Historiamme. Åke aloittaa yrityksen nimellä Verkstadsteknik Persson & Co. MONITOR on. Valinta MS-DOSin ja Unixin välillä päätös on ratkaiseva.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Historiamme. Åke aloittaa yrityksen nimellä Verkstadsteknik Persson & Co. MONITOR on. Valinta MS-DOSin ja Unixin välillä päätös on ratkaiseva."

Transkriptio

1

2 40 vuoden aikana olemme keskittyneet pelkästään valmistavaan teollisuuteen, mikä on poikkeuksellista toiminnanohjausalalla. Pitkä kokemuksemme ja osaamisemme yhdessä uusimman tekniikan kanssa tekevät MONITOR:sta varman valinnan tulevaisuuteen. Morgan Persson, TJ

3 4 Historiamme Historiamme Åke Persson, Monitor ERP System AB:n perustaja syntyi Keski-Ruotsissa Ytterhavran kylässä. Åke sai idean työnteon järkevöittämisestä ja työskentelyn tehostamisestaan jo nuorena työskennellessään maatilallaan Åke aloittaa yrityksen nimellä Verkstadsteknik Persson & Co. MONITORin ensimmäinen sukupolvi julkaistaan ABC 800 -tietokoneille. Valinta MS-DOSin ja Unixin välillä päätös on ratkaiseva. Toinen ohjelmistosukupolvi julkaistaan. Järjestelmä on MS-DOS-pohjainen PC:lle. Kolmas ohjelmistosukupolvi julkaistaan. Ensimmäinen ulkomainen asennus tehdään Puolassa Yritys vaihtaa nimen Monitor Industriutveckling AB:ksi. Monitor G4 julkaistaan. MONITOR on kehittynyt ERP-ohjelmaksi. 36 työntekijää. 450 asiakasta. Projekti MONITOR G5 alkaa. Monitor avaa tytäryhtiöt Suomessa, Puolassa, Malesiassa ja Kiinassa. Nimi vaihtuu Monitor ERP System AB:ksi. Monitor-ERP järjestelmän viides sukupolvi, MONITOR G työntekijää. Yli 3000 asiakasta. Morgan ja Åke messuilla vuonna 1983.

4 Yrityksemme 7 Kansainvälinen yritys, joka on edustettuna monissa maissa Monitor on vuodesta 1974 auttanut pk-yrityksiä parantamaan tuottavuutta ja siten pienentämään tuotantokustannuksiaan. Nykyisin olemme johtava toiminnanohjausjärjestelmän toimittaja markkinasegmentillämme Ruotsissa. Pääkonttorimme sijaitsee Hudiksvallissa ja meillä on useita toimipaikkoja ympäri maata. Meillä on myös tytäryhtiöitä Suomessa, Puolassa, Kiinassa ja Malesiassa, sekä yhteistyökumppaneita Tanskassa, Norjassa, Virossa, Liettuassa, Latviassa. Voimme siis tarjota palveluitamme ja tuotteitamme kansainvälisesti. Monitorilla on 2018 jo yli 200 työntekijää ja hoidamme itsenäisesti kaiken myynnistä koulutukseen ja tukeen. Meillä on yli 40 vuoden kokemus ja MONITOR ERP-järjestelmä on vuosien aikana voittanut useita palkintoja käyttäjäystävällisyydestä, toimivuudesta sekä asiakastyytyväisyydestä. MONITOR on kehitetty läheisessä yhteistyössä teollisuuden asiantuntijoiden kanssa. Juuri sen ansiosta toimitamme järjestelmiä, jotka on optimoitu valmistavalle teollisuudelle. Tuhannet yritykset ympäri maailman käyttävät päivittäin MONITOR:ia toiminnassaan.

5 8 Toimialamme Optimoitu valmistavalle teollisuudelle Meillä on laaja ja pitkä kokemus eri teollisuuden aloilta. Jokaisella asiakkaallemme on kuitenkin ainutlaatuiset vaatimuksensa ja tarpeensa. MONITOR:n laajasta ruutiinivalikoimasta löydämme kuitenkin jokaiselle alalle ja yritykselle juuri ne toiminnallisuudet millä he saavat parhaan mahdollisen hallinnan ja näkyvyyden omaan toimintaansa. Metalliteollisuus Asiakkaittemme toimintoja ovat mm. jyrsintä, taivutus, sorvaus, valssaus, valu ja hitsaus. MONITOR:n avulla asiakas voi seurata, mitä tuotannossa tapahtuu. Järjestelmämme tarjoaa graafisen näkymän, mistä kaikkia työvaiheita on helppo seurata reaaliajassa. Koneintegroinnilla tuotantolaitteita voidaan seurata tarkasti. Jäljitettävyyttä varten eränumerojen ja sertifikaattien käyttö on tehty asiakkaillemme helpoksi. Koneteollisuus Tällä alalla on usein yksittäiskappaleiden valmistajia, jotka työskentelevät suurten rakenteiden kanssa. Ajankäytön ja virhetilanteiden minimoimiseksi MONITOR voidaan integroida CAD-järjestelmän kanssa. Tuotekonfiguraattorimme on helpottaa työskentelyä sellaisten tuotteiden kanssa, missä on eri vaihtoehtoja ja versiota. Konfiguraattorilla voidaan luoda tarjouksia ja tilauksia eri versioille nopeasti ja fiksusti. MONITOR tarjoaa myös hyvän sarjanumeronhallinnan sekä jäljitettävyyden jälkimarkkinointiin. Muoviteollisuus Keskipisteenä tällä alalla on koneet ja suunnittelu. Koneintegrointia käyttämällä jokainen kone päivittää työajan ja kappalemäärän suoraan tilauksiin. Näin saat tarkan seurannan laitteen työajasta sekä seisonta-ajasta. Suuret ja kalliit työkalut voidaan liittää työkalurekisteriin, missä voidaan suunnitella kalibroinnit ja huolto. Elektroniikkateollisuus Käsittelee monia eri komponentteja pitkillä toimitusajoilla. Tässä materiaalinhallinta on tärkeintä. Materiaaleja ostetaan usein ennusteiden ja budjetin perusteella. MONITOR:ssa varastohallinta on kehitetty erittäin pitkälle. Varastonhallinta sekä inventointi voidaan tehdä mobiilikäyttöliittymää käyttäen. Asennuksen jälkeiset testitulokset voidaan tallennetaan MONITOR:iin ja liittää asiakkaalle toimitettaviin dokumentteihin. Puu- ja huonekaluteollisuus Voi sisältää kaiken massavalmistajista projektiohjattuihin jälleenmyyjiin. Tuotekonfiguraattori on tehokas työkalu esim. huonekaluteollisuudessa, missä useat värit, materiaalit ja versiot ovat yleisiä. Tuotekonfiguraattori voidaan yhdistää MONITOR verkkokauppaan, joten asiakkaasi voivat tehdä ostoksia nopeasti ja kätevästi. Autoteollisuus Perustuu läheiseen kommunikointiin asiakkaittesi kanssa. EDI-ratkaisumme auttaa lukemalla automaattisesti tilaus ja toimitussuunnitelmia. Tehokas tuotannonsuunnittelu on tärkeä osa lyhyiden toimitusaikojen ja nopeiden muutosten käsittelyssä.

6 Toiminnanohjausjärjestelmämme 11 MONITOR TOIMINNANOHJAUSJÄRJESTELMÄ Valmistavalle teollisuudelle optimoitu toiminnanohjausjärjestelmä MONITOR G5 on MONITORIN viides sukupolvi. Järjestelmä koostuu Tuotanto-, Osto-, Myynti-, Varasto, Konepaja- ja Kirjanpitomoduuleista. Näiden moduulien toiminnoilla hallitaan kaikkia tärkeitä valmistavan teollisuuden yrityksen toimintoja. Business Intellligence päätöksenteon tueksi MONITORissa on integroitu BI-työkalu. Siinä on valmiit näkymät jokaiselle MONITORin moduulille. BI ohjaa sinua päätöksiä tehdessäsi. Saat yrityksesi toiminnasta reaaliaikaista tietoa helppolukuisessa muodossa. MONITOR siis ohjaa käyttäjäänsä tekemään oikeanlaisia analyysejä sekä harkitumpia päätöksiä. Mobiili käyttöliittymä MONITOR G5 järjestelmää voi käyttää matkapuhelimella, tabletilla tai verkkoselaimen yli. Esimerkiksi myyjät voivat matkustaessaan tarkastella nopeasti asiakastietoja, omia tehtäviä tai vaikka tarjouksia. Varastossa voit kätevästi tehdä inventointeja, muuttaa varastosaldoja, noutaa materiaaleja, tehdä toimituksia tai vastaanottaa niitä. Yksi järjestelmä monia mahdollisuuksia MONITOR on käyttövalmis toiminnanohjausjärjestelmä, mitä käytetään tuhansissa yrityksissä ympäri maailman. Keskitymme aina kokonaisuuteen ja huolehdimme sitä, että asiakkaamme saavat ratkaisun, joka sopii parhaiten juuri heidän toimintaansa. MONITOR toimitetaan kokonaisena kaikilla perusmoduuleilla. Toimintasi tarpeen mukaan vakiotoimitusta voidaan täydentää eri lisävalinnoilla. Lue lisää kaikista lisävalinnoista sivulta 14. Jos haluat täydentää järjestelmääsi, voimme yhdessä luoda ainutlaatuisia ratkaisuja. Ota meihin yhteyttä ja voimme vastata kysymyksiisi koskien omia ratkaisujasi ja sovelluksia. MONITORin testikäyttö Tarjoamme sinulle ilmaisen testikäytön MONITORIN uusimmasta versiosta. Testaa järjestelmää, ja tarkastele ja arvioi saatavilla olevia mahdollisuuksia. Liiketoiminnan kommunikointia parhaimmillaan MONITOR-to-MONITOR -toiminto helpottaa kommunikointia MONITOR:ia käyttävien yritysten välillä. Kun lähetät tai vastaanotat tilauksen tai tilausvahvistuksen MONITORi:ssa sähköpostitse vastaanottaja voi käyttää sitä rekisteröidäkseen tapahtuman omaan MONITOR-järjestelmäänsä. Tiedosto tuodaan MONITOR:iin suoraan sähköpostiviestistä drag and drop -toiminnolla.

7 Our Products TUOTANTO OSTO MYYNTI VARASTO KONEPAJA LASKENTA Tuotantomoduuli sisältää kaiken tarvittavan tuotannon ohjaamiseen, suunnitteluun ja seurantaan. Ostomoduuli sisältää koko ostoprosessin tuen kyselyistä ostoreskontraan Myyntimoduuli sisältää kaikki asiakkaisiin ja myyntiin liittyvät toiminnot tarjouksista myyntireskontraan Varasto-moduuli sisältää varastonohjauksen, materiaaliohjauksen ja inventoinnin. Keskeinen osa Konepaja-moduulia on leimauspääte, jossa työntekijät leimaavat sekä läsnäolon että työraportoinnit. Laskentamoduulissa hoidetaan yrityksen jatkuva kirjanpito ja seuranta. Rakenteet osa- ja vaiheluetteloineen Ennakkolaskelmat ja jälkilaskelmat Tuotantotilaukset rekisteröinti, tilausdokumenttien tulostus, uudelleensuunnittelu Kuormituksen suunnittelu listoina ja graafeina Keräilylistat materiaalin keräilyä varten Vaiheiden ja materiaalin raportointi Alihankintojen hallinta tilaukset, lähetykset, toimitukset, suunnittelu Suunnittelu koneiden tehokkaaseen hyödyntämiseen Tuotannon seuranta tehokkuus, tuottavuus, resurssien hyödyntäminen Toimittajarekisteri sis. toimittajien hallinta (SRM) Kyselyt toimittajille rekisteröinti, lähetys, seuranta Ostotilaukset rekisteröinti, lähetys, vahvistus, seuranta Toimitukset, lavalappujen tulostus, vastaanottotarkastus Ostolaskujen rekisteröinti, linkitys ostotilauksiin Ostoreskontra sis. laskunmaksut, tiedostonsiirron Seuranta esim. ostotilastojen, toimittaja-arviointien ja tilauskantojen pohjalta Business intelligence -toiminnot Asiakasrekisteri myynnin tuella (CRM) Tarjoukset rekisteröinti, lähetys, seuranta ja tilaukseksi muuntaminen Myyntitilaukset rekisteröinti, toimitusajan tarkistus, vahvistus, seuranta Toimitusprosessi sis. keräilylistat ja kuljetusten hallinta Asiakkaiden laskutus, proforma ja laskutussuunnitelmat Myyntireskontra sis. saapuvien maksujen tuki, maksumuistutukset, korkolaskut jne. Seuranta esim. myyntitilastojen, toimitusvarmuuden, tilauskertymän, ja likviditeettiennusteen pohjalta Business intelligence -toiminnot Tuoterekisteri tuoterakenne ja tuotelistat Tarvesuunnittelu materiaaliohjaus esim. tarvelaskennan ja nettotarveajon avulla Inventointirutiinit yksittäisille tai suuremmille inventoinneille (myös jatkuva inventointi) Varastopaikkarekisteri sis. varastopaikkaohjaustoiminno Varastoarvolista, KET-lista Tuoterekisteri, sarjanumerot, jäljitettävyys, sertifikaatit Laatu poikkeamien hallinta asiakkaalta, toimittajalle tai sisäisesti Varaston optimointi tehokkaaseen varastonhallintaan Työntekijärekisteri sis. läsnäolo- ja työasetukset Leimauspääte, jossa työntekijät leimaavat sekä läsnäolon että työt, saatavilla sekä Windowsille että verkkopohjaisena Leimausten hyväksyntä ja korjaus Työajat ja kalenterit Palkkapohja Seuranta esim. tuottavuutena, läsnä/poissaolot, välillinen aika Tilikartat sis. kustannuspaikat ja kustannusten kantajat Jaksotukset ja automaattikirjaukset Tositteiden rekisteröinti, myyntireskontran ja ostoreskontran integrointi ALV-raportit Raporttigeneraattori sis. vakioraportit tasetta ja tuloslaskelmaa varten sekä mahdollisuus omien raporttien luomiseen Budjetti ja ennuste Projektilaskenta sis. muiden moduulien integrointi

8 Lisävaihtoehtomme 15 Lisätoiminnot Koneintegrointi Koneintegrointi-toiminnolla integroit koneesi MONITORIN kanssa valmiiden tuotosten automaattista raportointia sekä käyttöasteen seurantaa varten. Koneintegroinnissa on monia etuja; parempi koneen seuranta, luotettavat jälkilaskelmat ja yksinkertainen raportointi Agentit Agentit käsittelevät rutiinitehtävien automaattiajoja. Agentti voi myös huolehtia eri tapahtumien seurannasta. EDI EDI tarkoittaa yrityksen asiakirjojen sähköistä siirtoa strukturoidun ilmoituksen muodossa eri liikekumppaneiden välillä. Tiedonsiirto tapahtuu automaattisesti. Huoltojen hallinta Huollonhallinta on tarkoitettu yrityksille, jota tarjoavat huoltoa toimitetuille tuotteille. Tässä voit suunnitella huollon, tallentaa tiedot ja raportoida huollon. Laajennettu tiedostonäkymä Laajennettu tiedostonäkymä mahdollistaa eri ulkoisten asiakirjojen yhdistämisen (esim. piirrokset, sopimukset) asiakkaille, toimittajille, artikkeleille ja tilauksille. Nämä asiakirjat voidaan sitten näyttää suoraan sähköpostissa, johon ne liittyvät. Tuotekonfiguraattori Konsernitoiminnot Konsernitoiminnoilla hallitset yritystäsi paremmin. Koordinointi on helpompaa yhdistämällä kaikki yritykset samaan järjestelmään. Sisäisten tapahtumien käsittely helpottuu ja voit vaihtaa helposti eri yritysten välillä rutiineissasi. Työkalurekisteri Työkalurekisterissä tapahtuu kaikki työkalujen käsittely. Toiminto sisältää rutiinit työkalujen hallintaa varten, esim. työkalurekisterin, palautus- ja ottotoiminnot, MONITORiin integroituina. Konfiguraattori tukee tuotteiden eri versioiden käsittelyä ja yhdistelyä. Tuotekonfiguraattori pohjautuu perusrakenteeseen, jonka pohjalta voidaan luoda eri variantteja, laskea niille hinnat ja luoda tuotantotilaukset. Etuja on paljon ja konfiguraattorista on paljon apua esim. markkinointiosastolla, tuotannossa ja jälkimarkkinoinnissa. Sähköinen laskunkäsittely Sähköisellä laskunkäsittelyllä voit käsitellä yrityksen laskuja sähköisesti. Koko laskutus järkevöityy - skannauksesta, rekisteröinnistä, hyväksynnästä ja hausta lähtien. Varastopisteiden hallinta Varastopisteiden hallintaa voidaan käyttää, jos sinulla on varasto/valmistusyksikkö monissa toimipaikoissa, tai jos sinulla on eri tyyppisiä varastoja eri paikoissa. Varastotilauksen avulla voit siirtää tuotteita eri varastopaikkojen välillä. Verkkokauppa Verkkokauppamme perustaminen on yksinkertaista ja kätevää. Layout sopii ruudun kokosi ja resoluution mukaan. Muita valintoja Laiterekisteri Sovelletut raportit Sähköisten laskujen arkistointi Varastoautomaatin integraatio Sisäinen laskenta Myyntitilauksien siirto Laajennettu sähköinen laskunkäsittely Valuuttakurssien päivitys

9 16 Palvelumme Palvelumme Autamme sinua valvomaan toimintaasi. Tarjoamme palveluita ennen MONITORin käyttöönottoa, sen aikana ja jälkeen. Käyttöönotto ja koulutus Projektinjohtajamme vastaa MONITORin käyttöönotosta ja kouluttaa käyttäjät. Kaikki projektipäällikkömme tuntevat MONITOR:in sekä kokonaisuudessaan että yksityiskohtaisesti ja ovat tottuneita johtamaan projekteja. Heillä on kattavat tiedot ja pitkä kokemus MONITORin käyttöönotosta. Tuki Tukiosastomme vastaa kysymyksiinne. Tukiteknikoilla on pitkä kokemus valmistavasta teollisuudesta, taloudesta sekä logistiikasta. Tarjoamme tuen monilla kielillä. Räätälöinti Jos haluat täydentää järjestelmääsi, voimme luoda ainutlaatuisia ratkaisuja. Oli kyse asiakirjojen muokkaamisesta erityistuonti/vientiominaisuuksiin tai vaikka integraation kehittämisestä täysin automatisoituun tuotantoon me voimme auttaa. Integrointi Sovellukset ja koneet voidaan integroida MONITOR:in kanssa päällekkäisen työn vähentämiseksi ja tietovirtojen varmistamiseksi. Esimerkkejä integroinneista: CAD-järjestelmä integroi uusia ja vanhempia tuotteita ja rakenteita. Varastoautomaatti/korkeavarasto integroi keräilylistan ja varastosaldon. Sinun ei tarvitse napauttaa jokaista noudettavaa tuotetta. Huolinta - ja kuljetus rahtien varaus sekä ilmoitus. Laskujen ja asiakastietojen siirto pankkiin ja laskutusyritykseen. Palkkalistojen vienti eri palkkaohjelmiin. Asiakkaan auttaminen on uskomattoman tyydyttävä tunne, erityisesti silloin, kun tiedät, että asiakas on noudattanut ohjeitasi ja ottaa neuvon käyttöön yrityksessään. Ellen Kristensson, tukiteknikko

10 18 Miksi MONITOR? Miksi MONITOR? TOP 5 MIKSI VALITA MONITOR Yli 40 vuoden kokemus Meillä on yli 40 vuoden kokemus valmistavan teollisuuden eri aloilta. Olemme päivittäin yhteydessä teollisuuden alan toimijoiden kanssa käyttöönottojen, koulutuksen ja tuen tiimoilta. Koko toimintamme hengittää valmistusta ja se näkyy selkeästi toiminnanohjausjärjestelmässämme. Joustava standardijärjestelmä MONITOR on täydellinen toiminnanohjausjärjestelmä, missä on valmiina käyttäjälle tarpeelliset asiakirjat ja raportit. Asiakkaamme eivät siis tarvitse kalliita lomakekustomointeja sillä olemassa olevat dokumenttipohjat kattavat kaikki valmistavan teollisuuden yrityksen tarpeet. Kehitämme toimintaasi Kokeneet projektipäällikkömme keskittyvät toimintasi prosesseihin tarjotakseen optimaalisen kokonaisratkaisun yrityksellesi. Tarjoamme enemmän kuin pelkän toiminnanohjausjärjestelmän. Katsomme toimintaanne kokonaisuutena. Ensiluokkaista asiakastukea Tukiosastomme tarjoaa ensiluokkaisia tukea, jotta jokainen käyttäjä voi tuntea olonsa turvalliseksi. Lyhyet vastausajat ja laadukas tuki ovat asiakassuuntautuneessa työskentelytavassamme kaikki kaikessa. Kätevä käyttöönotto Meillä on testattu projektimetodiikka ja valmiiksi kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä, mikä helpottaa käyttöönottoa merkittävästi. Ohjelmisto saadaan käyttökuntoon jopa päivässä.

11 MONITOR-toiminnanohjausjärjestelmä saa meidät kehittymään koko ajan Koenigsegg Automotive AB on ruotsalainen autovalmistaja, joka valmistaa äärimmäisiä superautoja pienissä sarjoissa. Koenigsegg on tunnettu maailman nopeimpana superautona. Menestysauton takana on tiimi, joka vastaa kaikesta tekniikasta, ohjelmoinnista ja prototyypeistä palveluun, jälkimarkkinointiin ja myyntiin. Tuotannossa joka tapahtuu itsenäisesti kuuluvat komposiittivalmistus, kaapelivalmistus, asennus, kiillotus ja maalauspalvelu. Koenigsegg on käyttänyt MONITORia vuodesta 2004 lähtien. Mitä olette käyttäneet MONITORia uskollisesti niin pitkään? Koemme, että MONITOR on täyttänyt tarpeemme. Kun meillä on uusia tarpeita, kuten usein autoteollisuudessa on, olemme voineet sovittaa järjestelmää sen mukaan miten liiketoimintamme muuttuu. Se on todella suuri syy, sanoo Manuel Berglund, ERP Manager Koenigsegg Automotive AB:llä. Miten MONITOR antaa mahdollisuuden toimia ja onnistua toiminnassanne? Koko organisaatiota tulee voida hallita toiminnanohjausjärjestelmässä ja jos se toimii, käytämme sitä. Emme ole koskaan edes ajatelleet toiminnanohjausjärjestelmän vaihtamista. Meillä on hyvä dialogi Monitorin kanssa ja he toteuttavat asiakkaiden tarpeita, kertoo Manuel. Onko MONITORissa jokin erityistoiminto, jonka haluatte nostaa esiin? Leimauspääte. Se on selkeä ja haettavaa tietoa on paljon. Voit esimerkiksi lähettää ilmoituksia työntekijälle tai nähdä työsuunnitelman. Leimaus on ehdottomasti tärkein. Jos emme seuraa tuotantoa, niin emme pysty seuraamaan toimintaamme kokoneisuutena. Työntekijöiden määrä jatkaa kasvamistaan, koska meillä on tavoitteena kasvattaa tuotantoa, sanoo Manuel. Onko MONITOR tekijä sille, että Koenigsegg jatkaa toimintansa kehittämistä? Toiminnanohjausjärjestelmä on toiminnan keskipisteessä. Jos toiminta muuttuu, myös MONITOR on mukana. Jos uusia rutiineja tai prosesseja ilmestyy MONITORiin, pyrimme aina käyttämään toimintoja varsinaisessa toiminnassamme. Siten MONITOR saa meidän kehittymään koko ajan. Jotta voimme jatkuvasti olla tehokkaampia, toiminnanohjausjärjestelmä on erittäin tärkeä työkalu ja on ehdotonta, että ohjelmisto on huipputasoa, sanoo Manuel. Manuel Berglund ERP Manager Koenigsegg Automotive AB Yhtiömme ympäri maailman käyttävät MONITOR-toiminnanohjausjärjestelmää AQ Group AB on globaali komponenttien ja järjestelmien valmistaja vaativille teollisuusasiakkaille. Yrityksen toiminta jakautuu erikoistuneisiin liiketoiminta-alueisiin, mitkä tarjoavat kustannustehokkaita ratkaisuja asiakkaillemme. Tietotaito AQ-ryhmän sisällä yhdessä globaalin toimintaympäristön kanssa tarjoaa ainutlaatuisia etuja asiakkaillemme ympäri maailman. Miksi valitsitte MONITORin? Kun ostimme yhtiöitä, monilla niistä oli eri toiminnanohjausjärjestelmiä. Halusimme käyttää samaa toiminnanohjausjärjestelmää kaikissa yhtiöissämme. MONITOR oli paras vaihtoehto toiminnallemme komponenttien ja järjestelmien kansainvälisenä valmistajana vaativille teollisuusasiakkaille. MONITORissa on myös toimintoja, mitkä helpottavat kommunikointiamme asiakkaiden ja toimittajien kanssa, sanoo Per Lindblad, liiketoiminnan kehittäjä ja IT-johtaja AQ Groupissa. Onko MONITORissa jotakin erityistä, joka erottaa sen muista toiminnanohjausjärjestelmistä? Jonkin tuotteen tuotannon siirto on helppoa, koska ne ovat järjestelmässä melkein samalla tavalla eri yhtiössä ja myös eri tuotteiden osalta. MONITOR:ssa on yhteydet asiakkaille ja toimittajille, joka on meille todella kätevää. Järjestelmässä on myös vedä ja pudota -toiminto, mikä helpottaa esim. laskujen ja tilausvahvistusten käsittelyä, sanoo Per. Miten MONITOR antaa mahdollisuuden toimia ja onnistua toiminnassanne alihankkijana? Jokaista yhtiötä tulee johtaa tehokkaasti ja käytössä tulee olla hyvä järjestelmätuki, mikä seuraa poikkeamia ja toimintoja. MONITOR:in etusivulla näkyy esimerkiksi se, missä tilassa asiakastilauksemme ja ostotilaukemme ovat, joten olemme aina valmiita toimimaan. Se parantaa toimintaamme. Meille on tärkeintä, että toimitamme laatua asiakkaillemme. Meidät valitaan toimittajaksi sen perusteella kuinka hyvin ja laadukkaasti toimimme yrityksenä. Hyvä toiminnanohjausjärjestelmä on erinomainen perusta oikean laadun säilyttäminen asiakkaillemme, Per sanoo. Onko MONITOR tekijä sille, että AQ Group jatkaa toimintansa kehittämistä? Yhtiömme ympäri maailman käyttävät MONI- TORia ja ne arvostavat järjestelmää. MONITOR vaikuttaa positiivisesti tuloksiin ja yhtiö vastaa tarpeisiimme. Työskentelemme läheisessä yhteistyössä ja molemmat hyödymme siitä, sanoo Per. Per Lindblad, toiminnanohjausjärjestelmän kehittäjä ja IT-johtaja AQ Group AB

12 22 Ota yhteyttä Seuraa Ota yhteyttä EUROOPPA AASIA Ruotsi Suomi Puola Kumppanit Malesia Singapore Kiina Monitor ERP System AB pääkonttori Hudiksvallissa, Ruotsissa +46 (0) Monitor ERP System Finland AB Turku, Suomi +358 (0) Monitor ERP System Polska Sp. z o.o Wroclaw, Puola +48 (0) (0) poland@monitorerp.com Tanska Norja Viro Latvia Liettua denmark@monitorerp.com norway@monitorerp.com estonia@monitorerp.com latvia@monitorerp.com lithuania@monitorerp.com Monitor ERP System Sdn Bhd Penang, Malesia +60 (0) malaysia@monitorerp.com Monitor ERP System Southeast Asia Pte Ltd Singapore +60 (0) singapore@monitorerp.com Monitor ERP System (Shanghai) Co Ltd Shanghai, Kiina +86 (0) china@monitorerp.com Katso lisää verkkosivuiltamme

13

Kansainvälinen yritys, jolla on toimintaa useissa maissa. Tyytyväiset asiakkaat ovat menestyksemme avain SIVU 12. Fakta.

Kansainvälinen yritys, jolla on toimintaa useissa maissa. Tyytyväiset asiakkaat ovat menestyksemme avain SIVU 12. Fakta. Åke Persson Fakta Tyytyväiset asiakkaat ovat menestyksemme avain Kansainvälinen yritys, jolla on toimintaa useissa maissa Emme ole kuin muut. Yli 40 vuotta olemme pitäneet kiinni liikeideastamme toimitamme

Lisätiedot

Visma Netvisor. Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen. RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet

Visma Netvisor. Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen. RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet Visma Netvisor Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen CRM JA MYYNTI PROJEKTINHALLINTA TYÖAIKA JA KULUT AUTOMATISOITU LASKUTUS RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet

Lisätiedot

Business Oulu. Teollisuus-Forum 29.5.2013. Wisetime Oy:n esittely

Business Oulu. Teollisuus-Forum 29.5.2013. Wisetime Oy:n esittely Business Oulu Teollisuus-Forum 29.5.2013 Wisetime Oy:n esittely Wisetime Oy Wisetime Oy on oululainen v. 1991 perustettu ohjelmistotalo, jonka omat tuotteet, Wise-järjestelmät ja niihin liittyvät tukipalvelut,

Lisätiedot

MavaSoft-ohjelmistolla voidaan hoitaa lähes kaikki tarpeet, mitä pk-yrityksellä on. MavaSoft hallitsee uusimmat standardit, SEPA ja Web Services.

MavaSoft-ohjelmistolla voidaan hoitaa lähes kaikki tarpeet, mitä pk-yrityksellä on. MavaSoft hallitsee uusimmat standardit, SEPA ja Web Services. MavaSoft-ohjelmisto MavaSoft-ohjelmistolla voidaan hoitaa lähes kaikki tarpeet, mitä pk-yrityksellä on. MavaSoft hallitsee uusimmat standardit, SEPA ja Web Services. MavaSoft pitää sisällään myynnistä

Lisätiedot

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft on toiminnanohjausjärjestelmä, joka on tehty liiketoiminnan hallintaan ja kehittämiseen. Lemonsoftin ominaisuudet ovat muokattavissa vastaamaan eri toimialojen

Lisätiedot

verkkolasku.fi 2.1.2011

verkkolasku.fi 2.1.2011 palveluna Notebeat Entrepreneur -ohjelmalla hoidat kaikki yrityksesi myynti- ja ostolaskut sähköisesti selainkäyttöliittymässä, sekä siirrät ne kätevästi tilitoimistoon. Säästät heti käyttöönotosta alkaen

Lisätiedot

Digiajan menestyksekäs toimitusketju / Expak Materiaalivirtojen ohjaus ja optimointi Caset - Vilpe Oy, Airam Electric Oy Ab

Digiajan menestyksekäs toimitusketju / Expak Materiaalivirtojen ohjaus ja optimointi Caset - Vilpe Oy, Airam Electric Oy Ab Etelä Digiajan menestyksekäs toimitusketju 24.10.2018 / Expak Materiaalivirtojen ohjaus ja optimointi Caset - Vilpe Oy, Airam Electric Oy Ab Expak Systems Oy Tommi Hyyrynen WWW.EXPAK.FI Suomen Osto- ja

Lisätiedot

Laskutus. Linkit. Yleistä. Perustoiminnot. Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus.

Laskutus. Linkit. Yleistä. Perustoiminnot. Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus. Laskutus Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus. Voit tulostaa jokaisen tilauksen osalta mm. seuraavat asiakirjat: tarjous, tilausvahvistus, lähete, tarrat lähetykselle,

Lisätiedot

Mill-Planner Tuotannonohjausjärjestelmä

Mill-Planner Tuotannonohjausjärjestelmä Mill- Planner on valmistavalle teollisuudelle tarkoitettu tuotannonohjausjärjestelmä. Mill-Planner on kehitetty suomalaisten teollisuusyritysten kanssa, jotka ovat aikaisemmin tehneet tuotannonohjausta

Lisätiedot

Teamex ja taloushallinto

Teamex ja taloushallinto Tuotantotalous Tuotantotalous Tuoterakenteet, tuoterakenteet, hinnoittelu, tuotantobudjetti telu, Myynti Myynti Tarjoukset, sopimukset, tarjoukset, sopimukset tilaukset tilaukset Tuotanto Tuotanto Kuormitus,

Lisätiedot

HUB logistics. Kansainvälisen Hankintalogistiikan palveluinnovaatio Case Rautaruukki Oyj

HUB logistics. Kansainvälisen Hankintalogistiikan palveluinnovaatio Case Rautaruukki Oyj Seminaariohjelma HUB logistics Kansainvälisen Hankintalogistiikan palveluinnovaatio Case Rautaruukki Oyj HUBin palvelutarjooma Toimitusketjun ohjaus- ja kehitysprosessi Hankinta Tuotanto Varastointi Myynti

Lisätiedot

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Online Varasto. Moderni työkalu työn hallintaan

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Online Varasto. Moderni työkalu työn hallintaan Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Online Varasto Moderni työkalu työn hallintaan (Visma Nova) Myyntitilausten keräily ja toimitus Projekti Inventointi Varastosiirrot Varastosta otto Työnohjaus + Laadunvalvonta

Lisätiedot

Liiketoiminnan kokonaiskuva yhdellä silmäyksellä

Liiketoiminnan kokonaiskuva yhdellä silmäyksellä Liiketoiminnan kokonaiskuva yhdellä silmäyksellä Flex on selainpohjainen käyttöliittymä, johon voi kerätä liiketoiminnan tärkeimmät avainluvut visuaalisesti ja helposti hahmotettavaan muotoon. Flex mahdollistaa

Lisätiedot

Paikoillenne, valmiit, lähetetty!

Paikoillenne, valmiit, lähetetty! Paikoillenne, valmiit, lähetetty! Toimitusketjun hallinta Logistiikka ei ole pelkästään tavaran siirtämistä ja säilyttämistä, vaan se on keskeinen osa laadukasta palvelua ja tehokasta toimitusketjua Logistiikkayritysten

Lisätiedot

työryhmien SharePoint-yhteistyötä helpottava ratkaisu

työryhmien SharePoint-yhteistyötä helpottava ratkaisu työryhmien SharePoint-yhteistyötä helpottava ratkaisu LIIKKEENJOHDON SUURIN HAASTE Modernin yrityksen on muutoksen kyydissä pysyäkseen suunniteltava tehokas strategia ja seurattava sitä. Siinä piilee kuitenkin

Lisätiedot

Pulmaton Tiina Sjölund. Materiaalivirrat ja digitalisaation hyödyntaminen

Pulmaton Tiina Sjölund. Materiaalivirrat ja digitalisaation hyödyntaminen Tiina Sjölund Materiaalivirrat ja digitalisaation hyödyntaminen 3.10.2018 Digitalisaatio käytännössä eli Pienen alumiinijohteen matka maapallon ympäri Perustettu 2012 Räätälöityjä ratkaisuja pk-sektorille

Lisätiedot

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft on toiminnanohjausjärjestelmä, joka on tehty liiketoiminnan hallintaan ja kehittämiseen. Lemonsoftin ominaisuudet ovat muokattavissa vastaamaan eri toimialojen

Lisätiedot

Logistiikan sekä tavarakuljetusten uudet mahdollisuudet ja niiden hyödyntäminen

Logistiikan sekä tavarakuljetusten uudet mahdollisuudet ja niiden hyödyntäminen Logistiikan sekä tavarakuljetusten uudet mahdollisuudet ja niiden hyödyntäminen Sisältö Unifaun Group logistiikan sähköistämisen tienraivaajana Logistiikan automatisointi ja muut trendit Valta siirtyy

Lisätiedot

The Scandinavian standard in electrical enclosures.

The Scandinavian standard in electrical enclosures. The Scandinavian standard in electrical enclosures. Yritys Finelcomp Oy on vuonna 1988 perustettu sähkökeskusmekaniikkaa valmistava yritys. Yritys tuottaa ratkaisuja sähkönjakelu- ja telelaitteiden kotelointi-

Lisätiedot

Askeleen edellä. Visma Services Oy Kuopio Business Breakfast 27.3.2014

Askeleen edellä. Visma Services Oy Kuopio Business Breakfast 27.3.2014 Askeleen edellä Visma Services Oy Kuopio Business Breakfast 27.3.2014 Liiketoiminnan ja taloushallinnon prosessit kilpailuetuna Asiakkaamme saavat meiltä heidän kilpailijoitaan tehokkaammat liiketoiminnan

Lisätiedot

Sähköiset laskut kaikissa muodoissa suoraan nykyiseen järjestelmääsi

Sähköiset laskut kaikissa muodoissa suoraan nykyiseen järjestelmääsi OSTOLASKUJEN KÄSITTELYN AUTOMATISOINTI PARHAAT KÄYTÄNNÖT READSOFTIN SÄHKÖISEN LASKUTUKSEN RATKAISUN AVULLA Sähköiset laskut kaikissa muodoissa suoraan nykyiseen järjestelmääsi ON-BOARDING TOOL INCLUDED

Lisätiedot

Kirjanpitotoimisto Mattilan tarjoaa sähköiset palvelut Helppoa, tehokasta ja ajantasaista. Missä tahansa ja milloin tahansa

Kirjanpitotoimisto Mattilan tarjoaa sähköiset palvelut Helppoa, tehokasta ja ajantasaista. Missä tahansa ja milloin tahansa Kirjanpitotoimisto Mattilan tarjoaa sähköiset palvelut Helppoa, tehokasta ja ajantasaista. Missä tahansa ja milloin tahansa Modernit sähköiset työvälineet mahdollistavat uuden tavan tehdä asioita ja seurata

Lisätiedot

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työmaarekisteri. Moderni työkalu työn hallintaan

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työmaarekisteri. Moderni työkalu työn hallintaan Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työmaarekisteri Moderni työkalu työn hallintaan (Visma L7, Visma Business ja Visma Nova) Urakoitsijat ERP:n asiakkaat haettavissa Työntekijät ERP:n henkilöt haettavissa,

Lisätiedot

UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10

UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10 Plusseminaari 15.11.2012 UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10 Page 1 ASP Uuden yrityksen perustaminen Asetusten kopiointi valitusta yrityksestä Aikaisemmin samasta kannasta kuin mistä otettiin käyttäjien

Lisätiedot

Supply Chain Module 1

Supply Chain Module 1 2.5.2016 Supply Chain Module 1 1. Määritelmä 2. Kuinka vähittäiskaupan ketju toimii? 3. Mitä toimenpiteitä teet kaupassa? 3.1. Perusvarastonvalvonta/ Check-in ja Check-out toiminnot (Vastaanotto ja Palautukset)

Lisätiedot

ERP, joka menestyy muutoksessa

ERP, joka menestyy muutoksessa ERP, joka menestyy muutoksessa Se joustavampi ERP Agresso on toiminnanohjausjärjestelmä, joka tukee dynaamisten organisaatioiden kehitystä nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Ohjelmistokehityksen tavoitteena

Lisätiedot

E-laskusta helpotusta yrityksen arkeen

E-laskusta helpotusta yrityksen arkeen E-laskusta helpotusta yrityksen arkeen Matti Mäkinen matti.makinen@sampopankki.fi Päiväys 13.06.2012 Sähköinen asiointi Sampo Pankin tarjoamat sähköisen asioinnin ja liiketoiminnan peruskomponentit Verkkopalkka

Lisätiedot

Kaikki yhdessä paketissa

Kaikki yhdessä paketissa Kaikki yhdessä paketissa Elisa Kassalla hoidat kaikki yrityksesi tärkeimmät toiminnot yhden palvelun kautta. Käteis- ja korttimaksut, tuotehallinta, asiakasrekisterin ylläpito ja laskutus hoituvat parilla

Lisätiedot

Visma Fivaldi Siirry sähköisyyteen sinulle sopivalla tavalla

Visma Fivaldi Siirry sähköisyyteen sinulle sopivalla tavalla Visma Fivaldi Siirry sähköisyyteen sinulle sopivalla tavalla Visma Fivaldi 20 vuotta kasvu 30 % vuonna 2017 30 000 käyttäjää 5 600 yritystä, joista 550 4500 61 000 tilitoimistoa tilitoimiston sähköistä

Lisätiedot

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Kaupan Liiton Verkkokauppakoulutus 24.10.2012 Tanja Kaisaniemi Palvelujohtaja, konsultointi ProCountor International Oy Esityksen sisältö Perinteinen vs. sähköinen

Lisätiedot

Case: Hanakat LVIS-ketjun verkkokaupparatkaisu

Case: Hanakat LVIS-ketjun verkkokaupparatkaisu Jälleenmyyjäverkoston Online-myynnin tehostaminen 9.11.2010 Hotelli Scandic Simonkenttä Case: Hanakat LVIS-ketjun verkkokaupparatkaisu Timo Korvenoja, Vilkas Group Oy Perustettu Tampereella 1995 Tytäryhtiö

Lisätiedot

Loogisempaa sisälogistiikkaa: tuotteiden yksilöinti ja tuotetietojen hallinta verkkokaupassa

Loogisempaa sisälogistiikkaa: tuotteiden yksilöinti ja tuotetietojen hallinta verkkokaupassa Loogisempaa sisälogistiikkaa: tuotteiden yksilöinti ja tuotetietojen hallinta verkkokaupassa Tomi-Pekka Juha, Sector Manager, GS1 Finland Oy 08.10.2015 Sisältö GS1 Finland GS1 ja verkkokauppa GS1 järjestelmä

Lisätiedot

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Tuoteluettelo / 2014 RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Maatalous Teollisuus & materiaalin käsittely Ympäristönhoito Kevytperävaunut Muut laitteet THE SKY IS NOT THE LIMIT STARCO FINLAND

Lisätiedot

Toiminnanohjausjärjestelmien arviointi

Toiminnanohjausjärjestelmien arviointi 1 of 14 27.8.2009 12:44 Toiminnanohjausjärjestelmien arviointi Print Tällä kyselyllä arvioidaan toiminnanohjausjärjestelmien ominaisuuksia pk-yritysten näkökulmasta. Räätälöinnillä tarkoitetaan järjestelmän

Lisätiedot

Muistitko soittaa asiakkaallesi?

Muistitko soittaa asiakkaallesi? webcrm Finland 1 webcrm Finland Muistitko soittaa asiakkaallesi? Riippumatta siitä, oletko myyntipäällikkö, markkinoija vai työskenteletkö HR tehtävissä, voit käyttää CRM ratkaisua erilaisiin tarpeisiin.

Lisätiedot

Chint, keskuskomponenttien markkinajohtaja

Chint, keskuskomponenttien markkinajohtaja Chint, keskuskomponenttien markkinajohtaja www.klinkmann.com Kustannustehokkaat ratkaisut Chint, kustannustehokkaat ratkaisut Yleiskatsaus Yrityksemme Tuotteemme Referenssikohteet Toimintapamme www.klinkmann.com

Lisätiedot

ERP auttaa kustannustehokkuuteen 2009

ERP auttaa kustannustehokkuuteen 2009 ERP auttaa kustannustehokkuuteen 2009 18.3.2009 Martti From TIEKE TIEKEn visio, strategia ja strategiset tavoitteet Suomi kilpailukykyiseksi ja ihmisläheiseksi tietoyhteiskunnaksi Missio Kansalaiset Strategia

Lisätiedot

Taloushallinto. Ominaisuuksia:

Taloushallinto. Ominaisuuksia: Taloushallinto Ominaisuuksia: * Kuitin/lähetteen kirjoitus myös A4-tulosteena * Laskun tulostus asiakkaalle mukaan * Integroitu varastonhallintaan (nimikkeiden saldot) * Alennusten laskenta rivistä tai

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Kauppakatu 9 Puh / Fax E-mail Kotisivu 26100 Rauma (02) 823 9558 avita@aviste.fi www.aviste.fi

Tuoteluettelo. Kauppakatu 9 Puh / Fax E-mail Kotisivu 26100 Rauma (02) 823 9558 avita@aviste.fi www.aviste.fi Tuoteluettelo AVISTE OY on suomalainen ohjelmistotalo. Erikoisalaamme ovat taloushallinnon ja oppilashallinnon ohjelmistot sekä toimialakohtaiset erikoisohjelmistot. Ohjelmistojemme yhteispiirteinä on

Lisätiedot

GALLERY IV, käyttöönotto-ohjeistus, File Gallery Oy, Matti Mikkola 1. Gallery käyttöönotto

GALLERY IV, käyttöönotto-ohjeistus, File Gallery Oy, Matti Mikkola 1. Gallery käyttöönotto GALLERY IV, käyttöönotto-ohjeistus, File Gallery Oy, Matti Mikkola 1 Gallery käyttöönotto Ohje on tarkoitettu Gallery ohjelmiston käyttöönottajalle, yrityksenne järjestelmänvalvojalle tai edistyneemmälle

Lisätiedot

Visma Severa & ValueFrame. Asiantuntijayritysten toiminnanohjaus

Visma Severa & ValueFrame. Asiantuntijayritysten toiminnanohjaus Visma Severa & ValueFrame Asiantuntijayritysten toiminnanohjaus Automatisoitu laskutus Tuki eri laskutusperusteille Sähköinen laskutus Yhteys kirjanpitoon Projektinhallinta Projektisalkun hallinta Töiden

Lisätiedot

Varastossa kaikki hyvin vai onko?

Varastossa kaikki hyvin vai onko? Varastossa kaikki hyvin vai onko? Done Software Solutions Oy Arto Pellonpää Done Software Solutions Oy Revenio Group Oyj 2013 liikevaihto 25,4 MEUR henkilöstö lähes 300 listattu NASDAQ OMX Helsingin Pörssissä

Lisätiedot

Ariba Hankinnan kokonaisjärjestelmä

Ariba Hankinnan kokonaisjärjestelmä Ariba Hankinnan kokonaisjärjestelmä 2 OPn tavoite - Ei maksua ilman tilausta Hankintojen oikeellisuuden selvittäminen jälkikäteen, laskujen hyväksynnän kautta, muutetaan tilausten hyväksynnäksi etukäteen.

Lisätiedot

Tehoa toimintaan. ValueFramelta toiminnanohjaus, projektinhallinta ja asiakkuudenhallinta pilvipalveluna. Ohjaa toimintaasi

Tehoa toimintaan. ValueFramelta toiminnanohjaus, projektinhallinta ja asiakkuudenhallinta pilvipalveluna. Ohjaa toimintaasi Tehoa toimintaan ValueFramelta toiminnanohjaus, projektinhallinta ja asiakkuudenhallinta pilvipalveluna Ohjaa toimintaasi Haluatko kehittää toimintaasi? Me pystymme auttamaan. Kaikki yhdestä järjestelmästä

Lisätiedot

MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT

MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT YRITYS EIN UNTERNHEMEN AUF sinulle ERFOLGSKURS. Noin 10 vuotta sitten perustettu GGM Gastro International GmbH on tullut maailmanlaajuisesti tunnetuksi

Lisätiedot

Korkean pohjoismaisen laadun kupariputkien ja palveluiden toimittaja

Korkean pohjoismaisen laadun kupariputkien ja palveluiden toimittaja 1 Korkean pohjoismaisen laadun kupariputkien ja palveluiden toimittaja Cupori on vuonna 2008 perustettu uusi yritys, kun yhtiö osti Outokummulta sen kupariputkiliiketoiminnan MBO-kaupalla. Oma myyntiyhtiö

Lisätiedot

GS1 Golli modernisoi pk-yritysten tilaustoimitusketjun. Mikko Luokkamäki, GS1 Finland Oy

GS1 Golli modernisoi pk-yritysten tilaustoimitusketjun. Mikko Luokkamäki, GS1 Finland Oy GS1 Golli modernisoi pk-yritysten tilaustoimitusketjun Mikko Luokkamäki, GS1 Finland Oy 19.2.2016 Globaali kattavuus, paikallinen läsnäolo 111 maaorganisaatiota 150 maata toiminnan piirissä Noin 2 miljoonaa

Lisätiedot

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELYOHJELMAN ESITE

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELYOHJELMAN ESITE ASTERI TILAUSTENKÄSITTELYOHJELMAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi Fax (09) 351 5532 2 ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY Asteri Tilaustenkäsittely on ohjelma yrityksen tilaus/toimitusketjun

Lisätiedot

Baswaren verkkolaskuratkaisut PK-yritykselle. Mikael Ylijoki VP, Network Services Product Management

Baswaren verkkolaskuratkaisut PK-yritykselle. Mikael Ylijoki VP, Network Services Product Management Baswaren verkkolaskuratkaisut PK-yritykselle Mikael Ylijoki VP, Network Services Product Management Mikä on verkkolasku? Verkkolasku on lasku, joka: Lähetetään ja/tai vastaanotetaan sähköisesti Sisältää

Lisätiedot

Kauppa se on joka kannattaa

Kauppa se on joka kannattaa 1 Kauppa se on joka kannattaa Verkkokauppabisnes on houkuttelevaa. Lähtökohdat liiketoiminnan aloittamiseen ovat moninaiset - ja näin ollen myös verkkokauppiaiden joukko on monenkirjava. On intohimoyrittäjää,

Lisätiedot

Integrointi. Ohjelmistotekniikka kevät 2003

Integrointi. Ohjelmistotekniikka kevät 2003 Integrointi Ohjelmistotekniikka kevät 2003 ERP (Toiminnanohjausjärjestelmä) Myynti Henkilöstö, palkanlaskenta Kirjanpito Myynti Myyjät Extranet Tietovarasto Laskutus, reskontrat Asiakas ERP Asiakasrekisteri

Lisätiedot

Heeros-sijoittajaesittely. Helsingin Osakesäästäjät

Heeros-sijoittajaesittely. Helsingin Osakesäästäjät Heeros-sijoittajaesittely Helsingin Osakesäästäjät 9.1.2018 Matti Lattu CEO Nopeasti kasvava TALOUSHALLINNON OHJELMISTORATKAISUJEN TOIMITTAJA Yleistä Heeros perustettiin vuonna 2000 Yhtiö toimittaa taloushallinnon

Lisätiedot

ValueFrame. Tilitoimiston toiminnanohjaus

ValueFrame. Tilitoimiston toiminnanohjaus ValueFrame Tilitoimiston toiminnanohjaus ValueFramen ansiosta työtehtävämme pysyvät ajan tasalla, ja se auttaa minua koordinoimaan tehtäviä. Pystymme kirjaamaan tehdyt tunnit laskutusta varten niin, että

Lisätiedot

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Kaupan Liiton Verkkokauppakoulutus 7.11.2013 Satu Norema Sovelluskonsultti ProCountor International Oy Esityksen sisältö Sähköinen taloushallinto Verkkokaupan liittäminen

Lisätiedot

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työnohjaus. Moderni työkalu työn hallintaan

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työnohjaus. Moderni työkalu työn hallintaan Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työnohjaus Moderni työkalu työn hallintaan Visma Työnohjaus on selainkäyttöinen ratkaisu töiden ja niiden sisältämien tehtävien hallintaan, aikataulutukseen ja seurantaan.

Lisätiedot

Osto- ja myyntiprosessi

Osto- ja myyntiprosessi Osto- ja myyntiprosessi Microsoft Dynamics NAV 1 Harjoitus käy läpi oston ja myynnin perusprosessit Maalitölkit ostetaan ja myydään sellaisenaan eteenpäin = jälleenmyynti Viedään prosessit läpi NAVilla

Lisätiedot

CASE SLO. Logistiikkaan tehokuutta raportoinnilla Asmo Tapaninen

CASE SLO. Logistiikkaan tehokuutta raportoinnilla Asmo Tapaninen CASE SLO Logistiikkaan tehokuutta raportoinnilla Asmo Tapaninen Esityksen sisältö Yhtiön tausta Projektin lähtötilanne Projektin tarkoitus ja tehtävä Käytetyt tuotteet ja palvelut Aikataulut ja resurssit

Lisätiedot

Toimii kaikille laskuille tyypistä tai muodosta riippumatta

Toimii kaikille laskuille tyypistä tai muodosta riippumatta OSTOLASKUJEN KÄSITTELYN AUTOMATISOINTI PARHAAT KÄYTÄNNÖT READSOFTIN SÄHKÖISEN LASKUTUKSEN RATKAISUN AVULLA Toimii kaikille laskuille tyypistä tai muodosta riippumatta ON-BOARDING TOOL INCLUDED R E A D

Lisätiedot

Kuluttajat mukaan verkkolaskujen vastaanottajiksi

Kuluttajat mukaan verkkolaskujen vastaanottajiksi A Basware Presentation Kuluttajat mukaan verkkolaskujen vastaanottajiksi Basware Käyttäjäpäivät 20.-21.9.2011 Rohkeus liiketoiminnan kehittämiseen Lahti Baswaren verkkolaskupalvelut Kuluttajat mukaan verkkolaskujen

Lisätiedot

YHTEISÖKAUPAN MUUTOKSET Yrityksen perustiedot_verokannat. Yhteisökaupan parametrien muuttaminen:

YHTEISÖKAUPAN MUUTOKSET Yrityksen perustiedot_verokannat. Yhteisökaupan parametrien muuttaminen: YHTEISÖKAUPAN MUUTOKSET 1.1.2010 Yhteisökaupan parametrien muuttaminen: EU-palvelumyynti EU-palveluostot Kolmikantamyynti Yrityksen perustiedot_verokannat Perusta mallikuvan mukainen uusi verokanta EU-palvelumyynti

Lisätiedot

Teollinen Internet tuotantotoiminnassa -seminaari Raahe 13.1.2016 Kimmo Jaakkonen, Absent Oy. Teollinen Internet konepajateollisuudessa

Teollinen Internet tuotantotoiminnassa -seminaari Raahe 13.1.2016 Kimmo Jaakkonen, Absent Oy. Teollinen Internet konepajateollisuudessa Teollinen Internet tuotantotoiminnassa -seminaari Raahe 13.1.2016 Kimmo Jaakkonen, Absent Oy Teollinen Internet konepajateollisuudessa Absent Oy Teollisuuden palveluliiketoimintajärjestelmät Aftersales

Lisätiedot

Sähköisten tilaussanomien tuleminen EDIn rinnalle

Sähköisten tilaussanomien tuleminen EDIn rinnalle Sähköisten tilaussanomien tuleminen EDIn rinnalle Presented by: Presented to: Date: Martti From martti.from@pagero.com Verkkolaskufoorumin syysseminaari Marraskuu 2017 Pagero and Primelog are registered

Lisätiedot

MyDHL+ PIKAOPAS. DHL Express Excellence. Simply delivered. Helppo, nopea, tehokas ja yksinkertaisesti uskomaton.

MyDHL+ PIKAOPAS. DHL Express Excellence. Simply delivered. Helppo, nopea, tehokas ja yksinkertaisesti uskomaton. 32 MyDHL+ PIKAOPAS Helppo, nopea, tehokas ja yksinkertaisesti uskomaton. DHL Express Excellence. Simply delivered. DHL Express (Finland) Oy Tullimiehentie 10 01530 Vantaa Käyttäjätuki: fi.ecom@dhl.com

Lisätiedot

The Complete Property Management System

The Complete Property Management System The Complete Property Management System Keskitymme sinun toimintoihisi HotSoft 8 on monipuolinen ja kokonaisvaltainen tilojenvarausjärjestelmä, joka sopii koko hotelli- ja ravintola-alalle retkeilymajoista

Lisätiedot

EBSOLUT OY 1.4.2009. Metsistä energiaa yrittämällä seminaari. Energiaa metsistä yrittämällä - seminaari

EBSOLUT OY 1.4.2009. Metsistä energiaa yrittämällä seminaari. Energiaa metsistä yrittämällä - seminaari EBSOLUT OY 1.4.2009 Energiaa metsistä yrittämällä - seminaari Metsistä energiaa yrittämällä seminaari Ebsolut Oy lyhyesti Ohjelmistotuotannon palveluyritys Perustettu vuonna 2000 Omistajana Kainuun Puhelinosuuskunta

Lisätiedot

Bravidan David Ednerin haastattelu

Bravidan David Ednerin haastattelu Bravidan David Ednerin haastattelu Bravida on pohjoismaiden johtava kiinteistöjen teknisten asennusten sekä huolto- ja ylläpitopalvelujen kokonaistoimittaja, jolla on noin 9 000 Keväällä 2016 Symbrio haastatteli

Lisätiedot

Myyntilasku: 100 % lähteviä laskuja verkkolaskuina Joustavat ratkaisut omien asiakkaittesi valmiuksista riippumatta

Myyntilasku: 100 % lähteviä laskuja verkkolaskuina Joustavat ratkaisut omien asiakkaittesi valmiuksista riippumatta Myyntilasku: 100 % lähteviä laskuja verkkolaskuina Joustavat ratkaisut omien asiakkaittesi valmiuksista riippumatta Basware Käyttäjäpäivät 20.-21.9.2011 Rohkeus liiketoiminnan kehittämiseen Lahti Esityksen

Lisätiedot

Severa 3 ominaisuudet

Severa 3 ominaisuudet Severa 3 ominaisuudet Halusimme ennen kaikkea Internet-pohjaisen ja helppokäyttöisen järjestelmän. Tarvitsimme myös hyviä raportointiominaisuuksia, jotta voisimme tehostaa päivittäisiä toimintojamme. Severan

Lisätiedot

Yrityksen sähköisen sanomaliikenteen automatisointi

Yrityksen sähköisen sanomaliikenteen automatisointi Yrityksen sähköisen sanomaliikenteen automatisointi Digi Roadshow 20.4.2015 OneWay Sanomanvälitys Oy Jukka Sippola OneWay Sanomanvälitys Oy / Rauhala Yhtiöt Oy OneWay Sanomanvälitys Oy Perustettu 1.1.2013

Lisätiedot

TIETOTEKNIIKAN HYÖDYNTÄMINEN OSANA LIIKETOIMINTAPROSESSEJA: Toiminnan raportointi ja seuranta, tapahtuneisiin poikkeamiin nopea reagointi.

TIETOTEKNIIKAN HYÖDYNTÄMINEN OSANA LIIKETOIMINTAPROSESSEJA: Toiminnan raportointi ja seuranta, tapahtuneisiin poikkeamiin nopea reagointi. TIETOTEKNIIKAN HYÖDYNTÄMINEN OSANA LIIKETOIMINTAPROSESSEJA: Sähköisen liiketoiminnan mahdollisuudet: Sisäiset ja ulkoiset prosessit Toiminnan tehostaminen, reaaliaikaisuus Toiminnan raportointi ja seuranta,

Lisätiedot

Kumppaniratkaisu. M-Files Cloud Vault Dokumenttien hallinta on helppoa. Paranna tietotyön tehokkuutta ja laatua!

Kumppaniratkaisu. M-Files Cloud Vault Dokumenttien hallinta on helppoa. Paranna tietotyön tehokkuutta ja laatua! Kumppaniratkaisu M-Files Cloud Vault Dokumenttien hallinta on helppoa Paranna tietotyön tehokkuutta ja laatua! Vaihdoimme vanhan järjestelmän M-Filesiin viikonlopun aikana. Henkilökunnan kouluttamiseen

Lisätiedot

ADE Oy Hämeen valtatie 144 20540 TURKU. Tuotekonfigurointi. ADE Oy Ly Tunnus: 1626957-3

ADE Oy Hämeen valtatie 144 20540 TURKU. Tuotekonfigurointi. ADE Oy Ly Tunnus: 1626957-3 Tuotekonfigurointi ADE Oy lyhyesti Asiakkaiden tarpeisiin suunnattua innovatiivista ja toimivaa ohjelmisto- ja 3d animaatiopalvelua. Ade Oy on toteuttanut vuodesta 2000 alkaen haastavaa interaktiivista

Lisätiedot

Aktiivibioreaktori kasvi- ja eläintiloille. Miika Ilonen - Miilahti Oy

Aktiivibioreaktori kasvi- ja eläintiloille. Miika Ilonen - Miilahti Oy Aktiivibioreaktori kasvi- ja eläintiloille Miika Ilonen - Miilahti Oy Ratkaisun esittely Aktiivimenetelmään perustuva pienbioreaktori, joka voidaan toteuttaa joko kiinteänä tilalle tai toimia siirrettävänä

Lisätiedot

Aktivointipalvelut - vähemmän paperia, enemmän verkkolaskuja

Aktivointipalvelut - vähemmän paperia, enemmän verkkolaskuja Aktivointipalvelut - vähemmän paperia, enemmän verkkolaskuja Hannu Katila, Marketing Manager Basware Experience User Forum Collaborate. Innovate. Succeed. Australia Denmark Finland France Germany Netherlands

Lisätiedot

Toimilaitteet Ilmanhuoltolaitteet Säätöventtiilit Liittimet Painekytkimet Alipainetuotteet webstore

Toimilaitteet Ilmanhuoltolaitteet Säätöventtiilit Liittimet Painekytkimet Alipainetuotteet webstore Toimilaitteet Ilmanhuoltolaitteet Säätöventtiilit Liittimet Painekytkimet Alipainetuotteet webstore 2 Osta turvallisesti verkosta Webstore LUOTETTAVASTI YHDELLÄ KLIKKAUKSELLA VALITSE NOPEASTI TARVITSEMASI

Lisätiedot

ASTERI JOHDON RAPORTOINTI - LISÄOSAN ESITE

ASTERI JOHDON RAPORTOINTI - LISÄOSAN ESITE ASTERI JOHDON RAPORTOINTI - LISÄOSAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi 2 ASTERI JOHDON RAPORTOINTI OHJELMA Asteri Johdon raportointi -ohjelma on sisäisen laskennan

Lisätiedot

KÄYTTÖTAPAUSLUETTELO. Valitse Yammer sosiaaliseksi työtilaksi, niin yhteistyö, innovaatio ja sitoutuminen sujuvat itsestään.

KÄYTTÖTAPAUSLUETTELO. Valitse Yammer sosiaaliseksi työtilaksi, niin yhteistyö, innovaatio ja sitoutuminen sujuvat itsestään. KÄYTTÖTAPAUSLUETTELO Valitse Yammer sosiaaliseksi työtilaksi, niin yhteistyö, innovaatio ja sitoutuminen sujuvat itsestään. Yammer-käyttötapausluettelo Yammer on sosiaalinen työtila se helpottaa päivitysten

Lisätiedot

Netel -yritysesittely. Tietoliikenne- ja sähkönsiirtoverkkojen asiantuntija Skandinaviassa vuodesta 2000.

Netel -yritysesittely. Tietoliikenne- ja sähkönsiirtoverkkojen asiantuntija Skandinaviassa vuodesta 2000. Yritysesittely 2019 Netel -yritysesittely Tietoliikenne- ja sähkönsiirtoverkkojen asiantuntija Skandinaviassa vuodesta 2000. 2019 Netel lyhyesti Mitä teemme Netel suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää tele-

Lisätiedot

Tuotanto. www.lemonsoft.fi

Tuotanto. www.lemonsoft.fi Tuotanto Lemonsoft-tuotanto on tuotannon suunnitteluun, ohjaamiseen ja jälkilaskelmiin suunnattu ohjelma. Ohjelma on suunnattu metalli-, muovi-, elektroniikka- ja puuteollisuuteen, mutta toimii muunkin

Lisätiedot

TAPAHTUMIEN SEURANTA KEHITYSEHDOTUSTEN KIRJAUS POIKKEAMIEN HALLINTA

TAPAHTUMIEN SEURANTA KEHITYSEHDOTUSTEN KIRJAUS POIKKEAMIEN HALLINTA TAPAHTUMIEN SEURANTA KEHITYSEHDOTUSTEN KIRJAUS POIKKEAMIEN HALLINTA LMQ -ohjelmisto Kenelle miten miksi? LogMaster Oy 2007-2009 LMQ miksi? 1. KUSTANNUSTEN ALENTAMINEN Johtamisen välineet tapahtumien kirjaaminen

Lisätiedot

rakennetaan strategisesti kohdistetuilla ITC-ratkaisuilla?

rakennetaan strategisesti kohdistetuilla ITC-ratkaisuilla? Miten ylivoimaa i rakennetaan strategisesti i kohdistetuilla ITC-ratkaisuilla? Toimitusjohtaja it j Sami Ensio, Innofactor Oy Miten ylivoimaa rakennetaan strategisesti kohdistetuilla ICT- ratkaisuilla

Lisätiedot

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinnassa on neljän tyyppisiä dokumentteja: Tilaukset, laskut, lähetykset ja hyvityslaskut, Tilaus on ensimmäinen dokumentti, jonka joko ostaja on luonnut

Lisätiedot

Muuttuvan tiedon tulostusratkaisut

Muuttuvan tiedon tulostusratkaisut Muuttuvan tiedon tulostusratkaisut KESKITYMME ASIAKKAISIIN TARJOAMME KOKONAISRATKAISUJA SITOUDUMME YHTEISTYÖHÖN Haluaisimme hyödyntää tehokkaammin olemassa olevaa teknologiaamme ja luoda lisää liiketoimintamahdollisuuksia.

Lisätiedot

Enterprise by Hansaworld Käyttöopas

Enterprise by Hansaworld Käyttöopas Enterprise by Hansaworld Käyttöopas Pöllänen, Marko 2016 P2P Laurea-ammattikorkeakoulu Yksikkö Käyttöopas Enterprise by Hansaworld Marko Pöllänen P2P, Liiketalous Käyttöopas Lokakuu, 2016 Sisällys 1 Johdanto...

Lisätiedot

ATK Team Tomerat TARJOUS 1 (5)

ATK Team Tomerat TARJOUS 1 (5) ATK Team Tomerat TARJOUS 1 (5) Sirkkeli Yrityksemme ATK Team Tomerat Yrityksemme on perustettu vuonna 1979 ja siitä lähtien on yrityksessämme tuotettu toiminnanohjausjärjestelmiä asiakkaiden käyttöön.

Lisätiedot

Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi. Käsikirja

Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi. Käsikirja Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi Käsikirja Oppaan päiväys: 10.4.2013. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin

Lisätiedot

Tietoverkkotekniikan tutkimusjohtaja

Tietoverkkotekniikan tutkimusjohtaja Logistiikka-alan yritysten tietotekniset valmiudet Etelä-Kymenlaaksossa Tietoverkkotekniikan tutkimusjohtaja Havaintoja toimialasta Logistiikka-alan yritykset Kymenlaaksossa Yli 50 hlön yrityksiä: etelässä

Lisätiedot

Tuotetiedot helpottamaan hankintatoimen arkea ja kokonaishankinnat hankintatoimen tehostajana Terveys- ja talouspäivät Hämeenlinna 27.9.

Tuotetiedot helpottamaan hankintatoimen arkea ja kokonaishankinnat hankintatoimen tehostajana Terveys- ja talouspäivät Hämeenlinna 27.9. Tuotetiedot helpottamaan hankintatoimen arkea ja kokonaishankinnat hankintatoimen tehostajana Terveys- ja talouspäivät Hämeenlinna 27.9.2013 Ilari Vaalavirta, toimitusjohtaja Mediq Suomi Oy Esityksen sisältö

Lisätiedot

COMPONENTA OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.6.2014. Heikki Lehtonen toimitusjohtaja

COMPONENTA OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.6.2014. Heikki Lehtonen toimitusjohtaja COMPONENTA OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.6.2014 Heikki Lehtonen toimitusjohtaja 2 Tilauskannan kehitys vuosineljänneksittäin (sisältää seuraavien 2 kuukauden tilaukset) 120 100 80 60 40 20 0 3 Me Q1/10 Q2/10

Lisätiedot

Erikoistuminen ja automaatio teknologiateollisuudessa. Pemamek Oy Ltd Kimmo Ruottu. Sales Director, Scandinavia & Germany

Erikoistuminen ja automaatio teknologiateollisuudessa. Pemamek Oy Ltd Kimmo Ruottu. Sales Director, Scandinavia & Germany Erikoistuminen ja automaatio teknologiateollisuudessa Pemamek Oy Ltd Kimmo Ruottu Sales Director, Scandinavia & Germany kimmo.ruottu@pemamek.com www.pemamek.com 16.9.2014 Pemamek Oy Johtava yritys hitsausautomaatioratkaisuissa,

Lisätiedot

Visma Services Oy - Askeleen edellä

Visma Services Oy - Askeleen edellä Visma Services Oy - Askeleen edellä Technopolis Business breakfast, Lappeenranta 8.5.2014 Visio, missio ja arvot Tavoitteemme on Tuottaa asiakkaillemme ratkaisuja, joiden avulla he ovat aina askeleen kilpailijoitaan

Lisätiedot

Lämpötila-anturit ATEX- ja IECEx-hyväksytyt, Ex d -rakenne

Lämpötila-anturit ATEX- ja IECEx-hyväksytyt, Ex d -rakenne Lämpötila-anturit ATEX- ja IECEx-hyväksytyt, Ex d -rakenne ATEX / INSTRUMENTIT Lämpötila-anturit ATEX- ja IECEx-hyväksytyt, Ex d -rakenne Sisällysluettelo sivu Tietoa valmistajasta ja tuotteista SKS Group

Lisätiedot

Pienyrityksille. Automatisoitu Taloushallinto

Pienyrityksille. Automatisoitu Taloushallinto Pienyrityksille Automatisoitu Taloushallinto Automatisoitu taloushallinto pienyrityksille Netvisorin uusi transaktiopohjainen hinnoittelu Myynti- ja Osto-osioihin julkaistiin tammikuussa 2018. Uudistuksen

Lisätiedot

KIRJANPIDON RAPORTOINTI

KIRJANPIDON RAPORTOINTI KIRJANPIDON RAPORTOINTI Prosessi haltuun 22.5.2017 1 KIRJANPITO JA TILINPÄÄTÖS 22.5.2017 2 AJANTASAINEN SISÄLTÖ 22.5.2017 3 TILIOTTEET JA VIITESUORITUKSET AJASTETTUNA Ketjujono ja ajastus Tiliotteiden

Lisätiedot

POTENTTIAALISET ASIAKKAAT ASIAKASOPISKELIJAT MAKSULIIKENNE VERKKOKAUPPA VERKKOKOULUTUS MARKKINOINTIAUTOMAATIO SISÄLTÖMARKKINOINTI WWW-SIVUSTO

POTENTTIAALISET ASIAKKAAT ASIAKASOPISKELIJAT MAKSULIIKENNE VERKKOKAUPPA VERKKOKOULUTUS MARKKINOINTIAUTOMAATIO SISÄLTÖMARKKINOINTI WWW-SIVUSTO VERKKOKURSSIKONE.FI NÄIN SE TOIMII POTENTTIAALISET ASIAKKAAT ASIAKASOPISKELIJAT JÄLLEENMYYJÄT $ $ $ $ MAKSULIIKENNE BIOACADEMY.FI MUKSUOPPIAKATEMIA.FI KOIRUUKSIENKLUBI.FI KIDSSKILSACADEMY.COM UUSI KOULUTUSTA

Lisätiedot

kellokortti.fi Tehokkuutta työajanseurantaan

kellokortti.fi Tehokkuutta työajanseurantaan kellokortti.fi Tehokkuutta työajanseurantaan NYKYAIKAINEN RATKAISU TYÖAJAN- SEURANTAAN JA PROJEKTIKOHDISTUKSEEN Kellokortti.fi tuo työtuntien seurannan nykyaikaan. Sen avulla työtunnit voidaan kirjata

Lisätiedot

PRINT MANAGEMENT. tehostaa tietovirtoja ja helpottaa elämääsi

PRINT MANAGEMENT. tehostaa tietovirtoja ja helpottaa elämääsi PRINT MANAGEMENT tehostaa tietovirtoja ja helpottaa elämääsi 1 2 STRÅLFORS RELEASE THE POWER OF COMMUNICATION 3 Painettu viestintä täysin hallinnassa Haluatko pystyä keskittymään liiketoimintaasi ja suunnittelutyöhön

Lisätiedot

Visma Fivaldi -- sovelluspalvelu Alustusyrityksen perustaminen (Oy)

Visma Fivaldi -- sovelluspalvelu Alustusyrityksen perustaminen (Oy) Visma Fivaldi -- sovelluspalvelu Alustusyrityksen perustaminen (Oy) 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 1.1 Ohjeistuksen sisältö... 3 2 Alustusyrityksen perustaminen... 3 2.1 Yrityksen perustaminen... 3 2.2 Yrityksen

Lisätiedot

REDOFLOW. Kokonaisvaltainen toiminnanohjauksen ja tiedonhallinnan ratkaisu pkyrityksille. Redoflow on kehitetty alusta asti pkyritysten

REDOFLOW. Kokonaisvaltainen toiminnanohjauksen ja tiedonhallinnan ratkaisu pkyrityksille. Redoflow on kehitetty alusta asti pkyritysten Kokonaisvaltainen toiminnanohjauksen ja tiedonhallinnan ratkaisu pkyrityksille Redoflow on kehitetty alusta asti pkyritysten toiminnanohjauksen ja tiedonhallinnan tarpeita silmällä pitäen: se on kustannustehokas,

Lisätiedot

Verkkokaupan tarvekartoitus

Verkkokaupan tarvekartoitus Verkkokaupan tarvekartoitus Yksityiskohtaiset ohjeet verkkokaupan toteuttajan tueksi verkkoasema.fi Tervehdys ystäväni! Oppaasi verkkokaupan tarvekartoituksessa Tähän pikaoppaaseen voitte kirjata verkkokauppasi

Lisätiedot