KUNNANHALLITUS No 07/2017

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KUNNANHALLITUS No 07/2017"

Transkriptio

1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 07/2017 KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no , 30 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen. Ilmoitusasiat. Kunnanvaltuuston kokouksen päätöksien laillisuuden tutkiminen ja päätös täytäntöönpanosta. Sosiaaliasiamiehen raportti vuodelta Kunnanviraston pitäminen kiinni kesällä Tienpidon ja liikenteen suunnitelma vv Seinäjoen koulutuskuntayhtymän perussopimuksen hyväksyminen. Etelä-Pohjanmaan rakennemalli/lausunto. Lääkäripalvelujen ostaminen Oy KristinaMedi Ab:ltä/Aloite. Karijoen kunnan hallintosääntö. Kunnanjohtajan valintapäätöksen vahvistaminen. Kunnanjohtajan loma. Muut esille tulevat asiat. Kokouksen päättäminen. PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVÄNÄPITO Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä Karijoen kunnanvirastossa PUHEENJOHTAJA Merk. Timo Hautaviita Jenni Rankaviita Kunnanhallituksen puheenjohtaja Hallintosihteeri JULKIPANOTODISTUS Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle Todistaa: Ilmoitustaulun hoitaja Jenni Rankaviita hallintosihteeri

2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖS- VALTAISUUDEN TOTEAMINEN. Kunnanhallituksen kokoonpano: varsinainen jäsen henkilökohtainen varajäsen Timo Hautaviita, pj Helena Parkkamäki Soile Luoma Salla-Maaria Yliviitala Erkki Viitikko, II-vpj Laura Rinne Terhi Röksä Petri Ahola Mirja Peräsaari Mikko Savolainen Seppo Tienhaara Jarmo Ohriluoma Marjo Ylikärppä Markku Leppinen Veli-Matti Niemelä, I-vpj Anne Niemelä. Kunnanvaltuuston puheenjohtajat: - puheenjohtaja Arja Harjunpää, - I-varapuheenjohtaja Jukka Kohtala, - II-varapuheenjohtaja Jaakko Järvenpää. Merkitään, että poissa oli Terhi Röksä. Kokous yksimielisesti todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN. Kunnanhallitus päättää valita keskuudestaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa (vuorossa Veli-Matti Niemelä ja Soile Luoma). Tämän pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Veli-Matti Niemelä ja Soile Luoma.

4 ILMOITUSASIAT. Kunnanhallitus päättää merkitä tiedoksi seuraavat päätökset/ilmoitukset ja päättää tyytyä niihin: - Suupohjan jätelautakunnan kokouksen pöytäkirjan jäljennös. - Etelä-Pohjanmaan liitto, maakuntahallituksen kokouksen pöytäkirjan jäljennös. - Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ry, Vuosikertomus Seinäjoen koulutuskuntayhtymä, yhtymähallituksen kokouksen pöytäkirjan jäljennös. - Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä, johtokunnan kokouksen pöytäkirjan jäljennös. - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, yhtymävaltuuston kokouskutsu. - Suupohjan Kehittämisyhdistys ry, vuosikokouskutsu Etelä-Pohjanmaan liitto, kulttuurilautakunnan kokouksen pöytäkirjan jäljennös. - Ympäristöministeriö Korjausavustusten siirtyminen Ara:lle Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä, johtokunnan kokouksen pöytäkirjan jäljennös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

5 KUNNANVALTUUSTON KOKOUKSEN PÄÄTÖKSIEN LAILLISUUDEN TUTKIMINEN JA PÄÄTÖS TÄYTÄNTÖÖNPANOSTA. Päätökset: 9 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 10 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen. 11 Vuoden 2016 talousarvion toteutuminen/ylitykset. 12 Talousarvion toteutuminen Vapautuneiden luottamustoimien täyttäminen. 14 Äänestysaluejako. 15 Tilintarkastusyhteisön valinta. 16 Muut mahdollisesti kiireellisenä käsiteltäväksi otettavat asiat. 17 Kokouksen päättäminen Pöytäkirja pidetty yleisesti nähtävänä Kunnanhallitus päättää todeta päätökset laillisiksi ja päättää panna ne täytäntöön. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. _

6 SOSIAALIASIAMIEHEN RAPORTTI VUODELTA Valmistelija/lisätiedot: Viljo Kurvinen, p sähköposti: Sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista annetun lain 24 :n mukaan sosiaaliasiamiehen tehtävänä on neuvoa asiakkaita asiakaslain soveltamiseen liittyvissä asioissa, avustaa asiakasta muistutuksen tekemisessä, tiedottaa asiakkaan oikeuksista, toimia asiakkaan oikeuksien edistämiseksi ja toteuttamiseksi sekä antaa vuosittain selvitys kunnanhallitukselle. Karijoen kunta on lukien ostanut sosiaaliasiamiespalvelut Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymältä. Liite nro 26 Sosiaaliasiamiehen raportti vuodelta Kunnanhallitus merkitsee sosiaaliasiamiehen raportin tiedoksi. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

7 KUNNANVIRASTON PITÄMINEN KIINNI KESÄLLÄ Valmistelija/lisätiedot: kunnanjohtaja Viljo Kurvinen, puh sähköposti: Kunnanhallitus päättää, että kunnanvirasto pidetään suljettuna 4 viikon ajan Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

8 TIENPIDON JA LIIKENTEEN SUUNNITELMA Valmistelija/lisätiedot: kunnanjohtaja Viljo Kurvinen, puh sähköposti: Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen Liikenne ja infrastruktuuri vastuualue on julkaissut internetissä "Tienpidon ja liikenteen suunnitelma vuosille suunnitelman. Suunnitelma on tehty Etelä-Pohjanmaan ELY: n toimialueelle ja se käsittää Pohjanmaan, Keski- Pohjanmaan sekä Etelä-Pohjanmaan maakunnat. Suunnitelma on tehty ainoastaan nettiversiona eikä perinteistä paperiversiota enää tehdä, toki tiedoston voi halutessaan tulostaa itselle. Sähköisessä muodossa olevaan suunnitelmaan tullaan päivittämään "reaaliajassa" ajankohtaiset muutokset, jolloin pystymme pitämään suunnitelman jatkuvasti ajan tasalla. Myös linkitykset tienpitoon ja liikenteeseen liittyviin tietoihin pystytään paremmin päivittämään suunnitelmaan. Näin pystymme paremmin palvelemaan asiakkaitamme. Suunnitelmasta voi antaa pitkin vuotta sekä itse substanssiin, että esitystapaan ja muuhun asiaan liittyviä kommentteja seuraavalla sähköposti osoitteella: kirjaamo.etela-pohjanmaa@ely-keskus.fi Ohessa linkki Tienpidon ja liikenteen suunnitelmaan : Suunnitelman viimeisellä sivulla on yhteystiedot mahdollisten lisätietojen saamiseksi. Anders Östergård Johtaja, Liikenne ja infrastruktuuri

9 167 Suunnitelma sisältää katsauksen liikenteen tilan kehitykseen ja tiestön tilan kehitykseen sekä korjausvelkaohjelman vuosille Lisäksi suunnitelmassa on kerrottu merkittävistä tiehankkeista, jotka odottavat rahoituspäätöstä. Suunnitelman ELY-keskus toteaa mm, että maan hallitus on tällä kaudella halunnut satsata ekstraa infraan kahden paketin turvin. Infraan on syntynyt mittava korjausvelka. Korjausvelkapaketti antaa infraan 600 milj.euroa vuosina Tästä reilut puolet tulee tieverkon hyväksi ja loput ratoihin ja vesiväyliin. Vaasan alueelle satsaus on 27 milj.euroa. Vuoden 2016 satsaus on kohdentunut pääosin päällysteiden uusimiseen. Uutta päällystettä levitettiin teille peräti 470 km, mikä on miesmuistiin suurin määrä. Ns. 364-paketti siirtää vuosina yhteensä 364 milj.euroa valtion suurista infrainvestoinneista pienempiin investointeihin. Vaasan alueen tieverkon osuus on 11,7 milj.euroa, joka käytetään kolmeen tärkeään hankkeeseen Vaasassa, Lapualla ja Kurikassa. Kaikkien kolmen hankkeen kuntaosuudet ovat merkittäviä. Parantaminen ja investointikohteet Tieverkon parantamisinvestointeihin ei ole annettu ELYkeskuksille vapaasti ohjelmoitavaa rahoitusta lähivuosille. Kaikki lähivuosina tehtävät tienparantamisinvestoinnit ovat erillisrahoituksella toteutettavia. Rahoituslähteitä ovat kuntien rahoitus, massat ja mitat teeman rahoitus sekä korjausvelkarajoitus. Ohjelmakaudella on myös mahdollisuus toteuttaa yksi pienehkö investointi Keski-Pohjanmaan alueella EU:n aluekehitysrahaston osarahoittamana. Hanketta ei ole vielä sovittu.

10 168 Massat ja mitat rahoituksen viimeisenä vuotena 2017 parannetaan vielä 6 sillan kantavuutta. Suunnitteilla olevia hankkeita ovat mm.: - vt 18 /vt 16 Pelmaan liittymän parantaminen Ylistaro, Seinäjoki - vt 8 parantaminen Kokkolan eteläväylän kohdalla - Seudullinen LT-suunnitelma Kannus-Toholampi - Kannuksen kevyen liikenteen väylien suunnittelu - mt 749 pohjoisväylän kiertoliittymät, Kokkola - mt 661 Isojoki - Päntäne, Kauhajoki ja Isojoki - vt 3 / vt 19 liittymäjärjestelyt, Jalasjärvi - vt 18 Laihia-Seinäjoki toimenpideselvitys - kt 68 Edsevö - Pietarsaari parantaminen, Pedersöre ja Pietarsaari Korjausvelkaohjelma Hallitusohjelmassa on yhtenä kärkihankkeena käynnistää ohjelma liikenneverkon korjausvelan vähentämiseksi ja käyttää siihen koko maassa 600 miljoonaa euroa. 600 miljoonan korjausvelkaohjelmasta tienpitoon kohdennetaan noin puolet ja loput rata- ja vesitiekohteisiin sekä digitalisaatioon. Ohjelma toteutetaan vuosina Rahoitusta voidaan suunnata lisäpanostusten ansiosta lähivuosina päätieverkon lisäksi myös seutu- ja yhdystieverkon kunnostamiseen. Yhdyskuntarakenteemme hajanaisuuden ja laajan tieverkon vuoksi rahoitus riittää kuitenkin vain päällysteohjelman laajentamiseen, kunnoltaan kriittisimpien teiden ja pahimmin vaurioituneiden siltojen korjaamiseen. Teiden geometrian parantamista ei tällä rahalla juuri tehdä, mutta teiden ja siltojen kiihtyvä rapistuminen saadaan pysähtymään. ELY -keskus pyysi alueemme elinkeinoelämää nimeämään seutu- ja yhdystieverkolta kiireellisimmät parantamiskohteet. Tärkeimmät parantamiskohteet saatiin selville yhdistämällä nämä vastaukset ELY-keskuksen omiin tietoihin tieverkon ja siltojen kunnosta. Lisäksi hallitusohjelmassa kohdennetaan uudelleen uusien kehittämishankkeiden rahoitusta perusväylänpitoon ja yksityisten teiden korjauksiin vuodesta 2017 alkaen.

11 169 Korjausvelkarahoituksella tehdään pääasiassa tieverkon elinkaaren pidentämiseen tähtääviä toimenpiteitä, mutta myös muutamia tieverkon parantamisia on mahtunut ohjelmaan. Kantatietä 63 parannetaan Evijärven ja Inan välillä leventämällä ja vahvistamalla ajorataa. Kantatietä 68 parannetaan Edsevön ja Pietarsaaren välillä poistamalla lähinnä raskasta liikennettä haittaavia kohtia. Myös kaksi kustannuksiltaan merkittävää sillankorjausta voidaan tehdä tällä rahoituksella; Lassilan silta kantatiellä 63 Evijärvellä vahvistetaan ja rautatien ylikulkusilta kantatiellä 68 Pännäisten Kolpissa uusitaan vastaamaan kantavuudeltaan maantieliikenteen tarvetta ja pituudeltaan turvaamaan rautatieliikenteen esteetön kulku. Linkki korjausvelkaohjelmakohteiden kartalle, liikenneviraston internet-sivuille: Liikenneväylien korjausvelkaohjelma Lisäohjelma Hallitus päätti siirtää 364 miljoonaa euroa kehittämishankkeista perusväylänpitoon vuosille Tästä Etelä-Pohjanmaa ELY-keskuksen käyttöön myönnetään kolmelle hankkeelle yhteensä 11,7 M. Vuonna 2017 alkaa valtatien 19 parantaminen Lapuan kohdalla. Hankkeessa rakennetaan Koveron eritasoliittymä valtatielle 19 maanteiden 6991/7044 liittymään sekä parannetaan valtatie 19 ja kantatie 66 Honkimäen eritasoliittymää. Hankkeen kustannusarvio on 5,75 M. Lapuan kaupunki osallistuu parantamisen kustannuksiin. Vuonna 2018 aloitetaan Vaasan yhdystien mt 724 parantaminen Onkilahden kohdalla. Hanke rahoitetaan yhdessä Vaasan kaupungin kanssa. Hankkeen kustannusarvio on 11,3 M. Samoin vuonna 2018 aloitetaan vt 3 ja kt 67 järjestelyt välillä Kurikankylä - Saarenkylä. Hankkeen kustannusarvio on 5,9 M. Tämän hankkeen kustannuksista vastaa pääosassa Kurikan kaupunki. Perustienpidon lisärahoituskohteet

12 170 Merkittäviä rahoituspäätöstä odottavia hankkeita Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus on katsonut keskeisiksi uusiksi investointikokonaisuuksiksi 6 parannettavaa tieosuutta (kartalla). Näistä kohteista osa odottaa rahoituspäätöstä, osa taas edellyttää vielä esisuunnitelmien ja tiesuunnitelmien tekemistä. 1. Kantatie 67 ja valtatie 19 kehittäminen välillä Kurikka - Kauhava 2. Maantie 724 Vaasan yhdystie parantaminen 3. Valtatie 8 parantaminen välillä Kokkolan satamatie - valtatie Valtatien 3 kehittäminen Mustasaari - Pirkanmaan raja 5. Valtatien 18 kehittäminen välillä Seinäjoki - Jyväskylä 6. Kantatie 63 parantaminen välillä Ina - Kaustinen Korjausvelkaohjelmassa oli St 687 Alakylä-Ohrikylä välin uudelleen päällystäminen. Hanke toteutettiin v Karijoen osalta pikaista päällysteen uusimista/ parantamista vaatii: - Karijoen keskustan ja mt. 663 väli Karijoki (Ylikylä) Lapväärtti, n. 14 km. - Samoin Karijoki- Myrkky (tie 6630) välin parantaminen n. 12 km. Lausuntona kunnanhallitus päättää esittää tienpidon ja liikenteen vuosien suunnitelmasta seuraavaa: A. Päällysteen uusiminen: 1. Mt 663, väli Karijoki (Ylikylä) Lapväärtti (mt 664 risteys) päällystettäisiin/parannettaisiin mahdollisimman pian v :

13 171 Perusteluksi esitämme: -nykyinen päällyste on pahasti rapautunut, kuoppainen. Päällyste on moneen kertaan paikattu ja liikenneturvallisuuden kannalta vaarallinen, - eräiltä osin tie vaatisi myös oikaisua, rakenteen parantamista, - välin pituus on n.13 km - tiellä on runsaasti raskasta liikennettä. Alueella on mm. Suomen suurin ja tärkein peruna-alan keskittymä, joka alueen sisäisen kuljetustarpeen lisäksi purkaa tavara- ja tuotevirtansa rekkakuljetuksina suurelta osin ko. tiestöä käyttäen sekä etelään että pohjoiseen. Raskaan liikenteen määrä on v kasvanut n. 60 prosenttia. - Kauhajoelta ja kantatieltä 67 reitti on lyhin Karijoen kautta valtatie 8:lle kohti etelää, - Lapväärtissä tien varressa valtatie 8 tuntumassa rekkaliikenteen terminaalikeskittymät, jotka käyttävät mm. Seinäjoen suunnan kuljetuksissa juuri mt 663, - tien varressa sijaitsee Susiluola (Pohjolan vanhin asuinpaikka), jossa käy vuosittain matkailijoita tuhansia ja jota ollaan hakemassa UNESCON:n Geoparkverkostoon. Samoin Pyhävuoren/Paarmanninvuoren hiihto-retkeilykeskukset. - kunta toivoo, että hanke lisättäisiin korjausvelkaohjelmaan. 2. Tien Karijoki-Myrkky (tie 6630) - Tien Karijoki Myrkky päällysteen uusiminen mahdollisimman pian. Päällyste on pahasti rapautunut, kuoppainen, paikattu useaan kertaan.

14 172 B. Kevyenliikenteen väylien rakentaminen: - kunnanhallitus esittää, että vuosille ohjelmaan otettaisiin ykköshankkeena kevyenliikenteen väylän jatkaminen mt 663 varteen Kirkonkylästä Ylikylään Pantiontien risteykseen saakka. Hanke sisältyy valtuuston hyväksymään liikenneturvallisuussuunnitelman parantamishankkeisiin. - lisäksi esitetään myöhempinä vuosina toteutettavaksi kevyenliikenteen väylien jatkaminen Kirkonkylässä Kristiinantie (mt 663) välillä Kaartotie hiihtomajan liittymä ja Dagsmarkintie (pt 17047) alkupää noin 1,1 km. Kohteet sisältyvät kunnanvaltuuston hyväksymään liikenneturvallisuussuunnitelmaan. Ehdotus yksimielisesti hyväksyttiin.

15 Kunnanhallitus No 15/2016 Kunnanvaltuusto No 3/2016 Kunnanhallitus No 07/ Khall 169 SEINÄJOEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN PERUSSOPIMUKSEN HYVÄKSYMINEN. Valmistelija/lisätiedot: kunnanjohtaja Viljo Kurvinen, puh sähköposti: karijoki.fi Uusi kuntalaki edellyttää tiettyjä muutoksia myös kuntayhtymien perussopimukseen. Kuntalaki tulee voimaan kokonaisuudessaan Uuden perussopimuksen tulee täyttää kuntalain (410/2015) 56 :n vaatimukset. Hallitusohjelman mukainen ammatillisen koulutuksen reformi tulee uudistamaan niin toimintalainsäädännön kuin rahoituslainsäädännönkin alkaen. Myös nämä muutokset tulevat vaikuttamaan uudistettavaan perussopimukseen. Tavoiteaikataulu on, että uusittu perussopimus saadaan hyväksytyksi keväällä Seinäjoen koulutuskuntayhtymä käynnistää perussopimustyön tiedustelemalla jäsenkunnilta halukkuutta jatkaa Seinäjoen koulutuskuntayhtymän jäsenkuntana perussopimuksen uusimisenkin jälkeen. Sitova kannanotto tulee ilmoittaa mennessä osoitteella Seinäjoen koulutuskuntayhtymä, Yhtymähallitus, PL 75, Seinäjoki. Kuntien kannanottojen jälkeen perussopimuksen uudistaminen etenee yhtymähallituksen nimeämän työryhmän johdolla ja jäsenyyden vahvistaneiden kuntien neuvotteluna.

16 Kunnanhallitus No 15/2016 Kunnanvaltuusto No 3/2016 Kunnanhallitus No 07/ Perussopimusluonnos tullaan esittelemään peruskuntien johdolle tiedotus- ja keskustelutilaisuudessa kevään 2017 aikana. Karijoen kunnan osuus peruspääomasta on tällä hetkellä 0,20 %. Kunnalla on valtuustossa yksi edustaja. Seinäjoen koulutuskuntayhtymän yhtymähallituksen kokouksen pöytäkirjanote Seinäjoen koulutuskuntayhtymän perussopimusasiasta sekä voimassa olevan perussopimuksen ovat liitteenä no 66. Kvalt 27 Khall 98 Kunnanhallitus päättää ehdottaa valtuustolle, että Karijoen kunta haluaa jatkaa Seinäjoen koulutuskuntayhtymän jäsenkuntana myös perussopimuksen uusimisen jälkeen. Ehdotus yksimielisesti hyväksyttiin Kunnanvaltuusto: Liite no 4/Kunnanvaltuusto Kunnanvaltuusto yksimielisesti hyväksyi kunnanhallituksen ehdotuksen Seinäjoen koulutuskuntayhtymän yhtymähallitus on lähettänyt uuden perussopimuksen jäsenkuntien käsittelyyn. Merkitään, että jäljennös kirjeestä, perussopimuksesta on liitteenä no 27.

17 175 Kunnanhallitus No 07/2017 Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle Seinäjoen koulutuskuntayhtymän perussopimuksen hyväksyttäväksi liitteen no 27 mukaisesti. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

18 ETELÄ-POHJANMAAN RAKENNEMALLI / LAUSUNTO Valmistelija/lisätiedot: kunnanjohtaja Viljo Kurvinen, puh sähköposti: etunimi.sukunimi@karijoki.fi Etelä-Pohjanmaan rakennemallin laadinta on edennyt lausuntovaiheeseen. Etelä-Pohjanmaan liitto laatii maakunnallista rakennemallia yhteistyössä kuntien, viranomaisten, yliopistojen, elinkeinoelämän ja muiden tahojen kanssa. Rakennemalli on maakunnan ja kuntien yhteinen maankäytön ja aluerakenteen kehittämisstrategia. Vaikka rakennemalli ei ohjaa suoraan kaavoitusta eikä rakentamista juridisesti, se kertoo osallistuneiden kuntien ja tahojen yhteisen näkemyksen maakunnan maankäytön ja kehittämisen pitkän tähtäimen periaatteista. Rakennemallia hyödynnetään tulevan kokonaismaakuntakaavan teossa. Lausuttavaan rakennemalliaineistoon pääsee tutustumaan oheisesta linkistä: Etelä-Pohjanmaan liitto pyytää lausuntoanne mennessä. Lausunto annetaan rakennemallin nettisivuston Lausunto -sivun kautta. Kunnanhallitus esittää lausuntonaan seuraavaa: Rakennemallin eri vaihtoehdoissa kuvataan maakunnalle tulevaisuudessa eri kehitysvaihtoehtoja. Rakennemalli ei kuitenkaan huomioi riittävästi maaseudun/maakunnan reuna-alueiden vahvuuksia ja kehittymismahdollisuuksia.

19 177 Elintarviketeollisuuden osalta myös Suupohja on vahvaa tuotanto-/jalostusaluetta. Suupohjassa on Suomen suurin ja tärkein peruna-alan keskittymä. Puhtaan veden osalta maan ainoita vedenpakkaamoja sijaitsee Karijoella (Hartwall Oy pakkaamo). Kehitettävien kuljetusyhteyksien osalta rakennemallissa tulee lisätä tieyhteys Kauhajoelta kantatie 67:ltä Karijoen kautta valtatie 8:lle kohti etelää, joka on lyhin valtatielle. Lisäksi Lapväärtissä valtatie 8 tuntumassa on merkittävä rekkaliikenteen keskittymä, josta kuljetukset sisämaahan hoidetaan Karijoen kautta. Luonto-, geomatkailualueeksi on merkittävä Susiluolan alue, joka on mukana LauhaGeopark-hankkeessa, jossa on mukana kolmen Suupohjan kunnan lisäksi kuusi Satakunnan kuntaa. Aluetta ollaan hakemassa UNESCO:n Geopark-alueeksi. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

20 178 Kunnanhallitus No 07/2017 Lääkäripalvelujen ostaminen Oy KristinaMedi Ab:ltä: Aloite: Lääkärin vastaanotolle pääsy mahdollisimman nopeasti on tärkeää ja alentaa pitkällä tähtäimellä terveydenhoitokuluja. Tästä syystä Karijoen kokoomuksen valtuustoryhmä esittää, että Karijoen kunta ryhtyy viivyttelemättä neuvottelemaan sopimuksesta Oy KristinaMedi Ab:n kanssa lääkäripalvelujen ostamiseksi, sillä varmistettaisiin riittävän nopea vastaanotolle pääsy Karijoella. Lisäksi on Suupohjan liikelaitoskuntayhtymän kanssa sovittava lääkäriä koskevan maksuosuuden palauttamisesta kunnalle. Karijoella Jukka Kohtala Kalervo Uusitalo Veli-Matti Niemelä Carita Latikka Kunnanhallitus : Valmistelija/lisätiedot: kunnanjohtaja Viljo Kurvinen, puh Kauhajoen kaupunki sekä Isojoen, Karijoen ja Teuvan kunnat ovat perustaneet kunta- ja palvelurakenneuudistuksesta annetun lain (169/2007) 5 :n 3 momentin tarkoittaman terveydenhuollon ja sosiaalitoimen yhteistoiminta-alueen. Yhteistoiminta-alue vastaa myös ympäristönsuojelun, ympäristöterveydenhuollon ja eläinlääkintäpalveluiden järjestämisestä yhteistoiminta-alueen asukkaille.

21 179 Kunnanhallitus No 07/2017 Yhteistoiminta-aluetta koskeva yhteistoimintasopimus on tullut voimaan ja on voimassa toistaiseksi. Sopimuksen mukaan osapuolet asettavat yhteisen toimielimen, yhteistoimintalautakunnan, joka sijoitetaan Kauhajoen kaupungin organisaatioon. Yhteistoimintalautakunta toimii tilaajalautakuntana ja vastaa näin ollen palveluiden järjestämisestä. Palvelut tuotetaan pääasiassa perustetun Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän toimesta. Yhteistoimintalautakunnan tehtävät ja toimivalta Yhteistoimintalautakunnan tehtävänä on toimialueensa (sopijakunnat) asukkaiden oman elämänhallinnan, sosiaalisen turvallisuuden ja terveyden edistäminen sekä inhimillisen kasvun tukeminen. Yhteistoimintalautakunnan tehtävänä on toimia kuntien yhteisenä tilaajalautakuntana järjestettäessä sosiaali- ja perusterveydenhuollon sekä ympäristönsuojelun, ympäristöterveydenhuollon ja eläinlääkintähuollon palveluita yhteistoiminta-alueen asukkaille. Yhteistoimintalautakunnan toimivalta sopijakunnissa määräytyy sen mukaan, mitä lainsäädännöllä on säädetty kunnan ao. lautakunnan erityistoimivallasta. Tavoitteena on järjestää palvelut mahdollisimman tehokkaasti ja laadukkaasti. Yhteistoimintalautakunnan tehtävänä on - vastata sopijakuntien puolesta yhteistoimintaan sisältyvien tehtävien yleisestä kehittämisestä, suunnittelusta ja toiminnan sekä talouden seurannasta,

22 180 Kunnanhallitus No 07/ tehdä kunnille syyskuun loppuun mennessä esityksensä vuotuisesta talousarviosta sekä siihen liittyvästä toiminta- ja taloussuunnitelmasta sopimuskuntien ja liikelaitoskuntayhtymän kanssa käytyjen neuvottelujen pohjalta, - käydä palvelutuotantoneuvottelut liikelaitoskuntayhtymän talousarvioon sisältyvistä palvelutuotantotavoitteista ja hyväksyä liikelaitoskuntayhtymän talousarvioon sisältyvä palvelutuotantositoumus - päättää liikelaitoskuntayhtymälle rinnasteisista merkittävistä hankinnoista, jotka ovat toiminnallisia kokonaisuuksia, - hyväksyä toimialallaan merkittävien hankkeiden tarveselvitykset, suunnitelmat, hankintaohjelmat ja muut vastaavat, - muilta osin noudattaa Kauhajoen kaupungin hankintaohjetta, - lautakunta voi siirtää määräämälleen viranhaltijalle edellä mainittua päätösvaltaa. Kunnanhallitus päättää pyytää aloitteesta yhteistoimintalautakunnan lausunto. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

23 Kunnanhallitus No 07/ KARIJOEN KUNNAN HALLINTOSÄÄNTÖ. Kunnanhallitus : Valmistelija/lisätiedot: kunnanjohtaja Viljo Kurvinen, puh sähköposti: karijoki.fi Kunnan päätöksenteko- ja hallintomenettelystä säädetään kuntalain (410/2015) 12 luvussa. Kuntalain lisäksi menettelyä ohjaavat mm. hallintosääntö ja hallinnon yleiset periaatteet. Hallintosääntö on kunnan hallinnon ja toiminnan sekä toimielinten kokousmenettelyn keskeinen ohjausväline. Kuntalain 90 :n mukaan kunnan hallintosäännössä annetaan tarpeelliset määräykset ainakin: 1.hallinnon ja toiminnan järjestämiseen liittyvistä asioista, 2. päätöksenteko- ja hallintomenettelyyn liittyvistä asioista 3.valtuuston toimintaan liittyvistä asioista. Kuntalain (410/2015) 90 tulee voimaa seuraavan valtuustokauden alussa eli Uuden kuntalain lähtökohtana on, että kaikki johtosäännöllä määrättävät asiat kootaan hallintosääntöön. Hallintosääntöön otetaan määräykset, jotka aiemmin olivat valtuuston työjärjestyksessä, hallintosäännössä, toimielinten johtosäännöissä, tarkastussäännössä, palkkiosäännössä. Keskustoimiston toimesta on nykyisten sääntöjen pohjalta laadittu luonnos hallintosäännöksi, jota on käsitelty johtoryhmässä sekä johtoryhmän ja lautakuntien sihteerien yhteispalaverissa. Pohjana on käytetty soveltuvin osin Kuntaliiton hallintosääntömallia.

24 182 Toimielinten jäsenmäärän osalta kunnanvaltuuston on päättänyt, että tulevan valtuuston jäsenmäärä on 15 nykyisen 17 asemasta. Luonnoksessa on esitetty, että - valtuusto, jäseniä 15 (kv päätös ), puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. - kunnanhallituksen jäsenmäärä olisi 7 (nykyisin 8), puheenjohtaja ja kaksi varapuheenjohtajaa, - lautakuntien jäsenmäärä olisi 7 (nykyisin 8), puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja, - johtokunnan jäsenmäärä olisi 5 (nykyisin 7), puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. - tarkastuslautakunnan jäsenmäärä 3 (nykyisin 3), puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja, - vaalitoimielimet, lain mukaan. Liikunta- ja nuorisolautakunnan nimi muutettaisiin vapaa-aika lautakunnaksi, muutoin nimet säilyisivät nykyisellään. Hallintosääntöluonnos on esityslistan liitteenä. Kunnanhallitus päättää - hyväksyä osaltaan toimielinten kokoonpanot lähtien, - merkitä hallintosääntöluonnoksen tiedokseen, - pyytää hallintosääntöluonnoksesta hallintokuntien mahdolliset lausunnot mennessä. Ehdotus yksimielisesti hyväksyttiin Kunnanhallitus : Hallintokuntien käsittelyt: -Kasvatus- ja opetuslautakunta : Ei esitä muutoksia.

25 183 Kunnanhallitus No 07/2017 -Tarkastuslautakunta :Lautakunta on esittänyt tarkennuksia 68 :ään ja lisättäväksi 70.1 :n, muutokset on tehty. Muilta lautakunnilta ei ole tullut kommentteja. Lisäksi tekstiin on tehty joitakin tarkennuksia. Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle hyväksyttäväksi liitteenä no 28 olevan Karijoen kunnan hallintosäännön. Sääntö tulee voimaan Samalla kumotaan säännön lopussa mainitut nyt voimassaolevat säännöt. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

26 KUNNANJOHTAJAN VALINTAPÄÄTÖKSEN VAHVISTAMINEN. Kunnanvaltuusto valitsi kokouksessa Marko Keski-Sikkilän kunnanjohtajan virkaan ja määräsi vaalin olemaan ehdollinen, kunnes Keski- Sikkilä on esittänyt terveydentilastaan hyväksyttävän lääkärintodistuksen. Marko Keski-Sikkilä on toimittanut kunnalle terveydentilaansa koskevan hyväksyttävän lääkärintodistuksen ja ilmoittanut ottavansa viran vastaan alkaen. Kunnanhallitus päättää vahvistaa valtuuston kokouksessa (5 ) päättämän Marko Keski-Sikkilän valinnan kunnanjohtajan virkaan ja toteaa Keski-Sikkilän ottavan viran vastaan alkaen. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

27 KUNNANJOHTAJAN LOMA. Kunnanhallitus päättää - myöntää kunnanjohtaja Viljo Kurviselle lomaa säästövapaista (4 tpv), - jäljellä olevat säästövapaapäivät (139 päivää) sekä pitämättömät vuosilomapäivät lomavuodelta 2016 ja kertyneet lomapäivät lomavuodelta 2017 ja sen jälkeiseltä ajalta palvelussuhteen päättymiseen saakka maksetaan lomakorvauksineen/lomarahoineen rahakorvauksena palvelussuhteen päättyessä. Merkitään, että Viljo Kurvinen katsoi itsensä esteelliseksi ja poistui pykälän käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

28 MUUT ESILLETULEVAT ASIAT. Käydään läpi johtajasopimuksen luonnosta. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

29 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN. Kokous katsottiin päättyneeksi klo 21:35. Merkitään, että matkakorvausliite on pöytäkirjan liitteenä no 29. Valitusosoitus: Valitusosoitus on liitteenä no 30.

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 09/2014

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 09/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 09/2014 KOKOUSAIKA 17.06.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 92 93 94 95 96 97 46 98 99

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 17/2013

KUNNANHALLITUS No 17/2013 138 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 17/2013 KOKOUSAIKA 30.08.2013 klo 20.00-. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 244 245 246 247 83 248 249 84,85

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 13/2013

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 13/2013 61 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 13/2013 KOKOUSAIKA 26.06.2013 klo 18.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 192 193 194 61 195 62,63

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 08/2017

KUNNANHALLITUS No 08/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 08/2017 KOKOUSAIKA 09.05.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 106 107 108 109 31 110 32

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 06/2013

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 06/2013 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 06/2013 KOKOUSAIKA 21.03.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 100 101 102 103 104 105 106

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 18/2017

KUNNANHALLITUS No 18/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 18/2017 KOKOUSAIKA 13.11.2017 valtuuston kokouksen jälkeen KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 249 Kokouksen

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 06/2015

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 06/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 06/2015 KOKOUSAIKA 17.04.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 100 101 102 103 26, 27 Kokouksen

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 4/2018

KUNNANHALLITUS No 4/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 4/2018 KOKOUSAIKA 22.2.2018 klo 19.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 35 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 14/2014

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 14/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 14/2014 KOKOUSAIKA 23.10.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 154 155 156 157 158 159 160

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2014 KOKOUSAIKA 06.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 1 8 2 9 10 Kokouksen

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2014 KOKOUSAIKA 06.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 1 8 2 9 10

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 09/2012

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 09/2012 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 09/2012 KOKOUSAIKA 11.06.2012 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 105 106 107 108 37 109 38

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 2/2018

KUNNANHALLITUS No 2/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 2/2018 KOKOUSAIKA 22.1.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 13 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 16/2016

KUNNANHALLITUS No 16/2016 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 16/2016 KOKOUSAIKA 24.11.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 174 175 176 177 178 179 180

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 13/2017

KUNNANHALLITUS No 13/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 13/2017 KOKOUSAIKA 28.8.2017 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 188 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 07/2015

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 07/2015 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 07/2015 KOKOUSAIKA 23.04.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 104 105 106 107 108 109

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 07/2013

KUNNANVALTUUSTO No 07/2013 158 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 07/2013 KOKOUSAIKA 19.12.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 63 64 65 1 66 2 67 68

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 6/2014

KUNNANVALTUUSTO No 6/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 6/2014 KOKOUSAIKA 18.12.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 45 46 47 1 48 2 49 50 Kokouksen

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 13/2017

KUNNANHALLITUS No 13/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 13/2017 KOKOUSAIKA 28.8.2017 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 188 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 02/2012

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 02/2012 18 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 02/2012 KOKOUSAIKA 16.02.2012 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 12 13 14 15 16 17 18 19

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 2/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9

KUNNANVALTUUSTO No 2/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 2/2017 KOKOUSAIKA 04.04.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9 10 11 1 12 2 13 14 15 3

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 11/2016

KUNNANHALLITUS No 11/2016 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 11/2016 KOKOUSAIKA 18.08.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 119 120 121 122 123 49 124

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 2/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9

KUNNANVALTUUSTO No 2/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 2/2017 KOKOUSAIKA 04.04.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9 10 11 1 12 2 13 14 15 3

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 3/2013

KUNNANVALTUUSTO No 3/2013 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 3/2013 KOKOUSAIKA 29.04.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 24 25 26 1 27 2 28 3 29

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 5/2018

KUNNANHALLITUS No 5/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 5/2018 KOKOUSAIKA 12.3.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 44 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 07/2013

KUNNANVALTUUSTO No 07/2013 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 07/2013 KOKOUSAIKA 19.12.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 63 64 65 1 66 2 67 68 Kokouksen

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 5/2018

KUNNANHALLITUS No 5/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 5/2018 KOKOUSAIKA 12.2.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 44 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 2/2015

KUNNANVALTUUSTO No 2/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 2/2015 KOKOUSAIKA 18.05.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 11 12 13 1 14 2 15 3 16 4

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 03/2016

KUNNANHALLITUS No 03/2016 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 03/2016 KOKOUSAIKA 11.02.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 25 26 27 28 29 30 11 31 12

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2017 KOKOUSAIKA 30.01.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 3/2013

KUNNANVALTUUSTO No 3/2013 69 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 3/2013 KOKOUSAIKA 29.04.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 24 25 26 1 27 2 28 3 29

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 3/2015

KUNNANVALTUUSTO No 3/2015 38 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 3/2015 KOKOUSAIKA 30.06.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 19 20 21 1,2 22 3 23 4

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 5/2014

KUNNANVALTUUSTO No 5/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 5/2014 KOKOUSAIKA 13.11.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 37 38 39 40 1 41 42 43 44

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 09/2017

KUNNANHALLITUS No 09/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 09/2017 KOKOUSAIKA 24.05.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 113 114 115 116 117 31 118

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 4/2017

KUNNANVALTUUSTO No 4/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 4/2017 KOKOUSAIKA 14.06.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 31 32 33 34 35 36 37 38 1

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 3/2017

KUNNANVALTUUSTO No 3/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 3/2017 KOKOUSAIKA 30.05.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 18 19 20 1,2 21 3 22 4 23

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto Raision seudun koulutuskuntayhtymä Esityslista 30.8.2017 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO ESITYSLISTA 2/2017 YHTYMÄVALTUUSTON ESITYSLISTA 2/2017 Aika Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00 Paikka

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 12/2016

KUNNANHALLITUS No 12/2016 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 12/2016 KOKOUSAIKA 08.09.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 128 129 130 131 52 132 53

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 09/2013

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 09/2013 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 09/2013 KOKOUSAIKA 08.05.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 137 138 139 140 141 40 142

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 03/2013

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 03/2013 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 03/2013 KOKOUSAIKA 31.01.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 3/2017

KUNNANVALTUUSTO No 3/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 3/2017 KOKOUSAIKA 30.05.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 18 19 20 1,2 21 3 22 4 23

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 15/2013

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 15/2013 99 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 15/2013 KOKOUSAIKA 08.08.2013 klo 20.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 218 219 220 221 70 222

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 3/2018

KUNNANHALLITUS No 3/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 3/2018 KOKOUSAIKA 1.2.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 25 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Sotkamon kunnan hallintosääntö alkaen

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Sotkamon kunnan hallintosääntö alkaen Kunnanhallitus 91 18.04.2017 Kunnanvaltuusto 25 24.04.2017 Sotkamon kunnan hallintosääntö 1.6.2017 alkaen KHALL 91 6.6.2016 154 Hallintojohtaja Sotkamon kunnan hallintosääntö on päivitetty viimeksi vuoden

Lisätiedot

Kunnanvirasto. Ahti Malm Tanja Kaunisto Soile Luoma Marko Peräsaari Seppo Tienhaara. Poissa: Jami Mylläri Helena Parkkamäki.

Kunnanvirasto. Ahti Malm Tanja Kaunisto Soile Luoma Marko Peräsaari Seppo Tienhaara. Poissa: Jami Mylläri Helena Parkkamäki. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2019 Karijoen kunta, tekninen toimi Sivu 1 Kokousaika Tiistai 9.4.2019 klo 17.00 18.30 Kokouspaikka Lautakunnan kokoonpano Kunnanvirasto Saapuvilla olleet: Ahti Malm

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA Asialuettelo No 11/2018 Kunnanhallitus

KARIJOEN KUNTA Asialuettelo No 11/2018 Kunnanhallitus KARIJOEN KUNTA Asialuettelo No 11/2018 ASIALUETTELO 11.6.2018 113 n 9.4.2018 kokouksen päätöksien laillisuuden tutkiminen ja päätös täytäntöönpanosta. 179 114 Sopimukset Lauhanvuori-Hämeenkangas Geopark

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 3/2015

KUNNANVALTUUSTO No 3/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 3/2015 KOKOUSAIKA 30.06.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 19 20 21 1,2 22 3 23 4 24

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 3/2018

KUNNANHALLITUS No 3/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 3/2018 KOKOUSAIKA 1.2.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 25 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 4/2014

KUNNANVALTUUSTO No 4/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 4/2014 KOKOUSAIKA 13.10.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 27 28 29 30 1 31 2 32 3 33

Lisätiedot

Kirkkonummen kunnan lausunto Uudenmaan ELY-keskuksen tienpidon ja liikenteen suunnitelmasta

Kirkkonummen kunnan lausunto Uudenmaan ELY-keskuksen tienpidon ja liikenteen suunnitelmasta Palvelutuotannon lautakunta 117 21.10.2015 Kunnanhallitus 345 02.11.2015 Kirkkonummen kunnan lausunto Uudenmaan ELY-keskuksen tienpidon ja liikenteen suunnitelmasta 2016-2019 701/08.00.01/2015 Palvelutuotannon

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 14/2017

KUNNANHALLITUS No 14/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 14/2017 KOKOUSAIKA 21.9.2017 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 197 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

1) hallinnon ja toiminnan järjestämiseen liittyvistä seuraavista asioista:

1) hallinnon ja toiminnan järjestämiseen liittyvistä seuraavista asioista: Kaupunginhallitus 23 30.01.2017 Kaupunginhallitus 38 27.02.2017 Kaupunginhallitus 94 27.03.2017 Kaupunginhallitus 117 24.04.2017 Kaupunginhallitus 137 15.05.2017 Hallintosääntö Hangon kaupunki / Kvo-asia

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 13/2014

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 13/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 13/2014 KOKOUSAIKA 06.10.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 142 143 144 145 62 146 63

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 18 TEKNISEN TOIMEN KATSAUS 3 19 KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 3 20 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2015. KOKOUSAIKA 26.01.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2015. KOKOUSAIKA 26.01.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2015 KOKOUSAIKA 26.01.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 9 10 Kokouksen

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 91 Kokousaika 16.9.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 50 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 Pöytäkirjantarkastajien valinta 52 Esityslistan

Lisätiedot

Tiestön kehittämistarpeet Pohjois-Suomessa

Tiestön kehittämistarpeet Pohjois-Suomessa Tiestön kehittämistarpeet Pohjois-Suomessa 17.2.2017 Timo Mäkikyrö Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen liikenne ja infrastruktuuri -vastuualue Toimialue

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Hyvinvointilautakunta 12.04.2016 AIKA 12.4.2016 klo 18:09 20:35 PAIKKA Peiponpellon päiväkodin ruokasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 4/2017

KUNNANVALTUUSTO No 4/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 4/2017 KOKOUSAIKA 14.06.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 31 32 33 34 35 36 37 38 1

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 2/2018

KUNNANHALLITUS No 2/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 2/2018 KOKOUSAIKA 22.1.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 13 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 5/2015

KUNNANVALTUUSTO No 5/2015 79 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 5/2015 KOKOUSAIKA 17.12.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 37 38 39 1 40 2 41 3 42

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 06/2013

KUNNANVALTUUSTO No 06/2013 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 06/2013 KOKOUSAIKA 28.11.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 54 55 56 1 57 2 58 3 59 4

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 08/2016

KUNNANHALLITUS No 08/2016 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 08/2016 KOKOUSAIKA 30.05.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 86 87 88 89 90 91 92 93 94

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 12/2015

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 12/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 12/2015 KOKOUSAIKA 08.07.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 161 162 163 164 48 165 49

Lisätiedot

Liikenne ja infrastruktuuri Pohjois - Suomessa

Liikenne ja infrastruktuuri Pohjois - Suomessa Liikenne ja infrastruktuuri Pohjois - Suomessa 27.2.2014 Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Martti Norrkniivilä Sisältö Pohjolan ja Suomen liikennekäytävät Kaivostoiminnan liikenteelliset

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

Tämä kokouskutsu on julkaistu julkisessa tietoverkossa

Tämä kokouskutsu on julkaistu julkisessa tietoverkossa Vapaa-aikalautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 23.10.2017 klo 19.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Vapaa-aikalautakunnan kokouksen avaus

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 05/2013

KUNNANVALTUUSTO No 05/2013 118 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 05/2013 KOKOUSAIKA 11.11.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 44 45 46 1 47 2 48 49

Lisätiedot

ESITYSLISTA Nro 2 / 2017

ESITYSLISTA Nro 2 / 2017 EVIJÄRVEN KUNTA Aika 6.3.2017 ESITYSLISTA Nro 2 / 2017 KOKOUSAIKA 6.3.2017 klo 18.00 - KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, valtuustosali Läsnä Juha Alkio, pj Niina Alatalo Jari Anttikoski

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 6/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 6/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 6/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ti 28.5.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1 Kokousaika 14.3.2012, kello 16.30 18.25 Kokouspaikka Erkin Haussi, Nikkolantie 114 Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Lahti Tapani, puheenjohtaja

Lisätiedot

Seinäjoen koulutuskuntayhtymän. Tarkastussääntö. Hyväksytty yhtymävaltuustossa , 26

Seinäjoen koulutuskuntayhtymän. Tarkastussääntö. Hyväksytty yhtymävaltuustossa , 26 Seinäjoen koulutuskuntayhtymän Tarkastussääntö Hyväksytty yhtymävaltuustossa 16.12.2015, 26 Sisällys Valvontajärjestelmä... 3 1 Ulkoinen ja sisäinen valvonta... 3 Tarkastuslautakunta... 3 2 Lautakunnan

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 71 Kokousaika 25.8.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Merihelmi, Laitakari Käsiteltävät asiat 61 62 63 64 65 66 67 68 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 2/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9

KUNNANVALTUUSTO No 2/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 2/2016 KOKOUSAIKA 29.06.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9 10 11 1 12 2 13 3,4 14 5

Lisätiedot

1) hallinnon ja toiminnan järjestämiseen liittyvistä seuraavista asioista:

1) hallinnon ja toiminnan järjestämiseen liittyvistä seuraavista asioista: Kaupunginhallitus 23 30.01.2017 Kaupunginhallitus 38 27.02.2017 Kaupunginhallitus 94 27.03.2017 Kaupunginhallitus 117 24.04.2017 Kaupunginhallitus 137 15.05.2017 Kaupunginvaltuusto 37 23.05.2017 Tekninen

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 07/2016

KUNNANHALLITUS No 07/2016 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 07/2016 KOKOUSAIKA 10.05.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 74 75 76 77 78 32 79 33 80

Lisätiedot

Laukaan kunnan hallintosäännön päivittäminen ja valtuuston työjärjestyksestä sekä luottamushenkilöiden palkkioista päättäminen

Laukaan kunnan hallintosäännön päivittäminen ja valtuuston työjärjestyksestä sekä luottamushenkilöiden palkkioista päättäminen Kunnanhallitus 194 31.10.2016 Laukaan kunnan hallintosäännön päivittäminen ja valtuuston työjärjestyksestä sekä luottamushenkilöiden palkkioista päättäminen 497/00.01.01/2016 Kunnanhallitus 31.10.2016

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA Asialuettelo No 10/2018 Kunnanhallitus

KARIJOEN KUNTA Asialuettelo No 10/2018 Kunnanhallitus KARIJOEN KUNTA Asialuettelo No 10/2018 Kunnanhallitus ASIALUETTELO 30.5.2018 101 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 163 102 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen. 164 103 Ilmoitusasiat.

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 11/2015

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 11/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 11/2015 KOKOUSAIKA 16.06.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 151 152 153 154 45 155 156

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2017 KOKOUSAIKA 1.3.2017 kello 19.00-20.20 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Torstai 11. 6.2015 klo 19.00-20.44 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Näätänen Teuvo Tallgren Anja Viinala Jarmo Hakkarainen Timo Ojakoski

Lisätiedot

Valmistelija: kaupunginjohtaja Jari Rantala

Valmistelija: kaupunginjohtaja Jari Rantala Kaupunginhallitus 341 19.12.2016 Kaupunginhallitus 50 20.02.2017 Kaupunginhallitus 70 06.03.2017 Kaupunginvaltuusto 13 13.03.2017 Toimielimet ja luottamushenkilöorganisaatio 1.6.2017 alkaen Kh 19.12.2016

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 14/2017

KUNNANHALLITUS No 14/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 14/2017 KOKOUSAIKA 21.9.2017 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 197 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Otsikko Sivu 137 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 240

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Otsikko Sivu 137 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 240 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2018 237 Kunnanhallitus 25.06.2018 AIKA 25.6.2018 klo 19.10-19.19 PAIKKA Yläaste KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 137 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 20/2013

KUNNANHALLITUS No 20/2013 190 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 20/2013 KOKOUSAIKA 09.10.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 277 278 279 280 93 281 94 282 94a

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 15/2016

KUNNANHALLITUS No 15/2016 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 15/2016 KOKOUSAIKA 07.11.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 163 164 165 166 167 64 168

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen ajankohtaiset liikenneasiat. Anders Östergård

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen ajankohtaiset liikenneasiat. Anders Östergård Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen ajankohtaiset liikenneasiat Anders Östergård 17.02.2015 Vt 8 Sepänkylän ohitustie - Avattu liikenteelle, viimeistelytyöt menossa, Skanska Infra pääurakoitsija - Urakkasumma

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Kunnanhallitus 07.01.2019 AIKA 7.1.2019 klo 18.30-19.32 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 14.11.2017 106 Kokousaika 14.10.2017 klo 17.00 18.23 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Arvola Ulla-Riitta Autio Markku Laakso Arvo Kaurila

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/15.10.2012 299 Kokousaika 15.10.2012 klo 17.00 20.24 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 5/2015

KUNNANVALTUUSTO No 5/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 5/2015 KOKOUSAIKA 17.12.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 37 38 39 1 40 2 41 3 42 4

Lisätiedot

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys REISJÄRVEN KUNTA VALTUUSTO 4/2016 ASIALISTA Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 18.00 18.12 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Liite 1 Tikkanen Timo, kunnanhallituksen jäsen Ranto Mauno, va. kunnanjohtaja

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 Tarkastuslautakunta Aika 9.12.2014 klo 15:08 16:30 Paikka Satakunnan keskussairaala Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 40 41 Satakunnan sairaanhoitopiirin toiminnan

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 /2018

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 /2018 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 /2018 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Tiistai 12.6.2018 klo 19.00-20.55 Pyhännän kunnantalo, Pyhäntä Näätänen Teuvo Ollila Päivi Viinala Jarmo Hyvärinen Mikko Junno Seija

Lisätiedot