Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry. Toimintakertomus 2013

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry. Toimintakertomus 2013"

Transkriptio

1 Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry Toimintakertomus 2013 TOIMINNAN TARKOITUS JA TAVOITTEET Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry:n sääntöjen mukaan seuran toiminnan tarkoitus on edistää urheilun ja erilaisten liikuntamuotojen harrastusta, terveitä elämäntapoja, kehittää kulttuuri- ja nuorisotyötä sekä edistää tasa-arvoa ja kansainvälistä yhteistoimintaa. MONIPUOLINEN JA JÄSENIÄ PALVELEVA TOIMINTA Vuosi 2013 oli seuran yhdestoista toimintavuosi. Seuran toiminta on tuonut kaivatun lisän voimakkaasti kasvavan Aviapoliksen suuralueen (mm. Pakkala, Tammisto, Ylästö) liikuntapalvelujen tarjontaan ja vakiinnuttanut asemansa laadukkaana liikuntaharrastuksen järjestäjänä. Hallituksen asettamien suuntaviivojen mukaisesti voimistelu on mahdollista aloittaa perheliikuntaryhmissä, lasten jumppakouluissa ja esivalmennusryhmissä, ja myöhemmin valita harrastamisen ja kilpailuun tähtäävien ryhmien välillä. Esivalmennus- ja valmennusryhmien toiminta pohjautuu Suomen Voimisteluliiton Voimistelijan polkuun, joka toimii valmentajien työkaluna eri-ikäisten voimistelijoiden valmennuksessa lapsuusvaiheesta kohti huippuvaihetta. Toiminta keskittyi vuonna 2013 Pakkalaan Veromäen koululle, jossa harrastustoimintaa tarjottiin viikon jokaisena päivänä. Lisäksi toimintaa järjestettiin Helsinge Skolan liikuntasalissa Helsingin pitäjän kirkonkylällä sekä Pointin (Pakkalan oppimis- ja informaatiotalo) liikuntatiloissa Pakkalassa. TOIMINNAN KEHITYS Seurassa pidettyjen voimistelutuntien määrä kasvoi edellisestä vuodesta, ja etenkin harrasteryhmien voimistelijoiden viikkoharjoitusmäärä kasvoi. Seuran tavoitteiden näkökulmasta kokonaisliikuntamäärän kasvaminen yksittäisillä harrastajilla oli erittäin hieno asia. Seuran liikuntaryhmissä harjoitteli vuoden aikana yli 300 harrastajaa. LAADUKASTA TOIMINTAA JA HAUSKAA HARRASTAMISTA Seurassa on toiminut vuoden 2013 aikana 20 ohjaajaa/valmentajaa. Seuran voimistelun valmennus- ja harrastetoiminnan organisoinnista on vastannut valmennuspäällikkö Terhi Neuvonen yhdessä hallituksen kanssa. Tärkeänä on ollut edelleen, että liikuntaharrastus olisi lapsille hauska ja motivoiva, ja että he harrastuksensa avulla saisivat kipinän elinikäiseen liikunnan harrastamiseen.

2 SEURAN KOULUTUSTOIMINTA Toiminnan laadun varmistamiseksi ja kehittämiseksi seura takaa valmentajille vuosittaisen mahdollisuuden osallistua Suomen Voimisteluliiton ohjaaja- ja tuomarikoulutuksiin. Seuran valmentajat ja ohjaajat ovat vuoden aikana kouluttautuneet sekä Suomen Voimisteluliiton valmentajien/ohjaajien että tuomareiden kursseilla/koulutuksilla. Seuran nuoret ohjaajat osallistuivat lisäksi vuoden aikana osana sisarseuransa Elisen huippuseuraprojektia jumppakouluohjaajakoulutuksiin, jotka olivat myös avoimia täydennyskoulutustilaisuuksia Eliseseurojen kaikille valmentajille. Vuoden 2013 aikana ohjaajat ja valmentajat osallistuivat aktiivisesti seuran toiminnan arviointiin ja kehittämiseen. Diana Hietapakka aloitti syyskuun alussa kaksivuotisen oppisopimuskoulutuksen liikunnanohjaajaksi Elise - Vantaalla. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Kisakallion urheiluopiston kanssa. HARRASTELIIKUNTA Elise - Vantaa tarjosi vuoden aikana mahdollisuuksia harrastaa monipuolisesti voimistelua: rytmistä- ja/tai joukkuevoimistelua erilaisissa ryhmissä unohtamatta perheliikuntaa. Ryhmissä on ollut mahdollisuus tutustua voimistelutoimintaan, löytää voimistelu omaksi harrastuksekseen ja kehittyä voimistelun perustaidoissa sekä välineellä että ilman. Kevätkaudella 2013 Elise - Vantaan salivuoroilla harjoitteli 16 lasten ja nuorten voimisteluryhmää: v., rytmisen voimistelun harrastekilparyhmä, 2 x viikossa v., rytmisen voimistelun harrasteryhmä 1 2 x viikossa 3 4-v. jumppakoulu / satuvoimistelu (lauantaisin) 3 4-v. tytöt jumppakoulu / satuvoimistelu (tiistaisin) 4 5-v. pojat, jumppakoulu / temppujumppa 5 7-v. jumppakoulu / rytminen voimistelu + joukkuevoimistelu 8 10-v. jumppakoulu / rytminen voimistelu + joukkuevoimistelu 8 11-v. jumppakoulu / joukkuevoimistelu + rytminen voimistelu, 2 x viikossa Ariel, joukkuevoimistelun esivalmennusryhmä v syntyneille tytöille esivalmennuksen jatkoryhmä jv / rv v syntyneille tytöille, 2 3 x viikossa liikuntakerho (projekti) rytmisen voimistelun esivalmennusryhmä v syntyneille tytöille, 2 x viikossa valmennusryhmä Hopeatähdet 3 4 x viikossa valmennusryhmä Kultasiivet 4 5x viikossa valmennusryhmä Syrenia 4 x viikossa perheliikunta: 2 4-vuotias lapsi ja aikuinen perheliikunta: 4 7-vuotias lapsi ja aikuinen

3 Syyskauden alusta ryhmäjakoja tarkennettiin vastaamaan kysyntää. Lasten, nuorten ja perheliikunnan ryhmiä toimi yhteensä 16 myös syyskaudella. Ryhmien harjoitusmäärät vaihtelivat yhdestä kerrasta neljään kertaa viikossa. Lasten esivalmennusryhmien määrää syyskaudella 2013 lisättiin, samoin perustettiin harrastekilparyhmät Rubiinit ja Sinisafiirit osana seuran valmennusjärjestelmän kehittämistä. 3 4-v. tytöt jumppakoulu 5 6-v. pojat, jumppakoulu / temppujumppa 5 7-v. jumppakoulu / rytminen voimistelu + joukkuevoimistelu, 8 10-v. jumppakoulu / rytminen voimistelu + joukkuevoimistelu 9 12-v., rytmisen voimistelun harrastekilparyhmä, Sinisafiirit, 2 3 x viikossa Ariel, joukkuevoimistelun esivalmennusryhmä v syntyneille tytöille joukkuevoimistelun esivalmennusryhmä Nasut v syntyneille tytöille, 1 x viikossa joukkuevoimistelun esivalmennusryhmä Tikrut v syntyneille tytöille, 1 3 x viikossa nuorten harrastekilparyhmä Rubiinit, 2 3 x viikossa rytminen voimistelu harrasteryhmä v. tytöille 1 x viikossa rytmisen voimistelun esivalmennusryhmä v syntyneille tytöille 1 2 x viikossa rytmisen voimistelun valmennusryhmä Hopeatähdet 3 4 x viikossa joukkuevoimistelun valmennusryhmä Syrenia 4 x viikossa perheliikunta: 2 4-v. lapsi ja aikuinen 1 x viikossa perheliikunta: 4 6-v. lapsi ja aikuinen 1 x viikossa VALMENNUS- JA KILPAILUTOIMINTA Rytmisen voimistelun ja joukkuevoimistelun esi- ja valmennusryhmiä on vuoden 2013 aikana toiminut yhteensä kuusi. Näissä ryhmissä on lähes 80 tavoitteellisesti harjoittelevaa voimistelijaa. Esivalmennusryhmien voimistelijat ovat harjoitelleet 1 2 kertaa viikossa ja valmennusryhmien voimistelijat 3 5 kertaa viikossa. Valmennusryhmien voimistelijat harjoittelevat viikkoa vuodessa ryhmästä riippuen. Veromäen koulu toimi pääasiallisena valmennusryhmien harjoituspaikkana vuonna Ainoastaan kesäkaudella harjoitukset järjestettiin Pointissa, koska Veromäen koulun salia ei ollut mahdollista käyttää koulun ollessa suljettuna. Veromäen koulun säännölliset neljän päivän mittaiset harjoitusvuorojen peruutukset aiheuttivat paljon haasteita harjoitusten järjestämisessä vuoden aikana. Veromäen koulun liikuntasali on ollut hyvä harjoittelutila tähän saakka, koska siellä on käytössä voimistelumatto. Pulaa tilasta oli kuitenkin kaudella 2013 päivittäin, kun salissa harjoitteli samanaikaisesti usein jopa voimistelijaa.

4 Valmennusryhmien harjoitusohjelmaan on lajiharjoittelun lisäksi kuulunut balettia. Baletinopetukseen Veromäen koulun sali on ollut välttävä, sillä puolapuut ovat hajautuneena ympäri salia eikä salissa ole baletinopetuksessa oleellista tankoa eikä peilejä. Tulevaisuudessa seuran tavoitteena on saada harjoitusvuoroja Pointista, jossa on suuremman salitilan lisäksi myös balettivalmennukseen erinomaiset olosuhteet. PELISÄÄNNÖISTÄ POHJA YHTEISILLE SOPIMUKSILLE Jumppakoulu- ja harrasteryhmissä on käyty Nuoren Suomen mallin mukaisia pelisääntökeskusteluja. Keväällä ja syksyllä on järjestetty valmennusryhmien vanhemmille vanhempainiltoja, joissa on ollut lajiesittelyä, seuran toiminnan ja huippuvoimistelijan urapolun esittelyä sekä kerrottu tarkemmin ryhmien tavoitteista. Syksyllä 2013 aloitettiin myös harrastekilparyhmien vanhempainillat, joita on tarkoitus järjestää tulevaisuudessakin vähintään kaksi kertaa vuoden aikana, syksyisin ja keväisin. TOIMIVA TIEDONKULKU JA VIESTINTÄ Seuran sisäisen ja ulkoisen tiedotuksen pääväylänä toimivat kotisivut osoitteessa Internet-sivujen päivittämisestä ovat vastanneet Minna Mäkinen ja Jari- Pekka Korhonen. Hallituksen yhtenä kehittämiskohteena on ollut viestinnän kehittäminen ja parantaminen. Vuoden 2013 lopussa hallituksen jäsenet Johanna Lehtonen ja Niina Idänheimo saivat opastuista ja koulutusta kotisivujen päivittämiseen, jotta jatkossa viestinnästä ja tiedonkulusta vastaisi useampi henkilö. Seuran kotisivuilta löytyvät ajantasaiset tiedot tarjolla olevista harraste- ja valmennusryhmistä, harjoituspaikoista sekä valmentajien, ohjaajien ja hallituksen jäsenten esittelyt. Seuran toiminan ajankohtaiset asiat on löydettävissä etusivulta. Lisäksi toiminnasta tiedotetaan koteihin toimintakauden alussa kausitiedotteiden muodossa. Näin perheet tietävät toiminnan sisällöstä ja tapahtumista hyvissä ajoin. Valmennusryhmissä jaetaan lisäksi erillisiä tapahtumatiedotteita. Tiedotteissa on kannustettu voimistelijoiden perheitä antamaan palautetta toiminnan kehittämiseksi. Tehokkaana tiedonvälitys- ja markkinointikanavana käytetään myös Elise - Vantaan Facebooksivuja, jonka avulla tavoitetaan erityisesti netissä liikkuvaa nuorisoa. Seuran tarjoamia harrastusmahdollisuuksia on esitelty Kartanonkoskella erilaisissa yleisötilaisuuksissa ja tempauksissa, kuten Pointin kirjaston järjestämässä Tottatarualastenkirjallisuustapahtumassa sekä yleensä Aviapoliksen aluetoimikunnan ja Vantaan kansainvälisen koulun vanhempainyhdistys VAKKA ry:n järjestämässä Koko kylän puurojuhla - tapahtumassa.

5 LEIRITOIMINTA Vuoden aikana järjestettiin leirejä ja tehoharjoituspäiviä valmennusryhmän voimistelijoille. Elise Vantaa järjesti 7 10-vuotiaille lapsille eripituisia liikunnallisia kesäleirejä arkipäivisin Pointissa Leirillä ohjaajina toimivat Taru Kankainen, Minna Karhu, Jenna Korhonen ja Julia Romanyuk. Toimintaa oli tarjolla päivittäin klo Leiri piti sisällään monipuolista ulko- ja sisäliikuntaa: voimistelua, akrobatiaa, pelejä, liikuntaleikkejä ja tanssia sekä retkiä lähiympäristöön. Leirillä nautittiin päivittäin lämmin lounas ja välipala. NÄYTÖSTOIMINTA Seura järjesti toimintavuoden 2013 kevätnäytöksen yhdessä sisarseuransa Elisen kanssa Korson Monitoimikeskus Lumossa lauantaina Vuoden 2013 kevätnäytöksen aiheena oli Satukirjan aarteet. Kevätnäytöksessä voimisteli yli 400 voimistelijaa. Elise - Vantaan voimistelijat esiintyivät Elise-seurojen yhteisessä joulunäytöksessä Viidakkokirja, joka järjestettiin Töölön Kisahallissa Joulunäytöksessä esiintyi ennätysmäärä voimistelijoita, lähes 500 voimistelijaa molemmista seuroista. Seuran toiminnassa jokaisen harrastajan omien taitojen kehittymisen, liikunnan ilon sekä terveydellisten vaikutusten lisäksi tavoitteena ovat esiintymiset seuran upeissa kevät- ja joulunäytöksissä. Esiintyminen on vapaaehtoista. KILPAILUTOIMINTA Rytmisen voimistelun valmennusryhmät osallistuivat kevään ja syksyn aikana luokkakilpailuihin ja asematapahtumiin sekä yksilöinä että joukkueena. Kultasiivet-ryhmän voimistelijoita eteni 5- luokkaan kevätkauden kilpailutulosten perusteella. Hopeatähdet saavuttivat useamman mitalin syksyn rytmisen voimistelun 2-luokan joukkuekilpailuissa. Hopeatähdistä kilpailuihin osallistuneet yksilövoimistelijat edistyivät myös etenemällä luokkajärjestelmässä 2- ja 3-luokkiin. Syrenia osallistui keväällä kilpailuihin vapaaohjelmalla ja syksyllä välineohjelmalla. Elise - Vantaan voimistelijat osallistuivat vuoden aikana mm. seuraaviin kilpailuihin: RV luokkakilpailut, Turku JV Tyttöjen hyvänmielen kilpailut,turku Voimistelun asema, Helsinki Luokkakilpailut, Espoo RV Vaajakosken liikuntahallilla Sun Lahti seuran oma asema la Minirytmiset lastentapahtuma ja Voimistelun Asema

6 RV Lumo, Vantaa ORGANISAATIO Hallituksen jäseninä toimivat vuoden 2013 aikana seuraavat henkilöt vastuualueittain: puheenjohtaja Terhi Neuvonen, varapuheenjohtaja Maarit Lindström, sihteeri Johanna Lehtonen, taloudenhoitaja Niina Idänheimo sekä jäsenet Soile Granholm, Minna Lehtikallio ja Heta-Leena Sierilä. Hallitus kokoontui vuoden aikana yhteensä yhdeksän kertaa, ja sääntömääräiset asiat on käsitelty seuran vuosikokouksessa sekä ylimääräisessä vuosikokouksessa Hallituksen alaisuudessa toimivaa vanhempaintyöryhmää on vetänyt Maarit Lindström. Osaaikaisena toimistotyöntekijänä toimi Minna Mäkinen. SEURAN TALOUS Elise Vantaan taloudellinen tilanne on vakaa. Vuoden 2013 tilinpäätös osoitti voitttoa 7 035,93 euroa. Seuran kirjanpidosta on vastannut yhdessä osa-aikaisen toimistotyöntekijä Minna Mäkisen kanssa kirjanpitotoimisto Oy Noble Services Ltd. Vuoden 2013 kirjanpidon toiminnantarkastuksesta vastasi Jarmo Paikkala. HYVÄT TOIMINTAEDELLYTYKSET LAADUKKAAN TOIMINNAN POHJANA Tilat Seuran toiminta on keskittynyt Veromäen koululle, jossa on käytössä voimistelumatto. Voimistelumatto mahdollistaa harjoittelemisen kilpailuja vastaavissa olosuhteissa ja kilpailualueen muodostamisen lähes kokonaisuudessa koulun saliin. Voimistelumaton avulla mahdollistuu lajeille ominaisten liikkeiden harjoittelu turvallisesti. Ihan kokonaan matto ei saliin mahdu salin pitkänomaisen muodon vuoksi. Valmentajat/ohjaajat Vuonna 2013 seurassa oli yksi päätoiminen valmentaja, Diana Hietapakka, joka on oppisopimustyösuhteessa. Muut valmentajat ja ohjaajat toimivat tuntiohjaajina. Seuran valmennuspäällikkönä jatkoi Terhi Neuvonen. Vuoden 2013 valmentajina/ohjaajina ovat toimineet Terhi Neuvonen/RV, Jonna Clancy/perheliikunta ja jumppakoulu, Soile Granholm/poikien temppujumppa ja Ariel, Diana Hietapakka/oppisopimus, Taru Kankainen/RV, Minna Karhu/RV, Niina Karjalainen/JV, Jenna Korhonen/kesäleirit, Annamari Laitinen/JV, Minna Lehtikallio/perheliikunta, Virve Olsson/baletti,

7 Tuomas Pahkasalo/liikuntakerho, Jonna Rauta/JV, Sanna Rauta/JV, Tiina Reynish/JV ja poikien temppujumppa, Tarja Rissanen/jumppakoulu, Julia Romanyuk/RV, Taina Takanen/RV, Hanna Vilhunen/JV ja Kaisa Villanen/JV.

Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry

Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry Toimintakertomus 2012 TOIMINNAN TARKOITUS JA TAVOITTEET Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry:n sääntöjen mukaan seuran toiminnan tarkoitus on edistää

Lisätiedot

ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2016

ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2016 ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2016 SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 2 2 TOIMINNAN TAVOITTEET... 2 3 HARRASTELIIKUNTA... 2 3.1. Lapset ja nuoret... 3 3.2 Perheliikunta... 3 4 VALMENNUSTOIMINTA...

Lisätiedot

ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2014

ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2014 ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2014 Sisältö 1 YLEISTÄ... 3 2 TOIMINNAN TAVOITTEET... 3 3 HARRASTELIIKUNTA... 3 3.1. Lapset... 4 3.2. Lapset ja nuoret... 4 3.3. Perheliikunta... 4 4

Lisätiedot

ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2013

ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2013 ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2013 TAPAHTUMIA VUODEN 2013 AIKANA (JV = Joukkuevoimistelu RV= Rytminen voimistelu) 1.-3.2 RV Tuomarikoulutus (1- ja 2-taso) Helsinki 15. 17.2. Minirytmisten

Lisätiedot

ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA 2018

ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA 2018 1 ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA 2018 SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 2 2 TOIMINNAN TAVOITTEET... 2 3 HARRASTELIIKUNTA... 3 4 VALMENNUSTOIMINTA... 4 5 VALMENTAJATOIMIKUNTA... 4 6 KOULUTUSTOIMINTA...

Lisätiedot

Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry. Toimintakertomus 2017

Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry. Toimintakertomus 2017 Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry Toimintakertomus 2017 TOIMINNAN TARKOITUS JA TAVOITTEET Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry:n sääntöjen mukaan seuran toiminnan tarkoitus on edistää

Lisätiedot

Voimistelu- ja urheiluseura Elise Vantaa ry SEURAESITE 2014

Voimistelu- ja urheiluseura Elise Vantaa ry SEURAESITE 2014 Voimistelu- ja urheiluseura Elise Vantaa ry SEURAESITE 2014 Voimistelu - hyvä harrastus lapsellesi LIIKUNTAA LÄHELLÄ KOTIASI Elise Vantaa tarjoaa liikuntamahdollisuuksia monipuolisesti kauppakeskus Jumbon

Lisätiedot

ELANNON ISKU - Vantaa ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2008 TAPAHTUMIA VUODEN 2008 AIKANA

ELANNON ISKU - Vantaa ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2008 TAPAHTUMIA VUODEN 2008 AIKANA ELANNON ISKU - Vantaa ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2008 TAPAHTUMIA VUODEN 2008 AIKANA Suomen mestaruuskilpailut 1.-2.3. Espoo Pohjoismaiden mestaruuskilpailut 8.-9.3. Tanska Luokkanousukilpailut

Lisätiedot

ELANNON ISKU - Vantaa ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2007 TAPAHTUMIA VUODEN 2007 AIKANA

ELANNON ISKU - Vantaa ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2007 TAPAHTUMIA VUODEN 2007 AIKANA ELANNON ISKU - Vantaa ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2007 TAPAHTUMIA VUODEN 2007 AIKANA Kirjan ja ruusun päivä 8.5. Elannon Isku - Vantaan kevätnäytös 15.5. Suomen Voimistelupäivät 8.-10.6. Svolin

Lisätiedot

Elise Vantaa ry SEURAESITE 2012-2013

Elise Vantaa ry SEURAESITE 2012-2013 Elise Vantaa ry SEURAESITE 2012-2013 nnn Voimistelu - hyvä harrastus lapsellesi LIIKUNTAA LÄHELLÄ KOTIASI Elise Vantaa tarjoaa liikuntamahdollisuuksia monipuolisesti kauppakeskus Jumbon läheisyydessä hyvien

Lisätiedot

Voimistelu- ja urheiluseura Elise

Voimistelu- ja urheiluseura Elise Voimistelu- ja urheiluseura Elise Perustettu vuonna 1921 Jäseniä 871 Voimistelun erikoisseura Akrobatiavoimistelu Joukkuevoimistelu Rytminen voimistelu Sinettiseura Voimisteluliiton huippuvoimisteluseura

Lisätiedot

SC VANTAA. Jäsenkirje 3/2014

SC VANTAA. Jäsenkirje 3/2014 SC VANTAA Jäsenkirje 3/2014 1. Katsaus joukkuevoimistelijoiden kevääseen... 2 2. Mukaan joukkuevoimisteluun... 3 3. Harrasteliikuntaryhmiin ilmoittautuminen alkanut... 3 4. Valmentajaksi tai ohjaajaksi

Lisätiedot

Voimistelu- ja urheiluseura Elise Laura Ahonen

Voimistelu- ja urheiluseura Elise Laura Ahonen Voimistelu- ja urheiluseura Elise Laura Ahonen Perustettu vuonna 1921 Vuonna 2013 jäseniä 819 Voimistelun erikoisseura Akrobatiavoimistelu Joukkuevoimistelu Rytminen voimistelu Sinettiseura Voimisteluliiton

Lisätiedot

Voimistelua alkeista huipulle

Voimistelua alkeista huipulle Voimistelua alkeista huipulle Voimistelu- ja urheiluseura ELISE ry TOIMINTAKERTOMUS 2010 TOIMINTAKERTOMUS 2010 TOIMINNAN TARKOITUS JA TAVOITTEET Voimistelu- ja urheiluseura Elise ry:n sääntöjen mukaan

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2014

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2014 Voimistelu- ja urheiluseura ELISE ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1 TOIMINNAN TAVOITTEET JA PAINOPISTEET Elise ry:n tavoitteena on luoda seuran toiminnalle hyvät toimintaedellytykset,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2013

TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Voimistelu- ja urheiluseura ELISE ry TOIMINTASUUNNITELMA 2013 TOIMINTASUUNNITELMA 2013 1 TOIMINNAN TAVOITTEET JA PAINOPISTEET Elise ry:n toiminnan tavoite on luoda hyvät toimintaedellytykset, toimivat

Lisätiedot

Alppilan Salamat on aloittanut toimintansa v Sen kotipaikkana ja toimintaalueena on Helsingin kaupunki.

Alppilan Salamat on aloittanut toimintansa v Sen kotipaikkana ja toimintaalueena on Helsingin kaupunki. Alppilan Salamat ry TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 1. Toiminta-ajatus Alppilan Salamat on aloittanut toimintansa v.1959. Sen kotipaikkana ja toimintaalueena on Helsingin kaupunki. Alppilan Salamat pyrkii

Lisätiedot

SC VANTAAN JÄSENKIRJE 3/ 2013

SC VANTAAN JÄSENKIRJE 3/ 2013 SC VANTAAN JÄSENKIRJE 3/ 2013 1. Menestystä joukkuevoimistelussa 2. Mukaan joukkuevoimisteluun 3. Joukkuevoimistelun harrastejoukkue 4. Harrasteliikuntaa keväällä 2014 5. Voimistelua erityistä apua tarvitseville

Lisätiedot

Joukkuevoimistelun info syksy 2015. Voimistelu- ja urheiluseura Elise

Joukkuevoimistelun info syksy 2015. Voimistelu- ja urheiluseura Elise Joukkuevoimistelun info syksy 2015 Voimistelu- ja urheiluseura Elise Voimistelu- ja urheiluseura Elise Perustettu vuonna 1921 Vuonna 2013 jäseniä 819 Voimistelun erikoisseura Akrobatiavoimistelu Joukkuevoimistelu

Lisätiedot

SC VANTAAN JÄSENKIRJE 2 / 2014

SC VANTAAN JÄSENKIRJE 2 / 2014 SC VANTAAN JÄSENKIRJE 2 / 2014 1. SC Vantaa ja Tapanilan Erä ovat aloittaneet seurayhteistyön 2. Koko perhe liikkumaan! 3. Syksyn kuulumisia 4. Leiristipendit kesäksi 2015 5. Seuran jäsenten syyskokous

Lisätiedot

Mäntsälän Voimistelijoiden jvtoiminta

Mäntsälän Voimistelijoiden jvtoiminta Mäntsälän Voimistelijoiden jvtoiminta kaudella 2016-2017 Tuovinen 17.5.2016 PL 45, 04601 Mäntsälä www.mantsalanvoimistelijat.fi puh 040 513 7892 mantsalan.voimistelijat@msoynet.com Vanhempainillan aiheet

Lisätiedot

Joukkuevoimistelun syysinfo 2014. Voimistelu- ja urheiluseura Elise ry.

Joukkuevoimistelun syysinfo 2014. Voimistelu- ja urheiluseura Elise ry. Joukkuevoimistelun syysinfo 2014 Voimistelu- ja urheiluseura Elise ry. Voimistelu- ja urheiluseura Elise Perustettu vuonna 1921 Vuonna 2013 jäseniä 819 Voimistelun erikoisseura Akrobatiavoimistelu Joukkuevoimistelu

Lisätiedot

Voimistelu hyvä harrastus. lapsellesi. Voimistelu ja urheiluseura Elise ry Voimistelu ja urheiluseura Elise - Vantaa ry

Voimistelu hyvä harrastus. lapsellesi. Voimistelu ja urheiluseura Elise ry Voimistelu ja urheiluseura Elise - Vantaa ry Voimistelu hyvä harrastus lapsellesi Voimistelu ja urheiluseura Elise ry Voimistelu ja urheiluseura Elise - Vantaa ry LIIKUNTAA LÄHELLÄ KOTIASI Elise tarjoaa liikuntamahdollisuuksia monipuolisesti eripuolilla

Lisätiedot

Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry TOIMINTALINJA

Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry TOIMINTALINJA Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry TOIMINTALINJA 2017-2018 Seuran organisaatio Johtokunta Kilta Valmentajat Ohjaajat Nuorisoklubi Jumppakummit Seuran toiminta Nuorten liikunta Lasten harrastajaryhmät Aikuisten

Lisätiedot

Joukkuevoimistelun info. Kuva: Sami Ilvonen. syksy 2016

Joukkuevoimistelun info. Kuva: Sami Ilvonen. syksy 2016 Joukkuevoimistelun info Kuva: Sami Ilvonen syksy 2016 Voimistelu ja urheiluseura Elise Perustettu vuonna 1921 Vuonna 2015 seuramme liikutti yli 900 lasta Voimistelun erikoisseura Akrobatiavoimistelu Joukkuevoimistelu

Lisätiedot

Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry TOIMINTALINJA

Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry TOIMINTALINJA Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry TOIMINTALINJA 2016-2017 UVL:n organisaatio Ohjaajat ja Valmentajat Valmentajatiimi Jumppakummit Nuorisoklubi Kilta Johtokunta UVL:n toiminta Nuorten liikunta Lasten harrastajaryhmät

Lisätiedot

ELANNON ISKU RY TOIMINTAKERTOMUS

ELANNON ISKU RY TOIMINTAKERTOMUS Alkeista huipulle ELANNON ISKU RY TOIMINTAKERTOMUS 2007 TOIMINTAKERTOMUS 2007 TOIMINNAN TARKOITUS JA TAVOITTEET Elannon Isku ry:n sääntöjen mukaan seuran toiminnan tarkoitus on edistää urheilun ja erilaisten

Lisätiedot

Elannon ISKU ry Voimistelu- ja urheilutoimintaa jo vuodesta 1921. ELANNON ISKU ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2007

Elannon ISKU ry Voimistelu- ja urheilutoimintaa jo vuodesta 1921. ELANNON ISKU ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2007 ELANNON ISKU ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2007 SEURAN JÄRJESTÄMIÄ TAPAHTUMIA Svolin Jumppaviikko avoimet ovat 13.-21.1. Voimisteluvalmentajien ja johtokunnan yhteistapaaminen 22.1. Valmennusryhmien

Lisätiedot

Suomen Voimisteluliitto Rytminen voimistelu Minirinki ja N-ryhmä. Vanhempaininfo

Suomen Voimisteluliitto Rytminen voimistelu Minirinki ja N-ryhmä. Vanhempaininfo Suomen Voimisteluliitto Rytminen voimistelu Minirinki ja N-ryhmä Vanhempaininfo 26.1.2019 Suomen rytmisen huippuhetket 2018 MM joukkueiden 2-ottelu 10. sija, vanne 9.sija EM joukkueiden 2-ottelu 9.sija,

Lisätiedot

Kansallinen LIIKUNTATUTKIMUS 2009-2010

Kansallinen LIIKUNTATUTKIMUS 2009-2010 Tutkimusaineisto koottu puhelinhaastatteluina helmikuun 2009 ja tammikuun 2010 aikana Kohteena 3 18-vuotiaat (vanhemmat vastanneet 3 11-vuotiaiden puolesta ja 12 18- vuotiaat vastanneet itse kysymyksiin)

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN VOIMISTELIJAT RY VALMENNUSRYHMIEN INFO TILAISUUS JÄRVENPÄÄ-TALO 24.8.2015

JÄRVENPÄÄN VOIMISTELIJAT RY VALMENNUSRYHMIEN INFO TILAISUUS JÄRVENPÄÄ-TALO 24.8.2015 JÄRVENPÄÄN VOIMISTELIJAT RY VALMENNUSRYHMIEN INFO TILAISUUS JÄRVENPÄÄ-TALO 24.8.2015 Järvenpään Voimistelijat ry. pähkinänkuoressa Perustettu vuonna 1950 Jäseniä n. 667 henkilöä (tilanne 24.8.2015) Lapset

Lisätiedot

KAUSIKIRJE SYKSY 2015

KAUSIKIRJE SYKSY 2015 KAUSIKIRJE SYKSY 2015 Hei kaikki vanhemmat! Toivotamme kaikki vanhat ja uudet seuralaiset tervetulleiksi treenaamaan kanssamme myös ensi kautena. Tästä kirjeestä löydät tärkeitä tietoja syksyä koskien,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 MIKKELIN JUDO RY 1. JÄRJESTÖTOIMINTA Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää jäsentensä judotaitoa sekä toimia judon tunnetuksi tekemiseksi ja sen harrastuksen levittämiseksi. Tarkoituksensa

Lisätiedot

Elannon ISKU ry Voimistelu- ja urheilutoimintaa jo vuodesta 1921. ELANNON ISKU ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2008

Elannon ISKU ry Voimistelu- ja urheilutoimintaa jo vuodesta 1921. ELANNON ISKU ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2008 ELANNON ISKU ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 1 TOIMINNAN TAVOITTEET JA PAINOPISTEET Elannon Isku ry:n toiminnan tavoite on luoda hyvät toimintaedellytykset, toimivat

Lisätiedot

Huittisten kaupunki. Lisätietoja: Nuoriso- ja liikuntatoimenjohtaja Teuvo Munkki, puh. 044 560 4331, teuvo.munkki@huittinen.fi

Huittisten kaupunki. Lisätietoja: Nuoriso- ja liikuntatoimenjohtaja Teuvo Munkki, puh. 044 560 4331, teuvo.munkki@huittinen.fi Vipinää Varpaisiin! on Huittisten kaupungin nuoriso- ja liikuntapalveluiden toimintaa, jossa kehitetään liikunnallista nuorisotyötä. Salivuorojen tarkoituksena on tarjota lapsille ja nuorille myönteisiä

Lisätiedot

OKM:n seuratuen haku

OKM:n seuratuen haku Seuratuen 2018 haku Haku päättyy 15.12.2017 klo 16.15. Hakemus täytetään sähköisesti www.seuraverkko.fi Seuralla pitää olla päätös hakemiselle Kysy liiton toimistolta lisätietoja, vinkkejä ja apua Lähetä

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2015

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2015 Voimistelu- ja urheiluseura ELISE ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2015 TOIMINTASUUNNITELMA 2015 1 TOIMINNAN TAVOITTEET JA PAINOPISTEET Elise ry:n tavoitteena on luoda seuran toiminnalle hyvät toimintaedellytykset,

Lisätiedot

1.2. Visio Terveyttä edistävää harrasteliikuntaa ja tasokasta valmennustoimintaa kaikille naantalilaisille.

1.2. Visio Terveyttä edistävää harrasteliikuntaa ja tasokasta valmennustoimintaa kaikille naantalilaisille. Seurakäsikirja 1. Toiminta-ajatus ja visio 1.1. Toiminta-ajatus Naantalin Voimistelijat tarjoaa monipuolista liikuntaa harraste- ja valmennustasolla kaiken ikäisille. Haluamme tuottaa ihmisille elämäniloa,

Lisätiedot

Voimistelua alkeista huipulle

Voimistelua alkeista huipulle Voimistelua alkeista huipulle VOIMISTELU- JA URHEILUSEURA ELISE RY TOIMINTAKERTOMUS 2014 TOIMINTAKERTOMUS 2014 TOIMINNAN TARKOITUS JA TAVOITTEET Voimistelu- ja urheiluseura Elise ry:n sääntöjen mukaan

Lisätiedot

V O I M I S T E L U -hyvä harrastus lapsellesi-

V O I M I S T E L U -hyvä harrastus lapsellesi- V O I M I S T E L U -hyvä harrastus lapsellesi- Elannon Isku ry tarjoaa tasokasta ja tavoitteellista voimisteluvalmennusta lapsellesi: voimistelun alkeisryhmät jumppakouluryhmät rytmisen voimistelun valmennus

Lisätiedot

Tanssi- ja Voimisteluseura Illusion Vaajakoski ry Toimintasuunnitelma 2019

Tanssi- ja Voimisteluseura Illusion Vaajakoski ry Toimintasuunnitelma 2019 Tanssi- ja Voimisteluseura Illusion Vaajakoski ry Toimintasuunnitelma 2019 1. Yleistä Tanssi- ja Voimisteluseura Illusion Vaajakoski ry on Jyväskylässä toimiva urheiluseura, joka kuuluu jäsenseurana Suomen

Lisätiedot

TNV liikunnan iloa sukupolvelta toiselle TNV Turun Naisvoimistelijat ry

TNV liikunnan iloa sukupolvelta toiselle TNV Turun Naisvoimistelijat ry TNV liikunnan iloa sukupolvelta toiselle TNV Turun Naisvoimistelijat ry Liikuntakeskus Energym Vähäheikkiläntie 56 C, 20810 Turku 040 416 1906 www.tnv.fi TNV - Turun Naisvoimistelijat ry TNV on liikuttanut

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 JÄSENTIEDOTE Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 Joulun aika ja kauden käännös Kiitos kaikille jäsenille, taustajoukoille ja yhteistyökumppaneille syyskaudesta. Järvenpään Voimistelijoiden

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2007

Toimintasuunnitelma vuodelle 2007 1 Keravan Naisvoimistelijat KNV ry 17.10.2006 Johtokunta Toimintasuunnitelma vuodelle 2007 1. Toiminta-ajatus Keravan Naisvoimistelijat KNV ry:n tarkoituksena on tarjota kuntalaisille liikuntaharrastus

Lisätiedot

Kysely Kaapo ry:n pelaajien vanhemmille Copy

Kysely Kaapo ry:n pelaajien vanhemmille Copy Kysely Kaapo ry:n pelaajien vanhemmille 2 2012 Copy 1. Joukkue, jossa lapsi on mukana Keskiarvo: 5,1 Joukkue, jossa lapsi on mukana 25 11 20 15 7 19 11 7 15 8 6 B pojat C pojat D99 pojat D00 pojat E01

Lisätiedot

Kevättä odotellessa! Hyvinkää Cup Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi katja.borisov()hyvinkaa.fi. Tapahtumia. Laita päivät muistiin!

Kevättä odotellessa! Hyvinkää Cup Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi katja.borisov()hyvinkaa.fi. Tapahtumia. Laita päivät muistiin! Kevättä odotellessa! Tämä on Hyvolin toinen uutiskirje, jonka tavoitteena on kertoa kuulumisia Hyvolin toiminnasta. Tässä uutiskirjeessä esittäytyy Hyvolin joukkueenjohtajat. Seuraava uutiskirje ilmestyy

Lisätiedot

Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry. Toimintakertomus 2015

Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry. Toimintakertomus 2015 Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry Toimintakertomus 2015 TOIMINNAN TARKOITUS JA TAVOITTEET Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry:n sääntöjen mukaan seuran toiminnan tarkoitus on edistää

Lisätiedot

Lasten ja nuorten urheilun laatutekijät

Lasten ja nuorten urheilun laatutekijät Lasten ja nuorten urheilun laatutekijät 29.11.2017 1 Johtamiseen ja hyvään hallintoon liittyvät lasten urheilun kysymykset Nuorilla on mahdollisuus vaikuttaa ja osallistua seuran toiminnan toteuttamiseen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2014 30.6.2015

TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2014 30.6.2015 TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2014 30.6.2015 1.7.2014 30.6.2015 on Suomalaisen Voimisteluseura Espoo ry:n (SVSE) neljästoista toimintavuosi. SVSE on Suomen Voimisteluliitto Svoli ry:n jäsen ja Etelä-Suomen Liikunta-

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2011

TOIMINTAKERTOMUS 2011 TOIMINTAKERTOMUS 2011 Taipumattomat r.y. Hiihtomajantie 2 96400 Rovaniemi puh: 040-5419119 taipumattomat@santasport.fi 1. YLEISTÄ Taipumattomat ry. on Rovaniemellä toimiva Suomen pohjoisin voimistelun

Lisätiedot

Voimistelu- ja urheiluseura Elise ry

Voimistelu- ja urheiluseura Elise ry Voimistelu- ja urheiluseura Elise ry TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2016 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2016 1 TOIMINNAN TAVOITTEET JA PAINOPISTEET Elise ry:n tavoitteena on luoda seuran toiminnalle hyvät

Lisätiedot

JoenVoLi telinevoimistelujaosto Palautekysely vanhemmille keväällä 2011 (vastauksia 40)

JoenVoLi telinevoimistelujaosto Palautekysely vanhemmille keväällä 2011 (vastauksia 40) JoenVoLi telinevoimistelujaosto Palautekysely vanhemmille keväällä 2011 (vastauksia 40) Mikä toiminnassa on onnistunut? (yhteenveto) - innostuneisuus, monipuolisuus - pienet tai pienehköt ryhmät -

Lisätiedot

TERVETULOA MÄNTSÄLÄN VOIMISTELIJOIHIN KAUDELLE 2011-2012!

TERVETULOA MÄNTSÄLÄN VOIMISTELIJOIHIN KAUDELLE 2011-2012! TERVETULOA MÄNTSÄLÄN VOIMISTELIJOIHIN KAUDELLE 2011-2012! Joukkue: Aika ja paikka: Vinkarit Ma klo 15.30-18.00 Kaunismäki Ti klo 19.-21.30 Kaunismäki To 19.-21.30 Ehnroos Pe klo 15.-17.00 Kirkonkylän koulu,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA 2017 2018 Tässä toimintasuunnitelmassa esitellään seuran eri toimialojen tärkeimmät kehityskohteet kaudelle 2017 2018. Erityisesti näihin kehityskohteisiin halutaan panostaa laadukkaan

Lisätiedot

TOIMINTASÄÄNTÖ. Tampereen Voimistelijat Johtoryhmä

TOIMINTASÄÄNTÖ. Tampereen Voimistelijat Johtoryhmä 20.1.2017 2017 TOIMINTASÄÄNTÖ Tampereen Voimistelijat Johtoryhmä SISÄLLYS Tampereen Voimistelijoiden toiminnan periaatteet... 3 Toiminta-ajatus... 3 Visio... 3 Missio... 3 Arvot... 3 Organisaatio... 3

Lisätiedot

TERVETULOA VALMENNUSRYHMÄÄN!

TERVETULOA VALMENNUSRYHMÄÄN! TERVETULOA VALMENNUSRYHMÄÄN! Tässä info kirjeessä kerrotaan seuramme valmennusryhmien toimintaan liittyen yleisistä asioista. Seuramme kilpailulajit ovat joukkuevoimistelu ja tanssillinen voimistelu. JOUKKUEVOIMISTELU

Lisätiedot

Vanhempainilta Turun Urheiluliitto, joukkuevoimistelu

Vanhempainilta Turun Urheiluliitto, joukkuevoimistelu Vanhempainilta 16.8.2017 Turun Urheiluliitto, joukkuevoimistelu Illan kulku 2 1. Valmentajien esittely 2. Uuden valmennusjärjestelmän esittely 3. Joukkuevoimistelutoimialan pelisääntöjen läpikäyminen 4.

Lisätiedot

Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry. Seuran toimintalinja

Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry. Seuran toimintalinja Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry Seuran toimintalinja Miten seuratoimintaan mukaan Johtokunta järjestää syksyn Voimistelu Startti- päivän elokuun lopulla, jolloin tunneille otetaan ilmoittautumisia

Lisätiedot

Joukkuevoimisteluvalmennus Raision Jumppareissa

Joukkuevoimisteluvalmennus Raision Jumppareissa Joukkuevoimisteluvalmennus Raision Jumppareissa Arvot ja keskeiset periaatteet Liikunnan ilo ja uuden oppimisen riemu Reilu ja avoin meininki, voimistelijoita kunnioittava kohtelu Yhdenvertaisuus (kaikki

Lisätiedot

*Perustettu vuonna 1956 *Vuonna 2013 noin 1300 lapsi- ja

*Perustettu vuonna 1956 *Vuonna 2013 noin 1300 lapsi- ja Perustettu vuonna 1956 *Vuonna 2013 noin 1300 lapsi- ja aikuisharrastajaa. *Salon suurin seura; jalkapallo, taitoluistelu, salibandy ja koripallo. *Toimisto sijaitsee Salossa Helsingintiellä, seuran omistamissa

Lisätiedot

Järvenpään Taidoseura ry

Järvenpään Taidoseura ry Junioritoiminnan kriteerit ja toimintalinja v. Sisällysluettelo 1. SEURAN JUNIORITOIMINTA... 3 2. SEURATOIMINNAN VISIO... 3 3. EETTISET LINJAUKSET... 4 4. TOIMINNAN TAVOITTEET... 4 5. KÄYTÄNNÖN TOIMINTATAVAT...

Lisätiedot

KILPAVOIMISTELU TOVOLISSA

KILPAVOIMISTELU TOVOLISSA Aineisto: Suomen Voimisteluliitto (Svoli) ToVoLin nettisivut Petri Vilhunen (kuvat) Google kuvahaku Toijalan Voimistelu ja Liikunta KILPAVOIMISTELU TOVOLISSA TO V O LI N KI LPA V O I MI STELUN V A A TI

Lisätiedot

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit Uudistuneet O Sinettiseurakriteerit Uudistetut Sinettiseurakriteerit pohjautuvat O Lasten ja nuorten urheilusta tehtyihin selvityksiin. O Selvitykset valmistuivat yhteistyössä Kilpa- ja huippu-urheilun

Lisätiedot

Vampulan Urheilijat. Huittisten seudun kansalaisopisto. Lentopallo.

Vampulan Urheilijat. Huittisten seudun kansalaisopisto. Lentopallo. Huittisten seudun kansalaisopisto www.huittinen.fi/kansalaisopisto Liikuntaleikkikoulu 1 3 4 -vuotiaat Keskiviikko klo 17.00 17.30 6.9. 29.11.2017, 10.1. 4.4.2018 Sallilan koulu Susanna Tähtinen Liikuntaleikkikoulu

Lisätiedot

HYVINKÄÄN VOIMISTELU JA LIIKUNTA HYVOLI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2015-2016

HYVINKÄÄN VOIMISTELU JA LIIKUNTA HYVOLI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2015-2016 HYVINKÄÄN VOIMISTELU JA LIIKUNTA HYVOLI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2015-2016 1 TOIMINTA-AJATUS Seuran tarkoituksena on tarjota jäsenistölleen terveyttä edistävää liikuntaa ja tarjota eri-ikäisille

Lisätiedot

KERAVAN NAISVOIMISTELIJAT KNV ry:n ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN KOOSTE

KERAVAN NAISVOIMISTELIJAT KNV ry:n ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN KOOSTE KERAVAN NAISVOIMISTELIJAT KNV ry:n ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN KOOSTE Lasten ja nuorten harrasteryhmät Kyselyt oli suunnattu erikseen lapsille (alle 13v.), nuorille (yli 13v.) sekä vanhemmille. Eniten vastauksia

Lisätiedot

1. Seuran nuorisotoiminta. 2. Seuratoiminnan visio

1. Seuran nuorisotoiminta. 2. Seuratoiminnan visio Budokwai ry Karate Junioritoiminnan kriteerit ja toimintalinja 2016 2018 Sisällysluettelo 1. Seuran nuorisotoiminta 3 2. Seuratoiminnan visio 3 3. Eettiset linjaukset 4 4. Toiminnan tavoitteet 5 5. Käytännön

Lisätiedot

Uudistuneet Sinettiseurakriteerit. versio 5

Uudistuneet Sinettiseurakriteerit. versio 5 Uudistuneet Sinettiseurakriteerit versio 5 Liikunnallinen elämäntapa Urheilijan polku Liikkujan polku Sinettiseurakriteerit Liikkumista ja urheilua tukeva toimintaympäristö seurassa Organisointi ja toimintaperiaatteet

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2015

Toimintasuunnitelma 2015 Toimintasuunnitelma 2015 Esipuhe Iisalmen Taekwondo Ry on vuonna 2000 perustettu liikunta- ja urheiluseura, sen tarkoituksena on edistää Taekwondon keinoin kunto- ja terveysliikuntaa, kilpaurheilua sekä

Lisätiedot

Seuraseminaari OKM:n seuratuen 2018 haku

Seuraseminaari OKM:n seuratuen 2018 haku Seuraseminaari 28.10.2017 OKM:n seuratuen 2018 haku Hakuaika: alkaa 13.11.2017 ja päättyy 15.12.2017 klo 16.15. Hakemus täytetään sähköisesti www.seuraverkko.fi (tarkista täytyykö lähettää vielä sen jälkeen

Lisätiedot

Vipinää Varpaisiin! Lisätietoja: Teuvo Munkki,

Vipinää Varpaisiin! Lisätietoja: Teuvo Munkki, Vipinää Varpaisiin! on Huittisten kaupungin nuoriso- ja liikuntapalveluiden toimintaa, jossa kehitetään liikunnallista nuorisotyötä. Salivuorojen tarkoituksena on tarjota lapsille ja nuorille myönteisiä

Lisätiedot

Vaajakosken Kuohu ry. Painijaosto. Toimintasuunnitelma 2015

Vaajakosken Kuohu ry. Painijaosto. Toimintasuunnitelma 2015 1 Vaajakosken Kuohu ry Painijaosto Toimintasuunnitelma 2015 2 sivu Sisällysluettelo 2 1.0 Johdanto 3 1.1 Painijaoston jäsenet 2015, esitys johtokunnalle 3 2.0 Toiminta 4 2.1 Harrastustoiminta ryhmittäin

Lisätiedot

PAKILAN VOIMISTELIJAT PNV ry

PAKILAN VOIMISTELIJAT PNV ry PAKILAN VOIMISTELIJAT PNV ry TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2017-31.8.2018 SISÄLTÖ 1. Yleistä 2. Seuran toimintatavoitteet 3. Harrasteliikunta 3.1. Lasten ja nuorten liikunta (LaNu) 3.2. Aikuisten ryhmäliikunta

Lisätiedot

SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN

SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN Ohessa osa-alueittain alueittain taulukot, joihin on jo täytetty riittävän tason kuvaus kaikista osa-alueista. Taulukon perässä ovat kysymykset,

Lisätiedot

Seurakäsikirja. 1. Toiminta-ajatus ja visio. 1.1. Toiminta-ajatus

Seurakäsikirja. 1. Toiminta-ajatus ja visio. 1.1. Toiminta-ajatus 1 Seurakäsikirja 1. Toiminta-ajatus ja visio 1.1. Toiminta-ajatus Naantalin Voimistelijat tarjoaa monipuolista liikuntaa harraste- ja valmennustasolla kaiken ikäisille. Haluamme tuottaa ihmisille elämäniloa,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Esipuhe Iisalmen Taekwondo Ry on vuonna 2000 perustettu liikunta- ja urheiluseura, sen tarkoituksena on edistää Taekwondon keinoin kunto- ja terveysliikuntaa, kilpaurheilua sekä

Lisätiedot

Miten mukaan Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry:n toimintaan

Miten mukaan Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry:n toimintaan Miten mukaan Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry:n toimintaan Tässä on lyhyt info, miten pääset mukaan liikkujaksi, harrastajaksi, valmennusryhmään, ohjaajaksi tai seuratoimintaan. Seuran toimintakausi on

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2017

Toimintasuunnitelma 2017 Toimintasuunnitelma 2017 Naantalin Voimistelijat ry:n hallitus vuonna 2017 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Sihteeri: Rahastonhoitaja: Lasten ja nuorten jaoston vastaavat: Aikuisten jaoston vastaavat:

Lisätiedot

Tiesittekö, että. alueella toimii menestyksekäs voimisteluseura? Tai, että yrityksellänne on mahdollisuus olla mukana rakentamassa tätä menestystä?

Tiesittekö, että. alueella toimii menestyksekäs voimisteluseura? Tai, että yrityksellänne on mahdollisuus olla mukana rakentamassa tätä menestystä? Tiesittekö, että alueella toimii menestyksekäs voimisteluseura? - toiminut vuodesta 1998 - useita mitalisijoja SM-kisoissa - lajeina naisten- ja miesten telinevoimistelu, TeamGym, trampoliinivoimistelu,

Lisätiedot

Valmentajien toimintalinja

Valmentajien toimintalinja Valmentajien toimintalinja 1. Harjoitteleminen ja kilpaileminen ikäluokittain 1.1 Harjoitusmäärät ja tavoitteet Forssan Naisvoimistelijoiden periaatteena on tarjota joukkuevoimisteluharrastus yli 8- vuotiaille

Lisätiedot

TOIMINTALINJA Pöytyän Urheilijat, hiihtojaosto 11.9.2009

TOIMINTALINJA Pöytyän Urheilijat, hiihtojaosto 11.9.2009 TOIMINTALINJA Pöytyän Urheilijat, hiihtojaosto 11.9.2009 Hiihtojaoston toiminnan keskeisimmät osatekijät Toiminta on perhekeskeistä, koko perheen harrastus. Pyrimme toiminnassa siihen, että kaikilla olisi

Lisätiedot

Vaajakosken Kuohu / Painijaosto. Toimintakertomus 2016

Vaajakosken Kuohu / Painijaosto. Toimintakertomus 2016 Vaajakosken Kuohu / Painijaosto Toimintakertomus 2016 1 1 Sisällysluettelo 1.0 Johdanto 1.1 Painijaosto 1.2 Jäsenmäärä 1.3 Jäsenyydet 2.0 Toiminta 2.1 Harrastustoiminta ryhmittäin 2.2 Kilpailutoiminta

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma 2019

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma 2019 Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2019 Toiminnan arvot Ysikaks Nivala Ry:n toiminnan arvoina on tarjota harrastajille monipuolista liikuntaa ja lajitaitojen harjoittamista kohtuullisin kustannuksin. Haluamme

Lisätiedot

Voimistelu ja urheiluseura www.elise.fi 1 LIIKUNTAA LÄHELLÄ KOTIASI Elise tarjoaa liikuntamahdollisuuksia monipuolises eripuolilla Helsinkiä. Toiminta myös Vantaalla ja Järvenpäässä. Helsingissä: Arabia,

Lisätiedot

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit Uudistuneet O Sinettiseurakriteerit Uudistetut Sinettiseurakriteerit pohjautuvat O Lasten ja nuorten urheilusta tehtyihin selvityksiin. O Selvitykset valmistuivat yhteistyössä Kilpa- ja huippu-urheilun

Lisätiedot

Alppilan Salamat on aloittanut toimintansa v.1959. Sen kotipaikkana ja toiminta-alueena on Helsingin kaupunki.

Alppilan Salamat on aloittanut toimintansa v.1959. Sen kotipaikkana ja toiminta-alueena on Helsingin kaupunki. Alppilan Salamat ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Tiivistelmä Kulunut vuosi oli seurallemme menestyksen, kasvun ja muutosten vuosi. Pitkäaikainen puheenjohtajamme luovutti tehtävänsä uusille tekijöille

Lisätiedot

LIIKUNTAJÄRJESTÖJEN PISTE- JA TOIMINTATAULUKKO. lukumäärä a'-pisteet yhteensä A-valmentaja 30. lukumäärä a'-pisteet yhteensä I-luokan tuomari 10

LIIKUNTAJÄRJESTÖJEN PISTE- JA TOIMINTATAULUKKO. lukumäärä a'-pisteet yhteensä A-valmentaja 30. lukumäärä a'-pisteet yhteensä I-luokan tuomari 10 ULVILAN KAUPUNKI LIIKUNTAJÄRJESTÖJEN PISTE- JA TOIMINTATAULUKKO LIIKUNTATOIMI Täyttäkää sinisellä merkityt kentät!.) VALMENTAJAT * Voivat olla seuran jäseniä tai ostopalveluna hankittuja valmentajia *

Lisätiedot

1. Joukkuevoimistelijoiden kuulumisia

1. Joukkuevoimistelijoiden kuulumisia JÄSENKIRJE 2/2015 1. Joukkuevoimistelijoiden kuulumisia... 2 2. Mukaan joukkuevoimisteluun... 3 3. SC Vantaan valmennustiimi vahvistuu... 4 4. Special Olympics voimistelu... 4 5. Kesävoikat yli 3-vuotiaille

Lisätiedot

Valmentajien pelisäännöt

Valmentajien pelisäännöt Valmentajien pelisäännöt 1. Harjoitteleminen ja kilpaileminen ikäluokittain 1.1 Harjoitusmäärät ja tavoitteet Forssan Naisvoimistelijoiden periaatteena on tarjota joukkuevoimisteluharrastus yli 8- vuotiaille

Lisätiedot

Voimistelua alkeista huipulle

Voimistelua alkeista huipulle Voimistelua alkeista huipulle VOIMISTELU- JA URHEILUSEURA ELISE RY TOIMINTAKERTOMUS 2012 TOIMINTAKERTOMUS 2012 TOIMINNAN TARKOITUS JA TAVOITTEET Voimistelu- ja urheiluseura Elise ry:n sääntöjen mukaan

Lisätiedot

Kyselyt oli suunnattu erikseen lapsille (alle 13v.), nuorille (yli 13v.) sekä vanhemmille. Eniten vastauksia tuli

Kyselyt oli suunnattu erikseen lapsille (alle 13v.), nuorille (yli 13v.) sekä vanhemmille. Eniten vastauksia tuli KERAVAN NAISVOIMISTELIJAT KNV ry:n VALMENNUSRYHMIEN TYYTYVÄISYYSKYSELYN KOOSTE Valmennusryhmät Kyselyt oli suunnattu erikseen lapsille (alle 13v.), nuorille (yli 13v.) sekä vanhemmille. Eniten vastauksia

Lisätiedot

TERVETULOA MÄNTSÄLÄN VOIMISTELIJOIHIN KAUDELLE 2011-2012!

TERVETULOA MÄNTSÄLÄN VOIMISTELIJOIHIN KAUDELLE 2011-2012! TERVETULOA MÄNTSÄLÄN VOIMISTELIJOIHIN KAUDELLE 2011-2012! Joukkue: Jumppakoulu 2004 2005 Aika ja paikka: Ma klo 18.-19.00 Akrobatia-tunti, Kaunismäki To klo 18.-19.00 Tanssillinen voimistelu-tunti, Hepolan

Lisätiedot

Syksyllä 2015 paljon uutuuksia! Jumppaa vauvasta vaariin ja muksusta mummoon.

Syksyllä 2015 paljon uutuuksia! Jumppaa vauvasta vaariin ja muksusta mummoon. Syksyllä 2015 paljon uutuuksia! Jumppaa vauvasta vaariin ja muksusta mummoon. Onko vaikea lähteä liikkeelle? Haluatko innostua uudesta harrastuksesta? Haluatko voida paremmin sekä henkisesti, että fyysisesti?

Lisätiedot

SINETTISEURAKRITEERIT. versio 3.0

SINETTISEURAKRITEERIT. versio 3.0 SINETTISEURAKRITEERIT versio 3.0 Sinettikriteerien uudistaminen Työstetty työryhmällä: Henna Sivenius (hiihto), Maiju Kokkonen (taitoluistelu), Turkka Tervomaa (jääkiekko), Henri Alho (jalkapallo), Tiiu

Lisätiedot

INFO G-E junioreiden vanhemmille

INFO G-E junioreiden vanhemmille INFO G-E junioreiden vanhemmille 9.1.2017 https://www.youtube.com/watch?v=lsarn2t4ifo Junioritiimin toiminnan päämääriksi asetettiin: Seuran sisäisen ja ulkoisen yhtenäisyyden vahvistaminen sekä viestinnän

Lisätiedot

VOIMISTELUN ALKEISPASSI

VOIMISTELUN ALKEISPASSI VOIMISTELUN ALKEISPASSI MINÄ VOIMISTELIJANA MONIPUOLINEN HARJOITTELU Väritä ruutu aina kun olet liikkunut JUOKSIN Kuvani LUISTELIN PELASIN PALLOPELEJÄ UIN Nimi Ryhmä HIIHDIN LEIKIN PIHAPELEJÄ Harjoitusaika/

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2014

Toimintasuunnitelma 2014 Toimintasuunnitelma 2014 Terveyttä edistävä Vapaaehtoistyötä arvostava TNV:n arvot ja visio Ihmisläheinen ja positiivinen Luotettava ja osaava VANTAAN KAUPUNKI/ LIIKUNTAPALVELUT JÄSENET OHJAAJAT Valo,

Lisätiedot

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02)

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02) Helsingin NMKY Kausi 2017 2018 B-pojat (s.-02) Asialista Esittely Valmentajat Tavoitteet ja kulmakivet HNMKY Pelaajapolku Urheilijaksi kasvaminen Kesäharjoittelu Kausi 2017-2018 Viestintä ja vuorovaikutus

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS Voimistelu- ja urheiluseura ELISE ry.

VUOSIKERTOMUS Voimistelu- ja urheiluseura ELISE ry. VUOSIKERTOMUS 2018 Vuonna 2018 Elisessä panostettiin toiminnan laadun kehittämiseen sekä perustettiin uusia ryhmiä tarjonnan lisäämiseksi. Lisäksi uudistettiin Elisen strategia, joka tähtää harjoittelu-

Lisätiedot

Seurakehitys SJAL:ssa. Kokemuksia oman seuran analyysista ja tulevaisuuden suunnitelmat

Seurakehitys SJAL:ssa. Kokemuksia oman seuran analyysista ja tulevaisuuden suunnitelmat Seurakehitys SJAL:ssa Kokemuksia oman seuran analyysista ja tulevaisuuden suunnitelmat Sisältö SJAL:n seurakehitysohjelmasta Kokemuksia oman seuran analyysista Artemis Laatujärjestelmä seuroille? SJAL:n

Lisätiedot