Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20"

Transkriptio

1 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20 Kokoustiedot Aika tiistai klo 17:00-20:30 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Aida Worku, Saapui Alli Toivanen Áron Siket-Szász, Saapui Erin Melán Heli Notkonen, Saapui Joel Vanhanen Jonas Papathemelis Joona Aaltonen Meija Saarinen Natalia Romanoff Nea Toivonen Nicole Latini, Saapui Niklas Salmela Nora Nevalainen Oskari Ruohonen Paavo Nurminen Paavo Räty Petrina Miettinen Pyry-Lii Soinio, Saapui Teppo Kukkonen Timofei Borovkov Toivo Hursti Topias Lankinen Renée Böök, Saapui 17.20, Poistui Yasmin Najjar Muut saapuvilla olleet Elina Rautiainen Nicholas Kujala Esa Lehtinen Veera Paavola Aapo Grönroos Georg Boldt sihteeri Puhe- ja läsnäolo-oikeus Puhe- ja läsnäolo-oikeus Puhe- ja läsnäolo-oikeus Puhe- ja läsnäolo-oikeus Puhe- ja läsnäolo-oikeus

2 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto Sivu 2 / 20 Allekirjoitukset Erin Melán puheenjohtaja Elina Rautiainen sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty: _._/ Joel Vanhanen Pöytäkirjan nähtävänäolo julkipannun kuulutuksen mukaan on pöytäkirja ollut yleisesti nähtävänä 2016 osoitteessa Kamreerintie 3B 5 krs, Espoon keskus.

3 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto Sivu 3 / 20 Käsitellyt asiat Pykälä Liitteet Otsikko Sivu 82 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4 83 Kokouksen järjestäytyminen 5 84 Ilmoitusasiat 6 85 Aloite: Julkinen liikenne nuorille edullisemmaksi 7 86 Vaikuttamo Oppilaskuntien hallitusten seminaari Hallituksen jäsenten eropyynnöt ja täydennysvaalit Itse tehty- toimintaraha nuorten ryhmille Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton liittokokous Mikkelissä 91 Aloitteiden ja kannanottojen tilannekatsaus Lautakuntien ja ohjausryhmien tilannekatsaus Alueryhmien tilannekatsaus Muut nuorisovaltuuston esille nostamat asiat 20

4 Espoon kaupunki Pöytäkirja 82 Nuorisovaltuusto Sivu 4 / Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Yleiskokous on laillinen ja päätösvaltainen, jos kokouskutsu on toimitettu kaikille nuorisovaltuutetuille kolme (3) päivää ennen kokousta. Todetaan läsnäolijat. Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti ja koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

5 Espoon kaupunki Pöytäkirja 83 Nuorisovaltuusto Sivu 5 / Kokouksen järjestäytyminen ehdotus Valitaan pöytäkirjan tarkastaja ja kaksi ääntenlaskijaa. Lisäksi valitaan kokoukselle sihteeri. Pääsihteeri toimii edelleen virallisesti kokousten sihteerinä mutta, jos nuorisovaltuutettu haluaa toimia kokouksen sihteerinä, voi kokouksen sihteerinä olla myös nuorisovaltuutettu. Pöytäkirjan tarkastajaksi valittiin Joel Vanhanen ja ääntenlaskijoiksi valittiin Niklas Salmela sekä Joel Vanhanen.

6 Espoon kaupunki Pöytäkirja 84 Nuorisovaltuusto Sivu 6 / Ilmoitusasiat 1. Hallituksen kokous pidettiin maanantaina Aktiivipäivät HC järjestettiin Kuopiossa Kutsuvierasnäytös elokuvasta Tyttö nimeltä Varpu järjestettiin Nuorisovaltuusto oli kutsuttu paikalle. 4. Aktiivipäivät Pro järjestettiin Helsingissä. Puheenjohtaja osallistui. 5. Nuorisovaltuuston koulutusviikonloppu vietettiin Sierlassa Suurpellon ja Olarin perusopetuspalveluiden asukasilta oli Toinen varapuheenjohtaja oli paikalla. 7. Puheenjohtaja ilmoitti, että mahdollinen matka tutustumaan Outokummun nuorisovaltuustoon järjestettäisiin Vantaan nuorisovaltuuston kanssa suunnitellaan yhteistä tapaamista järjestettäväksi Inarin nuorisovaltuusto vierailee Espoossa Petrina Miettinen osallistui Espoon kaupungin yhdenvertaisuuspajaan Georg Boldt kertoi väitöskirjatutkimuksestaan, jossa nuorisovaltuusto on yksi tutkimuksen kohde. Tutkimus käsittelee nuorten osallisuutta julkisessa päätöksenteossa. Merkittiin tiedoksi.

7 Espoon kaupunki Pöytäkirja 85 Nuorisovaltuusto Sivu 7 / Aloite: Julkinen liikenne nuorille edullisemmaksi Aloite pöydättiin yleiskokouksessa ajan puutteen vuoksi. Aloite: Julkinen liikenne nuorille edullisemmaksi ManiMiitissa eli osallistavassa budjetoinnissa nuorille annetaan mahdollisuus ideoida, miten osa Espoon kaupungin rahoista käytetään. Pilottihanke toteutettiin Keski- ja Pohjois- Espoossa vuonna ManiMiitti -äänestys järjestettiin Kalajärven, Juvanpuiston ja Järvenperän kouluissa luokkalaisille Aiemmin syksyllä työpajoissa oli työstetty ideoita, joiden väliltä nuoret äänestivät. Pohjois- Espoossa 625 nuorta kävi äänestämässä ja äänestysprosentti oli jopa 82,3 %. Nuoret toivovat, että julkisilla kulkuvälineillä matkustaminen olisi edullisempaa, ja 16 % annetuista äänistä kohdistuikin tähän ideaan. Eräs keino toteuttaa tämä on pidentää koululaislipun kautta. Tällä hetkellä matkakorttien voimassaoloaika on arkipäivisin klo Monet nuoret joutuvat ostamaan yksittäislipun illalla, jos heidän harrastuksensa loppuvat vasta kuuden jälkeen. Koululaislipun ajan jatkaminen esimerkiksi klo asti hyödyttäisi nuoria ympäri Espoota. Useampi nuori voisi käydä harrastuksissa ja aiemmin vanhempien kyydillä kulkeneet voisivat käyttää ekologista joukkoliikennettä. Harrastukset ehkäisevät syrjäytymistä ja ovat nuorille tärkeitä. Tämän takia Espoon kaupungin tulisi tukea nuorten harrastustoimintaa edullisemmilla bussilipuilla tai kauden pidentämisellä. Erin Melán nuorisovaltuuston puheenjohtaja erin.melan@gmail.com Lotta Honkonen ManiMiitti -työryhmän jäsen lotta.honkonen@gmail.com ehdotus Käsittely Hyväksytään aloite nuorisovaltuuston aloitteeksi. Avattiin yleinen keskustelu. Topias Lankinen esitti, että aloitteessa tulisi olla ehdotukset selvästi ilmaistuna, ja hänen mielestään esimerkin esittäminen tässä yhteydessä ei ollut hyvä idea. Avattiin yksityiskohtainen keskustelu.

8 Espoon kaupunki Pöytäkirja 85 Nuorisovaltuusto Sivu 8 / 20 Jonas Papathemelis ehdotti muutosta kolmannen kappaleen toiseen virkkeeseen. Muutosehdotus on seuraava: eräs keino toteuttaa tämä on pidentää koululaislipun kautta ja tarjota koululaislippuja normaalisti ostettavaksi asiakkaille, joilla ei ole mahdollisuutta saada koululaislippua koulun kautta. Tällä hetkellä matkakorttien kausi on voimassa arkipäivinä ja lipun voi vain saada jos tietyt kunnan määrittämät kriteerit täyttyvät. Joona ja Alli kannattivat ehdotusta. Alli Toivanen ehdotti muutosta esitettyyn muutosehdotukseen seuraavasti: muutetaan sana asiakkaat sanaan peruskoululaisille. Meija Saarinen kannatti ehdotusta. Toivo Hursti ilmoitti vastustavansa Jonaksen muutosehdotusta. Vastustaminen sai kannatusta. Muutosehdotuksesta ei päästy yksimielisyyteen, joten puheenjohtaja päätti järjestää asiasta käsiäänestyksen. Muutosehdotuksen puolesta äänesti kolme nuorisovaltuutettua ja vastaan äänesti 13 nuorisovaltuutettua. Muutosehdotusta ei hyväksytty, joten kappale jätettiin alkuperäiseen muotoonsa. Joona Aaltonen ehdotti myöhemmin, että kolmannen kappaleen toinen virke: eräs keino toteuttaa tämä on pidentää koululaislipun kautta, muutetaan muotoon: eräs keino toteuttaa tämä on pidentää koululaislipun voimassaoloaikaa. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Timofei Borovkov ehdotti kappaleeseen neljä sana ekologista tilalle sanan ekologisempaa. Muutosehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Kappaleseen viisi ehdotettiin sanan kauden tilalle sanaa voimassaoloajan. Muutos hyväksyttiin yksimielisesti. Aloite hyväksyttiin Espoon nuorisovaltuuston aloitteeksi yllä olevin muutosehdotuksin. Aloite: Julkinen liikenne nuorille edullisemmaksi ManiMiitissa eli osallistuvassa budjetoinnissa nuorille annetaan mahdollisuus ideoida, miten osa Espoon kaupungin rahoista käytetään. Pilottihanke toteutettiin Keski- ja Pohjois- Espoossa vuonna ManiMiitti -äänestys järjestettiin Kalajärven, Juvanpuiston ja Järvenperän kouluissa luokkalaisille Aiemmin syksyllä työpajoissa oli työstetty ideoita, joiden väliltä nuoret äänestivät. Pohjois- Espoossa 625 nuorta kävi äänestämässä ja äänestysprosentti oli jopa 82,3 %.

9 Espoon kaupunki Pöytäkirja 85 Nuorisovaltuusto Sivu 9 / 20 Nuoret toivovat, että julkisilla kulkuvälineillä matkustaminen olisi edullisempaa, ja 16 % annetuista äänistä kohdistuikin tähän ideaan. Eräs keino toteuttaa tämä on pidentää koululaislipun voimassaoloaikaa. Tällä hetkellä matkakorttien voimassaoloaika on arkipäivisin klo Monet nuoret joutuvat ostamaan yksittäislipun illalla, jos heidän harrastuksensa loppuvat vasta kuuden jälkeen. Koululaislipun ajan jatkaminen esimerkiksi klo asti hyödyttäisi nuoria ympäri Espoota. Useampi nuori voisi käydä harrastuksissa ja aiemmin vanhempien kyydillä kulkeneet voisivat käyttää ekologisempaa joukkoliikennettä. Harrastukset ehkäisevät syrjäytymistä ja ovat nuorille tärkeitä. Tämän takia Espoon kaupungin tulisi tukea nuorten harrastustoimintaa edullisemmilla bussilipuilla tai koululaislipun voimassaoloajan pidentämisellä. Erin Melán nuorisovaltuuston puheenjohtaja erin.melan@gmail.com Lotta Honkonen ManiMiitti -työryhmän jäsen lotta.honkonen@gmail.com

10 Espoon kaupunki Pöytäkirja 86 Nuorisovaltuusto Sivu 10 / Vaikuttamo 2017 Vaikuttamo 2017 tapahtumalle on varattu Espoon kulttuurikeskus maanantaina Vaikuttamo on suurin Espoon nuorisovaltuuston järjestämä tapahtuma, jota on järjestetty vuosittain keväällä vuodesta 2013 lähtien. Vaikuttamon tavoitteena on esitellä Espoolaisille yhdeksäsluokkalaisille politiikkaa ja yhteiskunnallista vaikuttamista. Tapahtuma on järjestetty yhteistyössä Espoon liikunta- ja nuorisopalveluiden, suomenkielisen opetustoimen, svenska bildningstjänster ja yhteiskunnallista vaikuttamista tekevien järjestöjen kanssa, mutta pääjärjestäjä on Espoon nuorisovaltuusto. Vaikuttamossa järjestöt ovat esitelleet toimintaansa ja vaikuttamisen keinoja yhdeksäsluokkalaisille, ja lisäksi ohjelmassa on ollut joka vuosi poliittisten nuorisojärjestöjen edustajien välinen paneelikeskustelu. Erityisesti nuorisovaltuusto on vastannut tapahtuman sisällöstä ja ohjelmasta. Lisätietoa Vaikuttamosta ehdotus Käsittely Hallitus esittää, että Espoon nuorisovaltuusto päättä lähteä järjestämään Vaikuttamo 2017 tapahtumaa ja yleiskokouksessa sovitaan ensimmäinen tapahtuman suunnittelupalaveri. ehdotus ei herättänyt keskustelua. Hallituksen päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti ja yleiskokous päätti, että ensimmäinen Vaikuttamoa koskeva suunnittelukokous järjestetään torstaina klo nuorisovaltuuston toimistossa.

11 Espoon kaupunki Pöytäkirja 87 Nuorisovaltuusto Sivu 11 / Oppilaskuntien hallitusten seminaari ehdotus Nuorisovaltuusto on järjestänyt perinteisesti syksyllä oppilaskuntien hallituksille yhteisen koulutusseminaarin. Hallituksen kokouksessa keskusteltiin seminaarista ja todettiin, että seminaari halutaan järjestää. Syksy on jo pitkällä, joten todettiin, että siirretään seminaari tammihelmikuulle. Nuorisovaltuustosta toivotaan innokkaita seminaarin järjestäjiä tekemään tärkeää tapahtumaa oppilaskuntien hallituksille. Seminaari on ollut erittäin suosittu ja osallistujia on vuosittain ollut keskimäärin 100. Seminaarin yhteydessä järjestetään myös oppilaskuntien hallitusten ohjaaville opettajille koulutusta. Hallitus esittää, että järjestetään oppilaskuntien hallitusten seminaari tammi-helmikuussa Valtuustotalolla. Hallituksen päästöehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

12 Espoon kaupunki Pöytäkirja 88 Nuorisovaltuusto Sivu 12 / Hallituksen jäsenten eropyynnöt ja täydennysvaalit ehdotus Käsittely Nuorisovaltuuston hallituksen jäsenet Yusef Abu Madi ja Paavo Nurminen ovat jättäneet eropyynnöt hallituksesta. Uudet jäsenet hallitukseen valitaan täydennysvaaleilla. Myönnetään ero molemmille jäsenille ja valitaan uudet hallituksen edustajat täydennysvaaleilla. Puheenjohtaja myönsi eron molemmille hallituksesta ja päätti, että uudet hallituksen jäsenet valitaan suljetulla lippuäänestyksellä. Ehdolle hallitukseen asettuivat Timofei Borovkov, Pyry-Lii Soinio ja Jonas Papathemelis. Jokaisella ehdokkaalla oli yhden minuutin linjapuheenvuoro. Äänioikeutettuja kokouksessa oli yhteensä 21, ja jokainen äänioikeutettu sai antaa kaksi ääntä. Ääniä annettiin yhteensä 42. Hylättyjä ääniä oli yhteensä 8. Pyry- Lii Soinio sai 6 ääntä. Timofei Borovkov sai yhteensä 13 ääntä. Jonas Papathemelis sai yhteensä 15 ääntä. Nuorisovaltuuston hallituksen jäseniksi valittiin Jonas Papathemelis 15 äänellä ja Timofei Borovkov 13 äänellä.

13 Espoon kaupunki Pöytäkirja 89 Nuorisovaltuusto Sivu 13 / Itse tehty- toimintaraha nuorten ryhmille Itse tehty- toimintamalli vakiinnutettiin osaksi nuorisopalveluiden toimintaa liikunta- ja nuorisolautakunnan päätöksellä vuonna Päätöksen mukaan: - Espoon nuorisopalvelut vakiinnutti Itse tehty -toimintamallin osaksi omaa toimintaa. Nuorisolautakunta päätti lähteä mukaan yhteistyöhankkeeseen Nuorten Akatemian kanssa (1872/2012) ja tämä hanke on Nuorten Akatemian osalta päättynyt. - Itse tehty -tuki ei kuulu liikunta- ja nuorisolautakunnan nuorison avustusohjeessa olevien avustusten piiriin. - Päätöksen tuen myöntämisestä tekee nuorisopalveluiden nuorisopalvelupäällikkö pyydettyään asiasta lausunnon nuorisovaltuustolta. Itse tehty -toimintamalli Espoossa Espoossa Itse tehty -toimintamallin päämääränä on käynnistää vuotiaiden nuorten omaa toimintaa, tukea nuorten aktiivisuutta ja osallisuutta sekä innostaa ja kouluttaa nuoria ja nuorten parissa toimivia aikuisia. Tavoitteena on myös nostaa julkisuuteen nuorten omaa toimintaa ja lisätä nuorisoalan toimijoiden sektorirajat ylittävää yhteistyötä. Itse tehty -toimintamallin kautta tuetaan taloudellisesti nuorten omaa toimintaa. Toiminta voi olla esimerkiksi tapahtuma, tilaisuus, projekti. Tukea myönnetään sellaiseen Espoossa tapahtuvaan toimintaan, joka tukee Espoon nuorisopalveluiden tarinaa. Toiminnan tulee olla nuorten suunnittelemaa ja toteuttamaa. Sen tulee koskettaa järjestävien nuorten lisäksi myös muita nuoria. Toiminnan tulee olla päihteetöntä. Mihin tukea myönnetään Tukea myönnetään toimintaan, jonka toteuttavat pääosin vuotiaiden espoolaisten nuorten ryhmät. Tukea myönnetään ryhmälle, jossa on vähintään kolme nuorta. Ryhmällä tulee olla myös yksi täysiikäinen vastuuaikuinen, joka voi kuitenkin olla yksi ryhmän jäsenistä. Tukea voidaan myöntää euroa / projekti. Tukea hakevalla ryhmällä tulee olla yksi nimetty täysi-ikäinen, joka: - vastaa hakulomakkeen täyttämisestä. - on toinen hakulomakkeen allekirjoittajista. - vastaa projektin raportoinnista ja rahankäytöstä nuorten kanssa. - voi olla myös huoltaja, nuorisonohjaaja tms. Lisäksi ryhmällä tulee olla nimetty yhteyshenkilö, joka: - antaa tarvittaessa lisätietoa toiminnasta. - on toinen hakemuksen allekirjoittajista. - voi olla kuka tahansa toiminnassa mukana oleva. Tukea ei kuitenkaan myönnetä:

14 Espoon kaupunki Pöytäkirja 89 Nuorisovaltuusto Sivu 14 / 20 - yksittäiselle nuorelle. - toimintaan, jonka tarkoitus on tuottaa voittoa. - palkkoihin tai koneiden ja laitteiden ostamiseen. - bändi tms. harrastetilan vuokraan. - hakevan taustatahon normaaliin toimintaan. Milloin haetaan Erillisiä hakuaikoja ei ole vaan tukea voi hakea ympäri vuoden. Miten haetaan Tukea haetaan hakulomakkeella. Hakulomakkeet toimitetaan Espoon kaupungin kirjaamoon. Päätöksestä ilmoitetaan hakemuksen allekirjoittaneille kirjallisesti. Jos hakemus hylätään, päätöksessä kerrotaan hakemuksen hylkäämisen peruste. Lisäksi päätös menee nuorisolautakunnan valvottavaksi. Tuen maksaminen ja selvitys tuen käyttämisestä Myönnetty tuki maksetaan täysi-ikäisen allekirjoittajan pankkitilille. Se voidaan maksaa joko ennen hanketta tai hankkeen jälkeen hyväksyttäviä kuitteja vastaan. Tuen käyttö tulee aina selvittää toiminnan päätyttyä. Päätöksen mukana lähetetään lomake, jolla selvitys tehdään. Päätöksessä mainitaan määräaika, johon mennessä selvitys tulee toimittaa allekirjoituksineen ja kuitteineen nuorisovaltuustolle. Tuki on aina käytettävä siihen toimintaan ja niihin kuluihin, joihin se on myönnetty. Tuki peritään takaisin, jos selvitystä ei toimiteta määräaikaan mennessä tai jos sitä ei ole käytetty myönnettyyn tarkoitukseen. Itse tehty- rahaa ei ole haettu vuoden 2014 jälkeen ja toimintamallia ollaan kehittämässä, niin että rahan hakeminen olisi sujuvaa, nopeaa ja yksinkertaista rahaa hakevalle nuorten ryhmälle. Hallituksessa käytiin keskustelua Itse tehty -toimintamallista. Hallituksen mielestä tuen myöntämistä nopeuttaisi nuorisovaltuuston lausunnon tiputtaminen pois rahan myöntämisen prosessista. Nuorisovaltuusto voisi kuitenkin valvoa sitä, millaisiin projekteihin itse tehty -rahaa on myönnetty. ehdotus Käsittely Hallitus esittää, että Espoon nuorisovaltuusto jättäytyy pois Itse tehtyrahan myöntämisprosessista, mutta sitoutuu valvomaan rahan myöntämisestä tehtyjä päätöksiä nuorten etujen mukaisesti. Pääsihteeri selosti yleiskokoukselle Itse tehty-toimintamallin pääkohdat.

15 Espoon kaupunki Pöytäkirja 89 Nuorisovaltuusto Sivu 15 / 20 Hallituksen esitys hyväksyttiin yksimielisesti ja nuorisovaltuusto puoltaa ajatusta yhdistää Itse tehty-toimintamalli osaksi liikunta- ja nuorisopalveluiden järjestöille ja nuorten toimintaryhmille suunnattuun kohdeavustukseen.

16 Espoon kaupunki Pöytäkirja 90 Nuorisovaltuusto Sivu 16 / Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton liittokokous 2016 Mikkelissä Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton- Nuva ry:n liittokokous järjestetään Mikkelissä Liittokokouksessa valitaan liittohallitus vuodelle 2017, päätetään liiton toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta, sekä tavoiteohjelmasta. Lisätietoa liittokokouksesta ehdotus Käsittely Hallitus esittää, että liittokokoukseen lähetetään Espoon nuorisovaltuustosta edustajat, jotka ovat liiton jäseniä. Edustajille kustannetaan majoitus, matkat ja osallistumismaksu nuorisovaltuuston budjetista. Käsiteltiin pykälän 88 jälkeen. Pääsihteeri oli laskenut, että neljän henkilön majoituksen, osallistumismaksun ja matkojen maksaminen maksaa yhteensä 568. Yleiskokous päätti, että liittokokoukseen maksetaan neljän henkilön osallistuminen, matkat ja majoitus nuorisovaltuuston budjetista. Kiinnostuneita osallistujia ilmoittautui yli neljä, joten puheenjohtaja päätti valita osallistujat suljetulla lippuäänestyksellä. Ehdolle asettuivat Oskari Ruohonen, Timofei Borovkov, Nicole Latini, Erin Melán, Nora Nevalainen ja Toivo Hursti. Äänioikeutettuja oli yhteensä 22 ja jokainen sai äänestää neljää henkilöä liittokokoukseen. Oskari sai 21 ääntä. Erin sai 19 ääntä. Nora sai 19 ääntä. Toivo sai 14 ääntä. Nicole sai 4 ääntä. Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton liittokokoukseen lähtee Espoon nuorisovaltuustosta edustamaan Oskari Ruohonen, Nora Nevalainen, Toivo Hursti ja Erin Melán, ja osallistumismaksu, majoitus ja matkustaminen kustannetaan nuorisovaltuuston budjetista.

17 Espoon kaupunki Pöytäkirja 91 Nuorisovaltuusto Sivu 17 / Aloitteiden ja kannanottojen tilannekatsaus ehdotus Käsittely Aloitteiden ja kannanottojen tilannekatsaus Merkitään tiedoksi. Aida Worku on suunnittelemassa aloitetta. Merkittiin tiedoksi.

18 Espoon kaupunki Pöytäkirja 92 Nuorisovaltuusto Sivu 18 / Lautakuntien ja ohjausryhmien tilannekatsaus ehdotus Lautakuntien ja poikkihallinnollisten ohjausryhmien tilannekatsaus Merkitään tiedoksi. Käsittely Nicole Latini kertoi osallistuneensa päihdeasiainneuvottelukunnan kokoukseen Nicole osallistui myös sosiaali- ja terveyslautakunnan kokoukseen Toivo Hursti osallistui rakennuslautakunnan kokoukseen Jätkäsaaressa. Toivo kertoi myös kaupunkisuunnittelulautakunnan ajankohtaisia kuulumisia. Áron Siket-Szász osallistui taiteen perusopetuksen seminaariin ja edusti nuorisovaltuustoa ympäristölautakunnan kokouksessa Petrina Miettinen osallistui tasa-arvotoimikunnan kokoukseen. Aida Worku osallistui liikunta- ja nuorisolautakunnan kokoukseen Joona Aaltonen osallistui kestävän kehityksen ohjausryhmän kokoukseen Erin Melán osallistui Svenska rumin kokoukseen pari viikkoa sitten. Merkittiin tiedoksi.

19 Espoon kaupunki Pöytäkirja 93 Nuorisovaltuusto Sivu 19 / Alueryhmien tilannekatsaus ehdotus Alueryhmien tilannekatsaus Merkitään tiedoksi. Käsittely Puheenjohtaja antoi Leppävaaran alueryhmälle kiitokset aktiivisuudesta. Teppo Kukkonen kertoi, että Leppävaarassa on nuorisovaltuuston esittelyt käynnissä alueen kouluilla. Lintuvaarassa on muun muassa käyty esittelemässä nuorisovaltuustoa. Leppävaaran alueryhmä pyrkii myös parantamaan yhteistyötä oppilaskuntien kanssa. Natalia Romanoff kertoi, että myös Karakallion koululla on käyty esittelemässä. Espoonlahden alueryhmä on kokoustanut. Toivo Hursti kertoi, että Kauklahti- Keski- Espoon alueryhmä on yrittänyt saada rakennettua yhteistyötä oppilaskuntien kanssa. Alueryhmässä on tehty myös yhteistyötä Vanha- Espoon asukasfoorumin kanssa. Asukasfoorumi järjestää tapahtuman 27.10, jossa käsitellään kuntalaisten vaikuttamismahdollisuuksia. Tarkempia lisätietoja saa Toivolta. Merkittiin tiedoksi.

20 Espoon kaupunki Pöytäkirja 94 Nuorisovaltuusto Sivu 20 / Muut nuorisovaltuuston esille nostamat asiat ehdotus Muut nuorisovaltuuston esille nostamat asiat. Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20. Valtuustotalo, Espoonkatu 5, Valtuustotalon kahvio

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20. Valtuustotalo, Espoonkatu 5, Valtuustotalon kahvio Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 22.03.2016 Sivu 1 / 20 Kokoustiedot Aika 22.03.2016 tiistai klo 17:00-20:10 Tauko 18.42 18.52 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5, Valtuustotalon kahvio Saapuvilla

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 17.01.2017 Sivu 1 / 20 Kokoustiedot Aika 17.01.2017 tiistai klo 17:00-20:15 Tauko 18.35 19.05 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Alli

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 10

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 10 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 27.08.2014 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 27.08.2014 keskiviikko klo 17:00-20:30 Tauko 18.33 19.06 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius,

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 15.03.2017 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 15.03.2017 keskiviikko klo 17:00-18:35 17.55-18.20 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Aida Worku, Saaapui

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 16.02.2016 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 16.02.2016 tiistai klo 17:00-20:30 Tauko 17.51 18.35 ja 19.39 19.47 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 21

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 21 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 14.02.2017 Sivu 1 / 21 Kokoustiedot Aika 14.02.2017 tiistai klo 17:00-19:50 Tauko 18.25-18.55 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Alli

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 17

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 17 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 19.05.2016 Sivu 1 / 17 Kokoustiedot Aika 19.05.2016 torstai klo 17:00-20:35 Tauko 18.44 19.13 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Aida

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali Aika: 8.5.2018 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Vanhanen Joel (pj.), Saarinen Meija, Papathemelis Jonas, Hursti Toivo, Salmela Niklas, Korhonen Eemeli, Rantapää Niklas, Heib Salma, Hietanen Lauri, Munne

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo 17 Paikka: Nuorisovaltuuston yleiskokous

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo 17 Paikka: Nuorisovaltuuston yleiskokous Aika: 29.8.2017, klo 17 Paikka: Nuorisovaltuuston yleiskokous Läsnäolijat: Aida Worku, Alli Toivanen, Joel Vanhanen, Jonas Papathemelis, Joona Aaltonen, Linda Joensuu, Meija Saarinen, Natalia Romanoff,

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 20.08.2015 Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto 20.08.2015 Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 20.08.2015 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 20.08.2015 torstai klo 17:00-20:25 Tauko klo 18.16-18.43 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 11

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 11 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 05.09.2013 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 05.09.2013 torstai klo 17:00-18:50 tauko klo 18.00-18.17 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali Aika: 17.5.2017 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Aida Worku, Alli Toivanen, Áron Siket-Szász, Joel Vanhanen, Jonas Papathemelis, Joona Aaltonen, Linda Joensuu, Meija Saarinen, Natalia Romanoff, Niko

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo Paikka: Valtuustosali Aika: 18.10.2017, klo 17.00 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Alli Toivanen, Joel Vanhanen, Jonas Papathemelis, Meija Saarinen, Natalia Romanoff, Niko Toivonen, Nicole Latini, Niklas Salmela, Nora Nevalainen

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 13

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 13 Espoon kaupunki Kokouskutsu Nuorisovaltuusto 21.01.2016 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 21.01.2016 torstai klo 17:00 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Lisätietoja Käsiteltävät asiat Asia Liitteet Otsikko

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 24

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 24 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 24.08.2016 Sivu 1 / 24 Kokoustiedot Aika 24.08.2016 keskiviikko klo 17:00-20:30 Tauko 18.30-19.05 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 04.02.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 04.02.2014 tiistai klo 17:00-20:30 Kokoustauko klo 18:07-18:38. Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Aloitteesta tehtiin tiedotteet medialle ja se on julkaistu Länsiväylässä Espoon nuorisovaltuustonkumppanuussivulla:

Aloitteesta tehtiin tiedotteet medialle ja se on julkaistu Länsiväylässä Espoon nuorisovaltuustonkumppanuussivulla: ESPOON NUORISOVALTUUSTO PUOLIVUOTISKERTOMUS, RAPORTTI TOIMINNASTA / KEVÄT 2016 VAIKUTTAMINEN Nuorisovaltuuston tekemät aloitteet Aloite: Koulukiusaamisen vastaisia toimintamalleja uudistettava (hyväksytty

Lisätiedot

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset ESPOON NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2016 2017 VAIKUTTAMINEN Espoon nuorisovaltuusto on espoolaisnuorista koostuva edunvalvontaelin ja päätäntävaltaa nuorisovaltuustossa käyttävät valitut

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous,

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Kokoustiedot Aika: 11.12.2018, keskiviikko klo 17-20.30 Paikka: Espoon valtuustosali, Espoonkatu 5, 02770, Espoo Läsnäolijat: Saram Zoraiz, Vanhanen Joel, Saarinen Meija, Papathemelis Jonas, Hursti Toivo,

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 30

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 30 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 19.04.2016 Sivu 1 / 30 Kokoustiedot Aika 19.04.2016 tiistai klo 17:00-20:30 Tauko 18.44 19.15 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Aida

Lisätiedot

Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5

Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 11.05.2016 Sivu 1 / 8 Kokoustiedot Aika 11.05.2016 keskiviikko klo 17:00-19:15 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Saapuvilla

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 16.10.2012 Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto 16.10.2012 Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 16.10.2012 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 16.10.2012 tiistai klo 18:55-20:30 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä, puheenjohtaja

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 82. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 82. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 28.10.2014 Sivu 1 / 1 82 Aloite: Järvenperään saatava nuorisotila Espoon nuorisovaltuusto on saanut kentältä/nuorilta palautetta siitä, että Järvenperään tarvitaan nuorisotila. Alueella

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: klo Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: klo Paikka: Valtuustosali Aika: 24.1.2018 klo 17.00 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Zoraiz Saram, Joel Vanhanen (pj. kohdasta 7 eteenpäin), Meija Saarinen, Yash Nagal, Jonas Papathemelis, Toivo Hursti, Paavo Räty, Niklas Salmela

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 07/2016 Aika: Tiistai 16.8.2016 klo 16.00 18.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Olli Lintu avaa kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen

Lisätiedot

Aika: klo 17.00, kokous keskeytettiin klo Cities4Europe-työpajan ajaksi Paikka: Valtuustosali

Aika: klo 17.00, kokous keskeytettiin klo Cities4Europe-työpajan ajaksi Paikka: Valtuustosali Aika: 25.9.2018 klo 17.00, kokous keskeytettiin klo 17.31-19.10 Cities4Europe-työpajan ajaksi Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Vanhanen Joel (pj.), Papathemelis Jonas, Hursti Toivo, Räty Paavo, Salmela

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 23.09.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 23.09.2014 tiistai klo 17:00-20:30 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius Aapo

Lisätiedot

Salon kaupunki / /2017

Salon kaupunki / /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(14) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 11.1.2017 klo 16.59 18.44 Kokouspaikka Salon kaupungintalo (kokoustila Mänty), Tehdaskatu 2 Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 1/2019

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 1/2019 AIKA: 17.1.2019 klo 16.35-17.45 PAIKKA: Laitilan Nuokkari, Kaukolantie 19, 23800 Laitila OSALLISTUJAT: Jäsenet: Laurila Niklas Vuorela Ilmari Saloniemi Oskari puheenjohtaja I. varapuheenjohtaja II. varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 28.10.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 28.10.2014 tiistai klo 17:00-20:10 Tauko 18.03-18.30 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius Aapo

Lisätiedot

PAIMION NUORISOVALTUUSTO. Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ

PAIMION NUORISOVALTUUSTO. Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ PAIMION NUORISOVALTUUSTO Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ Paimion nuorisovaltuusto toimii Paimion kaupungin nuorisopalveluiden kanssa yhteistyössä ja sen toimipaikka on. sallii siitä käytettävän

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 1/2017

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 1/2017 AIKA: tiistai 9.5.2017 klo 17:25 18:06 PAIKKA: Nuokkari, Kaukolantie 19, 23800 Laitila PAIKALLA: Lahtonen Erika Ihanmäki Jussi Vuorela Ilmari Elo Jalmar Nieminen Tino Nurminen Säde Pöykiö Riku Rantala

Lisätiedot

Lautakuntien kokoushuone, os. Kamreerintie 3 B, 12. kerros

Lautakuntien kokoushuone, os. Kamreerintie 3 B, 12. kerros Espoon kaupunki Pöytäkirja 12.02.2014 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 12.2.2014 keskiviikko klo 17:54-19:50 Paikka Lautakuntien kokoushuone, os. Kamreerintie 3 B, 12. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Tiina

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 18

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 18 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 20.01.2015 Sivu 1 / 18 Kokoustiedot Aika 20.01.2015 tiistai klo 17:00-20:05 Tauko 18.16-18.45 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Aapo Grönroos Julia

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17.

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17. TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN Aika 15.2.2016, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101 Tampere Osallistujat

Lisätiedot

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset ESPOON NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2017 VAIKUTTAMINEN Espoon nuorisovaltuusto on espoolaisnuorista koostuva edunvalvontaelin ja päätäntävaltaa nuorisovaltuustossa käyttävät valitut nuorisovaltuutetut.

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2018 Selkeä esityslista Esityslista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 09.04.2014 keskiviikko klo 17:00-20:35 klo 18.31-18.58. Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 03.05.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

Pöytäkirja

Pöytäkirja 1 (8) n kokous Aika: 14.8.2019 klo 16.30-19.27 Paikka: Kaarina-talo, Lautakunnankatu 1 Jäsenten läsnäolo: Hakala Rasmus Halen Tua, vpj Hamarila Viivi Kontiokorpi Enni Koskinen Eino Lisinen Veeti Majabacka

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 39. Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 39. Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 1 39 Toimintasuunnitelma 2014 ESPOON NUORISOVALTUUSTO TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 VAIKUTTAMINEN Espoon nuorisovaltuusto on espoolaisnuorista koostuva edunvalvontaelin

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja

Nuorisovaltuuston pöytäkirja Pöytäkirja 07/16 1 (7) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika 23.8.2016 klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Naskali Essi pj :issä 5-9

Naskali Essi pj :issä 5-9 KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2013 KOKOUSAIKA 28.1.2013 klo 18.00 19.33 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Naskali Essi pj :issä 5-9 (ja merkintä siitä, kuka Järä Eveliina pj :issä

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 02/2012 Aika: Tiistai 23.10.2012 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, nuortentila Vaihde Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen

Lisätiedot

Porin kaupunki Pöytäkirja 3/ ( 19) Nuorisovaltuusto

Porin kaupunki Pöytäkirja 3/ ( 19) Nuorisovaltuusto Porin kaupunki Pöytäkirja 3/2019 1 ( 19) Aika 28.03.2019, klo 16:39-18:10 Paikka Kerhohuone 4, keskustan nuorisotalo Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 25 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 23.04.2015 Sivu 1 / 18

Nuorisovaltuusto 23.04.2015 Sivu 1 / 18 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 23.04.2015 Sivu 1 / 18 Kokoustiedot Aika 23.04.2015 torstai klo 17:00-19:35 Tauko klo 18.05-18.35 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Kokous avattiin ajassa 16.35. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston tekemät kannanotot Kannanotto: Viherlaakson koululle ja lukiolle rakennettava kokonaan uusi koulurakennus (Hyväksytty 24.2.

Nuorisovaltuuston tekemät kannanotot Kannanotto: Viherlaakson koululle ja lukiolle rakennettava kokonaan uusi koulurakennus (Hyväksytty 24.2. ESPOON NUORISOVALTUUSTO PUOLIVUOTISKERTOMUS, RAPORTTI TOIMINNASTA / KEVÄT 2015 VAIKUTTAMINEN Nuorisovaltuuston tekemät aloitteet Nuorisovaltuusto ei ole kevään aikana tehnyt aloitteita, koska nuorisovaltuusto

Lisätiedot

Oulun Nuorten Edustajiston vuoden 2016 puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen.

Oulun Nuorten Edustajiston vuoden 2016 puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Aika: 23.1.2017 klo 16.30 Paikka: SiKu-talo, Kakaravaara 1 Kokouksen avaus Oulun Nuorten Edustajiston vuoden 2016 puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Päätös: Oulun Nuorten Edustajiston vuoden

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki Keskusvaalilautakunta 19.04.2015 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 19.04.2015 sunnuntai klo 19:00-24:00 Paikka Kokoustila Kotka, Asemakuja 2 C 3 kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja René

Lisätiedot

Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 8

Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 8 Espoon kaupunki Pöytäkirja Kaupunkisuunnittelulautakunta 24.08.2016 Sivu 1 / 8 Kokoustiedot Aika 24.08.2016 keskiviikko klo 17:50-21:00 Kaupunkisuunnittelulautakunnan tavanomainen kokoustyöskentely keskeytettiin

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 Sivu 1

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA 20.1.2014 klo 17.30 19.12 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Savolainen Eetu (ja merkintä siitä, kuka Viljanen Topi toimii puheenjohtajana) Eskola Linda Säilä

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston järjestäytymiskokous

Nuorisovaltuuston järjestäytymiskokous Nuorisovaltuuston järjestäytymiskokous Aika: 2.9.2018 klo 13.04 14.45 Paikka: Keinusali, Arx-talo (Keinusaarentie 1) Läsnä: Ekman Janette Gynther Joona Heiskanen Okko Karrimaa Heta Kirvesmäki Venla Könnömäki

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/ (7) Nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/ (7) Nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/2017 1 (7) Salon kaupunki Kokousaika 25.10.2017 kello 16:30 Saapunut 9.11.2017 207/00.02.12.02/2017 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, valtuustosali Tammi Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA

NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 1 (5) NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA NOKIAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 28.3.2018 KLO 17 NOKIAN KERHOLA: SOURANDERINTIE 13, 37100 NOKIA LÄSNÄ Viikki Ville, puheenjohtaja Koski Markus, 1. sihteeri Keskinen Susanna,

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA 3/18 PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 05.04.2018 Paikka: Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA

NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 1 (5) NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA NOKIAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 21.2.2019 KLO 18 NOKIAN KERHOLA: SOURANDERINTIE 13, 37100 NOKIA LÄSNÄ Viikki Ville, puheenjohtaja Lehto Roni, varapuheenjohtaja Koski

Lisätiedot

Otsikko Sivu 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 23

Otsikko Sivu 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 23 21 Nuorisovaltuuston kokous PÖYTÄKIRJA AIKA ma 18.3.2019 klo. 15.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT AS IAT Otsikko Sivu 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 23 19 KOKOUKSEN AVAUS... 23 20

Lisätiedot

Maanantaina klo

Maanantaina klo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Maanantaina 12.6.2017 klo 15.30-17.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 Tytti

Lisätiedot

Pöytäkirja 02/15 1 (6)

Pöytäkirja 02/15 1 (6) Pöytäkirja 02/15 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 17.00 Paikka Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

Yleiskokous on laillinen ja päätösvaltainen, jos kokouskutsu on toimitettu kaikille nuorisovaltuutetuille kolme (3) päivää ennen kokousta.

Yleiskokous on laillinen ja päätösvaltainen, jos kokouskutsu on toimitettu kaikille nuorisovaltuutetuille kolme (3) päivää ennen kokousta. Aika: 8.2.2018, klo 17.00 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Aarnio Alma, Al-khafaji Sami, Hallikas Hilla, Heib Salma, Helin Iida, Hietanen Lauri, Hursti Toivo, Laakso Agda, Lehti Leo, Myöhänen Nelli,

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 12.12.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston kokous Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS... 84

Nuorisovaltuuston kokous Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS... 84 PÖYTÄKIRJA 82 Nuorisovaltuuston kokous 7.12.2015 AIKA 7.12.2015 klo 16.45 PAIKKA Nuorisotila nurkka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 84 2 KOKOUKSEN AVAUS... 84

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 09.10.2013 Sivu 1 / 13

Nuorisovaltuusto 09.10.2013 Sivu 1 / 13 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 09.10.2013 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 09.10.2013 keskiviikko klo 17:00-20:15 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä Esa

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avasi kokouksen ajassa 16.33. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja

Lisätiedot

YLIMÄÄRÄINEN JÄSENKOKOUS 2017

YLIMÄÄRÄINEN JÄSENKOKOUS 2017 Ylimääräinen jäsenkokous 2017 Esityslista 13.8.2017 YLIMÄÄRÄINEN JÄSENKOKOUS 2017 AIKA Lauantai 28.10.2017 klo 10.00-12.00 PAIKKA LÄSNÄ Hotelli Korpilampi, Auditorio Korpilammentie 5, 02970 Espoo Valtuutetut

Lisätiedot

Pöytäkirja 2/14 1 (6)

Pöytäkirja 2/14 1 (6) Pöytäkirja 2/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 5. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 5. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 24.01.2013 Sivu 1 / 1 5 Toimintasuunnitelma 2013 ESPOON NUORISOVALTUUSTO TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 VAIKUTTAMINEN Espoon nuorisovaltuusto on espoolaisnuorista koostuva edunvalvontaelin

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Nuorisovaltuusto 06.02.2018 AIKA 06.02.2018 klo 16:00-17:01 PAIKKA Korvatunturin koulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 Nuorisovaltuusto 02.04.2013 AIKA 2.4.2013 klo 14.00 PAIKKA Yläaste KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 3 NUORISOVALTUUSTON

Lisätiedot

Kymin ja Etelä-Savon vaalipiirin (IV) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten

Kymin ja Etelä-Savon vaalipiirin (IV) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Kymin ja Etelä-Savon vaalipiirin (IV) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten Aika Lauantai 27.2.2016 klo 11.00 15.00 Paikka Läsnäolijat Sokos Hotel Vaakuna,

Lisätiedot

Kaarinan kaupunki Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston kokous 1 (5) Nuorisovaltuusto. Aika Päivä klo

Kaarinan kaupunki Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston kokous 1 (5) Nuorisovaltuusto. Aika Päivä klo 1 (5) n kokous Aika Päivä klo 16.37 18.23 Paikka Virastotalo, Lautakunnankatu 4 Läsnä Jäsenet Henriksson Julia, pj Hakala Rasmus Halen Tua Hautalampi Heini, sihteeri Karonen Oona Kesäniemi Maija Koskinen

Lisätiedot

Punkalaitumen Nuorisovaltuuston säännöt

Punkalaitumen Nuorisovaltuuston säännöt Punkalaitumen kunta Punkalaitumen Nuorisovaltuuston säännöt 1 Nuorisovaltuuston tarkoitus, tavoite ja tehtävät Edistää ja kehittää nuorison asemaa kunnassa ilman poliittista tai uskonnollista sidonnaisuutta

Lisätiedot

Maanantaina klo

Maanantaina klo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2017 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Maanantaina 31.7.2017 klo 16.30-17.34 Pohjankyrön talon kahvio Tytti

Lisätiedot

NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA

NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 1 (6) NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA NOKIAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 25.4.2018 KLO 18 NOKIAN KERHOLA: SOURANDERINTIE 13, 37100 NOKIA JAKELU Lehto Roni, varapuheenjohtaja Koski Markus, 1. sihteeri Keskinen

Lisätiedot

Aloitteet ja kannanotto löytyvät kokonaisuudessaan: FI/Kulttuuri_ja_liikunta/Nuoriso/Nuorisovaltuusto/Aloitteet_ja_kannanotot

Aloitteet ja kannanotto löytyvät kokonaisuudessaan:  FI/Kulttuuri_ja_liikunta/Nuoriso/Nuorisovaltuusto/Aloitteet_ja_kannanotot ESPOON NUORISOVALTUUSTO PUOLIVUOTISKERTOMUS, RAPORTTI TOIMINNASTA / SYKSY 2014 VAIKUTTAMINEN Nuorisovaltuuston tekemät aloitteet: Aloite: Espoon kouluissa on tarvetta unisex vessoille (hyväksytty 23.9.2014)

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2017 Selkeä esityslista lista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 13.3.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Kaarinan kaupunki Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston kokous 1 (5) Nuorisovaltuusto. Aika Päivä klo

Kaarinan kaupunki Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston kokous 1 (5) Nuorisovaltuusto. Aika Päivä klo 1 (5) n kokous Aika Päivä klo 16.40 18.13 Paikka Kaarina-talo, Lautakunnankatu 1 Läsnä Jäsenet Henriksson Julia, pj Hakala Rasmus Halen Tua, vpj Hautalampi Heini, sihteeri Kesäniemi Maija Koskinen Eino

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Avattiin kokous ajassa 16.31 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 102 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 14.3.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 104 2 KOKOUKSEN AVAUS... 104 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA

NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 1 (5) NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA NOKIAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 16.5.2018 KLO 18 NOKIAN KERHOLA: SOURANDERINTIE 13, 37100 NOKIA JAKELU Viikki Ville, puheenjohtaja Koski Markus, 1. sihteeri Keskinen

Lisätiedot

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 6.2.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

1/4 JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017. Paikka: Carelicumin auditorio, Torikatu 21 c. Aika: keskiviikkona klo 16.

1/4 JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017. Paikka: Carelicumin auditorio, Torikatu 21 c. Aika: keskiviikkona klo 16. JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/4 Paikka: Carelicumin auditorio, Torikatu 21 c Aika: keskiviikkona 25.1.2017 klo 16.30 Läsnä Jäsenet: Hiltunen Tatu Välimäki Sampo Kontkanen Veeti

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra Pöytäkirja 4/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä Aika: Sunnuntai 15.10.2017 klo 14-17.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avaa kokouksen klo 14.09. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot

Muita läsnä: Terhi Pippuri, Sirkku Wallen, Niina Ekstam, klo alkaen Lasse Kurki. Valitaan pöytäkirjan tarkastaja ja kaksi ääntenlaskijaa.

Muita läsnä: Terhi Pippuri, Sirkku Wallen, Niina Ekstam, klo alkaen Lasse Kurki. Valitaan pöytäkirjan tarkastaja ja kaksi ääntenlaskijaa. Kokoustiedot Aika: 25.10.2018, tiistai klo 17 Paikka: Espoon valtuustosali, Espoonkatu 5 Läsnäolijat: Toivo Hursti (pj.), Alexander Laine saapui klo 17.04, Lauri Hietanen saapui klo 17.04, Niilo Peltonen

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Nuorisovaltuusto AIKA 01.06.2017 kello 17:00-18:20 PAIKKA Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

1/6 JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015. Paikka: Carelicumin auditorio, Torikatu 21 c. Aika: tiistaina kello 16.

1/6 JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015. Paikka: Carelicumin auditorio, Torikatu 21 c. Aika: tiistaina kello 16. 1/6 JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 Paikka: Carelicumin auditorio, Torikatu 21 c Aika: tiistaina 10.2.2015 kello 16.30 Läsnä Jäsenet: Honkanen Ville Ihanus Emilia (poistui klo 17.08)

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 27. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1. Aloite: Koulukiusaamisen vastaisia toimintamalleja uudistettava

Espoon kaupunki Pöytäkirja 27. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1. Aloite: Koulukiusaamisen vastaisia toimintamalleja uudistettava Nuorisovaltuusto 19.04.2016 Sivu 1 / 1 27 Selostus Koulukiusaaminen on espoolaisissa kouluissa vakava ongelma, ja sitä tapahtuukin monilla kouluilla, erityisesti yläkouluissa. Kiusaaminen voi olla näkyvää

Lisätiedot

Nuva PÄÄTÖS: Valittiin kokouksen ääntenlaskijoiksi Joni Heinola, Jenny Lindfors sekä Sonja Hälikkä.

Nuva PÄÄTÖS: Valittiin kokouksen ääntenlaskijoiksi Joni Heinola, Jenny Lindfors sekä Sonja Hälikkä. KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA Jatkokokous Aika: Torstai 11.2.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Camilla Relander Sihteeri:

Lisätiedot

Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston 6. kokous 1 (6) Kokoustiedot. Aika: klo

Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston 6. kokous 1 (6) Kokoustiedot. Aika: klo 1 (6) Nuorisovaltuuston 6. kokous Kokoustiedot Aika: 15.11.2018 klo 14.17-16.49 Paikka: Saapuvilla olleet jäsenet: Martinsali Ville Virtanen, puheenjohtaja Aleksi Suro, 1. varapuheenjohtaja Sofia Källström,

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 125 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 8.8.2016 Klo 15.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 127 2 KOKOUKSEN AVAUS... 127 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 11.12.2014 Sivu 1 / 34

Nuorisovaltuusto 11.12.2014 Sivu 1 / 34 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 11.12.2014 Sivu 1 / 34 Kokoustiedot Aika 11.12.2014 torstai klo 17:00-20:37 ja 16.12 tiistai klo 17:00 20:05 kokoustauko 11.12, klo 19.00 19.30, kokoustauko

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 4. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 4. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 09.03.2016 Sivu 1 / 1 4 Nuorisovaltuuston säännöt Selostus Nuorisovaltuuston toimintaa ohjaa sen päättämät säännöt. Säännöt tulee hyväksyä nuorisovaltuuston ensimmäisessä kokouksessa.

Lisätiedot

Puheenjohtaja avaa kokouksen. Todetaan läsnäolijat, laillisuus ja päätösvaltaisuus. Valitaan pöytäkirjan tarkistajat.

Puheenjohtaja avaa kokouksen. Todetaan läsnäolijat, laillisuus ja päätösvaltaisuus. Valitaan pöytäkirjan tarkistajat. 1 (6) n kokous Aika Päivä klo 16.31 18.17 Paikka Kaarina-talo, Lautakunnankatu 1 Läsnä Jäsenet Henriksson Julia, pj Hakala Rasmus Halen Tua, vpj Hautalampi Heini, sihteeri Kesäniemi Maija Koskinen Eino

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 09.10.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. 1(5) Päivärinnan koulun liikuntasali (Koulukatu 2A, Ylivieska)

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. 1(5) Päivärinnan koulun liikuntasali (Koulukatu 2A, Ylivieska) 1(5) Aika: 17.3.2018 klo 16.15 17.30 Paikka: Päivärinnan koulun liikuntasali (Koulukatu 2A, 84100 Ylivieska) Päätöksentekijät: Kimi Uosukainen puheenjohtaja Robert Tammi 1. varapuheenjohtaja Alina Heywood

Lisätiedot

Esityslista 11/15 1 (7)

Esityslista 11/15 1 (7) Esityslista 11/15 1 (7) Nuorisovaltuuston esityslista Aika klo 14.00 Paikka Eduskunnan Pikku-Parlamentti 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4.

Lisätiedot

NUORISOVALTUUSTON ESITYSLISTA

NUORISOVALTUUSTON ESITYSLISTA 1 (5) NUORISOVALTUUSTON ESITYSLISTA NOKIAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 21.2.2019 KLO 18 NOKIAN KERHOLA: SOURANDERINTIE 13, 37100 NOKIA JAKELU Viikki Ville, puheenjohtaja Lehto Roni, varapuheenjohtaja Koski

Lisätiedot