VIIKKO-OHJELMAN LUONNOS SYKSY 2015 KEVÄT 2016

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VIIKKO-OHJELMAN LUONNOS SYKSY 2015 KEVÄT 2016"

Transkriptio

1 VIIKKO-OHJELMAN LUONNOS SYKSY 2015 KEVÄT 2016 Viikko-ohjelma on melko sidottu jo Jokipatasalin ryhmien suhteen. Kaupungin koulujen vuoroja odotellessa jotkut ryhmäajankohdat ovat vielä avoimia. Ne ovat merkittyinä kohtiin Muut XXXX alustavasti sijoitetut ryhmät Maanantai (Jokipatasalilla) - Kids Dance Group klo (Miisa ja Ville) (80 ) - Easy Latin Fitness klo (Sami) (4 / kerta TAI kausikortti) - Rivitanssit klo (Maria ja Anne) (85 ) Muut maanantaille alustavasti sijoitetut ryhmät - Lasten kilpatanssin alkeet (Valssivelhot) klo (Mirko + apuohjaaja) - Sambasirkat klo (Laura ja Mirko) (90 ) Tiistai (Jokipatasalilla) - Kilpatanssin tekniikkaryhmä klo (Vaihtuvat ohjaajat) - Kilpatanssin (alkeis)jatkoryhmä klo (Laura/vaihtuvat ohjaajat) Muut tiistaille alustavasti sijoitetut ryhmät - Breakdance klo (Jarno) (85 ) - Hip Hop klo (Tinja) (80 ) Keskiviikko (Jokipatasalilla) - Latin teens klo (Onerva) (80 ) - Kuntopractise klo (Onerva, Sami/Petter) - Latin by Lazaro klo (Lazaro) (5 / kerta TAI kausikortti) Muut keskiviikolle alustavasti sijoitetut ryhmät - Latin Remix klo (Petter) (80 ) - Show-Nyky klo (Tinja) (80 )

2 Torstai (Jokipatasalilla) - Kilpatanssin alkeisryhmä klo TAI (Petter) Muut torstaille alustavasti sijoitetut ryhmät - Streetdance 12+ klo (Aivan) (80 ) - MTV klo (Aivan) (80 ) Perjantai (Jokipatasalilla) - Kilpatanssin harrasteryhmä klo TAI (Sami) (100 ) Kuukausittaiset tanssipäivät järjestetään jatkossakin n. kerran kuussa lauantaisin tai sunnuntaisin klo välillä. LUE RYHMÄKUVAUKSET ALTA!

3 RYHMIEN KUVAUKSET Kid s Dance Group (80 / syyskausi, sisältää jäsenmaksun syksylle 2015) Ryhmässä kehitetään lapsen motoriikkaa, tasapainoa, rytmiikkaa sekä oman kehon tuntemusta leikin ja tanssin avulla. Tavoitteena on puhdas liikkumisen ilo! Ryhmä sopii alle kouluikäisille lapsille noin 4 -vuotiaasta ylöspäin, sillä lapset osallistuvat ryhmään ilman vanhemman tukea. Vanhemmat pääsevät seuraamaan tuntia ohjaajan pyynnöstä pari kertaa kauden aikana. Ensimmäiseen kokoontumiseen vanhemmat ovat tervetulleita! Easy Latin Fitness (4 / kerta TAI Jokipadan kausikortti 70 MUTTA opisk./eläkel. 60 ) Ryhmässä harjoitellaan helppoja soololattarikoreografioita ja tavoitteena on ennen kaikkea hyvän liikkuvuuden ja tasapainon säilyttäminen. Lisäksi ryhmään sisältyy kehonhuoltoa tanssin kautta sekä venyttelyä. Ryhmä soveltuu kaikille aikuisille, jotka haluavat ylläpitää hyvää peruskuntoa sekä lähestyä kehonhuoltoa tekniikan ja tasapainon kautta. Ryhmä on kertamaksullinen, mutta myös kausikortin ostamalla pääsee tanssimaan koko kaudeksi. Rivitanssi (alkeet) (85 / syyskausi, sisältää jäsenmaksun syksylle 2015) Rivitanssi on hauska, mukaansatempaava sekä sosiaalinen liikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille tanssista kiinnostuneille naisille ja miehille. Rivitanssissa ei tarvitse paria, eikä tanssitaustakaan ole välttämätön. Rivitanssia tanssitaan riveissä yhtenevin tanssiliikkein, jotka toistetaan koreografiasta riippuen yhteen, kahteen tai neljään suuntaan. Rivitanssi (jatko) (85 / syyskausi, sisältää jäsenmaksun syksylle 2015) Rivitanssin jatkoryhmässä kerrataan sekä alkeiskurssilla opittua, mutta myös jotain uutta, mikä haastaa tanssijat kokeilemaan omia tanssillisia rajojaan. Mikäli sinulla on jo taustaa rivitanssista, kannattaa sinun ehdottomasti kokeilla tätä. Lasten kilpatanssin alkeet (Valssivelhot) Tästä se tanssiura alkaa Ryhmässä opetellaan kolmen vakiotanssin ja kolmen latinalaistanssin perusteet. Kurssin aikana on mahdollisuus suorittaa katselmus, jonka jälkeen aloittelijasta tulee oikea kilpatanssija sekä pääsee kilpailemaan niin usein kuin haluaa. Pari ei ole välttämätön ryhmään tullessa, mutta kauden aikana olisi hyvä etsiä tällaista aktiivisesti.

4 Lasten kilpatanssin jatko (Sambasirkat) (90 / syyskausi, sisältää jäsenmaksun syksylle 2015 sekä mahdollisuuden osallistua ammattilaisvalmentajien ryhmävalmennukseen ja kuntopractise-ryhmään) Sambasirkat ovat jo konkareita peruskuvioiden suhteen. Ryhmässä harjoitellaan perustekniikkaa, kuten hyvää tanssiasentoa sekä tanssin suuntaa. Sambasirkoissa harjoittelevat jo katselmuksen suorittaneet ja mahdollisesti kilpailukokemustakin hankkineet lapset, joiden kilpauraa ja harjoittelun tavoitteita tuetaan aktiivisesti. Kilpatanssin tekniikkaryhmä 90 minuutin pituisessa ryhmässä hiotaan ja pohditaan yhdessä myös ammattilaisvalmennuksissa saatuja tekniikkaohjeita kilpatanssin saralla. Jokainen saa osallistua ohjaamiseen. Kilpatanssin tekniikkaryhmä on tarkoitettu niille tanssijoille, joilla on jo kokemusta kisalattioilta sekä jotka ovat harjoitelleet tavoitteellisesti jo pidemmän aikaa. Kilpatanssin alkeisjatkoryhmä Ryhmässä jatketaan siitä, mihin alkeistasolla jäätiin. Hiotaan kilpatanssitekniikkaa sekä aletaan lisätä liikkeen varmuutta ja asennon kestävyyttä. Ryhmien tanssit ovat valssi, tango, quickstep, samba, cha cha ja jive. Ryhmä on tarkoitettu tanssijoille, jotka ovat jo saaneet ensikosketuksensa kilpatanssin monimuotoiseen maailmaa. Mikäli olet innokas kokeilemaan kilpatanssia, muttet ole vielä kertaakaan tanssinut, niin tutustupa kilpatanssin alkeisryhmään. Breakdance (85 / syyskausi, sisältää jäsenmaksun syksylle 2015) Hip Hop (80 / syyskausi, sisältää jäsenmaksun syksylle 2015) Latin teens (80 / syyskausi, sisältää jäsenmaksun syksylle 2015) Latin teens ryhmä on nimensä mukaisesti suunnattu nuorille, jotka haluavat harjoitella latinalaistansseja sooloversiona sekä halutessaan hioa myös esiintymistaitoja. Ryhmässä rakennetaan koreografioita hyviin nykyaikaisiin musiikkikappaleisiin sekä harjoitellaan liikkeen sujuvuutta koordinaation ja isolaation kautta. Virtasi sinulla lattariveri suonissa tai ei, tervetuloa joka tapauksessa kokeilemaan ryhmää.

5 Kuntopractise Tunnin mittainen kuntoryhmä on tarkoitettu kaikille kilpatanssijoille (aloittelijoista konkareihin), jotka haluavat ylläpitää kestävyyttä sekä kuntoa tanssiharjoittelun ohessa. Ryhmässä harjoitellaan kehonhuoltoa lihaskunnon, venyttelyn, kilpailusimulaatioiden sekä muiden sykettä vaativien liikunnallisten harjoitteiden muodossa. Kuntopractiseen sisältyy myös tasapaino- ja koordinaatioharjoituksia. Ryhmän aikana pidetään myös kaikille ohjaajille suunnattuja opetuskertoja, joista tiedotetaan tarkemmin lähempänä syksyä. Latin by Lazaro (5 / kerta TAI Jokipadan kausikortti 70 MUTTA opisk./eläkel. 60 ) Ryhmässä mennään syke korkealla kuubalaiseen rytmiin suositun kuubalaisen opettajan ohjeistuksella. Koreografiat sopivat aloittelijoista konkareihin! Pääsy kertamaksulla (5 euroa/h) tai kausilipulla. ShowNyky (80 / syyskausi, sisältää jäsenmaksun syksylle 2015) Ryhmässä harjoitellaan koreografioita, jotka yhdistelevät sekä Show-tanssien että nykytanssien koreografioita. Mikäli et tiedä, kiinnostaisiko sinua nykytanssi vai showtanssi, niin voit tulla tähän ryhmään kokeilemaan elementtejä molemmista. Kevätkaudella ryhmä jatkuu ShowJazz ryhmänä, jossa painopiste vaihtuu nykytanssista haastavammalle Jazzpuolelle. Latin Remix (80 / syyskausi, sisältää jäsenmaksun syksylle 2015) Latin Remix -ryhmä on lapsille ja nuorille suunnattu tanssillinen liikuntamuoto, jonka perusajatuksena on tutustuttaa latinalaismusiikkiin ja -tanssiin. Ryhmä ei edellytä aikaisempaa kokemusta tanssitekniikasta, vaan tärkeämpää on saada aikaiseksi ilmapiiri, jossa jokainen voi kokea onnistumisen iloa ilman suorituspaineita. Nautitaan musiikista ja tanssimisen riemusta sekä pidetään hauskaa yhdessä ryhmän ja hyvän ohjaajan kanssa! Kilpatanssin alkeisryhmä Oletko kiinnostunut kilpatanssista? Ihaillut joskus Tanssii Tähtien kanssa -kisoista tuttua pukuloistoa ja kilpailemisen iloa/jännitystä? Haluaisitko itse mahdollisesti kokea jotain samankaltaista? Alkeisryhmässämme sinut tutustutetaan kilpatanssin perusaskeleisiin ja -kuvioihin sekä pääset kokeilemaan, miten mielenkiintoista tanssitekniikka voi tarkkuudessaan olla.

6 Alkeiskurssin aikana sinulla on halutessasi mahdollisuus osallistua katselmukseen ja aloittaa kilpaura. Tanssi vie mukanaan Ryhmään tulo ei edellytä paria, mutta säännöllisen harjoittelun sekä harrastuksen jatkamisen kannalta olisi helpompi, mikäli sinulta partneriehdokas löytyisi. Ryhmä kohdistetaan nuorille sekä aikuisille. Tervetuloa kokeilemaan! Streetdance 12+ (80 / syyskausi, sisältää jäsenmaksun syksylle 2015) Streettiryhmässä harjoitellaan Hip Hopista juontavia koreografioita innostavan ohjaajan mukana. Mikäli sinulla on kokemusta Hip Hopista, kannattaa kokeilla myös Streettiryhmää. Ryhmään voi tulla kokeilemaan niin nuoret kuin myös aikuiset! MTV (80 / syyskausi, sisältää jäsenmaksun syksylle 2015) MTV-ryhmässä harjoitellaan musiikkivideoiden pohjalta luotuja koreografioita, joten sinulla on mahtava tilaisuus päästä tanssimalla biletunnelmaan nykykappaleiden tahtiin. Ryhmä on suunnattu nuorille. Kilpatanssin harrasteryhmä (100 / syyskausi, sisältää jäsenmaksun syksylle 2015 TAI 10 / kerta) Ryhmässä harjoitellaan perinteistä kilpatanssitekniikkaa rennossa ja hyväntuulisessa hengessä. Ryhmän tanssijat eivät suuntaudu kilpalattioille, vaan harjoittelevat omaksi ilokseen. Ryhmä on tasoltaan jatkoryhmää vastaava, joten mikäli olet kiinnostunut kilpatanssista, mutta et ole harjoitellut lajia kertaakaan, niin siinä tapauksessa lukaisepas alkeisryhmän kuvaus ensin.

HARJULAN HALLAN SYYSOHJELMA

HARJULAN HALLAN SYYSOHJELMA HARJULAN HALLAN SYYSOHJELMA Syyskausi alkaa 28.8.2017 Havisevan koululla. Hallan jäsenillä on käytössä monipuolinen kuntosali koulun alakerrassa. Lisätietoja kuntosalin käytöstä sekä avaimista saat Salosen

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Vuoreksen koulu lv. 2017-2018 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 4.9. - 8.12.2017 ja keväällä 8.1. - 11.5.2018. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

Tanssitunnit syksy 2011

Tanssitunnit syksy 2011 Tanssitunnit syksy 2011 Tanssitalo juulia antaa uusia tuulia Itämaista ja discoriental-tanssia kaikenikäisille, -kokoisille ja -kuntoisille lapsille, nuorille ja aikuisille naisille. Pojille omat tunnit.

Lisätiedot

Mikäli et jatkossa halua tanssikerhon tiedotteita, vastaa tähän viestiin "poista"

Mikäli et jatkossa halua tanssikerhon tiedotteita, vastaa tähän viestiin poista Hei, Tässä elo-syyskuun tiedotteessa olevia asioita: 1. Syyskausi alkaa, syksyn kurssit 2. Hobby 12 - Heinolan harrastemessut 3. Kansainväliset tanssiurheilukilpailut Helsingissä 3. Jam n Rollin (Lahti)

Lisätiedot

KAISA AKROJOOGA IISA SHOW/ COMMERCIAL SAARA JA VIIVI LYRICALJAZZ JAKSO 1 AVOIN- KESKITASO KESKITASO- EDISTYNEET AVOIN

KAISA AKROJOOGA IISA SHOW/ COMMERCIAL SAARA JA VIIVI LYRICALJAZZ JAKSO 1 AVOIN- KESKITASO KESKITASO- EDISTYNEET AVOIN T A N S S I K U R S S I T 2 0 1 8 MAANANTAI 20:15-21:45 KESKIVIIKKO 19:45-21:15 SUNNUNTAI 19:00-20:30 JAKSO 1 SYYS-LOKA 17.9.-14.10. (VKO 38-41) IISA SHOW/ COMMERCIAL AVOIN SAARA JA VIIVI LYRICALJAZZ KESKITASO-

Lisätiedot

Parisalsan Tehoviikonloppu Jyväskylä

Parisalsan Tehoviikonloppu Jyväskylä Parisalsan Tehoviikonloppu Jyväskylä 26.-28.1.2018 Opettajana: Maria Ylönen Kurssipaikka: Kuokkalan Graniitin tanssisali Perjantai: 18.00 21.00 Parisalsa alkeet Lauantai: 13.30 15.00 Parisalsa alkeisjatko

Lisätiedot

SC VANTAAN JÄSENKIRJE 2 / 2014

SC VANTAAN JÄSENKIRJE 2 / 2014 SC VANTAAN JÄSENKIRJE 2 / 2014 1. SC Vantaa ja Tapanilan Erä ovat aloittaneet seurayhteistyön 2. Koko perhe liikkumaan! 3. Syksyn kuulumisia 4. Leiristipendit kesäksi 2015 5. Seuran jäsenten syyskokous

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Vuoreksen koulu lv. 2018-2019 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 3.9. - 7.12.2018 ja keväällä 7.1. - 10.5.2019. Koulu tiedottaa myönnetyistä

Lisätiedot

Syksyllä 2015 paljon uutuuksia! Jumppaa vauvasta vaariin ja muksusta mummoon.

Syksyllä 2015 paljon uutuuksia! Jumppaa vauvasta vaariin ja muksusta mummoon. Syksyllä 2015 paljon uutuuksia! Jumppaa vauvasta vaariin ja muksusta mummoon. Onko vaikea lähteä liikkeelle? Haluatko innostua uudesta harrastuksesta? Haluatko voida paremmin sekä henkisesti, että fyysisesti?

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Pyynikin koulupolku. Wivi Lönn/Aleksanteri - Pispala. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Pyynikin koulupolku. Wivi Lönn/Aleksanteri - Pispala. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Pyynikin koulupolku Wivi Lönn/Aleksanteri - Pispala lv. 2018-2019 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 3.9. - 7.12.2018 ja keväällä 7.1.

Lisätiedot

www.kolumbus.fi/tanssitalojuulia Tanssitunnit syksy 2012

www.kolumbus.fi/tanssitalojuulia Tanssitunnit syksy 2012 www.kolumbus.fi/tanssitalojuulia Tanssitunnit syksy 2012 itämainen tanssi Itämaista tanssia, kuntotanssia ja kuntoliikuntaa sekä discorientaltanssia kaikenikäisille, -kokoisille ja kuntoisille lapsille,

Lisätiedot

Koko perheen viikko-ohjelma Ylläksellä Lapland Hotel Äkäshotelli ja Lapland Hotel Ylläskaltio 17.2.2014-10.3.2014

Koko perheen viikko-ohjelma Ylläksellä Lapland Hotel Äkäshotelli ja Lapland Hotel Ylläskaltio 17.2.2014-10.3.2014 Koko perheen viikko-ohjelma Ylläksellä Lapland Hotel Äkäshotelli ja Lapland Hotel Ylläskaltio 17.2.2014-10.3.2014 MAANANTAI POTKUKELKALLA KYLÄÄN TUTUSTUMINEN Klo 11.00 12.00. Kokoontuminen Lapland Hotel

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄ. Kaarilan koulupolku. Rahola - Kaarila. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄ. Kaarilan koulupolku. Rahola - Kaarila. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄ Kaarilan koulupolku Rahola - Kaarila lv. 2019-2020 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 9.9. - 13.12.2019 ja keväällä 13.1. - 8.5.2020. Koulu tiedottaa

Lisätiedot

Kallion musiikkikoulu 2014-2015

Kallion musiikkikoulu 2014-2015 Kallion musiikkikoulu 2014-2015 Opetusta kaiken ikäisille ja tasoisille aloittelijoista edistyneisiin soittajiin. Kallion musiikkikoulu Kallion bändikoulu Musiikkileikkikoulu Pikkukarhu Kallion musiikkikoulu,

Lisätiedot

SENIORILIIKUNTA SYKSY 2007 ILMOITTAUTUMINEN Harjula-keskuksen toimistoon 20.8.2007 alkaen klo 8-15.30: puh. (03) 8725 130 Ilmoittaudu nyt! HARJULAN KUNTOUTUS Liikuntaryhmiemme tavoitteena on ikääntyvien

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Annalan koulu, Annalan ja Karosen koulutalot. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Annalan koulu, Annalan ja Karosen koulutalot. lv 13.9.2016 HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Annalan koulu, Annalan ja Karosen koulutalot lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä

Lisätiedot

Hei! Kilpailulajit ja ikäsarjat: Disco, Discofreestyle, Hiphop sekä showcase

Hei! Kilpailulajit ja ikäsarjat: Disco, Discofreestyle, Hiphop sekä showcase Hei! Kiitos ilmoittautumisestasi Let s Dance cup tanssitapahtumaan. Tapahtumaa vietetään siis sunnuntaina 6.3.2016 Kulttuuriareena Gloriassa. Osoite: Pikku Roobertinkatu 12-14, 00120 Helsinki. Helsingin

Lisätiedot

IF-ryhmän tavoitteena on harrastemainen taitoluisteluharrastus, luistelun ilo ja onnistumisien kokeminen.

IF-ryhmän tavoitteena on harrastemainen taitoluisteluharrastus, luistelun ilo ja onnistumisien kokeminen. Taitoluistelijan polku Seinäjoen Taitoluistelijat ry LUISTELUKOULU Luisteluharrastus alkaa usein luistelukoulusta. Luistelukouluun tullaan pääsääntöisesti 3-4 vuotiaana. Luistelukoulujen tavoitteena on

Lisätiedot

LAUANTAI :20-09:40 LEIRI-INFO SALISSA 2 KLO SALI 1 SALI 2 SALI 3 SALI 4

LAUANTAI :20-09:40 LEIRI-INFO SALISSA 2 KLO SALI 1 SALI 2 SALI 3 SALI 4 LAUANTAI 2.7 09:20-09:40 LEIRI-INFO SALISSA 2 10:00-11:00 Solotango Wanha Tango Bachata VARATTU AAMIAISELLE keskitaso (matalat kengät) jatko perustaso Nina Krook Juhani Jonna ja Lazaro 11:00-11:15 TAUKO

Lisätiedot

UIMARIN POLKU AURAJOEN UINTI. Vesitaituriksi Turussa

UIMARIN POLKU AURAJOEN UINTI. Vesitaituriksi Turussa AURAJOEN UINTI Vesitaituriksi Turussa UIMARIN POLKU Uimarin polun tarkoituksena on selvittää uimarille ja vanhemmille uintiharrastuksen kulkua uimakoulusta aina kilpauintiin asti. Aurajoen Uinti ry haluaa

Lisätiedot

Let`s dance cup 2016

Let`s dance cup 2016 Moi! Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus järjestää Let's dance cup 2016 tanssitapahtuman, sunnuntaina 6.3 Gloriassa! (Pieni Roobertinkatu 12-14, Helsinki ) Karsinnat klo:9:00 Finaalit klo:16:00 Tapahtumaan

Lisätiedot

Cross Move Company Tanssin opetussuunnitelma

Cross Move Company Tanssin opetussuunnitelma Cross Move Company Tanssin opetussuunnitelma 1 SISÄLTÖ 1 CMC Tanssinopetus 1.1 Toiminta-ajatus 1.2 Opetussuunnitelman laadinta 1.3 Opetuksen tehtävät ja yleistavoitteet 1.4 Arvot 2 Opetuksen toteuttaminen

Lisätiedot

KEVÄTKAUDELTA SYYSKAUDELLE 2019 SIIRTYVÄT ILMOITTAUTUMISET. Täydellinen syyskauden aikataulu löytyy kotisivuiltamme:

KEVÄTKAUDELTA SYYSKAUDELLE 2019 SIIRTYVÄT ILMOITTAUTUMISET. Täydellinen syyskauden aikataulu löytyy kotisivuiltamme: KEVÄTKAUDELTA SYYSKAUDELLE 2019 SIIRTYVÄT ILMOITTAUTUMISET Täydellinen syyskauden aikataulu löytyy kotisivuiltamme: www.stepup.fi Toimisto siirtää listalla olevien tuntien ilmoittautumiset kevätkaudelta

Lisätiedot

AIKATAULU SYYSKAUSI 2016 15.8. 16.12.2016 HELSINKI, ESPOO & VANTAA. www.stepup.fi

AIKATAULU SYYSKAUSI 2016 15.8. 16.12.2016 HELSINKI, ESPOO & VANTAA. www.stepup.fi AIKATAULU SYYSKAUSI 2016 15.8. 16.12.2016 HELSINKI, ESPOO & VANTAA www.stepup.fi Maanantai, Helsinki 13.00 14.00 Happy Hour 60+ J1 Marco 1 16.00 17.00 Show 10 12 v. keskitaso J1 Sanna 1 16.15 17.15 Street

Lisätiedot

Taide ja kulttuuri lapsille ja nuorille Kesä- Metakka suunnitelma 2016

Taide ja kulttuuri lapsille ja nuorille Kesä- Metakka suunnitelma 2016 k -Pohjois-Karjalan kulttuurirahaston tuella- Taide ja kulttuuri lapsille ja nuorille Kesä- Metakka suunnitelma 2016 1 Metakan kalenteri 2016 Tiistai Keskiviikko Torstai Viikko 26 Musiikki Yhdessä Ekobändi

Lisätiedot

SYYSKAUDEN OHJELMA 2012 Ryhmät alkavat maanantaina 3.9 ja päättyvät viikolla 50/51. Kertoja on 15

SYYSKAUDEN OHJELMA 2012 Ryhmät alkavat maanantaina 3.9 ja päättyvät viikolla 50/51. Kertoja on 15 KUNTOKEIDAS SANDELS Kalliolan Senioripalvelusäätiö Kuntokeidas Sandels Välskärinkatu 4 B, 00260 Helsinki Puh. (09) 4368 8070 Sisäänkäynti: katutaso, B-ovi, hissi/portaat pohjakerrokseen SYYSKAUDEN OHJELMA

Lisätiedot

UUSIA TUNTEJA LUKUVUOSI 2016 2017

UUSIA TUNTEJA LUKUVUOSI 2016 2017 Kuvat: Tekla Váli LUKUVUOSI 2016 2017 LUKUVUOSI 2016 2017 ALKAA 17.8.2016. LUKUVUOSI KESTÄÄ YHTEENSÄ 35 VIIKKOA (17 SYKSYLLÄ JA 18 KEVÄÄLLÄ). OPETUKSESSA EI PIDETÄ SYYSLOMATAUKOA. UUSIA TUNTEJA TEMPPUTANSSI

Lisätiedot

Primeakatemian infotiedote kaudelle 2014-2015

Primeakatemian infotiedote kaudelle 2014-2015 Primeakatemian infotiedote kaudelle 2014-2015 Mikä on Primeakatemia? Primeakatemia on Studio Moven kilpavalmennuksen koulutusohjelma, joka tarjoaa tanssijoille laadukkaat ja monipuoliset puitteet kehittyä

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 Keskiviikko 1.8. 13.30-14.30 Puistokonsertti: Lauluryhmä Urhot Laulu kuuluu kaikille, niin myös edelleen tälle seitsenmiehiselle porukalle. Urhoja

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Pispalan koulu, Pispalan ja Hyhkyn koulutalot. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Pispalan koulu, Pispalan ja Hyhkyn koulutalot. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Pispalan koulu, Pispalan ja Hyhkyn koulutalot lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017.

Lisätiedot

Baletti J Marie

Baletti J Marie Maanantai Maanantai Maanantai Maanantai Maanantai Maanantai Maanantai Maanantai Maanantai Maanantai 16.30-17.30 16.30-17.15 16.00-17.00 Show Lastentanssi Hip Hop Pt EK 2 Lapset 2 4-5v. Lapset 2 Erik10

Lisätiedot

Kevä tkäusi 2015. Loviisan kaupungin liikuntaryhmät. Pieni kaupunki, suuria elämyksiä.

Kevä tkäusi 2015. Loviisan kaupungin liikuntaryhmät. Pieni kaupunki, suuria elämyksiä. Kevä tkäusi 2015 Loviisan kaupungin liikuntaryhmät. Pieni kaupunki, suuria elämyksiä. 2015 Kevätkausi alkaa 5.1.2015 Tammikuun viides päivä polkaistaan käyntiin kaupungin ohjatut liikuntaryhmät. Tarjolla

Lisätiedot

Liikuntaa lapsille, nuorille ja aikuisille. aktiivinen positiivinen terveellinen taitava

Liikuntaa lapsille, nuorille ja aikuisille. aktiivinen positiivinen terveellinen taitava 2013 2014 Liikuntaa lapsille, nuorille ja aikuisille aktiivinen positiivinen terveellinen taitava VOIMISTELUA TANSSIA Pilates BODYTRIM Panosta itseäsi ja perhettäsi järkevällä viikko-ohjelmalla sekä lapsille

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Linnainmaan koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Linnainmaan koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Linnainmaan koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

AVOIMIEN VIIKKOTUNTIEN AIKATAULUMUUTOKSET JA TUNNIT JOIDEN ILMOITTAUTUMISET EIVÄT SIIRRY SYYSKAUDELTA 2014 KEVÄTKAUDELLE 2015

AVOIMIEN VIIKKOTUNTIEN AIKATAULUMUUTOKSET JA TUNNIT JOIDEN ILMOITTAUTUMISET EIVÄT SIIRRY SYYSKAUDELTA 2014 KEVÄTKAUDELLE 2015 AVOIMIEN VIIKKOTUNTIEN AIKATAULUMUUTOKSET JA TUNNIT JOIDEN ILMOITTAUTUMISET EIVÄT SIIRRY SYYSKAUDELTA 2014 KEVÄTKAUDELLE 2015 Maanantai - Helsinki - Anu Raita palaa äi-yslomalta lasten ja junioreiden ope6ajaksi

Lisätiedot

Lapset TÄYNNÄ

Lapset TÄYNNÄ Maanantai Maanantai Maanantai Maanantai Maanantai Maanantai Maanantai Maanantai Maanantai Maanantai 15.30-16.30 16.30-17.30 16.30-17.15 16.00-17.00 Hiphop alkeet 1 Show Lastentanssi Hip Hop Pt Lapset 2

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017 Lauantai 1.7. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.7. Maanantai 3.7. 9.30 10.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä

Lisätiedot

Ilmainen tanssikurssi BUGG alkeet

Ilmainen tanssikurssi BUGG alkeet JÄSENLEHTI 1/2016 Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry Lavatanssikurssit sunnuntaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin! Kursseilla toimiva parinvaihto, et tarvitse omaa paria! Ilmainen tanssikurssi BUGG

Lisätiedot

Jalokivien lukkari

Jalokivien lukkari Jalokivien lukkari 2017-2018 Edustusryhmien tunnit Tunti 2017-2018 Metsälä Läkkisepäntie 20, 00620 Helsinki Maanantai Maanantai Tiistai Tiistai Keskiviikko Keskiviikko Tunti Torstai Torstai Perjantai Perjantai

Lisätiedot

Alkeisryhmä Ke 18-19, 20-21 Jatkoryhmä 1 Ti 18-19 Jatkoryhmä 2 Ke 19-20

Alkeisryhmä Ke 18-19, 20-21 Jatkoryhmä 1 Ti 18-19 Jatkoryhmä 2 Ke 19-20 Alkeisryhmä Ke 18-19, 21 Jatkoryhmä 1 Ti 18-19 Jatkoryhmä 2 Ke 19-20 Alkeisryhmä Ke 18-19, 21 Jatkoryhmä 1 Ti 18-19 Jatkoryhmä 2 Ke 19-20 Alkeisryhmä Ke 18-19, 21 Jatkoryhmä 1 Ti 18-19 Jatkoryhmä 2 Ke

Lisätiedot

Kotipesä-hankkeen ryhmiin ilmoittaudutaan nyt!

Kotipesä-hankkeen ryhmiin ilmoittaudutaan nyt! Kotipesä-hankkeen ryhmiin ilmoittaudutaan nyt! Kotipesä tarjoaa yhteistyössä Tampereen kaupungin, asukkaiden ja järjestöjen kanssa maksutonta, kaikille asukkaille avointa ryhmätoimintaa Tammelassa ja Linnainmaalla.

Lisätiedot

Lajikokeiluun osallistuminen maksaa 2 / hlö - maksu tasarahalla!

Lajikokeiluun osallistuminen maksaa 2 / hlö - maksu tasarahalla! 2014 LAJIKOKEILUJA SENIOREILLE VIIKOILLA 47 & 48 Lajikokeiluun osallistuminen maksaa 2 / hlö - maksu tasarahalla! Osaan lajikokeiluista on ilmoittautuminen pe 14.11.2014 klo: 12.00 mennessä. Ilmoittautuminen

Lisätiedot

Kilpa-ja koulutusryhmät. Tanssikeskus Citydance lukujärjestys. Paritanssikurssit MAANANTAI. Koreografia Minit Riina Miina 17.00 17.00-17.

Kilpa-ja koulutusryhmät. Tanssikeskus Citydance lukujärjestys. Paritanssikurssit MAANANTAI. Koreografia Minit Riina Miina 17.00 17.00-17. 16.00 16.00-17.30 16.00-17.00 16.00-17.00 16.15 Commerical 16.30 CityDisco- 16.30-17.30 Dance 13+ Show 9-12v. 16.45 Trainees CityStreet Minit Riina 17.00 17.00-17.30 17.00-18.00 17.15 17.30 17.30-18.45

Lisätiedot

NORDCENTER. Harrastejuniorit vanhempainilta 2011

NORDCENTER. Harrastejuniorit vanhempainilta 2011 NORDCENTER Harrastejuniorit vanhempainilta 2011 Vanhempainilta 14.5. agenda Nordcenterin nuorisotoiminnan tavoitteet ja toimintaperiaatteet / Johanna Maula Tie kilpagolfryhmiin / Tommi Stude Kesän golftoiminta

Lisätiedot

KEVÄTKAUDELTA SYYSKAUDELLE 2016 SIIRTYVÄT ILMOITTAUTUMISET

KEVÄTKAUDELTA SYYSKAUDELLE 2016 SIIRTYVÄT ILMOITTAUTUMISET KEVÄTKAUDELTA SYYSKAUDELLE 2016 SIIRTYVÄT ILMOITTAUTUMISET Täydellinen syyskauden aikataulu löytyy ko sivuiltamme: www.stepup.fi Toimisto siirtää listalla olevien tun en ilmoi autumiset kevätkaudelta syyskaudelle

Lisätiedot

SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA

SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA 2016 IPC WDS SUOMI OPEN, SUOMI OPEN 2016 EI-IPC, PYÖRÄTUOLITANSSIN SUOMENMESTARUUSKILPAILUT Lohja, Finland 30. huhtikuuta 1. toukokuuta, 2016 Suomen pyörätuolitanssiliitto

Lisätiedot

Tuntisisällöt ilmoitetaan tarkemmin kauden alussa kausisuunnitelmassa.

Tuntisisällöt ilmoitetaan tarkemmin kauden alussa kausisuunnitelmassa. TUNTIKUVAUKSET SYKSY 2018 Tuntisisällöt ilmoitetaan tarkemmin kauden alussa kausisuunnitelmassa. Maanantai Perheliikunta 3-5v Tavoitteena ilon ja onnistumisen tunti, jossa lasten motoriset taidot samalla

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Aleksanterin koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Aleksanterin koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Aleksanterin koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

Keskusta Syksyn 2010 lukujärjestys

Keskusta Syksyn 2010 lukujärjestys RYHMÄLIIKUNNAN KURSSIT Pidätämme oikeuden muutoksiin. Taso 1 on tarkoitettu aloittelijoille ja taso 2 edistyneille. Mikäli tasoa ei ole mainittu, kurssi soveltuu kaikille. Laji (harjoituskerrat) Taso Kurssien

Lisätiedot

Suomi Open 2019 International Competition Tampere

Suomi Open 2019 International Competition Tampere Suomi Open 2019 International Competition 2. 4.8. 2019 Tampere 1. Järjestäjä Suomen pyörätuolitanssiliitto PYTLI ry, Finska rullstolsdansförbundet RUDAF rf Hevoshaantie 13, 06450 Porvoo Puh: +35845 3242

Lisätiedot

LAJIESITTELYT ELIXIAN

LAJIESITTELYT ELIXIAN LAJIESITTELYT ELIXIAN tunnit Cycling Start Cycling Start sopii harjoittelun aloittamista suunnittelevalle tai sen vasta aloittaneelle. Ohjaaja on sinua varten ja auttaa sinua turvallisessa, pyörän selässä

Lisätiedot

ILO- uutiset. Palokan. valloitetaan Turku Gymnaestrada-kenttäohjelmien harjoitukset alkavat marraskuussa. Ensi kesänä

ILO- uutiset. Palokan. valloitetaan Turku Gymnaestrada-kenttäohjelmien harjoitukset alkavat marraskuussa. Ensi kesänä Palokan ILO- Palokan ilo, voimistelu ja liikunta ry Uutiskirje Syyskuu 2017 uutiset Klikkaamalla pääset suoraan uutiseen tai nettisivulle Katso lasten ryhmien vapaat paikat Kurssit: Bailamama9Months Pilates

Lisätiedot

Lupauksen taustalla on vuosien valmennuskokemus sekä erilaisista harjoittelumuodoista koostettu tehokas ja kokonaisvaltainen valmennusohjelma.

Lupauksen taustalla on vuosien valmennuskokemus sekä erilaisista harjoittelumuodoista koostettu tehokas ja kokonaisvaltainen valmennusohjelma. X-Method ryhmäliikuntaohjelma sopii kaikille, jotka haluavat päästä hyvään kuntoon. Annamme kunnon kehittymiselle tulostakuun. Elleivät kestävyys- ja lihaskuntosi ole kehittyneet harjoittelujakson päätteeksi,

Lisätiedot

LAVATANSSISEURA TANSSIKAS RY

LAVATANSSISEURA TANSSIKAS RY LAVATANSSISEURA TANSSIKAS RY JÄSENTIEDOTE 1 / 2017 Puheenjohtajan tervehdys Kevään tanssikurssit, letkeesti Lavista! Hallitus ja toimihenkilöt, Jäsenmaksuasiaa! www.tanssikas.net Puheenjohtajan tervehdys!

Lisätiedot

Uudet alkeiskurssit Erikoiskoulutusryhmät MAANANTAI

Uudet alkeiskurssit Erikoiskoulutusryhmät MAANANTAI 15.30 MAANANTAI -17.00 16.00 16.00-17.00 16.00-17.00 16.00-17.00 Showjazz 12-15v Disco 9-12v Disco 10-13v Commercial Dance 13+ 16.30 alkeisjatko 1 jatko 1 16.30-17.30 Asta 17.00 17.00-18.00 17.00-18.00

Lisätiedot

Pieksämäen kaupungin erityisliikunta. Syksy 2018 Kevät 2019

Pieksämäen kaupungin erityisliikunta. Syksy 2018 Kevät 2019 Pieksämäen kaupungin erityisliikunta Syksy 2018 Kevät 2019 ERITYISLIIKUNTA Erityisliikunnan (= soveltava liikunta) ryhmät on tarkoitettu henkilöille, joiden vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 10:24 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 10:24 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23 Maanantai 10.08. Tiistai 11.08. Keskiviikko 12.08. Torstai 13.08. Perjantai 14.08. Lauantai 15.08. Sunnuntai 16.08. Matematiikka YHT2.1. Ma Fyke

Lisätiedot

Poimintoja kesän ohjelmasta:

Poimintoja kesän ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Leinolan koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Leinolan koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Leinolan koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

TERVETULOA UNISPORTIIN! Info liikuntatuutoreille, kevät 2011

TERVETULOA UNISPORTIIN! Info liikuntatuutoreille, kevät 2011 TERVETULOA UNISPORTIIN! Info liikuntatuutoreille, kevät 2011 HY:N JA AALLON YHTEISET LIIKUNTAPALVELUT SYKSYSTÄ 2011 kuudella kampuksella 355 päivää vuodessa 7 päivää viikossa aamusta iltaan yli 250 ohjattua

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 Maanantai 1.1. 12.00-12.30 Katsotaan yhdessä Tasavallan presidentin uudenvuodenpuhe, TV1 / Tarjolla pientä naposteltavaa Tiistai 2.1. 10.30-11.15

Lisätiedot

HELSINKI, Konala: Kontakti & Itsehillintä Kurssi, Keskiviikko , klo , 2krt (PIENRYHMÄ!)

HELSINKI, Konala: Kontakti & Itsehillintä Kurssi, Keskiviikko , klo , 2krt (PIENRYHMÄ!) HELSINKI, Konala: Kontakti & Itsehillintä Kurssi, Keskiviikko 02.08.2017, klo. 17.00, 2krt (PIENRYHMÄ!) KURSSIN SISÄLTÖ: Kontakti & itsehillintä- kurssi on monipuolinen koiran arkikäyttäytymiseen ja malttamiseen/

Lisätiedot

KAUSIKIRJE SYKSY 2015

KAUSIKIRJE SYKSY 2015 KAUSIKIRJE SYKSY 2015 Hei kaikki vanhemmat! Toivotamme kaikki vanhat ja uudet seuralaiset tervetulleiksi treenaamaan kanssamme myös ensi kautena. Tästä kirjeestä löydät tärkeitä tietoja syksyä koskien,

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Lamminpää koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Lamminpää koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Lamminpää koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

ALLE KOULUIKÄISET LAPSET MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI

ALLE KOULUIKÄISET LAPSET MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI ALLE KOULUIKÄISET LAPSET VEIJARIT 2-5- vuotiaille VEIJARIT 2-5- vuotiaille VEIJARIT 2-5- vuotiaille VIIKARIT 2-5- vuotiaille VIIKARIT 2-5- vuotiaille LEPPIKSET KOPPIKSET TAIDEVEKKULIT klo 8.30 11.00 Maksuton

Lisätiedot

AIKATAULU KEVÄTKAUSI HELSINKI, ESPOO & VANTAA.

AIKATAULU KEVÄTKAUSI HELSINKI, ESPOO & VANTAA. AIKATAULU KEVÄTKAUSI 2017 9.1. - 26.5.2017 HELSINKI, ESPOO & VANTAA www.stepup.fi Maanantai, Helsinki 13.00-14.00 Happy Hour 60+ J1 Marco 1 16.00-17.00 Show 10 12 v. keskitaso J1 Sanna 1 16.15-17.15 Street

Lisätiedot

LAVATANSSISEURA JÄSENTIEDOTE 3 / 2015. Hallituksen tervehdys Loppuvuoden tapahtumat

LAVATANSSISEURA JÄSENTIEDOTE 3 / 2015. Hallituksen tervehdys Loppuvuoden tapahtumat LAVATANSSISEURA JÄSENTIEDOTE 3 / 2015 Hallituksen tervehdys Loppuvuoden tapahtumat Puheenjohtajan tervehdys Lämpöisten kesäkelien vielä helliessä on taas se aika vuodesta kun syksyn harrasteet alkavat.

Lisätiedot

Vapaalla tapahtuu. - kesällä 2015 tiistaisin klo 17- kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntatoimi

Vapaalla tapahtuu. - kesällä 2015 tiistaisin klo 17- kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntatoimi - kesällä 2015 tiistaisin klo 17- Vapaalla tapahtuu kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntatoimi Kittilän kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntatoimi järjestävät erilaisia harrastekokeiluja kesällä 2015. Harrastekokeilut

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

Drop-in tunnit Paritanssikurssit Kouluyhteistyötunnit. Erikoiskoulutusryhmät MAANANTAI

Drop-in tunnit Paritanssikurssit Kouluyhteistyötunnit. Erikoiskoulutusryhmät MAANANTAI 15.30 MAANANTAI 15.45 15.45-17.00 16.00 16.00-17.00 16.00-17.00 16.00-17.00 Showjazz 12-15v Commercial Dance 13+ Disco 9-12v Disco 10-13v 16.30 alkeisjatko 1 jatko 1 Asta 17.00 17.00-18.00 17.00-18.00

Lisätiedot

DCA:n JOULUTNÄYTÖKSET ESPOON KULTTUURIKESKUKSESSA

DCA:n JOULUTNÄYTÖKSET ESPOON KULTTUURIKESKUKSESSA DCA:n JOULUTNÄYTÖKSET 13.-17.12. ESPOON KULTTUURIKESKUKSESSA Lyhenteet: T1 ja T2 = Tapiolan toimipiste ja salit H1, H2 ja H3 = Helsingin toimipiste ja salit M = Mankkaan toimipiste ja sali VIHER = Viherlaakso

Lisätiedot

Liikuntaluokkien liikunnan arviointi suoritetaan yleisten liikunnan arviointiohjeiden mukaisesti.

Liikuntaluokkien liikunnan arviointi suoritetaan yleisten liikunnan arviointiohjeiden mukaisesti. 1 Lisäys Luostarivuoren koulun opetussuunnitelmaan lukuun 1.4 LIIKUNTA Painotettu opetus Painotetussa liikunnanopetuksessa tuetaan oppilaiden kehittymistä omassa lajissaan sekä kokonaisvaltaista kasvua

Lisätiedot

Läpykkä. Kevät Porin Nuorisoseura ry

Läpykkä. Kevät Porin Nuorisoseura ry Läpykkä Kalkkareitten kulttuurikeikka 23.-24.3.2013 Koski TL Katselmusten lisäksi työpajoja, iltaohjelmaa ja mukavaa yhdessäoloa. Kevät 2013 Kalkkareitten kulttuurikeikalla Vuoden 2012 kalkkarit oli unohtumaton

Lisätiedot

Minit ja Uimataidottomat minit Tikkurila toimintakaudella 2015 2016

Minit ja Uimataidottomat minit Tikkurila toimintakaudella 2015 2016 Minit ja Uimataidottomat minit Tikkurila toimintakaudella 2015 2016 Minien ryhmät on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille. Harjoituksiin sisältyy aina kuivaharjoittelua, jossa verrytellään, jumpataan ja

Lisätiedot

256 LAATUA KÄYTÄNNÖN VALMENNUKSEEN

256 LAATUA KÄYTÄNNÖN VALMENNUKSEEN 256 LAATUA KÄYTÄNNÖN VALMENNUKSEEN Valmennuksen osa-alueet Asia tarinasta Taito/ tekniikka Taktiikka/ pelikäsitys Fyysiset valmiudet Henkiset valmiudet omassa toiminnassasi Vahvuutesi Kehittämiskohteesi

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Harjun koulu, Harjun ja Kalkun koulutalot. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Harjun koulu, Harjun ja Kalkun koulutalot. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Harjun koulu, Harjun ja Kalkun koulutalot lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017.

Lisätiedot

Pieksämäen kaupungin erityisliikunta. syksy 2019 kevät 2020

Pieksämäen kaupungin erityisliikunta. syksy 2019 kevät 2020 Pieksämäen kaupungin erityisliikunta syksy 2019 kevät 2020 ERITYISLIIKUNTA Erityisliikunnan (= soveltava liikunta) ryhmät on tarkoitettu henkilöille, joiden vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla kesäkuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla kesäkuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla kesäkuu 2017 Torstai 1.6. 10.00-12.00 Lähitorin fysioterapeutin vastaanotto ajanvarauksella TOIVO-yhteisötaide: 10.15-11.00 Yhteislaulua ravintolasalissa

Lisätiedot

LIITE 2. Keski-Uudenmaan tanssiopiston showtanssin opetussuunnitelma

LIITE 2. Keski-Uudenmaan tanssiopiston showtanssin opetussuunnitelma LIITE 2 Keski-Uudenmaan tanssiopiston showtanssin opetussuunnitelma 1 SISÄLTÖ 1 Showtanssin määritelmä...3 2 Showtanssitekniikka...4 3 Esiintyminen...4 4 Improvisaatio tie persoonalliseksi tanssijaksi...6

Lisätiedot

Kokemuksia erilaisille oppijoille suunnattujen harrasteryhmien toiminnasta. Harrastajien ja heidän perheidensä tarpeiden ja toiveiden huomioiminen

Kokemuksia erilaisille oppijoille suunnattujen harrasteryhmien toiminnasta. Harrastajien ja heidän perheidensä tarpeiden ja toiveiden huomioiminen Kokemuksia erilaisille oppijoille suunnattujen harrasteryhmien toiminnasta. Harrastajien ja heidän perheidensä tarpeiden ja toiveiden huomioiminen Marika Kivilehto, vapaa-ajan &vapaaehtoistyön koordinaattori,

Lisätiedot

Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma)

Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma) Elämyksiä luonnosta 2015 Yyterin Kylpylähotelli, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) (malliohjelma) Maanantai Kylpylä avoinna Klo 15.00- Majoittuminen hotelliin Tiistai Klo 09.00-10.00 Tuloinfo.

Lisätiedot

Juhannuskylän koulupolku

Juhannuskylän koulupolku HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Juhannuskylän koulupolku Juhannuskylä - Tammela lv. 2017-2018 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 4.9. - 8.12.2017 ja keväällä 8.1. -

Lisätiedot

Luku 4 Nuoruus päämäärätietoista harjoittelua

Luku 4 Nuoruus päämäärätietoista harjoittelua Luku 4 Nuoruus päämäärätietoista harjoittelua 155 Valmennuksen osa-alueet Asia tarinasta Taito/ tekniikka Taktiikka/ pelikäsitys Fyysiset valmiudet Henkiset valmiudet omassa toiminnassasi NUORUUS Vahvuutesi

Lisätiedot

Päivitetty liikuntakalenteri kevät 2014

Päivitetty liikuntakalenteri kevät 2014 Päivitetty liikuntakalenteri kevät 2014 Kaikissa ryhmissä tilaa! Maanantai Klo 9.00 10.00 Vertaisohjattu kuntopiiri 65+, 13.1. 26.5.2014 Ilmoittautumiset ja lisätietoja ma-pe klo 9 10 Liperin terveystoimi

Lisätiedot

HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2014

HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2014 HIIHTOLOMAVIIKON OHJELMA KRISTIINANKAUPUNGISSA 2014 Kristiinankaupungin Sivistys- ja vapaa-aikakeskus on koonnut hiihtolomaviikon ohjelmalehtisen, tarjolla on paljon erilaista toimintaa. Kristiinankaupungin

Lisätiedot

MATKA LAHDEN UIMASEURASSA

MATKA LAHDEN UIMASEURASSA MATKA LAHDEN UIMASEURASSA MATKA LAHDEN UIMASEURASSA Sisällysluettelo 1. Johdanto... 3 Matka alkaa... 4 2. Vauvauinti... 4 3. Vesipeuhula... 4 4. Tenavat... 4 5. Jatkotenavat... 4 6. Tekniikkauimakoulut...

Lisätiedot

Jäsenlehti 2 / 2010. Syyskauden 2010 tanssikurssiohjelma. www.kestavat.fi

Jäsenlehti 2 / 2010. Syyskauden 2010 tanssikurssiohjelma. www.kestavat.fi Jäsenlehti 2 / 2010 Syyskauden 2010 tanssikurssiohjelma www.kestavat.fi Keski-Suomen Tanssin Ystävät Kestävät ry Hallituksen jäsenet 2010 Teija Jussi Tarja Markku Pauliina Kauko Julie Birgitta puheenjohtaja:

Lisätiedot

Haapaveden Opiston lyhytkurssit 2012 (maalis-kesäkuu)

Haapaveden Opiston lyhytkurssit 2012 (maalis-kesäkuu) Haapaveden Opiston lyhytkurssit 2012 (maalis-kesäkuu) Huom! Muutokset mahdollisia. Uusimmat tiedot löydät osoitteesta www.haapop.fi MAALISKUU 2012 SUOMI TUTUKSI -VIIKONLOPPUKURSSI: KIRJALLISUUS 30. 31.3.2012

Lisätiedot

Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite Kesä 2019

Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite Kesä 2019 Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite 2019 Kesä 2019 Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite 2019 Hyvinkään Rasti kutsuu kaikki suunnistuksesta kiinnostuneet lapset ja nuoret mukaan kesän 2019

Lisätiedot

HELSINKI, Konala: Rallytokon Alkeet Kurssi, Maanantai , klo , 4krt

HELSINKI, Konala: Rallytokon Alkeet Kurssi, Maanantai , klo , 4krt HELSINKI, Konala: Rallytokon Alkeet Kurssi, Maanantai 27.11.2017, klo. 19.00, 4krt Rallytokossa tärkeintä on ohjaajan ja koiran yhteistyö ja se sopiikin kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Rally-toko

Lisätiedot

AINEOPETUSSUUNNITELMA VARHAISIÄN MUSIIKKIKASVATUS

AINEOPETUSSUUNNITELMA VARHAISIÄN MUSIIKKIKASVATUS AINEOPETUSSUUNNITELMA VARHAISIÄN MUSIIKKIKASVATUS Hyväksytty sivistyslautakunnassa ( 71/2011) 01.08.2015 OPETUKSEN PAINOPISTEALUEET (HTM)... 2 SUORITETTAVAT KURSSIT (MUSIIKKILEIKKIKOULUN RYHMÄT), NIIDEN

Lisätiedot

PARKOUR -LIIKUNTAVÄLINEET MONIPUOLISEEN LIIKKUMISEEN

PARKOUR -LIIKUNTAVÄLINEET MONIPUOLISEEN LIIKKUMISEEN PARKOUR -LIIKUNTAVÄLINEET MONIPUOLISEEN LIIKKUMISEEN ENNALTAEHKÄISEVÄ LIIKUNTA. Lapsen liikkuvat jokapäiväisessä elämässä entistä vähemmän. Ilman liikuntaa perustaitojen, kuten kiipeily, hyppääminen, tasapainoilu

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Tesoman koulupolku. Tesoma - Lamminpää. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Tesoman koulupolku. Tesoma - Lamminpää. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Tesoman koulupolku Tesoma - Lamminpää lv. 2018-2019 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 3.9. - 7.12.2018 ja keväällä 7.1. - 10.5.2019.

Lisätiedot

Lielahden koulupolku

Lielahden koulupolku HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Lielahden koulupolku Lentävänniemi - Lielahti lv. 2018-2019 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 3.9. - 7.12.2018 ja keväällä 7.1. - 10.5.2019.

Lisätiedot

SYKSYN AIKATAULU MAANANTAI KENTTÄ 1 OHJAAJAT MAANANTAI KENTTÄ 2 OHJAAJAT Kilparyhmä Roosa

SYKSYN AIKATAULU MAANANTAI KENTTÄ 1 OHJAAJAT MAANANTAI KENTTÄ 2 OHJAAJAT Kilparyhmä Roosa SYKSYN AIKATAULU 14.8.-22.12.2017 MAANANTAI KENTTÄ 1 OHJAAJAT MAANANTAI KENTTÄ 2 OHJAAJAT 16.15-17.15 Kilparyhmä Roosa 16.45-18.00 6-10-v. yleistreeni, alk. 7. kup Arto, Oona 17.15-18.00 4-6-v. kerho Iitu,

Lisätiedot

Erimover Oy Ab SUP-palvelut

Erimover Oy Ab SUP-palvelut Erimover Oy Ab SUP-palvelut 2018-2019 SUP INDOOR & OUTDOOR SUP-lautailu on maailman nopeimmin kasvava vesiurheilulaji! SUP-lautailun rauhoittava vaikutus yhdistettynä fyysiseen treeniin tekee lajista erityisen

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2017 Tiistai 1.8. 13.30-15.00 Filmikammari, katsotaan yhdessä elokuvaa lähitorin olohuoneessa Keskiviikko 2.8. Torstai 3.8. 12.45-13.30 Yhteislaulua ryhmäkodissa

Lisätiedot

Espoon Jäätaiturit ry

Espoon Jäätaiturit ry Espoon Jäätaiturit ry Kehitysryhmät kaudelle 2019-2020 01/2019 EsJt Luistelua suurella sydämellä perustettu 1985 noin 650 luistelijaa 10 päätoimista valmentajaa, päävalmentaja Virpi Horttana noin 45 valmentajan

Lisätiedot

Jäsentiedote 3 / 2011

Jäsentiedote 3 / 2011 Jäsentiedote 3 / 2011 Terveiset Tanssikkaasta! Lämmin kesä alkaa kääntyä jälleen syksyksi. Haluammekin kiittää kaikkia Tango & Tanssilavaan osallistuneita! Tapahtumaan osallistui huikeat yli 100 tanssijaa,

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot