Sanna Jukkola, vs.kirkkoherra, puheenjohtaja Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Riitta Muilu, Esko Peräaho,

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sanna Jukkola, vs.kirkkoherra, puheenjohtaja Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Riitta Muilu, Esko Peräaho,"

Transkriptio

1 NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2014 Kirkkoneuvosto 1 (20) KOKOUSAIKA Maanantaina klo (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA Sanna Jukkola, vs.kirkkoherra, puheenjohtaja Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Riitta Muilu, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Marita Tölli ja Sampo Ylikoski Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Tuure Turpeinen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Annikki Klemola, talouspäällikkö, Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri Tuomas Sarjanoja OLLEET (ja läsnäolon peruste ALKUHARTAUS JA Veisattiin virsi 465. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja piti alkuhartauden (Matt.evank. 6 luku: 5-13). 63 Puheenjohtaja avasi kokouksen ja toivotti läsnäolijat tervetulleiksi. LAILLISUUS JA PÄÄ- TÖSVALTAISUUS -nimenhuuto -poissaolojen hyväksyminen Kokouskutsu on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille ja kirkkovaltuuston puheenjohtajistolle, mistä alkaen kokouskutsu on ollut khranviraston ilmoitustaululla. Todettiin kokouksesta poissaolevan Mauri Uusitalon. Hyväksyttiin poissaolo. Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. -hyväksytyt varajäsenet 64 ASIAT PÖYTÄKIRJAN TAR- KASTAJAT JA ÄÄNTEN Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Esko Peräaho ja Eeva-Maria Räsänen. Kokouksesta kirjoitettu tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä LASKIJAT SEKÄ PÖY khranvirastossa, Vapaudentie 3, viraston aukiolopäivinä TÄKIRJAN NÄHTÄVIL- klo 9-15, paitsi tiistaina klo Nähtävänä oloa koskeva ilmoitus asetetaan LÄOLO 65 yllämainituksi ajaksi khranviraston ilmoitustaululle. PÖYTÄKIRJAN ALLE- Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä KIRJOITUS JA VAR- MENNUS Sanna Jukkola, vs.khra Irja Visuri PÖYTÄKIRJAN TAR- Pöytäkirja on todettu kokouksen kulun mukaiseksi. KASTUS Pöytäkirjan käsittelylehdet on varustettu nimikirjaimillamme. NÄHTÄVILLÄOLOSTA ILMOITTAMINEN Esko Peräaho Eeva-Maria Räsänen Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston ilmoitustaululle Todistaa: PÖYTÄKIRJA ON OLLUT YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Todistaa: Paikka ja päivämäärä

2 Kirkkoneuvosto KOKOUKSESSA KÄSITELTÄVÄT MUUT ASIAT Kirkkoneuvosto 66 Muita asioita ei ollut.

3 Kirkkoneuvosto NIVALAN TYÖPAJASÄÄTIÖ Kirkkoneuvosto 67 Nivalan kaupunki on perustamassa työpajasäätiön. Säätiön perustajaksi on pyydetty lisäksi paikallisia toimijoita, kuten Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä JEDU, Nivalan seurakunta, Nivalan Yrittäjät ry, MTK Nivala ry, Nivala-Seura ry, Nivalan 4H-yhdistys ja Nivalan Mielenterveysyhdistys Lyhty ry. Säätiön säädepääoma on vähintään euroa, jonka suunnitelman mukaisesti Nivalan kaupunki sijoittaa. Alustavasti on määritelty muiden sijoittajien osuus säädepääomaan, Nivalan seurakunnan osuus olisi 500 euroa. Liitteenä säätiösopimus, säätiön säännöt, säädekirja, liiketoimintasuunnitelma, säätiön esittely. Tuomas Sarjanoja on lupautunut saapumaan kirkkoneuvoston kokoukseen , hän antaa lisätietoja työpajasäätiöstä. Talouspäällikön Kirkkoneuvosto päättänee yksimielisesti esittää kirkkovaltuustolle, että Nivalan seurakunta olisi mukana perustamassa Nivalan työpajasäätiötä viidensadan euron (500 ) säädepääomalla, jonka perusteluna kirkkoneuvosto esittänee kasvatuksellisen ja diakonisen näkökulman.

4 Kirkkoneuvosto MÄÄRÄAIKAISTALLETUKSET Kirkkoneuvosto 68 Rahastojen (apteekkari Lyyli Salmisen rahasto, apteekkari Lyyli Salmisen kehitysvammarahasto, Alopaeus-rahasto ja hautainhoitorahasto) määräaikaistalletukset erääntyivät Tarjoukset pyydettiin Nordeasta ja Nivalan osuuspankilta: - Nordea 0,25 %/3 kk ja 0,70 %/6 kk - Nivalan osuuspankki 0,85 %/3 kk ja 6 kk Talouspäällikön Rahastojen määräaikaistalletukset on tehty Nivalan osuuspankkiin 0,85 %/6 kk. Kirkkoneuvosto hyväksynee tehdyt toimenpiteet.

5 Kirkkoneuvosto MÄÄRÄRAHAN MUUTOS/INVESTOINNIT Kirkkoneuvosto 69 Kuluvan vuoden investointiosaan talousarviossa on varattu Vinnurvan leirikeskuksen rantasaunan korjaukseen 8000,00 euron määräraha. Kuntorimpi on ilmoittanut, ettei se rakenna uutta rantasaunaa. Vanhan korjaaminen tulee liika kalliiksi, arviolta pelkkä katon ja sadevesijärjestelmän uusiminen maksaisi noin euroa ja sen lisäksi olisi vielä pukuhuoneen ja pesutilojen korjaus. Talouspäällikön Kirkkoneuvosto päättänee esittää kirkkovaltuustolle Vinnurvan leirikeskuksen rantasaunan rakentamiseen investointiosaan euroa lisää määrärahaa, ko. tarkoitusta varten määräraha olisi euroa euroa yhteensä euroa.

6 Kirkkoneuvosto HAUTAPAIKAN ETUKÄTEISLUNASTUS Kirkkoneuvosto 70 Eino Marjakangas anoo etukäteislunastuksena Uudelta hautausmaalta hautapaikkaa osastolta 4, riviltä 2, hautapaikka 18A: kaksi hautasijaa. Talouspäällikön Kirkkoneuvosto hyväksynee anomuksen hautapaikan etukäteislunastuksesta Uudelta hautausmaalta osastolta 4, riviltä 2, hautapaikka 18A: kaksi hautasijaa.

7 Kirkkoneuvosto LÄHETYS- JA TIEDOTUSSIHTEERIN OSA-AIKAINEN MÄÄRÄAIKAINEN TOIMI Kirkkoneuvosto 71 Nivalan seurakunnassa on ollut haettavana lähetys- ja tiedotussihteerin osa-aikainen määräaikainen toimi. Määräaikaan mennessä hakemuksia tuli yhteensä 21 kpl. Haastattelutyöryhmä (Jukka Kukkola, Sirkku Junttila, Annikki Klemola, Sanna Jukkola) päätti kutsua haastatteluun yhteensä neljä hakijaa. Työryhmä haastatteli torstaina Johanna Hietalaa, Hanna Järviluomaa, Hanna-Liisa Knuutilaa ja Ilkka Repoa. Työryhmä päätti yksimielisesti esittää kirkkoneuvostolle, että se valinnee ko. toimeen Hanna Järviluoman ja varalle Hanna-Liisa Knuutilan. Perusteluina päätökselle ovat hakemukset sekä haastattelussa esille tulleet asiat. Vs kirkkoherran Kirkkoneuvosto valinnee lähetys- ja tiedotussihteerin osa-aikaiseen, määräaikaiseen toimeen Hanna Järviluoman ja varalle Hanna-Liisa Knuutilan alkaen ja saakka, kuitenkin siten, että jo vuoden 2014 aikana yhden kuukauden ajan myöhemmin määriteltävänä ajankohtana. Palkkaus vaatimusryhmän 403 mukainen, työaika 30 h/vko. Kukaan ei halunnut suljettua lippuäänestystä.

8 Kirkkoneuvosto LASTENOHJAAJAN MÄÄRÄAIKAINEN TOIMI Kirkkoneuvosto 72 Nivalan seurakunnassa on ollut haettavana lastenohjaajan määräaikainen toimi. Määräaikaan mennessä hakemuksia tuli yhteensä 28 kp. Haastattelutyöryhmä (Jukka Kukkola, Anna-Maria Kumara, Annikki Klemola, Sanna Jukkola) päätti kutsua haastatteluun yhteensä neljä hakijaa. Työryhmä haastatteli maanantaina Mirva Kangasniemeä, Merja Korkiakoskea, Terhi Kukkosta ja Tytti-Maria Niirasta. Työryhmä päätti yksimielisesti esittää kirkkoneuvostolle, että se valinnee ko. toimeen Tytti-Maria Niirasen ja varalle Terhi Kukkosen. Perusteluina päätökselle ovat hakemukset sekä haastattelussa esille tulleet asiat. Vs. kirkkoherran Kirkkoneuvosto valinnee lastenohjaajan määräaikaiseen toimeen Tytti-Maria Niirasen ja varalle Terhi Kukkosen. Toimi on kokoaikainen ja täytetään sekä väliseksi ajaksi. Palkkaus vaativuusryhmän 402 mukainen. Kukaan ei halunnut suljettua lippuäänestystä.

9 Kirkkoneuvosto KOLEHTISUUNNITELMA HEINÄ-JOULUKUU 2014 Kirkkoneuvosto 73 Toistaiseksi tyhjiksi jääviin kohtiin (7.12. ja ) voi kirkkoherra omalla päätöksellään sopia esim. akuuttiin hätään tarkoitetun kolehdin. Lisäksi heinä-joulukuussa järjestettävillä kirkkokahveilla on mahdollisuus antaa vapaaehtoinen kahviraha seurakunnan flyygelirahastoon. Vs. kirkkoherran Kirkkoneuvosto hyväksynee oheisen kolehtisuunnitelman ajalle heinä-joulukuu Toistaiseksi tyhjiksi jääviin kohtiin (7.12. ja ) voi kirkkoherra omalla päätöksellään sopia esim. akuuttiin hätään tarkoitetun kolehdin. Lisäksi heinä-joulukuussa järjestettävillä kirkkokahveilla on mahdollisuus antaa vapaaehtoinen kahviraha seurakunnan flyygelirahastoon.

10 Kirkkoneuvosto KAPPALAISEN VIRKA Kirkkoneuvosto 74 Nivalan seurakunnassa on ollut haettavana 1. kappalaisen virka. Virkaa on määräaikaan mennessä hakenut Janne Isomaa. Kirkkoneuvosto esittänee kirkkovaltuustolle, että se valinnee Isomaan Nivalan seurakunnan 1. kappalaisen virkaan alkaen. Vs. kirkkoherran Kirkkoneuvosto esittänee kirkkovaltuustolle, että se valinnee Janne Isomaan Nivalan seurakunnan 1. kappalaisen virkaan alkaen.

11 Kirkkoneuvosto PIISPANTARKASTUS Kirkkoneuvosto 75 Nivalan seurakunnassa toimitetaan piispantarkastus. Ns. piispantarkastuskertomukseen kysytään myös kirkkoneuvoston mielipidettä seuraaviin kohtiin: XII SUUNNITTELU- JA KEHITTÄMISTOIMINTA/ KOKONAISARVIO 4. Kirkkoneuvoston arviointi työn kokonaisuudesta ja kehittämistarpeista toimintasuunnitelman painopisteet huomioon ottaen. 5. Kirkkoneuvoston toivomukset piispantarkastuksessa esille otettavista asioista. Vs. kirkkoherran Kirkkoneuvosto keskustellee piispantarkastuskertomuksen kysymyksistä ja päättää, mitä niihin vastataan. Kirkkoneuvosto päätti yksimielisesti vastata ko. kohtiin seuraavasti: 4. Kirkkoneuvosto näkee seurakunnan suhtautuvan avoimesti ja myönteisesti tulevaisuuteen ja panostavan verkostoitumiseen eri toimijoiden kanssa. Kehittämistarpeena kirkkoneuvosto näkee työntekijöiden jalkautumisen yhä enemmän seurakuntalaisten luo sekä vapaaehtoisten osallistumisen lisäämisen ja seurakuntalaisten tukemisen vapaaehtoistyössä. 5. Kirkkoneuvosto toivoo kuulevansa piispan kannan siitä, millainen on kirkko v.2030.

12 Kirkkoneuvosto OPINTOVAPAA/REETTA NUMMELA Kirkkoneuvosto 76 Nuorisotyönohjaaja Reetta Nummela anoo oheisen hakemuksen mukaisesti opintovapaata ajalle sekä , lisäksi hän hakee hoitovapaata ja palkatonta vapaata Kirkkoneuvosto hyväksynee anomuksen ja päättänee palkata sijaiseksi Nummelan nykyistä hoitovapaata hoitavan sijaisen Johanna Kiviniemen. Vs. kirkkoherran Kirkkoneuvosto hyväksynee Nummelan opintovapaa-anomuksen ajalle ja sekä hoitovapaan ajalle ja palkattoman vapaan ajalle Kirkkoneuvosto päättänee palkata sijaiseksi ko. ajalle Johannan Kiviniemen. Kukaan ei halunnut suljettua lippuäänestystä.

13 Kirkkoneuvosto KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS, AIKA, PAIKKA JA ASIAT Kirkkoneuvosto 77 Kirkkovaltuuston kokous pidetään maanantaina klo Seurakuntakodin Pienessä salissa (kahvitus klo alkaen) Kokouksessa käsiteltävät asiat: 8 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 10 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta sekä pöytäkirjan nähtävänä olo 11 Nivalan työpajasäätiö 12 Määrärahan muutos/investoinnit 13 Kappalaisen virka 14 Ilmoitusasiat 15 Kokouksen päättäminen ja valitusosoitus

14 Kirkkoneuvosto YLIMMÄN JOHDON PALKKAUSJÄRJESTELMÄ Kirkkoneuvosto 78 Ylimmän johdon palkkausjärjestelmä muuttuu alkaen. Kirkon työmarkkinalaitos on päättänyt ylimmän johdon palkkausjärjestelmän K-/J-hinnoitteluryhmät. Seurakunta ei voi omalla päätöksellään muuttaa viran K-/J-hinnoitteluryhmää. Nivalan osalta kirkkoherran virka kuuluu hinnoitteluryhmään K 30 ja talouspäällikön osalta hinnoitteluryhmään J 30. Talouspäällikön Kirkkoneuvosto valinnee asiaa valmistelemaan ja esittelemään kirkkoneuvostolle kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Jukka Kukkolan ja kirkkoneuvoston jäsenen Sampo Ylikosken. Kukaan ei halunnut suljettua lippuäänestystä.

15 Kirkkoneuvosto MUUT MAHDOLLISET ASIAT Kirkkoneuvosto 79 Muita asioita ei ollut.

16 Kirkkoneuvosto TIEDOKSI TUOTAVAT ASIAT Kirkkoneuvosto Aluehallintoviraston tarkastuskertomus 2. Sisäisen valvonnan raportit tammi-huhtikuu Vs.kirkkoherran päätös Diakoniatyönjohtokunnan kokouksen Verotulokertymä Kirkkoneuvosto merkitsi asiat yksimielisesti tietoon saatetuiksi.

17 Kirkkoneuvosto KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN JA VALITUSOSOITUS Kirkkoneuvosto 81 Puheenjohtaja antoi valitusosoituksen ja päätti kokouksen klo Rukoiltiin Isä meidän-rukous.

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2014

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2014 NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2014 Kirkkovaltuusto 1 (9) KOKOUSAIKA Maanantaina 15.12.2014 klo 18.30-20.00 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

khranviraston ilmoitustaululla. Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

khranviraston ilmoitustaululla. Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2015 Kirkkoneuvosto 1 (21) KOKOUSAIKA Maanantaina 26.1.2015 klo 18.00-22.20 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

-nimenhuuto -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet 121 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

-nimenhuuto -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet 121 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 11/2012 Kirkkoneuvosto 1 (15) KOKOUSAIKA Maanantaina 15.10.2012 klo 18.00-20.30 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

julkaistu Nivala-lehdessä 28.5.2014. Todettiin kokouksesta poissaolevan Riitta -poissaolojen

julkaistu Nivala-lehdessä 28.5.2014. Todettiin kokouksesta poissaolevan Riitta -poissaolojen NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2014 Kirkkovaltuusto 1 (9) KOKOUSAIKA Maanantaina 9.6.2014 klo 18.30-20.36 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Ritva

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) KOKOUSAIKA Maanantaina 27.10.2014 klo 18.00-19.05 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2012 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 28.5.2012 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Tuure Turpeinen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Irja Visuri, vs.talouspäällikkö

Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Tuure Turpeinen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Irja Visuri, vs.talouspäällikkö NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2013 Kirkkoneuvosto 1 (11) KOKOUSAIKA Maanantaina 11.11.2013 klo 18.00-18.55 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Marita Tölli, Sampo Ylikoski

Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Marita Tölli, Sampo Ylikoski NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2015 Kirkkoneuvosto 1 (14) KOKOUSAIKA Maanantaina 24.8.2015 klo 18.00-19.20 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Sanna

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 14.12.2015 klo 18.30-19.42 (Kahvitus klo 17:30 alkaen)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 14.12.2015 klo 18.30-19.42 (Kahvitus klo 17:30 alkaen) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 14.12.2015 klo 18.30-19.42 (Kahvitus klo 17:30 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET Seurakuntakoti, Pieni sali

Lisätiedot

Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri,sihteeri

Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri,sihteeri NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2012 Kirkkoneuvosto 1 (12) KOKOUSAIKA Maanantaina 26.3.2012 klo 18.00-20.35 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2013 Kirkkoneuvosto 1 (12) KOKOUSAIKA Maanantaina 27.5.2013 klo 18.00-19.20 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 28.10.2013 2

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 28.10.2013 2 NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2013 Kirkkoneuvosto 1 (18) KOKOUSAIKA Maanantaina 28.10.2013 klo 18.00-20.00 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri

Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2013 Kirkkovaltuusto 1 (10) KOKOUSAIKA Maanantaina 16.12.2013 klo 18.30-20.20 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2012 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Tiistaina 28.8.2012 klo 18.00-18.45 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2014 Kirkkoneuvosto 1 (17) KOKOUSAIKA Maanantaina 20.1.2014 klo 18.00-19.07 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Sanna

Lisätiedot

4/2010 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.03.2010 klo 18.00 20.25 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto

4/2010 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.03.2010 klo 18.00 20.25 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2010 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.03.2010 klo 18.00 20.25 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

12/2011 Kirkkoneuvosto 1 (8)

12/2011 Kirkkoneuvosto 1 (8) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 12/2011 Kirkkoneuvosto 1 (8) KOKOUSAIKA Tiistaina 29.11.2011 klo 16.30-17.23 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä Siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2013 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 11.3.2013 klo 18.30-19.00 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Iso sali SAAPUVILLA OLLEET Ritva

Lisätiedot

Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri

Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2013 Kirkkovaltuusto 1 (11) KOKOUSAIKA Maanantaina 7.1.2013 klo 18.30-19.00 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkovaltuusto 1 (7) KOKOUSAIKA Maanantaina 9.2.2015 klo 18.30-19.30 (Kahvitus klo 18:00 alkaen)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkovaltuusto 1 (7) KOKOUSAIKA Maanantaina 9.2.2015 klo 18.30-19.30 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkovaltuusto 1 (7) KOKOUSAIKA Maanantaina 9.2.2015 klo 18.30-19.30 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä Siitä, kuka

Lisätiedot

Sirkku Junttila, vs.kirkkoherra, puheenjohtaja Alli Aitto-oja, Jari Vierimaa, Kaisa Määttä, Esko Peräaho,

Sirkku Junttila, vs.kirkkoherra, puheenjohtaja Alli Aitto-oja, Jari Vierimaa, Kaisa Määttä, Esko Peräaho, NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2012 Kirkkoneuvosto 1 (14) KOKOUSAIKA Tiistaina 17.4.2012 klo 18.00-19.02 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Jari Vierimaa, Sampo Ylikoski

Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Jari Vierimaa, Sampo Ylikoski NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2015 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 26.10.2015 klo 18.00-19.15 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2018 1 (13) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 12.3.2018 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2017 1 (11) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 20.3.2017 klo 18.00-18.53 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

-nimenhuuto -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet 42 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

-nimenhuuto -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet 42 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2013 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 18.3.2013 klo 18.00-20.20 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (7) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (7) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2016 1 (7) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Tiistaina 9.2.2016 klo 17.30-18.22 (Kahvitus klo 17.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkoneuvosto 1 (18)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkoneuvosto 1 (18) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkoneuvosto 1 (18) KOKOUSAIKA Maanantaina 20.4.2015 klo 18.00-19.05 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 14/2010 Kirkkoneuvosto 1 (22)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 14/2010 Kirkkoneuvosto 1 (22) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 14/2010 Kirkkoneuvosto 1 (22) KOKOUSAIKA Maanantai 25.10.2010 klo 18.00-20.50 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

10/2011 Kirkkoneuvosto 1 (12)

10/2011 Kirkkoneuvosto 1 (12) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2011 Kirkkoneuvosto 1 (12) KOKOUSAIKA Maanantaina 31.10.2011 klo 18.00-18.50 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA

Lisätiedot

-hyväksytyt varajäsenet 34 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT 33-46

-hyväksytyt varajäsenet 34 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT 33-46 NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2014 Kirkkoneuvosto 1 (15) KOKOUSAIKA Maanantaina 24.3.2014 klo 18.00-20.40 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Sanna

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2013 Kirkkoneuvosto 1 (19) KOKOUSAIKA Maanantaina 21.1.2013 klo 18.00-20.00 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkoneuvosto 1 (16)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkoneuvosto 1 (16) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 23.2.2015 klo 18.00-19.45 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2017 1 (12) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 8.5.2017 klo 18.00-19.20 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 8/2016 1 (14) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 14.11.2016 alkaen klo 18.00-19.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana)

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2013 Kirkkoneuvosto 1 (13)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2013 Kirkkoneuvosto 1 (13) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2013 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 25.2.2013 klo 18.00-19.00 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Katriina Tyhtilä, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Marita Tölli, Jari Vierimaa, Sampo Ylikoski

Katriina Tyhtilä, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Marita Tölli, Jari Vierimaa, Sampo Ylikoski NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2015 Kirkkoneuvosto 1 (18) KOKOUSAIKA Tiistaina 26.5.2015 klo 18.00-19.40 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Sanna

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2013 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.4.2013 klo 18.00-18.50 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

-hyväksytyt varajäsenet 48 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT 47-62

-hyväksytyt varajäsenet 48 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT 47-62 NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2014 Kirkkoneuvosto 1 (19) KOKOUSAIKA Maanantaina 14.4.2014 klo 18.00-20.40 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (10) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (10) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2018 1 (10) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 3.12.2018 klo 18.30-19.50 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/ (10) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/ (10) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2017 1 (10) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 16.10.2017 klo 19.45 Yksimielisesti päätettiin, että aloitetaan klo 19.35-20.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (8) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (8) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2017 1 (8) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 3.4.2017 klo 18.30-19.35 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET Kumpula

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 12/2018 1 (25) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 10.12.2018 klo 18.00-18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana)

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 12/2012 Kirkkoneuvosto 1 (15) KOKOUSAIKA Maanantaina 5.11.2012 klo 18.00-20.25 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2014 Kirkkovaltuusto 1 (8)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2014 Kirkkovaltuusto 1 (8) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2014 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 5.5.2014 klo 18.30-19.55 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Ritva

Lisätiedot

Kirkkoherra Sanna Jukkola piti alkuhartauden, lukien tekstin Matkalla, veisattiin virsi 228 ja avasi kokouksen.

Kirkkoherra Sanna Jukkola piti alkuhartauden, lukien tekstin Matkalla, veisattiin virsi 228 ja avasi kokouksen. NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2015 Kirkkoneuvosto 1 (17) KOKOUSAIKA Keskiviikkona 25.3.2015 klo 18.00-21.30 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Marita Tölli, Jari Vierimaa, Sampo Ylikoski

Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Marita Tölli, Jari Vierimaa, Sampo Ylikoski NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 8/2015 Kirkkoneuvosto 1 (17) KOKOUSAIKA Maanantaina 21.9.2015 klo 18.00-20.55 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Sanna

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina klo (Kahvitus klo 18:00 alkaen)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina klo (Kahvitus klo 18:00 alkaen) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 6.7.2015 klo 18.30-19.20 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä Siitä, kuka

Lisätiedot

7/2010 Kirkkoneuvosto 1 (20) KOKOUSAIKA Maanantai 26.04.2010 klo 18.00-19.50 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto

7/2010 Kirkkoneuvosto 1 (20) KOKOUSAIKA Maanantai 26.04.2010 klo 18.00-19.50 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2010 Kirkkoneuvosto 1 (20) KOKOUSAIKA Maanantai 26.04.2010 klo 18.00-19.50 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

-nimenhuuto -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet 134 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

-nimenhuuto -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet 134 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 11/2013 Kirkkoneuvosto 1 (17) KOKOUSAIKA Maanantaina 2.12.2013 klo 18.00-20.55 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/ (14) Kirkkoneuvosto. Maanantaina alkaen klo ahtikirkolla Nivalan kirkossa-21.

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/ (14) Kirkkoneuvosto. Maanantaina alkaen klo ahtikirkolla Nivalan kirkossa-21. NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2016 1 (14) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantaina 21.3.2016 alkaen klo 18.00 ahtikirkolla Nivalan kirkossa-21.15 Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2016 1 (22) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2016 1 (22) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2016 1 (22) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 25.4.2016 alkaen klo 18.00-20.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana)

Lisätiedot

Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri

Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2015 Kirkkovaltuusto 1 (19) KOKOUSAIKA Maanantaina 19.1.2015 klo 18.30-19.35 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2014 Kirkkoneuvosto 1 (35)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2014 Kirkkoneuvosto 1 (35) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2014 Kirkkoneuvosto 1 (35) KOKOUSAIKA Maanantaina 24.11.2014 klo 18.00-20.45 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Todettiin kokouksesta poissaolevan Ritva Nuoralan. -poissaolojen hyväksyminen

Todettiin kokouksesta poissaolevan Ritva Nuoralan. -poissaolojen hyväksyminen NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2014 Kirkkoneuvosto 1 (19) KOKOUSAIKA Maanantaina 3.2.2014 klo 18.00-20.20 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Sanna

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 13/2010 Kirkkoneuvosto 1 (14)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 13/2010 Kirkkoneuvosto 1 (14) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 13/2010 Kirkkoneuvosto 1 (14) KOKOUSAIKA Maanantai 04.10.2010 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET Martti

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/ (13) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/ (13) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2019 1 (13) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Tiistaina 3.9.2019 klo 18.00-19.25 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2016 1 (13) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 15.2.2016 klo 18.00-19.18 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2019 1 (16) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Tiistaina 22.1.2019 klo 18.00-19.15 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

7/2011 Kirkkoneuvosto 1 (15)

7/2011 Kirkkoneuvosto 1 (15) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2011 Kirkkoneuvosto 1 (15) KOKOUSAIKA Maanantaina 06.06.2011 klo 18.00-21.30 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 8/2018 1 (14) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Torstaina 2.8.2018 klo 18.00-18.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Seurakuntakoti,

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (10) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (10) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2018 1 (10) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 16.4.2018 klo 18.30-19.50 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2013 Kirkkovaltuusto 1 (10) KOKOUSAIKA Maanantaina 6.5.2013 klo 18.30-19.50 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Ritva

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2019 1 (12) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Torstaina 11.7.2019 klo 17.00-17.45 (Kahvitus klo 16.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (17) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (17) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2018 1 (17) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 29.1.2018 klo 18.00-20.30 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (19) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (19) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2019 1 (19) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 14.1.2019 klo 18.00-19.20 (Kahvitus klo 17.30 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2015 Kirkkoneuvosto 1 (22)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2015 Kirkkoneuvosto 1 (22) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2015 Kirkkoneuvosto 1 (22) KOKOUSAIKA Maanantaina 30.11.2015 klo 17.30-20.10 (Kahvitus klo 17:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2012 Kirkkovaltuusto 1 (10) KOKOUSAIKA Torstaina 26.4.2012 klo 18.30-19.50 (Kahvitus klo 17:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2012 Kirkkoneuvosto 1 (12) KOKOUSAIKA Maanantaina 27.2.2012 klo 18.00-19.50 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (8) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (8) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2018 1 (8) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 26.2.2018 klo 18.30-19.25 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2012 Kirkkovaltuusto 1 (12) KOKOUSAIKA Maanantaina 10.12.2012 klo 18.30-21.10 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Vinnurvan leirikeskus SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävilläolosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävilläolosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2011 Kirkkovaltuusto 1 (18) KOKOUSAIKA Maanantaina 10.01.2011 klo 18.30-19.30 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2019 1 (18) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Tiistaina 21.5.2019 klo 18.00-19.35 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/ (15) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/ (15) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2018 1 (15) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 26.3.2018 klo 18.00-18.45 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2017 1 (14) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 25.9.2017 klo 18.00-19.15 KOKOUSPAIKKA Vinnurvan leirikeskus SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii

Lisätiedot

Martti Viljanen, kirkkoherra Annikki Klemola, talouspäällikkö, sihteeri 1-4 Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri 5-11

Martti Viljanen, kirkkoherra Annikki Klemola, talouspäällikkö, sihteeri 1-4 Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri 5-11 NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2012 Kirkkovaltuusto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 13.2.2012 klo 17:30-18.40 (Kahvitus klo 17:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2016 1 (18) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 26.9.2016 alkaen klo 18.00-20.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana)

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2016 1 (15) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 5.9.2016 alkaen klo 18.00-19.15. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana)

Lisätiedot

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 9.2.2016 klo 18.30 19.15 KOKOUSPAIKKA Läsnä: Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio Kirsti Kivisaari Pekka Kivisaari

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2013 Kirkkoneuvosto 1 (18)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2013 Kirkkoneuvosto 1 (18) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2013 Kirkkoneuvosto 1 (18) KOKOUSAIKA Maanantaina 11.2.2013 klo 18.00-20.15 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri

Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2013 Kirkkoneuvosto 1 (27) KOKOUSAIKA Maanantaina 9.9.2013 klo 18.00-20.10 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2012 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 24.9.2012 klo 18.00-20.03 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2014 Kirkkoneuvosto 1 (19)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2014 Kirkkoneuvosto 1 (19) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2014 Kirkkoneuvosto 1 (19) KOKOUSAIKA Maanantaina 1.9.2014 klo 18.00-19.40 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä 21NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 8/2017 1 (21) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 20.11.2017 klo 18.00-20.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/ (10) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/ (10) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2018 1 (10) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 15.10.2018 klo 18.30-20.00 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/ () Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/ () Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2018 1 () Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Torstaina 20.9.2018 klo 13.30-14.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2018 1 (18) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 7.5.2018 klo 18.00-19.58 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2012. Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1. AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2012. Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1. AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23 NRO 2/ 2012 Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2016 1 (15) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2016 1 (15) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2016 1 (15) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 18.1.2016 klo 18.00-20.27 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2015 30 KIRKKONEUVOSTO 4.5.2015

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2015 30 KIRKKONEUVOSTO 4.5.2015 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2015 30 Aika Maanantaina 4.5.2015 klo 16.30-18.30 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa tilalla varajäsen Antero Saulio Jukka Hautala,

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2017 1 (16) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 27.2.2016 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

3/2010 Kirkkoneuvosto 1 (16)

3/2010 Kirkkoneuvosto 1 (16) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2010 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 01.03.2010 klo 18.00-21.40 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 Kokousaika Keskiviikko 8.8.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12.6.2012 N:o 6/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 7.6.2012 Sivu 61

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12.6.2012 N:o 6/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 7.6.2012 Sivu 61 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 7.6.2012 Sivu 61 Kokousaika Tiistai 12.6.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2011 Kirkkovaltuusto 24.08.2011 31

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2011 Kirkkovaltuusto 24.08.2011 31 24.08.2011 31 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 24. päivänä elokuuta 2011 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Eskelinen Sanna Haataja Markku Huttunen Markku Huuskonen

Lisätiedot

1/2010 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantai 18.01.2010 klo 18.00-20.40 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto

1/2010 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantai 18.01.2010 klo 18.00-20.40 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2010 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantai 18.01.2010 klo 18.00-20.40 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto sivut 65-72 KOKOUSAIKA. 21.10.2014 klo 18.00 20.25

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto sivut 65-72 KOKOUSAIKA. 21.10.2014 klo 18.00 20.25 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 sivut 65-72 KOKOUSAIKA klo 18.00 20.25 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) poissaolijat: MUUT LÄSNÄOLIJAT (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS

Lisätiedot

2/2011 Kirkkovaltuusto 1 (11)

2/2011 Kirkkovaltuusto 1 (11) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2011 Kirkkovaltuusto 1 (11) KOKOUSAIKA Maanantaina 02.05.2011 klo 18.30-21.20 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2016 1 (5) KOKOUSAIKA 10.8.2016 klo 17-19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot