Fendt 200 Vario V/F/P 207 V/F 208 V/F 209 V/F/P 210 V/F/P 211 V/F/P

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Fendt 200 Vario V/F/P 207 V/F 208 V/F 209 V/F/P 210 V/F/P 211 V/F/P"

Transkriptio

1 Fendt 200 Vario V/F/P 207 V/F 208 V/F 209 V/F/P 210 V/F/P 211 V/F/P

2 Fendt 200 Vario V/F/P 2 3 Yksinkertaisesti huippuluokkaa. Aina 200 Vario V/F/P -sarjan markkinoille tulosta saakka Fendt on asettanut vertailuarvot huipputeknologialle erikoistraktoreiden alueella. Koe Fendt-traktoreiden tehokkuus, tuottavuus sekä erinomainen ajomukavuus viinin ja hedelmien viljelyssä. Fendt 207 V/F 51 kw 70 hv Fendt 208 V/F 59 kw 80 hv Fendt 209 V/F/P 67 kw 90 hv Fendt 210 V/F/P 73 kw 100 hv Fendt 211 V/F/P 81 kw 110 hv Maksimiteho ECE R24 -standardin mukaisesti

3 4 Fendt 200 Vario V/F/P 5 Huipputeknologiaa kokemuksen kautta. Fendt on kehittänyt erikoistraktoreita jo yli 50 vuoden ajan, joten se pystyy tarjoamaan täydellistä teknologiaa myös tämän alueen vaatimuksiin. Fendtin portaattomasti säätyvä Variovoimansiirto joka varmistaa turvallisen ja tehokkaan työn myös rinnemaastossa on ainutlaatuinen tällä segmentillä. Traktorin kapea runko puolestaan varmistaa erinomaisen ohjattavuuden. Tasonsäädöllä varustettu etuakselin jousitus, hydrauliikkakeskus ja mukava ohjaamo ovat kaikki saatavana yksinomaisesti Fendt 200 Vario V/F/P -traktoreissa.

4 200 Vario V/F/P 6 7 Huippulaatua viinin, hedelmien ja humalanviljelyyn Kolme hyvää traktorimallia 200 Variosta on saatavana kolme erilaista mallia. Viininviljelyyn on suunniteltu erityisesti perinteinen kapea V-mallin traktori sekä leveämpiin riviväleihin sopiva keskileveä F-malli. Leveintä P-mallin traktoria käytetään humalan ja hedelmien viljelyssä. 200 Varion eräs tärkeä etu on laaja räätälöity lisävarusteiden valikoima, jonka avulla traktori voidaan sovittaa yksilöllisiin vaatimuksiin. Kun korkeus on ratkaisevaa, saatavana on myös matalakattoinen malli. Kaikki kolme mallia ovat haluttaessa saatavana matalakattoisena versiona. Tällöin ajoneuvon korkeus on 15 cm normaalia matalampi. Kuten normaalimallissakin, myös näissä traktoreissa on lämmitys- ja tuuletusjärjestelmä. Vakiorenkailla Vario V -matalakattomallin korkeus on 2,21 metriä ja F- ja P-mallien 2,29 metriä. Turvavarusteltu 200 Vario Kaikki V- ja P-perusmallit ovat saatavana alas taittuvalla turvakaarella varustettuina tai avo-ohjaamomalleina. Turvakaari parantaa kuljettajan turvallisuutta ajettaessa matalien sisäänkäyntien ja väylien kautta. Profi-paketti Profi-paketti on saatavana korkeisiin hydrauliikan vaatimuksiin ja ammattilaiskäyttöön. Parannettu varustelutaso sisältää takanostolaitteen lisäventtiileitä ja automaattitoimintoja, joita kaikkia voidaan ohjata monitoimiohjaussauvalla. Kolme traktorimallia V/F/P V on viinitarhatraktori F on tarkoitettu viinin ja hedelmien viljelyyn 200 Vario V perinteinen 70 hevosvoiman viinitarhatraktori enintään 24 tuuman renkaat kapeisiin riviväleihin (1,50 2,20 metriä) kapea runko, leveys alkaen 1,07 metriä vaihtoehto: leveällä etuakselilla varustettu, ketterästi ohjattava V-malli käyttökohde: muut leveydet 1,80 2,50 metriä 200 Vario F keskileveä erikoistraktori 70 hevosvoimasta alkaen mukava, leveä ohjaamo ja enintään 28 tuuman renkaat suurempiin riviväleihin ja rivileveyksiin välillä 1,90 3,00 metriä leveästi kasvavien viinilajikkeiden, lähellä toisiaan kasvavien hedelmäpuiden ja vihannesten viljelyyn sekä kasvihuonekäyttöön traktorin leveys alkaen 1,32 metriä, renkaista riippuen. P on tarkoitettu hedelmien ja humalan viljelyyn 200 Vario P leveä erikoistraktori 90 hevosvoimasta alkaen leveä raideväli ja tilava ohjaamo leveiden rivivälien hedelmä- ja viinitarhoille sekä humalanviljelyyn riviväli 2,20 5 metriä leveys alkaen 1,68 m Turvakaarella varustettu avo-ohjaamo Alas taittuva turvakaari mahdollistaa työt paikoissa, joissa tarvitaan hyvin matalaa ajoneuvokorkeutta. Lisäksi ohjaamon tasainen lattia helpottaa käyntiä traktoriin ja lisää jalkatilaa. Työkonetta on aina helppo hallita poikkeuksellisen hyvän näkyvyyden ansiosta.

5 Mukava ohjaamo 8 9 Ergonominen ja huipputehokas. Kun istut 200 Varion ainutlaatuiseen ohjaamoon, tulet varmasti hämmästymään. Voimansiirtotunnelin puuttumisen ansiosta jalkatilaa on runsaasti. Kaikki työssä tarvittavat hallintalaitteet on sijoitettu keskitetysti kuljettajan istuimen oikealle puolelle. Korkeus- ja kaltevuussäädettävä ohjauspyörä on erittäin ergonominen.

6 Mukava ohjaamo Miellyttävä työpaikka Tasainen ohjaamon lattia 200 Varion merkille pantavin ominaisuus on tasainen ohjaamon lattia yhdistettynä matalaan ajoneuvokorkeuteen. Traktoriin nouseminen ja laskeutuminen alas on erittäin helppoa. Voimansiirtotunnelin puuttumisen ja oikealla puolella sijaitsevan keskusohjausyksikön ansiosta jalkatilassa ei ole mitään häiritseviä ohjauslaitteita. Korkeus- ja kaltevuussäädettävä ohjauspyörä ja istuimen ilmajousitus (lisävaruste) varmistavat kuljettajan ergonomisen istuma-asennon. Täydellinen työympäristö Tehokas lämmitys- ja tuuletusjärjestelmä sekä ilmastointi viimeistelevät miellyttävän työympäristön. Kylmällä säällä ohjaamon miellyttävästä lämpötilasta huolehtii kuumavesilämmitys, joka hyödyntää vesijäähdyttimen lämpöä. Erinomainen näkyvyys kaikkiin suuntiin Laajat ikkunapinnat, kapea ohjauspylväs ja kattoikkuna tarjoavat optimaalisen näkyvyyden työkoneisiin kaikissa tilanteissa. Sisävalaistuksen ansiosta traktorin ja työkoneen hallinta sujuu vaivattomasti myös pimeään aikaan. Hiljainen ohjaamo Ohjaamo on asennettu kartiokuulalaakereiden varaan ja eristetty rungosta, mikä pitää melutason erittäin alhaisena. Hyvin eristetty ohjaamo ja tasaisesti käyvä, nestejäähdytteinen moottori alentavat äänitasoa merkittävästi. Tasainen ohjaamon lattia ja matala ajoneuvokorkeus Helppokulkuinen ohjaamo Runsaasti jalkatilaa Hyvä äänieristys 200-sarjan Varion ohjaamon tasainen lattia tarjoaa runsaasti jalkatilaa ja helpottaa traktoriin nousemista ja siitä poistumista. Toinen tilaa vapauttava tekijä on hallintalaitteiden puuttuminen lattian alueelta. Automaattinen ilmastointi huolehtii ohjaamon miellyttävästä lämpötilasta. Erinomainen näkyvyys kaikkiin suuntiin Tehokas valaisukonsepti Korkeus- ja kaltevuussäädettävä ohjauspyörä Miellyttävä ilmastointi 200 Varion ohjaamossa on kuumavesilämmitys, ja ilmastointi on saatavana lisävarusteena. Automaattinen ilmastointi on saatavana lisävarusteena.

7 Mukava ohjaamo Erinomainen käyttö- ja ajomukavuus Miellyttävä työpaikka Hyvin järjestetyt hallintalaitteet ja ergonominen työpiste helpottavat ja tehostavat työtä huomattavasti. Kaikissa 200 Vario -malleissa on kuljettajan istuimen oikealle puolelle, kyynärnojaan sijoitettu keskusohjausyksikkö. Lisävarusteluun kuuluva Profi-paketti on saatavana vaativampaan työhön. Vario-ohjaussauva helpottaa työtä Vakiovarustelu riittää hyvin käyttötarpeisiin, joissa edellytetään yksinkertaista ja helppoa hydrauliikan ohjausratkaisua. Ohjauskonseptin ytimen muodostaa Vario-ohjaussauva, joka on sovitettu optimaalisesti portaattomalle voimansiirrolle. Ohjaussauvalla ohjataan voimansiirtoa ja vakionopeussäädintä, tallennetaan moottorin kierrosnopeus ja käytetään 3. ja 4. lisähydrauliikkaventtiiliä. Profi-paketti vaativaan käyttöön Profi-paketti sisältää lisäominaisuuksia vaativampaan ammattikäyttöön. Parannettu varustelutaso sisältää takanostolaitteen ja takavoimanoton lisäventtiileitä ja automaattitoimintoja, joita hallitaan monitoimiohjaussauvalla. TMS-järjestelmän ohella Profi-pakettiin kuuluu vakiona traktoriin asennettu taakseajolaitteisto. Mahdollisuus jopa kuuteen venttiiliyksikköön. Herkät ohjaukset Ristivivulla voidaan ohjata tarkasti venttiileitä 1 ja 2. Venttiileitä 3 5 ohjataan kyynärnojan etuosaan sijoitetuilla vivuilla. Myös voimanoton hallintalaitteet ovat näppärästi käden ulottuvilla. Voimanottoa hallitaan ja voimanottoautomatiikka kytketään suoraan kalvonäppäimistöltä. Profi-varustelutaso: monitoimiohjaussauva Vakiomalli: Vario-ohjaussauva Sujuva ohjaus Erinomainen ergonomia Mukava kyynärnoja Proportionaalisesti säätyvät sähköisesti ohjattavat hydrauliikan ohjausventtiilit Monitoimiohjaussauvalla voidaan hallita jopa neljää venttiiliä Jokaisen venttiilin öljynvirtaus on säädettävissä Monitoimiohjaussauvassa on takanostolaitteen, hydrauliventtiileiden, vakionopeussäätimen ja moottorin kierrosnopeuden tallennuksen painikkeet Voimanoton hallintalaitteet 1. ja 2. venttiilin ristivipuohjaus Mittaristo 3. ja 4. hydrauliventtiilin hallintapainikkeet Moottorin kierrosluvun tallennuspainike Ohjauspaneeli Vakionopeussäätimen tallennuspainike Nostolaitetta ja voimanottoautomatiikkaa ohjataan monitoimiohjaussauvalla Ajonopeus/vakionopeussäädin Monitoiminäytön painikkeet Parannetut ohjaustoiminnot Monitoimiohjaussauvan painikkeet ovat ohjelmoitavissa kyynärnojan suojuksen alla olevalla kiertokytkimellä. Yksittäisten venttiileiden öljynvirtaus voidaan säätää kiertosäätimillä venttiilin hallintavivut Sähköhydraulisen nostolaitteen ohjaus Kierrosluvun näyttö Monitoiminäyttö Hydrauliikan toimintojen hallinta Traktorinhallintajärjestelmän (TMS) painikkeet (lisävaruste)

8 Uusimman tekniikan mukainen 14 moottori ja vaihteisto 15 Tehokas CVTvoimansiirto. 200 Variossa on 3-sylinterinen AGCO Power -moottori, jossa yhdistyvät dynaaminen teho ja tasainen käynti. Portaattomasti säätyvä Variovoimansiirto helpottaa ajamista ja vähentää polttoaineen kulutusta.

9 Uusimman tekniikan mukainen moottori ja vaihteisto Vario portaattomasti huipulle Huipputeknologiaa pienessä tilassa Suuritehoisten traktoreiden Vario-teknologia on onnistuneesti sovitettu pieneen tilaan 200 Variossa. Voimansiirto on erityisesti sovitettu traktorin pieneen kokoon ja sen erityisvaatimuksiin. Jälleen kerran Vario-voimansiirto todistaa kykynsä ja tarjoaa monia etuja tällä kertaa erikoistraktorissa. Näihin kuuluu tasainen ohjaamon lattia ilman keskitunnelia. Portaattomasti huipulle Portaattomasti säätyvän voimansiirron herkän ohjattavuuden ansiosta työskentely on tarkkaa riviviljelytöissä ja päisteillä. 200 Variolla, portaattoman voimansiirron sisältävällä erikoistraktorilla, ajat aina oikealla nopeudella kaikissa töissä. Nopeus säätyy 20 metristä 40 kilometriin tunnissa joustavasti ja aina tarpeen mukaisesti ilman nykimistä myös rinteessä. Tämän vuoksi Vario 200 on erittäin turvallinen ajaa myös jyrkässä mäkimaastossa. Parempi kuin yksikään Powershift-voimansiirto Portaattomasti säätyvän nopeuden ansiosta voit hyödyntää tehoreservit, joiden veroisia ei ole saatavilla edes nykyaikaisissa Powershift-vaihteistoissa. Vario-järjestelmän avulla voit hyödyntää portaiden väliset nopeusalueet. Se tarkoittaa keskeytymätöntä tehoa. Portaattomasti säätyvän voimansiirron säästömahdollisuudet ovat selkeät. Arvokasta työaikaa säästyy jopa 10 prosenttia suuremman käsitellyn pinta-alan ansiosta. Samalla etuna on alhainen polttoaineen kulutus. Traktorin hallintajärjestelmä (TMS) pitää moottorin aina taloudellisella optimialueella. kiihdytys Vario-vaihteistolla voit ajaa traktoria eteen- ja taaksepäin portaattomasti säätyvällä nopeudella. eteen/taakse Vakionopeussäätimen aktivointi kiihdytys Eteenajo 40 km/h Kun työnnät ohjaussauvaa eteenpäin, Vario lähtee liikkeelle paikaltaan. Kiihdytys eteenpäin Eikö nopeus ole riittävä? Työnnä ohjaussauvaa vielä vähän eteenpäin, kunnes nopeus on haluttu. Hidastus Jos haluat hidastaa nopeutta, vedä ohjaussauvaa taaksepäin, jolloin traktori jarruttaa moottorin ja vaihteiston avulla. Taakseajo 20 km/h Kun vedät ohjaussauvaa taaksepäin, traktori lähtee liikkeelle taaksepäin paikaltaan. Nopeampi tai hitaampi taakseajo toimivat samalla tavalla kuin eteenajossa. Maksimaalinen työteho optimaalisella polttoaineen kulutuksella Alhainen polttoaineen kulutus kaikkien töiden aikana Jopa 10 prosenttia suurempi pinta-alan käsittely optimaalisesti säätyvän ajonopeuden ansiosta Korkea turvallisuustaso myös rinteissä Nopea tai hidas kiihdytys Kiihdytyksen tai hidastuksen nopeus tai hitaus määräytyy sen mukaan, minkä neljästä valmiiksi asetetusta kiihdytysnopeudesta valitset painikkeella. Huippunopeus 40 km/h polttoainetta säästävällä kierrosluvulla 1750 r/min kiihdytys paikallaan Automaattinen eteen- ja taakseajo Suunnanvaihto hetkessä: ajosuuntaa voidaan vaihtaa helposti siirtämällä ohjaussauvaa nopeasti vasemmalle. Vario jarruttaa ja pysähtyy itsestään ja sen jälkeen kiihdyttää tehokkaasti ja tasaisesti vastakkaiseen suuntaan. Ajonopeus säädettävissä moottorin kierrosluvusta riippumatta kiihdytys esiasetettu nopeus Vakionopeussäädin Vakionopeussäädin pitää yllä valitun vakionopeuden. Vakionopeussäädin aktivoidaan helposti siirtämällä vipua nopeasti oikealle. Kaasupolkimen ohjaustila Valittuasi ajosuunnan vasemmalla kädellä traktori lähtee liikkeelle, kun painat kaasupoljinta. Poljinkäyttötilassa traktorin ajamiseen tarvitaan vain oikea jalka, kuten automaattivaihteistolla varustetussa autossa. Mitä enemmän poljinta painetaan, sitä nopeammin traktori liikkuu. 200 Varion kehitystyö asetti Fendtin insinöörit suuren haasteen eteen: miten sovittaa suuritehoisten traktoreiden Vario-teknologia pieneen tilaan. Voimansiirto on erityisesti sovitettu traktorin pieneen kokoon ja sen erityisvaatimuksiin. Vario-voimansiirto osoittaa toimivuutensa jo ensimmäisessä portaattomasti säätyvässä erikoistraktorissa, 200 Variossa, tarjoten merkittäviä etuja.

10 FENDT 209 V FENDT 209 V FENDT 209 V FENDT 209 V FENDT 209 V Uusimman tekniikan mukainen moottori ja vaihteisto Tehokas mutta taloudellinen Parempi moottori Fendt on kehittänyt kolmisylinterisen AGCO Power -moottorin varta vasten uudelle 200 Variolle. Virkeä ja dynaaminen moottori käy tasaisesti ja tehokkaasti. Kehitystyön painopisteenä oli optimoida toiminta käytännön töissä. Riviviljelytöissä voidaan käyttää polttoainetta säästävää kierrosnopeutta 1500 r/min. Maksiminopeuteen 40 km/h* päästään jo polttoainetta säästävillä kierroksilla r/min. Tehokas moottori alhainen polttoaineen kulutus Kolmisylinterisen AGCO Power -moottorin ominaisuuksia ovat erittäin kompakti koko, nopeudesta riippumaton Common rail -yhteispaineruiskutusjärjestelmä sekä sähköinen moottorin ohjaus. Nykyaikaisen teknologian ansiosta 200 Vario on äärimmäisen taloudellinen ja polttoainetehokas hyötyajoneuvo. AGRex taloudellinen ja ympäristöystävällinen Tehokas ruiskutusjärjestelmä ja ensiluokkainen ulkoinen pakokaasun takaisinkierrätysjärjestelmä täydentävät toisiaan. Jäähdytys ja takaisinjohdetun pakokaasun täsmällinen annostelu saavat aikaan optimaalisen palamisen. Polttoainetta kuluu huomattavasti vähemmän kuin sisäisissä polttoaineen takaisinkierrätysjärjestelmissä. Tehokas jäähdytys 200 Varion tehokkaassa jäähdytysjärjestelmässä on suuret ilmanottopinnat. Jäähdyttimen likaantuminen vähenee ja jäähdytysteho on paras mahdollinen myös äärimmäisissä käyttöolosuhteissa. Syklonisuodattimen käyttöikä on pitkä, jolloin myös huoltovälit ovat pitkät. Pienestä asennustilasta huolimatta sen puhdistusteho on suuri. inside km/h 10 km/h km/h 10 km/h Kolmisylinterinen AGCO Power -moottori kehitetty varta vasten 200 Variolle 10 km/h Common rail -yhteispaineruiskutus ja ulkoinen pakokaasun kierrätys Kolmisylinterinen AGCO Power -moottori ja ulkoinen EGR-järjestelmä Ulkoinen EGR-järjestelmä jäähdyttää kohdennetusti takaisinjohdetun pakokaasun, mikä alentaa huomattavasti polttoaineen kulutusta verrattuna sisäisiin pakokaasun takaisinkierrätysjärjestelmiin. Kolmisylinterisessä AGCO Power -moottorissa on käytetty uusinta moottoritekniikkaa, minkä ansiosta 200 Vario yltää korkeisiin tehoarvoihin pitäen samalla polttoaineen kulutuksen alhaisena. Selkeä monitoiminäyttö 200-sarjan Varion monitoiminäyttöön sisältyy myös polttoaineen kulutuksen näyttö Näytöstä nähdään keskimääräinen ja todellinen kulutus ja lisäksi siinä on kaksi kulutuksen tallennuspaikkaa Kaikki on koko ajan hallinnassa. Syklonisuodatin varmistaa moottorin tehokkaan toiminnan erikoistraktorin pienestä moottoritilasta huolimatta Sujuvaa ajoa portaattomasti Portaaton nopeuden säätö tarkoittaa käytännössä erinomaista ohjausherkkyyttä. Portaattomasti säätyvän Vario-voimansiirron ansiosta kuljettaja voi valita jokaiseen työhön optimaalisen ajonopeuden moottorin kierrosnopeudesta riippumatta nopeusalueella 20 metristä 40 kilometriin tunnissa. Portaattomasti säätyvän Vario-vaihteiston nerokas toimintaperiaate tarjoaa korkean hyötysuhteen myös suurilla työnopeuksilla. 0 Automaattisesti taloudellinen ajo traktorin hallintajärjestelmän (TMS) ansiosta Kun TMS-järjestelmä on aktivoitu, traktorin elektroniikka säätää moottorin pyörimisnopeuden ja oikean välityssuhteen. Kuljettajan tehtäväksi jää ainoastaan asettaa haluttu nopeus TMS huolehtii muusta. Edellä olevasta kuvasta nähdään, että moottorin kierrosnopeus on alhaisempi, kun ajetaan tasaisessa maastossa. Kun kuormitus kasvaa rinteessä, TMS nostaa moottorin kierrosnopeutta ja vaihtaa välityssuhdetta. Vetovoiman tarpeen pienentyessä (tasaisessa maastossa tai alamäessä) polttoaineen ruiskutusmäärä pienenee. Tällä tavoin yhdistetään tehokkaasti suuri käsittelypinta-ala ja polttoainetaloudellinen ajo. Vääntö Nm Teho kw Polttoaineen kulutus g/kwh Moottorin ominaisuudet Fendt 211 Vario Nykyaikaisen tekniikan ansiosta 200 Vario yltää huikeisiin arvoihin: vääntömomentti 458 Nm, maksimiteho 110 hv / 81 kw kierrosnopeudella 1900 r/min ja polttoaineen ominaiskulutus 210 g/kw. Polttoainesäiliön tilaa säästävä sijoitusratkaisu (76 litran säiliö) Pienikokoinen jäähdytinpakka Korkean teknologian ratkaisut vähentävät polttoaineen kulutusta Tehokas suodatin varmistaa pitkät huoltovälit TMS-järjestelmä pitää moottorin taloudellisella optimialueella Moottorin optimaalinen käyttö automaattisen maksimitehon säädön ansiosta r/min

11 20 Taloudelliset työkoneyhdistelmät 21 Ihanteelliset kytkentäkohdat. 200 Variossa on kolme kytkentäkohtaa: edessä, keskellä ja takana. Niinpä se soveltuukin ihanteellisesti töihin, joissa halutaan käyttää taloudellista työkoneyhdistelmää. Ajan ja konekustannusten säästymisen lisäksi niiden käyttö parantaa työn laatua vähentämällä ajourien syntymistä ja maaperän painumista.

12 Taloudelliset työkoneyhdistelmät Kaikki sopii yhteen Sähköhydraulisesti ohjattu takanostolaite reiluilla voimavaroilla Sähköhydraulisen nostolaitteen maksiminostokyky 2715 dan (200 Vario V) varmistaa kaikkein raskaimpienkin taakse asennettavien työkoneiden käyttömahdollisuuden. Vakiovarusteena oleva heilahduksenvaimennus estää traktorin keinahtelun työkoneita kuljetettaessa nostolaitteen aktiivisten nosto- ja laskuliikkeiden ansiosta. Tehokas hydrauliikka Nykyaikaiset työkoneet vaativat yhä enemmän joustavuutta ja suorituskykyä traktorin hydrauliikalta. Taloudellinen käyttö ja täsmällinen ohjaus edellyttävät nopeita nostoliikkeitä ja suuria öljyn virtausmääriä. Vario 200 -traktorin hydrauliikka vastaa kaikkiin vaatimuksiin. Fendtin korkean teknologian hydrauliikkajärjestelmän ansiosta useita hydraulitoimintoja sisältäviä työkoneita, esimerkiksi pensasleikkuria, voidaan hallita helposti ja mukavasti. Tehokas hydrauliikka 200 Varion varustukseen kuuluu kuormantunteva hydrauliikkajärjestelmä (Load-Sensing). Nykyaikaiset aksiaalimäntäpumput syöttävät tarkalleen tarvitun määrän hydrauliöljyä jopa 76 litraa minuutissa (summaustoiminnolla 106 l/min). Traktorin eteen tai taakse kiinnitetyille työkoneille hydrauliöljyä voidaan ottaa enintään 25 litraa. Koska voimansiirron ja hydrauliikan öljypiirit ovat erilliset, hydrauliikassa voidaan käyttää myös bioöljyjä. Monipuolinen lisäventtiilivarustelu Profi-paketilla varustettuna 200 Variossa on neljä kaksitoimista sähköisesti ohjattua hydrauliventtiiliä ja lisävarusteilla on mahdollista kasvattaa venttilien kokonaismäärä kuuteen. Venttiileitä ohjataan ristivivulla, kyynärnojan käyttövivuilla ja monitoimiohjaussauvalla kaikki on helposti kuljettajan ulottuvilla, sillä mitään muita hallintalaitteita ei tarvita. Kaksoispumppu: hydrauliöljyn ulosotto 76 litraa Hydraulipumppu: Syöttökapasiteetti 106 litraa Maksiminostokyky (200 Vario V): Takana: dan Edessä: dan Sähköhydraulinen takanostolaite Jopa kuusi sähköisesti ohjattavaa lisäventtiiliä Kallistuksen säädön sylinteri Kallistuksen säädön käytännön edut Takatyölaitetta voidaan ohjata tarkasti rinteessä riviä pitkin ajettaessa kahden hydraulisylinterin avulla (lisävaruste). Nostosylinteri Sivusäädön sylinteri Vetovarsi Kääntyvän nostolaitteen parannettu ohjaus Selkeältä näppäimistöltä kuljettaja voi ohjata yhdellä painikkeella sivu- ja kallistussäätöä mukaan lukien kääntö- ja lukitustoimintoja. Ohjaamossa sijaitseva kallistusnäyttö on sijoitettu kätevästi sähköhydraulisen nostolaitteen hallintalaitteiden viereen. Sivuttaissäädön käytännön edut Alavarret voidaan lukita tai asettaa kellunta-asentoon, jolloin taakse kiinnitettyjä työkoneita on helppo ohjata tarkasti rivillä. Takahydrauliikkalohko: jopa 4 kaksitoimista venttiiliä Helppo käyttää kuljettajan oikealla puolella sijaitsevalta ohjauskonsolilta Keski- ja etulohkojen hydrauliikkaliitännät Tehokkuutta lisää keskilohkolla Suuri 45 cm:n väli mahdollistaa erinomaisen työkoneiden visuaalisen seurannan. Oikean puolen neljä kaksitoimista venttiiliä ja vasemman puolen kaksi venttiiliä yhdessä paluuvirtauksen ja poikkiliitännän kanssa mahdollistavat hydraulisten työkoneyhdistelmien monipuolisen käytön. Aikaa ja kustannuksia säästyy, kun työkoneyhdistelmiä voi kiinnittää samanaikaisesti kolmeen eri kytkentäkohtaan. Ristivivulla ohjataan tarkasti venttiileitä 1 ja 2. Hydrauliikkapiirejä 3 ja 4 ohjataan ristivivun painikkeilla. Ohjaussauva Hydrauliöljyn maksimimäärä: 25 litraa Bioöljyn käyttö mahdollista hydrauliöljynä 65 litran hydrauliventtiili suurempaan öljyn ulosottotarpeeseen (lisävaruste) Etuja ovat korkea tuottavuus, paras mahdollinen ergonomia ja erittäin tehokas työskentely.

13 24 Ajoneuvokonsepti 25 Hallittava, vakaa, turvallinen yksinkertaisesti huippuluokkaa. Etuakselikonseptissa yhdistyvät erinomainen ohjattavuus ja hallittavuus sekä vankka rakenne. Korkean tehokkuuden perustana ovat 58 asteen kääntökulma, kapea ampiaisvyötärö, kolmen asteen akselinkallistuma sekä vankka planeettapyörästö erinomaisella hyötykuormakapasiteetilla. Siirtyminen uudelle riville päisteellä sujuu todella helposti.

14 Ajoneuvokonsepti Turvallisesti määränpäähän Korkealaatuinen vetävä etuakseli Täysin kuormitettavassa vetävässä etuakselissa on kolmen asteen castorkulma, kaksi kardaaniliitosta ja erittäin vankkarakenteinen planeettavaihteisto. Tämän ansiosta 200 Vario -traktoreiden vakaus ja suoraanajo-ominaisuudet ovat erinomaiset. Kahdeksan asteen keinumiskulman (etuakselin jousituksella jopa 10 astetta) vuoksi traktori mukailee hyvin maanpintaa ja pito on optimaalinen. Tehokkaat ja kestävät jarrut Nelipyöräjarrujärjestelmä on käytännössä huoltovapaa ja varmistaa turvallisen ajon rinteessä ja maantiellä. Se koostuu kahdesta taka-akselin monilevyjarrusta ja etuakselille asennetusta nelivedon kytkennän monilevypakasta. Jarruihin ruiskutetaan automaattisesti uutta öljyä aina niitä käytettäessä, mikä vähentää lämpökuormitusta. Korkealaatuiset tasauspyörästön monilevylukot Korkealaatuisten 100-prosenttisesti lukittuvien etu- ja takatasauspyörästön lukkojen ansiosta (V ja F) lukot voidaan kytkeä ja vapauttaa kokonaan traktori kuormitettuna. Lukot avautuvat välittömästi vapautettaessa. P-mallin traktorissa on käytössä toimivaksi todettu automaattisesti lukkiutuva Locomatic-tasauspyörästö etuakselissa. Jos moottori sammutetaan rinteessä neliveto ja tasauspyörästön lukot kytkettynä, nämä toiminnot aktivoituvat automaattisesti uudelleen, kun moottori taas käynnistetään. Tilava traktori melkein kuin 200 Varion isoveljet Traktorin ohjaamossa ei ole lainkaan voimansiirtotunnelia, sillä osa tekniikasta on sijoitettu taka-akselin koteloon. Tämä parantaa huomattavasti ajomukavuutta ja lisää jalkatilaa. Pienikokoisen rakenteen ansiosta myös akseliväli on lyhyt, mikä parantaa ohjattavuutta ja mahdollistaa traktorin kapean rungon. Erinomainen ohjattavuus: kääntökulma 58, kapea vyötärö ja 3 asteen akselinkallistuma Erinomaiset ajo- ja käsittelyominaisuudet Poikkeuksellisen hyvä ohjattavuus Erinomainen ohjattavuus on saatu aikaan traktorin kapealla ampiaisvyötäröllä ja 58 asteen ohjauskulmalla. Hyvä pito ja rinneajo-ominaisuudet Poikkeuksellisen hyvien rinneajo-ominaisuuksien salaisuus on kääntyvä nostolaite (V/F-traktorimalleissa) ja taka-akselin eteen sijoitettu vetopiste. Vetotarpeen lisääntyessä myös etuakselille siirtyvä paino lisääntyy. Tällä saadaan aikaan hyvä pito ja rinneajo-ominaisuudet minimaalisella luistolla. Symboli Toiminta Etu pellolla Neliveto jatkuvasti päällä Täydellinen tehonsiirto Nelivedon automatiikka nelivedon kytkentä päälle / pois päältä ohjauskulman ollessa > 20 ajonopeudella > 20 km/h Helpottaa kuljettajan työtä Vähentää maanpinnan painumista Täydellinen ohjattavuus Renkaiden kuluminen vähenee Erinomainen sopeutuminen maaston mukaan ja erittäin hyvä pito Tehokkaat jarrut Kääntyvä nostolaite parantaa pitoa ja rinneajo-ominaisuuksia Automaattinen neliveto/ tasauspyörästön lukko parantaa ajomukavuutta ja ajoneuvon ohjattavuutta Kiinteä 100-prosenttinen levylukko Tasauspyörästön automaattinen lukko kytkentä päälle / pois päältä ajonopeudella 20 km/h ohjauskulman ollessa > 12 Täydellinen tehon välitys myös ääriolosuhteissa Helpottaa kuljettajan työtä Helpommat käännökset Parempi pito Pieni kääntöympyrä, erinomainen ohjattavuus Pienin kääntösäde 7.5 L15-rengastuksella on vain 3,2 metriä. Huomaat tämän välittömästi rivin päässä voidessasi vaihtaa riviä nopeasti ilman suunnanvaihtoa.

15 Ajoneuvokonsepti Huippujousitus Aina maassa kiinni Fendt 200 Vario -erikoistraktoreiden tasonsäädöllä varustettu etuakselin jousitus tarjoaa erinomaisen ajomukavuuden, korkean ajoturvallisuuden ja optimaaliset veto-ominaisuudet. Tästä on huomattavaa etua erityisesti jyrkissä rinteissä, sillä jousituksen ansiosta kaikki neljä pyörää voivat koskettaa maahan pitempään. Heilahduksenvaimennus varmistaa turvallisuuden ja vakauden ajettaessa viljelyrivien välissä. Yhdessä iskunvaimennuksen ja tehokkaiden jarrujen kanssa 200 Varion ajomukavuus yltää ennennäkemättömälle tasolle. Erinomainen ajo- ja käyttömukavuus Kolmen järjestelmän älykäs yhdistelmä takaa maksimaalisen ajo- ja käyttömukavuuden: tasosäädetty etuakselin jousitus ja heilahduksenvaimennus, ohjaamon Silent-laakerointi ja aktiivinen iskunvaimennus vähentävät luotettavasti epätasaisen maaston ohjaamoon kohdistamia iskuja niin maantieajossa kuin pellollakin jopa 20 prosenttia. Automaattinen tasonsäätö mahdollistaa suuret hyötykuormat ja varmistaa jatkuvan jousitusmukavuuden myös suurilla kuormituksilla. Nerokasta toimivuutta Kardaaniakselin vetämä etuakseli tunnistaa epätasaiset pinnat ja ilmoittaa havaintonsa hydrauliikkasylintereille Sylintereistä virtaava öljy puristuu typpisäiliöitä vasten vaimentaen iskut. Asentoanturilla varustettu automaattinen tasonsäätöjärjestelmä takaa tasaisen jousitusmukavuuden traktorin kuormituksesta riippumatta. Etuakselin 10 asteen kallistuskulma parantaa traktorin kykyä seurata maanpintaa sekä pito- ja ohjausominaisuuksia ja jarrutusturvallisuutta. Heilahduksenvaimennus puolestaan tarjoaa korkean vakaustason ja ajoturvallisuuden, erityisesti käytettäessä traktoriin kiinnitettyjä työkoneita. Jatkuva jousitusmukavuus tasonsäädön ansiosta Erinomainen ohjaustarkkuus, ajovakaus ja jarrutusturvallisuus Fendt-vakaudensäädön (FSC) ansiosta Vähentää kuljettajan stressiä Erinomainen tehonsiirto optimaalisen maakosketuksen vuoksi Jousituksen rakenne Hydropneumaattinen, tasosäädetty jousitus, toimilaitteina hydrauliikkasylinterit. Rakenteeseen kuuluu lisäksi tukivarsi, typpisäiliöt sekä sivuvakain. Jousitus, tasonsäätö, lukitus ja heilahduksenvaimennus Kytkentä ja säätö hydrauliikkalohkon ja erillisen elektroniikkaohjauksen kautta Jousitukseen saatavana jopa kuusi sähköventtiiliä Paras mahdollinen nousu- ja vetokyky rinteissä Lukittavissa työkoneiden tarkan ohjauksen ja etukiinnitteisten työkoneiden kätevän asennuksen ja irrottamisen mahdollistamiseksi Vähentää traktorin ja työkoneiden kulumista Jousituksen toiminta pensasleikkurin käytön yhteydessä Pensaita leikattaessa jousitus ja heilahduksenvaimennus vaimentavat epätasaisen maaston aiheuttamat iskut luotettavasti ja herkästi FSC-järjestelmän ansiosta. Näin työkorkeus ja sivukallistus pysyvät aina vakiona. Kuljettajalle tämä merkitsee rauhallista ja rentoutunutta työskentelyä, koska jatkuvia säätöjä ei tarvita. Miellyttävät ajo-ominaisuudet maantiellä 200 Varion ajomukavuus on hyvä myös ajettaessa suuremmalla nopeudella maantiellä ja vaikka työkone kytkettynä. Ajoturvallisuus on korkea, koska traktori ei pääse pomppimaan.

16 30 Teknistä tarkkuutta pienissä mitoissa Fendt 200 Vario traktorin osat. 200 Varion huipputeknologian mukaiset varusteet on sijoitettu nerokkaasti pienikokoiseen traktoriin Etuakselin kääntökulma 58 astetta 2. Tasosäädetty etuakselin jousitus hydraulisylinterit +/- 40 mm:n joustovaralla 3. Kapea runko 4. Etunostolaite 5. Etuvoimanotto 6. Planeettavaihde-perävälitys 7. 3,3 litran kolmisylinterinen turboahdettu moottori 8. Jäähdytysjärjestelmä 9. Portaattomasti säätyvä Vario-vaihteisto 10. Hydraulimoottori 11. Hydraulipumppu 12. Typpipaineakku (jousitus) 13. Planeetta-akseli 14. Mukava ohjaamo 15. Ohjaamon laakerointi 16. Ilmajousitettu Fendt-istuin 17. Vario-ohjaussauva Vario-voimansiirron hallintaan 18. Monitoiminäytöllä varustettu Fendt-kojelauta 19. Kattoikkuna, saranoitu, rullakaihdin 20. Takatyövalot 4 6

17 Tekniset tiedot Vakio- ja lisävarusteet = vakiovaruste = lisävaruste Fendt-kokoonpanosuunnittelu Internetissä: voit koota itsellesi yksilöllisen ja vaatimuksiasi vastaavan Fendt-traktorin. Lue lisää osoitteessa Malli Moottori V F V F V F P V F P V F P Nimellisteho (kw/din hv) ECER24 51/70 51/70 59/80 59/80 67/90 67/90 67/90 73/100 73/100 73/100 81/110 81/110 81/110 Nimellisteho (kw/hv) EC 97/68 28/38 28/38 30/41 30/41 32/44 32/44 32/44 34/46 34/46 34/46 36/49 36/49 36/49 Maksimiteho (kw/hv) EC 97/68 55/75 55/75 63/85 63/85 70/95 70/95 70/95 77/105 77/105 77/105 85/115 85/115 85/115 Sylinteriluku/jäähdytys 3/neste 3/neste 3/neste 3/neste 3/neste 3/neste 3/neste 3/neste 3/neste 3/neste 3/neste 3/neste 3/neste Männän halkaisija / iskunpituus (mm) 108/ / / / / / / / / / / / /120 Kuutiotilavuus (cm 3 ) Nimelliskierrosluku (r/min) Optima. polttoaineen ominaiskulutus (g/kwh) Maksimivääntö Nm / r/min 1600 r/min Vääntömomentin nousu (%) Polttoainesäiliö (l) Vaihteisto ja voimanotto Tyyppi Ajonopeus (eteen/taakse) portaattomasti säätyvä Vario-vaihteisto 0,02 40 km/h / 0,02 25 km/h Maksiminopeus, neliveto (km/h) 2) Vakiona Powershift-takavoimanotto 540 / 540E / 1000 Lisävaruste 540 / 540E / ajovoimanotto 1) Portaattomasti säätyvä etuvoimanotto 1) 540 tai ) Hydrauliikkajärjestelmä Tyyppi Säädöt Sähköhydraulinen Nostolaiteohjaus (EHR), iskunvaimennus vapaa kellunta, asento-, vetovastus- ja portaaton yhdistelmäsäätö Hydrauliikkapumpun tuotto (l/min) Kaksoispumppu (35+41), kuormantunteva (Load Sensing) järjestelmä, jossa säätötilavuuspumppu (35+71) 1) Työpaine (bar) Ulkoisen hydrauliikan venttiilit, keski/ taka, enintään 6/4 6/4 6/4 6/4 6/4 6/4 6/4 6/4 6/4 6/4 6/4 6/4 6/4 Öljyn ulosotto enintään (litraa) Venttiilien virtausmäärä kaikki venttiilit: 0 40 litraa, 3. venttiili 0 65 litraa 1) Takanostolaitteen maksiminostokyky (kn) Etunostolaitteen maksiminostokyky (kn) 1) Jarrujärjestelmä Takajarrut 4-pyöräjarrutus nelivedossa integroitu märkä mäntäjarru Automaattinen nelivedon kytkentä / hydraulinen rumpujarru Sähkölaitteet Akku (Ah) 50 Laturi 14 V / 120 A Mitat ja painot Tyhjäpaino, ohjaamollinen malli (kg) Tyhjäpaino, turvakaarimalli (kg) Suurin sallittu kokonaispaino (kg) Maksimivetokuorma (kg) Kokonaispituus (mm) Leveys, kapea/leveä (mm) 1070/ / / / / Akseliväli (mm) Korkeus, umpiohjaamomalli (mm) Korkeus, matalakattomalli (mm) Korkeus, turvakaarimalli (mm) ) 2) Tilauksesta Nopeus riippuu renkaista Malli 200 V 200 F 200 P Moottori Nestejäähdytteinen turbomoottori Ulkoinen pakokaasun takaisinkierrätys AGRex Kiinteä ilmansuodattimen esisuodatin Automaattinen kylmäkäynnistys Moottorin esilämmitin Vaihteisto ja voimanotto Turbiinikytkintoiminto Vakionopeussäädin Traktorin hallintajärjestelmä TMS ja maksimitehon säätö 2.0 Voimanotto Takana 540/750/1000 r/min Takana 540, ajovoimanotto 750 r/min Edessä: 540 r/min tai r/min Voimanoton kytkennän kytkin, sähköhydr. esivalinta Takavoimanoton hallintanapit lokasuojassa Alusta, ajoturvallisuus Tasosäädetty etuakselin jousitus, lukittavissa Iskunvaimennus, sähköhydraulinen nostolaiteohjaus Paineilmajärjestelmä 207 V 208 V 209 V 210 V 211V V 207 V 208 V 209 V 210 V 211 V leveä V Renkaat Minimiraideväli Minimileveys edessä takana edessä takana takana 7.5L15 280/85R R16 320/85R R /70R / /65R /70R / /70R R /70R LR /70R /65R /70R R /70R / /70R16 320/85R R /70R /70R /65R /65R16 380/70R /65R L /85R R16 320/85R R /70R / /65R / R /70R LR /70R /65R /65R16 380/70R /65R Malli 200 V 200 F 200 P Nostolaite Sähköhydraulinen nostolaiteohjaus (EHR) Kääntyvä nostolaite Mekaaninen sivuttais- ja kallistuksen ohjaus Hydraulinen sivu- ja kallistuksen säätö uusilla toimilaitteilla Pikaliitin Nostaa alhaalta Etunostolaite Neliveto / tasauspyörästön lukot Nelivedon / tasauspyörästön lukkojen hallintapainikkeet, ohjauskulman ja nopeuden säätö Automaattinen etutasauspyörästön lukko Taka- ja etutasauspyörästössä monilevylukot Täysin suojattu kardaaniakseli Hydrauliikkajärjestelmä Hydraulinen kaksoispumppu (maks. 76 l/min) ja hydrauliöljyn jäähdytin Säätötilavuuspumppu (maks. 106 l/min) Kaksi sähkötoimista proportionaaliventtiiliä kaksitoimisuus, virtauksensäätö, kellunta-asento Enintään kuusi sähköistä proportionaaliventtiiliä Ristivipu Pistorasia ulkoisille työkoneille Kallistuksen ilmaisin, kääntyvä nostolaite 207 F 211 F F 209 P 211 P Malli 200 V 200 F 200 P Käyttöympäristö Turvakaari Vario-ohjaussauva Korkeus- ja kaltevuussäädettävä ohjauspylväs Itsestään palautuvat vilkut Lisävalot, edessä (kiinteät) Istuimen ilmajousitus Mukava ohjaamo Ohjaamon varusteet: Monitoimiohjaussauva Saranoidut etu-/takaikkunat Kattoikkuna, saranoitu, rullakaihdin Kuumavesilämmitys, 3-nopeuksinen puhallin Integroitu ilmastointi Automaatti-ilmastointi Pölysuodatin Takatyövalot Teleskooppivartinen sivupeili Runko Matalakattomalli Työkoneen kiinnityspalkki Painot Sähköisten nopeussignaalien pistoke Etuvilkun valo katolla * * riippuu maakohtaisista määräyksistä Renkaat Minimiraideväli Minimileveys edessä takana edessä takana takana 280/70R R R /70R /85R /80R R /70R /85R LR16 380/70R /65R /65R16 380/70R /65R /65R18 420/70R R /65R R /85R /85R /80R18 380/85R R /70R /70R20 420/70R /85R R /65R LR R /70R /65R R /85R /70R P Huom. Vakiovaruste Lisävaruste

18 34 Fendt-traktorin kokonaistaloudellisuus 35 Investoi oikein ja säästä Fendt-traktorin hankinta on investointi huipputeknologiaan. Lisäksi Fendt Varion kokonaistaloudellinen konsepti kattaa asiantuntevan neuvonnan, monipuoliset palvelut sekä Fendt-traktorin poikkeuksellisen hyvän arvonpysyvyyden. Fendt-kokonaistaloudellisuus Fendt-traktori yltää parhaaseen kustannustehokkuuteen hehtaaria kohti. Fendt-traktorin mukavuus varmistaa miellyttävän työympäristön päivästä toiseen. Fendt-traktorin arvonpysyvyys takaa parhaan mahdollisen jälleenmyyntiarvon. Fendt-huolto tarkoittaa asiantuntevaa neuvontaa ja täydellistä luotettavuutta. Fendt-palveluiden joustavuus sisältää räätälöityjä rahoitusratkaisuja ja yksilöllisiä tarjouksia. Fendt Expert -kuljettajakoulutus tehostaa edelleen Vario-traktorin käyttöä. Kokonaistaloudellisuus kaupan päälle 200 Vario tarjoaa ennennäkemättömiä mahdollisuuksia ajan ja polttoaineen säästämiseen. Polttoainekustannukset pelkästään tekevät noin 60 prosenttia traktorin kokonaiskustannuksista, jolloin Fendt Varion korkea polttoainetaloudellisuus on ratkaiseva tekijä investoinnin hyötysuhdetta laskettaessa. Variolla suoriudut töistä yksinkertaisesti nopeammin ja tehokkaammin. Lisävarusteluun kuuluvan traktorinhallintajärjestelmän avulla voit ajaa traktoria mukavasti ja aina optimaalisen taloudellisesti. Arvonpysyvyys = laatua ja varmuutta tulevaisuudesta Jokainen Fendtin asiakas tietää, että traktorin käyttöiän päättyessä on aika tehdä laskelmia. Fendtin omistajalle tämä on aidosti ilo, sillä Fendt Varion jälleenmyyntiarvo on todella vertaansa vailla. Suunnannäyttäjänä Fendt asettaa alalle jatkuvasti tärkeitä vertailuarvoja ja käyttää traktoreissa teknologiaa, jolle on kysyntää myös tulevaisuudessa. Lisäksi Fendt-traktoreiden korkea laatu takaa luotettavan toiminnan ja pitkän käyttöiän. Yhdessä nämä tekijät merkitsevät arvonpysyvyyttä, joka on mahdollista vain Fendt-traktoreille. Enemmän vapautta investointeihin räätälöidyt rahoitusratkaisut AGCO FINANCE -rahoituspalvelun kautta sekä sopivasti mitoitettu huoltoohjelma Räätälöity rahoitusratkaisu houkuttelevine ja joustavine ehtoineen tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden sopeuttaa investoinnit maatilan tai liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti. Fendt-huoltosopimuksella* pidät traktorisi huolto- ja korjauskustannukset kurissa. Voit suunnitella määräaikaiset huoltotyöt jo traktorin hankinnan yhteydessä valitsemalla edulliseen kiinteään hinnoitteluun perustuvan Service-huoltopaketin tai kattavan ProService-paketin.

19 Edelläkävijät ajavat Fendtillä Edustaja: AGCO GmbH Fendt-Marketing Marktoberdorf, Germany Fendt on AGCO:n maailmanlaajuinen brändi. Toimituslaajuutta, ajoneuvojen ulkonäköä, toimintoja, mittoja ja painoja, polttoaineen kulutusta ja käyttökustannuksia koskevat tiedot vastaavat painohetken tilannetta. Tiedot voivat olla erilaiset ajoneuvon ostohetkellä. Fendt-jälleenmyyjäsi kertoo sinulle mielellään mahdollisista muutoksista. 200V-VFP/FI/0315/0.5-AZ

Fendt 200 Vario 207 208 209 210 211

Fendt 200 Vario 207 208 209 210 211 Fendt 200 Vario 207 208 209 210 211 Fendt 200 Vario 2 3 Suuri toiminnassa 200-sarjan Vario on kompakti ja vakuuttava vakioluokan traktori. Koe ainutlaatuiset Fendt Vario -teknologian edut, jotka ovat nyt

Lisätiedot

Fendt 200 Vario 207 208 209 210 211

Fendt 200 Vario 207 208 209 210 211 Fendt 200 Vario 207 208 209 210 211 Fendt 200 Vario 2 3 Suuri toiminnassa 200 Vario on pienikokoinen, vakuuttava vakioluokan traktori. Koe ainutlaatuiset Fendt Vario -teknologian edut, jotka ovat nyt saatavana

Lisätiedot

UUSIA MALLEJA N-SARJAAN!

UUSIA MALLEJA N-SARJAAN! Power Partner UUSIA MALLEJA N-SARJAAN! nn82 88 hv N92 101hv nu U S I K E T T E R Ä K A K S I K K O N82 N92 Valtra N-sarja täydentyy kahdella uudella traktorimallilla N82 ja N92, joihin on lisätty ketteryyttä

Lisätiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot T7.185-200 RC/ PC - Tekniset tiedot TRAKTORIMALLI T7.185 T7.200 T7.185 T7.200 RC RC PCE PCE Sylinteriluku/hengitys 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc Iskutilavuus litraa 6,728 6,728 6,728 6,728

Lisätiedot

AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE.

AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE. AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE. AGROPLUS: KOMPAKTI JA JÄRKEVÄ 2 OMINAISUUDET: Kompakti ja helposti hallittava yleistraktori kaikille tiloille. Optimaalinen painojakauma (45:55%), pieni omapaino,

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

200-sarjan Vario todellinen sankari työssään

200-sarjan Vario todellinen sankari työssään Fendt 200 Vario 200-sarjan Vario todellinen sankari työssään Maatalousyrittäjien ja urakoitsijoiden käytössä on tällä hetkellä yli 100 000 portaattomasti säätyvää Vario-vaihteistoa: myös heidän mielestään

Lisätiedot

Helppokäyttöinen Vario looginen ja tehokas

Helppokäyttöinen Vario looginen ja tehokas Fendt 300 Vario Helppokäyttöinen Vario looginen ja tehokas 300-sarjan Vario on edustanut jo vuosikausia traktorin tärkeitä ominaisuuksia: luotettavuutta, taloudellisuutta ja arvonpysyvyyttä. Voittajamalli

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Fendt Vario varmistaa täydellisen työn

Fendt Vario varmistaa täydellisen työn Fendt Vario Fendt Vario varmistaa täydellisen työn Etsitkö aikaa ja kustannuksia säästävää vetokonetta, joka varmistaa korkean työtehon ja tuottavuuden kaikissa töissä? Fendt Vario -traktorit portaattomasti

Lisätiedot

Fendt 800 Vario 822 824 826 828

Fendt 800 Vario 822 824 826 828 Fendt 800 Vario 822 824 826 828 Uusi Fendt 800 Vario 2 3 Innovaation voimaa Uusi 800-sarjan Vario edustaa Fendtin kompaktien ja tehokkaiden traktoreiden uutta sukupolvea. 280 hevosvoiman moottori, huippunopeus

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA. SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI:

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA.   SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI: SOLIS NUMEROINA TUOTANTO- KAPASITEETTI 300 000 TRAKTORIA VUODESSA KUUDEN SUURIMMAN TRAKTORIVALMISTAJAN JOUKOSSA MAAILMASSA TYÖNTEKIJÖITÄ YLI 5000, TUOTEKEHITYKSESSÄ YLI 300 HENKILÖÄ SOLIS-traktorit - laatua

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

DFG/TFG 660/670/680/690/S80/S90

DFG/TFG 660/670/680/690/S80/S90 Mukava ja turvallinen ohjaamo, jonka ergonomia on esimerkillinen Vankka hydrodynaaminen vaihteisto tehokasta voimansiirtoa varten, huoltovapaat monilevyjarrut Erittäin hiljainen: ohjaamon äänitaso vain

Lisätiedot

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen FR28 KUORMATRAKTORI Ylivoimaa harvennukseen FR28 Kuormatraktori Sampo-Rosenlew Oy vastaa kysyntään esittelemällä FR28 kuormatraktorin, joka on harvennusten erikoiskone. 10 tonnin hyötykuormallaan se sopii

Lisätiedot

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 ROCLA PICKUP PHL-10 TEKNISET TIEDOT Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 Yleistä Kaikki mallit CE-vaatimusten mukaisia. Materiaaleista on n. 95% kierrätettäviä. Kuljettajan tila Ergonomisesti haarukoiden

Lisätiedot

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN PONSSE SCORPION PONSSE SCORPION -HARVESTERI YLIVOIMAISTA TEHOA & ERGONOMIAA Uskomaton näkyvyys ja ohjattavuus, vakaudeltaan voittamaton, tehoa ja tuottavuutta ympäristön ehdoilla,

Lisätiedot

Yksinkertaisesti huippuluokkaa.

Yksinkertaisesti huippuluokkaa. Fendt 200 Vario V/F/P Yksinkertaisesti huippuluokkaa. Aina 200 Vario V/F/P -sarjan markkinoille tulosta saakka Fendt on asettanut vertailuarvot huipputeknologialle erikoistraktoreiden alueella. Koe Fendt-traktoreiden

Lisätiedot

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T Kurottajien uusi teholuokka Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet

Lisätiedot

Fendt 300 Vario 309 310 311 312 313

Fendt 300 Vario 309 310 311 312 313 Fendt 300 Vario 309 310 311 312 313 2 Uusi Fendt 300 Vario 3 300 Vario. Se alkuperäinen. Korkean laatunsa, luotettavuutensa ja taloudellisuutensa ansiosta 300-sarjan Fendt Vario on ollut hyvin suosittu

Lisätiedot

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb 302.7D CR Hydraulinen minikaivukone Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb Pieni koko Vähemmän vaurioita takuuvarma parempi tuottavuus Pieni säde

Lisätiedot

Fendt 500 Vario t t t

Fendt 500 Vario t t t Fendt 500 Vario 2 Uusi Fendt 500 Vario 3 Esikuvien rakentama Uusi 500-sarjan Vario sisältää nyt kaikki täysin uuden traktorisarjan parhaat ominaisuudet. Legendaarisen 500 Favorit -traktorin mittasuhteet

Lisätiedot

ST STW40. Suuri teho, ylivertainen luotettavuus ja maksimimukavuus yhdistettynä kompakteihin mittoihin ja äärimmäiseen ketteryyteen.

ST STW40. Suuri teho, ylivertainen luotettavuus ja maksimimukavuus yhdistettynä kompakteihin mittoihin ja äärimmäiseen ketteryyteen. ST STW40 K U B O T A - D I E S E LT R A K T O R I Suuri teho, ylivertainen luotettavuus ja maksimimukavuus yhdistettynä kompakteihin mittoihin ja ääriäiseen ketteryyteen. Koe teho ja mukavuus aivan uudella

Lisätiedot

Voimakas traktoriperhe

Voimakas traktoriperhe Fendt 400 Vario Voimakas traktoriperhe Fendtin edelleenkehitetty 400-sarjan Vario on yleis- ja peltoviljelykäyttöön täydellisesti soveltuva yleistraktori. Kevyt, kompakti ja ketterä traktori on varustettu

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 60 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 60 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 60 SR Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI SR-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 60 SR 0 Toleranssi nyt myös

Lisätiedot

1270E- / 1470E-Harvesterit

1270E- / 1470E-Harvesterit 1270E- / 1470E-Harvesterit PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON John Deere E-sarjan harvesterien kehittyneet tekniset ominaisuudet

Lisätiedot

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Nostaa käyttäjän aitiopaikalle Tehokkaat, ammattikäyttöön suunnatut puhdistusratkaisut ovat Kärcherin ominta aluetta. Uudet RS-sarjan yhdistelmäkoneet

Lisätiedot

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää ETULEIKKURIT Fiksu ja ammattitasoinen tapa hoitaa nurmikkoa. Etuleikkuulaitteella yllät joka paikkaan ja näet mitä leikkaat. Nopeasti ja mukavasti samalla kun lannoitat nurmikon ja vältät haravoinnin.

Lisätiedot

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE Tehokas ja ympärist Av 4 AVANTMAGAZINE öystävällinen ant 760i Avant-kuormaajasarja kokee jälleen kerran suuren mullistuksen kun kuormaajavalikoimaan liittyy uusi Avant 760i. Avant 760i on uusi kuormaajamalli

Lisätiedot

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE 25/1970 KOCKUM PR0 CE S S 0 R 7 8 ATK -MON ITOI MIKONE Huhtikuussa 1970 Kockum Söderhamn AB esitti uuden karsinta-katkontakoneen prototyypin, joka suorittaa myös puutavaran lajittelun ja kasauksen. Sitä

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder.

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Äärimmäistä voimaa äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loader ja Arocs Grounder. Erityisen korkeaa hyötykuormaa ja äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loaderin

Lisätiedot

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA Vahvat ja taloudelliset moottorit Lännen-monitoimikoneet varustetaan taloudellisilla Agco Power 4-sylinterisellä dieselmoottorilla. Moottorit vääntävät vahvasti koko kierrosalueella. Kaikilla Lännen käyttämillä

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 230 LC-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 230 LC-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 230 LC-8 UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! VAHVAA VOIMAA YC 230 LCLR-8 Sivu 2 ENTREPOT

Lisätiedot

Fendt 800 Vario - kompakti suurtraktori

Fendt 800 Vario - kompakti suurtraktori Fendt 800 Vario Fendt 800 Vario - kompakti suurtraktori Fendt 818 Vario -traktori on ensiesittelynsä jälkeen kehittynyt Euroopan eniten myydyksi suurtraktoriksi. Suurtraktorin tehokkuuteen on ilman kompromisseja

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Fendt 700 Vario oma sarja keskiluokassa

Fendt 700 Vario oma sarja keskiluokassa Fendt 700 Vario Fendt 700 Vario oma sarja keskiluokassa 700-sarjan Fendt Variosta tuli heti markkinoilletulonsa jälkeen, vuonna 1998, eniten myyty portaattomasti säätyvällä voimansiirrolla varustettu traktorisarja.

Lisätiedot

Kuormantunteva hydrauliikka antaa erityisen tarkat liikkeet kaikissa kuormitustilanteissa.

Kuormantunteva hydrauliikka antaa erityisen tarkat liikkeet kaikissa kuormitustilanteissa. VOLVO PIENKAIVUKONE Nettoteho: D.80/1269 CEE: 33,7 kw/45,8 hv Työpaino: 5190-5295 kg Kauhatilavuudet: 70-231 l Suurin kaivusyvyys: 3130-3530 mm Kuormantunteva hydrauliikka antaa erityisen tarkat liikkeet

Lisätiedot

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY Vi-AKCn) PPA 1 03400 VIHTI 913-46 211 VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY KOETUSSELOSTUS TEST REPORT NUMERO 1197 RYHMÄ 13 VUOSI

Lisätiedot

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin Hakkurit Ympäristönhoidosta urakointiin Puhumme kokemuksesta Junkkarin hakkurit ovat tyypiltään laikkahakkureita. Meillä on kokemusta niiden valmistamisesta jo yli 30 vuoden ja 10.000 laitteen verran.

Lisätiedot

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä & SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä www.pthproducts.com Tiehöylä omassa luokassaan Monikäyttöinen kiinnitysjärjestelmä Nopea asentaa Korkea laatu 2 Täydellisyyttä kahdessa eri kokoluokassa

Lisätiedot

MYYNTITIEDOTE PORTAATON PUMA CVX. Seuraavassa tiedotteessa keskitytään asiakkaan kannalta PUMA CVX:n viiteen tärkeimpään ominaisuuteen.

MYYNTITIEDOTE PORTAATON PUMA CVX. Seuraavassa tiedotteessa keskitytään asiakkaan kannalta PUMA CVX:n viiteen tärkeimpään ominaisuuteen. PORTAATON PUMA CVX Seuraavassa tiedotteessa keskitytään asiakkaan kannalta PUMA CVX:n viiteen tärkeimpään ominaisuuteen. YKSINKERTAISUUS on noussut nykytraktoreiden monimutkaisen käytön johdosta tärkeäksi

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

Fendt 300 Vario 310 311 312 313

Fendt 300 Vario 310 311 312 313 2015 Fendt 300 Vario 310 311 312 313 2 A-luokkaa sukupolvien ajaksi. 3 Uusi Fendt 300 Vario. Kyllä. 300-sarjan Variossa sukupolvien kokemus yhdistyy korkean laadun ja suorituskyvyn vaatimuksiin. Traktori

Lisätiedot

100-500 40-60 tai 240-260 400-600 tai 2 000-2 200 X

100-500 40-60 tai 240-260 400-600 tai 2 000-2 200 X Yleistä tilauksesta Yleistä tilauksesta Tilaa voimanotot ja niiden sähköiset esivalmiudet tehtaalta. Jälkiasennus on erittäin kallista. Suositellut vaatimukset Voimanottoa käytetään ja kuormitetaan eri

Lisätiedot

720 722 724 Fendt 700 Vario 700

720 722 724 Fendt 700 Vario 700 720 722 724 Fendt 700 Vario 700 Uusi Fendt 700 Vario Täydellinen luokassaan Uuden 700-sarjan Varion myötä Fendt tuo markkinoille korkean teholuokan kompaktin traktorin, jonka käytännölliset innovaatiot

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI

CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI PIENOISTRAKTORI sc2610 Laadukas dieselmoottori Optimoitu 26 hevosvoiman dieselpolttomoottori on erittäin tehokas ja sen polttoaineenkulutus on pieni. Öljyn/nesteiden täyttö-

Lisätiedot

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY V/Ii1C:n) PPA 1 03400 VIHTI 913-46211 VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY KOETUSSELOSTUS TEST REPORT NUMERO 1203 RYHMÄ 13 VUOSI

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 135-7 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 135-7 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 135-7 Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 7-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 135-7 Sivu 2 E N T R E P O T

Lisätiedot

Innovaation voimaa Vario 800 -traktorin viimeisteltyä teknologiaa

Innovaation voimaa Vario 800 -traktorin viimeisteltyä teknologiaa Inspiroivaa teknologiaa Sivu 1 Innovaation voimaa Vario 800 -traktorin viimeisteltyä teknologiaa Uudessa 800-sarjan Variossa nykyaikainen teknologia on yhdistetty yhteen ainutlaatuiseen ajoneuvoon. 280

Lisätiedot

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP 1252 C Neliroottorinen keskelle karhottava karhotin Korjuuketjun pullonkaulojen poistaminen vaatii käytettäviltä koneilta suurta tehokkuutta. Panostamalla

Lisätiedot

Vahvaa voimaa ENTREPOT TRADE OY YUCHAI YC 135-8 LR PITKÄPUOMI KAIVUKONE. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahvaa voimaa ENTREPOT TRADE OY YUCHAI YC 135-8 LR PITKÄPUOMI KAIVUKONE. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa PITKÄPUOMI KAIVUKONE UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! Sivu 2 ENTREPOT TRADE OY Käyttäjät sen tietävät!

Lisätiedot

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita.

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita. Showajat: 11:30, 13:00 ja 14:30 ENSIMMÄINEN ESITELTÄVÄ Automaattitrukki Tervetuloa tänne Roclan osastolle hyvä yleisö! Minun nimeni on Markku Sivonen ja toimin tämän trukkiesittelyn assistenttina ja jututan

Lisätiedot

YOUR WORKING MACHINE. Maasta elämä lähtee. Maa on toimeentulosi perusta. Sato takaa työsi jatkuvuuden. Ja traktori on tärkein työkalusi.

YOUR WORKING MACHINE. Maasta elämä lähtee. Maa on toimeentulosi perusta. Sato takaa työsi jatkuvuuden. Ja traktori on tärkein työkalusi. N-SARJA 115-185 HV N-sarja / 115-185 hv YOUR WORKING MACHINE Maasta elämä lähtee. Maa on toimeentulosi perusta. Sato takaa työsi jatkuvuuden. Ja traktori on tärkein työkalusi. Siksi teimme sinulle Valtran.

Lisätiedot

INDUSTRIAL HYÖDYLLISTÄ TIETOA. Tutustu Firestonen etuihin. DURAFORCE-UTILITY R8000 UTILITY

INDUSTRIAL HYÖDYLLISTÄ TIETOA. Tutustu Firestonen etuihin. DURAFORCE-UTILITY R8000 UTILITY RENGASVALIKOIMA MAATALOUSVYÖRENKAAT 2015 HYÖDYLLISTÄ TIETOA Tutustu Firestonen etuihin. Italiassa suunnitellut ja Espanjassa valmistetut Firestonen eurooppalaiset maataloustuotteet vastaavat eurooppalaisten

Lisätiedot

Uusi Fendt 900. Johtaja.

Uusi Fendt 900. Johtaja. Inspiroivaa teknologiaa Sivu 1 Uusi Fendt 900. Johtaja. Fendt Vario 900 on traktorimarkkinoiden johtaja. Se on tehokkain vakiotraktori, jonka 390 hevosvoiman maksimitehon tuottama voima ja suorituskyky

Lisätiedot

Merkki BELARUS BRANSON CASE IH CLAAS MERKKI Malli 952.5 5025 C K78 R HINTA. Farmall 105 A. Farmall 95 C PSE. Farmall 95 U PRO.

Merkki BELARUS BRANSON CASE IH CLAAS MERKKI Malli 952.5 5025 C K78 R HINTA. Farmall 105 A. Farmall 95 C PSE. Farmall 95 U PRO. Merkki BELARUS BRANSON CASE IH CLAAS Malli 952.5 5025 C K78 R Farmall 85 A Farmall 85 C PS Farmall 95 C PSE Farmall 95 U Farmall 95 U PRO Farmall 105 A Farmall 115 U Farmall 115 U PRO Maxxum 110 CVX EP

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

Suuri toiminnassa. Fendt 207 Vario Fendt 208 Vario Fendt 209 Vario Fendt 210 Vario Fendt 211 Vario

Suuri toiminnassa. Fendt 207 Vario Fendt 208 Vario Fendt 209 Vario Fendt 210 Vario Fendt 211 Vario Fendt 200 Vario Suuri käytössä. Fendt 200 Vario on pienikokoinen, vakuuttava vakioluokan traktori. Koe ainutlaatuiset Fendt Vario -teknoloian edut, jotka ovat nyt saatavana myös 70 110 hevosvoiman teholuokassa.

Lisätiedot

Mökin ja kodin tuhattaituri

Mökin ja kodin tuhattaituri Suomi Mökin ja kodin tuhattaituri Vahva 20 hv moottori Hämmästyttävän tehokas Turvavyö ja ROPS/FOPS turvakaari vakiona Kun haluat enemmän tehoa Väkivahva Kohler EFI-moottori Työlaitehydrauliikka 42 l/min

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

AVERO 240 160. C 600 (6.07 m), C 540 (5.46 m), C 490 (4,92 m), C 430 (4,32 m)

AVERO 240 160. C 600 (6.07 m), C 540 (5.46 m), C 490 (4,92 m), C 430 (4,32 m) AVERO 240 160 Etuvarusteet VARIO leikkuupöytä V 600 V 540 V 540 Vakioleikkuupöytä C 660 C 370 C 600 C 370 Rapsileikkuupöytä kaikkiin vakio- ja VARIO -leikkuupöytiin Taitettavat leikkuupöydät C 450 FLEX

Lisätiedot

GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone

GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone PERUNATEKNIIKKA JUURIKASTEKNIIKKA VIHANNESTEKNIIKKA GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone Ammattimaista istutustekniikkaa myös erittäin suuriin vaatimuksiin Grimmen hihnaistutustekniikka: 2-, 3- ja

Lisätiedot

2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw

2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw Tekniset tiedot. Voimansiirto 2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw Moottorin iskutilavuus [cm³] 1 968 1 968 1 968 1 968 Sylinterien lukumäärä 4 4 4 4 Maks. teho [kw (hv)] 75 (102) 90 (122)

Lisätiedot

LUOTETTAVA, TEHOKAS, TALOUDELLINEN FORTERRA HSX 140 TÄSSÄ ON KONE JONKA TARVITSET! 4 vuoden tehdastakuu

LUOTETTAVA, TEHOKAS, TALOUDELLINEN FORTERRA HSX 140 TÄSSÄ ON KONE JONKA TARVITSET! 4 vuoden tehdastakuu LUOTETTAVA, TEHOKAS, TALOUDELLINEN TÄSSÄ ON KONE JONKA TARVITSET! FORTERRA HSX 140 4 vuoden tehdastakuu www.hcpetersen.fi FORTERRA HSX 140 LUOTETTAVA Zetor-traktoreiden yhteydessä haluae korostaa yksinkertaista,

Lisätiedot

FIN. Power Partner. T-sarja T131 T191

FIN. Power Partner. T-sarja T131 T191 FIN Power Partner T-sarja T131 T191 VALTRA T UUDEN SUKUPOLVEN TRAKTORI Valtran T-sarjan traktorit ovat selkeästi ammattiviljelijöiden ja urakoitsijoiden traktoreita, jotka Valtran á la Carte-räätälöinnin

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 18 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 18 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 18 SR UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 18 SR Uusi sarja,

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 35-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 35-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 35-8 UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 35-8 Tällä kaivat jo perustuksia,

Lisätiedot

Kerrankin jotain uutta! AVANT heittää haasteen AVANT kehitti kokonaan uuden koneen, jollaista markkinoilla ei ole ollut. Nykyaikaista hydrauliikkaa hyödyntäen syntyi edullinen, kompakti nelivetoinen peli,

Lisätiedot

Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm

Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm Tuote-esite Luotettava ja hyväksi todettu puutavaranos turi Hiab Loglift 105S 105S - pettämätöntä tehoa päivästä toiseen Hiabin Loglift 105S -nosturissa tarkkuus ja

Lisätiedot

Vahva pieni kone YUCHAI YC 08-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahva pieni kone YUCHAI YC 08-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahva pieni kone YUCHAI YC 08-8 Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 08-8 Uutuus, 1 ton sarjaan

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 75 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI SR-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 75 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI SR-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 75 SR UUSI SR-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 75-SR Sivu 2 ENTREPOT

Lisätiedot

JD 8030 -mallisto. 245 hv 360 hv

JD 8030 -mallisto. 245 hv 360 hv JD 8030 -mallisto. 245 hv 360 hv MENESTYSTARINA JATKUU Yli vuosikymmenen ajan JD 8000- sarjan traktorit ovat luoneet menestymisen edellytykset tuhansille maanviljelijöille. Tämä 8030-mallisto jatkaa edeltäjiensä

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE ICECAT B220 AKKUKÄYTTÖINEN JÄÄNHOITOKONE ICECAT on helppokäyttöinen ja turvallinen

Lisätiedot

PALAX KLAPIKONEMALLISTO

PALAX KLAPIKONEMALLISTO COMBI M II - 3 KS 35-6 POWER 70S - 10 POWER 100S - 14 PALAX KLAPIKONEMALLISTO Yhteiset ominaisuudet Poistokuljetin Yhteinen ominaisuus kaikille koneille on nyt uudistettu 4,3 m pitkä ja 0,2 m leveä taittuva

Lisätiedot

UUsi MAssEY FERGUsON -MAllistO kokoluokassa 82-102 hv

UUsi MAssEY FERGUsON -MAllistO kokoluokassa 82-102 hv TEHOKAS JA KETTERÄ Uusi MASSEY FERGUSON -mallisto kokoluokassa 82-102 hv Suunniteltu huipulle. Perimämme juontaa vuosikymmenien taakse. Kautta aikojen olemme valmistaneet laadukkaiksi ja kestäviksi tunnettuja

Lisätiedot

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone AVR nostaa 2-rivisen korjuutekniikan uudelle tasolle! Spirit 9200 nostaa 2-rivisen korjuutekniikan aivan uudelle tasolle. Tunnustettua Spirit-konseptia

Lisätiedot

Uusi Vario-ulottuvuus

Uusi Vario-ulottuvuus Fendt 900 Vario Uusi Vario-ulottuvuus Suurtraktorimarkkinoille vuonna 1995 tulleesta 926 Vario -mallista lähtien on 900 Vario -sarja ollut suurtraktoreiden valmistuksessa innovatiivinen edelläkävijä. Tänä

Lisätiedot

Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija.

Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Monikäyttöiset tela-alustaiset kaivukoneet 6MCR 8MCR 10MCR 712MC 714MCe Kokonaispaino

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KUNNOSSAPITOTRAKTORISTA

TARJOUSPYYNTÖ KUNNOSSAPITOTRAKTORISTA TARJOUSPYYNTÖ KUNNOSSAPITOTRAKTORISTA Kiuruveden kaupungin liikuntapalvelut pyytää tarjoustanne liikuntapalveluille kertaostona hankittavasta kunnossapitotraktorista. Konetta tullaan käyttämään pääasiassa

Lisätiedot

Kevytsarjan kone, jolla on kovin isku!

Kevytsarjan kone, jolla on kovin isku! Kevytsarjan kone, jolla on kovin isku! Suurin mahdollinen iskuvoima vakuuttavien mittojen ansiosta! az UF Suurin iskuvoima saadaan aikaan samanaikaisesti luokkansa suurimmalla säiliötilavuudella ja suurimmalla

Lisätiedot

HESE. -puskulevystä tiehöylään

HESE. -puskulevystä tiehöylään HESE -puskulevystä tiehöylään Hese-työkone on teiden ja piha-alueiden kunnossapitoon tarkoitettu yleistyökone. Monipuolisuudessaan Hese on täysin ylivoimainen, samalla koneella tehdään kaikki teiden sekä

Lisätiedot

Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet

Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet Tuote-esite Korkea laatu, matala asennuskorkeus ja omapaino Käyttöturvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat matalien Hiab Multilift XR-koukkulaitteiden tärkeimmät

Lisätiedot

Raskaan kaluston parhaat palat

Raskaan kaluston parhaat palat Letkukeloja (ilman letkuja) Letkun maksimipituudet referenssejä, riippuu letkun paksuudesta. 2-tie letkukelat 3/8 letkuille Letkun Kätisyys Paino kg A Ø mm B mm C mm maksimipituus 1,8-2 m vasen 9,7 270

Lisätiedot

kampanja 549, 769, www.fagimex.fi Kampanja 2/2010 ts 315 GT, katkaisuohjaimella ts 315 GT, liukupöydällä Hinnat sisältävät alv:n

kampanja 549, 769, www.fagimex.fi Kampanja 2/2010 ts 315 GT, katkaisuohjaimella ts 315 GT, liukupöydällä Hinnat sisältävät alv:n Das ist Spitzen-Qualität RAKENNUSSAHA ts 315 GT 5277 0901 moottori 230 V, 2,2 kw 5277 0902 moottori 400 V, 3,0 kw 5277 0903 moottori 400 V, 4,2 kw Vakiovarusteena joko katkaisuohjain tai liukupöytä. Tukeva

Lisätiedot

AGRICULTURAL HANDLING solutions

AGRICULTURAL HANDLING solutions AGRICULTURAL HANDLING solutions www.manitou.com SUORITYSKYKYÄ SINUN TILALLESI 000 kg: MLT 0 ja 00 maksimi kantavuus sallii jopa tonnin kuorman kuljetuksen - ja vielä enemmän - jopa tonnin noston, m korkeaan

Lisätiedot

Unleash the Potential

Unleash the Potential Unleash the Potential HEVOSTEN KILPAKÄRRYT STAR MASTER ja PRO STAR MASTER Voimakkaasti nostattavat jenkkikärryt Star Master on voimakkaasti nostattava, ns. jenkkikärry jossa hevosen nostatus ja kärryn

Lisätiedot

ZL302C VOLVO MINIPYÖRÄKUORMAAJA

ZL302C VOLVO MINIPYÖRÄKUORMAAJA VOLVO MINIPYÖRÄKUORMAAJA ZL302C Moottoriteho: SAE J1995 22,5/31 kw/hv Nettoteho: SAE J1349 22/30 kw/hv Työpaino: 2,1 t Kauhatilavuudet: 0,3-0,5 m 3 Tehokas, vähäpäästöinen mootori: Hiljainen, alhaiset

Lisätiedot

Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER

Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER Helppo käyttää - Helppo huoltaa 2 2.500 l polyetyleenisäiliö HARDI kalvopumppu EVC ohjausyksikkö Syklonisuodatin ParaLift HARDI CONTROLLER 2500 250 l huuhtelusäiliö

Lisätiedot

Uudenlainen R-sarja AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

Uudenlainen R-sarja AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Suomi R-sarja Uudenlainen R-sarja Avantin R-sarja eroaa muista Avantin mallisarjoista ohjaustapansa vuoksi. R-sarjassa kuljettaja istuu kuormaajan takarungossa kun taas muissa Avantin mallisarjoissa istutaan

Lisätiedot

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Kaksiroottorinen karhotin sivu- ja keskikarhotukseen Kaikki tiedot saatavissa internetistä 97+027.15.0813 Kaksiroottoriset karhottimet monipuoliseen käyttöön PÖTTINGER tarjoaa nyt

Lisätiedot

Korjaamopuristimet. Alapalkki MITAT. H (Sylinteri palautettuna) mm. J mm

Korjaamopuristimet. Alapalkki MITAT. H (Sylinteri palautettuna) mm. J mm -runko 25 tonnia Voidaan asentaa työpöydälle tai lisävarusteena saatavalle jalustalle. Työpöytä asennusta varten tarvitaan 1.4 m 2 vapaata tilaa, jalustan kanssa tarvitaan 4 m 2 lattiatilaa. voin -runko

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

Move For The Better Life, KUMHO TYRE KUMHO KESÄRENGASKUVASTO henkilöauto, SUV, maastoauto, pakettiauto KH17 on kestävä, hiljainen rengas ja vaivaton ajettaessa. Optimaalinen vierintävastus. KH27 on edullinen

Lisätiedot

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Yksiroottorinen karhotin Murtosokkasuojattu voimansiirto roottorille Säädettävä karhotinpressu Kokoon taitettavat turvakaiteet Korkealaatuiset Super-C piikit, 9 mm

Lisätiedot