Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 16

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Nuorisovaltuusto 14.05.2013 Sivu 1 / 16"

Transkriptio

1 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika tiistai klo 17:00-19: Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä Cecilia Alameri Julia Helle Alina Andersson Paula Karhunen, saapui klo 18:20 Eunkyung Chung Esa Lehtinen B. Akili Elie Jutta Lepola Ville Elo Rosanna Liuski, saapui klo 17:08 Tuomas Haapasalo, saapui klo 17:42 Paula Hiltunen Roosa Sokka, saapui klo 17:09 Emma Holsti Lasse Kurki Alen Nsambu Olli-Pekka Paasivirta, poistui klo 18:54 Tarina Rautionmaa Juuso Salmén, poistui klo 19:00 Walto Salonen, puheenjohtaja Kasper Sukselainen, poistui klo 19:15 Tuukka Turunen, saapui klo 17:28, poistui klo 19:49 Esteri Viitanen, poistui klo 17:40 Muut saapuvilla olleet Niina Ekstam sihteeri

2 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto Sivu 2 / 16 Allekirjoitukset Walto Salonen puheenjohtaja Niina Ekstam sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty: pvm Jutta Lepola Pöytäkirjan nähtävänäolo julkipannun kuulutuksen mukaan on pöytäkirja ollut yleisesti nähtävänä 2013 osoitteessa Kirkkojärventie 4, Espoon keskus.

3 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto Sivu 3 / 16 Käsitellyt asiat Pykälä Liitteet Otsikko Sivu 45 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4 46 Kokouksen järjestäytyminen Ilmoitusasiat 6 48 Nuorisovaltuuston jäsenen eroanomus 7 lautakuntaedustajan tehtävistä ja uusien edustajien valinnat 49 Kouluyhteistyön lisääminen 8 50 Nuorisovaltuustojen liitto Nuva ry:n vuosittaiset 9 jäsenmaksut 51 Kannanotto: Espoon tultava mukaan Hitashintasäätelyjärjestelmään Aloite: Kalajärven terveysasema saatava toimimaan 12 kunnolla 53 Aloite: Espooseen saatava enemmän yleisiä roskakoreja Lautakuntaedustajien tilannekatsaus Aluepuheenjohtajien tilannekatsaus Muut nuorisovaltuuston esille nostamat asiat 16

4 Espoon kaupunki Pöytäkirja 45 Nuorisovaltuusto Sivu 4 / Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

5 Espoon kaupunki Pöytäkirja 46 Nuorisovaltuusto Sivu 5 / Kokouksen järjestäytyminen Pöytäkirjantarkastajaksi valittiin Jutta Lepola ja ääntenlaskijoiksi Jutta Lepola sekä Tarina Rautionmaa.

6 Espoon kaupunki Pöytäkirja 47 Nuorisovaltuusto Sivu 6 / Ilmoitusasiat 1. Kaupunginhallitus päätti nuorisovaltuuston vaalien 2013 järjestämisestä kokouksessaan. Walto Salonen, Emma Holsti ja Paula Karhunen olivat asiasta kokouksessa kuultavana. 2. Itse Tehty -hakemus käsiteltiin Nuorisovaltuuston lausunto löytyy esityslistan liitteenä. 3. Hallituksen kokous pidettiin Syksyn yleiskokousten päivämäärät ovat 15.8., 4.9., 9.10., ja Yleiskokoukset on ajoitettu kaupunginvaltuuston kokousten mukaan, jotta ehdimme käydä kaupunginvaltuuston esityslistan läpi yhdessä. 5. Nuvan saunailta järjestetään keskiviikkona klo Saunoille pääsemme klo alkaen, käytettävissä saakka. 6. Emmaa pyydettiin mukaan metropolialueen kuulemistilaisuuteen 14.5 metropolialueen kuulemistilaisuuteen lausumaan Metropolihallinto -asiasta. Nuva ei ole virallisesti ottanut asiaan aikaisemmin kantaa, mutta tehdään siitä lausunto vielä ennen kesää nuvan hallituksen nimissä. 7. Paula Karhunen oli kaupunginvaltuuston kokouksessa edustajana. 8. Kaupunginvaltuuston seuraava kokous maanantaina. Emma menee paikalla, ja lausutaan metropoliasiasta. 9. Uudenmaan nuorisovaltuustojen yhteinen tapaaminen tapahtuu Ressun lukiossa. 10. Kesäkuun piknik pidetään Oittaalla klo Pohjoismaiden ystävyyskaupunkitapaaminen on 30.5., jonne on pyydetty nuvan esittely aiheella Nuorten toiveet ja ajatukset ystävyyskuntayhteistyöstä nuvaa esittelemään menevät Walto, Esa, Tuukka, Emma, Alen, Roosa, Lasse, O-P, Julia(?) ja Cecilia. Suunnittelutapaaminen pidetään klo toimistolla. 12. Raahen nuva kävi vierailulla helatorstaina toimistolla. Paikalla oli Walto ja Esa.

7 Espoon kaupunki Pöytäkirja 48 Nuorisovaltuusto Sivu 7 / Nuorisovaltuuston jäsenen eroanomus lautakuntaedustajan tehtävistä ja uusien edustajien valinnat Selostus Ehdotus Selostus Nuorisovaltuuston jäsen Sampsa Pietilä on jättänyt eroanomuksen lautakuntatehtävistään. Pietilä on toiminut kaupunkisuunnittelulautakunnan varsinaisena jäsenenä sekä opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan varaedustajana. Valitaan uudet edustajat kaupunkisuunnittelulautakunnan varsinaiseksi jäseneksi ja opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan varaedustajaksi. Ehdolle kaupunkisuunnittelulautakunnan varsinaiseksi edustajaksi asettuivat Tuukka Turunen, Walto Salonen ja Lasse Kurki. Jokaiselle ehdokkaalle myönnettiin 30 sekunnin puheenvuorot. Suljetussa lippuäänestyksessä Tuukka sai seitsemän ääntä, Walto kuusi ääntä ja Lasse kolme ääntä. Yksi ääni jätettiin palauttamatta. Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan varaedustajaksi ehdolle asettui Kasper Sukselainen. Koska muita ehdokkaita ei ollut, Kasper valittiin tehtävään. Edustajaksi kaupunkisuunnittelulautakunnan varsinaiseksi jäseneksi valittiin Tuukka Turunen ja opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan varaedustajaksi Kasper Sukselainen.

8 Espoon kaupunki Pöytäkirja 49 Nuorisovaltuusto Sivu 8 / Kouluyhteistyön lisääminen Nuvalle on tullut toiveita näkyä enemmän kouluilla ja tehdä koulujen kanssa yhteistyötä. Vaikuttamo oli hyvä esimerkki. Nuorisovaltuusto on aikaisemmin järjestänyt esimerkiksi oppilaskuntien hallitusten seminaareja. Ehdotuksena tuli myös esimerkiksi koulujen johtokuntien oppilasjäsenille tapaamisen järjestämistä tai Vantaan Vaikuttaja Päivän tyyppinen tapahtuma. Hallitus keskusteli kokouksessaan yhteistyömuodosta, seminaarin tai tapahtuman järjestämisestä ja siirsi asian yleiskokoukseen käsiteltäväksi. Ehdotus Päätetään lähdetäänkö järjestämään tapahtumaa ja päätetään tavasta järjestää tai edetä asiassa. Käytiin aiheesta keskustelua. Puheenjohtaja ehdotti valittavaksi kaksi ihmistä, jotka vievät asiaa eteenpäin. Emma Holsti ja Olli-Pekka Paasivirta ilmoittautuivat halukkaiksi ja heidät valittiin.

9 Espoon kaupunki Pöytäkirja 50 Nuorisovaltuusto Sivu 9 / Nuorisovaltuustojen liitto Nuva ry:n vuosittaiset jäsenmaksut Selostus Ehdotus Suomen nuorisovaltuustojen liitto Nuva ry.n jäsenyysmaksut ovat vuoden 2013 alusta muuttuneet vuosittaisiksi. Espoon nuvalla on ollut aikaisemmin tapana maksaa nykyisten nuvalaisten jäseneksi liittymismaksut ja tukea näin jäsenten toimintaa myös liiton tasolla. Hallitus ehdottaa, että maksetaan nykyisten nuvalaisten vuosijäsenmaksut Nuva ry:lle ja korvataan takaisin jäsenmaksu, mikäli joku Espoon nuvan jäsen on maksanut oman jäsenyytensä jo alkuvuonna. Päätettiin että maksetaan nykyisten nuvalaisten vuosijäsenmaksut Nuva ry:lle ja korvataan takaisin jäsenmaksu, mikäli joku on maksanut oman jäsenyytensä itse.

10 Espoon kaupunki Pöytäkirja 51 Nuorisovaltuusto Sivu 10 / Kannanotto: Espoon tultava mukaan Hitas-hintasäätelyjärjestelmään. Espoo yrittää pitää kaupunkinsa avoimena kaikille sosiaaliryhmille. Siksi uusille asuinalueille ei pitäisi rakentaa ainoastaan kovan rahan asuntoja, joiden vuokrat saattavat olla kohtuuttomankin suuria. Espoon pitäisi tulla mukaan Helsingin Hitas-hintasäätelyjärjestelmään rakentaen Hitas-vuokraasuntoja. Espoolla on tonttimaata hanketta varten ja se hyötyisi hintojen vakaudesta. "Hitas-asunnoista on Helsingin tapauksessa ollut hyötyä vähätuloisten henkilöiden asunnontarpeen täyttämisessä. Mm. nuoret opiskelijat sekä osa nuorista työssäkäyvistä kuuluvat tähän vähätuloisten nuorten luokkaan." linjaa Helsingin Ydinruudin entinen puheenjohtaja ja Suomen Nuorisovaltuustojen liiton Uudenmaan piirin varapuheenjohtaja Otto Ahoniemi. "Valtio ja kunnat ovat sitoutuneet edistämään asunnontuotantoa niin vuokra- kuin omistamistarvetta varten, ja osaltaan Hitas-asuntojen rakentaminen on kyennyt täyttämään tätä tarvetta, avustaen täten välillisesti ja suoraan myös nuoria." Ahoniemi jatkaa Espooseen muuttaa paljon opiskelijoita muualta Suomesta. Varsinkin lukiolaiset, sekä ammattikorkeakouluopiskelijat, jotka eivät saa asuntoa Otaniemen Teekkarikylästä hyötyisivät tästä paljon. Hitas-säännöstellyt vuokra-asunnothan ovat yleisesti ottaen jonkin verran vapaasti hinnoiteltavia asuntoja edullisempia, eikä opiskelijalla ole paljoa rahaa käytettävissä asuntoon. Nuorilla ja tulevilla perheillä on oikeus kohtuuhintaiseen asumiseen muuallakin pääkaupunkiseudulla kuin vain Helsingissä. Helsingissä kohderyhmänä ovat keskituloiset, sekä nuoret perheet. Hitasasunnoilla on suuri kysyntä Helsingissä ja sama toteutuisi todennäköisesti Espoossakin. "Espooseen tulisikin kehittää samantyyppistä hintasääntelyjärjestelmää kuin Helsinkiinkin ottaen huomioon Helsingin tekemät virheet (mm. asuntokeinottelun mahdollistuminen, liian kalliit sisäänosto- ja ulosmyyntihinnat) ja kehittämällä itselleen entistä parempaa hintasääntelyjärjestelmää takaamaan kaupunkilaisille kohtuuhintaisia omistusasuntoja kaupungin vuokratonteilla." Ahoniemi lopettaa. Selostus Ehdotus Kannanotto pöydättiin yleiskokouksessa 9.4. ajanpuutteen vuoksi. Hallitus ehdottaa kannanottoa hyväksyttäväksi Espoon nuorisovaltuuston kannanotoksi. Käsittely Avattiin yleiskeskustelu aiheesta.

11 Espoon kaupunki Pöytäkirja 51 Nuorisovaltuusto Sivu 11 / 16 Sampsa Pietilä ehdotti yleiskeskustelussa kannanoton hylkäämistä. Koeäänestyksessä puheenjohtaja tulkitsi yleiskokousta ja kannanotto hylättiin.

12 Espoon kaupunki Pöytäkirja 52 Nuorisovaltuusto Sivu 12 / Aloite: Kalajärven terveysasema saatava toimimaan kunnolla Aloite: Kalajärven terveysasema saatava toimimaan kunnolla Kalajärven terveysasemalla on tällä hetkellä hyvin puutteelliset terveyspalvelut. Päivystystä ei ole saatavissa lainkaan. Ison ongelman muodostaa lääkäripula, jonka takia asiakkaat saatetaan usein ohjata suoraan Samarian terveysasemalle. Terveysasema oli esimerkiksi kesän 2012 suljettuna resurssipulan takia. Jo ennen sulkemista Kalajärveltä poistettiin laboratoriopalvelut. Terveysasema on saatava ehdottomasti toimimaan kunnolla, jotta pystyttäisiin takaamaan tasaarvoiset terveyspalvelut kaikille Espoon asukkaille. On täysin käsittämätöntä, että ainoa Pohjois- Espoon alueella sijaitseva terveysasema toimii puutteellisesti tai on välillä kiinni, linjaavat alueella asuvat nuorisovaltuutetut Emma Holsti ja Lotta Honkonen. Olemme myös kuulleet paikallisilta asukkailta kokemuksia siitä, miten heitä on juoksutettu ympäri terveysasemia sekä Jorvia pahimmillaan akuuteissa tilanteissa, jatkavat nuorisovaltuutetut huolissaan. Tilanne näyttää erittäin huolestuttavalta. Jos asiakas ei pääse Kalajärvelle, lähiterveysasema pohjoisespoolaisille on Espoon Keskuksessa sijaitseva Samaria, jonne voi olla jopa 25 kilometrin matka kotoa. Tämä on kohtuutonta, etenkin vanhuksille, jotka joutuvat käyttämään jo valmiiksi huonoa julkista liikennettä. Espoo on Suomen toiseksi suurin kaupunki ja tunnettu varallisuudestaan, joten jo tämänkin puolesta on huolestuttavaa, jos peruspalveluita ei voida toteuttaa asiakaslähtöisemmin. Näiden perustelujen nojalla Espoon nuorisovaltuusto vaatii, että Kalajärven terveysasema on saatava toimimaan kunnolla ja paikallisille asukkaille on taattava riittävät terveyspalvelut. Ehdotus Käsittely Hallitus esittää aloitetta hyväksyttäväksi. Avattiin aiheesta yleiskeskustelu. Yleiskeskustelun aika Emma Holsti pyysi aloitteen vetämistä pois käsittelystä. Yleiskokous hylkäsi aloitteen.

13 Espoon kaupunki Pöytäkirja 53 Nuorisovaltuusto Sivu 13 / Aloite: Espooseen saatava enemmän yleisiä roskakoreja Aloite: Espooseen saatava enemmän yleisiä roskakoreja Espoossa kestävä kehitys on ottanut merkittävän paikan jokaisen Espoolaisen arjesta, mutta suuri puutos kestävän kehityksen hengessä on pieni määrä yleisiä roskakoreja. Katsotaan esimerkiksi koulujen pihoja ja kouluteitä. Niillä kulkee päivittäin satoja ihmisiä, ja on miltei mahdotonta etteikö kukaan roskaisi, mutta ongelma olisi helposti korjattavissa roskakorien lisäämisellä. Taskun pohjalta löytyvien roskien heittelyä luontoon tapahtuu yleisesti ainakin nuorten keskuudessa, sillä roskiksia ei katukuvasta löydy tarpeeksi. Roskakoreja tulisi lisätä enemmän esimerkiksi koulujen ja kauppojen lähistöille. Kun ulkona kävelee, huomaa kyllä, että roskiksista on pulaa. toteaa Espoon nuorisovaltuuston puheenjohtaja Walto Salonen. Totta kai on myös alueita jossa niitä on jo, kuten Espoon keskuksen viheralueet, mutta toisaalla huomaa, että niitä tarvittaisiin kyllä enemmän jatkaa puheenjohtaja Salonen. Espoon nuorisovaltuusto vaatiikin, että Espooseen tuotaisiin enemmän yleisiä roskakoreja. Ehdotus Käsittely Hallitus esittää aloitetta hyväksyttäväksi. Käsiteltiin kohdan 10 jälkeen. Avattiin asiasta yleiskeskustelu. Yleiskeskustelun jälkeen käytiin yksityiskohtainen käsittely, jossa muutosehdotuksia ei tullut. Hyväksyttiin aloite nuorisovaltuuston aloitteeksi.

14 Espoon kaupunki Pöytäkirja 54 Nuorisovaltuusto Sivu 14 / Lautakuntaedustajien tilannekatsaus Ehdotus Merkitään tiedoksi lautakuntaedustajien tilannekatsaus. Käsiteltiin kohdan 8 jälkeen. Lasse Kurki kertoi kaupunkisuunnittelulautakunnassa käsitellystä Leppävaaraan rakennettavasta Angry Birds huvipuistosta ja pääkonttorista. Puistoon on ehdotettu rakennettavaksi myös raitiovaunuliikennettä. Tuukka Turunen kertoi liikunta- nuorisolautakunnan kokouksesta, jossa oltiin päätetty, että kesäseteliä tullaan ensi kesänä jakamaan vuotta täyttäville nuorille. Merkittiin tiedoksi.

15 Espoon kaupunki Pöytäkirja 55 Nuorisovaltuusto Sivu 15 / Aluepuheenjohtajien tilannekatsaus Selostus Käsittely Aluepuheenjohtajien tilannekatsaus. Käsiteltiin kohdan 9 jälkeen. Paula Karhunen ei ole järjestänyt Espoonlahden aluekokousta, mutta sellainen tulee vielä. Emma Holsti kertoi Pohjois-Espoon alueen asioista. Syksyllä lähdetään koulukierrokselle. Lasse Kurki järjestää Kanta-Espoo alueryhmän kokouksen, vielä ei olla tavattu kertaakaan. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee. Merkitään tiedoksi.

16 Espoon kaupunki Pöytäkirja 56 Nuorisovaltuusto Sivu 16 / Muut nuorisovaltuuston esille nostamat asiat Ehdotus Käsittely Merkitään tiedoksi nuorisovaltuuston muut esille nostamat asiat. Paula Karhunen kertoi kaupunginvaltuuston kokouksessa käsitellyistä asioista, mm. nimetön työhaku -asiaa käsiteltiin. Nuva järjestää lauantaina Max.Vol. -tapahtuman Karatalolla. Yhdistetään tapahtumaan jotenkin syksyllä tulevat nuvavaalit. Merkittiin tiedoksi.

Nuorisovaltuusto 16.10.2012 Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto 16.10.2012 Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 16.10.2012 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 16.10.2012 tiistai klo 18:55-20:30 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä, puheenjohtaja

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 11

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 11 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 05.09.2013 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 05.09.2013 torstai klo 17:00-18:50 tauko klo 18.00-18.17 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 10

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 10 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 27.08.2014 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 27.08.2014 keskiviikko klo 17:00-20:30 Tauko 18.33 19.06 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius,

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 15.08.2013 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 15.08.2013 torstai klo 17:00-20:20 klo 18.01-18:22. Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 09.10.2013 Sivu 1 / 13

Nuorisovaltuusto 09.10.2013 Sivu 1 / 13 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 09.10.2013 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 09.10.2013 keskiviikko klo 17:00-20:15 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä Esa

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 16.02.2016 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 16.02.2016 tiistai klo 17:00-20:30 Tauko 17.51 18.35 ja 19.39 19.47 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 20.08.2015 Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto 20.08.2015 Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 20.08.2015 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 20.08.2015 torstai klo 17:00-20:25 Tauko klo 18.16-18.43 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 14.11.2012 Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto 14.11.2012 Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 14.11.2012 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 14.11.2012 keskiviikko klo 17:15-20:05 klo 17:57-18:34. Paikka Espoon valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 04.02.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 04.02.2014 tiistai klo 17:00-20:30 Kokoustauko klo 18:07-18:38. Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 18

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 18 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 13.11.2013 Sivu 1 / 18 Kokoustiedot Aika 13.11.2013 keskiviikko klo 17:00-20:30. Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20. Valtuustotalo, Espoonkatu 5, Valtuustotalon kahvio

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20. Valtuustotalo, Espoonkatu 5, Valtuustotalon kahvio Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 22.03.2016 Sivu 1 / 20 Kokoustiedot Aika 22.03.2016 tiistai klo 17:00-20:10 Tauko 18.42 18.52 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5, Valtuustotalon kahvio Saapuvilla

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 24.01.2013 Sivu 1 / 25

Nuorisovaltuusto 24.01.2013 Sivu 1 / 25 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 24.01.2013 Sivu 1 / 25 Kokoustiedot Aika 24.01.2013 torstai klo 17:00-17:00 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä Cecilia

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 17.01.2017 Sivu 1 / 20 Kokoustiedot Aika 17.01.2017 tiistai klo 17:00-20:15 Tauko 18.35 19.05 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Alli

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 13

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 13 Espoon kaupunki Kokouskutsu Nuorisovaltuusto 21.01.2016 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 21.01.2016 torstai klo 17:00 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Lisätietoja Käsiteltävät asiat Asia Liitteet Otsikko

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 09.04.2014 keskiviikko klo 17:00-20:35 klo 18.31-18.58. Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali Aika: 8.5.2018 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Vanhanen Joel (pj.), Saarinen Meija, Papathemelis Jonas, Hursti Toivo, Salmela Niklas, Korhonen Eemeli, Rantapää Niklas, Heib Salma, Hietanen Lauri, Munne

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 15.03.2017 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 15.03.2017 keskiviikko klo 17:00-18:35 17.55-18.20 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Aida Worku, Saaapui

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 23.09.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 23.09.2014 tiistai klo 17:00-20:30 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius Aapo

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston tekemät kannanotot Kannanotto: Viherlaakson koululle ja lukiolle rakennettava kokonaan uusi koulurakennus (Hyväksytty 24.2.

Nuorisovaltuuston tekemät kannanotot Kannanotto: Viherlaakson koululle ja lukiolle rakennettava kokonaan uusi koulurakennus (Hyväksytty 24.2. ESPOON NUORISOVALTUUSTO PUOLIVUOTISKERTOMUS, RAPORTTI TOIMINNASTA / KEVÄT 2015 VAIKUTTAMINEN Nuorisovaltuuston tekemät aloitteet Nuorisovaltuusto ei ole kevään aikana tehnyt aloitteita, koska nuorisovaltuusto

Lisätiedot

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset ESPOON NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2016 2017 VAIKUTTAMINEN Espoon nuorisovaltuusto on espoolaisnuorista koostuva edunvalvontaelin ja päätäntävaltaa nuorisovaltuustossa käyttävät valitut

Lisätiedot

Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5

Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 11.05.2016 Sivu 1 / 8 Kokoustiedot Aika 11.05.2016 keskiviikko klo 17:00-19:15 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Saapuvilla

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous Kokoustiedot. Aika: klo

Nuorisovaltuuston yleiskokous Kokoustiedot. Aika: klo Nuorisovaltuuston yleiskokous 2019 Kokoustiedot Aika: 23.5.2019 klo 13.23-14.24 Paikka: Martinsali Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet: Aleksi Suro puheenjohtaja Miio-Ossian Ojanen 1. varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Porin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 19) Nuorisovaltuusto

Porin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 19) Nuorisovaltuusto Porin kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 ( 19) Aika 14.03.2019, klo 16:48-18:15 Paikka Kerhohuone 4, keskustan nuorisotalo Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Julia Helle Roosa Sokka, poistui klo 20:40. Nenna Kaunisto, poistui klo 18:47. Antti Kropsu

Julia Helle Roosa Sokka, poistui klo 20:40. Nenna Kaunisto, poistui klo 18:47. Antti Kropsu Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 14.03.2012 Sivu 1 / 26 Kokoustiedot Aika 14.03.2012 keskiviikko klo 17:00-20:45 tauko 18.47-19.07. Paikka Espoon valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 28.10.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 28.10.2014 tiistai klo 17:00-20:10 Tauko 18.03-18.30 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius Aapo

Lisätiedot

Porin kaupunki Pöytäkirja 3/ ( 19) Nuorisovaltuusto

Porin kaupunki Pöytäkirja 3/ ( 19) Nuorisovaltuusto Porin kaupunki Pöytäkirja 3/2019 1 ( 19) Aika 28.03.2019, klo 16:39-18:10 Paikka Kerhohuone 4, keskustan nuorisotalo Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 25 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 17

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 17 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 19.05.2016 Sivu 1 / 17 Kokoustiedot Aika 19.05.2016 torstai klo 17:00-20:35 Tauko 18.44 19.13 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Aida

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 82. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 82. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 28.10.2014 Sivu 1 / 1 82 Aloite: Järvenperään saatava nuorisotila Espoon nuorisovaltuusto on saanut kentältä/nuorilta palautetta siitä, että Järvenperään tarvitaan nuorisotila. Alueella

Lisätiedot

Salon kaupunki / /2017

Salon kaupunki / /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(14) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 11.1.2017 klo 16.59 18.44 Kokouspaikka Salon kaupungintalo (kokoustila Mänty), Tehdaskatu 2 Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 8

Kaupunkisuunnittelulautakunta Sivu 1 / 8 Espoon kaupunki Pöytäkirja Kaupunkisuunnittelulautakunta 24.08.2016 Sivu 1 / 8 Kokoustiedot Aika 24.08.2016 keskiviikko klo 17:50-21:00 Kaupunkisuunnittelulautakunnan tavanomainen kokoustyöskentely keskeytettiin

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 02/2012 Aika: Tiistai 23.10.2012 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, nuortentila Vaihde Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet: Paula Mäkelä yhteisöpedagogi Emilia Veijola. Mio-Ossian Ojanen

Muut saapuvilla olleet: Paula Mäkelä yhteisöpedagogi Emilia Veijola. Mio-Ossian Ojanen 1 (6) Nuorisovaltuuston 3. kokous Kokoustiedot Aika: 22.5.2018 klo 16.00-17.14 Paikka: Saapuvilla olleet jäsenet: Martinsali Ville Virtanen, puheenjohtaja Aleksi Suro, 1. varapuheenjohtaja Sofia Källström,

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo 17 Paikka: Nuorisovaltuuston yleiskokous

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo 17 Paikka: Nuorisovaltuuston yleiskokous Aika: 29.8.2017, klo 17 Paikka: Nuorisovaltuuston yleiskokous Läsnäolijat: Aida Worku, Alli Toivanen, Joel Vanhanen, Jonas Papathemelis, Joona Aaltonen, Linda Joensuu, Meija Saarinen, Natalia Romanoff,

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 1/2019

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 1/2019 AIKA: 17.1.2019 klo 16.35-17.45 PAIKKA: Laitilan Nuokkari, Kaukolantie 19, 23800 Laitila OSALLISTUJAT: Jäsenet: Laurila Niklas Vuorela Ilmari Saloniemi Oskari puheenjohtaja I. varapuheenjohtaja II. varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (16) Nuorisovaltuusto Kokoustiedot. Aika torstai klo 15:03-17:43. Lisätietoja

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (16) Nuorisovaltuusto Kokoustiedot. Aika torstai klo 15:03-17:43. Lisätietoja Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (16) Kokoustiedot Aika 25.04.2019 torstai klo 15:03-17:43 Paikka Valtuustosali Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Aleksi Suro, puheenjohtaja Ida-Maria Hallongren Vuokko

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 13.05.2014 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 13.05.2014 tiistai klo 17:00-17:00 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius Aapo

Lisätiedot

Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston 6. kokous 1 (6) Kokoustiedot. Aika: klo

Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston 6. kokous 1 (6) Kokoustiedot. Aika: klo 1 (6) Nuorisovaltuuston 6. kokous Kokoustiedot Aika: 15.11.2018 klo 14.17-16.49 Paikka: Saapuvilla olleet jäsenet: Martinsali Ville Virtanen, puheenjohtaja Aleksi Suro, 1. varapuheenjohtaja Sofia Källström,

Lisätiedot

Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, Espoo

Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, Espoo Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 20.04.2017 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 20.04.2017 torstai klo 17:05-19:25 Paikka Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, 02770 Espoo

Lisätiedot

Riitta Björklund kaupunkitarkastaja, sihteeri

Riitta Björklund kaupunkitarkastaja, sihteeri Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 29.01.2015 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 29.01.2015 torstai klo 16:00-19:35 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet jäsenet Paula Viljakainen,

Lisätiedot

Espoon nuorisovaltuusto on syksyn 2012 aikana tehnyt 4 aloitetta, 3 kannanottoa ja yhden muun tiedotteen nuorisovaltuuston 15-vuotisjuhlavuodesta.

Espoon nuorisovaltuusto on syksyn 2012 aikana tehnyt 4 aloitetta, 3 kannanottoa ja yhden muun tiedotteen nuorisovaltuuston 15-vuotisjuhlavuodesta. Espoon nuorisovaltuusto Puolivuotiskertomus, raportti toiminnasta / syksy 2012 Vaikuttaminen Espoon nuorisovaltuusto on syksyn 2012 aikana tehnyt 4 aloitetta, 3 kannanottoa ja yhden muun tiedotteen nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 07/2016 Aika: Tiistai 16.8.2016 klo 16.00 18.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Olli Lintu avaa kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 18

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 18 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 20.01.2015 Sivu 1 / 18 Kokoustiedot Aika 20.01.2015 tiistai klo 17:00-20:05 Tauko 18.16-18.45 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Aapo Grönroos Julia

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 68. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 68. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 23.09.2014 Sivu 1 / 1 68 Aloite: Unisex-vessojen järjestäminen Espoon kouluihin Espoon nuorisovaltuusto on saanut kentältä palautetta, että Espoon kouluissa tulisi olla unisex-vessoja.

Lisätiedot

Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston 4. kokous 1 (5) Kokoustiedot. Aika: klo

Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston 4. kokous 1 (5) Kokoustiedot. Aika: klo 1 (5) Nuorisovaltuuston 4. kokous Kokoustiedot Aika: 4.9.2018 klo 14.00-15.29 Paikka: Saapuvilla olleet jäsenet: Valtuustosali Ville Virtanen puheenjohtaja Aleksi Suro 1. varapuheenjohtaja Sofia Källström

Lisätiedot

Pöytäkirja 12/15 1 (13)

Pöytäkirja 12/15 1 (13) Pöytäkirja 12/15 1 (13) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 18.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 11

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 11 Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 23.03.2016 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 23.03.2016 keskiviikko klo 16:15-18:50 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet jäsenet Paula

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51

Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51 49 Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015 AIKA 20.01.2015 klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51 2 KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 23.04.2015 Sivu 1 / 18

Nuorisovaltuusto 23.04.2015 Sivu 1 / 18 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 23.04.2015 Sivu 1 / 18 Kokoustiedot Aika 23.04.2015 torstai klo 17:00-19:35 Tauko klo 18.05-18.35 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 11.12.2014 Sivu 1 / 34

Nuorisovaltuusto 11.12.2014 Sivu 1 / 34 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 11.12.2014 Sivu 1 / 34 Kokoustiedot Aika 11.12.2014 torstai klo 17:00-20:37 ja 16.12 tiistai klo 17:00 20:05 kokoustauko 11.12, klo 19.00 19.30, kokoustauko

Lisätiedot

Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston 5. kokous 1 (7) Kokoustiedot. Aika: klo

Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston 5. kokous 1 (7) Kokoustiedot. Aika: klo 1 1 (7) Nuorisovaltuuston 5. kokous Kokoustiedot Aika: 10.10.2018 klo 14.00-16.47 Paikka: Saapuvilla olleet jäsenet: Valtuustosali Puheenjohtaja Ville Virtanen Aleksi Suro 1. varapuheenjohtaja Sofia Källström

Lisätiedot

MONIKULTTUURIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 4/2016

MONIKULTTUURIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 4/2016 PÖYTÄKIRJA 1 (6) MONIKULTTUURIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 4/2016 Aika Tiistai 12.4.2016, kello 17.42-20.05 Paikka Osallistujat Espoon valtuustotalo, Vihreän liiton ryhmähuone Luottamushenkilöjäsenet:

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki Keskusvaalilautakunta 19.04.2015 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 19.04.2015 sunnuntai klo 19:00-24:00 Paikka Kokoustila Kotka, Asemakuja 2 C 3 kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja René

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 19.11.2014 Sivu 1 / 26

Nuorisovaltuusto 19.11.2014 Sivu 1 / 26 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 19.11.2014 Sivu 1 / 26 Kokoustiedot Aika 19.11.2014 keskiviikko klo 17:00-20:30 Tauko klo 18.14-18.44 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius,

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 05.03.2015 Sivu 1 / 14

Tarkastuslautakunta 05.03.2015 Sivu 1 / 14 Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 05.03.2015 Sivu 1 / 14 Kokoustiedot Aika 05.03.2015 torstai klo 15:00-18:50 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet jäsenet Paula Viljakainen,

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 10

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 10 Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 16.03.2017 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 16.03.2017 torstai klo 16:40-18:40 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet jäsenet Paula Viljakainen,

Lisätiedot

Aleksi Paananen kaupunkitarkastaja

Aleksi Paananen kaupunkitarkastaja Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 01.04.2015 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 01.04.2015 keskiviikko klo 16:05-16:05 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet jäsenet Paula

Lisätiedot

Lautakuntien kokoushuone, os. Kamreerintie 3 B, 12. kerros

Lautakuntien kokoushuone, os. Kamreerintie 3 B, 12. kerros Espoon kaupunki Pöytäkirja 12.02.2014 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 12.2.2014 keskiviikko klo 17:54-19:50 Paikka Lautakuntien kokoushuone, os. Kamreerintie 3 B, 12. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Tiina

Lisätiedot

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset ESPOON NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2017 VAIKUTTAMINEN Espoon nuorisovaltuusto on espoolaisnuorista koostuva edunvalvontaelin ja päätäntävaltaa nuorisovaltuustossa käyttävät valitut nuorisovaltuutetut.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2019 1(21) Nuorisoneuvosto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2019 1(21) Nuorisoneuvosto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2019 1(21) Kokousaika: 17:32-20:02 Kokouspaikka: Läsnä Jäsenet Töölön kisahalli, Paavo Nurmen kuja 1 C Ljungqvist, Vivian puheenjohtaja Rautalinko, Kasper varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 9 / 2014 Sivu 1

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 9 / 2014 Sivu 1 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 9 / 2014 Sivu 1 Kokoustiedot Aika 21.10.2014 tiistai klo 18.00-20.10 Paikka Anttolan yhtenäiskoulu, luokka 1 Saapuvilla olleet jäsenet Harmoinen Jorma, esittelijä / puheenjohtaja

Lisätiedot

YLIMÄÄRÄINEN JÄSENKOKOUS 2017

YLIMÄÄRÄINEN JÄSENKOKOUS 2017 Ylimääräinen jäsenkokous 2017 Esityslista 13.8.2017 YLIMÄÄRÄINEN JÄSENKOKOUS 2017 AIKA Lauantai 28.10.2017 klo 10.00-12.00 PAIKKA LÄSNÄ Hotelli Korpilampi, Auditorio Korpilammentie 5, 02970 Espoo Valtuutetut

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 2/2019

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 2/2019 AIKA: 23.3.2019 klo 13.45-14.40 PAIKKA: Laitilan Nuokkari, Kaukolantie 19, 23800 Laitila OSALLISTUJAT: Jäsenet: Laurila Niklas Vuorela Ilmari Saloniemi Oskari Antola Maria Harikkala Heta Hiekka Anne Koskela

Lisätiedot

Roosaliinan päiväkoti, os. Huvilinnanpiha 4, 02600 Espoo

Roosaliinan päiväkoti, os. Huvilinnanpiha 4, 02600 Espoo Espoon kaupunki Pöytäkirja 03.10.2013 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 03.10.2013 torstai klo 18:10-19:45 Paikka Roosaliinan päiväkoti, os. Huvilinnanpiha 4, 02600 Espoo Saapuvilla olleet jäsenet Tiina Thure-Toivanen,

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo Paikka: Valtuustosali Aika: 18.10.2017, klo 17.00 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Alli Toivanen, Joel Vanhanen, Jonas Papathemelis, Meija Saarinen, Natalia Romanoff, Niko Toivonen, Nicole Latini, Niklas Salmela, Nora Nevalainen

Lisätiedot

AURAN KUNTA NUORTEN VAIKUTTAJARYHMÄ ASIALISTA nro 01/2016

AURAN KUNTA NUORTEN VAIKUTTAJARYHMÄ ASIALISTA nro 01/2016 NUORTEN VAIKUTTAJARYHMÄ ASIALISTA nro 01/2016 KOKOUSAIKA KESKIVIIKKO 13.01.2016 klo 18.00 - KOKOUSPAIKKA KULTTUURINEN NUORISOKAHVILA CAFESCO Hongistontie 1, 21380 AURA 1 Vaikuttajaryhmän kokoonpano 2016

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto 25.11.2015

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto 25.11.2015 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN Aika 11.11.2015, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101 Tampere Osallistujat

Lisätiedot

Aika: Maanantaina 22.2.2016, klo 9-15. Pohjaesitys: Kuullaan kaupungin tuoma tervehdys Huippukokoukselle.

Aika: Maanantaina 22.2.2016, klo 9-15. Pohjaesitys: Kuullaan kaupungin tuoma tervehdys Huippukokoukselle. 3/2016 Aika: Maanantaina 22.2.2016, klo 9-15 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaaminen Puheenjohtaja Olli Lintu avaa kokouksen klo 9.02 2. Kaupungin tervehdys

Lisätiedot

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 6.2.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 39. Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 39. Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 1 39 Toimintasuunnitelma 2014 ESPOON NUORISOVALTUUSTO TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 VAIKUTTAMINEN Espoon nuorisovaltuusto on espoolaisnuorista koostuva edunvalvontaelin

Lisätiedot

Esityslista 1.12.2015

Esityslista 1.12.2015 Sivu 1 / 6 Esityslista 1.12.2015 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan valinta 3. Nimenhuudon suorittaminen 4. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Paikka Valtuustotalo, Kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5

Paikka Valtuustotalo, Kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 28.05.2013 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 28.05.2013 tiistai klo 17:00-19:30 Paikka Valtuustotalo, Kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Saapuvilla

Lisätiedot

Kaupunginhallituksen kokoushuone, Asemakuja 2 C, 4. krs.

Kaupunginhallituksen kokoushuone, Asemakuja 2 C, 4. krs. Espoon kaupunki Pöytäkirja 27.01.2014 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 27.01.2014 maanantai klo 8:00-9:35 Paikka kokoushuone, Asemakuja 2 C, 4. krs. Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Sonkeri, puheenjohtaja

Lisätiedot

Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimialue Nuorisovaltuusto NUORISOVALTUUSTON KOKOUS

Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimialue Nuorisovaltuusto NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 1/5 Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimialue Nuorisovaltuusto 11.9.2017 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 11.9.2017 kello 18.26-19.39 Paikka Nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu

Lisätiedot

Aika: klo 17.00, kokous keskeytettiin klo Cities4Europe-työpajan ajaksi Paikka: Valtuustosali

Aika: klo 17.00, kokous keskeytettiin klo Cities4Europe-työpajan ajaksi Paikka: Valtuustosali Aika: 25.9.2018 klo 17.00, kokous keskeytettiin klo 17.31-19.10 Cities4Europe-työpajan ajaksi Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Vanhanen Joel (pj.), Papathemelis Jonas, Hursti Toivo, Räty Paavo, Salmela

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...143

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...143 141 Nuorisovaltuuston kokous PÖYTÄKIRJA AIKA 4.10.2016 Klo 17.15 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...143 2 KOKOUKSEN AVAUS...143 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Paula Mäkelä, Opetuspalvelut

Paula Mäkelä, Opetuspalvelut Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (16) Kokoustiedot Aika 18.03.2019 maanantai klo 17:00-19:00 Paikka Valtuustosali Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Sanni Elomäki Ida-Maria Hallongren Leia Kuorilehto Jonne

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 11

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 11 Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 30.03.2017 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 30.03.2017 torstai klo 16:30-19:55 Tauko 19.07-19.12 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Siirrettiin pöytäkirjan 6/2015 tarkastaminen seuraavaan kokoukseen.

Siirrettiin pöytäkirjan 6/2015 tarkastaminen seuraavaan kokoukseen. PYKÄLÄ RY Opintovaliokunnan kokous 7/2015 AIKA: 23.9.2015 klo 18.00 PAIKKA: LÄSNÄ: Pykälän ry:n toimisto Mannerheimintie 3 B, 5.kerros Asta Tukiainen, puheenjohtaja Laura Linnove, varapuheenjohtaja (saapui

Lisätiedot

Maanantaina klo

Maanantaina klo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Maanantaina 12.6.2017 klo 15.30-17.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 Tytti

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 9. Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C, 1. kerros

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 9. Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C, 1. kerros Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 09.03.2016 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 09.03.2016 keskiviikko klo 14:00-17:30 Paikka Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C, 1. kerros Saapuvilla

Lisätiedot

1/4 JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017. Paikka: Carelicumin auditorio, Torikatu 21 c. Aika: keskiviikkona klo 16.

1/4 JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017. Paikka: Carelicumin auditorio, Torikatu 21 c. Aika: keskiviikkona klo 16. JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/4 Paikka: Carelicumin auditorio, Torikatu 21 c Aika: keskiviikkona 25.1.2017 klo 16.30 Läsnä Jäsenet: Hiltunen Tatu Välimäki Sampo Kontkanen Veeti

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 37. Nuorisovaltuusto 17.03.2015 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 37. Nuorisovaltuusto 17.03.2015 Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 17.03.2015 Sivu 1 / 1 37 Sääntömuutos kohtiin: 6 Hallitus, 7 Tapahtumat ja tiedotus Selostus NYKYISET SÄÄNNÖT: 6 Hallitus Nuorisovaltuuston hallitukseen kuuluvat nuorisovaltuuston puheenjohtajisto

Lisätiedot

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ja Visio Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki Tiina Sivonen

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ja Visio Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki Tiina Sivonen Yhdistystoiminnan peruskurssi: Yhdistyksen kokouskäytännöt 2.2.2015 Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ja Visio Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki Tiina Sivonen Illan aiheet Yhdistyksen eri kokoukset ja kokousten

Lisätiedot

Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI

Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI PORNAISTEN KUNTA Nuorisovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 23.3.2015 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Vapaa-aikatoimen toimisto PANKKI Halla,

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet:

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet: TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 NUORISOVALTUUSTO aika Keskiviikko 25.10.2017 klo 17.00 18.55 paikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurakatu 2 Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet:

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Esityslista 1/2019

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Esityslista 1/2019 AIKA: 17.1.2019 klo 16.30 - PAIKKA: Laitilan Nuokkari, Kaukolantie 19, 23800 Laitila OSALLISTUJAT: Jäsenet: Antola Maria Harikkala Heta Hiekka Anne Koskela Maria Kylä-Puhju Nuppu Laurila Niklas Mäkelä

Lisätiedot

nuoriso-ohjaaja (ei äänivaltaa)

nuoriso-ohjaaja (ei äänivaltaa) Tampereen Nuorisofoorumin hallituksen kokouksen kokouskutsu Aika Keskiviikko 6.11.2013 klo 16.30 Paikka Monitoimitalo 13, Satakunnankatu 13, Tampere Läsnäolijat Jesse Kosonen puheenjohtaja Markus Nieminen

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 KOKOUSKUTSU Puheenjohtajaneuvosto TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 KOKOUSKUTSU Puheenjohtajaneuvosto TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika6.4.2016, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101 Tampere

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 8. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 8. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen Espoon kaupunki Pöytäkirja Keskusvaalilautakunta 09.04.2017 Sivu 1 / 8 Kokoustiedot Aika 09.04.2017 sunnuntai klo 10:00-24:30 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Arvo, 5. kerros Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Johanna Horsma, puheenjohtaja Marita Backman Veikko Granqvist Liisa Kivekäs Kari Kuusisto Teemu Leppänen Pirkko Sillanpää Satu Soini Sauli Solhagen

Johanna Horsma, puheenjohtaja Marita Backman Veikko Granqvist Liisa Kivekäs Kari Kuusisto Teemu Leppänen Pirkko Sillanpää Satu Soini Sauli Solhagen Espoon kaupunki Pöytäkirja 22.01.2015 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 22.01.2015 torstai klo 9:05-11:55 Paikka Scandic Plaza Hotel, Turku Saapuvilla olleet jäsenet Johanna Horsma, puheenjohtaja Marita Backman

Lisätiedot

Kylämajan asukastalo, Matinkatu 7, 02230 Espoo

Kylämajan asukastalo, Matinkatu 7, 02230 Espoo Espoon kaupunki terveyslautakunnan perhe- ja Pöytäkirja 01.11.2012 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 01.11.2012 torstai klo 17:30-19:30 Paikka Kylämajan asukastalo, Matinkatu 7, 02230 Espoo Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 21

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 21 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 14.02.2017 Sivu 1 / 21 Kokoustiedot Aika 14.02.2017 tiistai klo 17:00-19:50 Tauko 18.25-18.55 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Alli

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 13. Keskuspaloasema, Palomiehentie 1, Espoo, I-kerros, luokka

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 13. Keskuspaloasema, Palomiehentie 1, Espoo, I-kerros, luokka Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 26.01.2017 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 26.01.2017 torstai klo 16:30-19:40 Paikka Keskuspaloasema, Palomiehentie 1, 02750 Espoo, I-kerros, luokka Saapuvilla

Lisätiedot

Kaarinan kaupunki Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston kokous 1 (5) Nuorisovaltuusto. Aika Päivä klo

Kaarinan kaupunki Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston kokous 1 (5) Nuorisovaltuusto. Aika Päivä klo 1 (5) n kokous Aika Päivä klo 16.40 18.13 Paikka Kaarina-talo, Lautakunnankatu 1 Läsnä Jäsenet Henriksson Julia, pj Hakala Rasmus Halen Tua, vpj Hautalampi Heini, sihteeri Kesäniemi Maija Koskinen Eino

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 4. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 4. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 21.01.2014 Sivu 1 / 1 4 Nuorisovaltuuston säännöt Selostus Nuorisovaltuuston toimintaa ohjaa sen päättämät säännöt. Säännöt tulee hyväksyä nuorisovaltuuston ensimmäisessä kokouksessa.

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen Keskusvaalilautakunta 12.04.2017 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 12.04.2017 keskiviikko klo 16:00-17:45 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Kotka, 3. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kaarinan kaupunki Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston kokous 1 (5) Nuorisovaltuusto. Aika Päivä klo

Kaarinan kaupunki Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston kokous 1 (5) Nuorisovaltuusto. Aika Päivä klo 1 (5) n kokous Aika Päivä klo 16.40 18.38 Paikka Kaarina-talo, Lautakunnankatu 1 Läsnä Jäsenet Henriksson Julia, pj, poistui 18.17 Hakala Rasmus Halen Tua, vpj Hautalampi Heini, sihteeri Kesäniemi Maija

Lisätiedot

Islam al-nassar Juuso Häkkinen. nuoriso-ohjaaja (ei äänivaltaa)

Islam al-nassar Juuso Häkkinen. nuoriso-ohjaaja (ei äänivaltaa) Tampereen Nuorisofoorumin hallituksen kokouksen pöytäkirja Aika 7.9.2013 klo. 10.00- Paikka Antaverkan leirikeskus, Ylöjärvi Läsnäolijat Jesse Kosonen puheenjohtaja Markus Nieminen 1.varapuheenjohtaja

Lisätiedot

2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Kristian Rasehorn ja Juho-Petrus Nieminen

2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Kristian Rasehorn ja Juho-Petrus Nieminen Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA 02/2009 Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 10.2.2009 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika tiistaina 10.2.2009 kello 17.10 Paikka nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 10. Anja Kurki, puheenjohtaja Markus Soronen Marianne Ehrnstén Marjut Lindroos Seppo Lintunen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 10. Anja Kurki, puheenjohtaja Markus Soronen Marianne Ehrnstén Marjut Lindroos Seppo Lintunen Espoon kaupunki Pöytäkirja Keskusvaalilautakunta 09.03.2017 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 09.03.2017 torstai klo 16:00-16.45 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Kotka, 3. kerros Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot