FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2013

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2013"

Transkriptio

1 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

2 SISÄLTÖ FC wild ry toimintakertomus TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ PÄÄTAVOITTEET KAUDELLA STRATEGIA... 4 Seuramme missio eli toiminta-ajatus on kirjattu näin:... 4 Seuramme Arvot on määritelty seuraavasti:... 4 Seuramme visio 2015:... 5 Vuosien keskeiset toiminnalliset tavoitteemme: KOTIKENTTÄ /HARJOITUS-, JA PELIKESKUS VALMENNUKSEN KEHITTÄMINEN JA VALMENNUSLINJA KOULUTUKSET NETTISIVUT TOIMINTA LISENSSIPELAAJAT WILD ROOTS ORGANISAATIO FC WILD RY:N ORGANISAATIOKAAVIO: JOHTOKUNNAN KOKOUKSET JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUKSET TYÖNTEKIJÄT JOUKKUEET JUNIORIT AIKUISET TAPAHTUMAT TALOUS VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

3 7. OLOSUHTEET VARUSTEET VIESTINTÄ VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

4 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran tavoitteena on kehittää pelaajien taitoja jalkapalloilijoina sekä tukea lasten liikunnan harrastamista. luomalla pelaajille monipuolisia liikunnan mahdollisuuksia luomalla pelaajille hyvät lajin perustaidot ammattitaitoisen valmennuksen avulla kannustamalla lajin perustaitojen omatoimiseen harjoitteluun joukkueharjoitusten lisäksi tarjoamalla pelitapahtumia joita varten pelaajat harjoittelevat toimimalla lähellä omaa asuinaluetta. Aktiivisen pelaamisen ohella seura tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden toimia jalkapallon parissa mm. erilaisissa organisaation vastuutehtävissä, pelinohjaajana/ tuomarina, valmentajana, huoltajana ja/tai tärkeänä tukijoukkona. FC WILD ry on Suomen Palloliiton Uudenmaan piirin jäsen ja noudattaa toiminnassaan SPL:n sääntöjä. Jäsenet sitoutuvat noudattamaan seuransa sääntöjä ja virallisten kokousten tekemiä päätöksiä. 2. PÄÄTAVOITTEET KAUDELLA STRATEGIA Seuran arvot, missio, visio ja strategiakauden tavoitteet on päivitetty vuonna 2013 SEURAMME MISSIO ELI TOIMINTA-AJATUS ON KIRJATTU NÄIN: "Innostamme OMAN huipun tavoitteluun ja terveeseen elämään iloisesti kehittyvässä jalkapalloperheessä" SEURAMME ARVOT ON MÄÄRITELTY SEURAAVASTI: Avoimuus: seuramme päätöksenteko, viestintä ja kritiikki on avointa ja epähierarkista. Yhteisöllisyys: yhdessä tekeminen on mukavaa, palkitsevaa sekä tuottaa iloa ja elämyksiä kaiken ikäisille, niin harrastelijoille kuin kilpailullista menestystä hakeville. Vastuuntunto: toimimme rehellisesti, tasa-arvoisesti sekä toistemme yksilöllisiä eroja ja urheilun eettisiä pelisääntöjä kunnioittaen. Huolehdimme kasvatuksellisista, taloudellisista ja toiminnallisista velvoitteistamme niin yksilöinä kuin yhteisesti seuran jäseninä. Tavoitteellisuus: tuemme ja kannustamme toisiamme ylittääksemme itsemme. Kehitämme jatkuvasti ja ennakkoluulottomasti osaamistamme sekä olosuhteitamme yksilöllisten taitojen ja kilpailullisten tavoitteiden saavuttamiseksi VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

5 SEURAMME VISIO 2015: "Uudenmaan kehittyvin ja kirkkonummen kiinnostavin jalkapalloseura" VUOSIEN KESKEISET TOIMINNALLISET TAVOITTEEMME: 1.Yhtenäinen oma yksilöllisiä taitoja jalostava valmennuslinja 2. Sinettiseura Pelaajamäärän jatkuva kasvu 4.Harjoitteluolosuhteiden parantaminen myös talviharjoittelun osalta 2.2. KOTIKENTTÄ /HARJOITUS-, JA PELIKESKUS Kauden 2012 aikana peli- ja harjoituskäyttöön valmistunut kotikenttämme on ollut toiminnassa koko kauden 2013 mahdollistaen hyvät olosuhteet huhtikuulta joulukuulle. Kotikenttämme on FC WILD:in SYDÄN jossa kaikki joukkueet harjoittelevat ja pelaavat. Kotikenttä vaatii huoltamista ja jatkuvaa kunnossapitoa jota on myös joukkueille informoitu jotta kaikki pitäisivät kentästämme mahdollisimman hyvää huolta. Keskusteluja ja alustavia suunnitelmia on katsomon ja huolto/sosiaalirakennuksen saaminen kenttäalueelle mahdollisimman pian. Pomoväst rf:ltä on selvitetty jotta kyseisille asioille on mahdollista saada tukea vuoden 2015 aikana. Ehkä myös UEFA:n Hattrick-tuki on mahdollinen, vaikka saimme jo tukea varsinaiseen kenttään VALMENNUKSEN KEHITTÄMINEN JA VALMENNUSLINJA Useat valmentajat kävivät kauden 2013 aikana Palloliiton ja Uudenmaan piirin järjestämillä kursseilla ja tietoiskuissa. Näiltä osin saatiin valmennuksen tietotaitoa kasvatettua. Kauden 2013 alusta palkattiin osa-aikainen valmennuspäällikkö Erkki Pääkkönen tekemään valmennuslinjaa yhdessä toiminnanjohtajan kanssa, hän oli myös mukana uuden T05-07 joukkueen valmennuksessa ja auttamassa seuran joukkueita, henkilökohtaisiin syihin vedoten hän lopetti syyskuun aikana FC WILD:ssa. Loppusyksyn ajan yritimme löytää uuden osa-aikaisen valmennuspäällikön, mutta päteviä ehdokkaita ei ollut. Tämän jälkeen päätettiin palkata päätoiminen valmennuspäällikkö jonka haku avattiin marraskuun aikana. Haastattelujen jälkeen päätettiin palkata tammikuun 2014 alusta uudeksi valmennuspäälliköksi Tiit Kaasik. Olimme koko 2013 kauden mukana Palloliiton Uudenmaan piirin valmennuslinjan prosessikoulutuksessa, mukana olivat myös VJS, FC Reipas, TuPS, KP-75, Kasiysi ja Leppävaaranpallo (FC ESPOO), GrIFK, HyPS, SV, JäPS ja FC WILD. Tämä koulutus oli silmiä avaava jossa avoimesti uudenmaan piirin 11 seuraa kehittivät ja jakoivat tietotaitoa auttaakseen Suomen jalkapalloa eteenpäin VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

6 2.4. KOULUTUKSET Koulutuksia järjestettiin myös pelinohjaajille 2000-syntyneille pelaajille Huoltajille Jojoille Rahastonhoitajille Lisäksi olimme seurana mukana Uudenmaan Piirin järjestämässä vapaaehtoisten johtamiskoulutuksessa sekä lukuisissa tietoiskuissa/seminaareissa. Toiminnanjohtaja Tapio Keränen aloitti myös marraskuussa SPL1-koulutuksen (Suomen Palloliiton Seuratoimijatutkinto) joka jatkui keväälle 2014 asti: SPL1-koulutuksen sisältö: Seuratoiminnan perusteet Seuran talous ja kannattava seuratoiminta Seura työyhteisönä Vapaaehtoisten johtaminen Itsensä johtaminen Markkinoinnin perusteet Viestintä, markkinointiviestintä, sosiaalinen media Käytännön myyntityön ja sponsorointiyhteistyön toteuttaminen 2.5. NETTISIVUT Seuran sivujen käyttö ja toiminnallisuus ovat koko ajan kasvaneet. Jokaisella joukkueella on myös omat joukkuesivut, jotka ovat olleet jatkuvassa käytössä. Sivuja kehitetään jatkuvasti palautteiden ja muiden tarpeiden perusteella. Tällä hetkellä olemme siinä vaiheessa jotta nettisivujen ilmettä ja toiminnallisuutta kannattanee parantaa kauden 2104 aikana. Nettisivuillamme toteutimme myös toisen kerran peräjälkeen tyytyväisyyskyselyn jossa kyselimme jäsenistöltä tietyn kysymyspatteriston. Kauden 2013 tyytyväisyyskysely oli hyvällä tasolla TOIMINTA VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

7 Valiokunnat - Talous & Hallinto (T&H), pj Heikki Lahdensuo - Olosuhteet & Varusteet (O&V), pj. Niko-Petteri Kujala - Pelaaja- ja valmennuskehitys (PVK), pj. Pasi Tauriainen - Markkinointi ja varainhankinta (MV), pj. Raimo Siirilä - Viestintä, pj. Heikki Lahdensuo - Tapahtumat, pj Sari Kangasniemi Valiokuntien tehtävänä on tehdä aloitteita ja valmistella ne johtokunnan päätöksentekoa varten sekä toteuttaa ja viedä päätetyt asiat käytäntöön. Toiminnanjohtaja Tapio Keränen on ollut mukana kaikissa valiokunnissa. Lisäksi valiokuntatyöhön ovat osallistuneet lähes kaikki johtokunnan jäsenet ja useat muut seuran toimihenkilöt. Valiokuntien palavereja on pidetty vaihtelevasti. Valiokuntien toimintaa on tarkoitus kehittää ja tiivistää entisestään. Taitokoulu SPL:n Uudenmaan piirin hyväksymä virallinen taitokoulu on pyörinyt koko kauden. Taitokoulu on ollut syntyneille tytöille ja pojille avoin, tosin maksullinen lisäharjoitus. Taitokoulun tavoitteet : - tarjota motivoituneille pelaajille viikoittainen lisäharjoitus - pallollista taitoharjoittelua - paljon toistoja - kuljetus niin että pelaaja vie palloa, eikä pallo pelaajaa - jalan osien monipuolinen käyttäminen - pallon suojaaminen - pallon haltuun ottaminen liikkeeseen ja/tai suojaukseen - pallon syöttäminen liikkeeseen ja/tai suojaukseen - laukaisuharjoituksia liikkuvaan palloon - harjoitusten tulee vahvistaa molempien jalkojen käyttöä Kykykoulu VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

8 Kykykoulu on ollut toiminnassa, ajatuksena tarjota taitavimmille ja motivoituneille pelaajillemme tasokas ja tehokas ylimääräinen treeni kerran viikossa omien joukkueharjoitusten lisäksi. Kykykoulun vetäjänä toimi syyskuuhun asti Erkki Pääkkönen ja loppukauden Pasi Tauriainen. Kykykoulu on pelaajalle maksullinen tasokas lisäharjoitus. Maalivahtikoulu FC WILD ry ja Keeper Cobras ry eivät jatkaneet kevään jälkeen yhteistyösopimusta. Tilalle on saatu Kaksi maalivahtivalmentajaa Tommi Paattakainen vastaa U6-U9 maalivahdeista kerran kahdessa viikossa ja Rahmon Kelmendi U10-U13 maalivahdeista kerran viikossa tapahtuneilla maalivahtiharjoitteilla. Maalivahtikoululla on määrätietoisesti pyritty kasvattamaan maalivahtien taitoja ja motivaatiota. Tyttöjalkapallo Vanhin tyttöjoukkue kaudella 2013 oli 1999-syntyneet ja nuorimmat tyttöjen joukkue, joten tytöillä on nykyään mahdollisuus aloittaa seurassamme jalkapalloharrastus yhtä nuorena kuin pojilla. Tämä mahdollistaa aikaisempaa paremmin sekä taitotason että pelaajamäärän kasvun. Parin kauden aikana suhteellisen hyvin toiminut YJ purettiin kauden 2013 jälkeen NuPS:in aloitteesta tytöistä osa oli jo kesän aikana siirtynyt HJK:n T00 edustusjoukkueeseen ja syksyllä lähti vielä lisää, yhteensä 8 tyttöä siirtyi. Loput 2000-tyttömme liittyivät 1999-joukkueeseemme, NuPS:sta oli tarkoitus tulla 2000-tyttöjä lisää mutta toisin kävi tytöt ohjattiin NuPS:iin koska meillä ei ollut tarjota tarpeeksi hyvää joukkuetta ko. ikäluokassa. Koulujalkapallo Koulujalkapalloperinnettä jatkettiin tuttuun tapaan syksynä Veikkolan alakoulun ja keväällä Vuorenmäen koulun ollessa mukana. Koululaisia oli mukana yhteensä n Tapahtuma on ollut joka vuosi erittäin toimiva konsepti koulun ja Uudenmaan piirin ollessa erittäin tyytyväinen järjestelyihin. Jalkapallopäivä toteutettiin muutaman oman pelaajan avulla heidän toimiessaan pelinohjaajina ja apuvalmentajina. Jalkapallokoulu Jalkapallokoulumme kesäkuun toisella viikolla on vakiinnuttanut paikkansa monen veikkolalaisen perheen kesässä. Lisäksi uutena oli elokuun kolmen päivän leiri johon tavoiteltiin noin 80 lasta. Koulumme on ollut joka vuonna täynnä ja järjestelyt toimineet hienosti vapaaehtoisvoimin valmennuksen, muonituksen jne. suhteen. Mukana oli tänä vuonna yhteensä n. 200 pelaajaa ja n. 30 toimihenkilöä. Perhepallo Perhepallotoiminta jatkui koko kauden keväällä ja syksyllä. Mukana on ollut n. 15 pelaajaa vanhempineen. Perhepalloilijat ovat syntyneitä tyttöjä ja poikia. Toiminta on ollut hauskaa palloon tutustumista. Perhepalloilijoista ja täysin uusista pelaajista muodostettiin syksyllä PT08 -joukkue. Päiväkotifutis Päiväkotifutis erillisenä tapahtumana ei toteutunut kaudella 2013 mutta silti yhteistyö päiväkotien kanssa on ollut hyvää, olemme tätä kautta saaneet uusia pelaajia Prinsessa- ja Ritarifutistoimintaan. Prinsessa- ja Ritarifutis FC WILD oli jo toisen vuoden peräkkäin mukana Palloliiton Osoitteena Futis- seurakehityshankkeessa 3-10 vuotiaille lapsille, jossa yhtenä osa-alueena oli Prinsessa- ja Ritarifutis. Hanke on ollut erittäin onnistunut, koska mukaan tulee vuosittain n. 100 lasta vanhempineen. Konsepti tuntuu toimivan hyvin ja lapset haluavat VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

9 tulla aluksi hiukan leikkimielisempään toimintaan mukaan. Suuret kiitokset tästä toiminnasta kuuluu Prinsessafutiksen vetäjälle Hanna-Marja Salonojalle ja n. kymmenelle apuohjaajalle jotka tekivät tämän mahdolliseksi. Taitokisat Taitotapahtumat keväällä ja syksyllä ovat myös vakiinnuttaneet paikkansa joukkueiden ohjelmistoon 136 eri pelaaja pelaajan osallistuessa taidon mittaamistapahtumaan. Tänä vuonna merkkisuorituksia tuli eri pelaajille yhteensä 50 kpl (vuonna kpl), joka on selkeä parannus viime vuoteen. Lähes parikymmentä mekintää saatiin myöskin kaikkien aikojen ennätystaulukkoon. Kauden 2013 merkkisuoritukset, 50 kpl: KULTAMERKKI (7 kpl): P01 Julius Tauriainen, P02 Niko Hienonen, P03 Niilo Saarikivi, P04 Samuel Schwarz, P04 Jimi Tauriainen, P05 Anton Packalen, P05 Veikko Valtonen HOPEAMERKKI (19 kpl): P00 Niklas Laakso, P00 Tuomas Veromaa, P01 Samu Pöysti, P03 Pyry Ketola, T03 Jenny Pelkonen, T03 Helmi Ojaluoma, T03 Saaga Nevanlinna, T03 Helmi Nieminen, T03 Moona Pölönen, P04 Waltteri Kallio, T04 Alisa Hairo, T04 Erika Tönnes, T04 Annika Tönnes, P05 Sebastian Rosengren, P05 Benjamin Silde, P05 Ville Kontio, P05 Aadam Salonen, P05 Kalle Sorsa, P05 Niklas Heikkilä PRONSSIMERKKI(24 kpl): T99 Laura Peltoniemi, P00 Akusti Kukkonen, P00 Oliver Oinonen, P01 Jonatan Schwarz, P02 Emil Packalen, P02 Anton Oinonen, P02 Johannes Juurakko, T02 Jenni Holmen, P03 Valtteri Nippula, P03 Nuutti Kallio, T03 Anni Troberg, T03 Neea Paasi, P04 Oliver Puhakka, P04 Aleksi Simanainen, P04 Jere Varteva, T04 Jenny Pilviö, P05 Aleksi Juurakko, P05 Oskari Saarinen, P05 Leo Kaarnola, P05 Rami Laitinen, P05 Veeti Sysmäläinen, T05 Anni Viinikka, T06 Hilma Nieminen, T06 Emmi Hirvonen Seuraamme edusti n.45 pelaajaa Uudenmaan piirin vuosittaisessa taitokilpailussa. UUDENMAAN PIIRIN TAITOKISOJEN PARHAAT SIJOITUKSET: 2. Niilo Saarikivi KULTAMERKKI PE10-sarjassa 4. Alisa Hairo KULTAMERKKI TF9-sarjassa 6. Samuel Schwarz KULTAMERKKI PF9-sarjassa 8. Pyry Ketola KULTAMERKKI PE10-sarjassa 13. Julius Tauriainen HOPEAMERKKI PD12-sarjassa 14. Jimi Tauriainen KULTAMERKKI PF9-sarjassa 18. Benjamin Silde KULTAMERKKI PF8-sarjassa Lisäksi kilpailun ulkopuolella Niko Hienonen olisi voittanut PE11-sarjan KULTAMERKILLÄÄN. Niko Suoritti oman taitokisansa eri aikaan kuin muut PE11 sarjan osallistujat jonka takia hanta ei hyväksytty piirin mestariksi VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

10 VALTAKUNNALLISET TAITOKISATULOKSET: Niilo Saarikivi poikien E10 sarjan SM3. eli PRONSSIA kultamerkin tuloksella 74,6 s Niko Hienonen poikien E11 sarjan SM4. eli neljäs kultamerkin tuloksella 79,3 s. Turnaukset Turnauksen järjestämistä varten on tehty turnausohjeistus sekä kylttejä yms. joukkueiden avuksi LISENSSIPELAAJAT Lisenssipelaajia seurassamme on vuoden 2013 loppuun mennessä 457 eli pelaajamäärissä tapahtui notkahdus ensimmäisen kerran viiteen vuoteen. Ikäkausittain katsottuna kasvua oli vain kaverimaailmassa. Tämä asettaakin lisähaasteita tulevaisuudelle, jotta pystymme tarjoamaan kasvumahdollisuuksia vanhemmille ikäluokille ja pitämään nuoremmat leikkimaailmaikäiset lapset mukana lajin kokeilun jälkeen WILD ROOTS Osoitteena Futis seurakehityshanke 3-10 vuotiaille eli WILD ROOTS ohjaa 3-10 vuotiaiden lasten toimintaa seurassamme, alla päivitetty vuosikello alle 10 v lasten toimintaa varten VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

11 3. ORGANISAATIO 3.1. FC WILD RY:N ORGANISAATIOKAAVIO: VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

12 3.2. JOHTOKUNNAN KOKOUKSET Johtokunnan kokouksia pidettiin n. 10 kauden aikana. Johtokunnan jäseninä kaudella 2013 toimivat: Puheenjohtaja: Heikki Lahdensuo Varapuheenjohtajat: Niko-Petteri Kujala ja Heikki Vahtera Sihteeri: Sari Kangasniemi Rahastonhoitaja: Jarmo Havukunnas Jäsenet o Pasi Tauriainen o Seppo Olsbo o Raimo Siirilä 3.3. JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUKSET VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

13 Joukkueenjohtajien kokouksia pidettiin lähes joka kuukausi. Kokouksissa osanotto on kuitenkin ollut suhteellisen pientä, joten lisää osallistujia tarvitaan jatkossa TYÖNTEKIJÄT Seuralla on palkattu päätoiminen toiminnanjohtaja Tapio Keränen. Seuralla oli palkattuna osa-aikainen valmennuspäällikkö Erkki Pääkkönen JOUKKUEET Seuran joukkueet muodostuivat 16:sta juniori- ja 1:stä aikuisten joukkueesta. Näiden lisäksi seurassa toimii Prinsessa- ja Ritarifutis- ja perhepalloryhmät JUNIORIT Kaudella 2013 junioreihin kuuluneet joukkueet: B-pojat (YJ- Hongan kanssa) o kevät: 11v11 kolmossarja o syksy:11v11 kolmossarja P98 o C15 7v7 P00 Sudet o Sininen: kevät D13 ykkönen 9v9, syksy D13 kakkonen 9v9 nousu takaisin ykköseen o Valkoinen: D13 kakkonen 9v9, syksy D13 kolmonen 9v9 nousu takaisin kakkoseen P01 o Indians: kevät D12 ykkönen 9v9, syksy D12 kakkonen 9v9 o Cowboys: kevät D12 kakkonen 9v9, syksy D12 kolmonen 9v9 P02 Dogs o Sininen: E11 pelitällisarja 7v7 lohko 2 o Valkoinen: E11 pelitällisarja 7v7 lohko 6 (kevät) ja 7 (syksy) P03 o Sininen: E10 pelitällisarja 7v7 lohko 2 (kevät) ja 1 (syksy) o Valkoinen: E10 pelitällisarja 7v7 lohko 3 o Raita: E10 pelitällisarja 7v7 lohko 7 (kevät) ja 8 (syksy) P04 o Sininen: Espoonliiga 7v7 o Valkoinen: Espoonliiga 7v7 P05 Barca o Sininen: Espoonliiga 5v5 o Valkoinen: Espoonliiga 5v5 P06 o Sininen: Espoonliiga 5v5 o Valkoinen: Espoonliiga 5v VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

14 P07 o Sininen: Espoonliiga 5v5 (vain syksy) o Valkoinen: Espoonliiga 5v5 (vain syksy) T99 FC WILD/NuPS YJ o YJ: kevät C14 ykkönen 9v9, syksy C14 kakkonen 9v9 nousu ykköseen T00 FC WILD/NuPS YJ o YJ1: D13 aluesarja 11v11 o YJ2: kevät: D13 ykkönen 9v9, syksyllä ei joukkuetta T01 NuPS/FC WILD YJ o YJ1: kevät D12 kilpasarjakarsinta 9v9, syksy D12 aluesarja 9v9 o YJ2: D12 ykkönen 9v9 T02 Blue Fox o E11 pelitällisarja 7v7 lohko 2 T03 Lumikot o Sininen: E10 pelitällisarja 7v7 lohko 1 T04 MimmiLeijonat o Sininen: Espoonliiga 7v7 o Valkoinen: Espoonliiga 7v7 T05-07 Villivarsat o T05 espoon liiga 5v5 o T06 espoon liiga 5v AIKUISET Naisten joukkue pelasi 4. divisioonassa. 5. TAPAHTUMAT Kaudella 2013 pidettiin mm. seuraavat tapahtumat: Taitotapahtumat keväällä ja syksyllä Kaikki Pelaa- koulujalkapallotapahtumat keväällä (Vuorenmäen koulu) ja syksyllä (Veikkolan koulu) Veikkolan Futiskentän avajaiset Prinsessa- ja Ritarifutista toukokuusta syyskuuhun karuselliturnaukset kaksi keväällä ja kaksi syksyllä Joukkueiden omia turnauksia keväällä ja syksyllä Jalkapallokoulu kesäkuun ja elokuun alussa Kauden päättäjäiset marraskuussa 6. TALOUS Joukkueiden rahastonhoitajia ja joukkueenjohtajia varten on tehty oma talous ohjeistus jotta seurana toimimme lakien ja säädösten mukaisesti VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

15 Talouden pidossa olemme siirtyneet cj-palvelut tilitoimiston ja fortnox laskutus ja kirjanpito-ohjelman käyttöön koska pitkäaikainen kirjanpitäjämme ei ehtinyt enää hoitaa seuran kirjanpitoa. Fortnoxissa on ollut tiettyjä ongelmia joten siirtyminen ko. järjestelmään on aiheuttanut jonkin verran vaivaa ja opettelemista. 7. OLOSUHTEET Veikkolan Futiskenttä eli FC WILD:in KOTIKENTTÄ on harjoitus- ja pelikeskuksemme n. 9kk ajan vuodesta mahdollistaen pelaajien yksilöllisen kehittämisen eri tavalla kuin aikaisemmin. Kaudella 2013 joukkueet hyödynsivät otteluissaan ja treeneissään myös seuraavia maksuttomia kenttiä / alueita: Veikkolan hiekkakenttiä Lapinkylän nurmikenttää Navalan nurmialuetta Masalan kupla (ilmainen kevät 2013) Veikkolan koulun liikuntasalia Vuorenmäen koulun liikuntasalia Sjökullan koulun liikuntasalia Lisäksi käytimme seuraavia maksullisia kenttiä: VEIKKOLAN FUTISKENTTÄ Nummelan hallia Masalan kupla (maksullinen syksy 2013 alkaen) Osa harjoituskentistä on kaukana Veikkolasta. Olemme joutuneet käyttämään myös näitä sekä maksullisia kenttiä hyväksi, koska omalla kylällä olevien kenttien ja salien vuorot eivät ole riittäneet kasvaneelle pelaajamäärällemme. 8. VARUSTEET Kauden aikana siirryimme käyttämään JAKO:n varusteita koska NIKE:ltä loppui vaaleansininen mallisto kokonaan, joka on kuitenkin seuramme pääväri. 9. VIESTINTÄ Viestinnässä seuran www-sivut ja sähköposti ovat olleet avainasemassa. Myös Kylänraitti -paikallislehteä on käytetty säännöllisesti. Lisäksi on otettu käyttöön Facebook-sivut ja seuran blogi. Lisäksi viestintävaliokunta on tehnyt viestintäsuunnitelman terävöittämään seuran viestintää. Veikkolan Futiskentän avajaisiin liittyen myös Helsingin sanomat teki omaan lehteensä aukeaman jutun haastatellen viestintävaliokunnan jäseniä ja paria pelaajaa VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

16 Veikkolassa FC WILD ry Tapio Keränen toiminnanjohtaja Heikki Lahdensuo Puheenjohtaja LIITTEET: Joukkueiden toimintakertomukset VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 16)

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2009

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2009 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2009 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 30) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

TUUSULAN PALLOSEURAN SEURAKÄSIKIRJA - SUURELLA SYDÄMELLÄ

TUUSULAN PALLOSEURAN SEURAKÄSIKIRJA - SUURELLA SYDÄMELLÄ TUUSULAN PALLOSEURAN SEURAKÄSIKIRJA - SUURELLA SYDÄMELLÄ SISÄLLYS 1 TUUSULAN PALLOSEURAN SEURAKÄSIKIRJA... 4 2 TUUSULAN PALLOSEURA - TuPS... 4 2.1 TuPS seurana... 4 2.2 Seuran arvot, strategia ja visio...

Lisätiedot

Pallo-Pojat Juniorit ry. Toimintalinja

Pallo-Pojat Juniorit ry. Toimintalinja Pallo-Pojat Juniorit ry. Toimintalinja 2 Esipuhe Tämän PPJ:n toimintalinjan keskeisenä tarkoituksena on linjata seuran toimintaa sekä esittää suosituksia joukkueiden harjoitteluun, pelaamiseen ja muuhun

Lisätiedot

Toimintakäsikirja Palokan Riento ry 19.1.2012

Toimintakäsikirja Palokan Riento ry 19.1.2012 Toimintakäsikirja Palokan Riento ry 19.1.2012 Sisällys 1. Yleistä...4 2. Toiminnan tarkoitus...4 2.1. Toiminta-ajatus...4 2.2. Arvot ja visio...4 2.3. Kasvatukselliset ja urheilulliset tavoitteet...5 2.4.

Lisätiedot

KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2012

KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2012 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU www.koips.fi Koips_KAUSIJULKAISU.indd 1 29.3. 13.00 2 Koips_KAUSIJULKAISU.indd 2 29.3. 13.00 Koivukylän Palloseura 1980 Uusi jalkapallokausi on alkanut, talvi on harjoiteltu

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/7 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry (PEP) on Pohjois-Espoon alueella toimiva junioritoimintaan keskittyvä jalkapallo- ja salibandyseura. Muut

Lisätiedot

ONS Seurakäsikirja. Hyväksytty:

ONS Seurakäsikirja. Hyväksytty: ONS Seurakäsikirja Muutoshistoria: Ver. pvm Tila Käsittelijä Kommentit 0.1 03.11.2009 Ehdotus J.Kuoksa, A.Kaihua Seura-, valmennus ja joukkuetoiminta yhdistettynä samaan dokumenttiin 1.0 16.11.2009 Hyväks.

Lisätiedot

KEIMOLAN KAIKU RY:n TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014

KEIMOLAN KAIKU RY:n TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 1 KEIMOLAN KAIKU RY:n TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 Yleistä Hallitus Keimolan Kaiku on Länsi-Vantaalla toimiva yleisseura jossa edustettuina lajeina ovat hiihto ja suunnistus, jalkapallo, lentopallo,

Lisätiedot

Tue seuraasi. Bonusta kaikille!

Tue seuraasi. Bonusta kaikille! KAUSIJULKAISU 2015 Tue seuraasi. Bonusta kaikille! Tiedäthän, että voit tukea LeKi-futista 3 prosentin lisäbonuksella tekemällä ostoksia Stadiumilla? Samalla oma henkilökohtainen bonuksesi säilyy. Eli

Lisätiedot

SEURATOIMINNAN KÄSIKIRJA

SEURATOIMINNAN KÄSIKIRJA EURATOIMINNAN KÄIKIRJA Hyväksytty kevätkokouksessa 23.4.2014 Maskun Palloseura ry PL 4 21251 MAKU 2/33 IÄLLY 1 JOHDANTO... 3 1.1 TAVOITTEET JA TULEVAIUU... 4 1.2 TOIMINNAN ARVOPOHJA... 4 2 ORGANIAATIO

Lisätiedot

HAUKIPUTAAN PALLO MAALISKUU 2012 JALKAPALLOILUN ERIKOISSEURA MAALISKUU 2012

HAUKIPUTAAN PALLO MAALISKUU 2012 JALKAPALLOILUN ERIKOISSEURA MAALISKUU 2012 JALKAPALLOILUN ERIKOISSEURA MAALISKUU 2012 VETTÄ JA LÄMPÖÄ Lähes jokainen maaperä sisältää valtavan määrän puhdasta vettä ja luonnollista lämpöä. Porakaivolla saadaan nämä molemmat ekologisesti ja tehokkaasti

Lisätiedot

Tue seuraasi. Bonusta kaikille!

Tue seuraasi. Bonusta kaikille! KAUSIJULKAISU 2013 Tue seuraasi. Bonusta kaikille! Tiedäthän, että voit tukea LeKi-futista 3 prosentin lisäbonuksella tekemällä ostoksia Stadiumilla? Samalla oma henkilökohtainen bonuksesi säilyy. Eli

Lisätiedot

KoiPS 2015 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2015. www.koips.fi

KoiPS 2015 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2015. www.koips.fi KoiPS 2015 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2015 www.koips.fi 1980 2015 35 vuotta jalkapalloa Koivukylässä Koivukylän Palloseura kausi 2015 SEURAN PUHEENJOHTAJAN TERVEISET Koivukylän Palloseura viettää

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 ja TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2013 Sivu 2 / 27 YLEISTA Nappulaliigan toimintakausi 2012 oli työntäyteinen. Toimintaan mukaan saatiin paljon

Lisätiedot

Haapajärven Pesä-Kiilat. Toimintakäsikirja

Haapajärven Pesä-Kiilat. Toimintakäsikirja 1 Haapajärven Pesä-Kiilat Toimintakäsikirja 2 Sisällysluettelo Johdanto... 1 1 Seuraesittely Haapajärven Pesä-Kiilat, pesäpallon erikoisseura... 2 1.1 Toiminnan perusta... 3 1.1.1 Arvot... 3 1.1.2 Missio...

Lisätiedot

Pääkirjoitus >> 2 Valmennuspäällikön terveiset >> 4 Katsaus historiaan >> 7 Joukkue-esittelyt >> 17

Pääkirjoitus >> 2 Valmennuspäällikön terveiset >> 4 Katsaus historiaan >> 7 Joukkue-esittelyt >> 17 Pääkirjoitus >> 2 Valmennuspäällikön terveiset >> 4 Katsaus historiaan >> 7 Joukkue-esittelyt >> 17 2 3 Pääkirjoitus 19.9.2009 Jo 40 vuotta urheiluseuran toimintaa vapaaehtoisvoimin Espoon Tikka on toiminut

Lisätiedot

Krista Lähteenmäki pitää Lepuskin maastoista Sivu 14

Krista Lähteenmäki pitää Lepuskin maastoista Sivu 14 LePan kausijulkaisu 2011. Jakelu Leppävaaran alueella 25000 kpl Krista Lähteenmäki pitää Lepuskin maastoista Sivu 14 FC Espoo: Tavoitteena säilyttää sarjapaikka Sivu 11 LePan valmennuslinja päiväkodista

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/6 Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry (PEP) on Pohjois-Espoon alueella toimiva junioritoimintaan keskittyvä jalkapallo- ja salibandyseura. Muut

Lisätiedot

TOIMINTAKÄSIKIRJA SEURATOIMINNAN

TOIMINTAKÄSIKIRJA SEURATOIMINNAN SEURATOIMINNAN TOIMINTAKÄSIKIRJA Tämän toimintakäsikirjan tavoitteena on selkiyttää ja yhtenäistää seuramme toimintatapoja sekä määrittää keskeiset vastuualueet. Toimintakäsikirja vastaa jäsenille ja muille

Lisätiedot

Tue seuraasi. Bonusta kaikille!

Tue seuraasi. Bonusta kaikille! KAUSIJULKAISU 2014 Tue seuraasi. Bonusta kaikille! Tiedäthän, että voit tukea LeKi-futista 3 prosentin lisäbonuksella tekemällä ostoksia Stadiumilla? Samalla oma henkilökohtainen bonuksesi säilyy. Eli

Lisätiedot

Leijona-kortti? Yhdessä hyvä tulee.

Leijona-kortti? Yhdessä hyvä tulee. KAUSIJULKAISU 2012 Pohjola on Leijonien pääyhteistyökumppani. Leijona-kortti? Kysyimme ihmisten mielipiteitä kevään halutuimman kortin kuvasta ja erittäin myönteisiä olivat. Ei ihme, sillä tätä korttia

Lisätiedot

Turun Kisa-Veikot. Kisurien kautta maailmalle. Lehti 2014. Otso Virtanen. Veli-Matti Vittasmäki

Turun Kisa-Veikot. Kisurien kautta maailmalle. Lehti 2014. Otso Virtanen. Veli-Matti Vittasmäki Turun Kisa-Veikot Urheilutalo Rientola, Pulmussuonkatu 86, 20360 Turku Turun Kisa-Veikot ry www.turunkisaveikot.fi Lehti 2014 teatteri, jääkiekko, rullakiekko, jalkapallo, futsal, sulkapallo, norsupallo,

Lisätiedot

SB Naantali 2008 2009

SB Naantali 2008 2009 SB Naantali SB Naantali 2008 2009 SB Naantali Salibandy Naantali ry:n kausijulkaisu 2008 2009 perustamisvuosi 2004 vastuuhenkilöt Anssi Reunanen Aarno Niemi Markku Oksanen Katja Laushnikova Arto Ahonen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2014-31.10.2015. Vuosikokouksessa 15.12.2014

TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2014-31.10.2015. Vuosikokouksessa 15.12.2014 1 TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2014-31.10.2015 Vuosikokouksessa 15.12.2014 2 Sisällysluettelo Toimintasuunnitelma... 1 Organisaatiokaavio 2015... Virhe. Kirjanmerkkiä ei ole määritetty. HauPan strategia 2014-2015

Lisätiedot

Sisältö. Meissä on voimaa!

Sisältö. Meissä on voimaa! Meissä on voimaa! Joskus kauan sitten, ollessani nuori sellainenkin ihme on joskus maailmahistorian alkuhämärissä koettu yksi suurimmista suosikeistani musiikin saralla oli Pelle Miljoona. Hän eli tuolloin,

Lisätiedot

Hockey Club Nokia ry TOIMINTAKERTOMUS 2012-2013

Hockey Club Nokia ry TOIMINTAKERTOMUS 2012-2013 1 Hockey Club Nokia ry TOIMINTAKERTOMUS 2012-2013 2 SISÄLLYSLUETTELO: sivu 1. Seuran yhteiset jutut ja yleiset asiat jääkiekossa 3 2. Strategia, visio ja missio 5 3. Seuran urheilusaavutukset kaudella

Lisätiedot

HAUKIPUTAAN PALLO MAALISKUU 2013 VETTÄ JA LÄMPÖÄ

HAUKIPUTAAN PALLO MAALISKUU 2013 VETTÄ JA LÄMPÖÄ VETTÄ JA LÄMPÖÄ Lähes jokainen maaperä sisältää valtavan määrän puhdasta vettä ja luonnollista lämpöä. Porakaivolla saadaan nämä molemmat ekologisesti ja tehokkaasti käyttöösi siellä missä niitä tarvitset.

Lisätiedot

V E T T Ä J A L Ä M P Ö Ä MAALÄMPÖ. www.maalampoporaus.fi puh. 045 639 3083 JALKAPALLOILUN ERIKOISSEURA MAALISKUU 2014

V E T T Ä J A L Ä M P Ö Ä MAALÄMPÖ. www.maalampoporaus.fi puh. 045 639 3083 JALKAPALLOILUN ERIKOISSEURA MAALISKUU 2014 JALKAPALLOILUN ERIKOISSEURA MAALISKUU 2014 V E T T Ä J A L Ä M P Ö Ä www.maalampoporaus.fi puh. 045 639 3083 MAALÄMPÖ EDULLISTA ENERGIAA YMPÄRIVUOTINEN LUONNOLLINEN EKOLOGINEN PITKÄ IKÄINEN HUOLETON JOKA

Lisätiedot

vjs sanomat Vantaan Jalkapalloseura ry PL 40, 01601 Vantaa Puhhelin (09) 507 4974 Toimiston käyntiosoite: ISS-stadion, Raappavuorentie 10, Vantaa

vjs sanomat Vantaan Jalkapalloseura ry PL 40, 01601 Vantaa Puhhelin (09) 507 4974 Toimiston käyntiosoite: ISS-stadion, Raappavuorentie 10, Vantaa vjs sanomat 18. vsk Vantaan Jalkapalloseura ry PL 40, 01601 Vantaa Puhhelin (09) 507 4974 Toimiston käyntiosoite: ISS-stadion, Raappavuorentie 10, Vantaa 2010 VJS VJS - 40-40 vuotta yhdessä ja tunteella

Lisätiedot