Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän Tilapalvelu -liikelaitos

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän Tilapalvelu -liikelaitos 10.6.2015"

Transkriptio

1 Tarjouspyyntö Hippos 2020 kiinteistökehityssuunnitelmasta Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän Tilapalvelu -liikelaitos

2 2 Sisällys 1 JOHDANTO TAUSTA HANKEKUVAUS TARJOAJILLE HUOMIOKSI AIKATAULU HANKINTAMENETTELYN OHJEELLINEN AIKATAULU KIINTEISTÖKEHITYSSUUNNITTELUPALVELUN TOTEUTUSAIKATAULU KIINTEISTÖKEHITYSKONSULTIN TEHTÄVÄLAAJUUS TARJOAJAN PROJEKTIORGANISAATIO SOPIMUS TARJOUKSEN VALINTA VALINTA- JA VERTAILUPERUSTEET KIINTEISTÖKEHITYSSUUNNITTELUPALVELUN HINTA TARJOUKSEN LAATU Vertailuperusteet Projektipäällikön ja projektipäällikön varahenkilön osaamisen arviointi Projektisuunnitelman laadun arviointi Lopullisten laadun vertailupisteiden laskeminen HINTA- JA TUNTIERITTELY BONUSPALKKIOJÄRJESTELY TARJOUKSEN TOIMITTAMINEN TARJOUSTEN AVAAMINEN JA HANKINTAPÄÄTÖS LIITTEET... 10

3 3 1 Johdanto 1.1 Tausta Hippoksen alue on Jyväskylän keskustan kupeessa sijaitseva urheilutoiminnan keskus, jossa sijaitsee useita eri sisä- ja ulkolajien harrastamiseen sekä kilpaurheiluun liittyviä tiloja ja toimintoja. Lisäksi alueella on liikuntatieteiden tutkimiseen ja opetukseen sekä yleiseen hyvinvointiin liittyviä yksiköitä. Jyväskylän kaupunki on käynnistänyt Hippoksen alueen kokonaisvaltaisen kehittämisprojektin. Kyseessä on useita eri toimintoja ja palveluja käsittävä kiinteistökehityshanke, jossa on tarkoituksena tukeutua alueella jo toimiviin liikunnan, urheilun, tutkimuksen, opetuksen ja hyvinvoinnin palveluihin sekä etsiä myös uusia toimijoita. Projekti sisältää alueen toimintojen ja rakennuskannan kehittämisen ohella myös alueen hallinnoinnin ja liiketoiminnallisuuden tehostamiseen sekä alueen toimijoiden yhteistyön tiivistämiseen liittyviä tavoitteita. Lähtökohtaisesti alueen toimintojen hallinnointi ja omistus tullaan keskittämään perustettaviin kiinteistö- ja manageerausyhtiöihin, joihin tulee omistajiksi niin julkisia kuin yksityisiäkin tahoja. Tavoitteena on luoda Hippoksen alueesta kansainvälisesti ja valtakunnallisesti kiinnostava, uudenlainen monipuolisen liikunnan ja hyvinvointipalvelujen, kilpaurheilun sekä tutkimuksen keskus niihin liittyvine tukitoimintoineen. 1.2 Hankekuvaus Hippoksen alueen kehittämisprojektista on valmistunut tarjouspyynnön liitteenä 1 oleva HIPPOS esiselvitys. Selvityksestä on käyty tarkemmin läpi Hippoksen alueen nykytilannetta ja korjaustarpeita; alueen toimijoita ja yhteistyökumppaneita; alueen kehittämisvaihtoehtoja sekä kehittämisprojektin tavoitteita. Esiselvitys toimii nyt valittavan kiinteistökehityskonsultin työn tausta-aineistona ja määrittää hankintayksikön osoittamalla tavalla kiinteistökehityssuunnittelutoimeksiannon peruslähtökohdan. Konsultti ei kuitenkaan ole muutoin sidottu esiselvitysaineistoon, vaan konsultin työn tulosten tulee kaikilta osin perustua konsultin itsenäiseen näkemykseen, jossa konsultin tekemät ratkaisut ja esitykset perustuvat liitteenä 2 olevassa projektisuunnitelmassa tarkemmin määritellyn tehtävän huolelliseen ja ammattitaitoiseen suorittamiseen. Kiinteistökehityskonsultin keskeinen tehtävä on tuottaa kaupungin päätöksentekoa varten Hippoksen alueen kehittämisprojektin kiinteistökehityssuunnitelma sisältäen täsmälliset hankkeen laajuutta, toimivuutta, laatua, kustannuksia, kannattavuutta, toteutusta, ajoitusta ja ylläpitoa koskevat tavoitteet ja laskelmat. Kiinteistökehityssuunnittelu toteutetaan rinnakkain kaupungin kaavoitussuunnittelun kanssa sisältäen myös sijoittajien ja rahoituksen hankinnan. Lisäksi toimenkuva sisältää kaupallisen konseptin ja yhtiörakenteen sekä organisoinnin määrittelyn.

4 4 Hankintailmoitus on julkaistu Hilma-järjestelmässä ja TED-julkaisukanavassa Hankintayksikkö sai seitsemän osallistumishakemusta, jotka kaikki täyttivät hankintailmoituksen mukaiset soveltuvuusvaatimukset. Ehdokkaat hyväksyttiin tarjouskilpailuun kiinteistöjohtajan päätöksellä Tarjouspyynnöt on lähetetty ja sitovat tarjoukset tulee toimittaa viimeistään klo Alustavan aikataulun mukaisesti kiinteistökehityssuunnitelman tulisi olla valmiina , minkä jälkeen kaupunki aloittaa Hippoksen alueen kehittämistä ja varsinaista toteuttamista koskevat toimet. 1.3 Tarjoajille huomioksi Hippos-hankkeessa on kyse yhdestä Jyväskylän kaupungin merkittävimmistä ja laajavaikutteisimmista kaupunkikehityksen kärkihankkeista, jonka onnistuminen laadukkaasti ja aikataulussaan on ensiarvoisen tärkeää. Hanke on poikkeuksellisen haastava ja vaatii monipuolista osaamista muun ohella teknisestä ja taloudellisesta suunnittelusta, sijoittaja- ja sopimusneuvotteluista sekä talouslaskelmista. Käytännössä kiinteistökehityssuunnitteluhankeen vaatimustenmukainen läpivieminen edellyttää syvällistä osaamista ja aiempaa kokemusta vastaavista kiinteistökehityshankkeista. Tarjoajien on huomioitava hankkeen haastavuus tarjouslaskennassaan ja arvioidessaan palvelun toteuttamiseen vaadittavia resursseja. Hankintayksikkö muistuttaa tarjoajia hankintalain 63 :n mukaisesta oikeudestaan hylätä hankinnan laatuun ja laajuuteen nähden hinnaltaan poikkeuksellisen alhaiset tarjoukset. 2 Aikataulu 2.1 Hankintamenettelyn ohjeellinen aikataulu - Hilma-ilmoitus Osallistumishakemusten vastaanotto Tarjoajien valinta Tarjouspyyntöasiakirjojen toimittaminen Tarjousten vastaanotto klo 14 - Tarjousvertailu ja hankintapäätös elokuu Hankintasopimuksen allekirjoittaminen syyskuu Kiinteistökehityssuunnittelupalvelun toteutusaikataulu Tarjoajan tulee toimittaa tarjouksen mukana esitys palvelun toteutusaikatauluksi. Aikataulussa tulee olla yksityiskohtaisesti kuvattuna eri työtehtävien aikataulutus sekä hankkeen kokonaisaikataulu jaettuna seuraaviin vaiheisiin: - Kiinteistökehityssuunnittelu ja kaavoitus (detalji- ja tehtävätasoinen); - Suunnittelu (tehtävätasoinen, vaihtoehtoinen eri urakkamallien mukaan); ja - Rakentaminen (tehtävätasoinen, vaihtoehtoinen eri urakkamallien mukaan).

5 5 Tarjouksessa tulee kiinnittää erityishuomiota kiinteistökehityssuunnittelu- ja kaavoitus -vaiheen detaljitasoiseen aikataulutukseen. Tarjoaja määrittää ja perustelee aikataulussa mahdollisesti käytettävät vaihtoehdot hankkeen toteutus- ja urakkamuodoiksi. Tarjous, joka ei täytä edellä olevia ehtoja, voidaan sulkea tarjouskilpailusta. 3 Kiinteistökehityskonsultin tehtävälaajuus Kiinteistökehityskonsultin tehtävälaajuus on kuvattu tarjouspyynnön liitteenä 2 olevassa projektisuunnitelmassa. 4 Tarjoajan projektiorganisaatio Tarjoajan edellytetään nimittävän projektipäälliköksi kokeneen ja osaavan henkilön sekä käyttävän muutoinkin osaavaa projektiorganisaatiota, joka mahdollistaa Hippos-projektin kiinteistökehityssuunnittelun menestyksellisen toteuttamisen ja joka on tarjouspyyntöaineiston edellyttämällä tavalla kaupungin käytettävissä. Tarjoaja nimeää tarjouksessaan projektipäällikön sekä hänen varahenkilönsä. Hankintayksikkö edellyttää, että projektipäällikkö ja hänen varahenkilönsä ovat projektin käytettävissä kiinteistökehityssuunnitelman toteutusaikataulun mukaisesti, eikä heitä ilman hankintayksikön kirjallista suostumusta voida vaihtaa hankkeen aikana. Kiinteistökehityskonsultin henkilöstön osaamisella ja kokemuksella on Hippos-hankkeen onnistumisen kannalta ja siten myös nyt hankittavan kiinteistökehityssuunnitelman laadun osalta erityinen merkitys. Tämän johdosta projektipäällikön ja hänen varahenkilönsä osaamisen vertailemista varten tarjoajan tulee heidän osaltaan täyttää ja liittää tarjoukseen tarjouspyynnön liitteenä 3 oleva projektihenkilöstöä koskeva laatutarjouslomake. Projektikieli on suomi. Tämän johdosta projektipäällikön tulee täyttää suomenkielen kielitaidon osalta eurooppalaisen viitekehyksen mukaiset taitotason C2 vaatimukset. Muun henkilöstönsä osalta tarjoaja järjestää tarvittaessa tulkkausapua. Mikäli tarjoaja käyttää toimituksessa alikonsultointia, tulee käytettävät alikonsultit esittää tarjoukseen liitettävässä alikonsulttien listauksessa. Hankintayksiköllä on perustellusta syystä oikeus vaatia esitetty alikonsultti vaihdettavaksi toiseen toimijaan ilman hintavaikutusta. 5 Sopimus Kiinteistökehityssuunnitelmaa varten solmittava konsulttisopimusluonnos toimitetaan tarjoajille myöhemmin, kuitenkin niin, että sopimusluonnos on tarjoajien käytettävissä tarjousta laatiessaan.

6 6 6 Tarjouksen valinta 6.1 Valinta- ja vertailuperusteet Kiinteistönkehityskonsultin lopullinen valinta suoritetaan alustavan aikataulusuunnitelman mukaan elokuussa Tarjouskilpailun valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus, jonka vertailuperusteet ja niiden painoarvot ovat: - kiinteistökehityssuunnittelupalvelun hinta 30 % - tarjouksen laatu 70 % Ohessa esitetään vertailuperusteiden tarkempi yksilöinti. 6.2 Kiinteistökehityssuunnittelupalvelun hinta Hinnan osalta enimmäispistemäärä on 30 pistettä. Tarjoajan tulee esittää tarjoamalleen, tarjouspyynnössä ja sen liitteissä edellytetylle kiinteistökehityssuunnittelupalvelulle sitova kokonaishinta (alv 0). Indeksiehtoja ja muita varaumia ei hyväksytä. Hinta sisältää mahdolliset matka-, majoitus-, ja muut kiinteistökehityssuunnittelupalvelun suorittamisesta aiheutuvat kustannukset. Kokonaishinnaltaan halvin tarjous saa 30 pistettä. Muiden tarjousten hintapisteet lasketaan kaavalla: Halvin hinta / tarjottu hinta x 30 pistettä. Vertailupisteet lasketaan kahden desimaalin tarkkuudella. 6.3 Tarjouksen laatu Vertailuperusteet Tarjouksen laadun osalta enimmäispistemäärä on 70 pistettä. Tarjouksen laatua arvioidaan seuraavien vertailuperusteiden perusteella: Tarjoajan tähän projektiin nimeämän projektipäällikön osaaminen; enimmäispisteet 30 pistettä; Tarjoajan tähän projektiin nimeämän projektipäällikön varahenkilön osaaminen; enimmäispisteet 20 pistettä; ja Tarjoajan esittämän projektisuunnitelman laatu; enimmäispisteet 20 pistettä.

7 Projektipäällikön ja projektipäällikön varahenkilön osaamisen arviointi Projektipäällikön ja projektipäällikön varahenkilön osaamista arvioidaan heidän aiemmin toteuttamien, tässä kohteessa vaadittavaa osaamista osoittavien hankkeiden perusteella. Projektipäällikön ja projektipäällikön varahenkilön laadun arviointia varten tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön liitteenä 3 oleva laatutarjouslomake huolellisesti. Pisteytystaulukon osalta kohdat, joihin ei ole vastattu mitään, tulkitaan EI -vastauksiksi. Liitteenä 3 olevassa laatutarjouslomakkeessa on tarkemmin määritelty se, miten projektipäällikön ja projektipäällikön varahenkilön laatupisteet muodostuvat referenssikohteittain. Projektipäällikön osalta eniten pisteitä laatutarjouslomakkeen mukaisilla perusteilla saanut tarjous saa tältä osin laatupistemääräksi 30 pistettä ja muiden tarjousten pistemäärät lasketaan kaavalla: Tarjouksen pistemäärä / paras pistemäärä x 30. Projektipäällikön varahenkilön osalta eniten pisteitä laatutarjouslomakkeen mukaisilla perustella saanut tarjous saa tältä osin laatupistemääräksi 20 pistettä ja muiden tarjousten pistemäärät lasketaan kaavalla: Tarjouksen pistemäärä / paras pistemäärä x 20. Vertailupisteet lasketaan kahden desimaalin tarkkuudella Projektisuunnitelman laadun arviointi Projektisuunnitelman laatua arvioidaan tarjoajan projektikuvauksissaan esittämien ratkaisujen perusteella. Kyseessä on haastava kaupunkikehityshanke, jonka onnistumisen edellytyksenä on tarjoajan mahdollisimman monipuolinen ja syvällinen hankkeeseen liittyvien eri osaamisalueiden hallinta sekä alan viimeisimmän osaamisen hyödyntäminen ja innovatiiviset ratkaisut. Lisäksi hankintayksikön näkökulmasta olennaista on hankkeen vaatimusten ja hankkeen onnistuneen läpiviemisen edellyttämien resurssien oikea hahmottaminen sekä hankkeeseen liittyvien riskien ja niitä koskevien ratkaisujen hallinta. Näistä lähtökohdista tarjoukseen tulee sisällyttää erilliset projektikuvaukset seuraavista osioista: 1) tekninen osio; 2) rahoitusosio; 3) kaupallinen osio; sekä 4) organisaatio ja aikataulu (katso aikataulun osalta myös tarjouspyynnön kohta 2.2). Näiden projektikuvausten tarkoitus on antaa hankintayksikölle käsitys tarjoajan kyvystä täyttää edellä esitetyt vaatimukset sekä suoriutua kunkin osa-alueen toteutuksesta hankkeen vaatimalla laadukkuudella.

8 8 Seuraavassa on esitetty tarkemmin kunkin osion osalta tarjousvertailussa huomioon otettavat seikat, osiosta saatavat enimmäispisteet sekä kuvausten maksimipituudet (normaali fonttikoko). Projektisuunnitelman laadun osalta enimmäispisteet ovat 20. 1) Tekninen osio, enintään 2 pistettä (kuvauksen pituus enintään yksi A4-sivu) Suunnittelun johtamisen kuvaus; ja Kaavoituksen ohjaamisen kuvaus. 2) Rahoitusosio, enintään 8 pistettä (kuvauksen pituus enintään kolme A4-sivua) Sijoitusmuistion sisällysluettelo ja sijoitusmuistion liitteet; Investointilaskelma; Kassavirtalaskelma; Sijoittajan valinnan kriteerit ja valintamenettely; Yhtiöstruktuuri; Sijoitussopimuksen sisällysluettelo; Management-yhtiön rahoituksen periaatteet; ja Jyväskylän kaupungin taloudellisen vastuun ja roolin määrittäminen kiinteistöyhtiössä sekä management-yhtiössä. 3) Kaupallinen osio, enintään 6 pistettä (kuvauksen pituus enintään kaksi A4-sivua) Esiselvityksessä laaditun konseptin jatkokehittämisen malli; Vuokralaishankintaan tarkoitetun Hippos-esitteen sisällysluettelo; Hippoksen alueen nykyisten käyttäjien tarpeiden määrittäminen; Vuokralaisen valinnan kriteerit ja valintamenettely; Vuokrasopimuksen keskeiset ehdot; ja Management-yhtiön toimintamalli. 4) Organisaatio ja aikataulu, enintään 4 pistettä (kuvauksen pituus enintään yksi A4-sivu, aikataulu voi olla erillinen liite, jota ei lasketa enimmäispituuteen) Organisaation tehtävä- ja resurssikuvaus; Organisaation työskentely- ja raportointikuvaus; ja Projektin aikataulun kuvaaminen perusteluineen (pääpaino kiinteistökehityssuunnitelman laatimisen jaksolla, mutta kuvaus myös suunnittelu- ja toteutusvaiheesta) Lopullisten laadun vertailupisteiden laskeminen Projektipäällikön ja projektipäällikön varahenkilön osaamisen sekä projektisuunnitelman laadun osalta saaduista yhteispisteistä lasketaan tarjousvertailussa käytettävä vertailupistemäärä kaavalla:

9 9 Projektipäällikön osaamispisteet + projektipäällikön varahenkilön osaamispisteet + projektisuunnitelman laatupisteet (= enintään 70 pistettä). 7 Hinta- ja tuntierittely Tarjoajan tulee toimittaa tarjouksen mukana erillinen suljettu hintakirjekuori, jossa on ilmoitettava tarjouksen kiinteä kokonaishinta. Kiinteän kokonaishinnan lisäksi tarjoajan tulee esittää erittely, josta ilmenee kunkin tarjouspyynnön liitteenä 2 olevan projektisuunnitelman kohdassa 5 yksilöidyn työtehtävän arvioitu tuntimäärä sekä kokonaishinta. Näitä yksilöintitietoja ei käytetä tarjousvertailussa eivätkä ne vaikuta valitun konsultin laskutukseen taikka tule osaksi konsulttisopimusta, mutta hankintayksikkö tarvitsee tiedot tarjouksen resursoinnin riittävyyden arviointiin sekä muun ohessa seuranta- ja budjetointitarpeitaan varten. 8 Bonuspalkkiojärjestely Tarjoajille tiedoksi, että hankintayksikkö tulee soveltamaan valitun konsultin kanssa bonuspalkkiojärjestelyä konsulttisopimukseen tarkemmin kirjattavin tavoin. Mikäli konsultti suoriutuu tehtävästään hyväksyttävästi, hankintayksikkö tulee maksamaan konsultille tarjouksen mukaisesta kiinteästä kokonaishinnasta laskettavan 30 prosentin suuruisen bonuspalkkion, joka maksetaan kokonaisuudessaan tai pääosaltaan, kun koko tehtävä on onnistuneesti suoritettu. Bonuspalkkion edellytyksenä on Hippos-hankkeen suunnittelu- ja rakennusvaiheen käynnistämisen mahdollistavien sopimusten allekirjoittaminen. Käytännössä tämä tarkoittaa myös sitä, että sijoittajasopimukset ovat varmistuneet sekä suunnittelurahoitusvaiheen rahoitus järjestynyt. Mahdollista bonusta ei huomioida tarjousvertailussa. 9 Tarjouksen toimittaminen Lopulliset tarjoukset tulee toimittaa kirjallisena suljetussa kirjekuoressa (huom. hintatarjous erillisessä kuoressa) kello mennessä Jyväskylän kaupungin kirjaamoon: Jyväskylän kaupunki Kirjaamo PL 193 (Vapaudenkatu 32) Jyväskylä Tarjouskuoreen tulee merkitä: Tarjous Hippos 2020 kiinteistökehityssuunnitelma. Tarjous voidaan toimittaa henkilökohtaisesti, lähetin välityksellä tai postitse. Sähköpostitse tai faksilla lähetettyjä tarjouksia ei hyväksytä. Tarjouksen saapumisesta määräajassa vastaa tarjoaja.

10 10 Tarjoajan tulee merkitä tarjoukseensa ne kohdat, jotka sisältävä liikesalaisuuksia. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa erillinen kopio tarjouksesta liitteineen, josta liikesalaisuudet on poistettu. Muussa tapauksessa hankintayksikkö käsittelee tarjousta kokonaan julkisena. Tarjoukset tulee laatia huolellisesti. Tarjoajan tulee tarjouksessaan osoittaa tarjoamansa palvelun olevan tarjouspyynnössä ja sen liitteissä esitettyjen vaatimusten mukainen. Varaumia tai poikkeamia ei hyväksytä. Tarjousten jättämiselle varatun määräajan jälkeen muutosten tekeminen tarjouksiin ei pääsääntöisesti ole mahdollista. Tarjouspyyntöä vastaamattomat tai puutteelliset tarjoukset suljetaan hankintasäännösten edellyttämällä tavalla tarjouskilpailusta. Mikäli tarjouspyynnössä on epäselvyyksiä tai virheitä erityisesti hankittavan palvelun sisällön tai vertailuperusteiden osalta taikka siitä ilmenee muuta kysyttävää, tarjoajaa kehotetaan ottamaan hankintayksikköön mahdollisimman pikaisesti yhteyttä sähköpostilla: Muussa tapauksessa tarjoajan katsotaan hyväksyneen tarjouspyynnön liitteineen ja tarkastaneen, että ne sisältävät riittävät tiedot hankinnan kohteena olevasta palvelusta sekä sille asetetuista tavoitteista ja vaadituista tuloksista, eivätkä sisällä tarjousten laadintaa taikka muutoinkaan tarjoajien tasapuolista kohtelua vaarantavia seikkoja. Tarjoajia kehotetaan esittämään kysymyksensä/huomionsa viimeistään Hankintayksikkö vastaa esitettyihin kysymyksiin sähköpostitse yhteisesti kaikille tarjoajille viimeistään Mikäli tämän jälkeen vielä ilmenee selvennystarvetta, on tarjoajalla mahdollisuus esittää tarkentavat kysymykset viimeistään , joihin hankintayksikkö antaa vastaukset viimeistään Tarjousten avaaminen ja hankintapäätös Tarjousten vastaanottamisen jälkeen hankintayksikkö järjestää tarjousten avaustilaisuuden. Avaustilaisuudessa ovat läsnä ainoastaan kaupungin edustajat ja mahdollisesti ulkopuolinen asiantuntija. Avaustilaisuudessa tarkastetaan tarjousten tarjouspyynnön mukaisuus, minkä jälkeen suoritetaan laadullinen vertailu. Vasta laadullisen vertailun jälkeen avataan tarjousvertailuun hyväksyttyjen tarjousten hintakuoret, minkä jälkeen suoritetaan lopullinen tarjousvertailu ja tarjouskilpailun voittajan valinta. Avaustilaisuudesta laaditaan pöytäkirja, joka toimitetaan hankintapäätöksen liitteenä. Hankintapäätöksen jälkeen voittaneelta tarjoajalta tullaan tarkistamaan hankintailmoituksessa asetettujen soveltuvuusvaatimusten täyttyminen. Hankintasopimus ei synny hankintapäätöksellä, vaan tarjoajille myöhemmin toimitettava konsulttisopimus allekirjoitetaan aikaisintaan hankintalain 77 :ssä tarkoitetun odotusajan päätyttyä. 11 Liitteet Liite 1 Liite 2 Liite 3 HIPPOS esiselvitys Projektisuunnitelma Laatutarjouslomake

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne Loimaan kaupungin maankäytön suunnittelupalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien

Lisätiedot

TÄYDELLINEN PROSESSI

TÄYDELLINEN PROSESSI 14.11.2017 2 1 14.11.2017 3 TÄYDELLINEN PROSESSI Tarjouspyynnön läpikäynti Aiempiin tarjouksiin tutustuminen Analysointi Resurssien kartoitus Tarjouksen teko Tarjouksen lähettäminen Päätöspalaveri ja analysointi

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne tarjouspyynnössä ja sen liitteenä olevissa asiakirjoissa

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu Tarjouspyyntö 1 (6) 4.10.2013 Hallinto-osasto HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS Diaarinumero: HEL 2013-005356 Hanke 1. Helsingin kaupungin rakennusvirasto pyytää Helsingin kaupunkitilaohjetta

Lisätiedot

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka HUOM. Tämä on osallistumispyynnön liitteenä toimitettu alustava tarjouspyyntö, joka voi muuttua hankintamenettelyn kuluessa. Tässä ilmoitetut

Lisätiedot

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi 10.10.2012 1(5) Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne strategiatyön konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankittavan palvelun sisältö

Lisätiedot

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA 1 HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne hydraulisesta pelastusvälinesarjasta. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus Hankintamenettely

Lisätiedot

Hankinnassa ei hyväksytä osatarjouksia tai vaihtoehtotarjouksia. Tarjoajien soveltuvuus tarkastetaan seuraavasti:

Hankinnassa ei hyväksytä osatarjouksia tai vaihtoehtotarjouksia. Tarjoajien soveltuvuus tarkastetaan seuraavasti: TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) SÄILIÖAUTO Hankittavalle ajoneuvolle asetetut vaatimukset Hankintamenettely Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitos (myöhemmin Hankintayksikkö) pyytää tarjousta uudesta

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka

Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka Tämä osallistumispyyntö koskee Teuvan kunnan päiväkodin rakennusurakkaa. Ehdokas osallistuu hankintamenettelyyn täyttämällä osallistumispyynnön

Lisätiedot

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon.

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon. 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kolmesta (3) elektronisesta, teholtaan 2000 W, suurtehohälyttimestä asennuksineen jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) HANKINTAKESKUS H HEL

HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) HANKINTAKESKUS H HEL HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) ALLE 65-VUOTIAIDEN MONISAIRAIDEN ASIAKKAIDEN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ, JONKA KAIKKI EHDOT VAHVISTETAAN Helsingin kaupungin hankintakeskus yhteistyönä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta runko-ohjatusta kaivurikuormaajasta

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Poikkitien yritysalueen esirakentaminen Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää vertailuhintatarjoustanne Poikkitien yritysalueen esirakentamiseen liittyvistä töistä tämän

Lisätiedot

HSL: Tietotekniikan käyttö- ja tukipalvelujen hankinta, laatupisteiden muodostuminen ja pisteytystaulukko

HSL: Tietotekniikan käyttö- ja tukipalvelujen hankinta, laatupisteiden muodostuminen ja pisteytystaulukko 28.8.2013 1 (5) HSL: tekniikan käyttö- ja tukipalvelujen hankinta, laatupisteiden muodostuminen ja pisteytystaulukko 1. Hankinnan kohde Hankinnan kohteena ovat HSL:n tietotekniikan käyttö- ja tukipalvelut

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 1(6) HANKINTAKESKUS H HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 1(6) HANKINTAKESKUS H HEL HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 1(6) ASUNNOTTOMIEN ASUMIS-JA TUKIPALVELUJEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ, JONKA KAIKKI EHDOT ON VAHVISTETTU 1. Hankinnan perustiedot 1.1 Hankinnan kohde / kohteet Hankinnan

Lisätiedot

Tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnat.

Tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnat. Sivu 1 / 5 KEITTIÖLAITEHANKINNAT 1. Hankinnan kohde 2. Tarjoushinnan ilmoittaminen Sotkamon kunta järjestää tarjouskilpailun tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnoista. Pyydämme tarjoustanne oheisten

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kaupunginkanslia

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kaupunginkanslia Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 53 Helsingin brändi-identiteetin, visuaalisen ilmeen ja graafisen ohjeiston luomiseen liittyvä palveluhankinta HEL 2016-001309 T 02 08 02 00 Päätös Päätöksen perustelut

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin.

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. Etelä-Savon maakuntaliitto on 14 eteläsavolaisen

Lisätiedot

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 29.9.2017 Viite: Välskärinpolun HVP/2017 Välskärinpolun hulevesipumppaamo, laitehankinta Järvenpään Vesi pyytää kokonaishintaista tarjoustanne, Välskärinpolun hulevesipumppaamosta tämän

Lisätiedot

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle.

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle. KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ PAKETTIAUTOSTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Konevarikon käyttöön tulevasta automaattivaihteisesta pakettiautosta,

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) Yhdyskuntatoimi Päiväys N:o Konevarikko /020800/2016

KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) Yhdyskuntatoimi Päiväys N:o Konevarikko /020800/2016 KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ LAKAISUKONEESTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta imulakaisukoneesta kokonaispainoltaan

Lisätiedot

H / HEL

H / HEL 1/6 TARJOUSPYYNTÖ H098-15 / HEL 2015-007732 KORJAUSILMOITUS: Liikuntaviraston tila- ja kurssivarausjärjestelmä 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Kostio Harri Suomi puh. fax harri.kostio@hel.fi

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ Dnro 3556/ /2011 Päiväys

Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ Dnro 3556/ /2011 Päiväys Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) HELMET-KIRJASTOJEN AINEISTON PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA Espoon kaupungin hankintapalvelut järjestää tarjouskilpailun HelMet-kirjaston perintäpalvelusta

Lisätiedot

Perusturvalautakunta 111 09.12.2014. Kehitysvammaisten asumispalvelun kilpailutus

Perusturvalautakunta 111 09.12.2014. Kehitysvammaisten asumispalvelun kilpailutus Perusturvalautakunta 111 09.12.2014 Kehitysvammaisten asumispalvelun kilpailutus Ptltk 111 Lumijoen kunta on hankkinut kehitysvammaisten palveluasumista yksityisiltä palveluntuottajilta. Hankintalaki (

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Kaskela-Ylikeravan alueurakka 2014-2017 (+2 v optio)

TARJOUSPYYNTÖ. Kaskela-Ylikeravan alueurakka 2014-2017 (+2 v optio) Kaskela-Ylikeravan alueurakka 2014-2017 (+2 v optio) 15.3.2014 TARJOUSPYYNTÖ 1. Hankintayksikkö ja hankinnan kohde Keravan kaupunki Keravan Kaupunkitekniikka -liikelaitos PL 123 (Kauppakaari 11) 04201

Lisätiedot

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 Asia K/7/02.08.00.06/2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 1.1 Tarjouspyynnön kohde Hankintayksikkö on Imatran kaupunki / Kaupunkirakenne ja kunnallistekniikka.

Lisätiedot

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi.

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) B-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTAVENEEN HANKINTA 2012 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta B-luokan öljyntorjuntaveneestä.

Lisätiedot

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. TARJOUSPYYNTÖ 1(5) ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tarjouspyynnön liitteet Sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoonlahden koulujen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 15/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 15/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 15/2015 1 (6) 4 Sosiaali- ja terveysvirasto, yhteisen asiakas- ja potilastietojärjestelmän hankinta, Apotti-hanke Pöydälle 01.09.2015 HEL 2015-003057 T 02 08 02 00 Päätösehdotus

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

7.1.2015. Hankintailmoitus on julkaistu HILMA palvelussa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi

7.1.2015. Hankintailmoitus on julkaistu HILMA palvelussa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi maankäyttö- ja karttapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 7.1.2015 NUMEERISEN KAAVAN POHJAKARTAN UUDISKARTOITUS 1. Tehtävän määrittely 2. Hankintamenettely Tuusulan kunta on toteuttamassa Nuppulinnan alueen kaavan pohjakartan

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTON HANKINTA 2018 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: - 3 kpl öljyntorjuntapuomikontteja - 12 kpl kalustolaatikoita - 500 m öljyntorjuntapuomia

Lisätiedot

Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset

Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset TARJOUSPYYNTÖ 17.3.2015 Tarjouspyyntö Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset Tilaaja Hankinnan kohde Hankinnan tyyppi Työn kuvaus Vihdin kunta, kaavoituspalvelut Vihin kunta pyytää tarjoustanne pohjatutkimusten

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ KALLION TEKSTIILIEN HUOLTO- JA VUOKRAUSPALVELUT

TARJOUSPYYNTÖ: PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ KALLION TEKSTIILIEN HUOLTO- JA VUOKRAUSPALVELUT TARJOUSPYYNTÖ: PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ KALLION TEKSTIILIEN HUOLTO- JA VUOKRAUSPALVELUT Pyydämme tarjoustanne Peruspalvelukuntayhtymä Kallion tekstiilien huolto- ja vuokrauspalveluista tarjouspyynnön ja

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN E-OPPIMATERIAALIEN TOTEUTUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN E-OPPIMATERIAALIEN TOTEUTUKSESTA TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN E-OPPIMATERIAALIEN TOTEUTUKSESTA Opetushallitus (jatkossa myös hankintayksikkö ) pyytää tarjoustanne Hankintailmoitukset.fi -ilmoituskanavassa

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Tervanokan ruoppaus, Järvenpään kaupunki 2 Hankinnan yksilöinti 3 Hankintamenettely Järvenpään kaupungin Kaupunkitekniikka pyytää kokonaishintatarjoustanne, Tervanokan ruoppaukseen

Lisätiedot

Työajan kohdentamisen järjestelmä

Työajan kohdentamisen järjestelmä TTY-säätiö Tarjouspyyntö 1 (5) Työajan kohdentamisen järjestelmä Toimintayksiköt (TaY) 33014 TTY-säätiö sr (Tampereen teknillinen yliopisto, TTY) PL 527 33101 Tampere (TAMK) Kuntokatu 3 33520 Tampere Yhteyshenkilö

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: TP/LSKKY/UKI/2016/1 Tarjousnimike: VILJELYKONSULTOINTI

TARJOUSPYYNTÖ: TP/LSKKY/UKI/2016/1 Tarjousnimike: VILJELYKONSULTOINTI TARJOUSPYYNTÖ: TP/LSKKY/UKI/2016/1 Tarjousnimike: VILJELYKONSULTOINTI Lounais Suomen koulutuskuntayhtymä / Lounais Suomen ammattiopisto Novida pyytää tarjoustanne viljelykonsultoinnin hankinnasta tarjouspyynnön

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. VÄLINEHUOLTOPALVELUIDEN HANKINTA Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja ) pyytää Hilmailmoituskanavassa 2.10.2014 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Järvenpään kaupungin työkonepalvelut 2014-2015 2 Hankinnan yksilöinti Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne tarvitsemiensa yksikköhintaperusteisten työkonepalveluiden

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012 VIRVE-PÄÄTELAITTEIDEN HANKINTA 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Espoo), Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Vantaa) ja Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen

Lisätiedot

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ Hankinta: Muistiliiton paino- ja jakelupalvelut, tilausjärjestelmä ja logistiikka Muistiliitto ry (jäljempänä tilaaja) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 23.8.2017 julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: MÄNTYHARJUN PÄIVÄKODIN UUDISRAKENNUKSEN SÄHKÖURAKKA

TARJOUSPYYNTÖ: MÄNTYHARJUN PÄIVÄKODIN UUDISRAKENNUKSEN SÄHKÖURAKKA TARJOUSPYYNTÖ: MÄNTYHARJUN PÄIVÄKODIN UUDISRAKENNUKSEN SÄHKÖURAKKA Pyydämme tarjoustanne Mäntyharjun päiväkodin uudisrakennuksen sähköurakasta tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien asiakirjojen mukaisesti.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n pankkipalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely... 2 2.1 Hankinnasta

Lisätiedot

Hankinnan kohteena on asiantuntijapalvelu uusiutuvan energian sähköisen markkinapaikan rakentamiseen, markkinointiin ja kehittämiseen.

Hankinnan kohteena on asiantuntijapalvelu uusiutuvan energian sähköisen markkinapaikan rakentamiseen, markkinointiin ja kehittämiseen. 1/6 Oulunkaaren kuntayhtymä TARJOUSPYYNTÖ Piisilta 1 91100 Ii 16.8.2011 TARJOUSPYYNTÖ ASIANTUNTIJAPALVELUN HANKINNASTA 1. Hankinnan kohde Hankinnan kohteena on asiantuntijapalvelu uusiutuvan energian sähköisen

Lisätiedot

Virtain yhtenäiskoulu. Rakennuttajakonsultin hankinta Tarjouspyynnön esittely Raimo Pirhonen Tekninen johtaja (Virrat)

Virtain yhtenäiskoulu. Rakennuttajakonsultin hankinta Tarjouspyynnön esittely Raimo Pirhonen Tekninen johtaja (Virrat) Virtain yhtenäiskoulu Rakennuttajakonsultin hankinta Tarjouspyynnön esittely 6.3.2018 Raimo Pirhonen Tekninen johtaja (Virrat) Hankekuvaus Virtain yhtenäiskoulun uudisrakennus rakennetaan Virtain kaupungin

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n Oulun siivouspalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 1.3 Näyttötilaisuus...

Lisätiedot

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kahdesta (2) elektronisesta suurtehohälyttimestä asennuksineen, teholtaan 2000 W, jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. TILINTARKASTUSPALVELUJEN HANKINTA Helsingin seurakuntayhtymä (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 09.04.2015 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon.

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon. 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne viidestä (5) elektronisesta suurtehohälyttimestä, teholtaan 2000 W asennuksineen jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ LAUREA-AMMATTIKORKEAKOULU OY:N HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. HANKINNAN TAVOITE JA KOHDE 1.1. Tarjouspyynnön rakenne Hankintayksikkö Laurea-ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 930/ / PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 930/ / PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA. Hankinnan kohde ja kuvaus TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin perintäpalvelujen hoitamisesta alla mainittuna sopimuskautena.

Lisätiedot

Hankintarenkaan jäsenet tekevät kukin oman hankintapäätöksensä asiassa.

Hankintarenkaan jäsenet tekevät kukin oman hankintapäätöksensä asiassa. Talous- ja konsernijaosto 42 26.08.2015 SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON YHTEISEN ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN HANKINTA 248/00/04/00/2012 TAKO 42 Tiivistelmä päätösehdotuksen perusteluista Hankinnan

Lisätiedot

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä:

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä: HELSINGIN YHTEISLYSEON KALUSTEIDEN HANKINTA Maanviljelyslyseon osakeyhtiö/helsingin yhteislyseo (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavaan 10.3.2017 lähetetyn hankintailmoituksen

Lisätiedot

Sopimuskausi Sopimuskausi on kaksi (2) vuotta hankintasopimuksen allekirjoittamisesta lukien

Sopimuskausi Sopimuskausi on kaksi (2) vuotta hankintasopimuksen allekirjoittamisesta lukien TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) VERKKONEUVONTAPALVELUJÄRJESTELMÄN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tällä tarjouspyynnöllä tarjouksia verkkoneuvontapalvelujärjestelmän hankintaa koskevaan tarjouskilpailuun.

Lisätiedot

IPT-HANKKEEN 2. TYÖPAJA. Neuvottelumenettelyn kulku

IPT-HANKKEEN 2. TYÖPAJA. Neuvottelumenettelyn kulku IPT-HANKKEEN 2. TYÖPAJA Neuvottelumenettelyn kulku Helsinki 7.5.2014 Specialist Partner, asianajaja, VT, KTM Mika Pohjonen Hannes Snellman Asianajotoimisto Oy 1 Neuvottelukutsut ja alustavat tarjouspyynnöt

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) SIIRRETTÄVIEN PILARINOSTIMIEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne neljästä siirrettävästä pilarinostimista. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta. Hankintamenettely Avoin.

Lisätiedot

23.11.2009. arvio (ei sitova): 1 Sopimus tietokonelaitteista ja niiden toimituksesta 1 kpl

23.11.2009. arvio (ei sitova): 1 Sopimus tietokonelaitteista ja niiden toimituksesta 1 kpl TARJOUSPYYNTÖ 23.11.2009 Arvoisa vastaanottaja RHL-Data Oy pyytää tarjoustanne jäljempänä määritellystä tuotteesta ja/tai palvelusta tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä yksilöidyllä tavalla. Tarjous

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ LAKAISULAITTEESTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ LAKAISULAITTEESTA. Hankinnan kohde ja kuvaus KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) LAKAISULAITTEESTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta lakaisulaitteesta, jota voidaan käyttää

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveydenhuollon yhteisen asiakas- ja potilastietojärjestelmän hankinta. Tiivistelmä päätösehdotuksen perusteluista

Sosiaali- ja terveydenhuollon yhteisen asiakas- ja potilastietojärjestelmän hankinta. Tiivistelmä päätösehdotuksen perusteluista Perusturvalautakunta 89 20.08.2015 Sosiaali- ja terveydenhuollon yhteisen asiakas- ja potilastietojärjestelmän hankinta Perusturvalautakunta Tiivistelmä päätösehdotuksen perusteluista Hankinnan kohde Hankinnan

Lisätiedot

JOHTOAUTON IU20 HANKINTA

JOHTOAUTON IU20 HANKINTA 1 JOHTOAUTON IU20 HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne johtoautosta. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankintailmoitus on julkaistu HILMA-palvelussa osoitteessa hankintailmoitukset.fi

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTO 2019 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: öljyntorjuntapuomikontti 2 kpl kalustolaatikoita 8 kpl öljyntorjuntapuomia (korkeus 900

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl)

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Tarjouspyyntö YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely...

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Sivu 2/6

TARJOUSPYYNTÖ. Sivu 2/6 9.6.2015 Sivu 1/6 Tilaaja: PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: HAMK, Visamäki Korkeakoulukeskuksen laajentaminen KOKONAISSUUNNITTELU, TARJOUSPYYNTÖ Hämeen Ammattikorkeakoulu keskittää toimintansa Visamäen

Lisätiedot

Kotipalveluaterioiden kuljetuspalvelun hankinta

Kotipalveluaterioiden kuljetuspalvelun hankinta Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 707/02.08.00/2014 127 Kotipalveluaterioiden kuljetuspalvelun hankinta Talouspäällikkö Markku Liimatainen 15.8.2014: Kotipalveluaterioiden kuljetuspalveluiden hankinnasta

Lisätiedot

Määräajassa saapuneet tarjoukset tarkistetaan ja arvioidaan kolmessa vaiheessa:

Määräajassa saapuneet tarjoukset tarkistetaan ja arvioidaan kolmessa vaiheessa: Sosiaali- ja terveysltk. 132 03.11.2016 TULKKAUSPALVELUJEN HANKINTA SOTEL 03.11.2016 132 Valmistelu ja lisätiedot: maahanmuuttajatyöpäällikkö Sirkka Valta 040 531 2660, hankintapäällikkö Tuure Marku 040

Lisätiedot

ITÄ-UUDENMAAN PELASTUSLAITOS PYYTÄÄ TARJOUSTA LETKU JA LIITINKALUSTOSTA.

ITÄ-UUDENMAAN PELASTUSLAITOS PYYTÄÄ TARJOUSTA LETKU JA LIITINKALUSTOSTA. 1 ITÄ-UUDENMAAN PELASTUSLAITOS PYYTÄÄ TARJOUSTA LETKU JA LIITINKALUSTOSTA. 1. Tiedot toimittajasta Yrityksen tiedot tulee ilmoittaa yhteenvetolomakkeessa jota tulee täyttää ja lähettää tarjouksen mukana.

Lisätiedot

Yhteyshenkilö Satu Sikanen Hankinnan kohteena on Etelä-Karjalan maakunta-areenaa koskeva esiselvitys.

Yhteyshenkilö Satu Sikanen Hankinnan kohteena on Etelä-Karjalan maakunta-areenaa koskeva esiselvitys. TARJOUSPYYNTÖ 1. HANKINTAYKSIKKÖ Etelä-Karjalan liitto Kauppakatu 40 D 53100 Lappeenranta ekarjala.fi/liitto Yhteyshenkilö Satu Sikanen satu.sikanen@ekarjala.fi 0400 661318 2. HANKINTAMENETTELY Kyseessä

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) MIDIKAIVUKONEEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. Hankintamenettely Avoin. Tarjouspyyntö on julkaistu kuntayhtymän internetsivuilla osoitteessa http:///hankinnat. Hankintailmoitus

Lisätiedot

Hissi jälkiasennuksena - Miten kilpailutan oikein?

Hissi jälkiasennuksena - Miten kilpailutan oikein? Hissi jälkiasennuksena - Miten kilpailutan oikein? Hallitusforum 6.10.2012 Helsingin Messukeskus Elina Skarra Lakimies Suomen Kiinteistöliitto ry Suomen Kiinteistöliitto ry Taloyhtiön velvollisuus kilpailuttaa

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/2018 1 (5) 254 Oikaisuvaatimus kotihoidon saunapalvelujen hankinnasta HEL 2018-004548 T 02 08 02 00 Päätös Käsittely päätti panna asian pöydälle. päätti yksimielisesti

Lisätiedot

VIHERALUEIDEN (NURMIKOT) LEIKKUUTYÖT HOITOKAUDELLE Hankinta on jaettu seuraaviin osa-alueisiin: 1. Hoidettavat viheralueet

VIHERALUEIDEN (NURMIKOT) LEIKKUUTYÖT HOITOKAUDELLE Hankinta on jaettu seuraaviin osa-alueisiin: 1. Hoidettavat viheralueet 1 LIEDON KUNTA Tekniset ja ympäristöpalvelut PL 24 21421 Lieto TARJOUSPYYNTÖ VIHERALUEIDEN (NURMIKOT) LEIKKUUTYÖT HOITOKAUDELLE 2014-2015 1. Hankinnan kohde 2. Hankinnan sisältö 2.1. Hoidettavat viheralueet

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ENSIAPUKOULUTUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ ENSIAPUKOULUTUKSESTA 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ ENSIAPUKOULUTUKSESTA Hankintakausi 1.5.2014 31.12.2015. Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta ensiapu 1 perus- ja kertauskoulutuksesta kaupungin henkilökunnalle. Hankintayksikkö varaa

Lisätiedot

IPT 2. Hankinta työpaja Uusi hankintalaki valituksien välttäminen tarjousten vertailussa

IPT 2. Hankinta työpaja Uusi hankintalaki valituksien välttäminen tarjousten vertailussa IPT 2 Hankinta työpaja 8.-9.6.2017 Uusi hankintalaki valituksien välttäminen tarjousten vertailussa Neuvottelumenettelyn läpivienti Hankinnalle määritetty selkeät tavoitteet Hankintaprosessin mukainen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (9) Hankintakeskus

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (9) Hankintakeskus Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (9) 74 IT-hankkeiden ja-projektien konsultointi- ja asiantuntijapalvelut, hankinnan kilpailutus HEL 2016-009676 T 02 08 02 00 Päätös Vs. hankintajohtaja päätti hyväksyä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Kotitalouden opetusvälineet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu

Lisätiedot

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET Perusturvakuntayhtymä Karviainen pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 15.10.2015 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja.

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin tytäryhteisöiden taloustoimintojen hoito.

Lisätiedot

Hankintarenkaan jäsenet tekevät kukin oman hankintapäätöksensä asiassa.

Hankintarenkaan jäsenet tekevät kukin oman hankintapäätöksensä asiassa. HALLITUS 104 21.09.2015 SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON YHTEISEN ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN HANKINTA 248/00/04/00/2012 HALL 104 Asia pöydälle 7.9.2015 95 Tiivistelmä päätösehdotuksen perusteluista

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KÄYTETYN DUMPPERIN (TRD) HANKINTA Pyydämme tarjoustanne käytetystä Traktoridumpperista, TRD (dumpperista). Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankintamenettely Avoin.

Lisätiedot

Kaupungilla on oikeus olla hyväksymättä mitään tarjousta.

Kaupungilla on oikeus olla hyväksymättä mitään tarjousta. 1 ( 5) TARJOUSPYYNTÖ Valkeakosken kaupungin strategiatyön konsultointi Valkeakosken kaupunki pyytää tarjoustanne kaupunkistrategian uusimisen konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Kaupunginhallitus Sj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Kaupunginhallitus Sj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/2014 1 (5) 266 Hankintaoikaisuvaatimus koskien tietokeskuksen johtajan päätöstä kaupunginarkiston arkistotietokannan hankinnasta HEL 2013-009044 T 02 08 01 00 Päätös päätti

Lisätiedot

Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) RAHOITUSLEASING VUOSILLE 2014-2016 Järvenpään kaupunki pyytää tarjoustanne rahoitusleasingista. Tarjousta pyydetään kolmelle (3) vuodelle (sopimuksen arvioitu alkamisajankohta on 31.8.2014)

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt Keskuskatu 29 A 31600 Jokioinen HANKE Jokioisten kunnan asfaltointityöt vuonna 2018 optio(-2019) Asfaltointityöt 2(6) TYÖN NIMI Asfaltointiurakka 2018 optio(-2019) HANKINTAMENETTELY Kyseessä on Jokioisten

Lisätiedot

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi TARJOUSPYYNTÖ 1 / 6 Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi 29.8.2016 Imatran kaupunki Virastokatu 2, 55100 Imatra Vaihde: 020 617 111 Faksi: 020

Lisätiedot

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 22282 Päiväys 22.09.2014. Tarjoukset lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu.

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 22282 Päiväys 22.09.2014. Tarjoukset lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu. 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 22282 Kansallinen hankintailmoitus 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Aino-Liisa Jalonen Kuntolantie 4 21900 Yläne Suomi puh. +358 406722900 fax +358 2563504 aino-liisa.jalonen@poytya.fi

Lisätiedot

Ajoneuvorenkaiden hankinta

Ajoneuvorenkaiden hankinta Tarjouspyyntö 1 (5) Ajoneuvorenkaiden hankinta Porvoon kaupungin kuntatekniikka pyytää tarjoustanne ajoneuvoihin ja työkoneisiin hankittavista renkaista, niiden vanteelle vaihdoista, alle laitosta ja paikkauksista.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Nurmijärven kunnan tietoliikennepalveluista

Tarjouspyyntö Nurmijärven kunnan tietoliikennepalveluista 1(5) Tarjouspyyntö Nurmijärven kunnan tietoliikennepalveluista Nurmijärven kunnan pyytää tarjoustanne toimipisteet yhdistävästä tietoliikenneratkaisusta. Sopimuskausi alkaa 10.10.2014 tai sitten kun sopimus

Lisätiedot

Uusi hankintadirektiivi ja kansallinen hankintalaki

Uusi hankintadirektiivi ja kansallinen hankintalaki Uusi hankintadirektiivi ja kansallinen hankintalaki Rakennusfoorumi 10.6.2014 12. kesäkuuta 2014 Arkkitehtitoimistojen liitto ATL Ry 1 Nykyisiä ongelmia Edelleen silloin tällöin hankintayksiköt pyytävät

Lisätiedot

Hankintamenettely Pienhankinta Hankinnan arvo ei ylitä julkisista hankinnoista annetussa laissa tarkoitettua kansallista kynnysarvoa.

Hankintamenettely Pienhankinta Hankinnan arvo ei ylitä julkisista hankinnoista annetussa laissa tarkoitettua kansallista kynnysarvoa. 16.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ MASTONOSTIMESTA Äänekosken kaupunki pyytää Teiltä tarjouksen käytetystä siististä mastonostimesta tarjouspyyntöliitteen mukaisesti. Tarjous koskee kaupungin kulttuuritalolle (Kalevankatu

Lisätiedot

Järvenpää Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Kaupunkitekniikan johtaja Hankintapäätös

Järvenpää Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Kaupunkitekniikan johtaja Hankintapäätös Järvenpää Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) JARDno-2017-400 Kartanonpuiston toimintapaikka, vaihe 1 / hankinta Järvenpään kaupunki on kilpailuttanut Kartanonpuisotn toimipaikan rakentamisurakan. Hankinta

Lisätiedot

Kilpailullinen neuvottelumenettely JHS-seminaari 30.10.2007

Kilpailullinen neuvottelumenettely JHS-seminaari 30.10.2007 Kilpailullinen neuvottelumenettely JHS-seminaari 30.10.2007 HAUS kehittämiskeskus Oy Varatuomari Liisa Lehtomäki Luennon tavoitteet Käydä lyhyesti läpi kilpailullisen neuvottelumenettelyn kulku hankintalain

Lisätiedot

TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU

TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU 1/7 TARJOUSPYYNTÖ 7.9.2012 TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn liikennemallitarkastelun laadinnasta tässä tarjouspyynnössä ja tarjouspyynnön liitteissä kuvatulla

Lisätiedot

Sote-hankintamenettely lastensuojelun sijaishuollon hankintaan

Sote-hankintamenettely lastensuojelun sijaishuollon hankintaan 1 Sisällys 1 Sote-hankintamenettelyn lyhyt kuvaus... 1 2 Hankintamenettelyn perustaminen... 2 2.1.1 Tarjouspyynnön julkaisu... 2 2.1.2 Tarjousten jättäminen ja vastaanotto... 3 2.1.3 Hankintapäätös ja

Lisätiedot

Kaikki halukkaat toimittajat voivat tehdä tarjouksen.

Kaikki halukkaat toimittajat voivat tehdä tarjouksen. Tarjouspyyntö H088-11-1 1 (9) SIIVOUSKONEET 1 Hankinnan perustiedot 1.1 Hankinnan kohde 1.2 Hankintamenettely Helsingin kaupungin hankintakeskus ja Helsingin Konsernihankinta Oy järjestävät tarjouskilpailun

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde Tarjouspyyntö 1 (5) 16.11.2017 TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ 1 Hankinnan kohde Kaarinan kaupunki (tilaaja) pyytää tarjousta kaikkiin Kaarinan kaupungin kotitalouksiin jaettavan tiedotuslehden julkaisemista,

Lisätiedot

79 22.11.2011. Hankinnan kuvaus

79 22.11.2011. Hankinnan kuvaus Tarkastuslautakunta 1.1.2009-30.6.2013 79 22.11.2011 ERITYISTARKASTUSPALVELUN HANKINTA TARLAU 79 Hankinnan kuvaus Kaupunginvaltuusto on kokouksessaan 26.9.2011 antanut tarkastuslautakunnan tehtäväksi vihreiden

Lisätiedot