Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 30.1.2012 2"

Transkriptio

1 NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2012 Kirkkoneuvosto 1 (23) KOKOUSAIKA Maanantaina klo 18: (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, isosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä Siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Martti Viljanen, kirkkoherra, puheenjohtaja Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Riitta Muilu, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Marita Tölli, Mauri Uusitalo, Sampo Ylikoski MUUT SAAPUVILLA Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja OLLEET (ja läsnäolon Annikki Klemola, talouspäällikkö, sihteeri peruste Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri ALKUHARTAUS JA Veisattiin virrestä 310 säkeistöt 1 ja 8. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja, kirkkoherra Martti Viljanen piti alkuhartauden Joh.kirja 6 luku. 11 Puheenjohtaja avasi kokouksen ja toivotti läsnäolijat tervetulleiksi. LAILLISUUS JA PÄÄ- Kokouskutsu on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille ja kirkkovaltuuston TÖSVALTAISUUS puheenjohtajistolle , mistä alkaen kokouskutsu on ollut khranviraston -nimenhuuto ilmoitustaululla. Todettiin kokouksesta poissaolevan Pasi Peltokorven. Hyväksyttiin poissaolo. -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 12 ASIAT PÖYTÄKIRJAN TAR- KASTAJAT JA ÄÄNTEN Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Mauri Uusitalo ja Marita Tölli. Kokouksesta kirjoitettu tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä LASKIJAT SEKÄ PÖY khranvirastossa, Vapaudentie 3, viraston aukiolopäivinä TÄKIRJAN NÄHTÄVIL- klo 9-15, paitsi tiistaina klo Nähtävänä oloa koskeva ilmoitus asetetaan LÄOLO 13 yllämainituksi ajaksi khranviraston ilmoitustaululle. PÖYTÄKIRJAN ALLE- Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä KIRJOITUS JA VAR- MENNUS Martti Viljanen, khra Annikki Klemola, tp. Irja Visuri, toim.siht. PÖYTÄKIRJAN TAR- Pöytäkirja on todettu kokouksen kulun mukaiseksi. KASTUS Pöytäkirjan käsittelylehdet on varustettu nimikirjaimillamme. NÄHTÄVILLÄOLOSTA ILMOITTAMINEN Mauri Uusitalo Marita Tölli Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston ilmoitustaululle Todistaa: PÖYTÄKIRJA ON OLLUT YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Todistaa: Paikka ja päivämäärä

2 Kirkkoneuvosto KOKOUKSESSA KÄSITELTÄVÄT MUUT ASIAT Kirkkoneuvosto 14 A) Kopiokonehankinta, tämä pykälä päätettiin käsitellä pykälän 21 jälkeen B) Vuorotteluvapaa Erja Kangas C) Sivutoimilupa Anu Rautio

3 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON SIHTEERIN VALINTA Kirkkoneuvosto 15 Talouspäällikön osa-aikaisen työkyvyttömyyseläkkeen johdosta taloustoimiston työtehtäviä on järjestelty uudelleen. Talouspäällikkö on aiemmin toiminut kirkkoneuvoston sihteerinä ja omaan toimialaansa kuuluvien asioiden esittelijänä. Tässä uudessa tilanteessa voitaisiin kirkkoneuvoston sihteerin tehtävät antaa työtehtävänä toimistosihteeri Irja Visurille. Talouspäällikkö osallistuisi kirkkoneuvoston kokouksiin esitellessään toimialaansa koskevia asioita. Kirkkoherran Kirkkoneuvosto päättänee valita kirkkoneuvoston sihteeriksi toimistosihteeri Irja Visurin.

4 Kirkkoneuvosto KIRKKOVALTUUSTON SIHTEERIN VALINTA Kirkkoneuvosto 16 Talouspäällikön osa-aikaisen työkyvyttömyyseläkkeen johdosta taloustoimiston työtehtäviä on järjestelty uudelleen. Talouspäällikkö on valittu kirkkovaltuuston sihteeriksi vuosiksi Hän toimii myös omaan toimialaansa kuuluvien asioiden esittelijänä. Tässä uudessa tilanteessa voitaisiin kirkkovaltuuston sihteerin tehtävät antaa työtehtävänä toimistosihteeri Irja Visurille vuodeksi Talouspäällikkö osallistuisi kirkkovaltuuston kokouksiin esitellessään toimialaansa koskevia asioita. Kirkkoherran Kirkkoneuvosto päättänee esittää kirkkovaltuustolle, että se valitsisi kirkkovaltuuston sihteeriksi toimistosihteeri Irja Visurin vuoden 2012 loppuun saakka.

5 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUKSET Kirkkoneuvosto 17 Kirkkoneuvosto tekee alustavan päätöksen keväällä 2012 pidettävien kirkkoneuvoston kokousten ajankohdista. Kirkkoherran Kirkkoneuvoston päättänee varata kirkkoneuvoston kokousten ajankohdiksi mm. - tiistai (seurakuntien yhteistyön kehittäminen) - maanantai (kasvatus) - maanantai (tilinpäätös) - maanantai (lähetystyö) - maanantai (keittiö) Kokoukset alkavat klo 18.00, (kahvitus klo 17.45), paitsi 7.2. klo 16 (kahvitus klo 15.30)

6 Kirkkoneuvosto HAUTAINHOITOMAKSUT Kirkkoneuvosto 18 Hoitohautojen sekä muusta seurakunnan kukkahoidosta on pyydetty tarjoukset hoitokausille Siljamaan Puutarhalta ja Veihtilahden puutarhalta. Määräaikaan klo mennessä tarjouksen jätti Siljamaan puutarha. Tarjous kasvukausille : - Sankarihaudat: vuonna 2012 on 18,15 /risti vuonna 2013 on 19,15 /risti - Hoitohaudat: vuonna 2012 on 54,75 /2 pääkukkaa + reunakukat vuonna 2013 on 57,50 /2 pääkukkaa + reunakukat vuonna 2012 on 61,85 /3 pääkukkaa + reunakukat vuonna 2013 on 69,85 /3 pääkukkaa + reunakukat - Malmbergin ja vanhan kirkon muistomerkki 75,50 /kesä - Nimilaattarivistö ja muistomerkki, hautausmailla olevat muistomerkit, kukkapenkit, ruukut = kukkien hinta istutettuna + kastelu + hoito) - Kastelu: vuonna 2012 on 29,00 /hauta vuonna 2013 on 30,45 /hauta Talouspäällikön Kirkkoneuvosto päättänee, että hautainhoitopalvelut ostetaan Siljamaan puutarhalta ja vahvistaa vuosien aikana tehtävien haudanhoitosopimusten mukaisesti hoitomaksuiksi seuraavat: - 5 vuoden sopimus 370 (2 pääkukalla) - 5 vuoden sopimus 400 (3 pääkukalla) - 1 vuoden sopimus 70 (2 pääkukalla) - 1 vuoden sopimus 80 (3 pääkukalla) - Kastelumaksu 40 (omaiset istuttavat kukat itse)

7 Kirkkoneuvosto OSTOESITYS/MAA-ALUE Kirkkoneuvosto 19 Mauri ja Eila Kiviniemi ovat tehneet ostoesityksen Nivalan seurakunnan omistamasta metsäalasta Pappila , joka on pinta-alaltaan noin 0,17 ha. Määräala sijaitsee Sarjankyläntien ja Hellalantien risteyksessä. Hellalantie jakaa seurakunnan metsän siten, että tien eteläpuolelle jää pieni noin 0,17 ha:n suikale seurakunnan metsää. Seurakunta on antanut kulkuoikeuden Mauri ja Eila Kiviniemelle omistamaansa tontille 1980-luvun loppupuolella. Tontilla on omakotitalo. Metsänhoitoyhdistys Kalajokilaakso /Arto Taskinen on tehnyt metsäalasta arviolausunnon, jossa määräalan arvo on yhteensä 247 euroa. Mauri ja Eila Kiviniemi ovat tehneet metsäalasta 400 euron hintatarjouksen. Talouspäällikön Kirkkoneuvosto esittänee kirkkovaltuustolle ja edelleen tuomiokapitulin kautta kirkkohallituksen vahvistettavaksi Nivalan kaupungissa Sarjankylän ja Hellalantien risteyksessä sijaitsevan noin 0,17 ha:n suuruisen metsämaan myymisen Mauri ja Eila Kiviniemelle. Määräala kuuluu kiinteistöön Pappila Kauppahinta on 400 euroa ja ostaja maksaa myös muut kaupan teosta aiheutuvat kulut.

8 Kirkkoneuvosto KAARINA ERKKILÄN KUOLINPESÄN MYYNTITARJOUS Kirkkoneuvosto 20 Kaarina Erkkilän kuolinpesä on tehnyt mukaisen myyntitarjouksen karttaliitteeseen merkitystä Nivalan kaupungin Nivalan kylässä sijaitsevasta noin ha:n 1,145 suuruisesta Kaarina Erkkilän kuolinpesän omistamasta pellosta Väinölä, kiinteistötunnus Hintapyyntö on euroa ( euroa/ha). Pelto rajoittuu seurakunnan uuteen hautausmaahan ja on tulevaisuudessa mahdollista saada yleiskaavassa hautausmaa-alueeksi. Alueella on voimassa tällä hetkellä vanha osayleiskaava, jonka mukaan pelto on A-aluetta (asuinrakennusten korttelialue). Kevään aikana on tulossa nähtäville uusi yleiskaava, jonka mukaan pelto olisi M-aluetta (maatalousvaltainen alue). Kaavaan voidaan kevään aikana tehdä varausmerkintä, jolloin alue olisi esim. EH-aluetta (hautausmaa-alue). Maa-alueen osto on sijoitus tulevaisuuteen. Harvoin tarjoutuu tilaisuutta ostaa hautausmaan välittömästä läheisyydestä lisäaluetta. Nivalan kaupungin maaseutujohtaja Hannu Töllin hinta-arvio kyseisestä maa-alueesta on euroa, jos käyttötarkoituksena on maatalousalue (pelto). Seurakuntien maankäyttöä valvoo kirkkohallitus. Maakaupoista maan myynti menee tuomiokapitulin kautta kirkkohallituksen käsiteltäväksi. Se tutkii kauppoja seurakunnan edun näkökulmasta. Kirkkohallitus vaatii tarkat arviot tontin hinnasta. Maan ostosta päättää pelkästään seurakunnan kirkkovaltuusto. Talouspäällikön Kirkkoneuvosto päättänee esittää kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi Nivalan kaupungin Nivalan kylässä sijaitsevan noin 1,145 ha:n suuruisen Kaarina Erkkilän kuolinpesän omistaman pellon Väinölä ostamista myyntitarjouksen mukaisesti, että kauppahinta on euroa, että ostaja maksaa myös muut kaupan teosta aiheutuvat kulut ja että alueeseen, Väinölä kiinteistötunnus , haetaan luonnosvaiheessa olevaan yleiskaavaan merkinnäksi hautausmaa-alue.

9 Kirkkoneuvosto TUULIVOIMAPROJEKTI Kirkkoneuvosto 21 Erwin Birr / Infinergies Finland Oy Kempeleestä on tehnyt kyselyn Nivalan seurakunnan omistamista alueista tuulivoimalan rakentamiseksi. Tarkoituksena on selvittää, onko yrityksellä mahdollisuutta rakentaa yksi tai kaksi teholtaan 2-3 MW:n tuulimyllyä Vauhkapuhdon alueelle. Yritys haluaa tiedustella Nivalan seurakunnan kantaa tuulivoimalahankkeeseen. Talouspäällikön Kirkkoneuvosto päättänee että Nivalan seurakunta on halukas jatkokeskusteluihin tuulivoimahankkeen suunnittelusta ja tuulivoiman rakentamisesta.

10 Kirkkoneuvosto KIRKOLLISKOKOUSVAALIEN MAALLIKKOEDUSTAJIEN VAALI Kirkkoneuvosto 22 Kirkolliskokouksen maallikkoedustajien vaali toimitetaan maanantaina klo (Kirkon vaalijärjestyksen 2. luvun, 3 :n, 4 :n, 5 :n ja 7 :n mukaisesti) Kirkkoherran Kirkkoneuvosto esittää, että kirkkovaltuusto suorittaa kirkolliskokousedustajien maallikkojäsenten vaalin klo (Kirkon vaalijärjestyksen 2. luvun, 3 :n, 4 :n, 5 :n ja 7 :n mukaisesti)

11 Kirkkoneuvosto HIIPPAKUNTAVALTUUSTON MAALLIKKOEDUSTAJIEN VAALI Kirkkoneuvosto 23 Hiippakuntavaltuuston maallikkoedustajien vaali toimitetaan maanantaina klo (Kirkon vaalijärjestyksen 2. luvun, 3 :n, 4 :n, 5 :n ja 7 :n mukaisesti). Kirkkoherran Kirkkoneuvosto esittää, että kirkkovaltuusto suorittaa hiippakuntavaltuuston edustajien maallikkojäsenten vaalin klo (Kirkon vaalijärjestyksen 2. luvun, 3 :n, 4 :n, 5 :n ja 7 :n mukaisesti).

12 Kirkkoneuvosto DIAKONIANVIRANHALTIJA KATJA TUUNASEN ÄITIYSLOMA Kirkkoneuvosto 24 Diakonissa Katja Tuunanen anoo kirkkoneuvostolta äitiys- ja vanhempainvapaata (Työsopimuslaki 4 luku, KirVESTES 80 1 mom) Kirkkoherran Kirkkoneuvosto päättänee myöntää diakonissa Katja Tuunaselle äitiys- ja vanhempainvapaata

13 Kirkkoneuvosto DIAKONIANVIRANHALTIJAN ÄITIYSLOMASIJAISUUDEN JÄRJESTÄMINEN Kirkkoneuvosto 25 Diakonissa Katja Tuunasen jäädessä äitiys- ja vanhempainvapaalle , tulisi kirkkoneuvoston järjestää diakoniaviranhaltijan viransijaisuus Sijaisuuden alkamisajankohdan siirtyminen myöhäisemmäksi johtuu siitä, että Katja Tuunanen ottaa osan vuosilomastaan rahana. Tällä järjestelyllä seurakunnalle ei tule lisäkustannuksia. Diakonissan palkkaus on vaativuusryhmän 503 mukainen, alkupalkka 2339,27. Kirkkoherran Kirkkoneuvosto päättänee julistaa haettavaksi mennessä diakoniaviranhaltijan sijaisuuden , palkkaus vaativuusryhmän 503 mukainen. Ilmoitus julkaistaneen Kotimaa-lehdessä ja kirkon rekrytointisivustolla.

14 Kirkkoneuvosto SUOMEN LÄHETYSSEURAN SOPIMUS Kirkkoneuvosto 26 Lähetystyön johtokunta on ollut yhteydessä SLS:aan nimikkosopimuksen kohteen muuttamiseksi. Tällä hetkellä Nivalan seurakunta tukee Angolan kirkon koulutuskeskuksessa tehtävää työtä. Sopimuksen kannatustavoite on 4500 euroa / vuosi. Lähetystyön johtokunnan mielestä olisi kuitenkin mielekkäämpää tukea lähetystyössä työskenteleviä henkilöitä ja esittää, että nimikkoläheteiksi valittaisiin Tiina ja Olli Kukkonen. He ovat lähtöisin Oulaisista. Lisätietoja heidän työstään ja taustoistaan kokouksessa. Kannatustavoite säilyy ennallaan eli 4500 euroa/ vuosi. Kirkkoherran Kirkkoneuvosto päättänee hyväksyä em. sopimusmuutoksen Suomen lähetysseuran kanssa.

15 Kirkkoneuvosto KIRKKOVALTUUSTON KOKOUKSEN AIKA, PAIKKA JA ASIAT Kirkkoneuvosto 27 Kirkkovaltuuston kokous maanantaina klo seurakuntakodissa, Pienessä salissa (kahvitus klo 17.00) Kokouksessa käsiteltävät asiat: 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta sekä pöytäkirjan nähtävänä olo 4 Kirkkovaltuuston sihteerin valinta 5 Kirkolliskokouksen maallikkoedustajien vaali 6 Hiippakuntavaltuuston maallikkoedustajien vaali 7 Kasvatustyönjohtokunnan puheenjohtajan valinta toimikauden loppuajaksi (vuoden 2014 saakka) 8 Ostoesitys/maa-alue 9 Kaarina Erkkilän kuolinpesän myyntitarjous 10 Ilmoitusasiat 11 Kokouksen päättäminen ja valitusosoitus

16 Kirkkoneuvosto KOPIOKONEHANKINTA Kirkkoneuvosto 28 A) Puhelimitse on pyydetty tarjous kopiokoneesta PPO:lta ja Päivärinnan sähköliikkeeltä. Tarjouksen on antanut PPO. PPO tarjoaa kahta eri laitetta: Konica Minolta Bizhub C452 ja Konica Minolta Bizhub C360. Laite on mahdollista hankkia leasing-rahoituksella. Vuositasolla kopiota Nivalan seurakunnassa otetaan noin kpl. Tulostusmäärän ollessa noin iso, myyjä suositteli C452 laitetta. Konica Minolta Bizhub C452 on mahdollista hankkia 60 kk:n leasingrahoituksella. Tarjous sisältää myös huoltosopimuksen. Huoltosopimuksen hinta alv/kuukausi. Talouspäällikön Kirkkoneuvosto päättänee, että hankitaan 60 kk:n leasing-rahoituksella monitoimilaite Konica Minolta Bizhub C452 ja tehdään myyjän kanssa huoltosopimus. Tämän pykälän käsittelyn jälkeen talouspäällikkö Annikki Klemola poistui.

17 Kirkkoneuvosto VUOROTTELUVAPAA / ERJA KANGAS Kirkkoneuvosto 28 B LO Erja Kangas anoo kirkkoneuvostolta mahdollisuutta vuorotteluvapaaseen Vuorotteluvapaan tarkoituksena on edistää työntekijän työssä jaksamista ja tarjota samalla työttömälle työnhakijalle mahdollisuus saada määräaikaisen työn avulla työkokemusta. Työnantajalle se antaa vastaavasti mahdollisuuden saada uutta osaamista työyhteisöön. Työnantaja ja työntekijä sopivat yhteisesti työntekijän vuorotteluvapaasta. Työntekijä voi käyttää vapaan haluamallaan tavalla. Vuorotteluvapaan vähimmäiskesto on 90 ja enimmäiskesto 359 kalenteripäivää. Vuorotteluvapaan aikana työntekijän palvelussuhde on lepotilassa. Lain mukaan sijaiseksi tulisi palkata ensisijaisesti nuori tai äskettäin ammattiin valmistunut työtön tai pitkäaikaistyötön. Työtöntä ei tarvitse palkata samoihin tehtäviin, joista vuorottelija on lähtenyt. (asiaan liittyviä lakeja ovat mm. Vuorotteluvapaalaki; Työttömyysturvalaki; Laki julkisesta työvoimapalvelusta). Kirkkoherran Kirkkoneuvosto päättänee hyväksyä LO Erja Kankaan vuorotteluvapaata ( ) koskevan anomuksen. Eeva-Maria Räsänen poistui tämän pykälän käsittelyn ajaksi. Pöytäkirjaotteen oikeaksi todistaa

18 Kirkkoneuvosto SIVUTOIMILUPA / ANU RAUTIO Kirkkoneuvosto 28 C Vs. Kanttori Anu Rautio anoo Oulun hiippakunnan tuomiokapitulilta KJ:n 6. luvun 5 mukaista sivutoimilupaa epäsäännöllisen konserttitoiminnan toteuttamiseen vuonna Konsertteja olisi noin neljä tai viisi vuodessa lähialueen seurakunnissa. Konserttivalmistelut ja konsertointi tapahtuisi omalla ajalla. Kirkkoneuvoston tulee antaa sivutoimilupa-asiasta lausunto tuomiokapitulille. Kirkkoherran Kirkkoneuvosto päättänee puoltaa vs. kanttori Anu Raution sivutoimilupaa.

19 Kirkkoneuvosto TIEDOKSI TUOTAVAT ASIAT Kirkkoneuvosto 29 YV-keräyksen lipaskeräys Diakoniatyön tilinumeron poistuminen lehti-ilmoituksesta Ahteen uusjakotoimitus/sampoylikoski Seurakunnan ilmoitukset Kalajokilaakso-lehdessä Yhdessä jäällä - tapahtuma Kirkkoneuvosto merkitsi asiat yksimielisesti tietoon saatetuksi.

20 Kirkkoneuvosto KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN JA VALITUSOSOITUS Kirkkoneuvosto 30 Puheenjohtaja antoi valitusosoituksen ja päätti kokouksen klo Veisattiin virsi 558.

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2012 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Tiistaina 28.8.2012 klo 18.00-18.45 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Tuure Turpeinen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Irja Visuri, vs.talouspäällikkö

Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Tuure Turpeinen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Irja Visuri, vs.talouspäällikkö NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2013 Kirkkoneuvosto 1 (11) KOKOUSAIKA Maanantaina 11.11.2013 klo 18.00-18.55 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) KOKOUSAIKA Maanantaina 27.10.2014 klo 18.00-19.05 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri,sihteeri

Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri,sihteeri NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2012 Kirkkoneuvosto 1 (12) KOKOUSAIKA Maanantaina 26.3.2012 klo 18.00-20.35 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

12/2011 Kirkkoneuvosto 1 (8)

12/2011 Kirkkoneuvosto 1 (8) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 12/2011 Kirkkoneuvosto 1 (8) KOKOUSAIKA Tiistaina 29.11.2011 klo 16.30-17.23 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä Siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT

Lisätiedot

Martti Viljanen, kirkkoherra Annikki Klemola, talouspäällikkö, sihteeri 1-4 Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri 5-11

Martti Viljanen, kirkkoherra Annikki Klemola, talouspäällikkö, sihteeri 1-4 Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri 5-11 NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2012 Kirkkovaltuusto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 13.2.2012 klo 17:30-18.40 (Kahvitus klo 17:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2013 Kirkkoneuvosto 1 (19) KOKOUSAIKA Maanantaina 21.1.2013 klo 18.00-20.00 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Marita Tölli, Sampo Ylikoski

Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Marita Tölli, Sampo Ylikoski NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2015 Kirkkoneuvosto 1 (14) KOKOUSAIKA Maanantaina 24.8.2015 klo 18.00-19.20 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Sanna

Lisätiedot

Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri

Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2013 Kirkkovaltuusto 1 (11) KOKOUSAIKA Maanantaina 7.1.2013 klo 18.30-19.00 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Sirkku Junttila, vs.kirkkoherra, puheenjohtaja Alli Aitto-oja, Jari Vierimaa, Kaisa Määttä, Esko Peräaho,

Sirkku Junttila, vs.kirkkoherra, puheenjohtaja Alli Aitto-oja, Jari Vierimaa, Kaisa Määttä, Esko Peräaho, NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2012 Kirkkoneuvosto 1 (14) KOKOUSAIKA Tiistaina 17.4.2012 klo 18.00-19.02 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2013 Kirkkoneuvosto 1 (12) KOKOUSAIKA Maanantaina 27.5.2013 klo 18.00-19.20 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2013 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 11.3.2013 klo 18.30-19.00 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Iso sali SAAPUVILLA OLLEET Ritva

Lisätiedot

10/2011 Kirkkoneuvosto 1 (12)

10/2011 Kirkkoneuvosto 1 (12) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2011 Kirkkoneuvosto 1 (12) KOKOUSAIKA Maanantaina 31.10.2011 klo 18.00-18.50 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA

Lisätiedot

-nimenhuuto -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet 121 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

-nimenhuuto -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet 121 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 11/2012 Kirkkoneuvosto 1 (15) KOKOUSAIKA Maanantaina 15.10.2012 klo 18.00-20.30 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2012 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 28.5.2012 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (7) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (7) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2016 1 (7) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Tiistaina 9.2.2016 klo 17.30-18.22 (Kahvitus klo 17.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2017 1 (11) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 20.3.2017 klo 18.00-18.53 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2014 Kirkkoneuvosto 1 (17) KOKOUSAIKA Maanantaina 20.1.2014 klo 18.00-19.07 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Sanna

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2018 1 (13) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 12.3.2018 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkoneuvosto 1 (16)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkoneuvosto 1 (16) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 23.2.2015 klo 18.00-19.45 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2013 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.4.2013 klo 18.00-18.50 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2013 Kirkkoneuvosto 1 (13)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2013 Kirkkoneuvosto 1 (13) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2013 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 25.2.2013 klo 18.00-19.00 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkovaltuusto 1 (7) KOKOUSAIKA Maanantaina 9.2.2015 klo 18.30-19.30 (Kahvitus klo 18:00 alkaen)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkovaltuusto 1 (7) KOKOUSAIKA Maanantaina 9.2.2015 klo 18.30-19.30 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkovaltuusto 1 (7) KOKOUSAIKA Maanantaina 9.2.2015 klo 18.30-19.30 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä Siitä, kuka

Lisätiedot

khranviraston ilmoitustaululla. Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

khranviraston ilmoitustaululla. Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2015 Kirkkoneuvosto 1 (21) KOKOUSAIKA Maanantaina 26.1.2015 klo 18.00-22.20 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Jari Vierimaa, Sampo Ylikoski

Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Jari Vierimaa, Sampo Ylikoski NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2015 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 26.10.2015 klo 18.00-19.15 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

-hyväksytyt varajäsenet 34 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT 33-46

-hyväksytyt varajäsenet 34 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT 33-46 NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2014 Kirkkoneuvosto 1 (15) KOKOUSAIKA Maanantaina 24.3.2014 klo 18.00-20.40 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Sanna

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 28.10.2013 2

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 28.10.2013 2 NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2013 Kirkkoneuvosto 1 (18) KOKOUSAIKA Maanantaina 28.10.2013 klo 18.00-20.00 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2012 Kirkkoneuvosto 1 (12) KOKOUSAIKA Maanantaina 27.2.2012 klo 18.00-19.50 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri

Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2013 Kirkkovaltuusto 1 (10) KOKOUSAIKA Maanantaina 16.12.2013 klo 18.30-20.20 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 8/2016 1 (14) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 14.11.2016 alkaen klo 18.00-19.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana)

Lisätiedot

julkaistu Nivala-lehdessä 28.5.2014. Todettiin kokouksesta poissaolevan Riitta -poissaolojen

julkaistu Nivala-lehdessä 28.5.2014. Todettiin kokouksesta poissaolevan Riitta -poissaolojen NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2014 Kirkkovaltuusto 1 (9) KOKOUSAIKA Maanantaina 9.6.2014 klo 18.30-20.36 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Ritva

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 14.12.2015 klo 18.30-19.42 (Kahvitus klo 17:30 alkaen)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 14.12.2015 klo 18.30-19.42 (Kahvitus klo 17:30 alkaen) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 14.12.2015 klo 18.30-19.42 (Kahvitus klo 17:30 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET Seurakuntakoti, Pieni sali

Lisätiedot

4/2010 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.03.2010 klo 18.00 20.25 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto

4/2010 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.03.2010 klo 18.00 20.25 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2010 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.03.2010 klo 18.00 20.25 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/ (10) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/ (10) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2017 1 (10) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 16.10.2017 klo 19.45 Yksimielisesti päätettiin, että aloitetaan klo 19.35-20.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (8) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (8) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2017 1 (8) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 3.4.2017 klo 18.30-19.35 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET Kumpula

Lisätiedot

Kirkkoherra Sanna Jukkola piti alkuhartauden, lukien tekstin Matkalla, veisattiin virsi 228 ja avasi kokouksen.

Kirkkoherra Sanna Jukkola piti alkuhartauden, lukien tekstin Matkalla, veisattiin virsi 228 ja avasi kokouksen. NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2015 Kirkkoneuvosto 1 (17) KOKOUSAIKA Keskiviikkona 25.3.2015 klo 18.00-21.30 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2012 Kirkkovaltuusto 1 (10) KOKOUSAIKA Torstaina 26.4.2012 klo 18.30-19.50 (Kahvitus klo 17:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

7/2011 Kirkkoneuvosto 1 (15)

7/2011 Kirkkoneuvosto 1 (15) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2011 Kirkkoneuvosto 1 (15) KOKOUSAIKA Maanantaina 06.06.2011 klo 18.00-21.30 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2016 1 (13) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 15.2.2016 klo 18.00-19.18 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (10) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (10) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2018 1 (10) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 3.12.2018 klo 18.30-19.50 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2014

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2014 NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2014 Kirkkovaltuusto 1 (9) KOKOUSAIKA Maanantaina 15.12.2014 klo 18.30-20.00 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2014 Kirkkovaltuusto 1 (8)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2014 Kirkkovaltuusto 1 (8) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2014 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 5.5.2014 klo 18.30-19.55 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Ritva

Lisätiedot

3/2010 Kirkkoneuvosto 1 (16)

3/2010 Kirkkoneuvosto 1 (16) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2010 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 01.03.2010 klo 18.00-21.40 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 12/2012 Kirkkoneuvosto 1 (15) KOKOUSAIKA Maanantaina 5.11.2012 klo 18.00-20.25 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 13/2010 Kirkkoneuvosto 1 (14)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 13/2010 Kirkkoneuvosto 1 (14) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 13/2010 Kirkkoneuvosto 1 (14) KOKOUSAIKA Maanantai 04.10.2010 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET Martti

Lisätiedot

-hyväksytyt varajäsenet 48 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT 47-62

-hyväksytyt varajäsenet 48 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT 47-62 NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2014 Kirkkoneuvosto 1 (19) KOKOUSAIKA Maanantaina 14.4.2014 klo 18.00-20.40 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

-nimenhuuto -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet 42 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

-nimenhuuto -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet 42 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2013 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 18.3.2013 klo 18.00-20.20 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Todettiin kokouksesta poissaolevan Ritva Nuoralan. -poissaolojen hyväksyminen

Todettiin kokouksesta poissaolevan Ritva Nuoralan. -poissaolojen hyväksyminen NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2014 Kirkkoneuvosto 1 (19) KOKOUSAIKA Maanantaina 3.2.2014 klo 18.00-20.20 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Sanna

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina klo (Kahvitus klo 18:00 alkaen)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina klo (Kahvitus klo 18:00 alkaen) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 6.7.2015 klo 18.30-19.20 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä Siitä, kuka

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/ (14) Kirkkoneuvosto. Maanantaina alkaen klo ahtikirkolla Nivalan kirkossa-21.

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/ (14) Kirkkoneuvosto. Maanantaina alkaen klo ahtikirkolla Nivalan kirkossa-21. NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2016 1 (14) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantaina 21.3.2016 alkaen klo 18.00 ahtikirkolla Nivalan kirkossa-21.15 Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA

Lisätiedot

-nimenhuuto -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet 134 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

-nimenhuuto -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet 134 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 11/2013 Kirkkoneuvosto 1 (17) KOKOUSAIKA Maanantaina 2.12.2013 klo 18.00-20.55 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Marita Tölli, Jari Vierimaa, Sampo Ylikoski

Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Marita Tölli, Jari Vierimaa, Sampo Ylikoski NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 8/2015 Kirkkoneuvosto 1 (17) KOKOUSAIKA Maanantaina 21.9.2015 klo 18.00-20.55 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Sanna

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2013 Kirkkovaltuusto 1 (10) KOKOUSAIKA Maanantaina 6.5.2013 klo 18.30-19.50 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Ritva

Lisätiedot

Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri

Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2015 Kirkkovaltuusto 1 (19) KOKOUSAIKA Maanantaina 19.1.2015 klo 18.30-19.35 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Sanna Jukkola, vs.kirkkoherra, puheenjohtaja Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Riitta Muilu, Esko Peräaho,

Sanna Jukkola, vs.kirkkoherra, puheenjohtaja Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Riitta Muilu, Esko Peräaho, NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2014 Kirkkoneuvosto 1 (20) KOKOUSAIKA Maanantaina 26.5.2014 klo 18.00-20.40 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (8) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (8) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2018 1 (8) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 26.2.2018 klo 18.30-19.25 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2017 1 (12) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 8.5.2017 klo 18.00-19.20 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/ (13) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/ (13) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2019 1 (13) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Tiistaina 3.9.2019 klo 18.00-19.25 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Katriina Tyhtilä, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Marita Tölli, Jari Vierimaa, Sampo Ylikoski

Katriina Tyhtilä, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Marita Tölli, Jari Vierimaa, Sampo Ylikoski NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2015 Kirkkoneuvosto 1 (18) KOKOUSAIKA Tiistaina 26.5.2015 klo 18.00-19.40 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Sanna

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 14/2010 Kirkkoneuvosto 1 (22)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 14/2010 Kirkkoneuvosto 1 (22) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 14/2010 Kirkkoneuvosto 1 (22) KOKOUSAIKA Maanantai 25.10.2010 klo 18.00-20.50 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

1/2010 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantai 18.01.2010 klo 18.00-20.40 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto

1/2010 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantai 18.01.2010 klo 18.00-20.40 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2010 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantai 18.01.2010 klo 18.00-20.40 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkoneuvosto 1 (18)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkoneuvosto 1 (18) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkoneuvosto 1 (18) KOKOUSAIKA Maanantaina 20.4.2015 klo 18.00-19.05 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/ (15) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/ (15) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2018 1 (15) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 26.3.2018 klo 18.00-18.45 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (10) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (10) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2018 1 (10) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 16.4.2018 klo 18.30-19.50 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 12/2018 1 (25) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 10.12.2018 klo 18.00-18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana)

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 8/2018 1 (14) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Torstaina 2.8.2018 klo 18.00-18.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Seurakuntakoti,

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2012 Kirkkovaltuusto 1 (12) KOKOUSAIKA Maanantaina 10.12.2012 klo 18.30-21.10 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Vinnurvan leirikeskus SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (17) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (17) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2018 1 (17) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 29.1.2018 klo 18.00-20.30 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2019 1 (12) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Torstaina 11.7.2019 klo 17.00-17.45 (Kahvitus klo 16.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2019 1 (16) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Tiistaina 22.1.2019 klo 18.00-19.15 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävilläolosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävilläolosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2011 Kirkkovaltuusto 1 (18) KOKOUSAIKA Maanantaina 10.01.2011 klo 18.30-19.30 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri

Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2013 Kirkkoneuvosto 1 (27) KOKOUSAIKA Maanantaina 9.9.2013 klo 18.00-20.10 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (19) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (19) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2019 1 (19) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 14.1.2019 klo 18.00-19.20 (Kahvitus klo 17.30 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

7/2010 Kirkkoneuvosto 1 (20) KOKOUSAIKA Maanantai 26.04.2010 klo 18.00-19.50 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto

7/2010 Kirkkoneuvosto 1 (20) KOKOUSAIKA Maanantai 26.04.2010 klo 18.00-19.50 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2010 Kirkkoneuvosto 1 (20) KOKOUSAIKA Maanantai 26.04.2010 klo 18.00-19.50 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2017 1 (14) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 25.9.2017 klo 18.00-19.15 KOKOUSPAIKKA Vinnurvan leirikeskus SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2013 Kirkkoneuvosto 1 (18)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2013 Kirkkoneuvosto 1 (18) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2013 Kirkkoneuvosto 1 (18) KOKOUSAIKA Maanantaina 11.2.2013 klo 18.00-20.15 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

2/2011 Kirkkovaltuusto 1 (11)

2/2011 Kirkkovaltuusto 1 (11) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2011 Kirkkovaltuusto 1 (11) KOKOUSAIKA Maanantaina 02.05.2011 klo 18.30-21.20 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2012 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 24.9.2012 klo 18.00-20.03 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2015 Kirkkoneuvosto 1 (22)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2015 Kirkkoneuvosto 1 (22) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2015 Kirkkoneuvosto 1 (22) KOKOUSAIKA Maanantaina 30.11.2015 klo 17.30-20.10 (Kahvitus klo 17:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2014 Kirkkoneuvosto 1 (19)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2014 Kirkkoneuvosto 1 (19) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2014 Kirkkoneuvosto 1 (19) KOKOUSAIKA Maanantaina 1.9.2014 klo 18.00-19.40 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 13.02.2012

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 13.02.2012 1 1 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään viikkoa ennen kokousta

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/ (10) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/ (10) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2018 1 (10) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 15.10.2018 klo 18.30-20.00 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

11/2010 Kirkkoneuvosto 1 (17) Taisto Ruuska, Jukka Kukkola, Mikko Kujala, Elsa Löytynoja, Kaisa Määttä, Maija Jokitalo, Esko Peräaho, Ann-Lis Takalo

11/2010 Kirkkoneuvosto 1 (17) Taisto Ruuska, Jukka Kukkola, Mikko Kujala, Elsa Löytynoja, Kaisa Määttä, Maija Jokitalo, Esko Peräaho, Ann-Lis Takalo NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 11/2010 Kirkkoneuvosto 1 (17) KOKOUSAIKA Maanantaina 23.08.2010 klo 18.00-20.05 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3 / 2010. Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1. AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3 / 2010. Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1. AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52 NRO 3 / 2010 Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2018 1 (18) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 7.5.2018 klo 18.00-19.58 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTO Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi

HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTO Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 29.8.2018 klo 18.00 18.27 Paikka Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, 41520 Hankasalmi Osallistujat Gustafsson

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2016 1 (15) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 5.9.2016 alkaen klo 18.00-19.15. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana)

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/ () Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/ () Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2018 1 () Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Torstaina 20.9.2018 klo 13.30-14.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2017 1 (16) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 27.2.2016 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2016 1 (18) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 26.9.2016 alkaen klo 18.00-20.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana)

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2014 Kirkkoneuvosto 1 (35)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2014 Kirkkoneuvosto 1 (35) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2014 Kirkkoneuvosto 1 (35) KOKOUSAIKA Maanantaina 24.11.2014 klo 18.00-20.45 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.00 18.35 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2019 1 (18) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Tiistaina 21.5.2019 klo 18.00-19.35 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (11) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (11) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2016 1 (11) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 9.5.2016 klo 18.30-21.25 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET Kumpula

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 18.00 19.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Seurakuntatalo Irmeli Juntunen Antti Koistinen Taisto Kokko Anja Pinoniemi

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot