PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Kirkkoneuvosto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 1 Kirkkoneuvosto 26.09.2012"

Transkriptio

1 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen Ismo x Majuri Kaisaliisa x Markkanen Marja Liisa x Reponen Aarno x Puheenjoht. Castrén Helena kirkkoherra Sihteeri Unto Pasanen talouspäällikkö Muut saapuvilla olleet: Auvinen Marketta Luukkonen Asta kirkkovaltuuston puheenjohtaja kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja ALKUTOIMET Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen ja piti alkuhartauden. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävillä pito Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Marja Liisa Markkanen ja Aarno Reponen. Pöytäkirja päätettiin pitää nähtävänä kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikoina maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 10-13, mistä ilmoitetaan seurakunnan ilmoitustaululla Työjärjestyksen hyväksyminen Kokouksen työjärjestykseksi hyväksyttiin esityslista päätösehdotuksineen.

2 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ KÄSITELLYT ASIAT 47 HAUTAUSMAAKATSELMUS Hautaustoimen ohjesäännön 16 :n mukaan kirkkoneuvosto huolehtii siitä, että hautausmaan ja sillä olevien rakennusten katselmus suoritetaan vuosittain. Katselmuksessa päätetään toimenpiteistä, joihin hautausmaan hoidosta vastaavan viranhaltijan tekemät esitykset sekä tehdyt havainnot antavat aihetta. Erityisesti katselmuksessa todetaan, 1) onko hautaustoimen ohjesääntöä ja vahvistettua hautausmaan käyttösuunnitelmaa noudatettu; 2) onko hautakirjanpito yhtäpitävä hautausmaalla suoritettujen toimenpiteiden kanssa; 3) onko yksityisiä hautoja kunnostettu ja hoidettu ohjesäännön mukaisesti; 4) onko seurakunnan huolehtimien hautojen hoito ollut sopimusten ja annettujen määräysten mukaista. Katselmuksesta laaditaan pöytäkirja. kirkkoneuvosto toimittaa hautausmaan katselmuksen ja laatii katselmuksesta erillisen pöytäkirjan. hyväksyi esityksen. 48 MAANVUOKRASOPIMUS TUULISAIMAA OY:N KANSSA Lappeenrantalainen TuuliSaimaa Oy on tuulivoiman rakentamiseen ja kehittämiseen keskittyvä suomalaisomisteinen yhtiö. Yhtiö on rakentamassa tuulivoimapuistoja tällä hetkellä muun muassa Lappeenrantaan ja Ruokolahdelle. Yhtiö on lähestynyt myös Puumalan kuntaa ja seurakuntaa tavoitteenaan rakentaa yhteensä noin kymmenkunta voimalaa Pirttimäen alueelle sekä kuntakeskuksen koillispuolelle. Tuulipuistojen rakentaminen edellyttää tuulivoimakaavan laatimista alueelle. TuuliSaimaa kustantaa hankkeesta aiheutuvat kaavoituskustannukset. Alustavan sijoittelun mukaan seurakunnan omistamille maa-alueille sijoitettaisiin kolme tuulivoimalaa. Voimaloiden tarkka sijoittelu määräytyy alueella suoritettavien tuulimittausten perusteella. Mikäli hanke etenisi ripeästi, voitaisiin voimaloiden rakentaminen aloittaa jo ensi vuoden aikana. Alustavan sijoittelun mukaiset rakennuspaikat ovat seurakunnan osalta metsätalouskäytössä.

3 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Kunkin voimalan tarvitsema vuokra-alue on noin puoli hehtaaria. Vuokra-aika on 30 vuotta. Kaavoituksen yhteydessä selvitetään yksittäisten voimaloiden vaikutukset lähiympäristölleen. Vuokrasopimuksessa on sovittu, että voimalapaikasta maksetaan vuokraa 3300 euroa/vuosi sekä lisäksi voimalan tehoon perustuvaa vuokraa 1500 euroa/mw. Mikäli voimaloiden teho on noin 3 MW, saisi seurakunta kolmesta voimalatontista vuosittain vuokratuloja euroa. Vuokranmaksu alkaa yhtiön saatua rakennusluvat tuulivoiman rakentamiseen. Vuokratulon lisäksi kunta saisi voimaloista kiinteistöverotuloja. kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi maanvuokrasopimuksen muutoksia. Lopullinen sijainti- ja asemapiirros tuodaan sen valmistuttua kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi. hyväksyi esityksen. Kirkkovaltuusto esittää kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi maanvuokrasopimuksen muutoksia. Lopullinen sijainti- ja asemapiirros tuodaan sen valmistuttua kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi. Kirkkovaltuusto hyväksyi esityksen Päätös alistetaan Mikkelin hiippakunnan tuomiokapitulin vahvistettavaksi. Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli käsitteli asiaa ja jätti kirkkovaltuuston päätöksen vahvistamatta, koska sopimuksen ehdot eivät kapitulin mielestä olleet seurakunnan kannalta riittävän tarkoituksenmukaisia. Talouspäällikkö laatii uuden sopimusluonnoksen, jossa tuomiokapitulin käsittelyssä esille tulleet asiat on korjattu. Sopimus ja asia esitetään kokouksessa. Tuulisaimaa Oy on tehnyt alustavia kartoituksia ja laskelmia sekä havainnekuvia tuulivoimaloiden sijoittamisesta. Näiden perusteella yhtiö on ilmoittanut, että seurakunnan omistamille maa-alueille sijoitettaisiin kaksi tuulivoimalaa.

4 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Talouspäällikkö ilmoitti olevansa esteellinen tämän pykälän ajan ja poistui kokouksesta. Sihteerinä toimii puheenjohtaja. Puheenjohtaja esitti, että esittää kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi maanvuokrasopimuksen TuuliSaimaa Oy:n kanssa liitteen mukaisena. Lopullinen sijaintija asemapiirros tuodaan sen valmistuttua kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi. päätti jättää maanvuokrasopimuksen TuuliSaimaan kanssa pöydälle tässä kokouksessa, koska jäsenillä ei ollut riittävän ajoissa sopimusta katsottavana ja tuomiokapitulin päätös ja perustelut edellisen sopimuksen hylkäämisestä selvitettiin vasta kokouksessa. 49 Talouspäällikkö ilmoitti olevansa esteellinen tämän asian valmistelussa ja käsittelyssä, ja poistui kokouksesta tämän pykälän käsittelyn ajaksi. Valmistelijana, esittelijänä ja sihteerinä toimii puheenjohtaja. TuuliSaimaa on tarkentanut vuokrasopimustaan ja on edelleen halukas vuokraamaan seurakunnalta maata Hiekkaranta nimisestä tilasta. Kirkkovaltuusto hyväksyi yksimielisesti kokouksessaan vuokrasopimuksen, jota Tuomikapituli ei kuitenkaan vahvistanut vedoten muun muassa siihen, että seurakunta sitoo maaomaisuutensa vuosiksi etukäteen yhtiön käyttöön mittauksia varten vaikka ei saakaan kyseisestä ajasta vuokratuottoa. TuuliSaimaa on uudessa vuokrasopimuksessaan tarjoutunut maksamaan 100 euroa vuokraa vuodessa siihen asti kun tuulivoimalat aloittavat toimintansa. Perustelut vuokraushankkeesta luopumiseksi: 1. Seurakunta on myynyt vuokrattavan alueen lähistöltä vuonna 2006 yhteensä 13 asunto- ja vapaa-ajan tonttia metsätilasta. Voidaan olettaa, että ostajat ovat olleet yleisen metsämyyntikäytännön vuoksi hyvässä uskossa eikä heillä ole ollut syytä olettaa, että kyseistä metsätilaa otettaisiin teollisuuskäyttöön. 2. Paikkakunnan elinkeinotoiminnasta huolehtiminen ei ole seurakunnan ensisijainen tehtävä. 3. Edellisessä sopimuksessa suunniteltu kolme tuulivoimalaa vähenee kahteen ja vähentää siten myös seurakunnan saamaa suhteellisen pientä vuokratuloa vuositasolla mahdollisiin haittoihin nähden. 4. Vuokrattava alue sijaitsee erittäin lähellä kirkonkylän asutustaajamaa ja on ollut paikkakunnan suosittu ulkoilu- ja marjastuspaikka. Seurakunta saa myös mahdollisuuden edelleen käyttää omistamaansa tilaa metsätalouskäyttöön.

5 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Mikkelin hiippakunnan tuomiokapituli käsitteli asiaa ja jätti kirkkovaltuuston päätöksen vahvistamatta, koska sopimuksen ehdot eivät kapitulin mielestä olleet seurakunnan kannalta riittävän tarkoituksenmukaisia. Lisäksi tuomiokapitulin hylkäävässä lausunnossa ja ostaneiden valituskirjeissä seurakunnalle ilmeni näkökohtia, joista ei edellistä päätöstä tehdessä tiedetty. Puheenjohtaja esitti, että kirkkoneuvosto päättää, ettei se esitä kirkkovaltuustolle Hiekkaranta nimisestä metsätilasta maa-aluetta vuokrattavaksi kahden tuulivoimalan sijoituspaikaksi TuuliSaimaalle. Keskustelun kuluessa Pentti Kantola teki vastaehdotuksen, jota Kaisaliisa Majuri kannatti: esittää kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi maanvuokrasopimuksen muutoksia. Puheenjohta totesi, että on tehty kannatettu vastaehdotus, joten asiasta on äänestettävä. Äänestystavaksi päätettiin avoin nimenhuutoäänestys, jossa puheenjohtajan ehdotusta kannattavat äänestävät JAA ja Kantolan ehdotusta kannattavat EI. Suoritetussa äänestyksessä JAA äänesti puheenjohtaja ja EI äänestivät Kantola, Kiljunen, Majuri, Markkanen ja Reponen Puheenjohtaja totesi, että Pentti Kantolan esitys voitti äänin 5-1 esittää kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi maanvuokrasopimuksen muutoksia. Puheenjohtaja jätti eriävän mielipiteensä kirjattavaksi pöytäkirjaan. 49 ILKKA ENKOVAARAN OSTOTARJOUS MÄÄRÄALASTA Puumalan seurakunta on myynyt Hiekkaranta nimisestä kiinteistöstä 0,7990 ha määräalan Ljudmila Rumjantseva-Enkovaaralle vakituisen asunnon tontiksi. Enkovaarat ovat rakentaneet tontille asuintalon, joka on toistaiseksi ollut vapaa-ajan asuntona. Enkovaarat tarjoutuvat ostamaan n 2200 m2 määräalan tonttinsa vierestä lisämaaksi. Pe-

6 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ rusteluina heillä on, että aikovat rakentaa venepaikan tontilleen. Maastollisesti venepaikka tulisi lahdenpoukamaan, joka tulisi lisämaan myötä kokonaan Enkovaarojen omistukseen. Esityslistan liitteenä on kartta lisämaasta. Ko. alueeseen sisältyy rantaviivaa n 50 m ja se on kaavassa maa- ja metsätalousaluetta, jolla ei ole rakennusoikeutta. Alue on pieni, kallioinen ja sijaitsee lähellä rantaa, joten metsätaloudellissti alue on seurakunnan kannalta merkityksetön kirkkoneuvosto päättää laittaa ko. määräalan myyntiin ja päättää pyytää lausunnon ja hinta-arvion kiinteistökauppoihin perehtyneeltä asiantuntijalta. hyväksyi esityksen. 50 ILMOITUSASIAT Talousraportti Talouspäällikkö esitteli rahatilanteen ja elokuun lopun toteutumaraportit. Tilintarkastaja Osmo Aallon seloste välitarkastuksesta kirkkoneuvosto merkitsee ilmoitusasiat tiedokseen. hyväksyi esityksen. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Valitusosoitus ja oikaisuvaatimusohjeet liitetään pöytäkirjaan. Pöytäkirjan vakuudeksi Helena Castrén puheenjohtaja Unto Pasanen sihteeri

7 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Olemme tänään tarkastaneet edellä olevan pöytäkirjan Puumalassa 26 syyskuuta 2012 Marja Liisa Markkanen pöytäkirjantarkastaja Aarno Reponen pöytäkirjantarkastaja Pöytäkirja ja siihen liitetty valitusosoitus on pidetty yleisesti nähtävänä Puumalan seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikoina maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 10-13, mistä on ilmoitettu seurakunnan ilmoitustaululla Helena Castrén kirkkoherra

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 1 Kirkkovaltuusto 17.10.2012

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 1 Kirkkovaltuusto 17.10.2012 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona klo 18.00-19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 Kirkkovaltuusto 09.05.2012

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 Kirkkovaltuusto 09.05.2012 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona klo 19.00 21.02 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Särkiranta, Koskenseläntie 199 Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Kirkkoneuvosto 13.05.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Kirkkoneuvosto 13.05.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.00 Paikka: Lamminniemen kappeli Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 Kirkkoneuvosto 12.06.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 Kirkkoneuvosto 12.06.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.50 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Castrén Helena, kirkkoherra Hämäläinen Sari Kantola

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 1 Kirkkoneuvosto 15.08.2012

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 1 Kirkkoneuvosto 15.08.2012 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.15 Paikka: Särkiranta, kokoontumisrakennus Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Karjalainen Esa Markkanen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 - Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Varapj Kiljunen Ismo Majuri

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 1 Kirkkoneuvosto 12.10.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 1 Kirkkoneuvosto 12.10.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.05 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 1 Kirkkoneuvosto 04.05.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 1 Kirkkoneuvosto 04.05.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.30 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 Kirkkoneuvosto 27.08.2014

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 Kirkkoneuvosto 27.08.2014 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Castrén Helena, kirkkoherra Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2011 1 Kirkkoneuvosto 23.02.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2011 1 Kirkkoneuvosto 23.02.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 19.00 19.45 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Kiljunen Ismo

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.25 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2012 1 Kirkkoneuvosto 25.01.2012

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2012 1 Kirkkoneuvosto 25.01.2012 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2012 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.05 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Torstai klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 20.09.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.09.2016-27.10.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2011 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona klo 19.00 19:15 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 1 Kirkkoneuvosto 20.07.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 1 Kirkkoneuvosto 20.07.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 19.00 21.06 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Castrén Helena, kirkkoherra Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Tiistaina klo 19.30 19.43 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona klo 18.00 18.37 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1 Kirkkoneuvosto 29.05.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1 Kirkkoneuvosto 29.05.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.15 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18:27 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Aika Keskiviikko 5.7.2017 kello 16.00 18.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Rossi

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Kirkkoneuvosto 22.01.2014

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Kirkkoneuvosto 22.01.2014 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.06 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Mällinen Tiina-Mari, vs. kirkkoherra Hämäläinen Sari

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkovaltuusto 20.05.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkovaltuusto 20.05.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikona klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 1 Kirkkoneuvosto 12.12.2012

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 1 Kirkkoneuvosto 12.12.2012 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00-19.30 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2013 1 Kirkkoneuvosto 28.08.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2013 1 Kirkkoneuvosto 28.08.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.27 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.30 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 Kirkkoneuvosto 18.05.2016

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 Kirkkoneuvosto 18.05.2016 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18:50 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 1 Kirkkoneuvosto 16.03.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 1 Kirkkoneuvosto 16.03.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 19.00 - Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen Ismo

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kirkkovaltuusto 07.01.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kirkkovaltuusto 07.01.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikona klo 18.00 18.25 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 18.00 20.40 Paikka Kirkko, hautausmaa ja virastotalo Läsnä Petteri Hämäläinen vt. kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.50 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 Kirkkovaltuusto 29.06.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 Kirkkovaltuusto 29.06.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikona klo 18.00 19:45 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 9/2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 9/2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 9/2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 18.10.2017 Kokousaika Keskiviikko 18.10.2017 klo 15 16.50 Kokouspaikka Asikkalan hautausmaa, Kappelitie 20 Läsnä Muut osallistujat Ala-Hemmilä,

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1 Kirkkoneuvosto 07.09.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1 Kirkkoneuvosto 07.09.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.00 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.47 Paikka: Seurakuntakoti, alakerran kahvio Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2011 1 Kirkkoneuvosto 02.11.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2011 1 Kirkkoneuvosto 02.11.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.28 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.25 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 1 Kirkkoneuvosto 25.09.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 1 Kirkkoneuvosto 25.09.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.12 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Castrén Helena, kirkkoherra Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2010 Kirkkoneuvosto 1.9.2010 82 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2010 KOKOUSAIKA keskiviikko 1. päivänä syyskuuta 2010 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo, takasali Sari Heiskanen Tuula Kauppinen,

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Mällinen Tiina-Mari, vs. kirkkoherra Hämäläinen Sari

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2011 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona klo 18.00 19.02 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00-19.00 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 Kirkkoneuvosto 04.12.2014

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 Kirkkoneuvosto 04.12.2014 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 03.12.2014 klo 17.00 18:08 Paikka: Ravintola Sahanlahti, Kokoustila Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Castrén Helena, kirkkoherra

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.50 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Huhtinen Kaija

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.28 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7 / (6) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7 / (6) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7 /2015 1 (6) KOKOUSAIKA 1.9.2015 klo 16 19.05 Pötönkankaan hautausmaalla katselmus ja sen jälkeen kokous KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Kirkkoneuvosto 19.02.2014

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Kirkkoneuvosto 19.02.2014 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.30 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Mällinen Tiina-Mari, vs. kirkkoherra Hämäläinen Sari

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Perjantaina klo 15.00 15.25 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Kirkkoneuvosto 21.05.2014

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Kirkkoneuvosto 21.05.2014 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Karjalainen Esa Kantola Pentti, kn

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 1 Kirkkoneuvosto 16.04.2014

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 1 Kirkkoneuvosto 16.04.2014 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.45 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henttonen Raija, vs. kirkkoherra Hämäläinen Sari

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.10 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5) Kirkkovaltuusto 6.8.2018 1(5) Aika Maanantaina 6.8.2018 klo 18.00 18.37 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho Hanhisalo, Jorma, varapuheenjohtaja Hellsten, Jaana Hänninen, Jyrki

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 Kirkkoneuvosto 20.02.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 Kirkkoneuvosto 20.02.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.12 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta x Huhtinen Kaija x Immonen Paavo

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona klo 18.00-19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00-19.51 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Huhtinen Kaija

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kappelineuvosto/hautausmaakatselmus

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kappelineuvosto/hautausmaakatselmus 1 /hautausmaakatselmus KAPPELINEUVOSTON KOKOUS/HAUTAUSMAAKATSELMUS Aika keskiviikkona klo 17.00 18.30 Paikka Virolahden hautausmaa ja Pitäjäntupa läsnä/poissa Osallistujat Koivunen Anne kappalainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 Kappelineuvosto/hautausmaakatselmus

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 Kappelineuvosto/hautausmaakatselmus 1 /hautausmaakatselmus KAPPELINEUVOSTON KOKOUS/HAUTAUSMAAKATSELMUS Aika maanantai klo 17.00 19:30 Paikka Virolahden hautausmaa ja Pitäjäntupa läsnä/poissa Osallistujat Koivunen Anne kappalainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 1 Kirkkoneuvosto 26.01.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 1 Kirkkoneuvosto 26.01.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 19.00 20.25 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Kiljunen Ismo

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA LISTA 1/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 09.01.2019 klo 18.00 - Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.30 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kappelineuvosto/hautausmaakatselmus

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kappelineuvosto/hautausmaakatselmus 1 /hautausmaakatselmus KAPPELINEUVOSTON KOKOUS/HAUTAUSMAAKATSELMUS Aika tiistai klo 14.00 16.00 Paikka Virolahden hautausmaa ja Pitäjäntupa läsnä/poissa Osallistujat Karvonen Taina vt. kappalainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2015 KIRKKOVALTUUSTO

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2015 KIRKKOVALTUUSTO JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2015 Kokousaika 17.12.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 38 Kokouksen avaus 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 40 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 18.07.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 24.7.2017 25.8.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä. Aira Pöllänen Marjo Ruokolainen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä. Aira Pöllänen Marjo Ruokolainen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona klo 19.00 20.20 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 Kirkkoneuvosto 22.04.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 Kirkkoneuvosto 22.04.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.15 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 1 Kirkkoneuvosto 09.12.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 1 Kirkkoneuvosto 09.12.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.25 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 04.09.2013 7/2013. Raappana Tauno jäsen Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 04.09.2013 7/2013. Raappana Tauno jäsen Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 04.09.2013 7/2013 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 04.09.2013 1 Aika Keskiviikkona 04.09.2013 klo 16.00 19.15 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkoneuvosto 11.03.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkoneuvosto 11.03.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.09 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa läsnä varajäsen Karjalainen Esa x Lappalainen

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 sivu Enonkosken kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 sivu Enonkosken kappelineuvosto Enonkosken kappelineuvosto 22.08.2016 1 Kokousaika 22.08.2016 klo 17.00 - Paikka Enonkosken seurakuntatoimisto Läsnä x puheenjohtaja Pekka Auvinen x aluekappalainen Touko Ahokas x jäsen Heikki Kylliäinen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto 19.8.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto 19.8.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 19.8.2014 klo 17.30 18.40 Paikka Tarinmaan seurakuntatalo Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 Kirkkoneuvosto 22.02.2012

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 Kirkkoneuvosto 22.02.2012 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 19.00 20.25 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 85 Kirkkoneuvosto 8/2010 08.12.2010

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 85 Kirkkoneuvosto 8/2010 08.12.2010 85 83 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkoneuvosto 08.12.2010 83 Kokouskutsu asialistoineen on toimitettu kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2018. Gammelin Pertti Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen Mäki Emma-Maria varajäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2018. Gammelin Pertti Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen Mäki Emma-Maria varajäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 21.08.018 6/2018 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 21.08.2018 1 klo 16.00 16.50 Pello seurakuntakoti Jäsenet Pieskä Aino puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin Pertti

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 14.1.2019 klo 17.30 18.00 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri Kirkkoneuvosto 9.8.2017 74 Kokousaika: Keskiviikko 9.8.2017 klo 18.00 20.45 N:o 08/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 80-89 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 KIRKKOVALTUUSTO

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 KIRKKOVALTUUSTO JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 Kokousaika 04.01.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 Kirkkoneuvosto Aika 7.8.2012 klo 16.00 18.42 Paikka Tarinmaan seurakuntatalo ja hautausmaa Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Lintumäki Aki varajäsen Kautto Kaisa jäsen, ei osallistunut 93 käsittelyyn Kiukkonen Sirpa

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 15. päivä helmikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 19 Kokouksen avaus 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pöytäkirja 2/2010 16.6.2010 1. Aika Keskiviikko 16. päivänä kesäkuuta 2010 klo 19.00 19.55

Pöytäkirja 2/2010 16.6.2010 1. Aika Keskiviikko 16. päivänä kesäkuuta 2010 klo 19.00 19.55 Pöytäkirja 2/2010 16.6.2010 1 Aika Keskiviikko 16. päivänä kesäkuuta 2010 klo 19.00 19.55 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Tuokko Reijo puheenjohtaja Halvars Raimo Heikkilä Juha-Matti Hietanen Helena Kankaanpää

Lisätiedot

HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTO Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi

HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTO Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 29.8.2018 klo 18.00 18.27 Paikka Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, 41520 Hankasalmi Osallistujat Gustafsson

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19 kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19 Kokousaika: Keskiviikko 15.4.2015 klo 16.30 18.50 Kokouspaikka: Kerimäen seurakuntakoti Saapuvilla olleet jäsenet: Lamberg Jani, puheenjohtaja Hannonen Tapani, vara puh.joht.

Lisätiedot