Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 65-68 :issä."

Transkriptio

1 OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2006 Aika Tiistaina klo Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön esittelemät asiat A A 11/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus A 12/ Ilmoitusasiat A 13/ Professorin virka, kasvatustiede, oppimisen ja opetuksen tutkimus (hakijat, asiantuntijaehdokkaat) A 14/ Professorin virka, liikuntakasvatus (hakijat, asiantuntijaehdokkaat) A 15/ Tiedekuntaneuvoston täydentäminen A16/ Tutkimuksen laadunhallintajärjestelmän kehittäminen ja tutkimuksen arvioinnin toteuttaminen tiedekunnassa A 17/ Yliopiston lausuntopyyntö yliopiston sisäisen opettajankoulutuksen profilointiehdotuksesta A 18/ Tiedekuntien kuuleminen vararehtoreiden valinnassa A 19/ Kansainvälisyyskasvatuksen asema tiedekunnassa A 20/ Oulun yliopiston strategiaprosessi v Opintoasiainpäällikön esittelemät asiat B B 9/ Esitarkastajien määrääminen FM Timo Karjalaisen väitöskirjaksi tarkoittamalle tutkimukselle B 10/ Esitarkastajien määrääminen YTM Leevi Karsikkaan väitöskirjaksi tarkoittamalle tutkimukselle B 11/ Jatkokoulutustyöryhmän nimeäminen B 12/ Perusopetuksessa opetettavien aineiden ja aihekokonaisuuksien monialaisten opintojen (60 op) ja musiikkikasvatuksen sivuaineen (musiikin opetettavan aineen opinnot 75 op) vuoden 2006 opiskelijavalintaperusteet Lapin yliopiston kuvataidekasvatuksen koulutusohjelman opiskelijoille B 13/ Lapin lääninhallituksen rahoituksella toteutettavien musiikkikasvatuksen aineopintojen (50 op) opiskelijavalintaperusteet Hallintopäällikön esittelemät asiat A 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty Neuvosto on päätösvaltainen, kun kokouksen puheenjohtaja ja vähintään puolet muista jäsenistä on läsnä. Arvosteltaessa opintosuoritusta on puheenjohtajan lisäksi päätöksentekoon oikeutettuja jäseniä oltava läsnä vähintään neljä.

2 2 Todettiin. 2 Ilmoitusasiat Dekaanin esittelyssä tehdyt päätökset Nimitetty seuraavat henkilöt määräaikaisiin virkasuhteisiin Kramsu, Raili suunnittelija/ktk samalla on myönnetty vastaavaksi ajaksi virkavapautta osastosihteerin viran hoidosta Muut ilmoitusasiat liitteessä. Merkitään ilmoitusasiat tiedoksi. Esittelyn mukaisesti. 3 Professorin virka, kasvatustiede, oppimisen ja opetuksen tutkimus (Oulu) (nro 250) 3. käsittely (hakijat, asiantuntijaehdokkaat) Hakuaika päättyi klo Määräaikaan mennessä virkaa hakivat: FT, KT, dosentti Tuula Asunta KT, dosentti Sanna Järvelä KT, dosentti Simo Skinnari Hakemusasiakirjat ovat nähtävänä koko virantäytön ajan tiedekunnan kansliassa. Tiedekuntaneuvosto valitsee viran täytössä käytettävät vähintään kaksi asiantuntijaa hakuajan päätyttyä. Asiantuntijat valitaan ottaen huomioon hakijoiden edustamat, viran alaan kuuluvat tieteelliset oppisuunnat sekä muutoinkin tasapuolisuutta noudattaen. Ennen asiantuntijoiden valintaa hakijoille varataan tilaisuus esittää huomautuksensa asiantuntijaehdokkaiden esteellisyydestä sekä edellä mainituista seikoista. Asiantuntijoiden esteellisyydestä on voimassa, mitä hallintolain :ssä säädetään. Asiantuntijaksi valittu ei saa osallistua asian käsittelyyn virantäytön myöhemmässä vaiheessa. Asiantuntijat antavat kirjallisen lausunnon. Lausunnon tulee olla perusteltu niiden hakijoiden osalta, jotka asiantuntijan käsityksen mukaan ensi sijassa tulevat kysymykseen virkaa täytettäessä. Asiantuntijan on myös asetettava nämä hakijat paremmuusjärjestykseen. Jos virkaan on enintään kolme hakijaa, asiantuntijan tulee antaa perusteltu lausunto kaikkien hakijoiden ansioista, tai jos hakijoita on enemmän kuin kolme, vähintään kolmen hakijan osalta. Yllä olevasta huolimatta asiantuntijan tulee antaa perusteltu lausunto vain kelpoisina pitämistään hakijoista.

3 Tiedekuntaneuvosto päättää ennen asiantuntijoiden nimeämistä, tuleeko heidän antaa yhteinen lausunto. Asiantuntijat saavat neuvotella keskenään ja antaa myös omaaloitteisesti yhteisen lausunnon. Lausunnon antamisella on kolmen (3) kuukauden määräaika. 3 Liitteenä kopiot virantäyttöselosteesta ja hakemusasiakirjoista. Jäseniä pyydetään säilyttämään kopiot koko virantäytön ajan. Virantäyttöä valmistelemaan nimetty työryhmä dekaani Pauli Siljander (pj.), professori Tapio Keranto, professori Riitta-Liisa Korkeamäki, professori Leena Syrjälä, assistentti Tuulikki Tuominen-Eilola, rehtori Viljo Vänskä, opiskelija Anu Vähäsöyrinki ja hallintopäällikkö Mikko Isohanni on kokouksessaan ehdottanut asiantuntijoiksi seuraavia henkilöitä: professori Eija Syrjäläinen (Tampereen yliopisto, Hämeenlinna) professori Jari Lavonen (Helsingin yliopisto) professori Eero Ropo (Tampereen yliopisto) Asiantuntijoiksi ehdotetut professorit Lavonen, Ropo ja Syrjäläinen ovat alustavan tiedustelun mukaisesti suostuvaisia tehtävään. 1. Todetaan, että määräaikaan mennessä virkaa ovat hakeneet FT, KT, dosentti Tuula Asunta KT, dosentti Sanna Järvelä KT, dosentti Simo Skinnari 2. Tiedekuntaneuvosto nimeää asiantuntijoiksi - professori Jari Lavosen - professori Eero Ropon ja - professori Eija Syrjäläisen edellyttäen, että hakijoilla ei ole huomautettavaa asiantuntijoiden valintaa vastaan. Mikäli hakijoilla on huomautettavaa, käsitellään asia uudelleen tiedekuntaneuvostossa. Päätettiin esittelyn mukaisesti. ==================================================================== 4 Professorin virka, liikuntakasvatus (Kajaani) (nro 2820) 3. käsittely (hakijat, asiantuntijaehdokkaat) Hakuaika päättyi klo Määräaikaan mennessä virkaa hakivat: LitT, dosentti Jarmo Liukkonen LitT Arja Sääkslahti Hakemusasiakirjat ovat nähtävänä koko virantäytön ajan tiedekunnan kansliassa ja Kajaanin opettajankoulutusyksikön kansliassa. Tiedekuntaneuvosto valitsee viran täytössä käytettävät vähintään kaksi asiantuntijaa

4 hakuajan päätyttyä. 4 Asiantuntijat valitaan ottaen huomioon hakijoiden edustamat, viran alaan kuuluvat tieteelliset oppisuunnat sekä muutoinkin tasapuolisuutta noudattaen. Ennen asiantuntijoiden valintaa hakijoille varataan tilaisuus esittää huomautuksensa asiantuntijaehdokkaiden esteellisyydestä sekä edellä mainituista seikoista. Asiantuntijoiden esteellisyydestä on voimassa, mitä hallintolain :ssä säädetään. Asiantuntijaksi valittu ei saa osallistua asian käsittelyyn virantäytön myöhemmässä vaiheessa. Asiantuntijat antavat kirjallisen lausunnon. Lausunnon tulee olla perusteltu niiden hakijoiden osalta, jotka asiantuntijan käsityksen mukaan ensi sijassa tulevat kysymykseen virkaa täytettäessä. Asiantuntijan on myös asetettava nämä hakijat paremmuusjärjestykseen. Jos virkaan on enintään kolme hakijaa, asiantuntijan tulee antaa perusteltu lausunto kaikkien hakijoiden ansioista, tai jos hakijoita on enemmän kuin kolme, vähintään kolmen hakijan osalta. Yllä olevasta huolimatta asiantuntijan tulee antaa perusteltu lausunto vain kelpoisina pitämistään hakijoista. Tiedekuntaneuvosto päättää ennen asiantuntijoiden nimeämistä, tuleeko heidän antaa yhteinen lausunto. Asiantuntijat saavat neuvotella keskenään ja antaa myös omaaloitteisesti yhteisen lausunnon. Lausunnon antamisella on kolmen (3) kuukauden määräaika. Liitteenä kopiot virantäyttöselosteesta ja hakemusasiakirjoista. Jäseniä pyydetään säilyttämään kopiot koko virantäytön ajan. Virantäyttöä valmistelemaan nimetty työryhmä dekaani Pauli Siljander (pj.), professori Pentti Hakkarainen, professori Juhani Suortti, amanuenssi Jouko Käsmä, opiskelija Eeva Karjula ja hallintopäällikkö Mikko Isohanni on kokouksessaan ehdottanut asiantuntijoiksi seuraavia henkilöitä: emeritaprofessori Leena Aho professori Kari Uusikylä (Helsingin yliopisto) professori Lauri Laakso (Jyväskylän yliopisto) Asiantuntijoiksi ehdotetut emeritaprofessori Aho ja professorit Uusikylä ja Laakso ovat alustavan tiedustelun mukaisesti suostuvaisia tehtävään. 1. Todetaan, että määräaikaan mennessä virkaa ovat hakeneet LitT, dosentti Jarmo Liukkonen LitT Arja Sääkslahti 2. Tiedekuntaneuvosto nimeää asiantuntijoiksi - emeritaprofessori Leena Ahon - professori Kari Uusikylän ja - professori Lauri Laakson edellyttäen, että hakijoilla ei ole huomautettavaa asiantuntijoiden valintaa vastaan. Mikäli hakijoilla on huomautettavaa, käsitellään asia uudelleen tiedekuntaneuvostossa.

5 5 Päätettiin esittelyn mukaisesti. 5 Tiedekuntaneuvoston täydentäminen Ylioppilaskunta on täydennysvaaleilla ja valinnut puuttuvat tiedekuntaneuvoston opiskelijajäsenet: Varsinainen jäsen Kajaani Helle Emilia Niemiaho Maija-Liisa Oulu Isopahkala Sanna Varajäsen Kettu Petri Annala Petri Rinkinen Anna-Kaisa Todetaan ylioppilaskunnan valinnat opiskelijajäseniksi. Esittelyn mukaisesti. 6 Tutkimuksen laadunhallintajärjestelmän kehittäminen ja tutkimuksen arvioinnin toteuttaminen tiedekunnassa Kasvatustieteiden tiedekunta on tulossopimuksessaan v sitoutunut tutkimuksen arviointiprosessin käynnistämiseen v alussa. Myös opetusministeriön tulossopimusohjeissa korostetaan tieteellisen tutkimuksen laatua ja vaikuttavuutta sekä edellytetään yliopistojen toteuttavan kaikkia toimintoja kattavan laadunhallintajärjestelmän. Toiminnan toteuttamista varten on tarpeen asettaa työryhmä, johon kuuluu tutkimuksen ja jatko-opiskelun kannalta keskeisiä henkilöitä molemmista yksiköistä. Työryhmä voi aloittaa työskentelynsä mahdollisimman pian ja valmistella aluksi arviointisuunnitelman, aikataulun ja budjetin. Yliopiston rahanjaossa tiedekunnalle osoitettiin tutkimustoiminnan edellytysten parantamiseen ja tutkijakoulujen kehittämiseen Työryhmän varsinaiset tehtävät ovat vastata tiedekunnassa vuonna toteutettavan tutkimuksen arvioinnin toteutuksesta laatia arviointikriteerit ja ohjeet yksiköissä toteutettavaa tutkimuksen itsearviointia sekä ulkopuolista riippumatonta arviointia varten raportoida tutkimuksen arvioinnin tulokset ja tehdä ehdotuksia tiedekunnan tutkimustoiminnan kehittämiseksi laatia ehdotus tutkimuksen laadunhallintajärjestelmäksi tiedekunnassa Työryhmä voi myös itse tarkentaa tehtäväkuvaansa.

6 6 Asetetaan seuraava työryhmä toteuttamaan edellä todettua tehtävää. Leena Syrjälä, puheenjohtaja Pentti Hakkarainen Eija Heikkinen Juhani Suortti Eija Arposalo Sanna Järvelä Eva Raudasoja Kalle Reinikainen Ari Sutinen Asetettiin seuraava työryhmä toteuttamaan edellä todettua tehtävää. Leena Syrjälä, puheenjohtaja Pentti Hakkarainen Eija Heikkinen Juhani Suortti Eija Arposalo Sanna Järvelä Eva Raudasoja Kalle Reinikainen Ari Sutinen Markku Varis 7 Yliopiston lausuntopyyntö yliopiston sisäisen opettajankoulutuksen profilointiehdotuksesta Kehitysjohtaja Paavo Sippola on pyytänyt lausunnot tiedekunnilta mennessä. Liitteenä profilointiehdotus lähetekirjeineen. Tiedekunta käy lähetekeskustelun ehdotuksesta ja lausunnon antamisesta. Päätettiin pyytää yksiköiden lausunnot tiedekuntaan mennessä. Lisäksi dekaani nimeää työryhmän laatimaan tiedekunnan lausuntoluonnoksen tiedekuntaneuvoston käsittelyyn Tiedekuntien kuuleminen vararehtoreiden valinnassa Yliopistolain 13 :n mukaan yliopistossa voi olla yksi tai useampia vararehtoreita sen mukaan kuin hallitus päättää. Nykyisellään Oulun yliopistossa on kolme vararehtoria. Yliopiston hallintojohtosäännössä on määrätty vararehtoreiden tehtävistä ja valinnasta mm. seuraavaa: 15 Rehtorin ollessa estynyt hänen tehtäviään hoitaa ensimmäinen vararehtori ja tämänkin ollessa estynyt toinen tai kolmas vararehtori mainitussa järjestyksessä. (HA 13/2001)

7 7 Rehtori on vapautettu vakinaiseen virkaansa kuuluvista tehtävistä, samoin vararehtori rehtorin tehtäviä hoitaessaan. 17 Vararehtorin tulee olla yliopiston professorin virkaan nimitetty henkilö. Sillä, joka on ollut rehtorina edellisen toimikauden, on oikeus kieltäytyä ehdokkuudesta rehtorin tai vararehtorin tehtävään. Vaalikollegio voi hyväksyä muunkin syyn kieltäytymiseen. 18 a (HA 12/2006) Vararehtorit määrää tehtäviinsä rehtorin esityksestä yliopiston hallitus rehtorin toimikautta vastaavaksi ajaksi. Ennen esityksen tekoa rehtori kuulee yliopiston tiedekuntia, erillisiä laitoksia sekä tutkimuksen painoaloja. Rehtorin ja vararehtorien valinnassa pyritään siihen, että yliopiston eri tieteenalat tulevat mahdollisimman tasapuolisesti edustetuiksi. 18 b (HA 12/2006) Vararehtorit avustavat rehtoria tämän tehtävissä. Vararehtoreille voidaan osoittaa opetukseen, tutkimukseen tai muihin yliopiston toimintoihin liittyviä tehtäviä siten kuin yliopiston hallitus valinnan yhteydessä rehtorin esityksestä päättää. Tarkemmasta tehtävien ja päätösvallan jakamisesta rehtorin ja vararehtorien kesken päättää rehtori. Yliopiston hallitus on päättänyt kokouksessaan , että yliopistoon valitaan edelleen kolme vararehtoria ja käynyt periaatekeskustelun vararehtoreiden tehtäväalueista ja päättänyt alustavasti -tiede ja tutkimus - opetus, koulutus, opiskelija-asiat - talous ja toimitilat, henkilöstöpolitiikka Tiedekuntia, erillisiä laitoksia sekä painoaloja on pyydetty esittämään kannanottonsa vararehtoreiden valinnasta ja tekemään mahdolliset esityksensä valittavista vararehtoreista mennessä. Tiedekuntaneuvosto keskustelee vararehtoreiden valinnasta ja tekee tiedekunnan esityksen. Keskustelua vararehtoreiden valinnasta jatketaan. Ylimääräinen tiedekuntaneuvoston kokous pidetään torstaina klo Kansainvälisyyskasvatuksen asema tiedekunnassa Kansainvälisen koulutuksen merkitys ja kehittäminen on noussut esille viime vuosina voimakkaasti opetusministeriön ja Oulun yliopiston tulossopimuksissa sekä opetusministeriön asettaman työryhmän raportissa (2006:4) Kansainvälisyyskasvatus Ehdotus kansalliseksi kansainvälisyyskasvatuksen toimenpideohjelmaksi.

8 8 Raportissa tarkastellaan kansainvälisyyskasvatusta jatkumona varhaiskasvatuksesta ammatilliseen koulutukseen ja korkeakouluihin. Siinä ehdotetaan myös, että Suomeen perustetaan alan professuuri yliopistoon, jolla on siihen valmiutta. Samoin kiinnitetään erityistä huomiota siihen, että kansainvälisyyskasvatus saatettaisiin osaksi opettajankoulutuslaitosten opetussuunnitelmia ensin pilottikokeiluna muutamassa opettajankoulutus-laitoksessa ja myöhemmin kauttaaltaan. Myös ministeri Kalliomäki totesi muistion luovutustilaisuudessa, että kansainvälisyyskasvatus on tärkeä osa opetusta kaikilla koulutusasteilla päiväkodeista korkeakouluihin ja että se tulisi ymmärtää nykyistä laajemmin. Kasvatustieteiden ja opettajankoulutuksen yksikkö ja tiedekunta ovat toiminnallaan osoittaneet jo yli kymmenen vuoden ajan vahvasti sitoutuneensa kansainvälisyyskasvatukseen sekä koulutuksessa että tutkimuksessa. Oulun yliopisto, opetusministeriö ja Suomen Akatemia ovat tukeneet tätä toimintaa. Kasvatustieteiden ja opettajankoulutuksen yksikössä ovat kansainvälisyyskasvatuksen koulutusvastuut varsin laajat: Master of Education -koulutus, Education and Globalisation maisteriohjelma sekä varsin pitkällä oleva Joint Master s in Education, Development, Globalisation and Ethics ohjelman valmistelu ja mahdollinen toteutus. Samoin tutkimustoiminta ja vastuu sen edistymisestä on tällä alueella varsin merkittävä. Tiedekunta keskustelee kansainvälisyyskasvatuksen asemasta tiedekunnassa ja mahdollisen professuurin, kasvatustiede, kansainvälisyyskasvatus perustamisesta Asetetaan virantäyttötyöryhmä: dekaani Pauli Siljander (pj.) professori Leena Syrjälä professori Riitta-Liisa Korkeamäki lehtori Gordon Roberts rehtori Viljo Vänskä opiskelija Jaana Pesonen hallintopäällikkö Mikko Isohanni valmistelemaan kasvatustieteen, kansainvälisyyskasvatuksen professorin viran perustamista ja viran täyttämistä kutsusta kolmen vuoden määräajaksi. Päätettiin esittelyn mukaisesti. 10 Oulun yliopiston strategiaprosessi v Oulun yliopiston hallitus on käynnistänyt vuoden alussa strategiaprosessin, jossa yliopiston strategia ajantasaistetaan ja pyritään konkretisoimaan toiminnaksi. Hallituksen seminaarissa on sovittu, että tiedeyhteisö, tiedekunnat osallistuvat strategiatyöhön oheisen liitteen mukaisesti.

9 pidettiin yliopiston johdon, dekaanien ja hallintopäälliköiden strategiatyöpaja, jonka pohjalta syntyi liitteenä oleva muistio ja kysymyksiä tiedekunnille. 9 Tiedekuntien vastaukset ja ehdotukset käsitellään hallituksen strategiaseminaarissa Asetetaan työryhmä dekaani Pauli Siljander (pj.) varadekaani Pentti Hakkarainen johtaja Riitta-Liisa Korkeamäki johtaja Juhani Suortti professori Leena Syrjälä opintoasiainpäällikkö Eva Maria Raudasoja hallintopäällikkö Mikko Isohanni valmistelemaan tiedekunnan vastaukset ja ehdotukset strategiaprosessiin. Päätettiin esittelyn mukaisesti. Opintoasiainpäällikön esittelemät asiat B 1 Esitarkastajien määrääminen FM Timo Karjalaisen väitöskirjaksi tarkoittamalle tutkimukselle FM Timo Karjalainen on pyytänyt tiedekuntaneuvostoa nimeämään esitarkastajat hänen väitöskirjaksi tarkoittamalleen tutkimukselle The Environment in Contexts: Environmental Concern in the Komi Republic (Russia)". Oulun yliopiston opetuksesta ja opiskelijoista annetun johtosäännön 16 :n mukaisesti tiedekuntaneuvosto määrää väitöskirjojen esitarkastajat. Näiden esteellisyydestä on voimassa, mitä hallintomenettelylain (598/82) 10 :ssä määrätään. Tiedekunnan pysyväismääräysten mukaan tiedekuntaneuvosto määrää väitöskirjaksi tarkoitetulle tutkimukselle vähintään kaksi esitarkastajaa, joiden tulee kolmen kuukauden kuluessa tehtävän saamisesta antaa yhdessä tai erikseen perusteltu kirjallinen lausunto, jossa ehdotetaan painatusluvan myöntämistä tai sen epäämistä. Tiedekuntaneuvosto päättää painatusluvan myöntämisestä em. tarkastajien lausunnon perusteella. Tiedekunnan pysyväismääräysten mukaan tutkimus käsitellään jatkotutkimusseminaarissa ennen varsinaista tarkastusta. Karjalainen tutkimus on käsitelty seminaarissa Tiedekuntaneuvosto päättää esitarkastajista kokouksessa käytävän keskustelun jälkeen. Tiedekuntaneuvosto päätti tiedustella esitarkastajiksi professori Ilmo Massaa

10 10 (Helsingin yliopisto) ja johtaja, professori Markku Kivistä (Aleksanteri-instituutti). 2 Jatkokäsittelyssä esitarkastajien määrääminen YTM Leevi Karsikkaan väitöskirjaksi tarkoittamalle tutkimukselle Tiedekuntaneuvosto jätti kokouksessaan asian pöydälle. YTM Leevi Karsikas on pyytänyt tiedekuntaneuvostoa nimeämään esitarkastajat hänen väitöskirjaksi tarkoittamalleen tutkimukselle Metsästyksen ongelmapuhe". Oulun yliopiston opetuksesta ja opiskelijoista annetun johtosäännön 16 :n mukaisesti tiedekuntaneuvosto määrää väitöskirjojen esitarkastajat. Näiden esteellisyydestä on voimassa, mitä hallintomenettelylain (598/82) 10 :ssä määrätään. Tiedekunnan pysyväismääräysten mukaan tiedekuntaneuvosto määrää väitöskirjaksi tarkoitetulle tutkimukselle vähintään kaksi esitarkastajaa, joiden tulee kolmen kuukauden kuluessa tehtävän saamisesta antaa yhdessä tai erikseen perusteltu kirjallinen lausunto, jossa ehdotetaan painatusluvan myöntämistä tai sen epäämistä. Tiedekuntaneuvosto päättää painatusluvan myöntämisestä em. tarkastajien lausunnon perusteella. Tiedekunnan pysyväismääräysten mukaan tutkimus käsitellään jatkotutkimusseminaarissa ennen varsinaista tarkastusta. Karsikkaan tutkimus on käsitelty seminaarissa Tiedekuntaneuvosto päättää esitarkastajista kokouksessa käytävän keskustelun jälkeen. Tiedekuntaneuvosto päätti tiedustella esitarkastajiksi professori Pertti Rannikkoa (Joensuun yliopisto) ja professori Esa Konttista (Jyväskylän yliopisto). 3 Jatkokoulutustyöryhmän nimeäminen Yliopiston hallituksen antamien väittelyohjeiden mukaan joka tiedekunnassa on jatkokoulutustyöryhmä, joka on joko tiedekunnan erikseen nimeämä tai tiedekuntaneuvosto. Jatkokoulutustyöryhmän tehtävänä on seurata väitöskirjahankkeiden edistymistä ja toimia jatko-opiskelijan ja ohjaajan tukena sekä auttaa mahdollisissa ristiriita- ja ongelmatilanteissa. Jatkokoulutustyöryhmä voi tarvittaessa nimetä väitöskirjatyöntekijälle suppean tukiryhmän, johon voi kuulua myös lähitieteen edustaja (-jia). Tukiryhmän tehtävänä on myös ongelmien ilmetessä etsiä niihin ratkaisua. Jatkokoulutustyöryhmän tehtävänä on edellä mainittujen hallituksen päätöksen mukaisten tehtävien lisäksi valmistelevasti käsitellä jatko-opintohakemukset, opetussuunnitelmat ja muut jatko-opintoihin liittyvät asiat. Jatkokoulutustyöryhmä on esittänyt nimettäväksi työryhmän kokoonpanon vuosille seuraavasti: dekaani Pauli Siljander, varadekaani Pentti Hakkarainen, professori Leena Syrjälä, professori Hannu Soini, professori Maija Fredrikson,

11 professori Juhani Suortti ja professori Sanna Järvelä Hyväksytään jatkokoulutustyöryhmän tehtävät esitetyn mukaisesti. 2. Nimetään jatkokoulutustyöryhmän kokoonpano vuosille esitetyn mukaisesti Jätetään pöydälle. Nykyinen jatkokoulutustyöryhmä toimii uuden työryhmän nimeämiseen saakka. Esittelyn mukaisesti 4 Perusopetuksessa opetettavien aineiden ja aihekokonaisuuksien monialaisten opintojen (60 op) ja musiikkikasvatuksen sivuaineen (musiikin opetettavan aineen opinnot 75 op) vuoden 2006 opiskelijavalintaperusteet Lapin yliopiston kuvataidekasvatuksen koulutusohjelman opiskelijoille Oulun yliopiston tutkinnoista, opetuksesta ja opiskelijoista annetun johtosäännön 1 :n mukaan tiedekuntaneuvosto päättää tiedekuntakohtaisista opiskelijavalintaperusteista. Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan ja Oulun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan välillä on solmittu yhteistyösopimukset opiskelijavaihdosta. Sopimusten mukaan kasvatustieteiden ja opettajankoulutuksen yksikköön voidaan hyväksyä 1-3 kuvataidekasvatuksen koulutusohjelman opiskelijaa suorittamaan luokanopettajan kelpoisuuteen kuuluvat perusopetuksessa opetettavien aineiden ja aihekokonaisuuksien monialaiset opinnot (60 opintopistettä) ja 1-2 kuvataidekasvatuksen koulutusohjelman opiskelijaa suorittamaan musiikkikasvatuksen perus- ja aineopinnot. Musiikkikasvatuksen opintoihin hyväksytyt saavat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) 5 :n mukaisen aineenopettajan kelpoisuuden perusopetukseen. Vastaavasti Lapin yliopiston kuvataidekasvatuksen koulutusohjelmaan voidaan hyväksyä 1-3 kasvatustieteiden ja opettajankoulutuksen yksikön luokanopettajan koulutuksessa kuvataiteen 15 opintoviikon (25 op) sivuaineopintoja suorittanutta opiskelijaa suorittamaan kuvataiteen aineopinnot ja 1-2 musiikkikasvatuksen koulutuksen opiskelijaa suorittamaan kuvataiteen perus- ja aineopinnot. Koulutukseen hyväksytyt saavat aineenopettajan kelpoisuuden perusopetukseen. Liitteinä yksikön neuvoston hyväksymät esitykset valintaperusteiksi perusopetuksessa opetettavien aineiden ja aihekokonaisuuksien monialaisiin opintoihin ja musiikkikasvatuksen sivuaineopintoihin. 1. Hyväksytään perusopetuksessa opetettavien aineiden ja aihekokonaisuuksien monialaisten opintojen opiskelijavalintaperusteet vuodelle 2006 liitteen mukaisesti.

12 12 2. Hyväksytään musiikkikasvatuksen sivuaineen (75 op) opiskelijavalintaperusteet vuodelle 2006 liitteen mukaisesti Esittelyn mukaisesti. Valtuutettiin tiedekunnan kanslia tekemään mahdolliset tekniset tarkistukset valintaperusteisiin. 5 Lapin lääninhallituksen rahoituksella toteutettavien musiikkikasvatuksen aineopintojen (50 op) opiskelijavalintaperusteet Oulun yliopiston tutkinnoista, opetuksesta ja opiskelijoista annetun johtosäännön 1 :n mukaan tiedekuntaneuvosto päättää tiedekuntakohtaisista opiskelijavalintaperusteista. Lapin opettajien pätevöittämiskoulutus, (PÄTE)-hanke, on saanut rahoituksen Lapin lääninhallitukselta. Koulutusyhteistyö koskee Oulun yliopiston ja Lapin yliopiston välillä musiikkikasvatuksen aineopintojen (50op) järjestämistä Lapin läänin luokanopettajien täydennyskoulutukseksi. Koulutus on tarkoitus järjestää Lapin yliopistossa syksystä 2006 alkaen. Aineopintojen opetussuunnitelma noudattaa Oulun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnassa hyväksyttyjä musiikin opetettavan aineen opintojen (75op) tutkintovaatimuksia. Hakumenettely ja valintaperusteet suunnitellaan yhteistyössä sopijapuolten kesken ja hyväksytään molemmissa tiedekunnissa. Yhteistyösopimusta valmistellaan edelleen kummankin sopijapuolen valmisteluelimissä. Liitteenä yksikön neuvoston hyväksymä esitys musiikkikasvatuksen aineopintojen (50 op) valintaperusteiksi mahdollista yhteistyösopimuksella toteutettavaa koulutusta varten. Hyväksytään opiskelijavalintaperusteet mahdollista yhteistyösopimuksella toteutettavaa koulutusta varten liitteen mukaisesti. Esittelyn mukaisesti. Valtuutettiin tiedekunnan kanslia tekemään mahdolliset tekniset tarkistukset valintaperusteisiin.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2007 Aika Tiistaina 22.5.2007 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Opintoasiainpäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO Kokous 3/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto Kokous nro 3/2000 tiistaina 21.3.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija, dekaani, professori Suortti Juhani,

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2008 Aika Tiistaina 1.4.2008 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2002 Aika Tiistaina 10.09.2002 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2005 Aika Tiistaina 29.11.2005 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 7/2010 maanantaina klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 7/2010 maanantaina klo (KTK314) KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Juuso, Hannu, lehtori Sitomaniemi-San Johanna, jatko-opiskelija 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/004 Aika Tiistaina 16.3.004 klo 1.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 8/2010 tiistaina klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 8/2010 tiistaina klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 42 :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty 12.8.2010.

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2009 Aika Tiistaina 31.3.2009 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2005 Aika Tiistaina 15.3.2005 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 4/2010 tiistaina klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 4/2010 tiistaina klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 42 :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty 15.4.2010.

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2007 Aika Tiistaina 2.10.2007 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/19.03.2002 Hallintopäällikön esittelemät asiat A A 11/2002 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2007 Aika Tiistaina 6.2.2007 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

FT Pirkko Raudaskoski piti dosentuurin hakuun liittyvän näyteluennon klo 12.15

FT Pirkko Raudaskoski piti dosentuurin hakuun liittyvän näyteluennon klo 12.15 OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/19.02.2002 FT Pirkko Raudaskoski piti dosentuurin hakuun liittyvän näyteluennon klo 12.15 Hallintopäällikön

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 7/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 7/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 7/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto Kokous nro 7/2000 tiistaina 29.08.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija, dekaani, professori

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2011

TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2011 LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2011 Aika Paikka tiistaina 15.2.2011 klo 13.15 alkaen luonnontieteellisen tiedekunnan kokoushuone YL136-1 Käsiteltävät asiat Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 9/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto Kokous nro 9/2000 tiistaina 24.10.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija, dekaani, professori Suortti

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 3/2010 tiistaina klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 3/2010 tiistaina klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 42 :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty 17.3.2010.

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/009 Aika Tiistaina 1.5.009 klo 1.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY01) Hallintopäällikön

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 10/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Mikko Isohanni, puh Tiedekuntaneuvosto

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 10/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Mikko Isohanni, puh Tiedekuntaneuvosto OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 10/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Mikko Isohanni, puh. 553 3606 Tiedekuntaneuvosto Kokous nro 10/2000 tiistaina 07.11.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija,

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/16.04.2002 Hallintopäällikön esittelemät asiat A A 17/2002 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA A 15/11 Laila Kuhalampi, puh. (553)2005 sähköposti Laila.Kuhalampi@oulu.fi

TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA A 15/11 Laila Kuhalampi, puh. (553)2005 sähköposti Laila.Kuhalampi@oulu.fi Tiedekuntaneuvosto 7/11 27.9.2011 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTA A A 15/11 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 16/11 2 Yliopiston toiminnan ja talouden suunnittelun aikataulu A 17/11 3 Teknillisen tiedekunnan

Lisätiedot

Kokouksen 12 / 2009 asialista

Kokouksen 12 / 2009 asialista Kokouksen 12 / 2009 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Kasvatustieteiden tiedekunnan esitys yliopiston rehtorille dekaanin nimeämisestä 4. Esitys lisäjäsenten määräämiseksi

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 4/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 4/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA kokouksesta 4/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto Kokous nro 4/2000 tiistaina 18.4.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija, dekaani, professori

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2007

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2007 OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2007 Aika Tiistaina 13.11.2007 klo 10.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania salissa KTK 108 (1. krs) Hallintopäällikön

Lisätiedot

A 3/ Tiedekunnan edustajan nimeäminen yliopiston tasa-arvotoimikuntaan. A 4/ Tiedekunnan lausunto CISDE-tutkimuskeskuksen perustamisesta

A 3/ Tiedekunnan edustajan nimeäminen yliopiston tasa-arvotoimikuntaan. A 4/ Tiedekunnan lausunto CISDE-tutkimuskeskuksen perustamisesta OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A1 / 2007 Tiedekuntaneuvosto Kokous 16.1.2007 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTAT A 1 A 4 A 1/2007 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 2/2007 2 Ilmoitusasiat A 3/2007 3 Tiedekunnan edustajan

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJAT Kokous nro 8/2000 tiistaina 26.09.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija, dekaani, professori Suortti Juhani,

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2006 Aika Keskiviikkona 25.1.2006 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania Sali KTK108 (1. krs. alkuopetus)

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 9/2010 tiistaina klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 9/2010 tiistaina klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 42 :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty 12.8.2010.

Lisätiedot

B108/1999 Tarkastajien nimeäminen FL Kaarina Isokankaan väitöskirjaksi tarkoittamalle tutkimukselle

B108/1999 Tarkastajien nimeäminen FL Kaarina Isokankaan väitöskirjaksi tarkoittamalle tutkimukselle OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Juhani Lehtimäki, puh. 553 3605 Kokous nro 14/99 tiistaina 2.11.1999 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Luukkonen Jaakko, dekaani, professori Suortti Juhani,

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 8/2011 tiistaina klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 8/2011 tiistaina klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Päätös Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 42 :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty 11.8.2011.

Lisätiedot

tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöpäällikkö

tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöpäällikkö Kokouksen sihteeri Helena Juntunen KOKOUSKUTSU gsm 040 4844 111 Privatel 83 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 9.12.2009 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 65-68 :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön 65-68 :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2006 Aika Tiistaina 14.3.2006 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSEN PÖYTÄ- KIRJA Kokous: Keskiviikko klo 12:00 13:00 Paikka YN330

TIEDEKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSEN PÖYTÄ- KIRJA Kokous: Keskiviikko klo 12:00 13:00 Paikka YN330 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON 1.1.2018 31.12.2021 JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSEN PÖYTÄ- KIRJA Kokous: Keskiviikko 22.11.2017 klo 12:00 13:00 Paikka YN330

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 12/2008 Aika Tiistaina 16.12.2008 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Suunnittelijan

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2002

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2002 OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2002 Aika Tiistaina 01.10.2002 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2009 Aika Tiistaina 21.4.2009 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A10 / A 30/ FT Jyrki Mannisen dosentuuriasia; asiantuntijaehdotus

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A10 / A 30/ FT Jyrki Mannisen dosentuuriasia; asiantuntijaehdotus OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A10 / 2010 Pertti Tikkanen Akateeminen arviointiryhmä Kokous 1.11.2010 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTAT A 29 A 30 A 29/2010 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 30/2010 2 FT Jyrki

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2004 Aika KESKIVIIKKONA 8.9.2004 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2002 Aika Tiistaina 28.05.2002 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2009 Aika Tiistaina 27.1.2009 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Tiedekuntasihteerin

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 11/2008 Aika Tiistaina 18.11.2008 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2006 Aika Tiistaina 26.9.2006 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012

TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012 LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012 Aika Paikka torstaina 11.10.2012 klo 14.15 alkaen Luonnontieteellisen tiedekunnan kokoushuone YL136-1 Käsiteltävät asiat Hallintopäällikön

Lisätiedot

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja

Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous /08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous 28.5.2008 6/08 Asialista: Lista nro 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Oikeustieteiden tiedekunnan dekaanin

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A6 / 2010

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A6 / 2010 OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A6 / 2010 Tiedekuntaneuvosto Kokous 25.8.2010 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTAT A 21 A 23 A 21/2010 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 22/2010 2 Ilmoitusasiat A 23/2010 3 Toiminta-

Lisätiedot

Säännökset tiedekuntaneuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön :issä.

Säännökset tiedekuntaneuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2010 Aika Tiistaina 11.5.2010 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania kokoushuone KTK314 KOKOUS VIDEONEUVOTTELUNA

Lisätiedot

Sihteerinä ja pöytäkirjanpitäjänä Hallintopäällikkö Matti Pylvänäinen, ,

Sihteerinä ja pöytäkirjanpitäjänä Hallintopäällikkö Matti Pylvänäinen, , JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 9/2013 Kokous: Keskiviikko 16.10.2013 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 5 (FL226) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA A 7/12 Laila Kuhalampi, puh. (0294 48)2005 sähköposti Laila.Kuhalampi@oulu.fi

TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA A 7/12 Laila Kuhalampi, puh. (0294 48)2005 sähköposti Laila.Kuhalampi@oulu.fi Tiedekuntaneuvosto 3/12 2.10.2012 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTA A A 7/12 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 8/12 2 Yliopiston toiminnan ja talouden suunnittelun aikataulu A 9/12 3 Teknillisen tiedekunnan

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2009 Aika Tiistaina 15.9.2009 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone YY301 Hallintopäällikön

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A5 / A 18/ FT Juha Ridanpään dosentuuriasia; tieteellinen pätevyys

OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A5 / A 18/ FT Juha Ridanpään dosentuuriasia; tieteellinen pätevyys OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A5 / 2010 Akateeminen arviointiryhmä Kokous 28.5.2010 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTAT A 17 A 18 A 17/2010 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 18/2010 2 FT Juha Ridanpään dosentuuriasia;

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 11/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 11/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 11/2000 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto Kokous nro 11/2000 maanantaina 20.11.2000 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Fredrikson Maija, dekaani, professori Suortti

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA C 7/99 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Juhani Lehtimäki, puh

OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA C 7/99 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Juhani Lehtimäki, puh OULUN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA C 7/99 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Juhani Lehtimäki, puh. 5533605 Kokous nro 10/99 tiistaina 31.8.1999 klo 12.15 Lauriala Anneli, professori (ryhmä II) Karppanen Irene, kirjastosihteeri

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011 Kokous: Keskiviikko 26.1.2011 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 4 (FL227) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2007 Aika Tiistaina 12.6.2007 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

A 50/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus A 51/ Ilmoitusasiat A 52/ Tasa-arvotoimikunnan nimeäminen kaudelle

A 50/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus A 51/ Ilmoitusasiat A 52/ Tasa-arvotoimikunnan nimeäminen kaudelle OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 12/2009 Aika Tiistaina 15.12.2009 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone YY301 Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2004 Aika Tiistaina 17.2.2004 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 10/2006 Aika Tiistaina 31.10.2006 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/ Futura-rakennuksen neuvotteluhuone F110/SOKL A130 (videoneuvottelu)

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/ Futura-rakennuksen neuvotteluhuone F110/SOKL A130 (videoneuvottelu) Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 3/2017 1 16.03.2017 Filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvosto Aika 16.03.2017, 10:15-11:02 Paikka Futura-rakennuksen neuvotteluhuone F110/SOKL A130 (videoneuvottelu) Osallistujat

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2003 Aika Tiistaina 18.02.2003 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2005 Aika Tiistaina 19.4.2005 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 10/2010 tiistaina klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 10/2010 tiistaina klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 42 :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty 7.10.2010.

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaalikokous

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaalikokous Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaalikokous 11.6.2008 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunnan dekaanin ja varadekaanin

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2007 Aika Tiistaina 4.12.2007 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Opintoasiainpäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2004 Aika Tiistaina 12.10.2004 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

Oikeustieteiden tiedekuntaneuvoston jäsenille

Oikeustieteiden tiedekuntaneuvoston jäsenille Oikeustieteiden tiedekuntaneuvoston jäsenille Oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto kokoontuu valitsemaan dekaanin keskiviikkona 14.12.2011 klo 9.00 oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa

Lisätiedot

A 11/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus A 12/ Ilmoitusasiat A 13/ Tiedekunnan tutkimus- ja koulutustoimikuntien täydentäminen

A 11/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus A 12/ Ilmoitusasiat A 13/ Tiedekunnan tutkimus- ja koulutustoimikuntien täydentäminen OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2010 Aika Tiistaina 13.4.2010 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone YY301 Hallintopäällikön

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2004 Aika Tiistaina 18.5.2004 klo 12.15 Paikka Kajaanin opettajankoulutusyksikkö Päärakennuksen opettajainhuone

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 10/2008 Aika Tiistaina 14.10.2008 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2012

TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2012 LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2012 Aika Paikka tiistaina 31.1.2012 klo 13.15 alkaen luonnontieteellisen tiedekunnan kokoushuone YL136-1 Käsiteltävät asiat Hallintopäällikön

Lisätiedot

Oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenille. Dekaani, professori Matti Niemivuo siirtyy eläkkeelle 1.11.2013 lukien.

Oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenille. Dekaani, professori Matti Niemivuo siirtyy eläkkeelle 1.11.2013 lukien. Oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenille Oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto kokoontuu valitsemaan dekaanin tiistaina 24.9.2013 klo 8.15 oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteiden tiedekunta Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaali

Yhteiskuntatieteiden tiedekunta Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaali Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaali ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan dekaanin vaali 3. Muut asiat Tiedekuntaneuvosto Kokous Dekaanin vaalikokous Hallintopäällikkö

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Koulutustoimikunta. Kokous 10/2012 maanantaina 26.11.2012 klo 12.00 (KTK219) Käsiteltävät asiat:

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Koulutustoimikunta. Kokous 10/2012 maanantaina 26.11.2012 klo 12.00 (KTK219) Käsiteltävät asiat: Käsiteltävät asiat: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen 3 Ilmoitusasiat 4 Erityisopettajan kelpoisuuden tuottavien opintojen tarjoaminen ennen vuotta

Lisätiedot

Kasvatustieteiden tiedekuntaneuvoston jäsenille

Kasvatustieteiden tiedekuntaneuvoston jäsenille neuvoston jäsenille Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto kokoontuu valitsemaan dekaanin ja varadekaanin keskiviikkona 18.6.2008 klo 13.15. Kokouspaikkana on hallituksen kokoushuone, Yliopistonkatu

Lisätiedot

Ortodontian professorin tehtävä (32038 UEF): tehtäväseloste

Ortodontian professorin tehtävä (32038 UEF): tehtäväseloste Ortodontian professorin tehtävä (32038 UEF): tehtäväseloste Terveystieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto käsitellyt selosteen kokouksessaan 25.3.2015. 1. Tehtävän ala, tehtävämääritys sekä tehtävän

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 3/2011 tiistaina klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 3/2011 tiistaina klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 42 :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty 4.3.2011.

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2009 Aika Tiistaina 1.9.2009 klo 13.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone YY301 Hallintopäällikön

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2011

TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2011 LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2011 Aika Paikka torstaina 15.12.2011 klo 13.15 alkaen luonnontieteellisen tiedekunnan kokoushuone YL136-1 Käsiteltävät asiat Hallintopäällikön

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 7/2017 Kokous: Keskiviikko 23.8.2017 klo 9.00 Paikka YN330 Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen varajäsen: Läsnä:

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2011

TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2011 LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2011 Aika Paikka tiistaina 18.10.2011 klo 13.15 alkaen luonnontieteellisen tiedekunnan kokoushuone YL136-1 Käsiteltävät asiat Hallintopäällikön

Lisätiedot

Lastenpsykiatrian professorin/apulaisprofessorin (tenure track) osa-aikainen (50%) tehtävä: tehtäväntäyttöseloste

Lastenpsykiatrian professorin/apulaisprofessorin (tenure track) osa-aikainen (50%) tehtävä: tehtäväntäyttöseloste Lastenpsykiatrian professorin/apulaisprofessorin (tenure track) osa-aikainen (50%) tehtävä: tehtäväntäyttöseloste Terveystieteiden tiedekunnan dekaani on hyväksynyt selosteen 19.9.2018 tiedekuntaneuvostoa

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3/2012 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 14.1.2016 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 20.1. klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa, Yliopistonkatu

Lisätiedot

B 14/11 2 Vuoden 2012 kansainvälisten hakujen valmistelu: kv-maisteriohjelmien valintaperusteet

B 14/11 2 Vuoden 2012 kansainvälisten hakujen valmistelu: kv-maisteriohjelmien valintaperusteet Tiedekuntaneuvosto 5/11 23.5.2011 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTA A A 11/11 1 Kokouksen päätösvaltaisuus OPINTOASIAINPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTA B B 13/11 1 Oulun yliopiston teknillisen tiedekunnan tutkintosääntö

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4 Opintosuorituksia koskevan johtosäännön muutos. 6 Lapin yliopiston tilinpäätösasiakirjat vuodelta 2007

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4 Opintosuorituksia koskevan johtosäännön muutos. 6 Lapin yliopiston tilinpäätösasiakirjat vuodelta 2007 HALLITUS Kokous 2/08 ASIALISTA 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Ilmoitusasiat 3 Hallintotieteen yliopistonlehtorin virka 4 Opintosuorituksia koskevan johtosäännön muutos 5 Edustajan nimeäminen

Lisätiedot

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä.

Säännökset neuvoston koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston hallintojohtosäännön :issä. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2005 Aika Tiistaina 15.2.2005 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous

KUTSU Tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet. Tiedekuntaneuvoston kokous KUTSU n jäsenet ja varajäsenet n kokous Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto kokoontuu valitsemaan tiedekunnalle dekaanin keskiviikkona 10. tammikuuta 2018 klo 9.00 tiedekunnan kokoushuoneessa,

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 11/2011 keskiviikkona klo (KTK314)

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tutkimustoimikunta. Kokous 11/2011 keskiviikkona klo (KTK314) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Säännökset hallintoelimen koolle kutsumisesta ja päätösvaltaisuudesta ovat Oulun yliopiston johtosäännön 41 42 :issä. Kutsu kokoukseen on lähetetty 17.10.2011.

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet

KOKOUSKUTSU Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet KOKOUSKUTSU 24.11.2011 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet, lisäjäsenet ja varajäsenet Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto pitää seuraavan kokouksensa

Lisätiedot

Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Dekaanin päätös 1 (6) Tehtäväseloste ELINTARVIKEKEMIAN PROFESSORI Tehtävä ja sen sijoittuminen Turun yliopiston Matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa on haettavana Elintarvikekemian professorin

Lisätiedot

- VTT:n Digitalon neuvotteluhuone AP314, Vuorimiehentie 3, Otaniemi - Linnanmaa, neuvotteluhuone YY197. A 3 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

- VTT:n Digitalon neuvotteluhuone AP314, Vuorimiehentie 3, Otaniemi - Linnanmaa, neuvotteluhuone YY197. A 3 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus HALLITUS Aihe HALLITUKSEN KOKOUS nro 2/2010 Aika Tiistai 9.3.2010 kello 11.00 Paikka Asialistat - VTT:n Digitalon neuvotteluhuone AP314, Vuorimiehentie 3, Otaniemi - Linnanmaa, neuvotteluhuone YY197 Hallintojohtaja

Lisätiedot

Sisätautien professorin tehtävä (32073 UEF/vaati 8-10): tehtäväntäyttöseloste

Sisätautien professorin tehtävä (32073 UEF/vaati 8-10): tehtäväntäyttöseloste Sisätautien professorin tehtävä (32073 UEF/vaati 8-10): tehtäväntäyttöseloste Terveystieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto on käsitellyt selosteen kokouksessaan 23.11.2016. 1. Tehtävän ala, tehtävämääritys

Lisätiedot

A 13/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus A 14/ Ilmoitusasiat A 15/ Jatkokäsittelyssä kunniatohtoreiden kutsuminen

A 13/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus A 14/ Ilmoitusasiat A 15/ Jatkokäsittelyssä kunniatohtoreiden kutsuminen OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2005 Aika Tiistaina 7.6.2005 klo 12.15 Paikka Linnanmaa, Snellmania neuvotteluhuone (YY301) Hallintopäällikön

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Esitys: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi dekaani ja sihteerit. Päätös: Esityksen mukainen.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Esitys: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi dekaani ja sihteerit. Päätös: Esityksen mukainen. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kokous: Keskiviikko 23.1.2013 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 4 (FL227) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

Virantäyttöseloste Tietoliikennetekniikan professorin virka nro 457

Virantäyttöseloste Tietoliikennetekniikan professorin virka nro 457 1/5 VAASAN YLIOPISTO Virantäyttöseloste Tietoliikennetekniikan professorin virka nro 457 Virka Tietoliikennetekniikan professorin virka on perustettu Vaasan yliopiston hallituksen 16.12.2005 tekemällä

Lisätiedot

Opetus ja tutkimusneuvosto Tuula Tolppi Kokous 2/06

Opetus ja tutkimusneuvosto Tuula Tolppi Kokous 2/06 LAPIN YLIOPISTO 1 Läsnä + (pj) +Päivi Naskali(vpj) 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Lapin yliopiston johtosäännön 33 :n 2 momentin mukaan kutsu hallintoelimen kokoukseen on lähetettävä viimeistään

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kokous: Keskiviikko 18.5.2016 klo 9.00 Paikka YN330 Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen varajäsen: Läsnä:

Lisätiedot

Honkanen Päivi Ekologinen päiväkoti Tarkastajat: prof. Pentti Hakkarainen ja kielen tarkastaja Leena Raitala Päätös Hyväksyttiin.

Honkanen Päivi Ekologinen päiväkoti Tarkastajat: prof. Pentti Hakkarainen ja kielen tarkastaja Leena Raitala Päätös Hyväksyttiin. OULUN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Juhani Lehtimäki, puh. 5533605 Kokous nro 11/99 tiistaina 21.9.1999 klo 12.15 Läsnä Varsinainen jäsen Luukkonen Jaakko, dekaani, professori Suortti Juhani,

Lisätiedot