Kirkkonummen kunta Ennakkotieto 11/2013

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kirkkonummen kunta Ennakkotieto 11/2013"

Transkriptio

1 Aika klo 7:00 :7 Paikka Kunnantalo Ervastintie, kokoushuone Ervast krs. Lisätietoja Osallistujat Läsnä Vahasalo Raija puheenjohtaja Harinen Ari I varapuheenjohtaja Sinisalo Pekka M II varapuheenjohtaja Grönberg Ralf jäsen Kaurila Matti jäsen Sankalahti Katja jäsen Beck Gun-Maj jäsen Hedberg Hans jäsen Adlercreutz Anders jäsen Lehtinen Pirkko jäsen Kilappa Antti jäsen Piironen Marjokaisa jäsen Isomäki-Reik Johanna Holopainen Rita Savilahti Marjatta jäsen varajäsen varajäsen, läsnä asian 6 aikana Kjerin Ulf valtuuston puheenjohtaja Vanhamäki Veikko valtuuston I varapuh.joht. Karlsson Tiina valtuuston II varapuh.joht. Muut läsnäolijat Aarnio Tarmo kunnanjohtaja, esittelijä Pieniniemi Leena talousjohtaja Nerg-Öhman Satu projektipäällikkö Puromies Merja Kangasmäki Antti ammattijärjestöjen edustaja johtava kielenkääntäjä Gahmberg Ulla pöytäkirjanpitäjä Vartiainen Eero Arosilta-Gurvits Anna kuntatekniikkapäällikkö, asia 3 vesihuoltopäällikkö, asiat 4 ja 5

2 Läsnäolo kokouksessa ja kokouksen laillisuuden sekä päätösvaltaisuuden toteaminen Puheenjohtaja toteaa kunnanhallituksen jäsenet ja muut läsnäolijat sekä kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. päättää, että - talousjohtaja on läsnä kokouksessa antamassa kunnanhallituksen häneltä tarvitsemia tietoja - hallintojohtaja ja tiedotuspäällikkö ovat läsnä kokouksessa, tiedotuspäällikkö laatii ennakkotiedon päätöksistä - kunnan henkilökunnan ammattijärjestöjen edustaja on läsnä kokouksessa päätti, että - talousjohtaja on läsnä kokouksessa antamassa kunnanhallituksen häneltä tarvitsemia tietoja - johtava kielenkääntäjä on läsnä kokouksessa ennakkotiedon laatimista varten. Todettiin, että hallintojohtaja ja tiedotuspäällikkö ovat poissa kokouksesta - kunnan henkilökunnan ammattijärjestöjen edustaja on läsnä kokouksessa. Muutoksenhakuohje Ei muutoksenhakua

3 Pöytäkirjan tarkastus ja tarkastajien valinta Kunnanjohtaja: päättää valita kaksi pöytäkirjantarkastajaa tarkastamaan tämän kokouksen pöytäkirjan. Pöytäkirjan tarkistuksen aikataulu on seuraava: Maanantai.4.03 Pöytäkirja siirretään luottamushenkilöiden extranetjärjestelmään ja kaikille hallituksen jäsenille lähetetään tieto, että pöytäkirja on luettavissa ja tarkastettavissa. Keskiviikko Hallituksen jäsenet antavat tiedon oikaistavista kohdista sihteerille, tarkastajille ja puheenjohtajalle. Torstai Sihteeri tekee tarvittavat muutokset ja lähettää kunnanhallituksen jäsenille sähköpostilla tiedon, että pöytäkirjan tiedot on oikaistu. Perjantai Puheenjohtaja ja pöytäkirjan tarkastajat lähettävät sähköpostilla hyväksymisviestin. Pöytäkirja on tarkastettu tämän viestin lähettämisen kautta. Nähtävilläolo- ja oikaisuvaatimusaika alkaa maanantaina Puheenjohtaja ja pöytäkirjan tarkastajat voivat allekirjoittaa pöytäkirjan esimerkiksi kokouksessa hyväksyi ehdotuksen.

4 Palvelutuotannon lautakunta Kirkkonummen kunnan lausunto Tolsan maantien 46 kevyen liikenteen väylän tiesuunnitelmasta 6/ /0 päättää hyväksyä edellä olevan lausunnon tiesuunnitelmasta: Tolsan maantien46 kevyen liikenteen väylä, Kirkkonummi että se lähettää Kirkkonummen kunnan lausunnon tiesuunnitelmasta, alkuperäiset muistutuskirjelmät kpl, suunnitelma-asiakirjat, alkuperäisen todistuksen tiesuunnitelman nähtävillä olosta ja oikeaksi todistetut kaavaotteet (kuntakeskuksen. vaiheen osayleiskaava, Heikkilän osayleiskaava, Laajakallion keskustan asemakaava ja Jolkbyn asemakaava) Uudenmaan Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselle. 3 tarkastaa pöytäkirjan tämän pykälän osalta kokouksessa Käsittely Keskustelun aikana Hans Hedberg teki seuraavan muutosehdotuksen: Tolsantie on suunitelltava niin että maatalouskoneet, ja muut vastaavat pystyvät liikkumaan vapaasti työpaikallta toiseen. Tien leveys on suuniteltava niin että 4,5 metrin koneet pystyvät liikkumaan aiheuttmatta vaara muun likennelle. Jäsen Gun-Maj Beck kannatti Hedbergin ehdotusta. Puheenjohtaja julisti keskustelun päättyneeksi ja totesi muutosehdotuksen, jota oli kannatettu. Puheenjohtaja totesi, että kunnanhallitus ei hyväksynyt ehdotusta yksimielisesti, joten ehdotuksesta on äänestettävä.

5 Palvelutuotannon lautakunta Puheenjohtaja ehdotti äänestysjärjestykseksi, että ne jotka kannattavat pohjaehdotusta äänestävät Jaa ja ne, jotka kannattavat muutosehdotusta, äänestävät EI. Jos Ei saa enemmän ääniä, kunnanhallitus päättää muutosehdotuksen mukaisesti. äänestysjärjestyksestä hyväksyttiin. Nimenhuudolla toimitetussa äänestyksessä annettiin ääniä seuraavasti: Pohjaehdotus Jaa 4 Hedberg Ei 9 Jäsen Jaa Ei Tyhjä Poissa Rita Holopainen Gun-Maj Beck Ralf Grönberg Ari Harinen Hans Hedberg Johanna Isomäki-Reik Matti Kaurila Antti Kilappa Pirkko Lehtinen Marjokaisa Piironen Katja Sankalahti Pekka Sinisalo Raija Vahasalo Äänestystulos 4 Jaaääntä 9 Ei- ääntä 0 0 Tyhjä Poissa

6 Palvelutuotannon lautakunta Hedbergin ehdotus oli voittanut ehdotus. päätti, että lausuntoon tehdään seuraava muutos: Tolsantie on suunitelltava niin että maatalouskoneet, ja muut vastaavat pystyvät liikkumaan vapaasti työpaikallta toiseen. Tien leveys on suuniteltava niin että 4,5 metrin koneet pystyvät liikkumaan aiheuttmatta vaara muun likennelle.

7 4 Oikaisuvaatimus Lapinkylän vesiosuuskunnan toiminta-aluepäätöksestä (J.K. ja M.N.) 343/ /0 Kunnanjohtaja: päättää hylätä John Kouhian ja Marjut Niemisen kunnanhallituksen päätökseen kohdistuvan oikaisuvaatimuksen. jättää tutkimatta oikaisuvaatimuksessa esitetyn vesihuoltolain mukaisesta liittämisvelvollisuudesta vapauttamisesta toiminta-aluepäätökseen kuulumattomana asiana. Käsittely Keskustelun aikana I varapuheenjohtaja Ari Harinen ehdotti, että oikaisuvaatimus hyväksytään, koska kiinteistön ulkopuolelle jättäminen ei vaaranna hankkeen toteutumista. Harisen ehdotus raukesi kannattamattona. päätti päätösehdotuksen mukaisesti.

8 5 Oikaisuvaatimus Lapinkylän vesiosuuskunnan toiminta-aluepäätöksestä (S. L.) 343/ /0 päättää hylätä Soile Lundqvistin kunnanhallituksen päätökseen kohdistuvan oikaisuvaatimuksen. jättää tutkimatta oikaisuvaatimuksessa esitetyn vesihuoltolain mukaisesta liittämisvelvollisuudesta vapauttamisesta toiminta-aluepäätökseen kuulumattomana asiana. Käsittely Keskustelun aikana I varapuheenjohtaja Ari Harinen ehdotti, että oikaisuvaatimus hyväksytään, koska kiinteistön ulkopuolelle jättäminen ei vaaranna hankkeen toteutumista. Kunnanhallituksen II varapuheenjohtaja Pekka M. Sinisalo kannatti Harisen ehdotusta. Jäsen Pirkko Lehtinen kannatti päätösehdotusta. Puheenjohtaja julisti keskustelun päättyneeksi ja totesi muutosehdotuksen, jota oli kannatettu. Puheenjohtaja totesi, että kunnanhallitus ei hyväksynyt ehdotusta yksimielisesti, joten ehdotuksesta on äänestettävä. Puheenjohtaja ehdotti äänestysjärjestykseksi, että ne jotka kannattavat pohjaehdotusta äänestävät Jaa ja ne, jotka kannattavat muutosehdotusta, äänestävät EI. Jos Ei saa enemmän ääniä, kunnanhallitus päättää muutosehdotuksen mukaisesti. äänestysjärjestyksestä hyväksyttiin.

9 Nimenhuudolla toimitetussa äänestyksessä annettiin ääniä seuraavasti: Pohjaehdotus Jaa 0 Harinen Ei Gun-Maj Beck Ralf Grönberg Ari Harinen Hans Hedberg Johanna Isomäki-Reik Matti Kaurila Antti Kilappa Pirkko Lehtinen Marjokaisa Piironen Katja Sankalahti Pekka Sinisalo Raija Vahasalo Äänestystulos 0 Jaaääntä Ei 0 Tyhjä 0 Poissa ehdotus oli voittanut ehdotus. päätti hylätä Soile Lundqvistin kunnanhallituksen päätökseen kohdistuvan oikaisuvaatimuksen. jättää tutkimatta oikaisuvaatimuksessa esitetyn vesihuoltolain mukaisesta liittämisvelvollisuudesta vapauttamisesta toiminta-aluepäätökseen kuulumattomana asiana.

10 Konsernijaosto Sopimus Kurkirannan asemakaavoituksen käynnistämisestä 96/ /03 Kunnanjohtaja päättää hyväksyä liitteenä olevan kunnan ja EKE-Rakennus Oy:n ja Kirkkonummen Asunto Oy Ruusurannan välillä tehtävän asemakaavoituksen käynnistämissopimuksen. Käsittely Jäsen Katja Sankalahti totesi olevansa esteellinen ja poistui kokouksesta tämän asian käsittelyn ajaksi. Varajäsen Marjatta Savilahti tuli kokoukseen Sankalahden tilalle asian käsittelyn ajaksi. II varapuheenjohtaja Pekka M. Sinisalo ehdotti, että asia jätetään pöydälle. Useat jäsenet kannattivat pöydällepanoehdotusta. hyväksyi pöydällepanoehdotuksen yksimielisesti. päätti jättää asian pöydälle ja ottaa sen käsiteltäväksi viikon kuluttua.

11 Yhdyskuntatekniikan lautakunta Sepänkannas III asemakaava-alueen omakotitonttien myyntivaiheen 3 myyntiperusteiden hyväksyminen (kv) Kunnanjohtaja päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että valtuusto päättää vahvistaa Sepänkannas III asemakaava-alueen tonttien K453T-T5, K453T9-T3, K453T-T3, K4533T-T6, K4534T-T7, K4535T-T3, K4536T-T5, K4537T-T4, K4538T-T3 ja K4539T-T3 myynnille seuraavat myyntiperusteet:.. tonteille liitteen mukaiset myyntihinnat ja samalla todetaan, että ostajalta peritään lisäksi maa- ja metsätalousministeriön kulloinkin voimassa oleva kiinteistötoimitusmaksu.. etusija tontin ostamiseen on hakijalla, jonka kotipaikka on Kirkkonummi tai jonka työpaikka on Kirkkonummella. Etusija on myös hakijalla, joka on opiskelun tai työn vuoksi muuttanut toiselle paikkakunnalle ja haluaa nyt muuttaa takaisin Kirkkonummelle.3 tonttia ei voi hakea henkilö, joka on ostanut kunnalta omakotitontin vuosina samassa taloudessa asuvat voivat jättää vain yhden hakemuksen.5 hakemuslomakkeella hakija voi hakea kaikkia tontteja valitsemassaan järjestyksessä ja hakija voi saada ainoastaan yhden tontin.6 ensin arvotaan etusijalla olevien hakemusten käsittelyjärjestys ja sen jälkeen arvotaan muiden hakemusten käsittelyjärjestys.7 tontit, jotka jäävät hakuajan jälkeen varaamatta, voidaan myydä erikseen sitä mukaa, kun ostajia ilmaantuu.8 henkilön, jolle on varattu tontti, on varauksen raukeamisen uhalla maksettava eräpäivään mennessä 000 euron varausmaksu, joka on osa kauppahintaa ja joka ostajan peruuttaessa kaupan jää kunnalle.9 yhdyskuntatekniikan lautakunta tekee tontinmyyntipäätöksen varausmaksun

12 Yhdyskuntatekniikan lautakunta suorittamisen jälkeen ja loppuosa kauppahinnasta maksetaan viimeistään kaupantekotilaisuudessa.0 mikäli ostaja ei noudata rakentamisvelvoitetta tai luovuttaa rakentamattoman tontin kolmannelle ilman kunnan suostumusta, ostaja sitoutuu maksamaan kunnalle heti sopimussakon, joka on 50 % kauppahinnasta todeta, että yhdyskuntatekniikan lautakunta päättää tonttien myymisestä valtuuston em. perusteiden vahvistamissa rajoissa ja hyväksyy kauppakirjat 3 oikeuttaa yhdyskuntatekniikan lautakunnan tarkistamaan tonttien hintoja aikaisintaan.3.04 vallitsevan markkinatilanteen mukaisesti. hyväksyi ehdotuksen.

13 8 Kunnan suostumus rakentamattoman teollisuustontin edelleen luovuttamiseen 338/ /03 kunnanjohtaja: päättää antaa suostumuksensa sille, että Vantaan Raktek myy Strömsbyn teollisuusalueen korttelin 46 tontin Rakennustoimisto Kojutama Oy:lle euron kauppahinnalla siten, että alkuperäisen kunnan ja Vantaan Raketek Oy:n välisen kauppakirjan mukaiset velvoitteet siirtyvät Rakennustoimisto Kojutama Oy:lle. hyväksyi ehdotuksen.

14 Palvelutuotannon lautakunta Kirkkonummen kunnan kaavoituskatsaus 0-03 Kunnanjohtaja päättää hyväksyä kaavoituskatsauksen 0-03 julkaistavaksi kuten kunnalliset ilmoitukset julkaistaan ilmoittaa mahdollisuudesta tutustua siihen kunnan kotisivuilla sekä monisteena, joka pidetään saatavana kaavoituspalveluissa, palvelupisteessä ja kirjastossa Käsittely Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Ulf Kjerin poistui esteellisenä tämän asian käsittelyn ajaksi. Jäsen Pirkko Lehtinen ehdotti lisättäväksi päätösehdotukseen, että kaavoituskatsaus viedään valtuustolle tiedoksi. Jäsenet Antti Kilappa ja Gun-Maj Beck sekä I varapuheenjohtaja Ari Harinen kannattivat Lehtisen ehdotusta. hyväksyi yksimielisesti Lehtisen ehdotuksen. päätti hyväksyä kaavoituskatsauksen 0-03 julkaistavaksi kuten kunnalliset ilmoitukset julkaistaan lähettää kaavoituskatsauksen valtuustolle tiedoksi 3 ilmoittaa mahdollisuudesta tutustua siihen kunnan kotisivuilla sekä monisteena, joka pidetään saatavana kaavoituspalveluissa, palvelupisteessä ja kirjastossa. --- piti tauon asian käsittelyn jälkeen klo

15 Palvelutuotannon lautakunta Vuoden 03 talousarvion muutos, investointiosa, vesi- ja viemärilaitoksen kiinteät rakenteet ja laitteet (kv) Kunnanjohtaja: päättää esittää kunnanvaltuustolle, että valtuusto vahvistaa vuoden 03 talousarvion hankekohtaiseen investointiosaan seuraavat muutokset: Hankekohtaiseen investointiosaan, hankeryhmään Vesi- ja viemärilaitoksen kiinteät rakenteet ja laitteet, lisätään seuraavat kaksi hanketta: Ravalsin asemakaava-alue ja Vesihuollon saneerausten hallinta Hankkeelta 6807, Espoo-Kirkkonummen keskusta yhdysvesijohdon saneeraus, siirretään Ravalsin asemakaava-alue -hankkeelle euron määräraha ja Vesihuollon saneerausten hallinta -hankkeelle euron määräraha. Hankkeen 6807 määrärahaksi jää euroa. hyväksyi ehdotuksen.

16 Hallintojohtajan irtisanoutumisilmoituksen hyväksyminen 44/0.0.00/03 Kunnanjohtaja: päättää hyväksyä hallintojohtaja Risto Pakarisen päivätyn irtisanoutumisilmoituksen että hallintojohtaja Risto Pakarisen palvelussuhde päättyy hyväksyi ehdotuksen. Tiedoksi Muutoksenhakuohje

17 Hallintojohtajan viran haettavaksi julistaminen 44/0.0.00/03 Kunnanjohtaja: päättää, että hallintojohtajan viran kelpoisuusehdot päivitetään seuraavasti: Hallintojohtajan virka, vakanssinumero Palkkahinnoittelukohta: työnantajan edustaja Tehtäväkohtainen palkka: enintään kunnassa noudatettavan palkkatason mukainen Pätevyysvaatimukset: virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja laaja kokemus kunnallishallinnon johtotehtävistä Työaikamuoto: toimistotyöaika Virka kuuluu ryhmään johtavassa ja itsenäisessä asemassa olevat. hallintojohtajan virka julistetaan haettavaksi klo 5:30 mennessä 3 hakuilmoitus julkaistaan -sivustolla.4.03, - sivustolla.4.03, Helsingin Sanomissa.4.03, Hufvudstadsbladetissa.4.03 ja Kuntalehdessä kunnanhallitus tarkastaa pöytäkirjan tämän pykälän kokouksessa. päätti yksimielisesti jättää asian pöydälle ja ottaa sen käsiteltäväksi

18 3 pakolaissopimuksesta ja siihen liittyvien valtion korvausrahojen saamisesta kuntaan (kv) päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että kunnanvaltuusto päättää solmia liitteenä olevan sopimuksen pakolaisten vastaanottamisesta..04 alkaen Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa siten että pakolaisia vastaanotetaan 5 henkilöä joka toinen vuosi ja ensimmäinen ryhmä vastaanotetaan vuonna 04 että sopimus rajataan koskemaan kiintiöpakolaisia 3 että vastaanottosopimus on voimassa vuonna ajan siten, että uusi valtuusto 07 tarkistaa sopimuksen samanaikaisesti ja yhdenmukaisesti kunnanvaltuuston hyväksymän kotouttamisohjelman kanssa. 4 valtuuttaa kunnanjohtajan tekemään sopimukseen vähäisiä tarkistuksia Käsittely Keskustelun aikana jäsen Matti Kaurila teki seuraavan ehdotuksen: päättää solmia liitteenä olevan sopimuksen pakolaisten vastaanottamisesta..04 alkaen Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa siten että sopimus tehdään vain kuntaan itsenäisesti muuttavien pakolaisten osalta, eikä kuntaan otettavien kiintiöpakolaisten määrää kirjata sopimukseen. Mahdollisista kiintiöpakolaisten ottamisesta ja määrästä kunnanvaltuusto tekee erillispäätöksen talousarviopäätöksen yhteydessä ja tarvittaessa tähän liittyvän erillissopimuksen ELY-keskuksen kanssa. Kohdat 4 pohjaehdotuksen mukaan. I varapuheenjohtaja Ari Harinen ja II varapuheenjohtaja Pekka M. Sinisalo kannattivat Kaurilan ehdotusta. Jäsenet Hans Hedberg ja Gun-Maj Beck kannattivat päätösehdotusta. Puheenjohtaja julisti keskustelun päättyneeksi ja totesi muutosehdotuksen, jota oli kannatettu. Puheenjohtaja totesi, että kunnanhallitus ei hyväksynyt ehdotusta yksimielisesti, joten ehdotuksesta on äänestettävä. Puheenjohtaja ehdotti äänestysjärjestykseksi, että ne jotka kannattavat pohjaehdotusta äänestävät Jaa

19 ja ne, jotka kannattavat muutosehdotusta, äänestävät EI. Jos Ei saa enemmän ääniä, kunnanhallitus päättää muutosehdotuksen mukaisesti. äänestysjärjestyksestä hyväksyttiin. Nimenhuudolla toimitetussa äänestyksessä annettiin ääniä seuraavasti: Pohjaehdotus Jaa 6 Kaurila Ei 7 Jäsen Jaa Ei Tyhjä Poissa Holopainen Rita Gun-Maj Beck Ralf Grönberg Ari Harinen Hans Hedberg Johanna Isomäki-Reik Matti Kaurila Antti Kilappa Pirkko Lehtinen Marjokaisa Piironen Katja Sankalahti Pekka Sinisalo Raija Vahasalo Äänestystulos 6 Jaaääntä 7 Ei- ääntä 0 Tyhjä 0 Poissa Kaurilan ehdotus oli voittanut ehdotus.

20 päätti solmia liitteenä olevan sopimuksen pakolaisten vastaanottamisesta..04 alkaen Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa siten että sopimus tehdään vain kuntaan itsenäisesti muuttavien pakolaisten osalta, eikä kuntaan otettavien kiintiöpakolaisten määrää kirjata sopimukseen. Mahdollisista kiintiöpakolaisten ottamisesta ja määrästä kunnanvaltuusto tekee erillispäätöksen talousarviopäätöksen yhteydessä ja tarvittaessa tähän liittyvän erillissopimuksen ELY-keskuksen kanssa. että vastaanottosopimus on voimassa vuonna ajan siten, että uusi valtuusto 07 tarkistaa sopimuksen samanaikaisesti ja yhdenmukaisesti kunnanvaltuuston hyväksymän kotouttamisohjelman kanssa. 3 valtuuttaa kunnanjohtajan tekemään sopimukseen vähäisiä tarkistuksia.

21 4 Vuoden 0 tilinpäätös (kv) 80/0.0.0/03 Kunnanjohtaja: päättää hyväksyä kunnan vuoden 0 tilinpäätöksen sekä allekirjoittaa ja toimittaa sen tilintarkastajille tarkastettavaksi saattaa tilinpäätöksen tarkastuslautakunnan käsittelyn jälkeen edelleen kunnanvaltuuston käsiteltäväksi 3 valtuuttaa kunnanjohtajan allekirjoittamaan tilintarkastuksen vahvistusilmoituksen. 4 valtuuttaa talousjohtajan tekemään tarvittaessa teknisluontoisia tarkistuksia ja täsmennyksiä tilinpäätökseen. 5 ehdottaa kunnanvaltuustolle tilikauden ,6 euron tuloksen käsittelystä seuraavaa: 5. tuloutetaan aikaisemmin tehdystä poistoerosta poistoerohankkeiden tilikauden suunnitelmapoistoja vastaava määrä, ,64 euroa, 5. C.F. ja Maria von Wahlbergin rahastoon siirretään Eerikinkartanon maa- ja metsätilan positiivinen toimintakate 3.056,00 euroa, 5.3. tilikauden alijäämä, ,97 euroa, siirretään taseen tilikauden yli-/alijäämätilille. hyväksyi ehdotuksen.

22 5 Evtek -kuntayhtymän yhtymäkokousedustajan valinta vuosiksi / /03 Kunnan tulee valita edustajansa EVTEK kuntayhtymän yhtymäkokouksiin. ei ole valinnut kunnan yhtymäkokousedustajaa vuosiksi 0-0, edustajat valittiin kunnanjohtajan päätöksellä. Vuoden 0 yhtymäkokouksessa.5.0 kunnan edustajan toimi hallintojohtaja Risto Pakarinen ja yhtymäkokouksessa 3..0 kunnan edustajana toimi sivistystoimenjohtaja Hannele Kujala. Valmistelija: kunnanjohtajan sihteeri Gunnel Ekström-Ikonen, puh , etunimi.sukunimi(at)kirkkonummi.fi Kunnanjohtaja: päättää valita Evtek -kuntayhtymän yhtymäkokousedustajan ja varaedustajan vuosille tarkastaa pöytäkirjan tämän pykälän osalta kokouksessa : päätti valita talousjohtaja Leena Pieniniemen tai hänen valtuuttamansa Evtek - kuntayhtymän yhtymäkokousedustajaksi ja sivistystoimenjohtaja Hannele Kujalan varaedustajaksi vuosille Tiedoksi Muutoksenhakuohje tarkastaa pöytäkirjan tämän pykälän osalta kokouksessa. valituille edustajille Evtek -kuntayhtymälle palkkahallinnolle oikaisuvaatimus kunnanhallitukselle

23 6 Etevan kuntayhtymän yhtymäkokousedustajan valinta vuosille / /03 Kunnanjohtaja: päättää valita Eteva kuntayhtymän yhtymäkokousedustajan ja varaedustajan vuosille tarkastaa pöytäkirjan tämän pykälän osalta kokouksessa päätti valita Eteva kuntayhtymään yhtymäkokousedustajaksi Sari Myllysen ja varaedustajaksi Pekka M. Sinisalon vuosille tarkastaa pöytäkirjan tämän pykälän osalta kokouksessa.

24 7 Edustajan ja varaedustajan valitseminen Uudenmaan liiton kuntien edustajainkokoukseen 636/ /0 Kunnanjohtaja: päättää valita edustajan ja henkilökohtaisen varaedustajan Uudenmaan liiton kuntien edustajainkokoukseen päätti valita Veikko Vanhamäen edustajaksi ja Gun-Maj Beckin henkilökohtaiseksi varaedustajaksi Uudenmaan liiton kuntien edustajainkokoukseen Tiedoksi Muutoksenhakuohje

25 8 Kuntalain 5 :n mukaista otto-oikeusmenettelyä varten saapuneet päätökset Kunnanjohtaja: päättää merkitä tiedoksi edellä mainitut päätökset ja toteaa, että niiden sisältämiä, kuntalain 5 :n nojalla käsiteltäväksi otettavia asioita ei oteta kunnanhallituksen käsiteltäväksi. hyväksyi ehdotuksen.

26 9 Pöytäkirjoja tiedoksi : Kunnanjohtaja merkitsee pöytäkirjat tiedoksi. hyväksyi ehdotuksen.

27 0 Ilmoitusasioita Kunnanjohtaja: merkitsee seuraavat asiat tiedokseen: hyväksyi ehdotuksen.

20.5.2013. Päätöstiedotteessa mainitut liitteet ovat esityslistan liitteitä. Linkki esityslistaan löytyy päätöslistan lopusta.

20.5.2013. Päätöstiedotteessa mainitut liitteet ovat esityslistan liitteitä. Linkki esityslistaan löytyy päätöslistan lopusta. 3..03 tiedote (6) 0.5.03 Ennakkotiedot Kirkkonummen kunnanhallituksen päätöksistä 0.5.03 tiedotteessa mainitut liitteet ovat esityslistan liitteitä. Linkki esityslistaan löytyy päätöslistan lopusta. Päätökset

Lisätiedot

Sepänkannas III asemakaava-alueen omakotitonttien vuokrausperusteiden hyväksyminen

Sepänkannas III asemakaava-alueen omakotitonttien vuokrausperusteiden hyväksyminen Yhdyskuntatekniikan lautakunta 27.02.20 Kunnanhallitus 9 7.0.20 Kunnanvaltuusto.0.20 Sepänkannas III asemakaava-alueen omakotitonttien vuokrausperusteiden hyväksyminen 6/0.00.02/20 Yhdyskuntatekniikan

Lisätiedot

Tilikauden alijäämä oli - 1,38 milj. euroa (TA -1,35 milj. euroa). Investointien toteutuminen. Ehdotus tuloksen käsittelystä

Tilikauden alijäämä oli - 1,38 milj. euroa (TA -1,35 milj. euroa). Investointien toteutuminen. Ehdotus tuloksen käsittelystä Kunnanhallitus 92 31.03.2016 Kunnanvaltuusto 55 20.06.2016 Vuoden 2015 tilinpäätöksen hyväksyminen 2/02.02.01/2016 Kunnanhallitus 31.03.2016 92 Kuntalain mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta

Lisätiedot

Haapiorinne asemakaava-alueen omakotitonttien myynti- ja vuokrausperusteiden hyväksyminen (kv)

Haapiorinne asemakaava-alueen omakotitonttien myynti- ja vuokrausperusteiden hyväksyminen (kv) Yhdyskuntatekniikan lautakunta 27 20.04.2017 Kunnanhallitus 145 02.05.2017 Haapiorinne asemakaava-alueen omakotitonttien myynti- ja vuokrausperusteiden hyväksyminen (kv) 282/10.00.02/2017 Yhdyskuntatekniikan

Lisätiedot

1 kutsua virkaa hakeneista haastateltaviksi seuraavat hakijat:

1 kutsua virkaa hakeneista haastateltaviksi seuraavat hakijat: Kunnanhallitus 8.09.05 Kunnanhallitus 9 0..05 Henkilöstöjohtajan viran, vakanssinumero 00000089, täyttäminen 68/0.0.00/05 Kunnanhallitus 8.09.05 Kunnanhallitus julisti kokouksessaan 0.8.05 henkilöstöjohtajan

Lisätiedot

Kunnanvaltuusto määrää (KiintVL 11, 12 ja 12 b ): Kunnanvaltuusto voi määrätä (KiintVL 12 a, 13, 13a ja 14 )

Kunnanvaltuusto määrää (KiintVL 11, 12 ja 12 b ): Kunnanvaltuusto voi määrätä (KiintVL 12 a, 13, 13a ja 14 ) Kunnanhallitus 456 28.10.2013 Kunnanvaltuusto 148 11.11.2013 Kunnan kiinteistöveroprosenttien vahvistaminen vuodeksi 2014 1644/02.03.01/2011 Kunnanhallitus 28.10.2013 456 Kiinteistön sijaintikunnalle suoritetaan

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ (10) Kunnanhallitus

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ (10) Kunnanhallitus Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/2017 1 (10) Aika 04.09.2017, klo 17:50-18:06 Paikka Kunnantalo, Ervastintie 2, kokoustila Ervast Käsitellyt asiat 101 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 102 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Tilikauden ylijäämä oli 4,22 milj. euroa (TA -5,67 milj. euroa). Investointien toteutuminen. Ehdotus tuloksen käsittelystä

Tilikauden ylijäämä oli 4,22 milj. euroa (TA -5,67 milj. euroa). Investointien toteutuminen. Ehdotus tuloksen käsittelystä Kunnanhallitus 112 27.03.2017 Kunnanvaltuusto 51 29.05.2017 Vuoden 2016 tilinpäätöksen hyväksyminen 972/02.02.01/2016 Kunnanhallitus 27.03.2017 112 Kuntalain mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta

Lisätiedot

Valmistelija: lupa-arkkitehti Arja Sihvola, p , arja.k.sihvola(at)kirkkonummi.fi

Valmistelija: lupa-arkkitehti Arja Sihvola, p , arja.k.sihvola(at)kirkkonummi.fi Rakennus- ja 111 09.06.015 ympäristölautakunta Kunnanhallitus 346 0.11.015 Rakennusjärjestys 5 ja 6 uusiminen ja muuttaminen (kv) 605/00.01.01/01 Rakennus- ja ympäristölautakunta 09.06.015 111 Rakennusjärjestyksen

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 59 4.08.05 Länsi-Jorvaksen asemakaava-alueen rakennuskiellon ja toimenpiderajoituksen jatkaminen MRL 53 :n ja 8:n mukaisesti, päätös uudestaan valtuuston käsiteltäväksi (Kv) 30/0.0.05/03

Lisätiedot

Kuntakeskuksen 2. vaiheen osayleiskaava-alueen rakennuskiellon jatkaminen MRL 38 :n ja 128 :n mukaisesti

Kuntakeskuksen 2. vaiheen osayleiskaava-alueen rakennuskiellon jatkaminen MRL 38 :n ja 128 :n mukaisesti Yhdyskuntatekniikan lautakunta 17 16.02.2017 Kunnanhallitus 61 27.02.2017 Kunnanvaltuusto 12 13.03.2017 Kuntakeskuksen 2. vaiheen osayleiskaava-alueen rakennuskiellon jatkaminen MRL 38 :n ja 128 :n mukaisesti

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus 59 4.08.05 Kunnanvaltuusto 87 07.09.05 Länsi-Jorvaksen asemakaava-alueen rakennuskiellon ja toimenpiderajoituksen jatkaminen MRL 53 :n ja 8:n mukaisesti, päätös uudestaan valtuuston käsiteltäväksi

Lisätiedot

Talousarvion lisämääräraha-anomus kunnanhallituksen etuosto-oikeuden käyttämistä koskevan päätöksen tultua voimaan

Talousarvion lisämääräraha-anomus kunnanhallituksen etuosto-oikeuden käyttämistä koskevan päätöksen tultua voimaan Kunnanhallitus 49 24.02.2014 Kunnanvaltuusto 19 10.03.2014 Talousarvion lisämääräraha-anomus kunnanhallituksen 19.12.2011 454 etuosto-oikeuden käyttämistä koskevan päätöksen tultua voimaan 1710/10.00.01/2011

Lisätiedot

14.10.2013. Päätöstiedotteessa mainitut liitteet ovat esityslistan liitteitä. Linkki esityslistaan löytyy päätöslistan lopusta.

14.10.2013. Päätöstiedotteessa mainitut liitteet ovat esityslistan liitteitä. Linkki esityslistaan löytyy päätöslistan lopusta. 31.1.2013 tiedote 1 (5) 14.10.2013 Ennakkotiedot Kirkkonummen kunnanhallituksen päätöksistä 14.10.2013 tiedotteessa mainitut liitteet ovat esityslistan liitteitä. Linkki esityslistaan löytyy päätöslistan

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kuntastrategian hyväksyminen (kv) 642/ /2015

Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kuntastrategian hyväksyminen (kv) 642/ /2015 Kunnanhallitus 225 22.06.2015 Kunnanhallitus 243 10.08.2015 Kuntastrategian 2015-2017 hyväksyminen (kv) 642/00.01.03/2015 Kunnanhallitus 22.06.2015 225 Kirkkonummen kunnan voimassaoleva strategia on vuodelta

Lisätiedot

Hakemukset liitteineen ovat nähtävillä kokouksessa. Valmistelija: kunnanjohtaja Tarmo Aarnio

Hakemukset liitteineen ovat nähtävillä kokouksessa. Valmistelija: kunnanjohtaja Tarmo Aarnio Kunnanhallitus 0.0.04 Kunnanhallitus 56 4.0.04 Kunnanhallitus 4.04.04 Talousjohtajan viran täyttäminen 797/0.0.00/0 Kunnanhallitus 0.0.04 Kunnanhallitus julisti kokouksessaan 8..0 talousjohtajan viran

Lisätiedot

Vaihtoehdot ovat seuraavat: - Vaihtoehto I perustuu kolmen palvelukeskittymän malliin ei sairaansijoja - Vaihtoehto II

Vaihtoehdot ovat seuraavat: - Vaihtoehto I perustuu kolmen palvelukeskittymän malliin ei sairaansijoja - Vaihtoehto II Perusturvalautakunta 8 0.0.05 Kunnanhallitus 344 0..05 Hyvinvointikeskushankkeen hankesuunnitelman hyväksyminen (Kv) 50/0.03.0.0/0 Perusturvalautakunta 0.0.05 8 Kunnanvaltuusto päätti 4.4.04 34 jatkaa

Lisätiedot

Veikkolan keskustan korttelin 39 asemakaavan muutoksen (piir.nro 3279) hyväksyminen MRL 52 :n mukaisesti (kv)

Veikkolan keskustan korttelin 39 asemakaavan muutoksen (piir.nro 3279) hyväksyminen MRL 52 :n mukaisesti (kv) Yhdyskuntatekniikan lautakunta 9 08.2.206 Kunnanhallitus 9 2.0.207 Veikkolan keskustan korttelin 9 asemakaavan muutoksen (piir.nro 279) hyväksyminen MRL 52 :n mukaisesti (kv) 8/0.02.0/206 Yhdyskuntatekniikan

Lisätiedot

Yhdyskuntatekniikan lautakunta päättää

Yhdyskuntatekniikan lautakunta päättää Yhdyskuntatekniikan lautakunta 60 25.08.2016 Kunnanhallitus 269 12.09.2016 Kunnan lausunto HSL- kuntayhtymän alustavasta toiminta- ja taloussuunnitelmasta 538/08.01.00/2014 Yhdyskuntatekniikan lautakunta

Lisätiedot

Kirkkonummen kunnan lausunto luonnoksesta sosiaali- ja terveydenhuollon valinnanvapauslainsäädännöksi

Kirkkonummen kunnan lausunto luonnoksesta sosiaali- ja terveydenhuollon valinnanvapauslainsäädännöksi Perusturvalautakunta 17 02.03.2017 Kunnanhallitus 84 06.03.2017 Kunnanvaltuusto 19 13.03.2017 Kirkkonummen kunnan lausunto luonnoksesta sosiaali- ja terveydenhuollon valinnanvapauslainsäädännöksi 129/03.00/2017

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (10) Kunnanhallitus

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (10) Kunnanhallitus Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Aika 19.06.2017, klo 17:32-17:43 Paikka Kunnantalo, Ervastintie 2, kokoustila Ervast Käsitellyt asiat 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 46 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kuntastrategian hyväksyminen 642/00.01.

Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kuntastrategian hyväksyminen 642/00.01. Kunnanhallitus 225 22.06.2015 Kunnanhallitus 243 10.08.2015 Kunnanvaltuusto 76 31.08.2015 Kuntastrategian 2015-2017 hyväksyminen 642/00.01.03/2015 Kunnanhallitus 22.06.2015 225 Kirkkonummen kunnan voimassaoleva

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1 Konsernijaosto Aika 19.09.2016 klo 17:04-19:45 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Ervast, Ervastintie 2, Kirkkonummi Läsnäolijat Harinen Ari puheenjohtaja Sjölund Thorolf

Lisätiedot

Hakemukset liitteineen ovat nähtävillä kokouksessa. Valmistelija: kunnanjohtaja Tarmo Aarnio

Hakemukset liitteineen ovat nähtävillä kokouksessa. Valmistelija: kunnanjohtaja Tarmo Aarnio Kunnanhallitus 0.0.04 Kunnanhallitus 56 4.0.04 Kunnanhallitus 4.04.04 Kunnanhallitus 46 05.06.04 Talousjohtajan viran täyttäminen Kunnanhallitus 0.0.04 797/0.0.00/0 Kunnanhallitus julisti kokouksessaan

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 8/2016 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 8/2016 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 8/2016 1 Konsernijaosto Aika 28.11.2016 klo 17:00-19:40 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Ervast 1 krs. Läsnäolijat Harinen Ari puheenjohtaja poissa 3 Sjölund Thorolf varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vaihemaakuntakaavan tavoitteet ja teemat

Vaihemaakuntakaavan tavoitteet ja teemat Yhdyskuntatekniikan lautakunta 8 21.01.2016 Kunnanhallitus 51 29.02.2016 Kirkkonummen kunnan lausunto Uudenmaan 4. vaihemaakuntakaavan ehdotuksesta 999/10.02.00/2013 Yhdyskuntatekniikan lautakunta 21.01.2016

Lisätiedot

Vaihtoehdot ovat seuraavat: - Vaihtoehto I perustuu kolmen palvelukeskittymän malliin ei sairaansijoja

Vaihtoehdot ovat seuraavat: - Vaihtoehto I perustuu kolmen palvelukeskittymän malliin ei sairaansijoja Perusturvalautakunta 118 01.10.015 Kunnanhallitus 344 0.11.015 Kunnanvaltuusto 116 16.11.015 Hyvinvointikeskushankkeen hankesuunnitelman hyväksyminen 510/10.03.0.0/011 Perusturvalautakunta 01.10.015 118

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2016 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2016 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2016 1 Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta Aika 14.04.2016 klo 17:00-19:00 Paikka Kunnantalo, Kajanus Läsnäolijat Kjerin Ulf puheenjohtaja Vanhamäki Veikko I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Esityslista 12/2013 1/22

Kirkkonummen kunta Esityslista 12/2013 1/22 Kirkkonummen kunta Esityslista 12/2013 1/22 Aika 22.04.2013 klo 18:00 Paikka Kokouhuone Ervast 1. krs kunnantalo Lisätietoja Osallistujat Läsnä Vahasalo Raija puheenjohtaja Harinen Ari I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Esityslista 1/2017 1

Kirkkonummen kunta Esityslista 1/2017 1 Kirkkonummen kunta Esityslista 1/2017 1 Aika 16.01.2017 klo 17:00 Paikka Kokoushuone Ervasti Lisätietoja Osallistujat Läsnä Harinen Ari puheenjohtaja Sjölund Thorolf varapuheenjohtaja Hakapää Minna Hedberg

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ ( 12) Henkilöstöjaosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ ( 12) Henkilöstöjaosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/2018 1 ( 12) Aika 17.10.2018, klo 17:01-19:33 Paikka Kirkkonummen kunnantalo, kokoushuone Herman Käsitellyt asiat 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston

Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston Kunnanhallitus 387 30.11.2015 Kunnanvaltuuston 4 04.02.2016 valmistelutoimikunta Kunnanhallitus 163 30.05.2016 Kunnanhallitus 200 13.06.2016 Kunnanvaltuusto 62 20.06.2016 Kirkkonummen kunnan toimielinrakenteen

Lisätiedot

Valmistelu: kunnanjohtaja Tarmo Aarnio

Valmistelu: kunnanjohtaja Tarmo Aarnio Kunnanhallitus 70..05 Kunnanhallitus 80.0.06 Rakennusjärjestyksen uusiminen, väliraportti 605/00.0.0/0 Kunnanhallitus..05 70 Kunnanhallitus päätti..05 6 ehdottaa kunnanvaltuustolle että kunnanvaltuusto

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Ote pöytäkirjasta 2/ (6) Kunnanvaltuusto

Kirkkonummen kunta Ote pöytäkirjasta 2/ (6) Kunnanvaltuusto Kirkkonummen kunta Ote pöytäkirjasta 2/2017 1 (6) Kunnanhallitus, 51, 26.06.2017 Kunnanhallitus, 87, 28.08.2017 Kunnanvaltuusto, 35, 04.09.2017 35 Kuntalaisaloite: kuntarajan siirto Siikajärven kylässä,

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Esityslista 4/2017 1

Kirkkonummen kunta Esityslista 4/2017 1 Kirkkonummen kunta Esityslista 4/2017 1 Aika klo 17:00 Paikka Wohlsin kartano Lisätietoja Osallistujat Läsnä Kjerin Ulf puheenjohtaja Vanhamäki Veikko I varapuheenjohtaja Wehka-Aho Emmi II varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 9/2016 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 9/2016 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 9/2016 1 Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta Aika 13.12.2016 klo 17:00-21:00 Paikka Kunnantalo, Kirkkonummi-sali Läsnäolijat Kjerin Ulf puheenjohtaja Vanhamäki Veikko I

Lisätiedot

Kunnanhallitus päätti mm.

Kunnanhallitus päätti mm. Kunnanhallitus 8 9.0.05 Kunnanhallitus 5 0..05 Kunnanvaltuusto 0 6..05 Vuoden 06 talousarvio ja vuosien 07-08 taloussuunnitelma 58/0.0.00/05 Kunnanhallitus 9.0.05 8 Kunnanhallitus päätti.6.05 0 mm. hyväksyä

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 4/2015 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 4/2015 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 4/2015 1 Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta Aika 11.06.2015 klo 17:03-18:38 Paikka Kunnantalo, Kajanus -kokoustila 5. kerros Läsnäolijat Kjerin Ulf puheenjohtaja Vanhamäki

Lisätiedot

Tinanpuiston asemakaavan maankäyttösopimus sekä kiinteistönluovutuksen esisopimus ja tonttien osto-optio

Tinanpuiston asemakaavan maankäyttösopimus sekä kiinteistönluovutuksen esisopimus ja tonttien osto-optio Kunnanhallitus 399..05 Kunnanvaltuusto 3 08.0.06 Tinanpuiston asemakaavan maankäyttösopimus sekä kiinteistönluovutuksen esisopimus ja tonttien osto-optio 95/0.00.0/05 Kunnanhallitus..05 399 Yhdyskuntatekniikan

Lisätiedot

valmistelija: anna-kaisa.kauppinen@kirkkonummi.fi

valmistelija: anna-kaisa.kauppinen@kirkkonummi.fi Kunnanhallitus 341 02.11.2015 Kunnanvaltuusto 5 16.11.2015 5 Kuuden tontin ostaminen Masalan keskustan asemakaava-alueelta 740/10.00.02/2015 Kunnanhallitus 02.11.2015 341 Kunta on neuvotellut YIT Rakennus

Lisätiedot

3 Kunnan lausunto Ely-keskuksen lausuntopyyntöön 28.5.2013; Tolsan maantien 11246 kevyen liikenteen väylä

3 Kunnan lausunto Ely-keskuksen lausuntopyyntöön 28.5.2013; Tolsan maantien 11246 kevyen liikenteen väylä 3..03 tiedote (5) 5.8.03 Ennakkotiedot Kirkkonummen kunnanhallituksen päätöksistä 5.8.03 tiedotteessa mainitut liitteet ovat esityslistan liitteitä. Linkki esityslistaan löytyy päätöslistan lopusta. Päätökset

Lisätiedot

25.6.2013. Päätöstiedotteessa mainitut liitteet ovat esityslistan liitteitä. Linkki esityslistaan löytyy päätöslistan lopusta.

25.6.2013. Päätöstiedotteessa mainitut liitteet ovat esityslistan liitteitä. Linkki esityslistaan löytyy päätöslistan lopusta. ..0 tiedote (9) 5.6.0 Ennakkotiedot Kirkkonummen kunnanhallituksen päätöksistä 4.6.0 tiedotteessa mainitut liitteet ovat esityslistan liitteitä. Linkki esityslistaan löytyy päätöslistan lopusta. Päätökset

Lisätiedot

Oheismateriaali: sivistyslautakunnan päätös

Oheismateriaali: sivistyslautakunnan päätös Kunnanhallitus 385 21.11.2016 Kunnanhallitus 404 05.12.2016 Sivistyslautakunnan päätös 26.10.2016 81 (Varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen työ- ja loma-ajat lukuvuonna 2017-2018),

Lisätiedot

Uudenmaan ELY-keskuksen esitys pakolaisten vastaanottamisesta Uudenmaan alueen kunnille (kv)

Uudenmaan ELY-keskuksen esitys pakolaisten vastaanottamisesta Uudenmaan alueen kunnille (kv) Perusturvalautakunta 31 17.03.2016 Kunnanhallitus 103 11.04.2016 Uudenmaan ELY-keskuksen esitys pakolaisten vastaanottamisesta Uudenmaan alueen kunnille (kv) 146/04.03.01/2016 Perusturvalautakunta 17.03.2016

Lisätiedot

4 että hakuilmoitus julkaistaan -sivustolla,

4 että hakuilmoitus julkaistaan  -sivustolla, Kunnanhallitus 8..06 Kunnanhallitus..06 Talousjohtajan virka, vakanssinro 0000000; uusintahaku 7/0.0.00/06 Kunnanhallitus..06 8 Kunnanhallitus 7.0.06 Talousjohtaja Anne Arvola on irtisanoutunut virastaan

Lisätiedot

Kirkkonummen kunnan lausunto Uudenmaan ELY-keskuksen tienpidon ja liikenteen suunnitelmasta

Kirkkonummen kunnan lausunto Uudenmaan ELY-keskuksen tienpidon ja liikenteen suunnitelmasta Palvelutuotannon lautakunta 117 21.10.2015 Kunnanhallitus 345 02.11.2015 Kirkkonummen kunnan lausunto Uudenmaan ELY-keskuksen tienpidon ja liikenteen suunnitelmasta 2016-2019 701/08.00.01/2015 Palvelutuotannon

Lisätiedot

valmistelija:

valmistelija: Kunnanhallitus 341 02.11.2015 Kunnanvaltuusto 114 16.11.2015 Kuuden tontin ostaminen Masalan keskustan asemakaava-alueelta 740/10.00.02/2015 Kunnanhallitus 02.11.2015 341 Kunta on neuvotellut YIT Rakennus

Lisätiedot

Kiinteän omaisuuden myynti/määräala kiinteistöstä Gröndal 753-421-12-1 sekä kiinteistö 753-421-878-4/Louhintahiekka Oy

Kiinteän omaisuuden myynti/määräala kiinteistöstä Gröndal 753-421-12-1 sekä kiinteistö 753-421-878-4/Louhintahiekka Oy Valtuusto 65 18.06.2012 Kiinteän omaisuuden myynti/määräala kiinteistöstä Gröndal 753-421-12-1 sekä kiinteistö 753-421-878-4/Louhintahiekka Oy 299/10.00.02/2012 KAAVJAOS 39 Kaavoitusjaosto 28.03.2012 Valmistelija:

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 4/2016 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 4/2016 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 4/2016 1 Konsernijaosto Aika 02.05.2016 klo 16:00-18:15 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Ervast, Ervastintie 2, Kirkkonummi Läsnäolijat Harinen Ari puheenjohtaja Sjölund Thorolf

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 5/2016 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 5/2016 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 5/2016 1 Eerikinkartanon johtokunta Aika 27.09.2016 klo 18:00-18:40 Paikka Eerikinkartano, Eerikinkartanontie 164, Veikkola Läsnäolijat Piironen Marjokaisa puheenjohtaja Kämpe-Hellenius

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 17.6.2014 27

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 17.6.2014 27 Valtuusto 17.6.2014 27 1. VUODEN 2013 ARVIOINTIKERTOMUS Tark.ltk. 13.5.2014 16 Liite 1 Laadittiin vuoden 2013 arviointikertomus. Puheenjohtajan ehdotus: Tarkastuslautakunta jättää arviointikertomuksen

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (10) Keskusvaalilautakunta

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (10) Keskusvaalilautakunta Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 (10) Aika 17.10.2017, klo 17:12-18:39 Paikka Kunnantalo, Ervastintie 2, Herman -kokoustila Käsitellyt asiat 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 20 Pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 2.11.2017 klo 17.00 17.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 2.11.2017 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 388 389

Lisätiedot

Tilikauden alijäämä oli - 1,38 milj. euroa (TA -1,35 milj. euroa). Investointien toteutuminen. Ehdotus tuloksen käsittelystä

Tilikauden alijäämä oli - 1,38 milj. euroa (TA -1,35 milj. euroa). Investointien toteutuminen. Ehdotus tuloksen käsittelystä Kunnanhallitus 92 31.03.2016 Vuoden 2015 tilinpäätös kunnanhallitukselle 2/02.02.01/2016 Kunnanhallitus 31.03.2016 92 Kuntalain mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta tilinpäätös tilikautta

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2016 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2016 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2016 1 Konsernijaosto Aika 04.04.2016 klo 16:00-18:39 Paikka Toimari, Jorvaksenkaari 22, 02420 Jorvas, ruokasali Läsnäolijat Harinen Ari puheenjohtaja Sjölund Thorolf varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kunnan uusi hallintosääntö alkaen 623/ /2016

Kunnan uusi hallintosääntö alkaen 623/ /2016 Kunnanhallitus 32 13.02.2017 Kunnanhallitus 72 27.02.2017 Kunnanhallitus 86 06.03.2017 Kunnanvaltuusto 18 13.03.2017 Kunnan uusi hallintosääntö 1.6.2017 alkaen 623/00.01.01/2016 Kunnanhallitus 13.02.2017

Lisätiedot

Uudenmaan ELY-keskuksen esitys pakolaisten vastaanottamisesta Uudenmaan alueen kunnille

Uudenmaan ELY-keskuksen esitys pakolaisten vastaanottamisesta Uudenmaan alueen kunnille Perusturvalautakunta 31 17.03.2016 Kunnanhallitus 103 11.04.2016 Kunnanvaltuusto 38 18.04.2016 Uudenmaan ELY-keskuksen esitys pakolaisten vastaanottamisesta Uudenmaan alueen kunnille 146/04.03.01/2016

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ ( 13) Palvelutuotannon jaosto Kuntatekniikan kokoushuone Kielo, Ervastintie 2, Kirkkonummi

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ ( 13) Palvelutuotannon jaosto Kuntatekniikan kokoushuone Kielo, Ervastintie 2, Kirkkonummi Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2019 1 ( 13) Aika 06.03.2019, klo 17:04-18:49 Paikka Kuntatekniikan kokoushuone Kielo, Ervastintie 2, Kirkkonummi Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

EURAN KUNTA Pöytäkirja 6/ (7)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 6/ (7) EURAN KUNTA Pöytäkirja 6/2016 1 (7) Tarkastuslautakunta Aika 28.09.2016 klo 16:00-17:48 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Kallio Juha puheenjohtaja Kemppainen Jukka jäsen Pesonen

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveydenhuollon yhteisen asiakas- ja potilastietojärjestelmän hankinta. Tiivistelmä päätösehdotuksen perusteluista

Sosiaali- ja terveydenhuollon yhteisen asiakas- ja potilastietojärjestelmän hankinta. Tiivistelmä päätösehdotuksen perusteluista Perusturvalautakunta 89 0.08.015 Kunnanhallitus 60 4.08.015 Kunnanvaltuusto 81 07.09.015 Sosiaali- ja terveydenhuollon yhteisen asiakas- ja potilastietojärjestelmän hankinta Perusturvalautakunta Tiivistelmä

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 6 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 6 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 17.6.2014 kello 18.00 18.50 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 15 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 5/2015 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 5/2015 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 5/2015 1 Henkilöstöjaosto Aika 04.11.2015 klo 17:30-19:30 Paikka Kokoushuone Hermanni, kunnantalo 4 krs. Läsnäolijat Hakapää Minna puheenjohtaja Gerkman Mikael jäsen Lundqvist

Lisätiedot

1 merkitä tiedokseen kunnanjohtajan talousarvioehdotuksen

1 merkitä tiedokseen kunnanjohtajan talousarvioehdotuksen Kunnanhallitus 331 17.10.2016 Kunnanhallitus 336 31.10.2016 Kunnanvaltuusto 120 14.11.2016 Vuoden 2017 talousarvio ja vuosien 2018-2019 taloussuunnitelma 339/02.02.00/2016 Kunnanhallitus 17.10.2016 331

Lisätiedot

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntija 33

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntija 33 Iitin kunta Pöytäkirja 8/2015 1 Tarkastuslautakunta 23.09.2015 Aika Keskiviikko 23.09.2015 klo 18:00-19:42 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Yli-Kaitala Markku Heinonen Sinikka

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/ 2015 Sivistyslautakunta Sivu 1 (7) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen

Lisätiedot

17652/15 HELSINGIN HALLINTO-OIKEUS. . O.u

17652/15 HELSINGIN HALLINTO-OIKEUS. . O.u HELSINGIN HALLINTO-OIKEUS Radanrakentajantie 5, 00520 HELSINKI Puhelin 029 56 42000 Faksi 029 56 42079 Sähköposti helsinki.hao@oikeus.fi Kirkkonummen kunnanhallitus PL 20 02401 KIRKKONUMMI LÄHETE 13.10.2015

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Poissa Pitkänen Jyrki 1. varapuheenjohtaja. Muut Lehtinen Esa kunnanvaltuuston puheenjohtaja Pasila Olli kunnanvaltuuston 1.

Poissa Pitkänen Jyrki 1. varapuheenjohtaja. Muut Lehtinen Esa kunnanvaltuuston puheenjohtaja Pasila Olli kunnanvaltuuston 1. Iitin kunta Pöytäkirja 24/2014 605 Kunnanhallitus 27.10.2014 Aika Maanantai 27.10.2014 klo 17:30-18:56 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Salonen Jarkko Drockila Leif Alestalo

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Keskusvaalilautakunta. Pöytäkirja 2 1 / 9. Aika klo 17:00-18:24. Kunnantalo, Herman -kokoustila, 4.

Kirkkonummen kunta Keskusvaalilautakunta. Pöytäkirja 2 1 / 9. Aika klo 17:00-18:24. Kunnantalo, Herman -kokoustila, 4. Aika 11.06.2019 klo 17:00-18:24 Paikka Kunnantalo, Herman -kokoustila, 4. kerros Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 64 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 65 Pöytäkirjan tarkastus ja tarkastajien valinta

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 2/ (15) Perusturvalautakunta Oikaisuvaatimusohjeet, valitusosoitus ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 2/ (15) Perusturvalautakunta Oikaisuvaatimusohjeet, valitusosoitus ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 2/2017 1 (15) Aika 16.02.2017, klo 18:00-20:25 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 13 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2015 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2015 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2015 1 Konsernijaosto Aika 17.08.2015 klo 17:00-19:26 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Ervast, Ervastintie 2, Kirkkonummi Läsnäolijat Harinen Ari puheenjohtaja Sjölund Thorolf

Lisätiedot

MÄÄRÄALAN MYYNTI KIINTEISTÖSTÄ TEOLLISUUSALUE Valmistelija: Tekninen johtaja Mikko Kari (puh )

MÄÄRÄALAN MYYNTI KIINTEISTÖSTÄ TEOLLISUUSALUE Valmistelija: Tekninen johtaja Mikko Kari (puh ) Tekninen lautakunta 78 09.08.2016 Kunnanhallitus 267 22.08.2016 Valtuusto 55 29.08.2016 Valtuusto 2 30.01.2017 MÄÄRÄALAN MYYNTI KIINTEISTÖSTÄ TEOLLISUUSALUE 494-403-155-46 429/6/63/631/2016 Teknltk 09.08.2016

Lisätiedot

Aika Keskiviikko 24 huhtikuuta 2019 klo Västra Nylands folkhögskola, Pumppulahti 3, KARJAA

Aika Keskiviikko 24 huhtikuuta 2019 klo Västra Nylands folkhögskola, Pumppulahti 3, KARJAA KÄÄNNÖS PÖYTÄKIRJA Yhtymäkokous 24.4.2019 Aika Keskiviikko 24 huhtikuuta 2019 klo 17.02 17.21 Paikka, Pumppulahti 3, 10300 KARJAA Jäsenkunta Osuudet Päätöksentekijät Espoo 1 X Mia Westerlund Kauniainen

Lisätiedot

valmistelija: Esityslistan liite: vaihtokirja liitekarttoineen Oheismateriaali: yleiskartta vaihdon kohteista

valmistelija: Esityslistan liite: vaihtokirja liitekarttoineen Oheismateriaali: yleiskartta vaihdon kohteista Kunnanhallitus 34 0..05 Kunnanvaltuusto 5 6..05 Maa-alueiden vaihto Helsingin kaupungin kanssa Strömsbyssä 880/0.00.0/05 Kunnanhallitus 0..05 34 Kunta ja Helsingin kaupunki ovat neuvotelleet maa-alueiden

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui VARSINAIS-SUOMEN LASTENSUOJELUKUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 24.4.2019 kello 9-9.05, keskeytys klo 9.05 10.44, jatkui 10.45-11.46 Halikon

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

Suomenkielinen varhaiskasvatusja opetuslautakunta Kunnanhallitus

Suomenkielinen varhaiskasvatusja opetuslautakunta Kunnanhallitus Suomenkielinen varhaiskasvatusja 37 15.06.2016 opetuslautakunta Kunnanhallitus 251 22.08.2016 Veikkolan koulun laajennus, päiväkodin purkaminen ja uudisrakennus sekä mahdollisesti Veikkolan kirjaston tilojen

Lisätiedot

tehdä seuraavat vakanssijärjestelyt

tehdä seuraavat vakanssijärjestelyt Kunnanhallitus 76 16.02.2015 Kunnanhallitus 86 02.03.2015 Perusturvan toimialan uudet vakassit ja vakanssijärjestelyt 2015 21/01.01.00/2014 Kunnanhallitus 16.02.2015 76 Kunnanvaltuuston 29.11.2014 hyväksymään

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla.

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla. Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Arviointikertomus

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 18.01.2008 kello 13.00-14.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Raision ja seudullisen kotouttamisohjelman hyväksyminen

Raision ja seudullisen kotouttamisohjelman hyväksyminen Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunta 104 13.6.2018 Kaupunginhallitus 236 25.6.2018 Asianro 471/05.11.00/2018 104 Raision ja seudullisen kotouttamisohjelman hyväksyminen

Lisätiedot

Talous-ja henkilöstöhallinnon keskittäminen, vakanssien nimikkeiden muutokset

Talous-ja henkilöstöhallinnon keskittäminen, vakanssien nimikkeiden muutokset Kunnanhallitus 154 02.05.2017 Kunnanhallitus 173 15.05.2017 Talous-ja henkilöstöhallinnon keskittäminen, vakanssien nimikkeiden muutokset 847/01.01.00/2016 Kunnanhallitus 02.05.2017 154 Vuoden 2017 talousarvioon

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (13) Perusturvalautakunta

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (13) Perusturvalautakunta Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 (13) Aika 13.09.2017, klo 17:34-17:59 Paikka Kokoushuone Ervasti Käsitellyt asiat 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 32 Pöytäkirjan tarkastus 33 Perusturvajaoston

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/ ( 13) Henkilöstöjaosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/ ( 13) Henkilöstöjaosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/2019 1 ( 13) Aika 06.02.2019, klo 17:10-18:27 Paikka Kirkkonummen kunnantalo, kokoushuone Kajanus Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Tillolan koulun myynti

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Tillolan koulun myynti Kunnanhallitus 208 31.10.2016 Kunnanvaltuusto 39 07.11.2016 Kunnanhallitus 5 09.01.2017 Kunnanvaltuusto 6 30.01.2017 6 Tillolan koulun myynti 738/02.05.00/2016 Kunnanhallitus 31.10.2016 208 Kunnanvaltuusto

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/2016 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/2016 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/2016 1 Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta Aika 06.10.2016 klo 17:00-19:00 Paikka Kokoushuone Kajanus, kunnantalo 5. kerros Läsnäolijat Kjerin Ulf puheenjohtaja Vanhamäki

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2017 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Konsernijaosto Aika 28.02.2017 klo 17:00-19:45 Paikka Kokoushuone Ervast, Kunnantalo 1. kerros Läsnäolijat Harinen Ari puheenjohtaja Sjölund Thorolf varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 15.11.2017 klo 13:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 17 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMISTOIMET

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Päätös: Kunnanhallitus päätti siirtää asian käsittelyn seuraavaan kokoukseen.

Päätös: Kunnanhallitus päätti siirtää asian käsittelyn seuraavaan kokoukseen. Joutsan kunnanhallitus 167 09.06.2008 Kunnanvaltuusto 52 30.06.2008 Joutsan kunnanhallitus 202 07.07.2008 Joutsan kunnanhallitus 233 25.08.2008 Joutsan kunnanhallitus 92 16.03.2009 Kunnanvaltuusto 33 30.03.2009

Lisätiedot

Lausuntopyynnön materiaalit:

Lausuntopyynnön materiaalit: Perusturvalautakunta 7.0.06 Kunnanhallitus 339 3.0.06 Kunnanhallitus 365 07..06 Kirkkonummen kunnan lausunto luonnoksesta hallituksen esitykseksi maakuntauudistukseksi, sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisuudistukseksi

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 7/ ( 10) Konsernijaosto Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 7/ ( 10) Konsernijaosto Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 7/2018 1 ( 10) Aika 19.12.2018, klo 17:00-18:06 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 40 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 13/ (7) Kaupunginhallitus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastus

Järvenpää Pöytäkirja 13/ (7) Kaupunginhallitus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastus Järvenpää Pöytäkirja 13/2017 1 (7) Aika 13.11.2017, klo 16:35-16:56 Paikka Järvenpää-talo, Venny-kabinetti Käsitellyt asiat 134 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastus 135 Kaupunginjohtajan

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta

Tarkastuslautakunta Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 6/2018 21 Tarkastuslautakunta 09.05.2018 Aika 09.05.2018 klo 15:00-18:38 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Formari Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 19 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

LEMIN KUNTA ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano...89

LEMIN KUNTA ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano...89 ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus 16.04.2012 Käsiteltävät asiat 66. Kunnanvaltuuston päätösten 10.4.2012 täytäntöönpano...89 67. Haagin yleissopimuksen mukainen kulttuuriomaisuuden luettelo...90 68.Kaavoituskatsaus

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 30. Valmistelijat / lisätiedot: Henry Laine, puh

Espoon kaupunki Pöytäkirja 30. Valmistelijat / lisätiedot: Henry Laine, puh 07.03.2016 Sivu 1 / 1 2248/02.07.00/2015 57 1.6.2015 15 1.2.2016 30 Kahden omakotitontin lisääminen jatkuvaan tonttihakuun Valmistelijat / lisätiedot: Henry Laine, puh. 050 395 2151 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot