nro 3/ 2012 KOKOUSAIKA Torstai 29.3.2012 klo 18.00-18.39 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 17.57 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Tekninen lautakunta 25.3.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 25.3.2015 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 1/2015 Aika Ti 13.01.2015 klo 18.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Tiistaina 13.01.2015 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 1/2015 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 29

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 29 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 29 Tekninen lautakunta Nro 4/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 14.8.2014 klo 17-17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS. Tarkastuslautakunnan kokousmenettelyssä noudatetaan hallintosäännön määräyksiä.

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS. Tarkastuslautakunnan kokousmenettelyssä noudatetaan hallintosäännön määräyksiä. UTSJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA TARKASTUSLAUTAKUNTA 1/15.5.20089 1 Kokousaika 15.5.2009 klo 9-14 Kokouspaikka Läsnä Kunnanvirasto, Utsjoki Pertti Kujala, pj Säde Guttorm, vpj Raimo-Esa Guttorm, j Seppo

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77 48 Ehdotus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13. Tekninen lautakunta 15.12.2010

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13. Tekninen lautakunta 15.12.2010 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 Tekninen lautakunta 15.12.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 15.12.2010 klo 16.30 17.15 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Lehtinen

Lisätiedot

(x) (x) (-) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

(x) (x) (-) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 17/4.7.2011 307 Kokousaika 4.7.2011 klo 17.00-18.50 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 19.9.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 19.9.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 19.9.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.9.2012 klo 16.30 17.45 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Jussi Vierikko Silvennoinen

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. RAKLTK, 16.1.2013 18:00, Pöytäkirja

SISÄLLYSLUETTELO. RAKLTK, 16.1.2013 18:00, Pöytäkirja i SISÄLLYSLUETTELO RAKLTK, 16.1.2013 18:00, Pöytäkirja -1 Läsnäolijat... 1 1 Rakennuslupa, Teuvan kunta/hammashoitolan väistötilat... 2 2 Ilmoitusasiat, rak.ltk 16.1.2013... 3 9998 Oikaisuvaatimusohjeet

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2012 Tekninen lautakunta 14.11.2012. Kunnanhallituksen kokoushuone Virastotalo, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2012 Tekninen lautakunta 14.11.2012. Kunnanhallituksen kokoushuone Virastotalo, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2012 Tekninen lautakunta 14.11.2012 Aika Torstaina 22.11.2012 klo 15.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Virastotalo, Kolari Käsiteltävät asiat nro Liite nro 106 Kolarin

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 33. Rakennuslautakunta 28.02.2013 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 33. Rakennuslautakunta 28.02.2013 Sivu 1 / 1 Rakennuslautakunta 28.02.2013 Sivu 1 / 1 6440/10.03.00/2011 33 Selityksen antaminen Korkeimmalle hallinto-oikeudelle vastaavan työnjohtajan hyväksymisen peruuttamista koskevasta valituksesta, lupatunnus

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 05.12.2017 Kokoustiedot Aika Maanantaina 11.12.2017 kello 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Jämi Areena 279 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2013. Sivistyslautakunta 12.11.2013 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2013. Sivistyslautakunta 12.11.2013 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2013 Sivistyslautakunta 12.11.2013 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 12.11.2013 klo 19.00 20.15 Kihniön kunnankirjasto Inkinen Anneli Jokioja Janiina

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 Tekninen lautakunta Nro 3/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 8.5.2014 klo 17-18.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/ 2010 322 Kokousaika 27.9.2010 klo 17.00-18.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

13.11.2015. Riitta Näkkäläjärvi, vpj. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Pertti Ahokas ja Raili Kerola. Tarkastusaika / Allekirjoitukset

13.11.2015. Riitta Näkkäläjärvi, vpj. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Pertti Ahokas ja Raili Kerola. Tarkastusaika / Allekirjoitukset Viranomainen Pöytäkirja No 11/2015 KOLPENEEN PALVELUKESKUKSEN Laatimispäivämäärä 13.11.2015 Kokousaika Perjantaina 13.11.2015 klo 9.30-10.00 Kokouspaikka Kolpeneen palvelukeskus, ruokasalin kabinetissa,

Lisätiedot

Tekninen lautakunta klo Kylätalo Saivu, Karigasniemi. Pentti Morottaja

Tekninen lautakunta klo Kylätalo Saivu, Karigasniemi. Pentti Morottaja Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

Maanantai klo 9: Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantai klo 9: Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 7.11.2016

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2012 1

Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2012 1 Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2012 1 Valtuusto Aika 02.04.2012 klo 10:00-12:50 Paikka Kunnanvirasto, valtuuston istuntosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 2 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 30.11.2016 klo 16.00 17.50 Puumilan juhla- ja taitotalossa Petteri Wiinamäki

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 11/2010 104 Kokousaika Keskiviikko 27.10.2010 klo 18.30 21.25 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Torstai 9.1.2014 klo 17.00 17.36 Isonkyrön

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 3/19.4.2011

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 3/19.4.2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/19.4.2011 Kokousaika 19.4.2011 klo 19.00 20.18 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä -

Lisätiedot

1. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..37. 2. 34 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen..37. 3. 35 Työjärjestyksen hyväksyminen..

1. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..37. 2. 34 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen..37. 3. 35 Työjärjestyksen hyväksyminen.. Tekninen lautakunta 17.6.2015 36 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 5/2015 Kokousaika 17.6.2015 klo 15.00-16.20 Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..37 2.

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2018 Ympäristölautakunta Sivut 43-46

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2018 Ympäristölautakunta Sivut 43-46 RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2018 Ympäristölautakunta Sivut 43-46 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Torstai 16.8.2018 klo.16.00

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Kunnanhallitus. Kokousnumero 18/ 2010 Aika Maanantai 27.09.2010 klo 18.30 19.37 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Kunnanhallitus. Kokousnumero 18/ 2010 Aika Maanantai 27.09.2010 klo 18.30 19.37 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 18/ 2010 Aika Maanantai 27.09.2010 klo 18.30 19.37 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU Maanantaina 27.09.2010 klo 18.30 18 / 2010 Nro Kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 / 2012 KOKOUSAIKA Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander.

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander. Esityslista Nro 2/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Smolander

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 28.3.2014. 26 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Tekninen lautakunta 28.3.2014. 26 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 4/2014 Päivämäärä Tekninen lautakunta 28.3.2014 KOKOUSAIKA Tiistai 1.4.2014 klo 18.00 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 26 Kokouksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 30.11.2012 klo 14.30-14.45. Todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 30.11.2012 klo 14.30-14.45. Todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 4/12 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Perjantai 30.11.2012 klo 14.30-14.45 Sähköposti- ja puhelinkokous Jäsen Paikalla

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 11.9.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 11.9.2013 klo 16.30 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

Koivisto Markus Korkiakoski Mika

Koivisto Markus Korkiakoski Mika 13.12.2018 1 (10) Kokousaika to 13.12.2018 kello 17:00-18:20 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Ala-Katara Severi Puheenjohtaja Keskinen Irja Koivisto Juha Koivisto Markus Korkiakoski

Lisätiedot

ASIAT 1. 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.. 25. 2. 17 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen.. 25. 3. 18 Työjärjestyksen hyväksyminen..

ASIAT 1. 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.. 25. 2. 17 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen.. 25. 3. 18 Työjärjestyksen hyväksyminen.. Rakennuslautakunta 17.2.2015 24 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 2 / 2015 Kokousaika 17.2.2015 klo 15.00 15.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2015 1. Elinkeinolautakunta. Aika 08.04.2015 klo 16:00 16:15. Karigasniemi, kylätalo Sáivu.

Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2015 1. Elinkeinolautakunta. Aika 08.04.2015 klo 16:00 16:15. Karigasniemi, kylätalo Sáivu. Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2015 1 Elinkeinolautakunta Aika 08.04.2015 klo 16:00 16:15 Paikka Karigasniemi, kylätalo Sáivu Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 32

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(9) Viestitie 2 87700 KAJAANI Hallituksen kokous 17.10.2012 nro 5/2012

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(9) Viestitie 2 87700 KAJAANI Hallituksen kokous 17.10.2012 nro 5/2012 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(9) KOKOUSAIKA Keskiviikko 17.10.2012 kello 14.00 15.55 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87100 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot