Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 18

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 18"

Transkriptio

1 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 18 Kokoustiedot Aika tiistai klo 17:00-20:05 Tauko Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Aapo Grönroos Julia Helle, Poistui Lotta Honkonen Paula Karhunen Nicholas Kujala Esa Lehtinen Ida Lilja Matias Mattheiszen, Saapui Erin Melán Henri Ojalehto Oskari Ruohonen Perita Siltanen, Poistui Kasper Sukselainen Emilia Tiainen Akseli Väliviita Yusef Abu Madi, Saapui Muut saapuvilla olleet Elina Rautiainen Marika Visakova sihteeri Puhe- ja läsnäolo-oikeus

2 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto Sivu 2 / 18 Allekirjoitukset Paula Karhunen puheenjohtaja Elina Rautiainen sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty: _/_2015 Kasper Sukselainen Pöytäkirjan nähtävänäolo julkipannun kuulutuksen mukaan on pöytäkirja ollut yleisesti nähtävänä 2014 osoitteessa Kirkkojärventie 4, Espoon keskus.

3 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto Sivu 3 / 18 Käsitellyt asiat Pykälä Liitteet Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4 2 Kokouksen järjestäytyminen 5 3 Ilmoitusasiat 6 4 Vierailija: Marika Visakova, ympäristölautakunta 7 5 Nuorisovaltuuston edustajiston edustajan valinta 8 6 Tiedotusvastaavan ja tapahtumavastaavan valinta 9 7 Nuortenideat.fi-palvelun pilotointi 11 8 Valitaan Ikääntyvä Espoo- ohjausryhmän edustajat 12 9 Matinkylä-Olari alueen aluepuheenjohtajan valinta Alueryhmien tilannekatsaus Esitys: Alueryhmille tapahtuma järjestettäväksi Lautakuntien ja poikkihallinnollisten ohjausryhmien 16 tilannekatsaus 13 Muut nuorisovaltuuston esille nostamat asiat 17

4 Espoon kaupunki Pöytäkirja 1 Nuorisovaltuusto Sivu 4 / 18 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Selostus Yleiskokous on laillinen ja päätösvaltainen, jos kokouskutsu on toimitettu kaikille nuorisovaltuutetuille kolme (3) päivää ennen kokousta. Todetaan läsnäolijat. ehdotus Puheenjohtaja toteaa kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

5 Espoon kaupunki Pöytäkirja 2 Nuorisovaltuusto Sivu 5 / 18 2 Kokouksen järjestäytyminen ehdotus Valitaan pöytäkirjan tarkastaja ja kaksi ääntenlaskijaa. Lisäksi valitaan kokoukselle sihteeri. Pääsihteeri toimii edelleen virallisesti kokousten sihteerinä, mutta muutama nuorisovaltuutettu haluaa toimia kokouksen sihteerinä, voi kokouksen sihteerinä olla myös nuorisovaltuutettu. Ääntenlaskijoiksi valittiin Oskari Ruohonen ja Kasper Sukselainen. Pöytäkirjantarkastajaksi valittiin Kasper Sukselainen. Sihteerinä toimi pääsihteeri.

6 Espoon kaupunki Pöytäkirja 3 Nuorisovaltuusto Sivu 6 / 18 3 Ilmoitusasiat 1. Paula Karhunen lähtee Altaan, Norjaan yhdessä nuorisopalveluiden edustajien kanssa tutustumaan paikalliseen nuorisotilaan, jota nuoret pyörittävät itse. Matka tapahtuu ajalla Valtuuston kokous on Paula osallistuu kokoukseen Niko Riepponen (ympäristömuotoilija) oli esittelemässä Meidän roskis-projektia hallituksen kokouksessa sekä keskusteltiin tulevasta yhteistyöstä Vaikuttamossa. 4. Tiedotustiimin kokous pidettiin 8.1. Välkyssä. Paikalla olivat: Perita Siltanen, Aleksi Tanttu, Yusef Abu Madi, Akseli Kilpeläinen, Ida Lilja, Emilia Tiainen, Henri Ojalehto, Nicholas Kujala ja Julia Helle. 5. Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton Uudenmaanpiirin järjestäytymiskokous pidettiin lauantaina Puheenjohtajaksi valittiin Otto Rikka ja varapuheenjohtajaksi Olli-Pekka Paasivirta. 6. Nuori Espoo- budjetti kokous pidettiin Oskari Ruohonen osallistui nuorisovaltuuston edustajana kokoukseen, koska Nuori Espoo- budjetti pilotoidaan Espoon keskuksen alueella, jonka aluepuheenjohtajana hän toimii. Oskari kertoi kokouksen sisällöstä yleiskokouksessa. Seuraava kokous järjestetään tiistaina klo Matinkylän monitoimitalolla. Paula Karhunen osallistuu Oskarin kanssa kokoukseen. 7. Lautakuntien ja ohjausryhmien varsinaiset ja vara edustajat toimittakaa verokortit suoraan lautakuntien sihteereille. Lautakuntien sihteereiden yhteystiedot löytyvät Espoon kaupungin sivuilta. 8. Hallituksen kokous pidettiin Välkyssä. Kokouksessa käytiin keskustelua mm. tapahtuma- ja tiedotusvastaavien tehtävistä. Merkittiin tiedoksi.

7 Espoon kaupunki Pöytäkirja 4 Nuorisovaltuusto Sivu 7 / 18 4 Vierailija: Marika Visakova, ympäristölautakunta Selostus ehdotus Käsittely Marika Visakova kertoo lautakuntatyöskentelystä. Merkitään tiedoksi. Marika Visakova kertoi yleiskokouksessa nuorisovaltuutetuille mitä ympäristölautakunnassa tehdään ja millaisia asioita siellä käsitellään. Puheenjohtaja kannusti nuorisovaltuutettuja ottamaan yhteyttä lautakuntakummeihin. Lautakuntakummien yhteystiedot saa pääsihteeriltä. Lautakuntakummit ohjeistavat ja auttavat lautakuntatyöskentelyssä. Merkitään tiedoksi.

8 Espoon kaupunki Pöytäkirja 5 Nuorisovaltuusto Sivu 8 / 18 5 Nuorisovaltuuston edustajiston edustajan valinta Selostus Suomen Nuorisovaltuustojen Edustajisto on perustettu vuonna 2009 opetus- ja kulttuuriministeriön aloitteesta. Edustajiston toimintaa organisoi Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry. Tavoitteena on, että Edustajistossa olisi edustaja jokaisesta Suomen kunnasta, jossa toimii nuorisovaltuusto tai muu vastaavanlainen nuorten vaikuttajaelin. Edustajistossa nuoret pääsevät ottamaan kantaa heitä koskeviin ajankohtaisiin asioihin esimerkiksi kannanotoin tai julkilausumin. ehdotus Käsittely Valitaan Espoon nuorisovaltuuston edustaja Suomen Nuorisovaltuustojen Edustajistoon vuodelle Ida Lilja kertoi Suomen Nuorisovaltuustojen edustajiston toiminnasta. Hänen mukaan edustajisto on ryhmä, johon on valittu edustaja jokaisesta Suomen kunnasta. Edustajisto toimii niin sanottuna asiantuntijaelimenä eduskunnalle valtakunnallisesti. Nuorisovaltuustojen edustajisto edustaa nuorten ääntä suomalaisessa yhteiskunnassa ja tavoitteena on ajaa nuorten asioita valtakunnallisesti. Edustajistoon kaivataan rohkeaa henkilöä, joka pystyy edustamaan. Edustajisto ei liity Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton omaan organisaation, mutta on sen luotsaama. Paula Karhunen kertoi, että Emma Holsti on aikaisemmin toiminut edustajana. Ida Lilja lisäsi, että verkossa toimitaan paljon ja ei välttämättä tavata kasvotusten muita edustajia. Paula Karhunen toivoi, että nuorisovaltuustojen edustajiston päätäntävalta kasvaisi tulevan kuntalain myötä. Ehdokkaiksi ilmoittautuivat Nicholas Kujala ja Perita Siltanen, joten edustaja valittiin suljetulla lippuäänestyksellä. Yleiskokous päätti, että ehdokkaat saivat 30 sekunnin puheenvuorot. Äänioikeutettuja oli paikalla yhteensä 15 ja ääniä annettiin 15. Nicholas sai ääniä yhteensä 9 ja Perita 6. Tyhjiä ääniä oli 0. Nicholas Kujala valittiin Nuorisovaltuustojen edustajiston edustajaksi vuodelle 2015.

9 Espoon kaupunki Pöytäkirja 6 Nuorisovaltuusto Sivu 9 / 18 6 Tiedotusvastaavan ja tapahtumavastaavan valinta Selostus Nuorisovaltuuston säännöissä sanotaan seuraavaa tapahtumista ja tiedottamisesta: 7 Tapahtumat ja tiedotus Nuorisovaltuusto valitsee tapahtumavastaavan, jonka tehtävänä on koordinoida nuorisovaltuuston tapahtumien järjestämistä. Tähän toimintaan osallistuvat kaikki halukkaat valtuutetut. Nuorisovaltuusto valitsee tiedotusvastaavan, jonka tehtävänä on koordinoida nuorisovaltuuston sisäistä ja ulkoista tiedottamista mm. kouluille ja nuorisotiloille. Tiedotukseen osallistuvat kaikki nuorisovaltuutetut. ehdotus Valitaan tiedotus- ja tapahtumavastaavat vuodelle Paula Karhunen avasi keskustelun tapahtuma- ja tiedotusvastaavan tehtävistä ja mainitsi myös, että asiasta oli keskusteltu jo hallituksen kokouksessa. Paula ehdotti, että tarkastellaan sääntöä ja pohditaan halutaanko se pitää sellaisenaan vai tehdäänkö siihen muutoksia. Hän esitti kysymyksen siitä, että tarvitaanko erikseen tapahtumavastaava ja tiedotusvastaava. Paula ehdotti vastuutehtävien tilalle pr-osastoa. Henri Ojalehto vastusti jyrkästi ehdotusta. Esa Lehtinen ei kannattanut, mutta ei myöskään vastustanut ehdotusta. Esa lisäsi: jos pr-osasto perustetaan, niin se pitää tehdä niin, että toinen varapuheenjohtajista seisoo ryhmän takana ja osaston tulee olla hyvin organisoitua. Ida Lilja kommentoi, että tiedotusta koskeva kokous pidettiin jo. Hän kuitenkin lisäsi, että on hyvä olla tiedotusvastaa, jolta voi kysyä ja joka on vastuussa. Ida muistutti kuitenkin, että jokaisen nuvalaisen vastuulla on tiedottaminen. Kasper Sukselainen ei kannattanut ehdotusta pr-osastosta. Hänen mielestä osasto on historiaa. Perita Siltanen kommentoi, että ei ole järkevää perustaa erillistä prosastoa, koska säännöissä on jo mainittu, että kaikki nuvalaiset ovat vastuussa tiedottamisesta ja saavat vapaasti järjestää tapahtumia. Emilia Tiainen lisäsi, että tapahtumavastaavan tehtävä on epämääräinen.

10 Espoon kaupunki Pöytäkirja 6 Nuorisovaltuusto Sivu 10 / 18 Paula Karhunen keskeytti ja luki säännön yleiskokoukselle. Hän kysyi yleiskokoukselta seuraavia kysymyksiä: onko joku sitä mieltä, että sääntö on turha ja onko joku, joka haluaa pitää säännöissä kyseisen kohdan? Ida Lilja kertoi säännön taustasta seuraavaa: säännön takana on ajatus siitä, mitä nuoret haluavat, esimerkiksi tapahtumia. Säännön tarkoitus on määritellä erikseen joku, joka organisoi näitä kahta asiaa eli tiedotusta ja tapahtumia, jotta olisi edes joku, joka asioita tekee. Emilia Tiainen ehdotti: jos on ollut tapahtumia aikaisemmin, niin niitä on järjestäneet henkilöt, jotka ovat olleet kiinnostuneita kyseisten tapahtumien järjestämisestä. Tapahtuman keksijä haluaa olla vastuussa tapahtumasta. Hävitetään koko tapahtumavastaavan titteli, koska periaatteessa se on turha. Voimme valita tapahtumakohtaisesti kuka ottaa vastuun mistäkin tapahtumasta. Paula ehdotti: voidaan muuttaa tapahtumavastaavaa koskevaa sääntöä kevään aikana. Ei tehdä virallista päätöstä nyt, vaan pöydätään valinta. Ehdotus hyväksyttiin. Siirrytään tiedotusvastaavan valintaan. Tiedotusvastaavaksi ilmoittautui Perita Siltanen. Muita ehdokkaita ei ilmoittautunut, niin valittiin Perita vuoden 2015 tiedotusvastaavaksi. Pöydättiin tapahtumavastaavan valinta ja käsitellään asia seuraavassa kokouksessa Perita Siltanen valittiin tiedotusvastaavaksi vuodelle 2015.

11 Espoon kaupunki Pöytäkirja 7 Nuorisovaltuusto Sivu 11 / 18 7 Nuortenideat.fi-palvelun pilotointi Selostus Nuortenideat.fi vaikuttamispalvelun pilotoinnin alku lähestyy ja Espoon nuorisovaltuusto osallistuu pilotointiin kevään 2015 aikana. Nuortenideat.fi tulee osaksi oikeusministeriön demokratiapalveluita: Opetus- ja kulttuuriministeriö mahdollistaa palvelun maksuttomuuden sekä nuorille, nuorten ryhmille että kunnille, oppilaitoksille ja järjestöille. Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus Koordinaatti toimii verkkopalvelun koordinoijana ja tukipalveluna. Tukipalvelut nykyiselle Koordinaatin ylläpitämälle Aloitekanava.fi:lle päättyvät maaliskuun 2015 lopussa. Pääsihteeri toimii yhteyshenkilönä pilotoinnin aikana ja osallistuu yhteyshenkilöille tarkoitettuun koulutukseen. ehdotus Käsittely Läpikäydään pilotoinnin aikataulu ja toteutus. Asia käsiteltiin pykälän 8 jälkeen. Pääsihteeri esitteli palvelua yleiskokoukselle ja näytti sen toimintoja. Yleiskokouksessa keskusteltiin pilotoinnin toteuttamisesta ja keskustelun perusteella päädyttiin siihen, että nuorisovaltuutetut testaavat nuortenideat.fi -palvelua itsenäisesti. Yhteinen testaus esim. yleiskokouksessa todettiin haasteelliseksi ja aikaa vieväksi. Pääsihteeri kertoi myös 5.3 järjestettävästä työpajasta ja kutsui sinne mukaan nuorisovaltuutettuja. Erin Melán ja Lotta Honkonen olivat kiinnostuneita osallistumaan. Asiasta ei kuitenkaan tehty virallista päätöstä. Päätettiin, että itsenäisesti tutustutaan palveluun ja toimitetaan kommentit pääsihteerille.

12 Espoon kaupunki Pöytäkirja 8 Nuorisovaltuusto Sivu 12 / 18 8 Valitaan Ikääntyvä Espoo- ohjausryhmän edustajat Selostus Espoon kaupunki rakentaa Espoo-tarinaa. Espoo-tarina on uusi strategia vuosille Espoo-tarinaa toteutetaan myös poikkihallinnollisilla kehitysohjelmilla, joilla vastataan Espoon keskeisiin haasteisiin. Näillä kehitysohjelmilla on työntekijöistä ja kaupunginvaltuutetuista koostuvia ohjausryhmiä. Nuorisovaltuuston tulee nimetä ohjausryhmiin omat asiantuntijajäsenensä. Edellisessä ( ) yleiskokouksessa Elinvoimaa ikääntyvilleohjausryhmän edustajien valinta pöydättiin ja valinta siirrettiin tammikuun yleiskokoukseen. ehdotus Käsittely Valitaan varsinainen ja varaedustaja Elinvoimaa ikääntyvilleohjausryhmään. Asia käsiteltiin ennen pykälää 7. Puheenjohtaja muistutti yleiskokoukselle, että tämä ryhmä on arvokas niin kuin kaikki muutkin. Tämä on hyvä foorumi avata sukupolvien välistä keskustelua. Ehdokkaiksi ilmoittautuvat Emilia Tiainen ja Nicholas Kujala. Koska muita ehdokkaita ei ilmoittautunut, niin ehdokkaat sopivat kumpi toimii varsinaisena edustajana ja kumpi varaedustajana. Elinvoimaa ikääntyville- ohjausryhmään valittiin varsinaiseksi edustajaksi Emilia Tiainen ja varaedustajaksi Nicholas Kujala vuodelle 2015.

13 Espoon kaupunki Pöytäkirja 9 Nuorisovaltuusto Sivu 13 / 18 9 Matinkylä-Olari alueen aluepuheenjohtajan valinta Selostus Nuorisovaltuuston säännöissä 5 sanotaan, että jokainen valtuutettu, joka asuu tai käy koulua jollakin kuudesta (6) nuorisovaltuuston suuralueesta (Tapiola, Leppävaara, Espoonlahti, Kauklahti- Vanha- Espoo, Pohjois- Espoo, Matinkylä-Olari), kuuluu kyseisen alueen alueryhmään. Yleiskokous voi päättää aluepuheenjohtajia valittaessa yksinkertaisella enemmistöllä myös vaihtoehtoisesta aluejaosta, mikäli tälle nähdään tarvetta. Alueryhmän tehtävänä on tuoda saman alueen valtuutetut yhteen pohtimaan ajankohtaisia kysymyksiä ja ongelmia alueella. Mikäli ehdokkaita on enemmän kuin yksi, käydään suljettu lippuäänestys. ehdotus Käsittely Valinta pöydättiin edellisessä ( ) yleiskokouksessa ja siirrettiin tammikuun kokoukseen. Valitaan Matinkylä-Olari alueen aluepuheenjohtaja. Erin Melánia ehdotettiin alueen aluepuheenjohtajaksi. Hänen lisäkseen ei ollut muita ehdotettuja ehdokkaita. Erin suostui ottamaan tehtävän vastaan. Muita ehdokkaita ei ilmoittautunut, niin valittiin Erin Melán Matinkylä-Olarin alueen aluepuheenjohtajaksi. Valittiin Erin Melán Matinkylä-Olari alueen aluepuheenjohtajaksi vuodelle 2015.

14 Espoon kaupunki Pöytäkirja 10 Nuorisovaltuusto Sivu 14 / Alueryhmien tilannekatsaus ehdotus Käsittely Merkitään tiedoksi. Henri Ojalehti kertoi Leppävaaran kokoustaneen Sellossa. Kokouksessa suunniteltiin mahdollisia koulukäyntejä alustavasti. Kasper Sukselainen ilmoitti Espoonlahden alueen kokoustavan lähiaikoina. Perita Siltanen kertoi, että Tapiola kokoustaa viimeistään koulutusviikonlopun jälkeen. Emilia Tiainen muistutti aluepuheenjohtajia lisäämään hänet alueryhmien whatsapp- ryhmiin. Yleiskokouksessa sovittiin aluepuheenjohtajien yhteinen tapaaminen viikolle 6. Merkittiin tiedoksi.

15 Espoon kaupunki Pöytäkirja 11 Nuorisovaltuusto Sivu 15 / Esitys: Alueryhmille tapahtuma järjestettäväksi Selostus Suurin osa Espoon nuorista ei tiedä, mikä Espoon Nuorisovaltuusto on. He eivät ehkä edes tiedä tämänlaisen vaikutuskanavan olemassaolosta. Nuva onkin saatava lähemmäs itse nuoria. Kunkin alueryhmän tulisi järjestää pienimuotoinen tapahtuma Nuvan puolesta esim. jollakin alueen nuorisotilalla. Tyyli on vapaa: jokin peli/kilpailu tai ihan vaan lyhykäinen esittely Nuvasta. Tapahtuman suunnittelu jää alueryhmien suunniteltavaksi. Tapahtuma tulisi järjestää kevään aikana tai alkusyksystä, kuitenkin hyvissä ajoin ennen vaaleja. Nämä tapahtumat tekisivät nuoret tietoiseksi Nuvasta. He myös pääsisivät lähemmin tutustumaan ja kyselemään Nuvan toiminnasta. ehdotus Käsittely Hallitus ehdottaa esitystä hyväksyttäväksi. Oskari Ruohonen kommentoi, että onko järkeä tehdä tapahtumaa, johon osallistuu n. 20 nuorta ja joista kukaan ei hae nuvaan. Emilia Tiainen kannattaa esitystä ja pitää hyvänä asiana, että edes yritetään. Matias Mattheiszen ehdotti, että järjestettäisiin jotain esimerkiksi koulujen auditorioissa, jonka avulla voisi tavoittaa enemmän nuoria kerralla. Ida Lilja kommentoi edelliseen, että nuorisotiloilla järjestettävä tapahtuma olisi vapaamuotoisempi ja sitä kautta nuoret saisivat mieluisamman kuvan nuvasta. Ida ilmoitti lähtevänsä mielellään mukaan järjestämään tapahtumia. Ida kannatti Henrin esitystä. Esitys hyväksyttiin kokeiltavaksi.

16 Espoon kaupunki Pöytäkirja 12 Nuorisovaltuusto Sivu 16 / Lautakuntien ja poikkihallinnollisten ohjausryhmien tilannekatsaus ehdotus Käsittely Merkitään tiedoksi. Esa Lehtinen ilmoitti menevänsä seuraavaan sosiaali- ja terveyslautakunnan kokoukseen, joka pidetään Nicholas Kujala kertoi tulevan opetus- ja varhaiskasvatuksen tulevasta kokouksesta. Hän mainitsi, että on tulossa lyhyt kokous, jossa käsitellään muun muassa Merisaappaan koulua. Lotta Honkonen ilmoitti menevänsä ympäristölautakunnan kokoukseen Merkittiin tiedoksi.

17 Espoon kaupunki Pöytäkirja 13 Nuorisovaltuusto Sivu 17 / Muut nuorisovaltuuston esille nostamat asiat Selostus ehdotus Käsittely Muut nuorisovaltuuston esille nostamat asiat. Merkitään tiedoksi. 1. Käytiin läpi edellisen vuoden aloitteita ja niiden tilanteita. Kaupunginhallitus oli pyytänyt pääsihteeriltä selvityksen aloitteiden vastauksista ja niiden etenemisestä. Pääsihteeri luki selvityksen kokoukselle. Emilia Tiainen kertoi, että oli kysellyt kavereiltaan, jotka harrastavat graffitien maalaamista, graffitiseinän sijoittamisesta. Emilian mukaan harrastajien mielestä aloite on hyvä ja Matinkylä olisi sopiva paikka lailliselle seinälle harrastajien näkökulmasta. Tärkeää olisi, että seinä sijoittuisi lähelle tulevaa länsimetroa. Perita Siltanen kertoi, että myös Olarin alueelle on toivottu laillista graffitiseinää. Ida Lilja ehdotti, että graffitiseinän voisi sijoittaa myös läpikulkutunneliin Sellon lähellä. Sovittiin, että hallitus kirjoittaa seuraavaan hallituksen kokoukseen lausunnon, jossa ehdotetaan graffitiseinän sijainniksi Matinkylä-Olarin aluetta tai läpikulkutunnelia Leppävaarassa. Sijainnin ehdotuksesta pidettiin käsiäänestys. Matinkylä sai 7 ääntä, Olari yhden. Päätettiin, että ehdotetaan lausunnossa Matinkylää graffitiseinän sijainniksi. Nicholas Kujala kertoi nuorisovaalit-aloitteen tilanteesta ja tilanne on yhä sama. Henri Ojalehto kertoi Viherlaakson koulua koskevasta aloitteesta, joka tulee seuraavaan yleiskokoukseen hyväksyttäväksi. Aloite löytyy kokonaisuudessaan nuorisovaltuuston facebook-ryhmästä. Paula Karhunen lisäsi, että samasta aiheesta on olemassa myös adressi. Paula pyysi adressiin linkin jaettavaksi nuvalaisille. 2. Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto järjestää Aktiivipäivät ABC Turussa. 3. Aktiivipäivät HC järjestetään Vaasassa. 4. Suomen Nuorisovaltuustojen Liittokokous pidetään Jyväskylässä

18 Espoon kaupunki Pöytäkirja 13 Nuorisovaltuusto Sivu 18 / Veera Helman tulee kouluttamaan, nuvaviikonloppuun. Paula kysyi yleiskokoukselta mitä halutaan hänen koulutukseltaan. 6. Palauttakaa lupalaput koskien nuvaviikonloppua. 7. Järjestetään illanvietto, jossa mukana sauna, 11.3 Espoon nuorisovaltuuston 18-vuotias syntymäpäivän kunniaksi. Pääsihteeri tekee tiedustelut saunatiloista. 8. Esa Lehtinen kertoi tapahtuman volume clubin tilanteesta ja esitteli mainosta. Esa ehdotti, että nuvalla voisi olla oma ständi tapahtumassa. Tapahtumaan toivotaan nuvalaisia vapaaehtoisiksi. 9. Henri Ojalehto kertoi, että Kouvolassa pystyy hyväksi lukemaan lukiopintoja, jos on osallistunut nuorisovaltuuston toimintaa. Hän mainitsi, että sama etu voisi olla myös Espoon lukioissa. Paula kommentoi, että Espoossa saa myös hyväksi luettua opintoja nuorisovaltuuston toiminnalla. Kuulemma tämä on lukiokohtaista. Päätettiin, että ehdotetaan lausunnossa Matinkylää graffitiseinän sijainniksi. Merkittiin tiedoksi.

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 10

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 10 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 27.08.2014 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 27.08.2014 keskiviikko klo 17:00-20:30 Tauko 18.33 19.06 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius,

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20. Valtuustotalo, Espoonkatu 5, Valtuustotalon kahvio

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20. Valtuustotalo, Espoonkatu 5, Valtuustotalon kahvio Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 22.03.2016 Sivu 1 / 20 Kokoustiedot Aika 22.03.2016 tiistai klo 17:00-20:10 Tauko 18.42 18.52 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5, Valtuustotalon kahvio Saapuvilla

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 16.02.2016 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 16.02.2016 tiistai klo 17:00-20:30 Tauko 17.51 18.35 ja 19.39 19.47 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 20.08.2015 Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto 20.08.2015 Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 20.08.2015 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 20.08.2015 torstai klo 17:00-20:25 Tauko klo 18.16-18.43 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 04.02.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 04.02.2014 tiistai klo 17:00-20:30 Kokoustauko klo 18:07-18:38. Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 11

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 11 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 05.09.2013 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 05.09.2013 torstai klo 17:00-18:50 tauko klo 18.00-18.17 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 17.01.2017 Sivu 1 / 20 Kokoustiedot Aika 17.01.2017 tiistai klo 17:00-20:15 Tauko 18.35 19.05 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Alli

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 15.03.2017 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 15.03.2017 keskiviikko klo 17:00-18:35 17.55-18.20 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Aida Worku, Saaapui

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali Aika: 8.5.2018 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Vanhanen Joel (pj.), Saarinen Meija, Papathemelis Jonas, Hursti Toivo, Salmela Niklas, Korhonen Eemeli, Rantapää Niklas, Heib Salma, Hietanen Lauri, Munne

Lisätiedot

Aloitteet ja kannanotto löytyvät kokonaisuudessaan: FI/Kulttuuri_ja_liikunta/Nuoriso/Nuorisovaltuusto/Aloitteet_ja_kannanotot

Aloitteet ja kannanotto löytyvät kokonaisuudessaan:  FI/Kulttuuri_ja_liikunta/Nuoriso/Nuorisovaltuusto/Aloitteet_ja_kannanotot ESPOON NUORISOVALTUUSTO PUOLIVUOTISKERTOMUS, RAPORTTI TOIMINNASTA / SYKSY 2014 VAIKUTTAMINEN Nuorisovaltuuston tekemät aloitteet: Aloite: Espoon kouluissa on tarvetta unisex vessoille (hyväksytty 23.9.2014)

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 13

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 13 Espoon kaupunki Kokouskutsu Nuorisovaltuusto 21.01.2016 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 21.01.2016 torstai klo 17:00 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Lisätietoja Käsiteltävät asiat Asia Liitteet Otsikko

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 09.04.2014 keskiviikko klo 17:00-20:35 klo 18.31-18.58. Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 23.09.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 23.09.2014 tiistai klo 17:00-20:30 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius Aapo

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 28.10.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 28.10.2014 tiistai klo 17:00-20:10 Tauko 18.03-18.30 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius Aapo

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 23.04.2015 Sivu 1 / 18

Nuorisovaltuusto 23.04.2015 Sivu 1 / 18 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 23.04.2015 Sivu 1 / 18 Kokoustiedot Aika 23.04.2015 torstai klo 17:00-19:35 Tauko klo 18.05-18.35 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 16.10.2012 Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto 16.10.2012 Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 16.10.2012 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 16.10.2012 tiistai klo 18:55-20:30 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä, puheenjohtaja

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 4. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 4. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 21.01.2014 Sivu 1 / 1 4 Nuorisovaltuuston säännöt Selostus Nuorisovaltuuston toimintaa ohjaa sen päättämät säännöt. Säännöt tulee hyväksyä nuorisovaltuuston ensimmäisessä kokouksessa.

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston tekemät kannanotot Kannanotto: Viherlaakson koululle ja lukiolle rakennettava kokonaan uusi koulurakennus (Hyväksytty 24.2.

Nuorisovaltuuston tekemät kannanotot Kannanotto: Viherlaakson koululle ja lukiolle rakennettava kokonaan uusi koulurakennus (Hyväksytty 24.2. ESPOON NUORISOVALTUUSTO PUOLIVUOTISKERTOMUS, RAPORTTI TOIMINNASTA / KEVÄT 2015 VAIKUTTAMINEN Nuorisovaltuuston tekemät aloitteet Nuorisovaltuusto ei ole kevään aikana tehnyt aloitteita, koska nuorisovaltuusto

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 11.12.2014 Sivu 1 / 34

Nuorisovaltuusto 11.12.2014 Sivu 1 / 34 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 11.12.2014 Sivu 1 / 34 Kokoustiedot Aika 11.12.2014 torstai klo 17:00-20:37 ja 16.12 tiistai klo 17:00 20:05 kokoustauko 11.12, klo 19.00 19.30, kokoustauko

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 19.11.2014 Sivu 1 / 26

Nuorisovaltuusto 19.11.2014 Sivu 1 / 26 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 19.11.2014 Sivu 1 / 26 Kokoustiedot Aika 19.11.2014 keskiviikko klo 17:00-20:30 Tauko klo 18.14-18.44 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius,

Lisätiedot

Espoon nuorisovaltuuston säännöt Nuorisovaltuusto

Espoon nuorisovaltuuston säännöt Nuorisovaltuusto Espoon nuorisovaltuuston säännöt 2016 2017 1 Nuorisovaltuusto Espoon nuorisovaltuusto (jatkossa nuorisovaltuusto) on 13 18-vuotiaiden espoolaisten yleisillä vaaleilla valittu Espoon kaupungin (jatkossa

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 09.10.2013 Sivu 1 / 13

Nuorisovaltuusto 09.10.2013 Sivu 1 / 13 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 09.10.2013 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 09.10.2013 keskiviikko klo 17:00-20:15 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä Esa

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 4. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 4. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 09.03.2016 Sivu 1 / 1 4 Nuorisovaltuuston säännöt Selostus Nuorisovaltuuston toimintaa ohjaa sen päättämät säännöt. Säännöt tulee hyväksyä nuorisovaltuuston ensimmäisessä kokouksessa.

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 21

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 21 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 14.02.2017 Sivu 1 / 21 Kokoustiedot Aika 14.02.2017 tiistai klo 17:00-19:50 Tauko 18.25-18.55 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Alli

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 15.08.2013 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 15.08.2013 torstai klo 17:00-20:20 klo 18.01-18:22. Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo 17 Paikka: Nuorisovaltuuston yleiskokous

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo 17 Paikka: Nuorisovaltuuston yleiskokous Aika: 29.8.2017, klo 17 Paikka: Nuorisovaltuuston yleiskokous Läsnäolijat: Aida Worku, Alli Toivanen, Joel Vanhanen, Jonas Papathemelis, Joona Aaltonen, Linda Joensuu, Meija Saarinen, Natalia Romanoff,

Lisätiedot

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 6.2.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 13.3.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5

Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 11.05.2016 Sivu 1 / 8 Kokoustiedot Aika 11.05.2016 keskiviikko klo 17:00-19:15 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone, Espoonkatu 5 Saapuvilla

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Nuorisovaltuusto AIKA 01.06.2017 kello 17:00-18:20 PAIKKA Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 17

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 17 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 19.05.2016 Sivu 1 / 17 Kokoustiedot Aika 19.05.2016 torstai klo 17:00-20:35 Tauko 18.44 19.13 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Aida

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 07.06.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 13.05.2014 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 13.05.2014 tiistai klo 17:00-17:00 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius Aapo

Lisätiedot

Salon kaupunki / /2017

Salon kaupunki / /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(14) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 11.1.2017 klo 16.59 18.44 Kokouspaikka Salon kaupungintalo (kokoustila Mänty), Tehdaskatu 2 Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Kaarinan nuorisovaltuuston toimintasääntö

Kaarinan nuorisovaltuuston toimintasääntö Kaarinan nuorisovaltuuston toimintasääntö Sisällys 1. Yleiset määräykset... 2 2. Tarkoitus ja tavoite... 2 3. Valitseminen... 2 4. Tehtävät ja toimenkuvat... 3 5. Kokoukset ja kokouskäytännöt... 4 1 1.

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 03.05.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

Porin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 19) Nuorisovaltuusto

Porin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 19) Nuorisovaltuusto Porin kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 ( 19) Aika 14.03.2019, klo 16:48-18:15 Paikka Kerhohuone 4, keskustan nuorisotalo Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 07/2016 Aika: Tiistai 16.8.2016 klo 16.00 18.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Olli Lintu avaa kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen

Lisätiedot

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 16.1.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset ESPOON NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2016 2017 VAIKUTTAMINEN Espoon nuorisovaltuusto on espoolaisnuorista koostuva edunvalvontaelin ja päätäntävaltaa nuorisovaltuustossa käyttävät valitut

Lisätiedot

PAIMION NUORISOVALTUUSTO. Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ

PAIMION NUORISOVALTUUSTO. Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ PAIMION NUORISOVALTUUSTO Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ Paimion nuorisovaltuusto toimii Paimion kaupungin nuorisopalveluiden kanssa yhteistyössä ja sen toimipaikka on. sallii siitä käytettävän

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 82. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 82. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 28.10.2014 Sivu 1 / 1 82 Aloite: Järvenperään saatava nuorisotila Espoon nuorisovaltuusto on saanut kentältä/nuorilta palautetta siitä, että Järvenperään tarvitaan nuorisotila. Alueella

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Avattiin kokous ajassa 16.31 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Aloitteet ja kannanotto löytyvät kokonaisuudessaan:

Aloitteet ja kannanotto löytyvät kokonaisuudessaan: ESPOON NUORISOVALTUUSTO PUOLIVUOTISKERTOMUS, RAPORTTI TOIMINNASTA / SYKSY 2015 2016 VAIKUTTAMINEN Nuorisovaltuuston tekemät aloitteet Aloite: Espoon keskuksen kevyen liikenteen väyliä kehitettävä Aloite:

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 ESITYSLISTA

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 ESITYSLISTA Aika: Tiistaina 8.10.2013, klo 16 20 Paikka: Nuortentila Vaihde, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen klo 16.13 2. Kokouksen

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo Paikka: Valtuustosali Aika: 18.10.2017, klo 17.00 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Alli Toivanen, Joel Vanhanen, Jonas Papathemelis, Meija Saarinen, Natalia Romanoff, Niko Toivonen, Nicole Latini, Niklas Salmela, Nora Nevalainen

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 14.05.2013 Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto 14.05.2013 Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 14.05.2013 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 14.05.2013 tiistai klo 17:00-19:50 18.27-18.48 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 09.10.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

Maanantaina klo

Maanantaina klo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Maanantaina 12.6.2017 klo 15.30-17.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 Tytti

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA 3/18 PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 05.04.2018 Paikka: Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 39. Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 39. Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 09.04.2014 Sivu 1 / 1 39 Toimintasuunnitelma 2014 ESPOON NUORISOVALTUUSTO TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 VAIKUTTAMINEN Espoon nuorisovaltuusto on espoolaisnuorista koostuva edunvalvontaelin

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 02/2012 Aika: Tiistai 23.10.2012 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, nuortentila Vaihde Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 12.12.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (16) Nuorisovaltuusto Kokoustiedot. Aika torstai klo 15:03-17:43. Lisätietoja

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (16) Nuorisovaltuusto Kokoustiedot. Aika torstai klo 15:03-17:43. Lisätietoja Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (16) Kokoustiedot Aika 25.04.2019 torstai klo 15:03-17:43 Paikka Valtuustosali Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Aleksi Suro, puheenjohtaja Ida-Maria Hallongren Vuokko

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä Aika: Sunnuntai 15.10.2017 klo 14-17.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avaa kokouksen klo 14.09. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset ESPOON NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2017 VAIKUTTAMINEN Espoon nuorisovaltuusto on espoolaisnuorista koostuva edunvalvontaelin ja päätäntävaltaa nuorisovaltuustossa käyttävät valitut nuorisovaltuutetut.

Lisätiedot

Porin kaupunki Pöytäkirja 3/ ( 19) Nuorisovaltuusto

Porin kaupunki Pöytäkirja 3/ ( 19) Nuorisovaltuusto Porin kaupunki Pöytäkirja 3/2019 1 ( 19) Aika 28.03.2019, klo 16:39-18:10 Paikka Kerhohuone 4, keskustan nuorisotalo Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 25 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Nuva PÄÄTÖS: Valittiin kokouksen ääntenlaskijoiksi Joni Heinola, Jenny Lindfors sekä Sonja Hälikkä.

Nuva PÄÄTÖS: Valittiin kokouksen ääntenlaskijoiksi Joni Heinola, Jenny Lindfors sekä Sonja Hälikkä. KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA Jatkokokous Aika: Torstai 11.2.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Camilla Relander Sihteeri:

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Varapuheenjohtaja Ella Eloranta avasi kokouksen ajassa 16.32. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 14.08.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

Yleiskokous on laillinen ja päätösvaltainen, jos kokouskutsu on toimitettu kaikille nuorisovaltuutetuille kolme (3) päivää ennen kokousta.

Yleiskokous on laillinen ja päätösvaltainen, jos kokouskutsu on toimitettu kaikille nuorisovaltuutetuille kolme (3) päivää ennen kokousta. Aika: 8.2.2018, klo 17.00 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Aarnio Alma, Al-khafaji Sami, Hallikas Hilla, Heib Salma, Helin Iida, Hietanen Lauri, Hursti Toivo, Laakso Agda, Lehti Leo, Myöhänen Nelli,

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/ (7) Nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/ (7) Nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/2017 1 (7) Salon kaupunki Kokousaika 25.10.2017 kello 16:30 Saapunut 9.11.2017 207/00.02.12.02/2017 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, valtuustosali Tammi Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

Lautakuntien kokoushuone, os. Kamreerintie 3 B, 12. kerros

Lautakuntien kokoushuone, os. Kamreerintie 3 B, 12. kerros Espoon kaupunki Pöytäkirja 12.02.2014 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 12.2.2014 keskiviikko klo 17:54-19:50 Paikka Lautakuntien kokoushuone, os. Kamreerintie 3 B, 12. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Tiina

Lisätiedot

Pöytäkirja

Pöytäkirja 1 (8) n kokous Aika: 14.8.2019 klo 16.30-19.27 Paikka: Kaarina-talo, Lautakunnankatu 1 Jäsenten läsnäolo: Hakala Rasmus Halen Tua, vpj Hamarila Viivi Kontiokorpi Enni Koskinen Eino Lisinen Veeti Majabacka

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17.

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17. TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN Aika 15.2.2016, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101 Tampere Osallistujat

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 01.02.2018 Paikka: Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KOKOUSVIRKAILIJOIDEN; PUHEENJOHTAJAN,

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston kokous 7.4.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 65 2 KOKOUKSEN AVAUS 65

Nuorisovaltuuston kokous 7.4.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 65 2 KOKOUKSEN AVAUS 65 64 Nuorisovaltuuston kokous 7.4.2015 AIKA 7.4.2015 klo 16.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 65 2 KOKOUKSEN AVAUS 65 3

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston kokous 10.3.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 59

Nuorisovaltuuston kokous 10.3.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 59 57 Nuorisovaltuuston kokous 10.3.2015 AIKA 10.3.2015 klo 16.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 59 2 KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 NUORISOVALTUUSTO

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 NUORISOVALTUUSTO MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 NUORISOVALTUUSTO Aika Keskiviikko 18.1.2017 klo 16:37 18:34 Paikka Kaupungintalo, Mikkelin kaupunginvaltuuston istuntosali, Raatihuoneenkatu 8-10 Läsnä Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 03/2013 Aika: Tiistai 12.3.2013 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen klo 16.05. 2.

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...143

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...143 141 Nuorisovaltuuston kokous PÖYTÄKIRJA AIKA 4.10.2016 Klo 17.15 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...143 2 KOKOUKSEN AVAUS...143 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous Kokoustiedot. Aika: klo

Nuorisovaltuuston yleiskokous Kokoustiedot. Aika: klo Nuorisovaltuuston yleiskokous 2019 Kokoustiedot Aika: 23.5.2019 klo 13.23-14.24 Paikka: Martinsali Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet: Aleksi Suro puheenjohtaja Miio-Ossian Ojanen 1. varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avasi kokouksen ajassa 16.33. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja

Lisätiedot

Pöytäkirja 2/14 1 (6)

Pöytäkirja 2/14 1 (6) Pöytäkirja 2/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 1/2017

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 1/2017 AIKA: tiistai 9.5.2017 klo 17:25 18:06 PAIKKA: Nuokkari, Kaukolantie 19, 23800 Laitila PAIKALLA: Lahtonen Erika Ihanmäki Jussi Vuorela Ilmari Elo Jalmar Nieminen Tino Nurminen Säde Pöykiö Riku Rantala

Lisätiedot

Aika: klo 17.00, kokous keskeytettiin klo Cities4Europe-työpajan ajaksi Paikka: Valtuustosali

Aika: klo 17.00, kokous keskeytettiin klo Cities4Europe-työpajan ajaksi Paikka: Valtuustosali Aika: 25.9.2018 klo 17.00, kokous keskeytettiin klo 17.31-19.10 Cities4Europe-työpajan ajaksi Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Vanhanen Joel (pj.), Papathemelis Jonas, Hursti Toivo, Räty Paavo, Salmela

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja

Nuorisovaltuuston pöytäkirja Pöytäkirja 07/16 1 (7) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika 23.8.2016 klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston 6. kokous 1 (6) Kokoustiedot. Aika: klo

Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston 6. kokous 1 (6) Kokoustiedot. Aika: klo 1 (6) Nuorisovaltuuston 6. kokous Kokoustiedot Aika: 15.11.2018 klo 14.17-16.49 Paikka: Saapuvilla olleet jäsenet: Martinsali Ville Virtanen, puheenjohtaja Aleksi Suro, 1. varapuheenjohtaja Sofia Källström,

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Kokouskutsu 1 (14) Nuorisovaltuusto Kirkkonummen kunnantalo (Ervastintie 2), Kirkkonummisali

Kirkkonummen kunta Kokouskutsu 1 (14) Nuorisovaltuusto Kirkkonummen kunnantalo (Ervastintie 2), Kirkkonummisali Kirkkonummen kunta Kokouskutsu 1 (14) Aika 31.10.2017, klo 17:00 Paikka Kirkkonummen kunnantalo (Ervastintie 2), Kirkkonummisali Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 8. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 8. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen Espoon kaupunki Pöytäkirja Keskusvaalilautakunta 09.04.2017 Sivu 1 / 8 Kokoustiedot Aika 09.04.2017 sunnuntai klo 10:00-24:30 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Arvo, 5. kerros Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA... 1 Nuorisovaltuuston kokous ESITYSLISTA AIKA ma 7.1.2019 16.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT AS IAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 2 KOKOUKSEN AVAUS... 3 3 KOKOUKSEN

Lisätiedot

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 NUORISOVALTUUSTO

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 NUORISOVALTUUSTO TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Keskiviikko 14.8.2019 klo 17.00 18.25 Kokouspaikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurakatu 2 _ Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai 3.11.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston ohjaaja Hannu Tylli,

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 5. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 5. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 24.01.2013 Sivu 1 / 1 5 Toimintasuunnitelma 2013 ESPOON NUORISOVALTUUSTO TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 VAIKUTTAMINEN Espoon nuorisovaltuusto on espoolaisnuorista koostuva edunvalvontaelin

Lisätiedot

Maanantaina klo

Maanantaina klo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2017 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Maanantaina 31.7.2017 klo 16.30-17.34 Pohjankyrön talon kahvio Tytti

Lisätiedot

Kaarinan kaupunki Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston kokous 1 (5) Nuorisovaltuusto. Aika Päivä klo

Kaarinan kaupunki Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston kokous 1 (5) Nuorisovaltuusto. Aika Päivä klo 1 (5) n kokous Aika Päivä klo 16.40 18.13 Paikka Kaarina-talo, Lautakunnankatu 1 Läsnä Jäsenet Henriksson Julia, pj Hakala Rasmus Halen Tua, vpj Hautalampi Heini, sihteeri Kesäniemi Maija Koskinen Eino

Lisätiedot

Aloitteesta tehtiin tiedotteet medialle ja se on julkaistu Länsiväylässä Espoon nuorisovaltuustonkumppanuussivulla:

Aloitteesta tehtiin tiedotteet medialle ja se on julkaistu Länsiväylässä Espoon nuorisovaltuustonkumppanuussivulla: ESPOON NUORISOVALTUUSTO PUOLIVUOTISKERTOMUS, RAPORTTI TOIMINNASTA / KEVÄT 2016 VAIKUTTAMINEN Nuorisovaltuuston tekemät aloitteet Aloite: Koulukiusaamisen vastaisia toimintamalleja uudistettava (hyväksytty

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 37. Nuorisovaltuusto 17.03.2015 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 37. Nuorisovaltuusto 17.03.2015 Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 17.03.2015 Sivu 1 / 1 37 Sääntömuutos kohtiin: 6 Hallitus, 7 Tapahtumat ja tiedotus Selostus NYKYISET SÄÄNNÖT: 6 Hallitus Nuorisovaltuuston hallitukseen kuuluvat nuorisovaltuuston puheenjohtajisto

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali Aika: 17.5.2017 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Aida Worku, Alli Toivanen, Áron Siket-Szász, Joel Vanhanen, Jonas Papathemelis, Joona Aaltonen, Linda Joensuu, Meija Saarinen, Natalia Romanoff, Niko

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 96 Nuorisovaltuuston kokous AIKA 8.2.2016 Klo 16.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 98 2 KOKOUKSEN AVAUS... 98 3 PUHEENJOHTAJAN JA

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Kokous avattiin ajassa 16.35. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51

Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51 49 Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015 AIKA 20.01.2015 klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51 2 KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Nuorisovaltuusto 06.02.2018 AIKA 06.02.2018 klo 16:00-17:01 PAIKKA Korvatunturin koulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Vapaudenkatu 32, Jyväskylä

Vapaudenkatu 32, Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Agneetta Moisio avasi kokouksen klo 12.00. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston säännöissä kohdassa 5 sanotaan: Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone. Lindholm Matias 2. varapuheenjohtaja. Meriläinen Aapo Jäsen

Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone. Lindholm Matias 2. varapuheenjohtaja. Meriläinen Aapo Jäsen PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 Nuorisovaltuusto AIKA 12.3.2015 klo 17:05-18:40 PAIKKA Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Mäkinen Anni Jäsen Bertling Hannu Puheenjohtaja Hillberg

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (5) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 18.4.2017 klo 17:00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Haapa Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen

Lisätiedot

1/6 JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015. Paikka: Carelicumin auditorio, Torikatu 21 c. Aika: tiistaina kello 16.

1/6 JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015. Paikka: Carelicumin auditorio, Torikatu 21 c. Aika: tiistaina kello 16. 1/6 JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 Paikka: Carelicumin auditorio, Torikatu 21 c Aika: tiistaina 10.2.2015 kello 16.30 Läsnä Jäsenet: Honkanen Ville Ihanus Emilia (poistui klo 17.08)

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra Pöytäkirja 4/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki Keskusvaalilautakunta 19.04.2015 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 19.04.2015 sunnuntai klo 19:00-24:00 Paikka Kokoustila Kotka, Asemakuja 2 C 3 kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja René

Lisätiedot

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON ESITYSLISTA

KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON ESITYSLISTA KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON ESITYSLISTA Aika: Torstai 3.3.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila,

Lisätiedot