PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 71"

Transkriptio

1 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta AIKA klo 10:02-12:01 PAIKKA Kaupungintalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 53 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Kaupunginjohtaja Tomi Timonen alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunnan 76 vieraana 56 Kehittämisjohtaja Jorma Pietiläinen esittäytyy ja tutustuu alueyhteistyön ja 77 elinvoiman valiokunnan toimintaan 57 Työllisyyskatsaus Valmistelussa olleiden hankkeiden esittely Muut asiat Kokouksen päättäminen 81 Pöytäkirjantarkastajat:

2 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta Aika klo 10:02-12:01 Paikka Kaupungintalo OSALLISTUJAT Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Veivo Sointu 10:02-12:01 Puheenjohtaja Honkanen Erkki 10:02-12:01 Jäsen Jussila Jari 10:02-11:25 Jäsen Juusola Kimmo 10:02-12:01 Jäsen Kellolampi Juho 10:02-12:01 Jäsen Oinas-Panuma Eero 10:02-12:01 Jäsen Törrö Marja-Leena 10:02-11:03 Jäsen Ylitalo Paula 10:02-12:01 Jäsen Ekdahl Aune 10:02-12:01 Kh:n edustaja Kinnula Ritva 10:02-12:01 Palvelusuunnittelija Mosorin Sinikka 10:02-12:01 sihteeri Timonen Tomi 10:02-11:25 kaupunginjohtaja Pietiläinen Jorma 10:02-12:01 kehittämisjohtaja Paukkeri Ulla-Maija 10:40-11:26 vs. työllisyyskoordinaattori Harilahti-Juola Virpi 11:28-11:38 kehittämisasiantuntija Saarijärvi Ilkka 11:31-11:49 projektipäällikkö POISSA Pesonen Mika Varapuheenjohtaja Kärki Olavi Jäsen Puolakanaho Urpo Jäsen Vähäkuopus Timo Kaupunginvalt. pj. ALLEKIRJOITUKSET Sointu Veivo Puheenjohtaja Sinikka Mosorin Pöytäkirjanpitäjä KÄSITELLYT ASIAT PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU Pudasjärvi Juho Kellolampi Eero Oinas-Panuma PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVILLÄ kaupunginvirastossa Pöytäkirjantarkastajat:

3 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Pöytäkirjantarkastajat:

4 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen ALUEYHT 53 Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 10:02. Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjantarkastajat:

5 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta Pöytäkirjantarkastajien valinta ALUEYHT 54 Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Juho Kellolampi ja Eero Oinas-Panuma. Pöytäkirjantarkastajat:

6 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta Kaupunginjohtaja Tomi Timonen alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunnan vieraana ALUEYHT 55 Kaupunginjohtaja Tomi Timonen on aloittanut kaupungin palveluksessa ja esittäytyi alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunnalle tutustuen samalla valiokunnan toimintaan. Tarkastuslautakunta on todennut, että valiokuntamallissa olisi vielä hiottavaa. Toisaalta vasta reilun vuoden toimineena valiokunnan toimintamalli on hioutumassa ja valiokuntien jäsenillä on hallintomallin muuttamisen jälkeen mahdollisuus olla viranhaltijoiden tukena valmistelemassa asioita. Kaupunginjohtajan toiveena oli, että valiokunta käsittelee erillisenä pykälä valiokunnan toimintamallia itsetutkistelun kautta ja tuo kehittämisehdotuksia mallin kehittämiseksi. Entisen lautakuntamallin muuttuminen hyvin yksittäisten asioiden päättämisestä isojen kokonaisuuksien valmisteluksi vaatii luottamusmiehiltä erilaista toimintamallia. Isot linjaukset ohjaavat luottamusmiesten toimintaa ja päätösten tulee tukea niitä. Valtuuston, kaupunginhallituksen ja valiokuntien puheenjohtajat voisivat kokoontua aika ajoin johtoryhmän kanssa tarkistelemaan asioita, joita valiokuntien tulisi valmistella. Tällä hetkellä kaupungin talous on suhteellisen hyvällä mallilla, mutta haasteita on tulossa lähivuosina Valtion säästötoimenpiteiden kautta. Suomen talous perustuu pitkälti vientiin, joka ontuu tällä hetkellä. Pudasjärven myönteinen kehitys vaatii lisävoimavaroja ensi alkuun. Hankerahoitus on yksi keino tämän tukemiseen. Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta: Päätettiin, että valiokunta ottaa syksyn aikana asialistalle valiokunnan toimintamallin kehittämisen itsearviointi-mallilla. Todettiin, että valiokunnan asiat tulee viedä kaupunginhallituksen listalle pöytäkirjan otteena. Pöytäkirjantarkastajat:

7 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta Kehittämisjohtaja Jorma Pietiläinen esittäytyy ja tutustuu alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunnan toimintaan ALUEYHT 56 Kehittämisjohtaja Jorma Pietiläinen on aloittanut kaupungin palveluksessa ja esittäytyi alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunnalle. Pietiläinen tutustui valiokunnan toimintaan tämän kokouksen ajan ja esittelijänä toimi vielä palvelusuunnittelija Ritva Kinnula. Seuraavasta kokouksesta lähtien esittelijänä toimii kehittämisjohtaja. Kehittämisjohtaja toi esille Kuntasuunnitelman tärkeydyn. Kärkiaiheita ovat hirsirakentaminen ja maahanmuutto. Molemmat ovat kansainvälisiä aiheita, joita on mahdollisuus kasvattaa ja kehittää. Keskustelussa todettiin, että vastaanottokeskuksessa olevat henkilöt pitäisi saada jäämään paikkakunnalle sen sijaan, että he vaihtavat heti paikkakuntaa, kun ovat saaneet oleskeluluvan. Kotoutuminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta heitä voidaan nähdä jatkossa myös työpaikoilla. Pöytäkirjantarkastajat:

8 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta Työllisyyskatsaus ALUEYHT 57 Palvelusuunnittelija Ritva Kinnula ja vs. työllisyyskoordinaattori Ulla-Maija Paukkeri esittelivät Työllisyyssuunnitelman jalkauttamiseen liittyvän kesäkuun 2014 tilannekatsauksen. Kehittämisjohtaja Jorma Pietiläisen astuttua palvelukseen vastuualueita on tarkisteltu ja sovittu, että palvelusuunnittelija Ritva Kinnula vastaa kehittämistoimessa työllistämisestä Arjen turvaa-hankkeen ohella. Vuonna 2014 kaupungin oma työllistäminen on lisääntynyt 75% eli reiluun 60 henkilöä. Pääsääntöisesti työllistäminen on tapahtunut 6 kuukaudeksi, mutta asiasta päätetään tapauskohtaisesti asiakkaan näkökulma huomioiden. Työllisyysyksikön budjetti on ylittymässä, koska muuttuvaan toimintamalliin on jouduttu palkkaamaan lisähenkilöitä. Toisaalta kuntaosuusmaksuissa on säästetty ,00. Säästötavoite on ollut ,00 tämän vuoden aikana, joten siihen ei todennäköisesti ylletä, mutta kehitys on ollut myönteistä. Jos yhtäkkiä tulisi mahdollisuus työllistää kaikki työttömänä olevat henkilöt, niin työttömänä olevista reilusta 500 henkilöstä voisi arvion mukaan työllistyä noin henkilöä. Tämä johtuu siitä, että suurin osa on sellaisia henkilöitä, joilla on jokin työeste/-rajoite. Todettiin, että hankerahoituksen avulla voitaisiin ottaa selville työttömien joukosta se osa, joka ei kuulu työttömien ryhmään. Selvityksen kautta heitä voitaisiin auttaa siirtymään mm. eläkkeelle. Laki julkisista palveluista on muuttumassa siten, että pitkäaikaistyöttömien maksut siirtyvät entistä enemmän kuntien maksettavaksi. Talousarvio keskustelussa tullaan käymään keskustelua siitä miten työllisyyden hoitoon liittyvät yksiköt sijoittuvat eri osastojen välillä. Osastoista huolimatta yhteistyötä tehdään tiiviisti eri hallintokuntien välillä. Talousarviossa tullaan esittämään, että vuoden alusta kuntouttavan työn ohjaaja siirtyisi Oulunkaaren kuntayhtymältä takaisin kaupungin palvelukseen. Kuntouttava työntekijä on loppu vuoden ajan tiistaisin tavattavissa PudisFoorumissa. Pöytäkirjantarkastajat:

9 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta Valmistelussa olleiden hankkeiden esittely ALUEYHT 58 EU-rakennerahastojen uuden kauden avauduttua uudet rahoitushakemukset tulee jättää mennessä EURA2014-järjestelmään. Kehittämistoimessa on valmisteltu hankkeita esille nousseiden aihioiden perusteella. Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta: Kehittämisasiantuntija Virpi Harilahti-Juola esitteli Laavu- ja Työtä ja yrittäjyyttä hankkeen. Projektipäällikkö Ilkka Saarijärvi esitteli PoRi-hankesuunnitelman. Kaikki kolme hanketta on käsitelty kaupunginhallituksessa ja lupa rahoitushakemuksen jättämiselle on saatu. Valiokunnan jäsenille jaettiin Kaupunginhallituksen esittelytekstinä olleet hankkeiden esittelytekstit, joista näkyy hankkeen perustiedot sekä kuntarahoitusosuudet. Todettiin, että tiedottamisessa tulee painottaa kuntarahan pienuutta verrattuna siihen miten paljon on rahoituksen osuus. Ilman pientä kaupungin panostusta ei suuria rahoja ole mahdollisuutta saada ja kaupungin omin varoin kehittämiseen ei ole varaa. Pöytäkirjantarkastajat:

10 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta Muut asiat ALUEYHT 59 Puheenjohtaja toi esille alue- ja paikallishallintopäivien erinomaisen sisällön. Linkki koulutusmateriaaliin on lähetetty valtuutetuille, johtoryhmälle, alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunnan ja kehittämistoimen väelle. Kyläneuvoston kokous ke klo 18 Aittojärven koululla. Seuraavat asiat tuodaan valiokunnan käsittelyyn syksyn aikana: - Elinkeino-ohjelma, jota on valmisteltu alkuvuodesta yhteistyössä yrittäjien kanssa. - Maaseudun kehittämisen työryhmän esille tuomat asiat. - Vasta valmistuneen Syötteen Masterplanin esittely. - Kurenalan kauppapaikan valmistelutyöt - Talousarvion 2015 valmistelu Pöytäkirjantarkastajat:

11 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta Kokouksen päättäminen ALUEYHT 60 Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 12:01. Pöytäkirjantarkastajat:

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta 19.02.2014 AIKA 19.02.2014 klo 09:00-11:42 PAIKKA Kaupungintalo, neuvotteluhuone Kotka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 13

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/2014 102

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/2014 102 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/2014 102 Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta 20.11.2014 AIKA 20.11.2014 klo 13:15-15:35 PAIKKA Hirsikunnas, kokoustila KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 75 Kokouksen

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/ PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2014 82 Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta 17.09.2014 AIKA 17.09.2014 klo 10:00-12:05 PAIKKA Kaupungintalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 61 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 2/2015

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 2/2015 Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta 18.02.2015 AIKA 18.02.2015 klo 10:00-11:53 PAIKKA Kaupungintalo OSALLISTUJAT Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Veivo Sointu 10:00-11:53 Puheenjohtaja Manninen Paula

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 59 Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta 18.06.2014 AIKA 18.06.2014 klo 09:25-11:33 PAIKKA Hotelli Pikku-Syöte KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 46 Laillisuuden ja

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 7/2016

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 7/2016 Elinvoimavaliokunta AIKA 26.01.2016 klo 10:00-12:40 PAIKKA Kaupungintalo Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Veivo Sointu 10:00-12:40 puheenjohtaja Manninen Paula 10:00-12:40 varapuheenjohtaja Honkanen Erkki

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 1/2017

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 1/2017 Elinvoimavaliokunta AIKA 18.01.2017 klo 10:00-13:00 PAIKKA Kontiotuote klo 10 ja klo 11.30 alkaen Kaupungintalo Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Veivo Sointu 10:00-13:00 puheenjohtaja Manninen Paula 10:00-13:00

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 11/2016

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 11/2016 Elinvoimavaliokunta AIKA 16.03.2016 klo 10:00-12:28 PAIKKA Kaupungintalo Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Veivo Sointu 10:00-12:28 puheenjohtaja Manninen Paula 10:00-12:28 varapuheenjohtaja Honkanen Erkki

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 23 Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta 09.04.2014 AIKA 09.04.2014 klo 10:00-12:13 PAIKKA Neuvotteluhuone Kotka, Kaupungintalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta 21.01.2015 AIKA 21.01.2015 klo 10:34-13:19 PAIKKA Kaupungintalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Laillisuuden

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2014 47

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2014 47 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2014 47 Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta 13.06.2014 AIKA 13.06.2014 klo 08:00-09:23 PAIKKA Kaupungintalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 41 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2015 1

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2015 1 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2015 1 AIKA 18.11.2015 klo 16:00 PAIKKA Pudasjärven kaupungintalo, kokoustila Kotka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 5/2015

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 5/2015 Alueyhteistyön ja elinvoiman valiokunta AIKA 20.05.2015 klo 10:00-11:58 PAIKKA Kaupungintalo Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Veivo Sointu 10:00-11:58 Puheenjohtaja Manninen Paula 10:00-11:58 varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Riitta Björklund kaupunkitarkastaja, sihteeri

Riitta Björklund kaupunkitarkastaja, sihteeri Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 29.01.2015 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 29.01.2015 torstai klo 16:00-19:35 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet jäsenet Paula Viljakainen,

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 3/2015

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 3/2015 Hyvinvointivaliokunta AIKA 19.03.2015 klo 10:00-12:15 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Otso Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Hämäläinen Henrik 10:00-12:15 Puheenjohtaja Ollila Alpo 10:00-12:15 Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 13/2016. Vastaanottokeskus klo 10:30-11:30 ja siirtyminen kaupungintalolle, jossa kokous klo 13:00 saakka

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 13/2016. Vastaanottokeskus klo 10:30-11:30 ja siirtyminen kaupungintalolle, jossa kokous klo 13:00 saakka Elinvoimavaliokunta AIKA 20.05.2016 klo 10:30-13:42 PAIKKA Vastaanottokeskus klo 10:30-11:30 ja siirtyminen kaupungintalolle, jossa kokous klo 13:00 saakka Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Veivo Sointu

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 6/2015

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 6/2015 Elinympäristövaliokunta AIKA 08.06.2015 klo 16:00-19:10 PAIKKA Kaupungintalo, Kotka-kokoushuone Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Törrö Marja-Leena 16:00-19:10 puheenjohtaja Nivala Kaisa 16:00-19:10 varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 4/2016

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 4/2016 Elinympäristövaliokunta AIKA 11.04.2016 klo 16:00-18:15 PAIKKA Kaupungintalo, Kotka-kokoushuone Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Törrö Marja-Leena 16:00-18:15 puheenjohtaja Nivala Kaisa 16:00-18:15 varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 6/2015. puheenjohtaja

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 6/2015. puheenjohtaja Elinvoimavaliokunta AIKA 16.12.2015 klo 09:30-11:45 PAIKKA Kaupungintalo Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Veivo Sointu 9:30-11:45 puheenjohtaja Manninen Paula 9:30-11:45 varapuheenjohtaja Honkanen Erkki

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 6/2017

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 6/2017 Elinympäristövaliokunta AIKA 11.09.2017 klo 16:00-17:44 PAIKKA Kaupungintalo, Kotka-kokoushuone Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Tykkkyläinen Kari 16:00-17:44 puheenjohtaja Kortetjärvi Paavo 16:00-17:44

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 5/2015

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 5/2015 Elinvoimavaliokunta AIKA 18.11.2015 klo 10:00-12:10 PAIKKA Kaupungintalo Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Veivo Sointu 10:00-12:10 puheenjohtaja Manninen Paula 10:00-12:10 varapuheenjohtaja Honkanen Erkki

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 2/2016

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 2/2016 Elinympäristövaliokunta AIKA 08.02.2016 klo 16:00-18:20 PAIKKA Kaupungintalo, Kotka-kokoushuone Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Törrö Marja-Leena 16:00-18:20 puheenjohtaja Nivala Kaisa 16:00-18:20 varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 12/2016

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 12/2016 Elinvoimavaliokunta AIKA 20.04.2016 klo 10:05-14:10 PAIKKA Kaupungintalo Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Veivo Sointu 10:05-14:10 puheenjohtaja Manninen Paula 10:05-12:30 varapuheenjohtaja Honkanen Erkki

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 2/2015 1

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 2/2015 1 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 2/2015 1 AIKA 09.02.2015 klo 16:00-18:32 PAIKKA Kaupungintalo, Kotka-kokoushuone Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Törrö Marja-Leena 16:00-18:32 puheenjohtaja Nivala Kaisa

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Vanhusneuvosto 05.10.2017 Aika 05.10.2017 klo 12:00-12:40 Paikka Kokoushuone Petäjä, kaupungintalo Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (12 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (12 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 (12 ) Vammaisneuvosto 13.12.2018 AIKA 13.12.2018 klo 09:00-10:10 PAIKKA Kaupungintalo kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28 Kokouksen avaus 3 29 Laillisuus ja

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 1/2016. Asian 3 kohdalla hallintopäälliikkö Mattinen Markku 16:00-17:15 maankäyttöinsinööri Asian 4 kohdalla

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 1/2016. Asian 3 kohdalla hallintopäälliikkö Mattinen Markku 16:00-17:15 maankäyttöinsinööri Asian 4 kohdalla Elinympäristövaliokunta AIKA 11.01.2016 klo 16:00-18:10 PAIKKA Kaupungintalo, Kotka-kokoushuone Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Törrö Marja-Leena 16:00-18:10 puheenjohtaja Nivala Kaisa 16:00-18:10 varapuheenjohtaja

Lisätiedot

HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 12/2013 1 (10) SAIRAANHOITOPIIRI

HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 12/2013 1 (10) SAIRAANHOITOPIIRI HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 12/2013 1 (10) TARKASTUSLAUTAKUNTA AIKA 18.11.2013 klo 09:00 PAIKKA Töölön sairaala, 3. krs, pienryhmätila KÄSITELLYT ASIAT Asia Otsikko Sivu 78 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Nuorisovaltuusto AIKA 01.06.2017 kello 17:00-18:20 PAIKKA Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Jori Louhisuo. Muut saapuvilla olleet Matti Arkko sihteeri Kaija Kangas kunnanhallituksen edustaja

Jori Louhisuo. Muut saapuvilla olleet Matti Arkko sihteeri Kaija Kangas kunnanhallituksen edustaja Kokousaika Torstai 14.02.2013 klo 19.00 20.30 Kokouspaikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Mari Ervelä Sari Vaholuoto Pentti Malmila Marko

Lisätiedot

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 15.8.2017 klo 18.00

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2018 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-16:30 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen,

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2009 18

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2009 18 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2009 18 Maaseutulautakunta 15.05.2009 AIKA 15.05.2009 klo 11:00-12:40 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Kotka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Kaupunginhallitus Valtuusto Alueyhteistyön ja elinvoiman Alueyhteistyön ja elinvoiman.

Kaupunginhallitus Valtuusto Alueyhteistyön ja elinvoiman Alueyhteistyön ja elinvoiman. Kaupunginhallitus 421 02.12.2014 Valtuusto 54 18.12.2014 Alueyhteistyön ja elinvoiman 5 21.01.2015 Alueyhteistyön ja elinvoiman 4 18.02.2015 Alueyhteistyön ja elinvoiman 5 15.04.2015 Laajan hyvinvointikertomuksen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 15 20.05.2013 277 Kokousaika 20.05.2013 klo 10.00 11.03 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 Nuorisovaltuusto 02.04.2013 AIKA 2.4.2013 klo 14.00 PAIKKA Yläaste KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 3 NUORISOVALTUUSTON

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 Aika 8.10.2014 klo 15:03 18:00 Paikka Kaupungintalo, kokoustila K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 28 29 30 31 32 33 Kaupungin talouskatsaus 1.1. 31.8.2014 Konserniyhtiöiden

Lisätiedot

1 Seutuvaltuuston syyskokouksen avaus ja valtuutettujen ja muiden paikallaolijoiden toteaminen, seutuvaltuuston puheenjohtaja Antti Toivola

1 Seutuvaltuuston syyskokouksen avaus ja valtuutettujen ja muiden paikallaolijoiden toteaminen, seutuvaltuuston puheenjohtaja Antti Toivola 1 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS, SEUTUVALTUUSTON SYYSKOKOUS 2018 Kokousaika: Torstai 13.12.2018, kahvi klo 09.15 alkaen, varsinainen kokous klo 09.30 alkaen valtuustosalissa, ruokailu kokouksen jälkeen

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1. Hoivakoti Juventus, Vättiläntie 1433 C, 79620 Huutokoski. Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1. Hoivakoti Juventus, Vättiläntie 1433 C, 79620 Huutokoski. Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Vanhusneuvosto 12.06.2015 AIKA 12.06.2015 10:00-11:30 PAIKKA Hoivakoti Juventus, Vättiläntie 1433 C, 79620 Huutokoski KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 36 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 7/2015

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 7/2015 Hyvinvointivaliokunta AIKA 02.09.2015 klo 12:00-15:08 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Kotka Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Hämäläinen Henrik 12:00-15:08 Puheenjohtaja Ollila Alpo 12:00-15:08 Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 1 / 2012 Sivu 1 18.01.2012

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 1 / 2012 Sivu 1 18.01.2012 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 1 / 2012 Sivu 1 Kokoustiedot Aika Keskiviikko klo 18.25-19.09 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet et Moilanen Pekka Lahti Jari Airas

Lisätiedot

26.9.2011. Kainuun alueen koheesio- ja kilpailukykyohjelman ohjausryhmän kokous

26.9.2011. Kainuun alueen koheesio- ja kilpailukykyohjelman ohjausryhmän kokous Kainuun alueen koheesio- ja kilpailukykyohjelman ohjausryhmän kokous Aika pe 23.9.2011 klo 9.00 11.00 Paikka Kajaanin kaupungintalon kokoustila Brahe Läsnä kaupunginhallituksen puheenjohtaja Arto Okkonen,

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 12/2016

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 12/2016 Elinympäristövaliokunta AIKA 19.12.2016 klo 16:00-17:32 PAIKKA Kaupungintalo, Kotka-kokoushuone Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Törrö Marja-Leena 16:00-17:32 puheenjohtaja Nivala Kaisa 16:00-17:32 varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto 2012-03 PÖYTÄKIRJA

Seurakuntaneuvosto 2012-03 PÖYTÄKIRJA Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistaina klo 17.00-18.03 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa Osanottajat Ylikangas Kimmo, kirkkoherra läsnä / poissa Grönlund Reino, jäsen Hartikainen

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 6/ (10)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 6/ (10) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 6/2016 1 (10) Tarkastuslautakunta Aika 13.12.2016 klo 13:00-16:45 Paikka Ahjosali, Kankaankatu 1 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2019 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 9:05-11:30 Paikka Kaupungintalo, kh:n kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

LOPEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Sivu 1 ( 7 ) 1 Kirkkovaltuusto 1 / 2013. Maanantai 14.1.2013 klo 18.30 (kahvit klo 18.00 lähtien)

LOPEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Sivu 1 ( 7 ) 1 Kirkkovaltuusto 1 / 2013. Maanantai 14.1.2013 klo 18.30 (kahvit klo 18.00 lähtien) KOKOUSKUTSU Sivu 1 ( 7 ) 1 Kirkkovaltuusto 1 / 2013 KOKOUSAIKA Maanantai 14.1.2013 klo 18.30 (kahvit klo 18.00 lähtien) KOKOUSPAIKKA Asialuettelo: Kirkon seurakuntasali, Pilpalantie 1, Loppi 1 Kokouksen

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 Tarkastuslautakunta Aika 9.12.2014 klo 15:08 16:30 Paikka Satakunnan keskussairaala Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 40 41 Satakunnan sairaanhoitopiirin toiminnan

Lisätiedot

Kuntalan saunan kokoustila, Laukaantie 14, Laukaa. Tapio Kainu, poistui 14:37

Kuntalan saunan kokoustila, Laukaantie 14, Laukaa. Tapio Kainu, poistui 14:37 KOKOUSAIKA 29.5.2013, klo. 14:00-16:30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kuntalan saunan kokoustila, Laukaantie 14, Laukaa Varsinaiset jäsenet Jan Hänninen

Lisätiedot

Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle Kaupungin talouskatsaus Tarkastuslautakunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017

Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle Kaupungin talouskatsaus Tarkastuslautakunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 Aika 24.8.2016 klo 15:00 17:30 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 61 62 63 64 65 66 Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle 2016

Lisätiedot

Hyvinvointitoimikunta 16.09.2014

Hyvinvointitoimikunta 16.09.2014 Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 5/2014 53 Hyvinvointitoimikunta 16.09.2014 Aika 16.09.2014 klo 18:30-20:23 Paikka Kokoushuone Formari Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Lappeenrannan Toimitilat Oy:n hallitus Pöytäkirja 2/2019 1 AIKA 21.2.2019 klo 17:04-18:53 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Hooman

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 7/2014 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 7/2014 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 7/2014 1 Aika 25.11.2014 klo 15:10 17:30 Paikka Kylmälahden leirikeskus Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 34 35 36 37 38 39 Kaupungin talouskatsaus 1.1. 31.10.2014 Kaupungin

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 Aika 8.12.2015 klo 15:03 18:15 Paikka Ulvilan kaupungintalo, kokoustila K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 36 37 38 39 40 41 Tilintarkastusyhteisön väliraportin

Lisätiedot

57 22.08.2014 72 16.10.2014 4 21.01.2015 5 18.02.2015 4 15.04.2015

57 22.08.2014 72 16.10.2014 4 21.01.2015 5 18.02.2015 4 15.04.2015 57 22.08.2014 72 16.10.2014 4 21.01.2015 5 18.02.2015 4 15.04.2015 Työllisyyskatsaus ALUEYHT 57 Palvelusuunnittelija Ritva Kinnula ja vs. työllisyyskoordinaattori Ulla-Maija Paukkeri esittelivät Työllisyyssuunnitelman

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2011 Tarkastuslautakunta 2009 2012

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2011 Tarkastuslautakunta 2009 2012 NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2011 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 3.10.2011 klo 13.00 15.10 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 8/2015 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 8/2015 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 8/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.07.2015 klo 11:00-16:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Halttunen Sanna

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 3/19.4.2011

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 3/19.4.2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/19.4.2011 Kokousaika 19.4.2011 klo 19.00 20.18 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä -

Lisätiedot

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 15.1.2015 ASIALISTA 1/2015

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 15.1.2015 ASIALISTA 1/2015 NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) ASIALISTA 1/2015 Sivu 1 Kokouksen avaus 4 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4 3 Yhteisen kirkkovaltuuston kokouksen sihteerin

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2009 1(6) HELSINGIN SATAMAN JOHTOKUNTA 14.4.2009

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2009 1(6) HELSINGIN SATAMAN JOHTOKUNTA 14.4.2009 HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2009 1(6) Kokousaika Tiistaina kello 8.00 9.15 Paikka Johtokunnan kokoushuone Salonki Olympiaranta 3 Läsnä Jäsenet Jaatinen Timo puheenjohtaja Aalto Olli varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2010 1

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2010 1 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2010 1 Maaseutulautakunta 12.02.2010 AIKA 12.02.2010 klo 10:00-12:30 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Otava KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 (8 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 (8 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 (8 ) Vammaisneuvosto 10.11.2015 AIKA 10.11.2015 klo 09:10-10:55 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 20 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Piispanen Sanna (x) Sivula Seppo (x) Timonen Jorma ( ) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Piispanen Sanna (x) Sivula Seppo (x) Timonen Jorma ( ) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2011 Kokousaika Tiistai klo 19.00 19.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Muut saapuvilla olleet (ja läsnäolon

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1/10

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1/10 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1/10 Tarkastuslautakunta Aika 13.04.2016 klo 15:00-16:51 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 4 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta. Esityslista 4/2012

Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta. Esityslista 4/2012 -3, SIV 12.4.2012 17:30 Nivalan kaupunki Sivistyslautakunta 12.4.2012 Esityslista 4/2012 -2, SIV 12.4.2012 17:30 Kokousaika 12.4.2012 klo 17.30 Kokouspaikka Niva-Kaijan koulu lk B113 VIRHE. SISÄLLYSLUETTELON

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika Paikka 28.09.2017 klo 13:00-15:40 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

SUOMEN PUNAISEN RISTIN VALTUUSTON KEVÄTKOKOUS

SUOMEN PUNAISEN RISTIN VALTUUSTON KEVÄTKOKOUS SUOMEN PUNAISEN RISTIN VALTUUSTON KEVÄTKOKOUS Aika Perjantaina 20.5.2016, kello 13.05-16.23 Paikka Hotelli Haaga, Nuijamiestentie 10, Helsinki 1 KOKOUKSEN AVAUS Valtuuston puheenjohtaja Eero Rämö avasi

Lisätiedot

VIITASAAREN KAUPUNKI ESITYSLISTA 6/2015 1. Viitasaaren kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Hämäläinen Virpi.

VIITASAAREN KAUPUNKI ESITYSLISTA 6/2015 1. Viitasaaren kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Hämäläinen Virpi. VIITASAAREN KAUPUNKI ESITYSLISTA 6/2015 1 Aika 24.09.2015 klo 15:00 Paikka Viitasaaren kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Läsnä Suni Hannu puheenjohtaja Pulkkinen Eero varapuheenjohtaja Byman

Lisätiedot

Pöytäkirja 1/2016 1 (7) Kirkkovaltuusto 9.2.2016. Aika 9.2.2016 klo 18:00- Siivikkalan seurakuntatalo. Käsiteltävät asiat

Pöytäkirja 1/2016 1 (7) Kirkkovaltuusto 9.2.2016. Aika 9.2.2016 klo 18:00- Siivikkalan seurakuntatalo. Käsiteltävät asiat Pöytäkirja 1/2016 1 (7) Aika klo 18:00- Paikka Siivikkalan seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Nimenhuuto ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Työjärjestyksen

Lisätiedot

VARPASET PÖYTÄKIRJA 1/2010. Aika: 27.5.2010 klo 12.00-12.50. Varkauden kaupungintalo, valtuustosali. Läsnä: Hartikainen-Herranen Kaisa puheenjohtaja

VARPASET PÖYTÄKIRJA 1/2010. Aika: 27.5.2010 klo 12.00-12.50. Varkauden kaupungintalo, valtuustosali. Läsnä: Hartikainen-Herranen Kaisa puheenjohtaja PÖYTÄKIRJA 1/2010 VARPASET Aika: 27.5.2010 klo 12.00-12.50 Paikka: Varkauden kaupungintalo, valtuustosali Läsnä: Hartikainen-Herranen Kaisa puheenjohtaja Ranimäki Jimi Torvinen Tuuli Närhi Liina Pessi

Lisätiedot

Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5

Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 11.05.2016 Sivu 1 / 8 Kokoustiedot Aika 11.05.2016 keskiviikko klo 17:00-19:15 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Saapuvilla

Lisätiedot

Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN 109 70 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN 109 70 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2013 107 Tarkastuslautakunta AIKA 14.05.2013 klo 08:00-12:00 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 Vanhusneuvosto 07.11.2016 Aika 07.11.2016 klo 12:00-13:00 Paikka Kaupunginhallituksen huone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Kokouskutsu Nro 7 / 2014 Sivu 1 25.06.2014

Mikkelin kaupunki Kokouskutsu Nro 7 / 2014 Sivu 1 25.06.2014 Mikkelin kaupunki Kokouskutsu Nro 7 / 2014 Sivu 1 Kokoustiedot Aika Keskiviikko klo 12.00 - Paikka Mikkelin kaupunginvaltuuston istuntosali, kaupungintalo, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta. Esityslista 11/2011

Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta. Esityslista 11/2011 -3, SIV 18.10.2011 17:00 Nivalan kaupunki Sivistyslautakunta 18.10.2011 Esityslista 11/2011 -2, SIV 18.10.2011 17:00 Kokousaika 18.10.2011 klo 17.00 Kokouspaikka Kapungintalo, hallituksen kokoushuone VIRHE.

Lisätiedot

Muonion kunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 28.1.2013 klo 16.00-16.45 Paikka Kunnantalo, valtuustosali ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 2/2016 1. Otsikko Sivu 6 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 4

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 2/2016 1. Otsikko Sivu 6 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 4 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 2/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 25.02.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 6 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 4 7 Heinolan vuokra-asunnot Oy:n

Lisätiedot

22 Opetus- ja kulttuuriministeriön lukiokoulutuksen valtionosuuksien selvityspyynnön tilanne.

22 Opetus- ja kulttuuriministeriön lukiokoulutuksen valtionosuuksien selvityspyynnön tilanne. Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (15) Aika 14.12.2017, klo 16:59-18:27 Paikka Ravintola August, Jääkärinkatu 6-8, 50100 Mikkeli Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Jatkokokousaika Jatkokokouspaikka Keskiviikko 9.10.2013 klo 15.00 16.05 Kaupungintalon kahvihuone, Harjukatu 23, 3. kerros OSALLISTUJAT

Lisätiedot

TORNION KYLIEN PÖYTÄKIRJA (1/4) NEUVOSTO 3.7.2012

TORNION KYLIEN PÖYTÄKIRJA (1/4) NEUVOSTO 3.7.2012 TORNION KYLIEN PÖYTÄKIRJA (1/4) TORNION KYLIEN NEUVOSTON KOKOUS Aika: 26.6.2012 klo 18.00-20:15 Paikka: Läsnä: Karunki, VPK:n kokoustilat Osallistujalista liitteenä. 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula +

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula + 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kokousaika: perjantai 25.9.2015 klo 10.06-12.24 Kokouspaikka: SPR keskustoimisto, Tehtaankatu 1 a, Helsinki Läsnä: Vastaava esittelijä:

Lisätiedot

Pudasjärvi. sininen ajatus vihreä elämys. Pudasjärven kaupunki Johtamisjärjestelmä. Ar7u2 kuntaseminaari Seija Turpeinen

Pudasjärvi. sininen ajatus vihreä elämys. Pudasjärven kaupunki Johtamisjärjestelmä. Ar7u2 kuntaseminaari Seija Turpeinen Pudasjärvi sininen ajatus vihreä elämys Pudasjärven kaupunki Johtamisjärjestelmä Ar7u2 kuntaseminaari 25.5.2016 Seija Turpeinen Johtamisjärjestelmän muutos v Uusi johtamisjärjestelmä ja organisaa2o ote3in

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/ Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN. Taipale Kari Witas Oy X

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/ Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN. Taipale Kari Witas Oy X ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/2013 39 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.9.2013 klo 10-10.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN Kinnunen

Lisätiedot

MONIKULTTUURIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 5/2016

MONIKULTTUURIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 5/2016 PÖYTÄKIRJA 1 (6) MONIKULTTUURIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 5/2016 Aika Maanantai 16.5.2016, kello 17.38 20.08 Paikka Osallistujat Espoon valtuustotalo, Vihreän liiton ryhmähuone Luottamushenkilöjäsenet:

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2008 1. Kunnantalo, tilapalvelun kokoushuone, 1. kerros

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2008 1. Kunnantalo, tilapalvelun kokoushuone, 1. kerros MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2008 1 AIKA 07.10.2008 klo 17.00 19.30 PAIKKA Kunnantalo, tilapalvelun kokoushuone, 1. kerros KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 41 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 42

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 4/2015

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 4/2015 Elinvoimavaliokunta AIKA 14.10.2015 klo 10:00-11:58 PAIKKA Kaupungintalo Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Veivo Sointu 10:00-11:58 puheenjohtaja Manninen Paula 10:00-11:58 varapuheenjohtaja Honkanen Erkki

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2016 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2016 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2016 1 Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta Aika 14.04.2016 klo 17:00-19:00 Paikka Kunnantalo, Kajanus Läsnäolijat Kjerin Ulf puheenjohtaja Vanhamäki Veikko I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 1/2002 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 1/2002 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 1/2002 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 9.00 12.15 Paikka: Kukkaismäen maaseutumatkailutila, Jämsän Juokslahti,

Lisätiedot

Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti. 20 Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus

Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti. 20 Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 4/2018 1 (8) Aika 16.05.2018, klo 13:00-15:42 Paikka Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Hooman Ari Jäsen. Ruotsalainen Ulla Kokoussihteeri Papinniemi Markku Pöytäkirjan tarkastaja

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Hooman Ari Jäsen. Ruotsalainen Ulla Kokoussihteeri Papinniemi Markku Pöytäkirjan tarkastaja Lappeenrannan Kuntakiinteistöt Oy:n hallituspöytäkirja 1/2019 1 AIKA 21.2.2019 klo 17:04-18:53 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Hooman Ari Jäsen Arminen

Lisätiedot

VALTUUSKUNNAN KEVÄTKOKOUS 2009

VALTUUSKUNNAN KEVÄTKOKOUS 2009 pöytäkirja 1/09 Suomen Eläinlääkäriliitto ry Finlands Veterinärförbund rf VALTUUSKUNNAN KEVÄTKOKOUS 2009 Aika: 26.4.2009 klo 9.12 10.20 Paikka: Radisson SAS Marina Palace Hotel, Linnankatu 32, Turku Läsnä:

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 23.10.2013 1

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 23.10.2013 1 KOKOUSKUTSU 7 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 23.10.2013 1 KOKOUSAIKA Tiistai 29.10.2013 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs (Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 Vanhusneuvosto 30.11.2018 Aika 30.11.2018 klo 12:00-13:35 Paikka Kuntoutuskeskus Kankaanpää, Aurinkokabinetti Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 6/2015

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 6/2015 Hyvinvointivaliokunta AIKA 02.06.2015 klo 14:00-17:44 PAIKKA Hirsikampus/Kaupungintalo, Kotka Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Hämäläinen Henrik 14:00-17:44 Puheenjohtaja Ollila Alpo 14:00-17:44 Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2016 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-17:00 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen,

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2016 1/9. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2016 1/9. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2016 1/9 Tarkastuslautakunta Aika 18.05.2016 klo 14:00-16:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 12 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone

Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 Elämänhallintatyöryhmä Aika 22.03.2016 klo 09:00-12:10 Paikka Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tarkastustarkastuslautakunta

Tarkastustarkastuslautakunta Kinnulan kunnan Tarkastustarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA TARKASTUSLAUTAKUNNAN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Kokousaika: to 3.9.2009 klo 13.00-15.55. Kokouspaikka: Kinnulan kunnanvirasto jäsen varajäsen Läsnä: Rauno

Lisätiedot

MONIKULTTUURIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 4/2016

MONIKULTTUURIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 4/2016 PÖYTÄKIRJA 1 (6) MONIKULTTUURIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 4/2016 Aika Tiistai 12.4.2016, kello 17.42-20.05 Paikka Osallistujat Espoon valtuustotalo, Vihreän liiton ryhmähuone Luottamushenkilöjäsenet:

Lisätiedot