ALOITA TÄSTÄ. Langaton USB Langallinen. Haluatko liittää tulostimen langattomaan verkkoon? Käytä Langaton verkkoasennus ja liitännät -ohjetta.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ALOITA TÄSTÄ. Langaton USB Langallinen. Haluatko liittää tulostimen langattomaan verkkoon? Käytä Langaton verkkoasennus ja liitännät -ohjetta."

Transkriptio

1 ALOITA TÄSTÄ Jos vastaus johonkin näistä kysymyksistä on kyllä, siirry vastaavaan kohtaan lukemaan asennus- ja liitäntäohjeet. Haluatko liittää tulostimen langattomaan verkkoon? Käytä Langaton verkkoasennus ja liitännät -ohjetta. Haluatko liittää tulostimen suoraan tietokoneeseen? Käytä USB-asennus ja liitännät -ohjetta. Haluatko liittää tulostimen langalliseen Ethernet-verkkoon? Käytä Langallinen verkkoasennus ja liitännät -ohjetta. Langaton USB Langallinen

2 Langaton Ennen aloittamista Paikallista seuraavat langattoman verkon asetukset. Katso langattoman verkon käyttöohjeita tai ota yhteyttä henkilöön, joka määritti langattoman verkon asennukset. Langattoman verkon nimi (SSID). Langattomassa verkossa käytetyn suojauksen tyyppi. Langattoman verkon salasana. Langaton verkkoasennus ja liitännät Tulostimen langattomaan verkkoasennukseen tarvitaan seuraavat tarvikkeet: Virtajohto Langattoman verkkoyhteyden määrityskaapeli Puhelinjohto Asennus-CD Värikasetit Siirrä tulostin tilapäisesti tietokoneen lähelle. 3 Lisää paperia.

3 4 Valmistele tulostin. Langaton 5 Muuta asetuksia. Valitse kieli painamalla - tai -näppäintä. Paikallista maa-asetus painamalla -näppäintä. 3 Valitse maa tai alue painamalla - tai -näppäintä. 4 Siirry -näppäimellä Aseta päivämäärä ja aika -vaihtoehtoon ja paina sitten -näppäintä. Kirjoita aika numeronäppäimillä ja siirry - tai -näppäimellä tunneista minuutteihin ja takaisin. Siirry - tai -näppäimellä AP-, IP- tai 4 h -asetukseen ja muuta asetusta - tai -näppäimellä. 3 Siirry - tai -näppäimellä Päivämäärä-vaihtoehtoon. 4 Kirjoita päivämäärä numeronäppäimillä ja siirry - tai -näppäimellä päivistä kuukausiin ja vuosiin. 5 Tallenna asetukset painamalla -näppäintä.

4 Langaton 6 Asenna värikasetit. 3 7 Tulostin kohdistaa värikasetit 8 Tarkista, että tietokoneeseen on kytketty virta, automaattisesti ja tulostaa ja aseta CD-levy sitten CD-asemaan. kohdistussivun. Tämä voi kestää muutaman minuutin.

5 9 Tärkeää! Jos Uusi 0 Valitse Verkkoasennus. laite -ikkunoita tulee Valitse Seuraava. näkyviin, valitse niissä Peruuta-painike. 3 Lue käyttöoikeussopimus ja hyväksy se. Valitse Seuraava. Langaton Network Installation Valitse Langaton 3 Kytke langattoman verkkoasennuksen verkkoasennus. määrityskaapeli tilapäisesti tulostimeen ja tietokoneeseen. 4 Valitse verkko ja valitse sitten Seuraava.

6 Langaton 5 Valitse kysyttäessä langattoman verkon suojauksen tyyppi ja valitse sitten Seuraava. 6 Kirjoita kysyttäessä langattoman verkon salasana tai suojausavaimet. 7 Tarkista, että verkkoasetukset ovat oikein, ja valitse sitten Seuraava. Huomautus: Jos et tiedä näitä tietoja, katso langattoman verkon ohjeita tai ota yhteyttä henkilöön, joka määritti langattoman verkon asetukset. Huomautus: Jos et tiedä näitä tietoja, katso langattoman verkon ohjeita tai ota yhteyttä henkilöön, joka määritti langattoman verkon asetukset. Next > 8 Valitse Seuraava. 9 Valitse tulostimen liitäntä ja valitse sitten Seuraava. 0 Kun asetusten määritys on valmis, irrota langattoman verkkoasennuksen määrityskaapeli ja valitse sitten Seuraava.

7 Määritä tietokoneelle nimi, valitse suojauksessa käytettävä valinnainen PIN-koodi ja valitse sitten Seuraava. Valitse Seuraava. 3 Suorita asennus loppuun seuraamalla näytön ohjeita. Langaton 4 Jos haluat käyttää faksitoimintoa, siirrä tulostin puhelinpistokkeen lähelle ja kytke puhelinjohto sekä tulostimeen että puhelinpistokkeeseen. Jos tämä on langattoman verkon ainoa tietokone, asennus on valmis. Jotta verkon muista tietokoneista voi tulostaa tällä tulostimella, tee vaiheet 5 3 ja toista niitä tarpeen mukaan, kunnes kaikki tietokoneet on lisätty verkkoon. 5 Tarkista, että seuraavaan tietokoneeseen on kytketty virta, ja aseta CD-levy sitten CD-asemaan.

8 Langaton 6 Valitse Verkkoasennus. 7 Valitse Seuraava. 8 Valitse Seuraava. Valitse Seuraava. 3 Lue käyttöoikeussopimus ja hyväksy se. Network Installation 9 Määritä tietokoneelle nimi, valitse suojauksessa käytettävä valinnainen PIN-koodi ja valitse sitten Seuraava. 30 Valitse Seuraava. 3 Suorita asennus loppuun seuraamalla näytön ohjeita.

9 Asennuksen vianmääritys Lisätietoja asennuksen vianmäärityksestä on Käyttöoppaan luvussa Vianmääritys. Näytössä näkyy väärä kieli. Ohjelmisto ei asennu. Virran merkkivalo ei syty. Sammuta tulostin painamalla -näppäintä. Paina kerran -näppäintä ja pidä - ja -näppäintä heti sen jälkeen alhaalla. 3 Vapauta näppäimet. 4 Painele - tai -näppäintä, kunnes haluttu kieli näkyy näytössä. 5 Painele - tai -näppäintä, kunnes Maa-asetus on korostettuna. 6 Painele - tai -näppäintä, kunnes haluttu maa näkyy näytössä. 7 Painele - tai -näppäintä, kunnes Aseta päivämäärä ja aika -vaihtoehto on korostettuna. 8 Paina -näppäintä. 9 Aseta päivämäärä ja aika. Lisätietoja on asennusohjeen vaiheessa 5. Sammuta tietokone ja käynnistä se sitten uudelleen. Valitse Peruuta kaikissa Uusi laite -näytöissä. 3 Aseta CD-levy CD-asemaan ja suorita ohjelmiston asennus loppuun seuraamalla tietokoneen näytön ohjeita. Jos Asenna-näyttö ei tule näkyviin: Aseta CD-levy asemaan. Valitse Käynnistä Suorita. 3 Kirjoita D:\Setup, jossa D on CD-ROM-aseman tunnus. 4 Valitse OK. Irrota virtajohto pistorasiasta ja tulostimesta. Kytke virtajohto tukevasti kiinni tulostimen muuntajaan. 3 Kytke virtajohto muidenkin sähkölaitteiden käyttämään pistorasiaan. 4 Jos -valo ei pala, paina -näppäintä. Verkkoyhteyden vianmääritys Lisätietoja verkkoyhteyksien vianmäärityksestä on Käyttöoppaan luvussa Verkkoyhteydet. Tulostin ei pysty liittymään verkkoon tai tulostimen asetukset on määritetty oikein, mutta sitä ei löydy verkosta. Verkon nimi ei näy käytettävissä olevien verkkojen luettelossa. Verkkotulostin ei tulosta. Tarkista, että tulostimen asetukset vastaavat langattoman verkon asetuksia. Tarkista, että tulostin on langattoman verkon kantamalla. Jos verkossa käytetään MAC-osoitteiden suodatusta, lisää tulostimen MAC-osoite verkkoasetuksiin. Lisätietoja on Käyttöoppaassa. Valitse Haluan määrittää toisenlaiset asetukset ja valitse sitten Seuraava. Jos verkkoa ei näy vieläkään, toimi seuraavasti: Valitse Haluan määrittää toisenlaiset asetukset ja valitse sitten Seuraava. Kirjoita verkon nimi (SSID). 3 Valitse asianmukainen verkkokanava. 4 Valitse verkon tila. Valitse Infrastruktuuri, jos käytät langatonta reititintä. 5 Valitse Seuraava. 6 Valitse langattoman verkon suojauksen tyyppi ja valitse sitten Seuraava. 7 Jos verkko on suojattu, kirjoita salasana tai verkkoavaimet. 8 Tarkista, että asetukset ovat oikein, ja valitse sitten Seuraava. Tarkista, että kaikki tulostimeen ja pistorasiaan liitetyt johdot ovat kunnolla kiinni. Tarkista, että verkko toimii oikein. Käynnistä tietokone uudelleen. Poista ohjelmisto ja asenna se sitten uudelleen. Lisätietoja on Käyttöoppaassa. Langaton

10 USB-asennus ja liitännät Tulostimen USB-asennukseen tarvitaan seuraavat tarvikkeet: Siirrä tulostin tietokoneen lähelle. Virtajohto USB-kaapeli (hankittava erikseen) Värikasetit Puhelinjohto USB 3 Lisää paperia. Asennus-CD

11 4 Kytke puhelinjohto ja virtajohto. Tärkeää! Älä kytke USB-kaapelia vielä. 5 Muuta asetuksia. USB Valitse kieli painamalla - tai -näppäintä. Paikallista maa-asetus painamalla -näppäintä. 3 Valitse maa tai alue painamalla - tai -näppäintä. 4 Siirry -näppäimellä Aseta päivämäärä ja aika -vaihtoehtoon ja paina sitten -näppäintä. Kirjoita aika numeronäppäimillä ja siirry - tai -näppäimellä tunneista minuutteihin ja takaisin. Siirry - tai -näppäimellä AP-, IP- tai 4 h -asetukseen ja muuta asetusta - tai -näppäimellä. 3 Siirry - tai -näppäimellä Päivämäärä-vaihtoehtoon. 4 Kirjoita päivämäärä numeronäppäimillä ja siirry - tai -näppäimellä päivistä kuukausiin ja vuosiin. 5 Tallenna asetukset painamalla -näppäintä.

12 6 Asenna värikasetit. 3 USB 7 Tulostin kohdistaa värikasetit 8 Tarkista, että tietokoneeseen on kytketty virta, automaattisesti ja tulostaa ja aseta CD-levy sitten CD-asemaan. kohdistussivun. Tämä voi kestää muutaman minuutin.

13 9 Valitse Henkilökohtainen 0 Liitä USB-kaapeli. asennus. Valitse Seuraava. Tärkeää! Jos Uusi laite -ikkunoita tulee näkyviin, valitse niissä Peruuta-painike. Valitse Tyypillinen Valitse Seuraava. asennus. Valitse Seuraava. 3 Lue käyttöoikeussopimus ja hyväksy se. 3 4 Suorita asennus loppuun seuraamalla näytön ohjeita. USB

14 Asennuksen vianmääritys Lisätietoja asennuksen vianmäärityksestä on Käyttöoppaan luvussa Vianmääritys. USB Näytössä näkyy väärä kieli. Ohjelmisto ei asennu. Sammuta tulostin painamalla -näppäintä. Paina kerran -näppäintä ja pidä - ja -näppäintä heti sen jälkeen alhaalla. 3 Vapauta näppäimet. 4 Painele - tai -näppäintä, kunnes haluttu kieli näkyy näytössä. 5 Painele - tai -näppäintä, kunnes Maa-asetus on korostettuna. 6 Painele - tai -näppäintä, kunnes haluttu maa näkyy näytössä. 7 Painele - tai -näppäintä, kunnes Aseta päivämäärä ja aika -vaihtoehto on korostettuna. 8 Paina -näppäintä. 9 Aseta päivämäärä ja aika. Lisätietoja on asennusohjeen vaiheessa 5. Sammuta tietokone ja käynnistä se sitten uudelleen. Valitse Peruuta kaikissa Uusi laite -näytöissä. 3 Aseta CD-levy CD-asemaan ja suorita ohjelmiston asennus loppuun seuraamalla tietokoneen näytön ohjeita. Virran merkkivalo ei syty. Jos Asenna-näyttö ei tule näkyviin: Aseta CD-levy asemaan. Valitse Käynnistä Suorita. 3 Kirjoita D:\Setup, jossa D on CD-ROM-aseman tunnus. 4 Valitse OK. Irrota virtajohto pistorasiasta ja tulostimesta. Kytke virtajohto tukevasti kiinni tulostimen muuntajaan. 3 Kytke virtajohto muidenkin sähkölaitteiden käyttämään pistorasiaan. 4 Jos -valo ei pala, paina -näppäintä.

15 Langallinen Langallinen verkkoasennus ja liitännät Tulostimen langalliseen verkkoasennukseen tarvitaan seuraavat tarvikkeet: Siirrä tulostin reitittimen lähelle. Virtajohto Verkkokaapeli (hankittava erikseen) Värikasetit Asennus-CD Puhelinjohto 3 Lisää paperia.

16 4 Tärkeää! Kytke kaapelit seuraavassa järjestyksessä: Verkkokaapeli Puhelinjohto 3 Virtajohto. 5 Muuta asetuksia. Langallinen Valitse kieli painamalla - tai -näppäintä. Paikallista maa-asetus painamalla -näppäintä. 3 Valitse maa tai alue painamalla - tai -näppäintä. 4 Siirry -näppäimellä Aseta päivämäärä ja aika -vaihtoehtoon ja paina sitten -näppäintä. Kirjoita aika numeronäppäimillä ja siirry - tai -näppäimellä tunneista minuutteihin ja takaisin. Siirry - tai -näppäimellä AP-, IP- tai 4 h -asetukseen ja muuta asetusta - tai -näppäimellä. 3 Siirry - tai -näppäimellä Päivämäärä-vaihtoehtoon. 4 Kirjoita päivämäärä numeronäppäimillä ja siirry - tai -näppäimellä päivistä kuukausiin ja vuosiin. 5 Tallenna asetukset painamalla -näppäintä.

17 Langallinen 6 Asenna värikasetit. 3 7 Tulostin kohdistaa värikasetit 8 Tarkista, että tietokoneeseen on kytketty virta, automaattisesti ja tulostaa ja aseta CD-levy sitten CD-asemaan. kohdistussivun. Tämä voi kestää muutaman minuutin.

18 9 Tärkeää! Jos Uusi 0 Valitse Verkkoasennus. laite -ikkunoita tulee Valitse Seuraava. näkyviin, valitse niissä 3 Lue käyttöoikeussopimus Peruuta-painike. ja hyväksy se. Valitse Seuraava. Network Installation Odota, että tulostin tulee näkyviin luetteloon, ja valitse sitten Seuraava. 3 Määritä tietokoneelle nimi, valitse suojauksessa käytettävä valinnainen PIN-koodi ja valitse sitten Seuraava. 4 Valitse Seuraava. Langallinen Huomautus: Jos tulostinta ei tule näkyviin, valitse Päivitä tai katkaise virta tulostimesta ja käynnistä se sitten uudelleen.

19 5 Valitse Seuraava. 6 Suorita asennus loppuun seuraamalla näytön ohjeita. Jos tämä on langallisen verkon ainoa tietokone, asennus on valmis. Jotta verkon muista tietokoneista voi tulostaa tällä tulostimella, tee vaiheet 7 4 ja toista niitä tarpeen mukaan, kunnes kaikki tietokoneet on lisätty verkkoon. 7 Tarkista, että seuraavaan 8 Valitse Verkkoasennus. tietokoneeseen on kytketty virta, ja Valitse Seuraava. aseta CD-levy sitten CD-asemaan. 3 Lue käyttöoikeussopimus ja hyväksy se. 9 Valitse Seuraava. Network Installation Langallinen

20 Langallinen 0 Odota, että tulostin tulee Määritä tietokoneelle nimi, näkyviin luetteloon, ja valitse sitten Seuraava. valitse suojauksessa käytettävä valinnainen PIN-koodi ja valitse sitten Seuraava. Valitse Seuraava. 3 Valitse Seuraava. 4 Suorita asennus loppuun seuraamalla näytön ohjeita.

21 Asennuksen vianmääritys Lisätietoja asennuksen vianmäärityksestä on Käyttöoppaan luvussa Vianmääritys. Verkkoyhteyden vianmääritys Lisätietoja verkkoyhteyksien vianmäärityksestä on Käyttöoppaan luvussa Verkkoyhteydet. Näytössä näkyy väärä kieli. Ohjelmisto ei asennu. Sammuta tulostin painamalla -näppäintä. Paina kerran -näppäintä ja pidä - ja -näppäintä heti sen jälkeen alhsaalla. 3 Vapauta näppäimet. 4 Painele - tai -näppäintä, kunnes haluttu kieli näkyy näytössä. 5 Painele - tai -näppäintä, kunnes Maa-asetus on korostettuna. 6 Painele - tai -näppäintä, kunnes haluttu maa näkyy näytössä. 7 Painele - tai -näppäintä, kunnes Aseta päivämäärä ja aika -vaihtoehto on korostettuna. 8 Paina -näppäintä. 9 Aseta päivämäärä ja aika. Lisätietoja on asennusohjeen vaiheessa 5. Sammuta tietokone ja käynnistä se sitten uudelleen. Valitse Peruuta kaikissa Uusi laite -näytöissä. 3 Aseta CD-levy CD-asemaan ja suorita ohjelmiston asennus loppuun seuraamalla tietokoneen näytön ohjeita. Yhteyttä langattomaan verkkoon ei voida muodostaa, ja virheilmoitus tulee näkyviin. Tulostin ei näy verkon tulostinluettelossa. Irrota langattoman verkkoyhteyden määrityksessä käytetty kaapeli tai USB-kaapeli. Katkaise virta tulostimesta. 3 Kytke verkkokaapeli ja odota kaksi minuuttia. 4 Kytke tulostimeen virta. 5 Valitse tietokoneen näytössä Peruuta. Verkkotulostimen valintaikkuna tulee näkyviin. 6 Palaa Langallinen verkkoasennus ja liitännät -oppaan vaiheeseen ja tee asennus loppuun seuraamalla ohjeita. Tarkista, että tulostin saa virtaa ja -valo palaa. Lisätietoja on asennuksen vianmäärityksen kohdassa Virtanäppäimen merkkivalo ei pala. Tarkista, että verkkokaapelissa ei ole näkyviä vaurioita. Kytke verkkokaapelin toinen pää tukevasti tulostimeen tai tulostinpalvelimeen. 3 Kytke verkkokaapelin toinen pää tukevasti verkkokeskittimeen tai seinäliittimeen. Virran merkkivalo ei syty. Jos Asenna-näyttö ei tule näkyviin: Aseta CD-levy asemaan. Valitse Käynnistä Suorita. 3 Kirjoita D:\Setup, jossa D on CD-ROM-aseman tunnus. 4 Valitse OK. Irrota virtajohto pistorasiasta ja tulostimesta. Kytke virtajohto tukevasti kiinni tulostimen muuntajaan. 3 Kytke virtajohto muidenkin sähkölaitteiden käyttämään pistorasiaan. 4 Jos -valo ei pala, paina -näppäintä. Verkkotulostin ei tulosta. Asenna ohjelmisto uudelleen. Lisätietoja on Käyttöoppaassa. Tarkista, että verkkokaapelissa ei ole näkyviä vaurioita. Kytke verkkokaapelin toinen pää tukevasti tulostimeen tai tulostinpalvelimeen. 3 Kytke verkkokaapelin toinen pää tukevasti verkkokeskittimeen tai seinäliittimeen. Tarkista, että tulostin saa virtaa ja -valo palaa. Lisätietoja on asennuksen vianmäärityksen kohdassa Virtanäppäimen merkkivalo ei pala. Tarkista, että langallinen verkko toimii oikein. Langallinen

22 Langallinen

Suomi. Turvallisuusohjeet. Suomi

Suomi. Turvallisuusohjeet. Suomi Tämä opas sisältää: Turvallisuusohjeet sivulla 17. Asennuksen vianmääritys sivulla 18. Lisätietojen löytäminen sivulla 22. Turvallisuusohjeet Käytä vain tämän tuotteen mukana toimitettua tai valmistajan

Lisätiedot

Aloita tästä. Poista kaikki teipit ja nosta näyttö. Tarkasta varusteet

Aloita tästä. Poista kaikki teipit ja nosta näyttö. Tarkasta varusteet HP Photosmart 2600/2700 series all-in-one User Guide Aloita tästä 1 USB-kaapelin käyttäjät: Asenna USB-kaapeli vasta, kun sinua neuvotaan tekemään niin, koska muuten ohjelmisto ei ehkä asennu oikein. Määritä

Lisätiedot

Pikaopas. WiFi-kantaman laajennin N300 Malli EX2700

Pikaopas. WiFi-kantaman laajennin N300 Malli EX2700 Pikaopas WiFi-kantaman laajennin N300 Malli EX2700 Aloittaminen NETGEAR-WiFi-kantamanlaajennin laajentaa WiFi-verkkoa vahvistamalla nykyistä WiFi-signaalia ja parantamalla signaalin laatua pitkillä etäisyyksillä.

Lisätiedot

1 KÄYNNISTÄ MD-3100 USB ADSL MODEM. Tuotetiedot

1 KÄYNNISTÄ MD-3100 USB ADSL MODEM. Tuotetiedot Tuotetiedot A B C D A. Virtavalo (palaa: USB-yhteys ja tietokone ovat käytössä / ei pala: ei yhteyttä tai tietokoneeseen ei tule virtaa. B. ADSL LINK -merkkivalo (vilkkuu: ADSL-linjaa haetaan / palaa yhtäjaksoisesti:

Lisätiedot

USB-kaapelin käyttäjät: asenna USB-kaapeli vasta vaiheessa A2. 10 x 15 cm:n (4 x 6 tuuman) valokuvapaperi

USB-kaapelin käyttäjät: asenna USB-kaapeli vasta vaiheessa A2. 10 x 15 cm:n (4 x 6 tuuman) valokuvapaperi Aloita tästä 1 Tärkeitä asennustietoja Kiinteän tai langattoman verkon käyttäjät: noudata tämän asennusoppaan ohjeita, jotta voit lisätä HP All-in-One -laitteen verkkoosi. USB-kaapelin käyttäjät: asenna

Lisätiedot

Ohjelmiston asennusopas

Ohjelmiston asennusopas Ohjelmiston asennusopas Oppaassa kerrotaan, miten ohjelmisto asennetaan USB- tai verkkoyhteydellä. Verkkoasennus ei ole käytettävissä malleissa SP 200/200S/203S/203SF/204SF. Jos haluat määrittää langattoman

Lisätiedot

R6300v2 Älykäs Wi-Fi-reititin Asennusopas

R6300v2 Älykäs Wi-Fi-reititin Asennusopas Tavaramerkit NETGEAR, NETGEAR-logo ja Connect with Innovation ovat NETGEAR Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Tietoja

Lisätiedot

Aloita tästä. Värikasettien kohdistaminen ilman tietokonetta

Aloita tästä. Värikasettien kohdistaminen ilman tietokonetta Aloita tästä Värikasettien kohdistaminen ilman tietokonetta Noudata Asennusohjeessa annettuja laitteiston asennusohjeita. Jatka optimoimalla tulostuslaatu seuraavasti. 1 Varmista, että olet lisännyt paperikaukaloon

Lisätiedot

Kytkentäopas. Windows-ohjeet paikallisesti liitettyä tulostinta varten. Ennen Windows-tulostinohjelmiston asentamista

Kytkentäopas. Windows-ohjeet paikallisesti liitettyä tulostinta varten. Ennen Windows-tulostinohjelmiston asentamista Sivu 1/5 Kytkentäopas Windows-ohjeet paikallisesti liitettyä tulostinta varten Ennen Windows-tulostinohjelmiston asentamista Paikallinen tulostin on tulostin, joka on liitetty tietokoneeseen USB- tai rinnakkaiskaapelilla.

Lisätiedot

Kytkentäopas. Tuetut käyttöjärjestelmät. Tulostimen asentaminen. Kytkentäopas

Kytkentäopas. Tuetut käyttöjärjestelmät. Tulostimen asentaminen. Kytkentäopas Sivu 1/5 Kytkentäopas Tuetut käyttöjärjestelmät Software and Documentation -CD-levyltä voi asentaa tulostinohjelmiston seuraaviin käyttöjärjestelmiin: Windows 8 Windows 7 SP1 Windows 7 Windows Server 2008

Lisätiedot

Ohjelmiston asennusopas

Ohjelmiston asennusopas Ohjelmiston asennusopas Oppaassa kerrotaan, miten ohjelmisto asennetaan USB- tai verkkoliitännän kautta. Verkkoasennus ei ole käytettävissä malleissa SP 200/200S/203S/203SF/204SF. Kaavio Kaaviossa kuvataan,

Lisätiedot

Foscam kameran asennus ilman kytkintä/reititintä

Foscam kameran asennus ilman kytkintä/reititintä Foscam kameran asennus ilman kytkintä/reititintä IP laitteiden asennus tapahtuu oletusarvoisesti käyttäen verkkokaapelointia. Kaapeli kytketään kytkimeen tai suoraan reittimeen, josta laite saa IP -osoitetiedot,

Lisätiedot

Tulostimen asentaminen Software and Documentation -CD-levyn avulla tietokoneeseen ja suorita asennusohjelma uudelleen.

Tulostimen asentaminen Software and Documentation -CD-levyn avulla tietokoneeseen ja suorita asennusohjelma uudelleen. Sivu 1/7 Kytkentäopas Tulostimen asentaminen paikallisesti (Windows) Huomautus: Kun asennat paikallisesti liitettyä tulostinta eikä Ohjelmisto ja käyttöoppaat -CD-levy ei tue käyttöjärjestelmää, käytä

Lisätiedot

Pikaopas. WiFi-kantamanlaajennin AC750. Malli EX3800

Pikaopas. WiFi-kantamanlaajennin AC750. Malli EX3800 Pikaopas WiFi-kantamanlaajennin AC750 Malli EX3800 Aloittaminen NETGEAR-WiFi-kantamanlaajennin laajentaa WiFi-verkkoa vahvistamalla nykyistä WiFi-signaalia ja parantamalla signaalin laatua pitkillä etäisyyksillä.

Lisätiedot

WiFi-kantaman laajennin N600

WiFi-kantaman laajennin N600 Asennusopas WiFi-kantaman laajennin N600 Malli WN2500RP Sisällysluettelo Aloittaminen........................................... 3 Laajentimen esittely..................................... 4 Etupaneeli.........................................

Lisätiedot

Ohjelmiston asennusopas NPD4758-00 FI

Ohjelmiston asennusopas NPD4758-00 FI NPD4758-00 FI Ohjelmiston asennus USB-liitäntää koskeva huomautus: Älä liitä USB-johtoa ennen kuin ohjeissa määrätään tekemään niin. Jos tämä näyttö tulee esiin, napsauta Cancel (Peruuta). Ethernet-liitäntää

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. LEXMARK E460DN http://fi.yourpdfguides.com/dref/1263037

Käyttöoppaasi. LEXMARK E460DN http://fi.yourpdfguides.com/dref/1263037 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

TeleWell TW-EA510v3(c) & 3G/4G

TeleWell TW-EA510v3(c) & 3G/4G TeleWell TW-EA510v3(c) & 3G/4G ADSL 2+ 3G/4G modeemi reititin palomuuri ja WLAN- tukiasema ( 802.11b/g/n ) Pikaohje TeleWell TW-EA510v3 (c) ADSL 3G/4G Tutustu ohjeeseen huolella ja ota laite käyttöön pikaohjetta

Lisätiedot

HD WIRELESS N OUTDOOR CLOUD CAMERA DCS-2330L ASENNUSOPAS

HD WIRELESS N OUTDOOR CLOUD CAMERA DCS-2330L ASENNUSOPAS HD WIRELESS N OUTDOOR CLOUD CAMERA DCS-2330L ASENNUSOPAS PAKKAUKSEN SISÄLLYS HD WIRELESS N OUTDOOR CLOUD CAMERA DCS-2330L VIRTASOVITIN VIRTALÄHDE ETHERNET (CAT5 UTP) -KAAPELI KYTKE KAMERA REITITTIMEEN

Lisätiedot

Asennusopas. Huomautus. Observit RSS

Asennusopas. Huomautus. Observit RSS Asennusopas Observit RSS Versio 5.3 Huomautus Tämä opas on uusia asennuksia varten. Axis-kamerapaketti sisältää käytettävän lehtisen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä tukeen: +46 60 61 67 50. Tarjoaja:

Lisätiedot

Option GlobeSurfer III pikakäyttöopas

Option GlobeSurfer III pikakäyttöopas Option GlobeSurfer III pikakäyttöopas Laitteen ensimmäinen käyttöönotto 1. Aseta SIM-kortti laitteen pohjaan pyötätuen takana olevaan SIM-korttipaikkaan 2. Aseta mukana tullut ethernetkaapeli tietokoneen

Lisätiedot

Palvelin. Internet. Jäspi Älyvaraaja - yhdistämisen pikaohje

Palvelin. Internet. Jäspi Älyvaraaja - yhdistämisen pikaohje Jäspi Älyvaraaja - yhdistämisen pikaohje Kuva 1. Kuvaus yhteydestä Älyvaraajan ja päätelaitteen välillä. Jäspi älyvaraaja on yhdistettävä verkkoon, jotta laite saa yhteyden palvelimeen ja käyttöliittymää

Lisätiedot

Tulostimen asentaminen Software and Documentation -CD-levyn avulla

Tulostimen asentaminen Software and Documentation -CD-levyn avulla Sivu 1/6 Yhteysopas Tuetut käyttöjärjestelmät Software and Documentation -CD-levyltä voi asentaa tulostinohjelmiston seuraaviin käyttöjärjestelmiin: Windows 7 Windows Server 2008 R2 Windows Server 2008

Lisätiedot

Pika-aloitusopas. Langaton IP-kamera. Tekninen tuki QG4_B

Pika-aloitusopas. Langaton IP-kamera. Tekninen tuki QG4_B FI Tekninen tuki Langaton IP-kamera Pika-aloitusopas Lataa Windows- tai Mac-asiakasohjelmisto seuraavasta osoitteesta: https://reolink.com/software-and-manual/ Tarkemmat asennusohjeet selostetaan käyttöoppaassa:

Lisätiedot

CipherLab CPT-8001L -tiedonkeruupäätteen käyttö Ecomin kanssa

CipherLab CPT-8001L -tiedonkeruupäätteen käyttö Ecomin kanssa CipherLab CPT-8001L -tiedonkeruupäätteen käyttö Ecomin kanssa Sisällys Laitteen käyttöönotto...3 Latauskehdon asennus...3 Tiedonsiirto-ohjelman asennus...4 Keräilylaitteen käyttö...5 Viivakoodien luku...5

Lisätiedot

Wi-Fi Direct -opas. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla. Vianmääritys. Liite

Wi-Fi Direct -opas. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla. Vianmääritys. Liite Wi-Fi Direct -opas Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla Vianmääritys Liite Sisällys Tietoja oppaasta... 2 Oppaassa käytetyt symbolit... 2 Vastuuvapauslauseke... 2 1. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla

Lisätiedot

Asennus ja käyttöopas

Asennus ja käyttöopas Asennus ja käyttöopas EKRUCBS Asennus ja käyttöopas Suomi Sisällysluettelo Sisällysluettelo Käyttäjälle 2 1 Painikkeet 2 2 Tilakuvakkeet 2 Asentajalle 3 3 Yleiskuvaus: Asentaminen ja määrittäminen 3 4

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. HP COMPAQ PRESARIO F760EM http://fi.yourpdfguides.com/dref/4171044

Käyttöoppaasi. HP COMPAQ PRESARIO F760EM http://fi.yourpdfguides.com/dref/4171044 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle HP COMPAQ PRESARIO F760EM. Löydät kysymyksiisi vastaukset HP COMPAQ PRESARIO F760EM käyttöoppaasta ( tiedot,

Lisätiedot

TeleWell TW-WLAN 802.11g/n USB

TeleWell TW-WLAN 802.11g/n USB TeleWell TW-WLAN 802.11g/n USB V2 Copyright Pikaohje Pakkauksen sisältö. 1 USB-sovittimen asennus Windows Xp.... 2 Windows Vista..... 6 Mac OS X..... 10 Wlan-tukiasemaan yhdistäminen Windows XP / Vista...

Lisätiedot

Mobiililaitteiden WiFi-vahvistin WN1000RP Asennusopas

Mobiililaitteiden WiFi-vahvistin WN1000RP Asennusopas Mobiililaitteiden WiFi-vahvistin WN1000RP Asennusopas Tuki Kiitos, että valitsit NETGEAR-tuotteen. Kun olet asentanut laitteen, rekisteröi tuotteesi laitteen pohjaan merkityn sarjanumeron avulla osoitteessa

Lisätiedot

Ohje WILE 200 PC-ohjelman käyttöön

Ohje WILE 200 PC-ohjelman käyttöön Ohje WILE 200 PC-ohjelman käyttöön Page 1/9 1. Sisällysluettelo Ohje WILE 200 PC-ohjelman käyttöön... 1 1. Sisällysluettelo... 2 2. Asennus... 3 2.1 Ohjelman asennus... 3 2.2 Laiteajurin asennus... 3 3.

Lisätiedot

Käyttöpaneelin käyttäminen

Käyttöpaneelin käyttäminen Tässä luvussa on tietoja käyttöpaneelista, tulostinasetusten muuttamisesta ja käyttöpaneelin valikoista. Useimmat tulostinasetukset voidaan muuttaa sovellusohjelmalla tai tulostinajurilla. Sovellusohjelmalla

Lisätiedot

LevelOne PLI-2030. Asennusohje. 200Mbps HomePlug AV Ethernet-silta. Versio 07.04.12ish

LevelOne PLI-2030. Asennusohje. 200Mbps HomePlug AV Ethernet-silta. Versio 07.04.12ish LevelOne PLI-2030 200Mbps HomePlug AV Ethernet-silta Asennusohje Versio 07.04.12ish Esittely LevelOne 200Mbps HomePlug AV Ethernet-sillan avulla voit kytkeä mitkä tahansa Ethernet-liitännällä varustetut

Lisätiedot

Verkkoasetusten ohjeet

Verkkoasetusten ohjeet Älyvaraajan ohjaus 1 Älyvaraajan liittäminen kodin internet-reitittimeen... 2 1.1 Älyvaraajan liittäminen internetiin Ethernet-kaapelilla... 2 1.2 Älyvaraajan liittäminen internetiin langattomasti WPS

Lisätiedot

Opas Logitech Harmony 525 asennusohjelmistoon

Opas Logitech Harmony 525 asennusohjelmistoon Opas Logitech Harmony 525 asennusohjelmistoon Tervetuloa! Ohjattu asennus asentaa Logitech Harmony kaukoohjaimen ohjelmiston koneellesi jatkaaksesi paina NEXT. Valitse kieli ja paina ok. Ohessa on Logitech

Lisätiedot

24.3.2005 Versio 1.0. BLUETOOTH DONGLE, GS-301 GPS JA NAVICORE PERSONAL Asennusohje Windows 2000/XP ja Nokia Series 60 älypuhelimille

24.3.2005 Versio 1.0. BLUETOOTH DONGLE, GS-301 GPS JA NAVICORE PERSONAL Asennusohje Windows 2000/XP ja Nokia Series 60 älypuhelimille BLUETOOTH DONGLE, GS-301 GPS JA NAVICORE PERSONAL Asennusohje Windows 2000/XP ja Nokia Series 60 älypuhelimille 1 SISÄLLYLUETTELO 24.3.2005 1. Asennus...3 1.1 Bluetooth Dongle...3 1.2 Bluetooth GPS...3

Lisätiedot

Taloyhtiön laajakaistan käyttöohje, Tekniikka: HomePNA. Käyttöjärjestelmä: Windows XP

Taloyhtiön laajakaistan käyttöohje, Tekniikka: HomePNA. Käyttöjärjestelmä: Windows XP Taloyhtiön laajakaistan käyttöohje, Tekniikka: HomePNA Käyttöjärjestelmä: Windows XP Espoon Taloyhtiöverkot Oy, 2010 Tervetuloa Espoon Taloyhtiöverkkojen laajakaistan käyttäjäksi! Tässä ohjeessa opastetaan,

Lisätiedot

Web Services -toiminnon käyttö skannaukseen verkossa (Windows Vista SP2 tai uudempi, Windows 7 ja Windows 8)

Web Services -toiminnon käyttö skannaukseen verkossa (Windows Vista SP2 tai uudempi, Windows 7 ja Windows 8) Web Services -toiminnon käyttö skannaukseen verkossa (Windows Vista SP2 tai uudempi, Windows 7 ja Windows 8) Web Services -protokollan avulla Windows Vista (SP2 tai uudempi)-, Windows 7- ja Windows 8 -

Lisätiedot

WLAN-laitteen asennusopas

WLAN-laitteen asennusopas 1 WLAN-laitteen asennusopas Ohje Inteno DG200 käyttöön WLAN-tukiasemana Tässä ohjeessa WLAN ja WIFI tarkoittavat samaa asiaa. 2 1. Myyntipaketin sisältö: -Inteno-modeemireititin (malli DG200) -Virtajohto

Lisätiedot

TeleWell TW-EA515 (b)

TeleWell TW-EA515 (b) TeleWell TW-EA515 (b) ADSL 2+ 3G/4G modeemi reititin palomuuri ja WLAN- tukiasema ( 802.11b/g/n ) Pikaohje TeleWell TW-EA515 (b) Tutustu ohjeeseen huolella ja ota laite käyttöön pikaohjetta seuraten. Laajennetun

Lisätiedot

Pikaopas. Powerline lisäpistorasia Malli PLP1200

Pikaopas. Powerline lisäpistorasia Malli PLP1200 Pikaopas Powerline 1200 + lisäpistorasia Malli PLP1200 Pakkauksen sisältö Joillain alueilla ohje-cd-levy toimitetaan tuotteen mukana. 2 Aloittaminen Powerline-sovittimet ovat vaihtoehtoinen tapa laajentaa

Lisätiedot

Tietoja langattoman lähiverkon käyttäjille

Tietoja langattoman lähiverkon käyttäjille Tietoja langattoman lähiverkon käyttäjille Русский Norsk Dansk Polski Magyar Čeština Svenska Lue tämä opas huolellisesti ennen laitteen käyttämistä ja pidä se tallessa. Tietoja langattoman lähiverkon käyttäjille

Lisätiedot

DNA Prepaid WLAN Mokkula

DNA Prepaid WLAN Mokkula DNA Prepaid WLAN Mokkula Mokkula käyttää normaalikokoista / suurempaa SIM-korttia. Irrota SIM-kortti kokonaisena ja laita se Mokkulaan alla olevan kuvan mukaisesti. Jos irrotat vahingossa pienemmän SIM-kortin,

Lisätiedot

Pikaopas. Powerline 1000 Malli PL1000v2

Pikaopas. Powerline 1000 Malli PL1000v2 Pikaopas Powerline 1000 Malli PL1000v2 Pakkauksen sisältö Joillain alueilla ohje-cd-levy toimitetaan tuotteen mukana. 2 Aloittaminen Powerline-sovittimet ovat vaihtoehtoinen tapa laajentaa verkkoa käyttämällä

Lisätiedot

JOVISION IP-KAMERA Käyttöohje

JOVISION IP-KAMERA Käyttöohje JOVISION IP-KAMERA Käyttöohje 1 Yleistä... 2 2 Kameran kytkeminen verkkoon... 2 2.1 Tietokoneella... 2 2.2 Älypuhelimella / tabletilla... 5 3 Salasanan vaihtaminen... 8 3.1 Salasanan vaihtaminen Windows

Lisätiedot

Nopean asennuksen ohje

Nopean asennuksen ohje Tulostuspalvelin Nopean asennuksen ohje Nopean asennuksen ohje 1.1 Hardwaren asennusmenettely 1. Liitä tulostuspalvelin tulostimeen, jota haluat käyttää verkossa. 2. Liitä tulostuspalvelin verkkoon liittämällä

Lisätiedot

Vianmääritys. Paperinkäsittely. Huolto. Vianmääritys. Ylläpito. Hakemisto

Vianmääritys. Paperinkäsittely. Huolto. Vianmääritys. Ylläpito. Hakemisto Jos pyydät Lexmarkin asiakastukikeskukselta apua tulostusongelman ratkaisemisessa, sieltä saatetaan ohjata sinut vianmääritystilan avulla muuttamaan oletusasetuksia (esimerkiksi ottamaan käyttöön PPDS-tiedostojen

Lisätiedot

56K ESP-2 Modem 56K ESP-2 MODEM. Pika-asennusohje. Versio 1.0

56K ESP-2 Modem 56K ESP-2 MODEM. Pika-asennusohje. Versio 1.0 56K ESP-2 MODEM Pika-asennusohje Versio 1.0 1 1. Johdanto Tämä käyttöohje on tarkoitettu modeemin 56K ESP-2 Modem käyttäjille. Tuotteen asentamisessa tai käytössä ei tarvita mitään erityisiä ennakkotietoja

Lisätiedot

Tulostimen asentaminen Software and Documentation -CD-levyn avulla tietokoneeseen ja suorita asennusohjelma uudelleen.

Tulostimen asentaminen Software and Documentation -CD-levyn avulla tietokoneeseen ja suorita asennusohjelma uudelleen. Sivu 1/6 Yhteysopas Tulostimen asentaminen paikallisesti (Windows) Huomautus: Jos Software and Doumentation ei tue käyttöjärjestelmää, tulostin on lisättävä Ohjattu tulostimen lisääminen - toiminnon avulla.

Lisätiedot

Mobiililaitteiden WiFi-vahvistin WN1000RP Asennusopas

Mobiililaitteiden WiFi-vahvistin WN1000RP Asennusopas Mobiililaitteiden WiFi-vahvistin WN1000RP Asennusopas Sisällysluettelo Aloittaminen........................................... 3 WiFi-vahvistimen esittely................................. 4 Etu- ja sivupaneeli...................................

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. R6250 Älykäs Wi-Fi-reititin Asennusopas

Pakkauksen sisältö. R6250 Älykäs Wi-Fi-reititin Asennusopas Tavaramerkit NETGEAR, NETGEAR-logo ja Connect with Innovation ovat NETGEAR Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Tietoja

Lisätiedot

VERKKOKÄYTTÄJÄN OPAS. Moniprotokollainen sisäinen monitoimitulostuspalvelin (Ethernet) ja langaton monitoimitulostuspalvelin

VERKKOKÄYTTÄJÄN OPAS. Moniprotokollainen sisäinen monitoimitulostuspalvelin (Ethernet) ja langaton monitoimitulostuspalvelin Moniprotokollainen sisäinen monitoimitulostuspalvelin (Ethernet) ja langaton monitoimitulostuspalvelin VERKKOKÄYTTÄJÄN OPAS Tässä Verkkokäyttäjän oppaassa on hyödyllistä tietoa Brotherlaitteen kiinteiden

Lisätiedot

Asennus Windows XP ja Vista -käyttöjärjestelmiin

Asennus Windows XP ja Vista -käyttöjärjestelmiin LW056V2 Langaton Sweex LAN-korttiväyläsovitin 54 Mbps Johdanto Älä altista langatonta Sweex LAN-korttiväylän sovitinta 54 Mbps äärilämpötiloille. Älä aseta laitetta suoraan auringonvaloon tai sulje lämmityselementtejä.

Lisätiedot

1 Kytke ADSL-kaapeli ADSL-linjaliitäntään I.

1 Kytke ADSL-kaapeli ADSL-linjaliitäntään I. Tuotetiedot A B C D E F G H I J K L M N O P A: Virtavalo B: LAN-portti -valo C: LAN-portti -valo D: LAN-portti -valo E: LAN-portti 4 -valo F: ADSL-datavalo G: ADSL-liitäntävalo H: Modeemin valmiusvalo

Lisätiedot

Pikaopas. Powerline 1200 Malli PL1200

Pikaopas. Powerline 1200 Malli PL1200 Pikaopas Powerline 1200 Malli PL1200 Pakkauksen sisältö Joillain alueilla ohje-cd-levy toimitetaan tuotteen mukana. 2 Aloittaminen Powerline-sovittimet ovat vaihtoehtoinen tapa laajentaa verkkoa käyttämällä

Lisätiedot

Asennusohje. 1. Laitteen asentaminen. 2. Ohjelmiston asentaminen. Käyttöpaneelisivu

Asennusohje. 1. Laitteen asentaminen. 2. Ohjelmiston asentaminen. Käyttöpaneelisivu Asennusohje. Laitteen asentaminen. Ohjelmiston asentaminen Käyttöpaneelisivu . Laitteen asentaminen 0 cm (4.0 inches) 33 cm (3 inches) 0 cm (7.9 inches) 0 cm (7.9 inches) 3 89,6 0 50 5 80 Virtalähde 0-7

Lisätiedot

RICOH Ri 100/RICOH Ri 100 Pink/ RICOH Ri 100 Green Lisätietoja langattoman LANin käyttäjille

RICOH Ri 100/RICOH Ri 100 Pink/ RICOH Ri 100 Green Lisätietoja langattoman LANin käyttäjille RICOH Ri 100/RICOH Ri 100 Pink/ RICOH Ri 100 Green Lisätietoja langattoman LANin käyttäjille Tämä opas antaa tietoa laitteen liittämisestä langattomaan verkkoon infrastruktuuritilassa. Infrastruktuuritilassa

Lisätiedot

Tietoja langattoman lähiverkon käyttäjille

Tietoja langattoman lähiverkon käyttäjille Tietoja langattoman lähiverkon käyttäjille Русский Norsk Dansk Polski Magyar Čeština Svenska Lue tämä opas huolellisesti ennen laitteen käyttämistä ja pidä se tallessa. Tietoja langattoman lähiverkon käyttäjille

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. LEXMARK X364DW http://fi.yourpdfguides.com/dref/2386088

Käyttöoppaasi. LEXMARK X364DW http://fi.yourpdfguides.com/dref/2386088 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Langattoman N150 Micro -USBsovittimen

Langattoman N150 Micro -USBsovittimen Langattoman N150 Micro -USBsovittimen WNA1000M asennusopas Tässä oppaassa esitellään pika-asennus NETGEAR Smart Wizard -toiminnolla sekä erillinen Windows-ohjaimen asennus. Huomautus: lisätietoja mukautetusta

Lisätiedot

Welcome to the World of PlayStation Pika-aloitusopas

Welcome to the World of PlayStation Pika-aloitusopas Welcome to the World of PlayStation Pika-aloitusopas Suomi PCH-2016 7025574 PlayStation Vita-järjestelmän käyttäminen ensimmäistä kertaa Paina viisi sekuntia Kytke virta PS Vita -järjestelmään. Kun kytket

Lisätiedot

Taloyhtiön laajakaistan käyttöohje, Tekniikka: HomePNA. Käyttöjärjestelmä: Windows Vista

Taloyhtiön laajakaistan käyttöohje, Tekniikka: HomePNA. Käyttöjärjestelmä: Windows Vista Taloyhtiön laajakaistan käyttöohje, Tekniikka: HomePNA Käyttöjärjestelmä: Windows Vista Espoon Taloyhtiöverkot, 2011 Tervetuloa Espoon Taloyhtiöverkkojen laajakaistan käyttäjäksi! Tässä ohjeessa opastetaan,

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. AC1200 WiFi-reititin Malli R6100 Asennusopas

Pakkauksen sisältö. AC1200 WiFi-reititin Malli R6100 Asennusopas Tavaramerkit NETGEAR, NETGEAR-logo ja Connect with Innovation ovat NETGEAR Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Tietoja

Lisätiedot

Lue tämä opas huolellisesti ennen laitteen käyttämistä ja pidä se tallessa. Tietoja langattoman lähiverkon käyttäjille

Lue tämä opas huolellisesti ennen laitteen käyttämistä ja pidä se tallessa. Tietoja langattoman lähiverkon käyttäjille Lue tämä opas huolellisesti ennen laitteen käyttämistä ja pidä se tallessa. Tietoja langattoman lähiverkon käyttäjille Tietoja langattoman lähiverkon käyttäjille Tässä oppaassa kerrotaan, miten laite yhdistetään

Lisätiedot

Windows Vista /Windows 7 - asennusopas

Windows Vista /Windows 7 - asennusopas Windows Vista / 7 - asennusopas Laite on asetettava käyttövalmiiksi ja sen ohjain on asennettava ennen laitteen käyttöä. Ohjeet löydät pika-asennusoppaasta sekä tästä Windows Vista / 7 -asennusoppaasta.

Lisätiedot

Käyttöpaneelin merkkivalot

Käyttöpaneelin merkkivalot tarkoittavat eri asioita niiden järjestyksen mukaan. Merkkivalot, jotka ovat pois päältä, päällä ja/tai vilkkuvat, osoittavat tulostimen eri tilanteita kuten tulostimen tilaa, tarvittavia käyttäjän toimia

Lisätiedot

Siemens Speedstream 6515

Siemens Speedstream 6515 Siemens Speedstream 6515 Tämä ohje on laadittu helpottamaan uuden langattoman verkkosi käyttöönottoa ta. Ohjeen avulla saat luotua otettua käyttöön suotun langattoman verkkoyhteyden. Ohjeita laitteen lisäasetuksista

Lisätiedot

"PLEXTALK Pocket" -verkkosoittimen pikaopas

PLEXTALK Pocket -verkkosoittimen pikaopas "PLEXTALK Pocket" -verkkosoittimen pikaopas PLEXTALK Pocketin asetukset 1. Käännä PLEXTALK Pocket ympäri. Varmista, että kaksi pientä uloketta ovat ylhäällä. Paina PLEXTALK Pocketin pohjassa olevaa suorakulmaista

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. Tervetuloa. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli. USBvirtasovitin. Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti.

Pakkauksen sisältö. Tervetuloa. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli. USBvirtasovitin. Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti. Arlo Baby -pikaopas Pakkauksen sisältö Tervetuloa Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli USBvirtasovitin Pikaopas Seinäpidike Kiinnitysruuvit Liitä

Lisätiedot

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen PIKAOPAS Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen Sisällysluettelo 1. Johdanto...1 2. Mitä tarvitaan...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen...2 3.1 Ennen asennusta...2

Lisätiedot

Tekninen Tuki. Access Point asennusohje

Tekninen Tuki. Access Point asennusohje Access Point asennusohje Langattoman signaalin kantoaluetta on kätevä laajentaa Access Pointia ja ns. siltausta käyttämällä. Access Pointin pohjassa on WAN MAC Address (MAC osoite). Kirjoita tämä ylös

Lisätiedot

1 Käyttöönotto LTE/3G/2G

1 Käyttöönotto LTE/3G/2G 1 Käyttöönotto LTE/3G/2G Vaihe 1: Asentaminen: SIM -kortti 1. Liu'uta korttipaikan suojus pois. 2. Työnnä SIM-kortti korttipaikkaan. Varmista, että SIM-kortin viistetty reuna on kohdistettu korttipaikan

Lisätiedot

350 Series. Asennusratkaisut

350 Series. Asennusratkaisut 350 Series Asennusratkaisut Toukokuu 2006 www.lexmark.com Lexmark ja Lexmark-logo ovat Lexmark International Inc:n Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit

Lisätiedot

5210n / 5310n -pikaopas

5210n / 5310n -pikaopas 5210n / 5310n -pikaopas VAARA: Ennen kuin asennat Dell-tulostimen ja käytät sitä, lue Omistajan oppaassa olevat turvallisuusohjeet. 1 5 1 Vastaanottoalusta 2 6 2 Käyttöpaneeli 3 Lokero 1 (vakiolokero)

Lisätiedot

Visuaalinen opas. Xerox CX -tulostuspalvelin Perustuu Creo Color Server -teknologiaan Xerox Color 550/560 -tulostinta varten 653-01727A-FI

Visuaalinen opas. Xerox CX -tulostuspalvelin Perustuu Creo Color Server -teknologiaan Xerox Color 550/560 -tulostinta varten 653-01727A-FI Visuaalinen opas Xerox CX -tulostuspalvelin Perustuu Creo Color Server -teknologiaan Xerox Color 550/560 -tulostinta varten 653-0177A-FI CX-tulostuspalvelintietokoneen kaapeliliitännät 1 3 4 5 1VDC POWER

Lisätiedot

Motorola Phone Tools. Pikaopas

Motorola Phone Tools. Pikaopas Motorola Phone Tools Pikaopas Sisältö Vähimmäisvaatimukset... 2 Ennen asennusta Motorola Phone Tools... 3 Asentaminen Motorola Phone Tools... 4 Matkapuhelimen asennus ja määritys... 5 Online-rekisteröinti...

Lisätiedot

P-870HN-51b pikaopas. Oletusasetukset LAN-portti: LAN1~LAN4 IP-osoite: 192.168.1.1 Salasana: 1234

P-870HN-51b pikaopas. Oletusasetukset LAN-portti: LAN1~LAN4 IP-osoite: 192.168.1.1 Salasana: 1234 P-870HN-51b pikaopas Oletusasetukset LAN-portti: LAN1~LAN4 IP-osoite: 192.168.1.1 Salasana: 1234 Esittely P-870HN on monipuolinen ja nykyaikainen VDSL2-reititin, jossa yhdistyvät nopea Internet-yhteys,

Lisätiedot

KIITOS RICA OPTIMOINTIOHJELMAN VALITSEMISESTA

KIITOS RICA OPTIMOINTIOHJELMAN VALITSEMISESTA KIITOS RICA OPTIMOINTIOHJELMAN VALITSEMISESTA Asennusohjeiden sisältö 1. RICA optimointiohjelmoinnin periaate isoftloaderilla... 2 2. RICA isoftloader toimituspaketin sisältö... 3 3. isoftloader Sync-ohjelmiston

Lisätiedot

Modeemi ja lähiverkko

Modeemi ja lähiverkko Modeemi ja lähiverkko Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut

Lisätiedot

N300 WiFi-reititin (N300R)

N300 WiFi-reititin (N300R) Easy, Reliable & Secure Asennusopas N300 WiFi-reititin (N300R) Tavaramerkit Merkki- ja tuotenimet ovat omistajiensa tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä

Lisätiedot

Langaton asennusopas

Langaton asennusopas Langaton asennusopas Painosta koskeva tiedote Lokakuu 2008 Seuraava kappale ei koske maita, joissa vastaavanlaiset sopimusehdot ovat ristiriidassa paikallisen lain kanssa: TÄMÄ JULKAISU ON TOIMITETTU SELLAISENA

Lisätiedot

2. Modeemi- ja ISDN-yhteyden käyttöönotto

2. Modeemi- ja ISDN-yhteyden käyttöönotto 2. Modeemi- ja ISDN-yhteyden käyttöönotto Asenna ensin tietokoneeseesi modeemi tai ISDN-sovitin valmistajan ohjeiden mukaisesti. Varmista myös, että Windowsissa on asennettu puhelinverkkoyhteydet. Seuraa

Lisätiedot

Aloita tästä. Tarkista pakkauksen sisältö. Pakkauksen sisältö voi poiketa kuvasta. *Saattaa sisältyä toimitukseen. CD-asennuslevy.

Aloita tästä. Tarkista pakkauksen sisältö. Pakkauksen sisältö voi poiketa kuvasta. *Saattaa sisältyä toimitukseen. CD-asennuslevy. Aloita tästä 1 USB-kaapelin käyttäjät : Liitä USB-kaapeli vasta pyydettäessä. Kiinteän ja langattoman verkon määritysohjeet on annettu USB-yhteyteen liittyvien ohjeiden jälkeen. 2 Tarkista pakkauksen sisältö.

Lisätiedot

Network Video Recorder. Pika-asennusohje

Network Video Recorder. Pika-asennusohje Network Video Recorder Pika-asennusohje 1 Aloitus Paketti sisältää Tarkasta paketin sisältö huolellisesti. Paketin tulisi sisältää seuraavat tarvikkeet. Jos jokin osista puuttuu tai on vahingoittunut,

Lisätiedot

Liitäntäkaapelin CA-42 pika-asennusohje

Liitäntäkaapelin CA-42 pika-asennusohje Liitäntäkaapelin CA-42 pika-asennusohje 9234594 2. painos Nokia, Nokia Connecting People ja Pop-Port ovat Nokia Oyj:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Copyright 2005 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Johdanto

Lisätiedot

Suomenkielinen versio. Johdanto. Laitteiston asennus. LC2002 Sweex Virtajohdon Ethernet-sovitin 200 Mbps

Suomenkielinen versio. Johdanto. Laitteiston asennus. LC2002 Sweex Virtajohdon Ethernet-sovitin 200 Mbps LC2002 Sweex Virtajohdon Ethernet-sovitin 200 Mbps Johdanto Älä altista Sweex Virtajohdon Ethernet-sovitinta 200 Mbps äärilämpötiloille. Älä aseta tuotetta suoraan auringonvaloon tai sulje lämmityselementtejä.

Lisätiedot

ABCDE ABCDE ABCDE. Tulostuslaatuopas. Tulostuslaatuongelmien selvittäminen. Epätasainen tulostusjälki. Tulostuslaatuopas

ABCDE ABCDE ABCDE. Tulostuslaatuopas. Tulostuslaatuongelmien selvittäminen. Epätasainen tulostusjälki. Tulostuslaatuopas Sivu 1/8 Tulostuslaatuopas Monet tulostuslaatuongelmat voidaan ratkaista vaihtamalla tulostustarvike tai huoltotarvike, jonka käyttöikä on päättymässä. Tarkista tulostimen tarvikkeen tila ohjauspaneelista.

Lisätiedot

R6200v2 Älykäs Wi-Fi-reititin Asennusopas

R6200v2 Älykäs Wi-Fi-reititin Asennusopas Tavaramerkit NETGEAR, NETGEAR-logo ja Connect with Innovation ovat NETGEAR Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Tietoja

Lisätiedot

AirPrint-opas. Versio 0 FIN

AirPrint-opas. Versio 0 FIN irprint-opas Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Vinkki Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai miten toimintoa voi käyttää yhdessä muiden

Lisätiedot

Taloyhtiön laajakaistan käyttöohje, Tekniikka: ADSL/ADSL2/ADSL2+ Käyttöjärjestelmä: Mac OS X

Taloyhtiön laajakaistan käyttöohje, Tekniikka: ADSL/ADSL2/ADSL2+ Käyttöjärjestelmä: Mac OS X Taloyhtiön laajakaistan käyttöohje, Tekniikka: ADSL/ADSL2/ADSL2+ Käyttöjärjestelmä: Mac OS X Espoon Taloyhtiöverkot, 2010 Tervetuloa Espoon Taloyhtiöverkkojen laajakaistan käyttäjäksi! Tässä ohjeessa opastetaan,

Lisätiedot

Emolevyn kannen poistaminen

Emolevyn kannen poistaminen Aiemmin asennetut muisti- ja liitäntäkortit voidaan helposti poistaa seuraavilla sivuilla olevien ohjeiden mukaisesti. 1 Katkaise tulostimen virta. 2 Irrota virtajohto. 3 Irrota rinnakkais- tai Ethernet-kaapeli

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. Sanasto. Powerline Adapter

Pakkauksen sisältö. Sanasto. Powerline Adapter Powerline Adapter Huomautus! Powerline Adapter ei saa altistaa äärimmäisille lämpötiloille. Laitetta ei saa sijoittaa suoraan auringonpaisteeseen eikä lähelle lämmönlähteitä. Laitetta ei saa käyttää erittäin

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Handsfree, bluetooth. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , ,

Installation instructions, accessories. Handsfree, bluetooth. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , , Installation instructions, accessories Ohje nro 31337686 Versio 1.2 Osa nro 31337677, 31310791, 31357750 Handsfree, bluetooth Volvo Car Corporation Handsfree, bluetooth- 31337686 - V1.2 Sivu 1 / 74 Materiaali

Lisätiedot

Windows Vista -asennusopas

Windows Vista -asennusopas Windows Vista -asennusopas Laite on asetettava käyttövalmiiksi ja sen ohjain on asennettava ennen laitteen käyttöä. Ohjeet löydät pika-asennusoppaasta sekä tästä Windows Vista -asennusoppaasta. Vaihe 1

Lisätiedot

ADSL Wireless N Router

ADSL Wireless N Router Asennusohje v.1.5 ADSL Wireless N Router 1 ETUPANEELIN MERKKIVALOT JA SIVUPANEELIN WLAN-PAINIKE PWR Vihreä Virta kytketty LAN 1,2,3 Vihreä Palaa: LAN-liitäntä on kytketty Vilkkuu: Laite lähettää/vastaanottaa

Lisätiedot

N150 WiFi-reititin (N150R)

N150 WiFi-reititin (N150R) Easy, Reliable & Secure Asennusopas N150 WiFi-reititin (N150R) Tavaramerkit Merkki- ja tuotenimet ovat omistajiensa tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä

Lisätiedot

WiFi-kantaman laajentimen N300RE asennusopas

WiFi-kantaman laajentimen N300RE asennusopas Easy, Reliable & Secure Asennusopas WiFi-kantaman laajentimen N300RE asennusopas Aloittaminen WiFi-verkon kantaman laajennin laajentaa WiFi-verkon nykyisen langattoman reitittimesi kantaman ulkopuolelle.

Lisätiedot

250 arkin vakiolokeron täyttäminen

250 arkin vakiolokeron täyttäminen Pikaopas Paperin ja erikoismateriaalin lisääminen Tässä osassa kerrotaan, miten 250 ja 550 arkin lokerot sekä käsinsyöttölokero täytetään.lisäksi siinä on tietoja Paperikoko- ja Paperilaji-asetuksista.

Lisätiedot

NOOX xperio herätyskello valvontakamera

NOOX xperio herätyskello valvontakamera NOOX xperio herätyskello valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, ruudulla lukee nyt "2010" Aseta oikea aika UP ja DOWN näppäimillä ja paina SET uudelleen vahvistaakseni

Lisätiedot

TeleWell TW-EA711 ADSL modeemi & reititin ja palomuuri. Pikaohje

TeleWell TW-EA711 ADSL modeemi & reititin ja palomuuri. Pikaohje TeleWell TW-EA711 ADSL modeemi & reititin ja palomuuri Pikaohje Pikaohje Myyntipaketin sisältö 1. TeleWell TW-EA711 ADSL modeemi & palomuuri 2. AC-DC sähköverkkomuuntaja 3. RJ-11 puhelinjohto ja suomalainen

Lisätiedot