Fendt 500 Vario t t t

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Fendt 500 Vario t t t"

Transkriptio

1 Fendt 500 Vario

2 2

3 Uusi Fendt 500 Vario 3 Esikuvien rakentama Uusi 500-sarjan Vario sisältää nyt kaikki täysin uuden traktorisarjan parhaat ominaisuudet. Legendaarisen 500 Favorit -traktorin mittasuhteet yhdistettyinä palkittuun muotoiluun ovat näkyviä merkkejä teknisestä kehityksestä. Polttoainetta säästävällä SCR-teknologialla varustetun uuden teholuokan traktorin maksimiteho on jopa 165 hevosvoimaa. Fendtin korkean teholuokan traktoreiden huippuominaisuudet ainutlaatuinen VisioPlus-ohjaamo ja Variotronic-vaihteisto ovat nyt saatavana myös uudessa 500-sarjan Variossa. Kauttaaltaan esikuvien rakentama. 512 Vario 125 hv 92 kw 513 Vario 135 hv 99 kw 514 Vario 145 hv 107 kw 516 Vario 165 hv 121 kw * Maksimiteho ECE R24 -standardin mukaisesti

4 4 Fendt Efficient Technology Täydelliset esikuvat Korkean teholuokan traktoreiden ajomukavuus ja teknologia löytyvät nyt myös uudesta 500-sarjan Variosta. Variotronic-järjestelmän komponentit, uusi Vario-ohjauskeskus, kameratoiminnot, automaattiohjaus ja dokumentointi ovat nyt saatavana myös tässä traktoriluokassa. Polttoainetehokkuutta edistävän SCR-teknologian myötä myös 500-sarjan Vario on nyt liittynyt Fendt Efficient Technology -tekniikan edustajiin. Lisätietoja: Mukavampi Tehokkaampi Taloudellisempi Monipuolisempi Turvallisempi Ympäristöystävällisempi x 2 *Fendtin oma vertailu (s.10/11), **katso sivu 24

5

6

7 Fendt VisioPlus -ohjaamo Näkyvyyttä ilman rajoja Ainutlaatuisen Fendt VisioPlus -ohjaamon laajat ikkunapinnat asettavat täysin uudet vertailuarvot näkyvyydelle. Sisätilan viimeistely on vaikuttavaa ja korkealaatuista. Fendttraktorille perinteiseen tapaan helppokäyttöisen Vario-ohjausjärjestelmän hallintalaitteet on sijoitettu loogisesti oikeille paikoilleen. Ensiluokkainen työpaikka

8 8 500-sarjan Varion VisioPlus-ohjaamo Ihanteellinen työympäristö Fendt VisioPlus -ohjaamo Auki vai kiinni? Näkyvyys ylöspäin on kolminkertaistunut. Optimoitu alaspäin kohdistuva katselukulma helpottaa etupyörien näkymistä ohjaamoon.

9 Ennennäkemätöntä ergonomiaa Viimeisteltyä Fendt-mukavuutta laajat lasipinnat tarjoavat poikkeuksellista tilantuntua erinomaisen näkyvyyden ohjauskonsoli oikeassa kyynärnojassa käyttää myös pöytänä täysautomaattinen ilmastointi on saatavana lisävarusteena

10 Erinomainen käyttö- ja ajomukavuus Kätevät hallintalaitteet Fendt Variotronic-hallintalaitteet käden liikettä vähemmän päivässä Ulkopuolisen hydrauliikan venttiileiden 3 ja 4 käyttöpainikkeet ja VariotronicTIjärjestelmä Kytkinvipu ulkopuolisen hydrauliikan venttiileiden 1 ja 2 käyttöä varten 10,4 tuuman Varioohjauskonsoli EPC-ohjausmoduuli: pikanostokytkimellä varustettu takanostolaite, syvyyden säätö ja voimanoton kytkentä (lisävaruste etunostolaitteelle) Polkimien säätö Vakionopeussäätimen painikkeet Kalvonäppäimistö, josta kuljettaja käyttää TMS- ja VariotronicTI-järjestelmää, valitsee nopeusalueen, kytkee nelivedon, tasauspyörästön lukon ja etuakselin jousituksen sekä asettaa voimanoton nopeuden. Moottorin kierrosluvun tallennuspainikkeet Ulkopuolisen hydrauliikan venttiileiden 5 7 käyttövivut Käsikaasu

11 Matala valikkorakenne ja selkeät näytöt Mukavampaa ajoa täysjousituksen ansiosta käyttöliittymä nyt myös 500-sarjan Variossa Fendtin korkean teholuokan traktoreiden tapaan Näppäimistö vai kosketusnäyttö? Vario-ohjauskeskuksen valikoiden asetuksia on helppo muuttaa joko näyttöä koskettamalla tai navigointipainikkeilla. Valikoissa liikutaan painikkeiden tai kosketusnäytön avulla. Traktorin ohjaustoiminnot ovat kummassakin ohjauskonsolissa samanlaiset. ohjaus kosketusnäytöltä ja ohjausyksikön näppäimistöltä selkeä näyttö lisävarusteena ohjaamon jousitus, istuimen jousitus ja etuakselin jousitus Dynamic -istuin lisävarusteena Ohjaamon ilmajousitus Ohjaamon pneumaattinen nelipistejousitus vähentää tärinää ja tarjoaa erinomaisen ajomukavuuden. Integroidulla tasonsäädöllä varustettu ohjaamo on tuettu neljästä pisteestä: edessä kahdella kartiolaakerilla ja takana kahdella ilmajousielementillä.

12 Fendt Variotronic Neljän sovelluksen Vario-ohjauskonsoli Viimeinen käännös yhtä tarkka kuin ensimmäinenkin 7 tuuman Vario-ohjauskonsoli Vario-ohjauskeskuksen 7 tuuman näyttö on kätevä ja toimiva apuväline traktorin ja Variotronictyökoneohjauksen hallinnassa. 10,4 tuuman Vario-ohjauskonsoli 10,4 tuuman Vario-ohjauskonsoli täyttää käyttäjänsä kaikki toiveet. Traktorin ja Variotronictyökoneohjauksen lisäksi yhdellä ja samalla laitteella voidaan nyt ohjata myös erillisiä kameroita, Fendtin uutta automaattista VarioGuide-ohjausjärjestelmää sekä VarioDoc-dokumentointia. Näytön asettelu Neljään ikkunaan jaetusta näytöstä voi käyttää samanaikaisesti jopa neljää sovellusta. Näytön asettelu on helppo mukauttaa käyttötarpeen mukaisesti. Variotronic-työkoneenhallinta ISOBUS-työkoneet näkyvät selkeästi täyden näytön tilassa, ja niiden ohjaus sujuu kätevästi kosketusnäytöltä. Jopa 12 toiminnon samanaikainen ohjaus on mahdollista. Työkoneen ja traktorin asetukset Kahden ikkunan näytöstä voi seurata kahta sovellusta vierekkäin tai päällekkäin, ja sovelluksia voi käyttää samanaikaisesti. Kamerakuva Vario-ohjauskonsolin 10,4 tuuman versioon kuuluu kaksi kameraliitäntää. Kamerakuvat lisäävät mukavuutta ja parantavat turvallisuutta merkittävästi.

13 Automaattinen VarioGuide-ohjausjärjestelmä 500-sarjan Variossa järjestelmällä ensimmäisen kerran selkeästi integroituina yhteen ainoaan ohjauskonsoliin Variotronic-työkoneohjauksen kautta - päisteenhallintajärjestelmän helpot asetukset Fendt VarioGuide -sarkaohjausjärjestelmä Parempi työnlaatu automaattisella VarioGuide-sarkaohjausjärjestelmällä VarioGuide-ohjausjärjestelmän ansiosta kuljettaja voi keskittyä täydellisesti työkoneen käyttöön. Suoritustaso nousee ja työn kokonaislaatu paranee jopa huonoissa näkyvyysolosuhteissa. Uuden satelliittiteknologian ansiosta VarioGuide toimii erittäin luotettavasti. langaton tiedonsiirto VarioDocjärjestelmällä ohjausjärjestelmä VariotronicTI-päisteenhallinta VariotronicTI-päisteautomatiikan avulla kuljettaja voi luoda ja tallentaa traktorin päistekäännökset helposti traktorin seisoessa tai liikkuessa. Toimintasekvenssiä sekä laukaisimia, kuten seuraavaan vaiheeseen jäljellä olevaa aikaa tai matkaa, on helppo seurata näytöstä. Yksittäisiä vaiheita voidaan muokata myöhemmin. VarioActive-ohjausjärjestelmä VarioActive-ohjausjärjestelmä sallii huomattavasti jyrkempien ohjauskulmien käytön. Järjestelmä säätyy ohjausliikkeen ja ajonopeuden mukaisesti. Toiminto parantaa huomattavasti työskentelymukavuutta erityisesti etukuormaajatöissä ahtaissa paikoissa tai päisteellä.

14

15 Viimeisen teknologian mukainen moottori ja vaihteisto Kompakti voimalaitos 500-sarjan Varion dynaaminen voimansiirto on erittäin tehokas ja polttoainetaloudellinen. moottorin pakokaasujen käsittely perustuu ympäristöystävälliseen SCR-teknologiaan. Portaattomasti säätyvä Vario-vaihteisto tarjoaa ihanteellista ajomukavuutta ja taloudellisuutta hevosvoiman teholuokassa.

16 Viimeisen teknologian mukainen moottori ja vaihteisto Tuottavuuden esikuva Polttoainetta säästävä SCR-teknologia Fendtin automaattiset tuottavuustoiminnot helpottavat säästämistä Nm Jäähdytetty annostelumoduuli suodattimella varustettu syöttömoduuli kw g/kwh SCR-katalysaattori Nm:n vääntömomentti, 165 hevosvoiman maksimiteho kierrosluvulla r/min ja polttoaineen nimelliskulutus 192 g/kwh ovat mahdollisia 516 Variossa nykyaikaisten teknologioiden ansiosta. Reaktio NH 3 + NO x => H 2 O+N 2 AdBlue nesteen ruiskutus AdBlue -säiliö SCR-teknologia (selektiivinen katalyyttinen pelkistys) pakokaasujen käsittelyyn SCR-teknologiassa pakokaasut käsitellään AdBlue -nesteellä, 32,5-prosenttisella urealiuoksella, joka muuttaa typpioksidit eli NO x -päästöt myrkyttömäksi typeksi ja vedeksi. Standardinmukaisen urea/vesiliuoksen, AdBlue-nesteen, kulutus on hyötyajoneuvoissa noin seitsemän prosenttia dieselin kulutuksesta. Määrä voi vaihdella käyttökohteen mukaisesti. AdBlue -nestettä on saatavana kaikkialla maailmassa huoltoasemilta tai AGCO-varaosakeskuksista.

17 Automaattinen kuormituksen säätö *DLG Powermix -testi, 936 Vario, marraskuu 2011 Moottorin vääntömomentti Hydraulimoottori Planeettavaihteisto Vaihteisto 4,04 litran kuutiotilavuus ja Common Rail maksimiteho 165 hv kierrosluvulla r/min vastaavuuden vaiheen -päästöstandardiin sekä korkean polttoainetehokkuuden vaihteisto Hydraulipumppu Alue I / II Takavoimanotto 540/540E/1000 TMS ja automaattinen maksimitehon säätö vakiovarusteina Neliveto Nerokas Fendt Vario -vaihteisto Fendt Vario -vaihteisto perustuu hydromekaaniseen voimansiirtoon. Nopeuden noustessa planeettavaihteiston kautta siirtyvän mekaanisen voiman osuus kasvaa. Korkeasta tehokkuudesta huolehtivat jopa 45 astetta kääntyvät, korkealla 550 barin maksimityöpaineella toimivat hydrostaatit. 39 kg/hv (Vario 516)

18 Fendt 500 Vario peltotyössä Täsmällisyyden periaate Täsmällinen viljely- ja peltotyö lisää käsiteltyä pinta-alaa. 500-sarjan Varion automaattiset toiminnot varmistavat toistuvien toimenpiteiden täsmällisen suorittamisen, ja sen tehokas hydrauliikka sallii erilaisten työkoneiden monipuolisen käytön.

19

20 Fendt 500 Vario peltotyössä Nerokasta teknologiaa edessä ja takana Yli 22 liitäntää edessä ja takana Tehokas hydrauliikkajärjestelmä Tehokasta nostovoimaa takana Etuosan liitännät Etuosan hydrauliikkaliitäntä erillisillä venttiileillä Vapaa paluuvirtaus edessä Erilliset hydrauliikkalinjat 500-sarjan Varion etuosan hydrauliikkaliitännöille on omat venttiilit, jotka ovat erillään takaventtiileistä. Näin traktorin varustelu sisältää täydet viisi venttiiliä takana plus kaksi itsenäistä venttiiliä edessä. Aksiaalimäntähydraulipumppu Takaosan hydrauliikkaliitännät (enintään 5) Vuotoöljysäiliö Hydrauliöljyn jäähdytyksen lämmönvaihdin Hydrauliöljyn säiliö (Öljyn ulosotto 55 litraa)

21 Älykäs ohjaus edessä sähköhydraulista kaksitoimista venttiiliä venttiileille taka- ja etunostolaite ja iskukuormituksen vakautus voimanotto (540/540E/1000 r/min) ja takavoimanoton ulkoiset hallintakytkimet Takalohkoon on sijoitettu paljon erilaisia liitäntöjä: painelinja

22 22

23 Fendt 500 Vario kuljetustyössä 23 Taloudellinen ja dynaaminen Kompakti 500-sarjan Vario on nopea, joustava ja alhaisella moottorin kierrosluvulla takaa nopean ja ennen kaikkea taloudellisen maantieajon. Korkeat hyötykuormat ovat mahdollisia alhaisen teho-painosuhteen ansiosta.

24 24 Fendt 500 Vario kuljetustyössä Turvallista ajoa Kuusi mukavuuselementtiä Turvallista ajoa myös korkeilla kuormituksilla Etuakselin jousitus on vakiona Etuakselin jousitus on vakiovaruste ja se mahdollistaa suuret kuormat ja parhaan ajomukavuuden. +/- 50 mm joustomatka vaimentaa loistavasti epätasaisen pinnan. Akselin 8 kallistuskulma takaa traktorin vakaan hallinnan. Etuakselin pyörien 52 kääntökulma takaa erittäin hyvän ohjattavuuden. Joustomatka +/- 50 mm Kallistuskulma 8 Laajakulmapeilin kautta näkyvä alue Näkyvyys ilman laajakulmapeiliä Laajakulmapeili parantaa näkyvyyttä Lisävarusteluun kuuluva laajakulmapeili laajentaa näkökenttää parantaen huomattavasti turvallisuutta, kun kuljettaja pystyy helposti seuraamaan myös, mitä traktorin sivuilla tapahtuu. Vaara-alue, joka sijaitsee yleensä kuolleessa kulmassa, on huomattavasti helpompi nähdä, jolloin odottamattomat tilanteet voidaan välttää.

25 Fendt Reaction -ohjausjärjestelmä Automaattinen ohjausakselin lukitus alhaisella moottorin kierrosluvulla (1 700 r/min) sekä lukitustoiminto -ohjausjärjestelmä parantaa ohjausta nopeassa maantieajossa edessä ja kaksi takana kaksi takana valaisuun jopa 10,5 tonnia (riippuu maakohtaisista määräyksistä) Erinomainen näkyvyys myös pimeässä 500-sarjan Varion nerokas valaistuskonsepti ei jätä koskaan pimeyden armoille. Sekä kauko- että lähivalojen valaisuteho on erinomainen. Traktorin työvalot voidaan säätää erikseen aina 360 asteen valaisukulmaan saakka. Ksenon-tai LED-valot saatavana lisävarusteena.

26 500-sarjan Vario etukuormaajatyössä Kaikki automaattisesti näköpiirissä Työskentelyn mukavuutta Fendt Cargo -etukuormaajalla Kuormaajatyöt helposti ja mukavasti Laajemman ylöspäin suuntautuvan katselukulman ansiosta myös yläasennossa oleva etukuormaaja on nyt täysin kuljettajan näköpiirissä. Ohjaamon mukava istuin tukee hyvin selkää edistäen kuljettajan hyvinvointia. Hydraulisen työkoneen lukituksen ja vaimennuksen kytkennän kalvonäppäimistö Modell A Kaivusyvyys mm 1) B Nostokorkeus mm 1) C Kauhan tyhjennysetäisyys (mm) 1) B = 3,5 m C Kauhan tyhjennysetäisyys (mm) 1) B = maks D Kauhan tyhjennyskulma E Kauhan taaksekallistus ) riippuu renkaista Jatkuva nostovoima (dan) Maksiminostovoima (dan)

27 etukuormaaja kiinnitettynä parivaljakko yläasennossa olevaan etukuormaajaan 4155 mm lukitus Cargo Lock sisällä poikkiputken sisällä (lisävaruste) vaivaton käsiteltävyys

28 28

29 Monipuolinen Fendt Kaikki ihanteellisesti suunniteltu Tehokkuutensa ja kompaktin ja ketterän muotoilunsa ansiosta Fendt 500 Vario soveltuu erinomaisesti hyvin monenlaisiin käyttökohteisiin. Se on erinomainen apuväline ammattimaisessa pelto- ja riviviljelyssä, urakointi- ja kunnallispalvelun töissä sekä metsänraivaustöissä.

30 500 Vario Power 500 Vario Power Fendt tarjoaa 500-sarjan Variossa aivan uuden varustelutason. Power-malli sisältää traktorisarjan tärkeimmät ominaisuudet hyvällä hinta-tehosuhteella.

31

32 Vario Power Power-mallin huipputeknologiaa Taloudellisuutta vakiovaatimuksiin Vario-ohjauskeskuksen selkeä 7 tuuman näyttö Älykkäät käyttölaitteet Ohjausyksiköitä ohjataan kätevästi kytkinvivulla ja monitoimiohjaussauvalla. Mukava istuin 500-sarjan Variossa on mukava pehmustettu apumiehen istuin. Ulkopuolelta 500-sarjan Varion Power-malli eroaa Profi-mallista siinä, että sen suojapellit on maalattu ja kulmavalot ovat alempana.

33 33 Visio5-ohjaamo hallinta Vario-ohjauskeskuksen 7 tuuman näytöltä lisäventtiiliä hydrauliikka, syöttökapasiteetti enintään 110 l/min (75 l/min vakiovarustelutasolla)

34 34

35 Fendt-traktorin kokonaistaloudellisuus Investoi oikein ja säästä edelleen Fendt-traktorin hankinta on investointi huipputeknologiaan. Lisäksi Fendt Varion kokonaistaloudellisuuteen sisältyvät asiantunteva neuvonta, kattavat palvelut ja Fendt-traktorin erinomainen arvonpitävyys. Tuottavuus: menestyvän talouden resepti Tehokkuudessa emme tee minkäänlaisia kompromisseja, sillä tavoitteemme on olla kustannustehokkain traktorinvalmistaja hehtaareissa ja kilometreissä mitattuna. Tämän tavoitteen saavuttamiseen riittää hyvin tarjoamamme paras teknologia, jota edustavat esimerkiksi 700-sarjan Varion erittäin tehokas Vario-voimansiirto ja polttoainetta säästävä SCR-teknologia yhdistettynä TMSjärjestelmään. Ne nostavat edelleen Vario-traktorin ensiluokkaista tuottavuutta ja alentavat hehtaari- ja kilometrikustannuksia. Arvonpysyvyys = laatua ja varmuutta tulevaisuudesta Jokainen Fendtin asiakas tietää, että traktorin käyttöiän päättyessä on aika tehdä laskelmia. Fendtin omistajalle tämä on aidosti ilo, sillä Fendt Varion jälleenmyyntiarvo on todella vertaansa vailla. Suunnannäyttäjänä Fendt asettaa alalle jatkuvasti tärkeitä vertailuarvoja ja käyttää traktoreissa teknologiaa, jolle on kysyntää myös tulevaisuudessa. Lisäksi Fendttraktoreiden korkea laatu takaa luotettavan toiminnan ja pitkän käyttöiän. Yhdessä nämä tekijät merkitsevät arvonpysyvyyttä, joka on mahdollista vain Fendt-traktoreille. Enemmän vapautta investointeihin räätälöidyt rahoitusratkaisut AGCO FINANCE -rahoituspalvelun* kautta sekä sopivasti mitoitettu huoltoohjelma Räätälöity rahoitusratkaisu houkuttelevine ja joustavine ehtoineen tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden sopeuttaa investoinnit maatilan tai liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti. Fendt-huoltosopimuksella* pidät traktorisi huolto- ja korjauskustannukset kurissa. Voit suunnitella määräaikaiset huoltotyöt jo traktorin hankinnan yhteydessä valitsemalla edulliseen kiinteään hinnoitteluun perustuvan Service-huoltopaketin tai kattavan ProService-paketin*. Fendt-kokonaistaloudellisuus toiseen. jälleenmyyntiarvon. luotettavuutta. yksilöllisiä tarjouksia.

36

37 Nerokkailla teknisillä ratkaisuilla teknologiseen johtoasemaan 23 Huipputeknologiaa kokoonpantuna 500-sarjan Variossa moderni teknologia on yhdistetty optimaalisesti yhteen ajoneuvoon, joka tarjoaa merkittäviä taloudellisia etuja maatalousyrittäjille ja urakoitsijoille Etuakselin pyörien suurin kääntymä Etunostolaite ulkoisilla käyttökytkimillä 3. Etuvoimanotto 4. 2 kpl kaksitoimisia hydrauliikkaliitäntöjä edessä 5. Planeettavaihde-perävälitys 6. 4,04 litran Deutz-moottori, 4-venttiilitekniikka 7. Jäähdytinyksikkö 8. SCR-katalysaattori 9. Portaattomasti säätyvä Vario-vaihteisto 10. Hydraulimoottori 11. Hydraulipumppu 12. Koteloitu nelivetokytkin 13. Polttoainesäiliö 298 l 14. AdBlue 31 l 15. Takavoimanotto 16. Taka-akseli 17. Hydrauliliitin 18. Takanostolaite 19. VisioPlus-ohjaamo, täysautomaattinen ilmastointi ja lähes 6 m 2 lasipintaa 20. Ohjaamon ilmajousitus 21. Kyynärnoja ja Vario-ohjauskeskus ,4 tuuman Vario-ohjauskonsoli, integroitu automaattinen Fendt VarioGuide -sarkaohjausjärjestelmä ja ISOBUS 23. VarioGuide-kattoyksikkö 24. Erikoismukava ilmajousitettu Evolution Dynamic -istuin, ilmastointi, istuimen lämmitys, pneumaattinen ristiselän tuki 25. Mukavuusvarusteltu apumiehen istuin, automaattinen turvavyö 26. Sivupeili, sähköinen säätö ja lämmitys 27. Nostolaitteen, voimanoton ja yhden hydrauliikkalohkon ulkoiset käyttökytkimet

38 38 Tekniset tiedot Fendt Moottori Nimellisteho ECE R 24 (kw/hv) 81/110 88/120 99/ /150 Maksimiteho ECE R 24 (kw/hv) 92/125 99/ / /165 Nimellisteho EC 97 / 681) (kw/hv) 91/124 99/ / /163 Maksimiteho EC 97 / 68 1) 96/ / / /169 Sylinteriluku/jäähdytys 4/vesi 4/vesi 4/vesi 4/vesi Männän halkaisija / iskunpituus (mm) 101/ / / /126 Kuutiotilavuus (cm³) Nimelliskierrosluku (r/min) Moottorin kierrosnopeus maksimiteholla (r/ min) Polttoaineen nimelliskulutus (g/kwh) Maksimivääntö 1450 r/min (Nm) Vääntömomentin nousu (%) Polttoainesäiliö (l) AdBlue (l) Öljynvaihtoväli (käyttötuntia) Vaihteisto/voimanotto Portaattomasti säätyvä Vario ML 90 -vaihteisto 50 km/h 50 km/h 50 km/h 50 km/h Peltoajo Nopeusalue I: 0,02 28 km/h; taakseajo 0,02 17 km/h Maantieajo Nopeusalue II: 0,02-50 km/h; taakseajo 0,02-33 km/h Takavoimanotto (r/min) 540/540E/1000 Etuvoimanotto (r/min) 540 tai 1000 Nostolaite Ohjaustyyppi EHC (sähköhydraulinen) Säätötilavuuspumpun tuotto (l/min) (paine bar) Power 75 (lisävaruste 110), Profi/ProfiPlus 110 (lisävaruste 150) Takanostolaitteen maksiminostokyky (dan) 2) Etunostolaitteen maksiminostokyky (dan) 2) Työkoneen paino / etunostolaite ylhäällä, noin (kg) Vetokytkimen suurin sallittu pystykuormitus (kg) vakiorenkailla ja nopeudella 50 km/h Mitat ja painot Eturaideväli (mm) Takaraideväli (mm) Kokonaispituus (mm) Kokonaisleveys (mm) Ohjaamon kokonaiskorkeus (mm) ilman VarioGuide-järjestelmää Maavara nousuportaiden kohdalla enintään (riippuen renkaista) (mm) Akseliväli (mm) Pienin kääntösäde 3) (m) 5,29 5,29 5,52 5,52 Tyhjäpaino (kg) Sallittu kokonaispaino (kg) Sähkölaitteet Käynnistin (kw) 3,1 3,1 3,1 3,1 Akku 12 V / Power 100 Ah, Profi/ProfiPlus 180 Ah Laturi 14 V / 200 A Renkaat Vakio, edessä Vakio, takana Lisävaruste, edessä Lisävaruste, takana Lisävaruste, edessä Lisävaruste, takana Lisävaruste, edessä Lisävaruste, takana Lisävaruste, edessä Lisävaruste, takana 480/65R28 600/65R38 480/65R28 600/65R38 480/70R28 580/70R38 540/65R28 650/65R R R28 480/65R28 480/65R R R38 600/65R38 600/65R38 480/70R28 480/70R R R28 580/70R38 580/70R R R38 540/65R28 540/65R28 540/65R28 480/70R28 650/65R38 650/65R38 650/65R38 580/70R38 270/95R36 270/95R36 270/95R36 270/95R36 320/90R50 320/90R50 320/90R50 320/90R50* 1) Tehoarvot tyyppihyväksynstää varten, 2) 1 dan = 10 N = noin 1 kg, 3) renkailla 540/65R30

39 Vakio- ja lisävarusteet = vakiovaruste = lisävaruste = ei saatavana Varustelutaso Power Profi ProfiPlus Vario-ohjaussauva Monitoimiohjaussauva, jossa vakionopeussäädin, moottorin kierrosnopeuden muisti, hydrauliikan automaattiset käyttötilat ja hallintalaitteet 7 tuuman Varioterminal-pääte, kosketusnäyttö ja näppäimistö 10,4 tuuman Varioterminal-pääte, kosketusnäyttö ja näppäimistö, 2 kameratuloa, VarioDoc VarioDoc Pro -dokumentointijärjestelmä Variotronic-työkoneohjaus (ISOBUS) Variotronic TI -päisteohjaus Vario TMS (moottorin/vaihteiston hallintajärjestelmä) Varaus VarioGuide-sarkaohjausautomatiikalle VarioGuide-sarkaohjausautomatiikka VarioActive-ohjaus Ohjaamo Kaksiosainen tuulilasi ja ovi oikealla Yhtenäinen tuulilasi Ohjaamon mekaaninen jousitus Ohjaamon ilmajousitus Korkeus- ja kaltevuussäädettävä ohjauspylväs Comfort-istuin, ilmajousitus ja niskatuki (ei säätöpyörää / istuintyynyn säätöä, yksinkertainen kyynärnojan säätö) Comfort-istuin, lämmitys ja ristiselän tuki Super Comfort -istuin Evolution Dynamic, istuimen viilennys, lämmitys, ristiselän tuki ja jousitus (vaatii paineilmajärjestelmän) Matkustajan istuin, automaattisesti kiristyvä turvavyö Pehmustettu matkustajan istuin, automaattisesti kiristyvä turvavyö Radion asennussarja + 2 stereokaiutinta Radio, CD-soitin, MP3, Blaupunkt, 2 stereokaiutinta 4 stereokaiutinta Ilmastointilaite Automaatti-ilmastointi Pölysuodatin (aerosoli) Yksivarsipyyhkijä edessä Suunnikasvarsipyyhkijä edessä Takalasin lämmitys Mekaanisesti säädettävä sivupeili Sähköisesti säädettävä ja lämmitettävä sivupeili Mekaanisesti säädettävät sivupeili ja laajakulmapeili Sähköisesti säädettävät ja lämmitettävät sivupeili ja laajakulmapeili Taustapeili Kulmavalot / kromireunaiset suuntavilkut Työvalot katolla, 4 takana, 2 edessä Työvalot A-pilarissa, katon etuosassa ja takalokasuojassa Ksenon-työvalot A-pilarissa, katon etuosassa ja takalokasuojassa LED-työvalot A-pilarissa ja takalokasuojassa LED-takavalot Ohjaamon valaistus Lisälaiteteline Kylmälokero Päävirtakytkin Lisäsäilytystila, vasemmalla, 12 V, valo kattoverhoilussa vasemmalla Mallin mukainen varustelu Power Profi ProfiPlus Moottori Polttoaineen esisuodatin Polttoaineen esisuodattimen lämmitys Esilämmitysyksikkö (moottori, voimansiirto, hydrauliöljy) Pakokaasujarru Vaihteisto Suunnanvaihtotoiminto, Stop-and-go-toiminto Peruutussummeri Runko/turvallisuusominaisuudet Paineilmajärjestelmä Automaattinen perävaunun ohjausakselin lukitus Paineilman Duomatic-pikaliitin Neliveto / tasauspyörästön lukot Nelivedon / tasauspyörästön lukkojen helppokäyttöiset näppäimet Taka-/etutasauspyörästö 100-prosenttisella levylukolla Voimanotto Takana: Laippa-akseli 540/540E/1 000 r/min Edessä: 540 tai r/min Takavoimanoton näppäimet lokasuojassa Hydrauliikkajärjestelmä Load Sensing -järjestelmä, syöttökapasiteetti 75 l/min Load Sensing -järjestelmä, syöttökapasiteetti 110 l/min Load Sensing -järjestelmä, syöttökapasiteetti 158 l/min Sähköhydraulinen takanostolaite, 1-toim. (EPC) Sähköhydraulinen takanostolaite, 2-toim. (EPC), näppäimet takalokasuojissa Ulkopuolisen hydrauliikan käyttövivut 1. ja 2. venttiililohko takana 3. venttiililohko takana 4. venttiililohko takana tai 3. venttiililohko takana ja 1. venttiililohko edessä 4. ja 5. venttiililohko takana 1. ja 2. venttiililohko edessä Nopeustutka Hydraulinen ylävarsi takana Power Beyond -hydrauliliitäntä Hydrauliventtiilien ohjaussauva, takana liittimet, jotka voidaan kytkeä paineenalaisena Takana kaksoisliittimet, jotka voidaan kytkeä paineenalaisena Helppo lisäpainon kiinnitys ilman etunostolaitetta Kaksitoiminen etunostolaite, näppäimet etupaneelissa Kaksitoiminen etunostolaite, asentosäätö, näppäimet etupaneelissa Kaksitoiminen etunostolaite, asentosäätö ja kelluntasäätö, näppäimet etupaneelissa (vain kaksitoimisen takanostolaitteen kanssa) Runko ABS-perävaunun pistorasiat Vetokoukku Vetokoukku, automaattinen kytkentä, etäirrotus Korkeussäädettävä vetokuula Vetokuula vetopuomissa Vetokuula, pitkä vetopuomi Vetolaite Kääntyvä vetopuomi PitonFix Pyörivä majakkavalo vasemmalla ja oikealla Kääntyvät etulokasuojat Etupainot, eri kokoja Takapyörien lisäpainot Etukuormaaja Etukuormaajan kytkentäosat Etukuormaaja Cargo 4X/75 Etukuormaaja Cargo 4X/80

40 Edelläkävijät ajavat Fendtillä Edustaja: AGCO GmbH Fendt-Marketing Marktoberdorf, Saksa Fax +49 (0) 8342 / Fendt on AGCO-yhtymän kansainvälinen tuotemerkki Toimituslaajuutta, ajoneuvojen ulkonäköä, suorituskykyä, mittoja ja painoja, polttoaineen kulutusta ja käyttökustannuksia koskevat tiedot vastaavat painohetken tilannetta. Tiedot voivat olla erilaiset ajoneuvon ostohetkellä. Fendtjälleenmyyjäsi kertoo sinulle mielellään mahdollisista muutoksista. 516V/1.0-FI/10-12/20.0-E

720 722 724 Fendt 700 Vario 700

720 722 724 Fendt 700 Vario 700 720 722 724 Fendt 700 Vario 700 Uusi Fendt 700 Vario Täydellinen luokassaan Uuden 700-sarjan Varion myötä Fendt tuo markkinoille korkean teholuokan kompaktin traktorin, jonka käytännölliset innovaatiot

Lisätiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot T7.185-200 RC/ PC - Tekniset tiedot TRAKTORIMALLI T7.185 T7.200 T7.185 T7.200 RC RC PCE PCE Sylinteriluku/hengitys 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc Iskutilavuus litraa 6,728 6,728 6,728 6,728

Lisätiedot

Fendt 800 Vario 822 824 826 828

Fendt 800 Vario 822 824 826 828 Fendt 800 Vario 822 824 826 828 Uusi Fendt 800 Vario 2 3 Innovaation voimaa Uusi 800-sarjan Vario edustaa Fendtin kompaktien ja tehokkaiden traktoreiden uutta sukupolvea. 280 hevosvoiman moottori, huippunopeus

Lisätiedot

Fendt 200 Vario 207 208 209 210 211

Fendt 200 Vario 207 208 209 210 211 Fendt 200 Vario 207 208 209 210 211 Fendt 200 Vario 2 3 Suuri toiminnassa 200 Vario on pienikokoinen, vakuuttava vakioluokan traktori. Koe ainutlaatuiset Fendt Vario -teknologian edut, jotka ovat nyt saatavana

Lisätiedot

Uusi Fendt 900. Johtaja.

Uusi Fendt 900. Johtaja. Inspiroivaa teknologiaa Sivu 1 Uusi Fendt 900. Johtaja. Fendt Vario 900 on traktorimarkkinoiden johtaja. Se on tehokkain vakiotraktori, jonka 390 hevosvoiman maksimitehon tuottama voima ja suorituskyky

Lisätiedot

Fendt 200 Vario 207 208 209 210 211

Fendt 200 Vario 207 208 209 210 211 Fendt 200 Vario 207 208 209 210 211 Fendt 200 Vario 2 3 Suuri toiminnassa 200-sarjan Vario on kompakti ja vakuuttava vakioluokan traktori. Koe ainutlaatuiset Fendt Vario -teknologian edut, jotka ovat nyt

Lisätiedot

Fendt 300 Vario 309 310 311 312 313

Fendt 300 Vario 309 310 311 312 313 Fendt 300 Vario 309 310 311 312 313 2 Uusi Fendt 300 Vario 3 300 Vario. Se alkuperäinen. Korkean laatunsa, luotettavuutensa ja taloudellisuutensa ansiosta 300-sarjan Fendt Vario on ollut hyvin suosittu

Lisätiedot

Innovaation voimaa Vario 800 -traktorin viimeisteltyä teknologiaa

Innovaation voimaa Vario 800 -traktorin viimeisteltyä teknologiaa Inspiroivaa teknologiaa Sivu 1 Innovaation voimaa Vario 800 -traktorin viimeisteltyä teknologiaa Uudessa 800-sarjan Variossa nykyaikainen teknologia on yhdistetty yhteen ainutlaatuiseen ajoneuvoon. 280

Lisätiedot

Fendt 300 Vario 310 311 312 313

Fendt 300 Vario 310 311 312 313 2015 Fendt 300 Vario 310 311 312 313 2 A-luokkaa sukupolvien ajaksi. 3 Uusi Fendt 300 Vario. Kyllä. 300-sarjan Variossa sukupolvien kokemus yhdistyy korkean laadun ja suorituskyvyn vaatimuksiin. Traktori

Lisätiedot

Fendt 900 Vario 927 930 933 936 939

Fendt 900 Vario 927 930 933 936 939 Fendt 900 Vario 927 930 933 936 939 Uusi Fendt 900 Vario. 2 Johtava huippuluokan monitaituri. 3 Uusi Fendt 900. Johtaja. Fendt Vario 900 on traktorimarkkinoiden johtaja. Moottorin 390 hevosvoiman maksimitehon

Lisätiedot

Fendt 200 Vario V/F/P 207 V/F 208 V/F 209 V/F/P 210 V/F/P 211 V/F/P

Fendt 200 Vario V/F/P 207 V/F 208 V/F 209 V/F/P 210 V/F/P 211 V/F/P Fendt 200 Vario V/F/P 207 V/F 208 V/F 209 V/F/P 210 V/F/P 211 V/F/P Fendt 200 Vario V/F/P 2 3 Yksinkertaisesti huippuluokkaa. Aina 200 Vario V/F/P -sarjan markkinoille tulosta saakka Fendt on asettanut

Lisätiedot

200-sarjan Vario todellinen sankari työssään

200-sarjan Vario todellinen sankari työssään Fendt 200 Vario 200-sarjan Vario todellinen sankari työssään Maatalousyrittäjien ja urakoitsijoiden käytössä on tällä hetkellä yli 100 000 portaattomasti säätyvää Vario-vaihteistoa: myös heidän mielestään

Lisätiedot

Voimakas traktoriperhe

Voimakas traktoriperhe Fendt 400 Vario Voimakas traktoriperhe Fendtin edelleenkehitetty 400-sarjan Vario on yleis- ja peltoviljelykäyttöön täydellisesti soveltuva yleistraktori. Kevyt, kompakti ja ketterä traktori on varustettu

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

Helppokäyttöinen Vario looginen ja tehokas

Helppokäyttöinen Vario looginen ja tehokas Fendt 300 Vario Helppokäyttöinen Vario looginen ja tehokas 300-sarjan Vario on edustanut jo vuosikausia traktorin tärkeitä ominaisuuksia: luotettavuutta, taloudellisuutta ja arvonpysyvyyttä. Voittajamalli

Lisätiedot

Fendt 700 Vario oma sarja keskiluokassa

Fendt 700 Vario oma sarja keskiluokassa Fendt 700 Vario Fendt 700 Vario oma sarja keskiluokassa 700-sarjan Fendt Variosta tuli heti markkinoilletulonsa jälkeen, vuonna 1998, eniten myyty portaattomasti säätyvällä voimansiirrolla varustettu traktorisarja.

Lisätiedot

Fendt 500 Vario 512 513 514 516

Fendt 500 Vario 512 513 514 516 Fendt 500 Vario 512 513 514 516 2 Uusi Fendt 500 Vario 3 Esikuvien rakentama 500 Vario sisältää parhaat ominaisuudet yhdessä traktorissa. Legendaarisen 500 Favorit -traktorin mittasuhteet yhdistettyinä

Lisätiedot

Fendt Vario varmistaa täydellisen työn

Fendt Vario varmistaa täydellisen työn Fendt Vario Fendt Vario varmistaa täydellisen työn Etsitkö aikaa ja kustannuksia säästävää vetokonetta, joka varmistaa korkean työtehon ja tuottavuuden kaikissa töissä? Fendt Vario -traktorit portaattomasti

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T Kurottajien uusi teholuokka Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet

Lisätiedot

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä & SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä www.pthproducts.com Tiehöylä omassa luokassaan Monikäyttöinen kiinnitysjärjestelmä Nopea asentaa Korkea laatu 2 Täydellisyyttä kahdessa eri kokoluokassa

Lisätiedot

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA. SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI:

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA.   SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI: SOLIS NUMEROINA TUOTANTO- KAPASITEETTI 300 000 TRAKTORIA VUODESSA KUUDEN SUURIMMAN TRAKTORIVALMISTAJAN JOUKOSSA MAAILMASSA TYÖNTEKIJÖITÄ YLI 5000, TUOTEKEHITYKSESSÄ YLI 300 HENKILÖÄ SOLIS-traktorit - laatua

Lisätiedot

Etukuormaaja. Fendt Cargo

Etukuormaaja. Fendt Cargo Etukuormaaja Fendt Cargo 2 Fendt Cargo -etukuormaaja 3 Voittamaton parivaljakko Fendtin etukuormaaja Fendt Cargo edustaa huipputeknologiaa ja maksimaalista tuottavuutta. Luotettavana yleistyökoneena se

Lisätiedot

UUSIA MALLEJA N-SARJAAN!

UUSIA MALLEJA N-SARJAAN! Power Partner UUSIA MALLEJA N-SARJAAN! nn82 88 hv N92 101hv nu U S I K E T T E R Ä K A K S I K K O N82 N92 Valtra N-sarja täydentyy kahdella uudella traktorimallilla N82 ja N92, joihin on lisätty ketteryyttä

Lisätiedot

ST STW40. Suuri teho, ylivertainen luotettavuus ja maksimimukavuus yhdistettynä kompakteihin mittoihin ja äärimmäiseen ketteryyteen.

ST STW40. Suuri teho, ylivertainen luotettavuus ja maksimimukavuus yhdistettynä kompakteihin mittoihin ja äärimmäiseen ketteryyteen. ST STW40 K U B O T A - D I E S E LT R A K T O R I Suuri teho, ylivertainen luotettavuus ja maksimimukavuus yhdistettynä kompakteihin mittoihin ja ääriäiseen ketteryyteen. Koe teho ja mukavuus aivan uudella

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

MYYNTITIEDOTE PORTAATON PUMA CVX. Seuraavassa tiedotteessa keskitytään asiakkaan kannalta PUMA CVX:n viiteen tärkeimpään ominaisuuteen.

MYYNTITIEDOTE PORTAATON PUMA CVX. Seuraavassa tiedotteessa keskitytään asiakkaan kannalta PUMA CVX:n viiteen tärkeimpään ominaisuuteen. PORTAATON PUMA CVX Seuraavassa tiedotteessa keskitytään asiakkaan kannalta PUMA CVX:n viiteen tärkeimpään ominaisuuteen. YKSINKERTAISUUS on noussut nykytraktoreiden monimutkaisen käytön johdosta tärkeäksi

Lisätiedot

AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE.

AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE. AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE. AGROPLUS: KOMPAKTI JA JÄRKEVÄ 2 OMINAISUUDET: Kompakti ja helposti hallittava yleistraktori kaikille tiloille. Optimaalinen painojakauma (45:55%), pieni omapaino,

Lisätiedot

Uusi Vario-ulottuvuus

Uusi Vario-ulottuvuus Fendt 900 Vario Uusi Vario-ulottuvuus Suurtraktorimarkkinoille vuonna 1995 tulleesta 926 Vario -mallista lähtien on 900 Vario -sarja ollut suurtraktoreiden valmistuksessa innovatiivinen edelläkävijä. Tänä

Lisätiedot

Fendt 800 Vario 822 824 826 828

Fendt 800 Vario 822 824 826 828 Fendt 800 Vario 822 824 826 828 2 Uusi Fendt 800 Vario 3 Ylivertaisempi. Viimeistä piirtoa myöten. Uusi 800 Vario on suosittu suuritehoinen traktori, joka vakuuttaa pienellä koollaan, joustavuudellaan

Lisätiedot

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA Vahvat ja taloudelliset moottorit Lännen-monitoimikoneet varustetaan taloudellisilla Agco Power 4-sylinterisellä dieselmoottorilla. Moottorit vääntävät vahvasti koko kierrosalueella. Kaikilla Lännen käyttämillä

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

PUMA CVX 171-269 HV MAKSIMITEHOT LISÄTEHOLLA 131-228 HV NIMELLISTEHOT

PUMA CVX 171-269 HV MAKSIMITEHOT LISÄTEHOLLA 131-228 HV NIMELLISTEHOT PUMA CVX 171-269 HV MAKSIMITEHOT LISÄTEHOLLA 131-228 HV NIMELLISTEHOT SIVU 4 HELPPOKÄYTTÖISYYTTÄ SIVU 8 TUOTTAVUUTTA SIVU 12 TALOUDELLISUUTTA SIVU 16 MUKAVUUTTA SIVU 20 KOKEMUSTA & LAATUA SIVU 22 TEKNISET

Lisätiedot

Käännös Tekniset tiedot MLT Kurottajat

Käännös Tekniset tiedot MLT Kurottajat Käännös 12.03.2017 Tekniset tiedot Kurottajat Ominaisuudet metrinen imperial Suurin nostoteho 3300 kg 7275 lbs Suurin nostokorkeus 6.90 m 22 ft 7 in Suurin ulottuvuus 3.90 m 12 ft 9 in Ulottuvuus maksimikorkeudella

Lisätiedot

AGRICULTURAL HANDLING solutions

AGRICULTURAL HANDLING solutions AGRICULTURAL HANDLING solutions www.manitou.com SUORITYSKYKYÄ SINUN TILALLESI 000 kg: MLT 0 ja 00 maksimi kantavuus sallii jopa tonnin kuorman kuljetuksen - ja vielä enemmän - jopa tonnin noston, m korkeaan

Lisätiedot

CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI

CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI PIENOISTRAKTORI sc2610 Laadukas dieselmoottori Optimoitu 26 hevosvoiman dieselpolttomoottori on erittäin tehokas ja sen polttoaineenkulutus on pieni. Öljyn/nesteiden täyttö-

Lisätiedot

Käännös Tekniset tiedot MLT PS+ Kurottajat

Käännös Tekniset tiedot MLT PS+ Kurottajat Tekniset tiedot MLT 635-130 PS+ Kurottajat Käännös 12.03.2017 MLT 635-130 PS+ minaisuudet Suurin nostoteho Suurin nostokorkeus Suurin ulottuvuus Ulottuvuus maksimikorkeudella Kauhan murtovoima Paino ja

Lisätiedot

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb 302.7D CR Hydraulinen minikaivukone Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb Pieni koko Vähemmän vaurioita takuuvarma parempi tuottavuus Pieni säde

Lisätiedot

UUsi MAssEY FERGUsON -MAllistO kokoluokassa 82-102 hv

UUsi MAssEY FERGUsON -MAllistO kokoluokassa 82-102 hv TEHOKAS JA KETTERÄ Uusi MASSEY FERGUSON -mallisto kokoluokassa 82-102 hv Suunniteltu huipulle. Perimämme juontaa vuosikymmenien taakse. Kautta aikojen olemme valmistaneet laadukkaiksi ja kestäviksi tunnettuja

Lisätiedot

Suuri toiminnassa. Fendt 207 Vario Fendt 208 Vario Fendt 209 Vario Fendt 210 Vario Fendt 211 Vario

Suuri toiminnassa. Fendt 207 Vario Fendt 208 Vario Fendt 209 Vario Fendt 210 Vario Fendt 211 Vario Fendt 200 Vario Suuri käytössä. Fendt 200 Vario on pienikokoinen, vakuuttava vakioluokan traktori. Koe ainutlaatuiset Fendt Vario -teknoloian edut, jotka ovat nyt saatavana myös 70 110 hevosvoiman teholuokassa.

Lisätiedot

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä MUSTANG-sarja Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä 1 MUSTANG-sarja MUSTANG-sarja on SEKO SpA:n huippusuunnittelun ja kehitysprosessin käsinkosketeltava lopputulos, jolla vastaamme kaikkein vaativimpien

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO. 801/ /2017 / Työkoneen hankinta (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan)

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO. 801/ /2017 / Työkoneen hankinta (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) 1/9 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 801/02.08.00/2017 / Työkoneen hankinta (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 1 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 1 Monitoimikone Wihuri Oy

Lisätiedot

2070LP. Pyöräkuormaaja. Tekniset tiedot 2070 CX50 LP 2070 CX80 LP

2070LP. Pyöräkuormaaja. Tekniset tiedot 2070 CX50 LP 2070 CX80 LP 2070LP Tekniset tiedot 2070 CX50 LP 2070 CX80 LP Moottoritiedot Moottorin valmistaja Perkins Deutz Moottorin tyyppi 404 D-22 TD2011 L04w Sylinteri 4 4 Moottorin teho (maks.) kw (hv) 35.7 ( 49 ) 55.1 (

Lisätiedot

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI)

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) KOLMIPYÖRÄT Trident SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) 5 7-vaihteinen (kts. lisävarusteet) perusmalli moottoriton vasemmalla istuva kuljettaja huolehtii jarruttamisesta ja ohjaamisesta molemmat voivat

Lisätiedot

Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360. Optimoitua ergonomiaa ja tehoa

Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360. Optimoitua ergonomiaa ja tehoa Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360 Optimoitua ergonomiaa ja tehoa Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet ja rakentaneet kuormaajia

Lisätiedot

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 2 Pientraktorit 1015 Ajoleikkuri Runko Vaihteisto Vakionopeudensäädin 96 cm 15 hv Kohler Courage terästä, matalalattiarakenne 15 x 6,5 / 20 x 10 46 cm hydrostaattinen, jalkapoljinhallinta

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE ICECAT B220 AKKUKÄYTTÖINEN JÄÄNHOITOKONE ICECAT on helppokäyttöinen ja turvallinen

Lisätiedot

ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET YLEISKATSAUS VALIKOIMAAN

ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET YLEISKATSAUS VALIKOIMAAN ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET YLEISKATSAUS VALIKOIMAAN VALTRAN SUUNNITTE- LEMAT, JÄLLEENMYYJÄN ASENTAMAT LISÄVARUSTEET Valtran alkuperäiset lisävarusteet on suunniteltu jatkuvaa käyttöä varten Pohjolan äärimmäisen

Lisätiedot

HYDRAULIIKKA Monipuolinen hydrauliikka kuuluu vakiovarusteena

HYDRAULIIKKA Monipuolinen hydrauliikka kuuluu vakiovarusteena HYDRAULIIKKA Monipuolinen hydrauliikka kuuluu vakiovarusteena Wille monitoimikoneisiin. Se mahdollistaa erittäin laajan työlaitevalikoiman käytön. RUNKO-OHJAUS Runko-ohjauksen ansiosta kone seuraa kääntyessään

Lisätiedot

Fendt 800 Vario - kompakti suurtraktori

Fendt 800 Vario - kompakti suurtraktori Fendt 800 Vario Fendt 800 Vario - kompakti suurtraktori Fendt 818 Vario -traktori on ensiesittelynsä jälkeen kehittynyt Euroopan eniten myydyksi suurtraktoriksi. Suurtraktorin tehokkuuteen on ilman kompromisseja

Lisätiedot

Täydellinen kaikkiin töihin.

Täydellinen kaikkiin töihin. Fendt 700 Vario Perfektionisti. Edes hyvä ei ole riittävän hyvä. Traktorin ja kuljettajan täydellisellä yhteistyöllä saadaan aikaan onnistuneita tuloksia. Jotta päivittäinen työsi olisi täydellistä, olemme

Lisätiedot

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN!

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! mathieu.fayat.com 02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! AZURA FLEX: viisi toimintoa kätevästi yhdessä laitteessa AZURA FLEX on 18 vuoden kokemuksen ja tuotekehityksen tulos. AZURA FLEX on paljon

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

LUOTETTAVA, TEHOKAS, TALOUDELLINEN FORTERRA HSX 140 TÄSSÄ ON KONE JONKA TARVITSET! 4 vuoden tehdastakuu

LUOTETTAVA, TEHOKAS, TALOUDELLINEN FORTERRA HSX 140 TÄSSÄ ON KONE JONKA TARVITSET! 4 vuoden tehdastakuu LUOTETTAVA, TEHOKAS, TALOUDELLINEN TÄSSÄ ON KONE JONKA TARVITSET! FORTERRA HSX 140 4 vuoden tehdastakuu www.hcpetersen.fi FORTERRA HSX 140 LUOTETTAVA Zetor-traktoreiden yhteydessä haluae korostaa yksinkertaista,

Lisätiedot

Joustava voimapaketti.

Joustava voimapaketti. 1880 Joustava voimapaketti. Valinnaisesti joko kuljettajan suojakatolla tai ohjaamolla. Voimakkain Hoftracimme. Uusi 1880 on linkki pienen monitoimisen Hoftracin ja voimakkaan pyöräkuormaajan välillä.

Lisätiedot

SÄHKÖTRUKKIMALLISTO 6 11 t

SÄHKÖTRUKKIMALLISTO 6 11 t SÄHKÖTRUKKIMALLISTO 6 11 t VALMISTETTU RUOTSISSA POHJOISMAISIIN OLOSUHTEISIIN MARKKINOIDEN PARAS SÄHKÖTRUKKI Merlinum forkflit on Pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu sähkötrukkimallisto, joka soveltuu

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

Aidosti suuri. Missä ja milloin tahansa.

Aidosti suuri. Missä ja milloin tahansa. Fendt 200 Vario Aidosti suuri. Missä ja milloin tahansa. Fendt 200 Vario on pienikokoinen, vakuuttava vakioluokan traktori. Tutustu lyömättömään Fendt Vario teknoloiaan tehoalueella 77 111 hv. Inspiroidu

Lisätiedot

Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija.

Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Monikäyttöiset tela-alustaiset kaivukoneet 6MCR 8MCR 10MCR 712MC 714MCe Kokonaispaino

Lisätiedot

Kuljettajan istuimet. Istuimet työkoneisiin. Kaikille kuljettajaryhmille. Ergonominen suunnittelu, brittiläinen valmistus.

Kuljettajan istuimet. Istuimet työkoneisiin. Kaikille kuljettajaryhmille. Ergonominen suunnittelu, brittiläinen valmistus. Ergonominen suunnittelu, brittiläinen valmistus Kaikille kuljettajaryhmille Kuljettajan istuimet Istuimet työkoneisiin Metsäkoneet Kuorma- ja linja-autot Traktorit, puimurit Työkoneet Trukit Työ- ja huviveneet

Lisätiedot

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE Tehokas ja ympärist Av 4 AVANTMAGAZINE öystävällinen ant 760i Avant-kuormaajasarja kokee jälleen kerran suuren mullistuksen kun kuormaajavalikoimaan liittyy uusi Avant 760i. Avant 760i on uusi kuormaajamalli

Lisätiedot

Fendt 800 Vario 822 824 826 828

Fendt 800 Vario 822 824 826 828 2014 Fendt 800 Vario 822 824 826 828 2 Uusi Fendt 800 Vario 3 Ylivertaisempi. Viimeistä piirtoa myöten. Uusi 800 Vario on suosittu suuritehoinen traktori, joka vakuuttaa kompakteilla mitoillaan, joustavuudellaan

Lisätiedot

T4512. Teleskooppikuormaaja. Tekniset tiedot

T4512. Teleskooppikuormaaja. Tekniset tiedot T4512 Teleskooppikuormaaja Tekniset tiedot pieni moottori suuri moottori Moottoritiedot Moottorin valmistaja Yanmar Yanmar Moottorin tyyppi 3TNV82A 3TNV84T Sylinteri 3 3 Moottorin teho (maks.) kw (hv)

Lisätiedot

Uusi Triumph Tiger 1200

Uusi Triumph Tiger 1200 Uusi Triumph Tiger 1200 Merkki: Triumph Tyyppi: Katupyörä Kunto: Uusi Kuutiotilavuus: 1215 ccm 21200 Kaikki Mallit: -Tiger 1200 XR 21 200 -Tiger 1200 XRX 23 150 -Tiger 1200 XCX 24 150 -Tiger 1200 XRT 25

Lisätiedot

AVERO 240 160. C 600 (6.07 m), C 540 (5.46 m), C 490 (4,92 m), C 430 (4,32 m)

AVERO 240 160. C 600 (6.07 m), C 540 (5.46 m), C 490 (4,92 m), C 430 (4,32 m) AVERO 240 160 Etuvarusteet VARIO leikkuupöytä V 600 V 540 V 540 Vakioleikkuupöytä C 660 C 370 C 600 C 370 Rapsileikkuupöytä kaikkiin vakio- ja VARIO -leikkuupöytiin Taitettavat leikkuupöydät C 450 FLEX

Lisätiedot

Uusi Fendt 300 Vario. Kyllä.

Uusi Fendt 300 Vario. Kyllä. Fendt 300 Vario Uusi Fendt 300 Vario. Kyllä. 300-sarjan Variossa sukupolvien kokemus yhdistyy korkean laadun ja suorituskyvyn vaatimuksiin. Sen vuoksi sanomme: Kyllä. Koska Fendt 300 Vario tarjoaa kaiken,

Lisätiedot

Uusi Same Deutz-Fahr i-monitor on helppo käyttää ja siinä on looginen valikkorakenne jonka avulla kuljettaja saa käyttöönsä tärkeitä tietoja.

Uusi Same Deutz-Fahr i-monitor on helppo käyttää ja siinä on looginen valikkorakenne jonka avulla kuljettaja saa käyttöönsä tärkeitä tietoja. KÄYTTÖ Uusi Same Deutz-Fahr i-monitor on helppo käyttää ja siinä on looginen valikkorakenne jonka avulla kuljettaja saa käyttöönsä tärkeitä tietoja. Näyttö Hallintapaneeli PÄÄNÄYTTÖ Päänäyttö ilmestyy

Lisätiedot

Uudenlainen R-sarja AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

Uudenlainen R-sarja AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Suomi R-sarja Uudenlainen R-sarja Avantin R-sarja eroaa muista Avantin mallisarjoista ohjaustapansa vuoksi. R-sarjassa kuljettaja istuu kuormaajan takarungossa kun taas muissa Avantin mallisarjoissa istutaan

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 260 140 [190] 120 [163] 100 [136] 80 [109] 380 340 300 260 140 [190] 120

Lisätiedot

team TOBROCO Pienkuormaajat V362 D204SW D254SW D263SW V4502T D263SW X-tra V5003 V5003 X-tra V6004T V6004T X-tra

team TOBROCO Pienkuormaajat V362 D204SW D254SW D263SW V4502T D263SW X-tra V5003 V5003 X-tra V6004T V6004T X-tra team TOBROCO V362 D204SW V452T HD D254SW V452T X-tra HD D263SW V4502T D263SW X-tra V4502T D337TX-tra V5003 V5003 X-tra V6004T V6004T X-tra Pienkuormaajat GiANT -pienkuormaajat Täyttääkseen asiakkaittensa

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Fendt 700 Vario 714 716 718 720 722 724

Fendt 700 Vario 714 716 718 720 722 724 Fendt 700 Vario 714 716 718 720 722 724 Uusi Fendt 700 Vario 2 3 Täydellinen luokassaan Hyvä yhteistyö ei ole tarpeeksi. Traktorin ja sen kuljettajan täydellinen yhteistyö on se, millä saadaan kunnollisia

Lisätiedot

Dynaaminen Sarja 4350]4360]5050 5058]5370]5390 9300. Kestävyyttä ja nostokorkeutta

Dynaaminen Sarja 4350]4360]5050 5058]5370]5390 9300. Kestävyyttä ja nostokorkeutta Dynaaminen Sarja 4350]4360]5050 5058]5370]5390 9300 Kestävyyttä ja nostokorkeutta Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet ja rakentaneet

Lisätiedot

team TOBROCO Pienkuormaajat D204SW D254SW D263SW D263SW X-tra D337T D204SW D254SW D263SW D263SW X-tra D337T

team TOBROCO Pienkuormaajat D204SW D254SW D263SW D263SW X-tra D337T D204SW D254SW D263SW D263SW X-tra D337T team TOBROCO D204SW D254SW D263SW D263SW X-tra D337T D204SW D254SW D263SW D263SW X-tra D337T Pienkuormaajat GiANT -pienkuormaajat Täyttääkseen asiakkaittensa tarpeet ja toiveet, Tobroco Machines tarjoaa

Lisätiedot

Mökin ja kodin tuhattaituri

Mökin ja kodin tuhattaituri Suomi Mökin ja kodin tuhattaituri Vahva 20 hv moottori Hämmästyttävän tehokas Turvavyö ja ROPS/FOPS turvakaari vakiona Kun haluat enemmän tehoa Väkivahva Kohler EFI-moottori Työlaitehydrauliikka 42 l/min

Lisätiedot

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY Vi-AKCn) PPA 1 03400 VIHTI 913-46 211 VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY KOETUSSELOSTUS TEST REPORT NUMERO 1197 RYHMÄ 13 VUOSI

Lisätiedot

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR UUSI PONSSE BEAR TEHO, TUOTTAVUUS JA TEK Täysin uusi PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys, tuottavuus

Lisätiedot

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN.

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. TALENTO MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. Älykkyys tarkoittaa sopeutumiskykyä. Erilaisten tilanteiden hallintaa ja aina sopivan ratkaisun löytämistä. UUDESSA TALENTOS- SA on kaikki nämä ominaisuudet.

Lisätiedot

V362 V452T HD V452T X-tra HD V4502T V4502T X-tra V5003 V5003 X-tra V6004T V6004T X-tra. i Pienkuormaajat. www.tobroco.com

V362 V452T HD V452T X-tra HD V4502T V4502T X-tra V5003 V5003 X-tra V6004T V6004T X-tra. i Pienkuormaajat. www.tobroco.com V362 V452T HD V452T X-tra HD V4502T V4502T X-tra V5003 V5003 X-tra V6004T V6004T X-tra i Pienkuormaajat www.tobroco.com GiANT -pienkuormaajat Täyttääkseen asiakkaittensa tarpeet ja toiveet, Tobroco Machines

Lisätiedot

NX Sarja KIOTI-TRAKTORIT

NX Sarja KIOTI-TRAKTORIT NX Sarja KIOTI-TRAKTORIT TRAKTORIT NX4510/NX5010/NX5510/NX6010 NX Uutta kehittynyttä TEKNIIKKAA Moderni ja tyylikäs Kioti-muotoilu Kiotin uuden, nykyaikaisen ja tyylikkäästi muotoillun konepeiton ansiosta

Lisätiedot

Aidosti suuri aina ja kaikkialla.

Aidosti suuri aina ja kaikkialla. Fendt 200 Vario Aidosti suuri aina ja kaikkialla. Fendt 200 Vario vakuuttaa kaikilta ominaisuuksiltaan pienten vakiotraktoreiden sarjassa. Tutustu vertaansa vailla olevaan Fendt Vario teknoloiaan maksimitehoalueella

Lisätiedot

traktoria. maailmassa Valmet on ryhtynyt aktiivisesti kehittämään turvallista ja mukavaa Ensi m mäisenä traktori nval m istaiana Aäni Tärinä

traktoria. maailmassa Valmet on ryhtynyt aktiivisesti kehittämään turvallista ja mukavaa Ensi m mäisenä traktori nval m istaiana Aäni Tärinä Ensi m mäisenä traktori nval m istaiana maailmassa Valmet on ryhtynyt aktiivisesti kehittämään turvallista ja mukavaa traktoria. Aäni Jo vuonna 1967 Valmet toi ensimmäisenä maailmassa markkinoille vakiovarusteisella

Lisätiedot

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin Hakkurit Ympäristönhoidosta urakointiin Puhumme kokemuksesta Junkkarin hakkurit ovat tyypiltään laikkahakkureita. Meillä on kokemusta niiden valmistamisesta jo yli 30 vuoden ja 10.000 laitteen verran.

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY V/Ii1C:n) PPA 1 03400 VIHTI 913-46211 VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY KOETUSSELOSTUS TEST REPORT NUMERO 1203 RYHMÄ 13 VUOSI

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 112 10 11 12 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380

Lisätiedot

DFG/TFG 660/670/680/690/S80/S90

DFG/TFG 660/670/680/690/S80/S90 Mukava ja turvallinen ohjaamo, jonka ergonomia on esimerkillinen Vankka hydrodynaaminen vaihteisto tehokasta voimansiirtoa varten, huoltovapaat monilevyjarrut Erittäin hiljainen: ohjaamon äänitaso vain

Lisätiedot

Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA

Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA Lyömätön kaukoliikenneauto Polttoaineesta puhuttaessa kyse ei ole pelkästään säästöjen suuruudesta vaan myös siitä, miten

Lisätiedot

AJAMISEN ILOA farmall A

AJAMISEN ILOA farmall A Farmall A 65-113 hv 2 AJAMISEN ILOA farmall A JOHDANTO UUSI SUKUPOLVI: MONIKÄYTTÖINEN, KETTERÄ, TEHOKAS Yli 160 vuoden kokemus maatalouden alalta on antanut Case IH:lle selkeän näkemyksen viljelijän tarpeista.

Lisätiedot

104 Roh LT. ilman peilejä. Pitkävartiset peilit Lyhytvartiset peilit. 648 Kuormattuna. Ei kuormaa. 740 Kuormattuna. Ei kuormaa

104 Roh LT. ilman peilejä. Pitkävartiset peilit Lyhytvartiset peilit. 648 Kuormattuna. Ei kuormaa. 740 Kuormattuna. Ei kuormaa ATLEON (N) 56.15 NE LCV BU - L32 27.4.29 N painos, heinäkuu 26 GV: 56 kg 15 HP Tietolehti: TK-N56.15 LC M C G. C. H1 A Y B Alleajosuojapalkki protection Underrun bar 158 Foh B Roh 14 Roh VT R VD AJONEUVON

Lisätiedot

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus. www.lannencenter.com

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus. www.lannencenter.com 4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus Tuottavuus Ympäristövastuu www.lannencenter.com FI SIIRTYY TYÖMAALTA TYÖMAALLE. OMINAISUUS 1 LIIKKUVUUS Markkinoiden nopein monitoimikone.

Lisätiedot

VUOTTA SUOMESSA. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija.

VUOTTA SUOMESSA. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. 30 1987 2017 VUOTTA SUOMESSA Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Monikäyttöiset tela-alustaiset kaivukoneet 6MCR 8MCR

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 18 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 18 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 18 SR UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 18 SR Uusi sarja,

Lisätiedot

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA TUOTE-ESITE M4 TUTUSTU SEURAAVAAN SUKUPOL MOFFETT M4 NX VEEN Seuraavan sukupolven MOFFETT M4 NX nostaa Euroopan luotetuimman ajoneuvotrukin suorituskyvyn

Lisätiedot

KOKKOLAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1(5) KARLEBY STAD Tekninen palvelukeskus Konekeskus / Marko Sillanpää 4.2.2014

KOKKOLAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1(5) KARLEBY STAD Tekninen palvelukeskus Konekeskus / Marko Sillanpää 4.2.2014 KOKKOLAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1(5) KARLEBY STAD Tekninen palvelukeskus Konekeskus / Marko Sillanpää 4.2.2014 JAKELU KP-Konerengas Oy, Indolantie 6, 67600 Kokkola (Jaakko Parkas) Valtra, Kauppakaari 8,

Lisätiedot

Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm

Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm Tuote-esite Tekee kierrätyksestä helpompaa Nopea ja kompakti Hiabin XS 211W HiPro on erityisesti kevyempiin kierrätystöihin suunniteltu 21 tm kapasiteettiluokan nosturi. XS

Lisätiedot

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle JAPA 405 FI Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle Japa 405 on uuden sukupolven polttopuukone ammattilaisille. Japa 405 mallissa toimintaa ohjaa käyttäjää avustava äly. Kone on varustettu sensoreilla, jotka

Lisätiedot

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen FR28 KUORMATRAKTORI Ylivoimaa harvennukseen FR28 Kuormatraktori Sampo-Rosenlew Oy vastaa kysyntään esittelemällä FR28 kuormatraktorin, joka on harvennusten erikoiskone. 10 tonnin hyötykuormallaan se sopii

Lisätiedot