Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19"

Transkriptio

1 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika tiistai klo 17:00-20:30 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius Aapo Grönroos, Saapui Julia Helle Lotta Honkanen, Poistui Emma Holsti Paula Karhunen Akseli Kilpeläinen Nicholas Kujala Lasse Kurki, Saapui Meri Lautkankare Esa Lehtinen Ida Lilja Erin Melán Nora Nevalainen Alen Nsambu Henri Ojalehto Olli-Pekka Paasivirta Robin Paul Tuomas Raipola Oskari Ruohonen Pilvi Sarjala Perita Siltanen Kasper Sukselainen, Poistui Emilia Tiainen Akseli Väliviita Muut saapuvilla olleet Elina Rautiainen Sampsa Pietilä Päivi Laakso sihteeri

2 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto Sivu 2 / 19 Allekirjoitukset Nicholas Kujala puheenjohtaja Elina Rautiainen sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty: _._.2014 Perita Siltanen Pöytäkirjan nähtävänäolo julkipannun kuulutuksen mukaan on pöytäkirja ollut yleisesti nähtävänä 2014 osoitteessa Kirkkojärventie 4, Espoon keskus.

3 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto Sivu 3 / 19 Käsitellyt asiat Pykälä Liitteet Otsikko Sivu 64 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4 65 Kokouksen järjestäytyminen 5 66 Ilmoitusasiat 6 67 Nuva-viikonloppu 7 68 Aloite: Unisex-vessojen järjestäminen Espoon kouluihin 8 69 Tarina Rautionmaan eroanomus hallituksesta Meri Lautkankareen eroanomus alueryhmän 13 puheenjohtajuudesta 71 Nuva ry:n aktiivipäivät HC Joensuussa Nuva ry:n liittokokous Lautakuntien tilannekatsaukset Alueryhmien tilannekatsaukset Aloitekanava uudistuu Muut nuorisovaltuuston esille nostamat asiat 19

4 Espoon kaupunki Pöytäkirja 64 Nuorisovaltuusto Sivu 4 / Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Selostus Yleiskokous on laillinen ja päätösvaltainen, jos kokouskutsu on toimitettu kaikille nuorisovaltuutetuille kolme (3) päivää ennen kokousta. Todetaan läsnäolijat. Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

5 Espoon kaupunki Pöytäkirja 65 Nuorisovaltuusto Sivu 5 / Kokouksen järjestäytyminen ehdotus Valitaan pöytäkirjan tarkastaja ja kaksi ääntenlaskijaa. Lisäksi valitaan kokoukselle sihteeri. Pääsihteeri toimii edelleen virallisesti kokousten sihteerinä, mutta muutama nuorisovaltuutettu on toivonut että nuorisovaltuustolle valittaisiin jäsenistä sihteeri. Hallitus esittää, että kokeillaan tapaa, että mikäli joku nuorisovaltuutettu haluaa toimia kokouksen sihteerinä, voi kokouksen sihteerinä olla myös nuorisovaltuutettu. Perita Siltanen ja Meri Lautkankare valittiin ääntenlaskijoiksi. Perita Siltanen valittiin pöytäkirjan tarkastajaksi. Kokouksen sihteeriksi valittiin Emilia Tiainen.

6 Espoon kaupunki Pöytäkirja 66 Nuorisovaltuusto Sivu 6 / Ilmoitusasiat 1. Espoo live! -tapahtuma oli onnistunut. 2. Puheenjohtaja Nicholas Kujala osallistui valtuuston kokoukseen on valtuuston kokous koskien länsi-metroa. 4. Syksyn uudet yleiskokouksien päivämäärät ovat 28.10, 19.11, Puheenjohtaja Nicholas Kujala lähtee edustamaan Espoon Unkarilaiseen ystävyyskaupunkiin Esztergomiin Päivi Laakso oli kertomassa Pikkuyrittäjät -hankkeesta. 7. Ida Lilja, Emilia Tiainen ja Paula Karhunen olivat edustamassa nuorisovaltuustoa Nöykkiön nuorisotilalla Kasper Sukselainen, Oskari Ruohonen ja Julia Muttonen olivat Soukan nuorisotilalla edustamassa Esa Lehtisestä oli artikkeli Hesarin Mesta-liitteessä. Länsimetrosta: Parannettaessa Etelä-Espoon liikenneyhteyksiä on pidettävä yhtä paljon huoli myös muun Espoon liikenneyhteyksistä. Poikittaisliikenne on surkeaa. Puheenjohtaja kirjoittaa puheen ja lähettää sen nuorisovaltuutetuille ennen valtuuston pidettävää kokousta. Emma Holsti ehdottaa toista kokousta joulukuulle, jotta olisi aikaa valita luottamuspaikat Akseli Kilpeläinen kannattaa. Joulukuussa järjestetään kaksi kokousta, ja Puheenjohtajistoja hallitusvaalit järjestetään ensimmäisessä kokouksessa.

7 Espoon kaupunki Pöytäkirja 67 Nuorisovaltuusto Sivu 7 / Nuva-viikonloppu Selostus ehdotus Nuorisovaltuusto on toivonut edellisessä yleiskokouksessa järjestettävän yhteisen nuva -viikonlopun jossakin Espoon kaupungin leirikeskuksista. Nuva -viikonlopun päivämääräehdotus oli Leirikeskus Sierlaan on tehty alustava varaus kyseisille päiville. Viikonlopun sisältöä pohditaan tulevassa hallituksen kokouksessa. Merkitään tiedoksi.

8 Espoon kaupunki Pöytäkirja 68 Nuorisovaltuusto Sivu 8 / Aloite: Unisex-vessojen järjestäminen Espoon kouluihin Espoon nuorisovaltuusto on saanut kentältä palautetta, että Espoon kouluissa tulisi olla unisex-vessoja. Tällä hetkellä suurimassa osassa Espoon kouluja ovat kaikki vessat jaettu joko poikien- ja tyttöjen vessoihin. Tämä saattaa aiheuttaa ongelmia sellaisille nuorille, jotka ovat epävarmoja omasta sukupuolestaan ja päätyvät pohtimaan yksinkertaista kysymystä: kumpaan vessaan heidän tulisi mennä. Unisex-vessat, eli sekä tytöille, että pojille tarkoitetut vessat ovat tasaarvoisia kaikille, jolloin koulussa, jossa sukupuolijakauma on hieman kallellaan toiseen suuntaan, on vessoja yhtä paljon kaikille. Lisäksi sekavessat saattavat olla ratkaisevan tärkeitä juuri niille nuorille, jotka ovat vielä epävarmoja itsestään, sanoo Espoon nuorisovaltuuston puheenjohtaja Nicholas Kujala. Ja käytännössä niitähän on jo monessa koulussa. Muun muassa Espoonlahden peruskorjatussa koulussa sekä Helsingin Kuvataidelukiossa on kaikki vessat unisex-vessoja. Ei sitä tule huomattua, että käyttää sekavessaa tyttöjen vessan sijaan. Ihan sama vessa se on., sanoo Kuvataide lukiota käyvä Tuuli Karhunen. Espoon nuorisovaltuusto kokee nuorten kaikenlaisen tasa-arvon tärkeänä asiana, ja tahtoo siis kiinnittää huomiota unisex-vessojen pieniin haittapuoliinkin. Kaitaan koulussa peruskorjauksen yhteydessä muutettiin vessat unisex-vessoiksi, mutta niistä jouduttiin pian luopumaan: tytöt valittivat, että vessojen siisteystaso oli laskenut. Lisäksi joillekin nuorimmista oppilasta unisex-vessat voivat olla hämmentäviä, etenkin jos äkkiä aina ennen vain tytöille tai pojille tarkoitettu vessa on molempien käytössä. Siksi muutos olisi tehtävä hitaasti. Tällä hetkellä Espoolla on nuorisovaltuuston näkövinkkelistä erinomainen tilaisuus rakentaa homekoulujen peruskorjauksen yhteydessä kouluihin unisex-vessoja. Tällöin muutos tapahtuu jonkin muun muutoksen yhteydessä ilman sen suurempaa hälyä, ja samalla monelle nuorelle se olisi helpotuksen huokaus. Samaan aikaan muutos lisää nuorten ja sukupuolten tasa-arvoa kouluissa. Nuorisovaltuusto ei vaadi, että kaikkien vessojen tulisi tulevaisuudessa kouluissa olla unisex-vessoja, mutta esittää, että tulevaisuudessa kaikissa kouluissa ainakin osa vessoista olisi tasa-arvon nimissä unisex-vessoja. ehdotus Käsittely Hallitus esittää aloitetta hyväksyttäväksi Aloitteesta käytiin yleiskeskustelu, jonka jälkeen avattiin yksityiskohtainen keskustelu. Emma Holsti ehdottaa: Espoon kouluissa on tarvetta unisex-vessoille alkuperäisen otsikon sijaan. Paula Karhunen kannattaa. Ehdotus hyväksytään.

9 Espoon kaupunki Pöytäkirja 68 Nuorisovaltuusto Sivu 9 / 19 Ensimmäinen kappale: Ida Lilja ehdottaa lisäämään sanan yksittäiset ensimmäisen kappaleen viidenteen lauseeseen. Yksittäiset unisex-vessat, eli sekä tytöille, että pojille tarkoitetut vessat ovat tasa-arvoisia kaikille, jolloin koulussa, jossa sukupuolijakauma on hieman kallellaan toiseen suuntaan, on vessoja yhtä paljon kaikille. Ehdotettiin ensimmäisen kappaleen kolmanteen lauseeseen vaihtamaan sanan sellaisille tilalle sanan niille. Tämä saattaa aiheuttaa ongelmia niille nuorille, jotka ovat epävarmoja omasta sukupuolestaan ja päätyvät pohtimaan yksinkertaista kysymystä. Lauseesta tällä hetkellä suurimassa osassa Espoon kouluja ovat kaikki vessat jaettu joko poikien- ja tyttöjen vessoihin vaihdettiin sana joko sanaan pelkästään. Ensimmäisen kappaleen ensimmäiseen lauseeseen lisättiin tyttöjen ja poikien vessojen ohella Olli-Pekka Paasivirta kannattaa kaikkia muutosehdotuksia. Hyväksytään muutokset Toinen kappale: Ida Lilja ehdottaa toisen kappaleen toiseen lauseeseen sanan monessa koulussa tilalle kouluissa. Paula Karhunen kannattaa ehdotusta. Paula Karhunen ehdottaa vaihtamaan Muun muassa Espoonlahden peruskorjatussa koulussa sekä Helsingin Kuvataidelukiossa on kaikki vessat unisex-vessoja. Ei sitä tule huomattua, että käyttää sekavessaa tyttöjen vessan sijaan. Ihan sama vessa se on., sanoo Kuvataide lukiota käyvä Tuuli Karhunen tilalle Espoonlahden peruskorjatussa koulussa on kaikki vessat sekavessoja ja Kallion lukiossa osa vessoista on unisexvessoja. Ei sitä tule huomattua, että käyttää sekavessaa tyttöjen vessan sijaan. Ihan sama vessa se on, sanoo Kallion lukiota käyvä Paula Karhunen. Esa Leskinen kannattaa Hyväksytään muutosehdotukset. Kolmas kappale Nicholas Kujala ehdotta lausetta kolmannen kappaleen ensimmäiseksi lauseeksi Espoon nuorisovaltuusto haluaa myös kiinnittää huomiota unisex-vessojen pieniin haittapuoliin. Olli-Pekka Paasivirta kannattaa.

10 Espoon kaupunki Pöytäkirja 68 Nuorisovaltuusto Sivu 10 / 19 Ida Lilja ehdottaa poistettavan kolmannen kappaleen kolmannesta lauseesta osan joillekin nuorimmista oppilasta ja ehdottaa tilalle sanaa muutetut sekä äkkiä aina ennen tilalle sanan aikaisemmin. Perita Siltanen kannattaa ehdotusta. Hyväksytään muutokset. Neljäs kappale Nicholas Kujala ehdottaa neljännen kappaleen ensimmäiseen lauseeseen vaihdettavan sanan näkövinkkelistä tilalle sanan näkökulmasta. Pilvi Sarjala kannattaa ehdotusta. Hyväksytään muutosehdotukset. Aloite hyväksyttiin nuorisovaltuuston aloitteeksi yllä tehdyillä muutoksilla. Espoon kouluissa on tarvetta unisex-vessoille Espoon nuorisovaltuusto on saanut kentältä palautetta, että Espoon kouluissa tulisi olla tyttöjen ja poikien vessojen ohella unisex-vessoja. Tällä hetkellä suurimassa osassa Espoon kouluja ovat kaikki vessat jaettu pelkästään poikien- ja tyttöjen vessoihin. Tämä saattaa aiheuttaa ongelmia niille nuorille, jotka ovat epävarmoja omasta sukupuolestaan ja päätyvät pohtimaan yksinkertaista kysymystä: kumpaan vessaan heidän tulisi mennä. Yksittäiset unisex-vessat, eli sekä tytöille, että pojille tarkoitetut vessat ovat tasa-arvoisia kaikille, jolloin koulussa, jossa sukupuolijakauma on hieman kallellaan toiseen suuntaan, on vessoja yhtä paljon kaikille. Lisäksi sekavessat saattavat olla ratkaisevan tärkeitä juuri niille nuorille, jotka ovat vielä epävarmoja itsestään, sanoo Espoon nuorisovaltuuston puheenjohtaja Nicholas Kujala. Ja käytännössä niitähän on jo kouluissa. Espoonlahden peruskorjatussa koulussa on kaikki vessat sekavessoja ja Kallion lukiossa osa vessoista on unisex-vessoja. Ei sitä tule huomattua, että käyttää sekavessaa tyttöjen vessan sijaan. Ihan sama vessa se on., sanoo Kallion lukiota käyvä Paula Karhunen. Espoon nuorisovaltuusto haluaa myös kiinnittää huomiota unisex-vessojen pieniin haittapuoliin. Kaitaan koulussa peruskorjauksen yhteydessä muutettiin vessat unisex-vessoiksi, mutta niistä jouduttiin pian luopumaan: tytöt valittivat, että vessojen siisteystaso oli laskenut. Lisäksi muutetut unisex-vessat voivat olla hämmentäviä, etenkin jos aikaisemmin vain tytöille tai pojille tarkoitettu vessa on molempien sukupuolten käytössä. Siksi muutos olisi tehtävä hitaasti. Tällä hetkellä Espoolla on, nuorisovaltuuston näkökulmasta, erinomainen tilaisuus rakentaa homekoulujen peruskorjauksen yhteydessä kouluihin unisex-vessoja. Tällöin muutos tapahtuu jonkin muun muutoksen yhteydessä ilman sen suurempaa hälyä, ja samalla monelle nuorelle se

11 Espoon kaupunki Pöytäkirja 68 Nuorisovaltuusto Sivu 11 / 19 olisi helpotuksen huokaus. Samaan aikaan muutos lisää nuorten ja sukupuolten tasa-arvoa kouluissa. Nuorisovaltuusto ei vaadi, että kaikkien vessojen tulisi tulevaisuudessa kouluissa olla unisex-vessoja, mutta esittää, että tulevaisuudessa kaikissa kouluissa ainakin osa vessoista olisi tasa-arvon nimissä unisex-vessoja.

12 Espoon kaupunki Pöytäkirja 69 Nuorisovaltuusto Sivu 12 / Tarina Rautionmaan eroanomus hallituksesta Selostus ehdotus Käsittely Tarina Rautionmaa on jättänyt eroanomuksen hallituksesta. Ero myönnetään ja uusi hallituksen jäsen valitaan täydennysvaaleilla. Hyväksytään eroanomus. Järjestetään täydennysvaalit. Ehdokkaat Saadut äänet Esa Lehtinen 3 Lasse Kurki 1 Oskari Ruohonen 17 Myönnetään ero hallituksesta Tarina Rautionmaalle. Valitaan tilalle Oskari Ruohonen.

13 Espoon kaupunki Pöytäkirja 70 Nuorisovaltuusto Sivu 13 / Meri Lautkankareen eroanomus alueryhmän puheenjohtajuudesta Selostus ehdotus Meri Lautkankare on jättänyt eroanomuksen alueryhmän puheenjohtajuudesta. Ero myönnetään ja uusi alueryhmän puheenjohtaja valitaan vaaleilla. Hyväksytään Meri Lautkankareen eroanomus. Valitaan yksimielisesti Oskari Ruohonen alueryhmän puheenjohtajaksi.

14 Espoon kaupunki Pöytäkirja 71 Nuorisovaltuusto Sivu 14 / Nuva ry:n aktiivipäivät HC Joensuussa Selostus ehdotus Käsittely Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton valtakunnallinen koulutustapahtuma Aktiivipäivät HC järjestetään tänä vuonna Joensuussa Viikonlopun mittainen koulutus kokoaa kerran vuodessa yhteen nuorisovaltuutettuja ympäri Suomen keskustelemaan ja kouluttautumaan. Nuorisovaltuustosta saa osallistua maksimissaan viisi (5) henkilöä aktiivipäiville. Osallistuminen edellyttää Nuva ry:n jäsenyyttä. Osallistuminen, matkat ja majoitus kustannetaan nuorisovaltuuston budjetista. Emma Holsti ehdottaa, että Aktiivipäivät HC:n kustannukset korvataan myös Suomen Nuorisovaltuustojen Liittoon kuulumattomille nuorisovaltuuston jäsenille. Paula Karhunen kannattaa ehdotusta. Ehdotus hyväksytään. Aktiivipäiville kiinnostuneet lähtijät olivat Akseli Kilpeläinen, Meri Lautkankare, Henri Ojalehto, Ida Lilja, Erin Melán, Esa Lehtinen. Koska kiinnostuneita oli enemmän kuin viisi, niin osallistujat arvottiin. Nuva ry:n Aktiivipäivät HC:lle osallistuvat Erin Melán, Henri Ojalehto, Meri Lautkankare, Akseli Kilpeläinen ja Ida Lilja.

15 Espoon kaupunki Pöytäkirja 72 Nuorisovaltuusto Sivu 15 / Nuva ry:n liittokokous Selostus ehdotus Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton 17. liittokokous järjestetään tänä vuonna Oulussa Liitto on tehnyt huonekiintiövarauksen (60 huonetta) keskustassa sijaitsevaan Scandic Oulu hotelliin, jotta huoneita riittää varmasti kaikille osallistujille. Jokainen osallistuja varaa kuitenkin huoneensa itse suoraan hotellista ja sopii maksutavasta varauksen yhteydessä. Liittokokoukseen saa osallistua maksimissaan viisi (5) henkilöä. Matkat ja osallistumismaksu kustannetaan nuorisovaltuuston budjetista, mutta majoitus ja ruoka ovat omakustanteista. Nuorisovaltuustojen liiton liittokokoukseen osallistuvat Emilia Tiainen, Paula Karhunen, Emma Holsti, Pilvi Sarjala ja Perita Siltanen. Matkat ja osallistumismaksu kustannetaan nuorisovaltuuston budjetista, mutta majoitus ja ruoka ovat omakustanteista.

16 Espoon kaupunki Pöytäkirja 73 Nuorisovaltuusto Sivu 16 / Lautakuntien tilannekatsaukset Aapo Grönroos oli kulttuurilautakunnan kokouksessa Emma Holsti ja Emilia Tiainen olivat kilpailukyky, yrittäjyys ja innovatiivisuus ja kestävän kehityksen työryhmien seminaarissa Poikkihallinnollisten kehitysryhmien yhteisseminaari oli Paikalla olivat Lasse Kurki, Emilia Tiainen, Emma Holsti ja Nora Nevalainen. Esa Leskinen osallistuu sosiaali- ja terveyslautakunnan kokoukseen Akseli Väliviita oli kaupunkisuunnittelun infotilaisuudessa. Markus Avonius oli menossa teknisenlautakunnan kokoukseen. Kasper Sukselainen oli opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan kokouksessa. Akseli Kilpeläinen oli rakennuslautakunnan kokouksessa. Erin Melán eikä John Nyholm pääse Svenska rum -lautakunnan kokoukseen. Kokouksessa käsitellään Espoo-strategiaa, budjettia ja taloussuunnitelmaa vuosille sekä Tilakeskusliikelaitoksen investointisuunnitelmaa vuosille Merkitään tiedoksi.

17 Espoon kaupunki Pöytäkirja 74 Nuorisovaltuusto Sivu 17 / Alueryhmien tilannekatsaukset Tapiolan alueryhmässä on päätetty nuorisovaltuuston edustajia Ideakiertueelle. He ovat pohtineet myös alueryhmässä koulukäyntejä ja nuorisovaltuuston aamunavauksia. Pohjois-Espoon alueryhmä on päättänyt Ideakiertue-edustajansa. He aikovat esittäytyä alueen kouluille. Ehdotetaan, että tiedotetaan koulukäynneistä nuorisovaltuustolle. Matinkylä kokoustaa todennäköisesti 25.9 klo 15. Merkitään tiedoksi

18 Espoon kaupunki Pöytäkirja 75 Nuorisovaltuusto Sivu 18 / Aloitekanava uudistuu Selostus Nuorten Aloitekanavaa (aloitekanava.fi), jossa Espookin on ollut mukana, uudistetaan. Tarkoitus on, että uudella nuorten kanavalla (nimi ei ole vielä varmistunut) olisi nykyisellä aloitekanavalla hyväksi todetut toiminnot ja sen lisäksi se avattaisiin kaikille muillekin nuorisoalan toimijoille, eli koulujen oppilaskunnille, nuorisojärjestöille jne. Se liitettäisiin osaksi Oikeusministeriön Demokratian verkkopalvelujen kokonaisuutta siten että hyväksi todetut ja kannatetut ideat voisi suoraan muuntaa kuntalaisaloitteeksi. Nuorisovaltuustojen liittoa ja Espoota on esitetty pilotoimaan ja Espoon nuorisovaltuustoa on pyydetty koekäyttämään kanavaa jo nyt syksyllä. Päätettiin testata lokakuun kokouksessa. Merkitään tiedoksi.

19 Espoon kaupunki Pöytäkirja 76 Nuorisovaltuusto Sivu 19 / Muut nuorisovaltuuston esille nostamat asiat Selostus Käsitellään muut nuorisovaltuuston esille nostamat asiat. 1. Emma Holsti kertoi oppilaskuntien hallitusten seminaarista. Aiheesta kokoustettiin Päivämääräksi valittiin ja paikaksi valittiin Valtuustotalo. Pohdittiin, että pidetäänkö yksi työpaja ruotsiksi. Tarvitaan seitsemän vapaaehtoista keskustelunvetäjää nuorisovaltuutetuista. Vapaaehtoisiksi ilmoittautuivat Emilia, Perita, Erin, Aapo, (Paula) Ida ja Lasse. Vapaaehtoisiksi avustajiksi ilmoittautuivat Perita, Lasse, Akseli K. 2. Paula Karhunen ja Olli-Pekka Paasivirta suunnittelivat sääntömuutosta. He ehdottavat, että lautakuntaedustajilta saa jäädä kaksi kokousta väliin ilmoittamatta siitä varaedustajalleen, jonka jälkeen heidät voidaan erottaa. Käsitellään seuraavassa yleiskokouksessa. Merkitään tiedoksi.

Espoon kaupunki Pöytäkirja 68. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 68. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 23.09.2014 Sivu 1 / 1 68 Aloite: Unisex-vessojen järjestäminen Espoon kouluihin Espoon nuorisovaltuusto on saanut kentältä palautetta, että Espoon kouluissa tulisi olla unisex-vessoja.

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 10

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 10 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 27.08.2014 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 27.08.2014 keskiviikko klo 17:00-20:30 Tauko 18.33 19.06 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius,

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 20.08.2015 Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto 20.08.2015 Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 20.08.2015 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 20.08.2015 torstai klo 17:00-20:25 Tauko klo 18.16-18.43 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 16.02.2016 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 16.02.2016 tiistai klo 17:00-20:30 Tauko 17.51 18.35 ja 19.39 19.47 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 11

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 11 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 05.09.2013 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 05.09.2013 torstai klo 17:00-18:50 tauko klo 18.00-18.17 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 04.02.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 04.02.2014 tiistai klo 17:00-20:30 Kokoustauko klo 18:07-18:38. Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20. Valtuustotalo, Espoonkatu 5, Valtuustotalon kahvio

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20. Valtuustotalo, Espoonkatu 5, Valtuustotalon kahvio Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 22.03.2016 Sivu 1 / 20 Kokoustiedot Aika 22.03.2016 tiistai klo 17:00-20:10 Tauko 18.42 18.52 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5, Valtuustotalon kahvio Saapuvilla

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 28.10.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 28.10.2014 tiistai klo 17:00-20:10 Tauko 18.03-18.30 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius Aapo

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 17.01.2017 Sivu 1 / 20 Kokoustiedot Aika 17.01.2017 tiistai klo 17:00-20:15 Tauko 18.35 19.05 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Alli

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali Aika: 8.5.2018 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Vanhanen Joel (pj.), Saarinen Meija, Papathemelis Jonas, Hursti Toivo, Salmela Niklas, Korhonen Eemeli, Rantapää Niklas, Heib Salma, Hietanen Lauri, Munne

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 15.03.2017 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 15.03.2017 keskiviikko klo 17:00-18:35 17.55-18.20 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Aida Worku, Saaapui

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 09.10.2013 Sivu 1 / 13

Nuorisovaltuusto 09.10.2013 Sivu 1 / 13 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 09.10.2013 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 09.10.2013 keskiviikko klo 17:00-20:15 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä Esa

Lisätiedot

Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5

Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 11.05.2016 Sivu 1 / 8 Kokoustiedot Aika 11.05.2016 keskiviikko klo 17:00-19:15 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Saapuvilla

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 13

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 13 Espoon kaupunki Kokouskutsu Nuorisovaltuusto 21.01.2016 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 21.01.2016 torstai klo 17:00 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Lisätietoja Käsiteltävät asiat Asia Liitteet Otsikko

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 09.04.2014 keskiviikko klo 17:00-20:35 klo 18.31-18.58. Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 13.05.2014 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 13.05.2014 tiistai klo 17:00-17:00 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius Aapo

Lisätiedot

Aloitteet ja kannanotto löytyvät kokonaisuudessaan: FI/Kulttuuri_ja_liikunta/Nuoriso/Nuorisovaltuusto/Aloitteet_ja_kannanotot

Aloitteet ja kannanotto löytyvät kokonaisuudessaan:  FI/Kulttuuri_ja_liikunta/Nuoriso/Nuorisovaltuusto/Aloitteet_ja_kannanotot ESPOON NUORISOVALTUUSTO PUOLIVUOTISKERTOMUS, RAPORTTI TOIMINNASTA / SYKSY 2014 VAIKUTTAMINEN Nuorisovaltuuston tekemät aloitteet: Aloite: Espoon kouluissa on tarvetta unisex vessoille (hyväksytty 23.9.2014)

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 18

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 18 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 20.01.2015 Sivu 1 / 18 Kokoustiedot Aika 20.01.2015 tiistai klo 17:00-20:05 Tauko 18.16-18.45 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Aapo Grönroos Julia

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 82. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 82. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 28.10.2014 Sivu 1 / 1 82 Aloite: Järvenperään saatava nuorisotila Espoon nuorisovaltuusto on saanut kentältä/nuorilta palautetta siitä, että Järvenperään tarvitaan nuorisotila. Alueella

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 23.04.2015 Sivu 1 / 18

Nuorisovaltuusto 23.04.2015 Sivu 1 / 18 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 23.04.2015 Sivu 1 / 18 Kokoustiedot Aika 23.04.2015 torstai klo 17:00-19:35 Tauko klo 18.05-18.35 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 16.10.2012 Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto 16.10.2012 Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 16.10.2012 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 16.10.2012 tiistai klo 18:55-20:30 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä, puheenjohtaja

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo 17 Paikka: Nuorisovaltuuston yleiskokous

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo 17 Paikka: Nuorisovaltuuston yleiskokous Aika: 29.8.2017, klo 17 Paikka: Nuorisovaltuuston yleiskokous Läsnäolijat: Aida Worku, Alli Toivanen, Joel Vanhanen, Jonas Papathemelis, Joona Aaltonen, Linda Joensuu, Meija Saarinen, Natalia Romanoff,

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 19.11.2014 Sivu 1 / 26

Nuorisovaltuusto 19.11.2014 Sivu 1 / 26 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 19.11.2014 Sivu 1 / 26 Kokoustiedot Aika 19.11.2014 keskiviikko klo 17:00-20:30 Tauko klo 18.14-18.44 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius,

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 14.05.2013 Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto 14.05.2013 Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 14.05.2013 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 14.05.2013 tiistai klo 17:00-19:50 18.27-18.48 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 15.08.2013 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 15.08.2013 torstai klo 17:00-20:20 klo 18.01-18:22. Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 11.12.2014 Sivu 1 / 34

Nuorisovaltuusto 11.12.2014 Sivu 1 / 34 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 11.12.2014 Sivu 1 / 34 Kokoustiedot Aika 11.12.2014 torstai klo 17:00-20:37 ja 16.12 tiistai klo 17:00 20:05 kokoustauko 11.12, klo 19.00 19.30, kokoustauko

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 21

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 21 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 14.02.2017 Sivu 1 / 21 Kokoustiedot Aika 14.02.2017 tiistai klo 17:00-19:50 Tauko 18.25-18.55 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Alli

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 17

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 17 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 19.05.2016 Sivu 1 / 17 Kokoustiedot Aika 19.05.2016 torstai klo 17:00-20:35 Tauko 18.44 19.13 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Aida

Lisätiedot

Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, Espoo

Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, Espoo Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 20.04.2017 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 20.04.2017 torstai klo 17:05-19:25 Paikka Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, 02770 Espoo

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 8. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 8. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen Espoon kaupunki Pöytäkirja Keskusvaalilautakunta 09.04.2017 Sivu 1 / 8 Kokoustiedot Aika 09.04.2017 sunnuntai klo 10:00-24:30 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Arvo, 5. kerros Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 09.10.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 07/2016 Aika: Tiistai 16.8.2016 klo 16.00 18.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Olli Lintu avaa kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 12.12.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo Paikka: Valtuustosali Aika: 18.10.2017, klo 17.00 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Alli Toivanen, Joel Vanhanen, Jonas Papathemelis, Meija Saarinen, Natalia Romanoff, Niko Toivonen, Nicole Latini, Niklas Salmela, Nora Nevalainen

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen Keskusvaalilautakunta 12.04.2017 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 12.04.2017 keskiviikko klo 16:00-17:45 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Kotka, 3. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja

Lisätiedot

Porin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 19) Nuorisovaltuusto

Porin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 19) Nuorisovaltuusto Porin kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 ( 19) Aika 14.03.2019, klo 16:48-18:15 Paikka Kerhohuone 4, keskustan nuorisotalo Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Kokous avattiin ajassa 16.35. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja

Nuorisovaltuuston pöytäkirja Pöytäkirja 07/16 1 (7) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika 23.8.2016 klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen Keskusvaalilautakunta 07.04.2017 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 07.04.2017 perjantai klo 19:00-21:15 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Arvo, 5. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 07.06.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

Porin kaupunki Pöytäkirja 3/ ( 19) Nuorisovaltuusto

Porin kaupunki Pöytäkirja 3/ ( 19) Nuorisovaltuusto Porin kaupunki Pöytäkirja 3/2019 1 ( 19) Aika 28.03.2019, klo 16:39-18:10 Paikka Kerhohuone 4, keskustan nuorisotalo Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 25 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Marjut Lindroos, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Jouko Pirttimäki Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Marjut Lindroos, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Jouko Pirttimäki Markus Soronen Keskusvaalilautakunta 16.02.2016 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 16.02.2016 tiistai klo 16:00-16:30 Paikka Kokoushuone Vermo, Asemakuja 2 C 4 kerros Saapuvilla olleet jäsenet Marjut Lindroos, puheenjohtaja

Lisätiedot

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (16) Nuorisovaltuusto Kokoustiedot. Aika torstai klo 15:03-17:43. Lisätietoja

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (16) Nuorisovaltuusto Kokoustiedot. Aika torstai klo 15:03-17:43. Lisätietoja Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (16) Kokoustiedot Aika 25.04.2019 torstai klo 15:03-17:43 Paikka Valtuustosali Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Aleksi Suro, puheenjohtaja Ida-Maria Hallongren Vuokko

Lisätiedot

Aika: klo 17.00, kokous keskeytettiin klo Cities4Europe-työpajan ajaksi Paikka: Valtuustosali

Aika: klo 17.00, kokous keskeytettiin klo Cities4Europe-työpajan ajaksi Paikka: Valtuustosali Aika: 25.9.2018 klo 17.00, kokous keskeytettiin klo 17.31-19.10 Cities4Europe-työpajan ajaksi Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Vanhanen Joel (pj.), Papathemelis Jonas, Hursti Toivo, Räty Paavo, Salmela

Lisätiedot

Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 8

Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 8 Espoon kaupunki Pöytäkirja Kaupunkisuunnittelulautakunta 24.08.2016 Sivu 1 / 8 Kokoustiedot Aika 24.08.2016 keskiviikko klo 17:50-21:00 Kaupunkisuunnittelulautakunnan tavanomainen kokoustyöskentely keskeytettiin

Lisätiedot

Kaupunginhallituksen kokoushuone, Asemakuja 2 C, 4. krs.

Kaupunginhallituksen kokoushuone, Asemakuja 2 C, 4. krs. Espoon kaupunki Pöytäkirja 27.01.2014 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 27.01.2014 maanantai klo 8:00-9:35 Paikka kokoushuone, Asemakuja 2 C, 4. krs. Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Sonkeri, puheenjohtaja

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 4. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 4. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 21.01.2014 Sivu 1 / 1 4 Nuorisovaltuuston säännöt Selostus Nuorisovaltuuston toimintaa ohjaa sen päättämät säännöt. Säännöt tulee hyväksyä nuorisovaltuuston ensimmäisessä kokouksessa.

Lisätiedot

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 6.2.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Naskali Essi pj :issä 5-9

Naskali Essi pj :issä 5-9 KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2013 KOKOUSAIKA 28.1.2013 klo 18.00 19.33 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Naskali Essi pj :issä 5-9 (ja merkintä siitä, kuka Järä Eveliina pj :issä

Lisätiedot

Kaarinan nuorisovaltuuston toimintasääntö

Kaarinan nuorisovaltuuston toimintasääntö Kaarinan nuorisovaltuuston toimintasääntö Sisällys 1. Yleiset määräykset... 2 2. Tarkoitus ja tavoite... 2 3. Valitseminen... 2 4. Tehtävät ja toimenkuvat... 3 5. Kokoukset ja kokouskäytännöt... 4 1 1.

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä Aika: Sunnuntai 15.10.2017 klo 14-17.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avaa kokouksen klo 14.09. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot

Lindholm Matias Jäsen. Kervinen Pinja Jäsen. Niskanen Sami Nuorten monitoimiohjaaja

Lindholm Matias Jäsen. Kervinen Pinja Jäsen. Niskanen Sami Nuorten monitoimiohjaaja PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 Nuorisovaltuusto AIKA klo 15:00-16:30 PAIKKA Huutjärven nuorisotila LÄSNÄ Bertling Nonna Puheenjohtaja Bertling Hannu 1.Varapuheenjohtaja Mäkinen Anni Jäsen Lindholm Matias

Lisätiedot

Johanna Horsma, puheenjohtaja Marita Backman Veikko Granqvist Liisa Kivekäs Kari Kuusisto Teemu Leppänen Pirkko Sillanpää Satu Soini Sauli Solhagen

Johanna Horsma, puheenjohtaja Marita Backman Veikko Granqvist Liisa Kivekäs Kari Kuusisto Teemu Leppänen Pirkko Sillanpää Satu Soini Sauli Solhagen Espoon kaupunki Pöytäkirja 22.01.2015 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 22.01.2015 torstai klo 9:05-11:55 Paikka Scandic Plaza Hotel, Turku Saapuvilla olleet jäsenet Johanna Horsma, puheenjohtaja Marita Backman

Lisätiedot

Aleksi Paananen kaupunkitarkastaja

Aleksi Paananen kaupunkitarkastaja Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 01.04.2015 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 01.04.2015 keskiviikko klo 16:05-16:05 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet jäsenet Paula

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki Keskusvaalilautakunta 19.04.2015 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 19.04.2015 sunnuntai klo 19:00-24:00 Paikka Kokoustila Kotka, Asemakuja 2 C 3 kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja René

Lisätiedot

Paikka Valtuustotalo, Kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5

Paikka Valtuustotalo, Kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 28.05.2013 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 28.05.2013 tiistai klo 17:00-19:30 Paikka Valtuustotalo, Kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Saapuvilla

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 18

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 18 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 13.11.2013 Sivu 1 / 18 Kokoustiedot Aika 13.11.2013 keskiviikko klo 17:00-20:30. Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä

Lisätiedot

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 13.3.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Paula Mäkelä, Opetuspalvelut

Paula Mäkelä, Opetuspalvelut Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (16) Kokoustiedot Aika 18.03.2019 maanantai klo 17:00-19:00 Paikka Valtuustosali Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Sanni Elomäki Ida-Maria Hallongren Leia Kuorilehto Jonne

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Anssi Moilanen Sihteeri: Noora Mäkelä Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Nuva PÄÄTÖS: Valittiin kokouksen ääntenlaskijoiksi Joni Heinola, Jenny Lindfors sekä Sonja Hälikkä.

Nuva PÄÄTÖS: Valittiin kokouksen ääntenlaskijoiksi Joni Heinola, Jenny Lindfors sekä Sonja Hälikkä. KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA Jatkokokous Aika: Torstai 11.2.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Camilla Relander Sihteeri:

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 05.03.2015 Sivu 1 / 14

Tarkastuslautakunta 05.03.2015 Sivu 1 / 14 Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 05.03.2015 Sivu 1 / 14 Kokoustiedot Aika 05.03.2015 torstai klo 15:00-18:50 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet jäsenet Paula Viljakainen,

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki Keskusvaalilautakunta 08.06.2016 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 08.06.2016 keskiviikko klo 16:00-17:05 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Kotka, 3. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston tekemät kannanotot Kannanotto: Viherlaakson koululle ja lukiolle rakennettava kokonaan uusi koulurakennus (Hyväksytty 24.2.

Nuorisovaltuuston tekemät kannanotot Kannanotto: Viherlaakson koululle ja lukiolle rakennettava kokonaan uusi koulurakennus (Hyväksytty 24.2. ESPOON NUORISOVALTUUSTO PUOLIVUOTISKERTOMUS, RAPORTTI TOIMINNASTA / KEVÄT 2015 VAIKUTTAMINEN Nuorisovaltuuston tekemät aloitteet Nuorisovaltuusto ei ole kevään aikana tehnyt aloitteita, koska nuorisovaltuusto

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 10. Anja Kurki, puheenjohtaja Markus Soronen Marianne Ehrnstén Marjut Lindroos Seppo Lintunen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 10. Anja Kurki, puheenjohtaja Markus Soronen Marianne Ehrnstén Marjut Lindroos Seppo Lintunen Espoon kaupunki Pöytäkirja Keskusvaalilautakunta 09.03.2017 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 09.03.2017 torstai klo 16:00-16.45 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Kotka, 3. kerros Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 NUORISOVALTUUSTO

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 NUORISOVALTUUSTO TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Keskiviikko 24.10.2018 klo 17.00 19.51 Kokouspaikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurakatu 2 _ Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA 3/18 PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 05.04.2018 Paikka: Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 3/2017

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 3/2017 AIKA: 11.10.2017 klo 17:00 18:29 PAIKKA: Laitilan kirjaston kokoushuone, Kauppakatu 5, 23800 Laitila OSALLISTUJAT: Jäsenet: Lahtonen Erika pj. Vuorela Ilmari II vara pj. poistui kokouksesta 17:59 Elo Jalmar

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 Sivu 1

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA 20.1.2014 klo 17.30 19.12 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Savolainen Eetu (ja merkintä siitä, kuka Viljanen Topi toimii puheenjohtajana) Eskola Linda Säilä

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 03.05.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 10

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 10 Espoon kaupunki Pöytäkirja Keskusvaalilautakunta 26.02.2013 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 26.02.2013 tiistai klo 16:00-17:00 Paikka Kokoushuone Vermo Asemakuja 2 C 4 kerros Saapuvilla olleet jäsenet Marjut

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 9

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 9 Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 07.04.2016 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 07.04.2016 torstai klo 16:15-20:40 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet jäsenet Paula Viljakainen,

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Nuorisovaltuusto 06.02.2018 AIKA 06.02.2018 klo 16:00-17:01 PAIKKA Korvatunturin koulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Riitta Björklund kaupunkitarkastaja, sihteeri

Riitta Björklund kaupunkitarkastaja, sihteeri Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 29.01.2015 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 29.01.2015 torstai klo 16:00-19:35 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet jäsenet Paula Viljakainen,

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet: Paula Mäkelä yhteisöpedagogi Emilia Veijola. Mio-Ossian Ojanen

Muut saapuvilla olleet: Paula Mäkelä yhteisöpedagogi Emilia Veijola. Mio-Ossian Ojanen 1 (6) Nuorisovaltuuston 3. kokous Kokoustiedot Aika: 22.5.2018 klo 16.00-17.14 Paikka: Saapuvilla olleet jäsenet: Martinsali Ville Virtanen, puheenjohtaja Aleksi Suro, 1. varapuheenjohtaja Sofia Källström,

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 13. Keskuspaloasema, Palomiehentie 1, Espoo, I-kerros, luokka

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 13. Keskuspaloasema, Palomiehentie 1, Espoo, I-kerros, luokka Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 26.01.2017 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 26.01.2017 torstai klo 16:30-19:40 Paikka Keskuspaloasema, Palomiehentie 1, 02750 Espoo, I-kerros, luokka Saapuvilla

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 ESITYSLISTA

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 ESITYSLISTA Aika: Tiistaina 8.10.2013, klo 16 20 Paikka: Nuortentila Vaihde, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen klo 16.13 2. Kokouksen

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 24.01.2013 Sivu 1 / 25

Nuorisovaltuusto 24.01.2013 Sivu 1 / 25 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 24.01.2013 Sivu 1 / 25 Kokoustiedot Aika 24.01.2013 torstai klo 17:00-17:00 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä Cecilia

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Varapuheenjohtaja Ella Eloranta avasi kokouksen ajassa 16.32. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 11

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 11 Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 23.03.2016 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 23.03.2016 keskiviikko klo 16:15-18:50 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet jäsenet Paula

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 9. Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C, 1. kerros

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 9. Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C, 1. kerros Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 09.03.2016 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 09.03.2016 keskiviikko klo 14:00-17:30 Paikka Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C, 1. kerros Saapuvilla

Lisätiedot

Lautakuntien kokoushuone, os. Kamreerintie 3 B, 12. kerros

Lautakuntien kokoushuone, os. Kamreerintie 3 B, 12. kerros Espoon kaupunki Pöytäkirja 12.02.2014 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 12.2.2014 keskiviikko klo 17:54-19:50 Paikka Lautakuntien kokoushuone, os. Kamreerintie 3 B, 12. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Tiina

Lisätiedot

PAIMION NUORISOVALTUUSTO. Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ

PAIMION NUORISOVALTUUSTO. Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ PAIMION NUORISOVALTUUSTO Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ Paimion nuorisovaltuusto toimii Paimion kaupungin nuorisopalveluiden kanssa yhteistyössä ja sen toimipaikka on. sallii siitä käytettävän

Lisätiedot

Maanantaina klo

Maanantaina klo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2017 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Maanantaina 31.7.2017 klo 16.30-17.34 Pohjankyrön talon kahvio Tytti

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 02/2012 Aika: Tiistai 23.10.2012 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, nuortentila Vaihde Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen

Lisätiedot

Maanantaina klo

Maanantaina klo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Maanantaina 12.6.2017 klo 15.30-17.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 Tytti

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 39. Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 39. Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 1 39 Toimintasuunnitelma 2014 ESPOON NUORISOVALTUUSTO TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 VAIKUTTAMINEN Espoon nuorisovaltuusto on espoolaisnuorista koostuva edunvalvontaelin

Lisätiedot

Espoon uusi sairaala, Turuntie 150, nh Pallokivi, 1.krs. Johanna Paattiniemi, puheenjohtaja Reeta Heino Kerttu Perttilä Jari Koivukoski Henri Kuro

Espoon uusi sairaala, Turuntie 150, nh Pallokivi, 1.krs. Johanna Paattiniemi, puheenjohtaja Reeta Heino Kerttu Perttilä Jari Koivukoski Henri Kuro Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 15.02.2017 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 15.02.2017 keskiviikko klo 17:00-19:00 Paikka Espoon uusi sairaala, Turuntie 150, nh Pallokivi, 1.krs

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 24

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 24 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 24.08.2016 Sivu 1 / 24 Kokoustiedot Aika 24.08.2016 keskiviikko klo 17:00-20:30 Tauko 18.30-19.05 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Aloitteet ja kannanotto löytyvät kokonaisuudessaan:

Aloitteet ja kannanotto löytyvät kokonaisuudessaan: ESPOON NUORISOVALTUUSTO PUOLIVUOTISKERTOMUS, RAPORTTI TOIMINNASTA / SYKSY 2015 2016 VAIKUTTAMINEN Nuorisovaltuuston tekemät aloitteet Aloite: Espoon keskuksen kevyen liikenteen väyliä kehitettävä Aloite:

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 101 Nuorisovaltuuston kokous Esityslista AIKA 7.3.2016 Klo 16.30 PAIKKA Narvan monari KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 103 2 KOKOUKSEN AVAUS... 103 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

4. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN -Kohdassa Muut asiat Jere Mattila kertoo Karan oppilaskuntien tapaamisesta

4. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN -Kohdassa Muut asiat Jere Mattila kertoo Karan oppilaskuntien tapaamisesta Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 8.2.2016 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 8.2.2016 kello 18.17-19.53 Paikka Nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu 1 1.

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra Pöytäkirja 4/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Keskiviikko klo: Kunnantalo

Keskiviikko klo: Kunnantalo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 13.9. klo: 17.18-18.25 Kunnantalo Tytti Lehtimäki Akseli

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN, PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN JA JÄSENASIAT

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN, PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN JA JÄSENASIAT Aika: Torstai kello 17.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Camilla Relander Sihteeri: Noora Mäkelä Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 10

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 10 Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 16.03.2017 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 16.03.2017 torstai klo 16:40-18:40 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet jäsenet Paula Viljakainen,

Lisätiedot

Sivu 1 / 9. sosiaali- ja terveyslautakunnan pj, sosiaali- ja terveyspalvelujen jaosto. Kokoustiedot

Sivu 1 / 9. sosiaali- ja terveyslautakunnan pj, sosiaali- ja terveyspalvelujen jaosto. Kokoustiedot Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 02.11.2016 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 02.11.2016 keskiviikko klo 17:00-19:35 Paikka Kamreerintie 7, 3. krs, neuvotteluhuone Centti Saapuvilla

Lisätiedot

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 16.1.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Tampereen Nuorisofoorumi Pöytäkirja 8/2013 Puheenjohtajaneuvosto 19. kesäkuuta 2013

Tampereen Nuorisofoorumi Pöytäkirja 8/2013 Puheenjohtajaneuvosto 19. kesäkuuta 2013 Tampereen Nuorisofoorumin hallituksen kokouksen pöytäkirja Aika 19.06.2013 klo 16.00 Paikka Monitoimitalo 13 Läsnäolijat Jesse Kosonen puheenjohtaja Markus Nieminen 1. Varapuheenjohtaja Sofia Julin 2.

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu Salon kaupunki Saapunut Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2019 365/00.02.14.15/2019 1 (10) Kokousaika klo 15.30 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, Tuomi Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot