FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2012

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2012"

Transkriptio

1 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 12)

2 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran tavoitteena on kehittää pelaajien taitoja jalkapalloilijoina sekä tukea lasten liikunnan harrastamista. luomalla pelaajille monipuolisia liikunnan mahdollisuuksia luomalla pelaajille hyvät lajin perustaidot ammattitaitoisen valmennuksen avulla kannustamalla lajin perustaitojen omatoimiseen harjoitteluun joukkueharjoitusten lisäksi tarjoamalla pelitapahtumia joita varten pelaajat harjoittelevat toimimalla lähellä omaa asuinaluetta. Aktiivisen pelaamisen ohella seura tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden toimia jalkapallon parissa mm. erilaisissa organisaation vastuutehtävissä, pelinohjaajana/ tuomarina, valmentajana, huoltajana ja/tai tärkeänä tukijoukkona. FC WILD ry on Suomen Palloliiton Uudenmaan piirin jäsen ja noudattaa toiminnassaan SPL:n sääntöjä. Jäsenet sitoutuvat noudattamaan seuransa sääntöjä ja virallisten kokousten tekemiä päätöksiä. 2. PÄÄTAVOITTEET KAUDELLA STRATEGIA Seuran arvot, missio, visio ja strategiakauden tavoitteet oli määritelty vuonna SEURAMME MISSIO ELI TOIMINTA-AJATUS ON KIRJATTU NÄIN: "Innostamme OMAN huipun tavoitteluun ja terveeseen elämään iloisesti kehittyvässä jalkapalloperheessä" SEURAMME ARVOT ON MÄÄRITELTY SEURAAVASTI: Avoimuus: seuramme päätöksenteko, viestintä ja kritiikki on avointa ja epähierarkista. Yhteisöllisyys: yhdessä tekeminen on mukavaa, palkitsevaa sekä tuottaa iloa ja elämyksiä kaiken ikäisille, niin harrastelijoille kuin kilpailullista menestystä hakeville. Vastuuntunto: toimimme rehellisesti, tasa-arvoisesti sekä toistemme yksilöllisiä eroja ja urheilun eettisiä pelisääntöjä kunnioittaen. Huolehdimme kasvatuksellisista, taloudellisista ja toiminnallisista velvoitteistamme niin yksilöinä kuin yhteisesti seuran jäseninä. Tavoitteellisuus: tuemme ja kannustamme toisiamme ylittääksemme itsemme. Kehitämme jatkuvasti ja ennakkoluulottomasti osaamistamme sekä olosuhteitamme yksilöllisten taitojen ja kilpailullisten tavoitteiden saavuttamiseksi VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 12)

3 SEURAMME VISIO 2015: "Piirimme kehittyvin ja kirkkonummelaisten rakkain urheiluseura" VUOSIEN KESKEISET TOIMINNALLISET TAVOITTEEMME: 1.Kotikenttä omalla kylällä 2.Yhtenäinen oma yksilöllisiä taitoja jalostava valmennuslinja 3.Kirkkonummen suurin ja Länsi-Uudenmaan kehittyvin ja seuratuin jalkapalloseura 4.Tehokas organisaatio ja korkea toiminnallinen laatu (FootPass auditointi => myöhemmin Sinettiseura) 2.2. KOTIKENTTÄHANKE Kaudella 2011 strategian mukaisesti aloittamamme Kotikenttä Veikkolaan - hanke jatkui ja saatiin valmiiksi syyskuun alkuun mennessä. Koko vuosi oli työntäyteinen: kokouksia, lobbauksia, materiaalia, hakemuksia, sopimuksia, lisää kokouksia, työryhmiä jne.. KOTIKENTTÄHANKE oli valtava ponnistus n. 500 pelaajan seuralta, jossa seuran johtokunta ja perustetun Veikkolan Futiskenttä Oy:n hallitus yhdessä seuraväen, veikkolalaisten, muiden yhdistysten, paikallisten yritysten, kirkkonummen kunnan, Palloliiton Uudenmaan piirin, Suomen Palloliiton, UEFAN, Pomovästin, ELY-keskuksen ja Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston avulla sai hankkeen onnistuneesti maaliin asti. 06/2011 Hanke esitelty Kirkkonummen kunnanjohtajalle 08/2011 hanke esitelty kunnan kehitysryhmälle 09/2011 hanke esitelty ELY-keskukselle 09/2011 Vuorenmäen koulun kentän maankäytön vuokrasopimusluonnos ja hakemus on käsitelty myös Liikuntalautakunnan kokouksessa 10/2011 Veikkolan Futiskenttä Oy perustettu ja nettisivut luotu Kirkkonummen kunnanvaltuusto hyväksyi Kotikenttähankkeen budjetin 11/ /2012 VFK:n Osakeanti 1 12/2011 vihreää valoa LEADER (Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto) tuen hakemiseen Pomoväst rf:n hallitukselta Kirkkonummen Liikuntalautakunta hyväksyi aiesopimuksen maankäytön vuokraamiseen liittyen Kirkkonummen Kunnanhallitus hyväksyi aiesopimuksen maankäytön vuokraamiseen liittyen VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 12)

4 12/2011 aiesopimus allekirjoitettu maankäytön vuokraamiseen liittyen 01/2012 keittiömaailma VFK:n ja FC WILD:in yhteistyökumppaniksi kolmivuotisella sopimuksella Kirkkonummen Kunnanhallitus hyväksyi VUOKRASOPIMUKSEN 03/2012 HILMA kilpailutus kentän rakentamisesta VUOKRASOPIMUS allekirjoitettu 04-05/2012 VFK:n osakeanti II 05/2012 AABA kotikentät valittu tarjousten perusteella rakennuttajaksi edellyttäen LEADER tuen saamista ELY-keskukselta 05/2012 LEADER (Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto) tukea haettu Pomoväst rf:ltä ja ELY-keskukselta, 60 % hankkeen kokonaiskustannuksista 07/2012 LEADER tuki myönnetty hakemuksen mukaisesti 08/2012 UEFAN Hattrick- tukihakemus Veikkolan Futiskenttä käyttökunnossa harjoittelulle FC WILD joukkueet varanneet vakiovuoronsa asti 10/12 Suomen Palloliitto ehdottaa Veikkolan Futiskentälle UEFAN Hattrick-tukea /2012 Osakeanti III, kolmannen osakeannin jälkeen 162 osakasta 12/2012 UEFA Myönsi VFK:lle Hattrick-tukea esityksen mukaisesti VALMENNUKSEN KEHITTÄMINEN Useat valmentajat kävivät kauden 2012 aikana Palloliiton ja Uudenmaan piirin järjestämillä kursseilla ja tietoiskuissa. Näiltä osin saatiin valmennuksen tietotaitoa kasvatettua jonkin verran. Syyskokouksessa päätettiin hyväksyä johtokunnan esittämä osa-aikaisen valmennuspäällikön palkkaaminen kauden 2013 alusta. Valmistelut tätä varten jatkuivat syyskokouksen jälkeen vauhdikkaasti. Marraskuussa haettiin mukaan Palloliiton Uudenmaan piirin valmennuslinjan prosessikoulutukseen johon otettiin mukaan 11 uudenmaan piirin seuraa, mukana prosessikoulutuksessa ovat VJS, FC Reipas, TuPS, KP-75, Kasiysi ja Leppävaaranpallo (FC ESPOO), GrIFK, HyPS, SV, JäPS ja FC WILD. Olemme siis mukana arvovaltaisessa joukossa, Sipoota lukuun ottamatta selvästi pelaajamääriltään isompien seurojen joukossa. Valmentajasopimuksia on myös allekirjoitettu kauden 2012 aikana useille ikäluokkien vastuuvalmentajille. sopimuksessa määritellään mm. valmentajien etuudet ja vastuut VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 12)

5 2.4. NETTISIVUT Seuran sivujen käyttö ja toiminnallisuus ovat koko ajan kasvaneet. Jokaisella joukkueella on myös omat joukkuesivut, jotka ovat olleet jatkuvassa käytössä. Joukkueilla on ollut myös mahdollisuus käyttää joukkuehuoneita ja kalenteria mutta nämä ovat vain yksittäisten joukkueiden käytössä. Sivuja kehitetään jatkuvasti palautteiden ja muiden tarpeiden perusteella TOIMINTA Valiokunnat - Talous & Hallinto (T&H), pj Heikki Lahdensuo - Olosuhteet & Varusteet (O&V), pj. Niko-Petteri Kujala - Pelaaja- ja valmennuskehitys (PVK), pj. Pasi Tauriainen - Markkinointi-, viestintä ja varainhankinta (MVV), pj. Raimo Siirilä Valiokuntien tehtävänä on tehdä aloitteita ja valmistella ne johtokunnan päätöksentekoa varten sekä toteuttaa ja viedä päätetyt asiat käytäntöön. Toiminnanjohtaja Tapio Keränen on ollut mukana kaikissa valiokunnissa. Lisäksi valiokuntatyöhön ovat osallistuneet lähes kaikki johtokunnan jäsenet ja useat muut seuran toimihenkilöt. Valiokuntien palavereja on pidetty vaihtelevasti ja eritoten MVV ja PVK kokoontuivat suhteellisen usein. Syyskokouksessa hyväksyttiin kauden 2013 toimintasuunnitelma jonka seurauksena valiokuntajako meni hiukan uusiksi. Uudet valiokunnat syyskokouksesta 2012 lähtien: - Talous & Hallinto (T&H), pj Heikki Lahdensuo - Olosuhteet & Varusteet (O&V), pj. Niko-Petteri Kujala - Pelaaja- ja valmennuskehitys (PVK), pj. Pasi Tauriainen - Markkinointi- ja varainhankinta (MV), pj. Raimo Siirilä - Tapahtumat, pj. Sari Kangasniemi - Viestintä, pj. Heikki Lahdensuo Valiokuntien toimintaa on tarkoitus kehittää ja tiivistää jatkossa entisestään. Taitokoulu VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 12)

6 SPL:n Uudenmaan piirin hyväksymä virallinen taitokoulu on pyörinyt koko kauden. Taitokoulu on syntyneille tytöille ja pojille avoin. Taitokoulun tavoitteet : - tarjota motivoituneille pelaajille viikottainen lisäharjoitus - pallollista taitoharjoittelua - paljon toistoja - kuljetus niin että pelaaja vie palloa, eikä pallo pelaajaa - jalan osien monipuolinen käyttäminen - pallon suojaaminen - pallon haltuunottaminen liikkeeseen ja/tai suojaukseen - pallon syöttäminen liikkeeseen ja/tai suojaukseen - laukaisuharjoituksia liikkuvaan palloon - harjoitusten tulee vahvistaa molempien jalkojen käyttöä Kykykoulu Kykykoulu on ollut toiminnassa, ajatuksena tarjota taitavimmille ja motivoituneille pelaajillemme tasokas ja tehokas ylimääräinen treeni kerran viikossa omien joukkueharjoitusten lisäksi. Tehoryhmään pelaajat on valittu Pasi Tauriaisen ja vastuuvalmentajien toimesta. Kykykoulu on ollut pojilla, tytöt ovat olleet LUkykykoulussa yhdessä NuPS:n kanssa. Maalivahtikoulu FC WILD ry ja Keeper Cobras ry ovat tehneet sopimuksen jonka mukaan seura tarjoaa harjoitteluolosuhteet maalivahdeille ja Keeper Cobras hoitaa maalivahtivalmennuksen seuran osoittamalla vuorolla. Maalivahtikoululla on määrätietoisesti pyritty kasvattamaan pelaajien taitoja ja motivaatiota. Tyttöjalkapallo Vanhin tyttöjoukkue kaudella 2012 oli 1999-syntyneet ja nuorimmat tyttöjen joukkue, joten tytöillä on nykyään mahdollisuus aloittaa seurassamme jalkapalloharrastus yhtä nuorena kuin pojilla. Se mahdollistaa aikaisempaa paremmin sekä taitotason että pelaajamäärän kasvun. T99- ja T00- ikäluokissa seuralla YJ-joukkueet Nummelan palloseuran kanssa jotta pystyimme varmistamaan aikaisempaa parempaa toimintaa kylillämme mahdollisimman pitkään pitäen tytöt kauemmin omien kylien seuroissa. Koulujalkapallo Koulujalkapalloperinnettä jatkettiin myös tänä syksynä Veikkolan alakoulun ja keväällä Vuorenmäen koulun ollessa mukana. Koululaisia oli mukana yhteensä n Tapahtuma on ollut joka vuosi erittäin toimiva konsepti koulun ja Uudenmaan piirin ollessa erittäin tyytyväinen järjestelyihin. Jalkapallopäivä toteutettiin muutaman oman pelaajan avulla heidän toimiessaan pelinohjaajina ja apuvalmentajina VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 12)

7 Jalkapallokoulu Jalkapallokoulumme kesäkuun toisella viikolla on vakiinnuttanut paikkansa monen veikkolalaisen perheen kesässä. Koulumme on ollut joka vuonna täynnä ja järjestelyt toimineet hienosti vapaaehtoisvoimin valmennuksen, muonituksen jne. suhteen. Mukana oli tänä vuonna n. 140 pelaajaa ja n. 30 toimihenkilöä. Jouduimme palkkaamaan myös muutaman valmentajan FC Hongasta, koska omia vapaaehtoisia valmentajia ei ollut riittävästi. Perhepallo Perhepallotoiminta jatkui koko kauden keväällä ja syksyllä. Mukana on ollut n. 20 pelaajaa vanhempineen. Perhepalloilijat ovat syntyneitä tyttöjä ja poikia. Toiminta on ollut hauskaa palloon tutustumista. Perhepalloilijoista ja täysin uusista pelaajista muodostettiin syksyllä P07 -joukkue. Toiminnalla on saatu vanhemmat aktivoitua hiukan paremmin mukaan toimintaan. Päiväkotifutis Pusta ja Pampa- päiväkotikonsepti markkinoitiin kaikkiin kahdeksaan alueen päiväkotiin päiväkotitapaamisten yhteydessä. Päiväkodit toteuttivat Pustan ja Pampan satuja päiväkodeissaan innostaen lapsia jalkapallon pariin. Toukokuussa pidettiin kaksi päiväkotitapahtumapäivää jossa päiväkodit pelasivat toisiaan vastaan leikkimielisissä peleissä. Molemmat tapahtumat olivat menestyksiä ja sitä kautta saimme uusia pelaajia Prinsessa- ja Ritarifutistoimintaan. Prinsessa- ja Ritarifutis FC WILD valittiin mukaan Palloliiton Osoitteena Futis- seurakehityshankkeeseen 3-10 vuotiaille lapsille, jossa yhtenä osa-alueena oli Prinsessa- ja Ritarifutis. Hanke oli erittäin onnistunut, koska mukaan tuli n 130 lasta vanhempineen. Konsepti tuntuu toimivan hyvin ja lapset haluavat tulla aluksi hiukan leikkimielisempään toimintaan mukaan. Kaudella 2012 tämä oli seuralle täysin uusi asia mutta silti pystyimme pyörittämään näinkin ison määrän ihmisiä yllättävän hyvin. Suuret kiitokset tästä toiminnasta kuuluu Prinsessafutiksen vetäjälle Hanna-Marja Salonojalle ja n. kahdellekymmenelle apuohjaajalle jotka tekivät tämän mahdolliseksi. Taitotapahtumat Taitotapahtumat keväällä ja syksyllä ovat myös vakiinnuttaneet paikkansa joukkueiden ohjelmistoon n. 80 pelaajan osallistuessa kaksi kertaa vuodessa taidon mittaamistapahtumaan. Tänä vuonna merkkisuorituksia tuli eri pelaajille yhteensä 42, kaksi kertaa enemmän kuin vuotta aikaisemmin. Seuraamme edusti n.25 pelaajaa Uudenmaan piirin vuosittaisessa taitokilpailussa. Viidessä ikäluokassa: PF9, TDn12, TEn10, TF9 ja TF8 menivät kaikkien aikojen ennätykset täysin uusiksi. Lisäksi monessa ikäluokassa saatiin useita kärkisijoja kaikkien aikojen ennätystaulukkoon. Varsinkin tyttöpuolella kehitys on ollut huimaa neljän ikäluokan kolmen kärjen muuttuessa täysin. Kauden 2012 merkkisuoritukset, 42 kpl: KULTAMERKKI (12 kpl): P01 Julius Tauriainen, P02 Niko Hienonen, P03 Niilo Saarikivi, P03 Pyry Ketola, P03 Valtteri Nippula, T03 Jenny Pelkonen, P04 Samuel Schwarz, P04 Jimi Tauriainen, T04 Alisa Hairo, T04 Ida Holmen, T04 Erika Tönnes, T04 Annika Tönnes HOPEAMERKKI (14 kpl): T00 Milla-Maria Kujala, T00 Ilona Kemppinen, P01 Valtteri Olsbo, P02 Jesper Hairo, P02 Anton Oinonen, T02 Jenni Holmen, T02 Jasmine Siirilä, P03 Rasmus Karjalainen, P03 Tuomas Vedenjuoksu, T03 Helmi Nieminen, P04 Jere Varteva, P04 Tuure Honkaranta, T04 Jenny Pilviö, T04 Roosa Vihavainen VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 12)

8 PRONSSIMERKKI(16 kpl): P96 Akseli Lahdensuo, T99 Jenni Havukunnas, P00 Niklas Laakso, P00 Akusti Kukkonen, P00 Oliver Oinonen, T00 Janita Collin, P01 Jonatan Schwarz, P02 Johannes Juurakko, P02 Akseli Kukkonen, P02 Emil Packalen, T02 Lili Jokinen, T02 Elli Airio, P03 Santtu Hämäläinen, T03 Saga Nevanlinna, T03 Moona Pölönen, P05 Benjamin Silde NIKO HIENONEN VALTAKUNNALLISTEN TAITOKISOJEN KUUDES POJAT E10 sarjassa! 2.6. LISENSSIPELAAJAT Lisenssipelaajia seurassamme on vuoden 2012 loppuun mennessä 536 eli yli sata enemmän kuin vuotta aikaisemmin. Ikäkausittain katsottuna kasvu on ollut huikeaa nimenomaan leikkimaailmassa. Kaveri- ja tulevaisuusmaailmassa ja aikuisissa kasvua ei ole juurikaan ollut. Tämä asettaakin lisähaasteita tulevaisuudelle, jotta pystymme tarjoamaan kasvumahdollisuuksia myös vanhemmille ikäluokille ja pitämään nuoremmat myös mukana WILD ROOTS Osoitteena Futis seurakehityshanke 3-10 vuotiaille eli WILD ROOTS ohjaa 3-10 vuotiaiden lasten toimintaa seurassamme, yhtenä uutena asiana hankkeeseen on kehitetty vuosikello alle 10 v lasten toimintaa varten VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 12)

9 3. ORGANISAATIO 3.1. FC WILD RY:N ORGANISAATIOKAAVIO: 3.2. JOHTOKUNNAN KOKOUKSET Johtokunnan kokouksia pidettiin 10 kauden aikana. Johtokunnan jäseninä kaudella 2012 toimivat: Puheenjohtaja: Kari Selkälä asti, siitä alkaen Heikki Lahdensuo VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 12)

10 Varapuheenjohtajat: Niko-Petteri Kujala ja Heikki Lahdensuo asti, siitä alkaen Heikki Vahtera ja Niko-Petteri Kujala Sihteeri: Sari Kangasniemi Rahastonhoitaja: Satu Nerola alkaen Jarmo Havukunnas Jäsenet o Pasi Tauriainen o Seppo Olsbo o Raimo Siirilä o Mika Jokinen 3.3. JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUKSET Joukkueenjohtajien kokouksia pidettiin lähes joka kuukausi. Tästä on ollut hyötyä varsinkin aloitteleville jojoille ja muillekin. Syksyn kokouksissa osanotto on kuitenkin ollut suhteellisen pientä, joten lisää osallistujia tarvitaan jatkossa TYÖNTEKIJÄT Seuralla on palkattu päätoiminen toiminnanjohtaja Tapio Keränen. 4. JOUKKUEET Seuran joukkueet muodostuivat 18:sta juniori- ja 2:sta aikuisten joukkueesta. Näiden lisäksi seurassa toimii Prinsessa- ja Ritarifutis- ja perhepalloryhmät JUNIORIT Kaudella 2012 junioreihin kuuluneet joukkueet: Bn-pojat o kevät: 11v11 ja A-poikien 7v7 o syksy: alaloppusarja 11v11 ja A-poikien 7v7 P96 Fila o kevät: A-poikien 7v7 ja C15 7v7, kausi loppui kesken o kevät: miesten 7v7, kausi loppui kesken P98 o Cn14 7v7 P00 Sudet o Sininen: D12 kakkonen 9v9 o Valkoinen: D12 kolmonen 9v9 P01 o Indians: E11 pelitällisarja 7v7 lohko 5 o Cowboys: E11 pelitällisarja 7v7 lohko 3 P02 Dogs VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 12)

11 o E11 pelitällisarja 7v7 lohko 4 o Sininen: E10 pelitällisarja 7v7 lohko 3 o Valkoinen: E10 pelitällisarja 7v7 lohko 4 (kevät) ja 7 (syksy) P03 o Ahmat: Espoonliiga 7v7 o Kotkat: Espoonliiga 7v7 P04 o Sininen: Espoonliiga 5v5 o Valkoinen: Espoonliiga 5v5 P05 Barca o Sininen: Espoonliiga 5v5 o Valkoinen: Espoonliiga 5v5 P06 P07 T99 WILD/NuPS YJ o YJ1: D13 ykkönen 9v9 o YJ2: D13 kakkonen 9v9 T00 WILD/NuPS YJ o YJ1: kevät D12 aluekarsintasarja 9v9 o YJ1: syksy: D12 aluesarja 9v9 o YJ2: kevät D12 kakkonen 9v9 o YJ2: syksy: D12 ykkönen 9v9 T01 Arsenal o E11 pelitällisarja 7v7 lohko 2 T02 Blue Fox o E10 pelitällisarja 7v7 lohko 3 T03 Lumikot o Sininen: Espoonliiga 5v5 o Valkoinen: Espoonliiga 5v5 T04 MimmiLeijonat o Sininen: Espoonliiga 5v5 o Valkoinen: Espoonliiga 5v5 T05-06 Villivarsat 4.2. AIKUISET Miesten joukkue pelasi 5.divisioonassa kevätkierroksen ajan mutta hajosi kesken kauden, joten jouduimme luovuttamaan 5. divisioonan paikan. Naisten joukkue pelasi 4. divisioonassa. 5. TAPAHTUMAT Kaudella 2012 pidettiin mm. seuraavat tapahtumat: Taitotapahtumat keväällä ja syksyllä Kaikki Pelaa- koulujalkapallotapahtumat keväällä (Vuorenmäen koulu) ja syksyllä (Veikkolan koulu) Päiväkotifutispäivät keväällä Jalkapallokoulu kesäkuun alussa VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 12)

12 Prinsessa- ja Ritarifutista toukokuusta syyskuuhun Kauden päättäjäiset marraskuussa 6. OLOSUHTEET Veikkolan Futiskenttä eli FC WILD:in KOTIKENTTÄ on jatkossa harjoitus- ja pelikeskuksemme n. 9kk ajan vuodesta mahdollistaen pelaajien yksilöllisen kehittämisen eri tavalla kuin aikaisemmin. Kaudella 2012 joukkueet hyödynsivät otteluissaan ja treeneissään seuraavia maksuttomia kenttiä / alueita: Veikkolan hiekkakenttiä Lapinkylän nurmikenttää Navalan nurmialuetta Masalan kuplaa Veikkolan koulun liikuntasalia Vuorenmäen koulun liikuntasalia Sjökullan koulun liikuntasalia Lisäksi käytimme seuraavia maksullisia kenttiä: VEIKKOLAN FUTISKENTTÄ, syyskuusta 2012 alkaen Nummelan hallia Kirkkonummen tekonurmea Osa harjoituskentistä on kaukana Veikkolasta. Olemme joutuneet käyttämään myös näitä sekä maksullisia kenttiä hyväksi, koska omalla kylällä olevien kenttien ja salien vuorot eivät ole riittäneet kasvaneelle pelaajamäärällemme. 7. TIEDOTUS Tiedottamisessa seuran www-sivut ja sähköposti ovat olleet avainasemassa. Myös Kylänraitti -paikallislehteä on käytetty säännöllisesti. Veikkolassa FC WILD ry Tapio Keränen toiminnanjohtaja Heikki Lahdensuo Puheenjohtaja, alkaen LIITTEET: Joukkueiden toimintakertomukset VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 12)

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2011

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2011 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2011 Teollisuustie 9, 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 9) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura.

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2013

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2013 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2013 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 16) SISÄLTÖ FC wild ry toimintakertomus 2013... 1 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ... 4 2. PÄÄTAVOITTEET KAUDELLA 2013...

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2016

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2016 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2016 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 13) SISÄLTÖ FC wild ry toimintakertomus 2016... 1 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ... 5 2. PÄÄTAVOITTEET KAUDELLA 2016...

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2015

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2015 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2015 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 12) SISÄLTÖ FC wild ry toimintakertomus 2015... 1 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ... 4 2. PÄÄTAVOITTEET KAUDELLA 2015...

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2019

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2019 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2019 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2013

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2013 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Teollisuustie 9, 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 9) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2012

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2012 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2012 Teollisuustie 9, 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 9) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 9) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

TPV:n pelaajan polku. Click to add text

TPV:n pelaajan polku. Click to add text TPV:n pelaajan polku Click to add text Pelaajan polku Pelaajan polku TPV:ssä käsittää kolme osakokonaisuutta. Suuri osa pelaajista aloittaa TPV-uransa kaupunginosatoiminnasta, josta kilpailullisempaan

Lisätiedot

Jokelan Kisa jalkapallo

Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa tarjoaa kaikille Jokelan ja lähialueen asukkaille laadukasta jalkapalloharrastusta ikään ja tasoon katsomatta. Teemme yhteistyötä lähiseurojen kanssa tarjotaksemme

Lisätiedot

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa FC REIPAS Iloa Innostumista Intohimoa T09-10 vanhempainilta 8.1.2017 T09-10 vanhempainilta Asialista Lyhyt seuraesittely Kauden toimintasuunnitelma Viestinnän käytännöt Maksut Toimihenkilöt FC REIPAS Iloa

Lisätiedot

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013 1. Johtokunnan kokoonpano 2013: Johtokunta jatkaa neljännen toimintavuoden seuraavalla kokoonpanolla: Johtokunta: Petri Mäkinen, puheenjohtaja; Matti Huvinen, vara puheenjohtaja; Harri Bergström, sihteeri;

Lisätiedot

Arvot ja visio. KuPS ry Kuopion Palloseura ry

Arvot ja visio. KuPS ry Kuopion Palloseura ry Arvot ja visio KuPS ry Kuopion Palloseura ry 1 Sisällys ARVOT... 2 Suvaitsevaisuus... 2 Urheilullisuus ja terveet elämäntavat... 2 Tavoitteellisuus... 2 VISIO... 2 KUPS RY:N KYMMENEN KELTAISTA LUPAUSTA...

Lisätiedot

GrIFK Kehittämisprojektin toteutus ja johtaminen : Seuran toimintalinjojen luominen ja jalkauttaminen 2010-2013

GrIFK Kehittämisprojektin toteutus ja johtaminen : Seuran toimintalinjojen luominen ja jalkauttaminen 2010-2013 GrIFK Kehittämisprojektin toteutus ja johtaminen : Seuran toimintalinjojen luominen ja jalkauttaminen 2010-2013 SPL JET III Arto Tuohisto-Kokko päivitys 14.03.2011 GrIFK jalkapallo TAHTOTILA MISSIO: GrIFK:n

Lisätiedot

Tikkurilan Palloseuran. jäsen- ja toimintamaksu

Tikkurilan Palloseuran. jäsen- ja toimintamaksu Tikkurilan Palloseuran jäsen- ja toimintamaksu Mitä jäsen- ja toimintamaksu sisältää Jäsen- ja toimintamaksuilla katetaan seuran kokonaismenoista pääosa, noin 2/3 kuluista. Loput 1/3 vuotuisista kuluista

Lisätiedot

Foot PASS Finland Auditoini 1

Foot PASS Finland Auditoini 1 Kaarinan Pojat 20780 Kaarina 05/01/2011 yhteispisteet 5500 3163 58 5000 5 0 organisaatio 300 253 84 300 0 0 strategia 500 425 85 500 0 0 pelaajakartoitus 600 294 49 600 0 0 jalkapallo 1: valmennus 750

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa JyPK:ssa valmennus on valmennuslinjan ohjaama prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2018 Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Toiminnan arvot - monipuolinen liikunta lajitaitojen harjoittaminen kasvatus yhteistyössä vanhempien, koulujen ja muiden

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Vuosi 2016 on seuran kolmastoista varsinainen toimintavuosi. Perustuen siihen, että AC Kirkkonummi - ACK ry:n tavoitteena on tarjota laadukasta toimintaa kaikissa ikäluokissa

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2007 Nummelan Palloseura ry 28.11.2006 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015 FC REIPAS Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015 P09 vanhempainilta Asialista Seuraesittely Kauden toimintasuunnitelma Maksut Toimihenkilöt Viestinnän käytännöt FC REIPAS Iloa, Innostumista,

Lisätiedot

FC SCJ Strategia 2019

FC SCJ Strategia 2019 FC SCJ Strategia 2019 Toiminta-ajatus Seuran toiminnan tarkoituksena on tarjota tavoitteellista ja laadukasta yhteisöllisyyttä korostavaa jalkapallon harraste- ja kilpatoimintaa lapsille, nuorille, perheille

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus JyPK:ssa on pitkäjänteistä kja suunnitelmallista toimintaa perusasioiden kautta

Lisätiedot

TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015 -

TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015 - TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015-20.12014 TPV:n arvot 4. Mihin toimintamme perustuu? Tavoitteellisuus Positiivisuus Vastuullisuus!loisuus! Visio 2017 Tähtien tekijä TPV toimii monipuolisesti osana tamperelaista

Lisätiedot

Organisaatio 2014 16.1.2014 2. Toimisto Arkisto. Supporterit Nimityskomitea. GBK johtokunta. Edustusjalkapallo jaosto. PR-jaosto.

Organisaatio 2014 16.1.2014 2. Toimisto Arkisto. Supporterit Nimityskomitea. GBK johtokunta. Edustusjalkapallo jaosto. PR-jaosto. 16.1.2014 1 Organisaatio 2014 GBK johtokunta Toimisto Arkisto Supporterit Nimityskomitea Edustusjalkapallo jaosto Juniorijaosto Talousjaosto Kokkola Cup jaosto PR-jaosto Miehet GBK I, II, Tigers, III,

Lisätiedot

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa FC REIPAS Iloa Innostumista Intohimoa T07-08 vanhempainilta - 17.11.2015 T07-08 vanhempainilta Asialista Lyhyt seuraesittely Kauden toimintasuunnitelma Maksut Vanhempien pelisäännöt Toimihenkilöt Viestinnän

Lisätiedot

Mitä tehdään tehdään kunnolla.

Mitä tehdään tehdään kunnolla. SALIBANDYTOIMINNAN TOIMINTAOPAS MOTTO: Mitä tehdään tehdään kunnolla www.hirvhesalibandy.net Visio 2015 Hirvensalon Heiton salibandytoiminta rakentuu seuraavien keskeisten tavoitteiden ja arvojen varaan:

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 11v11 joukkueet (14-18v) C14-B18 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa - tavoitteet C14-B18 11v11 ikäkausi- ja kilpajoukkueissa lähtökohtana on yksilöiden kehittäminen.

Lisätiedot

Tähtiainesta! Tähtiainesta! Isännän ääni 2014 Komeettojen hallintotapa

Tähtiainesta! Tähtiainesta! Isännän ääni 2014 Komeettojen hallintotapa Tähtiainesta! Wikipedia: Isännän ääni 2014 Komeettojen hallintotapa 1500 Jyväskylä (1500 Jyvaskyla) is a small Main belt asteroid. It was discovered by Y. Väisälä on October 16, 1938, and is named after

Lisätiedot

1990-luvulla jääkiekon pelaaminen ulkojäillä tuli mahdottomaksi ja jääkiekkotoiminta seurassa loppui.

1990-luvulla jääkiekon pelaaminen ulkojäillä tuli mahdottomaksi ja jääkiekkotoiminta seurassa loppui. 1. Johdanto Seurakäsikirja on laadittu kaikkien seuratyötä tekevien avuksi. Tämän seurakäsikirjan tarkoituksena on esitellä Joutsan Seudun Pallon toimintaa sekä antaa suuntaviivat kaikille seuran toiminnassa

Lisätiedot

FC Haka juniorit ry Toimintasuunnitelma Sivu 1 / 7

FC Haka juniorit ry Toimintasuunnitelma Sivu 1 / 7 FC Haka juniorit ry Toimintasuunnitelma 2015-2016 Sivu 1 / 7 SISÄLLYSLUETTELO 1 Yleistä...2 2 Strategia...2 3 Harjoittelu...3 4 Pelaaminen...3 5 Talous...4 6 Tiedotus...5 7 Kasvatus...5 8 Seurayhteistyö...5

Lisätiedot

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015 MuurY P07 Futis Vanhempainkokous 8.4. 2015 Agenda Urheilun säännöt Joukkueentoimihenkilöt Harjoitukset ja pelit Budjetti Urheilun Pelisäännöt kaudelle 2015 MuurY P07 Futis joukkueen säännöt Nämä säännöt

Lisätiedot

PEP Seurakehitys. Alkutila 2011 vs. lopputila 2012. Kari Alho, Johtokunnan pj.

PEP Seurakehitys. Alkutila 2011 vs. lopputila 2012. Kari Alho, Johtokunnan pj. PEP Seurakehitys 11 vs. lopputila 1 Kari Alho, Johtokunnan pj. Tausta PEP osallistui vuonna 11 alueelliseen seurakehityshankkeeseen yhdessä muun Uudenmaan ja Pirkanmaan seuran kanssa kyselyllä tammikuussa

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Vuosi 2014 on seuran kahdestoista varsinainen toimintavuosi. Vuosille 2013 2015 tehtiin päätös palkata AC Kirkkonummi- ACK ry:lle oppisopimuksella kokopäiväisesti toimiva

Lisätiedot

10 ryhtiliikettä junioriseuran kehittymiseen. Seurojen ääni Oulu klo Raimo Seikkala, FC Raahe

10 ryhtiliikettä junioriseuran kehittymiseen. Seurojen ääni Oulu klo Raimo Seikkala, FC Raahe 10 ryhtiliikettä junioriseuran kehittymiseen Seurojen ääni Oulu 11.2.2017 klo 10.20-11.00 Raimo Seikkala, FC Raahe Sisältö FC Raahe 2017 Johdanto Pohjois-Suomi, Raahe, Islanti 1. Intohimoisten uusien ohjaajien

Lisätiedot

Salon Palloilijat ry Visio 2022

Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry:n (SalPa) visio vuoteen 2022 asti Salon Palloilijat ry (SalPa) on urheiluseura mihin jokaisen lapsen, nuoren ja aikuisen on mahdollisuus tulla harrastamaan

Lisätiedot

LePa P01 vanhempien palaveri

LePa P01 vanhempien palaveri LePa P01 vanhempien palaveri Katsaus kuluneeseen kesäkauteen / Valmentajat Maksut & Varainkeruu 2012 / Merja Maksut & Varainkeruu 2013 / Merja Tavoite, Haaste ja Harraste joukkueet / Anton Toimintamalli

Lisätiedot

TPV Strategia - Päivitys

TPV Strategia - Päivitys TPV 2017 Strategia - Päivitys 2016-6.12.2015 TPV:n arvot 1. Tavoitteellisuus 2. Positiivisuus 3. Vastuullisuus 4.!loisuus! Mihin toimintamme perustuu? Visio 2017 Tähtien tekijä - TPV toimii monipuolisesti

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien opas

Joukkueenjohtajien opas Joukkueenjohtajien opas Tervetuloa Palokan Riennon joukkueenjohtajaksi! Tässä oppaassa käsitellään lyhyesti joukkueenjohtajien vastuita ja velvollisuuksia ja heille sekä joukkueelle kuuluvia tehtäviä.

Lisätiedot

Jalkapalloseura FC Hertan STRATEGIA

Jalkapalloseura FC Hertan STRATEGIA Jalkapalloseura FC Hertan STRATEGIA 2012-2017 VISIO 2017 FC Hertta on suomalaisen tyttö- ja naisjalkapallon laatuseura. FC Hertta tarjoaa Joensuun seudun tytöille ja naisille mahdollisuuden pelata jalkapalloa

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Vanhempainilta 3.5.2016

Vanhempainilta 3.5.2016 Vanhempainilta 3.5.2016 Perustettu 2006 Palloliiton Grassroots-palkinto Vuoden 2014 harraste- ja kasvattajaseura FC Kangasalan kausimaksut ovat mahdollisimman alhaiset Talkootyö Toiminta kasvaa Etenkin

Lisätiedot

FC Honka. 2007 Ikäluokkamalli

FC Honka. 2007 Ikäluokkamalli FC Honka 2007 Ikäluokkamalli Innopoli 29.10.2014 Organisaatiokaavio (2014-2015) Urheilullinen ja valmennuksellinen vastuu. Mukana säännöllisesti kaikkien ryhmien tapahtumissa. 07 ikäluokan johtoryhmä Ikäluokkavastaava

Lisätiedot

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta P04 VANHEMPAINILTA Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta 06.10.2015 FC Wild P04 kausi 2015 1.10.2014 30.9.2015 26 pelaajaa 6 147 Turnausta harjoituskertaa 2 Joukkuetta

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Alueen vuokraaminen Espoonlahdesta Espoon Palloseuran Jalkapallo Ry:lle jalkapallotekonurmen rakentamista varten

Espoon kaupunki Pöytäkirja Alueen vuokraaminen Espoonlahdesta Espoon Palloseuran Jalkapallo Ry:lle jalkapallotekonurmen rakentamista varten 04.05.2015 Sivu 1 / 1 2008/02.07.00/2015 45 Alueen vuokraaminen Espoonlahdesta Espoon Palloseuran Jalkapallo Ry:lle jalkapallotekonurmen rakentamista varten Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen,

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE

KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE 21.9.2017 KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE Yleistä Kankaanpään Pallo Ry. on jalkapalloseura, joka tarjoaa mahdollisuuden harrastaa lajia ohjatusti ja asiantuntevien ohjaajien

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA Kiilat Hockey ry Ståhlberginkatu 10 85800 Haapajärvi TOIMINTASUUNNITELMA 2018-2019 Liikuntatoiminta Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman

Lisätiedot

Vantaan Jalkapalloseura

Vantaan Jalkapalloseura Vantaan Jalkapalloseura 2008-syntyneiden joukkueiden perustaminen Vantaan Jalkapalloseura ry - Vantaalainen Jalkapalloseura - N. 1500 lisenssipelaajaa - Suomen yksi suurimmista jalkapalloseuroista - Oma

Lisätiedot

Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi , ja Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja

Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi , ja Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi 2016-2017, 2017-2018 ja 2018-2019 Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja strategiset painopisteet Strategian osana on määritelty myös seuran

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy JOUKKUE 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00Pojat salibandy YHTEISTYÖKUMPPANI Tutustu lisää klikkaamalla logoa! KAUSIKATSAUS 2011-2012 Uutta pelikautta

Lisätiedot

Foot PASS Finland Auditoini 1

Foot PASS Finland Auditoini 1 Turun Nappulaliiga Turun Nappulaliiga, TuNL 20400 Turku 20500 Turku 19/03/2012 03/05/2010 yhteispisteet 5500 3525 64 5500 3272 59 organisaatio 300 290 97 300 270 90 strategia 500 436 87 500 424 85 pelaajakartoitus

Lisätiedot

Riihimäen Palloseura Toimintamalli

Riihimäen Palloseura Toimintamalli Riihimäen Palloseura Toimintamalli Markus Koivuniemi Nuorisopäällikkö 12.9.2013 Sisältö Riihimäen Palloseuran toimintamalli ja ohjeistus Joukkueenjohtajille Valmentajille Rahastonhoitajille Huoltajille

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2009 Nummelan Palloseura ry 20.11.2008 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS

PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS 20.9.2018 PELI-KARHUT TOIMINTAFILOSOFIA Peli-Karhut tarjoaa nuorille mahdollisuuden oppia ja nauttia jalkapallon pelaamisesta ja harjoittelemisesta riippumatta

Lisätiedot

M-Teamin strategia

M-Teamin strategia M-Teamin strategia 2014-2018 25.8.2014 Toimintaympäristön muutostekijät M-Teamin strategia Salibandyliiton strategia Yhteisöllisyys, vapaaehtoistyö ja seurauskollisuus Kilpailu kunnallisista liikuntapaikoista

Lisätiedot

F.C. KASIYSI ESPOO VUOSIKELLO 2017

F.C. KASIYSI ESPOO VUOSIKELLO 2017 2017 JOULUKUU 2017, SIVU 13 TAMMIKUU 2017, SIVU 2 MARRASKUU 2017, SIVU 12 12 1 HELMIKUU 2017, SIVU 3 11 2 LOKAKUU 2017, SIVU 11 10 3 MAALISKUU 2017, SIVU 4 SYYSKUU 2017, SIVU 10 9 4 HUHTIKUU 2017, SIVU

Lisätiedot

OLS Jalkapallo. OLS Kaupunkisarja

OLS Jalkapallo. OLS Kaupunkisarja OLS Jalkapallo OLS Kaupunkisarja OLS Kaupunkisarjassa lapsi pääsee aloittamaan jalkapalloharrastuksen lähellä kotia. Muut harrastukset vs. OLS Kaupunkisarja Kaupunkisarjatoiminnan lisäksi lapsilla pitää

Lisätiedot

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä)

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä) Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä) 1.6.2009 1. Yleistä Tämä tietopaketti ja ohjeistus on luotu selventämään joukkueen sisäisiä toimintatapoja sekä

Lisätiedot

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi Genuine Hockey Spirit Since 1979 Haukat G 2010 Kausi 2017-2018 Haukat seurana Perustettu 1979 Valon Sinettiseura vuodesta 1997 (entinen Nuori Suomi) Lajeina jääkiekko ja ringette Lapsia ja nuoria lisenssipelaajia

Lisätiedot

IPS RY Toimintasuunnitelma 2016

IPS RY Toimintasuunnitelma 2016 IPS RY Toimintasuunnitelma 2016 Junioritoiminta kaudella 2016 Kaudella 2016 seuralla tulee olemaan erilaisia projekteja, millä pyritään kehittämään seura yhden askeleen eteenpäin. Isoin projekti on seuratoiminnan

Lisätiedot

Haukiputaan Pallo. Harrastus- ja kilpailutoiminnan periaatteet ikäluokittain

Haukiputaan Pallo. Harrastus- ja kilpailutoiminnan periaatteet ikäluokittain Haukiputaan Pallo Harrastus- ja kilpailutoiminnan periaatteet ikäluokittain 1.1.2013 Seuran tavoitteet Mahdollistaa kilpa- ja harrastepelaaminen * Kilpatoiminnassa pelaaja sitoutuu osallistumaan joukkueen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA Kiilat Hockey ry Ståhlberginkatu 10 85800 Haapajärvi TOIMINTASUUNNITELMA 2017-2018 Liikuntatoiminta Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2008 Nummelan Palloseura ry 28.11.2007 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT... 3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

TOIMINNAN KÄSIKIRJA 1940

TOIMINNAN KÄSIKIRJA 1940 TOIMINNAN KÄIKIRJA 1940 JALKAPALLOA VUODETA 1940 IÄLLYLUETTELO 1 JOHDANTO 2 JÄNTEVÄN ARVOT JA TAVOITTEET 3 ORGANIAATIO MALLI 3.1 EURAN JOHTOKUNTA 4 JÄNTEVÄ JA VIETINTÄ 4.1 IÄINEN JA ULKOINEN VIETINTÄ 4.2

Lisätiedot

IPS RY Toimintakertomus 2016

IPS RY Toimintakertomus 2016 IPS RY Toimintakertomus 2016 Sisällysluettelo 1. Yleistä 2. Projektit 3. Olosuhteet 4. Talous 5. Yhteisöllisyys Together 6. Toiminta ikäluokittain B PEPO/IPS yj C15 IPS/PEPO yj C14 IPS/PEPO yj P03 P04

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2010 Nummelan Palloseura ry 25.11.2009 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Seurayhteistyö pelaajapolulla Etelä-Pirkanmaan Taitokoulu Kari Salin Viialan Peli-Veikot

Seurayhteistyö pelaajapolulla Etelä-Pirkanmaan Taitokoulu Kari Salin Viialan Peli-Veikot Seurayhteistyö pelaajapolulla Etelä-Pirkanmaan Taitokoulu Kari Salin Viialan Peli-Veikot 1960-luvulla kuljettiin Viialasta Valkeakoskelle polkupyörällä yli 20 km matka peleihin ja harjoituksiin. Valkeakosken

Lisätiedot

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012 HooGee Tiikerit 2004 Vanhempainilta 11.4. 2012 Kevään toiminta Treenejä: Tiistaisin Myntinsyrjässä ja Niittykummussa huhtikuun loppuun La 10-11 Matinkylän uudella tekonurmella Toukokuun alusta to klo 17/17.30-18.30

Lisätiedot

Kellokosken Alku ry Esityslista 8/2013 Jalkapallojaos

Kellokosken Alku ry Esityslista 8/2013 Jalkapallojaos Kellokosken Alku ry Esityslista 8/2013 Jalkapallojaos 10.9.2013 Aika: 10.9.2012 klo 19.00 Paikka: Kellokosken urheilukeskuksen pukukopit PAIKALLA: Meling (pj), Olander (sihteeri), Rautio, Koivisto, Valkonen,

Lisätiedot

Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen

Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen Tämä on suunnitelma Maskin & KyIF:n välisen YJ-toiminnan perustamisesta (pohjana yhteinen keskustelutilaisuus 25.8.2016 sekä seurojen jalkapallojaostojen päätökset

Lisätiedot

PEPO Lappeenranta ry on kasvava jalkapalloseura

PEPO Lappeenranta ry on kasvava jalkapalloseura PEPO Lappeenranta ry on kasvava jalkapalloseura Seura kuuluu Suomen Palloliiton Kaakkois-Suomen piiriin ja oli vuonna 2013 lisenssipelaajamäärällä (440) piirin alueen eli Kymenlaakson, Länsi-, Etelä- ja

Lisätiedot

Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta 1.10.2015

Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta 1.10.2015 Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta 1.10.2015 Tuusulan Palloseuran organisaatio Jäsenet Vuosikokoukset Luottamushenkilöt Johtokunta PJ + 6-8 jäsentä Toimisto Toiminnanjohtaja Hilu Pelander 1.11.15

Lisätiedot

VASTUUVALMENTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET

VASTUUVALMENTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET VASTUUVALMENTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET 2013-2014 VASTUUVALMENTAJALLE! Kiitokset päätöksestä osallistua yhtenä tärkeänä osana joukkuetoimintaan. Kädessäsi on vastuuvalmentajan toimenkuva tässä seurassa.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016

TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016 1 TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016 Vuosikokouksessa 16.12.2015 1993-2015 2015 - SISÄLLYSLUETTELO 2 Organisaatiokaavio 2015-2016... 3 Painopistealueet 2015-2016... 3 Strategia 2015-2016 (pohjautuu

Lisätiedot

LePa P01 vanhempien palaveri

LePa P01 vanhempien palaveri LePa P01 vanhempien palaveri Toimintamalli syksystä 2012 eteenpäin / Merja Toimihenkilö valinnat talvikausi 2012-2013 / Merja Maksut & Varainkeruu 2013 / Merja Talvisarjat / Merja Muut asiat / Kaikki Tarvittavat

Lisätiedot

F.C. KASIYSI TOIMINTASUUNNITELMA

F.C. KASIYSI TOIMINTASUUNNITELMA 7.11.2014 Sivu 1 (5) F.C. KASIYSI TOIMINTASUUNNITELMA 2015 7.11.2014 Sivu 2 (5) Taustaa vuodelle 2015 F.C. Kasiysi Espoo ry:n strategiakauden viimeinen vuosi on alkamassa. Strategiamme mukaan - Keskeisin

Lisätiedot

PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA?

PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA? PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA? tiistai 30. kesäkuuta 2015 Sisällysluettelo Saatteeksi... 1 Pelaajanpolku... 2 Tyrvisliiga... 2 Ikäkausijoukkueet... 4 F-9... 4 E-10 (pojat/tytöt)...

Lisätiedot

TOIMENKUVAKARTTA VG-62 JALKAPALLOJAOSTO

TOIMENKUVAKARTTA VG-62 JALKAPALLOJAOSTO TOIMENKUVAKARTTA VG-62 JALKAPALLOJAOSTO VG-62 JALKAPALLOJAOSTO 2016 VASTUUALUEINEEN Petteri Kari, puheenjohtaja Mika Kalpamaa, rahastonhoitaja Tommi Tammero, valmennuksen koordinaattori Sami Kolehmainen,

Lisätiedot

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE 01.04.2009 LAIHIAN LUJA LENTOPALLOJAOSTO TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE Tämän kirjan omistaa : Joukkueeni : Valmentaja : Valmentaja puhelinnumero: Joukkueen

Lisätiedot

Joukkue, jossa toimin

Joukkue, jossa toimin Seurakysely 2016 / Yhteenveto kaikista vastauksista Toimihenkilöt Vastaajia yhteensä 38 Joukkue, jossa toimin Muu joukkue, mikä? D-tytöt C-tytöt G6 (-10)-nappulat F8-G7 (-08-09)-nappulat F9 (-07)-pojat/musta

Lisätiedot

Valmennuslinja. Kultsujuniorit

Valmennuslinja. Kultsujuniorit Valmennuslinja Kultsujuniorit Seuran tavoitteet - Kehittää junioreita yksilöinä pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti - yksittäisen pelaajan oman tason mukainen harjoittelu ja pelaaminen - joukkueet jaetaan

Lisätiedot

FC WILD Tyytyväisyyskysely 2014 24.04.2013

FC WILD Tyytyväisyyskysely 2014 24.04.2013 FC WILD Tyytyväisyyskysely 214 24.4.213 Yleistä/taustaa Tyytyväisyyskysely järjestettiin kolmatta kertaa Kyselyn tavoitteena on saada kuuluviin kentän ääni, jotta seura pystyy ottamaan jäsenistön toiveet

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma, vuosi 2016

Toimintasuunnitelma, vuosi 2016 Toimintasuunnitelma, vuosi 2016 Sisällysluettelo 1 Toiminta-ajatus... 2 2 Arvot... 2 3 Visio... 2 4 Yleistä... 2 5 Painopistealueet... 3 6 Harrastus- ja kilpailutoiminta... 4 7 Pallokoulu ja PerheFutis...

Lisätiedot

FC WILD Seuran viestintäsuunnitelma Viestintävaliokunta

FC WILD Seuran viestintäsuunnitelma Viestintävaliokunta FC WILD Seuran viestintäsuunnitelma 31.1.2013 Viestintävaliokunta Sisältö Viestinnän nykytila Viestinnän tavoitteet Viestinnän osapuolet Viestinnän foorumit ja kanavat Viestinnän vuosikello Viestinnän

Lisätiedot

TPV laatujärjestelmä ja seurajohtaminen

TPV laatujärjestelmä ja seurajohtaminen TPV laatujärjestelmä ja seurajohtaminen Ville Salonen Jouni Kaikuranta Isännän Ääni seuraseminaari, SPL Satakunta, Tampere ja Turku 29-30.1.2016 Pori Tampereen Pallo-Veikot Perustettu 1930 Jalkapallon

Lisätiedot

Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti.

Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti. YLEISTÄ Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti. Vuonna 2018 pyrimme edelleen lisäämään joukkueiden

Lisätiedot

Viestintäsuunnitelma

Viestintäsuunnitelma VIESTINTÄSUUNITELMA 1(10) Viestintäsuunnitelma Tervarit Juniorit ry VIESTINTÄSUUNITELMA 2(10) Sisällys 1. Johdanto 2. Tervarit Juniorit 3. Arvot 4. Viestinnän kohteet ja tavoitteet 5. Tervarit Juniorit

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2011 Nummelan Palloseura ry 24.11.2010 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

Järvenpään Palloseura ry TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2019

Järvenpään Palloseura ry TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2019 Järvenpään Palloseura ry TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2019 Sisältö 1. Yleistä 2. Nappula- ja junioritoiminta 3. Edustustoiminta 4. KKI- ja harrastetoiminta 5. Koulutus 6. Talous ja hallinto 7. Viestintä

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2014 Nummelan Palloseura ry 13.11.2013 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT... 3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 -

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 - Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015-1 Yleiset sinettiseurakriteerit Seuralla on kirjallinen toimintalinja seuran toimintaperiaatteista ja -tavoista. Seura pitää huolta

Lisätiedot