Hinnasto hyvinvointipaketit

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hinnasto 2015 -hyvinvointipaketit"

Transkriptio

1 Hinnasto hyvinvointipaketit Sisältöä elämään! hoiva- ja hyvinvointipalvelut

2 Smaragdi-mini Tutustumiskuukausi 480 (595,20 alv 24%) Normaali kuukausihinta 580 (719,20 alv 24%)! 20 h asiakkaan määrittelemää henkilökohtaista kodinhoito- ja avustuspalvelua per kuukausi arkisin välisenä aikana o pukeutumisapu! Henkilökohtaisen Senioriassistentin (koulutustausta: kodinhoitaja tai hoiva-avustaja) Arki-ilta ( ) 39 /h (48,36 alv 24%) Plus-palveluissa emme valitettavasti pysty takaamaan, että kaikki käynnit suorittaa oma henkilökohtainen Senioriassistentti. Palvelun käyttö on kotitalousvähennyskelpoista ja hinnat ovat arvonlisäverottomia sosiaalihuoltopalveluiden tarpeessa olevalle henkilölle. Arvonlisäverottomaan ostoon oikeuttava palvelusuunnitelma veloitetaan erikseen kertaveloituksena palvelusopimuksen laatimisen jälkeen (119 /kerta). Pidätämme oikeuden hinta-, ehto-, palvelumuutoksiin, jotka johtuvat tuotanto-, hankinta- tai muiden kustannusten tai muiden toimintaolosuhteiden olennaisesta muutoksesta, tai lainsäädännöstä tai viranomaisen päätöksestä. Mahdollisista muutoksista ilmoitamme asiakkaillemme vähintään kuukausi ennen muutosten voimaantuloa. Lääkehuolto ja kotihoitopalvelut ovat tarjolla Smaragdi-mini asiakkaille erillistä veloitusta vastaan tarpeen mukaan. Hinnat sisältävät työntekijämme matkakustannukset paikallisliikenteen toimialueella. Alueen ulkopuolella tai kun paikallisliikennettä ei ole mahdollista käyttää, hintaan lisätään työntekijämme matkakulut edullisimman matkustustavan mukaan.

3 Smaragdi-maxi Tutustumiskuukausi 780 (967,20 alv 24%) Normaali kuukausihinta 880 (1.091,20 alv 24%)! 20 h asiakkaan määrittelemää henkilökohtaista hoiva- ja hoitopalvelua per kuukausi arkisin välisenä aikana o pukeutumisapu! Henkilökohtaisen Senioriassistentin (koulutustausta: lähi-, perus-, sairaan-, tai terveydenhoitaja, geronomi)! Haluttaessa lääkehuollon! Palvelusuunnitelman, toteutus ja seuranta! Yhteistyö asiakkaan muun terveydenhuollon henkilökunnan kanssa! Haluttaessa kuukausikohtaisen Senioriraportin omaisille! Yöpäivystyksen tarpeen mukaan (sovitaan tapauskohtaisesti)! Laskutuslisät 0 *! Ei minimikäyntiveloitusta! Ei alkavan 15 minuutin tuntiveloitusta! Mahdollisuus palveluaikojen muutoksiin ja käyntien suunnitteluun Arki-ilta ( ) 69 /h (85,56 alv 24%) Yö ( ) 79 /h (97,96 alv 24%) Viikonloppu ja pyhä ( ) 89 /h (110,36 alv 24%) Kotihoitopalvelut 39 /hoitotoimenpide (sisältää kaikki hoitotoimenpiteet palvelukäynnin aikana riippumatta toimenpiteen kestosta) Asiakas maksaa itse käytössään olevat lääkkeet. Plus-palveluissa emme valitettavasti pysty takaamaan, että kaikki käynnit/toimenpiteet suorittaa oma henkilökohtainen Senioriassistentti. Palvelun käyttö on kotitalousvähennyskelpoista lukuun ottamatta lääkehuoltoa/kotihoitopalveluita ja hinnat ovat arvonlisäverottomia sosiaalihuoltopalveluiden tarpeessa olevalle henkilölle. Pidätämme oikeuden hinta-, ehto-, palvelumuutoksiin, jotka johtuvat tuotanto-, hankinta- tai muiden kustannusten tai muiden toimintaolosuhteiden olennaisesta muutoksesta, tai lainsäädännöstä tai viranomaisen päätöksestä. Mahdollisista muutoksista ilmoitamme asiakkaillemme vähintään kuukausi ennen muutosten voimaantuloa. *Pääkaupunkiseudun (Espoo, Helsinki, Kauniainen ja Vantaa) ulkopuolelle tarjottuihin hyvinvointipaketteihin lisätään Senioriassistentin käyntikohtaiset matkakulut kokonaisedullisimman matkustustavan mukaan.

4 Rubiini-mini Tutustumiskuukausi 740 (917,60 alv 24%) Normaali kuukausihinta 840 (1.041,60 alv 24%)! 30 h asiakkaan määrittelemää henkilökohtaista kodinhoito- ja avustuspalvelua per kuukausi arkisin välisenä aikana o pukeutumisapu! Henkilökohtaisen Senioriassistentin (koulutustausta: kodinhoitaja tai hoiva-avustaja) Arki-ilta ( ) 39 /h (48,36 alv 24%) Plus-palveluissa emme valitettavasti pysty takaamaan, että kaikki käynnit suorittaa oma henkilökohtainen Senioriassistentti. Palvelun käyttö on kotitalousvähennyskelpoista ja hinnat ovat arvonlisäverottomia sosiaalihuoltopalveluiden tarpeessa olevalle henkilölle. Arvonlisäverottomaan ostoon oikeuttava palvelusuunnitelma veloitetaan erikseen kertaveloituksena palvelusopimuksen laatimisen jälkeen (119 /kerta). Pidätämme oikeuden hinta-, ehto-, palvelumuutoksiin, jotka johtuvat tuotanto-, hankinta- tai muiden kustannusten tai muiden toimintaolosuhteiden olennaisesta muutoksesta, tai lainsäädännöstä tai viranomaisen päätöksestä. Mahdollisista muutoksista ilmoitamme asiakkaillemme vähintään kuukausi ennen muutosten voimaantuloa. Lääkehuolto ja kotihoitopalvelut ovat tarjolla Rubiini-mini asiakkaille erillistä veloitusta vastaan tarpeen mukaan. Hinnat sisältävät työntekijämme matkakustannukset paikallisliikenteen toimialueella. Alueen ulkopuolella tai kun paikallisliikennettä ei ole mahdollista käyttää, hintaan lisätään työntekijämme matkakulut edullisimman matkustustavan mukaan.

5 Rubiini-maxi Tutustumiskuukausi (1.486,76 alv 24%) Normaali kuukausihinta (1.610,76 alv 24%)! 30 h asiakkaan määrittelemää henkilökohtaista hoiva- ja hoitopalvelua per kuukausi arkisin välisenä aikana, pukeutumisapu! Henkilökohtaisen Senioriassistentin (ammattitausta: lähi-, perus-, sairaan-, tai terveydenhoitaja, geronomi)! Haluttaessa lääkehuollon! Palvelusuunnitelman, toteutus ja seuranta! Yhteistyö asiakkaan muun terveydenhuollon henkilökunnan kanssa! Haluttaessa kuukausikohtaisen Senioriraportin omaisille! Plus-palvelu edut (kampanjakohtaisesti viisi tuntia neljän tunnin hinnalla)! Edullisemman tuntihinnoittelun arki-iltoina! Yöpäivystyksen tarpeen mukaan (sovitaan tapauskohtaisesti)! Useamman maksajan laskutuspalvelut! Laskutuslisät 0 *! Ei minimikäyntiveloitusta! Ei alkavan 15 minuutin tuntiveloitusta! Mahdollisuus palveluaikojen muutoksiin ja käyntien suunnitteluun! Mahdollisuuden kuukausituntien jakamiseen toisen seniorin kanssa! Vuoden Rubiini maxi-asiakkuuden jälkeen vapaavalintainen kuukausi -25% normaalihintaisesta kk-veloituksesta Arki-ilta ( ) 59 /h (73,16 alv 24%) Yö ( ) 69 /h (85,56 alv 24%) Viikonloppu ja pyhä ( ) 79 /h (97,96 alv 24%) Kotihoitopalvelut 39 /hoitotoimenpide (sisältää kaikki hoitotoimenpiteet palvelukäynnin aikana riippumatta toimenpiteen kestosta) Asiakas maksaa itse käytössään olevat lääkkeet. Plus-palveluissa emme valitettavasti pysty takaamaan, että kaikki käynnit/toimenpiteet suorittaa oma henkilökohtainen Senioriassistentti. Palvelun käyttö on kotitalousvähennyskelpoista lukuun ottamatta lääkehuoltoa/kotihoitopalveluita ja hinnat ovat arvonlisäverottomia sosiaalihuoltopalveluiden tarpeessa olevalle henkilölle. Pidätämme oikeuden hinta-, ehto-, palvelumuutoksiin, jotka johtuvat tuotanto-, hankinta- tai muiden kustannusten tai muiden toimintaolosuhteiden olennaisesta muutoksesta, tai lainsäädännöstä tai viranomaisen päätöksestä. Mahdollisista muutoksista ilmoitamme asiakkaillemme vähintään kuukausi ennen muutosten voimaantuloa. *Pääkaupunkiseudun (Espoo, Helsinki, Kauniainen ja Vantaa) ulkopuolelle tarjottuihin hyvinvointipaketteihin lisätään Senioriassistentin käyntikohtaiset matkakulut kokonaisedullisimman matkustustavan mukaan.

6 Safiiri-mini Tutustumiskuukausi 980 (1.215,20 alv 24%) Normaali kuukausihinta (1.339,20 alv 24%)! 40 h asiakkaan määrittelemää henkilökohtaista kodinhoito- ja avustuspalvelua per kuukausi arkisin välisenä aikana! Henkilökohtaisen Senioriassistentin (ammattitausta: kodinhoitaja tai hoiva-avustaja) Arki-ilta ( ) 39 /h (48,36 alv 24%) Plus-palveluissa emme valitettavasti pysty takaamaan, että kaikki käynnit suorittaa oma henkilökohtainen Senioriassistentti. Palvelun käyttö on kotitalousvähennyskelpoista ja hinnat ovat arvonlisäverottomia sosiaalihuoltopalveluiden tarpeessa olevalle henkilölle. Arvonlisäverottomaan ostoon oikeuttava palvelusuunnitelma veloitetaan erikseen kertaveloituksena palvelusopimuksen laatimisen jälkeen (119 /kerta). Pidätämme oikeuden hinta-, ehto-, palvelumuutoksiin, jotka johtuvat tuotanto-, hankinta- tai muiden kustannusten tai muiden toimintaolosuhteiden olennaisesta muutoksesta, tai lainsäädännöstä tai viranomaisen päätöksestä. Mahdollisista muutoksista ilmoitamme asiakkaillemme vähintään kuukausi ennen muutosten voimaantuloa. Lääkehuolto ja kotihoitopalvelut ovat tarjolla Safiiri-mini asiakkaille erillistä veloitusta vastaan tarpeen mukaan. Hinnat sisältävät työntekijämme matkakustannukset paikallisliikenteen toimialueella. Alueen ulkopuolella tai kun paikallisliikennettä ei ole mahdollista käyttää, hintaan lisätään työntekijämme matkakulut edullisimman matkustustavan mukaan.

7 Safiiri-maxi Tutustumiskuukausi (Senioriseteleillä) (2.230,76 alv 24%) Tutustumiskuukausi (ilman Senioriseteleitä) (1.982,76 alv 24%) Normaali kuukausihinta (Senioriseteleillä) (2.354,76 alv 24%) Normaali kuukausihinta (ilman Senioriseteleitä) (2.106,76 alv 24 %)! Yhteensä 40 h asiakkaan määrittelemää henkilökohtaista hoiva- ja hoitopalvelua per kuukausi arkisin välisenä aikana vapaavalintaisesti joko 32 h Senioriassistentin palveluita ja 8 kpl Senioriseteleitä tai 40 h Senioriassistentin palveluita ilman Senioriseteleitä o Senioriassistentin palvelut sisältävät mm. " pyykinpesu " lakanoiden vaihto " henkilökohtainen hygienia yms o Seniorisetelit oikeuttavat yhteensä noin 8 h arvosta vapaavalintaisiin lisäpalveluihin (hieronta, fysioterapia yms)! Henkilökohtaisen Senioriassistentin (ammattitausta: lähi-, perus-, sairaan-, tai terveydenhoitaja, geronomi)! Haluttaessa lääkehuollon! Palvelusuunnitelman, toteutus ja seuranta! Yhteistyö asiakkaan muun terveydenhuollon henkilökunnan kanssa! Haluttaessa kuukausikohtaisen Senioriraportin omaisille! Plus-palvelu edut (kampanjakohtaisesti viisi tuntia kolmen tunnin hinnalla)! Edullisemman tuntihinnoittelun arki-iltoina! Yöpäivystyksen tarpeen mukaan (sovitaan tapauskohtaisesti)! Useamman maksajan laskutuspalvelut! Laskutuslisät 0 *! Ei minimikäyntiveloitusta! Ei alkavan 15 minuutin tuntiveloitusta! Mahdollisuus palveluaikojen muutoksiin ja käyntien suunnitteluun! Mahdollisuuden kuukausituntien jakamiseen toisen seniorin kanssa! Vuoden Safiiri maxi-asiakkuuden jälkeen vapaavalintainen kuukausi -50% normaalihintaisesta kk-veloituksesta Arki-ilta ( ) 59 /h (73,16 alv 24%) Yö ( ) 69 /h (85,56 alv 24%) Viikonloppu ja pyhä ( ) 79 /h (97,96 alv 24%) Kotihoitopalvelut 39 /hoitotoimenpide (sisältää kaikki hoitotoimenpiteet palvelukäynnin aikana riippumatta toimenpiteen kestosta) Asiakas maksaa itse käytössään olevat lääkkeet. Plus-palveluissa emme valitettavasti pysty takaamaan, että kaikki käynnit/toimenpiteet suorittaa oma henkilökohtainen Senioriassistentti. Palvelun käyttö on kotitalousvähennyskelpoista lukuun ottamatta lääkehuoltoa/kotihoitopalveluita ja hinnat ovat arvonlisäverottomia sosiaalihuoltopalveluiden tarpeessa olevalle henkilölle. Pidätämme oikeuden hinta-, ehto-, palvelumuutoksiin, jotka johtuvat tuotanto-, hankinta- tai muiden kustannusten tai muiden toimintaolosuhteiden olennaisesta muutoksesta, tai lainsäädännöstä tai viranomaisen päätöksestä. Mahdollisista muutoksista ilmoitamme asiakkaillemme vähintään kuukausi ennen muutosten voimaantuloa. *Pääkaupunkiseudun (Espoo, Helsinki, Kauniainen ja Vantaa) ulkopuolelle tarjottuihin hyvinvointipaketteihin lisätään Senioriassistentin käyntikohtaiset matkakulut kokonaisedullisimman matkustustavan mukaan.

Hoiva-, siivous- ja kotona asumiseen liittyvien palvelujen palvelutuottajien lista (12.12.2012 40) 6.10.2015

Hoiva-, siivous- ja kotona asumiseen liittyvien palvelujen palvelutuottajien lista (12.12.2012 40) 6.10.2015 Hoiva-, siivous- ja kotona asumiseen liittyvien palvelujen palvelutuottajien lista (12.12.2012 40) 6.10.2015 Yrittäjän tiedot Evinic Oy Y-tunnus: 0954018-5 T:mi Kotihoiva Seija Sutinen Y-tunnus: 1594573-6

Lisätiedot

Hoiva-, siivous- ja kotona asumiseen liittyvien palvelujen palvelutuottajien lista (12.12.2012 40) 13.4.2015

Hoiva-, siivous- ja kotona asumiseen liittyvien palvelujen palvelutuottajien lista (12.12.2012 40) 13.4.2015 Hoiva-, siivous- ja kotona asumiseen liittyvien palvelujen palvelutuottajien lista (12.12.2012 40) 13.4.2015 Yrittäjän tiedot Evinic Oy Y-tunnus: 0954018-5 T:mi Kotihoiva Seija Sutinen Y-tunnus: 1594573-6

Lisätiedot

Hoiva-, siivous- ja kotona asumiseen liittyvien palvelujen palvelutuottajien lista (12.12.2012 40) 30.1.2015

Hoiva-, siivous- ja kotona asumiseen liittyvien palvelujen palvelutuottajien lista (12.12.2012 40) 30.1.2015 Hoiva-, siivous- ja kotona asumiseen liittyvien palvelujen palvelutuottajien lista (12.12.2012 40) 30.1.2015 Yrittäjän tiedot Evinic Oy Y-tunnus: 0954018-5 T:mi Kotihoiva Seija Sutinen Y-tunnus: 1594573-6

Lisätiedot

Reetan kotipalvelu Y-tunnus: 1884643-4. Margareta Franssila Kaukonpolku 4 D 46, 04200 Kerava puh. 0440 345 357. mafranssila@suomi24.

Reetan kotipalvelu Y-tunnus: 1884643-4. Margareta Franssila Kaukonpolku 4 D 46, 04200 Kerava puh. 0440 345 357. mafranssila@suomi24. Hoiva-, siivous- ja kotona asumiseen liittyvien palvelujen palvelutuottajien lista (12.12.2012 40) 2.5.2014 Yrittäjän tiedot Evinic Oy Y-tunnus: 0954018-5 T:mi Kotihoiva Seija Sutinen Y-tunnus: 1594573-6

Lisätiedot

Kouvolan palvelusetelituottajat

Kouvolan palvelusetelituottajat Kouvolan palvelusetelituottajat Kouvolan kaupungin myöntämä palveluseteli käy maksuksi vain tässä luettelossa oleville yrittäjille. Palvelusetelituottajaksi on hyväksytty yritykset, joissa työntekijällä

Lisätiedot

Kouvolan palvelusetelituottajat

Kouvolan palvelusetelituottajat Kouvolan palvelusetelituottajat Kouvolan kaupungin myöntämä palveluseteli käy maksuksi vain tässä luettelossa oleville yrittäjille. Palvelusetelituottajaksi on hyväksytty yritykset, joissa työntekijällä

Lisätiedot

Kouvolan palvelusetelituottajat

Kouvolan palvelusetelituottajat Kouvolan palvelusetelituottajat Kouvolan kaupungin myöntämä palveluseteli käy maksuksi vain tässä luettelossa oleville yrittäjille. Palvelusetelituottajaksi on hyväksytty yritykset, joissa työntekijällä

Lisätiedot

SUOMI. Lippujen hinnat

SUOMI. Lippujen hinnat SUOMI Lippujen hinnat Kausiliput HSL-kuntien asukkaille HSL-sovelluksella liput aikuisille ja opiskelijoille B B C D B C C D B C D B C D 30 vrk kertaosto 59,70 107,50 98,00 115,80 156,40 30 vrk jatkuva

Lisätiedot

Integral Reactive PALVELUKUVAUS

Integral Reactive PALVELUKUVAUS 2016 Integral Reactive PALVELUKUVAUS Helpdesk 09 4247 5858 PALVELUKUVAUS, INTEGRAL PROACTIVE 1 (6) Sisällys 1 YLEISTÄ... 2 2 PALVELUN SISÄLTÖ... 2 3 PALVELUN TOTEUTTAMINEN... 2 3.1 Palvelupyyntöjen vastaanottaminen...

Lisätiedot

Vapaudenkatu 23 B, Lahti - (03)

Vapaudenkatu 23 B, Lahti - (03) Asikkala Asikkala - Aada ja Aatos Oy Kurukatu 6 15950 Lahti 0400 503 221 kotihoitoaada@gmail.com kotihoito, injektiot, rokotukset, näytteenotto, haavaja avannehoidot sairaalasta kotiutuspalvelu ilta ja

Lisätiedot

1. HYVÄN TYÖTERVEYSHUOLTOKÄYTÄNNÖN MUKAINEN ENNALTAEHKÄISEVÄ TOIMINTA

1. HYVÄN TYÖTERVEYSHUOLTOKÄYTÄNNÖN MUKAINEN ENNALTAEHKÄISEVÄ TOIMINTA 1 PALVELUHINNASTO 1.1.2016 alkaen (Kiteen kaupunki, perusturvalautakunta 15.12.2015 95) Työterveyshuolto laskuttaa työnantajaa tuotetuista, sopimuksen mukaisista työterveyshuollon palveluista tämän hinnaston

Lisätiedot

PALVELUT. Keitä olemme ja mitä tarjoamme Sinulle tai läheisellesi? Kuinka tulla asiakkaaksi?

PALVELUT. Keitä olemme ja mitä tarjoamme Sinulle tai läheisellesi? Kuinka tulla asiakkaaksi? PALVELUT Keitä olemme ja mitä tarjoamme Sinulle tai läheisellesi? Olemme pieni suomalainen perheyritys. Tarjoamme ammattitaitoista kotiterveydenhoitoa, - sairaanhoitoa, hoiva-, virkistys- ja kotipalveluja.

Lisätiedot

Tuotetunnus Hinta Alv 0%

Tuotetunnus Hinta Alv 0% ELISA ADSL HINNASTO YRITYKSILLE 1.7.2015 ALKAEN 1/7 ELISA ADSL HINNASTO YRITYKSILLE 1.7.2015 ALKAEN HINNAT ALV 0% 1M/512k 2M/512k 8M/1M Full rate 24M/1M Full rate Helsingin seutu (sis. Helsinki, Espoo,

Lisätiedot

Vammaispalvelun palveluseteliprojekti

Vammaispalvelun palveluseteliprojekti Vammaispalvelun palveluseteliprojekti Hinnoittelu- ja sopimusprojekti 28.10.2010 Projektijohtaja Vammaispalvelujen palveluseteliprojekti Yhteistyössä: Asiakasedustajia Kuntia, erityisesti Helsinki ja Vantaa

Lisätiedot

Vapaudenkatu 23 B, Lahti - (03)

Vapaudenkatu 23 B, Lahti - (03) Asikkala Asikkala - Omaishoito Aada ja Aatos Oy Kurukatu 6 15950 Lahti 0400 503 221 kotihoitoaada@gmail.com kotihoitona kotihoito: ma-pe klo 07-18 28 / 30 min., 34 / tunti, 20 / tarkastuskäynti ma-pe klo

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN OSTOPALVELUJEN PIIRISSÄ OLEVIEN YKSITYISTEN ASUMISPALVELU-YKSIKÖIDEN HINNOITTELUPERIAATTEET

ESPOON KAUPUNGIN OSTOPALVELUJEN PIIRISSÄ OLEVIEN YKSITYISTEN ASUMISPALVELU-YKSIKÖIDEN HINNOITTELUPERIAATTEET TARJOUSPYYNTÖ/ LIITE 4 1 (7) ESPOON KAUPUNGIN OSTOPALVELUJEN PIIRISSÄ OLEVIEN YKSITYISTEN ASUMISPALVELU-YKSIKÖIDEN HINNOITTELUPERIAATTEET Espoon kaupungin terveyspalvelujen mielenterveys- ja päihdepalvelujen

Lisätiedot

Stella Kotisairaala Palveluhinnasto 1.1.2014

Stella Kotisairaala Palveluhinnasto 1.1.2014 Stella Kotisairaala Palveluhinnasto 1.1.2014 Perusmaksu Hoitavan lääkärin palkkio 40 euroa / kalenteripäivä 50 euroa / kalenteripäivä Perusmaksu ja hoitavan lääkärin palkkio sisältävät puhelinkonsultaatiot,

Lisätiedot

Hankintasopimus asiakas- ja potilastietojärjestelmästä

Hankintasopimus asiakas- ja potilastietojärjestelmästä 1 (6) Hankintasopimus asiakas- ja potilastietojärjestelmästä Versio 3.0 2 (6) 1 Sopijapuolet 1. Yritys (jäljempänä Järjestelmätoimittaja) Y-tunnus 2. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätiedot

PALVELUSETELI-TUOTTAJAREKISTERI versio 13.5.2009

PALVELUSETELI-TUOTTAJAREKISTERI versio 13.5.2009 1 PALVELUSETELI-TUOTTAJAREKISTERI versio 13.5.2009 Kokkolan seudun (Himanka, Kokkola) palveluseteli Hinnat ovat arvonlisäverottomia, ellei taulukossa toisin mainita. Tämä koskee myös kohtaa Muut palvelut.

Lisätiedot

Tässä esitteessä: Palvelusetelistä perustietoa

Tässä esitteessä: Palvelusetelistä perustietoa 2/2014 1 ( 5 ) PALVELUSETELI Tässä esitteessä: Palvelusetelistä perustietoa Palvelusetelin käyttöalueet - Henkilökohtainen apu ja kodin ulkopuolinen avustaminen vpl:n mukaan - Säännöllinen kotihoito, -

Lisätiedot

Hyväksytyt palveluseteli palvelutuottajat Keuruulla 2015

Hyväksytyt palveluseteli palvelutuottajat Keuruulla 2015 n kaupunki Hyväksytyt palveluseteli palvelutuottajat lla 2015 Aamusta Iltaan Palvelut Oy - Kotipalvelu ark. klo 18-21 - Kotipalvelu ark. klo 21-06 34,34 / tunti 40,06 / tunti p. 045 1221 000 - Kotipalvelu

Lisätiedot

Elisa Talokaapeli. Tuotetiedot, tilausohjeet ja hinnasto 1.9.2004

Elisa Talokaapeli. Tuotetiedot, tilausohjeet ja hinnasto 1.9.2004 Elisa Talokaapeli Tuotetiedot, tilausohjeet ja hinnasto 1.9.2004 Elisa Talokaapeli Elisa Talokaapeli mahdollistaa kiinteistön sisäjohtoverkon yhdistämisen maakaapelilla yleiseen televerkkoon. Yhdistämisen

Lisätiedot

TUULENSUUN PALVELU OY:N PALVELUHINNASTO RIVITALOJEN PALVELUSOPI- MUS ASIAKKAILLE 1.4.2015 ALKAEN

TUULENSUUN PALVELU OY:N PALVELUHINNASTO RIVITALOJEN PALVELUSOPI- MUS ASIAKKAILLE 1.4.2015 ALKAEN Tuulensuun Palvelu Oy Huvilakatu 32, 32200 Loimaa p. 02 7637 5600 toimisto@tuulensuunpalvelukeskus.fi www.tuulensuunpalvelukeskus.fi TUULENSUUN PALVELU OY:N PALVELUHINNASTO RIVITALOJEN PALVELUSOPI- MUS

Lisätiedot

Kunnanhallitus 467 20.08.2007 Kunnanhallitus 644 10.12.2007 Kunnanhallitus 32 07.01.2008 PUHELINLIIKENTEEN KILPAILUTTAMINEN 464/01/013/2007 KHALL 467

Kunnanhallitus 467 20.08.2007 Kunnanhallitus 644 10.12.2007 Kunnanhallitus 32 07.01.2008 PUHELINLIIKENTEEN KILPAILUTTAMINEN 464/01/013/2007 KHALL 467 Kunnanhallitus 467 20.08.2007 Kunnanhallitus 644 10.12.2007 Kunnanhallitus 32 07.01.2008 PUHELINLIIKENTEEN KILPAILUTTAMINEN 464/01/013/2007 KHALL 467 Seutukunnan kunnille sekä kuntayhtymille on tullut

Lisätiedot

HOIVA (ALV 0 %) Yksittäiset käynnit laskutetaan alkavalta 15 minuutilta alla olevan taulukon mukaisesti:

HOIVA (ALV 0 %) Yksittäiset käynnit laskutetaan alkavalta 15 minuutilta alla olevan taulukon mukaisesti: Tuulensuun Palvelu Oy Huvilakatu 32, 32200 Loimaa p. 02 7637 5600 toimisto@tuulensuunpalvelukeskus.fi www.tuulensuunpalvelukeskus.fi TUULENSUUN PALVELU OY:N PALVELUHINNASTO RIVITALOJEN PALVELUSOPI- MUS

Lisätiedot

Hyväksytyt palveluseteli palvelutuottajat Keuruulla

Hyväksytyt palveluseteli palvelutuottajat Keuruulla n kaupunki Hyväksytyt palveluseteli palvelutuottajat lla Aamusta Iltaan Palvelut Oy - Kotipalvelu ark. klo 18-21 - Kotipalvelu ark. klo 21-06 34,34 / tunti 40,06 / tunti p. 045 1221 000 - Kotipalvelu ark.

Lisätiedot

Vapaudenkatu 23 B, Lahti - (03)

Vapaudenkatu 23 B, Lahti - (03) - Omaishoito Aada ja Aatos Oy Kurukatu 6 15950 Lahti 0400 253 096 kotihoitoaada@gmail.com sijaistaminen asiakkaan kotona: klo 07-18, 31 / 30 min., 40 / tunti klo 18-21, 34 / 30 min., 44 / tunti klo 07-18,

Lisätiedot

Vapaudenkatu 23 B, Lahti - (03)

Vapaudenkatu 23 B, Lahti - (03) - Omaishoito Aada ja Aatos Oy Kurukatu 6 15950 Lahti 0400 503 221 kotihoitoaada@gmail.com kotihoitona kotihoito: ma-pe klo 07-18 28 / 30 min., 34 / tunti, 20 / tarkastuskäynti ma-pe klo 18-21 31 / 30min.,

Lisätiedot

Ostopalveluja kodinhoitoon. Kuluttajansuoja, kotitalousvähennys ja arvonlisäveroton palvelu

Ostopalveluja kodinhoitoon. Kuluttajansuoja, kotitalousvähennys ja arvonlisäveroton palvelu Ostopalveluja kodinhoitoon. Kuluttajansuoja, kotitalousvähennys ja arvonlisäveroton palvelu Taija Härkki p. 0400 432 585 1 Palveluja Kotiin elias.fi 2 v 1995 Koko Suomi Kodin ostopalvelujen kehittäjä ja

Lisätiedot

Vapaudenkatu 23 B, Lahti - (03)

Vapaudenkatu 23 B, Lahti - (03) - Omaishoito Aada ja Aatos Oy Kurukatu 6 15950 Lahti 0400 253 096 kotihoitoaada@gmail.com sijaistaminen asiakkaan kotona: klo 07-18, 31 / 30 min., 40 / tunti klo 18-21, 34 / 30 min., 44 / tunti klo 07-18,

Lisätiedot

ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ

ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ HE 97/2004 vp Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen opiskelijoiden koulumatkatuesta annetun lain 3 :n 2 momentin ja 5 :n 1 momentin muuttamisesta Esityksessä

Lisätiedot

Ikäihmisten koti- ja tukipalveluiden, sekä asumispalveluiden maksut

Ikäihmisten koti- ja tukipalveluiden, sekä asumispalveluiden maksut Ikäihmisten koti- ja tukipalveluiden, sekä asumispalveluiden maksut Ensisijaisena toimenpiteenä ennen hoitomaksun alentamista edellytetään aina, että asiakas anoo Kelalta ne etuudet, joihin yleensä kotihoidon

Lisätiedot

Hinnasto 2014 VALIKOIMAPALVELUT. Näytepalvelu Sivu Kuvaus Hinta

Hinnasto 2014 VALIKOIMAPALVELUT. Näytepalvelu Sivu Kuvaus Hinta Hinnasto 04 VALIKOIMAPALVELUT Näytepalvelu Näytteet - arkkia (A4) yli arkkia (A4) -5 arkkia (A) yli 5 arkkia (A) -5 kpl (A-arkeista nuutatut) yli 5 kpl (A-arkeista nuutatut) Isot arkit - kirjekuorta /

Lisätiedot

PALVELUTUOTTAJIEN HINNAT JA TIEDOT, päivitetty osittain 24.2.2011, LLKY ei vastaa päivittämättömistä muutoksista

PALVELUTUOTTAJIEN HINNAT JA TIEDOT, päivitetty osittain 24.2.2011, LLKY ei vastaa päivittämättömistä muutoksista PALVELUTUOTTAJIEN HINNAT JA TIEDOT, päivitetty osittain 24.2.2011, LLKY ei vastaa päivittämättömistä muutoksista PALVELUNTUOTTAJA TOIMINTA-ALUE ASIAKASRYHMÄT PALVELUT TUNTIHINTA Palvelukeskus Vaahtera

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014 KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) VASTAUKSET MÄÄRÄAIKAAN 5.6.2014 KLO 12.00 MENNESSÄ SAATUIHIN KYSYMYKSIIN KOSKIEN TARJOUSPYYNTÖÄ LÄÄKKEIDEN ANNOSJAKELUN JA TOIMITUSPALVELUN HANKINTA Huom! Samaa asiaa useammin

Lisätiedot

PALVELUSETELI TEHOSTETTUUN PALVELUASUMISEEN JA OMAISHOIDON LAKISÄÄTEISTEN VAPAAPÄIVIEN JÄRJESTÄMISEEN PALVELUSETELITASO JA HINTA:

PALVELUSETELI TEHOSTETTUUN PALVELUASUMISEEN JA OMAISHOIDON LAKISÄÄTEISTEN VAPAAPÄIVIEN JÄRJESTÄMISEEN PALVELUSETELITASO JA HINTA: Liite 2 PALVELUSETELI TEHOSTETTUUN PALVELUASUMISEEN JA OMAISHOIDON LAKISÄÄTEISTEN VAPAAPÄIVIEN JÄRJESTÄMISEEN PALVELUSETELITASO JA HINTA: Kuvaus tehostetun palveluasumisen asiakkaiden hoidon, hoivan ja

Lisätiedot

WALTTI LIPPU- JA MAKSUJÄRJESTELMÄUUDISTUS MIKÄ MUUTTUU KOTKAN SEUDULLA?

WALTTI LIPPU- JA MAKSUJÄRJESTELMÄUUDISTUS MIKÄ MUUTTUU KOTKAN SEUDULLA? WALTTI LIPPU- JA MAKSUJÄRJESTELMÄUUDISTUS MIKÄ MUUTTUU KOTKAN SEUDULLA? www.kotka.fi/joukkoliikenne SUURIMMAT MUUTOKSET ASIAKKAILLE Samat tuotteet ja taksajärjestelmä käytössä koko seudulla (Hamina-Kotka-Pyhtää)

Lisätiedot

Myrskylä. Myrskylä - Siivouspalvelut. Aada ja Aatos Oy. Aijan Hoiva Oy / Akson hoivapalvelut. Myrskylä. siivous ikkunanpesu

Myrskylä. Myrskylä - Siivouspalvelut. Aada ja Aatos Oy. Aijan Hoiva Oy / Akson hoivapalvelut. Myrskylä. siivous ikkunanpesu Myrskylä Myrskylä - Aada ja Aatos Oy Kurukatu 6 15950 Lahti 0400 503 221 kotihoitoaada@gmail.com arkisin 30 / tunti alv 0%, (37,20 / tunti sis. alv) työ tehdään asiakkaan välineillä, palveluntuottajan

Lisätiedot

Palvelusetelin käyttö Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän vanhuspalveluiden kotihoidossa. Sosiaaliohjaaja Teija Seppälä 26.11.

Palvelusetelin käyttö Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän vanhuspalveluiden kotihoidossa. Sosiaaliohjaaja Teija Seppälä 26.11. Palvelusetelin käyttö Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän vanhuspalveluiden kotihoidossa Sosiaaliohjaaja Teija Seppälä 26.11.2013 Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon vanhuspalveluiden

Lisätiedot

Mahdolliset hankintaan liittyvät kysymykset ja huomiot oli esitettävä 29.3.2012 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: hankinta.sotet@espoo.fi.

Mahdolliset hankintaan liittyvät kysymykset ja huomiot oli esitettävä 29.3.2012 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: hankinta.sotet@espoo.fi. 1 (6) KOTIIN TUOTETTAVIEN PALVELUJEN SEKÄ PÄIVÄTOIMINNAN HANKINTA DNO 899/02.08.00/2012 Mahdolliset hankintaan liittyvät kysymykset ja huomiot oli esitettävä 29.3.2012 mennessä sähköpostilla osoitteeseen:

Lisätiedot

HSL:n lippujen hinnat alkaen

HSL:n lippujen hinnat alkaen HSL:n lippujen hinnat 1.1.2018 alkaen Kausiliput Voit ladata matkakortille haluamasi pituisen kauden kahden viikon ja vuoden väliltä (14 366 pv). Kausilipun hinta muodostuu 14 päivän perushinnasta ja lisäpäivän

Lisätiedot

PALVELUSETELI-TUOTTAJAREKISTERI versio 9.9.2009

PALVELUSETELI-TUOTTAJAREKISTERI versio 9.9.2009 1 PALVELUSETELI-TUOTTAJAREKISTERI versio 9.9.2009 Jyta-alueen (Halsua, Kannus, Kaustinen, Lestijärvi, Perho, Toholampi, Veteli) palveluseteli Hinnat ovat arvonlisäverottomia, ellei taulukossa toisin mainita.

Lisätiedot

Hoitokoti Päiväkumpu -konserni. elämäniloa rakentamassa

Hoitokoti Päiväkumpu -konserni. elämäniloa rakentamassa Hoitokoti Päiväkumpu -konserni elämäniloa rakentamassa Perheyritys elämäniloa rakentamassa Tarinamme sai alkunsa jo 90-luvulla. Ajatus yksityisen hoitokodin perustamisesta alkoi kypsyä Irma Väätäisen mielessä

Lisätiedot

Hinnasto 2012. DNA Pro 1. DNA Pro 500. DNA Pro 1000+ DNA Pro 3500. DNA Pro Puhe -liittymät. 3,90 /kk. 16,90 /kk c) 19,80 /kk c) 37,90 /kk c) 3000 min

Hinnasto 2012. DNA Pro 1. DNA Pro 500. DNA Pro 1000+ DNA Pro 3500. DNA Pro Puhe -liittymät. 3,90 /kk. 16,90 /kk c) 19,80 /kk c) 37,90 /kk c) 3000 min Hinnasto 2012 DNA Pro Puhe -liittymät Kaikki DNA Pro -liittymät sisältävät nopean nettiyhteyden ja 50 tuntia puheluita DNA Pro- ja DNA-liittymiin. DNA Pro 1 3,90 /kk Liittymän avausmaksu 2,90 Kk-maksuun

Lisätiedot

MYYNNISTÄ POISTUNEIDEN DNA-LIITTYMIEN HINNASTO

MYYNNISTÄ POISTUNEIDEN DNA-LIITTYMIEN HINNASTO MYYNNISTÄ POISTUNEIDEN DNA-LIITTYMIEN HINNASTO 12/2018 DNA Rajaton 3G ja 4G DNA Rajaton 4G Super DNA Rajaton 4G DNA Rajaton 4G Teho ja DNA Rajaton 4G Teho Extra DNA Rajaton 3G Perus DNA Rajaton 3G 39,90

Lisätiedot

1.1.2013 Suomen Euromaster Oy pidättää oikeuden huoltotyöhinnaston hinnanmuutoksiin.

1.1.2013 Suomen Euromaster Oy pidättää oikeuden huoltotyöhinnaston hinnanmuutoksiin. HUOLTOTYÖ- HINNASTO Suomen Euromaster Oy pidättää oikeuden huoltotyöhinnaston hinnanmuutoksiin. HENKILÖAUTOT HUOLTOTÖIDEN YHDISTELMÄT (EUROMASTERIN VÄLITTÄMIIN TUOTTEISIIN) Normaalivanne Tuote- Nimike

Lisätiedot

Maa- ja metsätalousministeriön tietopalvelukeskuksen. (Tike) hinnasto

Maa- ja metsätalousministeriön tietopalvelukeskuksen. (Tike) hinnasto PALVELUHINNASTO 1 (9) Maa- ja metsätalousministeriön tietopalvelukeskuksen (Tike) hinnasto PALVELUHINNASTO 2 (9) SISÄLLYSLUETTELO TILASTO- JA TIETOPALVELUT... 3 Hinnoittelun yleisperusteet... 3 Julkaisut

Lisätiedot

PALVELUTUOTTAJIEN HINNAT JA TIEDOT, päivitetty osittain 12.9.2011 LLKY ei vastaa päivittämättömistä muutoksista

PALVELUTUOTTAJIEN HINNAT JA TIEDOT, päivitetty osittain 12.9.2011 LLKY ei vastaa päivittämättömistä muutoksista PALVELUTUOTTAJIEN HINNAT JA TIEDOT, päivitetty osittain 12.9.2011 LLKY ei vastaa päivittämättömistä muutoksista PALVELUNTUOTTAJA TOIMINTA-ALUE ASIAKASRYHMÄT PALVELUT TUNTIHINTA Palvelukeskus Vaahtera Ky

Lisätiedot

OMAISHOIDON PALVELUSETELI PALVELUNTUOTTAJAREKISTERI

OMAISHOIDON PALVELUSETELI PALVELUNTUOTTAJAREKISTERI OMAISHOIDON PALVELUSETELI PALVELUNTUOTTAJAREKISTERI 25.6.2018 Palvelusetelitoiminnan rekisterin ylläpitäjä on Euran kunta. Palvelusetelipäätöksessä on määritelty palvelusetelin käyttötarkoitus sekä käyttöaika.

Lisätiedot

INTUSIN TALLETUSTILIEN SOPIMUSEHDOT

INTUSIN TALLETUSTILIEN SOPIMUSEHDOT INTUSIN TALLETUSTILIEN SOPIMUSEHDOT 1. SOPIMUKSEN SISÄLTÖ Määräaikaistalletus on sopimuksessa määriteltyjen ehtojen mukaisesti avattu talletustili. Yhdistys maksaa talletustilille korkoa talletusajan päättyessä,

Lisätiedot

HINNASTO 1.6.2015 Tampere

HINNASTO 1.6.2015 Tampere HINNASTO 1.6.2015 Tampere Pidätämme oikeuden muutoksiin. 4 Kotilääkäri 5 Turvapuhelin 7 Kotihoito 8 Kotipalvelu 10 Kodinhoito 12 Lastenhoito 14 Yrityksille STELLA.FI KOTILÄÄKÄRI Lääkärin kotikäynnit ja

Lisätiedot

Hyväksytyt palveluseteli palvelutuottajat Keuruulla 2016

Hyväksytyt palveluseteli palvelutuottajat Keuruulla 2016 n kaupunki Hyväksytyt palveluseteli palvelutuottajat lla 2016 Aamusta Iltaan Palvelut Oy - Kotipalvelu ark. klo 18-21 - Kotipalvelu ark. klo 21-06 34,34 / tunti 40,06 / tunti p. 045 1221 000 - Kotipalvelu

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. HÄMEENLINNAN KAUPUNKI LINNAN TILAPALVELUT -LIIKELAITOS 1 (18) Tarjouspyynnön liite numero 4 TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE LUONNOS 3.12.212 Kiinteistönhoito- ja siivouspalvelut (Käikälä ja Tarvasmäki, Ojoinen

Lisätiedot

Palvelukohtaiset toimitusehdot. Saunalahti SaunaVisio 13.6.2007. 1 Toimitusehtojen soveltaminen. 2 Palvelusopimuksen synty. Saunalahti Group Oyj

Palvelukohtaiset toimitusehdot. Saunalahti SaunaVisio 13.6.2007. 1 Toimitusehtojen soveltaminen. 2 Palvelusopimuksen synty. Saunalahti Group Oyj Palvelukohtaiset toimitusehdot Saunalahti SaunaVisio 13.6.2007 1 Toimitusehtojen soveltaminen Näitä toimitusehtoja sovelletaan :n tai sen kanssa samaan konserniin kuuluvan yhtiön (jäljempänä Saunalahti)

Lisätiedot

Tekstimuutokset 2011 Liite Kaupan työehtosopimukseen 20.4.2010 31.3.2013

Tekstimuutokset 2011 Liite Kaupan työehtosopimukseen 20.4.2010 31.3.2013 Tekstimuutokset 2011 Liite Kaupan työehtosopimukseen 20.4.2010 31.3.2013 ALKUSANAT Tähän liitteeseen on koottu Kaupan työehtosopimuksen, luottamusmiessopimuksen, yhteistoimintasopimuksen soveltamisohjeiden

Lisätiedot

Palveluja kotiin arvonlisäverottomasti ja kotitalousvähennystä hyödyntäen

Palveluja kotiin arvonlisäverottomasti ja kotitalousvähennystä hyödyntäen Palveluja kotiin arvonlisäverottomasti ja kotitalousvähennystä hyödyntäen MMM Taija Härkki p. 0400 432 585 Perustuslaki Jokaisella on oikeus välttämättömään huolenpitoon Julkisen vallan on turvattava

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (6) Hankinta- ja kilpailuttamisyksikkö TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Huolto ja siivous Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen. Tarjouksen

Lisätiedot

(Tässä ohjeessa kunta tarkoittaa Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymää)

(Tässä ohjeessa kunta tarkoittaa Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymää) 1 OMAISHOIDON TUEN MYÖNTÄMISPERUSTEET 1.1.2015 alkaen (Tässä ohjeessa kunta tarkoittaa Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymää) 1. Omaishoidon tuen perusteet Laki omaishoidon tuesta (937/ 2005) Asiakasmaksulaki

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja.

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin tytäryhteisöiden taloustoimintojen hoito.

Lisätiedot

Anvia Oyj. Kapasiteettituotteet - hinnasto

Anvia Oyj. Kapasiteettituotteet - hinnasto 1(6) Teleoperaattorihinnasto Anvia Oyj Kapasiteettituotteet - hinnasto Voimassa 1.2.2014 alkaen toistaiseksi 2(6) SISÄLLYSLUETTELO KAPASITEETTITUOTEHINNASTO... 3 1. SIIRTOVERKON YHTEYDET (TUOTERYHMÄ 4623)...

Lisätiedot

HINNAT ITSEMAKSAVILLE V. 2016

HINNAT ITSEMAKSAVILLE V. 2016 HINNAT ITSEMAKSAVILLE V. 2016 KUNTOUTTAVA VIRKISTYSLOMA TÄYSIHOIDOLLA Hintaan sisältyy: - Majoitus 1-2 hengen huoneessa, jossa oma wc, suihku ja TV - Hoitajan apu, hoitajakutsu 24 h/vrk - Fysioterapeutin

Lisätiedot

PREPAID VAI ON-DEMAND? Cloud 9 hintaliite

PREPAID VAI ON-DEMAND? Cloud 9 hintaliite PREPAID VAI ON-DEMAND? Cloud 9 hintaliite PREPAID JA ON-DEMAND YHDESSÄ TAI ERIKSEEN Cloud 9 mahdollistaa että asiakkaat voivat yhdistää saumattomasti Prepaid ja On-Demand resursseja. Asiakkaat voivat ottaa

Lisätiedot

Päivitetty Palveluntuottaja Toiminta-ajat Palvelut Hinta. Kotipalvelua arkisin ja viikonloppuisin klo 7-20 välillä.

Päivitetty Palveluntuottaja Toiminta-ajat Palvelut Hinta. Kotipalvelua arkisin ja viikonloppuisin klo 7-20 välillä. Palveluntuottaja Toiminta-ajat Palvelut Hinta Hoivapalvelu Hupulaanen Ulla Laakso-Murtoniemi Laaksontie 241 62420 Kortesjärvi Puh. 050 3028577 ulla.lamur@gmail.com Kaarinan kotipalvelu Kaarina Lahti Etelärannantie

Lisätiedot

Helsinki, Espoo Kauniainen, Vantaa, Kerava Sipoo Tuusula tai Kirkkonummi Siuntio

Helsinki, Espoo Kauniainen, Vantaa, Kerava Sipoo Tuusula tai Kirkkonummi Siuntio Kausiliput Voit ladata matkakortille haluamasi pituisen kauden kahden viikon ja vuoden väliltä (14 366 pv). Kausilipun hinta muodostuu 14 päivän perushinnasta ja lisäpäivän hinnasta seuraavilta 15 366

Lisätiedot

HUOLENPITOA JA HYVINVOINTIA

HUOLENPITOA JA HYVINVOINTIA Uudet kuntouttavat ja arjessa auttavat palvelut ikäihmisille Mikkelin seudulla HUOLENPITOA JA HYVINVOINTIA Palveluesite Mikkelin seutu Hirvensalmi Kangasniemi Mikkeli Mäntyharju Pertunmaa Puumala Julkaisun

Lisätiedot

alkaen. Lippujen hinnat

alkaen. Lippujen hinnat 1.1.2017 alkaen Lippujen hinnat Kausiliput matkakortilla Voit ladata matkakortille haluamasi pituisen kauden kahden viikon ja vuoden väliltä (14 366 pv). Kausilipun hinta muodostuu 14 päivän perushinnasta

Lisätiedot

Päivitetty Palveluntuottaja Toiminta-ajat Palvelut Hinta

Päivitetty Palveluntuottaja Toiminta-ajat Palvelut Hinta Palveluntuottaja Toiminta-ajat Palvelut Hinta Hoivapalvelu Hupulaanen Ulla Laakso-Murtoniemi Laaksontie 241 62420 Kortesjärvi Puh. 050 302 8577 ulla.lamur@gmail.com Kaarinan kotipalvelu Kaarina Lahti Etelärannantie

Lisätiedot

1. Asiakas/Tilaaja Toimittaja/Toteuttaja. Suupankuja 2 Liskintie 3 33690 PIRKKALA 34800 VIRRAT. 2.2. Työn suorituksen osalta Miikka Pakkanen

1. Asiakas/Tilaaja Toimittaja/Toteuttaja. Suupankuja 2 Liskintie 3 33690 PIRKKALA 34800 VIRRAT. 2.2. Työn suorituksen osalta Miikka Pakkanen 1 YLLÄPITOSOPIMUS 1. Asiakas/Tilaaja Toimittaja/Toteuttaja Pirkkalan kunnankirjasto+ DP GROUP OY AB Suupankuja 2 Liskintie 3 33690 PIRKKALA 34800 VIRRAT 2. Yhteyshenkilöt 2.1. Sopimuksen osalta Asiakas

Lisätiedot

Edullisuusvertailun ja tuotteistamisen periaatteet palveluasumisessa

Edullisuusvertailun ja tuotteistamisen periaatteet palveluasumisessa Edullisuusvertailun ja tuotteistamisen periaatteet palveluasumisessa 5.11.2012Tero Tyni, erityisasiantuntija, sosiaali-ja terveystoimi Tero.Tyni@kuntaliitto.fi 09 771 2246 Sisältö: Tuotteistaminen Mitä

Lisätiedot

Omaishoidon tuen myöntämis- ja maksuperusteet 1.3.2012 alkaen

Omaishoidon tuen myöntämis- ja maksuperusteet 1.3.2012 alkaen Omaishoidon tuen myöntämis- ja maksuperusteet 1.3.2012 alkaen Omaishoidon tuen tarkoitus ja sisältö Omaishoidon tuella on tarkoitus mahdollistaa asiakkaan kotona asuminen sitä tukevine perus- ja erityispalveluineen.

Lisätiedot

(c) Smartphone Solutions Oy

(c) Smartphone Solutions Oy Sisällysluettelo: 1 Etätyö Malliorganisaatiossa... 3 2 Etätyötehtävät... 3 3 Etätyöstä sopiminen... 4 4 Etätyön kesto ja laajuus... 4 5 Palvelusuhteen ehdot etätyön aikana... 5 5.1 Yleistä... 5 5.2 Työaika

Lisätiedot

Sonera Roaming Desk Research. TeliaSonera Finland Oyj. Raportti. Sonera Roaming Desk Research TNS 27.04.2016 220107223

Sonera Roaming Desk Research. TeliaSonera Finland Oyj. Raportti. Sonera Roaming Desk Research TNS 27.04.2016 220107223 TeliaSonera Finland Oyj Hintavertailun toteutus Roaming-hintavertailu tehtiin kolmen eri operaattorin valikoitujen liittymien kesken kuudessa maassa ja viidessä eri käyttötapauksessa. Hinnat kerättiin

Lisätiedot

Ulkomailla syntyneiden sairaanhoitokustannusten korvaaminen

Ulkomailla syntyneiden sairaanhoitokustannusten korvaaminen Ulkomailla syntyneiden sairaanhoitokustannusten korvaaminen Vakuutusyhtiöiltapäivä 12.5.2015 Reetta Kyyrö Terveysosasto Kv-sairaanhoitotiimi Ulkomailla syntyneet sairaanhoitokustannukset 1. Äkillinen sairastuminen

Lisätiedot

Joensuun tulkkikeskus. Oulan Tulkkauspalv elut Oy

Joensuun tulkkikeskus. Oulan Tulkkauspalv elut Oy 1/7 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO SEU31160 / elut (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 6 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 6 Ryhmien yhteiset kriteerit Tulkka- ja Tolmas Yrityksen tiedot

Lisätiedot

Liite 1. Henkilötyöhinnasto

Liite 1. Henkilötyöhinnasto 1.11.2017 1 (5) Liite 1. Henkilötyöhinnasto Tätä hinnastoa sovelletaan Oy Capnova Ltd:n asiantuntija- ja konsultointipalveluihin 1.11.2017 alkaen ja korvaa kaikki aiemmat henkilötyöhinnastot. Hintoihin

Lisätiedot

Lasten perhekuntoutuksen (LAKU-) kehittämishankkeen varsinainen hankevaihe vuosina 2012 2015/2018

Lasten perhekuntoutuksen (LAKU-) kehittämishankkeen varsinainen hankevaihe vuosina 2012 2015/2018 Kansaneläkelaitos Terveysosasto Kuntoutusryhmä TIEDOTE 02.10.2012 Terveydenhuolto / Lähettävät tahot Lasten perhekuntoutuksen (LAKU-) kehittämishankkeen varsinainen hankevaihe vuosina 2012 2015/2018 Yleistä

Lisätiedot

Säännöllisen kotihoidon palvelusetelituottajat (päivitetty ) Palveluntuottaja Toiminta-ajat Palvelut Hinta

Säännöllisen kotihoidon palvelusetelituottajat (päivitetty ) Palveluntuottaja Toiminta-ajat Palvelut Hinta Säännöllisen kotihoidon palvelusetelituottajat (päivitetty 18.7.2018) Palveluntuottaja Toiminta-ajat Palvelut Hinta Hoivapalvelu Hupulaanen Ulla Laakso-Murtoniemi Laaksontie 241 62420 Kortesjärvi Puh.

Lisätiedot

Päivitys Kotihoitotoimiston sisäänkäynti terveyskeskuksen etupihan puolelta. Kotihoito. Ilomantsin kunta

Päivitys Kotihoitotoimiston sisäänkäynti terveyskeskuksen etupihan puolelta. Kotihoito. Ilomantsin kunta 2016 Päivitys 5.8.2016 Kotihoitotoimiston sisäänkäynti terveyskeskuksen etupihan puolelta Kotihoito Ilomantsin kunta 1 Kotihoito Ilomantsin kunnassa Kotihoidolla tuetaan ihmisiä selviytymään jokapäiväisistä

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN LASKUTUS- JA PERINTÄOHJEET

ESPOON KAUPUNGIN LASKUTUS- JA PERINTÄOHJEET Laskutus- ja perintäohjeet 6.6 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN LASKUTUS- JA PERINTÄOHJEET Kaupunginhallitus 11.4.2000 Viimeksi muutettu 1.12.2008 Voimaan 1.1.2009 1 Periaate Kaupungin saatavat on laskutettava ja

Lisätiedot

Taidehalli (355 m 2 ) - avoinnaolopäivä 43,95 10,55 54,50 - viikko 203,23 48,77 252,00 - kuukausi 724,19 173,81 898,00

Taidehalli (355 m 2 ) - avoinnaolopäivä 43,95 10,55 54,50 - viikko 203,23 48,77 252,00 - kuukausi 724,19 173,81 898,00 JYVÄSKYLÄN MUSEOPALVELUT TAKSAT JA MAKSUT 1.1.2015 ALKAEN PÄÄSYMAKSUT alv 0 % Aikuist Opisklijat (muut kuin taid- ja musoainidn) Jyväskylän kaupungin työntkijät Ryhmät, yli 10 hnkä Lapst (all 18 v.) 6,00

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. HÄMEENLINNAN KAUPUNKI LINNAN TILAPALVELUT -LIIKELAITOS 1 (21) Tarjouspyynnön liite numero 4 TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 15.2.2013 Kiinteistönhoito- ja siivouspalvelut (Käikälä ja Tarvasmäki, Ojoinen

Lisätiedot

HINNASTO 2017 ÄLÄ HUOLI, MYÖ HOIJETAA. Muut kuin palvelutaloasukkaat. Imatran Palvelutaloyhdistys ry

HINNASTO 2017 ÄLÄ HUOLI, MYÖ HOIJETAA. Muut kuin palvelutaloasukkaat. Imatran Palvelutaloyhdistys ry HINNASTO 2017 Muut kuin palvelutaloasukkaat asuvat 1(5) 1 HINNASTO 2017 Muut kuin palvelutaloasukkaat 1.1.2017 lähtien Perushoiva kaikille Myös muilla kuin palvelutaloasukkailla on mahdollisuus ostaa sairaanhoito-,

Lisätiedot

Sortit vie noutosäkeillä rakennus- ja pihajätteen edullisesti kierrätykseen.

Sortit vie noutosäkeillä rakennus- ja pihajätteen edullisesti kierrätykseen. Jäteratkaisut yrityksille Syksy 2010 Sortit vie noutosäkeillä rakennus- ja pihajätteen edullisesti kierrätykseen. Jätteestä kierrätetään Miten Sortit toimii Sortit tarjoaa joustavan, edullisen ja kiinteähintaisen

Lisätiedot

SUOSITUS 21.3.2013 AMMATILLISEEN KOULUTUKSEEN OSALLISTUMISESTA AIHEUTUVIEN KUSTAN- NUSTEN KORVAAMINEN 1.8.2013 ALKAEN

SUOSITUS 21.3.2013 AMMATILLISEEN KOULUTUKSEEN OSALLISTUMISESTA AIHEUTUVIEN KUSTAN- NUSTEN KORVAAMINEN 1.8.2013 ALKAEN 1 SUOSITUS 21.3.2013 AMMATILLISEEN KOULUTUKSEEN OSALLISTUMISESTA AIHEUTUVIEN KUSTAN- NUSTEN KORVAAMINEN 1.8.2013 ALKAEN Yleistä korvauksen maksamisesta Kuntoutusetuudet saadakseen opiskelijan on toimitettava

Lisätiedot

Lempäälän Ehtookoto ry/ Asiakasmaksut 1.4.2016 alkaen

Lempäälän Ehtookoto ry/ Asiakasmaksut 1.4.2016 alkaen Lempäälän Ehtookoto ry/ Asiakasmaksut 1.4.2016 alkaen Kotihoito & Ehtoorinne 1 Peruspalvelumaksu ja Säännöllisestä kotihoidosta perittävä asiakasmaksu Mihin perustuvat? Miten määrittyvät? Peruspalvelumaksu

Lisätiedot

Laki ikääntyneen väestön toimintakyvyn tukemisesta sekä iäkkäiden sosiaali- ja terveyspalveluista ( alkaen asteittain voimaan)

Laki ikääntyneen väestön toimintakyvyn tukemisesta sekä iäkkäiden sosiaali- ja terveyspalveluista ( alkaen asteittain voimaan) Laki ikääntyneen väestön toimintakyvyn tukemisesta sekä iäkkäiden sosiaali- ja terveyspalveluista (1.7.2013 alkaen asteittain voimaan) Vanhuslain toimeenpano Espoossa Story 16.9.2014 5 Kunnan tulee laatia

Lisätiedot

KAJAANIN KAUPUNGIN TAKSA KIINTEISTÖTOIMITUS-MAKSUISTA SEKÄ KIINTEISTÖINSINÖÖRIN PÄÄTÖKSISTÄ

KAJAANIN KAUPUNGIN TAKSA KIINTEISTÖTOIMITUS-MAKSUISTA SEKÄ KIINTEISTÖINSINÖÖRIN PÄÄTÖKSISTÄ KAJAANIN KAUPUNGIN TAKSA KIINTEISTÖTOIMITUS-MAKSUISTA SEKÄ KIINTEISTÖINSINÖÖRIN PÄÄTÖKSISTÄ Taksa, jonka mukaan kunnalle suoritetaan maksu kiinteistötoimitusmaksulain (558/95) 1 :ssä tarkoitetuista toimituksista,

Lisätiedot

Anvia Oyj. Operaattori DSL hinnasto

Anvia Oyj. Operaattori DSL hinnasto 1(9) Teleoperaattorihinnasto Anvia Oyj Operaattori DSL hinnasto Voimassa 1.10.2012 alkaen toistaiseksi 2(9) SISÄLLYSLUETTELO OPERAATTORI DSL HINNASTO... 3 1. ANVIA OYJ:N OPERAATTORI DSL - LAAJAKAISTAYHTEYDET...

Lisätiedot

KORJATTU. TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Siivouspalvelut

KORJATTU. TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Siivouspalvelut 1 (11) Hankinta- ja kilpailuttamisyksikkö KORJATTU TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Siivouspalvelut Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen.

Lisätiedot

TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta 16.02.2009 OMAISHOIDON TUEN KRITEERIT

TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta 16.02.2009 OMAISHOIDON TUEN KRITEERIT OMAISHOIDON TUEN KRITEERIT Sos. ltk. 5 Vuonna 2008 Tuusniemellä on maksettu omaishoidon tukea kaikkiaan 40 henkilölle, joista muutama on ollut kehitysvammainen ja sotainvalidi. Omaishoidon tuki on porrastettu

Lisätiedot

PIEKSÄMÄEN KAUPUNKI TEKNINEN LAUTAKUNTA MAANKÄYTTÖ MAKSUT 2016

PIEKSÄMÄEN KAUPUNKI TEKNINEN LAUTAKUNTA MAANKÄYTTÖ MAKSUT 2016 PIEKSÄMÄEN KAUPUNKI TEKNINEN LAUTAKUNTA MAANKÄYTTÖ MAKSUT 2016 Voimaantulo 1.3.2016 Tekninen lautakunta hyväksynyt 14 10.02.2016 1. Asemakaavan laatimisesta perittävät korvaukset Maankäyttö- ja rakennuslain

Lisätiedot

Opas omaishoidontuesta

Opas omaishoidontuesta Opas omaishoidontuesta 1 2 Omaishoito Omaishoito on hoidettavan kotona tapahtuvaa hänen henkilökohtaista hoitoa. Omaishoitajana voi toimia hoidettavan avo- tai aviopuoliso, vanhempi, lapsi tai muu hoidettavalle

Lisätiedot

Hinnasto. HSY:n vesihuollon. alkaen

Hinnasto. HSY:n vesihuollon. alkaen Hinnasto HSY:n vesihuollon palvelumaksuhinnasto 1.1.2015 alkaen 2 HSY:n vesihuollon palvelumaksuhinnasto 1.1.2015 HSY:n vesihuollon palvelumaksuhinnasto 1.1.2015 3 HSY:n vesihuollon palvelumaksuhinnasto

Lisätiedot

Anvia Telecom Oy. Operaattori DSL Kuitu -hinnasto

Anvia Telecom Oy. Operaattori DSL Kuitu -hinnasto Teleoperaattorihinnasto Anvia Telecom Oy Operaattori DSL Kuitu -hinnasto Voimassa 1.3.2014 alkaen toistaiseksi Anvia Telecom Oy Anvia Telecom Ab Silmukkatie 6, 65100 Vaasa Cirkelvägen 6, 65100 Vasa Puhelin/Telefon

Lisätiedot

KTO kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä HINNASTO JÄSENKUNNILLE JA ASIAKASMAKSUT

KTO kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä HINNASTO JÄSENKUNNILLE JA ASIAKASMAKSUT Sivu 1/8 KTO kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä HINNASTO JÄSENKUNNILLE JA ASIAKASMAKSUT 2016 Sivu 2/8 PALVELUSUORITTEIDEN YKSIKKÖHINNAT JÄSENKUNNILLE

Lisätiedot

Omaishoidon tuen yleiset myöntämisedellytykset omaishoitolain 937/2005 mukaan

Omaishoidon tuen yleiset myöntämisedellytykset omaishoitolain 937/2005 mukaan OMAISHOIDON TUEN MYÖNTÄMISPERUSTEET 1.1.2015 Mitä omaishoidon tuki on? Omaishoidon tuki on lakisääteinen sosiaalipalvelu, jonka järjestämisestä kunnan tulee huolehtia määrärahojensa puitteissa. Omaishoidon

Lisätiedot

VARAMIESPALVELU-YHTIÖT

VARAMIESPALVELU-YHTIÖT VARAMIESPALVELU-YHTIÖT vuonna 1988 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluja tuottava yritysketju 60 palvelualuetta Suomessa ja Virossa alan markkinajohtaja Suomessa sekä liikevaihdon että palvelualueiden

Lisätiedot

Kotihoidon palvelusetelit

Kotihoidon palvelusetelit Kotihoidon palvelusetelit Tuetun kotona asumisen palveluseteli Tilapäisen kotihoidon palveluseteli TILAPÄISEN KOTIHOIDON PALVELUSETELI Tilapäisen kotihoidon palveluseteliä myönnetään kotihoidon kehittämissuunnitelman

Lisätiedot

SUONENJOEN KAUPUNKI VANHUSPALVELUJA KOSKEVA PALVELU- SETELIOPAS ASIAKKAILLE JA OMAISILLE

SUONENJOEN KAUPUNKI VANHUSPALVELUJA KOSKEVA PALVELU- SETELIOPAS ASIAKKAILLE JA OMAISILLE SUONENJOEN KAUPUNKI VANHUSPALVELUJA KOSKEVA PALVELU- SETELIOPAS ASIAKKAILLE JA OMAISILLE Sivu 2 / 6 SISÄLLYSLUETTELO 1. MITÄ PALVELUSETELI TARKOITTAA?... 3 SUONENJOEN KAUPUNGILLA KÄYTÖSSÄ OLEVAT PALVELUSETELIT...

Lisätiedot

Attendo Aviapolis on huhtikuussa 2019 Vantaalle valmistuva laadukas ja viihtyisä täyden palvelun senioritalo, joka on tarkoitettu ikäihmisille,

Attendo Aviapolis on huhtikuussa 2019 Vantaalle valmistuva laadukas ja viihtyisä täyden palvelun senioritalo, joka on tarkoitettu ikäihmisille, Attendo Aviapolis on huhtikuussa 2019 Vantaalle valmistuva laadukas ja viihtyisä täyden palvelun senioritalo, joka on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on jo hieman palveluiden tarvetta. Kyseessä ei siis

Lisätiedot