Paikka ja päivämäärä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Paikka ja päivämäärä"

Transkriptio

1 NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/ (20) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina klo KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA (ja läsnäolon peruste) ALKUHARTAUS JA KOKOUKSEN AVAUS 108 LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS - nimenhuuto - poissaolojen hyväksyminen - hyväksytyt varajäsenet 109 Seurakuntakoti, Pieni Sali ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKAS- TAJAT JA ÄÄNTEN LASKIJAT SEKÄ PÖYTÄ- KIRJAN NÄHTÄVILLÄ OLO 110 PÖYTÄKIRJAN ALLEKIR- JOITUS JA VARMENNUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Sanna Jukkola, khra, puheenjohtaja Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Paula Tölli, Sampo Ylikoski Marita Kumpula, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Tuure Turpeinen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, taloussihteeri Veisattiin virrestä 525 säkeistöt 3 ja 4. Sanna Jukkola piti alkuhartauden (Markuksen ev.12: 41-44) ja avasi kokouksen. Kokouskutsu on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille ja kirkkovaltuuston puheenjohtajistolle ja laitettu nähtäville kirkkoherranviraston ilmoitustaululle. Todettiin poissaolevan Alli Aitto-ojan ja Jari Vierimaan, kutsuttu varajäsen Katriina Tyhtilä oli poissa. Hyväksyttiin poissaolot. Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Eeva-Maria Räsänen ja Paula Tölli. Kokouksesta kirjoitettu, tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä kirkkoherranvirastossa, Vapaudentie 3, viraston aukiolopäivinä elokuussa klo 9-13, paitsi tiistaina klo , syyskuussa klo 9-15, tiistaisin klo Nähtävänä oloa koskeva ilmoitus asetetaan yllämainituksi ajaksi kirkkoherranviraston ilmoitustaululle. Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Sanna Jukkola, khra Sampo Ylikoski 121 Irja Visuri, tal.siht. Pöytäkirja on todettu kokouksen kulun mukaisesti. Pöytäkirjan käsittelylehdet on varustettu nimikirjaimillamme. NÄHTÄVILLÄOLOSTA ILMOITTAMINEN Todistaa: PÖYTÄKIRJA ON OLLUT YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Todistaa: Eeva-Maria Räsänen Paikka ja päivämäärä Paula Tölli

2 Kirkkoneuvosto KOKOUKSESSA KÄSITELTÄVÄT MUUT ASIAT Kirkkoneuvosto 111 Muita asioita ei ollut.

3 Kirkkoneuvosto NUORISOTYÖNOHJAAJAN OPINTOVAPAAN SIJAISUUS Kirkkoneuvosto 112 Hakuajan päättyessä oli saapunut yhteensä 4 hakemusta (ks. liite). Haastattelutyöryhmä (Sanna Jukkola, Mauri Autio, Annikki Klemola ja Ritva Nuorala) päättivät kutsua haastatteluun kaikki hakijat: Haikara Markku, Hevosmaa Mari, Kumpusalo Hannamari. Mustola Eveliina ilmoitti, että on saanut työpaikan, eikä osallistu haastatteluun. Haastattelut tapahtuivat maanantaina klo 15 alkaen puolen tunnin välein. Työhakemuksiin tutustumisen sekä haastattelujen jälkeen (kysymykset liitteenä) työryhmä esittää kirkkoneuvostolle, että tehtävään valitaan Hannamari Kumpusalo ja varalle valitaan Markku Haikara. Esitys perustuu työhakemuksiin, työkokemukseen sekä haastattelussa esille tulleisiin seikkoihin. Kirkkoherran päätösesitys: Nuorisotyönohjaajan opintovapaan sijaiseksi ajalle valitaan Hannamari Kumpusalo ja varalle Markku Haikara. Peruspalkka on vaativuusryhmän 502 mukainen. Toimeen valitun tulee ennen työn vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 2 momentin mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään kuuluu neljän kuukauden koeaika. Kirkkoneuvosto päätti yksimielisesti, että nuorisotyönohjaajan opintovapaan sijaiseksi ajalle valitaan Hannamari Kumpusalo ja varalle Markku Haikara. Peruspalkka on vaativuusryhmän 502 mukainen. Toimeen valitun tulee ennen työn vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 2 momentin mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään kuuluu neljän kuukauden koeaika. Kukaan ei halunnut suljettua lippuäänestystä.

4 Kirkkoneuvosto OIKAISUVAATIMUS/ EIJA KUKKURAINEN Kirkkoneuvosto 113 Lastenohjaaja Eija Kukkurainen on tehnyt kirkkoneuvostolle oikaisuvaatimuksen liittyen vs. kirkkoherra Aleksi Päkkilän tekemään viranhaltijapäätökseen (päätös ). Kyseessä on asia, joka koskee vuosiloman siirtoa sairausloman takia. Sekä anomus että viranhaltijapäätös ovat liitteenä. Koska pyyntö vuosiloman siirrosta on tehty eikä KirVESTES:in 52 1 mom. edellyttämällä tavalla ( Sairastumisesta on viipymättä ilmoitettava työnantajalle ) ei tehtyä päätöstä ole syytä muuttaa. Kukkurainen on aloittanut työt Nivalan seurakunnassa , joten voidaan olettaa, että työpaikalla sovitut menettelytavat ovat hänelle tuttuja. Kirkkoherran päätösesitys: Eija Kukkuraisen oikaisuvaatimus ei aiheuta toimenpiteitä, vaan vs. kirkkoherran tekemä päätös 10 on voimassa. Kirkkoneuvosto hyväksyi yksimielisesti päätösesityksen.

5 Kirkkoneuvosto OPINTOVAPAA/ KATJA TUUNANEN Kirkkoneuvosto 114 Diakoniaviranhaltija Katja Tuunanen on hakenut opintovapaata jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittamista varten ajalle Opintovapaahakemus on liitteenä. Opintovapaalain (273/1979) 4 :n mukaisesti työntekijällä, jonka päätoiminen palvelussuhde samaan työnantajaan yhdessä tai useammassa jaksossa on kestänyt yhteensä vähintään vuoden, on jäljempänä säädetyin rajoituksin oikeus saada opintovapaata saman työnantajan palveluksessa viiden vuoden aikana yhteensä enintään kaksi vuotta. Kyseinen opintovapaalain 4 ehto täyttyy Katja Tuunasen kohdalla. Samalla Tuunanen ilmoittaa, että aiemmin anottu ja myönnetty osittainen hoitovapaa päättyy Kirkkoherran päätösesitys: Opintovapaalain (273/1979) mukaisesti Nivalan seurakunta myöntää diakoniaviranhaltija Katja Tuunaselle opintovapaata ajalle Osittainen hoitovapaa päättyy Kirkkoneuvosto hyväksyi yksimielisesti päätösesityksen.

6 Kirkkoneuvosto OPINTOVAPAAN SIJAINEN / DIAKONIATYÖ Kirkkoneuvosto 115 Diakoniaviranhaltija Katja Tuunaselle on myönnetty opintovapaata ajalle Samassa yhteydessä on todettu, että hänelle myönnetty osittainen hoitovapaa päättyy Diakoniatyön osa-aikaista sijaisuutta tekee parhaillaan Marjut Parkkila (kirkkoneuvoston kokous , 60). Hän on valmis siirtymään kokoaikaiseksi työntekijäksi Katja Tuunasen opintovapaan ajaksi. KL 6:11 1 mom. 1 säätää asiasta tarkemmin, eikä ko. järjestelylle ole estettä. Kirkkoherran päätösesitys: Marjut Parkkila palkataan diakoniatyöhön sijaiseksi Katja Tuunasen opintovapaan ajalle Palkkaus vaativuusryhmän 503 mukaisesti. Kirkkoneuvosto hyväksyi yksimielisesti päätösesityksen.

7 Kirkkoneuvosto TIIMIEN VETÄJÄT/ DIAKONIATYÖ JA KASVATUSTYÖ Kirkkoneuvosto 116 Seurakunnassa on toiminut vuodesta 2011 lähtien tiimit, joiden vetäjä nimetään kirkkoneuvostossa kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Tiiminvetäjän tehtävänä on mm. kutsua oma tiimi koolle, suunnitella ja valmistella tapahtumia, osallistua tiiminvetäjien palavereihin, huolehtia tiimin palavereista muistiot sekä johtokuntien pöytäkirjat asianmukaisille paikoilleen, toimittaa kirkkoneuvostolle sisäisen valvonnan raportit ajallaan sekä kantaa kaikkineen kokonaisvastuuta oman tiimin toiminnasta. Vuonna 2018 opintovapaalle ovat jäänet sekä nuorisotyöntekijä Johanna Kiviniemi että diakoniatyöntekijä Katja Tuunanen. Heidän tilallaan tiimien vetäjänä toimivat Aleksi Päkkilä (kasvatus) ja Marjut Parkkila (diakonia). Kirkkoherran päätösesitys: Kirkkoneuvosto määrää kasvatustiimin vetäjäksi Aleksi Päkkilän ja diakoniatiimin vetäjäksi Marjut Parkkilan alkaen. Toimikausi jatkuu siihen asti, kunnes vuoden 2019 alussa kirkkoneuvosto nimeää tiimien vetäjät vuosille Kirkkoneuvosto hyväksyi yksimielisesti päätösesityksen.

8 Kirkkoneuvosto VUOSISIDONNAINEN PALKANOSA/HEIDI OJALA Kirkkoneuvosto 117 Heidi Ojala anoo huomioimaan aikaisemmat työsuhteet vuosisidonnaista palkanosaa määriteltäessä. Hän on toiminut seurakuntamestarina Nivalan seurakunnassa sekä , lisäksi lastenohjaajana (oppisopimuksella) sekä , joista kertyy päätoimista seurakunnan palvelua 1 v 1 l kk. Lisäksi hän on toiminut yrittäjänä kukkakauppa/hautaustoimisto Rosennassa sekä myyntineuvottelijana Lahja-Silta Ky:ssä. Yrittäjänä hän on toiminut 8 v 10 kk ja myyntineuvottelijana 12 v 1 kk, yhteensä 20 v 11 kk. Kirkon virka- ja työehtosopimuksen 25 :n mukaisesti työnantajan harkinnan perusteella vuosisidonnaiseen palkanosaan oikeuttavaa aikaa on työnantajan harkinnan perusteella muunlainen päätoiminen sekä sivutoiminen palvelussuhde sekä asevelvollisuuslain mukainen palvelus ja toiminta itsenäisenä yrittäjänä tai ammatinharjoittajana. Talouspäällikön päätösesitys: Kirkkoneuvosto päättää hyväksyä lastenohjaaja Heidi Ojalalle mennessä vuosisidonnaiseen palkanosaan vaikuttavaksi ajaksi seurakunnan päätoimista palvelua 1 v 1 kk sekä itsenäisenä yrittäjänä ja myyntineuvottelijana toimimisesta 50 % 20 v 11 kk = 10 v 6 kk, yhteensä 11 v 7 kk. Kirkkoneuvosto hyväksyi yksimielisesti päätösesityksen.

9 Kirkkoneuvosto HANKINTAPÄÄTÖS SÄHKÖNTOIMITTAJASTA Kirkkoneuvosto 118 Sähköntoimittajan valinta ajanjaksolle (optiot vuosille 2022 ja 2023) Nivalan seurakunta on VENI Energian toimesta pyytänyt tarjousta sähkön oston hankintasopimuksesta. Hankintasopimuksella tarkoitetaan sähkönmyyntisopimusta, jossa sovitaan hintamekanismista ja marginaalista. Lopullinen sähköenergian laskutushinta määräytyy sopimusjaksolle tehtävien hinnankiinnitysten mukaan. Hinnan määräytyminen Sähkön hinta muodostuu myyjän marginaalista ja kulloinkin voimassaolevan kulutusennusteen mukaan prosenttiosuuksina tehdyistä hinnankiinnityksistä. Kunkin jakson viitehintana käytetään Nasdaq Oslo ASA:n termiinimarkkinoilla määriteltyjä systeemituotteita (kuukausituote (M), kvartaalituote (Q) ja vuosituote (YR) ja niitä vataavia aluehintaerotuotteita (EPAD). Hinta määräytyy kiinnityshetkellä Nasdaq Oslo ASA:ssa noteeratun termiinituotteen sekä aluehintaerotuotteen parhaan myyntitarjouksen perusteella (best ask) tai toimeksiannon perusteella. Kiinnityksissä tulee voida käyttää toimeksiannon mukaan joko Futuuri- ja Forward-tuotetta. Tuote voidaan kiinnittää niin kauan, kun kyseinen tuote noteerataan Nasdaq Oslo ASA:ssa. Ajanjakson hinta voidaan jättää määräytymään myös spot-hinnan mukaan (kk-keskiarvo) jo täysin tai osittain. Systeemi- ja aluehintaerotuotteen hinta tulee voida kiinnittää viidessä (5) erässä. Määräaikaan mennessä saapuneet tarjoukset 1. Keravan Energia Oy 2. Kuopion Energia Oy 3. Kymenlaakson Sähkö Oy 4. Oy Herrfors Ab 5. Turku Energia Sähkömyynti

10 Kirkkoneuvosto HANKINTAPÄÄTÖS SÄHKÖNTOIMITTAJASTA (jatkuu ) 6. Jyväskylän Energia Oy 7. Imatran Seudun Sähkö Oy 8. Nordic Green Energy 9. Porvoon Energia Oy 10. Lumme Energia Oy 11. Vaasan Sähkö Oy 12. Koillis-Satakunnan Sähkö Oy 13. Oulun sähkönmyynti Oy 14. Loiste sähkönmyynti Oy 15. KSS Energia Oy 16. Energia Myynti Suomi Oy Kaikki tarjoajat olivat kelvollisia tarjoamaan. Keravan Energia Oy:n tarjous jouduttiin sulkemaan pois vertailusta sen hinnoittelun ollessa tarjouspyynnön vastainen (kuukausituotteen marginaali on suurempi kuin vuosituotteen marginaali) Valintaperusteet Tarjousten valintaperuste oli kokonaistaloudellinen edullisuus ja vertailuperusteena oli halvin hinta. Hinnan vertailu tehtiin tarjouspyynnön kohdassa Hankinnan kohteen kriteerit esitetyn mukaisesti, eli vertailussa käytettävä marginaali muodostettiin tarjoushinnoista seuraavasti: (ENOYR*0,8)+(SPOT kk-kk*0,2). Kvartaali- ja kuukausituotteen marginaalit saivat olla enintään vuosituotteen marginaalin suuruisia. Kokonaispisteet laskettiin vertailumarginaalista tarjouspyynnössä esitetyllä kaavalla (pienin annettu arvo/tarjottu arvo)*maksimipisteet. Halvin tarjous sai eniten pisteitä. Edellä mainitut valintaperusteet esitettiin tarjouspyynnössä.

11 Kirkkoneuvosto HANKINTAPÄÄTÖS SÄHKÖNTOIMITTAJASTA (jatkuu ) Suositus valittavasta toimittajasta VENI Energian suositus sähköntoimittajaksi on Kymenlaakson Sähkö Oy sen tarjouksen ollessa edullisin tarjouspyynnössä esitetyt valintaperusteet huomioiden. Talouspäällikön päätösesitys: Kirkkoneuvosto hyväksyy VENI Energian suositteleman sähköntoimittajan Kymenlaakson Sähkö Oy:n. Kirkkoneuvosto hyväksyi yksimielisesti päätösesityksen.

12 Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNNAN VEROPROSENTTI V Kirkkoneuvosto 119 Nivalan seurakunnan vuoden 2018 verotulojen toteutuma heinäkuun loppuun mennessä on kirkollisverojen osalta ,27 euroa ja valtionrahoitusosuutta ,60 euroa. Kertymä on heinäkuun loppuun mennessä 2,87 % enemmän edellisvuoteen verrattuna. Talouspäällikön päätösesitys: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle Nivalan seurakunnan veroprosentiksi 1,75 vuodelle Kirkkoneuvosto hyväksyi yksimielisesti päätösesityksen.

13 Kirkkoneuvosto TALOUSARVION RAAMIT VUODELLE 2019 Kirkkoneuvosto 120 Talousarvion valmistelua varten on työaloille annettava raamit vuodelle Oheisessa alustavassa tuloslaskelmassa verotulojen on arvioitu kasvavan 1 %:lla, verotuskustannukset ja keskusrahastomaksujen on ennakoitu pysyvän ennallaan. Työnantajan eläkevakuutusmaksu on 21,8 %. Lisäksi tuloslaskelmassa on otettu huomioon KirVESTES:n mukaan tuleva 1 %:n palkankorotus sivukuluineen. Talouspäällikön päätösesitys: Kirkkoneuvosto hyväksyy talousarvion raamiksi vuodelle 2019 toimintakulujen (paitsi palkat) vuoden 2018 tason. Kirkkoneuvosto hyväksyi yksimielisesti päätösesityksen.

14 Kirkkoneuvosto HERÄTTÄJÄJUHLIIN 2019 LIITTYVIEN VIERAILUJEN MATKAKORVAUKSET Kirkkoneuvosto 121 Herättäjäjuhlien juhlatoimikunnan puheenjohtaja kirkkoherra Sanna Jukkola on esittänyt kysymyksen matkakorvausten maksamisesta ja työajan käyttämisestä herättäjäjuhlien valmisteluun liittyviin vierailuihin eri seurakuntiin. Yleensä kyseessä on herättäjänpäivä ja päivään kuuluu paitsi messu (saarna), usein myös seurat. Kyseisten messujen kolehdit ohjataan Nivalan herättäjäjuhlien hyväksi, samoin mukana on myös tuotteita, joita myydään juhlien hyväksi. Nivalan seurakunnan papit Sanna Jukkola ja Matti Nuorala sekä emerituskirkkoherra Heikki Hurskainen ovat sopineet vierailuja seuraaville paikkakunnille: Vuonna 2018 Haapajärvi, Toholampi, Oulu (Karjasilta), Tampere, juhlapaikkakunnan kiitosseurat, missä seuraavan juhlapaikan kirkkoherra saarnaa, Reisjärvi, Sievi, Kokkola, Haapavesi. Vuonna 2019 Lahti, Utajärvi, Kalajoki, Kärsämäki, Sievi, Pyhäjärvi, Oulu (Tuira, Oulujoki), Oulun tuomiokirkko. Talouspäällikön päätösesitys: Kirkkoneuvosto keskustelee asiasta ja tekee päätöksen. Kirkkoneuvosto keskusteli asiasta ja päätti yksimielisesti, että Tampereen kiitosseuroihin kirkkoherra Sanna Jukkola osallistuu työajalla ja myös matkat korvataan. Lisäksi kirkkoneuvosto päätti, ettei seurakunta osallistu herättäjäjuhlien valmisteluun liittyvien vierailujen kustannuksiin eri seurakunnissa (ei työaikaa eikä matkakorvauksia). Puheenjohtajana tämän pykälän ajan toimi Sampo Ylikoski. Sanna Jukkola ja Ritva Nuorala poistuivat kokouksesta tämän pykälän käsittelyn ajaksi.

15 Kirkkoneuvosto MUUT MAHDOLLISET ASIAT Kirkkoneuvosto 122 Päätös Muita asioita ei ollut.

16 Kirkkoneuvosto TIEDOKSI TUOTAVAT ASIAT Kirkkoneuvosto Sisäisen valvonnan raportit 2. Kirkkoherran päätös Jukon luottamusmiesvalinta 4. Verotulokertymä Kirkkoneuvosto merkitsi asiat yksimielisesti tietoon saatetuiksi.

17 Kirkkoneuvosto KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN JA VALITUSOSOITUS Kirkkoneuvosto 124 Puheenjohtaja antoi valitusosoituksen ja päätti kokouksen klo Veisattiin virrestä 548.

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2018 1 (13) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 12.3.2018 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 30.7.2019 Kokoustiedot Aika Tiistai 6.8.2019 klo 18.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 51 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2017 1 (11) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 20.3.2017 klo 18.00-18.53 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/ (10) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/ (10) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2017 1 (10) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 16.10.2017 klo 19.45 Yksimielisesti päätettiin, että aloitetaan klo 19.35-20.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) KOKOUSAIKA Maanantaina 27.10.2014 klo 18.00-19.05 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (7) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (7) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2016 1 (7) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Tiistaina 9.2.2016 klo 17.30-18.22 (Kahvitus klo 17.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2013 Kirkkoneuvosto 1 (12) KOKOUSAIKA Maanantaina 27.5.2013 klo 18.00-19.20 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/ (14) Kirkkoneuvosto. Maanantaina alkaen klo ahtikirkolla Nivalan kirkossa-21.

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/ (14) Kirkkoneuvosto. Maanantaina alkaen klo ahtikirkolla Nivalan kirkossa-21. NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2016 1 (14) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantaina 21.3.2016 alkaen klo 18.00 ahtikirkolla Nivalan kirkossa-21.15 Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (10) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (10) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2018 1 (10) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 3.12.2018 klo 18.30-19.50 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (8) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (8) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2017 1 (8) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 3.4.2017 klo 18.30-19.35 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET Kumpula

Lisätiedot

Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Marita Tölli, Sampo Ylikoski

Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Marita Tölli, Sampo Ylikoski NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2015 Kirkkoneuvosto 1 (14) KOKOUSAIKA Maanantaina 24.8.2015 klo 18.00-19.20 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Sanna

Lisätiedot

12/2011 Kirkkoneuvosto 1 (8)

12/2011 Kirkkoneuvosto 1 (8) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 12/2011 Kirkkoneuvosto 1 (8) KOKOUSAIKA Tiistaina 29.11.2011 klo 16.30-17.23 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä Siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2019 1 (12) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Torstaina 11.7.2019 klo 17.00-17.45 (Kahvitus klo 16.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2012 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Tiistaina 28.8.2012 klo 18.00-18.45 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/ (15) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/ (15) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2018 1 (15) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 26.3.2018 klo 18.00-18.45 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Tuure Turpeinen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Irja Visuri, vs.talouspäällikkö

Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Tuure Turpeinen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Irja Visuri, vs.talouspäällikkö NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2013 Kirkkoneuvosto 1 (11) KOKOUSAIKA Maanantaina 11.11.2013 klo 18.00-18.55 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkovaltuusto 1 (7) KOKOUSAIKA Maanantaina 9.2.2015 klo 18.30-19.30 (Kahvitus klo 18:00 alkaen)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkovaltuusto 1 (7) KOKOUSAIKA Maanantaina 9.2.2015 klo 18.30-19.30 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkovaltuusto 1 (7) KOKOUSAIKA Maanantaina 9.2.2015 klo 18.30-19.30 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä Siitä, kuka

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2017 1 (12) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 8.5.2017 klo 18.00-19.20 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/ (13) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/ (13) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2019 1 (13) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Tiistaina 3.9.2019 klo 18.00-19.25 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 8/2016 1 (14) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 14.11.2016 alkaen klo 18.00-19.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana)

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 8/2018 1 (14) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Torstaina 2.8.2018 klo 18.00-18.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Seurakuntakoti,

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2013 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 11.3.2013 klo 18.30-19.00 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Iso sali SAAPUVILLA OLLEET Ritva

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2017 1 (14) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 25.9.2017 klo 18.00-19.15 KOKOUSPAIKKA Vinnurvan leirikeskus SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii

Lisätiedot

Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri

Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2013 Kirkkovaltuusto 1 (11) KOKOUSAIKA Maanantaina 7.1.2013 klo 18.30-19.00 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2019 1 (16) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Tiistaina 22.1.2019 klo 18.00-19.15 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

khranviraston ilmoitustaululla. Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

khranviraston ilmoitustaululla. Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2015 Kirkkoneuvosto 1 (21) KOKOUSAIKA Maanantaina 26.1.2015 klo 18.00-22.20 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2014 Kirkkoneuvosto 1 (17) KOKOUSAIKA Maanantaina 20.1.2014 klo 18.00-19.07 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Sanna

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkoneuvosto 1 (16)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkoneuvosto 1 (16) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 23.2.2015 klo 18.00-19.45 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri,sihteeri

Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri,sihteeri NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2012 Kirkkoneuvosto 1 (12) KOKOUSAIKA Maanantaina 26.3.2012 klo 18.00-20.35 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (10) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (10) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2018 1 (10) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 16.4.2018 klo 18.30-19.50 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkoneuvosto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkoneuvosto Asialista: 1-8 (14-21 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjantarkastajat 4. Työjärjestyksen hyväksyminen 5. Sähköntoimittajan valinta ajanjaksolle 1.1.2019 31.12.2022

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 12/2018 1 (25) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 10.12.2018 klo 18.00-18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana)

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2013 Kirkkoneuvosto 1 (13)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2013 Kirkkoneuvosto 1 (13) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2013 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 25.2.2013 klo 18.00-19.00 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Sirkku Junttila, vs.kirkkoherra, puheenjohtaja Alli Aitto-oja, Jari Vierimaa, Kaisa Määttä, Esko Peräaho,

Sirkku Junttila, vs.kirkkoherra, puheenjohtaja Alli Aitto-oja, Jari Vierimaa, Kaisa Määttä, Esko Peräaho, NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2012 Kirkkoneuvosto 1 (14) KOKOUSAIKA Tiistaina 17.4.2012 klo 18.00-19.02 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2016 1 (13) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 15.2.2016 klo 18.00-19.18 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

Kirkkoherra Sanna Jukkola piti alkuhartauden, lukien tekstin Matkalla, veisattiin virsi 228 ja avasi kokouksen.

Kirkkoherra Sanna Jukkola piti alkuhartauden, lukien tekstin Matkalla, veisattiin virsi 228 ja avasi kokouksen. NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2015 Kirkkoneuvosto 1 (17) KOKOUSAIKA Keskiviikkona 25.3.2015 klo 18.00-21.30 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2016 1 (15) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 5.9.2016 alkaen klo 18.00-19.15. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana)

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina klo (Kahvitus klo 18:00 alkaen)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina klo (Kahvitus klo 18:00 alkaen) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 6.7.2015 klo 18.30-19.20 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä Siitä, kuka

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (8) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (8) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2018 1 (8) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 26.2.2018 klo 18.30-19.25 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

-nimenhuuto -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet 121 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

-nimenhuuto -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet 121 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 11/2012 Kirkkoneuvosto 1 (15) KOKOUSAIKA Maanantaina 15.10.2012 klo 18.00-20.30 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

10/2011 Kirkkoneuvosto 1 (12)

10/2011 Kirkkoneuvosto 1 (12) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2011 Kirkkoneuvosto 1 (12) KOKOUSAIKA Maanantaina 31.10.2011 klo 18.00-18.50 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 14.12.2015 klo 18.30-19.42 (Kahvitus klo 17:30 alkaen)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 14.12.2015 klo 18.30-19.42 (Kahvitus klo 17:30 alkaen) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 14.12.2015 klo 18.30-19.42 (Kahvitus klo 17:30 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET Seurakuntakoti, Pieni sali

Lisätiedot

4/2010 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.03.2010 klo 18.00 20.25 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto

4/2010 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.03.2010 klo 18.00 20.25 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2010 Kirkkoneuvosto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.03.2010 klo 18.00 20.25 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2013 Kirkkoneuvosto 1 (19) KOKOUSAIKA Maanantaina 21.1.2013 klo 18.00-20.00 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

julkaistu Nivala-lehdessä 28.5.2014. Todettiin kokouksesta poissaolevan Riitta -poissaolojen

julkaistu Nivala-lehdessä 28.5.2014. Todettiin kokouksesta poissaolevan Riitta -poissaolojen NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2014 Kirkkovaltuusto 1 (9) KOKOUSAIKA Maanantaina 9.6.2014 klo 18.30-20.36 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Ritva

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (17) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (17) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2018 1 (17) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 29.1.2018 klo 18.00-20.30 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2012 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 28.5.2012 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/ (10) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/ (10) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2018 1 (10) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 15.10.2018 klo 18.30-20.00 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2013 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 22.4.2013 klo 18.00-18.50 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

-hyväksytyt varajäsenet 34 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT 33-46

-hyväksytyt varajäsenet 34 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT 33-46 NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2014 Kirkkoneuvosto 1 (15) KOKOUSAIKA Maanantaina 24.3.2014 klo 18.00-20.40 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Sanna

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2018 1 (18) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 7.5.2018 klo 18.00-19.58 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Marita Tölli, Jari Vierimaa, Sampo Ylikoski

Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Marita Tölli, Jari Vierimaa, Sampo Ylikoski NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 8/2015 Kirkkoneuvosto 1 (17) KOKOUSAIKA Maanantaina 21.9.2015 klo 18.00-20.55 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Sanna

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2014 Kirkkovaltuusto 1 (8)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2014 Kirkkovaltuusto 1 (8) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2014 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 5.5.2014 klo 18.30-19.55 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Ritva

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2014

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2014 NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2014 Kirkkovaltuusto 1 (9) KOKOUSAIKA Maanantaina 15.12.2014 klo 18.30-20.00 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/ (16) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/ (16) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2018 1 (16) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 28.5.2018 klo 18.00-19.28 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana)

Lisätiedot

Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri

Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2013 Kirkkovaltuusto 1 (10) KOKOUSAIKA Maanantaina 16.12.2013 klo 18.30-20.20 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 28.10.2013 2

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 28.10.2013 2 NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2013 Kirkkoneuvosto 1 (18) KOKOUSAIKA Maanantaina 28.10.2013 klo 18.00-20.00 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 10.4.2018 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14

Lisätiedot

Sanna Jukkola, vs.kirkkoherra, puheenjohtaja Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Riitta Muilu, Esko Peräaho,

Sanna Jukkola, vs.kirkkoherra, puheenjohtaja Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Riitta Muilu, Esko Peräaho, NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2014 Kirkkoneuvosto 1 (20) KOKOUSAIKA Maanantaina 26.5.2014 klo 18.00-20.40 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/ () Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/ () Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2018 1 () Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Torstaina 20.9.2018 klo 13.30-14.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (19) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (19) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2019 1 (19) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 14.1.2019 klo 18.00-19.20 (Kahvitus klo 17.30 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2017 1 (16) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 27.2.2016 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

-hyväksytyt varajäsenet 48 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT 47-62

-hyväksytyt varajäsenet 48 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT 47-62 NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2014 Kirkkoneuvosto 1 (19) KOKOUSAIKA Maanantaina 14.4.2014 klo 18.00-20.40 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 13/2010 Kirkkoneuvosto 1 (14)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 13/2010 Kirkkoneuvosto 1 (14) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 13/2010 Kirkkoneuvosto 1 (14) KOKOUSAIKA Maanantai 04.10.2010 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET Martti

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2019 1 (18) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Keskiviikkona 13.3.2019 klo 18.00-20.50 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

7/2011 Kirkkoneuvosto 1 (15)

7/2011 Kirkkoneuvosto 1 (15) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2011 Kirkkoneuvosto 1 (15) KOKOUSAIKA Maanantaina 06.06.2011 klo 18.00-21.30 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Katriina Tyhtilä, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Marita Tölli, Jari Vierimaa, Sampo Ylikoski

Katriina Tyhtilä, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Marita Tölli, Jari Vierimaa, Sampo Ylikoski NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2015 Kirkkoneuvosto 1 (18) KOKOUSAIKA Tiistaina 26.5.2015 klo 18.00-19.40 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Sanna

Lisätiedot

Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri

Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2015 Kirkkovaltuusto 1 (19) KOKOUSAIKA Maanantaina 19.1.2015 klo 18.30-19.35 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2012 Kirkkoneuvosto 1 (12) KOKOUSAIKA Maanantaina 27.2.2012 klo 18.00-19.50 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Jari Vierimaa, Sampo Ylikoski

Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Ritva Nuorala, Esko Peräaho, Eeva-Maria Räsänen, Jari Vierimaa, Sampo Ylikoski NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2015 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 26.10.2015 klo 18.00-19.15 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2016 1 (18) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 26.9.2016 alkaen klo 18.00-20.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana)

Lisätiedot

-nimenhuuto -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet 134 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

-nimenhuuto -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet 134 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 11/2013 Kirkkoneuvosto 1 (17) KOKOUSAIKA Maanantaina 2.12.2013 klo 18.00-20.55 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkoneuvosto 1 (18)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkoneuvosto 1 (18) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkoneuvosto 1 (18) KOKOUSAIKA Maanantaina 20.4.2015 klo 18.00-19.05 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Todettiin kokouksesta poissaolevan Ritva Nuoralan. -poissaolojen hyväksyminen

Todettiin kokouksesta poissaolevan Ritva Nuoralan. -poissaolojen hyväksyminen NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2014 Kirkkoneuvosto 1 (19) KOKOUSAIKA Maanantaina 3.2.2014 klo 18.00-20.20 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Sanna

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2012 Kirkkovaltuusto 1 (10) KOKOUSAIKA Torstaina 26.4.2012 klo 18.30-19.50 (Kahvitus klo 17:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2013 Kirkkovaltuusto 1 (10) KOKOUSAIKA Maanantaina 6.5.2013 klo 18.30-19.50 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET Ritva

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2019 1 (18) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Tiistaina 21.5.2019 klo 18.00-19.35 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (18) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (18) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2019 1 (18) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Tiistaina 26.2.2019 klo 18.00-19.35 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

-nimenhuuto -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet 42 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

-nimenhuuto -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet 42 Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2013 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 18.3.2013 klo 18.00-20.20 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 14/2010 Kirkkoneuvosto 1 (22)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 14/2010 Kirkkoneuvosto 1 (22) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 14/2010 Kirkkoneuvosto 1 (22) KOKOUSAIKA Maanantai 25.10.2010 klo 18.00-20.50 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/ (15) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/ (15) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2016 1 (15) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 17.10.2016 klo 18.30-20.12 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

3/2010 Kirkkoneuvosto 1 (16)

3/2010 Kirkkoneuvosto 1 (16) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2010 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 01.03.2010 klo 18.00-21.40 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 12/2012 Kirkkoneuvosto 1 (15) KOKOUSAIKA Maanantaina 5.11.2012 klo 18.00-20.25 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2012 Kirkkovaltuusto 1 (12) KOKOUSAIKA Maanantaina 10.12.2012 klo 18.30-21.10 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Vinnurvan leirikeskus SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävilläolosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävilläolosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2011 Kirkkovaltuusto 1 (18) KOKOUSAIKA Maanantaina 10.01.2011 klo 18.30-19.30 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2012 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 24.9.2012 klo 18.00-20.03 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2014 Kirkkoneuvosto 1 (19)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2014 Kirkkoneuvosto 1 (19) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2014 Kirkkoneuvosto 1 (19) KOKOUSAIKA Maanantaina 1.9.2014 klo 18.00-19.40 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2016 1 (22) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2016 1 (22) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2016 1 (22) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 25.4.2016 alkaen klo 18.00-20.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana)

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (11) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/ (11) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2016 1 (11) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantaina 9.5.2016 klo 18.30-21.25 (Kahvitus klo 18.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET Kumpula

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 18.00 20.40 Paikka Kirkko, hautausmaa ja virastotalo Läsnä Petteri Hämäläinen vt. kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä 21NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 8/2017 1 (21) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 20.11.2017 klo 18.00-20.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2011 Kirkkoneuvosto 1 (22)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2011 Kirkkoneuvosto 1 (22) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2011 Kirkkoneuvosto 1 (22) KOKOUSAIKA Maanantaina 07.02.2011 klo 18.00-20.45 (Kahvitus klo 17.45) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri

Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2013 Kirkkoneuvosto 1 (27) KOKOUSAIKA Maanantaina 9.9.2013 klo 18.00-20.10 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

7/2010 Kirkkoneuvosto 1 (20) KOKOUSAIKA Maanantai 26.04.2010 klo 18.00-19.50 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto

7/2010 Kirkkoneuvosto 1 (20) KOKOUSAIKA Maanantai 26.04.2010 klo 18.00-19.50 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2010 Kirkkoneuvosto 1 (20) KOKOUSAIKA Maanantai 26.04.2010 klo 18.00-19.50 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Kokoushuone, kirkkoherranvirasto SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010. KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello Kyrönniemen kappeli/opetustila.

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010. KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello Kyrönniemen kappeli/opetustila. 12.7.2010 20 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010 KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET Kyrönniemen kappeli/opetustila Sanna Eskelinen Markku Haataja

Lisätiedot

Martti Viljanen, kirkkoherra Annikki Klemola, talouspäällikkö, sihteeri 1-4 Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri 5-11

Martti Viljanen, kirkkoherra Annikki Klemola, talouspäällikkö, sihteeri 1-4 Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri 5-11 NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2012 Kirkkovaltuusto 1 (13) KOKOUSAIKA Maanantaina 13.2.2012 klo 17:30-18.40 (Kahvitus klo 17:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot