Patulta VAIHMALAN. & herkkuja idylliä. Patu. kolmio vahvistuu Palvelutukku Kolmio aloitti Palvelutukkurien omistuksessa. Hyvää. aitojamakuja.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Patulta VAIHMALAN. & herkkuja idylliä. Patu. kolmio vahvistuu Palvelutukku Kolmio aloitti Palvelutukkurien omistuksessa. Hyvää. aitojamakuja."

Transkriptio

1 Hyvää Patulta PALVELUTUKKURIEN ASIAKASLEHTI HELMI-MAALISKUU 2018 VAIHMALAN & herkkuja idylliä Myyntipäällikkö Jari Mutasen matkassa kolmio vahvistuu Palvelutukku Kolmio aloitti Palvelutukkurien omistuksessa aitojamakuja.fi edistää lähiruoan myyntiä Patu Palvelutukkurit Patu-lähitukkuri aina läheltä.

2 aitojamakuja.fi edistää lähiruoan myyntiä Patu Palvelutukkurit 2

3 ajankohtaista HUIPPUTARJOUS! Voimassa asti HK 400 G UUNILENKKI 0,99 PKT NIMITYSUUTISIA JONI partanen Joni Partanen aloitti Tuoretuotteen palveluksessa tukkumyyjänä. Hän siirtyy kevään 2018 aikana liha- ja kalatuoteryhmien vas tuul liseksi sisäänostajaksi. Jonin työtyötehtävät ostotiimissämme ovat hieman erilaiset, sillä varsinaisen hankintatoimen lisäksi Joni toimii aktiivisesti myös lihan ja kalan tuote-erien myynnissä. Joni valmistui keittiömestariksi Perhosta vuonna 2000 ja on ylläpitänyt ammatillista osaamis taan aktiivisesti esimiesopin- noilla. Hän on toiminut keittiöpäällikkönä useissa Tampereen ravintoloissa sekä Tallink Siljan keittiömestarina vuosina Jonilla on lisäksi kokemusta myös lihaalan myynnistä ja maahantuonnista Norvida Oy:ssä. Jonin tavoittaa parhaiten sähköpostitse: joni.partanen@tuoretuote.com sekä puhelimitse

4 Palvelutukku Kanta-Hämeen Tuoretuotteen myyntipäällikkö Jari Mutanen kutsui Hyvää Patulta -lehden toimittajan iltapäiväksi matkaansa. Syntyi tämä tarina. ILTApäivä jari Mutasen ma tkassa Tapaamme myyntipäällikkö Jari Mutasen kanssa Tampereen Pyynikillä. Jarin aamu on valjennut varhain Hämeenlinnassa, Kanta-Hämeen Tuoretuotteen toimistolla ja aamupäivä kulunut tarjousten, paperitöiden ja myyntitiimin parissa. Iltapäivä on pyhitetty asiakaskäynneille Tampereen seudulla. Tapaamispaikallamme autosta nousee tervehtimään positiivinen ja energinen Jari. Tuolla asenteella päivä ei voi kuin onnistua, ajattelen. Jari Mutanen ja Pasi Viitala fiilistelevät Vaihmalan Hovin upean viinikellarin eksoottisessa kokousmiljöössä. Suuntaamme ensiksi Lempäälään, valloittavaan Vaihmalan Hoviin ja saavumme idylliseen maalaismaisemaan, Vanajaveden rannalle. Meidät vastaanottaa keittiömestari Pasi Viitala. Viitala aloitti Vaihmalassa vajaa kaksi vuotta sitten ja työn tulokset alkavat nyt kantaa. - Olemme panostaneet ruokatuotteen kehittämiseen, tarjoamme tapahtumia ja kokouspalveluja ja teemme kovasti töitä, Viitala luettelee. - Kasvua voidaan nyt mitata kaksinumeroisilla prosenteilla. Vaihmalassa voi herkutella hyvän ruoan ääressä, si la lasin viiniä viinikellaris- 4 sa, majoittua yksilöllisesti sisustetuissa huoneissa ja nauttia Day Span palveluista sekä shoppailla laadukkaassa sisustusputiikissa. Kesä on tärkein sesonki, tulevalle kesälle ei esimerkiksi enää löydy vapaita viikonloppuja. Ruokapalvelua aamiaisesta illalliseen Vaihmalan Hovin ravintola tarjoaa lounaan kuutena päivänä viikossa. Lounaan jälkeen on voimassa a la carte lista ja ennakkotilauksesta tai viikonloppuisin saa myös pitkän illallismenun. Lounas on kaikkialla tiukemmin hinnoiteltu ateria ja raaka-aineiden valinnalla on suuri merkitys kannattavuuteen. Jari Mutanen haluaa löytää asiakkailleen hyviä vaihtoehtoja ja tarjouksia. - Ammattilaiset tietävät, että etenkin buffet-lounas on haasteellinen. Sen suhteen pitää luottaa ammattitaitoonsa ja tehdä oikeita valintoja. Kun tehdään, niin tehdään hyvin, mutta ei rönsyillä, Viitala tiivistää. - Kesällä a la carte -listamme on rennompi ja talvella tyylikkään bistromainen, Viitala toteaa. Uuden listan laadinnassa on aina yhdistettävä monta eri näkökulmaa. Keittiölle on tärkeää pysyä mukana ajassa. - Juuri nyt on osatta va vastata kas visruokailun kasvavaan trendiin.

5 Hotelli ja ravintola Vaihmalan Hovi on palvellut asiakkaita Vanajaveden upeissa rantamaisemissa jo vuodesta Paikka on kuin tehty herkutteluun hyvän ruoan ääressä. Siellä voi myös nauttia lasin viiniä viinikellarissa, majoittua yksilöllisesti sisustetuissa huoneissa ja nauttia Day Span palveluista sekä shoppailla laadukkaassa sisustusputiikissa. Vaihmalan hovin keittiömestari Pasi Viitala on kehittäjä. Hän uskoo yksilölliseen palveluun ja tehokkaaseen nettikauppaan tukkuyhteistyön tulevaisuudessa. - Tärkeää on, että kaikilla ruoilla on oma tarina. Kotimaisuus ja lähiruoka ovat listan ytimessä. Visuaalisuuteen panostetaan paljon, annokset voi syödä ensin sil millään. Ruokatarjonnan lisäksi Viitala suunnittelee hotellin aamiaiset, Span pikkupurtavat ja juhlien tarjoilut upeine kakkuineen ja konditoriatuotteineen. - Kaikki tehdään itse omassa keittiössä, Viitala toteaa ja esittelee hienoja sokeripitsejä. Keittiön mestari - Vapaus tehdä ja toteuttaa itseään on tämän työn suola, Viitala toteaa. Hän on silminnähden äärimmäisen innostunut työstään ja huolehtii keittiönsä väestä kuin mestari kisälleistään. Haastattelun aika na keittiötä valvoo vuoromestari Paavo. Uuden listan tarjontaa haarukoitaessa keskustellaan kuningasravuista ja pallaksesta, joka Viitalan mielestä on yksi parhaista, mutta silti vähän käytetyistä kaloista. Toimittaja hiljenee, kun kaksi kokkia pääsevät syvemmälle keskusteluun lihasta. Tukun tuotevalikoiman ke hittäminen on Jari Mutasen intohimo. Ravintoloiden lihatuotteiden tarjontaa on juuri monipuolistettu ja sitä halutaan jatkossakin kehittää yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Mutanen kuuntelee Viitalan toiveita tarkalla korvalla. Keskustelu eri ruhonosista on luontevaa ja ammattimaista. - Uutuuksia harkittaessa yksi tärkeä näkökulma kaikessa on myös asiakasturvallisuus. Evira ohjeistaa siitä alan toimijoita tarkasti, Viitala toteaa. Toimiva tukkuyhteistyö tehostaa arkea - Kanta-Hämeen Tuoretuotteen tilausrytmi on meidän kannalta todella hyvä. Saamme toimitukset viitenä päivänä viikossa ilman ennakkoilmoituksia. Meillä ennakoitavuus on suuri haaste ja on hienoa, että tukku pystyy elämään toimitusten suhteen rinnallamme näin joustavasti. - Sekin, että myös alkoholijuomat saadaan samasta paikasta on tärkeää. Se helpottaa meidän logistiikkaamme. Nettikauppa on tulevaisuudessa entistä tärkeämpi ja sitä halutaan kehittää yhdessä. Jari Mutanen on kutsunut Pasi Viitalan asiantuntijaksi Patun nettikaupan kehitysprojektiin. - Meidän toiveenamme on omat tilauspohjat eri aterioille helpottamaan tilauksen tekemistä. Toivon myös, että nettikauppa oppii ehdottamaan korvaavia tai samankaltaisia tuotteita, Viitala ideoi. - Mitä nuoremmaksi keittiöhenkilökunta muuttuu, sitä suuremman roolin saa nettikauppa. Tämä on hyvä ottaa huomioon ja panostaa sähköiseen palveluun, Viitala tiivistää. 5

6 Olutravintola Ville & Vilja koko Hatanpään yhteinen olohuone Päivän päätteeksi piipahdamme Hatanpäähän ja löydämme vanhasta kivitalosta viihtyisän Olutravintola Ville & Viljan. Ravintolapäällikkö Jussi Tammi ei ole paikalla. Mutanen saa kuitenkin yhteystiedot ja sopii tapaamisesta. Ystävällinen tarjoilija tarjoaa meille kahvit ja jäämme hetkeksi istumaan ravintolaan. Ville & Vilja vaikuttaa olevan puhdasoppinen olutravintola. Valikoimassa on useita suomalaisia ja ulkomaalaisia pienpanimoiden oluita ja ruokalista näyttää siltä, ettei ravintolasta tarvitse lähteä nälkäisenä. Miljöössä on läsnä vanhan ajan teollisuustunnelma. Ravintolassa voi lukea päivän lehdet tai istahtaa lautapelien ääreen. Samassa kiinteistössä toimiva Hotelli Ville on suosittu itsepalveluhotelli, joka on räätälöity erityisesti työ- ja liikematkustajille. Mutasen ja Tammen myöhempi tapaaminen johti yhteistyön aloittamiseen. Tammi uskoo, että hyvä olut kaipaa kaverikseen maukasta purtavaa. Raakaaineissa panostetaan kotimaisuuteen, laatuun ja tuoreuteen. Tarjonnassa ei hienostella, mutta uutta kokeillaan luovasti. Myyntipäällikön muuttuneet työtehtävät Ville & Viljan kahvikupin äärellä Jari kertoo työstään ja toimenkuvansa muutoksesta. 6 - Hoidan yrityksen asioita kuin se olisi omani, Jari toteaa. Vastuuntunto ja kunnianhimo ovat päivän aikana tulleet selväksi myös toimittajalle ihan konkreettisella tasolla, pieniä yksityiskohtia myöten. Horeca-liiketoiminta on Kanta- Hämeen Tuoretuotteessa kasvussa. Vii - me keväänä Jari organisoi yrityksen mukaan FastFood & Café & Ravintola -messuille, ja tapahtuman jälkeen aloitettiin uusia asiakassuhteita, joissa vallitsee molemminpuolinen tyytyväisyys. Yhtenä esimerkkinä Jari mainitsee Kytäjä Golfin. Aikanaan Kanta-Hämeen Tuoretuotteen myyntitiimiin tullut Jari on edennyt yrityksessä avainasiakaspäälliköksi ja sittemmin myyntipäälliköksi. Myyntipäällik könä Olutravintola Ville & Vilja on Tampereen Hatanpään yhteinen olohuone. Villiviinien siimeksessä oleva terassi on kesäisin täpötäynnä terassikauden avaus ei tosin aina suju ilman suomen takatalvea. Jarilla on suuri vastuu yrityksen uusasiakashankinnasta. Vuoden alusta hänen alaisuudessaan ovat olleet yrityksen myyn tineuvottelijat, tukkumyyjät ja ostajat. Uusi esimiestyö pitää Jarin hieman useammin Hämeenlinnan konttorilla, vaikka veri vetääkin asiakkaita tapaamaan. Uusi tehtävä on nostanut Jarin myös yrityksen johtoryhmään. Omasta jaksamisestaan Jari huolehtii käy mällä kuntosalilla ja ulkoilemalla koirien kanssa. Ruoalla on tärkeä osa myyntipäällikön elämää myös työajan ulkopuolella, sillä perheen ruokapöytä täyttyy usein Jarin valmistamista herkuista. Kesällä Caesar-salaatti tehdään alusta asti itse ja myös kaikki liharuoat ovat miehen bravuuriherkkuja.

7 AITOJAMAKUJA.FI EDISTÄÄ LÄHIRUOAN MYYNTIÄ Paikallisruoan arvoketjua kehittämässä -hanke syntyi edistämään konkreettisesti paikallisruoan myyntiä. Keskeinen toiminta tapa ovat olleet eri puo lilla Suomea jär - jestetyt lähiruokatreffit tuottajien ja ammat tilaisten välille tuotteiden myynnin edistämiseksi. Valtakunnal linen hanke toteutettiin Maa- ja metsä talousministeriön rahoituksella. Se päättyi loppuvuonna, mutta se jatkuu yhä netissä ja muiden lähiruoan kehittä misprojektien osana, kertoo hankkeen projektipäällikkö Päivi Töyli. Miten myyn tuotteeni ammattikeittiöön tai tukkuun, on monelle pientuottajalle oleellinen kysymys. Paikallisruokahank - keen avulla tuottajat ovat voineet saada käytännön vinkkejä siitä, miten omat tuotteet kannattaa esitellä ja kenelle. Mitkä asiat ovat keskeisimpiä myynnin onnistumiseksi. - Olemme järjestäneet eri maakunnissa esittelypäiviä, lähiruokatreffejä, joissa tuottajat ja ammattilaiset ovat voineet myös kohdata toisensa. Molemmille tahoille on ollut hyödyllistä osallistua tapahtumaan, jossa on koolla useampia toimijoita samalla kertaa, Päivi Töyli tiivistää. Projektipäällikkö Päivi Töyli osallistui aktiivisesti paikallisruokahankkeen tapahtumiin ja iloitsee sen positiivisista tuloksista. Palvelutukkurit aktiivisesti mukana Suomen Palvelutukkurit sitoutuivat edesauttamaan hanketta. Eri puolilla Suomea toimivat Palvelutukkurit ovat oivallinen kumppani lähiruoalle juuri alueellisen toimintamallinsa ansiosta. Tukkurit ottavat mielellään valikoimaansa kaikkia lähiruokatuotteita, joille on ky syntää ja rohkaisevat tuottajia tarjoamaan tuotteitaan aktiivisesti myyn tiin. Palvelutukkurit osallistuivat aktiivisesti lähiruokatreffeille. Konkreettisena toimenpiteenä tehtiin li säksi case- video, jossa Patu-tukkureista mukana oli Palvelutukku Pohjoinen. - Haemme koko ajan maltillista kasvua ja uusia tuottajia lähiruoan tarjontaamme, Palvelutukku Pohjoisen toimitusjohtaja Henri Isohätälä kertoo projektivideolla. - Kun esimerkiksi ravintolat vaihtavat ruokalistojaan, tukku käy heidän kanssaan keskustelua eri tuotteiden satokausista ja yhdessä katsotaan, millaista paikallista tarjontaa olisi saatavilla, myyntipäällikkö Jarkko Viitanen kuvailee käytännön työtä. Tuottajan kanssa puolestaan käydään läpi ostotapahtuma tuotteiden ja niiden määrien osalta. Korostettavia asioita ovat laatu, toimitusvarmuus ja markkinahinta. Tuloksellista toimintaa - Saimme hankkeestamme ja tilaisuuksistamme todella myönteistä palautetta. Tilaisuutemme koettiin helposti lähestyttäviksi ja materiaalimme selkeäksi. Niiden avulla saa konkreettisesti vinkkejä myyntiin ja tietoja alueellisista myyntikanavista keneen kannattaa ottaa yhteyttä. Videoilla tuodaan esiin erilaisia caseja paikallisruoan hyvistä käytännöistä, Töyli luettelee. - Vaikka itse projekti päättyi, sen aikana luotujen työkalujen ja menetelmien käyttö jatkuu yhä tiiviisti. Foodserviceammat tilaisten sivusto aitojamakuja.fi/ foodservice on aktiivisessa käytössä ja lähiruokatreffejä järjestetään monilla paikkakunnilla tänä vuonna, Töyli kertoo. 7

8 PALVELUTUKKU KOLMIO Kolmion kanta vahvistuu ja kasvaa Tehokaksikko Erkki Leppänen (vas.) ja Ilpo Paasolainen tunnetaan tukkualalla. Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä- Karjalan talousalueilla toimiva Palvelutukku Kolmio siirtyi viime syksynä Suomen Palvelutukkurit Oy:n omistukseen, kun 40 vuotta yrityksen omistanut Loikaksen perhe myi yrityksen. Palvelutukku Kolmio on yksi Palvelutukkurit-ketjun perustajajäsenistä ja sillä on aina ollut tärkeä rooli ketjussa. Muutosten myötä oli luontevaa, että ketju ottaa keskeisellä markkinaalueellaan tukevan otteen. Yritys jatkaa toimintaansa palvelevana, paikallisena tukkuliikkeenä tutuissa käsissä. Suomen Palvelutukkurien valtakunnallinen ketju kasvaa ja voi hyvin. - Me olemme ketjuna menestyneet markkinoilla. Olemme kasvaneet ja saaneet asiakkailta kiitoksen hyvästä palvelusta. Olemme omalla toiminnallamme osoittaneet, että Suomessa tarvitaan joustavaa alueellista, 8 yrittäjävetoista tukkuliikettä, Palvelutukkurien toimitusjohtaja Riku Vuori toteaa. - Kasvun keskellä halusimme myös ketjuna varmistaa, että tärkeällä markkinaalueellamme toimivalla Palvelutukku Kolmiolla on riittävät rahkeet muutostilanteessa. Tuttuihin ja turvallisiin käsiin Vetovastuu Palvelutukku Kolmiosta siirtyi toimitusjohtaja Ilpo Paasolaiselle. Myynnin puikkoihin palkattiin alalla tuttu tekijä Erkki Leppänen. Parivaljakko on tehnyt yhdessä töitä tukkutoiminnassa jo neljäntoista vuoden ajan ja se sujuu saumattomasti nyt myös uudessa yrityksessä. - Kun Palvelutukkurit kysyivät kiinnostustani lähteä vetämään Kolmion toimintaa, minun ei tarvinnut asiaa pitkään miettiä. Olen koko urani ajan työskennellyt elintar vikkeiden parissa ja myös tukkuliiketoiminta on tullut tutuksi, toimitusjohtaja Ilpo Paasolainen toteaa. - Olen viihtynyt Palvelutukku Kolmiossa ensimmäisestä päivästä alkaen, ja minulle on ollut ilo työskennellä positiivisen ja osaavan ryhmän kanssa. Meidän taktiikkamme on, että minä näyn organisaatiossamme ja Erkki alueella asiakkaidemme luona. Hymy kasvoilla Parivaljakko tarttui haasteisiin hymy kasvoilla. - Positiivisuus on tärkeä voimavara. Haluamme avoimuutta ja yhteispeliä. Tämä on kuin jääkiekkojoukkue, jossa jokaisella on tärkeä paikkansa, Paasolainen toteaa. Toiminnan terävöittämiseen ei ole tarvittu isoja toimenpiteitä, pikemminkin hienosäätöä rutiineihin. Varaston kierto ja tilaaminen ovat olleet asioita, joihin aluksi on kiinnitetty huomiota. - Meille on tärkeää kuunnella asiakasta ja toimia avoimesti, nopeasti ja kokonaisvaltaisesti asiakkaan tarpeista huoleh tien. Toimitusvarmuus pitää kärkisijaa toimin -

9 Kolmion Kevätmessuilla jyrähtää, kun blueskitaristi, laulaja ja lauluntekijä Erja Lyytinen virittää ilmoille Bluesin soundit. PALVELUTUKKU KOLMIO KUVA TINA KORHONEN KEVÄTMESSUILLA SOI APRIL BLUES! Nyt Kolmio goes Blues. Kutsumme asiakkaamme kevätmessuille tutustumaan yhteistyökumppaniemme uutuuksiin ja maistamaan kauden parhaita herkkuja ja viettämään rentoa iltapäivää messupöytien ääreen klo 15 alkaen. Luvassa on kiinnostavia elämyksiä hyvän ruoan parissa! Messut ovat auki klo 18 saakka. Tämän jälkeen jyrähtää, kun blueskitaristi, laulaja ja lauluntekijä Erja Lyytinen nousee lavalle yhdessä Frim-Fram Quartetin kanssa ja April Bluesin soundit päästetään valloilleen. Juhlat jatkuvat syvien soundien merkeissä klo 22 saakka. nan kehittämisessä. Tasainen laatu, hyvä tuotevalikoima sekä monipuolinen tarjonta päivästä toiseen takaavat ammattikeittiöasiakkaiden arkeen helpo tusta nopealla tilaus-toimitusrytmillä. Hinta täydentää tätä palvelukokonaisuutta niin, että raaka-aineet saadaan mahtumaan asiakkaidemme lautaselle. Palautteen käsittely on tärkeää toiminnan kehittämisessä. Julkaisemme esimerkiksi toimitusvarmuutta kuvaavan prosentin Facebook-sivuillamme viikoittain. Vaikeaa se viivoista on ruokaa laittaa, Leppänen toteaa. Paikallinen ja palveleva tukku - Haluamme edelleen kehittää yhteistyötä paikallisten tuottajien kanssa. Alueen omat tuotteet ovat parhaimmillaan alueellisessa tukkuliikkeessä, josta ne jaetaan lyhintä tietä asiakkaille. Paikallisesta tukusta ostettu lähiruoka ei kierrä ylimääräisiä kilometrejä, Paasolainen toteaa. - Alueellisten tuotteiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman korkealaatuisia raaka-aineita. Kilpailu alal la on tiukkaa ja erottuminen tärkeää. Jatkossa tuommekin entistä vahvemmin esiin erityisosaamistamme, Leppänen jatkaa. Kevätmessuilla soi April Blues - Huhtikuussa tarjoamme yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme mah dol - lisuuden kohdata ja tutustua mes su tapahtumassamme Lahdessa. April Blues soi yrityksemme tiloissa upean Erja Lyytisen johdolla. Kutsut laitetaan postiin, mutta jo nyt kannattaa laittaa kalenteriin varaus perjantaille 20.4, Ilpo Paasolainen muistuttaa. - Yhteiskumppa nimme, jotka ovat tulossa messuille esittelemään ja maistattamaan uutuuksiaan ja tuotteitaan, voivat sopia järjestelyistä minun kanssani, Erkki Leppänen toteaa. 9

10 PATU-TUOTTEET korkealaatuiset ja aina edulliset Patu Vähälaktoosinen täysmaito 3,5 %, 1 l, UHT 1,10 prk, 13,20 ME 12 VL Patu Vähälaktoosinen kevytmaito 1 l, UHT 1,05 prk, 12,60 ME 12 VL Patu Laktoositon vispikerma 36 %, 1 l 3,45 prk, 41,40 ME 12 L Patu Laktoositon ruokakerma 15 %, 1 l 2,50 prk, 30,00 ME 12 L Patu Laktoositon kevytkerma 10 %, 1 l 2,35 prk, 28,20 ME 12 L Patu Laktoositon kasvirasvasekoite 15 %, 1 l 1,75 prk, 21,00 ME 12 L Patu Laktoositon kermaviili 5 kg 12,95 ast, ME 1 L Patu Laktoositon maitorahka 5 kg 19,50 ast, ME 1 L Patu laktoositon täysmajoneesi 5 kg 14,95 ast, ME 1 L, G Patu laktoositon kevytmajoneesi 5 kg 10,90 ast, ME 1 L, G, K Patu Emmentalviipale 1 kg 7,90 pkt, 31,60 ME 4 L, G, S, K Patu Edamviipale 1 kg suolaa 1,2 % 7,50 pkt, 30,00 ME 4 L, G, S, K Patu Kermajuusto viipale 1 kg 7,90 pkt, 31,60 ME 4 L, G, S, K Patu Juustoraaste 2 kg 12,90 pss, 103,20 ME 8 L, G, S, K Patu Juustocreme 2,0 kg 12,50 ast, 6,25 kg ME 1 L, G, S, K Patu Rypsiöljy 10 l 14,95 knu, 1,49 L ME 1 10 L Laktoositon VL Vähälaktoosinen G Gluteeniton M Maidoton S Soijaton K Kananmunaton Hinnat sisältävät alv:n ja ne ovat voimassa täysin myyntierin. Osa tuotteista on toimitusmyynnissä, kysy meiltä lisää.

11 PATU-TUOTTEET korkealaatuiset ja aina edulliset Patu Syväpaistoöljy 10 l Patu Sinappi 10 kg Patu Tomaattiketsuppi 10 kg Patu Pannarihillo 6 kg 15,95 knu, 1,59 L ME 1 9,90 snk, 0,99 kg ME 1 12,95 snk, 1,30 kg ME 1 15,90 snk, 2,65 kg ME 1 Patu Mansikkahillo 6 kg 16,90 snk, 2,82 kg ME 1 Patu Puolukkahillo 6 kg 20,90 snk, 3,48 kg ME 1 Patu Vadelmahillo 6 kg 21,90 snk, 3,65 kg ME 1 Patu Ananaspaloja omassa mehussa 3030/1840 g 5,50 prk, 33,00 ME 6 L, G, M, S, K PATU ANANASPALOJA OMASSA MEHUSSA 565/340 g 1,49 prk, 17,88 ME 12 Patu AnanasrenKAITA omassa mehussa 3030/1790 g 5,90 prk, 35,40 ME 6 Patu Ananasrenkaita omassa mehussa 565/340 g 1,49 prk, 17,88 ME 12 L, G, M, S, K L, G, M, S, K L, G, M, S, K Patu Ananasmurska 3030/2040 g 5,50 prk, 33,00 ME 6 L, G, M, S, K Patu PersikkakuutioITA sokeriliemessä 3050/1820 g 5,70 prk, 34,20 ME 6 L, G, M, S, K Patu Persikanpuolikkaita sokeriliemessä 2560/1820 g 4,50 prk, 27,00 ME 6 Patu Mandariinilohkoja sokeriliemessä 2600/1500 g 7,50 prk, 45,00 ME 6 L, G, M, S, K L, G, M, S, K PATU Hedelmäcocktail Sokeriliemessä 2500/1500 g 5,50 prk, 33,00 ME 6 L, G, M, S, K L Laktoositon VL Vähälaktoosinen G Gluteeniton M Maidoton S Soijaton K Kananmunaton Hinnat sisältävät alv:n ja ne ovat voimassa täysin myyntierin. Osa tuotteista on toimitusmyynnissä, kysy meiltä lisää. 11

12 Luonnonvaraisia, arktisen veden pohjankatkarapuja/ Vild, arktisk vatten nordhavsräkor g/2 250 g Ainesosat: Kuorittu, keitetty pohjankatkarapu (Pandalus borealis) (98,5 % nettopainosta), suola. Vettä suojaavana kuorrutuksena. Ingredienser: Skalade, kokad nordhavsräkor (Pandalus borealis) (98,5 % av nettoinnehållet), salt. Vatten som skyddande glasering. Säilytys: 18 C: katso parasta ennen -päiväys. 12 C: 1 kuukausi. 6 C: 2 vuorokautta C: 1 vuorokausi. Förvaring: 18 C: se bäst före -datum. 12 C: 1 månad. 6 C: 2 dagar C: 1 dag. Sulatus: Katkaravut sulatetaan mieluiten jääkaapissa noin 10 tuntia, jolloin ne pysyvät kiinteinä ja herkullisina. Huoneenlämmössä sulamisaika on noin 3 tuntia. Katkarapuja ei saa pikasulattaa lämpimässä vedessä, koska silloin ne sitkistyvät. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. Upptining: Räkorna tinas med fördel i kylskåp i ca 10 timmar. Räkorna bibehäller då sin kvalitet bäst. Kan även tinas i rumstemperatur i ca 3 timmar. Bör inte snabbtinas under rinnande vatten eftersom de då kan få en något seg konsistens. Tinad vara bör ej frysas igen. Valmistusmaa/Tillverkningsland: Norja/Norge Valmistuttaja/Tillverkas för: Suomen Palvelutukkurit Oy Vantaa/Vanda Puh/Tel Allergeenit: Sisältää äyriäisiä. Voi sisäsltää kalajäämiä ja nilviäisiä. Allergens: Innehåller skaldjur. Kan innehålla spår av fisk och blötjur. Ravintoarvo/100 g: Näringsinnehåll/100 g: energia/energi kj/66 kcal rasva/fett... 0,9 g josta tyydyttynyttä/ varav mättat fett... 0,1 g hiilihydraattia/kolhydrat... 0 g josta sokereita/varav sockerater... 0 g proteiini/protein...14,4 g suola/salt... 1,5 g Luonnonvaraisia, arktisen veden pohjankatkarapuja/ Vild, arktisk vatten nordhavsräkor g/2 250 g Ainesosat: Kuorittu, keitetty pohjankatkarapu (Pandalus borealis) (98,5 % nettopainosta), suola. Vettä suojaavana kuorrutuksena. Ingredienser: Skalade, kokad nordhavsräkor (Pandalus borealis) (98,5 % av nettoinnehållet), salt. Vatten som skyddande glasering. Säilytys: 18 C: katso parasta ennen -päiväys. 12 C: 1 kuukausi. 6 C: 2 vuorokautta C: 1 vuorokausi. Förvaring: 18 C: se bäst före -datum. 12 C: 1 månad. 6 C: 2 dagar C: 1 dag. Sulatus: Katkaravut sulatetaan mieluiten jääkaapissa noin 10 tuntia, jolloin ne pysyvät kiinteinä ja herkullisina. Huoneenlämmössä sulamisaika on noin 3 tuntia. Katkarapuja ei saa pikasulattaa lämpimässä vedessä, koska silloin ne sitkistyvät. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. Upptining: Räkorna tinas med fördel i kylskåp i ca 10 timmar. Räkorna bibehäller då sin kvalitet bäst. Kan även tinas i rumstemperatur i ca 3 timmar. Bör inte snabbtinas under rinnande vatten eftersom de då kan få en något seg konsistens. Tinad vara bör ej frysas igen. Valmistusmaa/Tillverkningsland: Norja/Norge Valmistuttaja/Tillverkas för: Suomen Palvelutukkurit Oy Vantaa/Vanda Puh/Tel Allergeenit: Sisältää äyriäisiä. Voi sisäsltää kalajäämiä ja nilviäisiä. Allergens: Innehåller skaldjur. Kan innehålla spår av fisk och blötjur. Ravintoarvo/100 g: Näringsinnehåll/100 g: energia/energi kj/66 kcal rasva/fett... 0,9 g josta tyydyttynyttä/ varav mättat fett... 0,1 g hiilihydraattia/kolhydrat... 0 g josta sokereita/varav sockerater... 0 g proteiini/protein...14,4 g suola/salt... 1,5 g Luonnonvaraisia, arktisen veden pohjankatkarapuja/ Vild, arktisk vatten nordhavsräkor g/2 250 g Ainesosat: Kuorittu, keitetty pohjankatkarapu (Pandalus borealis) (98,5 % nettopainosta), suola. Vettä suojaavana kuorrutuksena. Ingredienser: Skalade, kokad nordhavsräkor (Pandalus borealis) (98,5 % av nettoinnehållet), salt. Vatten som skyddande glasering. Säilytys: 18 C: katso parasta ennen -päiväys. 12 C: 1 kuukausi. 6 C: 2 vuorokautta C: 1 vuorokausi. Förvaring: 18 C: se bäst före -datum. 12 C: 1 månad. 6 C: 2 dagar C: 1 dag. Sulatus: Katkaravut sulatetaan mieluiten jääkaapissa noin 10 tuntia, jolloin ne pysyvät kiinteinä ja herkullisina. Huoneenlämmössä sulamisaika on noin 3 tuntia. Katkarapuja ei saa pikasulattaa lämpimässä vedessä, koska silloin ne sitkistyvät. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. Upptining: Räkorna tinas med fördel i kylskåp i ca 10 timmar. Räkorna bibehäller då sin kvalitet bäst. Kan även tinas i rumstemperatur i ca 3 timmar. Bör inte snabbtinas under rinnande vatten eftersom de då kan få en något seg konsistens. Tinad vara bör ej frysas igen. Valmistusmaa/Tillverkningsland: Norja/Norge Valmistuttaja/Tillverkas för: Suomen Palvelutukkurit Oy Vantaa/Vanda Puh/Tel Allergeenit: Sisältää äyriäisiä. Voi sisäsltää kalajäämiä ja nilviäisiä. Allergens: Innehåller skaldjur. Kan innehålla spår av fisk och blötjur. Ravintoarvo/100 g: Näringsinnehåll/100 g: energia/energi kj/66 kcal rasva/fett... 0,9 g josta tyydyttynyttä/ varav mättat fett... 0,1 g hiilihydraattia/kolhydrat... 0 g josta sokereita/varav sockerater... 0 g proteiini/protein...14,4 g suola/salt... 1,5 g PATU-TUOTTEET korkealaatuiset ja aina edulliset Patu TonnikalapalOJA öljyssä 3000/2930 g VAKUUMIpussi 24,90 pss, 99,60 ME 4 L, G, M, S, K Patu TonnikalapalOJA vedessä 3000/2930 g VAKUUMIpussi 23,90 pss, 95,60 ME 4 L, G, M, S, K Patu TonnikalapalOJA öljyssä 1000/970 g VAKUUMIpussi 8,95 pss, 53,70 ME 6 L, G, M, S, K Patu TonnikalapalOJA vedessä 1000/970 G VAKUUMIPUSSI 8,95 pss, 53,70 ME 6 L, G, M, S, K KEITETTYJÄ, KUORITTUJA Katkarapuja SKALADE KOKTA RÄKOR 2,5 kg KEITETTYJÄ, KUORITTUJA Katkarapuja SKALADE KOKTA RÄKOR 2,5 kg PAKASTE DJUPFRYST PAKASTE DJUPFRYST Patu TonnikalapalOJA öljyssä 185/140 g 1,50 prk, 36,00 ME 24 L, G, M, S, K Patu TonnikalapalOJA vedessä 185/140 g 1,50 prk, 36,00 ME 24 Patu Katkarapu pss 36,90 pss, 147,60 ME 1 Patu Katkarapu pss 34,90 pss, 139,60 ME 1 L, G, M, S, K L, G, M, S, K L, G, M, S, K KEITETTYJÄ, KUORITTUJA Katkarapuja SKALADE KOKTA RÄKOR 2,5 kg PAKASTE DJUPFRYST Patu Katkarapu pss 32,90 pss, 131,60 ME 1 L, G, M, S, K Patu Herkku sieniviipale 2460/1380 g 4,90 pss, 29,40 ME 6 Patu herkkusieni kokonainen 2460/1380 g 7,90 pss, 47,40 ME 6 L, G, M, S, K L, G, M, S, K Patu Pitkäriisi 5 kg 7,25 pss, 1,45 kg ME 1 L, G, M, S, K PatU vaalea vetopohja Pakaste, 55 x 38 cm, n. 500 g 4,20 kpl, 33,60 ME 8 PatU tumma vetopohja Pakaste, 55 x 38 cm, n. 500 g 4,20 kpl, 33,60 ME 8 Patu Luomu Ruispaakari Pakaste, kypsä, sulattamalla valmis, 75 x 65 g 0,15 kpl, 11,25 ME 75 L Patu Luomu vehnäruispaakari Pakaste, kypsä, sulattamalla valmis, 75 x 65 g 0,15 kpl, 11,25 ME 75 L 12 L Laktoositon VL Vähälaktoosinen G Gluteeniton M Maidoton S Soijaton K Kananmunaton Hinnat sisältävät alv:n ja ne ovat voimassa täysin myyntierin. Osa tuotteista on toimitusmyynnissä, kysy meiltä lisää.

13 PATU-TUOTTEET korkealaatuiset ja aina edulliset Patonki vehnä PATu Pakaste, jäisenä uuniin, 38 x 260 g/ltk 0,58 kpl, 21,90 ME 1 S, K Patonki kokojyvä PATu Pakaste, jäisenä uuniin, 38 x 260 g/ltk 0,63 kpl, 23,90 ME 1 S, K Patonki kokojyvä PATu Pakaste, jäisenä uuniin, 60 x 130 g/ltk 0,33 kpl, 19,90 ME 1 S, K Panini Patu Pakaste, jäisenä uuniin, 60 x 130 g/ltk 0,33 kpl, 19,90 ME 1 S, K Sämpylä kokojyvä Patu Pakaste, jäisenä uuniin, 135 x 55 g/ltk 0,15 kpl 19,90 ME 1 S, K PatU grillimakkara 10 kpl/1 kg 4,29 pkt L, G, M, S, K Patu Meetvursti 1 kg 7,50 dyno L, G, M, K Patu Keittokinkku 1 kg 7,50 dyno L, G, M, S, K Patu Palvikinkku 1 kg Patu Palvikalkkuna 1 kg 6,90 dyno L, G, M, S, K 8,90 dyno L, G, M, S, K PatU LÄHDEVESI 12 x 0,5 l 0,43 plo, 5,16 ME 12 Patu hiilihapollinen lähdevesi 12 x 0,5 l 0,43 plo, 5,16 ME 12 L Laktoositon VL Vähälaktoosinen G Gluteeniton M Maidoton S Soijaton K Kananmunaton Hinnat sisältävät alv:n ja ne ovat voimassa täysin myyntierin. Osa tuotteista on toimitusmyynnissä, kysy meiltä lisää. 13

14 PATU-TUOTTEET korkealaatuiset ja aina edulliset Patu Original Caesar Patu Mangoraja kastike 2,5 kg 2,5 kg 12,90 12,90 prk, ME 1 prk, ME 1 L, G L, G Patu devils majoneesi 2,5 kg 12,90 prk, ME 1 L, G Patu Burgerkastike 2,5 kg 9,90 prk, ME 1 L, G Patu Burgerkastike 1,0 kg pullo 4,45 plo, ME 1 L, G Patu Gourmet Punajuurisalaatti 2,5 kg 10,90 prk, ME 1 L, G Patu Remoulade 2,5 kg 11,90 prk, ME 1 L, G Patu Valkosipulimajoneesi 2,5 kg 10,90 prk, ME 1 L, G Patu Currymajoneesi 2,5 kg 9,75 prk, ME 1 L, G Patu Chilimajoneesi 2,5 kg 7,50 prk, ME 1 L, G Patu Leivinpaperi 1/1 GN 500 kpl (325 x 530 mm) 21,90 ltk, ME 1 Patu Grillitasku 160 x 170 mm (1000 kpl) 17,95 ltk, ME 1 14 L Laktoositon VL Vähälaktoosinen G Gluteeniton M Maidoton S Soijaton K Kananmunaton Hinnat sisältävät alv:n ja ne ovat voimassa täysin myyntierin. Osa tuotteista on toimitusmyynnissä, kysy meiltä lisää.

15 NYT HAETAAN hyvää oloa! Tarjoa ruokaa kaikille aisteille; tuore, monipuolinen ja värikäs ruoka virkistää sekä kehoa että mieltä. Kevätsesonkimme teemana on raikas Fit & Fab. Panostamme hyviin energiatasoihin ja houkuttelevaan & herkulliseen esillepanoon. Inspiroidu osoitteessa valio.fi/ammattilaiset MIFU LEIVÄT 6 isoa leipää 1,160 kg kaurasämpyläruutuja paahdettuna 0,200 kg Valio Viola chili-paprika tuorejuustoa laktoositon Lisäksi 0,015 kg Valio Oivariini juoksevaa laktoositon 0,280 kg papusekoitusta 0,200 kg sipulikuutioita 0,800 kg Valio MiFU suikaleita Original 0,200 kg jääsalaattia 0,200 kg maustekurkkukuutioita 0,300 kg kypsää avokadoa lohkoina 0,200 kg tomaattia kuutioituna Leikkaa kaurasämpyläruudut kolmeen osaan, näin saat 6 isoa leipää. Voitele sämpylät. Freesaa pavut, sipuli ja Mifu Oivariini rasvassa. Kokoa leivät. Valio MiFU suikale e2,5 kg Original laktoositon EAN ME=2 15

16 PATUN PARHAAT TARJOUKSET ARLA OY ME hinta hinta/ /ME yksikkö Arla Professional Pizzatopping raaste 6 pss 59,88 4,99 kg 21 % 2 kg, VL Arla Cheddar viipale 1 kg, L 6 pkt 55,20 9,20 pkt Apetina Kuutiot 19 % 4 kg, VL 1 kpl 27,90 kpl ARLA PROFESSIONAL PIZZATOPPING RAASTE 21 % 2 KG 4,99KG OY ROLLFOODS AB ME hinta hinta/ /ME yksikkö RF Chicken Strips Caribbean Style 3 kg 29,70 9,90 kg g, kypsä pakaste, L,M,S,K UUTUUS RF Chicken Strips Quinoa Style 3 kg 29,70 9,90 kg g, kypsä pakaste, L,M,S,K UUTUUS RF Chicken Strips Spicy Style 3 kg 29,70 9,90 kg g, kypsä pakaste L,M,S,K RF CHICKEN STRIPS CARIBBEAN, QUINOA JA SPICY STYLE G 9,90KG 16

17 17

18 PATUN PARHAAT TARJOUKSET HÄTÄLÄ OY ME hinta hinta/ /ME yksikkö Onkimiehen kalapihvi 60 g, pakaste, S 5 kg 37,50 ltk 7,50 kg Savulohirouhe, pakaste, L, G, M, S, K 3 kg 22,50 ltk 7,50 kg Lohipyörykkä kypsä 15 g, pakaste 5 kg 32,50 ltk 6,50 kg L, M, K ONKIMIEHEN KALAPIHVI 60 G, PAKASTE 7,50 KG LANTMÄNNEN UNIBAKE ME hinta hinta/ FINLAND OY /ME yksikkö Vaasan Mini Rouhepatonki 54 x 130 g 1 ltk 42,66 0,79 kpl kypsä, pakaste, L Vaasan Pieni Ruissydän 100 % ruis 1 ltk 22,80 0,19 kpl 120 x 35 kypsä, L, M UUTUUS Vaasan Tuplatäytepulla 60 x 100 g raaka 1ltk 45,00 0,75 kpl VL Vaasan Simpukkaviineri 45 x 80 g raaka 1 ltk 31,05 0,69 kpl L VAASAN MINI ROUHE- PATONKI 54 X 130 G KYPSÄ, PAKASTE 0,79KPL 18 18

19 VEGAANI- UUTUUDET Apetit vegaanivalikoima kasvaa kahdella herkullisella kasvisruoalla: Kasvispihvillä ja Punajuuripyörykällä. Tutustu myös muihin kasvisruokiimme VINKKI! SALSA-KERMAVIILIKASTIKE 1,500 kg Apetit Mietoa tai Tulista Tuoretomaattisalsaa 2,500 kg Kermaviiliä, laktoositon 0,040 kg Persiljaa, tuore, hienonnettu APETIT KASVISPIHVI OHUT, KYPSÄ 4 KG Kikhernepohjainen kypsä vegaani kasvispihvi, jossa reilusti porkkanaa ja parsakaalia selkeinä paloina. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton, kananmunaton, kuitupitoinen ja proteiinipitoinen tuote. Pakkaus: 4 kg ( 67 kpl á 60 g) APETIT PUNAJUURIPYÖRYKKÄ, KYPSÄ 4 KG Kotimaisesta punajuuresta valmistettu ja kevyesti perunurakeella paneroitu vegaani kasvispyörykkä, joka saa makua paahdutusta pellasiemenestä ja vegaanijuustosta. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton, kananmunaton ja proteiinipitoinen tuote. Pakkaus: 4 kg ( 200 kpl á 20 g) Sekoita Tuoretomaattisalsa ja kermaviili keskenään. enään. Jos kastike on löysää, lisää hieman kylmäsakeutuvaa tärkkelystä. Lisää valmiin kastikkeen pinnalle hienonnettua persiljaa. Jos haluat kastikkeesta voimakkaamman, käytä Apetit Tulista Tuoretomaattisalsaa

20 PATUN PARHAAT TARJOUKSET KYMPPI MAUKKAAT OY ME hinta hinta/ /ME yksikkö Kymppi 130 g Mokka kerrosmämmi 8 pik 25,80 1,29 pik pikari, L, K UUTUUS Kymppi 130 g Sitruuna 8 pik 25,80 1,29 pik kerrosmämmi pikari, L, M UUTUUS Kymppi 500 g Marja Mämmi 12 ras 10,95 2,19 ras L, M, K UUTUUS Kymppi 500 g Peruna Mämmi 12 ras 10,95 2,19 ras L, M, K UUTUUS Kymppi 700 g Mämmi rove, L, M, K 12 ras 17,52 2,19 ras Kymppi 550 g Luomu Mämmi rove 12 ras 21,90 2,19 ras FI-EKO-201, L, M, K Kymppi 100 g Mämmi pikari, L, M, K 12 pik 7,90 0,79 pik Kymppi 130 g Vanilja kerrosmämmi 12 pik 12,90 1,29 pik pikari, L, K KYMPPI 130 G MOKKA JA SITRUUNA KERROS- MÄMMI PIKARI 1,29 PIK VALIO OY ME hinta hinta/ /ME yksikkö Valio kahvimaito 1 l laktoositon UHT 10 kpl 16,90 1,69 kpl Valiojogurtti 1 kg uuniomena, mansikka 5 kpl 8,45 1,69 kpl banaani, hedelmäpommi, HYLA Valio Eila leipäjuusto 1 kg laktoositon 3 kpl 35,70 11,90 kpl Valio Polar 15 % e900 g viipale ValSa 4 kpl 39,60 9,90 kpl Valio Luostari e800 g viipale 4 kpl 34,00 8,50 kpl VALIO KAHVIMAITO 1 L LAKTOOSITON UHT 1,69KPL 20

21 R E I L U N K A U P A N K U L T A K A T R I I N A Kulta Katriina Reilu on korkealaatuinen Reilun kaupan kahvi, jonka runsas maku on peräisin Väli-Amerikan tarkkaan valikoiduista kahvipavuista. Keskivaalea paahto (2) antaa kahville sopivaa hapokkuuta ja korostaa sen upean tasapainoista ja marjaisaa makua. S U O M A L A I S E N K A H V I K U LT T U U R I N P U O L E S TA 21

22 UUTUUS Aloita vuotesi uudistumalla! FOOLIHAPPO osallistuu solujen jakautumisprosessiin. KOLLAGEENI C-VITAMIINI edistää kehon normaalia kollageenin muodostusta.

23 KEVÄÄN SESONKEIHIN YSTÄVÄNPÄIVÄÄN! FAZER BERLIININ- MUNKKI 12 x 122 g Herkullinen suosikkimunkki kevään makeimpiin juhliin Maidoton, laktoositon Sulattamalla valmis Myyntierä * * Patu FAZER OMAR MUNKKI 12 x 100 g Lyömätön makuyhdistelmä: klassikkobrändi ja ainutlaatuisen pehmeä munkki! Maidoton ja laktoositon Sulattamalla valmis pakaste Myyntierä * * Patu Lisää inspiroivia reseptejä löytyy osoitteesta:

24 PATUN PARHAAT TARJOUKSET UNILEVER FINLAND OY ME hinta hinta/ /ME yksikkö Hellmann s Sesam Soija Vinegretti 1 L 6 plo 53,40 8,90 plo L,G,M,K Flora Aromiöljy 2,4 L 4 plo 55,60 13,90 plo L,G,M,S,K Lipton Yellow Label 100 pss 12 ras 70,80 5,90 ras L,G,M,S,K Lipton Kahvilapakkaus 12 x 15 pss 1 ltk 17,90 ltk L,G,M,S,K Hellmann s Sesam soija Vinegretti 1 L 8,90PLO HKSCAN FINLAND OY ME hinta hinta/ /ME yksikkö HK Naudan maksaviipale n. 1 kg, pakaste 5 5,90 kg HK Naudan maksa jauhettu 1,4 kg, pakaste 6 5,90 kg HK Hernekeittoliha 3 kg 1 19,80 6,60 kg G, L, M, S, K Annerstedt Lammaspyörykkä 1 39,50 7,90 kg paistovalmis pakaste 5 kg HK NAUDAN MAKSA- VIIPALE N. 1 KG PAKASTE 5,90KG 24

25 25

26 PATUN PARHAAT TARJOUKSET ATRIA SUOMI OY ME hinta hinta/ /ME yksikkö Atria Naturell Viljaporsaan 5 x n. 500 g 9,49 kg Sisäfilee n. 500 g Atria Miedosti Suolattu Nahallinen 1 x n. 3 kg 3,99 kg Kanan Reisipala n. 3 kg, G, L Atria Atrilli 400 g 10 kpl 12,90 1,29 kpl G, L Atria Makkarakuutio 10 x 10 mm 1 pss 17,45 3,49 pss 5 kg, G, L ATRIA NATURELL VILJAPORSAAN SISÄFILEE N. 500 G 9,49KG SAARIOINEN OY ME hinta hinta/ /ME yksikkö Saarioinen Kermaperunat 2,6 kg 1 vka 9,10 3,50 kg K, G, L Saarioinen Lammaspyörykkä 16 g kypsä 1 ltk 39,50 7,90 kg pakaste 5 kg, K, VL (Markkinoilla ) SAARIOINEN KERMAPERUNAT 2,6 KG 3,50KG 26

27 Schulstad Brioche Hampurilaissämpylä SUOSITTELEMME NYT Fast foodia aidolla tyylillä Laadukkaat, tyylillä ja asenteella kootut burgerit ja hot dogit ovat nyt supersuosittuja. Lantmännen Unibakelta saat markkinoiden parhaan valikoiman sämpylöitä sekä maailmanluokan vinkit ja reseptit niiden käyttöön! 27

28 HUHTAMÄKI HAMPURILAISTASKU 150 x 155 mm SANOMALEHTIPAINATUS materiaali pergamiini, 1000 kpl/ltk ME 1 ltk HUHTAMÄKI HAMPURILAIS RASIA 700 ml EPS-muovi, 100 kpl/pussi ME 5 pss HUHTAMÄKI HAMPURILAIS RASIA 900 ml EPS-muovi, 100 kpl/pussi ME 5 pss 19,90/ME 19,90 /ltk 54,50/ME 10,90 /pss 64,50/ME 12,90 /pss HUHTAMÄKI VALKOINEN ANNOS RASIA 1-OS, 240 x 210 x 70 EPS-muovi, 50 kpl/pss, 9 pkt/ltk ME 9 pss HUHTAMÄKI VALKOINEN ANNOS RASIA 2-OS, 240 x 210 x 70 EPS-muovi, 50 kpl/pss, 9 pkt/ltk ME 9 pss HUHTAMÄKI VALKOINEN ANNOS RASIA 3-OS, 240 x 210 x 70 EPS-muovi, 50 kpl/pss, 9 pkt/ltk ME 9 pss HUHTAMÄKI Kansi 250 ml pikariin Ø 80 mm 100 kpl/pussi, 10 pss/ltk, ME 1 ltk 58,50/ME 6,50 /pss 58,50/ME 6,50 /pss 58,50/ME 6,50 /pss 39,00/ME 3,90 /pss GLUTEENITON UUTUUS 28

29 LEGENDAARINEN TAZZA ON SUOMEN TUNNETUIN JA MYYDYIN KAAKAO, TÄYTELÄINEN KUUMA KAAKAOHERKKU, JOKA MAISTUU TILANTEESSA KUIN TILANTEESSA. KYSY LISÄÄ TAZZA-RATKAISUISTA PAULIG-YHTEYSHENKILÖLTÄSI! Tazza-kaakaojuomatiiviste 4L, PAULIG Tazza-kaakaojuomatiiviste 5 x 1kg, PAULIG Tazza Stick -kaakaojuomatiiviste 50 x 33g, PAULIG Oy Gustav Paulig Ab / Puh / professional.fi@paulig.com / 29

30 SAMA TUTTU SISÄLTÖ UUSI ULKOASU PULJONGIN VALMISKASTIKKEET NYT UUSISSA PAKKAUKSISSA! Béarnaise Classic Hollandaise Classic Kinuski -kastike Luumutomaatti -kastike PULJONKI OY c/o Suomen Nestlé Oy PL 50, Espoo Käyntiosoite: Keilasatama 5, Espoo PULJONKI OY / TEHDAS Vepsänjoentie Juuka p UUSI MAKU, UUSI PAKKAUS Tuttu ja luotettava, Suomessa valmistettu Keiju Catering margariini 60 2,5 kg on saanut uuden, entistä kätevämmän pakkauksen. Myös tuotesisältöä on paranneltu ja margariini on nyt entistä maukkaampi KEIJU CATERING MARGARIINI 60 2,5 KG Laktoositon Maidoton Soijaton Säilöntäaineeton Vitaminoitu * * 30 Bunge Finland Oy, PL 400, Raisio Lisätiedot ja myynti: tilaukset@bunge.fi

31 UUTUUDET 31

32 Patu-palvelutukkurit palveluksessanne ETELÄ- JA KESKIPOHJANMAA Tukkutalo Heinonen Oy Tuottajantie 41, SEINÄJOKI Puh Fax KESKI-SUOMI Tukkutalo Heinonen Oy Pihkatie 1, JYVÄSKYLÄ Puh Fax SATAKUNTA Palvelutukku Immonen Oy Helmentie 7, PORI Puh Fax PIRKANMAA, KANTA-HÄME JA PÄÄKAUPUNKISEUTU Kanta-Hämeen Tuoretuote Oy Sähkömestarintie 7, HÄMEENLINNA Puh Fax (tilaukset) (muut asiat) PÄIJÄT-HÄME, KYMENLAAKSO JA ETELÄ-KARJALA Palvelutukku Kolmio Paanakatu 8, LAHTI Puh Fax LOUNAIS-SUOMI JA LÄNSI-UUSIMAA Kimmon Vihannes Oy Jalontie 39, KUUSJOKI Puh Fax ITÄ-SUOMI Palvelutukku Itä-Suomi Oy Pomonkatu 5, MIKKELI Puh Rauhalahdentie 8, KUOPIO Puh POHJOIS-SUOMI Palvelutukku Pohjoinen Voudintie 8, OULU Puh fax Kitkantie 135, KUUSAMO Puh KUUSAMO OULU SEINÄJOKI KUOPIO JYVÄSKYLÄ MIKKELI PORI HÄMEENLINNA LAHTI SALO Patu Palvelutukkurit SUOMEN PALVELUTUKKURIT OY Äyritie 8 E Vantaa puh

Patulta VAIHMALAN. & herkkuja idylliä. Patu. kolmio vahvistuu Palvelutukku Kolmio aloitti Palvelutukkurien omistuksessa. Hyvää. aitojamakuja.

Patulta VAIHMALAN. & herkkuja idylliä. Patu. kolmio vahvistuu Palvelutukku Kolmio aloitti Palvelutukkurien omistuksessa. Hyvää. aitojamakuja. Hyvää Patulta PALVELUTUKKURIEN ASIAKASLEHTI HELMI-MAALISKUU 2018 VAIHMALAN & herkkuja idylliä Myyntipäällikkö Jari Mutasen matkassa kolmio vahvistuu Palvelutukku Kolmio aloitti Palvelutukkurien omistuksessa

Lisätiedot

Kimmon. kesäiset tarjoukset voimassa 1.5.-31.8.2014

Kimmon. kesäiset tarjoukset voimassa 1.5.-31.8.2014 Kimmon kesäiset tarjoukset voimassa 1.5.-31.8.2014 Kimmon kesäisiä tarjouksia... Viktor Elo lihapyörykkä 5 kg (á 16 g) raakapakaste Viktor Elo lihamureketanko n. 6,5 kg (3x n.2,15 kg) raakapakaste Viktor

Lisätiedot

Patu. Palvelutukkurit

Patu. Palvelutukkurit Patu Palvelutukkurit 2/2018 päätoimittajalta Mitä odotan huomiselta, muuttaako Gastro Helsinki meidän maailmaa? Patu Palvelutukkurit Kansikuva: Johnér 3 4 6 8 10 15 31 Sisällys AJANKOHTAISTA Tapahtumia,

Lisätiedot

PALVELUTUKKURIT KAMPANJATUOTTEET Patu. Patu. Palvelutukkurit. Palvelutukkurit

PALVELUTUKKURIT KAMPANJATUOTTEET Patu. Patu. Palvelutukkurit. Palvelutukkurit Patu KAMPANJATUOTTEET 9 12 2019 PALVELUTUKKURIT SADONKORJUU SADONKORJUU Patu Palvelutukkurit Palvelutukkurit LOISTAVAA LOPPUVUOTTA! Kesän lempeät ilmat ja lomat alkaa olla lopuillaan ja nyt otetaan katse

Lisätiedot

Patulta. BODÖ Yrittäjäpariskunnan unelmien saari Saaristomeren kansallispuistossa. Patu. SALON KEITTIÖT valmistavat päivittäin ateriaa.

Patulta. BODÖ Yrittäjäpariskunnan unelmien saari Saaristomeren kansallispuistossa. Patu. SALON KEITTIÖT valmistavat päivittäin ateriaa. Hyvää Patulta PALVELUTUKKURIEN ASIAKASLEHTI ELO-SYYSKUU 2018 BODÖ Yrittäjäpariskunnan unelmien saari Saaristomeren kansallispuistossa SALON KEITTIÖT valmistavat päivittäin 15 000 ateriaa satamaito & muutto

Lisätiedot

Patu. Palvelutukkurit

Patu. Palvelutukkurit Patu Palvelutukkurit 2/2018 päätoimittajalta Mitä odotan huomiselta, muuttaako Gastro Helsinki meidän maailmaa? Patu Palvelutukkurit Kansikuva: Johnér 3 4 6 8 10 15 31 Sisällys AJANKOHTAISTA Tapahtumia,

Lisätiedot

Patu. Palvelutukkurit

Patu. Palvelutukkurit Patu Palvelutukkurit MORJENS RAKKAAT ASIAKKAAT TÄÄLTÄ TULLAAN INTOA TÄYNNÄ! Palvelutukku Itä-Suomessa tuli vuoden alussa tarve uudelle ostajalle ja minulla heräsi mielenkiinto tehtävään, sillä se liittyi

Lisätiedot

Patu. Palvelutukkurit

Patu. Palvelutukkurit Patu Palvelutukkurit PARASTA LAATUA POHJOISESTA Mitä on laatu? Erään määritelmän mukaan jonkin kohteen, esimerkiksi tuotteen, laatu tarkoittaa sitä, missä määrin tuon kohteen ominaisuudet täyttävät kaikkien

Lisätiedot

60-VUOTIAS. Patulta. Patun. Patu. Hyvää TUKKUTALO GRILLIN KAUTTA ASTIATKIN SAA PATUSTA. Patu-lähitukkuri aina läheltä.

60-VUOTIAS. Patulta. Patun. Patu. Hyvää TUKKUTALO GRILLIN KAUTTA ASTIATKIN SAA PATUSTA. Patu-lähitukkuri aina läheltä. Hyvää Patulta PALVELUTUKKURIEN ASIAKASLEHTI ELO-SYYSKUU 2019 60-VUOTIAS TUKKUTALO Mitä lähempää ja mitä nopeammin asiakkaalle, sitä parempi GRILLIN KAUTTA Perinteikäs Lapuan Grilli tunnetaan lakeuksilla

Lisätiedot

Patulta. Palvelu & laatu. design hill. Patu. Hyvää. kimmon vihannes. Patu-lähitukkuri aina läheltä.

Patulta. Palvelu & laatu. design hill. Patu. Hyvää. kimmon vihannes. Patu-lähitukkuri aina läheltä. Hyvää Patulta PALVELUTUKKURIEN ASIAKASLEHTI HUHTI-TOUKOKUU 2019 Palvelu & laatu kimmon vihannes panostaa lähiruokaan, joustavuuteen, palveluun ja laatuun design hill Konseptissa ruoka, design ja hyvinvointi

Lisätiedot

Patulta. Lounasmenu VETÄJÄ VAIHTUI. Patu. Hyvää. hävikkiruoasta. Patu-lähitukkuri aina läheltä. PATUN parhaat tarjoukset!

Patulta. Lounasmenu VETÄJÄ VAIHTUI. Patu. Hyvää. hävikkiruoasta. Patu-lähitukkuri aina läheltä. PATUN parhaat tarjoukset! Hyvää Patulta PALVELUTUKKURIEN ASIAKASLEHTI HELMI-MAALISKUU 2019 VETÄJÄ VAIHTUI PATUN parhaat tarjoukset! Lounasmenu hävikkiruoasta Pop-up lounasravintola Palvelutukku Itä-Suomen tiloissa Jouni Säde Suomen

Lisätiedot

Patulta. Veden voimaa. vauhtia virkistystä. Patu. Hyvää. TUOREITA HERKKUJA TUKKUJEN OMiSTA KEITTIÖISTÄ. Patu-lähitukkuri aina läheltä.

Patulta. Veden voimaa. vauhtia virkistystä. Patu. Hyvää. TUOREITA HERKKUJA TUKKUJEN OMiSTA KEITTIÖISTÄ. Patu-lähitukkuri aina läheltä. Hyvää Patulta PALVELUTUKKURIEN ASIAKASLEHTI ELO-SYYSKUU 2017 Valtakunnallisten Patu-päivien teemana yhteinen tekeminen ja työhyvinvointi + vauhtia virkistystä Veden voimaa Polar Spring Oy pakkaa aitoa,

Lisätiedot

Patulta. Blues rules. Patu. Hyvää. torikahvila marski houkuttaa mikkelissä casseli. tasokasta catering-palvelua mikkelin asuntomessuilla

Patulta. Blues rules. Patu. Hyvää. torikahvila marski houkuttaa mikkelissä casseli. tasokasta catering-palvelua mikkelin asuntomessuilla Hyvää Patulta PALVELUTUKKURIEN ASIAKASLEHTI TOUKO-HEINÄKUU 2017 munkki Munkkimiehet Tampereella kehittivät munkkiuutuuden kesäkahviloihin & kesä Blues rules nyt 40. kertaa Järvenpäässä torikahvila marski

Lisätiedot

Patulta. Kympin Joulu. Patu. Hyvää. PALVELUTUKKU POHJOISEN TOIMIPISTE kuusamossa. Patu-lähitukkuri aina läheltä.

Patulta. Kympin Joulu. Patu. Hyvää. PALVELUTUKKU POHJOISEN TOIMIPISTE kuusamossa. Patu-lähitukkuri aina läheltä. Hyvää Patulta PALVELUTUKKURIEN ASIAKASLEHTI LOKA-JOULUKUU 2017 Kympin Joulu Kymppi-Maukkaat kattaa joulupöydän herkullisilla laatikoilla hotku & villiruoka Kuusamolainen Ravintola Hotku alueen ruokaperinteiden

Lisätiedot

Patulta. Täältä tullaan. Patu JOULUTARJOUKSET. Hyvää TÄYTETTY PATONKI. Patu-lähitukkuri aina läheltä. Pirkanmaa!

Patulta. Täältä tullaan. Patu JOULUTARJOUKSET. Hyvää TÄYTETTY PATONKI. Patu-lähitukkuri aina läheltä. Pirkanmaa! Hyvää Patulta PALVELUTUKKURIEN ASIAKASLEHTI LOKA-JOULUKUU 2018 Täältä tullaan Pirkanmaa! Kanta-Hämeen Tuoretuote ja Sami Garam Fastfood & Café & Ravintola -tapahtumassa & TILAA Palvelutukku Pohjoinen muutti

Lisätiedot

Patulta. Kympin Joulu. Patu. Hyvää. PALVELUTUKKU POHJOISEN TOIMIPISTE kuusamossa. Patu-lähitukkuri aina läheltä.

Patulta. Kympin Joulu. Patu. Hyvää. PALVELUTUKKU POHJOISEN TOIMIPISTE kuusamossa. Patu-lähitukkuri aina läheltä. Hyvää Patulta PALVELUTUKKURIEN ASIAKASLEHTI LOKA-JOULUKUU 2017 Kympin Joulu Kymppi-Maukkaat kattaa joulupöydän herkullisilla laatikoilla hotku & villiruoka Kuusamolainen Ravintola Hotku alueen ruokaperinteiden

Lisätiedot

Patulta PUHTAUS PALVELEVA, MUUTOS. Patu TUTTU JA TURVALLINEN. Hyvää. on puoli ruokaa keittiöhygieniassa. Palvelutukku Kolmio

Patulta PUHTAUS PALVELEVA, MUUTOS. Patu TUTTU JA TURVALLINEN. Hyvää. on puoli ruokaa keittiöhygieniassa. Palvelutukku Kolmio Hyvää Patulta PALVELUTUKKURIEN ASIAKASLEHTI HELMI-MAALISKUU 2016 Päivän sana Palvelutukkureissa on MUUTOS PUHTAUS on puoli ruokaa keittiöhygieniassa PALVELEVA, TUTTU JA TURVALLINEN Palvelutukku Kolmio

Lisätiedot

Menestyksesi reseptit

Menestyksesi reseptit Menestyksesi reseptit Toukokuu elokuu 2016 UUTUUS! Kaikkien rakastama OMAR nyt munkkina! Lyömätön makuyhdistelmä: klassikkobrändi ja ainutlaatuisen pehmeä munkki Loisti makutestissä Suomen suosituimman

Lisätiedot

Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet Kausi

Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet Kausi Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet Kausi 9 12 2018 Syksyn huikeimmat tarjoukset! Patu Palvelutukkurit Patu-lähitukkuri aina läheltä. Kiivaaseen loppuvuoteen Kanta-Hämeen Tuoretuote Oy:n messuosaston

Lisätiedot

Patulta. & maailman ruokatrendien kärjessä. Patu. Hyvää PORILAINEN TARINA PATUN PARHAAT TARJOUKSET. Palvelutukku Immosen

Patulta. & maailman ruokatrendien kärjessä. Patu. Hyvää PORILAINEN TARINA PATUN PARHAAT TARJOUKSET. Palvelutukku Immosen Hyvää Patulta PALVELUTUKKURIEN ASIAKASLEHTI HUHTI-TOUKOKUU 2015 Pizza & tuunaus maailman ruokatrendien kärjessä Palvelutukku Immosen PORILAINEN TARINA Perunanmyynnistä täyden palvelun tukkuriksi Patu Palvelutukkurit

Lisätiedot

Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet Kausi

Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet Kausi Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet Kausi 1 4 2019 Patu Palvelutukkurit Kevään huikeimmat tarjoukset! Patu-lähitukkuri aina läheltä. Tuotekehityksellä maut mallilleen Mitä saisi olla? Meillä Palvelutukku

Lisätiedot

Patulta PUISTOLA PALVI SYNTYY KARNEVAALIT. Patu. SAVUSAUNASSA leppäsavulla perinteitä kunnioittaen. Hyvää. Ravintola. Oululaisten oma olohuone

Patulta PUISTOLA PALVI SYNTYY KARNEVAALIT. Patu. SAVUSAUNASSA leppäsavulla perinteitä kunnioittaen. Hyvää. Ravintola. Oululaisten oma olohuone Hyvää Patulta PALVELUTUKKURIEN ASIAKASLEHTI ELO-SYYSKUU 2015 Palvelutukkuri Tarja Kankkusen itäsuomalaiset KARNEVAALIT Ravintola PUISTOLA Oululaisten oma olohuone PALVI SYNTYY SAVUSAUNASSA leppäsavulla

Lisätiedot

FAZER PRO Menestyksesi reseptit

FAZER PRO Menestyksesi reseptit FAZER PRO Menestyksesi reseptit Syyskuu joulukuu 2017 Kasvisvaihtoehto Fazer HUIKO trendikäs ja terveellinen välipala Terveellisempi vaihtoehto vitriiniin ja kokoustarjoiluun Runsas kasvistäyte Täytteinä

Lisätiedot

9 60 /kg /kg /kg /kg /kg /kg /kg. Tuoresuolattu, LUUTON JUHLAKINKKU Suomi, n. 4 kg

9 60 /kg /kg /kg /kg /kg /kg /kg. Tuoresuolattu, LUUTON JUHLAKINKKU Suomi, n. 4 kg 3739 Tuoresuolattu, LUUTON JUHLAKINKKU Suomi, n. 4 kg 9 55 9 Tuoresuolattu KALKKUNAN FILEERULLA EU, n. 2 kg 9 60 3738 Tuoresuolattu JUHLAKINKKU POTKALUULLA Suomi, n. 6 7 kg 8 20 20654 Savustettu, kokonainen

Lisätiedot

Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet

Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet Kausi 1 4 2019 Patu Palvelutukkurit Kevään huikeimmat tarjoukset! Patu-lähitukkuri aina läheltä. Uusia tuulia uuteen vuoteen Näin alkuvuodesta on hyvä kiittää asiakkaita

Lisätiedot

Patulta. Patu. Ota kevyt startti uuteen vuoteen! Hyvää. Sipuliviikkoa vietetään viikolla 4 (21. 27.1.) Monipuoliset Patu-tarjoukset, s.

Patulta. Patu. Ota kevyt startti uuteen vuoteen! Hyvää. Sipuliviikkoa vietetään viikolla 4 (21. 27.1.) Monipuoliset Patu-tarjoukset, s. Hyvää lta Palvelutukkurien asiakaslehti tammi helmikuu 2013 Ota kevyt startti uuteen vuoteen! Sipuliviikkoa vietetään viikolla 4 (21. 27.1.) Palvelutukkurit Monipuoliset -tarjoukset, s. 4 15 2 Hyvää lta

Lisätiedot

Patulta PUISTOLA PALVI SYNTYY KARNEVAALIT. Patu. SAVUSAUNASSA leppäsavulla perinteitä kunnioittaen. Hyvää. Ravintola. Oululaisten oma olohuone

Patulta PUISTOLA PALVI SYNTYY KARNEVAALIT. Patu. SAVUSAUNASSA leppäsavulla perinteitä kunnioittaen. Hyvää. Ravintola. Oululaisten oma olohuone Hyvää Patulta PALVELUTUKKURIEN ASIAKASLEHTI ELO-SYYSKUU 2015 Palvelutukkuri Tarja Kankkusen itäsuomalaiset KARNEVAALIT Ravintola PUISTOLA Oululaisten oma olohuone PALVI SYNTYY SAVUSAUNASSA leppäsavulla

Lisätiedot

UUTTA MUOTOILUA JA HYVÄÄ FASTFOOD UUTUUKSIA & ideoita

UUTTA MUOTOILUA JA HYVÄÄ FASTFOOD UUTUUKSIA & ideoita UUTTA MUOTOILUA JA HYVÄÄ FASTFOOD UUTUUKSIA & ideoita SAUNAILLAN SUOSIKKI JA ALKUPALOJEN KUNKKU! Mini maistuu MUHKEALTA Minihampurilaiset sopivat TUOTE 100% KOOSSA erinomaisesti moniin erilaisiin tilanteisiin:

Lisätiedot

Lihat ja lihavalmiseet

Lihat ja lihavalmiseet Lihat ja lihavalmiseet HK6061 Parila Camping 1,2 kg gluteeniton, laktoositon, HKScan (4,43/dno) 3,69/kg H0711 Pörssi grillimakkara 2,5 kg gluteeniton, laktoositon 4,80/kg 68045 Vasikan ulkopaisti sous

Lisätiedot

31 99 /kg /pkt. 0,8 kg/pkt. /pkt

31 99 /kg /pkt. 0,8 kg/pkt. /pkt 11538 kypsä pikkukinkku 1 kg/kpl 7 99 /kg 15405 kevyt balkan viipale, n. 1,6 kg/dyno... 7,99 /kg 12606 uunimakkara 20 x 150 g/3 kg dyno...12,99 /dyno 11540 Mausteinen juureslaatikko pakaste, 2 x 2,6 kg/ltk...

Lisätiedot

Patulta. Patu. Hyvää Joulua. Puuro & leivonnaiset tuovat veden kielelle suomalaisessa joulussa. Kotimaiset kinkut, kalkkunat ja pateet

Patulta. Patu. Hyvää Joulua. Puuro & leivonnaiset tuovat veden kielelle suomalaisessa joulussa. Kotimaiset kinkut, kalkkunat ja pateet Hyvää Joulua Patulta PALVELUTUKKURIEN JOULUTARJOUKSET 2014 Puuro & leivonnaiset tuovat veden kielelle suomalaisessa joulussa Kotimaiset kinkut, kalkkunat ja pateet Joulupöydässä maistuvat perinteiset herkut

Lisätiedot

Menestyksesi reseptit

Menestyksesi reseptit Makeaa ja suolaista jokaiseen päivään! Menestyksesi reseptit Touko-elokuu 2014 Klassinen katkarapuleipä! Fazer Puikula Skagen (8 avoleipää) 4 kpl Fazer Puikula Rukiinen herkku 100 g ranskankermaa 60 g

Lisätiedot

Syyskuu - joulukuu 2013. Findus-uutuudet. Findus tuoretta pakkasesta

Syyskuu - joulukuu 2013. Findus-uutuudet. Findus tuoretta pakkasesta Syyskuu - joulukuu 2013 Findus-uutuudet Findus tuoretta pakkasesta Kalatuoteryhm Paneroitu kala Paneroitujen kalojemme pakkausdesign muuttuu. Uusi resepti Sitruunaleikkeet 10 x 370g Sitruunaleikkeen kalaraaka-aine

Lisätiedot

Patulta. Patu. Talo täynnä jouluisia tarjouksia! Hyvää. Patu-ketju laajenee s. 2. Joulujuurekset-viikkoa vietetään viikolla 48 (28.11. 4.12.

Patulta. Patu. Talo täynnä jouluisia tarjouksia! Hyvää. Patu-ketju laajenee s. 2. Joulujuurekset-viikkoa vietetään viikolla 48 (28.11. 4.12. Hyvää lta Palvelutukkurien asiakaslehti marras joulukuu 2011 Talo täynnä jouluisia tarjouksia! -ketju laajenee s. 2 Joulujuurekset-viikkoa vietetään viikolla 48 (28.11. 4.12.) Palvelutukkurit Palveleva,

Lisätiedot

KANAN KOIPI n. 2,7 kg, tuore, Atria (2,80/kg, alv 0) 5,80/kg (sis.alv.) TNO A1450

KANAN KOIPI n. 2,7 kg, tuore, Atria (2,80/kg, alv 0) 5,80/kg (sis.alv.) TNO A1450 LIHA- JA KALATUOTTEET KANAN REISIPALA LUULLA n. 3 kg, tuore, miedosti suolattu, n. 150 g, Atria (3,50/kg, alv 0) KANAN KOIPI n. 2,7 kg, tuore, Atria (2,80/kg, alv 0) KANANPOJAN RINTAFILEE n. 4,4 kg, tuore,

Lisätiedot

Patulta PUHTAITA KAHVILA. Patu. Hyvää. Herkkumaan. makuja luonnosta jo vuodesta 1987 REISSUPANNU PALVELEE KESKELLÄ KAUNEINTA SUOMEA

Patulta PUHTAITA KAHVILA. Patu. Hyvää. Herkkumaan. makuja luonnosta jo vuodesta 1987 REISSUPANNU PALVELEE KESKELLÄ KAUNEINTA SUOMEA Hyvää Patulta PALVELUTUKKURIEN ASIAKASLEHTI HUHTI-TOUKOKUU 2016 Herkkumaan PUHTAITA makuja luonnosta jo vuodesta 1987 KAHVILA REISSUPANNU PALVELEE KESKELLÄ KAUNEINTA SUOMEA Kasvishovi on nyt PALVELU- TUKKU

Lisätiedot

SMOOTHIEMIXIT. Paljon käyttövinkkejä! L = laktoositon VL = vähälaktoosinen M = maidoton K = kananmunaton S = soijaton P = pähkinätön

SMOOTHIEMIXIT. Paljon käyttövinkkejä! L = laktoositon VL = vähälaktoosinen M = maidoton K = kananmunaton S = soijaton P = pähkinätön SMOOTHIEMIXIT Paljon käyttövinkkejä! L = laktoositon VL = vähälaktoosinen M = maidoton K = kananmunaton S = soijaton P = pähkinätön Aurinkoisia smootheja, väriä ja luonnollisuutta! Raikkaat smoothiemixit

Lisätiedot

Menestyksesi reseptit

Menestyksesi reseptit Menestyksesi reseptit Tammi-huhtikuu 2014 Fazer Leipomoiden ammattilaisasiakkaiden kokonaisuus on saanut oman ilmeen ja nimen, Fazer Pro. Fazer Pro herkullisia leipomotuotteita ja uusia ratkaisuja ammattilaisille

Lisätiedot

Broileri DENCON FOODS ~ BROILERI 1

Broileri DENCON FOODS ~ BROILERI 1 Broileri DENCON FOODS ~ BROILERI 1 Ihania herkkuja broilerista! Monipuolinen broileri Broilerinlihaa syödään yhä enemmän. Se on terveellistä ja vähärasvaista, ja siinä on runsaasti proteiineja. Lihan mieto

Lisätiedot

Patulta JOULUNA PATUN JOULU. Patu. Hyvää. LEGENDAARINEN Lahnajärvi avautui uudelleen HERKUT. Hauskaa Joulua! Palvelutukkurien parhaat joulutarjoukset

Patulta JOULUNA PATUN JOULU. Patu. Hyvää. LEGENDAARINEN Lahnajärvi avautui uudelleen HERKUT. Hauskaa Joulua! Palvelutukkurien parhaat joulutarjoukset Hyvää Patulta PALVELUTUKKURIEN ASIAKASLEHTI LOKA-JOULUKUU 2015 JOULUNA syödään yli 60 miljoonaa joulutorttua LEGENDAARINEN Lahnajärvi avautui uudelleen HERKUT MEILLÄ JA MUUALLA Hauskaa Joulua! PATUN JOULU

Lisätiedot

Patulta. & ovat Pohjois-Suomen Kasvishovin ruokafilosofian ydin. Patu. Hyvää. Patun parhaat tarjoukset Huipputarjoukset talvikauden kokkaukseen

Patulta. & ovat Pohjois-Suomen Kasvishovin ruokafilosofian ydin. Patu. Hyvää. Patun parhaat tarjoukset Huipputarjoukset talvikauden kokkaukseen Hyvää Patulta PAVEUTUKKURIEN ASIAKASEHTI HEMI-MAAISKUU 2015 Tuoreus & ovat Pohjois-Suomen Kasvishovin ruokafilosofian ydin lähiruoka RAVINTOA THREE INGS KOUVOASSA elää konkreettisesti Wsiivellä Patun parhaat

Lisätiedot

Patulta 10 PATU-MAITOTUOTEEN. Patu. Hyvää GARDENIAN. lounasravintolassa. Suomi on laadukkaan lähiruoan alue VALMISTAJA KASLINK FOODS OY

Patulta 10 PATU-MAITOTUOTEEN. Patu. Hyvää GARDENIAN. lounasravintolassa. Suomi on laadukkaan lähiruoan alue VALMISTAJA KASLINK FOODS OY Hyvää Patulta PALVELUTUKKURIEN ASIAKASLEHTI TOUKO-ELOKUU 2014 GARDENIAN lounasravintolassa on tropiikki ympäri vuoden Suomi on laadukkaan lähiruoan alue Patu-tukkuri Jari Harlin linjaa tukkuliiketoimintaa

Lisätiedot

Tuotekoodi. PAN196 Paino. 220 g Myyntierä 8 Erikoisruokavalio Gluteeniton, Kananmunaton, Maidoton, Soijaton Tuoteryhmä

Tuotekoodi. PAN196 Paino. 220 g Myyntierä 8 Erikoisruokavalio Gluteeniton, Kananmunaton, Maidoton, Soijaton Tuoteryhmä LEIVÄT NUTRIFREE, FOCACCINE BREAK, FOCACCIALEIPÄ Maukas ja pehmeä focaccia- leipä on valmistettu ekstra-neitsytoliiviöljyllä. Nauti sellaisenaan tai lämmitä uunissa 200 C:ssa 5-6 minuuttia ja tarjoile

Lisätiedot

Patulta. Patu. Hyvää DESIGN & LÄHIRUOKA. yhdistyvät Muurlan. Ainoa Etelä-Suomen juustola Porlammilla. Heinonen vei Patutukkurit.

Patulta. Patu. Hyvää DESIGN & LÄHIRUOKA. yhdistyvät Muurlan. Ainoa Etelä-Suomen juustola Porlammilla. Heinonen vei Patutukkurit. Hyvää Patulta PAVEUTUKKURIEN ASIAKASEHTI SYYS-OKAKUU 2014 DESIGN & ÄHIRUOKA yhdistyvät Muurlan luonnonkauniissa maisemissa Ainoa Etelä-Suomen juustola Porlammilla Pitkät perinteet ovat kantaneet meijerialan

Lisätiedot

Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet Kausi

Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet Kausi Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet Kausi 5 8 2018 Kevään huikeimmat tarjoukset! Patu Palvelutukkurit Patu-lähitukkuri aina läheltä. Kuka pysäyttäisi hetken? Kuusamo Oulu Seinäjoki Kuopio Jyväskylä

Lisätiedot

Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet Kausi

Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet Kausi Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet Kausi 5 8 2017 Patu Palvelutukkurit Kesän huikeimmat tarjoukset! Patu-lähitukkuri aina läheltä. TYÖONNEA, OPPIMISTA JA RENTOIUA! Ensimmäinen työmaakokous takana,

Lisätiedot

VARKAUS_09/18 TUORE_09/18. ATRIA NAUTA-SIKA- JAUHELIHA 1 kg Norm. 5,49

VARKAUS_09/18 TUORE_09/18. ATRIA NAUTA-SIKA- JAUHELIHA 1 kg Norm. 5,49 VARKAUS_09/18 TUORE_09/18 NAUTA-SIKA- JAUHELIHA 1 kg Norm. 5,49 5 49 Nämä herkulliset tarjoukset ovat voimassa torstaista keskiviikkoon 1. 7.3.018, ellei toisin mainita, seuraavissa tuore-elintarvikkeita

Lisätiedot

Patulta PUHTAUS PALVELEVA, MUUTOS. Patu TUTTU JA TURVALLINEN. Hyvää. on puoli ruokaa keittiöhygieniassa. Palvelutukku Kolmio

Patulta PUHTAUS PALVELEVA, MUUTOS. Patu TUTTU JA TURVALLINEN. Hyvää. on puoli ruokaa keittiöhygieniassa. Palvelutukku Kolmio Hyvää Patulta PALVELUTUKKURIEN ASIAKASLEHTI HELMI-MAALISKUU 2016 Päivän sana Palvelutukkureissa on MUUTOS PUHTAUS on puoli ruokaa keittiöhygieniassa PALVELEVA, TUTTU JA TURVALLINEN Palvelutukku Kolmio

Lisätiedot

Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet Kausi

Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet Kausi Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet Kausi 5 8 2017 Patu Palvelutukkurit Kesän huikeimmat tarjoukset! Patu-lähitukkuri aina läheltä. Pelto- ja laatutyötä, arkea ja juhlaa Isot messut ja 25-vuotisjuhlat

Lisätiedot

Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet Kausi

Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet Kausi Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet Kausi 1 4 2018 Kevään huikeimmat tarjoukset! Patu Palvelutukkurit Patu-lähitukkuri aina läheltä. Moikkamoi, ämmin kiitos teille ihanaiset asiakkaamme. Teitte 30-vuotisjuhlistamme

Lisätiedot

optiovuosi mukaan lukien

optiovuosi mukaan lukien HELSINGIN KAUPUNKI HANKINTAOHJELMA 1 HANKINTAKESKUS VERTAILUSSA MUKANA OLLEET TUOTTEET Kettumäki NESTEMÄISET MAITOVALMISTEET, JUUSTOT JA RAVINTORASVAT Huom! Vähälaktoosisen tilalle voi tarjota ta ja tavallisen

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO 2015 KULUTTAJAPAKATUT TUOTTEET

TUOTEKUVASTO 2015 KULUTTAJAPAKATUT TUOTTEET TUOTEKUVASTO 2015 KULUTTAJAPAKATUT TUOTTEET 1 Kasvisten aatelia Kasvishovi Oy on pohjoissuomalainen elintarvikkeiden asiantuntija, jolle tärkeitä arvoja ovat tuoreus, terveys, lähellä tuotettu ruoka ja

Lisätiedot

Perinteisiä ja herkullisia ruokia juhlakauden kattauksiin

Perinteisiä ja herkullisia ruokia juhlakauden kattauksiin Perinteisiä ja herkullisia ruokia juhlakauden kattauksiin 2012 2(7) Kimmon omat perinteiset survokset joululaatikoiden pohjaksi (survoksissa tilausrytmi 48 H) 1123007 Kimmon oma lanttusurvos tuore 5kg/dyno

Lisätiedot

1 (5) KOULUMAITOTUKEEN OIKEUTETUT TUOTTEET VALIO OY:n VALIKOIMASSA

1 (5) KOULUMAITOTUKEEN OIKEUTETUT TUOTTEET VALIO OY:n VALIKOIMASSA 1 (5) KOULUMAITOTUKEEN OIKEUTETUT TUOTTEET VALIO OY:n VALIKOIMASSA Voimassa 1.1.2017 alkaen. Korvaa 1.8.2016 päivitetyn listan. Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksiin (EU) no:1308/2013 ja 1306/2013

Lisätiedot

Patulta MESSUT. TUKKUTALO tuttu lähitukkuri myös perheyrityksen juurilla Jyväskylässä MAKU- NUOTAN. Patu. Hyvää MAJONEEESISTA.

Patulta MESSUT. TUKKUTALO tuttu lähitukkuri myös perheyrityksen juurilla Jyväskylässä MAKU- NUOTAN. Patu. Hyvää MAJONEEESISTA. Hyvää Patulta PALVELUTUKKURIEN ASIAKASLEHTI LOKA-JOULUKUU 2016 Immosen MESSUT hyvää ruokaa & tiivistä tunnelmaa TUKKUTALO tuttu lähitukkuri myös perheyrityksen juurilla Jyväskylässä MAKU- NUOTAN MAJONEEESISTA

Lisätiedot

8,50 /dno. 16,90 /kg. 5,65 /kg. 6,35 /kg

8,50 /dno. 16,90 /kg. 5,65 /kg. 6,35 /kg LIHAT GRILLIMAKKARA Poprilli 400g, laktoositon/gluteeniton, Atria TNO HK6162 1,35 /pkt KROUVIN GRILLIMAKKARA 920g, Veljekset Mattila TNO 71020 8,50 /dno MAUSTETUT TUOREET MAKKARAT Merguez, provencale tai

Lisätiedot

FAZER PRO Menestyksesi reseptit

FAZER PRO Menestyksesi reseptit FAZER PRO Menestyksesi reseptit Tammikuu huhtikuu 2018 Ota kevään sesongit haltuun Fazer Talonpullan avulla Laskiaiseen eri kokoisia laskiaispullia Ystävän- tai Naistenpäivänä koristele Talonpulla näyttävillä

Lisätiedot

Suomi À L A C A R T E

Suomi À L A C A R T E À LA CARTE Suomi ALKURUOAT KEITTIÖN TERVEHDYS Arvojemme lähtökohtana Santa Claus Holiday Villagessa on valmistaa hyvää ja maukasta ruokaa parhaista mahdollisista raaka-aineista. Käytämme kotimaista lihaa

Lisätiedot

Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet Kausi

Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet Kausi Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet Kausi 9 12 2018 Syksyn huikeimmat tarjoukset! Patu Palvelutukkurit Patu-lähitukkuri aina läheltä. HYVÄÄ syksyä Helteisen kuuman kesän ja lomien jälkeen on mukavaa

Lisätiedot

HERKUTELLEN uuteen vuoteen!

HERKUTELLEN uuteen vuoteen! VARKAUS_52/17 TUORE_52/17 FORSSAN PERUNASALAATTI 8 g (2,86/kg) 2Norm. 29 3,69-37 % HK AITO NAKKI 420 g (4,71/kg) 1Norm. 3,95 Enintään 98 2 pkt/talous -49 % HERKUTELLEN uuteen vuoteen! Tarjoukset ovat voimassa

Lisätiedot

Kimmon jouluset jouluiset tarjoukset

Kimmon jouluset jouluiset tarjoukset Kimmon jouluset jouluiset tarjoukset voimassa 1.10.-31.12.2013 Jouluinen Tervehdys Kimmolta! Kimmo Kunnia, Toimitusjohtaja Tervehdys Arvoisat Asiakkaamme Aina jouluna kysytään, että ovatko lapset olleet

Lisätiedot

Palvelemme pääsiäisenä joka päivä.

Palvelemme pääsiäisenä joka päivä. 2/5 Fiksun ostamisen puolesta MARINOITU tai SUOLATTU LAMMASPAISTI tai LAMPAAN LUUTON PAISTI 8 95 Palvelemme pääsiäisenä joka päivä. APETIT UUNIVALMIIT PERUNAT 750 g (3,33/) Kermaperunat, valkosipuli-,

Lisätiedot

Suorastaan suussa sulavaa

Suorastaan suussa sulavaa FOOD SERVICE 2019 Suorastaan suussa sulavaa Parasta kanaa Kun kananpojat syövät paremmin ja voivat hyvin, ihmiset saavat lautasilleen parempaa kananlihaa. Tämän takia haluamme tehdä asioita koko ajan kestävämmin,

Lisätiedot

Paljon käyttövinkkejä! SMOOTHIEMIXIT

Paljon käyttövinkkejä! SMOOTHIEMIXIT Paljon käyttövinkkejä! SMOOTHIEMIXIT Helposti tuoretta ja käsintehtyä Nopeasti valmistettava smoothie voidaan tehdä tilauksesta. Lisää vain smoothiemix annospussi 2 3 desilitraan mehua tai jogurttia, sekoita

Lisätiedot

Ruokakauppa. Tavallista parempi. Tuore kokonainen kirjolohi Suomi/Ruotsi TARJOUKSET VOIMASSA TO-SU 14.-17.1., ELLEI TOISIN MAINITA.

Ruokakauppa. Tavallista parempi. Tuore kokonainen kirjolohi Suomi/Ruotsi TARJOUKSET VOIMASSA TO-SU 14.-17.1., ELLEI TOISIN MAINITA. VK 2/16, SATAKUNTA Tavallista parempi Ruokakauppa -19 % Kevyesti alkuvuoteen RS 799 Kariniemen Kananpojan minuuttipihvit 700-790 g (10,11-11,41/) Ilman korttia 9,95 rs (12,59-14,21/) 695 K-ruokamestarin

Lisätiedot

FOODSERVICE UOTEVALIKOIMA. Puljonki Signature Fond, Jus, Liemet & Kastikkeet Oscar Premium tahnat & Fond tiivisteet Liemitahnat & Liemijauheet

FOODSERVICE UOTEVALIKOIMA. Puljonki Signature Fond, Jus, Liemet & Kastikkeet Oscar Premium tahnat & Fond tiivisteet Liemitahnat & Liemijauheet FOODSERVICE UOTEVALIKOIMA Puljonki Signature Fond, Jus, Liemet & Kastikkeet Oscar Premium tahnat & Fond tiivisteet Liemitahnat & Liemijauheet ENEMMÄN AIKAA LUOVUUDELLE 2 SISÄLTÖ PULJONKI KASTIKEPOHJAT

Lisätiedot

Voimassa TO SU. Voimassa TO SU

Voimassa TO SU. Voimassa TO SU VARKAUS_06/18 TUORE_06/18 Näillä hinnoilla on helppo herkutella! Voimassa TO SU PAULIG KULTA KATRIINA 450 500 g (5,67 6,30/kg) Saatavilla useita erilaisia. 3,45/pkt 1 erä/talous 3 pkt 8 50-17 % FRÖDINGE

Lisätiedot

Huhtikuu - elokuu 2013. Findus-uutuudet. Findus tuoretta pakkasesta

Huhtikuu - elokuu 2013. Findus-uutuudet. Findus tuoretta pakkasesta Huhtikuu - elokuu 2013 Findus-uutuudet Findus tuoretta pakkasesta Olemme valinneet lihalle ja kalalle parhaiten sopivat vihannekset Espanjalaiset Paistovihannekset Lihalle Valmistusaika alle 10 min!.3a0e0@-bbabeb.

Lisätiedot

MARINADEJA SALAATEILLE

MARINADEJA SALAATEILLE MARINADEJA SALAATEILLE 1. Perusmarinadi 3,5 dl sokeria 3,5 dl omenaviinietikkaa 3 dl öljyä - keitä marinadin aineksia muutama minuutti. Kaada kuuma liemi salaatin päälle. Anna maustua n. 1 vrk - voit myös

Lisätiedot

Syyskuu - joulukuu 2012. Findus-uutuudet. Findus tuoretta pakkasesta

Syyskuu - joulukuu 2012. Findus-uutuudet. Findus tuoretta pakkasesta Syyskuu - joulukuu 2012 Findus-uutuudet Findus tuoretta pakkasesta Finduksen mikroateriavalikoima uudistuu Pippuripihvi Pippuripihvi (nauta-sika), perunagratiinia, porkkanoita, romanopapuja ja ylellistä

Lisätiedot

ELINTARVIKKEET ELT301 LISÄTIETOKYSYMYKSET JA VASTAUKSET

ELINTARVIKKEET ELT301 LISÄTIETOKYSYMYKSET JA VASTAUKSET ELINTARVIKKEET ELT301 LISÄTIETOKYSYMYKSET JA VASTAUKSET Kysymys 1 Liite 1, Positiot: 118 Sekamehutiiviste, täysmehupitoisuus 35 % 15 000 10,0 l 119 Sekamehutiiviste, täysmehupitoisuus 65 % 12 000 10,0

Lisätiedot

Suorastaan suussa sulavaa

Suorastaan suussa sulavaa FOODSERVICE 2019 Suorastaan suussa sulavaa Parasta kanaa Kun kananpojat syövät paremmin ja voivat hyvin, ihmiset saavat lautasilleen parempaa kananlihaa. Tämän takia haluamme tehdä asioita koko ajan kestävämmin,

Lisätiedot

Patulta. Patu. Hyvää. Tuoreus & helppous. Lanttu & innovatiivisuus synnyttivät Kimmon Vihanneksen menestystarinan

Patulta. Patu. Hyvää. Tuoreus & helppous. Lanttu & innovatiivisuus synnyttivät Kimmon Vihanneksen menestystarinan Hyvää Patulta PAVEUTUKKURIEN ASIAKASEHTI MARRAS-JOUUKUU 2014 Tuoreus & helppous yhdistyvät käyttövalmiissa Valmix-kasviksissa 3 HIENOA HEMEÄ PORIN ravintolamaailmassa ounaita ja cateringia asenteella ja

Lisätiedot

HERKUTELLEN uuteen vuoteen!

HERKUTELLEN uuteen vuoteen! TUORE_52/17 FORSSAN PERUNASALAATTI 800 g (2,86/kg) 2Norm. 29 3,69-37 % AITO NAKKI 420 g (4,71/kg) Useita eri makuja 1Norm. 3,95 Enintään 98 2 pkt/talous -49 % HERKUTELLEN uuteen vuoteen! Tarjoukset ovat

Lisätiedot

Hyvät eväät läpi lapsuuden

Hyvät eväät läpi lapsuuden Hyvät eväät läpi lapsuuden 1 ILTAPALA Taikasanoina monipuolisuus ja säännöllisyys Monipuolinen ruokavalio ja säännölliset ruokaajat tarjoavat lapselle sopivasti energiaa ja ravintoaineita kasvun ja kehittymisen

Lisätiedot

PARHAAT PALAT LOHIVIIPALEET GOURMET & PREMIUM UUTUUDET SYKSY 2012 PYYDÄ TUOREINTA

PARHAAT PALAT LOHIVIIPALEET GOURMET & PREMIUM UUTUUDET SYKSY 2012 PYYDÄ TUOREINTA PARHAAT PALAT LOHIVIIPALEET GOURMET & PREMIUM UUTUUDET SYKSY 2012 PYYDÄ TUOREINTA LOHIFILEESTÄ PARHAAT PALAT ILMAN KALAN RUSKEAA LIHASTA! Chipsters lohiviipaleet ovat ruodottomia ja niissä on mukana vain

Lisätiedot

Maukasta Tasarahalla! Atria Porsaan ulkofilee maustamaton n. 1,5 kg tai pintamaustettu n. 1 kg

Maukasta Tasarahalla! Atria Porsaan ulkofilee maustamaton n. 1,5 kg tai pintamaustettu n. 1 kg VK 6/16, VALTAKUNNALLINEN Tavallista parempi Ruokakauppa Maukasta Tasarahalla! -5- % Possuvartaat ja raparperichutney. Katso resepti k-supermarket.fi Kariniemen Kananpojan fileesuikaleet 50-00 g ei pintamaustetut

Lisätiedot

D-vitamiinia nyt myös paahtoleivästä ja vaaleasta palaleivästä!

D-vitamiinia nyt myös paahtoleivästä ja vaaleasta palaleivästä! TIEDOTE 20.8.2014 D-vitamiinia nyt myös paahtoleivästä ja vaaleasta palaleivästä! VAASANin D-vitamiinia sisältävien leipien valikoima kasvaa. Vuoden 2014 alussa lanseerattu VAASAN RUISPALAT Aurinko D+

Lisätiedot

Atrian uutuuksia grillauskesään 2015

Atrian uutuuksia grillauskesään 2015 1 (5) Atrian uutuuksia grillauskesään 2015 Suomen suosituin grillausbrändi Atria on valmiina vuoden kuumimpaan sesonkiin maukkailla uutuustuotteillaan. Wilhelm-grillimakkara on ollut kuluttajan kuningasvalinta

Lisätiedot

Fast Food DENCON FOODS ~ FAST FOOD 1

Fast Food DENCON FOODS ~ FAST FOOD 1 Fast Food DENCON FOODS ~ FAST FOOD 1 Parasta pikaruokaa! Parasta pikaruokaa Valikoimaamme kuuluu korkealaatuisia pikaruoka-aineksia monenlaisiin tarpeisiin. Oheisesta sisällysluettelosta näet, mitä kaikkea

Lisätiedot

Patulta. Patu. Mako a herkku syntyy tuore ta raaka-aine ta! Hyvää. Suomen Palvelutukkurit Oy:n pääkonttori muuttaa, ks. s. 3

Patulta. Patu. Mako a herkku syntyy tuore ta raaka-aine ta! Hyvää. Suomen Palvelutukkurit Oy:n pääkonttori muuttaa, ks. s. 3 Hyvää lta Palvelutukkurien asiakaslehti syys lokakuu 2013 Mako a herkku syntyy tuore ta raaka-aine ta! Suon Palvelutukkurit Oy:n pääkonttori muuttaa, ks. s. 3 Onaviikkoa vietetään viikolla 37 (9. 15.9.)

Lisätiedot

Helppoa ja monikäyttöistä. Paljon makua pienessä palassa. Sinihomejuustoviipale 21g Sinihomejuustokuutio 1 g

Helppoa ja monikäyttöistä. Paljon makua pienessä palassa. Sinihomejuustoviipale 21g Sinihomejuustokuutio 1 g SYKSY 2013 UUTUUSTUOTTEET SINIHOMEJUUSTOT Helppoa ja monikäyttöistä Valmiit sinihomejuustoviipaleet ovat todella monikäyttöisiä. Ne soveltuvat hyvin juustotarjottimelle, patonkien ja sämpylöiden väliin

Lisätiedot

fumet SIGNATURE SIPULI LUOMU KOMBU VEGAANI

fumet SIGNATURE SIPULI LUOMU KOMBU VEGAANI fumet SIGNATURE SIPULI LUOMU KOMBU VEGAANI fumet YLEINEN KIINNOSTUS TERVEELLISEMPÄÄN ELÄMÄÄN, TIETOISUUS ILMASTONMUUTOKSESTA JA PANOSTUKSET ELÄINTEN HYVINVOINTIIN, OVAT NOSTANEET KASVIS- JA VEGAANIRUOKAVALION

Lisätiedot

Aada. HUONEKALUT & SISUSTUS puh Täyspuiset huonekalut Pöydät ja kannet omilla mitoilla

Aada. HUONEKALUT & SISUSTUS  puh Täyspuiset huonekalut Pöydät ja kannet omilla mitoilla PALVELUKSESSANNE ASTIAT, RUOKAILU- JA TARJOILUVÄLINEET KAHVILAITTEET JA -PALVELUT Verkkokauppamme on nyt auki! Palveluksessanne 24/7 E. Ahlström Oy - Ammattikeittiöiden kattaustarvikkeet, keittiövälineet,

Lisätiedot

Juustoinen katkarapusalaatti. Kastike 1/2 prk (à 400 g) Valio turkkilaista jogurttia 2 1/2 rkl makeaa chilikastiketta

Juustoinen katkarapusalaatti. Kastike 1/2 prk (à 400 g) Valio turkkilaista jogurttia 2 1/2 rkl makeaa chilikastiketta Juustoinen katkarapusalaatti 5-6 annosta 150 g katkarapuja 1/2 pak (à 350 g) Valio Polar täyteläinen juustoa 400 g makeaa melonia 1/2 pak kevätsipulia tai n. 1 dl ruohosipulia 1 ruukku jääsalaattia Kastike

Lisätiedot

halvat UUdet ruokakaupat IISALMEN ja Kajaanin -37 % VOIMASSA TO-SU

halvat UUdet ruokakaupat IISALMEN ja Kajaanin -37 % VOIMASSA TO-SU IISALMEN ja Kajaanin UUdet halvat ruokakaupat Tervetuloa täysin uusittuun ruokakauppaan! Luvassa entistäkin laajempi valikoima, satoja uusia tuotteita ja silmät päästä pudottavia halpoja hintoja. Iisalmen

Lisätiedot

Patulta. APETIT on jo valmiiksi mukana kasviruokatrendissä KEVÄT& JUHLAT. PATU lähiruoka. Patu. Hyvää. Kasvistalo. Patu-lähitukkuri aina läheltä.

Patulta. APETIT on jo valmiiksi mukana kasviruokatrendissä KEVÄT& JUHLAT. PATU lähiruoka. Patu. Hyvää. Kasvistalo. Patu-lähitukkuri aina läheltä. Hyvää Patulta PALVELUTUKKURIEN ASIAKASLEHTI MAALIS-HUHTIKUU 2017 Kasvistalo APETIT on jo valmiiksi mukana kasviruokatrendissä & PATU lähiruoka PALVELUTUKUT ESITTÄYTYVÄT patun 20-vuotisjuhlan kunniaksi

Lisätiedot

TUOTEKATALOGI AMMATTILAISTEN KÄSISTÄ PARASTA PÖYTÄÄN

TUOTEKATALOGI AMMATTILAISTEN KÄSISTÄ PARASTA PÖYTÄÄN TUOTEKATALOGI AMMATTILAISTEN KÄSISTÄ PARASTA PÖYTÄÄN 2 LAATUA JA AMMATTITAITOA Turkulainen, vuonna 1968 perustettu Kaivon Liha Kaunismaa Oy / Well Beef Ltd on kasvanut yli 50 vuoden aikana ansiokkaasti

Lisätiedot

PRETZELIT. L = laktoositon VL = vähälaktoosinen M = maidoton K = kananmunaton S = soijaton P = pähkinätön

PRETZELIT. L = laktoositon VL = vähälaktoosinen M = maidoton K = kananmunaton S = soijaton P = pähkinätön PRETZELIT Aidot saksalaiset pretzelit Pretzelit ovat perinteisiä suolaisia leivonnaisia, joita on valmistettu ssa vuosisatojen ajan. Ne ovat edullisia ja helposti mukaan otettavia välipaloja, jotka sopivat

Lisätiedot

Saaristolaisleipä ja jääkellarin lohi

Saaristolaisleipä ja jääkellarin lohi Saaristolaisleipä ja jääkellarin lohi Jääkellarin lohi n. 500 g lohifile 1 litra vettä 1 dl merisuolaa 1 rkl sokeria Kiehauta vesi. Lisää suola ja sokeri, sekoita kunnes ne ovat täysin liuenneet. Jäähdytä

Lisätiedot

Kespro / Kesko. Tuotekoodi. AMLEMON Paino. 80 g Myyntierä. Erikoisruokavalio. Keksit ja leivonnaiset EAN Tukkupakkauksen EAN

Kespro / Kesko. Tuotekoodi. AMLEMON Paino. 80 g Myyntierä. Erikoisruokavalio. Keksit ja leivonnaiset EAN Tukkupakkauksen EAN KESPRO - KESKO Kespro / Kesko AMERICAN MUFFIN SITRUUNA-UNIKONSIEMENMUFFINSSI Tämä herkullinen sitruunan makuinen annospakattu muffinssi, jossa mukana unikonsiemeniä. Tämä sitruunamuffinssi on yksi Amerikan

Lisätiedot

Paljon erilaisia hedelmiä ja vihanneksia eurolla!

Paljon erilaisia hedelmiä ja vihanneksia eurolla! VARKAUS_10/18 TUORE_10/18 Paljon erilaisia hedelmiä ja vihanneksia eurolla! PERUNA 2 kg (2,00/kg) PORKKANA 1 kg KIRSIKKA- TOMAATTI 250 g (4,00/kg) Espanaja PINAATTI, RUCOLA tai ORIENTAL MIX 100 g (10,00/kg)

Lisätiedot

TORINO KAURAMAKARONI TUO KUITUA JA MAKUA PASTARUOKIIN!

TORINO KAURAMAKARONI TUO KUITUA JA MAKUA PASTARUOKIIN! TORINO KAURAMAKARONI TUO KUITUA JA MAKUA PASTARUOKIIN! HÄVIKKIPÄIVÄN HERKKUMUNAKAS ANNOSMÄÄRÄ: 12 ANNOSKOKO: 350 G MUNAKASMASSA: 1,400 kg kokomunamassaa 0,500kg maitoa 0,500kg Koskenlaskija sulatejuustoa

Lisätiedot

Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet Kausi

Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet Kausi Patu-palvelutukkurien kampanjatuotteet Kausi 9 12 2017 Patu Palvelutukkurit Syksyn huikeimmat tarjoukset! Patu-lähitukkuri aina läheltä. Juhlavuosi on jo pitkällä Vuoteen on mahtunut monenlaisia tapahtumia,

Lisätiedot

Menestyksesi reseptit

Menestyksesi reseptit Menestyksesi reseptit Syyskuu joulukuu 2014 UUTUUS Fazer Vanilja-kardemummapulla 60 x 80 g Kaivattua vaihtelua pullavalikoimaan Runsaasti vaniljaa ja perinteistä kardemummaa Vanilja-kardemummapullassa

Lisätiedot

Kastike houkuttelee ruoan maut esiin

Kastike houkuttelee ruoan maut esiin Kastike houkuttelee ruoan maut esiin 28 TEEMA NOVA 5 2011 Tärkeä osa ateriaa on kastike, jota tarjotaan erilaisten lisäkkeiden kera sellaisenaan tai käytetään mm. laatikko-, pata-, muhennos- tai keittoruokien

Lisätiedot

Atria Broilerin paistileike 500 g merisuola ja UUTUUS broilerin grillileike 450 g lempeä guajillo-chili (7,18-7,98/kg)

Atria Broilerin paistileike 500 g merisuola ja UUTUUS broilerin grillileike 450 g lempeä guajillo-chili (7,18-7,98/kg) VK 4/16, KAAKKOIS-SUOMI Tavallista parempi Ruokakauppa we Grilled food 449 Valio Oltermanni kermajuustot 900 g-1 (4,49-4,99/) Snellman Poaan fileepihvit 4 /40-480 g (6,3-7,1/) 99 1595 Takuumurea naudan

Lisätiedot

ROBERTS HILLOT, MARMELADIT JA VÄLIPALATUOTTEET

ROBERTS HILLOT, MARMELADIT JA VÄLIPALATUOTTEET ROBERTS HILLOT, MARMELADIT JA VÄLIPALATUOTTEET ROBERTS BERRY SMOOTHIE NATURAL Robertsin marjasmoothieissa on marjojen kaikki parhaat ominaisuudet helposti nautittavassa muodossa. Smoothiet on valmistettu

Lisätiedot

MENU. Tapaksia. Oliivit Marinoituja Kalamata-oliiveja 3,70

MENU. Tapaksia. Oliivit Marinoituja Kalamata-oliiveja 3,70 MENU Tapaksia Bistro Bayn tapaksista löytyy kotoisia makuja, mutta herkkuja myös tapasten kotikonnuilta Espanjasta. Me Bistrolaiset rakastetaan Espanjassa mennä tapastelemaan ja jakaa tapakset pöydän kesken,

Lisätiedot