HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 8. SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 8. SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1"

Transkriptio

1 SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1 Aika Torstai klo Paikka Hml:n keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, 3. krs:n neuvotteluhuone Läsnä Kalaja Timo Aaltonen Kalervo Alanen Erkki Appelroth Ulla Heiskanen Kari Häppölä Anna-Kaisa Isosuo Juha Kannisto Heli Kylliäinen Kylli Nyholm Pentti Ojansuu-Kaunisto Kirsi Pietilä Leena Sorsa Ilkka Sortila Terhi Vainio Jarmo Valkama Pirkko kirkkoherra, puheenjohtaja, poistui 146:n ajaksi, poistui 146:n ajaksi, poistui 146:n ajaksi, poistui 146:n ajaksi Lisäksi läsnä Toivio Heikki Keskinen Sauli Laaksonen Reetta kehityskappalainen hallintokappalainen, kokouksen sihteeri viestintäpäällikkö, paikalla :t Käsitellyt asiat :t Allekirjoitukset Pöytäkirjan tarkastus Puheenjohtaja Timo Kalaja Sihteeri Sauli Keskinen Paikka ja aika Hämeenlinna / 2018 Allekirjoitukset Pentti Nyholm Pirkko Valkama Pöytäkirja yleisesti nähtävänä Kirkkoherranvirastossa / - /.2018 Todistaa Timo Kalaja, kirkkoherra Pöytäkirjanotteen oikeaksi todistaa

2 SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen. Seurakuntaneuvoston puheenjohtajana on seurakunnan kirkkoherra (KJ 10:12 ). Kirkkoherra piti alkuhartauden, jonka päätteeksi laulettiin virrestä 590 kolme säkeistöä. 136 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsu ja esityslista on lähetetty ille sekä sähkö- että kirjepostina. Kokous on päätösvaltainen, mikäli yli puolet istä on paikalla. Päätös: Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 137 Kokouksen sihteerin valinta Seurakuntaneuvoston sihteeri Merja Hiltunen oli estynyt osallistumasta kokoukseen. Kirkkoherra esitti kokouksen sihteeriksi hallintokappalainen Sauli Keskistä. Päätös: Kokouksen sihteeriksi valittiin hallintokappalainen Sauli Keskinen. 138 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Pentti Nyholm ja Pirkko Valkama. 139 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen Puheenjohtajan päätösesitys: Hyväksytään kokouksen esityslista työjärjestykseksi. Päätös: Hyväksyttiin päätösesitys, kun siihen oli lisätty 151 Talousarvion toteutumisvertailu ja 152 Muut asiat -kohtaan keskustelu videoprojektoreiden hankinnasta.

3 SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu Ilmoitusasiat Kirkkohallituksen yleiskirjeet - Kirkkohallituksen yleiskirjeet löytyvät nettiosoitteesta: Hämeenlinnan seurakuntayhtymä ja Hämeenlinna-Vanajan seurakunta Yhteisen kirkkovaltuuston kokouspöytäkirja Lapsi- ja nuorisotyön johtokunnan kokouspöytäkirja Lähetys- ja aikuistyön johtokunnan kokouspöytäkirja Diakoniatyön johtokunnan kokouspöytäkirja Jumalanpalvelus- ja musiikkityön johtokunnan kokouspöytäkirja Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta Sairaalasielunhoidon johtokunnan kokouspöytäkirja Vaalilautakunnan kokouspöytäkirja Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan johtoryhmän kokousmuistio Puheenjohtajan päätösesitys: Ilmoitusasiat merkitään tiedoksi. Päätös: Hyväksyttiin päätösesitys.

4 SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu Viranhaltijoiden päätösluettelot Kirkkoherra, hallintokappalainen ja kehityskappalainen pitävät tekemistään viranhaltijapäätöksistä päätösluetteloja. Kirkkoherran päätökset 49-51/2018 ja hallintokappalaisen päätökset 14-15/2018 ovat nähtävänä kokouksessa. Puheenjohtajan päätösesitys: Seurakuntaneuvosto 1. hyväksyy viranhaltijoiden päätösluettelot 2. ei käytä otto-oikeuttaan päätöksiin Päätös: Hyväksyttiin päätösesitys.

5 SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu Lapsivaikutusten arviointi tämän kokouksen päätösesityksissä Lapsen edun edistämiseksi kirkollisen viranomaisen on päätöksen valmistelussa arvioitava ja otettava huomioon sen vaikutukset lapsiin. Vaikutusten arvioinnin tekee se viranomainen, joka käsittelee asiaa ensimmäisenä. (KJ 23: 3 ) Tämä päätös on tullut voimaan Lapsivaikutus on selvitetty tämän kokouksen jokaisen päätösesityksen kohdalla. Lapsiasiahenkilö on tutustunut esityslistaan ja lausuu seuraavaa: Kohdalla 150 Määräraha vuoden 2019 kaste ja kummius-teeman valmisteluun, katson olevan positiivisia lapsivaikutuksia. Aikuisen kanssa HPK:n peliin, ja etenkin aitioon, pääseminen voi olla iso asia joillekin lapsille. On hyvä, jos seurakunta voi olla edistämässä lapsen ja häntä kunnioittavan aikuisen yhteyttä. Kaste- ja kummius materiaalien uusiminen on toivon mukaan myös edistämässä päätöksiä lapsen kastamisesta ja kummin tehtävän oivaltamisesta lapsen rinnalla kulkevana aikuisena. Muilta osin merkittäviä lapsivaikutuksia ei ole, tai vaikutukset on huomioitu päätösesitysten ja niihin liittyvien päätösprosessien kuluessa. Puheenjohtajan päätösesitys: Lapsiasiain vaikutus merkitään tiedoksi. Päätös: Päätösesitys hyväksyttiin.

6 SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu Viestintäpäällikön vaali Seurakuntaneuvosto julisti viestintäpäällikön työsuhteen haettavaksi kokouksessaan ( 90). Hakuaika päättyi klo 14. Vaalin on valmistellut seurakuntaneuvoston asettama työryhmä Heli Kannisto, Erkki Alanen, Jarmo Vainio, Timo Kalaja ja sihteerinä sekä kokoonkutsujana kehityskappalainen Heikki Toivio. Hakuilmoitus julkaistiin seurakunnan kotisivuilla, oikotie.fi-verkkopalvelussa, Hämeenlinnan työvoimatoimiston työpaikkailmoituksissa ja ilmoitustaululla. Hakuilmoituksen suppea versio julkaistiin Hämeen Sanomissa ja Kotimaa-lehdessä Hakuilmoituksessa seurakunta haki VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteeseen. Viestintäpäällikkö suunnittelee ja johtaa seurakunnan viestintää yhteistyössä johtoryhmän kanssa sekä koordinoi ja tukee seurakuntayhtymän viestintää. Päällikön erityisinä vastuualueina ovat työyhteisöviestintä, yhteisömarkkinointi, kampanjat ja tapahtumat, talouden ja hallinnon viestintä, verkkoviestintä sekä audiovisuaalinen viestintä. Tehtävänkuva on monipuolinen, ja se tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen aktiiviselle ja innostuvalle viestijälle. Viestintäyksikköön kuuluu viestintäpäällikön lisäksi tiedottaja ja osaaikainen graafikko. Tehtävä edellyttää siihen soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, perehtyneisyyttä yhteisöviestintään sekä kirkon elämään ja toimintaan, ajanmukaisia esimiestaitoja, erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen ymmärtämisen taitoa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä verkostojen johtamiseen, pitkäjänteisyyttä, verkostoitumistaitoja ja kykyä hallita yhtäaikaisia projekteja aikatauluissa pysyen. Valintatyöryhmä kokoontui 4.9. klo valitsemaan haastateltavat klo pidettyyn haastatteluun se kutsui seuraavat: Vesa Keinonen, Marjatta Kupias, Reetta Laaksonen, Paula Matikainen ja Vaula Wrang. Haastateltavat tekivät myös yhden ennakkotehtävän liittyen seurakunnan julkisuuskuvan muokkaamiseen. Valintatyöryhmä lähetti Reetta Laaksosen ja Vaula Wrangin soveltuvuusarviointiin Personnel Oy:een Tampereelle. Hakijoita arvoitiin sosiaalisten taitojen, yhteistyökyvyn, esimiestaitojen ja paineensietokyvyn suhteen. Personnelin toimitusjohtaja, KTM Ari Juvonen kertoi valmistelutyöryhmälle soveltuvuusarviointien tulokset klo Monipuolisen pohdinnan jälkeen valintatyöryhmä päätyi yksimielisesti ehdotukseen, että viestintäpäällikön työsuhteeseen valitaan Reetta Laaksonen ja varalle Vaula Wrang.

7 SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 7 Kehityskappalaisen päätösehdotus: Seurakuntaneuvosto päättää, että 1. viestintäpäällikön toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteeseen valitaan FM Reetta Laaksosen ja varalle FM Vaula Wrangin 2. työsopimussuhteeseen valitulla on neljän kuukauden koeaika 3. valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 4. tehtävä tulee ottaa vastaan tehtävän palkkaus on vaativuusryhmän 602 mukainen, peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu työkokemukseen. Päätös: Seurakuntaneuvosto päätti yksimielisesti, että 1. viestintäpäällikön toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteeseen valitaan FM Reetta Laaksosen ja varalle FM Vaula Wrang 2. työsopimussuhteeseen valitulla on neljän kuukauden koeaika 3. valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 4. tehtävä tulee ottaa vastaan tehtävän palkkaus on vaativuusryhmän 602 mukainen, peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu työkokemukseen.

8 SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu Lähetys- ja kansainvälisyystyön ohjaajan viran vaali Lähetys- ja aikuistyön johtokunnan päätös kokouksessa , 60: Lähetys- ja aikuistyön ohjaajan virkavaali otetaan KL 10.5 :n mukaisesti seurakuntaneuvoston päätettäväksi. Syynä ovat johtokunnan tekemän päätöksen lukuisat muotovirheet. Johtokunnan käsittely- ja päätöstekstit ovat seuraavat: Lähetys- ja kansainvälisyystyön ohjaajan virkavaali Lähetys- ja aikuistyön johtokunta julisti kokouksessaan haettavaksi lähetys- ja kansainvälisyystyön ohjaajan viran, jonka palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen. Valmistelevaan työryhmään valittiin kehityskappalainen Heikki Toivio, lähetys- ja aikuistyön johtokunnan puheenjohtaja Pekka Arvio, johtoryhmän puheenjohtaja Sampo Kujala ja lähetysja aikuistyön johtokunnan Pirkko Valkama. Hakuaika päättyi klo 14. Virkaa haki 9 henkilöä. Haastatteluihin kutsuttiin Maria Haapavaara, Eero Haltia ja Paula Harju, jotka haastattelun jälkeen päätettiin lähettää soveltuvuusarviointiin. Haapavaara ilmoitti ennen soveltuvuusarviointia, ettei ole enää käytettävissä. Soveltuvuusarvioinnin perusteella Paula Harju on virkaan soveliaampi henkilö. Valmistelutyöryhmä esittää yksimielisesti Paula Harjun valitsemista. Johtoryhmän puheenjohtajan päätösesitys: Lähetys- ja aikuistyön johtokunta toimittaa Lähetys- ja kansainvälisyystyön ohjaajan vaalin. Lähetys- ja kansainvälisyystyön ohjaajan virkaan esitetään Paula Harjua Joensuusta. Virka (vakanssinumero 10094) tulee ottaa vastaan alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkaan valittavalla on neljän kuukauden koeaika. Päätös: Esityksen mukaan Seurakuntaneuvosto muuttaa Lähetys- ja kansainvälisyystyön ohjaajan viran vaalin tekstin seuraavasti. Lähetys- ja aikuistyön johtokunta julisti kokouksessaan haettavaksi lähetys- ja kansainvälisyystyön ohjaajan viran. Vaalia valmistelevaan työryhmään valittiin kehityskappalainen Heikki Toivio, lähetys- ja aikuistyön johtokunnan puheenjohtaja Pekka Arvio, johtoryhmän puheenjohtaja Sampo Kujala ja lähetysja aikuistyön johtokunnan Pirkko Valkama. Hakuaika päättyi klo 14. Virkaa haki yhdeksän henkilöä: Valmisteleva työryhmä kokoontui valitsemaan haastateltavat 4.9. klo Haastatteluihin klo 9-13 kutsuttiin Maria Haapavaara, Eero Haltia ja Paula Harju, jotka haastattelun jälkeen päätettiin lähettää soveltuvuusarviointiin. Haapavaara ilmoitti ennen soveltuvuusarviointia, ettei ole enää käytettävissä. Soveltuvuustestien tuloksia saapui kertomaan klo Personnelin

9 SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 9 toimitusjohtaja, KTM Ari Juvonen. Valmisteleva työryhmä pohti kuulemaansa ja teki ehdotuksensa samana iltana klo Valmistelutyöryhmä ja johtokunta esittivät yksimielisesti Paula Harjun valitsemista lähetys- ja aikuistyön ohjaajan virkaan. Kelpoisuutensa, työkokemuksensa, taitonsa, haastattelun ja soveltuvuusarvioinnin perusteella Paula Harju on hakijoista virkaan soveltuvin henkilö. Lähetys- ja aikuistyön johtokunta toimitti kokouksessaan klo Lähetys- ja kansainvälisyystyön ohjaajan vaalin ( 60). Lähetys- ja kansainvälisyystyön ohjaajan virkaan valittiin Paula Harju Joensuusta. Seurakuntaneuvosto ottaa päätettäväkseen lähetys- ja kansainvälisyystyön ohjaajan viran vaalin, jonka lähetys- ja aikuistyön johtokunta teki (60 ). Perusteena ovat: KL 10.5 : Ratkaisuvallan siirtäminen Kirkkoneuvosto tai sen puheenjohtaja voi ohjesäännössä määrätyn ajan kuluessa siirtää johtokunnan ja 4 :ssä mainitun luottamushenkilön tai viranhaltijan päättämän asian kirkkoneuvoston käsiteltäväksi. Kirkkoneuvosto voi tällöin kumota päätöksen tai muuttaa sitä taikka palauttaa asian uudelleen käsiteltäväksi. KL 9:5 Johtokuntien, toimikuntien sekä kirkkolain 10 luvun 4 :n 2 momentissa mainittujen luottamushenkilöiden ja viranhaltijoiden päätökset on lähetettävä kirkkoneuvostolle sen ohjesäännössä määrätyllä tavalla. Seurakuntaneuvoston ohjesääntö (14 ) Jos seurakuntaneuvosto tai sen puheenjohtaja saattaa johtokunnan tai viranhaltijan ratkaisun seurakuntaneuvoston käsiteltäväksi, vaatimus tulee ilmoittaa johtokunnan puheenjohtajalle tai asianomaiselle viranhaltijalle, joka on ratkaissut asian, kolmen päivän kuluessa siitä, kun asiaa koskeva päätös, päätösluettelo tai muu ilmoitus on saatettu seurakuntaneuvoston puheenjohtajan tai varapuheenjohtajan tietoon. Seurakuntaneuvosto voi etukäteen ilmoittaa johtokunnalle tai viranhaltijalle, ettei se tule käyttämään siirto-oikeuttaan. KirkkoL 10L 5 ; KirkkoJ 9L 5 Kehityskappalaisen päätösesitys: Seurakuntaneuvosto päättää, että 1. lähetys- ja kansainvälisyystyön ohjaajan virkaan valitaan Paula Harju Joensuusta 2. virka (vakanssinumeroltaan 10094) tulee ottaa vastaan alkaen tai sopimuksen mukaan 3. virkaan valittavalla on neljän kuukauden koeaika

10 SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu viran palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen 5. valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan Päätös: Seurakuntaneuvosto päätti yksimielisesti, että 1. lähetys- ja kansainvälisyystyön ohjaajan virkaan valitaan Paula Harju Joensuusta 2. virka (vakanssinumeroltaan 10094) tulee ottaa vastaan alkaen tai sopimuksen mukaan 3. virkaan valittavalla on neljän kuukauden koeaika 4. viran palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen 5. valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan

11 SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu Tilannekatsaus tulevista seurakuntavaaleista Viestintäpäällikkö Reetta Laaksonen esitteli tilannekatsauksen seurakuntavaalien järjestelyjen etenemisestä. Puheenjohtajan päätösesitys: Tilannekatsaus seurakuntavaaleista merkitään tiedoksi. Päätös: Hyväksyttiin päätösesitys.

12 SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu Vuoden 2019 talousarviossa myönnettävistä seurakunnan avustuksista päättäminen LUETTELO AVUSTUSANOMUKSISTA JA -EHDOTUKSISTA VUODELLE 2019 Paikalliset avustuksen hakijat: Myönnetty 2018 Anottu 2019 Ehdotus 2019 Hämeenlinnan Evankeliumiyhdistys ry Hämeenlinnan Kristillisen Työväen Yhdistys ry Hämeenlinnan Valkonauha ry Lomayhdistys Ilonpisara ry anottu Luolajan Sisälähetys ry 500 anottu 500 Herättäjä-Yhdistys ry, Hämeenlinnan paikallisjaosto Radio Dei / Kristityt Yhdessä ry Hämeenlinnan merimieskirkkopiiri Kanta-Hämeen Näkövammaiset ry Kanta-Hämeen mielenterveysyhdistys ry anottu 500 Hml Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Hämeen Ev.lut. Kansanlähetys Hämeenlinna Terijoen kirkon lämmitysjärjestelmä anottu eri käsittely Hämeenlinnan Rauhanyhdistys ry Esikoiset ry / Hämeenlinna Valtakunnalliset avustuksen hakijat: Herättäjä-Yhdistys ry ei Kirkon Ulkomaanapu / Changemaker-toiminta Kristillisen Työväen Liitto ry anottu ei Kansan Raamattuseuran säätiö 500 ei YHTEENSÄ Avustukset LA:n johtokunnan budjetista Myönnetty 2018 Anottu 2019 Ehdotus 2019 Lähetystyö anottu Kirkon Ulkomaanapu anottu Suomen Merimieskirkko ry YHTEENSÄ AVUSTUKSET YHTEENSÄ Puheenjohtajan päätösesitys: Seurakuntaneuvosto 1. hyväksyy Talous- ja toimintasuunnitelma asiakirjassa olevan taulukon Ehdotus sarakkeesta ilmenevät avustukset sisällytettäväksi Hämeenlinna- Vanajan seurakunnan vuoden 2019 talousarvioon. 2. Siirtää lähetysmäärärahojen jakamisesta päättämisen lähetys- ja aikuistyön johtokunnalle

13 SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 13 Päätös: Seurakuntaneuvosto 1. hyväksyi Talous- ja toimintasuunnitelma asiakirjassa olevan taulukon Ehdotus sarakkeesta ilmenevät avustukset sisällytettäväksi Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan vuoden 2019 talousarvioon. 2. Siirsi lähetysmäärärahojen jakamisesta päättämisen lähetys- ja aikuistyön johtokunnalle. Asian käsittelyn ajaksi poistuivat Kalervo Aaltonen, Leena Pietilä, Terhi Sortila ja Ilkka Sorsa.

14 SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu Vuoden 2019 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä vuosien toimintasuunnitelma, liite 1 Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto on käsitellyt kokouksessaan 4 / / 61 Hämeenlinnan seurakuntayhtymän ja sen seurakuntien toimintamäärärahojen jaon. Hämeenlinna-Vanajan seurakunta-neuvosto puolestaan päätti saamansa toimintamäärärahan jaon eri työaloille ja työmuodoille kokouksessaan 6 / / 110. Hämeenlinna -Vanaja, työalojen toimintakatteet TA 2019 TA 2018 TA 2019 Lapsi- ja nuorisotyö Yleinen seurakuntatyö Diakoniatyö Lähetys- ja aikuistyö Musiikki Viestintä Kirkkoherranvirasto Perheneuvonta Sairaalasielunhoito Kansainvälinen Diakonia Muu seurakuntatyö Yhteensä Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan toimintakate vuonna 2019 on , joka on 513 pienempi kuin vuonna Toimintasuunnitelma vuosille perustuu Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Strategia 2020 asiakirjaan. Sen ohjaamina eri työalat ovat määritelleet tavoitteet, joita esittävät seurakuntaneuvoston hyväksyttäviksi. Puheenjohtajan päätösesitys: Seurakuntaneuvosto hyväksyy toimintasuunnitelman v sillä muutoksella, että poistetaan sivulta 3 varhaisnuorisotyöstä viimeinen kappale, ja talousarvion vuodelle 2019 sekä lähettää nämä edelleen yhteiselle kirkkoneuvostolle liitettäväksi osaksi Hämeenlinnan seurakuntayhtymän talous- ja toimintasuunnitelmaa. Talousarvion toimintakate on (vuonna 2018 se on ). Toimintasuunnitelmasta laaditaan tiivistelmä liitettäväksi yhteiselle kirkkovaltuustolle esitettävään Hämeenlinnan seurakuntayhtymän talous- ja toimintasuunnitelmaan. Päätös: Päätösesitys hyväksyttiin.

15 SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu Kanta-Hämeen keskusrekisterihankkeen tilanne Hml-Vja srk-.nsto 7/2016; Kanta-Hämeen yhteisen keskusrekisterin perustamista koskeva tiedote Kanta-Hämeen seurakunnat tahtovat virastopalvelut yhteen organisaatioon Lokakuun alussa kokoontuneet kantahämäläisten seurakuntien kirkkoherrat ovat päättäneet yksimielisesti ryhtyä tavoittelemaan kirkonkirjojen pidon siirtämistä yksittäisistä virastoista yhteiseen keskusrekisteriin. Muutoksen jälkeenkin työntekijöitä voi olla eri palvelupisteissä. Keskusrekisterin syntyessä on erikseen tarkasteltava palveluverkon laajuutta sekä yksittäisten palvelupisteiden sijainteja ja aukioloaikoja. Asiaa valmistelemaan nimettiin virkamiestyöryhmä, jonka koollekutsujana on Hämeenlinnan seurakuntayhtymän talousjohtaja Kai Kauppinen. Ryhmä selvittää ensisijaisesti Kanta-Hämeen oman keskusrekisterin perustamisen kustannus-, henkilöstöja tilavaikutukset päätöksenteon perustaksi. Lisäksi työryhmälle annettiin tehtäväksi selvittää mahdollisuus liittyä Tampereen keskusrekisteriin. Asia on tarkoitus ratkaista vielä kuluvan vaalikauden aikana. Taustalla valtakunnallinen ohjaus Kirkkohallituksen täysistunto linjasi marraskuussa 2015, että seurakuntien tulee toteuttaa kirkonkirjojen pito jatkossa yksittäisten virastojen sijaan yhteisissä keskusrekistereissä. Pienissä kirkkoherranvirastoissa kirkonkirjojen pidon tehtävien hoitamiseen ongelmia aiheuttavat henkilöstöresurssien vähäisyys ja sijaisuuksien järjestäminen. Työn asiasisältö ja käytettävä tietojärjestelmä edellyttävät aina sekä asiantuntemusta että käyttöoikeuksien luomista. Haasteita tietojärjestelmän käyttäjille tuo digitointiprosessin myötä käyttöön otettava uuden työvälineen hallinta. Ammattitaidon kehittäminen ja palvelutason parantaminen onnistuvat helpommin isommassa yksikössä. Laskelmien mukaan kirkonkirjojen pidon järjestämisen kustannukset ovat tällä hetkellä suuremmissa yksiköissä matalammat kuin yksittäisissä pienissä tai keskisuurissa seurakunnissa. Euroopan parlamentin käsittelyssä olevan tietosuoja-asetuksen arvioidaan toteutuessaan lisäävän henkilörekistereihin liittyvää hallinnointia ja toisaalta edellyttävän yhä parempaa henkilötietolainsäädännön tuntemusta. Kirkkohallitus edellyttää, että kirkonkirjojen pitoon on etsittävä yhdessä yhtenäisiä ja tehokkaita prosesseja. Tällä hetkellä niin kustannukset kuin käytännötkin poikkeavat huomattavasti toisistaan seurakuntien ja keskusrekisterien välillä. Keskusrekisterien tarpeeksi on arvioitu 2 4 per hiippakunta. Puheenjohtajan päätösesitys: Tiedote merkitään tiedoksi. Päätös: Päätösesitys hyväksyttiin.

16 SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 16 Tämän jälkeen työryhmä teki työtä Kanta-Hämeen keskusrekisterin perustamiseksi tehokkaasti. Suunnitelma oli seurakuntien lopullista päätöstä vaille valmis. Hiippakuntavaltuuston kokouksessa Kanta-Hämeen oma keskusrekisteri kohtasi vastustusta. Käsittely ja päätös: Hiippakuntavaltuusto keskusteli toimintasuunnitelmasta ja teki joitakin tekstimuutoksia, jotka on otettu huomioon perustelutekstissä. Hiippakuntavaltuusto katsoi tarpeelliseksi todeta kantanaan, että hiippakuntaan ei rakennettaisi enää uusia keskusrekisterejä. (Treen hpk-valtuusto 2/2017; ; 7 ) Tämän päätöksen seurauksena työryhmä lopetti asian valmistelun. Päätöksen sitovuutta tuomiokapitulista tiedusteltaessa, sieltä on vastattu, ettei päätös ole sitova. Moni Kanta-Hämeen seurakunta haluaa edelleen tälle alueelle oman keskusrekisterin. Kun Tampereen hiippakunnan rajojen tarkistamista koskevasta asiasta saadaan päätös mahdollisesti jo syksyn 2018 kirkolliskokouksessa, asiaan on syytä palata. Puheenjohtajan päätösesitys: Keskusrekisteriä koskeva tilanne merkitään tiedoksi. Päätös: Päätösesitys hyväksyttiin.

17 SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu Strategiasuunnittelun eteenpäin vieminen seurakunnassa Edellisessä kokouksessa seurakuntaneuvosto käsitteli pykälää Strategia 2020 palaute ja lähetekeskustelu uutta strategiaa varten ja päätti lähettää asian johtokuntien ja henkilökunnan pohdittavaksi. Loppuvuosi 2018 käytetään palautteen keräämiseen nykyisestä strategiasta seuraavilla tavoilla: 1. Isossa työntekijäkokouksessa pidetään yhteinen ryhmäkeskustelu strategian teemoista 2. Seurakunnan kukin johtokunta, johtoryhmä ja työala antaa sähköisen palautekyselyn tai sähköpostin avulla palautetta mennessä. Myös yksittäinen henkilö voi antaa palautetta, jos näin tahtoo. Palautekysely löytyy osoitteesta Kysymykset ovat: - Oliko Strategia 2020 käyttökelpoinen? Perustele vastauksesi. - Mihin asioihin uudessa strategiassa tulisi kiinnittää huomiota? - Mikä on mielestäsi/mielestänne seurakunnan tärkein tehtävä vuonna 2025? Kehityskappalainen käynnistää ensi vuoden alussa uuden strategian valmistelun. Uusi strategia laaditaan mahdollisesti vuoteen 2025 saakka. Kehityskappalaisen päätösesitys: Merkitään tiedoksi. Päätös: Päätösesitys hyväksyttiin sillä muutoksella, että kohdassa 1 sana aivojumppa muutettiin sanaksi ryhmäkeskustelu.

18 SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu Määräraha vuoden 2019 kaste- ja kummius-teeman valmisteluun Vuoden 2019 toimintasuunnitelmaan on kirjattu teemaksi kaste ja kummius. Kasteen ja kummiuden on tarkoitus näkyä ensi vuoden toiminnassa eri työalojen tapahtumissa sekä aiheeseen liittyvissä materiaaleissa, joiden tuotanto on pääosin viestinnän vastuulla. Asian valmistelu on kuitenkin hyvä aloittaa jo tänä vuonna, tosin siihen ei ole määrärahaa. Ensi vuoden aikaan on tarkoitus järjestää kummipeli eli toimia HPK:n pelissä otteluisäntänä ja tarjota aitiopaikat sekä ruoat vähävaraisille lapsille kummeineen. Kummipelin kustannukset ovat noin euroa. Seurakunnan kasteeseen ja kummiuteen liittyvät materiaalit on tarkoitus uusia ensi vuoden aikana. Monet materiaalit kaipaavat päivitystä sekä sisällöltään että ulkoasunsa puolesta. Seurakunnan graafiseen ilmeeseen joudutaan tekemään päivityksiä mainostoimiston tuella, ennen kuin uudet kaste- ja kummius materiaalit tuotetaan. Myös kasteeseen ja kummiuteen liittyvää kuvamateriaalia on päivitettävä seurakunnan viestintätarpeita vastaavaksi ja tietosuojan mukaisiksi. Materiaalituotantoon liittyvät kustannukset ovat noin euroa. Teeman esille nostamiseksi viestintä on laskenut, että aluksi materiaalituotantoon sekä kummipelin järjestämiseen tarvittaisiin yhteensä euroa. Puheenjohtajan päätösehdotus: Seurakuntaneuvosto myöntää tilitä Muut avustukset (käyttövarat) euroa kaste- ja kummius teemavuoden valmisteluun. Käyttöoikeus osoitetaan viestinnälle. Päätös: Päätösesitys hyväksyttiin.

19 SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu Talousarvion toteutumisvertailu ajalta , liite 2 Kokouksessa jaettiin talousarvion toteutumisvertailu ajalta Taulukon mukaan Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan talousarvion toteutumisprosentti on 70,8 %. Puheenjohtajan päätösesitys: Talousarvion toteutuminen merkitään tiedoksi. Päätös: Päätösesitys hyväksyttiin.

20 SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu Muut asiat 1. Seurakuntaneuvoston Kirsi Ojansuu-Kaunisto toivoi edellisessä kokouksessa, että kirkolliskokouksen enä hän saisi seuraavassa kokouksessa keskustella Tampereen hiippakunnan rajojen tarkistamista koskevasta asiasta. Alla oleva linkki avaa asiaa. Asiasta keskusteltiin kokouksessa. 2.Käytiin keskustelu projektoreiden hankkimisesta Hämeenlinnan kirkkoon ja Poltinahon seurakuntataloon. 3.Seurakuntaneuvoston et ovat saaneet kokouskutsun mukana kutsun Verdin Requiemiin Hämeenlinnan kirkossa Ilmoittautuneet voivat lunastaa lippunsa kirkon eteisessä lipunmyynnistä ennen konsertin alkua.

21 SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu Seurakuntaneuvoston seuraavat kokoukset Valitusosoitus - torstaina klo 18 Keskusseurakuntatalo, 3. krs - tiistaina klo 18 juhlakokous Visahovissa, jonka jälkeen illallinen avec. Kutsu lähetetään myöhemmin. Pöytäkirjaan liitetään Kirkkolain 24 luvun 3-5 :n mukaiset ohjeet oikaisuvaatimuksen tekemisestä sekä todetaan pöytäkirjan pykälät, joista oikaisuvaatimusta eikä valitusta voida tehdä. 155 Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4. SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4. SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO 29.4.2019 Sivu 1 Aika Maanantai 29.4.2019 klo 18.00 19.55 Paikka Hml:n keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, 3. krs:n neuvotteluhuone Läsnä Kalaja Timo Aaltonen Kalervo Ahonen Antti Appelroth

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 10. SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 10. SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO 4.12.2018 Sivu 1 Aika Tiistai 4.12.2018 klo 18.00 18.15 Paikka Wisahovi, Kanakouluntie 5, 2. krs:n kokoushuone Läsnä Kalaja Timo Aaltonen Kalervo Alanen Erkki Appelroth Ulla Heiskanen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 25.10.2018 klo 18-19.40 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 11. SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 11. SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO 23.11.2017 Sivu 1 Aika Torstai 23.11.2017 klo 18.00 20.05 Paikka Hml:n keskusseurakuntatalo, 3. krs:n neuvotteluhuone Läsnä Kalaja Timo Aaltonen Kalervo Alanen Erkki Appelroth Ulla Häppölä

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja SEURAKUNTA Nro 6/2017

HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja SEURAKUNTA Nro 6/2017 1 HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja 3.10.2017 SEURAKUNTA Nro 6/2017 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Kokousaika Tiistai 3.10.2017 klo 17.30 19.45 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, 3. krs kokoushuone, Rauhankatu 14

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7. SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7. SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1 HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7 SEURAKUNTANEUVOSTO 4.10.2018 Sivu 1 Aika Torstai 4.10.2018 klo 18.00 19.25 Paikka Hml:n keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, 3. krs:n neuvotteluhuone Läsnä

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.10 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhan sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA pöytäkirja 4/2019

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA pöytäkirja 4/2019 1 HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA pöytäkirja 4/2019 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA aika: Tiistai 28.5.2019 klo 17.00-18.30 paikka: Poltinahon seurakuntatalo, (huone 122), Turuntie 34 läsnä: Kylliäinen Kylli Anttila

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Riitta Aumo Jari

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Seurakuntaneuvosto Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Seurakuntaneuvosto Sivu 1 HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Seurakuntaneuvosto 7.2.2019 Sivu 1 Aika Torstai 7.2.2019 klo 18.00 20.00 Paikka Hml:n keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, 3. krs:n neuvotteluhuone Läsnä

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 8 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 8 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta 6.10.2016 1 Kokousaika Torstai 6.10.2016, klo 17.00 18.45 Kokouspaikka Perheasiain neuvottelukeskus, Rauhankatu 14, 3. krs, Hämeenlinna Läsnä Heiskanen Kari Eskelinen Jarmo Kannisto Heli Suoranta Kirsti

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 3 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 3 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta 2.3.2016 1 Kokousaika Keskiviikko 2.3.2016, klo 16.30 17.30 (virkaan liittyvät haastattelu klo 11.00 16.30) Kokouspaikka Perheasiain neuvottelukeskus, Rauhankatu 14, 3. krs, Hämeenlinna Läsnä Heiskanen

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.45 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, 3. krs kokoushuone Läsnä Jarmo Vainio Henna Heikkilä Jukka-Pekka Hämäläinen Julianna Koivu Jonni Levaniemi

Lisätiedot

Pöytäkirja nähtävillä Diakoniakeskus, Birger Jaarlin katu 3

Pöytäkirja nähtävillä Diakoniakeskus, Birger Jaarlin katu 3 1 HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA pöytäkirja 2/2019 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Aika Tiistai 19.2.2019, klo 17.30-19.30 Paikka Keskusseurakuntatalon 3. krs. kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Kylliäinen Kylli

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.30 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalon Valon Sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Paula Paavola Jaana Rusko-Laitinen

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 10. Seurakuntaneuvosto Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 10. Seurakuntaneuvosto Sivu 1 Seurakuntaneuvosto 26.10.2017 Sivu 1 Aika Torstai 26.10.2017 klo 18.00 20.25 Paikka Läsnä Hml:n keskusseurakuntatalo, 3. krs:n neuvotteluhuone Toivio Heikki puheenjohtaja, vs. kirkkoherra Aaltonen Kalervo

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 2 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 2 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta 16.2.2016 1 Kokousaika Tiistai 16.2.2016, klo 18.00 20.30 Kokouspaikka Perheasiain neuvottelukeskus, Rauhankatu 14, 3. krs, Hämeenlinna Läsnä Heiskanen Kari Kannisto Heli Suoranta Kirsti Syyrakki Sara

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 1.9.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 62 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 9. SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 9. SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO 5.10.2017 Sivu 1 Aika Torstai 5.10.2017 klo 18.00 19.50 Paikka Keskusseurakuntatalon 3.krs:n neuvotteluhuone, Rauhankatu 14 Läsnä Kalaja Timo kirkkoherra, puheenjohtaja Alanen Erkki

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.30 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalon Valon Sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Paula Paavola Jaana Rusko-Laitinen

Lisätiedot

Kylliäinen Kylli. Mertanen Terttu. Suomalainen Mikko jäsen. Muut osallistujat Pasma Marko johtoryhmän puheenjohtaja

Kylliäinen Kylli. Mertanen Terttu. Suomalainen Mikko jäsen. Muut osallistujat Pasma Marko johtoryhmän puheenjohtaja Pöytäkirja HÄMEENLINNA-VANAJAN 13.10.2015 SEURAKUNTA Nro 5/2015 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1/5 Kokousaika Tiistai 13.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, kokoushuone 3. krs, Rauhankatu

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.55 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalon 3. krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula Paavola

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 5. SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 5. SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO 7.6.2018 Sivu 1 Aika Torstai 7.6.2018 klo 18.30 19.55 Paikka Hml:n keskusseurakuntatalo, 3. krs:n neuvotteluhuone Läsnä Kalaja Timo Aaltonen Kalervo Alanen Erkki Appelroth Ulla Heiskanen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 13.9.2018 klo 19-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen, poissa

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 20.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, 3.krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Paula Paavola Jaana

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 20.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, 3.krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Paula Paavola Jaana

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 18.50 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo 3.krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Heikki Kilpeläinen Heikki Lindroth Anneli Marttila

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Heikki Kilpeläinen Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.2015 kello 18.00 20.15 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Aulis Ansaharju varapuheenjohtaja

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 17.2.2015 klo 17.00 19.40 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Läsnä Loimalahden leirikeskuksen kerhohuone Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Paula Paavola Jaana Rusko-Laitinen

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.10 Kokouspaikka Loimalahden leirikeskuksen kerhotupa, Majalahdentie 1 Läsnä Jarmo Vainio Henna Heikkilä Jukka-Pekka Hämäläinen Jonni Levaniemi

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2017 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 5.1.2017 klo 15.00-18.48 Paikka Myllykosken kirkon seurakuntasalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra,

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 10.4.2018 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen, estynyt Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 2 2/ JUMALANPALVELUS- JA MUSIIKKITYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 2 2/ JUMALANPALVELUS- JA MUSIIKKITYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 JUMALANPALVELUS- JA MUSIIKKITYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 19.3.2015 klo 15.00 16.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, kolmannen kerroksen kokoushuone Läsnä Korhonen Erkki

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 17.00 17.50 Kokouspaikka Poltinahon seurakuntatalo kerhohuone 123, Turuntie 34 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Jaana Rusko-Laitinen

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO 16.4.2014 klo 17.30 Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 Sivu 2 71 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 02.07.2015 KOKOUSTIEDOT Aika 09.07.2015 kello 16.30 (kahvi 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto Aika 14.5.2019 klo 16.45-18.25 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Taponen Auvo varapuheenjohtaja Hiidenkari Tiina Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Lamberg Juha Mylly Joona

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 12.12.2016 klo 17 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 14.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 24.8.2016 klo 18 18.55 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 23.10.2018 kello 18.00 19.41 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 19.12.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, toimitusten huone 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 31.5.2018 klo 16.00 Sivu 1 / 6 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus... 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 2 Esityslistan hyväksyminen... 2 Kiinteistöpäällikön viran

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 17.12.2018 klo 16 16.58 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 7

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 7 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.11.2017 klo 17 17.50 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntasali Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kartano

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti Ahonen jäsen (saapui klo 18.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti Ahonen jäsen (saapui klo 18. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 25.10.2016 kello 18.00 20.15 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 21.8.2017 klo 17.00 17.48 Paikka Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 63 KOKOUKSEN

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/2019 Lähetys- ja aikuistyön johtokunta

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/2019 Lähetys- ja aikuistyön johtokunta HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/2019 Lähetys- ja aikuistyön johtokunta 17.9.2019 Kokousaika Tiistai 17.9.2019 klo 18:00-18:58 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, 3. kerros, Rauhankatu 14,

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja 6/2018. Seurakuntaneuvosto Sivu 1. Hml:n keskusseurakuntatalo, 3. krs:n neuvotteluhuone

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja 6/2018. Seurakuntaneuvosto Sivu 1. Hml:n keskusseurakuntatalo, 3. krs:n neuvotteluhuone Seurakuntaneuvosto 6.9.2018 Sivu 1 Aika Torstai 6.9.2018 klo 18.00 19.40 Paikka Hml:n keskusseurakuntatalo, 3. krs:n neuvotteluhuone Läsnä Kalaja Timo Alanen Erkki Häppölä Anna-Kaisa Isosuo Juha Kannisto

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 14.1.2019 klo 17.30 18.00 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 27.2.201 klo 18.00 19.12 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Pirkko Hongisto Jouko Isoniemi Irmeli Juntunen Antti Koistinen Taisto Kokko Ahti

Lisätiedot

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (8) Aika: Tiistaina 12.09.2017 kello 18.00 19.18 Paikka: Seurakunta kokoushuone Läsnä: Jormakka Jyrki kirkkoherra, puheenjohtaja Aaramaa Simo Erkinheimo Heikki Jokinen

Lisätiedot

Pöytäkirja. Inkeroisten seurakuntatalo. Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja 1-4. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina

Pöytäkirja. Inkeroisten seurakuntatalo. Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja 1-4. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina Pöytäkirja 1/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Inkeroisten seurakuntatalo Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja 1-4 Heino Matti Jaakkola Alpo Kirkkopelto-Marttila

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo

Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kokouspaikka Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo Läsnä: Anu Aalto Tuomas Alaterä Kaarlo

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika 16.2.2016 klo 17.45 18.15 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Tiistai 24.01.2017 kello 16.00-17.35 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Härmälä Irja Julkunen Pia Korhonen Suvi Lankinen

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2014 1 (9) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 26.11.2014 klo 16.39-19.34, tauko klo 18.50-19.00 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 136 KOKOUKSEN

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstaina 19.1.2017 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Taisto Kokko Kyösti Kuisma Hannele Perttunen Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa Tuovi Sipola Poissa olleet

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 15. päivä helmikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 19 Kokouksen avaus 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja 18.5.2016 Nro 4. SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja 18.5.2016 Nro 4. SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 1 Kokousaika keskiviikkona 18.5.2016 kello 18.00 20.05 Kokouspaikka Läsnä Keskusseurakuntatalo 3 krs, Rauhankatu 14, Hämeenlinna Kalaja Timo Aaltonen Kalervo Alanen Erkki Appelroth

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja 19.2.2015 Nro 2. SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 1. Keskusseurakuntatalo 3 krs, Rauhankatu 14, Hämeenlinna

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja 19.2.2015 Nro 2. SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 1. Keskusseurakuntatalo 3 krs, Rauhankatu 14, Hämeenlinna SEURAKUNTANEUVOSTO sivu 1 Kokousaika torstai 19.2.2015 kello 18.00 19.40 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo 3 krs, Rauhankatu 14, Hämeenlinna Läsnä Muut osallistujat Kalaja Timo Aaltonen Kalervo Alanen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2015 PÖYTÄKIRJA Kirkkoneuvosto 1/10

AURAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2015 PÖYTÄKIRJA Kirkkoneuvosto 1/10 Kirkkoneuvosto 1/10 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 10.09.2015 klo 18.00 Paikka Virastotalon kokoushuone LÄSNÄ Jäsenet: Torsti Äärelä.pj Leena Hafren. Jarmo Arvola Timo Isotalo Kirsti Numminen Taina

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen.

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa, poissa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Hämeenlinnan kirkossa, Kirkkorinne, 13100 Hämeenlinna. Kokouksen tarkastettu

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 4.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 13.1.2019 Kokousaika Sunnuntaina 13.1.2019 klo 16.15 17.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo, pikkusali Jäsenet/varajäsenet 18/19

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6 /2019 Jumalanpalvelus- ja musiikkityön johtokunta Matti Järvinen

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6 /2019 Jumalanpalvelus- ja musiikkityön johtokunta Matti Järvinen Aika Tiistaina 1.10.2019 klo 18.00 20.00 Paikka Rauhankatu 14, Valon sali, 1. kerros Johtokunta Ari Palomäki puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Jukka Friman Matti Järvinen Jaana Kivikko Maria Mäki-Uuro-Tuiskunen

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Vapaaehtoiskeskus Pysäkin auditoriossa, Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00)

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00) SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/17 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 10.01.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 17.01.2017 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon juhlasali KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 3.12.2018 klo 18 19.03 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat:

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2016 Sivu 112 Kokousaika Torstai 15.12.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kovanen

Lisätiedot

ESITYSLISTA 1 (11) Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto

ESITYSLISTA 1 (11) Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 (11) KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika maanantai 3. kesäkuuta 2019 klo 18 Paikka Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 b, 2. kerros Lisätietoja Henna

Lisätiedot

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 14.6.2018 kello 17.30 17.35 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

Ahveniston huoltorakennus, Ahvenistonkuja 18, Hämeenlinna

Ahveniston huoltorakennus, Ahvenistonkuja 18, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 25.4.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Ahveniston huoltorakennus, Ahvenistonkuja 18, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua 03.12.2015 39 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19.00 SEURAKUNTATALO JÄSENET Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele Pöytäkirja 5/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:30 Myllykosken seurakuntakoti Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Suutari Tero varapuheenjohtaja, kok.pj Heino Matti

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3. SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3. SEURAKUNTANEUVOSTO Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO 14.3.2019 Sivu 1 Aika Torstai 14.3.2019 klo 18.00 20.15 Paikka Hml:n keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, 3. krs:n neuvotteluhuone Läsnä Lisäksi läsnä Kalaja Timo Aaltonen Kalervo Alanen

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 6/2010 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 6/2010 Sivu 1 25.10.2010 Kokous 6/2010 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, Sali 4, 25.10.2010 klo 17 Jäsenet Poissa Posti Timo Haukijärvi Eino Harinen Ari Hirvensalo Raija Hirvonen Eero Leinonen Anja Lemberg Raija

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Marja-Leena Nykänen jäsen. Heikki Kilpeläinen

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Marja-Leena Nykänen jäsen. Heikki Kilpeläinen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 17.2.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti

Lisätiedot

torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo alkaen

torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo alkaen 10.1.2013 3 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2013 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo 19.00 alkaen Seurakuntatalo JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Eskelinen Sanna Haataja Markku Huuskonen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto 16.1.2017 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 16. päivä tammikuuta 2017, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot