Leica Geosystems Maailman ykkönen spatiaalisissa mittauksissa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Leica Geosystems Maailman ykkönen spatiaalisissa mittauksissa"

Transkriptio

1 Leica Geosystems Maailman ykkönen spatiaalisissa mittauksissa

2 Tehtävästä, laajuudesta tai ympäristöstä riippumatta Leica Geosystems tarjoaa ratkaisuja, jotka auttavat ammattilaisia hoitamaan työn oikein.

3 Luottamus. Enemmän kuin vain tunne. Olennainen ero. Joka päivä kymmenet tuhannet ammattilaiset luottavat Leica Geosystemsiin ja projekteihin, joita ratkaisumme auttavat heitä kehittämään. Projekteja on kaikenmuotoisia ja -kokoisia - sillan tai toimistotornin rakentamisesta lentokoneen tai kilpa-auton valmistamiseen, karttojen valmistuksesta mittausten tekemiseen, jotka auttavat ymmärtämään ja parantamaan maailmaa, jossa elämme. he tekevät työnsä oikein. He luottavat oikeisiin ja täsmällisiin mittauksiin, jotka suoritetaan tehokkaasti, luotettavasti ja johdonmukaisesti. Nämä ammattilaiset luottavat mittauksiinsa - ja meidän mittaus- ja spatiaalisiin teknologioihimme. Kun vaakalaudalla on paljon, niin virheisiin tai kompromisseihin ei ole varaa. Miten erilaisia projektit ovatkin, yksi asia on asiakkaillemme yhteistä: heidän menestyksensä, liikevoittonsa, liiketoimintansa, työnsä - jopa heidän elämänsä ja toisten hyvinvointi - riippuvat siitä, että Suhtaudumme tähän vastuuseen vakavasti, minkä vuoksi olemme ylpeitä siitä, että he valitsevat Leica Geosystemsin - when it has to be right.

4 Menestystä. Autamme muokkaamaan tulevaisuutta ja maailmaa, jossa elämme. Leica Geosystems keskittyy asiakkaittensa menestykseen. Ratkaisumme auttavat ammattilaisia keräämään, analysoimaan, käyttämään ja ymmärtämään spatiaalista tietoa. Leica Geosystemsin tuotteisiin ja palveluihin luotetaan, koska ne ovat olleet varmoja käytössä ja pystyneet lisäämään tuottavuutta jo lähes 200 vuoden ajan. Erilaisia pitkälle kehitettyjä keskeisiä teknologioita, joihin kuuluvat mm. EDM (Electronic Distance Measurement, elektroninen etäisyysmittaus), GPS/GNSS-teknologia, 3D-laserkeilaus, kallistus- ja kulmamittaus sekä pistepilven luominen ja analysointi, joita sovelletaan useiden eri teollisuudenalojen tarpeisiin. Näin syntyvä kattava tuote- ja palveluvalikoima sekä asiakaspalvelulle ja -tuelle omistautuminen tuottavat innovatiivisia ratkaisuja, jotka avaavat asiakkaillemme uusia kasvumahdollisuuksia. Monimutkaisessa maailmassa Leica Geosystemsin asiakkaat mittaavat menestystä useilla eri tavoilla, koska jokainen projekti on erilainen, mikään ei ole rutiinia ja kaikki ovat tärkeitä. Olemme ylpeitä siitä, että mittaus-, paikannus- ja analysointiratkaisumme ovat olleet mukana toteuttamassa joitakin maailman poikkeuksellisimmista projekteista.

5 Seuraavissa vaikuttavissa projekteissa ja tuhansissa muissa, joita asiakkaamme toteuttavat joka vuosi, oikeilla ja täsmällisillä mittauksilla on ratkaiseva rooli. Siksi mittaamme tuloksiamme asiakkaittemme menestyksen mukaan. Ensimmäinen tarkka 3D-keilaus Mont Blancin jäisellä huipulla Euroopan korkeimman huipun, Mont Blancin, saavuttaminen on valtava haaste kokeneimmillekin vuorikiipeilijöille. Huipun voimakkaat tuulet ja lumisade aiheuttavat korkeus- ja tilavuusvaihteluja jääpeitteisellä vuodenhuipulla. Tämä motivoi asiantuntevista maanmittareista koostuvaa tiimiä tarttumaan vuoren tarjoamaan haasteeseen ja määrittämään kahden vuoden välein jääpeitteen todelliset vaihtelut uusinta mittausteknologiaa hyödyntäen. Tiimi, joka koostuu kahdesta Leica Geosystems Ranskan maanmittarista ja Ranskan Ylä-Savoijin alueella toimivista auktorisoiduista maanmittareista, päätti tehdä kaikkien aikojen ensimmäisen 3D-laserkeilauksen tämän legendaarisen jäätikön muodosta ja tilavuudesta Leica Nova MS50 MultiStationin avulla. Näköalan laajentamista Parhaiten pitsinvalmistusperinteestään ja Robin Hoodin tarinasta tunnettu Nottinghamin kaupunki loi pohjan tulevalle vauraudelleen laajentamalla nykyistä raitiovaunuverkkoaan Leica PaveSmart 3D:n avulla. Nottingham on yksi Britannian vähiten autoista riippuvaisista kaupungeista ja sen paikallishallinnon panostus ympäristöystävälliseen ja mukavaan julkiseen liikenteeseen auttaa houkuttelemaan kestäviä uusia yrityksiä ja työllistymismahdollisuuksia tukien samalla sitoutumista hiilipäästöjen vähentämiseen 26 %:lla vuoteen 2020 mennessä. Mukavat uudet reitit tarjoavat paremmat liikkumismahdollisuudet kasvavalle työikäiselle väestölle, jonka kooksi arvioidaan koko kaupungin alueella noin henkeä. Tarkat mittatiedot mittauksesta asennukseen Pystyäkseen täyttämään asiakkaittensa yksittäiset toiveet nopeasti ja luotettavasti Beverissä lähellä St. Moritzia (Sveitsissä) toimivan huonekaluvalmistajan Fried AG:n on pidettävä tietotekniikkansa ajan tasalla. Yritys on erikoistunut sisustusarkkitehtuuriin sekä mittatilauskeittiöiden, -ovien ja -kaappien valmistukseen asiakkaittensa erityistoiveiden mukaan. Nykyisten mittojen mittaaminen paikan päällä Leica 3D Diston avulla sujuu Fried AG:ltä vaivattomasti, mikä auttaa yritystä toimittamaan asiakkaitten tilaukset täsmällisesti, mittauksesta aina valmistukseen asti. Vesilaitoksen kehittämistä Brasilian Rio Grande do Sulin osavaltion pääkaupungissa Porto Alegressa on noin 1,5 miljoonaa asukasta. DMAE (kunnallinen vesi- ja viemärilaitos) vastaa vesihuollosta, veden hankinnasta, käsittelystä ja jakelusta sekä likavesien keräämisestä ja käsittelystä. Vastuualueenaan nykyisten palvelujen valvonta ja ylläpito samalla, kun se pyrkii jatkuvasti laajentumaan ja parantamaan verkon toimintaa, DMAE tallensi, keräsi ja arkistoi ominaisuustietoja aivan uudella ja täsmällisellä tarkkuudella Leica Zenon avulla.

6 Ulottuvuutta. Koko maapallo hallinnassa. Laajennusta työnkulkuun. Leica Geosystemsin asiakkaat toimivat monilla eri aloilla, ja asiakkaittemme mittauskohteet ovat aivan yhtä vaihtelevia. Joskus kyse on yksittäisestä pisteestä, korkeudesta merenpinnasta mitattuna, kahden seinän välisestä etäisyydestä. Joskus taas mittauksessa on mukana useita pisteitä, kun monimutkaisia kohteita paikannetaan ja kootaan millimetrin tarkkuudella tai keilataan kokonaisen rakennuksen julkisivua 3D-piirustuksen luomiseksi. Joskus on kerättävä ja analysoitava kokonaisen kaupungin mitat tarkkojen karttojen, monitasoisten esitysten ja kolmiulotteisten, läpilennettävien mallien luomiseksi. Mittauksesta karttaan ja malliin Toisin kuin mikään muu yritys, Leica Geosystems tarjoaa ratkaisuja kaikkiin näihin tarpeisiin. Maalimääriä laskevasta maalarista siltaa suunnittelevaan insinööriin ja matkapuhelinverkon linkkitornien kattavuutta optimoivaan maanmittariin. Leica Geosystemsin ratkaisuihin sisältyy työnkulku, joka muuntaa raakatiedot hyödylliseksi informaatioksi, mitat kartoiksi ja kartat malleiksi, jotka kuvaavat todellista maailmaa. Geomaattisen teollisuuden laajan osaamisen ansiosta Leica Geosystems pystyy tarjoamaan kattavan

7 Leica Geosystemsin laitteet tallentavat kaikkea mitattavan alueen yksittäisistä pisteistä lentokonekäyttöisten sensorien ja 3D-laserkeilainten antamiin tietomassoihin. Leica Geosystems on erikoistunut ohjelmiin, joilla voidaan erotella visuaalisia ominaisuuksia ilmakuvista ja tunnistaa poikkeamia suunnitelluista malleista. Leica Geosystems tarjoaa ratkaisuja, joilla mittoja voidaan verrata moniin tiedonlähteisiin, kuten rakennuspiirustuksiin, GIS-tietokantoihin, topografisiin karttoihin ja CAD CAM -järjestelmiin. Leica Geosystemsin työkaluilla voidaan käsitellä paikkatietoja esimerkiksi osana kuvien tai suunnitteluhankkeiden fotogrammetrista analysointia. Leica Geosystems kehittää pitkälle kehitettyjä ohjelmistoratkaisuja spatiaalisten tietojen esittelyyn - usein 3D-muodossa - kuten kaupunkimalleja, toteumamalleja akenteita, maastomittauksia ja suojeluprojekteja. Yksittäisestä pisteestä monimutkaisen rakenteen 3D-keilaukseen asti tarjoamme tarkkuutta, luotettavuutta ja innovaatioita työnkulun jokaiseen vaiheeseen. valikoiman tuotteita, jotka toimivat yhdessä osana kattavaa, päästä päähän ulottuvaa työnkulkua. Kun järjestelmät integroituvat ja toimivat johdonmukaisesti, asiakkaamme pystyvät työskentelemään nopeammin, tehokkaammin ja tuottavammin. Kaikki Leica Geosystemsin asiakkaat eivät käytä työssään koko työnkulkua; monilla on erityisiä tarpeita yhden vaiheen sisällä. Kaikki kuitenkin hyötyvät tarjoamamme asiantuntemuksen laajuudesta, perusteellisesta tutkimustyöstämme ja sitoutumisestamme toisten menestyksen tukemiseen. Asiakkaamme tiedostavat, että ratkaisut kannattaa hankkia yhdeltä toimittajalta, joka pystyy täyttämään heidän tarpeensa nyt ja tulevaisuudessa, koska tarpeet muuttuvat, yritys kasvaa ja toiminnot kehittyvät yhä monimutkaisemmiksi. Yhteistyössä näiden ammattilaisten kanssa ratkaisemme ongelmia, kehitämme uusia ideoita ja keksimme uusia teknologioita. Juuri tämä yhteistyö on se, mikä loppujen lopuksi muokkaa Leica Geosystemsin tuotteita ja palveluja, edistää asiakkaittemme liiketoimintaa ja parantaa maailmaa, jossa me kaikki elämme.

8 Syvyyttä. Mittaamme tuloksiamm Leica Geosystems on sitoutunut ymmärtämään asiakkaitten tarpeet ja ylittämään heidän odotuksensa. Geospatiaaliset ratkaisut sisältävät yhä useammin enemmän kuin vain tuotteita, laitteita tai ohjelmia; nykyään asiakkaat vaativat kattavia ratkaisuja, jotka sisältävät myös runsaasti erilaisia palveluja. Ainutlaatuinen vastaanottavaisuus Monet yritykset ovat olleet Leica Geosystemsin asiakkaita jo kymmenien vuosien ajan. Itse asiassa tyypillinen Leica Geosystemsin käyttäjä on erittäin uskollinen asiakas ja vastahakoinen käyttämään muita vaihtoehtoja. Tämän uskollisuuden takana piilee sen tärkeän roolin arvostus, joka asiakaspalvelulla ja -tuella on jokaisen projektin onnistumisessa. Asiakkaamme luottavat siihen, että pidämme heidän laitteensa jatkuvasti toiminnassa. Tuki ei kuitenkaan merkitse riippuvuutta ratkaisumme tarjoavat asiakkaillemme yhä useammin mahdollisuuden hoitaa itse prosesseja, jotka he perinteisesti ovat ulkoistaneet. Kaikkien omien tuotteittemme tukemisen lisäksi Leica Geosystemsin on myös alan arvostettu johtaja useiden kolmansien osapuolten geospatiaalistenohjelmistotuotteiden tukipalvelujen tarjoajana. Ainutlaatuisen keskittynyttä Leica Geosystems on saavuttanut kadehdittavan maineen korkealaatuisilla tuotteillaan, ja investoimme jatkuvasti tämän johtoaseman säilyttämiseen. Emme ole koskaan tinkineet laadusta, vaan pyrimme tarjoamaan maksimaalista laatua tuotteittemme koko käyttöiän ajaksi. Leica Geosystemsin asiakkaat ymmärtävät eron, ja johdonmukaisten ja tarkkojen mittaustemme tärkeyden arvostajina he valitsevat joka kerta meidät halutessaan luotettavia tuloksia ja palvelua. Yrityksenä pidämme laatua erityisen laajana käsitteenä uskoen, että kaikkien toimiemme ympäristövaikutusten minimointi heijastaa myös yhä tiukempia standardeja, joihin pyrimme.

9 e asiakkaittemme tulosten mukaan. Ainutlaatuisen innovatiivista Leica Geosystemsin ylivoimainen sitoutuminen tutkimukseen ja innovointiin heijastuu maailman ykkösten täyttämässä historiassamme Ensimmäinen kannettava optismekaaninen teodoliitti 1925 Ensimmäinen ilmakuvakamera 1969 Ensimmäinen infrapunaan perustuva etäisyysmittari 1984 Ensimmäinen GPS maanmittausta varten 1991 Ensimmäinen laserseurain teollisuusmittaukseen 1993 Ensimmäinen kädessä pidettävä laseretäisyysmittari 2004 Ensimmäinen yleis-gps/tps-mittausjärjestelmä - Leica System 1200 Ensimmäinen mobiili CMM-teknologia - Leica T-Probe ja Leica T-Scan 2005 Ensimmäinen takymetri, jossa on integroitu GPS - Leica SmartStation 2008 Ensimmäinen tulevaisuustaattu GNSS-järjestelmä - Leica GPS Ensimmäinen käteen mahtuva laseretäisyysmittari, jossa on digitaalinen värinäyttö ja kaltevuussensori - Leica DISTO D Ensimmäinen lentokäyttöinen laserkeilain, jossa on 500 khz:n pulssitiheys - Leica ALS Ensimmäinen WFD-teknologiaa hyödyntävä 3D-laserkeilain - Leica ScanStation P Ensimmäinen MultiStation - Leica Nova MS Ensimmäiset itseoppivat mittauskojeet - Leica Nova MS60, Leica Nova TS60, Leica Viva TS16 Kaiken kaikkiaan Leica Geosystemsillä on yli patenttia, joista monet on rekisteröity viimeisen vuosikymmenen aikana. Ainutlaatuisen luotettu Leica Geosystemsin sitoutumisella innovointiin ja laatuun on yksi ainoa tavoite: asiakkaan työnkulun ymmärtäminen ja tukeminen. Tästä tuloksena ovat tuotevalikoima, palvelutarjonta ja kattava joukko markkinoilla ainutlaatuisia ratkaisuja. Vastavuoroisesti asiakkaat ovat palkinneet Leica Geosystemsin luottamuksellaan. Pyrimme joka päivä miljoonalla eri tavalla ansaitsemaan tämän luottamuksen kaikkialla ja aina, kun asiat on tehtävä oikein.

10 Luotettavaa. Todellisuus talteen. Tulevaisuuden muokkausta. Siitä lähtien, kun Leica Geosystems aloitti toimintansa pienessä sveitsiläiskaupungissa lähes kaksisataa vuotta sitten, se on luonut perinnettä, johon kuuluvat laatu, innovointi ja sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen. Osaamisen perinnettä rakentamassa Samaan aikaan sekä kansainvälinen että sveitsiläinen Leica Geosystems on nykyään maailmanlaajuinen yritys, jonka yli työntekijää palvelevat asiakkaita noin 120 maassa. Nämä asiakkaat kertovat tekevänsä yhteistyötä Leica Geosystemsin kanssa todella poikkeuksellisen tukemme ja palvelumme ansiosta. Olemme antaneet tälle käsitteelle nimen Active Customer Care (aktiivinen asiakaspalvelu) - todellinen kumppanuus, sitoutuminen luottamukseen, jota asiakkaat osoittavat Leica Geosystemsiä kohtaan. Opetuksesta ja koulutuksesta jatkuvaan tukeen, asiakkaan avustamiseen laitteiden huippukunnon ylläpitämisessä - ympäri vuorokauden ja kaikkialla maailmassa - Leica Geosystems takaa tuottavuuden ja suorituskyvyn. Olemme ylpeitä niistä, jotka tekevät tästä lupauksesta totta - Leica Geosystemsin ihmisistä. Korkean koulutuksen saaneesta, poikkeuksellisen lahjakkaasta tiimistä, joka on levittäytynyt ympäri maailmaa, omistautunut asiakkaitten menestykselle ja sitoutunut osaamiseen. Tiimistä, joka käyttää asiantuntemustaan ja nerokkuuttaan innovatiivisten teknologioiden luomiseen, erinomaisten tuotteiden kehittämiseen ja poikkeuksellisen asiakaspalvelun tarjoamiseen.

11 Luomassa päivä päivältä parempaa maailmaa Meihin tekevät vaikutuksen sekä nykyiset että tulevat asiakkaamme - ammattilaiset, jotka päivittäin käyttävät Leica Geosystemsin ratkaisuja ja joiden kanssa teemme töitä ongelmien ratkaisemiseksi ja uusien ratkaisujen luomiseksi. Teidän saavutuksenne - padot, kodit, kartat, autot, putkistot, pysäköintitalot, tarkkuustyökalut, mallit, teemapuistot, luonnonpuistot tai mitkä tahansa lukuisista muista projekteista - muovaavat tulevaisuuttamme ja antavat merkitystä sille, mitä teemme. Olemme ylpeitä kumppanuudestamme asiakkaittemme kanssa, joiden kanssa muovaamme tulevaisuutta yhdessä. Kaikkialla maailmassa, missä ihmiset mittaavat, parantavat ja suojelevat maailmaa, Leica Geosystemsin ratkaisut ovat mukana. Olemme ylpeitä siitä, että luotatte meihin kumppanina - when it has to be right.

12 Leica Geosystems when it has to be right Mittaus- ja tutkimusmaailmaa jo lähes 200 vuoden ajan mullistanut Leica Geosystems luo kattavia ratkaisuja ammattilaisille kaikkialla planeetallamme. Monien eri alojen, kuten ilmailun ja puolustuksen sekä turvallisuuden, rakentamisen ja valmistuksen, ammattilaiset luottavat laatutuotteistaan ja innovatiivisten ratkaisujen kehittämisestä tunnettuun Leica Geosystemsiin kaikissa paikkatietotarpeissaan. Tarkoilla ja täsmällisillä kojeilla, pitkälle kehitetyillä ohjelmilla ja luotettavilla palveluilla Leica Geosystems tuo joka päivä lisäarvoa maailmamme tulevaisuuden parissa työskenteleville. Leica Geosystems on osa ruotsalaista Hexagon-konsernia (Nasdaq Stockholm: HEXA B; hexagon.com), joka on johtava maailmanlaajuinen tietoteknisten ratkaisujen tarjoaja ja tähtää laadun ja tuottavuuden parannuksiin paikkatieto- ja teollisuuden yrityssovelluksissa. Leica Geosystems AG, Heerbrugg, Switzerland, Mitään tämän lehden osaa ei saa painaa uudelleen tai kääntää ilman julkaisijan nimenomaista lupaa fi INT Painettu Sveitsissä Leica Geosystems Oy Espoo, Suomi

Leica Geosystems vuotta mittaustekniikkaa. Tuotteesta kokonaiseen työnkulkuun

Leica Geosystems vuotta mittaustekniikkaa. Tuotteesta kokonaiseen työnkulkuun Leica Geosystems 2019 200 vuotta mittaustekniikkaa Tuotteesta kokonaiseen työnkulkuun 1 Aiheet Mistä kaikki alkoi Leica Geosystems tänään Leica Geosystems Missio ja Visio Yhteenveto 2 Aiheet Mistä kaikki

Lisätiedot

Leica Viva TPS Nopein takymetri

Leica Viva TPS Nopein takymetri Leica Viva TPS Nopein takymetri Visiosi: Nopea takymetri Tervetuloa Leica Viva TPS Ei voisi olla nopeampi Leica Viva TPS:llä teet työt nopeammin, lisäät yrityksen kilpailukykyä ja voitat enemmän töitä.

Lisätiedot

Leica Viva GS14 Suunniteltu suorituskykyiseksi

Leica Viva GS14 Suunniteltu suorituskykyiseksi Leica Viva GS14 Suunniteltu suorituskykyiseksi Visiosi: Joustavuutta ja suorituskykyä Tervetuloa Leica Viva GS14 Työkalusi kaikkiin GNSS-sovelluksiin Leica GS14 on kaikkein kompaktein ja tehokkain GNSS-vastaanotin.

Lisätiedot

Tekniset tiedot. Toimintakaavio. Ohjelmisto ja sovellukset yhdellä silmäyksellä. Tyyp. mittaustarkkuus Alue

Tekniset tiedot. Toimintakaavio. Ohjelmisto ja sovellukset yhdellä silmäyksellä. Tyyp. mittaustarkkuus Alue Tekniset tiedot Tyyp. mittaustarkkuus ± 1,0 mm Alue 0,05 enintään 300 m X-Range Power Technology Smart Base -mittausalue Vaakasuora 360 Pystysuora 40 80 Etäisyys m 2, 5, 10 m P2P-toiminnon tyypillinen

Lisätiedot

Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser

Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser Leica Piper Luotettavaa suorituskykyä maan päällä, putkissa ja kaivoissa Leica Geosystemsin Piper-putkilasersarjaan voi luottaa joka tilanteessa Putkessa

Lisätiedot

1) Maan muodon selvittäminen. 2) Leveys- ja pituuspiirit. 3) Mittaaminen

1) Maan muodon selvittäminen. 2) Leveys- ja pituuspiirit. 3) Mittaaminen 1) Maan muodon selvittäminen Nykyään on helppo sanoa, että maa on pallon muotoinen olet todennäköisesti itsekin nähnyt kuvia maasta avaruudesta kuvattuna. Mutta onko maapallomme täydellinen pallo? Tutki

Lisätiedot

Leica ScanStation C10 Monitoiminen laserkeilain kaikkiin sovelluksiin

Leica ScanStation C10 Monitoiminen laserkeilain kaikkiin sovelluksiin Monitoiminen laserkeilain kaikkiin sovelluksiin Monipuolisuutta, Tuottavuutta, Lisäarvoa Monet organisaatiot ovat kiinnostuneita laserkeilauksesta laajentaakseen ja/ tai parantaakseen nykyisiä toimintojaan

Lisätiedot

Leica Sprinter Siitä vain... Paina nappia

Leica Sprinter Siitä vain... Paina nappia Sprinter Siitä vain... Paina nappia Sprinter 50 Tähtää, paina nappia, lue tulos Pölyn ja veden kestävä Kompakti ja kevyt muotoilu Virheettömät korkeuden ja etäisyyden lukemat Toiminnot yhdellä painikkeella

Lisätiedot

Ohjattua suorituskykyä.

Ohjattua suorituskykyä. Ohjattua suorituskykyä. Yhdyskuntatekniset ajoneuvot Toimiala Rakennuskoneet Maa- ja metsätalouskoneet Kuljetus ja logistiikka Suorituskykyä. Kaikkien komponentien täydellisen integroinnin ansiosta saavutetaan

Lisätiedot

Leica Rugby 600 -sarja Luotettava kumppanisi työmaalla

Leica Rugby 600 -sarja Luotettava kumppanisi työmaalla Rugby 600 -sarja Luotettava kumppanisi työmaalla Rugby 600 -sarja Sopiva, nopea, lujatekoinen Rugby -laserit ovat kaikkiin työmaasovelluksiin soveltuvia lujatekoisimpia pyöriviä lasereita. Tasaa, suuntaa

Lisätiedot

Yrityskohtaiset LEAN-valmennukset

Yrityskohtaiset LEAN-valmennukset Yrityskohtaiset LEAN-valmennukset Lean ajattelu: Kaikki valmennuksemme perustuvat ajatukseen: yhdessä tekeminen ja tekemällä oppiminen. Yhdessä tekeminen vahvistaa keskinäistä luottamusta luo positiivisen

Lisätiedot

LAADUN MERKITYS PALVELULIIKE- TOIMINNASSA. Arto Engbom 23.1.2015 Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari Laatupäivä

LAADUN MERKITYS PALVELULIIKE- TOIMINNASSA. Arto Engbom 23.1.2015 Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari Laatupäivä LAADUN MERKITYS PALVELULIIKE- TOIMINNASSA Arto Engbom Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari Laatupäivä LAADUN MERKITYS PALVELULIIKETOIMINNASSA Arto Engbom Laatu ja kehitysjohtaja, Laitteet liiketoiminta-alue

Lisätiedot

Leica ScanStation 2 Poikkeuksellisen nopea, uskomattoman joustava

Leica ScanStation 2 Poikkeuksellisen nopea, uskomattoman joustava Leica ScanStation 2 Poikkeuksellisen nopea, uskomattoman joustava Leica ScanStation 2 Laserkeilainten joustavuuden ja nopeuden uusi taso 10-kertainen maksimimittausnopeuden kasvu ja takymetreistä tuttu

Lisätiedot

Maailman johtava. innovatiivisten lattiaratkaisujen toimittaja

Maailman johtava. innovatiivisten lattiaratkaisujen toimittaja Maailman johtava innovatiivisten lattiaratkaisujen toimittaja Michel Giannuzzi Konserninjohtaja Tarkett on kehittynyt lattia-alan edelläkävijäksi ja asettaa maailmanlaajuiset standardit lattia- ja urheilulattiaratkaisuille.

Lisätiedot

Leica DISTO A2. The original laser distance meter

Leica DISTO A2. The original laser distance meter Leica DISTO A2 The original laser distance meter Käyttöohje Suomi Onnittelut Leica DISTO :n hankkimisen johdosta. Yleiskatsaus Leica DISTO A2 1.1.0 fin Turvaohjeet löytyvät erillisestä kirjasesta tämän

Lisätiedot

GHG-Control: Kasvihuonekaasupäästöjen mittauksella laskentaa tarkempiin tuloksiin

GHG-Control: Kasvihuonekaasupäästöjen mittauksella laskentaa tarkempiin tuloksiin YLEISTIETOJA GHG-Control: Kasvihuonekaasupäästöjen mittauksella laskentaa tarkempiin tuloksiin Ainutlaatuinen in-situ-ratkaisu kasvihuonekaasupäästöjen hallintaan Suora mittaus laskennan sijaan: Säästä

Lisätiedot

MYY PALVELUA. Onnistunut myynti palveluliiketoiminnassa Työpajatyöskentelyn tuloksia

MYY PALVELUA. Onnistunut myynti palveluliiketoiminnassa Työpajatyöskentelyn tuloksia MYY PALVELUA Onnistunut myynti palveluliiketoiminnassa Työpajatyöskentelyn tuloksia Ryhmätyöskentely - tavoitteena ideoida, KUINKA MYYNNIN MUUTTUNEESEEN ROOLIIN VOIDAAN VASTATA? - tarkastellaan kysymystä

Lisätiedot

Teollisuuden LED-valaistus

Teollisuuden LED-valaistus Teollisuuden LED-valaistus Hollantilainen innovaatio made in Europe LumoLumen, eurooppalaista huipputekniikkaa! LumoLumen LED-teollisuusvalaisimissa yhdistyvät ainutlaatuinen mekaaninen rakenne, edistyksellinen

Lisätiedot

Leica DISTO S910 Mittaustietojen mittaaminen ja suunnitelmien tekeminen

Leica DISTO S910 Mittaustietojen mittaaminen ja suunnitelmien tekeminen Leica DISTO S910 Mittaustietojen mittaaminen ja suunnitelmien tekeminen Leica DISTO S910 Folder 833753 0115 fi_svid allgemein_fvid 3 01.04.15 08:30 Maailman ensimmäinen Mittaa mitä vain ja mistä vain P2P-teknologian

Lisätiedot

Leica MC200 Digger kaivinkoneiden koneohjausratkaisu. >Nopea >Tarkka >Joustava

Leica MC200 Digger kaivinkoneiden koneohjausratkaisu. >Nopea >Tarkka >Joustava Leica MC200 Digger kaivinkoneiden koneohjausratkaisu >Nopea >Tarkka >Joustava MC200 Digger -ratkaisu MC200 Digger antaa käyttäjälle reaaliaikaisen tiedon kaivuusyvyydestä, kaateesta ja ulottuvuudesta,

Lisätiedot

TYÖNTEKIJÄMME TARJOAVAT PARASTA NEUVONTAA JA HUOLTOA

TYÖNTEKIJÄMME TARJOAVAT PARASTA NEUVONTAA JA HUOLTOA WWW.GNB-NORDIC.COM TUNNET MEIDÄT NIMELLÄ EXIDE MUTTA NYT OSASTOMME NIMI ON GNB GNB ON MAAILMAN SUURIMPIA AKKUVALMISTAJIA... TYÖNTEKIJÄMME TARJOAVAT PARASTA NEUVONTAA JA HUOLTOA ASIAKAS KErTOO: GNB:SSÄ

Lisätiedot

Mittajärjestelmät ja mittasuositukset.

Mittajärjestelmät ja mittasuositukset. Mittajärjestelmät ja mittasuositukset. Hannu Hirsi Johdanto: Mittajärjestelmien tarkoitus: Helpottaa eri toimijoiden järjestelmien ja osien yhteensovittamista : suunnittelua, valmistusta, asentamista,

Lisätiedot

Punnituksen ja annostuksen kokonaisosaamista

Punnituksen ja annostuksen kokonaisosaamista Punnituksen ja annostuksen kokonaisosaamista 100 years of experience Lahti Precision Teknologiajohtaja punnitus- ja annostusprosesseissa Annostusprosessit Jatkuva annostus Eräannostus Automaatio Punnitus

Lisätiedot

GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM

GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM 2 Getinge Clean Management System GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM (CMS) -JÄRJESTELMÄ ENTISTÄ PAREMPI PROSESSI, AINUTLAATUINEN RATKAISU Getinge voi auttaa yritystäsi hallitsemaan

Lisätiedot

Hyvän digiasiakassuhteen rakentaminen

Hyvän digiasiakassuhteen rakentaminen Hyvän digiasiakassuhteen rakentaminen digimensa hanke Menestyvät suomalaiset asiakasviisaat organisaatiot Asiakasarvon johtaminen ja mittaaminen digitaalisen ajan liiketoimintamalleissa Osallistamalla

Lisätiedot

PÄÄSET PERILLE NOPEAMMIN

PÄÄSET PERILLE NOPEAMMIN TOMTOM TRAFFICIN AVULLA PÄÄSET PERILLE NOPEAMMIN TomTom on johtava liikennepalvelujen tarjoaja. TomTom valvoo, käsittelee ja toimittaa liikennetietoa itse kehittämällään teknologialla. TomTom uskoo, että

Lisätiedot

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Tuoteluettelo / 2014 RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Maatalous Teollisuus & materiaalin käsittely Ympäristönhoito Kevytperävaunut Muut laitteet THE SKY IS NOT THE LIMIT STARCO FINLAND

Lisätiedot

HDS7000 Laserkeilain Ultranopea pidemmällä mittausetäisyydellä

HDS7000 Laserkeilain Ultranopea pidemmällä mittausetäisyydellä > 1 milj. pist. / s HDS7000 Laserkeilain Ultranopea pidemmällä mittausetäisyydellä > Kantama 180 m HDS7000 Ultranopea laserkeilaus vaativille ammattilaisille Sen ohella, että 3D-laserkeilaimia on käytetty

Lisätiedot

Attendon Visio & Arvot

Attendon Visio & Arvot Attendon Visio & Arvot Se, miten huolehdimme hoivaa tarvitsevista ihmisistä, osoittaa millainen on yhteiskunta, jossa elämme. Attendon rooli yhteiskunnassa Pohjoismaissa on kunniakkaat perinteet kansalaistensa

Lisätiedot

KEHITÄMME JA TUOTAMME INNOVATIIVISIA HENKILÖSTÖ- RATKAISUJA, JOTKA AUTTAVAT ASIAKKAITAMME SAAVUTTAMAAN TAVOITTEENSA.

KEHITÄMME JA TUOTAMME INNOVATIIVISIA HENKILÖSTÖ- RATKAISUJA, JOTKA AUTTAVAT ASIAKKAITAMME SAAVUTTAMAAN TAVOITTEENSA. KEHITÄMME JA TUOTAMME INNOVATIIVISIA HENKILÖSTÖ- RATKAISUJA, JOTKA AUTTAVAT ASIAKKAITAMME SAAVUTTAMAAN TAVOITTEENSA. 2 Talous, työelämä ja markkinat muuttuvat nopeammin kuin koskaan. Pääoma ja teknologia

Lisätiedot

www.schilling-fn.de Suomi Tuotevalikoima Alumiini-pukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet

www.schilling-fn.de Suomi Tuotevalikoima Alumiini-pukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet Suomi Alumiini-pukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet Tuotevalikoima Alumiinipukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet 1 2 Pääkirjoitus Hyvää päivää!... ideasta valmiiseen tuotteeseen...

Lisätiedot

Jos ohjeessa on jotain epäselvää, on otettava yhteys Mänttä-Vilppulan kaupungin kiinteistö- ja mittauspalveluihin.

Jos ohjeessa on jotain epäselvää, on otettava yhteys Mänttä-Vilppulan kaupungin kiinteistö- ja mittauspalveluihin. Kartoitusohje Johdanto Tämä ohje määrittää Mänttä-Vilppulan kaupungille tehtävien kaapelien ja putkien kartoitustyön vaatimukset sekä antaa ohjeet kartoitustyön suorittamiseen. Ohjeessa määritellään kartoituksen

Lisätiedot

METSÄN UUDET MAHDOLLISUUDET UPM BIOFORE YHTIÖ. ProSuomi-projektin päätösseminari 16.11.2012, Juuso Konttinen

METSÄN UUDET MAHDOLLISUUDET UPM BIOFORE YHTIÖ. ProSuomi-projektin päätösseminari 16.11.2012, Juuso Konttinen UPM BIOFORE YHTIÖ ProSuomi-projektin päätösseminari 16.11.2012, Juuso Konttinen AGENDA 1. UPM BIOFORE YHTIÖ 2. UUSI METSÄTEOLLISUUS 3. UUDET MAHDOLLISUUDET AGENDA 1. UPM BIOFORE YHTIÖ 2. UUSI METSÄTEOLLISUUS

Lisätiedot

SWISS Technology by Leica Geosystems. Leica LINO TM L2. Täydellinen linjaustyökalu

SWISS Technology by Leica Geosystems. Leica LINO TM L2. Täydellinen linjaustyökalu SWISS Technology by Leica Geosystems Leica LINO TM L2 Täydellinen linjaustyökalu Yksinkertaisesti täydellinen kaikissa vaiheissa! Leica LINO L2:n avulla kaikki on linjassa Optiikan laatu vaikuttaa merkittävästi

Lisätiedot

KEKSI, KEHITÄ, KAUPALLISTA. Oma Yritys 2013, Helsinki 19.03.2013 Antti Salminen innovaatioasiantuntija, Uudenmaan ELY-keskus

KEKSI, KEHITÄ, KAUPALLISTA. Oma Yritys 2013, Helsinki 19.03.2013 Antti Salminen innovaatioasiantuntija, Uudenmaan ELY-keskus KEKSI, KEHITÄ, KAUPALLISTA Oma Yritys 2013, Helsinki 19.03.2013 Antti Salminen innovaatioasiantuntija, Uudenmaan ELY-keskus KEKSINTÖSÄÄTIÖ Perustettu v. 1971 Asiakkaina yksityishenkilöt ja alkavat yritykset

Lisätiedot

50 ja 25: ESYLUX viettää tuplajuhlia

50 ja 25: ESYLUX viettää tuplajuhlia LEHDISTÖTIEDOTE Ahrensburg, 19. marraskuu 2018 50 ja 25: ESYLUX viettää tuplajuhlia Vuoden 2018 lopussa juhlitaan kahta ESYLUXin historiassa merkittävää päivää. Perustaja Peter Kremser muistelee yrityksen

Lisätiedot

Leica LINO TM L2. Täydellinen linjaustyökalu. SWISS Technology by Leica Geosystems

Leica LINO TM L2. Täydellinen linjaustyökalu. SWISS Technology by Leica Geosystems Leica LINO TM L2 Täydellinen linjaustyökalu SWISS Technology by Leica Geosystems 959290_fi_Lino-Folder.indd 1 2.4.2007 13:54:19 Uhr Yksinkertaisesti täydellinen kaikissa vaiheissa! Leica LINO L2:n avulla

Lisätiedot

KOLME NÄKÖKULMAA UUTEEN PERINTÄTAPAAN

KOLME NÄKÖKULMAA UUTEEN PERINTÄTAPAAN KOLME NÄKÖKULMAA UUTEEN PERINTÄTAPAAN Miten perintä vaikuttaa yrityksen menestykseen? Pienistä perintäprosessin parannuksista saattaa löytyä yllättävän vaivattomasti ratkaisuja taloushallinnossa tuttuihin

Lisätiedot

Asiakkaan infopaketti PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS. Työvaateprofilointi Painettu & Valmis

Asiakkaan infopaketti PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS. Työvaateprofilointi Painettu & Valmis Asiakkaan infopaketti PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS Työvaateprofilointi Painettu & Valmis PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS Nykyään yhä useampi yritys haluaa työvaatteisiin yrityksen logon. Ahlsell

Lisätiedot

Geotrim TAMPEREEN SEUTUKUNNAN MITTAUSPÄIVÄT 29.3.2006

Geotrim TAMPEREEN SEUTUKUNNAN MITTAUSPÄIVÄT 29.3.2006 Geotrim TAMPEREEN SEUTUKUNNAN MITTAUSPÄIVÄT 29.3.2006 Satelliittimittauksen tulevaisuus GPS:n modernisointi, L2C, L5 GALILEO GLONASS GNSS GPS:n modernisointi L2C uusi siviilikoodi L5 uusi taajuus Block

Lisätiedot

OBN UUDEN INNOVAATION KAUPALLISTAMINEN - PIENEN JA SUUREN TOIMIJAN KUMPPANUUS. Mikko Pesonen 8.10.2015

OBN UUDEN INNOVAATION KAUPALLISTAMINEN - PIENEN JA SUUREN TOIMIJAN KUMPPANUUS. Mikko Pesonen 8.10.2015 OBN UUDEN INNOVAATION KAUPALLISTAMINEN - PIENEN JA SUUREN TOIMIJAN KUMPPANUUS Mikko Pesonen 8.10.2015 INNOVAATIO MISTÄ ON NYT KYSE INNOVAATIO ON JOKIN UUSI TAI OLENNAISESTI PARANNETTU, TALOUDELLISESTI

Lisätiedot

Lataa Maan muoto. Lataa. Lataa kirja ilmaiseksi suomalainen Maan muoto Lataa Luettu Kuunnella E-kirja Suomi epub, Pdf, ibook, Kindle, Txt, Doc, Mobi

Lataa Maan muoto. Lataa. Lataa kirja ilmaiseksi suomalainen Maan muoto Lataa Luettu Kuunnella E-kirja Suomi epub, Pdf, ibook, Kindle, Txt, Doc, Mobi Lataa Maan muoto Lataa ISBN: 9789525329292 Sivumäärä: 176 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 20.71 Mb Maa on parhaiten tunnettu taivaankappale, vaikka emme aina ajattelekaan sitä planeettana planeettojen joukossa.

Lisätiedot

www.bosch-professional.fi

www.bosch-professional.fi Laadun takeena Bosch! Maailman ensimmäinen lattiapintalaser UUTUUS! Lattiapintalaser GSL 2 Professional Lopultakin voidaan tarkistaa lattioiden, kuten tasoitettujen tai valettujen betonilattioiden, epätasaisuudet

Lisätiedot

Liiketoiminta, logistiikka ja tutkimustarpeet

Liiketoiminta, logistiikka ja tutkimustarpeet VTT Älykkään liikenteen ja logistiikan seminaari Espoo 2.11.2010 Vuorineuvos, taloustiet. tri Kari Neilimo Liiketoiminta, logistiikka ja tutkimustarpeet Muuttuva elinkeinojen rakenne; kasvava ja monimuotoistuva

Lisätiedot

yksi tai useampi Danfoss komponentti ja maksimoi lämpöpumpun tehokkuus Parempi ratkaisu 360 energiatehokkuuden heatpumpsolutions.danfoss.

yksi tai useampi Danfoss komponentti ja maksimoi lämpöpumpun tehokkuus Parempi ratkaisu 360 energiatehokkuuden heatpumpsolutions.danfoss. Danfossin komponentit lämpöpumpille Parempi ratkaisu 360 energiatehokkuuden myötä Koe 360 o tehokkuus, jonka saavutat hyödyntämällä vankkaa asiantuntemustamme ja kattavaa, lämpöpumpuille räätälöityä tuotevalikoimaamme.

Lisätiedot

Toimitusjohtajan katsaus Kimmo Alkio. Yhtiökokous 2016

Toimitusjohtajan katsaus Kimmo Alkio. Yhtiökokous 2016 Toimitusjohtajan katsaus Kimmo Alkio Yhtiökokous 2016 Vuosi 2015 lyhyesti Hyvä vuosi Tiedolle IT-palveluissa markkinoita nopeampi kasvu Lisääntyneet investoinnit sekä yritysostot kasvun ja innovaatioiden

Lisätiedot

Elämän kartat -3. koulutustapaaminen-

Elämän kartat -3. koulutustapaaminen- Elämän kartat -3. koulutustapaaminen- Käydään läpi kotitehtävä Mieti lomakkeen avulla asioita jotka toimivat hyvin elämässäsi joihin toivoisit muutosta. Asioita, joita haluaisit muuttaa elämässäsi voidaan

Lisätiedot

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin 2 Modulaarinen kattokaiutin Suunniteltu helppoon asennukseen Sopii melkein kaikkiin kattotyyppeihin Innovatiivinen modulaarirakenne Helppo

Lisätiedot

Maailman johtava kehittyneiden materiaalien toimittaja

Maailman johtava kehittyneiden materiaalien toimittaja Uusi Outokumpu 02 Maailman johtava kehittyneiden materiaalien toimittaja Kaupungit kasvavat, ihmiset matkustavat entistä enemmän ja väestönkasvu tuo uusia vaatimuksia tavaroita ja palveluja tuottaville

Lisätiedot

Markkinoinnin ulkoistamisella liiketoiminnalle arvoa. CASE Tampereen Rakennustiimi Oy

Markkinoinnin ulkoistamisella liiketoiminnalle arvoa. CASE Tampereen Rakennustiimi Oy Markkinoinnin ulkoistamisella liiketoiminnalle arvoa. CASE Tampereen Rakennustiimi Oy + Toimiala: Rakentaminen ja remontointi Yritys: Tampereen Rakennustiimi Oy Olemme saaneet Fonectalta selkeää näyttöä

Lisätiedot

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Pitää ihmiset turvassa, tietoisena, ja viihdyttää Boschilla on yli 100

Lisätiedot

Luovuudesta liiketoimintaa. Työvälineenä Tuoteväyläpalvelu

Luovuudesta liiketoimintaa. Työvälineenä Tuoteväyläpalvelu Luovuudesta liiketoimintaa Työvälineenä Tuoteväyläpalvelu Mitä teemme? Luovuudesta liiketoimintaa. Etsimme, arvioimme ja autamme kehittämään keksintöjä ja innovatiivisia ideoita. Tarjoamme yksityishenkilöiden

Lisätiedot

Tuoteväylästä tukea keksinnön kehittämiseen. Oma Yritys14 -tietoisku 18.03.2014 Pekka Rantala

Tuoteväylästä tukea keksinnön kehittämiseen. Oma Yritys14 -tietoisku 18.03.2014 Pekka Rantala Tuoteväylästä tukea keksinnön kehittämiseen Oma Yritys14 -tietoisku 18.03.2014 Pekka Rantala TUOTEVÄYLÄ Oletko tehnyt hyvän keksinnön? TUOTEVÄYLÄ-PALVELU Käynnistyi v. 2010 Keksintösäätiön valtakunnallisena

Lisätiedot

Boschin yleisäänentoistojärjestelmät Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjänä

Boschin yleisäänentoistojärjestelmät Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjänä Boschin yleisäänentoistojärjestelmät Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjänä 2 Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjä Kehittynyttä akustiikkaosaamista Bosch on yli 60 vuoden kokemuksellaan muotoilun

Lisätiedot

Asiakkaan kohtaaminen ja vuorovaikutus

Asiakkaan kohtaaminen ja vuorovaikutus Asiakkaan kohtaaminen ja vuorovaikutus Hyvään elämään kuuluu Itsemääräämisoikeuden toteutuminen sekä oikeus kunnioittavaan kohteluun vuorovaikutukseen ja oman tahdon ilmaisuun tulla aidosti kuulluksi ja

Lisätiedot

Elektroninen ohjaus helposti

Elektroninen ohjaus helposti Elektroninen ohjaus helposti Koneiden vankka ja yksinkertainen ohjaus älykkään elektroniikan avulla IQAN-TOC2 oikotie tulevaisuuteen Helppo määritellä Helppo asentaa Helppo säätää Helppo diagnosoida Vankka

Lisätiedot

uusia päämääriä Rio+20 Lisää tähän ja otsikko kestävä kehitys tuloksia ja Johtaja Tellervo Kylä-Harakka-Ruonala, EK

uusia päämääriä Rio+20 Lisää tähän ja otsikko kestävä kehitys tuloksia ja Johtaja Tellervo Kylä-Harakka-Ruonala, EK Rio+20 Lisää tähän ja otsikko kestävä kehitys tuloksia ja uusia päämääriä Johtaja, EK Säteilevät Naiset seminaari Rion ympäristö- ja kehityskonferenssi 1992 Suurten lukujen tapahtuma 180 valtiota, 120

Lisätiedot

Access. Käyttöturva. Rahoitus. Assistant. Paikkatieto. VRSnet. GIS-mobiilipalvelut

Access. Käyttöturva. Rahoitus. Assistant. Paikkatieto. VRSnet. GIS-mobiilipalvelut Access Käyttöturva Rahoitus Assistant VRSnet Paikkatieto GIS-mobiilipalvelut Mittaustiedon hallinta Trimble Access Tuo maasto ja toimisto lähemmäksi toisiaan Trimble Access Joustava tiedon jakaminen Toimistosta

Lisätiedot

Kiinteistö- ja rakennusalan digitalisaatio: BIM & GIS

Kiinteistö- ja rakennusalan digitalisaatio: BIM & GIS Kiinteistö- ja rakennusalan digitalisaatio: BIM & GIS Kiinteistön elinkaari Kiinteistö- ja rakennusalan digitalisaatio. Miten tämän perinteisen alan digitalisaatio käytännössä tapahtuu ja mitä hyötyjä

Lisätiedot

Asiakaspalvelu- ja myyntisuoritusten arviointi

Asiakaspalvelu- ja myyntisuoritusten arviointi ASIAKASPALVELUSUORITUSTEN ANALYSOINTI Asiakaspalvelu- ja myyntisuoritusten arviointi Seuraavan, alla olevan helpon työkalun avulla voit itse nopeasti arvioida myynnissä ja asiakaspalvelussa työskentelevien

Lisätiedot

Se on siinä. Brändiohjeisto SIVU 1

Se on siinä. Brändiohjeisto SIVU 1 Brändiohjeisto Se on siinä Uusi Junttan. Uusi ilme ja entistä tarkempi katse tulevaisuuteen. Uudistuminen on tehty Junttanin periaatteiden mukaan; kun siihen kerran ryhdytään niin tehdään sitten kunnolla.

Lisätiedot

U P O N O R Y H D Y S K U N TA - J A Y M P Ä R I S T Ö T E K N I I K K A

U P O N O R Y H D Y S K U N TA - J A Y M P Ä R I S T Ö T E K N I I K K A U P O N O R Y H D Y S K U N TA - J A Y M P Ä R I S T Ö T E K N I I K K A j o h d a n t o 04 I 2009 51001 7 1. Alkusanat Puhdas vesi on tärkein elintarvikkeemme. Maapallon vesivaroista vain muutama prosentti

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT

MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT YRITYS EIN UNTERNHEMEN AUF sinulle ERFOLGSKURS. Noin 10 vuotta sitten perustettu GGM Gastro International GmbH on tullut maailmanlaajuisesti tunnetuksi

Lisätiedot

Vihreämmän ajan kuntaseminaari. Päättäjien Aamu

Vihreämmän ajan kuntaseminaari. Päättäjien Aamu Vihreämmän ajan kuntaseminaari Päättäjien Aamu Agenda - 9:00-11:00 Kuntakentän haasteet ja niihin vastaaminen tietotekniikan keinoin IT:n ekologinen jalanjälki Virran- ja kustannusten säästö nykyaikaisin

Lisätiedot

Tekes on innovaatiorahoittaja, joka kannustaa yrityksiä haasteelliseen tutkimus- ja kehitystoimintaan

Tekes on innovaatiorahoittaja, joka kannustaa yrityksiä haasteelliseen tutkimus- ja kehitystoimintaan Tekes lyhyesti Mitä Tekes tekee? Tekes on innovaatiorahoittaja, joka kannustaa yrityksiä haasteelliseen tutkimus- ja kehitystoimintaan Tekes hyväksyy korkeampia riskejä kuin yksityiset rahoittajat rahoittaa

Lisätiedot

Kun lastuamisnesteestä tulee nestemäinen työkalu. Sitoumuksemme

Kun lastuamisnesteestä tulee nestemäinen työkalu. Sitoumuksemme Kun lastuamisnesteestä tulee nestemäinen työkalu. Sitoumuksemme Blaser Liquid Tool enemmän kuin pelkkä lastuamisneste. Tuottavuus, kustannustehokkuus ja koneistuslaatu ovat tekijöitä, jotka riippuvat merkittävästi

Lisätiedot

Aurinkosähköä Schücon kanssa Sähköä auringosta moniin kohteisiin

Aurinkosähköä Schücon kanssa Sähköä auringosta moniin kohteisiin Aurinkosähköä Schücon kanssa Sähköä auringosta moniin kohteisiin 2 Schüco Aurinkosähköä Schücon kanssa Aurinkosähköä Schüco kanssa verkkoon kytketyille ja verkosta riippumattomille järjestelmille Verkkoon

Lisätiedot

Käyttöohje HERE Maps. 1.0. painos FI

Käyttöohje HERE Maps. 1.0. painos FI Käyttöohje HERE Maps 1.0. painos FI HERE Maps HERE Maps näyttää lähellä olevat kohteet ja opastaa sinut perille. Voit etsiä kaupunkeja, katuja ja palveluja löytää perille tarkkojen reittiohjeiden avulla

Lisätiedot

RTK-Palvelu Oy on Suomen johtavia kiinteistöpalvelualan yrityksiä.

RTK-Palvelu Oy on Suomen johtavia kiinteistöpalvelualan yrityksiä. KIITOS RTK-Palvelu Oy on Suomen johtavia kiinteistöpalvelualan yrityksiä. Konsernimme liikevaihto on n. 114 milj. euroa ja palveluksessamme työskentelee maanlaajuisesti yli 3500 alamme ammattilaista. Olemme

Lisätiedot

Business Oulu. Teollisuus-Forum 29.5.2013. Wisetime Oy:n esittely

Business Oulu. Teollisuus-Forum 29.5.2013. Wisetime Oy:n esittely Business Oulu Teollisuus-Forum 29.5.2013 Wisetime Oy:n esittely Wisetime Oy Wisetime Oy on oululainen v. 1991 perustettu ohjelmistotalo, jonka omat tuotteet, Wise-järjestelmät ja niihin liittyvät tukipalvelut,

Lisätiedot

Nokian Hakkapeliitta Truck F2. Eturengas talven ammattilaisille

Nokian Hakkapeliitta Truck F2. Eturengas talven ammattilaisille Nokian Hakkapeliitta Truck F2 Eturengas talven ammattilaisille Suunnittelulla on syynsä Nokian Hakkapeliitta Truck F2 on uusi referenssiluokan eturengas vaativaan talvikäyttöön. Sen monien huippuunsa hiottujen

Lisätiedot

Töihin Verohallintoon

Töihin Verohallintoon Töihin Verohallintoon Yllättävän hyvä Meillä voit joustavasti yhdistää työn ja vapaa-ajan. Meillä on tehtävien vaativuuden ja oman työsuorituksen huomioiva palkkausjärjestelmä joustava työaika mahdollisuus

Lisätiedot

Toimiva työyhteisö DEMO

Toimiva työyhteisö DEMO Toimiva työyhteisö DEMO 7.9.6 MLP Modular Learning Processes Oy www.mlp.fi mittaukset@mlp.fi Toimiva työyhteisö DEMO Sivu / 8 TOIMIVA TYÖYHTEISÖ Toimiva työyhteisö raportti muodostuu kahdesta osa alueesta:

Lisätiedot

www.uudiskohde.fi Uusien asuntojen osaaja.

www.uudiskohde.fi Uusien asuntojen osaaja. www.uudiskohde.fi Uusien asuntojen osaaja. Uudiskohteiden asiantuntija palveluksessanne. Uudiskohde on palveluna ainutlaatuinen. Välittäjämme ovat keskittyneet nimenomaan uudiskohteiden myyntiin, mistä

Lisätiedot

Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet

Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet Havaitseminen on ensimmäinen vaihe kodin tai yrityksen ja niiden seinien sisällä olevien ihmisten ja omaisuuden suojelemisessa.

Lisätiedot

MUUTTUVA MARKKINA ja MAAILMA 17.3.2011 Aluepäällikkö Päivi Myllykangas, Elinkeinoelämän keskusliitto, EK

MUUTTUVA MARKKINA ja MAAILMA 17.3.2011 Aluepäällikkö Päivi Myllykangas, Elinkeinoelämän keskusliitto, EK Lisää tähän otsikko MUUTTUVA MARKKINA ja MAAILMA 17.3.2011 Aluepäällikkö Päivi Myllykangas, Elinkeinoelämän keskusliitto, EK KANSANTALOUS VÄESTÖKEHITYS JA TUOTTAVUUS Kestävyysvaje aiempaakin suurempi:

Lisätiedot

CAVEL CAVEL DKTCOMEGA:n tehtävä

CAVEL CAVEL DKTCOMEGA:n tehtävä koaksiaalikaapelit Italiana Conduttori Srl on valmistanut koaksiaalikaapeleita CAVEL tuotemerkillä vuodesta 1968 alkaen. Näiden vuosien aikana yritys on jatkuvasti kasvanut. CAVEL on tunnettu ja saanut

Lisätiedot

Alignment Systems. Tuotteet ja palvelut

Alignment Systems. Tuotteet ja palvelut Alignment Systems Tuotteet ja palvelut Tuotteet ja palvelut Ratkaisut tuottavuuden kasvattamiseksi Copyright Getty Images/Photographer s Choice RF/James Lauritz PRÜFTECHNIK Alignment Systems PRÜFTECHNIK

Lisätiedot

Hyvinvointia työstä. Työterveyslaitos www.ttl.fi

Hyvinvointia työstä. Työterveyslaitos www.ttl.fi Hyvinvointia työstä Työhyvinvoinnin tilannekuva - Työnantajan nykyiset tiedot ja taidot toimintaan Rauno Pääkkönen Elina Ravantti Selvityksen tarkoitus ja toteutus Muodostaa käsitys mitä työhyvinvoinnilla

Lisätiedot

HO sotehy palvelutuotannon ja uudistumisen näkökulmasta. alustavia pohdintoja

HO sotehy palvelutuotannon ja uudistumisen näkökulmasta. alustavia pohdintoja HO sotehy palvelutuotannon ja uudistumisen näkökulmasta alustavia pohdintoja 17.6.2019 Mikko Martikainen Yleisiä lähtökohtia Talouskasvua, kestävyyttä, tuottavuutta ja innovaatioita korostava ohjelma Nämä

Lisätiedot

21.5.2014 Copyright www.videomarkkinointi.info

21.5.2014 Copyright www.videomarkkinointi.info 1 Tervetuloa kolmannelle jaksolle! Tähän jaksoon sisältyy testi, miten käytät oman aikasi? Saat vinkkejä miten omat unelmat saadaan kirkkaaksi. Jotta voit ne toteuttaa Tarvitset suunnitelman ja työkalut.

Lisätiedot

STT Viestintäpalvelut Oy ProCom Viestinnän ammattilaiset ry. Viestinnän mittaamisen tila suomalaisissa organisaatioissa 2.2.2016

STT Viestintäpalvelut Oy ProCom Viestinnän ammattilaiset ry. Viestinnän mittaamisen tila suomalaisissa organisaatioissa 2.2.2016 STT Viestintäpalvelut Oy ProCom Viestinnän ammattilaiset ry Viestinnän mittaamisen tila suomalaisissa organisaatioissa 2.2.2016 Johdanto STT Viestintäpalvelut Oy ja ProCom ry tutkivat viestinnän mittaamisen

Lisätiedot

EN 16555 -sarja Innovaatiojohtaminen yksi uusi työkalu

EN 16555 -sarja Innovaatiojohtaminen yksi uusi työkalu klo 15.45-16.15 EN 16555 -sarja Innovaatiojohtaminen yksi uusi työkalu Tekn.lis. Jarmo Hallikas, Falcon Leader Oy 2 Innovaatiojohtamisen standardi CEN/TS 16555 Osa 1: Innovaatioiden hallintajärjestelmä

Lisätiedot

Oikeanlaisten virtapihtien valinta Aloita vastaamalla seuraaviin kysymyksiin löytääksesi oikeantyyppiset virtapihdit haluamaasi käyttökohteeseen.

Oikeanlaisten virtapihtien valinta Aloita vastaamalla seuraaviin kysymyksiin löytääksesi oikeantyyppiset virtapihdit haluamaasi käyttökohteeseen. Oikeanlaisten virtapihtien valinta Aloita vastaamalla seuraaviin kysymyksiin löytääksesi oikeantyyppiset virtapihdit haluamaasi käyttökohteeseen. 1. Tuletko mittaamaan AC tai DC -virtaa? (DC -pihdit luokitellaan

Lisätiedot

Olemme palvelleet asiakkaitamme osaavana ja luotettavana yhteistyökumppanina jo vuodesta 1976.

Olemme palvelleet asiakkaitamme osaavana ja luotettavana yhteistyökumppanina jo vuodesta 1976. KETTERÄ JA TINKIMÄTÖN KUMPPANI Terässaari Oy on sertifioitu alihankintakonepaja, joka tuottaa koneita ja laitteita monipuolisesti teollisuuden eri tarpeisiin. Valmistamme korkealaatuisia osia, osakokonaisuuksia

Lisätiedot

5 asiaa, joita tilitoimistojen asiakkaat arvostavat perinnässä

5 asiaa, joita tilitoimistojen asiakkaat arvostavat perinnässä 5 asiaa, joita tilitoimistojen asiakkaat arvostavat perinnässä Sisällys Johdanto I Henkilökohtainen palvelu II Osallistava perintäprosessi III Inhimillinen perintätapa IV Perintätulos V Raportointi Löytyisikö

Lisätiedot

OMAN TYÖNSÄ SANKARI. Katso kuinka Seppo loi yrityksessään unelmiensa työn.

OMAN TYÖNSÄ SANKARI. Katso kuinka Seppo loi yrityksessään unelmiensa työn. OMAN TYÖNSÄ SANKARI Katso kuinka Seppo loi yrityksessään unelmiensa työn. DO WHAT YOU LOVE AND YOU LL NEVER HAVE TO WORK A DAY IN YOUR LIFE. - VANHA KIINALAINEN SANONTA TÄSSÄ OPPAASSA KERROMME SEPON TARINAN.

Lisätiedot

Tuotesijoi)aminen digitaalisiin kulu)ajatuo)eisiin

Tuotesijoi)aminen digitaalisiin kulu)ajatuo)eisiin Tuotesijoi)aminen digitaalisiin kulu)ajatuo)eisiin Pelien, mobiilisovellusten ja verkkopalvelujen kaupallistaminen Kivinet Tampere 5.2.2014 Tanu- MaA Tuominen partneri ja perustajaosakas Vision+ Fund TANU-MATTI

Lisätiedot

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi Lehdistötiedote Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi Teräväpiirtoelokuvia kotona, upeita esityksiä työpaikalla 1. syyskuuta 2015 Epsonin uudet monikäyttöiset, helposti liikuteltavat projektorit

Lisätiedot

OVATKO LIIDIT KIVEN ALLA?

OVATKO LIIDIT KIVEN ALLA? OVATKO LIIDIT KIVEN ALLA? SISÄLTÖMARKKINOINTI HELPOTTAA LIIDIEN LAPIOINTIA Eroon kylmäsoitoista. Yritysten välisessä kaupassa hyvien liidien löytäminen on usein kovan työn takana. Joskus voi tuntua siltä,

Lisätiedot

Paremman elämän puolesta

Paremman elämän puolesta Paremman elämän puolesta MSD toimii paremman elämän puolesta, suomalaisen potilaan parhaaksi. Meille on tärkeää, että jokainen lääkehoitoa tarvitseva saa juuri hänelle parhaiten sopivan hoidon. Me MSD:llä

Lisätiedot

Liitinjärjestelmä Ring Tension Memory Teknologia

Liitinjärjestelmä Ring Tension Memory Teknologia Uusi Liitinjärjestelmä Ring Tension Memory Teknologia Uponorin valikoimiin kuuluvat talotekniset ratkaisut tarjoavat ensiluokkaista käyttömukavuutta, energiatehokkuutta ja erinomaisia mahdollisuuksia hyödyntää

Lisätiedot

Me olemme AVARN Security

Me olemme AVARN Security Me olemme AVARN Security Arvoperustamme Liiketoiminta-ajatus Olemme täyden palvelun turvallisuusyhtiö, jonka sitoutuminen, osaaminen ja innovatiivinen ajattelutapa vahvistavat asiakkaidemme turvallisuutta

Lisätiedot

Yhteispelillä kohti hyvinvointia. Lapsiperhetoimijoiden yhteistyön tiivistäminen Päijät-Hämeen Kumppanuusverkostossa

Yhteispelillä kohti hyvinvointia. Lapsiperhetoimijoiden yhteistyön tiivistäminen Päijät-Hämeen Kumppanuusverkostossa Yhteispelillä kohti hyvinvointia Lapsiperhetoimijoiden yhteistyön tiivistäminen Päijät-Hämeen Kumppanuusverkostossa Päijät-Hämeen Kumppanuusverkosto Päijät-Hämeen Kumppanuuskeskus hanke (Ray 2012-2015)

Lisätiedot

ACX-analysaattorijärjestelmä. Kaasunäytteiden jatkuvatoimiseen analysointiin

ACX-analysaattorijärjestelmä. Kaasunäytteiden jatkuvatoimiseen analysointiin ACX-analysaattorijärjestelmä Kaasunäytteiden jatkuvatoimiseen analysointiin Joustava - taloudellinen - tehokas ACX on täydellinen järjestelmä kaasunäytteiden jatkuvatoimiseen analysointiin. Järjestelmä

Lisätiedot

Teledyne Optech Titan -monikanavalaser ja sen sovellusmahdollisuudet

Teledyne Optech Titan -monikanavalaser ja sen sovellusmahdollisuudet Teledyne Optech Titan -monikanavalaser ja sen sovellusmahdollisuudet Jan Biström TerraTec Oy TerraTec-ryhmä Emoyhtiö norjalainen TerraTec AS Liikevaihto 2015 noin 13 miljoonaa euroa ja noin 90 työntekijää

Lisätiedot

ASCOM MIRATEL YHDESSÄ VAHVEMPI

ASCOM MIRATEL YHDESSÄ VAHVEMPI ASCOM MIRATEL YHDESSÄ VAHVEMPI ASCOM MIRATEL YHDESSÄ VAHVEMPI ASCOM MIRATEL LUONTEVA YHDISTYMINEN Suomalaisen terveydenhuollon alalla nimi Miratel tarkoittaa samaa kuin laadukkaat viestintätuotteet, -ratkaisut

Lisätiedot

STRATEGIA tiivis

STRATEGIA tiivis STRATEGIA 2022 20.4.2018 tiivis Itikka osuuskunnan strategia 2022 ROHKEASTI ETEENPÄIN KOHTI VUOTTA 2022 VUODESTA 1914 ITIKKA OSUUSKUNNAN VISIO ja STRATEGIA 2022 VISIOMME Tuemme aktiivisesti osuuskunnan

Lisätiedot