Paikka ja päivämäärä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Paikka ja päivämäärä"

Transkriptio

1 NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/ (18) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina klo (Kahvitus klo alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA (ja läsnäolon peruste) ALKUHARTAUS JA KOKOUKSEN AVAUS 65 LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS - nimenhuuto - poissaolojen hyväksyminen - hyväksytyt varajäsenet 66 ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKAS- TAJAT JA ÄÄNTEN LASKIJAT SEKÄ PÖYTÄ- KIRJAN NÄHTÄVILLÄ OLO 67 PÖYTÄKIRJAN ALLEKIR- JOITUS JA VARMENNUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Seurakuntakoti, Pieni Sali Sanna Jukkola, khra, puheenjohtaja Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Eeva- Maria Räsänen, Paula Tölli, Jari Vierimaa, Sampo Ylikoski Marita Kumpula, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Tuure Turpeinen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, taloussihteeri Veisattiin virrestä 577 säkeistöt 1 ja 2. Sanna Jukkola piti alkuhartauden (Matt. 6:5-15) ja avasi kokouksen. Kokouskutsu on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille ja kirkkovaltuuston puheenjohtajistolle ja laitettu nähtäville kirkkoherranviraston ilmoitustaululle. Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Jari Vierimaa ja Sampo Ylikoski. Kokouksesta kirjoitettu, tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä kirkkoherranvirastossa, Vapaudentie 3, viraston aukiolopäivinä klo 9-15, paitsi tiistaina klo Nähtävänä oloa koskeva ilmoitus asetetaan yllämainituksi ajaksi kirkkoherranviraston ilmoitustaululle. Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Sanna Jukkola, khra Annikki Klemola 72 Irja Visuri Pöytäkirja on todettu kokouksen kulun mukaisesti. Pöytäkirjan käsittelylehdet on varustettu nimikirjaimillamme. NÄHTÄVILLÄOLOSTA ILMOITTAMINEN Todistaa: PÖYTÄKIRJA ON OLLUT YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Todistaa: Jari Vierimaa Paikka ja päivämäärä Sampo Ylikoski

2 Kirkkoneuvosto KOKOUKSESSA KÄSITELTÄVÄT MUUT ASIAT Kirkkoneuvosto 68 A) Rovastikuntarahastot

3 Kirkkoneuvosto YMPÄRISTÖTYÖRYHMÄN TÄYDENTÄMINEN Kirkkoneuvosto 69 Nivalan ympäristötyöryhmään on kuulunut eläkkeelle siirtynyt seurakuntamestari Kari Sikala. Talouspäällikön Kirkkoneuvosto päättää valita ympäristötyöryhmään seurakuntamestari Anne Haikaran.

4 Kirkkoneuvosto VUOKRASOPIMUKSEN PURKAMINEN/Hiitolan ulkoilu- ja ampumarata-alue Kirkkoneuvosto 70 Reservin upseerit Nivalan kerhon, Reservin aliupseerit Nivalan ry:n, Nivalan urheilijat ry:n ja Nivalan poliisien edustajan ovat kirjallisesti ilmoittaneet vuokrasopimuksen purkamisesta koskien Hiitolan ulkoiluja ampumarata-aluetta alkaen. Talouspäällikön Kirkkoneuvosto hyväksyy vuokrasopimuksen purkamisen. Lisäksi kirkkoneuvosto päättää, että yllämainitut vuokraajat (Reservin upseerit Nivalan kerho, Reservin aliupseerit Nivalan ry, Nivalan urheilijat ry ja Nivalan poliisit) ovat korvausvelvollisia, jos jälkeenpäin ilmenee, että toiminta alueella on aiheuttanut ympäristölle haittaa tai vaaraa. Jukka Kukkola poistui kokouksesta tämän pykälän käsittelyn ajaksi.

5 Kirkkoneuvosto ANOMUS KÄYTTÖOIKEUDESTA/Hiitolan ulkoilu- ja ampumarata-alue Kirkkoneuvosto 71 Sarjankylän-Erkkilän kehitysosuuskunta on anonut käyttöoikeutta Hiitolan ulkoilu- ja ampumarata-alueelle (Pappila ). Kehitysosuuskunnan tarkoituksena on kunnostaa, rakentaa ja ylläpitää ulkoilualuetta. Alueella tehtäviä töitä ovat mm.: - Kunnostaa hiihtolatu - Rakentaa lasten latu - Kunnostaa pulkkamäki - Kunnostaa ja rakentaa valaistus, kunnostaa piha-alue ja tie, rakentaa grillikota, puuvaja/wc-yhdistelmä - Kaivaa ojia, siirtää massoja, tuoda sora- ja maa-aineksia alueelle - Pystyttää opasteita ja liikennemerkkejä, rakentaa rumpuja - Poistaa puita, jotka ovat rakentamisen ja ylläpitämisen esteenä Anomuksesta käy ilmi, että kiinteistöllä on liikuntakeskuksen omistama sähköliittymä, josta seurakunta on saanut tiedon tämän anomuksen välityksellä. Talouspäällikön Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että Sarjankylän-Erkkilän kehitysosuuskunnan ja Nivalan seurakunnan välille laaditaan erillinen vuokrasopimus, jonka vuokra-aika on 10 vuotta. Vuokrasopimuksessa tulee ilmetä, että seurakunta ei ole vastuussa mahdollisista ympäristövaikutuksista eikä vastaa alueen kunnostamisen, rakentamisen ja ylläpitämisen kustannuksista. Alueella on Fingrid Oyj:n omistama voimajohtolinja, tällä alueella Sarjankylän-Erkkilän kehitysosuuskunta toimiessaan vastaa kaikista aiheuttamistaan kustannuksista ja toimenpiteistä sekä velvoitetaan olemaan kaikista alueella tapahtuvista toimenpiteistä yhteistyössä Fingrid Oyj:n kanssa. Lisäksi vuokrasopimuksessa tulee olla seuraava maininta, kun alueen vuokrasopimus siirretään kolmannelle osapuolelle: - Vuokraoikeuden luovuttajan on kuukauden kuluessa luovutuksesta velvollinen näyttämään alkuperäiset luovutuskirjat ja ilmoittamaan kirjallisesti luovutuksesta seurakunnalle.

6 Kirkkoneuvosto ANOMUS KÄYTTÖOIKEUDESTA/Hiitolan ulkoilu- ja ampumarata-alue (jatkuu ) Lisäksi luovuttajan on ilmoituksen ohella lähetettävä jäljennökset luovutuskirjasta ja muista tarpeellisista asiakirjoista. Entinen vuokramies vastaa vuokrasopimuksen ehtojen täyttämisestä siihen saakka, kun seurakunta on edellä mainitusta siirrosta saanut tiedon. Vuokra-ajan vuokra 10 vuodelta on 0 euroa. Vuokrasopimuksen allekirjoittavat seurakunnan puolesta kirkkoherra ja talouspäällikkö. Vuokrasopimuksen sisältö tarkistutetaan asiantuntijalla ennen allekirjoitusta.

7 Kirkkoneuvosto TALOUSPÄÄLLIKÖN SIJAISEN PALKKAUKSEN MUUTTAMINEN UUSIEN SÄÄNTÖJEN MUKAISEKSI Kirkkoneuvosto 72 Taloussihteeri Irja Visuri toimii talouspäällikön vuosiloma- ja sairauslomansijaisena. Sijaisuuden palkkauksen säännöt ovat muuttuneet. Aikaisemmin tehty päätös on tehty , tuolloin palkkaus on päätetty vaativuusryhmä 602/-10 % mukaisesti. Nykyisin talouspäällikön palkkaus kuluu johtavan talous- ja henkilöstöhallinnon viran J-hinnoitteluryhmään, Nivalan seurakunta kuuluu J 30- hinnoitteluryhmään. Talouspäällikön Kirkkoneuvosto päättää, että alkaen toteutetaan talouspäällikön sijaisen palkkauksessa hinnoitteluryhmän J 30 mukaista palkkausta, josta suoritetaan 12 %:n vähennys. Irja Visuri poistui kokouksesta tämän pykälän käsittelyn ajaksi. Sihteerinä toimi Annikki Klemola.

8 Kirkkoneuvosto LASTENOHJAAJA EIJA KUKKURAISEN OSATYÖKYVYTTÖMYYSELÄKE Kirkkoneuvosto 73 Keva on myöntänyt lastenohjaaja Eija Kukkuraiselle osatyökyvyttömyyseläkeen alkaen toistaiseksi. Kukkurainen anoo kirkkoneuvostolta oheisen liitteen mukaisesti mahdollisuutta työskennellä osatyökyvyyttömyyseläkkeen aikana 20h/ viikko Hänellä on mahdollisuus keskeyttää osatyökyvyttömyyseläke omalla ilmoituksellaan. Kirkkoherran Kirkkoneuvosto päättää, että lastenohjaaja Eija Kukkuraisen työaika alkaen on 20 h/viikko

9 Kirkkoneuvosto LAPSITYÖN JÄRJESTELYT KAUDELLA Kirkkoneuvosto 74 Lastenohjaaja Eija Kukkuraiselle on myönnetty mahdollisuus työskennellä Nivalan seurakunnassa 20h/viikko välisenä aikana. Seurakunnan tulee palkata kokoaikainen lastenohjaaja ajalle Tehtävän hoitaminen edellyttää lapsi-ja perhetyön perustutkintoa tai muuta piispainkokouksen hyväksymää lastenohjaajan koulutusta tai soveltuvuutta tehtävään. Lastenohjaajan palkka on vaativuusryhmän 402 mukainen. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote. Toimi julistetaan avoimeksi ilmestyvässä Kalajokilaaksolehdessä sekä evl:n rekry-sivuilla. Hakuaika päättyy klo 15, ja haastattelut tapahtuvat maanantaina ennen kirkkoneuvoston kokousta. Haastattelutyöryhmä (Ritva Nuorala, Annikki Klemola, Sanna Heinineva ja Sanna Jukkola) päättävät, ketä haastatteluun kutsutaan. Haastattelutyöryhmä tekee esityksen sijaisesta kirkkoneuvostolle. Kirkkoherran Kirkkoneuvosto päättää julistaa auki kokoaikaisen lastenohjaajan toimen ajalle Tehtävän hoitaminen edellyttää lapsi-ja perhetyön perustutkintoa tai muuta piispainkokouksen hyväksymää lastenohjaajan koulutusta tai soveltuvuutta tehtävään. Lastenohjaajan palkka on vaativuusryhmän 402 mukainen. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote. Toimi julistetaan avoimeksi ilmestyvässä Kalajokilaaksolehdessä sekä evl:n rekry-sivuilla. Hakuaika päättyy klo 15, ja haastattelut tapahtuvat maanantaina ennen kirkkoneuvoston kokousta. Haastattelutyöryhmä (Ritva Nuorala, Annikki Klemola, Sanna Heinineva ja Sanna Jukkola) päättävät, ketä haastatteluun kutsutaan. Haastattelutyöryhmä tekee esityksen sijaisesta kirkkoneuvostolle.

10 Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNNAN EDUSTAJAT SUOMEN LÄHETYSSEURAN VUOSIKOKOUKSESSA 2018 Kirkkoneuvosto 75 Suomen Lähetysseuran Valtakunnalliset Lähetysjuhlat järjestetään Kuopiossa. Lähetystyön johtokunta on kokouksessaan esittänyt, että Nivalan seurakuntaa Suomen Lähetysseuran vuosikokouksessa edustavat Sisko Järviluoma ja Hanna Järviluoma. Kirkkoherran Kirkkoneuvosto päättää, että Nivalan seurakunnan edustajat Suomen Lähetysseuran vuosikokouksessa on Sisko Järviluoma ja Hanna Järviluoma.

11 Kirkkoneuvosto RIPPIKOULULEIRIEN RYHMÄKOOT JA TYÖNTEKIJÄT/KESÄ 2018 Kirkkoneuvosto 76 Talvirippikoulu leiriläistä, työntekijät: Johanna Kiviniemi, Aleksi Päkkilä ja Hannamari Kumpusalo Kesän 1. rippikoulu leiriläistä, työntekijät: Johanna Kiviniemi, Sanna Jukkola ja Sanna Heinineva Kesän 2. rippikoulu leiriläistä, työntekijät: Sirkku Junttila ja Hannamari Kumpusalo Kesän 3. rippikoulu leiriläistä, työntekijät: Sanna Heinineva, Matti Nuorala ja Johanna Kiviniemi Pienryhmärippikoulu rippikoululaista, työntekijät: Aleksi Päkkilä, Mauri Autio ja Marjut Parkkila Mikäli ryhmän koko ylittää 25 nuoren rajan, tulee ylityksellä olla kirkkoneuvoston lupa. Kirkkoherran Kirkkoneuvosto hyväksyy kesän 1. rippileirin osalta 26 nuoren ryhmän ja kesän 3. rippikoulun osalta 28 nuoren ryhmän. Ritva Nuorala poistui kokouksesta tämän pykälän käsittelyn ajaksi.

12 Kirkkoneuvosto SEURAKUNTAVAALIEN VAALIKONEEN SEURAKUNTAKOHTAISET KYSYMYKSET Kirkkoneuvosto 77 Kirkkoherran Seurakuntavaaleissa on käytössä vaalikone. Kaikkien seurakuntien yhteisten kysymysten lisäksi, jokaisella seurakunnalla on mahdollisuus halutessaan tehdä kolme omaa kysymystä. Kirkkoneuvosto päättää, tekeekö Nivalan seurakunta omia kysymyksiä vaalikoneeseen. Kirkkoneuvosto päätti yksimielisesti, että Nivalan seurakunta ei tee omia kysymyksiä vaalikoneeseen.

13 Kirkkoneuvosto ROVASTIKUNTARAHASTOT Kirkkoneuvosto 78 A) Kirkkoneuvoston jäsen Jukka Kukkola esitti kysymyksen rovastikuntarahastosta ja sen pelisäännöistä. Kirkkoherra ja talouspäällikkö vie asian kirkkoherrojen ja talouspäälliköiden kokoukseen.

14 Kirkkoneuvosto TIEDOKSI TUOTAVAT ASIAT Kirkkoneuvosto Kirkkohallituksen pöytäkirjanote Verotulokertymä Tet-harjoittelijat/Samuel Junttila ja Jani Laakso 4. Sisäisen valvonnan raportit Kirkkoneuvosto merkitsi asiat yksimielisesti tietoon saatetuiksi.

15 Kirkkoneuvosto KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN JA VALITUSOSOITUS Kirkkoneuvosto 80 Puheenjohtaja antoi valitusosoituksen ja päätti kokouksen klo Veisattiin virrestä 577 säkeistö 9.

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2018 1 (13) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 12.3.2018 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/ (10) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/ (10) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2018 1 (10) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 15.10.2018 klo 18.30-20.00 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2017 1 (11) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 20.3.2017 klo 18.00-18.53 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/ (10) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/ (10) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2017 1 (10) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 16.10.2017 klo 19.45 Yksimielisesti päätettiin, että aloitetaan klo 19.35-20.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) KOKOUSAIKA Maanantaina 27.10.2014 klo 18.00-19.05 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (7) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (7) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2016 1 (7) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Tiistaina 9.2.2016 klo 17.30-18.22 (Kahvitus klo 17.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/ () Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/ () Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2018 1 () Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Torstaina 20.9.2018 klo 13.30-14.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT

Lisätiedot

Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Marita Tölli, Sampo Ylikoski

Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Marita Tölli, Sampo Ylikoski NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2015 Kirkkoneuvosto 1 (14) KOKOUSAIKA Maanantaina 24.8.2015 klo 18.00-19.20 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Sanna

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (10) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (10) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2018 1 (10) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 3.12.2018 klo 18.30-19.50 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

12/2011 Kirkkoneuvosto 1 (8)

12/2011 Kirkkoneuvosto 1 (8) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 12/2011 Kirkkoneuvosto 1 (8) KOKOUSAIKA Tiistaina 29.11.2011 klo 16.30-17.23 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä Siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT

Lisätiedot

Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Tuure Turpeinen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Irja Visuri, vs.talouspäällikkö

Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Tuure Turpeinen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Irja Visuri, vs.talouspäällikkö NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2013 Kirkkoneuvosto 1 (11) KOKOUSAIKA Maanantaina 11.11.2013 klo 18.00-18.55 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

khranviraston ilmoitustaululla. Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

khranviraston ilmoitustaululla. Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2015 Kirkkoneuvosto 1 (21) KOKOUSAIKA Maanantaina 26.1.2015 klo 18.00-22.20 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2012 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Tiistaina 28.8.2012 klo 18.00-18.45 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (8) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (8) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2017 1 (8) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 3.4.2017 klo 18.30-19.35 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET Kumpula

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2019 1 (16) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Tiistaina 22.1.2019 klo 18.00-19.15 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2014 Kirkkoneuvosto 1 (17) KOKOUSAIKA Maanantaina 20.1.2014 klo 18.00-19.07 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Sanna

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2017 1 (12) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 8.5.2017 klo 18.00-19.20 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2013 Kirkkoneuvosto 1 (12) KOKOUSAIKA Maanantaina 27.5.2013 klo 18.00-19.20 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 8/2016 1 (14) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 14.11.2016 alkaen klo 18.00-19.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana)

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2019 1 (12) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Torstaina 11.7.2019 klo 17.00-17.45 (Kahvitus klo 16.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri

Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2013 Kirkkovaltuusto 1 (11) KOKOUSAIKA Maanantaina 7.1.2013 klo 18.30-19.00 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/ (14) Kirkkoneuvosto. Maanantaina alkaen klo ahtikirkolla Nivalan kirkossa-21.

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/ (14) Kirkkoneuvosto. Maanantaina alkaen klo ahtikirkolla Nivalan kirkossa-21. NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2016 1 (14) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantaina 21.3.2016 alkaen klo 18.00 ahtikirkolla Nivalan kirkossa-21.15 Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2013 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 11.3.2013 klo 18.30-19.00 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Iso sali SAAPUVILLA OLLEET Ritva

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 8/2018 1 (14) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Torstaina 2.8.2018 klo 18.00-18.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Seurakuntakoti,

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkovaltuusto 1 (7) KOKOUSAIKA Maanantaina 9.2.2015 klo 18.30-19.30 (Kahvitus klo 18:00 alkaen)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkovaltuusto 1 (7) KOKOUSAIKA Maanantaina 9.2.2015 klo 18.30-19.30 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkovaltuusto 1 (7) KOKOUSAIKA Maanantaina 9.2.2015 klo 18.30-19.30 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä Siitä, kuka

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkoneuvosto 1 (16)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkoneuvosto 1 (16) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 23.2.2015 klo 18.00-19.45 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 12/2018 1 (25) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 10.12.2018 klo 18.00-18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana)

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2016 1 (13) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 15.2.2016 klo 18.00-19.18 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 14.12.2015 klo 18.30-19.42 (Kahvitus klo 17:30 alkaen)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 14.12.2015 klo 18.30-19.42 (Kahvitus klo 17:30 alkaen) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 14.12.2015 klo 18.30-19.42 (Kahvitus klo 17:30 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET Seurakuntakoti, Pieni sali

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2013 Kirkkoneuvosto 1 (13)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2013 Kirkkoneuvosto 1 (13) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2013 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 25.2.2013 klo 18.00-19.00 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

-nimenhuuto -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet 121 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

-nimenhuuto -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet 121 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 11/2012 Kirkkoneuvosto 1 (15) KOKOUSAIKA Maanantaina 15.10.2012 klo 18.00-20.30 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (10) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (10) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2018 1 (10) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 16.4.2018 klo 18.30-19.50 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Sirkku Junttila, vs.kirkkoherra, puheenjohtaja Alli Aitto-oja, Jari Vierimaa, Kaisa Määttä, Esko Peräaho,

Sirkku Junttila, vs.kirkkoherra, puheenjohtaja Alli Aitto-oja, Jari Vierimaa, Kaisa Määttä, Esko Peräaho, NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2012 Kirkkoneuvosto 1 (14) KOKOUSAIKA Tiistaina 17.4.2012 klo 18.00-19.02 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

-hyväksytyt varajäsenet 34 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT 33-46

-hyväksytyt varajäsenet 34 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT 33-46 NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2014 Kirkkoneuvosto 1 (15) KOKOUSAIKA Maanantaina 24.3.2014 klo 18.00-20.40 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Sanna

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/ (15) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/ (15) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2018 1 (15) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 26.3.2018 klo 18.00-18.45 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/ (13) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/ (13) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2019 1 (13) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Tiistaina 3.9.2019 klo 18.00-19.25 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2017 1 (14) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 25.9.2017 klo 18.00-19.15 KOKOUSPAIKKA Vinnurvan leirikeskus SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii

Lisätiedot

Kirkkoherra Sanna Jukkola piti alkuhartauden, lukien tekstin Matkalla, veisattiin virsi 228 ja avasi kokouksen.

Kirkkoherra Sanna Jukkola piti alkuhartauden, lukien tekstin Matkalla, veisattiin virsi 228 ja avasi kokouksen. NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2015 Kirkkoneuvosto 1 (17) KOKOUSAIKA Keskiviikkona 25.3.2015 klo 18.00-21.30 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina klo (Kahvitus klo 18:00 alkaen)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina klo (Kahvitus klo 18:00 alkaen) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 6.7.2015 klo 18.30-19.20 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä Siitä, kuka

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (8) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (8) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2018 1 (8) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 26.2.2018 klo 18.30-19.25 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri,sihteeri

Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri,sihteeri NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2012 Kirkkoneuvosto 1 (12) KOKOUSAIKA Maanantaina 26.3.2012 klo 18.00-20.35 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (17) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (17) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2018 1 (17) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 29.1.2018 klo 18.00-20.30 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

10/2011 Kirkkoneuvosto 1 (12)

10/2011 Kirkkoneuvosto 1 (12) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2011 Kirkkoneuvosto 1 (12) KOKOUSAIKA Maanantaina 31.10.2011 klo 18.00-18.50 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA

Lisätiedot

Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Marita Tölli, Jari Vierimaa, Sampo Ylikoski

Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Marita Tölli, Jari Vierimaa, Sampo Ylikoski NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 8/2015 Kirkkoneuvosto 1 (17) KOKOUSAIKA Maanantaina 21.9.2015 klo 18.00-20.55 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Sanna

Lisätiedot

Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri

Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2013 Kirkkovaltuusto 1 (10) KOKOUSAIKA Maanantaina 16.12.2013 klo 18.30-20.20 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

julkaistu Nivala-lehdessä 28.5.2014. Todettiin kokouksesta poissaolevan Riitta -poissaolojen

julkaistu Nivala-lehdessä 28.5.2014. Todettiin kokouksesta poissaolevan Riitta -poissaolojen NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2014 Kirkkovaltuusto 1 (9) KOKOUSAIKA Maanantaina 9.6.2014 klo 18.30-20.36 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Ritva

Lisätiedot

4/2010 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.03.2010 klo 18.00 20.25 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto

4/2010 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.03.2010 klo 18.00 20.25 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2010 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.03.2010 klo 18.00 20.25 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (19) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (19) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2019 1 (19) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 14.1.2019 klo 18.00-19.20 (Kahvitus klo 17.30 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2016 1 (15) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 5.9.2016 alkaen klo 18.00-19.15. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana)

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2013 Kirkkoneuvosto 1 (19) KOKOUSAIKA Maanantaina 21.1.2013 klo 18.00-20.00 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2014

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2014 NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2014 Kirkkovaltuusto 1 (9) KOKOUSAIKA Maanantaina 15.12.2014 klo 18.30-20.00 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2014 Kirkkovaltuusto 1 (8)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2014 Kirkkovaltuusto 1 (8) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2014 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 5.5.2014 klo 18.30-19.55 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Ritva

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2013 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.4.2013 klo 18.00-18.50 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2012 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 28.5.2012 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2019 1 (18) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Tiistaina 21.5.2019 klo 18.00-19.35 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 28.10.2013 2

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 28.10.2013 2 NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2013 Kirkkoneuvosto 1 (18) KOKOUSAIKA Maanantaina 28.10.2013 klo 18.00-20.00 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/ (16) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/ (16) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2018 1 (16) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 28.5.2018 klo 18.00-19.28 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana)

Lisätiedot

Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Jari Vierimaa, Sampo Ylikoski

Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Jari Vierimaa, Sampo Ylikoski NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2015 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 26.10.2015 klo 18.00-19.15 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2017 1 (16) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 27.2.2016 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

Sanna Jukkola, vs.kirkkoherra, puheenjohtaja Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Riitta Muilu, Esko Peräaho,

Sanna Jukkola, vs.kirkkoherra, puheenjohtaja Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Riitta Muilu, Esko Peräaho, NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2014 Kirkkoneuvosto 1 (20) KOKOUSAIKA Maanantaina 26.5.2014 klo 18.00-20.40 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri

Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2015 Kirkkovaltuusto 1 (19) KOKOUSAIKA Maanantaina 19.1.2015 klo 18.30-19.35 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

-nimenhuuto -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet 134 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

-nimenhuuto -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet 134 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 11/2013 Kirkkoneuvosto 1 (17) KOKOUSAIKA Maanantaina 2.12.2013 klo 18.00-20.55 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 13/2010 Kirkkoneuvosto 1 (14)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 13/2010 Kirkkoneuvosto 1 (14) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 13/2010 Kirkkoneuvosto 1 (14) KOKOUSAIKA Maanantai 04.10.2010 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET Martti

Lisätiedot

Todettiin kokouksesta poissaolevan Ritva Nuoralan. -poissaolojen hyväksyminen

Todettiin kokouksesta poissaolevan Ritva Nuoralan. -poissaolojen hyväksyminen NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2014 Kirkkoneuvosto 1 (19) KOKOUSAIKA Maanantaina 3.2.2014 klo 18.00-20.20 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Sanna

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkoneuvosto 1 (18)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkoneuvosto 1 (18) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkoneuvosto 1 (18) KOKOUSAIKA Maanantaina 20.4.2015 klo 18.00-19.05 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

7/2011 Kirkkoneuvosto 1 (15)

7/2011 Kirkkoneuvosto 1 (15) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2011 Kirkkoneuvosto 1 (15) KOKOUSAIKA Maanantaina 06.06.2011 klo 18.00-21.30 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Katriina Tyhtilä, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Marita Tölli, Jari Vierimaa, Sampo Ylikoski

Katriina Tyhtilä, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Marita Tölli, Jari Vierimaa, Sampo Ylikoski NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2015 Kirkkoneuvosto 1 (18) KOKOUSAIKA Tiistaina 26.5.2015 klo 18.00-19.40 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Sanna

Lisätiedot

-hyväksytyt varajäsenet 48 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT 47-62

-hyväksytyt varajäsenet 48 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT 47-62 NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2014 Kirkkoneuvosto 1 (19) KOKOUSAIKA Maanantaina 14.4.2014 klo 18.00-20.40 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2012 Kirkkovaltuusto 1 (10) KOKOUSAIKA Torstaina 26.4.2012 klo 18.30-19.50 (Kahvitus klo 17:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2012 Kirkkoneuvosto 1 (12) KOKOUSAIKA Maanantaina 27.2.2012 klo 18.00-19.50 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2016 1 (22) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2016 1 (22) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2016 1 (22) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 25.4.2016 alkaen klo 18.00-20.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana)

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2013 Kirkkovaltuusto 1 (10) KOKOUSAIKA Maanantaina 6.5.2013 klo 18.30-19.50 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Ritva

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2016 1 (18) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 26.9.2016 alkaen klo 18.00-20.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana)

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (18) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (18) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2019 1 (18) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Tiistaina 26.2.2019 klo 18.00-19.35 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2019 1 (18) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Keskiviikkona 13.3.2019 klo 18.00-20.50 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

3/2010 Kirkkoneuvosto 1 (16)

3/2010 Kirkkoneuvosto 1 (16) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2010 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 01.03.2010 klo 18.00-21.40 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

-nimenhuuto -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet 42 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

-nimenhuuto -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet 42 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2013 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 18.3.2013 klo 18.00-20.20 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/ (15) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/ (15) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2016 1 (15) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 17.10.2016 klo 18.30-20.12 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

1/2010 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantai 18.01.2010 klo 18.00-20.40 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto

1/2010 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantai 18.01.2010 klo 18.00-20.40 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2010 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantai 18.01.2010 klo 18.00-20.40 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä 21NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 8/2017 1 (21) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 20.11.2017 klo 18.00-20.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 12/2012 Kirkkoneuvosto 1 (15) KOKOUSAIKA Maanantaina 5.11.2012 klo 18.00-20.25 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2017 1 (19) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 24.4.2017 klo 18.00-19.40 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävilläolosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävilläolosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2011 Kirkkovaltuusto 1 (18) KOKOUSAIKA Maanantaina 10.01.2011 klo 18.30-19.30 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 23 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.30 20.10 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Petri Jurkka Marjut

Lisätiedot

Martti Viljanen, kirkkoherra Annikki Klemola, talouspäällikkö, sihteeri 1-4 Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri 5-11

Martti Viljanen, kirkkoherra Annikki Klemola, talouspäällikkö, sihteeri 1-4 Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri 5-11 NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2012 Kirkkovaltuusto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 13.2.2012 klo 17:30-18.40 (Kahvitus klo 17:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 14/2010 Kirkkoneuvosto 1 (22)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 14/2010 Kirkkoneuvosto 1 (22) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 14/2010 Kirkkoneuvosto 1 (22) KOKOUSAIKA Maanantai 25.10.2010 klo 18.00-20.50 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2012 Kirkkovaltuusto 1 (12) KOKOUSAIKA Maanantaina 10.12.2012 klo 18.30-21.10 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Vinnurvan leirikeskus SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (11) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (11) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2016 1 (11) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 9.5.2016 klo 18.30-21.25 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET Kumpula

Lisätiedot

IVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (8) Kirkkovaltuusto

IVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (8) Kirkkovaltuusto IVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2016 1 (8) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 19.12.2016 klo 18.30-21.20 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET Kumpula

Lisätiedot

Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri

Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2013 Kirkkoneuvosto 1 (27) KOKOUSAIKA Maanantaina 9.9.2013 klo 18.00-20.10 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 7.8.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 89 - Kokouksen avaus 90 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto sivut 1 8

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto sivut 1 8 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 sivut 1 8 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) klo 19.00 20.00 Raahen seurakuntakoti, Kirkkokatu 10, 92100 RAAHE puheenjohtaja Mattila

Lisätiedot

7/2010 Kirkkoneuvosto 1 (20) KOKOUSAIKA Maanantai 26.04.2010 klo 18.00-19.50 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto

7/2010 Kirkkoneuvosto 1 (20) KOKOUSAIKA Maanantai 26.04.2010 klo 18.00-19.50 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2010 Kirkkoneuvosto 1 (20) KOKOUSAIKA Maanantai 26.04.2010 klo 18.00-19.50 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2013 Kirkkoneuvosto 1 (18)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2013 Kirkkoneuvosto 1 (18) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2013 Kirkkoneuvosto 1 (18) KOKOUSAIKA Maanantaina 11.2.2013 klo 18.00-20.15 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ti klo 18.30 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 5/2016 Kokousaika Tiistai 18.10.2016 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 57 Kokouksen avaus 58

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto 118-131 Aika Tiistai 24.10.2017 kello 16.00 17.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 KIRKKOVALTUUSTO

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 KIRKKOVALTUUSTO JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 Kokousaika 04.01.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot