FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2013

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2013"

Transkriptio

1 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

2 SISÄLTÖ FC wild ry toimintakertomus TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ PÄÄTAVOITTEET KAUDELLA STRATEGIA... 4 Seuramme missio eli toiminta-ajatus on kirjattu näin:... 4 Seuramme Arvot on määritelty seuraavasti:... 4 Seuramme visio 2015:... 5 Vuosien keskeiset toiminnalliset tavoitteemme: KOTIKENTTÄ /HARJOITUS-, JA PELIKESKUS VALMENNUKSEN KEHITTÄMINEN JA VALMENNUSLINJA KOULUTUKSET NETTISIVUT TOIMINTA LISENSSIPELAAJAT WILD ROOTS ORGANISAATIO FC WILD RY:N ORGANISAATIOKAAVIO: JOHTOKUNNAN KOKOUKSET JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUKSET TYÖNTEKIJÄT JOUKKUEET JUNIORIT AIKUISET TAPAHTUMAT TALOUS VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

3 7. OLOSUHTEET VARUSTEET VIESTINTÄ VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

4 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran tavoitteena on kehittää pelaajien taitoja jalkapalloilijoina sekä tukea lasten liikunnan harrastamista. luomalla pelaajille monipuolisia liikunnan mahdollisuuksia luomalla pelaajille hyvät lajin perustaidot ammattitaitoisen valmennuksen avulla kannustamalla lajin perustaitojen omatoimiseen harjoitteluun joukkueharjoitusten lisäksi tarjoamalla pelitapahtumia joita varten pelaajat harjoittelevat toimimalla lähellä omaa asuinaluetta. Aktiivisen pelaamisen ohella seura tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden toimia jalkapallon parissa mm. erilaisissa organisaation vastuutehtävissä, pelinohjaajana/ tuomarina, valmentajana, huoltajana ja/tai tärkeänä tukijoukkona. FC WILD ry on Suomen Palloliiton Uudenmaan piirin jäsen ja noudattaa toiminnassaan SPL:n sääntöjä. Jäsenet sitoutuvat noudattamaan seuransa sääntöjä ja virallisten kokousten tekemiä päätöksiä. 2. PÄÄTAVOITTEET KAUDELLA STRATEGIA Seuran arvot, missio, visio ja strategiakauden tavoitteet on päivitetty vuonna 2013 SEURAMME MISSIO ELI TOIMINTA-AJATUS ON KIRJATTU NÄIN: "Innostamme OMAN huipun tavoitteluun ja terveeseen elämään iloisesti kehittyvässä jalkapalloperheessä" SEURAMME ARVOT ON MÄÄRITELTY SEURAAVASTI: Avoimuus: seuramme päätöksenteko, viestintä ja kritiikki on avointa ja epähierarkista. Yhteisöllisyys: yhdessä tekeminen on mukavaa, palkitsevaa sekä tuottaa iloa ja elämyksiä kaiken ikäisille, niin harrastelijoille kuin kilpailullista menestystä hakeville. Vastuuntunto: toimimme rehellisesti, tasa-arvoisesti sekä toistemme yksilöllisiä eroja ja urheilun eettisiä pelisääntöjä kunnioittaen. Huolehdimme kasvatuksellisista, taloudellisista ja toiminnallisista velvoitteistamme niin yksilöinä kuin yhteisesti seuran jäseninä. Tavoitteellisuus: tuemme ja kannustamme toisiamme ylittääksemme itsemme. Kehitämme jatkuvasti ja ennakkoluulottomasti osaamistamme sekä olosuhteitamme yksilöllisten taitojen ja kilpailullisten tavoitteiden saavuttamiseksi VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

5 SEURAMME VISIO 2015: "Uudenmaan kehittyvin ja kirkkonummen kiinnostavin jalkapalloseura" VUOSIEN KESKEISET TOIMINNALLISET TAVOITTEEMME: 1.Yhtenäinen oma yksilöllisiä taitoja jalostava valmennuslinja 2. Sinettiseura Pelaajamäärän jatkuva kasvu 4.Harjoitteluolosuhteiden parantaminen myös talviharjoittelun osalta 2.2. KOTIKENTTÄ /HARJOITUS-, JA PELIKESKUS Kauden 2012 aikana peli- ja harjoituskäyttöön valmistunut kotikenttämme on ollut toiminnassa koko kauden 2013 mahdollistaen hyvät olosuhteet huhtikuulta joulukuulle. Kotikenttämme on FC WILD:in SYDÄN jossa kaikki joukkueet harjoittelevat ja pelaavat. Kotikenttä vaatii huoltamista ja jatkuvaa kunnossapitoa jota on myös joukkueille informoitu jotta kaikki pitäisivät kentästämme mahdollisimman hyvää huolta. Keskusteluja ja alustavia suunnitelmia on katsomon ja huolto/sosiaalirakennuksen saaminen kenttäalueelle mahdollisimman pian. Pomoväst rf:ltä on selvitetty jotta kyseisille asioille on mahdollista saada tukea vuoden 2015 aikana. Ehkä myös UEFA:n Hattrick-tuki on mahdollinen, vaikka saimme jo tukea varsinaiseen kenttään VALMENNUKSEN KEHITTÄMINEN JA VALMENNUSLINJA Useat valmentajat kävivät kauden 2013 aikana Palloliiton ja Uudenmaan piirin järjestämillä kursseilla ja tietoiskuissa. Näiltä osin saatiin valmennuksen tietotaitoa kasvatettua. Kauden 2013 alusta palkattiin osa-aikainen valmennuspäällikkö Erkki Pääkkönen tekemään valmennuslinjaa yhdessä toiminnanjohtajan kanssa, hän oli myös mukana uuden T05-07 joukkueen valmennuksessa ja auttamassa seuran joukkueita, henkilökohtaisiin syihin vedoten hän lopetti syyskuun aikana FC WILD:ssa. Loppusyksyn ajan yritimme löytää uuden osa-aikaisen valmennuspäällikön, mutta päteviä ehdokkaita ei ollut. Tämän jälkeen päätettiin palkata päätoiminen valmennuspäällikkö jonka haku avattiin marraskuun aikana. Haastattelujen jälkeen päätettiin palkata tammikuun 2014 alusta uudeksi valmennuspäälliköksi Tiit Kaasik. Olimme koko 2013 kauden mukana Palloliiton Uudenmaan piirin valmennuslinjan prosessikoulutuksessa, mukana olivat myös VJS, FC Reipas, TuPS, KP-75, Kasiysi ja Leppävaaranpallo (FC ESPOO), GrIFK, HyPS, SV, JäPS ja FC WILD. Tämä koulutus oli silmiä avaava jossa avoimesti uudenmaan piirin 11 seuraa kehittivät ja jakoivat tietotaitoa auttaakseen Suomen jalkapalloa eteenpäin VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

6 2.4. KOULUTUKSET Koulutuksia järjestettiin myös pelinohjaajille 2000-syntyneille pelaajille Huoltajille Jojoille Rahastonhoitajille Lisäksi olimme seurana mukana Uudenmaan Piirin järjestämässä vapaaehtoisten johtamiskoulutuksessa sekä lukuisissa tietoiskuissa/seminaareissa. Toiminnanjohtaja Tapio Keränen aloitti myös marraskuussa SPL1-koulutuksen (Suomen Palloliiton Seuratoimijatutkinto) joka jatkui keväälle 2014 asti: SPL1-koulutuksen sisältö: Seuratoiminnan perusteet Seuran talous ja kannattava seuratoiminta Seura työyhteisönä Vapaaehtoisten johtaminen Itsensä johtaminen Markkinoinnin perusteet Viestintä, markkinointiviestintä, sosiaalinen media Käytännön myyntityön ja sponsorointiyhteistyön toteuttaminen 2.5. NETTISIVUT Seuran sivujen käyttö ja toiminnallisuus ovat koko ajan kasvaneet. Jokaisella joukkueella on myös omat joukkuesivut, jotka ovat olleet jatkuvassa käytössä. Sivuja kehitetään jatkuvasti palautteiden ja muiden tarpeiden perusteella. Tällä hetkellä olemme siinä vaiheessa jotta nettisivujen ilmettä ja toiminnallisuutta kannattanee parantaa kauden 2104 aikana. Nettisivuillamme toteutimme myös toisen kerran peräjälkeen tyytyväisyyskyselyn jossa kyselimme jäsenistöltä tietyn kysymyspatteriston. Kauden 2013 tyytyväisyyskysely oli hyvällä tasolla TOIMINTA VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

7 Valiokunnat - Talous & Hallinto (T&H), pj Heikki Lahdensuo - Olosuhteet & Varusteet (O&V), pj. Niko-Petteri Kujala - Pelaaja- ja valmennuskehitys (PVK), pj. Pasi Tauriainen - Markkinointi ja varainhankinta (MV), pj. Raimo Siirilä - Viestintä, pj. Heikki Lahdensuo - Tapahtumat, pj Sari Kangasniemi Valiokuntien tehtävänä on tehdä aloitteita ja valmistella ne johtokunnan päätöksentekoa varten sekä toteuttaa ja viedä päätetyt asiat käytäntöön. Toiminnanjohtaja Tapio Keränen on ollut mukana kaikissa valiokunnissa. Lisäksi valiokuntatyöhön ovat osallistuneet lähes kaikki johtokunnan jäsenet ja useat muut seuran toimihenkilöt. Valiokuntien palavereja on pidetty vaihtelevasti. Valiokuntien toimintaa on tarkoitus kehittää ja tiivistää entisestään. Taitokoulu SPL:n Uudenmaan piirin hyväksymä virallinen taitokoulu on pyörinyt koko kauden. Taitokoulu on ollut syntyneille tytöille ja pojille avoin, tosin maksullinen lisäharjoitus. Taitokoulun tavoitteet : - tarjota motivoituneille pelaajille viikoittainen lisäharjoitus - pallollista taitoharjoittelua - paljon toistoja - kuljetus niin että pelaaja vie palloa, eikä pallo pelaajaa - jalan osien monipuolinen käyttäminen - pallon suojaaminen - pallon haltuun ottaminen liikkeeseen ja/tai suojaukseen - pallon syöttäminen liikkeeseen ja/tai suojaukseen - laukaisuharjoituksia liikkuvaan palloon - harjoitusten tulee vahvistaa molempien jalkojen käyttöä Kykykoulu VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

8 Kykykoulu on ollut toiminnassa, ajatuksena tarjota taitavimmille ja motivoituneille pelaajillemme tasokas ja tehokas ylimääräinen treeni kerran viikossa omien joukkueharjoitusten lisäksi. Kykykoulun vetäjänä toimi syyskuuhun asti Erkki Pääkkönen ja loppukauden Pasi Tauriainen. Kykykoulu on pelaajalle maksullinen tasokas lisäharjoitus. Maalivahtikoulu FC WILD ry ja Keeper Cobras ry eivät jatkaneet kevään jälkeen yhteistyösopimusta. Tilalle on saatu Kaksi maalivahtivalmentajaa Tommi Paattakainen vastaa U6-U9 maalivahdeista kerran kahdessa viikossa ja Rahmon Kelmendi U10-U13 maalivahdeista kerran viikossa tapahtuneilla maalivahtiharjoitteilla. Maalivahtikoululla on määrätietoisesti pyritty kasvattamaan maalivahtien taitoja ja motivaatiota. Tyttöjalkapallo Vanhin tyttöjoukkue kaudella 2013 oli 1999-syntyneet ja nuorimmat tyttöjen joukkue, joten tytöillä on nykyään mahdollisuus aloittaa seurassamme jalkapalloharrastus yhtä nuorena kuin pojilla. Tämä mahdollistaa aikaisempaa paremmin sekä taitotason että pelaajamäärän kasvun. Parin kauden aikana suhteellisen hyvin toiminut YJ purettiin kauden 2013 jälkeen NuPS:in aloitteesta tytöistä osa oli jo kesän aikana siirtynyt HJK:n T00 edustusjoukkueeseen ja syksyllä lähti vielä lisää, yhteensä 8 tyttöä siirtyi. Loput 2000-tyttömme liittyivät 1999-joukkueeseemme, NuPS:sta oli tarkoitus tulla 2000-tyttöjä lisää mutta toisin kävi tytöt ohjattiin NuPS:iin koska meillä ei ollut tarjota tarpeeksi hyvää joukkuetta ko. ikäluokassa. Koulujalkapallo Koulujalkapalloperinnettä jatkettiin tuttuun tapaan syksynä Veikkolan alakoulun ja keväällä Vuorenmäen koulun ollessa mukana. Koululaisia oli mukana yhteensä n Tapahtuma on ollut joka vuosi erittäin toimiva konsepti koulun ja Uudenmaan piirin ollessa erittäin tyytyväinen järjestelyihin. Jalkapallopäivä toteutettiin muutaman oman pelaajan avulla heidän toimiessaan pelinohjaajina ja apuvalmentajina. Jalkapallokoulu Jalkapallokoulumme kesäkuun toisella viikolla on vakiinnuttanut paikkansa monen veikkolalaisen perheen kesässä. Lisäksi uutena oli elokuun kolmen päivän leiri johon tavoiteltiin noin 80 lasta. Koulumme on ollut joka vuonna täynnä ja järjestelyt toimineet hienosti vapaaehtoisvoimin valmennuksen, muonituksen jne. suhteen. Mukana oli tänä vuonna yhteensä n. 200 pelaajaa ja n. 30 toimihenkilöä. Perhepallo Perhepallotoiminta jatkui koko kauden keväällä ja syksyllä. Mukana on ollut n. 15 pelaajaa vanhempineen. Perhepalloilijat ovat syntyneitä tyttöjä ja poikia. Toiminta on ollut hauskaa palloon tutustumista. Perhepalloilijoista ja täysin uusista pelaajista muodostettiin syksyllä PT08 -joukkue. Päiväkotifutis Päiväkotifutis erillisenä tapahtumana ei toteutunut kaudella 2013 mutta silti yhteistyö päiväkotien kanssa on ollut hyvää, olemme tätä kautta saaneet uusia pelaajia Prinsessa- ja Ritarifutistoimintaan. Prinsessa- ja Ritarifutis FC WILD oli jo toisen vuoden peräkkäin mukana Palloliiton Osoitteena Futis- seurakehityshankkeessa 3-10 vuotiaille lapsille, jossa yhtenä osa-alueena oli Prinsessa- ja Ritarifutis. Hanke on ollut erittäin onnistunut, koska mukaan tulee vuosittain n. 100 lasta vanhempineen. Konsepti tuntuu toimivan hyvin ja lapset haluavat VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

9 tulla aluksi hiukan leikkimielisempään toimintaan mukaan. Suuret kiitokset tästä toiminnasta kuuluu Prinsessafutiksen vetäjälle Hanna-Marja Salonojalle ja n. kymmenelle apuohjaajalle jotka tekivät tämän mahdolliseksi. Taitokisat Taitotapahtumat keväällä ja syksyllä ovat myös vakiinnuttaneet paikkansa joukkueiden ohjelmistoon 136 eri pelaaja pelaajan osallistuessa taidon mittaamistapahtumaan. Tänä vuonna merkkisuorituksia tuli eri pelaajille yhteensä 50 kpl (vuonna kpl), joka on selkeä parannus viime vuoteen. Lähes parikymmentä mekintää saatiin myöskin kaikkien aikojen ennätystaulukkoon. Kauden 2013 merkkisuoritukset, 50 kpl: KULTAMERKKI (7 kpl): P01 Julius Tauriainen, P02 Niko Hienonen, P03 Niilo Saarikivi, P04 Samuel Schwarz, P04 Jimi Tauriainen, P05 Anton Packalen, P05 Veikko Valtonen HOPEAMERKKI (19 kpl): P00 Niklas Laakso, P00 Tuomas Veromaa, P01 Samu Pöysti, P03 Pyry Ketola, T03 Jenny Pelkonen, T03 Helmi Ojaluoma, T03 Saaga Nevanlinna, T03 Helmi Nieminen, T03 Moona Pölönen, P04 Waltteri Kallio, T04 Alisa Hairo, T04 Erika Tönnes, T04 Annika Tönnes, P05 Sebastian Rosengren, P05 Benjamin Silde, P05 Ville Kontio, P05 Aadam Salonen, P05 Kalle Sorsa, P05 Niklas Heikkilä PRONSSIMERKKI(24 kpl): T99 Laura Peltoniemi, P00 Akusti Kukkonen, P00 Oliver Oinonen, P01 Jonatan Schwarz, P02 Emil Packalen, P02 Anton Oinonen, P02 Johannes Juurakko, T02 Jenni Holmen, P03 Valtteri Nippula, P03 Nuutti Kallio, T03 Anni Troberg, T03 Neea Paasi, P04 Oliver Puhakka, P04 Aleksi Simanainen, P04 Jere Varteva, T04 Jenny Pilviö, P05 Aleksi Juurakko, P05 Oskari Saarinen, P05 Leo Kaarnola, P05 Rami Laitinen, P05 Veeti Sysmäläinen, T05 Anni Viinikka, T06 Hilma Nieminen, T06 Emmi Hirvonen Seuraamme edusti n.45 pelaajaa Uudenmaan piirin vuosittaisessa taitokilpailussa. UUDENMAAN PIIRIN TAITOKISOJEN PARHAAT SIJOITUKSET: 2. Niilo Saarikivi KULTAMERKKI PE10-sarjassa 4. Alisa Hairo KULTAMERKKI TF9-sarjassa 6. Samuel Schwarz KULTAMERKKI PF9-sarjassa 8. Pyry Ketola KULTAMERKKI PE10-sarjassa 13. Julius Tauriainen HOPEAMERKKI PD12-sarjassa 14. Jimi Tauriainen KULTAMERKKI PF9-sarjassa 18. Benjamin Silde KULTAMERKKI PF8-sarjassa Lisäksi kilpailun ulkopuolella Niko Hienonen olisi voittanut PE11-sarjan KULTAMERKILLÄÄN. Niko Suoritti oman taitokisansa eri aikaan kuin muut PE11 sarjan osallistujat jonka takia hanta ei hyväksytty piirin mestariksi VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

10 VALTAKUNNALLISET TAITOKISATULOKSET: Niilo Saarikivi poikien E10 sarjan SM3. eli PRONSSIA kultamerkin tuloksella 74,6 s Niko Hienonen poikien E11 sarjan SM4. eli neljäs kultamerkin tuloksella 79,3 s. Turnaukset Turnauksen järjestämistä varten on tehty turnausohjeistus sekä kylttejä yms. joukkueiden avuksi LISENSSIPELAAJAT Lisenssipelaajia seurassamme on vuoden 2013 loppuun mennessä 457 eli pelaajamäärissä tapahtui notkahdus ensimmäisen kerran viiteen vuoteen. Ikäkausittain katsottuna kasvua oli vain kaverimaailmassa. Tämä asettaakin lisähaasteita tulevaisuudelle, jotta pystymme tarjoamaan kasvumahdollisuuksia vanhemmille ikäluokille ja pitämään nuoremmat leikkimaailmaikäiset lapset mukana lajin kokeilun jälkeen WILD ROOTS Osoitteena Futis seurakehityshanke 3-10 vuotiaille eli WILD ROOTS ohjaa 3-10 vuotiaiden lasten toimintaa seurassamme, alla päivitetty vuosikello alle 10 v lasten toimintaa varten VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

11 3. ORGANISAATIO 3.1. FC WILD RY:N ORGANISAATIOKAAVIO: VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

12 3.2. JOHTOKUNNAN KOKOUKSET Johtokunnan kokouksia pidettiin n. 10 kauden aikana. Johtokunnan jäseninä kaudella 2013 toimivat: Puheenjohtaja: Heikki Lahdensuo Varapuheenjohtajat: Niko-Petteri Kujala ja Heikki Vahtera Sihteeri: Sari Kangasniemi Rahastonhoitaja: Jarmo Havukunnas Jäsenet o Pasi Tauriainen o Seppo Olsbo o Raimo Siirilä 3.3. JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUKSET VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

13 Joukkueenjohtajien kokouksia pidettiin lähes joka kuukausi. Kokouksissa osanotto on kuitenkin ollut suhteellisen pientä, joten lisää osallistujia tarvitaan jatkossa TYÖNTEKIJÄT Seuralla on palkattu päätoiminen toiminnanjohtaja Tapio Keränen. Seuralla oli palkattuna osa-aikainen valmennuspäällikkö Erkki Pääkkönen JOUKKUEET Seuran joukkueet muodostuivat 16:sta juniori- ja 1:stä aikuisten joukkueesta. Näiden lisäksi seurassa toimii Prinsessa- ja Ritarifutis- ja perhepalloryhmät JUNIORIT Kaudella 2013 junioreihin kuuluneet joukkueet: B-pojat (YJ- Hongan kanssa) o kevät: 11v11 kolmossarja o syksy:11v11 kolmossarja P98 o C15 7v7 P00 Sudet o Sininen: kevät D13 ykkönen 9v9, syksy D13 kakkonen 9v9 nousu takaisin ykköseen o Valkoinen: D13 kakkonen 9v9, syksy D13 kolmonen 9v9 nousu takaisin kakkoseen P01 o Indians: kevät D12 ykkönen 9v9, syksy D12 kakkonen 9v9 o Cowboys: kevät D12 kakkonen 9v9, syksy D12 kolmonen 9v9 P02 Dogs o Sininen: E11 pelitällisarja 7v7 lohko 2 o Valkoinen: E11 pelitällisarja 7v7 lohko 6 (kevät) ja 7 (syksy) P03 o Sininen: E10 pelitällisarja 7v7 lohko 2 (kevät) ja 1 (syksy) o Valkoinen: E10 pelitällisarja 7v7 lohko 3 o Raita: E10 pelitällisarja 7v7 lohko 7 (kevät) ja 8 (syksy) P04 o Sininen: Espoonliiga 7v7 o Valkoinen: Espoonliiga 7v7 P05 Barca o Sininen: Espoonliiga 5v5 o Valkoinen: Espoonliiga 5v5 P06 o Sininen: Espoonliiga 5v5 o Valkoinen: Espoonliiga 5v VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

14 P07 o Sininen: Espoonliiga 5v5 (vain syksy) o Valkoinen: Espoonliiga 5v5 (vain syksy) T99 FC WILD/NuPS YJ o YJ: kevät C14 ykkönen 9v9, syksy C14 kakkonen 9v9 nousu ykköseen T00 FC WILD/NuPS YJ o YJ1: D13 aluesarja 11v11 o YJ2: kevät: D13 ykkönen 9v9, syksyllä ei joukkuetta T01 NuPS/FC WILD YJ o YJ1: kevät D12 kilpasarjakarsinta 9v9, syksy D12 aluesarja 9v9 o YJ2: D12 ykkönen 9v9 T02 Blue Fox o E11 pelitällisarja 7v7 lohko 2 T03 Lumikot o Sininen: E10 pelitällisarja 7v7 lohko 1 T04 MimmiLeijonat o Sininen: Espoonliiga 7v7 o Valkoinen: Espoonliiga 7v7 T05-07 Villivarsat o T05 espoon liiga 5v5 o T06 espoon liiga 5v AIKUISET Naisten joukkue pelasi 4. divisioonassa. 5. TAPAHTUMAT Kaudella 2013 pidettiin mm. seuraavat tapahtumat: Taitotapahtumat keväällä ja syksyllä Kaikki Pelaa- koulujalkapallotapahtumat keväällä (Vuorenmäen koulu) ja syksyllä (Veikkolan koulu) Veikkolan Futiskentän avajaiset Prinsessa- ja Ritarifutista toukokuusta syyskuuhun karuselliturnaukset kaksi keväällä ja kaksi syksyllä Joukkueiden omia turnauksia keväällä ja syksyllä Jalkapallokoulu kesäkuun ja elokuun alussa Kauden päättäjäiset marraskuussa 6. TALOUS Joukkueiden rahastonhoitajia ja joukkueenjohtajia varten on tehty oma talous ohjeistus jotta seurana toimimme lakien ja säädösten mukaisesti VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

15 Talouden pidossa olemme siirtyneet cj-palvelut tilitoimiston ja fortnox laskutus ja kirjanpito-ohjelman käyttöön koska pitkäaikainen kirjanpitäjämme ei ehtinyt enää hoitaa seuran kirjanpitoa. Fortnoxissa on ollut tiettyjä ongelmia joten siirtyminen ko. järjestelmään on aiheuttanut jonkin verran vaivaa ja opettelemista. 7. OLOSUHTEET Veikkolan Futiskenttä eli FC WILD:in KOTIKENTTÄ on harjoitus- ja pelikeskuksemme n. 9kk ajan vuodesta mahdollistaen pelaajien yksilöllisen kehittämisen eri tavalla kuin aikaisemmin. Kaudella 2013 joukkueet hyödynsivät otteluissaan ja treeneissään myös seuraavia maksuttomia kenttiä / alueita: Veikkolan hiekkakenttiä Lapinkylän nurmikenttää Navalan nurmialuetta Masalan kupla (ilmainen kevät 2013) Veikkolan koulun liikuntasalia Vuorenmäen koulun liikuntasalia Sjökullan koulun liikuntasalia Lisäksi käytimme seuraavia maksullisia kenttiä: VEIKKOLAN FUTISKENTTÄ Nummelan hallia Masalan kupla (maksullinen syksy 2013 alkaen) Osa harjoituskentistä on kaukana Veikkolasta. Olemme joutuneet käyttämään myös näitä sekä maksullisia kenttiä hyväksi, koska omalla kylällä olevien kenttien ja salien vuorot eivät ole riittäneet kasvaneelle pelaajamäärällemme. 8. VARUSTEET Kauden aikana siirryimme käyttämään JAKO:n varusteita koska NIKE:ltä loppui vaaleansininen mallisto kokonaan, joka on kuitenkin seuramme pääväri. 9. VIESTINTÄ Viestinnässä seuran www-sivut ja sähköposti ovat olleet avainasemassa. Myös Kylänraitti -paikallislehteä on käytetty säännöllisesti. Lisäksi on otettu käyttöön Facebook-sivut ja seuran blogi. Lisäksi viestintävaliokunta on tehnyt viestintäsuunnitelman terävöittämään seuran viestintää. Veikkolan Futiskentän avajaisiin liittyen myös Helsingin sanomat teki omaan lehteensä aukeaman jutun haastatellen viestintävaliokunnan jäseniä ja paria pelaajaa VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

16 Veikkolassa FC WILD ry Tapio Keränen toiminnanjohtaja Heikki Lahdensuo Puheenjohtaja LIITTEET: Joukkueiden toimintakertomukset VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2011

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2011 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2011 Teollisuustie 9, 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 9) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura.

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2012

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2012 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2012 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 12) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 9) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2013

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2013 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Teollisuustie 9, 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 9) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2012

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2012 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2012 Teollisuustie 9, 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 9) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

GrIFK Kehittämisprojektin toteutus ja johtaminen : Seuran toimintalinjojen luominen ja jalkauttaminen 2010-2013

GrIFK Kehittämisprojektin toteutus ja johtaminen : Seuran toimintalinjojen luominen ja jalkauttaminen 2010-2013 GrIFK Kehittämisprojektin toteutus ja johtaminen : Seuran toimintalinjojen luominen ja jalkauttaminen 2010-2013 SPL JET III Arto Tuohisto-Kokko päivitys 14.03.2011 GrIFK jalkapallo TAHTOTILA MISSIO: GrIFK:n

Lisätiedot

TPV:n pelaajan polku. Click to add text

TPV:n pelaajan polku. Click to add text TPV:n pelaajan polku Click to add text Pelaajan polku Pelaajan polku TPV:ssä käsittää kolme osakokonaisuutta. Suuri osa pelaajista aloittaa TPV-uransa kaupunginosatoiminnasta, josta kilpailullisempaan

Lisätiedot

Jokelan Kisa jalkapallo

Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa tarjoaa kaikille Jokelan ja lähialueen asukkaille laadukasta jalkapalloharrastusta ikään ja tasoon katsomatta. Teemme yhteistyötä lähiseurojen kanssa tarjotaksemme

Lisätiedot

LePa P01 vanhempien palaveri

LePa P01 vanhempien palaveri LePa P01 vanhempien palaveri Katsaus kuluneeseen kesäkauteen / Valmentajat Maksut & Varainkeruu 2012 / Merja Maksut & Varainkeruu 2013 / Merja Tavoite, Haaste ja Harraste joukkueet / Anton Toimintamalli

Lisätiedot

FC WILD Tyytyväisyyskysely 2014 24.04.2013

FC WILD Tyytyväisyyskysely 2014 24.04.2013 FC WILD Tyytyväisyyskysely 214 24.4.213 Yleistä/taustaa Tyytyväisyyskysely järjestettiin kolmatta kertaa Kyselyn tavoitteena on saada kuuluviin kentän ääni, jotta seura pystyy ottamaan jäsenistön toiveet

Lisätiedot

PEP Seurakehitys. Alkutila 2011 vs. lopputila 2012. Kari Alho, Johtokunnan pj.

PEP Seurakehitys. Alkutila 2011 vs. lopputila 2012. Kari Alho, Johtokunnan pj. PEP Seurakehitys 11 vs. lopputila 1 Kari Alho, Johtokunnan pj. Tausta PEP osallistui vuonna 11 alueelliseen seurakehityshankkeeseen yhdessä muun Uudenmaan ja Pirkanmaan seuran kanssa kyselyllä tammikuussa

Lisätiedot

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012 HooGee Tiikerit 2004 Vanhempainilta 11.4. 2012 Kevään toiminta Treenejä: Tiistaisin Myntinsyrjässä ja Niittykummussa huhtikuun loppuun La 10-11 Matinkylän uudella tekonurmella Toukokuun alusta to klo 17/17.30-18.30

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Vuosi 2014 on seuran kahdestoista varsinainen toimintavuosi. Vuosille 2013 2015 tehtiin päätös palkata AC Kirkkonummi- ACK ry:lle oppisopimuksella kokopäiväisesti toimiva

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016

TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016 1 TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016 Vuosikokouksessa 16.12.2015 1993-2015 2015 - SISÄLLYSLUETTELO 2 Organisaatiokaavio 2015-2016... 3 Painopistealueet 2015-2016... 3 Strategia 2015-2016 (pohjautuu

Lisätiedot

FC WILD viestintäsuunnitelma. 12.04.2015 Tapio Keränen

FC WILD viestintäsuunnitelma. 12.04.2015 Tapio Keränen FC WILD viestintäsuunnitelma 12.04.2015 Tapio Keränen Sisältö Viestinnän nykytila Viestinnän tavoitteet Viestinnän osapuolet Viestinnän foorumit ja kanavat Viestinnän vuosikello Viestinnän mittarit Tulevat

Lisätiedot

1990-luvulla jääkiekon pelaaminen ulkojäillä tuli mahdottomaksi ja jääkiekkotoiminta seurassa loppui.

1990-luvulla jääkiekon pelaaminen ulkojäillä tuli mahdottomaksi ja jääkiekkotoiminta seurassa loppui. 1. Johdanto Seurakäsikirja on laadittu kaikkien seuratyötä tekevien avuksi. Tämän seurakäsikirjan tarkoituksena on esitellä Joutsan Seudun Pallon toimintaa sekä antaa suuntaviivat kaikille seuran toiminnassa

Lisätiedot

Foot PASS Finland Auditoini 1

Foot PASS Finland Auditoini 1 Turun Nappulaliiga Turun Nappulaliiga, TuNL 20400 Turku 20500 Turku 19/03/2012 03/05/2010 yhteispisteet 5500 3525 64 5500 3272 59 organisaatio 300 290 97 300 270 90 strategia 500 436 87 500 424 85 pelaajakartoitus

Lisätiedot

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015 FC REIPAS Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015 P09 vanhempainilta Asialista Seuraesittely Kauden toimintasuunnitelma Maksut Toimihenkilöt Viestinnän käytännöt FC REIPAS Iloa, Innostumista,

Lisätiedot

Viestintäsuunnitelma

Viestintäsuunnitelma VIESTINTÄSUUNITELMA 1(10) Viestintäsuunnitelma Tervarit Juniorit ry VIESTINTÄSUUNITELMA 2(10) Sisällys 1. Johdanto 2. Tervarit Juniorit 3. Arvot 4. Viestinnän kohteet ja tavoitteet 5. Tervarit Juniorit

Lisätiedot

FC Honka. 2007 Ikäluokkamalli

FC Honka. 2007 Ikäluokkamalli FC Honka 2007 Ikäluokkamalli Innopoli 29.10.2014 Organisaatiokaavio (2014-2015) Urheilullinen ja valmennuksellinen vastuu. Mukana säännöllisesti kaikkien ryhmien tapahtumissa. 07 ikäluokan johtoryhmä Ikäluokkavastaava

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2007 Nummelan Palloseura ry 28.11.2006 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015 Koivukylän Palloseura ry B-juniorit Toimintasuunnitelma kaudella 2015 01.12.2014 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2014 31.10.2015. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja:

Lisätiedot

PEPO Lappeenranta ry on kasvava jalkapalloseura

PEPO Lappeenranta ry on kasvava jalkapalloseura PEPO Lappeenranta ry on kasvava jalkapalloseura Seura kuuluu Suomen Palloliiton Kaakkois-Suomen piiriin ja oli vuonna 2013 lisenssipelaajamäärällä (440) piirin alueen eli Kymenlaakson, Länsi-, Etelä- ja

Lisätiedot

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 Jatketaan vuonna 2012 aloitettua työtä lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen kehittämisen parissa Toimintamme päivittyy SUNDAY LEAGUE

Lisätiedot

Järvenpään Palloseura P04 FOREVER-kesäturnaus 11.06.2016. Turnausinfo ja otteluohjelma

Järvenpään Palloseura P04 FOREVER-kesäturnaus 11.06.2016. Turnausinfo ja otteluohjelma Järvenpään Palloseura P04 FOREVER-kesäturnaus 11.06.2016 Turnausinfo ja otteluohjelma Huom! Välittäkää tiedot etukäteen joukkueillenne. Tätä dokumenttia ei jaeta paikanpäällä kaikille. Tervetuloa Järvenpään

Lisätiedot

Tikkakosken Tikka ry 2015

Tikkakosken Tikka ry 2015 22.6.2015 RINGETEN G-JOUKKUEEN TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2014 2015 Tikkakosken Tikan G-ringettejoukkueen toiminta oli suunnattu liikunnasta, ringetestä ja joukkuepelistä kiinnostuneille vuonna 2007 ja

Lisätiedot

Tähtiainesta! Tähtiainesta! Isännän ääni 2014 Komeettojen hallintotapa

Tähtiainesta! Tähtiainesta! Isännän ääni 2014 Komeettojen hallintotapa Tähtiainesta! Wikipedia: Isännän ääni 2014 Komeettojen hallintotapa 1500 Jyväskylä (1500 Jyvaskyla) is a small Main belt asteroid. It was discovered by Y. Väisälä on October 16, 1938, and is named after

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2013-30.09.2014. Jatkovuosikokouksessa 27.1.2014

TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2013-30.09.2014. Jatkovuosikokouksessa 27.1.2014 1 TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2013-30.09.2014 Jatkovuosikokouksessa 27.1.2014 2 Sisällysluettelo Toimintasuunnitelma... 1 Organisaatiokaavio... 3 HauPan strategia 2014-2015... 3 Arvot... 4 Tehtävä... 4 Visio...

Lisätiedot

Organisaatio 2014 16.1.2014 2. Toimisto Arkisto. Supporterit Nimityskomitea. GBK johtokunta. Edustusjalkapallo jaosto. PR-jaosto.

Organisaatio 2014 16.1.2014 2. Toimisto Arkisto. Supporterit Nimityskomitea. GBK johtokunta. Edustusjalkapallo jaosto. PR-jaosto. 16.1.2014 1 Organisaatio 2014 GBK johtokunta Toimisto Arkisto Supporterit Nimityskomitea Edustusjalkapallo jaosto Juniorijaosto Talousjaosto Kokkola Cup jaosto PR-jaosto Miehet GBK I, II, Tigers, III,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015 -

TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015 - TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015-20.12014 TPV:n arvot 4. Mihin toimintamme perustuu? Tavoitteellisuus Positiivisuus Vastuullisuus!loisuus! Visio 2017 Tähtien tekijä TPV toimii monipuolisesti osana tamperelaista

Lisätiedot

LePa P01 vanhempien palaveri

LePa P01 vanhempien palaveri LePa P01 vanhempien palaveri Toimintamalli syksystä 2012 eteenpäin / Merja Toimihenkilö valinnat talvikausi 2012-2013 / Merja Maksut & Varainkeruu 2013 / Merja Talvisarjat / Merja Muut asiat / Kaikki Tarvittavat

Lisätiedot

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä)

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä) Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä) 1.6.2009 1. Yleistä Tämä tietopaketti ja ohjeistus on luotu selventämään joukkueen sisäisiä toimintatapoja sekä

Lisätiedot

FC WILD Seuran viestintäsuunnitelma Viestintävaliokunta

FC WILD Seuran viestintäsuunnitelma Viestintävaliokunta FC WILD Seuran viestintäsuunnitelma 31.1.2013 Viestintävaliokunta Sisältö Viestinnän nykytila Viestinnän tavoitteet Viestinnän osapuolet Viestinnän foorumit ja kanavat Viestinnän vuosikello Viestinnän

Lisätiedot

F.C. KASIYSI TOIMINTASUUNNITELMA

F.C. KASIYSI TOIMINTASUUNNITELMA 7.11.2014 Sivu 1 (5) F.C. KASIYSI TOIMINTASUUNNITELMA 2015 7.11.2014 Sivu 2 (5) Taustaa vuodelle 2015 F.C. Kasiysi Espoo ry:n strategiakauden viimeinen vuosi on alkamassa. Strategiamme mukaan - Keskeisin

Lisätiedot

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto Kaikki 07 syntyneet pelaajat ovat tervetulleita perustettavaan ikäluokkaan mukaan.

Lisätiedot

PK-35 ry Toimintasuunnitelma 18.11.2015

PK-35 ry Toimintasuunnitelma 18.11.2015 PK-35 ry Toimintasuunnitelma 18.11.2015 Seuran päämäärä ja tavoite PK-35 pyrkii olemaan toiminta-alueensa suurin, monipuolisin ja kehittyvin jalkapalloseura, joka tarjoaa parhaat mahdolliset edellytykset

Lisätiedot

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 -

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 - Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015-1 Yleiset sinettiseurakriteerit Seuralla on kirjallinen toimintalinja seuran toimintaperiaatteista ja -tavoista. Seura pitää huolta

Lisätiedot

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta P04 VANHEMPAINILTA Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta 06.10.2015 FC Wild P04 kausi 2015 1.10.2014 30.9.2015 26 pelaajaa 6 147 Turnausta harjoituskertaa 2 Joukkuetta

Lisätiedot

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry (HJS)

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry (HJS) Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry (HJS) Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Yleistä: Vuosi on seuramme viidestoista toimintavuosi. Ennusteen mukaan seura liikuttaa poikien ja tyttöjen sekä naisten joukkueissa

Lisätiedot

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE 01.04.2009 LAIHIAN LUJA LENTOPALLOJAOSTO TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE Tämän kirjan omistaa : Joukkueeni : Valmentaja : Valmentaja puhelinnumero: Joukkueen

Lisätiedot

PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA?

PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA? PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA? tiistai 30. kesäkuuta 2015 Sisällysluettelo Saatteeksi... 1 Pelaajanpolku... 2 Tyrvisliiga... 2 Ikäkausijoukkueet... 4 F-9... 4 E-10 (pojat/tytöt)...

Lisätiedot

Vanhempainilta 3.5.2016

Vanhempainilta 3.5.2016 Vanhempainilta 3.5.2016 Perustettu 2006 Palloliiton Grassroots-palkinto Vuoden 2014 harraste- ja kasvattajaseura FC Kangasalan kausimaksut ovat mahdollisimman alhaiset Talkootyö Toiminta kasvaa Etenkin

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma, vuosi 2016

Toimintasuunnitelma, vuosi 2016 Toimintasuunnitelma, vuosi 2016 Sisällysluettelo 1 Toiminta-ajatus... 2 2 Arvot... 2 3 Visio... 2 4 Yleistä... 2 5 Painopistealueet... 3 6 Harrastus- ja kilpailutoiminta... 4 7 Pallokoulu ja PerheFutis...

Lisätiedot

Joukkueenjohtajana PEPissä

Joukkueenjohtajana PEPissä Joukkueenjohtajana PEPissä (Jalkapallo 2013) Kari Alho Sisältö PEP organisaatio Työntekijät + vapaaehtoiset Missio, Visio, Arvot Joukkueenjohtajien tehtävät (jalkapallo) Tukiryhmän (vanhempien) tapaamiset

Lisätiedot

KONTU OPAS Ohjeita jalkapalloilua aloittavien perheille

KONTU OPAS Ohjeita jalkapalloilua aloittavien perheille KONTU OPAS Ohjeita jalkapalloilua aloittavien perheille FC Kontu - kaikille avoin FC Kontussa joukkuetoiminta alkaa 6-ikävuodesta niin tytöillä kuin pojillakin. Jalkapallon voi aloittaa myöhemminkin. Suositeltavaa

Lisätiedot

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä.

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2015 31.12.2015 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

TOIMINNAN KÄSIKIRJA 1940

TOIMINNAN KÄSIKIRJA 1940 TOIMINNAN KÄIKIRJA 1940 JALKAPALLOA VUODETA 1940 IÄLLYLUETTELO 1 JOHDANTO 2 JÄNTEVÄN ARVOT JA TAVOITTEET 3 ORGANIAATIO MALLI 3.1 EURAN JOHTOKUNTA 4 JÄNTEVÄ JA VIETINTÄ 4.1 IÄINEN JA ULKOINEN VIETINTÄ 4.2

Lisätiedot

Pelaajat on jaettu 3 alueelliseen harjoitusryhmään. Ryhmäjako kutsun lopussa

Pelaajat on jaettu 3 alueelliseen harjoitusryhmään. Ryhmäjako kutsun lopussa Poikien D13 (2002) Alueelliset harjoituspäivät marraskuussa! Uudenmaan piirin D13 (2002) poikien piirijoukkue-ehdokkaat kutsutaan otsikon mukaisiin tapahtumiin. Tapahtumat pidetään 19.11.2014 Myyrmäen

Lisätiedot

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 Toivalan Urheilijat ry ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 PVM: 10.1.2016 1. Joukkueen toimihenkilöt: Valmentajat: Suvi Kankkunen Puh. 050 381 2105, kankkunens@gmail.com Erika Hyttinen Puh.

Lisätiedot

Vantaan Jalkapalloseura

Vantaan Jalkapalloseura Vantaan Jalkapalloseura 2008-syntyneiden joukkueiden perustaminen Vantaan Jalkapalloseura ry - Vantaalainen Jalkapalloseura - N. 1500 lisenssipelaajaa - Suomen yksi suurimmista jalkapalloseuroista - Oma

Lisätiedot

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012 Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012 Aika: 11.9.2012 klo 18.30 Paikka: Kellokosken jäähallin kahvio 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.30 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Seuran päämäärä ja tavoite

Seuran päämäärä ja tavoite Seuran päämäärä ja tavoite PK-35 haluaa olla toiminta-alueensa suurin, monipuolisin ja kehittyvin jalkapalloseura, joka tarjoaa parhaat edellytykset kilpa- ja harrastejalkapallolle. Seuran tavoitteena

Lisätiedot

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015 MuurY P07 Futis Vanhempainkokous 8.4. 2015 Agenda Urheilun säännöt Joukkueentoimihenkilöt Harjoitukset ja pelit Budjetti Urheilun Pelisäännöt kaudelle 2015 MuurY P07 Futis joukkueen säännöt Nämä säännöt

Lisätiedot

KAUSISUUNNITELMA 2012-2013

KAUSISUUNNITELMA 2012-2013 FCFJ T03-05 KAUSISUUNNITELMA 2012-2013 Yleiset Vastuuvalmentaja: Kriba Karlsson Joukkuejohtaja: Tiina Rahkonen Valmentajia: Tom Nyman Krisse Tanila-Pellikka (Janne, Petteri, Jouko, Pale) Rahastonhoitaja:

Lisätiedot

Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi , ja Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja

Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi , ja Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi 2016-2017, 2017-2018 ja 2018-2019 Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja strategiset painopisteet Strategian osana on määritelty myös seuran

Lisätiedot

Sibbo Vargarnan (P02) Toimintasuunnitelma 2015

Sibbo Vargarnan (P02) Toimintasuunnitelma 2015 1.Valmentajat : Ari Isomäki isomaki.ari@gmail.com Tiistaisin ja joskus sunnuntaisin Magnus Sundman Magnus.Sundman@hotmail.fi(vastuuvalmentaja) Tiistai ja joskus sunnuntaisin(huhtikuuhun asti) Aki Räsänen

Lisätiedot

TPV Strategia - Päivitys

TPV Strategia - Päivitys TPV 2017 Strategia - Päivitys 2016-6.12.2015 TPV:n arvot 1. Tavoitteellisuus 2. Positiivisuus 3. Vastuullisuus 4.!loisuus! Mihin toimintamme perustuu? Visio 2017 Tähtien tekijä - TPV toimii monipuolisesti

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2014 Nummelan Palloseura ry 13.11.2013 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT... 3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy JOUKKUE 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00Pojat salibandy YHTEISTYÖKUMPPANI Tutustu lisää klikkaamalla logoa! KAUSIKATSAUS 2011-2012 Uutta pelikautta

Lisätiedot

M-Teamin strategia

M-Teamin strategia M-Teamin strategia 2014-2018 25.8.2014 Toimintaympäristön muutostekijät M-Teamin strategia Salibandyliiton strategia Yhteisöllisyys, vapaaehtoistyö ja seurauskollisuus Kilpailu kunnallisista liikuntapaikoista

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2009

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2009 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2009 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 30) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

Vanhempainilta 20.4.2015

Vanhempainilta 20.4.2015 Vanhempainilta 20.4.2015 Perustettu 2006 FC Kangasalan kausimaksut ovat mahdollisimman alhaiset Talkootyö Toiminta kasvaa Etenkin nuoremmat ikäluokat isoja Yhteensä noin 500 pelaaja Visio 2017: Iloista

Lisätiedot

JOUKKUEEN- JOHTAJA 5.12.2013

JOUKKUEEN- JOHTAJA 5.12.2013 JOUKKUEEN- JOHTAJA JOUKKUEENJOHTAJA Seuratoiminta on kaiken sydän Joukkueenjohtaja on joukkueen johtaja Joukkue on aina tiimi Vanhemmat ovat suurin voimavara Turnaus- ja ottelujärjestelyt Miksi tieto kulkee

Lisätiedot

LePa P01 vanhempien palaveri

LePa P01 vanhempien palaveri LePa P01 vanhempien palaveri Tavoite, Haaste ja Harraste joukkueiden muodostaminen syksyllä 2012 / Rölli + Taitokoulun peluuttamisen perusteet Katsaus kuluneeseen talvikauteen / Valmentajat Kesäkausi 2012

Lisätiedot

IF Sibbo-Vargarna r.f.

IF Sibbo-Vargarna r.f. IF Sibbo-Vargarna r.f. Valmennuksen tavoitteet eri ikäluokissa IKÄ TAVOITE SISÄLTÖ ± 7 4 v 4 5 v 5 PALLON HALLITSEMINEN: minä ja pallo pallokosketus pallon hallinta potkut PIENPELIT, TAITOPELIT: suunta

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/5 Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry (PEP) on Pohjois-Espoon alueella toimiva urheiluseura, joka keskittyy pääsääntöisesti juniori- ja harrastusjalkapallo-

Lisätiedot

Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta 1.10.2015

Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta 1.10.2015 Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta 1.10.2015 Tuusulan Palloseuran organisaatio Jäsenet Vuosikokoukset Luottamushenkilöt Johtokunta PJ + 6-8 jäsentä Toimisto Toiminnanjohtaja Hilu Pelander 1.11.15

Lisätiedot

TPV laatujärjestelmä ja seurajohtaminen

TPV laatujärjestelmä ja seurajohtaminen TPV laatujärjestelmä ja seurajohtaminen Ville Salonen Jouni Kaikuranta Isännän Ääni seuraseminaari, SPL Satakunta, Tampere ja Turku 29-30.1.2016 Pori Tampereen Pallo-Veikot Perustettu 1930 Jalkapallon

Lisätiedot

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneet)

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneet) Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneet) 31.5.2010 Yleistä Tämä tietopaketti ja ohjeistus on luotu selventämään joukkueen sisäisiä toimintatapoja sekä parantamaan informointia

Lisätiedot

Futsalin Kymiliiga. Kouvolan jalkapallo 2014-2015

Futsalin Kymiliiga. Kouvolan jalkapallo 2014-2015 20142015 Futsalin Kymiliiga Kouvolan jalkapallo 2014-2015 Juniorijalkapalloilijoille futsal on mitä parhain taidon ja peliälyn kehittämismuoto. Pienellä kentällä kaikki pääsevät osalliseksi peliin. Pelin

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2015

TOIMINTAKERTOMUS 2015 TOIMINTAKERTOMUS 2015 Kulunut toimintakausi oli Kaarinan Nappuloiden 39. Seuran jalkapallotoimintaan osallistui kuluneella kaudella lähes 450 poikaa ja tyttöä. Jäsenet ovat iältään 3 11 -vuotiaita. Kaarinan

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 1 (6) Toimintasuunnitelma kaudelle 1.5.2009 30.4.2010 Seurassa toimii kauden aikana juniorijoukkueita kahdessatoissa eri ikäluokassa G- junioreista A-junioreihin.

Lisätiedot

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille.

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Tervetuloa idylliseen Porvooseen nauttimaan hienosta jalkapallosta! Aika ja

Lisätiedot

Strategia 2015-2020 Pieksämäki Curling ry versio 2

Strategia 2015-2020 Pieksämäki Curling ry versio 2 Strategia 2015-2020 Pieksämäki Curling ry versio 2 1 Johdanto Tämä Pieksämäki Curling Ry:n strategia 2015-2020 ohjaa seuran toimintaa ja antaa suuntaviivat kehitykselle. Käytännössä strategia ohjaa vuosien

Lisätiedot

LePa P01 vanhempien palaveri

LePa P01 vanhempien palaveri LePa P01 vanhempien palaveri Katsaus kuluneeseen talvikauteen / Valmentajat Kesäkausi 2013 / Valmentajat Toimihenkilöt kesäkausi 2013 / Merja Kesäkauden kotipeli kenttien teko / Merja Kesän jalkapallo

Lisätiedot

SEURASEMINAARI 30.11.2014

SEURASEMINAARI 30.11.2014 SEURASEMINAARI 30.11.2014 Seurakäynnit 2015 / haku OKM:n seuratuki ja työllistämistuki Liiton tuet kaudelle 2014 2015 Ringetteviikko 24.1. 1.2.2015 Tie huipulle -tapahtuma MM-kisat ja Ringette Festivaali

Lisätiedot

Taustaa. Vision taustana on selvittää seuran nykytilanne ja mikä on KemPa:n tulevaisuus ja päämäärät. Keminmaan Pallo ry

Taustaa. Vision taustana on selvittää seuran nykytilanne ja mikä on KemPa:n tulevaisuus ja päämäärät. Keminmaan Pallo ry KemPa Taustaa Vision taustana on selvittää seuran nykytilanne ja mikä on KemPa:n tulevaisuus ja päämäärät Pelaajamäärä Pelipassien määrä 2010-2012 180 160 140 120 100 80 Sarja1 60 40 20 0 2010 2011 toukukuu

Lisätiedot

KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja

KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja 1. Yleista joukkueenjohtamisesta - Joukkueenjohtajan valitsee vanhempainkokous, jonka vahvistaa juniorijaosto. Joukkueenjohtajia voi olla myos useampia - Joukkueenjohtaja

Lisätiedot

Turun Ringette ry Läntinen Pitkäkatu 22 b 29 Seuran y-tunnus 14543583 20100 Turku www.turunringette.fi

Turun Ringette ry Läntinen Pitkäkatu 22 b 29 Seuran y-tunnus 14543583 20100 Turku www.turunringette.fi 1(5) Kausi: Joukkue: 1. Joukkueen toimihenkilöt Joukkueenjohtaja: Varajoukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja: Valmentaja: Vastuuhuoltaja: Huoltaja: Rahastonhoitaja Suku- ja etunimi Valmentajakoulutus

Lisätiedot

Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2013 POJAT. D12 pojat

Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2013 POJAT. D12 pojat Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2013 - yhteinen tarkoittaa yhteissarjaa Uudenmaan piirin joukkueiden kanssa - piireittäin tarkoittaa että kummallakin piirillä omat sisäiset sarjansa POJAT KEVÄT KILPASARJAKARSINTA

Lisätiedot

LePa P01 vanhempien palaveri

LePa P01 vanhempien palaveri LePa P01 vanhempien palaveri Katsaus kuluneeseen kesäkauteen / Valmentajat Talvikausi 2013-2014/ Valmentajat Kesäkausi 2014 Toimihenkilöt talvikausi 2013-2014 / Merja Maksut 2013-2014 / Merja Muita Asioita

Lisätiedot

KURINPITOVALIOKUNNAN KOKOUS 1 / 14 KURINPITOVALIOKUNNAN SÄHKÖPOSTIKOKOUS 1 / 14

KURINPITOVALIOKUNNAN KOKOUS 1 / 14 KURINPITOVALIOKUNNAN SÄHKÖPOSTIKOKOUS 1 / 14 1 KURINPITOVALIOKUNNAN KOKOUS 1 / 14 KURINPITOVALIOKUNNAN SÄHKÖPOSTIKOKOUS 1 / 14 PÖYTÄKIRJA Aika 3.6.2014, klo 17.00 18.45 ja sähköpostikokous 6.6.2014 Paikka: Läsnä: Estyneet: Piirin toimisto, Tavitie

Lisätiedot

GrIFK valmentaja-info Syksy 2012 Torstaina 25.10.2012

GrIFK valmentaja-info Syksy 2012 Torstaina 25.10.2012 GrIFK valmentaja-info Syksy 2012 Torstaina 25.10.2012 GrIFK Valmentaja-ilta Torstaina 25.10.2012 klo 18.00 keskuskenttä 1.Vuoden 2013 kausisuunnitelmat GrIFK valmennuslinjan mukaan: - missä sarjoissa pelataan

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2008 Nummelan Palloseura ry 28.11.2007 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT... 3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

MP D13. VANHEMPAINILTA Urpolan koululla klo 18.00

MP D13. VANHEMPAINILTA Urpolan koululla klo 18.00 MP D13 VANHEMPAINILTA 22.2.2016 Urpolan koululla klo 18.00 ASIALISTA 1. Joukkueen toimihenkilöt kaudella 2016 2. Pelisäännöt 3. Harjoitukset 4. Pelit ja turnaukset kaudella 2016 5. Pelipassit + vakuutukset

Lisätiedot

Joukkueenjohtaja. Hoitaa varuste- ja muut hankinnat yhdessä ennalta sovitun varustevastaavan kanssa

Joukkueenjohtaja. Hoitaa varuste- ja muut hankinnat yhdessä ennalta sovitun varustevastaavan kanssa Joukkueenjohtaja Vanhempien ehdottama ja seuran hyväksymä Järjestää kauden aikana vähintään kaksi vanhempainiltaa: 1. Kauden alussa laaditaan budjetti yhdessä rahastonhoitajan kanssa, hyväksytetään se

Lisätiedot

Vuoden 2014 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä.

Vuoden 2014 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2014 31.12.2014 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä.

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2016 31.12.2016 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

TuUS menestyssuunnitelma. (niin sanottu strategia)

TuUS menestyssuunnitelma. (niin sanottu strategia) TuUS menestyssuunnitelma (niin sanottu strategia) Taidolla uintiin! Visio Mahdollistamme hyvät taidot uintiurheilussa menestymiseen. Missio Luomme edellytykset kunkin tarpeiden ja kykyjen mukaiseen kunto-

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

Tässä lyhyesti joukkueittemme tämän hetkiset pelisarjat kevätkierroksella. Käy katsomassa tarkemmin joukkueiden nettisivuilta.

Tässä lyhyesti joukkueittemme tämän hetkiset pelisarjat kevätkierroksella. Käy katsomassa tarkemmin joukkueiden nettisivuilta. Tässä luettavaksesi tämän vuoden toinen Palloviesti-tiedote. Liedon Pallon joukkueiden sarjat ovat alkaneet ja ottelutuloksia on nähtävissä LiePan nettisivuilla kunkin joukkueen omissa osioissa. Tässä

Lisätiedot

A. Naumanen. Tytöt U15-sarjassa. Esitys SAJL Nuorisokokoukselle

A. Naumanen. Tytöt U15-sarjassa. Esitys SAJL Nuorisokokoukselle A. Naumanen Tytöt U15-sarjassa Esitys SAJL Nuorisokokoukselle 25.10.2014 Tytöt U15 Nuorten kilpailujärjestelmä 2014-2016 hyväksyttiin syysliittokokouksessa 2013. Kilpailujärjestelmässä:! Pelattavaksi ehdotettavat

Lisätiedot

Kaudenaloitusinfo 2014-2015

Kaudenaloitusinfo 2014-2015 Kaudenaloitusinfo 2014-2015 Valmennuspäällikkö Toni Taipale Valmennuksen johtaminen Salivuorojen jakaminen Leirit ja tapahtumat EBT:n henkilöstö Seurasihteeri Liisa Korkiakoski Tiedotus Laskutus MyClub

Lisätiedot

Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot.

Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot. TIE HUIPULLE TIE HUIPULLE!!! Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot. Maajoukkueajattelu Ringeten maajoukkuetoiminta

Lisätiedot

JOUKKUETOIMINNAN VUOSIKELLO

JOUKKUETOIMINNAN VUOSIKELLO JOUKKUETOIMINNAN VUOSIKELLO LOKAKUU Vanhempainilta 1. Toimintasuunnitelma joukkueelle Budjetti Taitokisailmoittautumiset Hallitalkoot SYYSKUU Talviliigan maksujen eräpäivä Vuoden palkittavat Seuran taitokisat

Lisätiedot

Suomen Tennisliitto Strategia 2010 Strategian peruskivet Arvot Huipputennis Kilpailutoiminta Valmennustoiminta Alue- ja seuratoiminta Jäsenistö Viestintä Talous Organisaatio Missio Suomen Tennisliitto

Lisätiedot