FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2015

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2015"

Transkriptio

1 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 12)

2 SISÄLTÖ FC wild ry toimintakertomus TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ PÄÄTAVOITTEET KAUDELLA Talouden ja toiminnan vakauttaminen Valmennuslinjan jalkauttamisen jatkaminen STRATEGIAN päivittäminen Vapaaehtoistyön johtaminen Harrastetoiminta Drop-out ikäisille KOTIKENTTÄ /HARJOITUS- JA PELIKESKUS... Virhe. Kirjanmerkkiä ei ole määritetty KOULUTUKSET NETTISIVUT TOIMINTA LISENSSIPELAAJAT ORGANISAATIO FC WILD RY:N ORGANISAATIOKAAVIO: JOHTOKUNNAN KOKOUKSET JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUKSET TYÖNTEKIJÄT JOUKKUEET JUNIORIT AIKUISET TAPAHTUMAT TALOUS OLOSUHTEET VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 12)

3 8. VARUSTEET VIESTINTÄ VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 12)

4 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran tavoitteena on kehittää pelaajien taitoja jalkapalloilijoina sekä tukea lasten liikunnan harrastamista. luomalla pelaajille monipuolisia liikunnan mahdollisuuksia luomalla pelaajille hyvät lajin perustaidot ammattitaitoisen valmennuksen avulla kannustamalla lajin perustaitojen omatoimiseen harjoitteluun joukkueharjoitusten lisäksi tarjoamalla pelitapahtumia joita varten pelaajat harjoittelevat toimimalla lähellä omaa asuinaluetta. Aktiivisen pelaamisen ohella seura tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden toimia jalkapallon parissa mm. erilaisissa organisaation vastuutehtävissä, pelinohjaajana/ tuomarina, valmentajana, huoltajana ja/tai tärkeänä tukijoukkona. FC WILD ry on Suomen Palloliiton Uudenmaan piirin jäsen ja noudattaa toiminnassaan SPL:n sääntöjä. Jäsenet sitoutuvat noudattamaan seuransa sääntöjä ja virallisten kokousten tekemiä päätöksiä. Seuralla oli vuoden 2015 päättyessä 475 lisenssipelaajaa yhteensä 19 joukkueessa. 2. PÄÄTAVOITTEET KAUDELLA Talouden ja toiminnan vakauttaminen Talouden ja toiminnan vakauttamisprosessi aloitettiin kauden 2015 aikana. Toiminnanjohtajan poissaolo leikkauksen ja seuranneen kolmen ja puolen kuukauden sairausloman takia hidasti työtä. Kauden 2016 aikana toiminnanjohtaja, talous- ja hallintovaliokunta ja johtokunta jatkavat talouden vakautustoimia Valmennuslinjan jalkauttamisen jatkaminen Valmennuslinjan versio ja ikäkausikohtaisten askelten kuvauksia löytyy seuran nettisivuilta Malliharjoitteita on hiukan lisätty nettiin, ikäluokkakohtaiset A5-oppaat puuttuvat kokonaan. Muutama valmentajafoorumi on pidetty, joissa on ollut valmentajia vähän paikalla. SPL:n ja Uudenmaan piirin kilpailujärjestelmä muuttuu 2016 alusta jolloin 7v7 ja 9v9 pelimuodot poistuvat, näiden tilalle tulee 8v8 pelimuoto, näitä muutoksia ei ole vielä päivitetty valmennuslinjaamme STRATEGIAN päivittäminen VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 12)

5 Strategian vuosittainen tarkistuskokous pidettiin Strategiset tavoitteet säilyvät: yhtenäinen ja yksilöllisiä taitoja korostava valmennuslinja, laadukas toiminta (Sinettiseura), pelaajamäärän jatkuva kasvu ja harjoitteluolosuhteiden parantaminen myös talviharjoitteluun. Ryhmätöin haettiin toiminnan painopisteitä. Työn perusteella vuoden 2015 päähuomio on varainhankinnassa, olosuhteissa ja pelaajamäärän kasvattamisessa. Laadukkaan toiminnan kehitystä tukemaan FC WILD haki ja pääsi ensimmäisten jalkapalloseurojen mukaan Suomen Palloliiton seuraohjelmaan: Ensimmäinen laatujärjestelmän itsearviointi pidettiin Sen perusteella jatkettiin toimenpiteitä. Jatkoarviointi pidettiin vuoden 2016 alussa Vapaaehtoistyön johtaminen Seurakäsikirja ja monet muut dokumentit ovat olleet vapaaehtoisten tukena kaudesta 2014 eteenpäin. Tehtäväpankki vapaaehtoisten aktivointiin on vielä tekemättä Harrastetoiminta Drop-out ikäisille WILD FUN suunnitelma on tehty kauden 2015 aikana ala- ja yläkouluikäisille lapsille ja nuorille, mutta toteutus jäi kokonaan toistaiseksi tekemättä resurssipulan takia. WILD FUN-harrastetoiminta käynnistyy kevään 2016 aikana KOULUTUKSET Koulutuksia järjestettiin valmentajille pelinohjaajakoulutus 2002-syntyneille pelaajille Jojoille Rahastonhoitajille 2.7. NETTISIVUT Seuran sivujen käyttö ja toiminnallisuus ovat pysyneet kaudella 2015 samalla tasolla kuin aikaisemmin. Tällä hetkellä olemme siinä vaiheessa jotta nettisivujen ilmettä ja toiminnallisuutta kannattaisi parantaa kauden 2016 aikana VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 12)

6 2.8. TOIMINTA Taitokoulu SPL:n Uudenmaan piirin hyväksymä virallinen taitokoulu on pyörinyt koko kauden. Taitokoulu on ollut syntyneille tytöille ja pojille avoin, tosin maksullinen lisäharjoitus. Taitokoulun vetäjinä ovat toimineet Akseli Lahdensuo ja kesäkuusta alkaen Sasha Tsumarau. Pelaajamäärät ovat tippuneet selvästi aikaisempiin vuosiin syystä tai toisesta. Taitokoulun tavoitteet löytyvät täältä Kyky- ja eliittikoulu Kykykoulu- ja eliittikoulu on ollut toiminnassa, ajatuksena tarjota taitavimmille ja motivoituneille pelaajillemme tasokas ja tehokas ylimääräinen maksullinen treeni kerran viikossa omien joukkueharjoitusten lisäksi. Vetäjänä on toiminut valmennuspäällikkö Tiit Kaasik. Pelaajamäärät ovat tippuneet aikaisempiin vuosiin verrattuna syystä tai toisesta. Maalivahtikoulu Olemme toimineet yhteistyössä Keeper Cobrasin kanssa maalivahtikoulutuksen osalta. Pelaajien sitoutumisaste vaihtelee suuresti. Koulujalkapallo Koulujalkapalloperinnettä jatkettiin tuttuun tapaan keväällä Veikkolan koulun yläkoululle ja syksyllä Veikkolan ja Vuorenmäen alakouluille. Koululaisia oli mukana monta sataa. Tapahtuma on ollut joka vuosi erittäin toimiva konsepti koulun ja Uudenmaan piirin ollessa erittäin tyytyväinen järjestelyihin. Jalkapallopäivät toteutettiin omien pelaajiemme toimiessa pelinohjaajina. Jalkapallokoulu Kesäkuun jalkapallokoulumme palasi normaalille paikalleen eli kesäkuun toiselle viikolle. Lisäksi oli elokuussa kolmen päivän koulu. Järjestelyt ovat toimineet hienosti valmennuksen, muonituksen jne. suhteen. Mukana oli tänä vuonna yhteensä n. 140 pelaajaa joista osa molemmissa ja n. 20 toimihenkilöä eli selvästi vähemmän kuin edellisenä vuonna. Kesäkuun jalkapallokoulu vetää hyvin lapsia, mutta loppukesän ja syysloman koulut eivät. Syysloman kahden päivän leiri peruutettiin vähäisen osanoton takia. Olemme nykyään yhteismäärässä suunnilleen samassa pelaajamäärässä kuin aikanaan yhdellä tapahtumalla kesäkuussa, joten paluu yhteen tapahtumaan voisi olla järkevää taloudellisesti ja järjestelyjen puolesta. Päiväkotifutis Päiväkotifutis erillisenä tapahtumana ei toteutunut kaudella 2015 mutta silti yhteistyö päiväkotien kanssa on jatkunut. Valmennuspäällikkö on pitänyt usealle päiväkodille omia tunnin mittaisia sessioita. Prinsessa- ja Ritarifutis Kaudella 2015 mukana oli n. 80 lasta vanhempineen. Prinsessa- ja ritarifutiksen jälkeen siirtyminen joukkueisiin on ollut nihkeätä syystä tai toisesta, tosin joukkueita ei perustettu syksyllä niin kuin aikaisempana vuonna tehtiin, vaan ne perustetaan keväällä VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 12)

7 Taitokisat Taitotapahtumat keväällä ja syksyllä ovat myös vakiinnuttaneet paikkansa joukkueiden ohjelmistoon. Tänä vuonna merkkisuorituksia tuli eri pelaajille yhteensä 63 kpl (vuonna kpl, vuonna kpl ja vuonna kpl), eli lähes samaa tasoa kuin viime vuonna. Uudenmaan piirin ja Valtakunnallisten taitokisojen tuloksissa jäätiin jonkin verran jälkeen aikaisempiin vuosiin verrattuna. Kauden 2015 merkkisuoritukset, 63 kpl: KULTAMERKKI (13 kpl): P02 Niko Hienonen, P03 Pyry Ketola, T04 Alisa Hairo, P05 Reko Ruokokoski, P05 Benjamin Silde, T05 Aada-Sofia Ruskela, P06 Taavetti Rossi, P06 Joel Schwarz, T06 Emmi Hirvonen, T06 Hilma Nieminen, P07 Nooa Sysmäläinen, P07 Aleksis Hairo, T07 Saara Coles HOPEAMERKKI (24 kpl): T02 Jenni Holmen, P03 Valtteri Nippula, T03 Saaga Nevanlinna, P04 Jimi Tauriainen, P04 Waltteri Kallio, P04 Jere Varteva, T04 Jenny Pilviö, T04 Eevi Eskola, P05 Anton Packalen, P05 Aadam Salonen, P05 Kalle Sorsa, P05 Jerry Haataja, T05 Olivia Diedler, P06 Joona Hairo, P06 Samu Karlstedt, P06 Joonas Savon, P06 Eero Arkio, P06 Simon Grande, P06 Miska Haapasaari, P07 Rasmus Vuorio, P07 Viljami Vähäketo, P07 Kaapo Salonen, P07 Jesse Pihlajaniemi, P08 Aaro Paattakainen PRONSSIMERKKI(26 kpl): P02 Anton Oinonen, T02 Jasmine Siirilä, T02 Elli Airio, T02 Isabella Isotalo, P03 Lenni Tiitta, T03 Nea Paasi, T03 Helmi Nieminen, T03 Mona Pölönen, T03 Julianna Ortju, P04 Aleksi Simanainen, P04 Viljami Rossi, T04 Helmi Tynkkynen, T04 Vilma Kokko, T04 Eveliina Airio, P05 Oskari Saarinen, T05 Anni Viinikka, P06 Aleksi Nippula, P06 Aaro Simanainen, P06 Jalo Lankala, P06 Veeti Keto, T06 Bea Asp, T06 Lilja Lehtinen, P07 Oliver Sunden, P07 Miska Kokko, P07 Lenni-Aleksi Hiltunen, P07 Jimmy Eriksson UUDENMAAN PIIRIN TAITOKISOJEN PARHAAT SIJOITUKSET: 5. PF9 TAAVETTI ROSSI 65,7 S KULTA-MERKILLÄ(UUDENMAAN PIIRIN VIIDES) 6. PD12 PYRY KETOLA 73,8 S KULTA-MERKILLÄ (UUDENMAAN PIIRIN KUUDES) TE11 ALISA HAIRO 99,3 S KULTA-MERKILLÄ PE10 REKO RUOKOKOSKI 94.3 S KULTA-MERKILLÄ TE10 AADA-SOFIA RUSKELA 99,2 S KULTA-MERKILLÄ TF9 HILMA NIEMINEN 97,6 S KULTA-MERKILLÄ TF8 SAARA COLES 100,3 KULTA-MERKILLÄ VALTAKUNNALLISET TAITOKISATULOKSET: SM21. Pyry Ketola oli PD12 sarjan SM 21. kultamerkkituloksella 74,5 s 2.9. LISENSSIPELAAJAT VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 12)

8 Lisenssipelaajia seurassamme on vuoden 2015 loppuun mennessä 475, pudotusta pelaajamäärissä viime vuoteen on alle 8 prosenttia ja kahden vuoden takaiseen yli 11 prosenttia. 3. ORGANISAATIO 3.1. FC WILD RY:N ORGANISAATIOKAAVIO: VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 12)

9 3.2. JOHTOKUNNAN KOKOUKSET Johtokunnan kokouksia pidettiin 12 vuoden 2015 aikana. Johtokunnan jäseninä kaudella 2015 toimivat: Puheenjohtaja: Heikki Lahdensuo Varapuheenjohtajat: Tapani Ojaluoma Sihteeri: Sari Kangasniemi Jäsenet o Niko-Petteri Kujala o Pasi Tauriainen o Seppo Olsbo o Raimo Siirilä o Marika Sorsa o Rea Kankare o Piia Hirvonen Rahastonhoitaja: Jarmo Havukunnas ei ole johtokunnan jäsen 3.3. JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUKSET Joukkueenjohtajien kokouksia pidettiin lähes joka kuukausi. Kokouksissa käsiteltiin ajankohtaisia asioita, esim. vuorojen jaot jne 3.4. TYÖNTEKIJÄT Seuralla on palkattu päätoiminen toiminnanjohtaja Tapio Keränen ja valmennuspäällikkö Tiit Kaasik. 4. JOUKKUEET Seuran joukkueet muodostuivat 18:sta juniori- ja 1:stä aikuisten joukkueesta. Näiden lisäksi seurassa toimii Prinsessa- ja Ritarifutisryhmät JUNIORIT Kaudella 2015 junioreihin kuuluneet joukkueet: A/B/C-pojat harraste o kevät: 7v7 harrastesarja o syksy:7v7 harrastesarja L-U YJ VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 12)

10 o kevät C15 Aluesarja 11v11, syksy C15 Aluesarja 11v11 L-U YJ 2 o kevät C15 kakkonen 11v11, syksy C15 kakkonen 11v11 P01 o Sininen: kevät C14 ykkönen 11v11, syksy C14 kakkonen 11v11 -- nousu ykköseen kaudeksi 2016 o Valkoinen: kevät C14 kakkonen 11v11, syksy C14 kolmonen 11v11 P02-03 Sininen o kevät D13 ykkönen 9v9, syksy D13 kakkonen 9v9 nousu ykköseen kaudeksi 2016 o kevät D12 kilpasarjakarsinta 9v9, syksy D12 ykkönen 9v9 P02-03 valkoinen o kevät D13 kolmonen 9v9, syksy D13 kolmonen 9v9 o kevät D12 kakkonen 9v9, syksy D12 kakkonen 9v9 P04 o Sininen: kevät E11 pelitällisarja 7v7 taso II, syksy E11 pelitällisarja 7v7 taso II o Valkoinen: kevät E11 pelitällisarja 7v7 taso III, syksy E11 pelitällisarja 7v7 taso III P05 Barca o Sininen: kevät E10 pelitällisarja 7v7 kilpataso I, syksy E10 pelitällisarja 7v7 kilpataso I o Valkoinen: kevät E10 pelitällisarja 7v7 taso II, syksy E10 pelitällisarja 7v7 taso II P06 o Sininen: Espoon liiga 5v5 taso I o Valkoinen: Espoon liiga 5v5 taso II P07 o Sininen: Espoon liiga 5v5 taso I o Valkoinen: Espoon liiga 5v5 taso I P08 o Sininen: Espoon liiga 5v5 o Valkoinen: Espoon liiga 5v5 aloitteleva taso P09 o Sininen: Espoon liiga 5v5 o Valkoinen: vain syksy Espoon liiga 5v5 B-tytöt o kevät B17 11v11, syksy B17 alaloppusarja 11v11 T02 o kevät D13 kakkonen 9v9, syksy D13 kakkonen 9v9 nousu ykköseen kaudeksi 2016 T03 o kevät D12 kilpasarjakarsinta 9v9, syksy D12 ykkönen 9v9 T04 MimmiLeijonat o Sininen: kevät E11 pelitällisarja 7v7 taso I, syksy E11 pelitällisarja 7v7 taso I o Valkoinen: kevät E11 pelitällisarja 7v7 taso III, syksy E11 pelitällisarja 7v7 taso III T05-07 Villivarsat o Sininen: T06 Espoon liiga 5v5 o Valkoinen T06 Espoon liiga 5v5 T08-09 o T08/09 Espoon liiga 5v AIKUISET Naisten joukkue pelasi 5. divisioonassa VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 12)

11 5. TAPAHTUMAT Kaudella 2015 pidettiin mm. seuraavat tapahtumat: Taitotapahtumat keväällä ja syksyllä Kaikki Pelaa- koulujalkapallotapahtumat keväällä (Veikkolan yläkoulu) ja syksyllä (Veikkolan ja Vuorenmäen alakoulut) Prinsessa- ja Ritarifutista toukokuusta joulukuuhun karuselliturnaukset kaksi keväällä ja kaksi syksyllä Joukkueiden omia turnauksia keväällä ja syksyllä Jalkapallokoulut kesäkuussa 5pv., elokuussa 3pv. Kauden päättäjäiset marraskuussa 6. TALOUS Joukkueiden rahastonhoitajia ja joukkueenjohtajia varten on tehty oma talousohje. Sen tarkoitus on varmistaa yhtenäiset, lakien ja hyvän hallintotavan mukainen toiminta muun muassa varainhankinnassa ja joukkueiden ja seuran lasku- ja rahaliikenteessä sekä kirjanpidossa. Taloudenpidossa käytämme C&J-Palvelut tilitoimistoa ja Fortnox- laskutus ja kirjanpito-ohjelmaa. 7. OLOSUHTEET Veikkolan Futiskenttä eli FC WILD:in KOTIKENTTÄ on harjoitus- ja pelikeskuksemme n. 9kk ajan vuodesta. Se mahdollistaa pelaajien yksilöllisen kehittämisen erinomaisella tavalla. Kaudella 2015 joukkueet hyödynsivät otteluissaan ja treeneissään myös seuraavia maksuttomia kenttiä / alueita: Lapinkylän nurmikenttä Veikkolan koulun liikuntasali Vuorenmäen koulun liikuntasali Lisäksi käytimme seuraavia maksullisia kenttiä: VEIKKOLAN FUTISKENTTÄ Nummelan halli Masalan kupla Osa harjoituskentistä on kaukana Veikkolasta. Olemme joutuneet käyttämään myös näitä sekä maksullisia kenttiä hyväksi, koska omalla kylällä olevien kenttien ja salien vuorot eivät ole riittäneet kasvaneelle pelaajamäärällemme VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 12)

12 8. VARUSTEET Duosportin varustesopimus päättyi kauden 2015 lopussa. Varustetoimikunta kilpailutti useita varustetoimittajia kauden 2015 aikana. Uudeksi Varustetoimittajaksi valikoitui 2016 alkaen Intersport Suomenoja kolmivuotisella sopimuksella ja merkiksi Adidas. 9. VIESTINTÄ Viestinnässä seuran www-sivut ja sähköposti ovat olleet avainasemassa. Myös Kylänraitti -paikallislehteä on käytetty säännöllisesti. Lisäksi käytössä on ollut Facebook-sivut, seuran blogia ei ole kukaan päivittänyt vuoteen. Veikkolassa FC WILD ry Tapio Keränen toiminnanjohtaja Heikki Lahdensuo Puheenjohtaja LIITTEET: Joukkueiden toimintakertomukset VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 12)

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2016

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2016 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2016 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 13) SISÄLTÖ FC wild ry toimintakertomus 2016... 1 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ... 5 2. PÄÄTAVOITTEET KAUDELLA 2016...

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2013

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2013 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2013 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 16) SISÄLTÖ FC wild ry toimintakertomus 2013... 1 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ... 4 2. PÄÄTAVOITTEET KAUDELLA 2013...

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2019

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2019 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2019 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2012

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2012 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2012 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 12) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2011

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2011 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2011 Teollisuustie 9, 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 9) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura.

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 9) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2013

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2013 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Teollisuustie 9, 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 9) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien opas

Joukkueenjohtajien opas Joukkueenjohtajien opas Tervetuloa Palokan Riennon joukkueenjohtajaksi! Tässä oppaassa käsitellään lyhyesti joukkueenjohtajien vastuita ja velvollisuuksia ja heille sekä joukkueelle kuuluvia tehtäviä.

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2012

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2012 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2012 Teollisuustie 9, 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 9) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon

Lisätiedot

Foot PASS Finland Auditoini 1

Foot PASS Finland Auditoini 1 Kaarinan Pojat 20780 Kaarina 05/01/2011 yhteispisteet 5500 3163 58 5000 5 0 organisaatio 300 253 84 300 0 0 strategia 500 425 85 500 0 0 pelaajakartoitus 600 294 49 600 0 0 jalkapallo 1: valmennus 750

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2018 Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Toiminnan arvot - monipuolinen liikunta lajitaitojen harjoittaminen kasvatus yhteistyössä vanhempien, koulujen ja muiden

Lisätiedot

TPV:n pelaajan polku. Click to add text

TPV:n pelaajan polku. Click to add text TPV:n pelaajan polku Click to add text Pelaajan polku Pelaajan polku TPV:ssä käsittää kolme osakokonaisuutta. Suuri osa pelaajista aloittaa TPV-uransa kaupunginosatoiminnasta, josta kilpailullisempaan

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Vuosi 2016 on seuran kolmastoista varsinainen toimintavuosi. Perustuen siihen, että AC Kirkkonummi - ACK ry:n tavoitteena on tarjota laadukasta toimintaa kaikissa ikäluokissa

Lisätiedot

Tikkurilan Palloseuran. jäsen- ja toimintamaksu

Tikkurilan Palloseuran. jäsen- ja toimintamaksu Tikkurilan Palloseuran jäsen- ja toimintamaksu Mitä jäsen- ja toimintamaksu sisältää Jäsen- ja toimintamaksuilla katetaan seuran kokonaismenoista pääosa, noin 2/3 kuluista. Loput 1/3 vuotuisista kuluista

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012 HooGee Tiikerit 2004 Vanhempainilta 11.4. 2012 Kevään toiminta Treenejä: Tiistaisin Myntinsyrjässä ja Niittykummussa huhtikuun loppuun La 10-11 Matinkylän uudella tekonurmella Toukokuun alusta to klo 17/17.30-18.30

Lisätiedot

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa FC REIPAS Iloa Innostumista Intohimoa T09-10 vanhempainilta 8.1.2017 T09-10 vanhempainilta Asialista Lyhyt seuraesittely Kauden toimintasuunnitelma Viestinnän käytännöt Maksut Toimihenkilöt FC REIPAS Iloa

Lisätiedot

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi Genuine Hockey Spirit Since 1979 Haukat G 2010 Kausi 2017-2018 Haukat seurana Perustettu 1979 Valon Sinettiseura vuodesta 1997 (entinen Nuori Suomi) Lajeina jääkiekko ja ringette Lapsia ja nuoria lisenssipelaajia

Lisätiedot

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013 1. Johtokunnan kokoonpano 2013: Johtokunta jatkaa neljännen toimintavuoden seuraavalla kokoonpanolla: Johtokunta: Petri Mäkinen, puheenjohtaja; Matti Huvinen, vara puheenjohtaja; Harri Bergström, sihteeri;

Lisätiedot

1990-luvulla jääkiekon pelaaminen ulkojäillä tuli mahdottomaksi ja jääkiekkotoiminta seurassa loppui.

1990-luvulla jääkiekon pelaaminen ulkojäillä tuli mahdottomaksi ja jääkiekkotoiminta seurassa loppui. 1. Johdanto Seurakäsikirja on laadittu kaikkien seuratyötä tekevien avuksi. Tämän seurakäsikirjan tarkoituksena on esitellä Joutsan Seudun Pallon toimintaa sekä antaa suuntaviivat kaikille seuran toiminnassa

Lisätiedot

FC WILD Tyytyväisyyskysely 2014 24.04.2013

FC WILD Tyytyväisyyskysely 2014 24.04.2013 FC WILD Tyytyväisyyskysely 214 24.4.213 Yleistä/taustaa Tyytyväisyyskysely järjestettiin kolmatta kertaa Kyselyn tavoitteena on saada kuuluviin kentän ääni, jotta seura pystyy ottamaan jäsenistön toiveet

Lisätiedot

F.C. KASIYSI ESPOO VUOSIKELLO 2017

F.C. KASIYSI ESPOO VUOSIKELLO 2017 2017 JOULUKUU 2017, SIVU 13 TAMMIKUU 2017, SIVU 2 MARRASKUU 2017, SIVU 12 12 1 HELMIKUU 2017, SIVU 3 11 2 LOKAKUU 2017, SIVU 11 10 3 MAALISKUU 2017, SIVU 4 SYYSKUU 2017, SIVU 10 9 4 HUHTIKUU 2017, SIVU

Lisätiedot

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 Jatketaan vuonna 2012 aloitettua työtä lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen kehittämisen parissa Toimintamme päivittyy SUNDAY LEAGUE

Lisätiedot

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta P04 VANHEMPAINILTA Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta 06.10.2015 FC Wild P04 kausi 2015 1.10.2014 30.9.2015 26 pelaajaa 6 147 Turnausta harjoituskertaa 2 Joukkuetta

Lisätiedot

Jokelan Kisa jalkapallo

Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa tarjoaa kaikille Jokelan ja lähialueen asukkaille laadukasta jalkapalloharrastusta ikään ja tasoon katsomatta. Teemme yhteistyötä lähiseurojen kanssa tarjotaksemme

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 11v11 joukkueet (14-18v) C14-B18 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa - tavoitteet C14-B18 11v11 ikäkausi- ja kilpajoukkueissa lähtökohtana on yksilöiden kehittäminen.

Lisätiedot

FC WILD T03. Mukavaa turnausmatkaa SPL 2 tason lopputurnaus C14, Pajulahti

FC WILD T03. Mukavaa turnausmatkaa SPL 2 tason lopputurnaus C14, Pajulahti FC WILD T03 Mukavaa turnausmatkaa SPL 2 tason lopputurnaus C14, Pajulahti 4.-6.8.2017 Matkan vastuuhenkilö Jojo Rea Kankare, vastuuvalmentaja Miko Nieminen Puhelinnumero Rea +358 45 329 0969 Hotelli Urheiluopisto

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Vuosi 2014 on seuran kahdestoista varsinainen toimintavuosi. Vuosille 2013 2015 tehtiin päätös palkata AC Kirkkonummi- ACK ry:lle oppisopimuksella kokopäiväisesti toimiva

Lisätiedot

Kaarinan Pojat ry. Vuoden Urheiluseura Seuraesittely LiikUn TJ-klubi POSITIIVISUUS LUOTETTAVUUS ONNISTUMINEN YHTEISÖLLISYYS

Kaarinan Pojat ry. Vuoden Urheiluseura Seuraesittely LiikUn TJ-klubi POSITIIVISUUS LUOTETTAVUUS ONNISTUMINEN YHTEISÖLLISYYS Kaarinan Pojat ry Vuoden Urheiluseura 2017 Seuraesittely LiikUn TJ-klubi 15.2.2018 POSITIIVISUUS LUOTETTAVUUS ONNISTUMINEN YHTEISÖLLISYYS KaaPo 2020 Missio KaaPolaisuus on kaarinalaisuutta Visio 2020 KaaPo

Lisätiedot

Salon Palloilijat ry Visio 2022

Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry:n (SalPa) visio vuoteen 2022 asti Salon Palloilijat ry (SalPa) on urheiluseura mihin jokaisen lapsen, nuoren ja aikuisen on mahdollisuus tulla harrastamaan

Lisätiedot

GrIFK Kehittämisprojektin toteutus ja johtaminen : Seuran toimintalinjojen luominen ja jalkauttaminen 2010-2013

GrIFK Kehittämisprojektin toteutus ja johtaminen : Seuran toimintalinjojen luominen ja jalkauttaminen 2010-2013 GrIFK Kehittämisprojektin toteutus ja johtaminen : Seuran toimintalinjojen luominen ja jalkauttaminen 2010-2013 SPL JET III Arto Tuohisto-Kokko päivitys 14.03.2011 GrIFK jalkapallo TAHTOTILA MISSIO: GrIFK:n

Lisätiedot

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015 FC REIPAS Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015 P09 vanhempainilta Asialista Seuraesittely Kauden toimintasuunnitelma Maksut Toimihenkilöt Viestinnän käytännöt FC REIPAS Iloa, Innostumista,

Lisätiedot

Organisaatio 2014 16.1.2014 2. Toimisto Arkisto. Supporterit Nimityskomitea. GBK johtokunta. Edustusjalkapallo jaosto. PR-jaosto.

Organisaatio 2014 16.1.2014 2. Toimisto Arkisto. Supporterit Nimityskomitea. GBK johtokunta. Edustusjalkapallo jaosto. PR-jaosto. 16.1.2014 1 Organisaatio 2014 GBK johtokunta Toimisto Arkisto Supporterit Nimityskomitea Edustusjalkapallo jaosto Juniorijaosto Talousjaosto Kokkola Cup jaosto PR-jaosto Miehet GBK I, II, Tigers, III,

Lisätiedot

Riihimäen Palloseura Toimintamalli

Riihimäen Palloseura Toimintamalli Riihimäen Palloseura Toimintamalli Markus Koivuniemi Nuorisopäällikkö 12.9.2013 Sisältö Riihimäen Palloseuran toimintamalli ja ohjeistus Joukkueenjohtajille Valmentajille Rahastonhoitajille Huoltajille

Lisätiedot

Kyselyn täyttäjän rooli

Kyselyn täyttäjän rooli PPJ Jäsenkysely 2019 yhteenveto PPJ Jäsenkysely toteutettiin 16.2.-3.3.2019 lähettämällä ensin linkit jäsenille joukkueiden yhteystiedoissa oleviin sähköpostiosoitteisiin. Otantaa laajennettiin myös laittamalla

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015 Koivukylän Palloseura ry B-juniorit Toimintasuunnitelma kaudella 2015 01.12.2014 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2014 31.10.2015. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja:

Lisätiedot

Viestintäsuunnitelma

Viestintäsuunnitelma VIESTINTÄSUUNITELMA 1(10) Viestintäsuunnitelma Tervarit Juniorit ry VIESTINTÄSUUNITELMA 2(10) Sisällys 1. Johdanto 2. Tervarit Juniorit 3. Arvot 4. Viestinnän kohteet ja tavoitteet 5. Tervarit Juniorit

Lisätiedot

KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja

KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja 1. Yleista joukkueenjohtamisesta - Joukkueenjohtajan valitsee vanhempainkokous, jonka vahvistaa juniorijaosto. Joukkueenjohtajia voi olla myos useampia - Joukkueenjohtaja

Lisätiedot

Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2012

Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2012 Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2012 D12 / TD12 ALUEKARSINTA 20 JOUKKUETTA 2 X 10 JOUK. LOHKOA (PIIREITTÄIN) ALUESARJA KUMMANKIN KARSINTALOHKON 1.-5. YKKÖNEN 20 JOUKKUETTA KUMMANKIN KARSINTALOHKON 6.-10.

Lisätiedot

IPS RY Toimintakertomus 2016

IPS RY Toimintakertomus 2016 IPS RY Toimintakertomus 2016 Sisällysluettelo 1. Yleistä 2. Projektit 3. Olosuhteet 4. Talous 5. Yhteisöllisyys Together 6. Toiminta ikäluokittain B PEPO/IPS yj C15 IPS/PEPO yj C14 IPS/PEPO yj P03 P04

Lisätiedot

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009 -95 Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009 1. JOUKKUEEN TOIMIHENKILÖT Tehtävä Nimi Aktiivisuus Jatkaa/Ei jatka (lopettamiset) Vastuuvalmentaja Jukka Nykänen 10 J Valmentaja Harri

Lisätiedot

EBK ry vuosikello 2019

EBK ry vuosikello 2019 EBK ry vuosikello 2019 Hyväksytty yhdistyksen hallituksessa 4.2.2019 (täydennetään tarvittaessa hallituksen kokouksissa) Versio 2019_1.0 1 elokuu, sivu 12 syyskuu, sivu 13 JOJO- / RAHO-ILTA FUTSAL KAUDEN

Lisätiedot

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2018

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2018 PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2018 Palloliiton strategiset painopistealueet vv. 2016-2020 1. Pelaajan laadukas arki pelaajien kehittäminen valmentajien kehittäminen 2. Elinvoimainen seura

Lisätiedot

FC SCJ Strategia 2019

FC SCJ Strategia 2019 FC SCJ Strategia 2019 Toiminta-ajatus Seuran toiminnan tarkoituksena on tarjota tavoitteellista ja laadukasta yhteisöllisyyttä korostavaa jalkapallon harraste- ja kilpatoimintaa lapsille, nuorille, perheille

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2008

TOIMINTASUUNNITELMA 2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 Oulunsalo Pesäpallojaosto 7.11.2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

FC Honka. 2007 Ikäluokkamalli

FC Honka. 2007 Ikäluokkamalli FC Honka 2007 Ikäluokkamalli Innopoli 29.10.2014 Organisaatiokaavio (2014-2015) Urheilullinen ja valmennuksellinen vastuu. Mukana säännöllisesti kaikkien ryhmien tapahtumissa. 07 ikäluokan johtoryhmä Ikäluokkavastaava

Lisätiedot

Foot PASS Finland Auditoini 1

Foot PASS Finland Auditoini 1 Turun Nappulaliiga Turun Nappulaliiga, TuNL 20400 Turku 20500 Turku 19/03/2012 03/05/2010 yhteispisteet 5500 3525 64 5500 3272 59 organisaatio 300 290 97 300 270 90 strategia 500 436 87 500 424 85 pelaajakartoitus

Lisätiedot

Jalkapalloseura FC Hertan STRATEGIA

Jalkapalloseura FC Hertan STRATEGIA Jalkapalloseura FC Hertan STRATEGIA 2012-2017 VISIO 2017 FC Hertta on suomalaisen tyttö- ja naisjalkapallon laatuseura. FC Hertta tarjoaa Joensuun seudun tytöille ja naisille mahdollisuuden pelata jalkapalloa

Lisätiedot

PEPO Lappeenranta ry on kasvava jalkapalloseura

PEPO Lappeenranta ry on kasvava jalkapalloseura PEPO Lappeenranta ry on kasvava jalkapalloseura Seura kuuluu Suomen Palloliiton Kaakkois-Suomen piiriin ja oli vuonna 2013 lisenssipelaajamäärällä (440) piirin alueen eli Kymenlaakson, Länsi-, Etelä- ja

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2009

TOIMINTASUUNNITELMA 2009 TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Oulunsalo Pesäpallojaosto 12.10.2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

LePa P01 vanhempien palaveri

LePa P01 vanhempien palaveri LePa P01 vanhempien palaveri Toimintamalli syksystä 2012 eteenpäin / Merja Toimihenkilö valinnat talvikausi 2012-2013 / Merja Maksut & Varainkeruu 2013 / Merja Talvisarjat / Merja Muut asiat / Kaikki Tarvittavat

Lisätiedot

10 ryhtiliikettä junioriseuran kehittymiseen. Seurojen ääni Oulu klo Raimo Seikkala, FC Raahe

10 ryhtiliikettä junioriseuran kehittymiseen. Seurojen ääni Oulu klo Raimo Seikkala, FC Raahe 10 ryhtiliikettä junioriseuran kehittymiseen Seurojen ääni Oulu 11.2.2017 klo 10.20-11.00 Raimo Seikkala, FC Raahe Sisältö FC Raahe 2017 Johdanto Pohjois-Suomi, Raahe, Islanti 1. Intohimoisten uusien ohjaajien

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016

TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016 1 TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016 Vuosikokouksessa 16.12.2015 1993-2015 2015 - SISÄLLYSLUETTELO 2 Organisaatiokaavio 2015-2016... 3 Painopistealueet 2015-2016... 3 Strategia 2015-2016 (pohjautuu

Lisätiedot

Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi , ja Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja

Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi , ja Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi 2016-2017, 2017-2018 ja 2018-2019 Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja strategiset painopisteet Strategian osana on määritelty myös seuran

Lisätiedot

Mitä tehdään tehdään kunnolla.

Mitä tehdään tehdään kunnolla. SALIBANDYTOIMINNAN TOIMINTAOPAS MOTTO: Mitä tehdään tehdään kunnolla www.hirvhesalibandy.net Visio 2015 Hirvensalon Heiton salibandytoiminta rakentuu seuraavien keskeisten tavoitteiden ja arvojen varaan:

Lisätiedot

M-Teamin strategia

M-Teamin strategia M-Teamin strategia 2014-2018 25.8.2014 Toimintaympäristön muutostekijät M-Teamin strategia Salibandyliiton strategia Yhteisöllisyys, vapaaehtoistyö ja seurauskollisuus Kilpailu kunnallisista liikuntapaikoista

Lisätiedot

IPS RY Toimintasuunnitelma 2016

IPS RY Toimintasuunnitelma 2016 IPS RY Toimintasuunnitelma 2016 Junioritoiminta kaudella 2016 Kaudella 2016 seuralla tulee olemaan erilaisia projekteja, millä pyritään kehittämään seura yhden askeleen eteenpäin. Isoin projekti on seuratoiminnan

Lisätiedot

Jalkapallojaoston tiedote 1/2014

Jalkapallojaoston tiedote 1/2014 1 SISÄLTÖ 1) Jalkapallojaosto 2014 3 2) Jotain uutta kotisivulle? 3 3) Perjantaipalaverit 4 4) Tulevia tapahtumia 5 5) OTO-valmennuspäälliköksi? 5 6) Tulevia koulutuksia alkuvuodesta 6 7) Lopuksi 6 2 1)

Lisätiedot

TERVETULOA PUHU JUNIOREIHIN!

TERVETULOA PUHU JUNIOREIHIN! TERVETULOA PUHU JUNIOREIHIN! TERVETULOA HUKKALAUMAAN! PuHu Juniorit on vuonna 2008 perustettu vantaalainen koripalloseura, jonka toiminta-ajatuksena on mahdollistaa koripallon pelaaminen kilpa- ja harrastusmielessä

Lisätiedot

Jokelan Kisa ry P1213 ja T1011 ikäryhmien infotilaisuus.

Jokelan Kisa ry P1213 ja T1011 ikäryhmien infotilaisuus. Jokelan Kisa ry P1213 ja T1011 ikäryhmien infotilaisuus www.jokelankisa.net 28.11.2017 JoKi - Jokelalaisille liikuntaharrastusta ja hyvinvointia 21.3.2017 / JKu Jokelan Kisa Urheilutoiminta Jalkapallo

Lisätiedot

Humppilan Hippokisat 2012 Humppilan Urheilukenttä TULOKSET. P4 ( ) 40 m

Humppilan Hippokisat 2012 Humppilan Urheilukenttä TULOKSET. P4 ( ) 40 m Humppilan Hippokisat 2012 Humppilan Urheilukenttä 16.8.2012 TULOKSET P4 (2008 - ) 40 m 1. Hermanni Mäkinen 11,3 2. Jasper Kieho 11,7 3. Otto Uusitalo 11,9 4. Rasmus Salminen 12,3 5. Henri Hyytiäinen 12,5

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma 2019

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma 2019 Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2019 Toiminnan arvot Ysikaks Nivala Ry:n toiminnan arvoina on tarjota harrastajille monipuolista liikuntaa ja lajitaitojen harjoittamista kohtuullisin kustannuksin. Haluamme

Lisätiedot

Pojat 2005 syntyneet pituushyppy

Pojat 2005 syntyneet pituushyppy Pojat 2005 syntyneet Valtteri Heinonen 3,25 Aaro Lehtihalme 3,19 Miska Tervo 2,99 Viljami Nieminen 2,65 Tuomas Mäkinen 2,59 Joonas Paavola 2,35 Niklas Miikkulainen 2,18 Pojat 2005 syntyneet Valtteri Heinonen

Lisätiedot

Ylöjärven Ilves ry Toimintasuunnitelma kaudelle

Ylöjärven Ilves ry Toimintasuunnitelma kaudelle KAUDEN 2017 TOIMINTASUUNNITELMAN PERUSTEET Seuran kauden 2017 toimintasuunnitelman pohjana ovat Suomen Palloliiton neljä toiminnan painopisteiden päävalintaa vuosille 2016-2020, joita sovelletaan seuran

Lisätiedot

Tähtiainesta! Tähtiainesta! Isännän ääni 2014 Komeettojen hallintotapa

Tähtiainesta! Tähtiainesta! Isännän ääni 2014 Komeettojen hallintotapa Tähtiainesta! Wikipedia: Isännän ääni 2014 Komeettojen hallintotapa 1500 Jyväskylä (1500 Jyvaskyla) is a small Main belt asteroid. It was discovered by Y. Väisälä on October 16, 1938, and is named after

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2007 Nummelan Palloseura ry 28.11.2006 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Seuran järjestämät tilaisuudet ja maksuperusteet

Seuran järjestämät tilaisuudet ja maksuperusteet Seuran järjestämät tilaisuudet ja maksuperusteet Tuomas Hörkkö 28.10.2012 Agenda 10.2.2013 Johtokunnan esittäytyminen, Aarto Nevala Kehittämishankkeen tuloksia, Kai Tainio Lohjan pallon hallintomalli -

Lisätiedot

Suomi Eesti 100+ Challenge Kilpailusäännöt

Suomi Eesti 100+ Challenge Kilpailusäännöt Suomi Eesti 100+ Challenge Kilpailusäännöt SISÄLLYSLUETTELO Esipuhe 3 Kappale 1 Organisaatio 3 Kappale 2 EJL:n ja SPL:n vastuut ja velvollisuudet 3 Kappale 3 Osallistuvien joukkueiden vastuut ja velvollisuudet

Lisätiedot

FC Honka 09 Sporting Vanhempien info Kisakallio

FC Honka 09 Sporting Vanhempien info Kisakallio FC Honka 09 Sporting Vanhempien info 30.9.2017 Kisakallio Agenda Kauden 2016-2017 kertaus Kauden 2016-2017 talousyhteenveto Kauden 2017-2018 suunnitelmia Kauden 2017-2018 talousarvio Toimihenkilöiden valinnat

Lisätiedot

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa FC REIPAS Iloa Innostumista Intohimoa T07-08 vanhempainilta - 17.11.2015 T07-08 vanhempainilta Asialista Lyhyt seuraesittely Kauden toimintasuunnitelma Maksut Vanhempien pelisäännöt Toimihenkilöt Viestinnän

Lisätiedot

Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2013 POJAT. D12 pojat

Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2013 POJAT. D12 pojat Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2013 - yhteinen tarkoittaa yhteissarjaa Uudenmaan piirin joukkueiden kanssa - piireittäin tarkoittaa että kummallakin piirillä omat sisäiset sarjansa POJAT KEVÄT KILPASARJAKARSINTA

Lisätiedot

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto Kaikki 07 syntyneet pelaajat ovat tervetulleita perustettavaan ikäluokkaan mukaan.

Lisätiedot

PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS

PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS 20.9.2018 PELI-KARHUT TOIMINTAFILOSOFIA Peli-Karhut tarjoaa nuorille mahdollisuuden oppia ja nauttia jalkapallon pelaamisesta ja harjoittelemisesta riippumatta

Lisätiedot

FC WILD viestintäsuunnitelma. 12.04.2015 Tapio Keränen

FC WILD viestintäsuunnitelma. 12.04.2015 Tapio Keränen FC WILD viestintäsuunnitelma 12.04.2015 Tapio Keränen Sisältö Viestinnän nykytila Viestinnän tavoitteet Viestinnän osapuolet Viestinnän foorumit ja kanavat Viestinnän vuosikello Viestinnän mittarit Tulevat

Lisätiedot

TPV Strategia - Päivitys

TPV Strategia - Päivitys TPV 2017 Strategia - Päivitys 2016-6.12.2015 TPV:n arvot 1. Tavoitteellisuus 2. Positiivisuus 3. Vastuullisuus 4.!loisuus! Mihin toimintamme perustuu? Visio 2017 Tähtien tekijä - TPV toimii monipuolisesti

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa JyPK:ssa valmennus on valmennuslinjan ohjaama prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015 MuurY P07 Futis Vanhempainkokous 8.4. 2015 Agenda Urheilun säännöt Joukkueentoimihenkilöt Harjoitukset ja pelit Budjetti Urheilun Pelisäännöt kaudelle 2015 MuurY P07 Futis joukkueen säännöt Nämä säännöt

Lisätiedot

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 2 TOIMINTASUUNNITELMA 2012-2013 SB-PRO NURMIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA... 1 KAUDELLE 2012-2013... 1 1. YLEISTÄ... 3 2. VARSINAINEN TOIMINTA...

Lisätiedot

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä.

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2015 31.12.2015 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

Nokian Urheilijat ry Ringettejaosto

Nokian Urheilijat ry Ringettejaosto Nokian Urheilijat ry Ringettejaosto Toimintasuunnitelma 2015 Ringettejaosto Jaosto Uusi ringettejaosto nimetään helmi-maaliskuussa jaostonvuosikokouksessa. Vanha jaosto jatkaa toimintaansa kauden loppuun.

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. P02 Ikäluokan. Toimintasuunnitelma kaudella 2013

Koivukylän Palloseura ry. P02 Ikäluokan. Toimintasuunnitelma kaudella 2013 Koivukylän Palloseura ry P02 Ikäluokan Toimintasuunnitelma kaudella 2013 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2012 31.10.2013. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtajat :Sanna Heikurinen, Terhi Perkiö

Lisätiedot

Vanhempainilta 3.5.2016

Vanhempainilta 3.5.2016 Vanhempainilta 3.5.2016 Perustettu 2006 Palloliiton Grassroots-palkinto Vuoden 2014 harraste- ja kasvattajaseura FC Kangasalan kausimaksut ovat mahdollisimman alhaiset Talkootyö Toiminta kasvaa Etenkin

Lisätiedot

Sibbo Vargarnan (P02) Toimintasuunnitelma 2015

Sibbo Vargarnan (P02) Toimintasuunnitelma 2015 1.Valmentajat : Ari Isomäki isomaki.ari@gmail.com Tiistaisin ja joskus sunnuntaisin Magnus Sundman Magnus.Sundman@hotmail.fi(vastuuvalmentaja) Tiistai ja joskus sunnuntaisin(huhtikuuhun asti) Aki Räsänen

Lisätiedot

LePa P01 vanhempien palaveri

LePa P01 vanhempien palaveri LePa P01 vanhempien palaveri Katsaus kuluneeseen kesäkauteen / Valmentajat Maksut & Varainkeruu 2012 / Merja Maksut & Varainkeruu 2013 / Merja Tavoite, Haaste ja Harraste joukkueet / Anton Toimintamalli

Lisätiedot

F.C. KASIYSI TOIMINTASUUNNITELMA

F.C. KASIYSI TOIMINTASUUNNITELMA 7.11.2014 Sivu 1 (5) F.C. KASIYSI TOIMINTASUUNNITELMA 2015 7.11.2014 Sivu 2 (5) Taustaa vuodelle 2015 F.C. Kasiysi Espoo ry:n strategiakauden viimeinen vuosi on alkamassa. Strategiamme mukaan - Keskeisin

Lisätiedot

Joukkue, jossa toimin

Joukkue, jossa toimin Seurakysely 2016 / Yhteenveto kaikista vastauksista Toimihenkilöt Vastaajia yhteensä 38 Joukkue, jossa toimin Muu joukkue, mikä? D-tytöt C-tytöt G6 (-10)-nappulat F8-G7 (-08-09)-nappulat F9 (-07)-pojat/musta

Lisätiedot

Lilliputti -turnaus 2015. Turnausjoukkueet. Ahmat Oranssi. Ahmat Valkoinen BJR LV. Jääkobrat. Kiekko-Oulu 1. Kiekko-Oulu 2 KKP.

Lilliputti -turnaus 2015. Turnausjoukkueet. Ahmat Oranssi. Ahmat Valkoinen BJR LV. Jääkobrat. Kiekko-Oulu 1. Kiekko-Oulu 2 KKP. Lilliputti turnaus 2 Ahmat Oranssi Ahmat Valkoinen BJR LV Jääkobrat KiekkoOulu KiekkoOulu 2 KKP KKP Sininen KKP Valkoinen KLaser KLaser 2 KLaser KLaser 4 Kärpät Keltainen Kärpät Musta Kärpät Valkoinen

Lisätiedot

TPV laatujärjestelmä ja seurajohtaminen

TPV laatujärjestelmä ja seurajohtaminen TPV laatujärjestelmä ja seurajohtaminen Ville Salonen Jouni Kaikuranta Isännän Ääni seuraseminaari, SPL Satakunta, Tampere ja Turku 29-30.1.2016 Pori Tampereen Pallo-Veikot Perustettu 1930 Jalkapallon

Lisätiedot

Johtokunta PAIMION HAKAN STRATEGIA vuosille

Johtokunta PAIMION HAKAN STRATEGIA vuosille Johtokunta 3.7.2015 PAIMION HAKAN STRATEGIA vuosille 2015-2018 VISIO: Paimion Haka on Peimarin alueen paras ja suurin liikuttaja! MISSIO: Paimion Haka ry mahdollistaa laadukkaat ja turvalliset puitteet

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2014 Nummelan Palloseura ry 13.11.2013 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT... 3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Turun Ringette ry Läntinen Pitkäkatu 22 b 29 Seuran y-tunnus 14543583 20100 Turku www.turunringette.fi

Turun Ringette ry Läntinen Pitkäkatu 22 b 29 Seuran y-tunnus 14543583 20100 Turku www.turunringette.fi 1(5) Kausi: Joukkue: 1. Joukkueen toimihenkilöt Joukkueenjohtaja: Varajoukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja: Valmentaja: Vastuuhuoltaja: Huoltaja: Rahastonhoitaja Suku- ja etunimi Valmentajakoulutus

Lisätiedot

TOIMINNAN KÄSIKIRJA 1940

TOIMINNAN KÄSIKIRJA 1940 TOIMINNAN KÄIKIRJA 1940 JALKAPALLOA VUODETA 1940 IÄLLYLUETTELO 1 JOHDANTO 2 JÄNTEVÄN ARVOT JA TAVOITTEET 3 ORGANIAATIO MALLI 3.1 EURAN JOHTOKUNTA 4 JÄNTEVÄ JA VIETINTÄ 4.1 IÄINEN JA ULKOINEN VIETINTÄ 4.2

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2013-30.09.2014. Jatkovuosikokouksessa 27.1.2014

TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2013-30.09.2014. Jatkovuosikokouksessa 27.1.2014 1 TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2013-30.09.2014 Jatkovuosikokouksessa 27.1.2014 2 Sisällysluettelo Toimintasuunnitelma... 1 Organisaatiokaavio... 3 HauPan strategia 2014-2015... 3 Arvot... 4 Tehtävä... 4 Visio...

Lisätiedot

FC WILD Seuran viestintäsuunnitelma Viestintävaliokunta

FC WILD Seuran viestintäsuunnitelma Viestintävaliokunta FC WILD Seuran viestintäsuunnitelma 31.1.2013 Viestintävaliokunta Sisältö Viestinnän nykytila Viestinnän tavoitteet Viestinnän osapuolet Viestinnän foorumit ja kanavat Viestinnän vuosikello Viestinnän

Lisätiedot

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2017

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2017 PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Palloliiton strategiset painopistealueet vv. 2016-2020 1. Pelaajan laadukas arki pelaajien kehittäminen valmentajien kehittäminen 2. Elinvoimainen seura

Lisätiedot