Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 18

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Nuorisovaltuusto 23.04.2015 Sivu 1 / 18"

Transkriptio

1 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 18 Kokoustiedot Aika torstai klo 17:00-19:35 Tauko klo Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius Aapo Grönroos Julia Helle Paula Karhunen Esa Lehtinen Ida Lilja Erin Melán, Saapui Tuomas Raipola, Poistui Oskari Ruohonen Pilvi Sarjala Akseli Väliviita Yusef Abu Madi Muut saapuvilla olleet Elina Rautiainen Oskari Grönroos Sampsa Pietilä Roosa Sokka Anne Niemi Otto Tuomaala sihteeri puhe- ja läsnäolo-oikeus puhe- ja läsnäolo-oikeus puhe- ja läsnäolo-oikeus puhe- ja läsnäolo-oikeus puhe- ja läsnäolo-oikeus

2 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto Sivu 2 / 18 Allekirjoitukset Paula Karhunen puheenjohtaja Elina Rautiainen sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty: _._2015 Oskari Ruohonen Pöytäkirjan nähtävänäolo julkipannun kuulutuksen mukaan on pöytäkirja ollut yleisesti nähtävänä 2015 osoitteessa Kirkkojärventie 4, Espoon keskus.

3 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto Sivu 3 / 18 Käsitellyt asiat Pykälä Liitteet Otsikko Sivu 44 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4 45 Kokouksen järjestäytyminen 5 46 Ilmoitusasiat 6 47 Vierailijat: Anne Niemi ja Tuija Westerling Kirjaamosta 7 48 Nuorisovaltuuston lausunto sosiaali-ja terveyslautakunnan 8 seminaariin Syksyn 2015 yleiskokoukset Nuorisovaltuuston yhteistyö kestävä kehitys -ohjelmassa Vaikuttamon aloitelaatikon purku Alueryhmien tilannekatsaus Lautakuntien ja poikkihallinnollisten ohjausryhmien 14 tilannekatsaus 54 Aloitteiden ja kannanottojen tilannekatsaus Muut nuorisovaltuuston esille nostamat asiat 17

4 Espoon kaupunki Pöytäkirja 44 Nuorisovaltuusto Sivu 4 / Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Selostus Yleiskokous on laillinen ja päätösvaltainen, jos kokouskutsu on toimitettu kaikille nuorisovaltuutetuille kolme (3) päivää ennen kokousta. Todetaan läsnäolijat. ehdotus Puheenjohtaja toteaa kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

5 Espoon kaupunki Pöytäkirja 45 Nuorisovaltuusto Sivu 5 / Kokouksen järjestäytyminen ehdotus Valitaan pöytäkirjan tarkastaja ja kaksi ääntenlaskijaa. Lisäksi valitaan kokoukselle sihteeri. Pääsihteeri toimii edelleen virallisesti kokousten sihteerinä, mutta muutama nuorisovaltuutettu haluaa toimia kokouksen sihteerinä, voi kokouksen sihteerinä olla myös nuorisovaltuutettu. Ääntenlaskijoiksi valittiin Pilvi Sarjala ja Oskari Ruohonen. Pöytäkirjan tarkastajaksi valittiin Oskari Ruohonen.

6 Espoon kaupunki Pöytäkirja 46 Nuorisovaltuusto Sivu 6 / Ilmoitusasiat 1. Hallituksen kokous pidettiin Välkyssä. 2. Kaupunginvaltuuston kokoukset pidettiin ja Paula Karhunen osallistui molempiin kokouksiin. 3. Vaikuttamo -tapahtuma järjestettiin Tapahtumassa vieraili yhteensä 1747 oppilasta ja opettajaa. 4. Aapo Grönroos esitteli nuorisovaltuustoa seurakunnan nuorisonohjaajien kokouksessa ABC-aktiivipäivät järjestettiin Turussa. Aktiivipäiville osallistui Erin Melán, Aapo Grönroos, Meri Lautkankare, Akseli Väliviita, Julia Helle, Henri Ojalehto, Esa Lehtinen ja Akseli Kilpeläinen. 6. Esa Lehtinen osallistui Seinäjoen nuorisotyöpäiville Tajua mut! -paneeliin, nuorten edustajana. 7. Pohjoismaiden ystävyyskaupunkien yhteistyöviikko oli Yhteistyöviikolle nuorisovaltuustosta osallistui Julia Helle, Olli-Pekka Paasivirta, Emma Holsti, Esa Lehtinen ja Alen Nsambu. 8. Aapo Grönroos kertoi, että järjestetään RCE-seminaari Leppävaarassa. Seminaariin osallistuvat Aapo, Pilvi ja Paula Esa osallistuu kokemusasiantuntijana tapahtumaseminaariin Sellosaliin. Seminaari käsittelee tapahtuman järjestämistä nuorten näkökulmasta. 10. Pilvi Sarjala osallistuu sosiaali- ja terveyslautakunnan seminaariin Lukionlinjan päällikkö Tapio Erma kutsui lukiossa opiskelevia nuorisovaltuutettuja kevätkahville yhdessä opiskelijakuntien hallitusten edustajien kanssa Valtuustotalolle Paikalla oli Ida Lilja, Emma Holsti, Henri Ojalehto ja Lotta Honkonen. 12. Seuraava hallituksen kokous pidetään viikolla Paula ilmoitti, että Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto on pitänyt kuulemistilaisuuden tulevasta sääntömuutoksesta Helsingissä. Tilaisuudessa keskusteltiin liiton nimen vaihtamisesta, liittokokousdelegaatiosta ja edustajiston tulevaisuudesta. Asia käsiteltiin pykälän 47 jälkeen. Merkittiin tiedoksi.

7 Espoon kaupunki Pöytäkirja 47 Nuorisovaltuusto Sivu 7 / Vierailijat: Anne Niemi ja Tuija Westerling Kirjaamosta Selostus Niemi Anne ja Westerling Tuija kertovat työskentelystä kirjaamossa ja sen roolista kaupungin päätöksenteossa. Kirjaamossa kirjataan päätöksentekoon liittyvät asiat ja ne asiakirjat joihin viranhaltija antaa vastauksen. Kirjaamo antaa asiakaspalveluna tietoja vireillä olevien asioiden käsittelyvaiheista ja päätöksistä. Kirjattavia asiakirjoja ovat mm. kuntalaisaloitteet, valitukset, muutoksenhaut, lausuntopyynnöt, lausunnot, vastine- ja selvityspyynnöt, päätökset, anomukset, virkakuulutukset, virkahakemukset sekä vastauskirjeet. ehdotus Merkitään tiedoksi. Anne Niemi esitteli nuorisovaltuuston yleiskokoukselle aloitteiden ja kannanottojen etenemisprosessia kirjaamon osalta. Anne Westerlingin sijalla kaupunginarkistosta oli Otto Tuomaala esittelemässä nuorisovaltuuston aineiston arkistointia kaupunginarkistossa. Merkittiin tiedoksi.

8 Espoon kaupunki Pöytäkirja 48 Nuorisovaltuusto Sivu 8 / Nuorisovaltuuston lausunto sosiaali-ja terveyslautakunnan seminaariin Selostus ehdotus Sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja Johanna Värmälä on pyytänyt nuorisovaltuustolta lausuntoa, joka käsittelee nuorisovaltuuston näkemyksiä nuorille järjestetyistä mielenterveyspalveluista Espoossa. Nuorisovaltuusto laatii lausunnon näkemyksistään koskien mielenterveyspalveluita mennessä. Avataan yleinen keskustelu Esa Lehtisen mielestä Nuorisopoliklinikka NUPOLI on typerästi auki. Aukioloajat pitäisi sijoittua enemmän ilta-aikaan. Hallitus on esittänyt lausuntoon seuraavia nostoja. Hallituksen mukaan jokaisella nuorella tulisi olla yhdenvertaiset mahdollisuudet saada matalankynnyksen apua. Esa Lehtisen mukaan esimerkiksi NUPOLI on matalan kynnyksen apu ja koulukuraattorit sekä koulun oppilashuolto ja kolmannen sektorin toimijat. Akseli Väliviita kommentoi, että NUPOLISTA pitäisi kouluissa tiedottaa paremmin ja korostaa sitä, että tällainen matalan kynnyksen palvelu on olemassa. Pilvi Sarjala on samaa mieltä Akselin kanssa ja kommentoi, että oppilaat eivät tiedä mitään NUPOLISTA. Hallitus linjaa myös, että nuorella tulisi olla pidempi hoitosuhde yhden tai korkeintaan muutaman ammattilaisen kanssa. Hallitus perustelee linjaansa sillä, että nuoren ja ammattilaisen välille pitää syntyä luottamussuhde sekä oman tarinan kertominen uudestaan monelle henkilölle on turhauttavaa ja sitä pitäisi vähentää. Pilvi Sarjala kommentoi myös, että hoidon tulisi olla tiiviimpää, lyhyemmillä käyntiväleillä ja hoitoon tulisi päästä nopeammin. Esa Lehtinen kertoi käytännön esimerkin viitaten Pilvin kommenttiin. Esan Lehtisen mielestä palveluissa mättää se, että on paljon asiakkaita mutta hyvin vähän henkilökuntaa. Erityisesti tämän koskee hänen mielestään HUS:ia ja NUPOLIA. Hallituksen mukaan jokaiselle nuorelle tulisi tarjota helposti saatavilla olevaa tietoa erilaisista hoitovaihtoehdoista.

9 Espoon kaupunki Pöytäkirja 48 Nuorisovaltuusto Sivu 9 / 18 Pilvi Sarjalan mielestä terveysneuvonta on sekavaa siksi, että olemassa on liikaa eri puhelinnumeroita, joihin voi soittaa eriaikoina ja se sekoittaa. Hallituksen mukaan myös nuoret tarvitsevat jonkun perheen ulkopuolisen aikuisen kenelle voisi jutella eri elämän asioista. Esimerkiksi aikuinen voisi olla nuorisonohjaaja, opettaja tai joku muu henkilö johon voi luottaa. Paula Karhunen kommentoi, että opettajille tulisi korostaa sitä, että huomioisivat oppilaansa paremmin, jotta heille voisi uskoutua. Pilvi Sarjala kommentoi, että koulukuraattorit ja terveydenhoitajat ovat Espoossa liian vähän aikaa paikalla viikosta. Matalankynnyksen avun saantiin menee liian kauan aikaa. Pilvi lisää myös, että vähennetään luukulta luukulle juoksuttamista. Olisi hyvä, jos palvelut saisi yhdestä paikasta. Paula Karhunen lisää keskusteluun myös sen, että koululääkärien tulisi olla useammin paikalla kouluissa. Esa Lehtinen kertoo Tajua mut! -toimintamallista, jonka pitäisi edistää ammattilaisten välistä yhteistyötä nuoren tukijoina ja sen avulla ehkäistään nuoren luukulta luukulle juoksuttamista. Esan mielestä toimintamalliin mukaan tulisi saada mahdollisimman paljon nuorten ja lasten kanssa työskenteleviä ammattilaisia. Pilvi Sarjala laatii lausunnon yleiskokouksessa käydyn keskustelun pohjalta 19.5 mennessä sosiaali- ja terveyslautakunnan kokoukseen.

10 Espoon kaupunki Pöytäkirja 49 Nuorisovaltuusto Sivu 10 / Syksyn 2015 yleiskokoukset Selostus ehdotus Sovitaan syksyn 2015 yleiskokouksien päivämäärät. Päätetään syksyn 2015 yleiskokouksien päivämäärät. Puheenjohtaja ehdotti syksyn yleiskokouksen päivämääriksi päiviä: 20.8, 22.9, 28.10, 17.11, Puheenjohtajan päivämäärät hyväksyttiin yksimielisesti. Syksyn yleiskokousten päivämäärät ovat 20.8, 22.9, 28.10, 17.11,

11 Espoon kaupunki Pöytäkirja 50 Nuorisovaltuusto Sivu 11 / Nuorisovaltuuston yhteistyö kestävä kehitys -ohjelmassa Selostus Pasi Laitala kävi esittelemässä Kestävän kehityksen-ohjelmaa pidetyssä yleiskokouksessa. Hän ehdotti, että Helena Kyrki ja Niina Järvinen esittelisivät vuoden 2015 Kestävä kehitys-ohjelman projekteja nuorisovaltuustolle sekä keskustelisivat nuorisovaltuuston kanssa projektien aiheista yhteisessä tapaamisessa. Kestävä kehitys -ohjelman tavoitteena on kehittää ja parantaa uusia kestäviä ratkaisuja kaupungin taloudellisten, sosiaalisten sekä ilmasto-, energia- ja ekologisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Vuoden 2015 projekteissa on paljon eri teemoja kahden eri otsikon (kestävä elämäntapa ja lähiluonto) alla. Muutama esimerkki Kestävä kehitys-ohjelman projektien aiheista: ehdotus - Reilun kaupan edistäminen kouluissa, esim. Reilun kaupan tuotteet välipala-automaatteihin, erilaiset tempaukset ja tapahtumat, Reilun kaupan koulun arvonimen hakeminen - Talkootoiminta, oppilaskunnat voivat järjestää roskien siivous tai vieraslajitalkoita lähiympäristössä, mahdollisesti yhteistyössä muiden alueen toimijoiden kanssa, - Lähimetsien käyttö teemapäivissä ja tempauksissa, ks. esim. Espoon arvokkaat luontokohteet - Meidän roskis -palvelun testaus pilottikouluissa on käynnissä, toisen vaiheen testaukseen on vielä mahdollista tulla mukaan syksyksi, Valitaan aiheet ja yhteinen ajankohta tapaamiselle. Helena Kyrki ja Tiina Elo olivat ehdottaneet yhteisen tapaamisen päivämääräksi ja tapaaminen alkaisi klo Yleiskokous keskusteli mahdollisista aiheista ja päätyivät valitsemaan aiheeksi Reilun kaupan edistämisen kouluissa. Hyväksyttiin ehdotus 7.5. klo yhteiselle tapaamiselle sekä projektien aiheista valittiin Reilu kauppa.

12 Espoon kaupunki Pöytäkirja 51 Nuorisovaltuusto Sivu 12 / Vaikuttamon aloitelaatikon purku Selostus ehdotus Puretaan Vaikuttamo- tapahtumassa mukana olleen aloitelaatikon sisältö. Vaikuttamossa vierailleet yhdeksäsluokkalaiset ottivat kantaa, aloitelaatikkoon jätetyissä viesteissä siihen, mitä Espoossa pitäisi olla tai mitä Espoossa tulisi muuttaa. Merkitään tiedoksi. Yleiskokous keskusteli siitä, mitä kouluruokaa koskeville nuorilta tulleille kommenteille tulisi tehdä. Pohdittiin, että toteutetaanko kouluruokakysely. Puheenjohtajisto antoi käytännön esimerkkejä siitä, miten kyselyn voisi toteuttaa. Kyselyllä saataisiin selvitettyä se miksi kouluruoka puhututtaa nuoria ja miksi se koetaan huonoksi. Akseli Väliviita lupasi alkaa ideoimaan kyselyä ja Paula lupasi lähettää vanhan kyselyn malliksi. Pilvi lähtee kaveriksi Akselille tekemään kyselyä. Aloitelaatikossa oli myös toivomus siitä, että mopokarttareitti yhdistettäisi reittioppaaseen. Paula on ollut yhteydessä Sirpa Herteliin, ja Hertel lupasi selvittää asiaa sekä Ulla Palomäelle on lähetetty sähköpostia reitistä Tapiola-Espoon keskus- Kauklahti. Merkittiin tiedoksi.

13 Espoon kaupunki Pöytäkirja 52 Nuorisovaltuusto Sivu 13 / Alueryhmien tilannekatsaus ehdotus Merkitään tiedoksi. Puheenjohtaja patisti aluepuheenjohtajia pitämään kokoukset. Merkittiin tiedoksi.

14 Espoon kaupunki Pöytäkirja 53 Nuorisovaltuusto Sivu 14 / Lautakuntien ja poikkihallinnollisten ohjausryhmien tilannekatsaus ehdotus Merkitään tiedoksi. Pilvi Sarjala kertoi, että sosiaali- ja terveyslautakunnan kokouksessa käsiteltiin paljon asioita, mm. nuorten mielenterveyspalveluita ja miten palveluita pitäisi kehittää sekä puhuttiin säästöistä. Lautakunnan kokous pidettiin Kokouksessa puhuttiin myös Espoon uudesta sairaalasta johon uppoaisi noin. 150 miljoonaa euroa. Yusef Abu Madi kertoi, että kaupunkisuunnittelulautakunnan kokous oli Kokouksessa käsiteltiin Matinkylän ja Kivenlahden asemakaavoja. Markus Avonius osallistui teknisenlautakunnan kokoukseen ja kokouksen jälkeen mentiin teatteriin. Kestävä kehitys- ohjelmaryhmän kokous oli Paula Karhunen kertoi, että kokouksessa käsiteltiin pyöräilyä ja ilmastoa. Avataan pykälä 53 uudestaan käsittelyyn pykälän 55 jälkeen. Erin Melán oli Svenska rum:in kokouksessa. Kokouksessa keskusteltiin siitä maksaako kaupunki oppilaille, jotka tarvitsevat apuvälineitä koulunkäynnin helpottamiseen, apuvälineet. Kokouksessa käsiteltiin myös Matlidenin koulua ja Unicefia. Merkittiin tiedoksi.

15 Espoon kaupunki Pöytäkirja 53 Nuorisovaltuusto Sivu 15 / 18.

16 Espoon kaupunki Pöytäkirja 54 Nuorisovaltuusto Sivu 16 / Aloitteiden ja kannanottojen tilannekatsaus Selostus ehdotus Käydään läpi nuorisovaltuuston hyväksyttyjen aloitteiden ja kannanottojen tilanteita ja niiden etenemistä. Merkitään tiedoksi. Kilonpuiston koulun opettaja on kysynyt, että voidaanko tehdä aloite, jossa vaaditaan äänestyskoppeja koulun käyttöön demokratiakasvatuksen menetelmäksi. Nuorisovaltuusto voi selvittää asiaa. Merkittiin tiedoksi.

17 Espoon kaupunki Pöytäkirja 55 Nuorisovaltuusto Sivu 17 / Muut nuorisovaltuuston esille nostamat asiat Selostus ehdotus Muut nuorisovaltuuston esille nostamat asiat. Merkitään tiedoksi. Asia käsiteltiin pykälän 53 jälkeen. Pääsihteeri muistutti, että Valtakunnallisille kotiseutupäiville on kutsuttu 2-3 nuorisovaltuutettua keskustelemaan kulttuurista ja kulttuuripalveluista. Aapo ilmoittautui varmaksi keskustelijaksi. Paula ehdotti toiseksi keskustelijaksi Alenia ja ilmoitti itsensä varalle. Paula kertoi yleiskokoukselle kaupunginvaltuuston aloitteesta, joka koskee tablettien hankkimista espoolaisille oppilaille. Paula kertoi lähettävänsä sähköpostia Sanna Lauslahdelle, joka koskee nuorisovaltuuston näkemystä asiaan. Paula on linjannut valtuuston kokouksessa, että Espoo maksaa yläkoululaisille oman laitteen. Esa kommentoi tabletteja koskevaa aloitetta seuraavasti: Miten valvotaan, että nuoret eivät pelaile tunneilla ja viedäänkö kirjoja sähköiseen muotoon? Oskari kommentoi valtuuston aloitteeseen näin, että on tärkeää opettaa oppilaille miten käytetään laitteita, koska tekniikka on osana paljon kaikkea nykyään. Siksi on hyvä, että oppilaille hankitaan laitteet, mutta kuitenkin vähän turha satsaus, jos kaikille hommataan henkilökohtaiset laitteet. Akseli kommentoi myös, että maailma digitalisoituu todella nopeasti ja nuorella tulee olemaan haastavaa, jos käyttöä ei opeteta jo koulussa. Ida oli huolissaan kommentissaan lisääntyvän laitteiden käytön terveysvaikutuksista ja viittasi THL:n suositukseen neljän tunnin ruutuaikaan päivässä. Ida vastusti henkilökohtaisten laitteiden hankkimista ja kannattaa mieluummin sitä, että oppilaat saisivat käyttää teknologiaa tarpeeksi yhteisillä laitteilla. Paula linjasi aloitteen puolesta siksi, että yo-kokeet muuttuvat tulevaisuudessa sähköisiksi. Paula näki ongelmana sen, jos oma kone ei toimi vaikka kotona, niin silloin ollaan epätasa-arvoisessa asemassa, kun ei voi aukaista esimerkiksi tiedostoja. Paulan mukaan positiivista olisi uudet ajankohtaiset laitteet. Ne mahdollistavat tiedon ajantasaisuuden ja tiedonhankinnan eri lähteistä nopeasti.

18 Espoon kaupunki Pöytäkirja 55 Nuorisovaltuusto Sivu 18 / 18 Keskusteltiin siitä, onko läppäri parempi kuin tabletti ja siitä kumpi on kannattavampaa hankkia tai mukavampaa käyttää. Paula perusteli aloitetta niin, että ihmiset oppivat eritavoin. Tekniikka opetuksessa mahdollistaisi erilaisia tapoja oppia. Merkittiin tiedoksi.

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 10

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 10 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 27.08.2014 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 27.08.2014 keskiviikko klo 17:00-20:30 Tauko 18.33 19.06 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius,

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 20.08.2015 Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto 20.08.2015 Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 20.08.2015 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 20.08.2015 torstai klo 17:00-20:25 Tauko klo 18.16-18.43 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 16.02.2016 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 16.02.2016 tiistai klo 17:00-20:30 Tauko 17.51 18.35 ja 19.39 19.47 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20. Valtuustotalo, Espoonkatu 5, Valtuustotalon kahvio

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20. Valtuustotalo, Espoonkatu 5, Valtuustotalon kahvio Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 22.03.2016 Sivu 1 / 20 Kokoustiedot Aika 22.03.2016 tiistai klo 17:00-20:10 Tauko 18.42 18.52 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5, Valtuustotalon kahvio Saapuvilla

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 11

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 11 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 05.09.2013 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 05.09.2013 torstai klo 17:00-18:50 tauko klo 18.00-18.17 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 13

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 13 Espoon kaupunki Kokouskutsu Nuorisovaltuusto 21.01.2016 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 21.01.2016 torstai klo 17:00 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Lisätietoja Käsiteltävät asiat Asia Liitteet Otsikko

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali Aika: 8.5.2018 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Vanhanen Joel (pj.), Saarinen Meija, Papathemelis Jonas, Hursti Toivo, Salmela Niklas, Korhonen Eemeli, Rantapää Niklas, Heib Salma, Hietanen Lauri, Munne

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 04.02.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 04.02.2014 tiistai klo 17:00-20:30 Kokoustauko klo 18:07-18:38. Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5

Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 11.05.2016 Sivu 1 / 8 Kokoustiedot Aika 11.05.2016 keskiviikko klo 17:00-19:15 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Saapuvilla

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 15.03.2017 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 15.03.2017 keskiviikko klo 17:00-18:35 17.55-18.20 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Aida Worku, Saaapui

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 17.01.2017 Sivu 1 / 20 Kokoustiedot Aika 17.01.2017 tiistai klo 17:00-20:15 Tauko 18.35 19.05 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Alli

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 09.04.2014 keskiviikko klo 17:00-20:35 klo 18.31-18.58. Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 17

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 17 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 19.05.2016 Sivu 1 / 17 Kokoustiedot Aika 19.05.2016 torstai klo 17:00-20:35 Tauko 18.44 19.13 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Aida

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 28.10.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 28.10.2014 tiistai klo 17:00-20:10 Tauko 18.03-18.30 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius Aapo

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 23.09.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 23.09.2014 tiistai klo 17:00-20:30 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius Aapo

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 18

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 18 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 20.01.2015 Sivu 1 / 18 Kokoustiedot Aika 20.01.2015 tiistai klo 17:00-20:05 Tauko 18.16-18.45 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Aapo Grönroos Julia

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo 17 Paikka: Nuorisovaltuuston yleiskokous

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo 17 Paikka: Nuorisovaltuuston yleiskokous Aika: 29.8.2017, klo 17 Paikka: Nuorisovaltuuston yleiskokous Läsnäolijat: Aida Worku, Alli Toivanen, Joel Vanhanen, Jonas Papathemelis, Joona Aaltonen, Linda Joensuu, Meija Saarinen, Natalia Romanoff,

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 21

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 21 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 14.02.2017 Sivu 1 / 21 Kokoustiedot Aika 14.02.2017 tiistai klo 17:00-19:50 Tauko 18.25-18.55 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Alli

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 09.10.2013 Sivu 1 / 13

Nuorisovaltuusto 09.10.2013 Sivu 1 / 13 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 09.10.2013 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 09.10.2013 keskiviikko klo 17:00-20:15 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä Esa

Lisätiedot

Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, Espoo

Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, Espoo Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 20.04.2017 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 20.04.2017 torstai klo 17:05-19:25 Paikka Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, 02770 Espoo

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston tekemät kannanotot Kannanotto: Viherlaakson koululle ja lukiolle rakennettava kokonaan uusi koulurakennus (Hyväksytty 24.2.

Nuorisovaltuuston tekemät kannanotot Kannanotto: Viherlaakson koululle ja lukiolle rakennettava kokonaan uusi koulurakennus (Hyväksytty 24.2. ESPOON NUORISOVALTUUSTO PUOLIVUOTISKERTOMUS, RAPORTTI TOIMINNASTA / KEVÄT 2015 VAIKUTTAMINEN Nuorisovaltuuston tekemät aloitteet Nuorisovaltuusto ei ole kevään aikana tehnyt aloitteita, koska nuorisovaltuusto

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 16.10.2012 Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto 16.10.2012 Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 16.10.2012 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 16.10.2012 tiistai klo 18:55-20:30 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä, puheenjohtaja

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 14.05.2013 Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto 14.05.2013 Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 14.05.2013 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 14.05.2013 tiistai klo 17:00-19:50 18.27-18.48 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä

Lisätiedot

Kylämajan asukastalo, Matinkatu 7, 02230 Espoo

Kylämajan asukastalo, Matinkatu 7, 02230 Espoo Espoon kaupunki terveyslautakunnan perhe- ja Pöytäkirja 01.11.2012 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 01.11.2012 torstai klo 17:30-19:30 Paikka Kylämajan asukastalo, Matinkatu 7, 02230 Espoo Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 19.11.2014 Sivu 1 / 26

Nuorisovaltuusto 19.11.2014 Sivu 1 / 26 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 19.11.2014 Sivu 1 / 26 Kokoustiedot Aika 19.11.2014 keskiviikko klo 17:00-20:30 Tauko klo 18.14-18.44 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius,

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 15.08.2013 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 15.08.2013 torstai klo 17:00-20:20 klo 18.01-18:22. Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa

Lisätiedot

Aika Perjantai klo SDP ryhmähuone, Valtuustotalo. Emilia Tiainen. Pasi Laitala. Terhi Pippuri

Aika Perjantai klo SDP ryhmähuone, Valtuustotalo. Emilia Tiainen. Pasi Laitala. Terhi Pippuri KESTÄVÄ KEHITYS OHJELMA, OHJAUSRYHMÄN KOKOUS Aika Perjantai 19.12.2014 klo 13.10-15.10 Paikka Kutsutut jäsenet Nuorisovaltuutettu Ohjelmapäällikkö Pysyvät asiantuntijat Viestintävastaava SDP ryhmähuone,

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo Paikka: Valtuustosali Aika: 18.10.2017, klo 17.00 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Alli Toivanen, Joel Vanhanen, Jonas Papathemelis, Meija Saarinen, Natalia Romanoff, Niko Toivonen, Nicole Latini, Niklas Salmela, Nora Nevalainen

Lisätiedot

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset ESPOON NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2016 2017 VAIKUTTAMINEN Espoon nuorisovaltuusto on espoolaisnuorista koostuva edunvalvontaelin ja päätäntävaltaa nuorisovaltuustossa käyttävät valitut

Lisätiedot

Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 8

Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 8 Espoon kaupunki Pöytäkirja Kaupunkisuunnittelulautakunta 24.08.2016 Sivu 1 / 8 Kokoustiedot Aika 24.08.2016 keskiviikko klo 17:50-21:00 Kaupunkisuunnittelulautakunnan tavanomainen kokoustyöskentely keskeytettiin

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 11.12.2014 Sivu 1 / 34

Nuorisovaltuusto 11.12.2014 Sivu 1 / 34 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 11.12.2014 Sivu 1 / 34 Kokoustiedot Aika 11.12.2014 torstai klo 17:00-20:37 ja 16.12 tiistai klo 17:00 20:05 kokoustauko 11.12, klo 19.00 19.30, kokoustauko

Lisätiedot

Lautakuntien kokoushuone, os. Kamreerintie 3 B, 12. kerros

Lautakuntien kokoushuone, os. Kamreerintie 3 B, 12. kerros Espoon kaupunki Pöytäkirja 12.02.2014 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 12.2.2014 keskiviikko klo 17:54-19:50 Paikka Lautakuntien kokoushuone, os. Kamreerintie 3 B, 12. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Tiina

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Varapuheenjohtaja Ella Eloranta avasi kokouksen ajassa 16.32. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Marjut Lindroos, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Jouko Pirttimäki Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Marjut Lindroos, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Jouko Pirttimäki Markus Soronen Keskusvaalilautakunta 16.02.2016 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 16.02.2016 tiistai klo 16:00-16:30 Paikka Kokoushuone Vermo, Asemakuja 2 C 4 kerros Saapuvilla olleet jäsenet Marjut Lindroos, puheenjohtaja

Lisätiedot

Paikka Valtuustotalo, Kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5

Paikka Valtuustotalo, Kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 28.05.2013 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 28.05.2013 tiistai klo 17:00-19:30 Paikka Valtuustotalo, Kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Saapuvilla

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 10

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 10 Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 16.03.2017 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 16.03.2017 torstai klo 16:40-18:40 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet jäsenet Paula Viljakainen,

Lisätiedot

Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston 6. kokous 1 (6) Kokoustiedot. Aika: klo

Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston 6. kokous 1 (6) Kokoustiedot. Aika: klo 1 (6) Nuorisovaltuuston 6. kokous Kokoustiedot Aika: 15.11.2018 klo 14.17-16.49 Paikka: Saapuvilla olleet jäsenet: Martinsali Ville Virtanen, puheenjohtaja Aleksi Suro, 1. varapuheenjohtaja Sofia Källström,

Lisätiedot

Aloitteet ja kannanotto löytyvät kokonaisuudessaan: FI/Kulttuuri_ja_liikunta/Nuoriso/Nuorisovaltuusto/Aloitteet_ja_kannanotot

Aloitteet ja kannanotto löytyvät kokonaisuudessaan:  FI/Kulttuuri_ja_liikunta/Nuoriso/Nuorisovaltuusto/Aloitteet_ja_kannanotot ESPOON NUORISOVALTUUSTO PUOLIVUOTISKERTOMUS, RAPORTTI TOIMINNASTA / SYKSY 2014 VAIKUTTAMINEN Nuorisovaltuuston tekemät aloitteet: Aloite: Espoon kouluissa on tarvetta unisex vessoille (hyväksytty 23.9.2014)

Lisätiedot

Espoon uusi sairaala, Turuntie 150, nh Pallokivi, 1.krs. Johanna Paattiniemi, puheenjohtaja Reeta Heino Kerttu Perttilä Jari Koivukoski Henri Kuro

Espoon uusi sairaala, Turuntie 150, nh Pallokivi, 1.krs. Johanna Paattiniemi, puheenjohtaja Reeta Heino Kerttu Perttilä Jari Koivukoski Henri Kuro Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 15.02.2017 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 15.02.2017 keskiviikko klo 17:00-19:00 Paikka Espoon uusi sairaala, Turuntie 150, nh Pallokivi, 1.krs

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 07.06.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 11

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 11 Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 30.03.2017 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 30.03.2017 torstai klo 16:30-19:55 Tauko 19.07-19.12 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 05.03.2015 Sivu 1 / 14

Tarkastuslautakunta 05.03.2015 Sivu 1 / 14 Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 05.03.2015 Sivu 1 / 14 Kokoustiedot Aika 05.03.2015 torstai klo 15:00-18:50 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet jäsenet Paula Viljakainen,

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 13.05.2014 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 13.05.2014 tiistai klo 17:00-17:00 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius Aapo

Lisätiedot

Porin kaupunki Pöytäkirja 3/ ( 19) Nuorisovaltuusto

Porin kaupunki Pöytäkirja 3/ ( 19) Nuorisovaltuusto Porin kaupunki Pöytäkirja 3/2019 1 ( 19) Aika 28.03.2019, klo 16:39-18:10 Paikka Kerhohuone 4, keskustan nuorisotalo Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 25 Pöytäkirjan

Lisätiedot

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 16.1.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 6.2.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 9. Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C, 1. kerros

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 9. Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C, 1. kerros Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 09.03.2016 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 09.03.2016 keskiviikko klo 14:00-17:30 Paikka Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C, 1. kerros Saapuvilla

Lisätiedot

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (16) Nuorisovaltuusto Kokoustiedot. Aika torstai klo 15:03-17:43. Lisätietoja

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (16) Nuorisovaltuusto Kokoustiedot. Aika torstai klo 15:03-17:43. Lisätietoja Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (16) Kokoustiedot Aika 25.04.2019 torstai klo 15:03-17:43 Paikka Valtuustosali Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Aleksi Suro, puheenjohtaja Ida-Maria Hallongren Vuokko

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 82. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 82. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 28.10.2014 Sivu 1 / 1 82 Aloite: Järvenperään saatava nuorisotila Espoon nuorisovaltuusto on saanut kentältä/nuorilta palautetta siitä, että Järvenperään tarvitaan nuorisotila. Alueella

Lisätiedot

Riitta Björklund kaupunkitarkastaja, sihteeri

Riitta Björklund kaupunkitarkastaja, sihteeri Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 29.01.2015 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 29.01.2015 torstai klo 16:00-19:35 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet jäsenet Paula Viljakainen,

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 9

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 9 Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 07.04.2016 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 07.04.2016 torstai klo 16:15-20:40 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet jäsenet Paula Viljakainen,

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet: Paula Mäkelä yhteisöpedagogi Emilia Veijola. Mio-Ossian Ojanen

Muut saapuvilla olleet: Paula Mäkelä yhteisöpedagogi Emilia Veijola. Mio-Ossian Ojanen 1 (6) Nuorisovaltuuston 3. kokous Kokoustiedot Aika: 22.5.2018 klo 16.00-17.14 Paikka: Saapuvilla olleet jäsenet: Martinsali Ville Virtanen, puheenjohtaja Aleksi Suro, 1. varapuheenjohtaja Sofia Källström,

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 13. Keskuspaloasema, Palomiehentie 1, Espoo, I-kerros, luokka

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 13. Keskuspaloasema, Palomiehentie 1, Espoo, I-kerros, luokka Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 26.01.2017 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 26.01.2017 torstai klo 16:30-19:40 Paikka Keskuspaloasema, Palomiehentie 1, 02750 Espoo, I-kerros, luokka Saapuvilla

Lisätiedot

Sivu 1 / 9. sosiaali- ja terveyslautakunnan pj, sosiaali- ja terveyspalvelujen jaosto. Kokoustiedot

Sivu 1 / 9. sosiaali- ja terveyslautakunnan pj, sosiaali- ja terveyspalvelujen jaosto. Kokoustiedot Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 02.11.2016 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 02.11.2016 keskiviikko klo 17:00-19:35 Paikka Kamreerintie 7, 3. krs, neuvotteluhuone Centti Saapuvilla

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki Keskusvaalilautakunta 08.06.2016 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 08.06.2016 keskiviikko klo 16:00-17:05 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Kotka, 3. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 8. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 8. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen Espoon kaupunki Pöytäkirja Keskusvaalilautakunta 09.04.2017 Sivu 1 / 8 Kokoustiedot Aika 09.04.2017 sunnuntai klo 10:00-24:30 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Arvo, 5. kerros Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Kaupunginhallituksen kokoushuone, Asemakuja 2 C, 4. krs.

Kaupunginhallituksen kokoushuone, Asemakuja 2 C, 4. krs. Espoon kaupunki Pöytäkirja 27.01.2014 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 27.01.2014 maanantai klo 8:00-9:35 Paikka kokoushuone, Asemakuja 2 C, 4. krs. Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Sonkeri, puheenjohtaja

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra Pöytäkirja 4/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Johanna Horsma, puheenjohtaja Marita Backman Veikko Granqvist Liisa Kivekäs Kari Kuusisto Teemu Leppänen Pirkko Sillanpää Satu Soini Sauli Solhagen

Johanna Horsma, puheenjohtaja Marita Backman Veikko Granqvist Liisa Kivekäs Kari Kuusisto Teemu Leppänen Pirkko Sillanpää Satu Soini Sauli Solhagen Espoon kaupunki Pöytäkirja 22.01.2015 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 22.01.2015 torstai klo 9:05-11:55 Paikka Scandic Plaza Hotel, Turku Saapuvilla olleet jäsenet Johanna Horsma, puheenjohtaja Marita Backman

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous Kokoustiedot. Aika: klo

Nuorisovaltuuston yleiskokous Kokoustiedot. Aika: klo Nuorisovaltuuston yleiskokous 2019 Kokoustiedot Aika: 23.5.2019 klo 13.23-14.24 Paikka: Martinsali Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet: Aleksi Suro puheenjohtaja Miio-Ossian Ojanen 1. varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki Keskusvaalilautakunta 19.04.2015 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 19.04.2015 sunnuntai klo 19:00-24:00 Paikka Kokoustila Kotka, Asemakuja 2 C 3 kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja René

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 03.05.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Avattiin kokous ajassa 16.31 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 11

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 11 Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 23.03.2016 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 23.03.2016 keskiviikko klo 16:15-18:50 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet jäsenet Paula

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA 3/18 PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 05.04.2018 Paikka: Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 12

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 12 Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 28.02.2013 Sivu 1 / 12 Kokoustiedot Aika 28.02.2013 torstai klo 17:30-21:05 tauko klo 19.36-19.46 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 14/ ( 9) Tarkastuslautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 14/ ( 9) Tarkastuslautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 14/2018 1 ( 9) Aika 21.11.2018, klo 13:00-15:38 Paikka Kunnanviraston 1. krs:n neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 66 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 39. Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 39. Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 1 39 Toimintasuunnitelma 2014 ESPOON NUORISOVALTUUSTO TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 VAIKUTTAMINEN Espoon nuorisovaltuusto on espoolaisnuorista koostuva edunvalvontaelin

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali Aika: 17.5.2017 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Aida Worku, Alli Toivanen, Áron Siket-Szász, Joel Vanhanen, Jonas Papathemelis, Joona Aaltonen, Linda Joensuu, Meija Saarinen, Natalia Romanoff, Niko

Lisätiedot

Aleksi Paananen kaupunkitarkastaja

Aleksi Paananen kaupunkitarkastaja Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 01.04.2015 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 01.04.2015 keskiviikko klo 16:05-16:05 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet jäsenet Paula

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 13. Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C, 1. kerros

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 13. Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C, 1. kerros Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 28.01.2016 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 28.01.2016 torstai klo 16:15-20:10 Tauko klo 18.45-18.47 Paikka Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C,

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17.

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17. TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN Aika 15.2.2016, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101 Tampere Osallistujat

Lisätiedot

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 13.3.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 Nuorisovaltuusto 02.04.2013 AIKA 2.4.2013 klo 14.00 PAIKKA Yläaste KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 3 NUORISOVALTUUSTON

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/2017 1 (7) Kokousaika 13.11.2017 kello 16:00 Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Tuomi Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 97 Kokouksen

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 12. Kiinteistölautakunnan kokoushuone, virastopiha 2 B, 1. kerros

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 12. Kiinteistölautakunnan kokoushuone, virastopiha 2 B, 1. kerros Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 21.04.2016 Sivu 1 / 12 Kokoustiedot Aika 21.04.2016 torstai klo 16:15-20:30 Tauko 18.41-18.47 Paikka Kiinteistölautakunnan kokoushuone, virastopiha 2 B, 1.

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (5) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 18.4.2017 klo 17:00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Haapa Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen

Lisätiedot

Roosaliinan päiväkoti, os. Huvilinnanpiha 4, 02600 Espoo

Roosaliinan päiväkoti, os. Huvilinnanpiha 4, 02600 Espoo Espoon kaupunki Pöytäkirja 03.10.2013 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 03.10.2013 torstai klo 18:10-19:45 Paikka Roosaliinan päiväkoti, os. Huvilinnanpiha 4, 02600 Espoo Saapuvilla olleet jäsenet Tiina Thure-Toivanen,

Lisätiedot

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset ESPOON NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2017 VAIKUTTAMINEN Espoon nuorisovaltuusto on espoolaisnuorista koostuva edunvalvontaelin ja päätäntävaltaa nuorisovaltuustossa käyttävät valitut nuorisovaltuutetut.

Lisätiedot

Aika keskiviikko klo 17:30 Paikka Valtuustotalo, Perussuomalaisten ryhmätila, Espoonkatu 5, Espoo Lisätietoja

Aika keskiviikko klo 17:30 Paikka Valtuustotalo, Perussuomalaisten ryhmätila, Espoonkatu 5, Espoo Lisätietoja Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Kokouskutsu 11.02.2015 Sivu 1 / 7 Kokoustiedot Aika 11.02.2015 keskiviikko klo 17:30 Paikka Valtuustotalo, Perussuomalaisten ryhmätila, Espoonkatu 5, 02770

Lisätiedot

Aika: klo 17.00, kokous keskeytettiin klo Cities4Europe-työpajan ajaksi Paikka: Valtuustosali

Aika: klo 17.00, kokous keskeytettiin klo Cities4Europe-työpajan ajaksi Paikka: Valtuustosali Aika: 25.9.2018 klo 17.00, kokous keskeytettiin klo 17.31-19.10 Cities4Europe-työpajan ajaksi Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Vanhanen Joel (pj.), Papathemelis Jonas, Hursti Toivo, Räty Paavo, Salmela

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen Keskusvaalilautakunta 12.04.2017 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 12.04.2017 keskiviikko klo 16:00-17:45 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Kotka, 3. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen Keskusvaalilautakunta 07.04.2017 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 07.04.2017 perjantai klo 19:00-21:15 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Arvo, 5. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 14.11.2012 Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto 14.11.2012 Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 14.11.2012 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 14.11.2012 keskiviikko klo 17:15-20:05 klo 17:57-18:34. Paikka Espoon valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 18.01.2017 klo 16:00-17:56 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 10.10.2017 klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Saapuvilla olleet jäsenet Teemu Laajasalo, kirkkoherra, poissa Liisa Berghäll

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 4 TUTUSTUMISMATKA SYKSYLLÄ 2013 4

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 4 TUTUSTUMISMATKA SYKSYLLÄ 2013 4 Vesilahden nuorisovaltuusto 1 Nuorisovaltuusto 25.09.2013 AIKA 25.09.2013 klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 02/2012 Aika: Tiistai 23.10.2012 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, nuortentila Vaihde Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Paavalin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 17:40-19:00 Mustasaari, Stidi -kokoustila.

PÖYTÄKIRJA. Paavalin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 17:40-19:00 Mustasaari, Stidi -kokoustila. Paavalin seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 05.06.2018 klo 17:40-19:00 Paikka Mustasaari, Stidi -kokoustila. Saapuvilla olleet jäsenet Minna Hietamäki, puheenjohtaja Kari Kanala, kirkkoherra

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avasi kokouksen ajassa 16.33. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/ ( 8) Tarkastuslautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/ ( 8) Tarkastuslautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/2019 1 ( 8) Aika 26.02.2019, klo 13:00-15:05 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 7 Pöytäkirjan tarkastus 8 Viranhaltijoiden kuuleminen

Lisätiedot

Paikka Valtuustotalo, vihreän liiton ryhmähuone, Espoonkatu 5

Paikka Valtuustotalo, vihreän liiton ryhmähuone, Espoonkatu 5 Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 17.08.2016 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 17.08.2016 keskiviikko klo 17:00-19:40 Paikka Valtuustotalo, vihreän liiton ryhmähuone, Espoonkatu 5

Lisätiedot

Salon kaupunki Saapunut / /2017

Salon kaupunki Saapunut / /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 (6) Kokousaika 15.8.2017 kello 15:00 Kokouspaikka Palvelupiste Voimala, Vilhonkatu 2 Salon kaupunki Saapunut 4.9.2017 207/00.02.12.02/2017 Käsiteltävät asiat Otsikko

Lisätiedot

MONIKULTTUURIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 11/2014

MONIKULTTUURIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 11/2014 PÖYTÄKIRJA 12.12.2014 MONIKULTTUURIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 11/2014 Kokoustiedot Aika Tiistai 9.12.2014 klo 17.36 20.00 Paikka Valtuustotalon kahvio, Espoonkatu 5 Läsnä Luottamushenkilöjäsenet Päivi

Lisätiedot

Marjo-Reetta Kaul. Julianna Merikoski. Noorasofia Palmio. Pinja Peltovako Anni Salmesvuori. nuoriso-ohjaaja (ei äänivaltaa)

Marjo-Reetta Kaul. Julianna Merikoski. Noorasofia Palmio. Pinja Peltovako Anni Salmesvuori. nuoriso-ohjaaja (ei äänivaltaa) Tampereen Nuorisofoorumin hallituksen kokouksen kokouskutsu Aika 5.3.2013 klo 16.30 Paikka Monitoimitalo 13 Läsnäolijat Heini Nurminen puheenjohtaja Jesse Kosonen 1.varapuheenjohtaja Sofia Julin 2.varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Salon kaupunki / /2017

Salon kaupunki / /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(14) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 11.1.2017 klo 16.59 18.44 Kokouspaikka Salon kaupungintalo (kokoustila Mänty), Tehdaskatu 2 Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston kokous 7.4.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 65 2 KOKOUKSEN AVAUS 65

Nuorisovaltuuston kokous 7.4.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 65 2 KOKOUKSEN AVAUS 65 64 Nuorisovaltuuston kokous 7.4.2015 AIKA 7.4.2015 klo 16.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 65 2 KOKOUKSEN AVAUS 65 3

Lisätiedot

Aloitteesta tehtiin tiedotteet medialle ja se on julkaistu Länsiväylässä Espoon nuorisovaltuustonkumppanuussivulla:

Aloitteesta tehtiin tiedotteet medialle ja se on julkaistu Länsiväylässä Espoon nuorisovaltuustonkumppanuussivulla: ESPOON NUORISOVALTUUSTO PUOLIVUOTISKERTOMUS, RAPORTTI TOIMINNASTA / KEVÄT 2016 VAIKUTTAMINEN Nuorisovaltuuston tekemät aloitteet Aloite: Koulukiusaamisen vastaisia toimintamalleja uudistettava (hyväksytty

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston 5. kokous 1 (7) Kokoustiedot. Aika: klo

Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston 5. kokous 1 (7) Kokoustiedot. Aika: klo 1 1 (7) Nuorisovaltuuston 5. kokous Kokoustiedot Aika: 10.10.2018 klo 14.00-16.47 Paikka: Saapuvilla olleet jäsenet: Valtuustosali Puheenjohtaja Ville Virtanen Aleksi Suro 1. varapuheenjohtaja Sofia Källström

Lisätiedot