Toimintakertomus vuodelta 2012

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Toimintakertomus vuodelta 2012"

Transkriptio

1 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/5 Toimintakertomus vuodelta Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry:n toiminta kehittyi edelleen voimakkaasti vuonna 2011 toteutetun seurakehityshankkeen suuntaviivojen mukaan. Jäsenmäärä kasvoi edelleen huomattavasti alueen jatkuvan väestönkasvun ja seuran positiivisen kehityksen johdosta. Uusien pelaajien lisäksi seuratoimintaan tuli mukaan runsaasti aktiivisia vapaaehtoisia valmentajiksi, huoltajiksi ja muihin tehtäviin. Toukokuussa vietettiin PEPin 30-vuotisjuhlia Metsämaan kentällä ja Ponnen majalla. Valmennuspäällikkö Jan Salmisen johdolla valmisteltiin toimintavuoden aikana PEPin jalkapallon valmennuslinjaa, joka julkaistiin seuran käyttöön syyskuussa. Taitokoulutoimintaa kehitettiin niin, että alkuvuonna 2013 saimme SPL:ltä virallisen ilmoituksen taitokoulustatuksesta. Marraskuussa seura sai merkittävän tunnustuksen määrätietoisesta kehitystyöstä, kun SPL palkitsi PEPin vuoden 2012 Grassroots seurana. Puheenjohtaja ja valmennuspäällikkö vastaanottivat palkinnon Captain s Ball -gaalassa Finlandia-talossa Jäsenistö Jäsenmäärän kehitys käy ilmi alla olevasta taulukosta: Lisenssipelaajat, jalkapallo Miehet Alle 20-vuotiaat Lisenssipelaajat, salibandy Miehet 25 Alle 20-vuotiaat Jäsenmäärä yhteensä Toimintavuoden aikana kokonaisjäsenmäärä kasvoi merkittävästi (37 %). Myös lisenssipelaajien määrässä oli merkittävää kasvua kummassakin lajissa. Huomattava osa junioripelaajista harrastaa seurassa sekä salibandyä että jalkapalloa, joten lajikohtaisia harrastajamääriä ei voi suoraan laskea yhteen.

2 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 2/5 3 Hallinto Sääntöjen mukainen vuosikokous pidettiin Vuosikokouksessa hyväksyttiin vuoden 2011 toimintakertomus ja tilinpäätös, vuoden 2012 toimintasuunnitelma ja talousarvio, sekä myönnettiin tilivelvollisille tili- ja vastuuvapaus. Tilintarkastajiksi valittiin HTM Tapio Silander ja Veli-Pekka Seppälä sekä varalle HTM Björn Berndtsson ja Stella Backman. Johtokunta käyttää seuran toimivaltaa vuosikokousten välillä. Vuonna 2012 johtokunnan kokoonpano ja tehtävät olivat seuraavat: Kari Alho, puheenjohtaja Markku Kuronen, varapuheenjohtaja Heli Uusinäkki, sihteeri Antero Pehkonen, taloudenhoitaja Janne Grönlund Ulla Hippi Pasi Waaramäki Matti Kuiko Kimmo Saarikko Johtokunta kokoontui vuoden aikana 12 kertaa. Vuosikokouksessa päätettiin jatkaa kolme jaoston toimintaa edellisen vuoden tapaan. Jaostot johtavat toiminta-alueensa päivittäistä toimintaa johtokunnan asettamissa raameissa. Jaostojen puheenjohtajiksi valittiin seuraavat henkilöt: Jalkapallojaosto: Ulla Hippi Salibandyjaosto: Janne Grönlund Majajaosto: Pasi Waaramäki Seuran yhteisten dokumenttien ja toimihenkilöiden sähköpostien ja kalenterien hallintaa varten otettiin joulukuussa käyttöön Google Apps järjestelmän ilmaisversio 10 hengelle. Seuran jäsenmäärän edelleen kasvaessa johtokunta alkoi valmistella seurasihteerin rekrytointia palkkatuella. Seurasihteerin tehtäviin kuuluisi mm. jäsenrekisterin ylläpito, maksujen seuranta, majan vuokraus jne. 4 Tiedotus Pääasiallisina seuran ja joukkueiden tiedotuskanavina käytettiin sähköpostia ja nettisivuja. Sporttisaitti.com-palveluun perustuva nettisivusto monipuolisine toimintoineen on kaikkien joukkueiden sekä seurajohdon (jäsenrekisteri, johtokunnan työtilat) käytössä. Joukkueet ovat hyödyntäneet sivustoa ja sen jäsenlistaa ja joukkuekalenteria tehokkaasti. Toimintavuoden aikana jatkettiin jäsenkirjeiden toimittamista suoraan jäsenistölle (sähköpostitse). Kaikkiaan toimitettiin kahdeksan jäsenkirjettä, ja niissä tiedotettiin mm. seuran 30v juhlista, Karuselli-turnauksesta, Osoitteena Futis -tapahtumista, Ponnen majan talkoista, jaostojen toiminnasta, joukkueiden tapahtumista, palkitsemisista jne. Jäsenkirjeet toimitettiin MailChimpjärjestelmällä, päätoimittajana toimi Heli Uusnäkki.

3 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 3/5 Seuran Facebook-sivut perustettiin tammikuussa 2012, ja niistä on vuoden aikana kehittynyt tärkeä kanava epämuodollisempaan tiedotukseen. Jäsenkirjeiden julkaisu välitetään myös Facebook-sivulle. Sivuilla on jo 185 tykkääjää. 5 Kilpailutoiminta 5.1 Jalkapallo Jalkapallossa seuralla oli toimintavuoden alkaessa seuraavat joukkueet: Old Boys, Pirttimäki, P98, P99-00, P01, P02, P03, P04, T00-01, T02-03, sekä PEP05 yhteisjoukkue. Toimintavuoden aikana perustettiin seuraavat joukkueet nuorimpiin ikäluokkiin: P05, T04-06 (irtautuivat PEP05 yhteisjoukkueesta), P06 ja P T00-01 joukkueesta muodostettiin kaksi yhteisjoukkuetta NJS:n kanssa: T99 ja T01. Seuran eri ikäkausien joukkueet osallistuivat toimintavuoden aikana Palloliiton Uudenmaan piirin JKKI-, M6-, Kaverimaailma- ja Leikkimaailma-sarjoihin yhteensä 12 joukkueella. Nuoremmat ikäluokat osallistuivat lisäksi Karuselliturnauksiin ja Espoon Liigaan. Sarjapelien lisäksi useimmat joukkueet osallistuivat kauden aikana lukuisiin turnauksiin. Talvikaudella Palloliiton Uudenmaan piirin ja Helsingin piirin futsal-sarjoihin osallistui yhteensä yhdeksän joukkuetta. Lisäksi FC Espoon talvisarjaan osallistui 13 joukkuetta ja PK- 35+KäPa:n talviliigaan yksi joukkue. P98-joukkue lopetti toimintansa pelaajamäärän puutteen takia. Monet pelaajat kuitenkin jatkavat harrastusta seudun muissa seuroissa, samoin kuin pelinohjaajina PEPissä. 5.2 Salibandy (Juvanaalit) Salibandya pelasi seurassa ennestään kuusi poikien joukkuetta: JN96, JN00, JN01, JN02, JN03 ja JN04. Edellä mainitut joukkueet osallistuivat kaudella Salibandyliiton kilpa- ja haastajasarjoihin ja osa alueliigaan. JN02 joukkue jatkoi keväällä 2013 eliittisarjassa. Vuoden aikana perustettiin kaksi uutta joukkuetta: JN05 ja Juvanaalit miehet. 6 Tapahtumat Perinteinen Jalkapallokoulu järjestettiin viitenä päivänä koululaisten kesäloman ensimmäisellä viikolla Metsämaan kentällä. NJS osallistui järjestelyihin totuttuun tapaan siten että kouluttajina toimi sekä NJS:n että PEPin nuorten joukkueiden pelaajia. Kouluun osallistui yli 60 innokasta tyttöä ja poikaa, ja monet heistä jatkoivat harrastusta PEPin joukkueissa syksyllä. Pojat 02 ja Pojat 04 joukkueet järjestivät PEPin historian ensimmäisen Karuselli-turnauksen Metsämaan kentällä Turnaus onnistui erinomaisesti ja myös osanottajat kehuivat järjestelyjä. Toukokuussa vietettiin PEPin 30-vuotisjuhlia Metsämaan kentällä. PEP:n joukkueet olivat suunnitelleet leikkimielisiä kilpailuja alkuperäisten ja nykyisten lajien merkeissä. Ponnen majalla järjestettiin kahvitilaisuus paikalle kutsutuille Ponnen perustajajäsenille ja muille veteraaneille. Saman päivän iltana järjestettiin myös iltajuhla Ponnen majalla.

4 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 4/5 PEP osallistui toimintavuonna palloliiton Osoitteena Futis hankkeeseen, jonka avulla tavoiteltiin harrastajamäärien kasvua tyttöjalkapallossa. Yhteistyötä alueen alakoulujen kanssa heräteltiin järjestämällä koulujenväliset jalkapalloturnaukset Metsämaan kentällä. Turnaus tytöille järjestettiin ja pojille Pusta ja Pampa päiväkotitapahtumista järjestettiin pilotti päiväkoti Taimitarhassa. Eskarilaisten peli-iltapäivä järjestettiin toukokuussa Metsämaan kentällä. Espoon kaupungin kanssa yhteistyössä käynnistettiin palloilukerhoryhmä vuotiaille tytöille ja pojille Juvanpuiston koululle. Marraskuun 30 päivänä seuran vapaaehtoistoimijat juhlistivat Graasroots-palkintoa ja pikkujoulua Ponnen majalla. 7 Valmennus ja koulutus Jan Salminen jatkoi jalkapallon valmennuspäällikön (oto) tehtäviä toimintavuoden ajan. Janin johdolla valmisteltiin toimintavuoden aikana PEPin jalkapallon valmennuslinjaa, joka julkaistiin seuran käyttöön syyskuussa. Taitokoulutoimintaa kehitettiin niin, että tavoitteena on saada SPL:ltä virallinen taitokoulustatus alkuvuonna Edellisenä vuonna tehtyjä laajoja seurakohtaisia valmennuskoulutuksia täydennettiin yksittäisten joukkueiden uusien valmentajien D-tason kursseilla, yhteistyössä muiden seurojen kanssa. C-huoltajakurssi järjestettiin Ponnen majalla joulukuussa PEP oli vuonna 2011 mukana SPL:n Uudenmaan piiriin joukkueenjohtajakoulutusohjelmassa. Toimintavuoden aikana pidettiin yksi täydennyskoulutus uusille joukkueenjohtajille. Salibandyn toimitsijakoulutus järjestettiin syyskuussa Ponnen majalla. 8 Olosuhteet Talviharjoittelupaikkojen puute rajoittaa edelleen joukkueiden talviaikojen harjoittelumahdollisuuksia niin että kaikille jalkapallojoukkueille ei voida taata edes yhtä viikoittaista harjoitusta jalkapallohallissa. Joukkueet ovatkin joutuneet itse hankkimaan kalliimpia hallivuoroja usein hankalien etäisyyksien päässä. Toimintavuoden aikana on tunnusteltu mahdollisuuksia käynnistää PEP-Areenan suunnittelu uudelleen, mutta skeittipuiston tilanne on edelleen auki, joten myös areenahanke on ollut pysähdyksissä. Metsämaan tekonurmi tarjoaa hyvät kesäolosuhteet jalkapallolle ja on ollut tehokkaassa käytössä koko kesäkauden. Salibandytoiminnan kasvattamista rajoittaa hallitilojen puute alueella, myös koulusalivuoroja on vain rajallisesti. Salibandyjaosto käynnisti syksyllä sopivan hallitilan etsinnän lähialueelta, mutta toistaiseksi sopivaa tilaa ei ole löytynyt.

5 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 5/5 9 Talous Seuran taloustilanne on ollut tyydyttävä toimintavuoden ajan. Jäsenmaksu alle 15-vuotiailta oli 20 euroa, varsinaisilta jäseniltä 20 euroa, sekä tukijäseniltä 100 euroa. Kukin joukkue on lisäksi perinyt tarvittavaa pelaajakohtaista toimintamaksua toimintakulujen kattamiseksi. Seura sai Espoon kaupungilta toimintavuonna perusavustusta EUR sekä pienempiä määriä erityisavustuksia valmentajien koulutukseen, yksityisten liikuntatilojen vuokriin sekä kansainväliseen toimintaan. Tarkemmat tiedot seuran taloudesta selviävät tilinpäätöksestä. Kirjanpitoa on hoitanut Tili-Lahnus Oy Juvanmalmilla. Maksuliikenteen vaihto Nordeasta Handelsbankeniin toteutettiin vuoden 2012 alussa. 10 Ponnen maja Ponnen Majaa kunnostettiin talkoilla ja Paikalla oli runsaasti iloisia talkoolaisia ja siellä saatiin aikaan mm. seuraavat työt: ikkunat pestiin sisältä ja ulkoa vanhoja huonekaluja ja muita romutavaroita hävitettiin piha-aluetta siivottiin ja haravoitiin isoon saliin asennettiin kiinteästi videotykki ja äänentoistolaitteet pilkottiin polttopuita (kaukolämpötyömaalta saadut tukit) Kevään talkooviikonloppuna järjestettiin myös Kuusakosken kanssa metallinkeräyskampanja. Metalleja sekä sähkö- ja elektroniikkaromua kerättiin isolle kuormalavalle ja konttiin Metsämaan pysäköintipaikalla. Romua kertyi runsaasti. Kampanjan markkinointiin osallistuneet joukkueet saivat osan keräyksen tuotoista. MLL:lle aiemmin vuokrattu varastohuone saatiin takaisin seuran käyttöön syyskuussa. Huoneeseen kalustettiin toimistotila tulevaa seurasihteeriä varten. Majan vuokrausaste on kehittynyt hyvään suuntaan ja etenkin oma käyttö on lisääntynyt huomattavasti mm. useiden Football Workout ryhmien johdosta. Ulkopuolisen käytön vuokratuotot (sisältäen MLL:n vuokran) olivat euroa.

Toimintakertomus vuodelta 2013

Toimintakertomus vuodelta 2013 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/6 Toimintakertomus vuodelta 2013 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry:n toiminta kehittyi edelleen voimakkaasti vuonna 2011 toteutetun seurakehityshankkeen suuntaviivojen mukaan.

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2011

Toimintakertomus vuodelta 2011 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/5 Toimintakertomus vuodelta 2011 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry:n toiminta kehittyi edelleen voimakkaasti vuonna 2011. Jäsenmäärä oli voimakkaassa kasvussa pääosin alueen jatkuvan

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/5 Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry (PEP) on Pohjois-Espoon alueella toimiva urheiluseura, joka keskittyy pääsääntöisesti juniori- ja harrastusjalkapallo-

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2014

Toimintakertomus vuodelta 2014 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/8 Toimintakertomus vuodelta 2014 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry:n toiminta kehittyi edelleen voimakkaasti vuonna 2011 toteutetun seurakehityshankkeen ja kevätkokouksessa hyväksytyn

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2013

Toimintasuunnitelma vuodelle 2013 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/5 Toimintasuunnitelma vuodelle 2013 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry (PEP) on Pohjois-Espoon alueella toimiva urheiluseura, joka keskittyy pääsääntöisesti juniori- ja harrastusjalkapallo-

Lisätiedot

Joukkueenjohtajana PEPissä

Joukkueenjohtajana PEPissä Joukkueenjohtajana PEPissä (Jalkapallo 2013) Kari Alho Sisältö PEP organisaatio Työntekijät + vapaaehtoiset Missio, Visio, Arvot Joukkueenjohtajien tehtävät (jalkapallo) Tukiryhmän (vanhempien) tapaamiset

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/6 Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry (PEP) on Pohjois-Espoon alueella toimiva junioritoimintaan keskittyvä jalkapallo- ja salibandyseura. Muut

Lisätiedot

PEP Seurakehitys. Alkutila 2011 vs. lopputila 2012. Kari Alho, Johtokunnan pj.

PEP Seurakehitys. Alkutila 2011 vs. lopputila 2012. Kari Alho, Johtokunnan pj. PEP Seurakehitys 11 vs. lopputila 1 Kari Alho, Johtokunnan pj. Tausta PEP osallistui vuonna 11 alueelliseen seurakehityshankkeeseen yhdessä muun Uudenmaan ja Pirkanmaan seuran kanssa kyselyllä tammikuussa

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/5 Toimintasuunnitelma vuodelle 2017 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry (PEP) on Pohjois-Espoon alueella toimiva junioritoimintaan keskittyvä jalkapallo- ja salibandyseura. Seura

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/5 Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry (PEP) on Pohjois-Espoon alueella toimiva junioritoimintaan keskittyvä jalkapallo- ja salibandyseura. Seura

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/7 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry (PEP) on Pohjois-Espoon alueella toimiva junioritoimintaan keskittyvä jalkapallo- ja salibandyseura. Muut

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2016

Toimintakertomus vuodelta 2016 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/8 Toimintakertomus vuodelta 2016 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry:n toiminta koki merkittäviä muutoksia vuoden 2016 aikana. Jo 2015 syksyllä oli tehty päätös liittyä kasvattajaseuraksi

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2007 Nummelan Palloseura ry 28.11.2006 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2015

Toimintakertomus vuodelta 2015 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/8 Toimintakertomus vuodelta 2015 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry:n toiminta kehittyi edelleen voimakkaasti vuonna 2011 toteutetun seurakehityshankkeen ja syyskokouksessa 2014

Lisätiedot

F.C. KASIYSI ESPOO VUOSIKELLO 2017

F.C. KASIYSI ESPOO VUOSIKELLO 2017 2017 JOULUKUU 2017, SIVU 13 TAMMIKUU 2017, SIVU 2 MARRASKUU 2017, SIVU 12 12 1 HELMIKUU 2017, SIVU 3 11 2 LOKAKUU 2017, SIVU 11 10 3 MAALISKUU 2017, SIVU 4 SYYSKUU 2017, SIVU 10 9 4 HUHTIKUU 2017, SIVU

Lisätiedot

Salon Palloilijat ry Visio 2022

Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry:n (SalPa) visio vuoteen 2022 asti Salon Palloilijat ry (SalPa) on urheiluseura mihin jokaisen lapsen, nuoren ja aikuisen on mahdollisuus tulla harrastamaan

Lisätiedot

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013 1. Johtokunnan kokoonpano 2013: Johtokunta jatkaa neljännen toimintavuoden seuraavalla kokoonpanolla: Johtokunta: Petri Mäkinen, puheenjohtaja; Matti Huvinen, vara puheenjohtaja; Harri Bergström, sihteeri;

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2008 Nummelan Palloseura ry 28.11.2007 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT... 3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien opas

Joukkueenjohtajien opas Joukkueenjohtajien opas Tervetuloa Palokan Riennon joukkueenjohtajaksi! Tässä oppaassa käsitellään lyhyesti joukkueenjohtajien vastuita ja velvollisuuksia ja heille sekä joukkueelle kuuluvia tehtäviä.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA NJS A NJS A TOIMINTASUUNNITELMA Elisa Sormunen / Pasi Vuori

TOIMINTASUUNNITELMA NJS A NJS A TOIMINTASUUNNITELMA Elisa Sormunen / Pasi Vuori NJS A TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015 31.10.2016 NJS A- joukkue toimii Nurmijärven Jalkapalloseura ry:n (NJS) alaisuudessa. NJS A joukkueessa pelaa kaudella 2015-2016, 1996,-97, -98 syntyneet pojat sekä

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2014 Nummelan Palloseura ry 13.11.2013 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT... 3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Tikkurilan Palloseuran. jäsen- ja toimintamaksu

Tikkurilan Palloseuran. jäsen- ja toimintamaksu Tikkurilan Palloseuran jäsen- ja toimintamaksu Mitä jäsen- ja toimintamaksu sisältää Jäsen- ja toimintamaksuilla katetaan seuran kokonaismenoista pääosa, noin 2/3 kuluista. Loput 1/3 vuotuisista kuluista

Lisätiedot

LePa P01 vanhempien palaveri

LePa P01 vanhempien palaveri LePa P01 vanhempien palaveri Toimintamalli syksystä 2012 eteenpäin / Merja Toimihenkilö valinnat talvikausi 2012-2013 / Merja Maksut & Varainkeruu 2013 / Merja Talvisarjat / Merja Muut asiat / Kaikki Tarvittavat

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS Aika: 22.11.2014 klo. 17.00 Paikka: Oulun Remonttimylly Oy, Riihitie 13 Läsnä: Helena Jokikokko, Marjo Meriruoko, Mervi Meriruoko, Mari Meriruoko, Riikka Hyrkäs,

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma. vuodelle 2018

Toimintasuunnitelma. vuodelle 2018 Toimintasuunnitelma vuodelle 2018 Hyväksytty syyskokouksessa Pohjois-Espoon Ponsi Ry 2/10 1 Toimikausi Tähän toimintasuunnitelmaan on kirjattu seuran tavoitteet 1.1.2018 alkavalle ja 31.12.2018 päättyvälle

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

Pohjois-Espoon Ponsi Talousarvio

Pohjois-Espoon Ponsi Talousarvio Pohjois-Espoon Ponsi Talousarvio 2009 23.03.2009 Varsinainen toiminta (harjoitus- ja kilpailutoiminta) Toimintamaksut Old Boys 640,00 P96 3360,00 P98 2850,00 P99 3750,00 P00 2000,00 P01 1800,00 T01 1755,00

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2009 Nummelan Palloseura ry 20.11.2008 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma. vuodelle 2019

Toimintasuunnitelma. vuodelle 2019 Toimintasuunnitelma vuodelle 2019 Esitellään syyskokouksessa 20.11.2019 Toimintasuunnitelma 2019 20.11.2018 2/12 1 Toimikausi Tähän toimintasuunnitelmaan on kirjattu seuran tavoitteet 1.1.2019 alkavalle

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2010 Nummelan Palloseura ry 25.11.2009 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä.

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2015 31.12.2015 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

IPS RY Toimintasuunnitelma 2016

IPS RY Toimintasuunnitelma 2016 IPS RY Toimintasuunnitelma 2016 Junioritoiminta kaudella 2016 Kaudella 2016 seuralla tulee olemaan erilaisia projekteja, millä pyritään kehittämään seura yhden askeleen eteenpäin. Isoin projekti on seuratoiminnan

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016

TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016 1 TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016 Vuosikokouksessa 16.12.2015 1993-2015 2015 - SISÄLLYSLUETTELO 2 Organisaatiokaavio 2015-2016... 3 Painopistealueet 2015-2016... 3 Strategia 2015-2016 (pohjautuu

Lisätiedot

POHJOIS-ESPOON PONSI P-04 KARUSELLITURNAUS METSÄMAA 7-8.9.2013

POHJOIS-ESPOON PONSI P-04 KARUSELLITURNAUS METSÄMAA 7-8.9.2013 POHJOIS-ESPOON PONSI P-04 KARUSELLITURNAUS METSÄMAA 7-8.9.2013 2013 Hyvät joukkueiden pelaajat, vanhemmat, seurojen toimihenkilöt, yritykset ja kannustajat! Tervetuloa lämpimästi osaksi Pohjois-Espoon

Lisätiedot

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 2 TOIMINTASUUNNITELMA 2012-2013 SB-PRO NURMIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA... 1 KAUDELLE 2012-2013... 1 1. YLEISTÄ... 3 2. VARSINAINEN TOIMINTA...

Lisätiedot

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012 Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012 Aika: 11.9.2012 klo 18.30 Paikka: Kellokosken jäähallin kahvio 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.30 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2011 Nummelan Palloseura ry 24.11.2010 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen

Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen Tämä on suunnitelma Maskin & KyIF:n välisen YJ-toiminnan perustamisesta (pohjana yhteinen keskustelutilaisuus 25.8.2016 sekä seurojen jalkapallojaostojen päätökset

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2009

TOIMINTASUUNNITELMA 2009 TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Oulunsalo Pesäpallojaosto 12.10.2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry (HJS)

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry (HJS) Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry (HJS) Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Yleistä: Vuosi on seuramme viidestoista toimintavuosi. Ennusteen mukaan seura liikuttaa poikien ja tyttöjen sekä naisten joukkueissa

Lisätiedot

Seuran päämäärä ja tavoite

Seuran päämäärä ja tavoite Seuran päämäärä ja tavoite PK-35 haluaa olla toiminta-alueensa suurin, monipuolisin ja kehittyvin jalkapalloseura, joka tarjoaa parhaat edellytykset kilpa- ja harrastejalkapallolle. Seuran tavoitteena

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2013-30.09.2014. Jatkovuosikokouksessa 27.1.2014

TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2013-30.09.2014. Jatkovuosikokouksessa 27.1.2014 1 TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2013-30.09.2014 Jatkovuosikokouksessa 27.1.2014 2 Sisällysluettelo Toimintasuunnitelma... 1 Organisaatiokaavio... 3 HauPan strategia 2014-2015... 3 Arvot... 4 Tehtävä... 4 Visio...

Lisätiedot

Johtokunta ja urheilutoimen johtoryhmä

Johtokunta ja urheilutoimen johtoryhmä 2015 Johtokunta ja urheilutoimen johtoryhmä JOHTOKUNTA Nokian Palloseuran hallinnosta ja toiminnan ohjaamisesta vastaa vuosikokouksen valitsema johtokunta. Johtokunnan muodostaa puheenjohtaja (valitaan

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

Puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, taloudenhoitaja

Puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, taloudenhoitaja 1 ITÄ-HAKKILAN KILPA ry Toimintakertomus 2015 JOHTOKUNTA Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Taloudenhoitaja Sihteeri Muut jäsenet Harry Seidler Mirka Järnefelt Heli Heikura Heli Kivelä Inka Laurin Minna Stjernberg

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA. 4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys Työjärjestys hyväksyttiin muutoksitta.

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA. 4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys Työjärjestys hyväksyttiin muutoksitta. F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2011 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

LePa P01 vanhempien palaveri

LePa P01 vanhempien palaveri LePa P01 vanhempien palaveri Katsaus kuluneeseen kesäkauteen / Valmentajat Maksut & Varainkeruu 2012 / Merja Maksut & Varainkeruu 2013 / Merja Tavoite, Haaste ja Harraste joukkueet / Anton Toimintamalli

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Vuosi 2016 on seuran kolmastoista varsinainen toimintavuosi. Perustuen siihen, että AC Kirkkonummi - ACK ry:n tavoitteena on tarjota laadukasta toimintaa kaikissa ikäluokissa

Lisätiedot

TOIMINNAN KÄSIKIRJA 1940

TOIMINNAN KÄSIKIRJA 1940 TOIMINNAN KÄIKIRJA 1940 JALKAPALLOA VUODETA 1940 IÄLLYLUETTELO 1 JOHDANTO 2 JÄNTEVÄN ARVOT JA TAVOITTEET 3 ORGANIAATIO MALLI 3.1 EURAN JOHTOKUNTA 4 JÄNTEVÄ JA VIETINTÄ 4.1 IÄINEN JA ULKOINEN VIETINTÄ 4.2

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2010

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2010 http://www.imatrantennis.net. TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2010 Imatran Tennis Ry http://www.imatrantennis.net. TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Vuosi 2010 tuo tullessaan tennisharrastajille merkittävän

Lisätiedot

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä.

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2016 31.12.2016 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015 Koivukylän Palloseura ry B-juniorit Toimintasuunnitelma kaudella 2015 01.12.2014 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2014 31.10.2015. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja:

Lisätiedot

Millainen FC Kangasala olisi jalkapalloseurana parhaimmillaan / unelmana vuoden 2017 lopulla Keskittyminen junioritoimintaan vaihtoehtoisena brändinä

Millainen FC Kangasala olisi jalkapalloseurana parhaimmillaan / unelmana vuoden 2017 lopulla Keskittyminen junioritoimintaan vaihtoehtoisena brändinä Millainen FC Kangasala olisi jalkapalloseurana parhaimmillaan / unelmana vuoden 2017 lopulla Keskittyminen junioritoimintaan vaihtoehtoisena brändinä Imago kunnossa: pelaajat haluavat pelata seurassa,

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI VUOSIKERTOMUS 2018

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI VUOSIKERTOMUS 2018 PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI VUOSIKERTOMUS 218 Palloliiton strategiset painopistealueet vv. 216 22 hyväksyttiin liittokokouksessa Tampereella huhtikuussa 216 Pelaajan laadukas arki pelaajien kehittäminen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 Jatketaan vuonna 2012 aloitettua työtä lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen kehittämisen parissa Toimintamme päivittyy SUNDAY LEAGUE

Lisätiedot

PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet.

PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet. PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet. 1. HAKIJA Seura/yhdistys Lähiosoite Postitoimipaikka Pankki

Lisätiedot

Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio

Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2012 Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Läsnä: Ari Immonen Petri Immonen Jussi Sila Annaleena Sila Veli-Matti Viitala

Lisätiedot

2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa

2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa FC Tarzan ry Vuosikokous 2018 Aika: 3.3.2018 kello 16.30 Paikka: Liiketalo Linjuri, Puijonkatu 45, Kuopio ESITYSLISTA Sääntömääräiset vuosikokousasiat: Muut asiat: 1. kokouksen avaus 2. valitaan kokouksen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2008

TOIMINTASUUNNITELMA 2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 Oulunsalo Pesäpallojaosto 7.11.2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa

2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa FC Tarzan ry Vuosikokous 2019 Aika: 9.3.2019 kello 16.30 Paikka: Keilahalli, Kuopio ESITYSLISTA Sääntömääräiset vuosikokousasiat: Muut asiat: 1. kokouksen avaus 2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri,

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. P02 Ikäluokan. Toimintasuunnitelma kaudella 2013

Koivukylän Palloseura ry. P02 Ikäluokan. Toimintasuunnitelma kaudella 2013 Koivukylän Palloseura ry P02 Ikäluokan Toimintasuunnitelma kaudella 2013 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2012 31.10.2013. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtajat :Sanna Heikurinen, Terhi Perkiö

Lisätiedot

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi Genuine Hockey Spirit Since 1979 Haukat G 2010 Kausi 2017-2018 Haukat seurana Perustettu 1979 Valon Sinettiseura vuodesta 1997 (entinen Nuori Suomi) Lajeina jääkiekko ja ringette Lapsia ja nuoria lisenssipelaajia

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2018 Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Toiminnan arvot - monipuolinen liikunta lajitaitojen harjoittaminen kasvatus yhteistyössä vanhempien, koulujen ja muiden

Lisätiedot

FC SCJ Strategia 2019

FC SCJ Strategia 2019 FC SCJ Strategia 2019 Toiminta-ajatus Seuran toiminnan tarkoituksena on tarjota tavoitteellista ja laadukasta yhteisöllisyyttä korostavaa jalkapallon harraste- ja kilpatoimintaa lapsille, nuorille, perheille

Lisätiedot

PK-35 ry Toimintasuunnitelma 18.11.2015

PK-35 ry Toimintasuunnitelma 18.11.2015 PK-35 ry Toimintasuunnitelma 18.11.2015 Seuran päämäärä ja tavoite PK-35 pyrkii olemaan toiminta-alueensa suurin, monipuolisin ja kehittyvin jalkapalloseura, joka tarjoaa parhaat mahdolliset edellytykset

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2019

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2019 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2019 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Vuosi 2014 on seuran kahdestoista varsinainen toimintavuosi. Vuosille 2013 2015 tehtiin päätös palkata AC Kirkkonummi- ACK ry:lle oppisopimuksella kokopäiväisesti toimiva

Lisätiedot

Tyytyväisyyskysely

Tyytyväisyyskysely Tyytyväisyyskysely 2012-2013 TYYTYVÄISYYSKYSELY Salon Vilpas Koripallo ry:n junioritoiminnan tyytyväisyyskysely toteutettiin syksyllä 2016. Tyytyväisyyskyselyllä haluttiin selvittää, miten seuran laatukäsikirjaan

Lisätiedot

TPV:n pelaajan polku. Click to add text

TPV:n pelaajan polku. Click to add text TPV:n pelaajan polku Click to add text Pelaajan polku Pelaajan polku TPV:ssä käsittää kolme osakokonaisuutta. Suuri osa pelaajista aloittaa TPV-uransa kaupunginosatoiminnasta, josta kilpailullisempaan

Lisätiedot

SEURATOIMINNAN MAKSUT

SEURATOIMINNAN MAKSUT SEURATOIMINNAN MAKSUT LIITE FC HONKA RY:N TOIMINTASUUNNITELMAAN 1.11.2017 31.10.2018 Seuratoiminnan kulut katetaan erilaisin maksuin. FC Hongassa neljä keskeisintä maksuluokkaa ovat; 1. Jäsenmaksut Laskutetaan

Lisätiedot

VUOSIAVUSTUSHAKEMUS 2015 Palautus 31.3.2015. 1. Hakija Seura / Yhdistys: Rekist.vuosi Osoite: Internet kotisivut: Avustusta haetaan vuodelle 2015

VUOSIAVUSTUSHAKEMUS 2015 Palautus 31.3.2015. 1. Hakija Seura / Yhdistys: Rekist.vuosi Osoite: Internet kotisivut: Avustusta haetaan vuodelle 2015 VUOSIAVUSTUSHAKEMUS 2015 Palautus 31.3.2015 Kulttuuri- ja Vapaa-aikalautakunta klo15.00 mennessä. Avustusta haetaan (rasti): Liikuntaan Nuorisotyöhön 1. Hakija Seura / Yhdistys: Rekist.vuosi Osoite: Internet

Lisätiedot

Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti.

Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti. YLEISTÄ Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti. Vuonna 2018 pyrimme edelleen lisäämään joukkueiden

Lisätiedot

Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. Yhdistyksen puheenjohtaja Ville Savoranta avasi kokouksen.

Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. Yhdistyksen puheenjohtaja Ville Savoranta avasi kokouksen. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 12.10.2013 klo 12.00 12.30 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

Viestintäsuunnitelma

Viestintäsuunnitelma VIESTINTÄSUUNITELMA 1(10) Viestintäsuunnitelma Tervarit Juniorit ry VIESTINTÄSUUNITELMA 2(10) Sisällys 1. Johdanto 2. Tervarit Juniorit 3. Arvot 4. Viestinnän kohteet ja tavoitteet 5. Tervarit Juniorit

Lisätiedot

TOIMENKUVAKARTTA VG-62 JALKAPALLOJAOSTO

TOIMENKUVAKARTTA VG-62 JALKAPALLOJAOSTO TOIMENKUVAKARTTA VG-62 JALKAPALLOJAOSTO VG-62 JALKAPALLOJAOSTO 2016 VASTUUALUEINEEN Petteri Kari, puheenjohtaja Mika Kalpamaa, rahastonhoitaja Tommi Tammero, valmennuksen koordinaattori Sami Kolehmainen,

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 9) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio

Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2013 Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Läsnä: Ari Immonen Petri Immonen Jussi Sila Annaleena Sila Tea Lassinaro Marjo

Lisätiedot

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa.

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa. TOIMINTAKERTOMUS 2015 YLEISTÄ Metsäkansan kyläyhdistyksen toiminta vuonna 2015 oli aktiivista. Vuotta värittivät erityisesti hyvin onnistuneet tapahtumat ja kyläyhdistyksen saama positiivinen huomio. Yhdistys

Lisätiedot

Järvenpään Palloseura ry TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2019

Järvenpään Palloseura ry TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2019 Järvenpään Palloseura ry TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2019 Sisältö 1. Yleistä 2. Nappula- ja junioritoiminta 3. Edustustoiminta 4. KKI- ja harrastetoiminta 5. Koulutus 6. Talous ja hallinto 7. Viestintä

Lisätiedot

Seuraohjelma. oto seuravalmentajatuen hakuinfo ja hakukriteerit, joulukuu 2013. Liittohallituspäätös 16.12.2013

Seuraohjelma. oto seuravalmentajatuen hakuinfo ja hakukriteerit, joulukuu 2013. Liittohallituspäätös 16.12.2013 Seuraohjelma oto seuravalmentajatuen hakuinfo ja hakukriteerit, joulukuu 2013 Liittohallituspäätös 16.12.2013 Tavoite: laajentaa oto seuravalmennuksen piiriin kuuluvien seurojen määrää max. 10 seuralla

Lisätiedot

vastuullisuus pelaajalähtöisyys laadukas toiminta yhteisöllisyys

vastuullisuus pelaajalähtöisyys laadukas toiminta yhteisöllisyys 11,.11.2017 Sivu 1 (5) F.C. KASIYSI TOIMINTASUUNNITELMA 2018 vastuullisuus pelaajalähtöisyys laadukas toiminta yhteisöllisyys 11,.11.2017 Sivu 2 (5) Taustaa vuodelle 2018 F.C. Kasiysi Espoo ry:n tarkoituksena

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2010 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo Nummelan Palloseura ry 31.03.2010 1 (8) Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo Toimintakertomus 2010 Nummelan Palloseura ry 31.03.2010 2 (8) SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ... 3 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1.

Lisätiedot

Turun Senioriurheilijat ry

Turun Senioriurheilijat ry TOIMINTAKERTOMUS 2007 1 Yleistä Vuosia elämään.. ja elämää vuosiin! Turun Senioriurheilijat urheiluseura perustettiin 10 päivänä joulukuuta 2004 Kupittaan Urheiluhallissa kahdeksan henkilön toimesta. Seuran

Lisätiedot

Jalkapallojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Jalkapallojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Jalkapallojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Tulevan toimintakauden visio Jalkapallon kiinnostavuuden lisääntyminen ja pelaamisen riemu kaikissa ikäluokissa sekä tytöillä että pojilla. Kokonaisvaltainen

Lisätiedot

Haukiputaan vanhempainyhdistyksen vuosikokouksen kokouksen pöytäkirja kello Haukiputaan koululla

Haukiputaan vanhempainyhdistyksen vuosikokouksen kokouksen pöytäkirja kello Haukiputaan koululla Haukiputaan vanhempainyhdistyksen vuosikokouksen kokouksen pöytäkirja 28.9. kello 18.00 Haukiputaan koululla 1. Kokouksen järjestäytyminen Katja Lahdenranta-Linna valittiin vuosikokouksen puheenjohtajaksi.

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 1 (6) Toimintasuunnitelma kaudelle 1.5.2009 30.4.2010 Seurassa toimii kauden aikana juniorijoukkueita kahdessatoissa eri ikäluokassa G- junioreista A-junioreihin.

Lisätiedot

Suvi Pietarinen Tutkija Åbo Akademi, Laboratoriet för trä- och pappers kemi Porthansgatan 3, 20500 Åbo 02 2154887, e-mail suvi.pietarinen@abo.

Suvi Pietarinen Tutkija Åbo Akademi, Laboratoriet för trä- och pappers kemi Porthansgatan 3, 20500 Åbo 02 2154887, e-mail suvi.pietarinen@abo. JÄSENTIEDOTE 2006 Sisältö Seuran yhteystiedot 1 FCES 07 Kahdeksannet ympäristötieteen päivät Mikkelissä 2 Vuosikokouksen pöytäkirja 3 Toimintakertomus vuodelta 2005 5 Toimintasuunnitelma vuodelle 2006

Lisätiedot

JOUKKUEEN VUOSIKELLO Seuran toimintakausi STEELERS

JOUKKUEEN VUOSIKELLO Seuran toimintakausi STEELERS JOUKKUEEN VUOSIKELLO Seuran toimintakausi 1.6. 31.5. KESÄKUU Uusi toimintakausi alkaa Edellisen kauden tilinpäätös tulee suoraan Netvisorista, edellisen kauden laskutus tulee olla kunnossa 31.5. mennessä.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2015

TOIMINTAKERTOMUS 2015 TOIMINTAKERTOMUS 2015 Kulunut toimintakausi oli Kaarinan Nappuloiden 39. Seuran jalkapallotoimintaan osallistui kuluneella kaudella lähes 450 poikaa ja tyttöä. Jäsenet ovat iältään 3 11 -vuotiaita. Kaarinan

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE

KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE 21.9.2017 KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE Yleistä Kankaanpään Pallo Ry. on jalkapalloseura, joka tarjoaa mahdollisuuden harrastaa lajia ohjatusti ja asiantuntevien ohjaajien

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2013

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2013 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Teollisuustie 9, 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 9) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon

Lisätiedot

Organisaatio 2014 16.1.2014 2. Toimisto Arkisto. Supporterit Nimityskomitea. GBK johtokunta. Edustusjalkapallo jaosto. PR-jaosto.

Organisaatio 2014 16.1.2014 2. Toimisto Arkisto. Supporterit Nimityskomitea. GBK johtokunta. Edustusjalkapallo jaosto. PR-jaosto. 16.1.2014 1 Organisaatio 2014 GBK johtokunta Toimisto Arkisto Supporterit Nimityskomitea Edustusjalkapallo jaosto Juniorijaosto Talousjaosto Kokkola Cup jaosto PR-jaosto Miehet GBK I, II, Tigers, III,

Lisätiedot