LOHJAN SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA JOHTAVAN LÄÄKÄRIN VIRKAVAALI LOHLTK 28

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LOHJAN SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 28 31.10.2013 JOHTAVAN LÄÄKÄRIN VIRKAVAALI LOHLTK 28"

Transkriptio

1 LOHJAN SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA JOHTAVAN LÄÄKÄRIN VIRKAVAALI LOHLTK 28 Lohjan sairaanhoitoalueella on päätoiminen johtavan lääkärin virka. Viran vastuualueeseen kuuluu vastaavan lääkärin tehtävien osalta somaattinen erikoissairaanhoito. Psykiatrisilla erikoisaloilla (aikuis- ja nuorisopsykiatria) p.o. erikoisalojen johtavan lääkärin tehtävät hoitaa psykiatrian tulosyksikön johtaja. Tässä käsiteltävänä olevan johtavan lääkärin viranhaltijan tehtäviin kuuluu mm. Vuonna 2011 voimaan astuneen Terveydenhuoltolain mukaiset vastaavan lääkärin tehtävät somaattisilla erikoisaloilla (potilaan sairaanhoidon aloittamisesta ja lopettamisesta sekä siirtämisestä toiseen terveydenhuollon toimintayksikköön päättää vastaava lääkäri tai tämän antamien ohjeiden mukaan muu laillistettu terveyden ammattihenkilö). Laajasti sairaanhoidon lääketieteelliseen sisältöön, potilasturvallisuuteen, erikoisalojen väliseen yhteistyöhön ja potilaan hoitoketjuihin (yhteistyö terveydenhuollon muiden toimijoiden kanssa) liittyvät tehtävät Sairaanhoidollisten prosessien ja toimintatapojen jatkuva parantaminen, parhaiden käytäntöjen käyttöönoton valvonta Potilasmuistutuksiin ja Potilasvakuutusyhdistyksen sekä valvontaviranomaisten pyytämiin vastineisiin liittyvät asiat Lohjan sairaanhoitoalueen ja HUS-tasoiseen sairaanhoitoon liittyvä kehittämistyö ja yhteistyöfoorumit Lääketieteellisten ja sairaanhoidollisten trendien, käytäntöjen ja teknologian aktiivinen seuranta Kehittämispäällikön tehtävät oman toimen ohella HUS:n potilasturvallisuussuunnitelman (v. 2011) määrittelemät laatupäällikön tehtävät oman toimen ohella Johtava lääkäri on Lohjan sairaanhoitoalueen johtoryhmän ja tämän työvaliokunnan sekä johdon tukiyksikön jäsen ja raportoi yleisesti virkatehtävissään sairaanhoitoalueen johtajalle. Johtava lääkäri on kuitenkin sairaanhoidollisen vastuualueensa ylin viranomainen yksittäisen potilaan hoitoon liittyvissä asioissa (mm. vastaavan lääkärin tehtävät, potilasmuistutukset ja hoitoihin liittyvät vastineet näihin oikeutetuille tahoille jne.) Haku julkaistiin Helsingin Sanomissa 1.9., Hufvudstadsbladetissa 1.9., Suomen Lääkärilehdessä 6.9. sekä Kuntarekry.fi:ssä Hakuaika päättyi klo mennessä. Määräaikaan klo mennessä saapui neljä hakemusta. Tehtävää hakivat sisätautien ylilääkäri Terhi Martikainen, medisiinisen tulosyksikön johtaja, osastonylilääkäri Juha Valtonen, Varkauden kaupungin sote-johtaja Seppo Lehto sekä hakija, joka ei halunnut nimeään julkisuuteen.

2 Seppo Lehdolle lähetettiin sähköposti, jossa häntä pyydettiin täydentämään hakemustaan CV:llä tai vastaavalla ansioluettelolla klo mennessä. Täydentäviä asiakirjoja ei määräaikaan mennessä saapunut. Muut kolme hakijaa haastateltiin Haastatteluryhmään kuuluivat sairaanhoitoalueen johtaja Raimo Kekkonen, henkilöstöpäällikkö, johtava ylihoitaja Liisa Astala, johtava lääkäri Ralf Backman ja lautakunnan varapuheenjohtaja Pirjo-Leena Forsström. HUS:n hallintosäännön 7 :n 3. kohdan mukaan sairaanhoitoalueen lautakunta päättää välittömästi sairaanhoitoalueen johtajan alaisten johtavien viranhaltijoiden ottamisesta virkaan Kaikki haastatellut hakijat täyttävät koulutukseltaan ja kokemukseltaan johtavalle lääkärille asetetut muodolliset ja sisällölliset pätevyysvaatimukset. Näiden perusteella ja haastatteluissa saatujen käsitysten mukaan kaikilla haastatelluilla hakijoilla on edellytykset kyseisen tehtävän menestykselliseen hoitamiseen. Esityslistatekstin lähettämisen jälkeen Seppo Lehto on täydentänyt hakemustaan lähettämällään sähköpostin liitetiedostolla (curriculum vitae). Koska hakijalle sähköpostitse ilmoitetun määräajan puitteissa ( mennessä) pyydettyä täydennystä ei ollut tapahtunut, ei Lehtoa voitu täyttöprosessin aikataulun takia kuitenkaan kutsua haastatteluryhmän haastatteluun ( ). Näin ollen sairaanhoitoalueen johtaja haastatteli hänet puhelimitse samalla kysymyssarjalla kuin muutkin hakijat. Puhelinhaastattelu ja hänen lähettämänsä curriculum vitae on otettu myös huomioon hakijoiden keskinäisessä arvioinnissa ja päätösesitystä tehtäessä, sillä Lehto ei oman ilmoituksensa mukaan ollut saanut sähköpostitse toimitettua täydennyspyyntöä. Pätevyysvaatimukset viranhakuilmoituksessa muodostavat ne kelpoisuudet, joihin hakijoiden keskinäinen arviointi tapahtuu. Toivomme, että olet ajankohtaiseen lainsäädäntöön hyvin perehtynyt ja että sinulla on kokemusta johtamis- ja kehittämistehtävissä. Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkan soveltuvalla erikoisalalla ja riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtotehtävissä. Kaikki hakijat täyttävät viran muodolliset tutkintopätevyysvaatimukset: Seppo Lehdolla on sisätautien ja kardiologian erikoislääkärin, Tom Löfstedtillä anestesiologian erikoislääkärin, Terhi Martikaisella sisätautien ja nefrologian erikoislääkärin sekä Juha Valtosella sisätautien ja reumatologian erikoislääkäritutkinnot. Tom Löfstedtillä on lisäksi ensihoidon erityispätevyys (Suomen Lääkäriliiton myöntämä). Kaikilla hakijoilla on hallinnon pätevyys.

3 Johtamis-, hallinto- tai näihin rinnastettavaa lisäkoulutusta hakijoilla on seuraavasti: Seppo Lehto MBA Jyväskylän Yliopiston Avance Johtamiskoulutus-ohjelma (100 opintopistettä). Johtaminen terveydenhuollossa koulutusohjelma (Helsinki School of Economics = HSE Executive Education). Tom Löfstedt laatuasiantuntijakoulutus HQ6 (Teknillinen korkeakoulu, 1 vuosi) HUS:n johtamisen perusteet ja terveysekonomiakoulutusmoduulit (yhteensä 2 viikkoa) meneillään oleva HUS:n keskijohdon koulutusohjelma (FCG, kokonaisuus 2 vuoden aikana tapahtuva) Terhi Martikainen meneillään oleva (päättyy keväällä 2015) sosiaali- ja terveysjohtamisen MBA (Tampereen yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto, 3 vuoden koulutusohjelma, n. 2/3 lähijaksoista ja lisäksi lopputyö hyväksyttynä suoritettu.) Juha Valtonen HUS-johtamisen koulutusohjelma (9 kk:n aikana jaksoja) meneillään oleva HUS-keskijohdon koulutusohjelma (FCG, kokonaisuus kahden vuoden aikana tapahtuva) eräitä lyhyempiä HUS:n ja THL:n koulutusjaksoja Seppo Lehdolla, Terhi Martikaisella ja Juha Valtosella on LT-tutkinto ja Seppo Lehdolla lisäksi dosentuuri (Kuopion yliopiston sisätautioppi). Akateemisia pätevyyksiä ei edellytetty täytettävänä olevan viran pätevyysvaatimuksissa eivätkä siis ole suoraan valintakriteerinä. Nämä pätevyydet sisältyvät kuitenkin yleiseen kokonaisarvioon pätevyydessä/ sopivuudessa viran johtamis- ja kehittämisfunktioiden suhteen. Johtamis- ja hallintokokemusta hakijoilla on seuraavasti: Toiminta oman erikoisalansa yli- tai osastonylilääkärin virassa tai vastaavassa tehtävässä Seppo Lehto n. 13 vuotta Tom Löfstedt n. 14 ½ vuotta Terhi Martikainen n. 7 ½ vuotta Juha Valtonen n. 9 ½ vuotta

4 Toiminta omaa erikoisalaansa laajemmissa johtamistehtävissä (tulosyksikön, vastuualueen johtaja, johtavan lääkärin tai muut johtajan tai merkittävät projektitehtävät) Seppo Lehto Medisiinisen keskuksen (2 v. 4 kk) ja kliinisen palvelualueen (6 kk) johtajana KYS:ssä, yhteensä hieman vajaa 3 v, Varkauden kaupungin SOTE-johtajana n. 10 kk. Lisäksi n. 6 vuotta KYS:n sisätautien klinikan tulosyksikön johtajana ja vastaavana ylilääkärinä. Yhteensä hieman vajaa 10 vuotta. Hän on perustanut Itä-Suomen Yliopiston lääkäreiden johtamiskoulutusohjelman (30 opintopistettä) v ja vetää edelleen yliopiston johtamiskoulutusta ollen kyseisen koulutusohjelman vastuuhenkilö. Tom Löfstedt tulosyksikön johtajana (Länsi-Uudenmaan sairaanhoitoalue, operatiivinen) n. 9 vuotta. Tehtävään kuuluu nykyisin myös somaattisen toiminnan kokonaisvastuu ao. osastoryhmän päällikön (ylihoitaja) esimiehenä. Ålands centrasjukhus basenhetschef (tulosyksikön johtajana) 1 vuosi, johtajana SPR:n eri tehtävissä n. 3 vuotta. Yhteensä n. 12 vuotta. Hän on johtanut SPR:n kenttäoperaatioiden lääkintätoimin-taa ja kenttäsairaalaa (ICRC Etelä-Sudan, Pakistan/Afganis-tan). Hän toimii Länsi-Uudenmaan sairaanhoitoalueen valmiuspäällikkönä ja ensihoitopäällikkönä. Terhi Martikainen vs. johtavana lääkärinä Lohjan sairaalassa n. 1 vuoden ajan. Lisäksi Medisiinisen tulosyksikön johtajan ensimmäi-senä sijaisena n. 5 vuoden ajan (josta sijaisuutta netto-määräisesti yhteensä n. ¾ vuotta). Yhteensä n. 2 vuotta. oman MBA-kehittämistehtävänsä pohjalta laatinut yhdessä valmistelevan suunnitteluryhmän kanssa kotisairaala-toiminnan projektisuunnitelmaluonnoksen myöhemmin perustettavan projektiryhmän jatkotyöskentelyn pohjaksi. Hän on myös Lotjake-työryhmän (Lohjan sujuva jatkohoitoon siirtyminen) jäsen. Työryhmä on alueellinen erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon yhteistyöfoorumi. Lisäksi hän on HUS-tasoisen vastaavan Sutjake-työryhmän (sujuva jatkohoitoon siirtyminen) jäsen. Juha Valtonen tulosyksikön (Lohjan sairaanhoitoalue oheispalvelut ja medisiininen) johtajana yhteensä n. 7 vuotta. Hän toimii alueellisen päivystystoiminnan ohjausryhmän puheenjohtajana (yhteistyöfoorumi sairaalan ja perusterveydenhuollon kesken). Hän on myös Lotjake-työryhmän (Lohjan sujuva jatkohoitoon siirtyminen) jäsen. Työryhmä on erikoissairaanhoidon ja perusterveyden-huollon yhteistyöfoorumi. Kaikki hakijat täyttävät kelpoisuusehdot myös kokemuksensa puolesta.

5 Perustelut päätösesitykselle Viran hakijoiden soveltuvuuden arviointi perustuu hakuilmoituksessa kuvattuihin virkaan sisältyviin tehtäviin ja näistä aiheutuviin osaamisvaateisiin. Johtavan lääkärin tehtäviin kuuluvat Terveydenhuoltolain mukaiset johtavan lääkärin tehtävät somaattisilla erikoisaloilla. Johtava lääkäri vastaa laajasti sairaanhoidonlääketieteellisestä sisällöstä, potilasturvallisuudesta (potilasturvallisuuspäällikkö) ja erikoisalojen välisestä yhteistyöstä. Tehtäviin kuuluvat myös potilasmuistutuksiin ja valituksiin vastaaminen sekä valvontaviranomaisten pyytämien vastineiden laatiminen. Johtava lääkäri toimii laatupäällikkönä ja hoitaa myös kehittämispäällikön tehtävät. Haastatteluryhmä haastatteli hakijoista kolme (Tom Löfstedt, Terhi Martikainen ja Juha Valtonen) ja sairaanhoitoalueen johtaja haastatteli Seppo Lehdon puhelimitse. Haastattelu suoritettiin kaikille samalla kysymyssarjalla. Siinä otettiin laaja-alaisesti huomioon hakijoiden johtamiskokemuksen ja -koulutuksen lisäksi muita seikkoja: näkemykset tehtävän hoidosta, motivaatioseikat sekä kehittämis- ja innovaatioajatukset sekä yleinen soveltuvuus henkilönä vaativaan asiantuntijajohtajatehtävään. Haastatteluryhmä on pitänyt haastattelutilanteen lisäksi kolme erillistä arviointikokousta. Haastatteluryhmän suorittamassa arviossa Tom Löfstedt arvioitiin yksimielisesti näistä neljästä hakijasta parhaiten täyttävän johtavan lääkärin tehtävän edellyttämät kokonaissoveltuvuuden. Kaikki viran hakijat täyttävät viran hoidossa edellytettävät pätevyys-, kokemus- ja muut vaatimukset. Kaikkien hakijoiden soveltuvuus on voitu lisäksi arvioida myös haastatteluissa. Kenellä tahansa heistä on hyvät edellytykset viran menestykselliseen hoitamiseen. Edellä kuvattuun hakijoiden kokonaisarvioon viitaten anestesiologian erikoislääkäri, Länsi-Uudenmaan sairaanhoitoalueen operatiivisen tulosyksikön johtajalla Tom Löfstedtillä on kaikista hakijoista pisin ja laaja-alaisin kokemus johtamistehtävissä. Hän on suorittanut riittävän määrän jatko- ja täydennyskoulutusta johtamisen, hallinnon ja laatuasiantuntijuuden suhteen. Haastatteluryhmän arvioissa ei tullut esille epäsoveltuvuuteen viittaavia seikkoja viran hoidossa, vaan ryhmän yksimielinen arvio on myös päätösesityksen perustana. Haastattelussa Tom Löfstedtin esiin tuomat toiminnan kehittämisajatukset ja innovatiiviset näkemykset johtavan lääkärin sekä laatu- ja kehittämispäällikön tehtävien hoidosta vastasivat parhaiten tehtäväkokonaisuuden haasteita. Lisäansiona Tom Löfstedtillä on erinomainen molempien kotimaisten kielten kirjallinen, suullinen ja johtamisen käytäntöön sopiva taito.

6 Päätösesitys Lautakunta päättää valita Lohjan sairaanhoitoalueen/lohjan sairaalan johtavan lääkärin virkaan anestesiologian erikoislääkärin Tom Löfstedtin alkaen toteaa, että valittu voi ottaa viran vastaan vuosiloman sijaisena sopimuksen mukaan jo aikaisemmin päättää, että lautakunta oikeuttaa sairaanhoitoalueen johtajan tekemään päätöksen tehtävästä maksettavasta kokonaispalkasta (ilman mitään muita lisiä) HUS:n palkkastrategian ja Lohjan sairaanhoitoalueella ao. tehtävään liittyvän aikaisemman käytännön mukaisesti. Virkaan valitun tulee toimittaa todistus terveydentilastaan sekä oikeaksi todistetut kopiot koulutus- ja työtodistuksista ennen viran vastaanottoa. Päätös Päätösesityksen mukaisesti. Lisätietoja sairaanhoitoalueen johtaja Raimo Kekkonen, p

HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 (25) SAIRAANHOITOPIIRI

HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 (25) SAIRAANHOITOPIIRI HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 (25) AIKA 31.10.2013 klo 18:00-18:57 PAIKKA Lohjan sairaala, auditorio KÄSITELLYT ASIAT Asia Otsikko Sivu 28 JOHTAVAN LÄÄKÄRIN VIRKAVAALI 4 29 TALOUDEN JA TOIMINNAN

Lisätiedot

HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN SYDÄNKESKUKSEN TOIMIALAJOHTAJAN VALINTA

HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN SYDÄNKESKUKSEN TOIMIALAJOHTAJAN VALINTA HALLITUS 88 28.05.2012 HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN SYDÄNKESKUKSEN TOIMIALAJOHTAJAN VALINTA 617/06/00/00/2010 HALL 88 Sydänkeskuksen valmistelu Päätös Sydänkeskuksen käynnistämisestä Sydänpotilaiden yhtenäisen

Lisätiedot

29 28.01.2016. Kaikki osastonylilääkärin virkaa hakeneet täyttivät vaaditut kelpoisuusehdot ja ovat naistentautien ja synnytysten erikoislääkäreitä.

29 28.01.2016. Kaikki osastonylilääkärin virkaa hakeneet täyttivät vaaditut kelpoisuusehdot ja ovat naistentautien ja synnytysten erikoislääkäreitä. LOHJAN SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 29 28.01.2016 HANNA ROUHEN OIKAISUVAATIMUS NAISTENTAUTIEN JA SYNNYTYSTEN OSASTONYLILÄÄKÄRIN VIRKAVALINTAAN LOHLTK 29 Erikoislääkäri, LT Hanna Rouhe on tehnyt oikaisuvaatimuksen

Lisätiedot

Lisäksi edellytyksenä tulee olla kliinisen sairaanhoidon johtamisessa saavutettu hyvä kokemus ja näyttö sekä hyvä yhteistyökyky.

Lisäksi edellytyksenä tulee olla kliinisen sairaanhoidon johtamisessa saavutettu hyvä kokemus ja näyttö sekä hyvä yhteistyökyky. HALLITUS 102 29.08.2016 HYKSIN JOHTAMISEN JÄRJESTÄMINEN 1.1.2017 ALKAEN 713/00/01/02/2010 HALL 102 HUS:n hallitukselle esitetään, että HYKSin johtavan ylilääkärin virka laitetaan avoimesti haettavaksi

Lisätiedot

8 Psykiatrian ja päihdehuollon erityispalvelut, ylilääkärin virka, työavain. Päätös

8 Psykiatrian ja päihdehuollon erityispalvelut, ylilääkärin virka, työavain. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 8 Psykiatrian ja päihdehuollon erityispalvelut, ylilääkärin virka, työavain 45-88-16 HEL 2016-002895 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen,

Lisätiedot

KH Valmistelija ja lisätiedot: henkilöstöjohtaja Anu Kalliosaari, p

KH Valmistelija ja lisätiedot: henkilöstöjohtaja Anu Kalliosaari, p Kaupunginhallitus 146 09.05.2016 Kaupunginhallitus 177 06.06.2016 Kaupunginvaltuusto 40 29.06.2016 Kaupunginhallitus 218 08.08.2016 Kaupunginhallitus 248 22.08.2016 SOSIAALI- JA TERVEYSJOHTAJAN VIRKA 442/22/2016

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ TERVEYSLAUTAKUNTA

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ TERVEYSLAUTAKUNTA HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2011 1 51 OIKAISUVAATIMUS JOHTAVAN YLIHAMMASLÄÄKÄRIN VIRAN TÄYTTÄMISPÄÄTÖKSESTÄ Terke 2008-116 Esityslistan asia TJA/11 TJA Terveyslautakunta päätti toimitusjohtajan esittämin

Lisätiedot

HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 (12) SAIRAANHOITOPIIRI. Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros

HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 (12) SAIRAANHOITOPIIRI. Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 (12) AIKA 04.06.2015 klo 18:00-19:40 PAIKKA Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros KÄSITELLYT ASIAT Asia Otsikko Sivu 18 AJANKOHTAISKATSAUS 4 19

Lisätiedot

Ylilääkäriltä tehtävään soveltuva erikoisalan pätevyys lääketieteen erikoisalalla. erikoisalalla.

Ylilääkäriltä tehtävään soveltuva erikoisalan pätevyys lääketieteen erikoisalalla. erikoisalalla. SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN SÄÄDÖSKOKOELMA 1.8 VIRKOJEN KELPOISUUSEHDOT LÄÄKÄRIHENKILÖSTÖ ensihoidon ylilääkäri erikoishammaslääkäri Ylilääkäriltä tehtävään soveltuva erikoisalan pätevyys lääketieteen

Lisätiedot

HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 (11) SAIRAANHOITOPIIRI. Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros

HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 (11) SAIRAANHOITOPIIRI. Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 (11) AIKA 25.06.2015 klo 18:00-19:30 PAIKKA Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros KÄSITELLYT ASIAT Asia Otsikko Sivu 27 TAMMI-TOUKOKUUN 2015 TOIMINNAN

Lisätiedot

5 Kotisairaalan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain Päätös

5 Kotisairaalan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 5 Kotisairaalan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain 45-1179-15 HEL 2016-001427 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen, työkokemuksen

Lisätiedot

Alueellisen erikoissairaanhoidon tulosalueen toimintasääntö

Alueellisen erikoissairaanhoidon tulosalueen toimintasääntö Alueellisen erikoissairaanhoidon tulosalueen toimintasääntö Johtokunta on hyväksynyt tämän toimintasäännön 4.12.2013 ja se on voimassa 1.1.2014 alkaen. Lisäykset (kursivoituna) johtokunta 5.2.2014 YLEISET

Lisätiedot

21 Ylihoitajan virkaan valinta neuvola- ja perhetyön jaokseen, työavain Päätös

21 Ylihoitajan virkaan valinta neuvola- ja perhetyön jaokseen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 21 Ylihoitajan virkaan valinta neuvola- ja perhetyön jaokseen, työavain 45-788-14 HEL 2014-008582 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lapsiperheiden hyvinvointi-

Lisätiedot

PETRI VOLMASEN OIKAISUPYYNTÖ ANESTESIAYLILÄÄKÄRIN VIRKAVALINTAAN

PETRI VOLMASEN OIKAISUPYYNTÖ ANESTESIAYLILÄÄKÄRIN VIRKAVALINTAAN LOHJAN SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 34 03.03.2016 PETRI VOLMASEN OIKAISUPYYNTÖ ANESTESIAYLILÄÄKÄRIN VIRKAVALINTAAN LOHLTK 34 Erikoislääkäri, LT Petri Volmanen teki ensimmäisen oikaisuvaatimuksen sairaanhoitoalueen

Lisätiedot

56 17.09.2013 OIKAISUVAATIMUS REUMATOLOGIAN KLINIKAN OSASTONYLILÄÄKÄRIN VIRANTÄYTTÖÄ (1A11000301) KOSKEVASTA PÄÄTÖKSESTÄ MEDISIINISESSÄ TULOSYKSIKÖSSÄ

56 17.09.2013 OIKAISUVAATIMUS REUMATOLOGIAN KLINIKAN OSASTONYLILÄÄKÄRIN VIRANTÄYTTÖÄ (1A11000301) KOSKEVASTA PÄÄTÖKSESTÄ MEDISIINISESSÄ TULOSYKSIKÖSSÄ HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 56 17.09.2013 OIKAISUVAATIMUS REUMATOLOGIAN KLINIKAN OSASTONYLILÄÄKÄRIN VIRANTÄYTTÖÄ (1A11000301) KOSKEVASTA PÄÄTÖKSESTÄ MEDISIINISESSÄ TULOSYKSIKÖSSÄ 359/01/02/00/00/2013

Lisätiedot

Kunnanhallitus on edellä myöntänyt eron kunnanjohtaja Tytti Määtälle ja virka on siten tullut avoimeksi.

Kunnanhallitus on edellä myöntänyt eron kunnanjohtaja Tytti Määtälle ja virka on siten tullut avoimeksi. Kunnanhallitus 9 09.01.2018 Kunnanhallitus 40 23.01.2018 Kunnanhallitus 45 06.02.2018 Kunnanvaltuusto 11 15.02.2018 Kunnanjohtajan viran aukijulistaminen/viran täyttäminen 31.10.2017 254 Kunnanhallitus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 6/2014 1 (5) 5 Psykiatria- ja päihdepalvelujen johtajan viran täyttäminen Pöydälle 11.03.2014 HEL 2014-002260 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättänee

Lisätiedot

3 Sosiaali- ja terveysvirasto, Laakson sairaalan apulaisylilääkärin virka, työavain Päätös

3 Sosiaali- ja terveysvirasto, Laakson sairaalan apulaisylilääkärin virka, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 3, Laakson sairaalan apulaisylilääkärin virka, työavain 45-1303-16 HEL 2017-001121 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen ja kokemuksen perusteella

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Viranhaltijapäätös 1 (5) Hoitotyön johtaja Henkilöstöpäätös

Kirkkonummen kunta Viranhaltijapäätös 1 (5) Hoitotyön johtaja Henkilöstöpäätös Kirkkonummen kunta Viranhaltijapäätös 1 (5) KIRDno-2017-990 Kotihoidon alue-esimiehen viran täyttäminen, vakanssinumero 1000200158 Kotihoidon alue-esimiehen virka (vakanssinumero 1000200158) on ollut julkisesti

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 466/ /2018

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 466/ /2018 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2018 1 (1) Tarkastuslautakunta 46 17.4.2018 Kaupunginhallitus 129 23.4.2018 35 Asianro 466/01.01.01.01/2018 Tarkastuspäällikön viran täyttäminen Päätöshistoria Tarkastuslautakunta

Lisätiedot

5 Palliatiivisen poliklinikan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain Päätös

5 Palliatiivisen poliklinikan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 5 Palliatiivisen poliklinikan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain 45-24-17 HEL 2017-002554 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen,

Lisätiedot

Henkilöstö kuuluu henkilöstöhallinnollisesti joko Kuopion kaupungin tai Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin alaisuuteen.

Henkilöstö kuuluu henkilöstöhallinnollisesti joko Kuopion kaupungin tai Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin alaisuuteen. KUOPION PSYKIATRIAN KESKUKSEN TOIMINTASÄÄNTÖ 1 Toimintasäännön tarkoitus Kuopion psykiatrian keskus (KPK) on perustettu Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän ja Kuopion kaupungin välisellä sopimuksella.

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 466/ /2018

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 466/ /2018 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2018 1 (1) Tarkastuslautakunta 46 17.4.2018 129 Asianro 466/01.01.01.01/2018 Tarkastuspäällikön viran täyttäminen Päätöshistoria Tarkastuslautakunta 17.4.2018 46 Koulutus-

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto 1/2014 Terveys- ja päihdepalvelut Psykiatria- ja päihdepalvelujen johtaja

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto 1/2014 Terveys- ja päihdepalvelut Psykiatria- ja päihdepalvelujen johtaja Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 1 Kaupungin hallintoelinten päätösten seuraaminen Päätös Psykiatria- ja päihdepalvelujen päällikkö päätti, että Sosiaali- ja terveysviraston n pöytäkirjat pidetään Helsingin

Lisätiedot

Tyks-Sapa-liikelaitoksen toimintasääntö

Tyks-Sapa-liikelaitoksen toimintasääntö Tyks-Sapa-liikelaitoksen toimintasääntö Sairaanhoidollisten palveluiden liikelaitoksen johtokunta on hyväksynyt tämän toimintasäännön 20.11.2014 125 ja se on voimassa 1.1.2015 alkaen. YLEISET MÄÄRÄYKSET

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Päivystys Päivystystoimintojen johtajalääkäri

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Päivystys Päivystystoimintojen johtajalääkäri Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 9 Apulaisylilääkärin viran täyttäminen, työavain 45-896-16 HEL 2017-001350 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen ja haastattelussa

Lisätiedot

30.11.2009 Dnro 90/123/09

30.11.2009 Dnro 90/123/09 1 (6) Niuvanniemen sairaalan johtosääntö 1.1.2010 1. Luku Sairaalan toiminta, ohjaus ja valvonta 1 Sairaalan toiminta Johtokunta on 30.11.2009 hyväksynyt johtosäännön valtion mielisairaaloista annetun

Lisätiedot

Lausunto Aulikki Imporannan valitukseen Kemijärven kaupunginvaltuuston päätöksestä 31.3.2015 32

Lausunto Aulikki Imporannan valitukseen Kemijärven kaupunginvaltuuston päätöksestä 31.3.2015 32 Lausunto Aulikki Imporannan valitukseen Kemijärven kaupunginvaltuuston päätöksestä 31.3.2015 32 Kemijärven kaupunginvaltuusto on kokouksessaan 31.3.2015 32 valinnut kaupunginjohtajan virkaan Atte Rantasen.

Lisätiedot

Valtioneuvoston asetus

Valtioneuvoston asetus Valtioneuvoston asetus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen muuttamisesta Annettu Helsingissä päivänä kuuta 2014 Johtolause 2 a Psykoterapeutin ammattinimikkeen käyttöoikeuteen johtava

Lisätiedot

Hakemukset liitteineen ovat nähtävillä kokouksessa. Valmistelija: kunnanjohtaja Tarmo Aarnio

Hakemukset liitteineen ovat nähtävillä kokouksessa. Valmistelija: kunnanjohtaja Tarmo Aarnio Kunnanhallitus 0.0.04 Kunnanhallitus 56 4.0.04 Kunnanhallitus 4.04.04 Kunnanhallitus 46 05.06.04 Talousjohtajan viran täyttäminen Kunnanhallitus 0.0.04 797/0.0.00/0 Kunnanhallitus julisti kokouksessaan

Lisätiedot

8 Sosiaali-ja terveysvirasto, Viiskulman terveyskeskuslääkärin virka. Päätös

8 Sosiaali-ja terveysvirasto, Viiskulman terveyskeskuslääkärin virka. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 8 Sosiaali-ja terveysvirasto, Viiskulman terveyskeskuslääkärin virka HEL 2017-003865 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti valita lääketieteen lisensiaatti

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Terveysasemat ja sisätautien poliklinikka

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Terveysasemat ja sisätautien poliklinikka Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 5 Sotev, Pihlajamäen terveysasema, terveyskeskuslääkärin virka, työavain 45-144-16 HEL 2016-003065 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti valita lääketieteen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/2011 1 (5) Kiinteistölautakunta Vp/6 01.12.2011

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/2011 1 (5) Kiinteistölautakunta Vp/6 01.12.2011 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/2011 1 (5) 571 Kiinteistöviraston tonttiosaston apulaisosastopäällikön viran täyttäminen HEL 2011-003819 T 01 01 01 01 Päätös päätti valita kiinteistöviraston tonttiosaston

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain )

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain ) 24.08.2016 Sivu 1 / 1 5576/2015 01.01.01 131 Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain 3-1414-15) Valmistelijat / lisätiedot: Ilpo Salonen, puh.

Lisätiedot

Kunnanjohtaja Olli Viitasaari on ilmoittanut irtisanoutuvansa virastaan 1.8.2015 lukien eläkkeelle siirtymisen johdosta.

Kunnanjohtaja Olli Viitasaari on ilmoittanut irtisanoutuvansa virastaan 1.8.2015 lukien eläkkeelle siirtymisen johdosta. Kunnanhallitus 95 02.03.2015 Kunnanhallitus 151 20.04.2015 Kunnanhallitus 158 27.04.2015 KUNNANJOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN 1921/01.01.01.01/2015 KHAL 02.03.2015 95 Kunnanjohtaja Olli Viitasaari on ilmoittanut

Lisätiedot

HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA

HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 35 09.06.2015 LINJAJOHTAJA MIKA NUUTILAN OIKAISUVAATIMUS HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN TALOUSJOHTAJAN TEKEMÄSTÄ PERUSTEETTOMASTI MAKSETUN PALKAN TAKAISINPERINTÄÄ JA HENKILÖKOHTAISEN

Lisätiedot

Hakemukset liitteineen ovat nähtävillä kokouksessa. Valmistelija: kunnanjohtaja Tarmo Aarnio

Hakemukset liitteineen ovat nähtävillä kokouksessa. Valmistelija: kunnanjohtaja Tarmo Aarnio Kunnanhallitus 0.0.04 Kunnanhallitus 56 4.0.04 Kunnanhallitus 4.04.04 Talousjohtajan viran täyttäminen 797/0.0.00/0 Kunnanhallitus 0.0.04 Kunnanhallitus julisti kokouksessaan 8..0 talousjohtajan viran

Lisätiedot

Lääkehoitosuunnitelman laatiminen HUS:ssa

Lääkehoitosuunnitelman laatiminen HUS:ssa HELSINGIN JA UUDENMAAN JOHTAJAYLILÄÄKÄRIN 8 / 2016 1 (6) Lääkehoitosuunnitelman laatiminen HUS:ssa Lääkehoidon turvallisuus Oikein toteutettu, tehokas, turvallinen, taloudellinen ja tarkoituksenmukainen

Lisätiedot

Psykiatrisen sairaalahoidon sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain

Psykiatrisen sairaalahoidon sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 2 Psykiatrisen sairaalahoidon sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 7-412 18 Päätös Päätöksen perustelu päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen ja haastattelussa osoitetun sopivuuden perusteella

Lisätiedot

7 Terveyskeskuslääkärin virkaan valinta, Vuosaaren terveysasema, työavain Päätös

7 Terveyskeskuslääkärin virkaan valinta, Vuosaaren terveysasema, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 7 Terveyskeskuslääkärin virkaan valinta, Vuosaaren terveysasema, työavain 45-1410-14 HEL 2014-014737 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lisätiedot päätti koulutuksen,

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (7) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (7) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2018 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 16:00-16:45 Paikka Kaupungintalo, kabinetti, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

On laadittu seuraavanlainen hakuilmoitus: Virka täytetään vakituisesti.

On laadittu seuraavanlainen hakuilmoitus: Virka täytetään vakituisesti. 130 05.11.2012 48 11.02.2013 104 08.04.2013 111 06.05.2013 Perusturvajohtajan virkavaali Khall 05.11.2012 130 On laadittu seuraavanlainen hakuilmoitus: 1.2.2012 alkaen. kunnan johtoryhmän jäsen. Perusturvajohtaja

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain )

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain ) 18.05.2016 Sivu 1 / 1 5576/2015 01.01.01 85 Oikaisuvaatimus peruskoulun historian ja uskonnon lehtorin viran vakinaisesta täyttämisestä (työavain 3-1414-15) Valmistelijat / lisätiedot: Ilpo Salonen, puh.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/ (7) Kaupunginvaltuusto Stj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/ (7) Kaupunginvaltuusto Stj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/2012 1 (7) 255 Sosiaali- ja terveysviraston virastopäällikön virkaan ottaminen HEL 2012-009272 T 01 01 01 01 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaisesti ottaa

Lisätiedot

6 Kuntoutuksen osaamiskeskuksen osastonlääkärin viran täyttäminen, työavain Päätös

6 Kuntoutuksen osaamiskeskuksen osastonlääkärin viran täyttäminen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 6 Kuntoutuksen osaamiskeskuksen osastonlääkärin viran täyttäminen, työavain 45-512-16 HEL 2016-007931 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Kuntoutuksen osaamiskeskuksen

Lisätiedot

7 Perheoikeudellisten asioiden yksikön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös

7 Perheoikeudellisten asioiden yksikön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 7 Perheoikeudellisten asioiden yksikön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 45-779-14 HEL 2014-008534 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Perheiden

Lisätiedot

5 Etelän psykiatria- ja päihdekeskuksen avohoidon erikoislääkärin virkaan valinta, työavain Päätös

5 Etelän psykiatria- ja päihdekeskuksen avohoidon erikoislääkärin virkaan valinta, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 5 Etelän psykiatria- ja päihdekeskuksen avohoidon erikoislääkärin virkaan valinta, työavain 45-1100-15 HEL 2015-012852 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 5 / 2008 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 27.8.2008 klo 9.00 11.45 ja 12.30 14.15 Saapuvilla olleet

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Virkojen kelpoisuusehdot

Virkojen kelpoisuusehdot Kelpoisuusehdot 1 (7) Virkojen ehdot Kelpoisuutena Siun soten virkoihin vaaditaan tässä asiakirjassa määritetyt vähimmäisehdot. Virkaan on kuitenkin aina kelpoinen henkilö, jolla on vaadittua kelpoisuutta

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (5) Kaupunginhallitus Kaj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (5) Kaupunginhallitus Kaj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/2012 1 (5) 544 Kiinteistöviraston osastopäällikön, kiinteistöjen kehittämispäällikön viran täyttäminen HEL 2011-008534 T 01 01 01 01 Päätös päätti valita arkkitehti **********

Lisätiedot

Perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteistyö erikoistumiskoulutuksessa (eli mitä se on ja mitä sen pitäisi olla)

Perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteistyö erikoistumiskoulutuksessa (eli mitä se on ja mitä sen pitäisi olla) Perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteistyö erikoistumiskoulutuksessa (eli mitä se on ja mitä sen pitäisi olla) Jouko Suonpää dekaani Ty, lääketieteellinen tdk Lääkärikoulutuksessa kuten kaikissa

Lisätiedot

Kuinka välttää oikaisuvaatimukset rekrytoinneissa?

Kuinka välttää oikaisuvaatimukset rekrytoinneissa? Kuinka välttää oikaisuvaatimukset rekrytoinneissa? Rekrytoija 2017 Noora Nordberg, Vihdin kunta Onnistuneen rekrytoinnin askelmerkit Valmistaudu huolella, tiedä mitä olet tekemässä Vältä muotovirheet Vertaile

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 (4) SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALA Terveys- ja päihdepalvelut Psykiatria- ja päihdepalvelut 22.8.

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 (4) SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALA Terveys- ja päihdepalvelut Psykiatria- ja päihdepalvelut 22.8. HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 (4) 8 Kalasataman psykiatrian poliklinikan sosiaalityöntekijän virkaan valinta, työavain 7-1217-18 Päätös päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen ja haastattelussa osoitetun

Lisätiedot

9 Terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen Perhe - ja sosiaalipalveluissa Työavain Päätös

9 Terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen Perhe - ja sosiaalipalveluissa Työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 9 Terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen Perhe - ja sosiaalipalveluissa Työavain 45-1237-14 HEL 2014-013994 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lisätiedot Johtajalääkäri

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun luokanopettajan virkojen vakinaisesta täyttämisestä (työavain )

Espoon kaupunki Pöytäkirja Oikaisuvaatimus peruskoulun luokanopettajan virkojen vakinaisesta täyttämisestä (työavain ) 17.05.2017 Sivu 1 / 1 5435/2016 01.01.01 101 Oikaisuvaatimus peruskoulun luokanopettajan virkojen vakinaisesta täyttämisestä (työavain 3-1256-16) Valmistelijat / lisätiedot: Virpi Leino, puh. 046 877 1846

Lisätiedot

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä on hoidon ja hoivan palvelualueella haettavana 29.2.2012 klo 15.00 mennessä seuraavat toimet:

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä on hoidon ja hoivan palvelualueella haettavana 29.2.2012 klo 15.00 mennessä seuraavat toimet: Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän hoidon ja hoivan palvelualue tuottaa, kehittää ja turvaa oikea aikaiset ja vaikuttavat terveys ja avopalvelut yhteistoiminta alueensa eli Kauhajoen kaupungin

Lisätiedot

SAIRAALA- JA KUNTOUTUSPALVELUJEN TUOTANTOALUEEN TOIMINTASÄÄNTÖ

SAIRAALA- JA KUNTOUTUSPALVELUJEN TUOTANTOALUEEN TOIMINTASÄÄNTÖ 1 Tuotantojohtajan päätös 21.1.2015, 16 SAIRAALA- JA KUNTOUTUSPALVELUJEN TUOTANTOALUEEN TOIMINTASÄÄNTÖ 1 a. Toiminta-alue Sairaala- ja kuntoutuspalvelujen tehtävänä on tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja,

Lisätiedot

7 Sosiaali- ja terveysvirasto, Viiskulman terveysaseman lääkärin virka. Päätös

7 Sosiaali- ja terveysvirasto, Viiskulman terveysaseman lääkärin virka. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 7, Viiskulman terveysaseman lääkärin virka HEL 2017-003873 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti valita lääketieteen lisensiaatti Paula Johanna Markkasen

Lisätiedot

Pohjoisen psykiatria- ja päihdekeskuksen kuuden sosiaalityöntekijän virkaan valinnat, työavain

Pohjoisen psykiatria- ja päihdekeskuksen kuuden sosiaalityöntekijän virkaan valinnat, työavain HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 (3) 2 kuuden sosiaalityöntekijän virkaan valinnat, työavain 7-1144-18 Päätös psykososiaalisen työn päällikkö päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen ja haastatteluissa osoitetun

Lisätiedot

6 Pohjoisen sosiaali- ja lähityön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain

6 Pohjoisen sosiaali- ja lähityön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 6 Pohjoisen sosiaali- ja lähityön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 45-1231-14 HEL 2014-013114 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Pohjoisen sosiaali-

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLTOLAIN LAAJENNUS TULEE VOIMAAN 1.1.2014

TERVEYDENHUOLTOLAIN LAAJENNUS TULEE VOIMAAN 1.1.2014 TERVEYDENHUOLTOLAIN LAAJENNUS TULEE VOIMAAN 1.1.2014 Asiakkaan valinnan mahdollisuudet laajenevat edelleen 1.5.2011 alkaen on ollut mahdollista valita hoidosta vastaava terveysasema oman kunnan tai yhteistoiminta-alueen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 61 n perusopetuslinjan opetuspäällikön viran täyttäminen määräajaksi HEL 2016-006700 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa perusopetuslinjan opetuspäällikön

Lisätiedot

YLEISLÄÄKETIETEEN ERIKOISLÄÄKÄRIKOULUTUKSEN JAKSOT HYKSIN SAIRAALOISSA Hakuaika

YLEISLÄÄKETIETEEN ERIKOISLÄÄKÄRIKOULUTUKSEN JAKSOT HYKSIN SAIRAALOISSA Hakuaika YLEISLÄÄKETIETEEN ERIKOISLÄÄKÄRIKOULUTUKSEN JAKSOT HYKSIN SAIRAALOISSA Hakuaika 26.8.-9.9.2019 YLEISTÄ HUSin perusterveydenhuollon yksikön ja Helsingin yliopiston yleislääketieteen ja perusterveydenhuollon

Lisätiedot

1 kutsua virkaa hakeneista haastateltaviksi seuraavat hakijat:

1 kutsua virkaa hakeneista haastateltaviksi seuraavat hakijat: Kunnanhallitus 8.09.05 Kunnanhallitus 9 0..05 Henkilöstöjohtajan viran, vakanssinumero 00000089, täyttäminen 68/0.0.00/05 Kunnanhallitus 8.09.05 Kunnanhallitus julisti kokouksessaan 0.8.05 henkilöstöjohtajan

Lisätiedot

REHTORI-SIVISTYSTOIMENJOHTAJAN IRTISANOUTUMINEN VIRASTA, VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN JA VIRAN VAALI

REHTORI-SIVISTYSTOIMENJOHTAJAN IRTISANOUTUMINEN VIRASTA, VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN JA VIRAN VAALI Sivistyslautakunta 8 18.02.2015 Kunnanhallitus 42 16.03.2015 Kunnanhallitus 58 20.04.2015 Kunnanhallitus 65 27.04.2015 REHTORI-SIVISTYSTOIMENJOHTAJAN IRTISANOUTUMINEN VIRASTA, VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 28.4.2015 30

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 28.4.2015 30 Valtuusto 28.4.2015 30 1. MÄÄRÄALAN MYYMINEN RISTO MOISIOLLE Kh. 20.4.2015 35 Esityslistan liite 1 Risto Moisio haluaisi ostaa kunnalta määräalan Konneveden kunnan Siikakosken kylässä sijaitsevasta Simola-nimisestä

Lisätiedot

Kaupunginjohtajan valitsee kaupunginvaltuusto. Viran julistaa haettavaksi kaupunginhallitus.

Kaupunginjohtajan valitsee kaupunginvaltuusto. Viran julistaa haettavaksi kaupunginhallitus. Kaupunginhallitus 140 11.05.2015 Kaupunginhallitus 154 01.06.2015 Kaupunginhallitus 213 17.08.2015 Kaupunginvaltuusto 58 24.08.2015 Kaupunginjohtajan viran täyttäminen 344/01.01.01.00/2015 KH 11.05.2015

Lisätiedot

Muutosehdotukset yhtymävaltuuston hyväksymään hallintosääntöön

Muutosehdotukset yhtymävaltuuston hyväksymään hallintosääntöön Muutosehdotukset yhtymävaltuuston 23.11.2016 19 hyväksymään hallintosääntöön 1(6) Muutosehdotukset yhtymävaltuuston 23.11.2016 19 hyväksymään hallintosääntöön 3 luku Henkilöstöorganisaatio 9 Henkilöstöorganisaatio

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Osastopäällikkö. Koeaika on kuusi kuukautta.

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Osastopäällikkö. Koeaika on kuusi kuukautta. Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 52 Terveysasemat ja sisätautien poliklinikka, johtavan ylihoitajan virka, työavain 45-437-16 HEL 2016-004589 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti koulutuksen,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (5) Kaupunginhallitus Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (5) Kaupunginhallitus Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/2019 1 (5) 323 Kaupunkiympäristön toimialan maankäyttö ja kaupunkirakenne - palvelukokonaisuuden maankäyttöjohtajan virkaan ottaminen HEL 2019-004226 T 01 01 01 01 Päätös

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunkisuunnitteluvirasto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunkisuunnitteluvirasto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 15 n asemakaavaosaston II asemakaavaarkkitehdin viran täyttäminen HEL 2016-000003 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti valita arkkitehti Arja Kasasen kaupunkisuunnitteluviraston

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Kaupunginhallitus Ryj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Kaupunginhallitus Ryj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2013 1 (5) 278 Rakentamispalvelun (Stara) hallinnon yksikönjohtajan virkaan ottaminen HEL 2012-009387 T 01 01 01 01 Päätös päätti ottaa rakentamispalvelun (Staran) hallinnon

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunginkanslia

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunginkanslia Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 29 Kaupunkiympäristön toimialan hallinto- ja lakipalvelujen hallintopäällikön viran täyttäminen HEL 2017-001908 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Viran täyttömenettely

Lisätiedot

SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄN SÄÄDÖSKOKOELMA

SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄN SÄÄDÖSKOKOELMA SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄN SÄÄDÖSKOKOELMA Valtuuston 12. päivänä marraskuuta 2008/24 hyväksymä 1.3 JOHTOSÄÄNTÖ I LUKU TEHTÄVÄT, TOIMINNAN JOHTAMINEN JA ORGANISAATIO 1 Tehtävät Sairaanhoitopiirin

Lisätiedot

4 Lännen psykiatria- ja päihdekeskus, Lääkärin viran täyttäminen, työavain. Päätös

4 Lännen psykiatria- ja päihdekeskus, Lääkärin viran täyttäminen, työavain. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 4 Lännen psykiatria- ja päihdekeskus, Lääkärin viran täyttäminen, työavain 45-394-16 HEL 2016-005315 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen

Lisätiedot

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 49 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 50 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 51 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 52

Lisätiedot

HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA

HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 34 09.06.2015 LINJAJOHTAJA VELI-PEKKA HARJOLAN OIKAISUVAATIMUS HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN TALOUSJOHTAJAN TEKEMÄSTÄ PERUSTEETTOMASTI MAKSETUN PALKAN TAKAISINPERINTÄÄ JA HENKILÖKOHTAISEN

Lisätiedot

Asia: Valitus, 2206 Virkavaali/kunnat ja kuntayhtymät, Dnro: 00050/17 Kaupunginpuutarhurin viran täyttäminen

Asia: Valitus, 2206 Virkavaali/kunnat ja kuntayhtymät, Dnro: 00050/17 Kaupunginpuutarhurin viran täyttäminen 2.2.2017 1 (6) HÄMEENLINNAN HALLINTO-OIKEUS Raatihuoneenkatu 1 13100 HÄMEENLINNA Asia: Valitus, 2206 Virkavaali/kunnat ja kuntayhtymät, Dnro: 00050/17 Asian kuvaus: Kaupunginpuutarhurin viran täyttäminen

Lisätiedot

Projektipäällikön valinta Invest & Grow in Kuopio region -hankkeeseen

Projektipäällikön valinta Invest & Grow in Kuopio region -hankkeeseen Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Henkilöstöasiat 2 / 2018 Projektipäällikön valinta Invest & Grow in Kuopio region -hankkeeseen Selostus ja perustelu Kuopion kaupungin elinvoimapalveluissa oli haettavana

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 (4) SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALA Terveys- ja päihdepalvelut Psykiatria- ja päihdepalvelut

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 (4) SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALA Terveys- ja päihdepalvelut Psykiatria- ja päihdepalvelut HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 (4) 12 päihdepoliklinikan sosiaalityöntekijän virkaan valinta, työavain 7-1618-18 Päätös päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen ja haastattelussa osoitetun sopivuuden perusteella

Lisätiedot

Yritysasiamiehen valinta

Yritysasiamiehen valinta Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Yritysasiamiehen valinta Henkilöstöasiat 1 / 2018 Selostus ja perustelu Kuopion kaupungin elinvoimapalveluissa oli haettavana yritysasiamiehen tehtävä ajalla 22.12.2017

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 3/ (8) Rakennuslautakunta Aika , klo 16:30-17:09. Kunnantalo, kaavoittajan huone.

Mäntyharju Pöytäkirja 3/ (8) Rakennuslautakunta Aika , klo 16:30-17:09. Kunnantalo, kaavoittajan huone. Mäntyharju Pöytäkirja 3/2016 1 (8) Aika 19.04.2016, klo 16:30-17:09 Paikka Kunnantalo, kaavoittajan huone Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus 19 Rakennustarkastajan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2013 1 (8) Kaupunginhallitus Stj/1 11.02.2013

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2013 1 (8) Kaupunginhallitus Stj/1 11.02.2013 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2013 1 (8) 190 Oikaisuvaatimus sosiaali- ja terveysviraston perhepalvelujen johtajan viran täyttämisestä HEL 2012-014880 T 01 01 01 01 Päätös päätti hylätä esityslistalta

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI ESITYSLISTA TJA/9 1 TERVEYSLAUTAKUNTA 30.11.2010

HELSINGIN KAUPUNKI ESITYSLISTA TJA/9 1 TERVEYSLAUTAKUNTA 30.11.2010 HELSINGIN KAUPUNKI ESITYSLISTA TJA/9 1 9 JOHTAVAN YLIHAMMASLÄÄKÄRIN VALINTA Terke 2008-116 TJA Terveyslautakunta päättänee valita avoinna olevaan johtavan ylihammaslääkärin virkaan (sijoituspaikka virkasuhteen

Lisätiedot

puheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen kunnanjohtaja koulutusjohtaja fil.maist. kouluneuvos vanh.huollon pääll.

puheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen kunnanjohtaja koulutusjohtaja fil.maist. kouluneuvos vanh.huollon pääll. sivu 1(9) nro 3/2009 Elin: Hallitus Aika: 16.2.2009 klo 9.00 10.35 Paikka: Päätöksentekijät Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone, R 0, Vaasan keskussairaala Gun Kapténs Per Hellman, varapj. Jan Erik Granö

Lisätiedot

Kunnanvaltuusto päätti 7.9.2015 52 perustaa kunnan tekniseen toimeen kehityspäällikön viran.

Kunnanvaltuusto päätti 7.9.2015 52 perustaa kunnan tekniseen toimeen kehityspäällikön viran. Kunnanhallitus 198 05.10.2015 Kunnanhallitus 213 26.10.2015 Kunnanhallitus 249 30.11.2015 Kunnanvaltuusto 81 14.12.2015 Kehityspäällikön virka - virkavaali (ohm. 27) Khall 05.10.2015 198 Kunnanvaltuusto

Lisätiedot

S Ä Ä D Ö S K O K O E L M A

S Ä Ä D Ö S K O K O E L M A Kotkan kaupungin S Ä Ä D Ö S K O K O E L M A 2017 Nro 11 TERVEYDENHUOLLON VASTUUALUEEN TOIMINTASÄÄNTÖ (Hyväksytty sosiaali- ja terveyslautakunnassa 14.6.2017) I YLEISTÄ 1 Soveltamisala 2 Toiminta-ajatus

Lisätiedot

1. LUKU TOIMINTA-AJATUS LUKU VIRANHALTIJAORGANISAATIO JA -JOHTAMINEN LUKU TOIMIVALLAN SIIRTO VIRANHALTIJOILLE... 7

1. LUKU TOIMINTA-AJATUS LUKU VIRANHALTIJAORGANISAATIO JA -JOHTAMINEN LUKU TOIMIVALLAN SIIRTO VIRANHALTIJOILLE... 7 1.1.2014 1 (12) PIRKANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄN JOHTOSÄÄNTÖ Sisällysluettelo 1. LUKU TOIMINTA-AJATUS... 2 2. LUKU VIRANHALTIJAORGANISAATIO JA -JOHTAMINEN... 2 3. LUKU TOIMIVALLAN SIIRTO VIRANHALTIJOILLE...

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/2014 1 (5) 108 Rakennusviraston katu- ja puisto-osaston ohjelmointitoimiston toimistopäällikön valinta HEL 2013-008723 T 01 01 01 01 Päätös Käsittely päätti ottaa diplomi-insinööri

Lisätiedot

POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN ENSIHOITOPALVELUN PALVELUTASOPÄÄTÖS AJALLE 1.1.2014-

POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN ENSIHOITOPALVELUN PALVELUTASOPÄÄTÖS AJALLE 1.1.2014- SAIRAANHOITOPIIRIN ENSIHOITOPALVELUN PALVELUTASOPÄÄTÖS AJALLE 1.1.2014- Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri 2 (8) 1. TOIMINTAYMPÄRISTÖ Ensihoidon palvelutasopäätös koskee Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin alueella

Lisätiedot

Ensihoidon kenttäjohtaja

Ensihoidon kenttäjohtaja PÄIJÄT-HÄMEEN SOSIAALI- JA TERVEYSYHTYMÄ Työpaikkailmoituksia, dokumentti sisältää kahdeksan sivua. Työpaikkailmoitus kopioitu sivulta: http://www.kuntarekry.fi/avoimettyopaikat/sivut/jobs.aspx?jobid=phsotey-07-26-

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 3/2018 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTO 3/2018 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 3/2018 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 22.2.2018 sivu 23. Kemin kirkon korjauksen ohjausryhmä... 2 24. Nuorisotyönohjaajan virka... 3 25. Kirkonkirjojen pidon

Lisätiedot

PERUSTERVEYDENHUOLLON YKSIKÖN YHTEISTYÖSTÄ VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KANSSA KOSKEVA SOPIMUS 1.1.2012 LUKIEN

PERUSTERVEYDENHUOLLON YKSIKÖN YHTEISTYÖSTÄ VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KANSSA KOSKEVA SOPIMUS 1.1.2012 LUKIEN PERUSTERVEYDENHUOLLON YKSIKÖN YHTEISTYÖSTÄ VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KANSSA KOSKEVA SOPIMUS 1.1.2012 LUKIEN Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin yhtymähallituksen kokous 20.12.2011, sairaanhoitopiirin

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Kaupunkiympäristölautakunta Asia/ Valintamenettely ja viran kelpoisuusvaatimukset

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Kaupunkiympäristölautakunta Asia/ Valintamenettely ja viran kelpoisuusvaatimukset Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2018 1 (5) 186 Oikaisuvaatimus kaupunkiympäristön toimialan, rakennukset ja yleiset alueet palvelukokonaisuuden tilapalveluiden yritysvuokrausyksikön päällikön viran täyttämispäätöksestä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Varhaiskasvatusvirasto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Varhaiskasvatusvirasto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (5) 39 Päivähoitoyksikkö Franzenian päiväkodinjohtajan virkaan valinta HEL 2015-003621 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen

Lisätiedot

19 Sosiaalityöntekijän virkaan valinta, työavain Päätös

19 Sosiaalityöntekijän virkaan valinta, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 19 Sosiaalityöntekijän virkaan valinta, työavain 7-353-18 HEL 2018-006148 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen ja haastattelussa

Lisätiedot

Hyväksymishakemus erikoislääkäripalvelujen ja diagnostisten tutkimusten palvelusetelituottajaksi

Hyväksymishakemus erikoislääkäripalvelujen ja diagnostisten tutkimusten palvelusetelituottajaksi Hyväksymishakemus erikoislääkäripalvelujen ja diagnostisten tutkimusten palvelusetelituottajaksi Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta on päättänyt (13.4.2016, 61) hyväksyä palvelusetelin

Lisätiedot

Kunnanjohtaja Olli Viitasaari on ilmoittanut irtisanoutuvansa virastaan 1.8.2015 lukien eläkkeelle siirtymisen johdosta.

Kunnanjohtaja Olli Viitasaari on ilmoittanut irtisanoutuvansa virastaan 1.8.2015 lukien eläkkeelle siirtymisen johdosta. Kunnanhallitus 95 02.03.2015 Kunnanhallitus 151 20.04.2015 Kunnanhallitus 158 27.04.2015 Kunnanvaltuusto 41 29.04.2015 KUNNANJOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN 1921/01.01.01.01/2015 KHAL 02.03.2015 95 Kunnanjohtaja

Lisätiedot