PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 8/2015

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 8/2015"

Transkriptio

1 Elinympäristövaliokunta AIKA klo 16:00-18:55 PAIKKA Kaupungintalo, Kotka-kokoushuone Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Törrö Marja-Leena 16:00-18:55 puheenjohtaja Nivala Kaisa 16:00-18:55 varapuheenjohtaja Kortetjärvi Paavo 16:00-18:55 jäsen Manninen Pertti 16:00-18:55 jäsen Miettinen Toivo 16:00-18:55 jäsen Pohjanvesi Tapio 16:00-18:55 jäsen Simu Kerttu 16:00-18:55 jäsen Tihinen Paavo 16:00-17:33 khall:n edustaja Talala Eero 16:00-18:55 vs. tekninen johtaja Määttä Terttu 16:00-18:55 sihteeri POISSA Heikkilä Juha jäsen Moilanen Janne jäsen Seppälä Panu-Matias jäsen Vähäkuopus Inga jäsen Vähäkuopus Timo valtuuston pj. Riekki Vesa khall:n pj. Timonen Tomi kaupunginjohtaja MUU Mattinen Markku 16:00-16:47 maankäyttöinsinööri KÄSITELLYT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden toteaminen 2 2 Muistion tarkastajan valinta 3 3 Pietarilan asemakaavaluonnoksen esittely 4 4 Elinympäristövaliokunnan tehtävät 5 5 Valtiovarainministeriön kysely kuntien lakisääteisistä tehtävistä ja velvoitteista 6 6 Pudasjärven tekonurmikenttä 7 7 Ympäristönhoitosuunnitelma ja torin kehittäminen; valiokunnan ideat 8 8 Tehostetun palveluasumisen rakennushankkeen esittely 9 9 Syötteen vesi- ja jätevesimaksut Muut mahdolliset ajankohtaiset asiat Kokouksen päättäminen 12

2 Elinympäristövaliokunta Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden toteaminen ELINYMP 1 Puheenjohtaja avasi kokouksen ja totesi läsnäolijat.

3 Elinympäristövaliokunta Muistion tarkastajan valinta ELINYMP 2 Muistion tarkastajaksi puheenjohtajan lisäksi valittiin Paavo Kortetjärvi.

4 Elinympäristövaliokunta Pietarilan asemakaavaluonnoksen esittely ELINYMP 3 Maankäyttöinsinööri Markku Mattinen esitteli Pietarilan asemakaavaluonnosta elinympäristövaliokunnalle. Asemakaavamuutos on ollut vireillä siitä lähtien kun uuden koulukeskuksen kaava on hyväksytty. Lähtökohtana Pietarilan asemakaavamuutokselle on alueen saaminen tehokkaampaan käyttöön. Tarvetta on myös poistaa kunnan alueelta tontteja, jotka ovat tulva-alueella. Suojelukohteita on mm. vanha kunnantalo (toiminut Ritolantien päiväkotina). Keskustelua valiokunnassa käytiin myös Pietarilan alueen liikennöinnistä ja liikennöinnin järjestelyistä. Pietarilan alueen asukkaille kohdennetussa yleisötilaisuudessa tuli esille liikennöinnin vaikeus alueelta VT20:lle, jos liikennöinti Peltotieltä estetään. Suurin osa asukkaista esittää, että Peltotiellä on myös autoliikennettä. Valiokunnassa tuli myös esille, että Nesteen tienristeyden ongelma; VT20:lle on vaikea päästä. Valiokunnassa kyseltiin pitääkö laittaa liikennevalot vai liikenneympyrä. Kyseltiin myös on Perhemarketille tulossa omaa liittymää. Maankäyttöinsinööri kertoi, että yleiskaavassa ollaan esittämässä Nesteen takaa tieyhteys KT78:lle saakka. Kurenalan yleiskaava tulee vielä kuluvan vuoden aikana käsittelyyn. Ritolantien varressa olevan kaupungin maiden kaavoitus: päiväkodin alue on kaavaluonnoksessa osoitettu omakotitonteiksi, muu alue asuinrivitalotonteiksi, kerrosluku 2. Esille on tullut, että hyvistä tonteista on pula, Kurenalla Iijoen rannat on rakennettu. Pietarilan asemakaavan valmistuttua tonttitarjontaa riittää muutamaksi vuodeksi. Hyvistä rivitalotonteista on kuitenkin pula. Elinympäristövaliokunnan ohjaus Käytyjen keskustelujen jälkeen elinympäristövaliokunta totesi saadun esittelyn Pietarilan asemakaavaluonnoksesta riittäväksi ja tietoonsa saatetuksi.

5 Elinympäristövaliokunta Elinympäristövaliokunnan tehtävät ELINYMP 4 Puheenjohtaja kävi läpi valiokunnille kuuluvat tehtävät. Valiokuntien tehtävän on tehdä ehdotuksia ja aloitteita omalta toimialaltaan joko valtuustolle, kaupunginhallitukselle tai toiminta-alueen johtajille. Asioiden valmistelussa tulee käyttää käsiteltäväksi asiasta riippuen myös vaikutusten ennakkoarviointimenettelyä, esim. kylävaikutukset, yritysvaikutukset ja lapsivaikutuksen. Ennakkoarviointia käytetään mm. silloin, kun valmisteltavan asian sisällön laajuus ja/tai taloudellinen merkittävyys sitä vaatii tai kaupunginhallitus/-valtuusto sitä erikseen edellyttää. Talousarviomenettelyssä käynnistetään Osallistuvan budjetin -periaatteen soveltamista. Valiokuntien tehtävät: 1) Tukea osallistumalla, aloitteita tekemällä sekä kuntalaistapaamisilla päätöksien laadukasta valmistelua, asioiden esille tulemista ja kuntasuunnitelman mukaisten tavoitteiden saavuttamista. 2) Tehdä aloitteita ja valmistella vuosittainen kuntasuunnitelman päivittämistä ja kuntalaisten kaikenpuolisen hyvinvoinnin ja osallisuuden kehittämistä ko. valiokunnan näkökulmasta. 3) Seurata yleistä yhteiskuntapoliittista kehitystä, tehdä aloitteita kaupunginhallitukselle tarvittavien selvitysten tekemiseksi ja kuulla tarvittaessa kuntalaisia, elinkeinoja tai asiantuntijoita tehtävän edellyttämässä laajuudessa ja kaupungin talousarvion puitteissa. 4) Osallistua kaupungin toiminnan vaikutusten ennakkoarviointiin ja aktiivisesti vaikuttaa päätöksenteon tueksi tarvittaviin valmistelutilaisuuksiin. 5) Osallistua eri yhteistyötahojen kanssa monipuoliseen yhteistyöhön Pudasjärven elinvoiman ja asukkaiden hyvinvoinnin lisäämiseksi. 6) Edistää kuntalaisten alueellista yhteistyötä ja edistää osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia sekä asiakasohjautuvuutta palvelujen järjestämisessä. 7) Vastata valiokuntien työskentelyn piiriin kuuluvien asioiden tiedottamisesta. 8) Vastata muista valtuuston ja kaupunginhallituksen valiokunnille asettamista tehtävistä. Valiokuntien toimintasäännössä on myös määritelty kullekin valiokunnalle erikseen keskeiset tehtävät. Elinympäristövaliokunnan keskeiset tehtävät ovat: 1) Turvallisen ja viihtyisän ympäristön kehittäminen 2) Maapolitiikan koordinointi, elinvoimaisuuden edistäminen 3) Ekologisuuden ja lähipalveluiden kehittäminen 4) Oman toimialueensa tulevaisuuden kehitykseen vaikuttavien tekijöiden ennakointi 5) Lähiruuan käytön lisääminen 6) Ekologisuuden edistäminen kaupungin toiminnassa.

6 Elinympäristövaliokunta Valiokunnille tulevien asioiden valmistelun vireillepano voi tulla valmisteltavaksi useista eri lähteistä: kuntalaki, valtakunnalliset ja alueelliset ohjelmat, kuntastrategia, kyläkokous, valtuustoseminaari, ostopalvelusopimus, kuntalaisaloite ja luottamushenkilön tekemä aloite tms. Päätöksenteko tapahtuu kuntalain ja hallintosäännön määrittämällä tavalla. Asian päättää hallintosäännön määrittämillä valtuuksilla toiminta-aluejohtaja, kaupunginhallitus ja/tai valtuusto. Puheenjohtaja totesi, että elinympäristövaliokunta on sivunnut kaikkia keskeisiä tehtäviä. Valiokunnasta todettiin, että kuitenkaan kaikkia edellisellä valiokunta-kaudella tehtyjä esityksiä ei ole otettu käsittelyyn, mm. kylien nimikylttiasia ei ole edennyt. Elinympäristövaliokunnan ohjaus Elinympäristövaliokunta totesi puheenjohtajan esittelemän esityksen valiokuntien tehtävistä tarpeelliseksi ja selventäväksi.

7 Elinympäristövaliokunta Valtiovarainministeriön kysely kuntien lakisääteisistä tehtävistä ja velvoitteista ELINYMP 5 Elinympäristövaliokunta kävi läpi valtiovarainministeriön kyselyn kunnille lakisääteisistä kuntien tehtävistä ja velvoitteista. Seuraavassa kysymykset ja elinympäristövaliokunnan vastaukset: 1. Mitä lakisääteisiä tehtäviä tai palveluja tulisi poistaa kuntien tehtävistä? - sosiaali- ja terveyspalvelut kokonaan valtion vastuulle; valtionosuudet jäävät kunnilta pois - kunnan työllistämisvelvoitteesta vapauttaminen - yksityistieasiat siirtää valtion hoidettavaksi 2. Mitä lakisääteisiä tehtäviä voitaisiin supistaa tai keventää ja miltä osin? - Eu-direktiivien ja niiden aiheuttamien byrokratian purkaminen sekä uudelleen tulkitseminen. 3. Mitä lakisääteisiä palveluja koskevia menettelytapavelvoitteita tulisi vähentää? Mitkä ovat suurimpia tuottavuuden parantamisen esteitä? - Eu-direktiivien ja niiden aiheuttamien byrokratian purkaminen sekä uudelleen tulkitseminen. 4. Mitkä henkilöstön kelpoisuusehdot tai henkilöstörakennetta koskevat normit johtavat kunnassanne lisäkustannuksiin tai käytännön ongelmatilanteisiin? - Sairaanhoitajille oikeus tehdä mm. lääkinnällisiä toimenpiteitä, joihin ei tarvita lääkäriä. -> koulutussisällön muutos 5. Missä lakisääteisissä asioissa kuntanne tarvitsisi lisää toimintavapautta? - tässä viitattiin kaupunginhallituksen päätökseen ; Pudasjärven kaupungin esitykset kokeilutoiminnan edistämiseksi ja ilmoittautuminen kokeilualueeksi rakentamisen ja kaavoituksen joustavoittamisessa - suunnittelutarveratkaisuissa, poikkeamispäätöksissä 6. Millaisia kokeiluja kuntanne haluaisi tehdä? - tässä viitattiin kaupunginhallituksen päätökseen Missä asioissa lakisääteisten kunnallisten maksujen maksupolitiikkaa tulisi vapauttaa? - taksojen määrittämisen vapaus kunnille --- Merkitään, että kaupunginhallituksen edustaja Paavo Tihinen poistui kokouksesta klo 17:33 tämän asian käsittelyn aikana.

8 Elinympäristövaliokunta Elinympäristövaliokunta Pudasjärven tekonurmikenttä ELINYMP 3 FC Kurenpojat ry:stä Teemu Torvinen ja Jani Sarajärvi esittelivät va liokun nal le tekonurmikentän saamista Pudasjärvelle. Hankkeen taus ta na on, että Rimmin hiekkakenttä on huonossa kunnossa ja Suo ja lin nan käyttötunnit ovat rajatut. Jalkapallon harrastajia on usei ta satoja ja lisäksi hanketta esittelevien mielestä perus- ja toi sen asteen koululaiset tarvitsevat tekonurmea liikuntatunneilleen. Paik ka na Suojalinna on järkevin, koska alueella on huoltotilat jo val mii na (Suojalinnan huoltorakennus). Tekonurmikentän rakentamista puoltaa oikeaan nurmikenttään ver rat tuna myös sen, että käyttöaika on aikaisesta keväästä pak kas ten tuloon syksyllä. Lisäksi kestoltaan tekonurmi on parempi kuin oikea nurmi. Tekonurmikenttä mahdollistaa monipuoliset har ras tus mah dol li suu det ja tapahtumien järjestämiset, nostaa Suojalinnan alueen pro fii lia urheiluja vapaa-ajanalueena, vähentää painetta Suo ja lin nan nurmikentältä, koululaisten liikuntatuntien käyttöön te ko nur mi kent tä ja lisäksi tekonurmikentän käyttötunnit isot - kulut pie net. Tekonurmikenttää käytettäisiin harjoituksissa, pelit pe la taan oikealla nurmikentällä. Kustannuksiltaan kenttä maksaisi ilman pohjatöitä euroa, johon haettaisiin esim. Leader-tukea. Te ko nur mi alue olisi 107m x 67 m (kenttä 100m x 60m). Ai ka tau lus ta Kurenpojat kertoivat, että hankkeella on heidän mielestään kii re ja lähtökohtana on, että tekonurmi olisi käytössä kesän al kuun 2016 mennessä. Teemu Torvinen ja Jani Sarajärvi kiittivät elin ym pä ris tö va lio kun taa kutsusta tulla esittelemään Kurenpojille tärkeää te ko nur mi kent tä-asiaa. Elinympäristövaliokunnan ohjaus Elinympäristövaliokunta keskustelujen jälkeen päätti ottaa asian seuraa vaan valiokunnan kokoukseen, johon mennessä sel vi te tään tekonurmikentän paikkavaihtoehdot ja siihen liittyvät kaa voi tuk sel li set asiat. ELINYMP 6 Vs. tekninen johtaja esitteli paikkavaihtoehtoja ja niihin liittyviä kaavoituksellisia asioita. Paikkavaihtoehtoina esiteltiin Suojalinnan alue, Rimmin alue ja Jussinahon alue. Jussinahon alue todettiin kalliiksi alueen lunastamisen vuoksi - lisää kustannuksia. Rimmillä kenttä osoitettiin Koulutien varteen hiekkakentälle. Todettiin, että on kaksi paikkaa Suojalinnan alue tai Rimmin alue. Elinympäristövaliokunnan ohjaus Elinympäristövaliokunta esittelyn jälkeen totesi, että Suojalinnan alue on tarkoituksenmukaisin. Alueella on jo valmiina huoltorakennus ja tekonurmikentän rakentaminen Suojalinnan alueelle kehittää aluetta lähiliikuntapaikkana.

9 Elinympäristövaliokunta Ympäristönhoitosuunnitelma ja torin kehittäminen; valiokunnan ideat ELINYMP 7 Laajan hyvinvointikertomuksen yhtenä tavoitteena on Keskusta-alueen ja sivukylien viihtyisyys ja turvallisuus. Toimenpiteenä on mm. ympäristönhoitosuunnitelman laatiminen ja torin kehittäminen. Tähän liittyen valiokunnalta tiedusteltiin ideoita suunnitelmaan mukaan otettaviksi kohteiksi ja esityksiä torin kehittämiseksi. Todettiin, että tekninen puoli vastaa torin infrasta ei tapahtumien järjestämisestä. Valiokunnalta esityksiä tuli lähinnä torin kehittämiseen liittyen; tori olisi tapahtumien tori. Torille sijoitettaisiin pysyvä koju, jouluajaksi joulutori. Ympäristönhoitosuunnitelmaan esitettiin otettavaksi mukaan mm. liikuntapaikkojen ja rantareitin kunnostus. Pudasjärven Kyläyhdistys tekee retken Kainuuseen. Retkellä esiintulleet ideat Kerttu Simu toimittaa sihteerille mennessä. Elinympäristövaliokunnan ohjaus Elinympäristövaliokunta pitää ympäristönhoitosuunnitelman laadintaa tarpeellisena ja esittää määrärahan varaamista vuoden 2016 investointibudjettiin.

10 Elinympäristövaliokunta Tehostetun palveluasumisen rakennushankkeen esittely ELINYMP 8 Vs. tekninen johtaja esitteli tehostelun palveluasumisen rakennushanketta. Urakkaa laskee Lemminkäinen Oy. Uusi hirsihoivakoti rakennetaan elinkaarimallilla kuin uusi koulukeskuskin. Aiemmin mukana ollut senioripuoli ei toteudu, se on jätetty rakennushankkeesta pois. Rakennushanke käsittää 54-paikkaisen yksikön; urakoitsija voi tarjota toiseksi myös 60-paikkaista yksikköä. Tavoiteaikataulu on, että rakennus on valmis ulkopuolisilta osin ja sisäpuolisilta osin juhannukseen 2017 mennessä. Rakennus sijoittuu Kauppatielle; Virkailija 2:sta yksi asunto ja Honkakoti puretaan pois uuden rakennuksen tieltä. Elinympäristövaliokunnan ohjaus Elinympäristövaliokunta keskustelujen jälkeen merkitsi asian tietoonsa saatetuksi.

11 Elinympäristövaliokunta Syötteen vesi- ja jätevesimaksut ELINYMP 9 Asia siirrettiin pidettävään kokoukseen, johon kutsutaan ko. asian tiimoilta myös vesilaitosinsinööri Juha-Matti Sääskilahti.

12 Elinympäristövaliokunta Muut mahdolliset ajankohtaiset asiat ELINYMP 10 Vs. tekninen johtaja kertoi, että ruokapalvelupäällikkönä aloittaa Heidi Timonen, yhdyskuntatekniikan päälliköksi haki 11, haastattelut on pidetty ja kaupunginhallitus päättää asiasta Liikennekuvio; syyskuun loppuun mennessä alilkulkutunneli on peitetty, silta tulee talveksi kahdelle kaistalle ajaettavaksi.

13 Elinympäristövaliokunta Kokouksen päättäminen ELINYMP 11 Puheenjohtaja kiitti aktiivisesta osallistumisesta ja päätti kokouksen klo 18:55. Muistion vakuudeksi: Marja-Leena Törrö puheenjohtaja Terttu Määttä sihteeri

KH liite n:o 2/ VALT liite n:o 2/

KH liite n:o 2/ VALT liite n:o 2/ KH liite n:o 2/4.12.2012 VALT liite n:o 2/13.12.2012 Sivu 2 / 5 1 VALIOKUNNAT Pudasjärven kaupungin valiokunnat osallistuvat kaupungin päätöksien valmisteluun valtuustolle, kaupunginhallitukselle tai virkamiehille.

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 12/2016

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 12/2016 Elinympäristövaliokunta AIKA 19.12.2016 klo 16:00-17:32 PAIKKA Kaupungintalo, Kotka-kokoushuone Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Törrö Marja-Leena 16:00-17:32 puheenjohtaja Nivala Kaisa 16:00-17:32 varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 6/2015

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 6/2015 Elinympäristövaliokunta AIKA 08.06.2015 klo 16:00-19:10 PAIKKA Kaupungintalo, Kotka-kokoushuone Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Törrö Marja-Leena 16:00-19:10 puheenjohtaja Nivala Kaisa 16:00-19:10 varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 1/2017

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 1/2017 Elinympäristövaliokunta AIKA 09.01.2017 klo 16:00-18:00 PAIKKA Kaupungintalo, Kotka-kokoushuone Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Törrö Marja-Leena 16:00-18:00 puheenjohtaja Nivala Kaisa 16:00-18:00 varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 1/2016. Asian 3 kohdalla hallintopäälliikkö Mattinen Markku 16:00-17:15 maankäyttöinsinööri Asian 4 kohdalla

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 1/2016. Asian 3 kohdalla hallintopäälliikkö Mattinen Markku 16:00-17:15 maankäyttöinsinööri Asian 4 kohdalla Elinympäristövaliokunta AIKA 11.01.2016 klo 16:00-18:10 PAIKKA Kaupungintalo, Kotka-kokoushuone Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Törrö Marja-Leena 16:00-18:10 puheenjohtaja Nivala Kaisa 16:00-18:10 varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 4/2016

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 4/2016 Elinympäristövaliokunta AIKA 11.04.2016 klo 16:00-18:15 PAIKKA Kaupungintalo, Kotka-kokoushuone Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Törrö Marja-Leena 16:00-18:15 puheenjohtaja Nivala Kaisa 16:00-18:15 varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 2/2016

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 2/2016 Elinympäristövaliokunta AIKA 08.02.2016 klo 16:00-18:20 PAIKKA Kaupungintalo, Kotka-kokoushuone Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Törrö Marja-Leena 16:00-18:20 puheenjohtaja Nivala Kaisa 16:00-18:20 varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 2/2015 1

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 2/2015 1 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 2/2015 1 AIKA 09.02.2015 klo 16:00-18:32 PAIKKA Kaupungintalo, Kotka-kokoushuone Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Törrö Marja-Leena 16:00-18:32 puheenjohtaja Nivala Kaisa

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 9/2016. MUU Pietiläinen Jorma 16:00-16:40 kehittämisjohtaja Asian 3 kohdalla

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 9/2016. MUU Pietiläinen Jorma 16:00-16:40 kehittämisjohtaja Asian 3 kohdalla Elinympäristövaliokunta AIKA 10.10.2016 klo 16:00-18:05 PAIKKA Kaupungintalo, Kotka-kokoushuone Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Törrö Marja-Leena 16:00-18:05 puheenjohtaja Nivala Kaisa 16:00-17:52 varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 6/2017

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 6/2017 Elinympäristövaliokunta AIKA 11.09.2017 klo 16:00-17:44 PAIKKA Kaupungintalo, Kotka-kokoushuone Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Tykkkyläinen Kari 16:00-17:44 puheenjohtaja Kortetjärvi Paavo 16:00-17:44

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 5/2015

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 5/2015 Elinympäristövaliokunta AIKA 04.05.2015 klo 16:00-18:37 PAIKKA Kaupungintalo, Kotka-kokoushuone Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Törrö Marja-Leena 16:00-18:37 puheenjohtaja Nivala Kaisa 16:00-18:37 varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 80

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 80 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 80 Elinympäristövaliokunta 08.09.2014 AIKA 08.09.2014 klo 16:00-17:50 PAIKKA Kaupungintalo, Kotka-kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 50 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 2/2017

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 2/2017 Elinympäristövaliokunta AIKA 13.02.2017 klo 16:00-18:52 PAIKKA Kaupungintalo, Kotka-kokoushuone Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Nivala Kaisa 16:00-18:52 varapuheenjohtaja Heikkilä Juha 16:00-18:52 jäsen

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 10/2015

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 10/2015 Elinympäristövaliokunta AIKA 09.11.2015 klo 16:00-18:42 PAIKKA Kaupungintalo, Kotka-kokoushuone Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Törrö Marja-Leena 16:00-18:42 puheenjohtaja Nivala Kaisa 16:00-18:42 varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Pudasjärvi. sininen ajatus vihreä elämys. Pudasjärven kaupunki Johtamisjärjestelmä. Ar7u2 kuntaseminaari Seija Turpeinen

Pudasjärvi. sininen ajatus vihreä elämys. Pudasjärven kaupunki Johtamisjärjestelmä. Ar7u2 kuntaseminaari Seija Turpeinen Pudasjärvi sininen ajatus vihreä elämys Pudasjärven kaupunki Johtamisjärjestelmä Ar7u2 kuntaseminaari 25.5.2016 Seija Turpeinen Johtamisjärjestelmän muutos v Uusi johtamisjärjestelmä ja organisaa2o ote3in

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2015 1

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2015 1 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2015 1 AIKA 18.11.2015 klo 16:00 PAIKKA Pudasjärven kaupungintalo, kokoustila Kotka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 3/2015

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 3/2015 Hyvinvointivaliokunta AIKA 19.03.2015 klo 10:00-12:15 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Otso Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Hämäläinen Henrik 10:00-12:15 Puheenjohtaja Ollila Alpo 10:00-12:15 Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta 19.02.2014 AIKA 19.02.2014 klo 09:00-11:42 PAIKKA Kaupungintalo, neuvotteluhuone Kotka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 13

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/2014 102

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/2014 102 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/2014 102 Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta 20.11.2014 AIKA 20.11.2014 klo 13:15-15:35 PAIKKA Hirsikunnas, kokoustila KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 75 Kokouksen

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 23.11.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen 3 46 Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4 47 Vuoden

Lisätiedot

Valtiovarainministeriön kysely kuntien lakisääteisistä tehtävistä ja velvoitteista

Valtiovarainministeriön kysely kuntien lakisääteisistä tehtävistä ja velvoitteista Kaupunginhallitus 342 28.09.2015 Valtiovarainministeriön kysely kuntien lakisääteisistä tehtävistä ja velvoitteista 575/00.03.00/2015 Kaupunginhallitus 28.09.2015 342 Kehityspäällikkö Lasse Lehtonen: Valtiovarainministeriö

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 10

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 10 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 10 19.03.2015 AIKA 19.03.2015 klo 14:30-16:05 PAIKKA Ylihärmän palvelutoimisto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 7 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus 12 8 Edellisen kokouksen

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2016 19 19.08.2016 AIKA 19.08.2016 klo 08:00-08:40 PAIKKA Ylihärmän tekniikkakeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 14 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus 21 15 Edellisen kokouksen

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 3/2016 1

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 3/2016 1 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 3/2016 1 AIKA 13.04.2016 klo 16:00 PAIKKA Pudasjärven kaupungintalo, kokoustila Kotka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 27.06.2017 klo 09:00-11:15 Paikka Kaupungintalon 2. kerroksen kokoustila Osallistujat Nimi Tehtävä Anttila Ari pj. Venesjärvi Seppo vpj.

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 3/2015

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 3/2015 Elinympäristövaliokunta AIKA 02.03.2015 klo 16:00-19:30 PAIKKA Kaupungintalo, Kotka-kokoushuone Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Törrö Marja-Leena 16:00-19:30 puheenjohtaja Nivala Kaisa 16:00-19:30 varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 71

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 71 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 71 Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta 22.08.2014 AIKA 22.08.2014 klo 10:02-12:01 PAIKKA Kaupungintalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 53 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 1/ (6) Valtuustoasiain valmistelutoimikunta Aika , klo 17:00-18:22

Tuusulan kunta Pöytäkirja 1/ (6) Valtuustoasiain valmistelutoimikunta Aika , klo 17:00-18:22 Tuusulan kunta Pöytäkirja 1/2018 1 (6) Aika 01.02.2018, klo 17:00-18:22 Paikka Tuusulan kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Tuusulan strategia 2018-2022 Lisäpykälät

Lisätiedot

Kokoomuksen valtuustoryhmän valtuustoaloite harrastustakuusta

Kokoomuksen valtuustoryhmän valtuustoaloite harrastustakuusta Sivistyslautakunta 19 28.03.2017 Kaupunginhallitus 102 18.04.2017 Kokoomuksen valtuustoryhmän valtuustoaloite 27.10.2016 harrastustakuusta 211/00.01.06/2016 SIVI 28.03.2017 19 Kokoomuksen valtuustoryhmä

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/ Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/ Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 22.08.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 33 Teknisen toimen johtajan

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/ Otsikko Sivu 37 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/ Otsikko Sivu 37 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 19.09.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 37 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 38 Kaupunginvaltuuston puheenjohtajan

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/ Elämänhallintatyöryhmä. Aika klo 09:00-10:35. Paikka Punkalaitumen kunnantalo, osoite Vesilahdentie 5.

PÖYTÄKIRJA 3/ Elämänhallintatyöryhmä. Aika klo 09:00-10:35. Paikka Punkalaitumen kunnantalo, osoite Vesilahdentie 5. PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 Elämänhallintatyöryhmä Aika 10.06.2016 klo 09:00-10:35 Paikka Punkalaitumen kunnantalo, osoite Vesilahdentie 5. Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 Kaavatoimikunta AIKA 08.03.2016 kello 16:00-16:55 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 36 Talousarvion 2018 ja taloussuunnitelman investoinnit 3

Sisällysluettelo. 36 Talousarvion 2018 ja taloussuunnitelman investoinnit 3 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 Kaupunginhallituksen konsernijaosto 24.10.2017 Sisällysluettelo Sivu 36 Talousarvion 2018 ja taloussuunnitelman 2018 2021 investoinnit 3 Naantalin kaupunki Pöytäkirja

Lisätiedot

Yksityisteiden hoidon järjestäminen

Yksityisteiden hoidon järjestäminen Tekninen lautakunta 68 04.12.2018 Kaupunginhallitus 8 14.01.2019 Kaupunginvaltuusto 3 04.02.2019 Tekninen lautakunta 16 26.03.2019 Kaupunginhallitus 64 15.04.2019 Kaupunginvaltuusto 22 27.05.2019 Yksityisteiden

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2010 1 (11) Suodenniemen palvelupisteen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2010 1 (11) Suodenniemen palvelupisteen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2010 1 (11) Suodenniemitoimikunta Aika 23.03.2010 klo 19:00-21:00 Paikka Suodenniemen palvelupisteen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen

Lisätiedot

JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1

JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1 JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1 Käsitellyt asiat Asia Otsikko Sivu 44 Kokouksen järjestäytyminen 4 45 Juuan Vuokratalot Oy:n toiminta vuonna 2015 5 46 Arviointikertomuksen 2015 valmisteluun liittyvä 6

Lisätiedot

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vanhusneuvosto AIKA 06.04.2017 klo 14:00-15:20 PAIKKA Taipalsaaren kunnantalo, kokoustila Ruorisilta KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/ Tarkastuslautakunta1. AIKA klo 14:00. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/ Tarkastuslautakunta1. AIKA klo 14:00. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/2017 1 Tarkastuslautakunta1 AIKA 06.11.2017 klo 14:00 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 6/2015

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 6/2015 Hyvinvointivaliokunta AIKA 02.06.2015 klo 14:00-17:44 PAIKKA Hirsikampus/Kaupungintalo, Kotka Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Hämäläinen Henrik 14:00-17:44 Puheenjohtaja Ollila Alpo 14:00-17:44 Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta Toimielinrakenteeseen tehtävät muutokset. Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta

Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta Toimielinrakenteeseen tehtävät muutokset. Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta 24 19.05.2016 Toimielinrakenteeseen tehtävät muutokset Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta 19.05.2016 24 Toimielinrakenteeseen tehtävät muutokset Kunnanvaltuuston

Lisätiedot

Koko hankkeen laajuus on 2350 m2 ja kustannusarvio 4 025 000 (alv 0 %).

Koko hankkeen laajuus on 2350 m2 ja kustannusarvio 4 025 000 (alv 0 %). Joutsan kunnanhallitus 215 19.09.2011 Kunnanvaltuusto 55 26.09.2011 Joutsan kunnanhallitus 29 30.01.2012 Joutsan kunnanhallitus 120 21.05.2012 Joutsan kunnanhallitus 210 22.10.2012 Kunnanvaltuusto 35 29.10.2012

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika 06.04.2018 klo 08:30-12:00 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 25 Kokouksen

Lisätiedot

Toivakan kunta Esityslista 3/2017 1/10. Sivistyslautakunta Aika klo 16:30. Toivakan kirjasto. Käsiteltävät asiat

Toivakan kunta Esityslista 3/2017 1/10. Sivistyslautakunta Aika klo 16:30. Toivakan kirjasto. Käsiteltävät asiat Toivakan kunta Esityslista 3/2017 1/10 Aika 24.10.2017 klo 16:30 Paikka Toivakan kirjasto Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 29 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 30 Esityslistan hyväksyminen 4 31 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kallion virastotalo, Toinen linja 4 A, 3. krs, nh 1, Helsinki. Otsikko Sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Sote-uudistuksen valmistelu Uudellamaalla 4

Kallion virastotalo, Toinen linja 4 A, 3. krs, nh 1, Helsinki. Otsikko Sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Sote-uudistuksen valmistelu Uudellamaalla 4 MUISTIO 1/2018 1 AIKA 10.09.2018 klo 08:30-11:45 PAIKKA Kallion virastotalo, Toinen linja 4 A, 3. krs, nh 1, 00530 Helsinki KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Sote-uudistuksen valmistelu

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1

PÖYTYÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1 PÖYTYÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1 AIKA 09.02.2018 klo 09:00 PAIKKA Pöytyän kunnan Kyrön toimipiste ASIAT Käsitellyt asiat Asia Liitteet Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Tarkastuslautakunta 09.03.2017 Aika 09.03.2017 klo 13:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Tekninen palvelukeskus on saanut valmiiksi päivitetyn Pattasten päiväkodin hankesuunnitelman Hankesuunnitelma esitellään kokouksessa.

Tekninen palvelukeskus on saanut valmiiksi päivitetyn Pattasten päiväkodin hankesuunnitelman Hankesuunnitelma esitellään kokouksessa. TULEVAISUUSLAUTAKUNTA 45 10.04.2018 RAKENNETUN 49 17.04.2018 YMPÄRISTÖN LAUTAKUNTA KAUPUNGINHALLITUS 163 07.05.2018 KAUPUNGINHALLITUS 192 14.05.2018 Pattasten päiväkodin hankesuunnitelma 217/10.1003.100302/2018

Lisätiedot

Esityslistan liitteenä: Hakuilmoitus. Vs. kaupunginjohtajan ehdotus: Kaupunginhallitus päät tää. Päätös: Päätösehdotus hyväksyttiin.

Esityslistan liitteenä: Hakuilmoitus. Vs. kaupunginjohtajan ehdotus: Kaupunginhallitus päät tää. Päätös: Päätösehdotus hyväksyttiin. Kaupunginhallitus 86 18.04.2017 Kaupunginhallitus 121 15.05.2017 Kaupunginhallitus 157 05.06.2017 KAUPUNGINJOHTAJAN VIRAN VAALI 171/00.02.022/2017 Kh 18.04.2017 86 Kaupunginjohtajan virka jää avoimeksi

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 7/2018. Kh:n puheenjohtaja

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 7/2018. Kh:n puheenjohtaja Hyvinvointivaliokunta AIKA 21.06.2018 klo 16:00-17:47 PAIKKA Kokoushuone Otso, kaupungintalo Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Veivo Sointu 16:00-17:47 Puheenjohtaja Kortesalmi Pentti 16:00-17:47 Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PUUMALAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. 1 Tutustuminen ruokapalveluiden toimintaan 3

PUUMALAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. 1 Tutustuminen ruokapalveluiden toimintaan 3 PUUMALAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Tarkastuslautakunta Aika 13.02.2014 klo 13:00-16:15 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Tutustuminen ruokapalveluiden toimintaan 3 2 Kunnanjohtaja

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 29.03.2019 klo 08:30-11:37 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kokoushuone 414 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kaavoituspalveluissa on valmisteltu luonnos Pihlajaveden osayleiskaavan tarkistamiseksi.

Kaavoituspalveluissa on valmisteltu luonnos Pihlajaveden osayleiskaavan tarkistamiseksi. Tekninen lautakunta 271 30.09.2014 Tekninen lautakunta 101 26.04.2016 Tekninen lautakunta 107 27.06.2017 Kaupunginhallitus 385 14.08.2017 Kaupunginhallitus 402 28.08.2017 Kaupunginvaltuusto 109 18.09.2017

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 10/ Tekninen lautakunta. AIKA klo 18:30. PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 2 KÄSITELTÄVÄT ASIAT

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 10/ Tekninen lautakunta. AIKA klo 18:30. PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 2 KÄSITELTÄVÄT ASIAT HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 10/2018 1 Tekninen lautakunta AIKA 13.12.2018 klo 18:30 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 2 KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liitteet Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kaavoituspalveluissa on valmisteltu luonnos Pihlajaveden osayleiskaavan tarkistamiseksi.

Kaavoituspalveluissa on valmisteltu luonnos Pihlajaveden osayleiskaavan tarkistamiseksi. Tekninen lautakunta 271 30.09.2014 Tekninen lautakunta 101 26.04.2016 Tekninen lautakunta 107 27.06.2017 Kaupunginhallitus 385 14.08.2017 Kaupunginhallitus 402 28.08.2017 Kaupunginvaltuusto 109 18.09.2017

Lisätiedot

Valmistelija: kaupunginjohtaja Jari Rantala, puh

Valmistelija: kaupunginjohtaja Jari Rantala, puh Kaupunginhallitus 234 14.08.2017 Kaupunginhallitus 382 27.11.2017 Kaupunginhallitus 30 29.01.2018 Kaupunginhallitus 65 26.02.2018 Kaupunginvaltuusto 13 05.03.2018 Loimaa-strategia 100/00.01.02/2017 Kh

Lisätiedot

- 16 Kokouksen avaaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Työjärjestyksen hyväksyminen. Vt. kaupunginjohtajan päätösehdotus:

- 16 Kokouksen avaaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Työjärjestyksen hyväksyminen. Vt. kaupunginjohtajan päätösehdotus: Kaupunginhallitus 198 12.06.2017 Kaupunginvaltuuston kokouksen 24.4.2017 päätösten täytäntöönpano 1898/00.02.01/2017 KHALL 12.06.2017 198 Kuntalain (410/2015) 39 :n 1 momentin mukaan kunnanhallitus vas

Lisätiedot

Kaupungin edustajat eri yksityisoikeudellisiin yhteisöihin vuosiksi 2015-2016

Kaupungin edustajat eri yksityisoikeudellisiin yhteisöihin vuosiksi 2015-2016 Kaupunginhallitus 23 26.01.2015 Kaupungin edustajat eri yksityisoikeudellisiin yhteisöihin vuosiksi 2015-2016 652/01.011/2012 KAUPHALL 26.01.2015 23 Seloste 1. Aino Mattila -säätiö Seloste Kaupunginhallituksen

Lisätiedot

Hyvinvointitoimikunta 16.09.2014

Hyvinvointitoimikunta 16.09.2014 Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 5/2014 53 Hyvinvointitoimikunta 16.09.2014 Aika 16.09.2014 klo 18:30-20:23 Paikka Kokoushuone Formari Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Tarkastuslautakunta 09.02.2017 Aika 09.02.2017 klo 13:00-16:00 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 1/2019 1/12

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 1/2019 1/12 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 1/2019 1/12 Tarkastuslautakunta Aika 12.02.2019 klo 15:00-17:05 Paikka Tekninen toimi, kokoushuone, Asikkalantie 21 Käsitellyt asiat Asia Sivu 1 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 8/ (9) Tarkastuslautakunta. Aika klo 17:15-19:31. kaupunginhallituksen kokoushuone.

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 8/ (9) Tarkastuslautakunta. Aika klo 17:15-19:31. kaupunginhallituksen kokoushuone. Lapuan kaupunki Pöytäkirja 8/2018 1 (9) Tarkastuslautakunta Aika 30.05.2018 klo 17:15-19:31 Paikka kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 41 Pöytäkirjan

Lisätiedot

TEHTÄVÄKORI Monisteita matikkaan. Riikka Mononen

TEHTÄVÄKORI Monisteita matikkaan. Riikka Mononen ---------------------------------------- TEHTÄVÄKORI Monisteita matikkaan Riikka Mononen ---------------------------------------- Tehtäväkori 2016 TEHTÄVÄKORI Monisteita matikkaan -materiaali on kokoelma

Lisätiedot

Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 1/ ( 8) Liikelaitoksen johtokunta

Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 1/ ( 8) Liikelaitoksen johtokunta Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 1/2019 1 ( 8) Aika 14.01.2019, klo 08:02-11:37 Paikka Kokoushuone 2, Kiiruna, Hallituskatu 7 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 9/2013 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 9/2013 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 9/2013 1 Kunnanhallitus 25.06.2013 AIKA 25.06.2013 klo 14:00-17:26 PAIKKA Kunnanvirasto johtokeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 151 Kokouksen järjestäytyminen 3 152 Kunnanjohtajan

Lisätiedot

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 6/2016

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 6/2016 Muistio 1 (11) Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 6/2016 Aika 13.6.2016 kello 09:00-10:17 Paikka Karviatalo, Tyyni Tuulionk.12, Karvia Muistion vakuudeksi Rainer Lehti puheenjohtaja Maija Arola sihteeri

Lisätiedot

Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosan (Keskus) toria ja Torikadun osaa koskeva asemakaavamuutos

Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosan (Keskus) toria ja Torikadun osaa koskeva asemakaavamuutos Kaupunkisuunnittelulautakunta 42 29.05.2018 Kaupunkisuunnittelulautakunta 61 28.08.2018 Kaupunginhallitus 264 03.09.2018 Kaupunkisuunnittelulautakunta 90 06.11.2018 Kaupunginhallitus 352 12.11.2018 Kankaanpään

Lisätiedot

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku Iitin kunta Pöytäkirja 2/2013 1 Tarkastuslautakunta 27.05.2013 Aika Maanantai 27.05.2013 klo 18:00-19.50 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Yli-Kaitala Markku Heinonen Sinikka

Lisätiedot

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 19 astuslautakunta AIKA 07.06.2019 klo 15:00-15:25 PAIKKA Taipalsaaren kunnanvirasto, Ruorisilta KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Kaavatoimikunta AIKA 07.03.2019 kello 18:00-19:40 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Valmistelija / lisätietojen antaja: kaavoituspäällikkö Pertti Kyyhkynen, puh. (09) tai sähköposti

Valmistelija / lisätietojen antaja: kaavoituspäällikkö Pertti Kyyhkynen, puh. (09) tai sähköposti Ympäristölautakunta 105 16.11.2011 Ympäristölautakunta 6 09.02.2012 Kaupunginhallitus 45 27.02.2012 Ympäristölautakunta 22 07.03.2012 Kaupunginhallitus 58 12.03.2012 Ympäristölautakunta 54 07.06.2012 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Porin kaupunki Pöytäkirja 10/ ( 11) Kaupunginhallitus

Porin kaupunki Pöytäkirja 10/ ( 11) Kaupunginhallitus Porin kaupunki Pöytäkirja 10/2019 1 ( 11) Aika 05.04.2019, klo 08:11-12:15 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Hallituskatu 12 Käsitellyt asiat 175 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 45 Kokouksen puheenjohtajan valinta 3 46 Sosiaali- ja terveystoimen kokonaisuus ja organisointi,

Otsikko Sivu 45 Kokouksen puheenjohtajan valinta 3 46 Sosiaali- ja terveystoimen kokonaisuus ja organisointi, KITTILÄN KUNTA Pöytäkirja 8/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika Keskiviikko 14.11.2018 klo 09:00-12:05 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 45 Kokouksen puheenjohtajan

Lisätiedot

Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Aika 10.01.2012 klo 12:00-13:55 PÖYTÄKIRJA 1/2012 1 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 4/2017

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 4/2017 Elinympäristövaliokunta AIKA 10.04.2017 klo 16:00-18:50 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Kotka Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Törrö Marja-Leena 16:00-18:50 puheenjohtaja Nivala Kaisa 16:00-18:50 varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs Perjantai 12.10.2018 12.00 14.00 Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs läsnä: Tornion Invalidit ry. Raimo Toratti Lapin Näkövammaiset ry., Soile Järvirova Tornion kerho Tornion kaupunginhallitus

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Vammaisneuvosto 21.03.2016 AIKA 21.03.2016 klo 18:00-19:06 PAIKKA Helmirannan kokoustila, Helminkuja 3, 62200 Kauhava KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Valtakunnallisen

Lisätiedot

Kaikkiaan edellä mainituilla alueilla on 69 omakotitonttia ja 12 ri vi talo tont tia, yhteensä 81 kpl.

Kaikkiaan edellä mainituilla alueilla on 69 omakotitonttia ja 12 ri vi talo tont tia, yhteensä 81 kpl. RAKENNETUN 107 25.09.2018 YMPÄRISTÖN LAUTAKUNTA KAUPUNGINHALLITUS 334 01.10.2018 KAUPUNGINVALTUUSTO 130 29.10.2018 Omakoti- ja rivitalotonttien alemyyntikampanja 631/10.1003.100303/2018 RAKYMP 107 Raahen

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.9.2013

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.9.2013 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 5.9.2013 ÄHTÄRIN KAUPUNKI Mustikkavuoren asemakaavan muutos, OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Maankäyttö-ja rakennuslain 63 :n mukaan tulee kaavoitustyöhön sisällyttää

Lisätiedot

Punkalaitumen kunta Esityslista 8/ (6) Tekninen lautakunta. Aika klo 18:00. Kunnantalon valtuustosali.

Punkalaitumen kunta Esityslista 8/ (6) Tekninen lautakunta. Aika klo 18:00. Kunnantalon valtuustosali. Punkalaitumen kunta Esityslista 8/2017 1 (6) Tekninen lautakunta Aika 21.11.2017 klo 18:00 Paikka Kunnantalon valtuustosali Käsiteltävät asia Asia Otsikko Sivu Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Keskiviikkona Kouvolan kaupungintalon yhteispalvelupisteessä.

Keskiviikkona Kouvolan kaupungintalon yhteispalvelupisteessä. Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 6/2017 64 Tarkastuslautakunta 10.05.2017 Aika 10.05.2017 klo 16:12-19:28 Paikka Läsnä Kouvolan kaupungintalo, Torikatu 10, hallinnon kokoushuone 316, 3. krs. Luettelon mukaan

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1. Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1. Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1 Tarkastuslautakunta 11.09.2014 Aika 11.09.2014 klo 13:00-16:50 Paikka Kaupungintalo, Kokoushuone Petäjä Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 2/2016 1. Otsikko Sivu 6 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 4

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 2/2016 1. Otsikko Sivu 6 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 4 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 2/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 25.02.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 6 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 4 7 Heinolan vuokra-asunnot Oy:n

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/ PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2014 82 Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta 17.09.2014 AIKA 17.09.2014 klo 10:00-12:05 PAIKKA Kaupungintalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 61 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Pöytäkirja 3/ (11) Työsuojelutoimikunta Aika klo 10:02-10:44. Paikka Kotka B1019, Mikkeli H208 ja Savonlinna 271

Pöytäkirja 3/ (11) Työsuojelutoimikunta Aika klo 10:02-10:44. Paikka Kotka B1019, Mikkeli H208 ja Savonlinna 271 Pöytäkirja 3/2016 1 (11) Työsuojelutoimikunta 15.09.2016 Aika 15.09.2016 klo 10:02-10:44 Paikka Kotka B1019, Mikkeli H208 ja Savonlinna 271 Käsitellyt asiat Asia Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus ja järjestäytyminen

Lisätiedot

Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/ Liitteet Otsikko Sivu 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus,

Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/ Liitteet Otsikko Sivu 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/2018 1 Ympäristölautakunta Aika 19.12.2018 16:00-17:37 Paikka Sivistystoimen pommisuoja Käsitellyt asiat Liitteet Otsikko Sivu 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, 3

Lisätiedot

102 Kunnan ympäristönsuojeluviranomaisen, leirintäalueviranomaisen ja rakennusvalvontaviranomaisen tehtävien delegoiminen viranhaltijoille

102 Kunnan ympäristönsuojeluviranomaisen, leirintäalueviranomaisen ja rakennusvalvontaviranomaisen tehtävien delegoiminen viranhaltijoille Tekninen lautakunta 66 20.09.2017 Tekninen lautakunta 102 19.12.2017 102 Kunnan ympäristönsuojeluviranomaisen, leirintäalueviranomaisen ja rakennusvalvontaviranomaisen tehtävien delegoiminen viranhaltijoille

Lisätiedot

Kaupunginhallitus 169 26.05.2015 Kaupunginhallitus 329 24.11.2015 Valtuusto 65 10.12.2015

Kaupunginhallitus 169 26.05.2015 Kaupunginhallitus 329 24.11.2015 Valtuusto 65 10.12.2015 Kaupunginhallitus 169 26.05.2015 Kaupunginhallitus 329 24.11.2015 Valtuusto 65 10.12.2015 Hirsikampuksen yhteyteen tulevan pronssiveistoksen tilaaminen KH 26.05.2015 169 Pudasjärven hirsinen koulukampus

Lisätiedot

Keskiviikkona Kouvolan kaupungin internetsivulla.

Keskiviikkona Kouvolan kaupungin internetsivulla. Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 12/2017 130 Tarkastuslautakunta 13.12.2017 Aika 13.12.2017 klo 16:03-19:05 Paikka Läsnä Kouvolan kaupungintalo, Torikatu 10, hallinnon kokoushuone 316 3. krs. Luettelon mukaan

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Sastamalan tarkastuslautakunta Aika 22.01.2016 klo 08:30-12:30 Paikka Mouhijärven yhteiskoulu, Uotsolantie 30 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 6/2017

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 6/2017 Hyvinvointivaliokunta AIKA 19.06.2017 klo 16:05-18:25 PAIKKA Kaupungintalo, kokoustila Otso Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Veivo Sointu 16:05-18:25 Puheenjohtaja Haataja Auri 16:05-18:25 Jäsen Ihme

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 4/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 4/2016 Pöytäkirja 1 (8) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 4/2016 Aika 5.4.2016 kello 18:00-19:57 Paikka Porin kaupunginhallituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ (6 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ (6 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/2018 1 (6 ) Tekninen lautakunta 03.09.2018 AIKA 03.09.2018 klo 15:00-16:30 PAIKKA Kaupungintalon 3.krs kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 109 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1/10

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1/10 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1/10 Tarkastuslautakunta Aika 13.04.2016 klo 15:00-16:51 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 4 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 8.4.2011 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila jäsen Laukkanen

Lisätiedot

Järjestövaikuttaminen Kontiolahden kunnassa. Sakari Kela

Järjestövaikuttaminen Kontiolahden kunnassa. Sakari Kela Järjestövaikuttaminen Kontiolahden kunnassa Sakari Kela 14.9.2017 Kunnan olemassaolon tarkoitus? Edellytysten luominen kunnan asukkaiden itsehallinnon sekä osallistumisen ja vaikuttamisen toteutumiselle.

Lisätiedot

Olemme halukkaita tulemaan esittelemään tarkemmin hanketta se kä keskustelemaan hankkeesta kaavoitukseen liittyvissä asioissa.

Olemme halukkaita tulemaan esittelemään tarkemmin hanketta se kä keskustelemaan hankkeesta kaavoitukseen liittyvissä asioissa. Kunnanhallitus 138 07.11.2012 Kunnanvaltuusto 39 12.11.2012 Kunnanhallitus 9 21.01.2013 Kunnanhallitus 74 15.04.2013 Kunnanhallitus 156 04.11.2013 Kunnanhallitus 4 07.01.2014 Kunnanvaltuusto 4 13.01.2014

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 11/ Otsikko Sivu 47 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 11/ Otsikko Sivu 47 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 11/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 07.11.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 47 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 48 Sosiaali- ja terveysjohtajan

Lisätiedot

Pöytäkirja

Pöytäkirja Pöytäkirja 4.5.2018 1 Paikka Kh:n kokoushuone Aika: 04.05.2018 klo 8.00 10.17 Läsnä: Tynkkynen Jonne puheenjohtaja (luottamushenkilö) Kristiansson Olli -Pekka jäsen (luottamushenkilö) Mustonen Merja jäsen

Lisätiedot

ASEMAKAAVA 691/AKM MARJATIE Pyhättömän (13) kaupunginosan korttelin 31 tontit 3 ja 10 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1.9.

ASEMAKAAVA 691/AKM MARJATIE Pyhättömän (13) kaupunginosan korttelin 31 tontit 3 ja 10 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1.9. 691/AK LIITE 1 ASEMAKAAVA 691/AKM MARJATIE Pyhättömän (13) kaupunginosan korttelin 31 tontit 3 ja 10 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1.9.2015 1. SUUNNITTELUALUE Suunnittelualue sijaitsee Heinolan

Lisätiedot