ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2013

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2013"

Transkriptio

1 ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2013

2 TAPAHTUMIA VUODEN 2013 AIKANA (JV = Joukkuevoimistelu RV= Rytminen voimistelu) RV Tuomarikoulutus (1- ja 2-taso) Helsinki Minirytmisten avoin leiri ja miniringin valintaleiri, Kisakallio, Lohja RV- kilpailu, Ikäkausikilpailut, Kamppi, Helsinki JV- kilpailu, Mustan Kissan Cup, Mäntsälä Sun Lahti. Kenttäohjelmien yhteisharjoitus, Helsinki 7.4. Seuran harjoituskilpailu, Vantaa: Veromäen koulu RV Harrastekilpailut: Järvenpää RV Yksilöiden ikäkausikilpailut, nuorten joukkueiden EM-karsinata ja naisten yksilöiden SM-karsinta Helsinki: Kampin liikuntakeskus Totta ja tarua tapahtuma, Vantaa: Point RV Luokkakilpailut (Luokat 2, 4 ja 6, joukkueet ja voimistelun asema) Espoo, Tapiolan urheiluhalli 4.5. Kevätnäytös: Satukirjan aarteet (Elise- Vantaa ja Elise) Vantaa, Lumo JV Tyttöjen hyvän mielen kilpailut: Turku RV Luokkakilpailut (Luokat 1, 3, 5, JM ja M) Turku: Nunnavuoren palloiluhalli Voimistelun SM-kilpailut (kaikki lajit) Tampere Vantaan kaupunkijuhla RV Luokkakilpailut (Yksilöiden luokat 1, 2, 3, 4, 5, 6) Jyväskylä, Vaajakosken palloiluhalli 06/2013 Liikunnalliset kesäleirit, Vantaa: Point Sun Lahti Voimistelun suurtapahtuma 08/ 2013 Seuran harrastetoiminnan esittelyt, Vantaa 09/2013 Yhdistysten yhteinen harrastetapahtuma, Vantaa, Point RV Ikäkausikilpailut (Nuorten yksilö, pre- ja naisten joukkue) RV Luokkakilpailut (Luokat 1, 3, 5, JM ja M + Voimistelun asema) Vantaa, Lumo (Elise V järjestää) JV Cailap Cup: Turku Kolmen lajin kilpailu (JV, KA, RV) Tampere 11/2013 Minirytmiset (RV lastenkilpailutapahtuma) Helsinki SM- karsinta nuorten yksilöt Paikka: Avoin JV Etelä-Suomen aluekilpailut: Vantaa tai SM-kilpailut : Nuorten yksilöt, per- ja naisten joukkue: Paikka: Avoin JV 10 12v Välinemestaruuskilpailut ja SM välinekilpailut: Helsinki tai RV Luokkakilpailut (Luokat 2, 4, 6 + joukkueet + Voimistelun asema. Paikka: Avoin 12/2013 Joulunäytös (Elise ja Elise- Vantaa)

3 TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINNAN TAVOITTEET JA PAINOPISTEET Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry:n toiminnan tavoite on luoda hyvät toimintaedellytykset lasten voimistelutoiminnalle ja perusta rytmisen voimistelun ja joukkuevoimistelun kilpatoiminnalle Vantaalla. Pääasiassa Vantaan Pakkalassa ja Kivistö- Aviapolis- alueella toimivat ryhmät mahdollistavat alueen lapsille mukaan pääsyn voimisteluharrastuksen pariin lähellä kotia. Haluamme olla mukana kehittämässä harrastusmahdollisuuksia alueella muiden toimijoiden kanssa ja jatkaa toimintamme vakiinnutta asemaa luotettavana ja aktiivisena yhteistyökumppanina. Tarjoamme myös halukkaille mahdollisuuden harrastaa rytmistä voimistelua ja joukkuevoimistelua valmennusryhmissä kilpatasolla ammattitaitoisten valmentajien johdolla. Tavoitteena on, että kaikille toiminnassa mukana oleville voimistelijoille voitaisiin tarjota ryhmä, joka vastaa heidän taitotasoaan ja toiveitaan harrastuksen intensiteetistä. Tämän ohella haluamme huolehtia lasten- ja nuorisotoimintamme monipuolisuudesta. Toiminnan monipuolisuuden takaavat harraste- ja terveysliikunnan ryhmät eri-ikäisille lapsille ja nuorille sekä tytöille että pojille. Tavoitteenamme on jatkaa seuran kehittämistä jäsenmäärää, lajivalikoimaa ja ammattitaitoisten ohjaajien määrää lisäämällä. Tavoitteenamme on perustaa toinen poikien liikunta- ja voimisteluryhmä, siten että seurassamme toimisi vuonna 2013 sekä 4-5-vuotiaiden että 6-7-vuotiaiden ryhmät. Näin monipuolistaisimme alueella asuvien pienten poikien harrastusmahdollisuuksia. Tarjoamme myös kokeilutunteja eri lajien harrastajille, kuten koripalloilijoille ja jalkapalloilijoille ja monipuolistamme heidän harjoitteluaan ja näin saamme toivottavasti enemmän poikia mukaan toimintaamme. Lisäksi seuramme tavoitteena on järjestää nuorille vuotiaille tytöille ja pojille liikuntakerhotoimintaa ja tukea näin alueen nuorten harrastusmahdollisuuksia.

4 1.1.Harrastetoiminta Haluamme tarjota jatkossa myös harrasteryhmille mahdollisuuden harrastaa seurassamme useamman kerran viikossa (useimmat harrasteryhmät toimivat vain kerran viikossa) ja jopa kilpailla ilman ikäkausi- tai taitotasoluokitusta. Olemme kehitelleet seurayhteistyönä erityisesti harrasteryhmille suunnatut harrastekilpailut, joissa harrastevoimistelijat voivat kilpailla heille sopivilla säännöillä. Tämä toiminta mahdollistaa voimisteluharrastuksen uudelleen aloittamisen ja kilpatoimintaan osallistumisen niille voimistelijoille, jotka ovat tulleet lajin pariin myöhemmin. Harrastuskilpailut ovat Suomen Voimisteluliiton alaisia kilpailua vuodesta 2013 alkaen ja osallistujien alaikärajaksi on määritelty 12-vuotta.Toimintamuoto mahdollistaa myös voimisteluharrastuksen jatkamisen niille urheilijoille, jotka kokevat kilpaurheilun vievän liikaa aikaa huipputasolla. Etsimme aktiivisesti seurallemme tanssipedagogia, joka organisoisi toimintaa varsinkin nuorille ainakin kerran viikossa. Alueella on kiinnostusta tanssiharrastukseen ja sitä tarjoaa tällä hetkellä vain tanssiopistot, joiden tunnit ovat täynnä ja harrastajille melko kalliita. 1.2.Valmennustoiminta Seurassamme toimii rytmisen voimistelun ja joukkuevoimistelun valmennusryhmiä. Kultasiivet on valmennusryhmä, jonka voimistelijat kilpailevat rytmisen voimistelun 4-luokassa ja ryhmä harjoittelee 4-5 kertaa viikossa. Hopeatähdet on syksyllä 2012 perustettu rytmisen voimistelun valmennusryhmä, jossa ryhmän voimistelijat harjoittelevat 3-4 kertaa viikossa. Hopeatähdet osallistuvat kilpailutoimintaan sekä joukkueena että yksilöinä Voimistelun Asemilla, 1-luokassa tai 2-luokassa. Seurassamme toimii lisäksi rytmisen voimistelun esivalmennusryhmä, jossa voimistelijat harjoittelevat kaksi kertaa viikossa sekä esivalmennuksen jatkoryhmä vanhemmille tytöille. Syrenia on seuramme joukkuevoimistelun valmennusryhmä. Ryhmän voimistelijat harjoittelevat 4 kertaa viikossa ja osallistuvat Voimistelun asemille sekä kilpailevat joukkuevoimistelun vuotiaiden sarjassa sekä vapaa- että välineohjelmilla. Ariel syntyneiden tyttöjen avoin joukkuevoimistelun esivalmennusryhmä. Näiden ryhmien toiminnan lisäksi seuramme tavoitteena on perustaa syksyllä 2013 yksi uusi harrastekilparyhmä, jonka voimistelijoiden tavoitteena on osallistua tulevaisuudessa Suomen Voimisteluliiton harrastekilpailuihin sekä voimistelun asemille. Tavoitteenamme on myös perustaa vuosittain ainakin yksi uusi esivalmennusryhmä, jossa lapset voivat harjoitella monipuolisesti voimistelussa vaaadittavia taitoja. Seuramme johtoajatuksena on jokaisen voimistelijan harrastuksen jatkuvuuden ja laadun takaaminen..

5 1.3.Ohjaustoiminta ja Koulutus Koulutus on seuran toiminnan laadun takaajana keskeisessä asemassa. Tarjoamme koulutusta, ohjausta ja valmennusta voimistelijoille, valmentajille ja luottamushenkilöille. Tänä vuonna kannustamme valmentajia osallistumaan myös arvi- ja tuomarikoulutukseen, jotta voimme vastata paremmin laajentuneen kilpailutoiminnan mukana tuomiin tuomarivelvoitteisiin ja haasteisiin. Panostamme erityisesti lasten ja nuorten ohjaus- ja valmennustoiminnan laatuun. Tavoitteena on myös liikunta-alan ammatista kiinnostuneiden nuorten työharjoittelumahdollisuuden järjestäminen yhteiskunnan taloudellisen tuen turvin. Tavoitteena on uusien apuohjaajien kouluttaminen sekä ylläpitää ja kehittää seuran ohjaajien ammattitaitoa sekä Voimisteluliiton koulutusten että seuran sisäisten idea- ja koulutuspäivien avulla. Seuramme kaikki ohjaajat ja valmentajat ovat koulutettuja. 1.4.Harjoitusolosuhteet Tavoitteena on kehittää yhteistyötä sekä Vantaan kaupungin liikunta- ja opetustoimen kanssa että alueella toimivien muiden urheiluseurojen kanssa. Tavoitteena on harjoitusolosuhteiden parantaminen salivuorojen määrän, harjoitusvuorojen pituuden ja rytmisen voimistelun maton osalta. Pyrimme saamaan salivuorot keskitetysti Veromäen koululta, josta löytyy rytmisen voimistelun matto. Olemme sopineet muiden voimisteluseurojen kanssa mattojen sijoittelusta ja harjoituspaikkojen keskittämisestä Vantaan kaupungin liikuntatoimen suositusten mukaisesti. Olemme olleet yhteydessä liikuntavirastoon ja vaatineet olosuhteiden varmistumisen aikaistamista, jotta seurantyöskentely voisi olla tavoitteellisempaa ja tiedotus tehokkaampaa. Pyrimme kehittämään seuran toiminnan arviointia ja palautejärjestelmän toimivuutta, jotta ne antaisivat toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaaville toimijoille tietoa kehittämistarpeista. Halumme löytää uusia kanavia toiminnasta tiedottamiseen ja seuramme arvostuksen ja tunnettavuuden lisäämiseksi. Elise - Vantaa ry jatkaa kiinteää yhteistyötä Elise ry:n ja Elise - Järvenpään kanssa. Kaikessa toiminnassa painotamme ryhmissä yhdessä sovittujen pelisääntöjen ja periaatteiden noudattamista. Pelisääntökeskustelujen toteuttamista ryhmissä ja ryhmien vanhempien kanssa jatketaan. Vanhempainiltoja jatketaan 1-2 kertaa vuoden aikana.

6 2 JUMPPAKOULUTOIMINNASTA RYTMISEEN VOIMISTELUUN Toimintavuoden 2013 aikana tavoitteena on sekä voimistelutoiminnan laajentaminen että laadullinen kehittäminen ja monipuolistaminen. 2.1.Toimivat voimisteluryhmät Jumppakouluryhmä 3-4-v. Temppujumppa 3-4 v. Jumppakouluryhmä / temppujumppa pojat 3-4v Jumppakouluryhmä / temppujumppa pojat 5-6v. Jumppakouluryhmä / JV & RV 5-7-v. ( 2 eri ryhmää) Jumppakouluryhmä / joukkuevoimistelu Ariel 2006 ja 2007 syntyneet Jumppakouluryhmä / JV & RV 7-10-v. Jumppakouluryhmä / JV & RV 8-11-v. Rytminen voimistelu harrasteryhmä 8-11-v. Rytminen voimistelu harrasteryhmä yli 12-v. Valmennusryhmä Kultasiivet Valmennusryhmä Syrenia Valmennusryhmä Hopeatähdet Esivalmennusryhmä Ariel / Joukkuevoimistelu Esivalmennusryhmä Rytminen voimistelu Esivalmennuksen jatkoryhmä RV/JV 2.2 Valmentajat ja ohjaajat Pia Vartiainen: äitiyslomalla / rytminen voimistelu, jumppakoulu Terhi Neuvonen: Valmennuspäällikkö, rytminen voimistelu Minna Karhu: valmennusryhmät, rytminen voimistelu Soile Granholm: Poikien temppujumppa/ jumppakoulu Virve Olsson: valmennusryhmät, balettivalmennus Tuovi Pahkasalo: ulkomailla Diana Hietapakka: jumppakoulu, rytminen voimistelu Niina Karjalainen: joukkuevoimistelu valmennus, jumppakoulu Jonna Rauta: joukkuevoimistelu valmennus, jumppakoulu Tiina Reynish: joukkuevoimistelun esivalmennusryhmä Kaisa Villanen: joukkuevoimistelun esivalmennusryhmä Jonna Clancy: Ulkomailla Sanna Rauta: jumppakoulu, valmennusryhmä joukkuevoimistelu Annamari Laitinen: jumppakoulu, valmennusryhmä joukkuevoimistelu Julia Romanjuk: valmennusryhmät, rytminen voimistelu Taina Takanen, apuohjaaja, valmennusryhmät rytminen voimistelu Minna Rissanen jumppakoulu Minna Lehtikallio, perheliikunta Tuomas Pahkasalo, nuorten liikunta Minna Mäkinen rytminen voimistelu, seuran toimistotyöt

7 2.3. Tuomaritoiminta Tavoitteena on vuoden 2013 aikana uusia olympiadin vaihtuessa seuran rytmisen voimistelun tuomareiden tuomarikortit seuraavasti: Taru Kankainen 2- tason tuomarikortti ja Minna Karhu sekä Terhi Neuvonen 1-tason tuomarikortti, joka oikeuttaa tuomaroimaan kaikissa kansallisissa kilpailuissa mukaan lukien SM-kilpailut sekä toimimaan kilpailuissa ylituomarina. Heidän lisäkseen tavoitteena on kouluttaa kaksi uutta 2-tason rytmisen voimistelun tuomaria, jotta tuomarivelvoitteet voidaan toteuttaa kaikissa kansallisissa kilpailuissa, joihin seuran voimistelijat osallistuvat. 2.4 Harrastetoiminnan tavoitteet Vuoden 2013 aikana on tavoitteena aloittaa toinen poikien jumppakouluryhmä. Pienten lasten jumppakouluryhmille on ollut kovasti kysyntää ja tavoitteena on perustaa niitä riittävästi ja tarjota harrastajille heidän toiveiden mukaisia harrastusmahdollisuuksia. Erityisesti 3-4- sekä 5-7-vuotiaiden tyttöjen ryhmät ovat olleet erityisen suosittuja.tavoitteena on turvata ja lisätä mahdollisuuksia useampaan viikoittaiseen harjoitukseen 8-11-vuotiaiden sekä yli 12-vuotiaiden harrasteryhmissä. Harrastetoiminnan tavoitteena on tarjota lapsille terveellinen liikuntaharrastus lähellä kotia. Harrastajien on mahdollista tutustua voimistelun eri muotoihin ja valita kiinnostuksensa mukaisesti voimistelulaji ja harjoittelun intensiteetti. Kiinnostuneille tarjotaan mahdollisuus rytmisen voimistelun ja joukkuevoimistelun harrastamiseen kilpalajina. Tavoitteena on jatkaa ja laajentaa syksyllä 2011 alkanutta joukkuevoimistelu-toimintaa vuoden 2013 aikana. Tavoitteenamme on, että kaikki seurassa harrastavat osallistuvat seuran joulu- ja kevätnäytökseen haluamallaan tavalla.

8 2.5 Kilpailutoiminnan tavoitteet Vuoden 2013 aikana rytmisen voimistelun Kultasiivet ryhmän voimistelijoiden tavoitteena on uusien sääntömuutoksista johtuvien yksilöohjelmien harjoittaminen pääpainon ollessa kevätkauden alussa ja edetä luokkakilpailujärjestelmässä mahdollisimman korkealle. Kaikkien rytmisen voimistelun valmennusryhmien tavoitteena on osallistua Suomen voimisteluliiton asematapahtumiin sekä luokkakilpailuihin 1-, 2-, 3- ja 4-luokkiin rytmisen voimistelun yksilö ja joukkueohjelmilla. Kultasiivet ryhmän voimistelijat osallistuvat myös lajin ikäkausikilpailuihin. Hopeatähdet ryhmän tavoitteena on harjoittaa monipuolisesti lajiin vaadittavia taitoja ja osallistua Voimistelun asemalla 1-luokan vapaajoukkueohjelmalla sekä yksilöohjelmilla vuoden 2013 aikana. Lisäksi Hopeatähtein tavoitteena on osallistua 1- ja 2-luokan kilpailuihin rytmisen voimistelun yksilö ja joukkueohjelmilla Tavoitteen saavuttamiseksi kilpailuihin tähtääville urheilijoille mahdollistetaan 3-6 kertaa viikossa tapahtuva harjoittelu hyvissä olosuhteissa ammattitaitoisten valmentajien johdolla. Lajibaletti kuuluu kaikkien valmennusryhmien harjoitusohjelmaan. Valmennusryhmä- Syrenian tavoitteena on saada kilpailukokemusta koko ryhmänä Voimistelun Asematapahtumista ja edetä kilpailukategorioissa mahdollisimman korkealle sekä vapaa- että välinejoukkueohjelmilla vuotiaiden sarjassa. Seuramme tavoitteena on järjestää rytmisen voimistelun luokkakilpailut Vantaalla, Lumossa. Tavoitteena on järjestää valmennusryhmien voimistelijoille 1-2 leiriä valmennuskeskuksissa (ensisijaisesti Kisakallio) tai vaihtoehtoisesti harjoittelun tehopäiviä ja - viikonloppuja, joissa voidaan keskittyä ohjelmien viimeistelyyn. Tavoitteena on järjestää sekä kevätkaudella että syyskaudella 2013 seuran oma harjoituskilpailu eli niin sanottu kisakatselmus, jonne kutsutaan voimistelijoiden vanhemmat seuraamaan kilpailuohjelmia 3 TERVEYSLIIKUNTARYHMÄT 3.1. Toimivat ryhmät Perheliikuntaryhmä 1-3-v Perheliikuntaryhmä 4-7v. Nuorten liikuntakerho 13-16v 3.2 Ohjaajat Minna Lehtikallio: Perheliikunta Tuomas Pahkasalo: Liikuntakerho 3.3. Terveysliikuntaryhmien tavoitteet Tavoitteena on tarjota mahdollisuus monipuoliseen lajirajat ylittävään terveyttä edistävään liikuntaan lähellä kotia. Terveysliikuntaryhmien emotionaalisina tavoitteina on liikunnan ilo, elämykset ja onnistumisen kokemukset. Sosiaalisina tavoitteina ovat yhdessä tekeminen, toisen huomioiminen ja toisilta oppiminen. Motorisina tavoitteina on lapsen kehitysvaiheelle ominaisten liikkeiden monipuolinen harjaannuttaminen

9 4 TOIMINTAA VASTAAVAT KULUT VUODEN 2012 AIKANA KULUT 2013 Harjoitustoiminta - Valmentajien palkat ,- - Sivukulut (sotut, vakuutusmaksut) ,- Harjoitustoiminta yhteensä ,- Koulutustoiminta 2.000,- Kilpailutoiminta 4.000,- Leiritoiminta 4.000,- Muut tapahtumat 1.500,- Yleistoiminnan kulut 9.000,- Kulut yhteensä ,- TUOTOT 2013 Jäsen- ja harjoitusmaksut voimistelijoilta ,- Kilpailut 5.000,- Tapahtumatuotot 4.000,- Leirit 3.000,- Toiminta-avustus Vantaan kaupungilta 2.900,- Varainhankinta 5.000,- Rahoitustoiminnan tuotot 600,- Tuotot yhteensä ,-

ELANNON ISKU - Vantaa ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2008 TAPAHTUMIA VUODEN 2008 AIKANA

ELANNON ISKU - Vantaa ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2008 TAPAHTUMIA VUODEN 2008 AIKANA ELANNON ISKU - Vantaa ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2008 TAPAHTUMIA VUODEN 2008 AIKANA Suomen mestaruuskilpailut 1.-2.3. Espoo Pohjoismaiden mestaruuskilpailut 8.-9.3. Tanska Luokkanousukilpailut

Lisätiedot

ELANNON ISKU - Vantaa ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2007 TAPAHTUMIA VUODEN 2007 AIKANA

ELANNON ISKU - Vantaa ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2007 TAPAHTUMIA VUODEN 2007 AIKANA ELANNON ISKU - Vantaa ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2007 TAPAHTUMIA VUODEN 2007 AIKANA Kirjan ja ruusun päivä 8.5. Elannon Isku - Vantaan kevätnäytös 15.5. Suomen Voimistelupäivät 8.-10.6. Svolin

Lisätiedot

ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2014

ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2014 ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2014 Sisältö 1 YLEISTÄ... 3 2 TOIMINNAN TAVOITTEET... 3 3 HARRASTELIIKUNTA... 3 3.1. Lapset... 4 3.2. Lapset ja nuoret... 4 3.3. Perheliikunta... 4 4

Lisätiedot

ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2016

ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2016 ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2016 SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 2 2 TOIMINNAN TAVOITTEET... 2 3 HARRASTELIIKUNTA... 2 3.1. Lapset ja nuoret... 3 3.2 Perheliikunta... 3 4 VALMENNUSTOIMINTA...

Lisätiedot

Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry

Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry Toimintakertomus 2012 TOIMINNAN TARKOITUS JA TAVOITTEET Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry:n sääntöjen mukaan seuran toiminnan tarkoitus on edistää

Lisätiedot

Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry. Toimintakertomus 2013

Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry. Toimintakertomus 2013 Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry Toimintakertomus 2013 TOIMINNAN TARKOITUS JA TAVOITTEET Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry:n sääntöjen mukaan seuran toiminnan tarkoitus on edistää

Lisätiedot

ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA 2018

ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA 2018 1 ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA 2018 SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 2 2 TOIMINNAN TAVOITTEET... 2 3 HARRASTELIIKUNTA... 3 4 VALMENNUSTOIMINTA... 4 5 VALMENTAJATOIMIKUNTA... 4 6 KOULUTUSTOIMINTA...

Lisätiedot

Voimistelu- ja urheiluseura Elise Vantaa ry SEURAESITE 2014

Voimistelu- ja urheiluseura Elise Vantaa ry SEURAESITE 2014 Voimistelu- ja urheiluseura Elise Vantaa ry SEURAESITE 2014 Voimistelu - hyvä harrastus lapsellesi LIIKUNTAA LÄHELLÄ KOTIASI Elise Vantaa tarjoaa liikuntamahdollisuuksia monipuolisesti kauppakeskus Jumbon

Lisätiedot

Elise Vantaa ry SEURAESITE 2012-2013

Elise Vantaa ry SEURAESITE 2012-2013 Elise Vantaa ry SEURAESITE 2012-2013 nnn Voimistelu - hyvä harrastus lapsellesi LIIKUNTAA LÄHELLÄ KOTIASI Elise Vantaa tarjoaa liikuntamahdollisuuksia monipuolisesti kauppakeskus Jumbon läheisyydessä hyvien

Lisätiedot

Voimistelu- ja urheiluseura Elise

Voimistelu- ja urheiluseura Elise Voimistelu- ja urheiluseura Elise Perustettu vuonna 1921 Jäseniä 871 Voimistelun erikoisseura Akrobatiavoimistelu Joukkuevoimistelu Rytminen voimistelu Sinettiseura Voimisteluliiton huippuvoimisteluseura

Lisätiedot

SC VANTAAN JÄSENKIRJE 2 / 2014

SC VANTAAN JÄSENKIRJE 2 / 2014 SC VANTAAN JÄSENKIRJE 2 / 2014 1. SC Vantaa ja Tapanilan Erä ovat aloittaneet seurayhteistyön 2. Koko perhe liikkumaan! 3. Syksyn kuulumisia 4. Leiristipendit kesäksi 2015 5. Seuran jäsenten syyskokous

Lisätiedot

Elannon ISKU ry Voimistelu- ja urheilutoimintaa jo vuodesta 1921. ELANNON ISKU ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2007

Elannon ISKU ry Voimistelu- ja urheilutoimintaa jo vuodesta 1921. ELANNON ISKU ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2007 ELANNON ISKU ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2007 SEURAN JÄRJESTÄMIÄ TAPAHTUMIA Svolin Jumppaviikko avoimet ovat 13.-21.1. Voimisteluvalmentajien ja johtokunnan yhteistapaaminen 22.1. Valmennusryhmien

Lisätiedot

Suomen Voimisteluliitto Rytminen voimistelu Minirinki ja N-ryhmä. Vanhempaininfo

Suomen Voimisteluliitto Rytminen voimistelu Minirinki ja N-ryhmä. Vanhempaininfo Suomen Voimisteluliitto Rytminen voimistelu Minirinki ja N-ryhmä Vanhempaininfo 26.1.2019 Suomen rytmisen huippuhetket 2018 MM joukkueiden 2-ottelu 10. sija, vanne 9.sija EM joukkueiden 2-ottelu 9.sija,

Lisätiedot

SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN

SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN Ohessa osa-alueittain alueittain taulukot, joihin on jo täytetty riittävän tason kuvaus kaikista osa-alueista. Taulukon perässä ovat kysymykset,

Lisätiedot

RaJun JV-valmennuksen kehittämistavoitteita

RaJun JV-valmennuksen kehittämistavoitteita RaJun JV-valmennuksen kehittämistavoitteita 1. Kaikkien JV-valmentajien osaamistasoa kohotetaan yksilöllisen koulutussuunnitelman mukaan seuraavilla osa-alueilla tarvelähtöisesti: Valmennuksen suunnittelu

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN VOIMISTELIJAT RY VALMENNUSRYHMIEN INFO TILAISUUS JÄRVENPÄÄ-TALO 24.8.2015

JÄRVENPÄÄN VOIMISTELIJAT RY VALMENNUSRYHMIEN INFO TILAISUUS JÄRVENPÄÄ-TALO 24.8.2015 JÄRVENPÄÄN VOIMISTELIJAT RY VALMENNUSRYHMIEN INFO TILAISUUS JÄRVENPÄÄ-TALO 24.8.2015 Järvenpään Voimistelijat ry. pähkinänkuoressa Perustettu vuonna 1950 Jäseniä n. 667 henkilöä (tilanne 24.8.2015) Lapset

Lisätiedot

Alppilan Salamat on aloittanut toimintansa v Sen kotipaikkana ja toimintaalueena on Helsingin kaupunki.

Alppilan Salamat on aloittanut toimintansa v Sen kotipaikkana ja toimintaalueena on Helsingin kaupunki. Alppilan Salamat ry TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 1. Toiminta-ajatus Alppilan Salamat on aloittanut toimintansa v.1959. Sen kotipaikkana ja toimintaalueena on Helsingin kaupunki. Alppilan Salamat pyrkii

Lisätiedot

Elannon ISKU ry Voimistelu- ja urheilutoimintaa jo vuodesta 1921. ELANNON ISKU ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2008

Elannon ISKU ry Voimistelu- ja urheilutoimintaa jo vuodesta 1921. ELANNON ISKU ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2008 ELANNON ISKU ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 1 TOIMINNAN TAVOITTEET JA PAINOPISTEET Elannon Isku ry:n toiminnan tavoite on luoda hyvät toimintaedellytykset, toimivat

Lisätiedot

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry 12.4.2016 2 TIKKURILAN TAITOLUISTELUKLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO

Lisätiedot

SC VANTAA. Jäsenkirje 3/2014

SC VANTAA. Jäsenkirje 3/2014 SC VANTAA Jäsenkirje 3/2014 1. Katsaus joukkuevoimistelijoiden kevääseen... 2 2. Mukaan joukkuevoimisteluun... 3 3. Harrasteliikuntaryhmiin ilmoittautuminen alkanut... 3 4. Valmentajaksi tai ohjaajaksi

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2013

TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Voimistelu- ja urheiluseura ELISE ry TOIMINTASUUNNITELMA 2013 TOIMINTASUUNNITELMA 2013 1 TOIMINNAN TAVOITTEET JA PAINOPISTEET Elise ry:n toiminnan tavoite on luoda hyvät toimintaedellytykset, toimivat

Lisätiedot

Joukkuevoimistelun info syksy 2015. Voimistelu- ja urheiluseura Elise

Joukkuevoimistelun info syksy 2015. Voimistelu- ja urheiluseura Elise Joukkuevoimistelun info syksy 2015 Voimistelu- ja urheiluseura Elise Voimistelu- ja urheiluseura Elise Perustettu vuonna 1921 Vuonna 2013 jäseniä 819 Voimistelun erikoisseura Akrobatiavoimistelu Joukkuevoimistelu

Lisätiedot

JoenVoLi telinevoimistelujaosto Palautekysely vanhemmille keväällä 2011 (vastauksia 40)

JoenVoLi telinevoimistelujaosto Palautekysely vanhemmille keväällä 2011 (vastauksia 40) JoenVoLi telinevoimistelujaosto Palautekysely vanhemmille keväällä 2011 (vastauksia 40) Mikä toiminnassa on onnistunut? (yhteenveto) - innostuneisuus, monipuolisuus - pienet tai pienehköt ryhmät -

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2014

Toimintasuunnitelma 2014 Toimintasuunnitelma 2014 Terveyttä edistävä Vapaaehtoistyötä arvostava TNV:n arvot ja visio Ihmisläheinen ja positiivinen Luotettava ja osaava VANTAAN KAUPUNKI/ LIIKUNTAPALVELUT JÄSENET OHJAAJAT Valo,

Lisätiedot

Voimistelua alkeista huipulle

Voimistelua alkeista huipulle Voimistelua alkeista huipulle Voimistelu- ja urheiluseura ELISE ry TOIMINTAKERTOMUS 2010 TOIMINTAKERTOMUS 2010 TOIMINNAN TARKOITUS JA TAVOITTEET Voimistelu- ja urheiluseura Elise ry:n sääntöjen mukaan

Lisätiedot

*Perustettu vuonna 1956 *Vuonna 2013 noin 1300 lapsi- ja

*Perustettu vuonna 1956 *Vuonna 2013 noin 1300 lapsi- ja Perustettu vuonna 1956 *Vuonna 2013 noin 1300 lapsi- ja aikuisharrastajaa. *Salon suurin seura; jalkapallo, taitoluistelu, salibandy ja koripallo. *Toimisto sijaitsee Salossa Helsingintiellä, seuran omistamissa

Lisätiedot

Kansallinen LIIKUNTATUTKIMUS 2009-2010

Kansallinen LIIKUNTATUTKIMUS 2009-2010 Tutkimusaineisto koottu puhelinhaastatteluina helmikuun 2009 ja tammikuun 2010 aikana Kohteena 3 18-vuotiaat (vanhemmat vastanneet 3 11-vuotiaiden puolesta ja 12 18- vuotiaat vastanneet itse kysymyksiin)

Lisätiedot

Voimistelu- ja urheiluseura Elise Laura Ahonen

Voimistelu- ja urheiluseura Elise Laura Ahonen Voimistelu- ja urheiluseura Elise Laura Ahonen Perustettu vuonna 1921 Vuonna 2013 jäseniä 819 Voimistelun erikoisseura Akrobatiavoimistelu Joukkuevoimistelu Rytminen voimistelu Sinettiseura Voimisteluliiton

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA 2017 2018 Tässä toimintasuunnitelmassa esitellään seuran eri toimialojen tärkeimmät kehityskohteet kaudelle 2017 2018. Erityisesti näihin kehityskohteisiin halutaan panostaa laadukkaan

Lisätiedot

Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry TOIMINTALINJA

Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry TOIMINTALINJA Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry TOIMINTALINJA 2016-2017 UVL:n organisaatio Ohjaajat ja Valmentajat Valmentajatiimi Jumppakummit Nuorisoklubi Kilta Johtokunta UVL:n toiminta Nuorten liikunta Lasten harrastajaryhmät

Lisätiedot

Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry TOIMINTALINJA

Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry TOIMINTALINJA Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry TOIMINTALINJA 2017-2018 Seuran organisaatio Johtokunta Kilta Valmentajat Ohjaajat Nuorisoklubi Jumppakummit Seuran toiminta Nuorten liikunta Lasten harrastajaryhmät Aikuisten

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 MIKKELIN JUDO RY 1. JÄRJESTÖTOIMINTA Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää jäsentensä judotaitoa sekä toimia judon tunnetuksi tekemiseksi ja sen harrastuksen levittämiseksi. Tarkoituksensa

Lisätiedot

OKM:n seuratuen haku

OKM:n seuratuen haku Seuratuen 2018 haku Haku päättyy 15.12.2017 klo 16.15. Hakemus täytetään sähköisesti www.seuraverkko.fi Seuralla pitää olla päätös hakemiselle Kysy liiton toimistolta lisätietoja, vinkkejä ja apua Lähetä

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2007

Toimintasuunnitelma vuodelle 2007 1 Keravan Naisvoimistelijat KNV ry 17.10.2006 Johtokunta Toimintasuunnitelma vuodelle 2007 1. Toiminta-ajatus Keravan Naisvoimistelijat KNV ry:n tarkoituksena on tarjota kuntalaisille liikuntaharrastus

Lisätiedot

Vanhempainilta Turun Urheiluliitto, joukkuevoimistelu

Vanhempainilta Turun Urheiluliitto, joukkuevoimistelu Vanhempainilta 16.8.2017 Turun Urheiluliitto, joukkuevoimistelu Illan kulku 2 1. Valmentajien esittely 2. Uuden valmennusjärjestelmän esittely 3. Joukkuevoimistelutoimialan pelisääntöjen läpikäyminen 4.

Lisätiedot

KAUSIKIRJE SYKSY 2015

KAUSIKIRJE SYKSY 2015 KAUSIKIRJE SYKSY 2015 Hei kaikki vanhemmat! Toivotamme kaikki vanhat ja uudet seuralaiset tervetulleiksi treenaamaan kanssamme myös ensi kautena. Tästä kirjeestä löydät tärkeitä tietoja syksyä koskien,

Lisätiedot

SM-kisat, 15.4.2011 Jyväskylä. Joukkuevoimistelun SM-kilpailut, Jyväskylä, 16.4.2011 14-16 -vuotiaat, lopputulokset

SM-kisat, 15.4.2011 Jyväskylä. Joukkuevoimistelun SM-kilpailut, Jyväskylä, 16.4.2011 14-16 -vuotiaat, lopputulokset SM-kisat, 15.4.2011 Jyväskylä Joukkuevoimistelun SM-kilpailut, Jyväskylä, 16.4.2011 14-16 -vuotiaat, lopputulokset 1) Olarin Voimistelijat, Fosforit alkukilpailu 18,00 + loppukilpailu (TV 5,80 + AV 3,65

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010 KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA vuodelle 2010 1. TOIMINNAN LÄHTÖKOHTA Kankaanpään Uimarit ry:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa eri ikäryhmille uimaopetus, harrastus- ja kilpauintipalveluita.

Lisätiedot

Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry. Toimintakertomus 2017

Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry. Toimintakertomus 2017 Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry Toimintakertomus 2017 TOIMINNAN TARKOITUS JA TAVOITTEET Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry:n sääntöjen mukaan seuran toiminnan tarkoitus on edistää

Lisätiedot

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2015 2016

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2015 2016 TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2015 2016 Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry 2.4.2015 2 TIKKURILAN TAITOLUISTELUKLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO

Lisätiedot

Voimistelu hyvä harrastus. lapsellesi. Voimistelu ja urheiluseura Elise ry Voimistelu ja urheiluseura Elise - Vantaa ry

Voimistelu hyvä harrastus. lapsellesi. Voimistelu ja urheiluseura Elise ry Voimistelu ja urheiluseura Elise - Vantaa ry Voimistelu hyvä harrastus lapsellesi Voimistelu ja urheiluseura Elise ry Voimistelu ja urheiluseura Elise - Vantaa ry LIIKUNTAA LÄHELLÄ KOTIASI Elise tarjoaa liikuntamahdollisuuksia monipuolisesti eripuolilla

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2014

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2014 Voimistelu- ja urheiluseura ELISE ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1 TOIMINNAN TAVOITTEET JA PAINOPISTEET Elise ry:n tavoitteena on luoda seuran toiminnalle hyvät toimintaedellytykset,

Lisätiedot

PAKILAN VOIMISTELIJAT PNV ry

PAKILAN VOIMISTELIJAT PNV ry PAKILAN VOIMISTELIJAT PNV ry TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2017-31.8.2018 SISÄLTÖ 1. Yleistä 2. Seuran toimintatavoitteet 3. Harrasteliikunta 3.1. Lasten ja nuorten liikunta (LaNu) 3.2. Aikuisten ryhmäliikunta

Lisätiedot

Joukkuevoimistelun syysinfo 2014. Voimistelu- ja urheiluseura Elise ry.

Joukkuevoimistelun syysinfo 2014. Voimistelu- ja urheiluseura Elise ry. Joukkuevoimistelun syysinfo 2014 Voimistelu- ja urheiluseura Elise ry. Voimistelu- ja urheiluseura Elise Perustettu vuonna 1921 Vuonna 2013 jäseniä 819 Voimistelun erikoisseura Akrobatiavoimistelu Joukkuevoimistelu

Lisätiedot

PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet.

PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet. PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet. 1. HAKIJA Seura/yhdistys Lähiosoite Postitoimipaikka Pankki

Lisätiedot

TERVETULOA VALMENNUSRYHMÄÄN!

TERVETULOA VALMENNUSRYHMÄÄN! TERVETULOA VALMENNUSRYHMÄÄN! Tässä info kirjeessä kerrotaan seuramme valmennusryhmien toimintaan liittyen yleisistä asioista. Seuramme kilpailulajit ovat joukkuevoimistelu ja tanssillinen voimistelu. JOUKKUEVOIMISTELU

Lisätiedot

SC VANTAAN JÄSENKIRJE 3/ 2013

SC VANTAAN JÄSENKIRJE 3/ 2013 SC VANTAAN JÄSENKIRJE 3/ 2013 1. Menestystä joukkuevoimistelussa 2. Mukaan joukkuevoimisteluun 3. Joukkuevoimistelun harrastejoukkue 4. Harrasteliikuntaa keväällä 2014 5. Voimistelua erityistä apua tarvitseville

Lisätiedot

HYVINKÄÄN VOIMISTELU JA LIIKUNTA HYVOLI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2015-2016

HYVINKÄÄN VOIMISTELU JA LIIKUNTA HYVOLI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2015-2016 HYVINKÄÄN VOIMISTELU JA LIIKUNTA HYVOLI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2015-2016 1 TOIMINTA-AJATUS Seuran tarkoituksena on tarjota jäsenistölleen terveyttä edistävää liikuntaa ja tarjota eri-ikäisille

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä Tapanilan Erä ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 1(6) Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä Vuosi 2012 tulee olemaan taloudellisesti haasteellinen toimintavuosi. Oletettavaa on, että Helsingin Kaupungin

Lisätiedot

Joukkuevoimisteluvalmennus Raision Jumppareissa

Joukkuevoimisteluvalmennus Raision Jumppareissa Joukkuevoimisteluvalmennus Raision Jumppareissa Arvot ja keskeiset periaatteet Liikunnan ilo ja uuden oppimisen riemu Reilu ja avoin meininki, voimistelijoita kunnioittava kohtelu Yhdenvertaisuus (kaikki

Lisätiedot

LUOKKA- JA IKÄKAUSIKILPAILUT RYTMINEN VOIMISTELU 2010

LUOKKA- JA IKÄKAUSIKILPAILUT RYTMINEN VOIMISTELU 2010 LUOKKA- JA IKÄKAUSIKILPAILUT RYTMINEN VOIMISTELU 2010 2 (13 ) LUOKKA- JA IKÄKAUSIKILPAILUT (LUOKAT I - M, YKSILÖT JA JOUK- KUEET, IKÄSARJAT 8-V. NAISTEN SARJA) Alla esitetään luokittain ja ikäkausittain

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

SUOMEN VOIMISTELUPÄIVÄT 2009 Infokirje #1. Tervetuloa Jyväskylään!

SUOMEN VOIMISTELUPÄIVÄT 2009 Infokirje #1. Tervetuloa Jyväskylään! SUOMEN VOIMISTELUPÄIVÄT 2009 Infokirje #1 Tervetuloa Jyväskylään! 30-vuotista taivaltaan juhlivalla Jyväskylän Voimistelijat 79 ry -seuralla on ilo ja kunnia kutsua koko voimisteluväki Suomen Voimistelupäiville

Lisätiedot

1. Joukkuevoimistelijoiden kuulumisia

1. Joukkuevoimistelijoiden kuulumisia JÄSENKIRJE 1/2015 1. Joukkuevoimistelijoiden kuulumisia... 2 2. SC Vantaan uusin laji: Rytminen voimistelu... 3 3. Harrastetuntien syyskauden päättyminen... 3 4. Urheilijan Taivas+Helvetti - Tarinoita

Lisätiedot

Tapiolan Voimistelijat ry Toimintasuunnitelma 2016 sivu 1

Tapiolan Voimistelijat ry Toimintasuunnitelma 2016 sivu 1 Toimintasuunnitelma 2016 sivu 1 1. Yleistä Tapiolan Voimistelijat on Espoossa, Tapiolan ja sen lähialueilla toimiva 51-vuotias liikuntaseura, joka kuuluu jäsenseurana Suomen Voimisteluliittoon sekä Etelä-Suomen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2011

TOIMINTAKERTOMUS 2011 TOIMINTAKERTOMUS 2011 Taipumattomat r.y. Hiihtomajantie 2 96400 Rovaniemi puh: 040-5419119 taipumattomat@santasport.fi 1. YLEISTÄ Taipumattomat ry. on Rovaniemellä toimiva Suomen pohjoisin voimistelun

Lisätiedot

Tanssi- ja Voimisteluseura Illusion Vaajakoski ry Toimintasuunnitelma 2019

Tanssi- ja Voimisteluseura Illusion Vaajakoski ry Toimintasuunnitelma 2019 Tanssi- ja Voimisteluseura Illusion Vaajakoski ry Toimintasuunnitelma 2019 1. Yleistä Tanssi- ja Voimisteluseura Illusion Vaajakoski ry on Jyväskylässä toimiva urheiluseura, joka kuuluu jäsenseurana Suomen

Lisätiedot

Merkkijärjestelmä osaksi rytmisen kilpailujärjestelmää

Merkkijärjestelmä osaksi rytmisen kilpailujärjestelmää Rytmisen voimistelun merkkijärjestelmä Maaliskuu/kesäkuu 2019 Merkkijärjestelmä osaksi rytmisen kilpailujärjestelmää Kilpailutyyppien rinnalle erillinen testaamiseen perustuva merkkijärjestelmä. Kaikille

Lisätiedot

Mäntsälän Voimistelijoiden jvtoiminta

Mäntsälän Voimistelijoiden jvtoiminta Mäntsälän Voimistelijoiden jvtoiminta kaudella 2016-2017 Tuovinen 17.5.2016 PL 45, 04601 Mäntsälä www.mantsalanvoimistelijat.fi puh 040 513 7892 mantsalan.voimistelijat@msoynet.com Vanhempainillan aiheet

Lisätiedot

TNV liikunnan iloa sukupolvelta toiselle TNV Turun Naisvoimistelijat ry

TNV liikunnan iloa sukupolvelta toiselle TNV Turun Naisvoimistelijat ry TNV liikunnan iloa sukupolvelta toiselle TNV Turun Naisvoimistelijat ry Liikuntakeskus Energym Vähäheikkiläntie 56 C, 20810 Turku 040 416 1906 www.tnv.fi TNV - Turun Naisvoimistelijat ry TNV on liikuttanut

Lisätiedot

LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS

LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS LIEDON KUNTA Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta HAKEMUS LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS 1. HAKIJA Seura/yhdistys Lähiosoite Postitoimipaikka Pankki ja tilin n:ro Kotipaikka Rekisteröimisvuosi Yhdistysrekisterinumero

Lisätiedot

SINETTISEURAKRITEERIT. versio 3.0

SINETTISEURAKRITEERIT. versio 3.0 SINETTISEURAKRITEERIT versio 3.0 Sinettikriteerien uudistaminen Työstetty työryhmällä: Henna Sivenius (hiihto), Maiju Kokkonen (taitoluistelu), Turkka Tervomaa (jääkiekko), Henri Alho (jalkapallo), Tiiu

Lisätiedot

Suomen Cheerleadingliitto ry

Suomen Cheerleadingliitto ry 0 Suomen Cheerleadingliitto ry Talousarvio 2012 Lasten ja nuorten liikunta/talousarvio 2012 VARSINAINEN TOIMINTA Kesäleiri Osallistumismaksut 18350,00 15900,00 Ohjaajapalkkiot -1480,00-1120,00 Ulkom.ohjaajien

Lisätiedot

Seuraseminaari OKM:n seuratuen 2018 haku

Seuraseminaari OKM:n seuratuen 2018 haku Seuraseminaari 28.10.2017 OKM:n seuratuen 2018 haku Hakuaika: alkaa 13.11.2017 ja päättyy 15.12.2017 klo 16.15. Hakemus täytetään sähköisesti www.seuraverkko.fi (tarkista täytyykö lähettää vielä sen jälkeen

Lisätiedot

LIIKUNTAJÄRJESTÖJEN PISTE- JA TOIMINTATAULUKKO. lukumäärä a'-pisteet yhteensä A-valmentaja 30. lukumäärä a'-pisteet yhteensä I-luokan tuomari 10

LIIKUNTAJÄRJESTÖJEN PISTE- JA TOIMINTATAULUKKO. lukumäärä a'-pisteet yhteensä A-valmentaja 30. lukumäärä a'-pisteet yhteensä I-luokan tuomari 10 ULVILAN KAUPUNKI LIIKUNTAJÄRJESTÖJEN PISTE- JA TOIMINTATAULUKKO LIIKUNTATOIMI Täyttäkää sinisellä merkityt kentät!.) VALMENTAJAT * Voivat olla seuran jäseniä tai ostopalveluna hankittuja valmentajia *

Lisätiedot

Espoon Telinetaiturit ry

Espoon Telinetaiturit ry Voimistelua läpi elämän Espoon Telinetaiturit ry Tyttöjen voimistelupolku 26.4.2013 Miten aloittaa voimisteluharrastus? Harrastuksen aloittamiseen ja tukilajiksi (toiselle lajille) sopivat kaikki aloitusryhmät.

Lisätiedot

Toiminta- ja taloussuunnitelma vuosi 2016

Toiminta- ja taloussuunnitelma vuosi 2016 Toiminta- ja taloussuunnitelma vuosi 2016 Pyhtään Naisvoimistelijat ry 2 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2016 Sisällysluettelo 1. YLEISTÄ... 3 2. SEURAN TOIMINTATAVOITTEET... 3 3. TOIMINNAN KESKEISET HAASTEET...

Lisätiedot

Voimisteluliiton seuraseminaari Järvenpää 23.3.2013. Yhdessä järjestämme näyttävän näytöksen. Mäntsälän Voimistelijat ry. Mäntsälän Voimistelijat ry

Voimisteluliiton seuraseminaari Järvenpää 23.3.2013. Yhdessä järjestämme näyttävän näytöksen. Mäntsälän Voimistelijat ry. Mäntsälän Voimistelijat ry Voimisteluliiton seuraseminaari Järvenpää 23.3.2013 Yhdessä järjestämme näyttävän näytöksen Mäntsälän Voimistelijat Perustettu 1983 Jäseniä noin 750, joista valtaosa alle 19-vuotiaita Ohjaajia ja valmentajia

Lisätiedot

ELANNON ISKU RY TOIMINTAKERTOMUS

ELANNON ISKU RY TOIMINTAKERTOMUS Alkeista huipulle ELANNON ISKU RY TOIMINTAKERTOMUS 2007 TOIMINTAKERTOMUS 2007 TOIMINNAN TARKOITUS JA TAVOITTEET Elannon Isku ry:n sääntöjen mukaan seuran toiminnan tarkoitus on edistää urheilun ja erilaisten

Lisätiedot

KEVÄÄN VANHEMPAINILTA KESKIVIIKKONA 12.1. KLO 19:30 ALKAEN TUULIMÄESSÄ KILPAPOIKIEN YHTEISTIEDOTE 21.12.2010

KEVÄÄN VANHEMPAINILTA KESKIVIIKKONA 12.1. KLO 19:30 ALKAEN TUULIMÄESSÄ KILPAPOIKIEN YHTEISTIEDOTE 21.12.2010 KEVÄÄN VANHEMPAINILTA KESKIVIIKKONA 12.1. KLO 19:30 ALKAEN TUULIMÄESSÄ KILPAPOIKIEN YHTEISTIEDOTE 21.12.2010 Telinevoimistelu lajina Miesten telinevoimistelu (MTV) on kansainvälisen voimisteluliiton (FIG)

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE HELMIKUU 2015

JÄSENTIEDOTE HELMIKUU 2015 1/5 JÄSENTIEDOTE HELMIKUU 2015 Talvinen tervehdys Vantaan Voimisteluseurasta! Kevätkausi on täydessä käynnissä ja hiihtoloma tuo pienen paussin harjoitteluun. Alkukauteen on osunut jonkin verran peruutuksia,

Lisätiedot

Espoon Telinetaiturit ry. Toimintakertomus toimintavuodelta 2015, lyhennelmä

Espoon Telinetaiturit ry. Toimintakertomus toimintavuodelta 2015, lyhennelmä Espoon Telinetaiturit ry Toimintakertomus toimintavuodelta 2015, lyhennelmä Johdanto EsTT:n toiminnan painopisteet ovat voimistelun ydintoiminnassa (harraste-, kilpailu- ja aikuisvoimistelu) sekä seuran

Lisätiedot

POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta

POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta Avustusten hakuaika päättyy 31.03.2015 klo 16.00. Posion kunta, hyvinvointilautakunta, Kirkkotie 1, 97900 POSIO. Myöhästyneitä hakemuksia

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY

KUOPION UIMASEURA RY Kuopion Uimaseura ry vuosikokous 2007 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2007-31.8.2008 Hyväksytty vuosikokouksessa 28.11.2007 Kuopion Uimaseura ry vuosikokous 2007 2 TOIMINNAN TAVOITTEET Seuran

Lisätiedot

Vaajakosken Kuohu ry. Painijaosto. Toimintasuunnitelma 2015

Vaajakosken Kuohu ry. Painijaosto. Toimintasuunnitelma 2015 1 Vaajakosken Kuohu ry Painijaosto Toimintasuunnitelma 2015 2 sivu Sisällysluettelo 2 1.0 Johdanto 3 1.1 Painijaoston jäsenet 2015, esitys johtokunnalle 3 2.0 Toiminta 4 2.1 Harrastustoiminta ryhmittäin

Lisätiedot

Visio, missio, arvot ja strategia

Visio, missio, arvot ja strategia Visio, missio, arvot ja strategia Joensuun Kataja ry taitoluistelujaosto Arvot toiminnan perusta Visio tahtotila Jatkuva kehitys Missio tehtävä Strategia toimintamalli Arvot AVOIMUUS Asioista puhutaan

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2018 Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Toiminnan arvot - monipuolinen liikunta lajitaitojen harjoittaminen kasvatus yhteistyössä vanhempien, koulujen ja muiden

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 JÄSENTIEDOTE Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 Joulun aika ja kauden käännös Kiitos kaikille jäsenille, taustajoukoille ja yhteistyökumppaneille syyskaudesta. Järvenpään Voimistelijoiden

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2014 30.6.2015

TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2014 30.6.2015 TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2014 30.6.2015 1.7.2014 30.6.2015 on Suomalaisen Voimisteluseura Espoo ry:n (SVSE) neljästoista toimintavuosi. SVSE on Suomen Voimisteluliitto Svoli ry:n jäsen ja Etelä-Suomen Liikunta-

Lisätiedot

RANTAPERKIÖN ISKUN VOIMISTELUJAOSTO TOIMINTASUUNNITELMA 2015

RANTAPERKIÖN ISKUN VOIMISTELUJAOSTO TOIMINTASUUNNITELMA 2015 RANTAPERKIÖN ISKUN VOIMISTELUJAOSTO TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Rantaperkiön Isku voimistelujaosto Sivu 1 Sisältö 1. YLEISTÄ SEURASTA 2. VOIMISTELUJAOSTO 3. TOIMISTO 4. TOIMINNAN TAVOITTEET 4.1. Painopisteet

Lisätiedot

Salon Palloilijat ry Visio 2022

Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry:n (SalPa) visio vuoteen 2022 asti Salon Palloilijat ry (SalPa) on urheiluseura mihin jokaisen lapsen, nuoren ja aikuisen on mahdollisuus tulla harrastamaan

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 1/2 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 YLEISTÄ Lielahden Kipinä ry:n toiminta perustuu ihmisten omatoimisuuteen ja vapaehtoiseen osallistumiseen. Toiminta on jatkunut menestyksellisesti jo vuodesta 1929.

Lisätiedot

Voimistelu- ja urheiluseura Elise ry

Voimistelu- ja urheiluseura Elise ry Voimistelu- ja urheiluseura Elise ry TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2016 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2016 1 TOIMINNAN TAVOITTEET JA PAINOPISTEET Elise ry:n tavoitteena on luoda seuran toiminnalle hyvät

Lisätiedot

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit Uudistuneet O Sinettiseurakriteerit Uudistetut Sinettiseurakriteerit pohjautuvat O Lasten ja nuorten urheilusta tehtyihin selvityksiin. O Selvitykset valmistuivat yhteistyössä Kilpa- ja huippu-urheilun

Lisätiedot

Lapsesta nuoreksi ja aikuiseksi suunnistajaksi. Ohjauksesta valmennukseen Suunnistajanpolku S-JKL

Lapsesta nuoreksi ja aikuiseksi suunnistajaksi. Ohjauksesta valmennukseen Suunnistajanpolku S-JKL Lapsesta nuoreksi ja aikuiseksi suunnistajaksi Ohjauksesta valmennukseen Suunnistajanpolku S-JKL Suunta Jyväskylä ry. suunnistuksen erikoisseura Jyväskylässä Periaatteita ovat: - suunnistusseura, joka

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma 2019

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma 2019 Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2019 Toiminnan arvot Ysikaks Nivala Ry:n toiminnan arvoina on tarjota harrastajille monipuolista liikuntaa ja lajitaitojen harjoittamista kohtuullisin kustannuksin. Haluamme

Lisätiedot

Voimistelu liikuttaa!

Voimistelu liikuttaa! Materiaalit löytyvät osoitteesta https://voimistelu.kuvat.fi/kuvat/ salasana: rv2018 Rytmisen voimistelun merkkijärjestelmä Tarkennus aikataulutukseen 14.8.2019. Merkkien suoritukset (pronssi, hopea ja

Lisätiedot

SEURA. Mihin Sinettiseurassa kiinnitetään huomiota? RYHMÄ YKSILÖ YHTEISÖLLISYYS HARJOITTELEMINEN YKSILÖLLISYYS KILPAILEMINEN OHJAAMINEN VIESTINTÄ

SEURA. Mihin Sinettiseurassa kiinnitetään huomiota? RYHMÄ YKSILÖ YHTEISÖLLISYYS HARJOITTELEMINEN YKSILÖLLISYYS KILPAILEMINEN OHJAAMINEN VIESTINTÄ Mihin Sinettiseurassa kiinnitetään huomiota? SEURA YHTEISÖLLISYYS JA YKSILÖLLISYYS RYHMÄ YKSILÖ HARJOITTELEMINEN JA KILPAILEMINEN Omien motiivien mukaista kasvua ja kehitystä tukevaa toimintaa VIESTINTÄ

Lisätiedot

KERAVAN NAISVOIMISTELIJAT KNV ry:n ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN KOOSTE

KERAVAN NAISVOIMISTELIJAT KNV ry:n ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN KOOSTE KERAVAN NAISVOIMISTELIJAT KNV ry:n ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN KOOSTE Lasten ja nuorten harrasteryhmät Kyselyt oli suunnattu erikseen lapsille (alle 13v.), nuorille (yli 13v.) sekä vanhemmille. Eniten vastauksia

Lisätiedot

KILPAVOIMISTELU TOVOLISSA

KILPAVOIMISTELU TOVOLISSA Aineisto: Suomen Voimisteluliitto (Svoli) ToVoLin nettisivut Petri Vilhunen (kuvat) Google kuvahaku Toijalan Voimistelu ja Liikunta KILPAVOIMISTELU TOVOLISSA TO V O LI N KI LPA V O I MI STELUN V A A TI

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus JyPK:ssa on pitkäjänteistä kja suunnitelmallista toimintaa perusasioiden kautta

Lisätiedot

Valmentajien pelisäännöt

Valmentajien pelisäännöt Valmentajien pelisäännöt 1. Harjoitteleminen ja kilpaileminen ikäluokittain 1.1 Harjoitusmäärät ja tavoitteet Forssan Naisvoimistelijoiden periaatteena on tarjota joukkuevoimisteluharrastus yli 8- vuotiaille

Lisätiedot

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE 01.04.2009 LAIHIAN LUJA LENTOPALLOJAOSTO TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE Tämän kirjan omistaa : Joukkueeni : Valmentaja : Valmentaja puhelinnumero: Joukkueen

Lisätiedot

ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015. Sport Club Vantaa ry Tapanilan Erä ry Voimistelujaosto

ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015. Sport Club Vantaa ry Tapanilan Erä ry Voimistelujaosto ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015 INFOTILAISUUS 1. ELITE YHTEISTYÖ 2. MIKÄ ELITE ON? 3. ELITE TIIMI 4. ELITE VALMENNUS 5. ELITE TOIMINTA 6. URHEILIJASOPIMUS 6. HAKU ELITEEN TOIMINTA ON VASTA ALUILLAAN ENSIMMÄINEN

Lisätiedot

TERVETULOA TAMPEREEN VOIMISTELIJOIHIN

TERVETULOA TAMPEREEN VOIMISTELIJOIHIN TERVETULOA TAMPEREEN VOIMISTELIJOIHIN Tampereen Voimistelijat Huippuseura ja Sinettiseura Voimistelijan etu ykkösenä Tampereen Voimistelijoiden perustehtävä on järjestää voimistelutoimintaa harraste- ja

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS Voimistelu- ja urheiluseura ELISE ry.

VUOSIKERTOMUS Voimistelu- ja urheiluseura ELISE ry. VUOSIKERTOMUS 2018 Vuonna 2018 Elisessä panostettiin toiminnan laadun kehittämiseen sekä perustettiin uusia ryhmiä tarjonnan lisäämiseksi. Lisäksi uudistettiin Elisen strategia, joka tähtää harjoittelu-

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Esipuhe Iisalmen Taekwondo Ry on vuonna 2000 perustettu liikunta- ja urheiluseura, sen tarkoituksena on edistää Taekwondon keinoin kunto- ja terveysliikuntaa, kilpaurheilua sekä

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN PESÄ-KIILAT

HAAPAJÄRVEN PESÄ-KIILAT HAAPAJÄRVEN PESÄ-KIILAT TOIMINTASUUNNITELMA 2019 TOIMINTA-AJATUS Haapajärven Pesä-Kiilat ry:n tavoitteena on kansallispelin välityksellä tarjota haapajärvisille ja lähialueen asukkaille * lapsille ja nuorille

Lisätiedot

Espoon Telinetaiturit ry

Espoon Telinetaiturit ry Voimistelua läpi elämän Espoon Telinetaiturit ry Terveydenhuolto 1.6.2013 Motiivi ProHuippuseura-projektissa identifioidut kehityskohteet Urapolku-seminaari Kisakalliossa (2012) Yleiset havainnot seuran

Lisätiedot

Jousiammuntaseura Robin Hood ry TOIMINTASUUNNITELMA 2016

Jousiammuntaseura Robin Hood ry TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Jousiammuntaseura Robin Hood ry TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Hyväksytty syyskokouksessa 21.11.2015 SISÄLLYSLUETTELO 1. JOHDANTO... 2 2. TÄRKEIMMÄT TAVOITTEET 2016... 2 3. NUORISO- JA HARRASTETOIMINTA... 2

Lisätiedot