Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19"

Transkriptio

1 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika tiistai klo 17:00-20:10 Tauko Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius Aapo Grönroos Julia Helle Lotta Honkanen, Poistui Emma Holsti Paula Karhunen Akseli Kilpeläinen Nicholas Kujala, Saapui Lasse Kurki, Saapui Meri Lautkankare, Saapui 17.04, poistui Esa Lehtinen, Saapui Ida Lilja Matias Mattheiszen, Saapui Erin Melán Julia Muttonen Nora Nevalainen Alen Nsambu, Saapui Henri Ojalehto Olli-Pekka Paasivirta Oskari Ruohonen Emilia Tiainen, Saapui Akseli Väliviita Yusef Abu Madi Muut saapuvilla olleet Elina Rautiainen Ari Vikeräkorva Samuel Sell sihteeri

2 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto Sivu 2 / 19 Allekirjoitukset Nicholas Kujala puheenjohtaja Elina Rautiainen sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty: _/_2014 Nora Nevalainen Pöytäkirjan nähtävänäolo julkipannun kuulutuksen mukaan on pöytäkirja ollut yleisesti nähtävänä 2014 osoitteessa Kirkkojärventie 4, Espoon keskus.

3 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto Sivu 3 / 19 Käsitellyt asiat Pykälä Liitteet Otsikko Sivu 77 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4 78 Kokouksen järjestäytyminen 5 79 Ilmoitusasiat 6 80 Tuomas Raipolan eroanomus aluepuheenjohtajuudesta 7 81 Nuvaviikonloppu Espoon leirikeskus Sierlassa 8 82 Aloite: Järvenperään saatava nuorisotila 9 83 Uuden Aloitekanavan testaus Alueryhmien tilannekatsaus Lautakuntien tilannekatsaus Poikkihallinnoillisten työryhmien tilannekatsaus Työryhmä Vaikuttamolle Oppilaskuntien hallitusten seminaarin tilannekatsaus Muut nuorisovaltuuston esille nostamat asiat 19

4 Espoon kaupunki Pöytäkirja 77 Nuorisovaltuusto Sivu 4 / Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Selostus Yleiskokous on laillinen ja päätösvaltainen, jos kokouskutsu on toimitettu kaikille nuorisovaltuutetuille kolme (3) päivää ennen kokousta. Todetaan läsnäolijat. ehdotus Puheenjohtaja toteaa kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 1. varapuheenjohtaja Paula Karhunen avasi kokouksen klo ja puheenjohtaja Nicholas Kujala jatkoi kokouksen vetämistä klo lähtien.

5 Espoon kaupunki Pöytäkirja 78 Nuorisovaltuusto Sivu 5 / Kokouksen järjestäytyminen ehdotus Valitaan pöytäkirjan tarkastaja ja kaksi ääntenlaskijaa. Lisäksi valitaan kokoukselle sihteeri. Pääsihteeri toimii edelleen virallisesti kokousten sihteerinä, mutta muutama nuorisovaltuutettu haluaa toimia kokouksen sihteerinä, voi kokouksen sihteerinä olla myös nuorisovaltuutettu. Nora Nevalainen ja Henri Ojalehto valittiin ääntenlaskijoiksi. Nora Nevalainen valittiin pöytäkirjan tarkastajaksi. Kokoussihteeriksi valittiin Emma Holsti.

6 Espoon kaupunki Pöytäkirja 79 Nuorisovaltuusto Sivu 6 / Ilmoitusasiat 1. Hallituksen kokous pidettiin toimistolla , johon yhdistettiin myös kokous oppilaskuntien hallitusten seminaarista. 2. Nuorisovaltuutettu voi toimia nuorisovaltuuston jäsenenä kauden loppuun muutettuaan toiselle paikkakunnalle kesken valtuustokauden. Asia on selvitetty nuorisovaltuuston edelliseltä pääsihteeriltä sekä asiasta keskusteltiin hallituksen kokouksessa. 3. Johanna Värmälä (kaupunginvaltuutettu) on ollut yhteydessä pääsihteeriin ja haluaa kutsua nuorisovaltuutetun Saunalahden koulun 5. luokan vanhempien te taan puhumaan aiheesta millaista on olla nuori nykypäivänä. 4. Kulttuurijohtaja Susanna Tommila haluaisi tavata nuorisovaltuutettuja ja kuulla heidän mielipiteitään liittyen kulttuuripalveluihin. Hänet on kutsuttu yleiskokoukseen järjestettiin kokous, yhdessä nuorisovaltuutettujen sekä sateenkaarinuorisotilaa valmistelevan työryhmän kanssa, koskien tulevaa sateenkaarevien nuorten toimintaa ja Välkyn sisustamista toiminnalle. Mukana nuorisovaltuustosta olivat Esa Lehtinen, Ida Lilja, Lotta Honkonen. 6. Kaupunginvaltuuston kokous pidettiin Paula Karhunen ja Olli-Pekka Paasivirta menevät Saunalahden koulun vanhempainiltaan. 5. Ida Lilja kertoi sateenkaarinuorisotilaa koskevasta kokouksesta. Hänen mukaansa Välkkyä tullaan käyttämään osana ajasta sateenkaarinuorisotilana. Nuorisovaltuutettuja oli mukana suunnittelemassa Välkyn sisustamista. 6. Lasse Kurki oli paikalla edustamassa nuorisovaltuustoa valtuuston kokouksessa. 7. Emma Holsti kertoi HSL:n hallituksen kokouksesta. 8. Helsingin kaupungintalolla järjestettiin RuutiExpo -tapahtuma torstaina ja sinne kutsuttiin nuorisovaltuutettuja mukaan. Torstaina kokoonnuttiin pääsihteerin johdolla Välkkyyn klo Mukaan ilmoittautuivat Perita Siltanen, Paula Karhunen, Emilia Tiainen, Akseli Kilpeläinen ja Lasse Kurki. Merkittiin tiedoksi.

7 Espoon kaupunki Pöytäkirja 80 Nuorisovaltuusto Sivu 7 / Tuomas Raipolan eroanomus aluepuheenjohtajuudesta Selostus ehdotus Tuomas Raipola on ilmoittanut halunsa erota alueryhmän puheenjohtajuudesta. Ero myönnetään ja uusi alueryhmän puheenjohtaja valitaan vaaleilla. Ero myönnettiin ja uusi alueryhmän puheenjohtaja Ida lilja valittiin yksimielisesti ilman vastaehdokasta. Valinnasta ei tarvinnut käydä vaaleja.

8 Espoon kaupunki Pöytäkirja 81 Nuorisovaltuusto Sivu 8 / Nuvaviikonloppu Espoon leirikeskus Sierlassa Selostus Nuorisovaltuusto järjesti leirikeskus Sierlassa (Nummi-Pusula) yhteisen virkistysviikonlopun. ehdotus Perjantaina ohjelmassa on virkistäytymistä saunomisen ja halloween discon merkeissä. Discoon saa pukeutua naamiaisasuun, mutta ei ole pakko. Lauantaille on suunniteltu pientä koulutusta. Pauli Teinonen on lupautunut tulemaan kouluttajaksi. Viikonlopussa on mukana pääsihteeri Elina Rautiainen ja toinen nuorisopalveluiden työntekijä Katrina Nylund. Ilmoittautuneita on 20. Tarkemmat ohjeet ja ohjelman lähtijöille ilmoittaa pääsihteeri. Merkittiin tiedoksi.

9 Espoon kaupunki Pöytäkirja 82 Nuorisovaltuusto Sivu 9 / Aloite: Järvenperään saatava nuorisotila Espoon nuorisovaltuusto on saanut kentältä/nuorilta palautetta siitä, että Järvenperään tarvitaan nuorisotila. Alueella sijaitsevat sekä Karamzinin koulu että Järvenperän koulu. Alakoulussa on noin 500 oppilasta ja yläkoulussa noin 300 oppilasta. Espoon kaupunki tarjoaa nuorisopalveluja 9-17-vuotiaille ja juuri tämän kohderyhmän ikäiset nuoret käyvät ko. kouluja. Nuoret tarvitsevat paikan, jossa voivat turvallisesti viettää vapaaaikaansa. Tällä hetkellä lähimmät nuorisotilat ovat Karakalliossa ja Juvanpuistossa. Matka on kuitenkin suuri ongelma. Useimmilla tämän ikäisillä on suuri kynnys lähteä toisen alueen nuorisotilalle, varsinkin, jos heillä ei ole siellä ennestään kavereita. Molemmat nuorisotilat sijaitsevat sen verran kaukana, että matkat pitäisi todennäköisesti kulkea bussilla. Kaikilla ihmisillä ei välttämättä ole varaa maksaa bussimaksua, eivätkä kaikkien vanhemmat päästä lapsiaan illalla kauaksi kotoa. Tilanne olisi toinen, jos nuorisotila sijaitsisi Järvenperässä, kävely- tai pyöräilymatkan päässä nuorten kotoa. Tilanne olisi nuorille tasa-arvoisempi ja huomattavasti helpompi. Näiden syiden nojalla Espoon nuorisovaltuusto esittää, että Järvenperään perustettaisiin oma nuorisotila. Lisätiedot: Pohjois-Espoon alueryhmä ehdotus Käsittely Hallitus esittää aloitetta hyväksyttäväksi. Emma Holsti kertoi alustavasti aloitteesta ja Julia Helle kertoi aloitteen sisällöstä syvemmin. Avattiin yleiskeskustelu Henri Ojalehto kertoi, että on aikaisemmin havainnut useita järvenpreläisiä nuoria Leppävaaran nuorisotilalla, jotka ovat kertoneet käyvänsä siellä, koska heillä ei ole omaa nuorisotilaa. Paula Karhunen kannattaa ideaa, mutta oli huolissaan kuitenkin kaupungin taloustilanteesta. Ida Lilja ehdotti, että nuorisotila voisi esimerkiksi toimia Järvenperän koulun tiloissa. Julia Helle kertoi, että Auroran koulua puretaan ja sen paikalle voitaisiin saada nuorisotila.

10 Espoon kaupunki Pöytäkirja 82 Nuorisovaltuusto Sivu 10 / 19 Nicholas Kujala pyysi Ida Liljaa esittelemään tekemänsä muutosehdotuksen aloitteeseen, jonka hän oli kirjoittanut Facebookkiin ennen yleiskokousta. Ida Liljan muutosehdotukset aloitteeseen: Aloite: Järvenperään saatava nuorisotila Espoon nuorisovaltuusto on saanut paikallisilta nuorilta palautetta, että Järvenperään tarvitaan nuorisotila. Alueella sijaitsevat Auroran ja Karamzinin koulut (luokat 1-6), sekä Järvenperän koulu (luokat 7-9). Yhteensä oppilaita näissä alueen kouluissa on likimain tuhat henkeä. Espoon kaupunki tarjoaa nuorisopalveluja 9-17-vuotiaille espoolaisnuorille ja kyseisen alueen kohderyhmän nuoret opiskelevat ko. kouluissa. Nuorisotilan tarpeesta huolimatta Järvenperän lähimmät nuorisotilat sijaitsevat Karakalliossa ja Juvanpuistossa. Välimatkat näille nuorisotiloille edellyttävät matkojen kulkemista bussilla, mutta kaikilla ei ole siihen toistuvasti varaa. Jokaisen peruskoululaisen vanhemmat eivät edes halua lapsiensa olevan iltaisin liian kaukana kotoa. Useimmilla peruskouluikäisillä nuorilla kynnys lähteä kauemmaksi on korkea etenkin, jos kavereita ei näillä nuorisotiloilla entuudestaan käy. Tilanne olisi toinen, kun Järvenperässä sijaitsisi oma nuorisotilansa vain kävely- tai pyöräilymatkan päässä kouluilta ja oppilaiden asuinalueilta. Tämä takaisi nuorille tasa-arvoisemman ja turvallisemmankin vaihtoehdon vapaa-ajan vietolle. Näiden syiden nojalla Espoon nuorisovaltuusto vaatii, että Järvenperään perustettaisiin oma nuorisotilansa. Ida Liljan muutosehdotukset hyväksyttiin yksimielisesti. Avattiin yksityiskohtainen keskustelu. Asian käsittely keskeytettiin ajassa ja kokoustauko aloitettiin samassa ajassa. Tauko päättyi klo Emma Holsti ehdotti, että otsikkoon lisätään sana oma, Nicholas Kujala kannattaa ehdotusta. Ehdotus hyväksyttiin. Ida Lilja ehdottaa, että lisätään ensimmäisen kappaleen ensimmäiseen lauseeseen sanat ja heidän vanhemmiltaan. Nicholas kannattaa. Ehdotus hyväksyttiin. Emma Holsti ehdottaa, että lyhenne ko. muutetaan muotoon kyseenomaisissa. Nicholas kannattaa. Muutos hyväksyttiin.

11 Espoon kaupunki Pöytäkirja 82 Nuorisovaltuusto Sivu 11 / 19 Emma Holsti ehdottaa poistettavaksi toisesta kappaleesta seuraavia virkkeitä Tilanne olisi toinen, jos nuorisotila sijaitsisi Järvenperässä, kävely- tai pyöräilymatkan päässä nuorten kotoa. Tilanne olisi nuorille tasa-arvoisempi ja huomattavasti helpompi. Paula Karhunen kannattaa ehdotusta. Ehdotus hyväksyttiin. Emma Holsti ehdotti, että tehdään uusi kappale. Emma Holstin ehdotus uudeksi kappaleeksi: Tällä hetkellä Juvanpuiston nuorisotila on liian lähellä Kalajärveä suhteutettuna muihin Espoon nuorisotiloihin, mikä aiheuttaa epätasa-arvoa pohjois-espoolaisten ja järvenperäläisten nuorten välille. Auroran koulun juuri alkanut purku antaisi loistavat mahdollisuudet rakentaa Järvenperän alueelle nuorisotila, joka sijaitsisi Järvenperässä, kävely- tai pyöräilymatkan päässä nuorten kotoa. Tilanne olisi paikallisille nuorille tasa-arvoisempi ja huomattavasti helpompi. Ehdotus hyväksyttiin. Nicholas Kujala ehdottaa uuteen kappaleeseen, että sanat pohjoisespoolaisten ja järvenperäläisten korvattaisiin sanoilla Pohjois-Espoon ja Järvenperän, Paula Karhunen kannattaa. Ehdotus hyväksytään. Ida Lilja ehdottaa, että korvataan virke Auroran koulun juuri alkanut purku antaisi loistavat mahdollisuudet rakentaa Järvenperän alueelle nuorisotila, joka sijaitsisi Järvenperässä, kävely- tai pyöräilymatkan päässä nuorten kotoa. virkkeellä Auroran koulun juuri alkanut purku antaisi loistavat mahdollisuudet rakentaa Järvenperän alueelle nuorisotila, kävely- ja pyöräilymatkan päähän nuorten kotoa. Paula Karhunen kannattaa Ida Liljan muutosehdotusta. Ehdotus hyväksytään. Aloite hyväksyttiin nuorisovaltuuston aloitteeksi yllä tehdyille muutoksilla. Järvenperään saatava oma nuorisotila Espoon nuorisovaltuusto on saanut paikallisilta nuorilta ja heidän vanhemmiltaan palautetta, että Järvenperään tarvitaan nuorisotila. Alueella sijaitsevat Auroran ja Karamzinin koulut (luokat 1-6), sekä Järvenperän koulu (luokat 7-9). Yhteensä oppilaita näissä alueen kouluissa on likimain

12 Espoon kaupunki Pöytäkirja 82 Nuorisovaltuusto Sivu 12 / 19 tuhat henkeä. Espoon kaupunki tarjoaa nuorisopalveluja 9-17-vuotiaille espoolaisnuorille ja kyseisen alueen kohderyhmän nuoret opiskelevat kyseenomaisissa kouluissa. Nuorisotilan tarpeesta huolimatta Järvenperän lähimmät nuorisotilat sijaitsevat Karakalliossa ja Juvanpuistossa. Välimatkat näille nuorisotiloille edellyttävät matkojen kulkemista bussilla, mutta kaikilla ei ole siihen toistuvasti varaa. Jokaisen peruskoululaisen vanhemmat eivät edes halua lapsiensa olevan iltaisin liian kaukana kotoa. Useimmilla peruskouluikäisillä nuorilla kynnys lähteä kauemmaksi on korkea etenkin, jos kavereita ei näillä nuorisotiloilla entuudestaan käy. Tällä hetkellä Juvanpuiston nuorisotila on liian lähellä Kalajärveä suhteutettuna muihin Espoon nuorisotiloihin, mikä aiheuttaa epätasa-arvoa Pohjois-Espoon ja Järvenperän nuorten välille. Auroran koulun juuri alkanut purku antaisi loistavat mahdollisuudet rakentaa Järvenperän alueelle nuorisotila, kävely- ja pyöräilymatkan päähän nuorten kotoa. Tilanne olisi paikallisille nuorille tasa-arvoisempi ja huomattavasti helpompi. Näiden syiden nojalla Espoon nuorisovaltuusto esittää, että Järvenperään perustettaisiin oma nuorisotila. Lisätiedot: Julia Helle Pohjois-Espoon alueryhmän jäsen Puh juliahelle@live.com

13 Espoon kaupunki Pöytäkirja 83 Nuorisovaltuusto Sivu 13 / Uuden Aloitekanavan testaus Selostus Testaaminen ja kommenttien antaminen tulee tehdä päivinä. 4. kommentointikierros ja viimeinen kommentointikierros Kokousten yhteydessä testaaminen ei onnistu, mutta kiinnostuneet voivat mennä testaamaan ja kommentoimaan itsenäisesti verkkopalvelun kautta. Linkki on lähetetty kaikille valtuutetuille sähköpostitse. ehdotus Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

14 Espoon kaupunki Pöytäkirja 84 Nuorisovaltuusto Sivu 14 / Alueryhmien tilannekatsaus ehdotus Merkitään tiedoksi. Yusef Abu Madi kertoi Matinkylän alueryhmän tilanteesta ja uutta kokousta ei ole pidetty. Oskari Ruohonen kertoi, että Vanha-Espoo-Suur-Kauklahden alueryhmä aikoo kokoustaa lähiaikoina. Henri Ojalehto kertoi, että Leppävaaran alueryhmä ei ole kokoustanut. Tapiolan alueryhmä kokousti kolmisen viikkoa sitten, ja he pohtivat Ideakiertueen vastuujakoa. Pohjois-Espoon alueryhmä teki aloitteen ja aikoo vielä kokoustaa. Pääsihteeri kertoi ohjeistuksesta Ideakiertuetta varten, ja pohdittiin voisiko koulutusviikonlopussa opetella sen kaltaista toimintaa kuin mitä Ideakiertueella on tarkoitus tehdä, miten kohdata tapahtumien nuoria yms. Pääsihteeri ehdotti aluepuheenjohtajien yhteistä tapaamista, jonka Paula Karhunen kutsuu koolle. Ida Lilja huomautti, että paikalle voisi tulla myös kokeneet alueryhmätoimijat. Merkittiin tiedoksi.

15 Espoon kaupunki Pöytäkirja 85 Nuorisovaltuusto Sivu 15 / Lautakuntien tilannekatsaus ehdotus Merkitään tiedoksi. Paula Karhunen kertoi olleensa Ympäristölautakunnan kokouksessa. Aapo Grönroos kertoi olleensa kulttuurilautakunnan kokouksessa, jossa puhuttiin kirjastojen tilanteesta. Pienempien kirjastojen toimintaa supistetaan ja keskitetään isompiin kirjastoihin. Paula Karhunen ja Aapo Grönroos aikoivat tehdä aiheesta kannanoton. Yusef Abu Madi kertoi olleensa kaupunkisuunnittelulautakunnan kokouksessa, jossa puhuttiin Keilaniemen tornitaloista. Hän oli ehdottanut, että sinne rakennettaisiin myös nuorisotila. Lautakunnan kokouksessa oli puhetta myös kaupungin talon tulevaisuudesta. Esa Lahtinen kertoi olleensa sosiaali- ja terveyslautakunnan kokouksessa , jossa käsiteltiin paljon selvityksiä ja Kulmakorven alueen terveyshaittoja. Erin Melán kertoi olleensa Svenska Rum- lautakunnan kokouksessa, jossa käsiteltiin Rödskogs skolania. Koululle rakennetaan parakki, mutta ei tiedetä, mitä vanhalle rakennukselle tapahtuu. Parakkiin mahtuu n. 67 henkeä ja se otetaan käyttöön Markus Avonius kertoi olleensa teknisenlautakunnan kokouksessa , jossa puhuttiin Vanhan Turuntien uusimisesta tulevaisuudessa. Emma Holsti kertoi päihdeasianneuvottelukunnan kokouksesta, jossa puhuttiin tupakoimisesta toisella asteella. Pääkaupunkiseudun ammattioppilaitoksissa on käynnissä projekti Tupakoimatta Paras, josta Omniassa opiskeleva Lasse Kurki ei esimerkiksi ollut tietoinen. Esa Lehtinen kertoi, että tupakoinnin haitoista puhutaan lähinnä terveystiedon tunneilla ammattioppilaitoksissa. Aiheesta käytiin vilkasta keskustelua ja tutkittiin tupakkalakia. Merkittiin tiedoksi.

16 Espoon kaupunki Pöytäkirja 86 Nuorisovaltuusto Sivu 16 / Poikkihallinnoillisten työryhmien tilannekatsaus ehdotus Merkitään tiedoksi. Emma Holsti kertoi, että pidettiin kilpailukyky, innovatiivisuus ja yrittäjyys -työryhmän kokous. Merkittiin tiedoksi.

17 Espoon kaupunki Pöytäkirja 87 Nuorisovaltuusto Sivu 17 / Työryhmä Vaikuttamolle Selostus ehdotus Nuorisovaltuusto järjestää yhteistyössä Espoon nuorisopalveluiden kanssa tapahtuman Vaikuttamo. Tapahtuman ajankohta on Tapahtumalle muodostetaan työryhmä nuorisovaltuutetuista. Halukkaat voivat ilmoittautua pääsihteerille. Päätettiin, että Välkyssä pidetään kokous 5.11 klo alkaen.

18 Espoon kaupunki Pöytäkirja 88 Nuorisovaltuusto Sivu 18 / Oppilaskuntien hallitusten seminaarin tilannekatsaus Selostus ehdotus Tapahtuman vastuuhenkilö Emma Holsti kertoo seminaarin tilanteesta. Merkitään tiedoksi pidettiin kokous Välkyssä. Seminaariin tarvitaan kutsut ruotsiksi, jotka Nicholas Kujala lupasi kääntää. Kutsut on lähetetty oppilaskuntaa ohjaaville opettajille. Yhdestä koulusta on ilmoittautunut noin 30 oppilasta ja opettaja. Tapahtuma järjestetään valtuustosalissa. Ilmoittautuminen seminaariin mennessä. Emma Holsti kehottaa mainostamaan seminaaria omassa koulussa. Työpajoihin on saatu työpajojen vetäjät, mutta kaikki eivät ole vielä varmistaneet pääsyään. Nuorisovaltuutetuista tarvitaan keskustelunvetäjiä. Vielä houkuttelua keskustelunvetäjäksi Facebookin kautta. Kaikille osallistujille tarjotaan lounas henkilöstöruokalassa. Merkittiin tiedoksi.

19 Espoon kaupunki Pöytäkirja 89 Nuorisovaltuusto Sivu 19 / Muut nuorisovaltuuston esille nostamat asiat Selostus ehdotus Käsitellään muut nuorisovaltuuston esille nostamat asiat. Merkitään tiedoksi. Esa Lehtinen kertoo lisää sateenkaarinuorisotilan etenemisestä. Entinen nuorisovaltuutettu Paula Härmä kertoi Esalle, että kiireistä on, sekä huonekaluja on haettu ja tilattu. Tilan aukioloajat tulevat olemaan lauantaisin Esa Lehtinen kertoi lisäksi kiinnostuksestaan järjestään ensi toukokesäkuun vaihteessa musiikkitapahtuman joka järjestettäisiin mahdollisesti Espoon keskuksessa yhteistyössä kulttuurisen nuorisotyön kanssa. Kiinnostuneet voivat ilmoittautua Esalle. Esalla oli jo bändiehdotuksia, mutta niitä voi ehdottaa vielä lisää. Lasse Kurki kertoi olleensa valtuuston kokouksessa, jossa aiheena oli metropolihallinto. Kokouksessa puhuttiin lisäksi kieliongelmista, ja siitä pitääkö suomen kieltä opettaa kaikille maahanmuuttajille pakolla. Kokouksessa puhuttiin myös Yrityskylästä. Nuorisovaltuuston välillä käytiin keskustelua metropolihallinnosta. Paula Karhunen keskusteli Henna Partasen kanssa ympäristölautakunnan kokouksen jälkeen, ja Partanen tiedusteli nuorisovaltuuston toiminnasta. Hän ehdotti, että nuorisovaltuusto tekisi tiedotteita kaupungille. He keskustelivat Graffiti seinään liittyvästä aloitteesta, jonka pitäisi kuulemma olla konkreettisempi mennäkseen läpi paremmin. Nicholas Kujala kerto Espoon kaupungin ensi vuoden budjetin suunnittelusta ja ehdotti, että nuorisovaltuusto tekee yhdessä puheenvuoroja pidettävään talousarviokokoukseen. Kaupunki tulee kohdistamaan säästöjä nuoria koskeviin palveluihin, joita nuorisovaltuusto aikoo kyseenalaistaa. Merkittiin tiedoksi.

Espoon kaupunki Pöytäkirja 82. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 82. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 28.10.2014 Sivu 1 / 1 82 Aloite: Järvenperään saatava nuorisotila Espoon nuorisovaltuusto on saanut kentältä/nuorilta palautetta siitä, että Järvenperään tarvitaan nuorisotila. Alueella

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 10

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 10 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 27.08.2014 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 27.08.2014 keskiviikko klo 17:00-20:30 Tauko 18.33 19.06 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius,

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 16.02.2016 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 16.02.2016 tiistai klo 17:00-20:30 Tauko 17.51 18.35 ja 19.39 19.47 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 20.08.2015 Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto 20.08.2015 Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 20.08.2015 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 20.08.2015 torstai klo 17:00-20:25 Tauko klo 18.16-18.43 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20. Valtuustotalo, Espoonkatu 5, Valtuustotalon kahvio

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20. Valtuustotalo, Espoonkatu 5, Valtuustotalon kahvio Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 22.03.2016 Sivu 1 / 20 Kokoustiedot Aika 22.03.2016 tiistai klo 17:00-20:10 Tauko 18.42 18.52 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5, Valtuustotalon kahvio Saapuvilla

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 04.02.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 04.02.2014 tiistai klo 17:00-20:30 Kokoustauko klo 18:07-18:38. Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 11

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 11 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 05.09.2013 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 05.09.2013 torstai klo 17:00-18:50 tauko klo 18.00-18.17 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 23.09.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 23.09.2014 tiistai klo 17:00-20:30 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius Aapo

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali Aika: 8.5.2018 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Vanhanen Joel (pj.), Saarinen Meija, Papathemelis Jonas, Hursti Toivo, Salmela Niklas, Korhonen Eemeli, Rantapää Niklas, Heib Salma, Hietanen Lauri, Munne

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 13

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 13 Espoon kaupunki Kokouskutsu Nuorisovaltuusto 21.01.2016 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 21.01.2016 torstai klo 17:00 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Lisätietoja Käsiteltävät asiat Asia Liitteet Otsikko

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 17.01.2017 Sivu 1 / 20 Kokoustiedot Aika 17.01.2017 tiistai klo 17:00-20:15 Tauko 18.35 19.05 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Alli

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 18

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 18 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 20.01.2015 Sivu 1 / 18 Kokoustiedot Aika 20.01.2015 tiistai klo 17:00-20:05 Tauko 18.16-18.45 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Aapo Grönroos Julia

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 15.03.2017 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 15.03.2017 keskiviikko klo 17:00-18:35 17.55-18.20 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Aida Worku, Saaapui

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 09.04.2014 keskiviikko klo 17:00-20:35 klo 18.31-18.58. Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 23.04.2015 Sivu 1 / 18

Nuorisovaltuusto 23.04.2015 Sivu 1 / 18 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 23.04.2015 Sivu 1 / 18 Kokoustiedot Aika 23.04.2015 torstai klo 17:00-19:35 Tauko klo 18.05-18.35 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius

Lisätiedot

Aloitteet ja kannanotto löytyvät kokonaisuudessaan: FI/Kulttuuri_ja_liikunta/Nuoriso/Nuorisovaltuusto/Aloitteet_ja_kannanotot

Aloitteet ja kannanotto löytyvät kokonaisuudessaan:  FI/Kulttuuri_ja_liikunta/Nuoriso/Nuorisovaltuusto/Aloitteet_ja_kannanotot ESPOON NUORISOVALTUUSTO PUOLIVUOTISKERTOMUS, RAPORTTI TOIMINNASTA / SYKSY 2014 VAIKUTTAMINEN Nuorisovaltuuston tekemät aloitteet: Aloite: Espoon kouluissa on tarvetta unisex vessoille (hyväksytty 23.9.2014)

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 19.11.2014 Sivu 1 / 26

Nuorisovaltuusto 19.11.2014 Sivu 1 / 26 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 19.11.2014 Sivu 1 / 26 Kokoustiedot Aika 19.11.2014 keskiviikko klo 17:00-20:30 Tauko klo 18.14-18.44 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius,

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 17

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 17 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 19.05.2016 Sivu 1 / 17 Kokoustiedot Aika 19.05.2016 torstai klo 17:00-20:35 Tauko 18.44 19.13 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Aida

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 16.10.2012 Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto 16.10.2012 Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 16.10.2012 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 16.10.2012 tiistai klo 18:55-20:30 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä, puheenjohtaja

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 15.08.2013 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 15.08.2013 torstai klo 17:00-20:20 klo 18.01-18:22. Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 13.05.2014 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 13.05.2014 tiistai klo 17:00-17:00 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius Aapo

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 21

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 21 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 14.02.2017 Sivu 1 / 21 Kokoustiedot Aika 14.02.2017 tiistai klo 17:00-19:50 Tauko 18.25-18.55 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Alli

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 09.10.2013 Sivu 1 / 13

Nuorisovaltuusto 09.10.2013 Sivu 1 / 13 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 09.10.2013 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 09.10.2013 keskiviikko klo 17:00-20:15 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä Esa

Lisätiedot

Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5

Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 11.05.2016 Sivu 1 / 8 Kokoustiedot Aika 11.05.2016 keskiviikko klo 17:00-19:15 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Saapuvilla

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 11.12.2014 Sivu 1 / 34

Nuorisovaltuusto 11.12.2014 Sivu 1 / 34 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 11.12.2014 Sivu 1 / 34 Kokoustiedot Aika 11.12.2014 torstai klo 17:00-20:37 ja 16.12 tiistai klo 17:00 20:05 kokoustauko 11.12, klo 19.00 19.30, kokoustauko

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 14.05.2013 Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto 14.05.2013 Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 14.05.2013 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 14.05.2013 tiistai klo 17:00-19:50 18.27-18.48 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä

Lisätiedot

Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 8

Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 8 Espoon kaupunki Pöytäkirja Kaupunkisuunnittelulautakunta 24.08.2016 Sivu 1 / 8 Kokoustiedot Aika 24.08.2016 keskiviikko klo 17:50-21:00 Kaupunkisuunnittelulautakunnan tavanomainen kokoustyöskentely keskeytettiin

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 68. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 68. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 23.09.2014 Sivu 1 / 1 68 Aloite: Unisex-vessojen järjestäminen Espoon kouluihin Espoon nuorisovaltuusto on saanut kentältä palautetta, että Espoon kouluissa tulisi olla unisex-vessoja.

Lisätiedot

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 13.3.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 07.06.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

Kaarinan nuorisovaltuuston toimintasääntö

Kaarinan nuorisovaltuuston toimintasääntö Kaarinan nuorisovaltuuston toimintasääntö Sisällys 1. Yleiset määräykset... 2 2. Tarkoitus ja tavoite... 2 3. Valitseminen... 2 4. Tehtävät ja toimenkuvat... 3 5. Kokoukset ja kokouskäytännöt... 4 1 1.

Lisätiedot

Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, Espoo

Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, Espoo Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 20.04.2017 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 20.04.2017 torstai klo 17:05-19:25 Paikka Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, 02770 Espoo

Lisätiedot

Porin kaupunki Pöytäkirja 3/ ( 19) Nuorisovaltuusto

Porin kaupunki Pöytäkirja 3/ ( 19) Nuorisovaltuusto Porin kaupunki Pöytäkirja 3/2019 1 ( 19) Aika 28.03.2019, klo 16:39-18:10 Paikka Kerhohuone 4, keskustan nuorisotalo Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 25 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki Keskusvaalilautakunta 19.04.2015 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 19.04.2015 sunnuntai klo 19:00-24:00 Paikka Kokoustila Kotka, Asemakuja 2 C 3 kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja René

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 01.02.2018 Paikka: Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KOKOUSVIRKAILIJOIDEN; PUHEENJOHTAJAN,

Lisätiedot

Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston 6. kokous 1 (6) Kokoustiedot. Aika: klo

Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston 6. kokous 1 (6) Kokoustiedot. Aika: klo 1 (6) Nuorisovaltuuston 6. kokous Kokoustiedot Aika: 15.11.2018 klo 14.17-16.49 Paikka: Saapuvilla olleet jäsenet: Martinsali Ville Virtanen, puheenjohtaja Aleksi Suro, 1. varapuheenjohtaja Sofia Källström,

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra Pöytäkirja 4/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA

NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 1 (6) NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA NOKIAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 25.4.2018 KLO 18 NOKIAN KERHOLA: SOURANDERINTIE 13, 37100 NOKIA JAKELU Lehto Roni, varapuheenjohtaja Koski Markus, 1. sihteeri Keskinen

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali Aika: 17.5.2017 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Aida Worku, Alli Toivanen, Áron Siket-Szász, Joel Vanhanen, Jonas Papathemelis, Joona Aaltonen, Linda Joensuu, Meija Saarinen, Natalia Romanoff, Niko

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 102 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 14.3.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 104 2 KOKOUKSEN AVAUS... 104 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Kaupunginvaltuuston istuntosali

Kaupunginvaltuuston istuntosali 1 (7) Nuorisovaltuuston 2. kokous Kokoustiedot Aika: 9.4.2018 klo 14.15-16.54 Paikka: Saapuvilla olleet jäsenet: Kaupunginvaltuuston istuntosali Ville Virtanen, puheenjohtaja Aleksi Suro, 1. varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo Paikka: Valtuustosali Aika: 18.10.2017, klo 17.00 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Alli Toivanen, Joel Vanhanen, Jonas Papathemelis, Meija Saarinen, Natalia Romanoff, Niko Toivonen, Nicole Latini, Niklas Salmela, Nora Nevalainen

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Nuorisovaltuusto AIKA 01.06.2017 kello 17:00-18:20 PAIKKA Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 8. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 8. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen Espoon kaupunki Pöytäkirja Keskusvaalilautakunta 09.04.2017 Sivu 1 / 8 Kokoustiedot Aika 09.04.2017 sunnuntai klo 10:00-24:30 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Arvo, 5. kerros Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 13. Keskuspaloasema, Palomiehentie 1, Espoo, I-kerros, luokka

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 13. Keskuspaloasema, Palomiehentie 1, Espoo, I-kerros, luokka Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 26.01.2017 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 26.01.2017 torstai klo 16:30-19:40 Paikka Keskuspaloasema, Palomiehentie 1, 02750 Espoo, I-kerros, luokka Saapuvilla

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 03.05.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Kokous avattiin ajassa 16.35. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Aika: klo 17.00, kokous keskeytettiin klo Cities4Europe-työpajan ajaksi Paikka: Valtuustosali

Aika: klo 17.00, kokous keskeytettiin klo Cities4Europe-työpajan ajaksi Paikka: Valtuustosali Aika: 25.9.2018 klo 17.00, kokous keskeytettiin klo 17.31-19.10 Cities4Europe-työpajan ajaksi Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Vanhanen Joel (pj.), Papathemelis Jonas, Hursti Toivo, Räty Paavo, Salmela

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/ Nuorisovaltuusto. Saap / /2016 Kokousaika klo 19:00 20:40

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/ Nuorisovaltuusto. Saap / /2016 Kokousaika klo 19:00 20:40 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/2016 1 Salon kaupunki Saap. 449/00.02.12.02/2016 Kokousaika 24.10.2016 klo 19:00 20:40 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Haapa, Tehdaskatu 2 Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Varapuheenjohtaja Ella Eloranta avasi kokouksen ajassa 16.32. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 07/2016 Aika: Tiistai 16.8.2016 klo 16.00 18.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Olli Lintu avaa kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Avattiin kokous ajassa 16.31 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset ESPOON NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2016 2017 VAIKUTTAMINEN Espoon nuorisovaltuusto on espoolaisnuorista koostuva edunvalvontaelin ja päätäntävaltaa nuorisovaltuustossa käyttävät valitut

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN, PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN JA JÄSENASIAT

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN, PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN JA JÄSENASIAT Aika: Torstai kello 17.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Camilla Relander Sihteeri: Noora Mäkelä Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston

Lisätiedot

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 16.1.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 (6) Kokousaika klo 17.00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo (kokoustila Haapa), Tehdaskatu 2 Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 14 Kokouksen

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 9. Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C, 1. kerros

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 9. Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C, 1. kerros Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 09.03.2016 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 09.03.2016 keskiviikko klo 14:00-17:30 Paikka Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C, 1. kerros Saapuvilla

Lisätiedot

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 6.2.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 12.12.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

Lautakuntien kokoushuone, os. Kamreerintie 3 B, 12. kerros

Lautakuntien kokoushuone, os. Kamreerintie 3 B, 12. kerros Espoon kaupunki Pöytäkirja 12.02.2014 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 12.2.2014 keskiviikko klo 17:54-19:50 Paikka Lautakuntien kokoushuone, os. Kamreerintie 3 B, 12. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Tiina

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Marjut Lindroos, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Jouko Pirttimäki Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Marjut Lindroos, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Jouko Pirttimäki Markus Soronen Keskusvaalilautakunta 16.02.2016 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 16.02.2016 tiistai klo 16:00-16:30 Paikka Kokoushuone Vermo, Asemakuja 2 C 4 kerros Saapuvilla olleet jäsenet Marjut Lindroos, puheenjohtaja

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 4. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 4. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 21.01.2014 Sivu 1 / 1 4 Nuorisovaltuuston säännöt Selostus Nuorisovaltuuston toimintaa ohjaa sen päättämät säännöt. Säännöt tulee hyväksyä nuorisovaltuuston ensimmäisessä kokouksessa.

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 02/2012 Aika: Tiistai 23.10.2012 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, nuortentila Vaihde Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja

Nuorisovaltuuston pöytäkirja Pöytäkirja 07/16 1 (7) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika 23.8.2016 klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...143

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...143 141 Nuorisovaltuuston kokous PÖYTÄKIRJA AIKA 4.10.2016 Klo 17.15 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...143 2 KOKOUKSEN AVAUS...143 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 10

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 10 Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 16.03.2017 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 16.03.2017 torstai klo 16:40-18:40 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet jäsenet Paula Viljakainen,

Lisätiedot

Riitta Björklund kaupunkitarkastaja, sihteeri

Riitta Björklund kaupunkitarkastaja, sihteeri Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 29.01.2015 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 29.01.2015 torstai klo 16:00-19:35 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet jäsenet Paula Viljakainen,

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet: Paula Mäkelä yhteisöpedagogi Emilia Veijola. Mio-Ossian Ojanen

Muut saapuvilla olleet: Paula Mäkelä yhteisöpedagogi Emilia Veijola. Mio-Ossian Ojanen 1 (6) Nuorisovaltuuston 3. kokous Kokoustiedot Aika: 22.5.2018 klo 16.00-17.14 Paikka: Saapuvilla olleet jäsenet: Martinsali Ville Virtanen, puheenjohtaja Aleksi Suro, 1. varapuheenjohtaja Sofia Källström,

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo 17 Paikka: Nuorisovaltuuston yleiskokous

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo 17 Paikka: Nuorisovaltuuston yleiskokous Aika: 29.8.2017, klo 17 Paikka: Nuorisovaltuuston yleiskokous Läsnäolijat: Aida Worku, Alli Toivanen, Joel Vanhanen, Jonas Papathemelis, Joona Aaltonen, Linda Joensuu, Meija Saarinen, Natalia Romanoff,

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 9

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 9 Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 07.04.2016 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 07.04.2016 torstai klo 16:15-20:40 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet jäsenet Paula Viljakainen,

Lisätiedot

NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA

NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 1 (5) NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA NOKIAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 28.3.2018 KLO 17 NOKIAN KERHOLA: SOURANDERINTIE 13, 37100 NOKIA LÄSNÄ Viikki Ville, puheenjohtaja Koski Markus, 1. sihteeri Keskinen Susanna,

Lisätiedot

Nuva PÄÄTÖS: Valittiin kokouksen ääntenlaskijoiksi Joni Heinola, Jenny Lindfors sekä Sonja Hälikkä.

Nuva PÄÄTÖS: Valittiin kokouksen ääntenlaskijoiksi Joni Heinola, Jenny Lindfors sekä Sonja Hälikkä. KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA Jatkokokous Aika: Torstai 11.2.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Camilla Relander Sihteeri:

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 06.11.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Nuorisovaltuusto 06.02.2018 AIKA 06.02.2018 klo 16:00-17:01 PAIKKA Korvatunturin koulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 Sivu 1

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA 20.1.2014 klo 17.30 19.12 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Savolainen Eetu (ja merkintä siitä, kuka Viljanen Topi toimii puheenjohtajana) Eskola Linda Säilä

Lisätiedot

Anne Wetterstrand poistui Malla Laiti poistui Sara Tallsten

Anne Wetterstrand poistui Malla Laiti poistui Sara Tallsten Pöytäkirja 3/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 16.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset ESPOON NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2017 VAIKUTTAMINEN Espoon nuorisovaltuusto on espoolaisnuorista koostuva edunvalvontaelin ja päätäntävaltaa nuorisovaltuustossa käyttävät valitut nuorisovaltuutetut.

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 14.11.2012 Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto 14.11.2012 Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 14.11.2012 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 14.11.2012 keskiviikko klo 17:15-20:05 klo 17:57-18:34. Paikka Espoon valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 11.10.2016 Sivu 1 / 20 Kokoustiedot Aika 11.10.2016 tiistai klo 17:00-20:30 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Aida Worku, Saapui 17.12

Lisätiedot

Pöytäkirja 2/14 1 (6)

Pöytäkirja 2/14 1 (6) Pöytäkirja 2/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 05.03.2015 Sivu 1 / 14

Tarkastuslautakunta 05.03.2015 Sivu 1 / 14 Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 05.03.2015 Sivu 1 / 14 Kokoustiedot Aika 05.03.2015 torstai klo 15:00-18:50 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet jäsenet Paula Viljakainen,

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA 3/18 PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 05.04.2018 Paikka: Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Salon kaupunki Saapunut , 365/ /2019 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 7/ (6) Nuorisovaltuusto

Salon kaupunki Saapunut , 365/ /2019 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 7/ (6) Nuorisovaltuusto PÖYTÄKIRJA 7/2019 1 (6) Kokousaika 15.08.2019 kello 16:30 Kokouspaikka Salon kaupungintalo Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 67 Kokouksen avaus 3 68 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 69 Kokouksen

Lisätiedot

Kervinen Pinja Jäsen. Elomaa Annina Jäsen. Meriläinen Aapo Jäsen Lindholm Matias Jäsen. Niskanen Sami Nuorten monitoimiohjaaja

Kervinen Pinja Jäsen. Elomaa Annina Jäsen. Meriläinen Aapo Jäsen Lindholm Matias Jäsen. Niskanen Sami Nuorten monitoimiohjaaja PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Nuorisovaltuusto AIKA 6.5.2014 klo 17:25-17:45 PAIKKA Huutjärven nuorisotila LÄSNÄ Bertling Nonna Puheenjohtaja Bertling Hannu 1.Varapuheenjohtaja Mäkinen Anni Kottila

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston tekemät kannanotot Kannanotto: Viherlaakson koululle ja lukiolle rakennettava kokonaan uusi koulurakennus (Hyväksytty 24.2.

Nuorisovaltuuston tekemät kannanotot Kannanotto: Viherlaakson koululle ja lukiolle rakennettava kokonaan uusi koulurakennus (Hyväksytty 24.2. ESPOON NUORISOVALTUUSTO PUOLIVUOTISKERTOMUS, RAPORTTI TOIMINNASTA / KEVÄT 2015 VAIKUTTAMINEN Nuorisovaltuuston tekemät aloitteet Nuorisovaltuusto ei ole kevään aikana tehnyt aloitteita, koska nuorisovaltuusto

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 9/2013 1/14

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 9/2013 1/14 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 9/2013 1/14 Nuorisovaltuusto Aika 0 klo 17:00-18:00 Paikka Vääksyn nuorisotalo Käsitellyt asiat Asia Sivu 105 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 106 Sihteerin

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 18.01.2017 klo 16:00-17:56 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2

Lisätiedot

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (16) Nuorisovaltuusto Kokoustiedot. Aika torstai klo 15:03-17:43. Lisätietoja

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (16) Nuorisovaltuusto Kokoustiedot. Aika torstai klo 15:03-17:43. Lisätietoja Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (16) Kokoustiedot Aika 25.04.2019 torstai klo 15:03-17:43 Paikka Valtuustosali Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Aleksi Suro, puheenjohtaja Ida-Maria Hallongren Vuokko

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous Kokoustiedot. Aika: klo

Nuorisovaltuuston yleiskokous Kokoustiedot. Aika: klo Nuorisovaltuuston yleiskokous 2019 Kokoustiedot Aika: 23.5.2019 klo 13.23-14.24 Paikka: Martinsali Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet: Aleksi Suro puheenjohtaja Miio-Ossian Ojanen 1. varapuheenjohtaja

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17.

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17. TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN Aika 15.2.2016, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101 Tampere Osallistujat

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai 3.11.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston ohjaaja Hannu Tylli,

Lisätiedot

Salon kaupunki / /2017

Salon kaupunki / /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(14) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 11.1.2017 klo 16.59 18.44 Kokouspaikka Salon kaupungintalo (kokoustila Mänty), Tehdaskatu 2 Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Maanantaina klo

Maanantaina klo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2017 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Maanantaina 31.7.2017 klo 16.30-17.34 Pohjankyrön talon kahvio Tytti

Lisätiedot

Kylämajan asukastalo, Matinkatu 7, 02230 Espoo

Kylämajan asukastalo, Matinkatu 7, 02230 Espoo Espoon kaupunki terveyslautakunnan perhe- ja Pöytäkirja 01.11.2012 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 01.11.2012 torstai klo 17:30-19:30 Paikka Kylämajan asukastalo, Matinkatu 7, 02230 Espoo Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Espoon uusi sairaala, Turuntie 150, nh Pallokivi, 1.krs. Johanna Paattiniemi, puheenjohtaja Reeta Heino Kerttu Perttilä Jari Koivukoski Henri Kuro

Espoon uusi sairaala, Turuntie 150, nh Pallokivi, 1.krs. Johanna Paattiniemi, puheenjohtaja Reeta Heino Kerttu Perttilä Jari Koivukoski Henri Kuro Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 15.02.2017 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 15.02.2017 keskiviikko klo 17:00-19:00 Paikka Espoon uusi sairaala, Turuntie 150, nh Pallokivi, 1.krs

Lisätiedot

NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA

NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 1 (5) NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA NOKIAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 16.5.2018 KLO 18 NOKIAN KERHOLA: SOURANDERINTIE 13, 37100 NOKIA JAKELU Viikki Ville, puheenjohtaja Koski Markus, 1. sihteeri Keskinen

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 101 Nuorisovaltuuston kokous Esityslista AIKA 7.3.2016 Klo 16.30 PAIKKA Narvan monari KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 103 2 KOKOUKSEN AVAUS... 103 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Esityslista 8/14 1 (7)

Esityslista 8/14 1 (7) Esityslista 8/14 1 (7) Nuorisovaltuuston kokouskutsu Aika klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 109 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 12.4.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 111 2 KOKOUKSEN AVAUS... 111 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai kello 17.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston ohjaaja 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja

Lisätiedot