PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1.krs, Asemantie 30 B, Nummela

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1.krs, Asemantie 30 B, Nummela"

Transkriptio

1 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Yhtymähallitus AIKA klo 17:00-18:40 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1.krs, Asemantie 30 B, Nummela KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 43 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 44 Ptky Karviaisen tietoturvapolitiikan periaatteet 5 45 Perusturvakuntayhtymä Karviaisen edustajan nimeäminen Vihdin veteraaniasiainneuvottelukuntaan 46 Raportti toiminnasta ja taloudesta maaliskuu Katsaus toimintaan ja talouteen kaudelta Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2016 ja Karviaisen vastine 49 Mielenterveys- ja päihdepalvelujen apulaisosastonhoitajan viran muuttaminen osastonhoitajan viraksi. 50 Sairaanhoitajan työsuhteen muuttaminen apulaisosastonhoitajan viraksi 51 Omaishoidon tuen myöntämisen perusteet Kuntayhtymän johtajan vuosilomansijainen kesällä Viranhaltijapäätökset Ilmoitusasiat

2 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Yhtymähallitus OSALLISTUJAT Nimi Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Leväniemi Pirjo puheenjohtaja Kinnunen Anja varapuheenjohtaja Jakka Raine jäsen Palenius Timo jäsen Rastas Kari jäsen Sivula Ilkka jäsen Sundström Mia jäsen Terkomaa Leila jäsen MUU Järvenpää Marko kaupunginjohtaja Nummela Hannu vs. kunnanjohtaja Reiterä Riitta-Liisa kuntayhtymän johtaja Forsell Lars hallinto- ja talouspäällikkö Hynynen Pirkko palvelulinjajohtaja Purhonen Mikko johtava ylilääkäri Roinisto Marketta palvelulinjajohtaja Tikkala Arja palvelulinjajohtaja Nykänen Olli tietohallintojohtaja asiantuntijana 44 Höglund Satu sihteeri ALLEKIRJOITUKSET Pirjo Leväniemi puheenjohtaja Satu Höglund pöytäkirjanpitäjä KÄSITELLYT ASIAT :t PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Perusturvakuntayhtymä Karviaisen hallinto (Vihdin kunnanvirasto 3. krs, Asemantie 30 A, Nummela) perjantaina Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Mia Sundström Leila Terkomaa PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVILLÄ Karviaisen hallinto, Vihdin kunnanvirasto 3. krs, Asemantie 30, Nummela

3 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Yhtymähallitus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Yhtymähallitus 42 Yhtymähallituksen kokous on päätösvaltainen, kun saapuvilla on enem män kuin puolet yhtymähallituksen jäsenistä. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Kokous todettiin laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

4 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Yhtymähallitus Pöytäkirjantarkastajien valinta Yhtymähallitus 43 Yhtymähallituksen pöytäkirjan tarkastaa kaksi sitä varten valittua jäsentä vuorollaan. Tarkastusvuorossa ovat Mia Sundström ja Leila Terkomaa. Yhtymähallitus valitsee kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Mia Sundström ja Leila Terkomaa.

5 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Yhtymähallitus Ptky Karviaisen tietoturvapolitiikan periaatteet Yhtymähallitus 44 Perustuvakuntayhtymä Karviaisen palvelut perustuvat suuressa määrin tietoon ja tiedon hyvään hallintaan. Tietoturvallisuudesta huolehtiminen on osa päivittäistä toimintaa, laadunhallintaa ja näihin liittyvää kokonaisturvallisuuden ylläpitämistä. Perusturvakuntayhtymä Karviaisen johdon näkemys ja tahtotila tietoturvatoiminnan yleisistä periaatteista, tavoitteista ja vastuunjaosta kirjataan hyvien käytäntöjen mukaan tietoturvapolitiikkaan. Se luo perustan tietoturvallisuutta edistävien suunnitelmien ja soveltamisohjeiden laadinnalle sekä konkreettisten tietoturvaratkaisujen valmistelulle ja toimeenpanolle. Tietoturvapolitiikan vahvistaminen on osaltaan myös varautumista EU:n tietosuoja-asetuksen voimaantuloon vuonna Vastuuta tietoturvallisuudesta kantaa jokainen työntekijä, esimies ja luottamushenkilö omalta osaltaan. Tietoturvallisuus ei ole ensisijaisesti tietotekninen kysymys, vaan se koskee kaikkea tiedon hallintaa ja käsittelyä välineistä riippumatta. Tietoturvapolitiikan toimeenpanosta ja tarpeellisten toimintaohjeiden laadinnasta ja ylläpitämisestä vastaavat kuntayhtymän johtaja ja muut johtavat viranhaltijat, kukin omalla vastuualueellaan. Tietohallinto koordinoi ja avustaa tähän liittyvää yhteistyötä. Tietoturvasuunnitelmien ja -ohjeistuksen päivittämisen myötä henkilöstölle järjestetään tietoturvallisuutta koskevaa tiedotusta. Tietoturvapolitiikka perustuu Länsi-Uudenmaan kuntien ja Kuntien Tiera Oy:n kanssa yhteistyönä laadittuun malliin, johon on tehty Perusturvakuntayhtymä Karviaisen toiminnan edellyttämät mukautukset. Ehdotus Perusturvakuntayhtymä Karviaisen tietoturvapolitiikaksi on käsitelty Karviaisen tietohallintotiimissä, kuntayhtymän johdossa ja yhteistoimintaryhmässä. Liite: Tietoturvapolitiikka liitteineen Valmistelijat: Olli Nykänen, Lars Forsell Yhtymähallitus päättää: 1. hyväksyä liitteenä olevan tietoturvapolitiikan noudatettavaksi Perusturvakuntayhtymä Karviaisessa 2. oikeuttaa kuntayhtymän johtajan tai hänen valtuuttamansa viranhaltijan antamaan tietoturvapolitiikan soveltamisohjeita eri tilanteita varten 3. oikeuttaa kuntayhtymän johtajan nimeämään kuntayhtymän tietoturvallisuuden koordinoinnista ja ohjauksesta vastaavan tietoturvapäällikön. Käsittely: Perusturvakuntayhtymä Karviaisen tietohallintojohtaja Olli Nykänen oli kokouksessa esittelemässä asiaa.

6 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Yhtymähallitus Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

7 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Yhtymähallitus Perusturvakuntayhtymä Karviaisen edustajan nimeäminen Vihdin veteraaniasiainneuvottelukuntaan 75/ /2011 Yhtymähallitus 45 Vihdin kunnanhallitus on pyytänyt perusturvakuntayhtymä Karviaista nimeämään yhden jäsenen veteraaniasiainneuvottelukuntaan toimikaudelle Lisäksi Vihdin kunnanhallitus pyytää perusturvakuntayhtymä Karviaista nimeämään neuvottelukunnalle sihteeriksi veteraanineuvojan. Karviaisen edustajana Vihdin veteraaniasiain neuvottelukunnassa on ollut Raine Jakka vuodesta 2012 lähtien. Neuvottelukunnan sihteerinä jatkaa Karviaisen veteraanineuvoja. Valmistelija: Riitta-Liisa Reiterä, Arja Tikkala Yhtymähallitus päättää nimetä edustajan Vihdin veteraaniasiain neuvottelukuntaan toimintakaudelle Lisäksi yhtymähallitus toteaa, että neuvottelukunnan sihteerinä jatkaa Karviaisen veteraanineuvoja. Käsittely: Raine Jakka esitti asian pöydälle jättämistä siihen saakka, kunnes uusi yhtymähallituksen kokoonpano on selvillä. Leila Terkomaa kannatti Jakan esitystä. Asia päätettiin yksimielisesti jättää pöydälle.

8 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Yhtymähallitus Raportti toiminnasta ja taloudesta maaliskuu /02.02/2016 Yhtymähallitus 46 Karviaisen vuoden 2017 raportointisuunnitelma koostuu 3 osavuosikatsauksesta (31.3.; 30.6.; ja 30.9.) ja kuukausiraportista. Maaliskuun ja kesäkuun osavuosikatsaukset sisältävät kirjallisen raportin talousarvion tavoitteiden toteutumisesta ja mahdollisista poikkeamisista ja muista raportointivuoden merkittävistä tapahtumista, jotka vaikuttavat toimintaan tai talouteen. Lisäksi osavuosikatsaus sisältää laskelman toimipisteiden jäsenkunnittaisesta käytöstä ja ennusteen kuntalaskutuksen määrästä. Kuukausiraportit sisältävät tietoja talouden toteutumasta verrattuna vuoden 2017 talousarvioon ja vuoden 2016 tilinpäätökseen. Toimintatietoja raportoidaan siten, että ne kattavat toiminnot, jotka vaikuttavat eniten joko talouden toteutumaan tai kuntalaisten saamiin palveluihin. Toimintatietoja verrataan vuoden 2017 tavoitteisiin ja vuoden 2016 toteutumaan. Maaliskuun kuukausiraportti jaettiin sähköpostilla yhtymähallituksen jäsenille, kuntajohtajille ja kuntien kirjaamoon Valmistelijat: Riitta-Liisa Reiterä, Lars Forsell, Sinikka Olmiala, Aila Idman Yhtymähallitus merkitsee tietoonsa saatetuksi toteutumaraportin vuoden 2017 maaliskuun toiminnasta ja taloudesta. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

9 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Yhtymähallitus Katsaus toimintaan ja talouteen kaudelta /02.02/2016 Yhtymähallitus 47 Perusturvakuntayhtymä Karviainen on laatinut osavuosikatsauksen toiminnasta ja taloudesta ajalta Osavuosikatsaus on toiminnan ja talouden osalta laadittu maaliskuun 2017 tietojen pohjalta. Osavuosikatsaus sisältää lyhyen arvion toiminnasta, ennusteen talousarvion kuntaosuuksien toteutumisesta tuoteryhmittäin pohjautuen laskelmaan tuotteittain ja toimipisteittäin. Ennuste on suuntaa antava eikä sitä pidä lukea absoluuttisina lukuina. Talousarvio 2017 perustuu palvelutasosuunnitelmaan, joka on laadittu vuosille Tämä tilivuosi on palvelutasosuunnitelman ensimmäinen vuosi. Perusterveydenhuollossa kiireettömän hoidon saatavuus saatiin suunnitelma-kaudella keskimäärin tasolle 14 vuorokautta sekä lääkärin vas-taanotoilla että suun terveydenhuollossa. Valtakunnallisessa vertailussa perus-terveydenhuollon lääkäripalvelujen saatavuus sekä Vihdissä että Karkkilassa vastaa maan keskiarvoa. Suunnitelmakaudella on tavoitteena nopeuttaa hoitoon pääsyä siten, että kiireettömän hoidon odotusaika on 7 vuoro-kautta. Tavoitteeseen edetään vaiheittain siten, että odotusaika on Karkkilassa 7 vuorokautta ja myös Vihdissä, mikäli toimitiloihin liittyvät ongelmat saadaan ratkaistua. Suunnitelmakauden alussa odotusaika kiireettömään hoitoon on lääkärivastaanotolla vielä 14 vuorokautta. Suun terveydenhuollossa keskimääräinen odotusaika kiireettömään hoitoon pysyy 14 vuorokaudessa. Sosiaalityössä järjestetään palveluneuvonta uudistuneen sosiaalihuoltolain edellyttämälle tasolle. Suunnitelmakauden aikana on tavoitteena edetä virka-ajan viivytyksettömään neuvontaan ja ohjaukseen. Päätökset sosiaalipalveluista ja tukitoimista tehdään lain edellyttämässä määräajassa. Karviaisen alueella useita vuosia jatkunut syntyvyyden aleneminen vaikuttaa suunnitelmakaudella äitiys- ja lastenneuvolapalvelujen tuottamiseen. Vihdin kunnassa syntyvyys on laskenut merkittävästi. Karkkilan alueen syntyvyys on pysynyt vakiintuneella tasolla. Suunnitelmakaudella seurataan väestörakenteen ja erityisesti lasten määrän kehitystä koko Karviaisen alueella. Suunnitelmakaudella kehittämishaasteet kohdistuvat väestön ikääntymiseen Karviaisen kuntien alueella. Karviaisen hoivapaikkojen lukumäärä hoivapaikkaa riittää tällä hetkellä yli 75-vuotiaiden laskennalliseen tarpeeseen, joka on 690 hoivapaikkaa. Tällä hetkellä n % nykyisistä hoivapaikoista kohdistuu myös alle 75-vuotiaille. Sosiaali- ja terveyspalvelujen hyvä saatavuus kuntalaisille on osa paikallista kilpailukykyä. Suunnitelmakaudella Vihdin ja Karkkilan sosiaalija terveydenhuollon palvelujen järjestäjän Karviaisen tavoitteena on

10 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Yhtymähallitus avoterveydenhuollon palvelujen (mm. lääkärin vastaanotto) hyvä saatavuus. Tavoitteiden saavuttaminen edellyttää, että paikalliset toimitilaratkaisut, josta jäsenkunnat vastaavat, saadaan järjestettyä kohtuullisella tavalla sekä asiakkaiden että työntekijöiden kannalta. Näin ollen toimitiloihin liittyvät kysymykset ovat toiminnan järjestämisen kannalta kriittisiä nyt ja tulevaisuudessa. Näiltä osin Karkkilan terveysaseman peruskorjaus valmistuu vuoden 2017 loppupuolella, jolloin toimintaa päästään aloittamaan peruskorjatuissa tiloissa. Vihdin toimintojen osalta järjestelyt ovat vielä kesken ja useita toimintayksikköjä toimii tällä hetkellä väistötiloissa. Laadittujen ennusteiden perusteella todetaan seuraavaa: Kolmen kuukauden toteutumatiedon ja toiminnan tarkastelun perusteella laaditun ennusteen mukaan talousarvio tulisi alittumaan kokonaisuudessaan -0,2 %. Ennuste on suuntaa antava eikä siitä ole syytä vetää lopullisia johtopäätöksiä. Lisäksi eri toimintojen toteutumissa on kuntakohtaisia eroja. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että talousarvio kokonaisuutena toteutuisi. Ennusteen yhteenveto palvelulinjoittain on seuraava: Hallinnon toteutumisennuste vuodelle 2017 on talousarvion mukainen. Myös perheiden palvelulinjan ja työikäisten palvelulinjan toteutumisennusteet ovat lähellä talousarviota alittuen hieman. Jäsenkuntien välillä tilanne on kuitenkin toisistaan poikkeava. Ikäihmisten linjan osalta ennuste osoittaa talousarvion hienoista ylitystä sisältäen myös poikkeavuutta jäsenkuntien välillä. Karviaisen palvelujen osalta toteutumisennuste on hyvin lähellä talousarviota ylittyen hieman. Erikoissairaanhoidon toteutumisennusteen mukaan erikoissairaanhoidon määräraha alittuisi -0,5 %. Erikoissairaanhoidon ennuste sisältää kuitenkin suuria epävarmuustekijöitä. HUSin menoissa on kuitenkin kaksi erityistä ongelmakohtaa: ensihoito ja yhteispäivystys. Ensihoidon asukaskohtaiset kustannukset nousevat vuosittain muuta kustannuskehitystä nopeammin. Lisäksi HUS korotti yhteispäivystyksen yksikköhintoja yli 10 %, mikä poikkeaa muun talous-arvion laadinnan 0 linjasta. Syyksi korotukseen ilmoitettiin

11 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Yhtymähallitus yhteis-päivystyksen pienentynyt käyttö. Karviainen mm. tehosti viime vuonna omaa kiireellistä vastaanottoaan (entinen päiväpäivystys) muuttamalla se omaksi toiminnaksi ostopalvelun sijasta. On ikävää, jos perustervey-denhuollon toiminnan tehostuminen nostaa erikoissairaanhoidon yksik-köhintoja toiminnan volyymin pienentymisen vuoksi. Toinen vaihtoehto myös erikoissairaanhoidossa olisi toiminnan sopeuttaminen tarvetta vastaavaksi. Yhteenveto kunnittain linjoittain on seuraava: Laaditun ennusteen mukaan jäsenkunnista Vihdin kunnan osalta talousarvio vuodelle 2017 olisi toteutumassa siten, että Karviaisen palvelut toteutuisivat kokonaisuudessaan jokseenkin talousarvion mukaisesti alittuen hieman (-0,5 %). Myös erikoissairaanhoidon talousarvio ennusteen mukaan alittuisi hieman (-0,2 %). Vihdin kunnan osalta perheiden palvelut ja työikäisten palvelut olisivat alittamassa talousarvion. Ennusteeseen tuo epävarmuutta alkuvuonna kasvanut lastensuojeluilmoitusten määrä. Ennustetta pystytään tarkentamaan lastensuojeluselvitysten toimenpiteineen valmistuttua. Työikäisten palvelulinjan talousarvio ylittyisi hieman kustannuspaineiden ollessa vammaisten palveluissa. Ikäihmisten palvelut olisivat ylittymässä siten, että ylitys kohdistuu hoivapalveluihin ja ikäihmisten asumispalveluihin. Tarkoituksena on tarjota asumispalvelupaikka loppuvuodesta nykyistä useammalle asiakkaalle. Karkkilan osalta toteutumisennuste kokonaisuutena on jokseenkin talousarvion mukainen ylittyen kuitenkin hieman (0,3 %). Karviaisen palvelut olisivat ennusteen mukaan ylittymässä (1,4 %). Erikoissairaanhoito olisi ennusteen mukaan alittumassa (-1,4 %). Perheiden palvelujen talousarvio olisi ennusteen mukaan ylittymässä huomattavasti. Kustannuspaineet ovat perhesosiaalityössä ja erityisesti lastensuojelussa. Työikäisten palvelujen talousarvio olisi alittumassa. Myös ikäihmisten palvelut olisivat ennusteen mukaan alittumassa. Tämän osavuosikatsauksen ennusteen perusteella talousarvion määrärahojen toteutumisennuste on hyvin lähellä talousarviossa suunniteltua. Merkittävin ero talousarvioon nähden on Karkkilan perhesosiaalityön talousarvion ylittyminen, joka ennusteen mukaan olisi

12 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Yhtymähallitus huomattava (24,3 %) ollen tilinpäätökseenkin nähden kasvava (12,4 %). Talousarvion määrärahoihin ei tarvitsisi toistaiseksi tehdä merkittäviä muutoksia lisämäärärahojen tai määrärahan korotusten osalta. Talousarvion sisäisiä jakoja ei myöskään vielä esitetä muutettavaksi. Kuukausittain kuitenkin seurataan erityisesti lastensuojelun tilanteen kehitystä molempien jäsenkuntien osalta ja varaudutaan rahoittamaan sitä mahdollisilla sisäisillä siirroilla tai laatimaan esitys budjetin korottamisesta. Vihdin kunnan osalta seurataan myös erityisesti ikäihmisten hoivapalvelujen ja vammaisten palvelujen budjetin toteutumista. Toistaiseksi varaudutaan kattamaan mahdolliset yksittäisten toimintojen talousarvion ylitykset talousarvion sisäisillä siirroilla tai tekemällä esitys muutoksista erikoissairaanhoidon ja Karviaisen peruspalvelujen välillä. Varsinkin erikoissairaanhoidon menojen kehityksessä voi tapahtua nopeita muutoksia. Valmistelijat: Riitta-Liisa Reiterä, Marketta Roinisto, Pirkko Hynynen, Arja Tikkala, Lars Forsell, Sinikka Olmiala, Aila Idman Yhtymähallitus merkitsee tiedoksi katsauksen toimintaan ja talouteen ajalta ja lähettää laaditun katsauksen jäsenkunnille. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

13 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Yhtymähallitus Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2016 ja Karviaisen vastine 48/ /2015 Yhtymähallitus 48 Perusturvakuntayhtymä Karviaisen tarkastuslautakunta on antanut päivätyn arviointikertomuksen vuoden 2016 toimintakaudelta. Arviointikertomus käsitellään jäsenkuntien valtuustoissa tilinpäätöksen yhteydessä. Karviainen on laatinut arviointikertomukseen vastineen, joka voidaan myös käsitellä jäsenkuntien valtuustoissa tilinpäätöksen yhteydessä. Esityslistan liitteenä on tarkastuslautakunnan arviointikertomus ja Karviaisen vastine. Valmistelijat: Riitta-Liisa Reiterä, Marketta Roinisto, Mikko Purhonen, Pirkko Hynynen, Arja Tikkala, Aila Idman Yhtymähallitus merkitsee tietoonsa saatetuksi vuoden 2016 arviointikertomuksen. Yhtymähallitus päättää hyväksyä arviointikertomuksen osalta laaditun vastineen. Vastine annetaan tiedoksi Karviaisen jäsenkunnille. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

14 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Yhtymähallitus Mielenterveys- ja päihdepalvelujen apulaisosastonhoitajan viran muuttaminen osastonhoitajan viraksi. 60/ /2015 Yhtymähallitus 49 Mielenterveys- ja päihdepalveluissa toteutettiin rakennemuutos helmikuussa Aiempien kahden osastonhoitajan ja yhden apulaisosastonhoitajan tilalle tuli yksikön esimies ja kaksi apulaisosastonhoitajaa. Apulaisosastonhoitajien vastuualueet määriteltiin asiakaslähtöisesti siten, että toisen vastuulle tulivat Karviaisen tuottamat asumispalvelut (tehostettu asumispalvelu Kompassi ja tukiasuminen Majatupa) ja toisen vastuulle avopalvelut (vastaanottopalvelut, päivätoiminta ja kotiin vietävät palvelut). Yksikön esimies tukee apulaisosastonhoitajia, vastaa kehittämistyöstä, toimii työikäisten SAS -ryhmän puheenjohtajana, tekee asumispalvelupäätökset ym. Ensimmäisen uuden rakenteen mukaisen vuoden jälkeen on käynyt selväksi, että asumispalvelujen apulaisosastonhoitajan työnkuva ei vastaa Karviaisen työn vaativuuden arvioinnissa määriteltyä apulaisosastonhoitajan työnkuvaa, vaan on vastuiltaan ja työmäärältään samanlainen kuin osastonhoitajilla. Tämän vuoksi asumispalveluiden apulaisosastonhoitajan virka tulee muuttaa osastonhoitajan viraksi. Muutoksen taloudellinen vaikutus: Osastonhoitajan tehtäväkohtaisen palkan erotus apulaisosastonhoitajan tehtäväkohtaiseen palkkaan sosiaalikuluineen on 237,22 kuukaudessa. Vuositasolla kustannusten lisäys on 2 846,68 ja tämän kuluvan vuoden osalta n. 1660,00 (7 kk).virkamuutos ei aiheuta lisämäärärahan tarvetta kuluvan vuoden talousarvioon. Valmistelija: Pirkko Hynynen, Minna Luoto Yhtymähallitus päättää muuttaa mielenterveys- ja päihdepalvelujen asumispalvelujen apulaisosastonhoitajan viran osastonhoitajan viraksi alkaen. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

15 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Yhtymähallitus Sairaanhoitajan työsuhteen muuttaminen apulaisosastonhoitajan viraksi Yhtymähallitus 50 Vihdin kotihoidossa työskentelee osastonhoitaja ja apulaisosastonhoitaja. Henkilöstöä osastonhoitajan alaisuudessa on yhteensä 58. Säännöllisen kotihoidon asiakkaita on kuukaudessa n. 260 ja lisäksi tulevat tilapäisen kotihoidon asiakkaat sekä tukipalveluasiakkaat. Yhteistoimintaneuvottelujen tuloksena kotihoidon toinen osastonhoitajan virka muutettiin apulasiosastonhoitajan viraksi vuonna Intensiivi kotihoito on aloittanut huhtikuun alusta, jonka vuoksi Vihdin kotihoidon alaisuuteen on muista yksiköistä siirretty kaksi hoitajaa, kaksi fysioterapeuttia sekä toimistosihteeri. Perusteena sairaanhoitajan työsuhteen muuttamiselle apulaisosastonhoitajan viraksi on lisääntynyt henkilöstömäärä sekä kotihoidon johtamisen monimuotoisuus. Kotihoidon tehtäväkenttä on suuressa muutoksessa ja ikääntyneiden määrä on lisääntymässä. Työ suuntautuu entistä enemmän ennakoivaan ja ennaltaehkäisevään työhön. Intensiivi eli tehostettu kotihoito on perustettu vastaamaan tähän haasteeseen ja muista yksiköistä on siirretty henkilöstöä tähän tiimiin. Kotihoidossa osaamisen varmistaminen ja työn jatkuva kehittäminen jää liian ohueksi yhden osastonhoitajan ja apulaisosastonhoitajan työpanoksella suurelle henkilöstömäärälle. Tulevan apulaisosastonhoitajan työnkuvaan kuuluisi keskeisimpänä tehtävänä Intensiiviyksikön kehittäminen ja johtaminen. Muutoksesta aiheutuva sairaanhoitajan ja apulaisosastonhoitajan palkkakustannuksen erotus sosiaalikuluineen on noin neljä tuhatta (4000) euroa vuodessa. Kuluvan vuoden osalta kustannus on n euroa. Virkamuutos ei aiheuta lisämäärärahan tarvetta kuluvan vuoden talousarvioon. Valmistelija: ikäihmisten palvelulinjajohtaja Arja Tikkala Yhtymähallitus päättää muuttaa sairaanhoitajan työsuhteen Vihdin kotihoidossa apulaisosastonhoitajan viraksi alkaen. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

16 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Yhtymähallitus Yhtymähallitus Omaishoidon tuen myöntämisen perusteet Yhtymähallitus Omaishoidon tuen myöntämisen perusteet on edellisen kerran päivitetty Päivityksen jälkeen on tullut voimaan useita lakimuutoksia. Omaishoidon tuen myöntämisperusteita ja ohjeita päivitetään vastaamaan voimaan tulleita muutoksia (Kuntainfo 6/2016). Muutokset perustuvat omaishoidon tuesta annettuun lakiin (937/2005), sosiaalihuoltolakiin (1301/2014) sekä sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annettuun lakiin (734/1992). Sosiaalihuoltolaissa on täsmennetty mahdollisuus järjestää vapaata ilman omaishoitosopimusta läheistään hoitavalle henkilölle, jonka antama hoito ja huolenpito on päivittäin sitovaa. Omaishoitolakiin on lisätty säännöksiä myös omaishoitajien valmennuksesta ja koulutuksesta. Liite: Omaishoidontuen myöntämisperusteet Valmistelija: ikäkeskuspäällikkö Raija Salmi Yhtymähallitus päättää hyväksyä omaishoidon tukeen liittyvän ohjeistuksen liitteen mukaisesti. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

17 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Yhtymähallitus Kuntayhtymän johtajan vuosilomansijainen kesällä 2017 Yhtymähallitus 52 Yhtymähallitus päätti kokouksessaan , että kuntayhtymän johtaja Riitta-Liisa Reiterän sijainen on työikäisten palvelulinjajohtaja Pirkko Hynynen. Varsinaisen sijaisen ollessa estynyt toimimaan sijaisena esitetään, että kuntayhtymän johtajan sijaisena ajalla toimii perheiden palvelulinjan johtaja Marketta Roinisto ja hallinto- ja talouspäällikkö Lars Forsell. Valmistelija: Riitta-Liisa Reiterä Yhtymähallitus päättää, että kuntayhtymän johtajan sijaisena ajalla toimii perheiden palvelulinja johtaja Marketta Roinisto ja hallinto- ja talouspäällikkö Lars Forsell. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

18 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Yhtymähallitus Viranhaltijapäätökset Yhtymähallitus 53 Kuntalain 51 :ssä säädetyssä tarkoituksessa yhtymähallitukselle esitellään virkamiesten viranhaltijapäätökset ajalta Perheiden palvelulinjajohtaja Henkilöstöpäätökset 5-6 Terveydenhoitajan valinta äitiys- ja lastenneuvolaan. Perhepalvelujen vastaavan sosiaalityöntekijän viran täyttäminen Kuntayhtymän johtaja Henkilöstöpäätös 2 Koti- ja laitoshoidon ylilääkärin virkavalinta Hallinto- ja talouspäällikkö Hankintapäätökset :t 2-4 Puhelinlaitteiston uusinta Karkkilan terveysasemalle, hankinta-arvo n euroa (alv 0%) Kalusteiden hankinta Karkkilan terveysasemalle, hankinta-arvo n euroa (ALV 0%). Hoitajakutsujärjestelmän hankinta Karkkilan terveysasemalle, hankinta-arvo n euroa (alv 0%). Valmistelija/lisätietoja: Satu Höglund p tai satu.hoglund@karviainen.fi Yhtymähallitus merkitsee viranhaltijapäätökset tiedoksi ja päättää, että se ei käytä kuntalain 51 :n mukaista otto-oikeuttaan. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

19 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Yhtymähallitus Ilmoitusasiat Yhtymähallitus Tilintarkastuskertomus 2016 Valmistelija: kuntayhtymän johtaja Yhtymähallitus merkitsee ilmoitusasiat tiedoksi. Ilmoitusasiat merkittiin tiedoksi.

20 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ MUUTOKSENHAKUOHJE MUUTOKSENHAKUKIELLOT Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaa ti musta eikä kun nallisvali tusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytän töönpanoa:.t 42, 43, 45, 46, 47, 48, 53, 54 Hallintolainkäyttölaki 5 :n 1 mom./ muun lainsäädännön mukaan seuraa viin päätöksiin ei saa hakea muutosta: Hankintalain 102 :n mukaan markkinaoikeuden toimivaltaan kuuluvaan asi aan ei saa hakea muutosta kuntalain eikä hallintolainkäyttölain nojalla. Puitejärjestelyyn perustuvaan hankintaan ei saa hakea muutosta valitta malla, jollei markkinaoikeus myönnä asiassa käsittelylupaa hankintalain 86 :n mukaisesti. MUUTOKSENHAKUOHJEET JA VALITUSOSOITUS Valitusosoitus: Seuraaviin päätöksiin voidaan hakea muutosta kirjallisella valituksella. Oikaisuvaatimuksen johdosta annettuun päätökseen saa hakea muutosta kunnallisvalituksella vain se, joka on tehnyt oikaisuvaatimuksen. Mikäli päätös on oikaisuvaatimuksen johdosta muuttunut, saa päätökseen hakea muutosta kunnallis valituksella myös asianosainen sekä kunnan jäsen. Kunnallisvalitus, pykälät 44, 49, 50, 51, 52, valitusaika 30 päivää, osoitetaan Helsingin hal linto-oi keudelle os. Radanrakentajantie 5, Helsinki, faksi , säh kö posti helsinki.hao@oikeus.fi Hallintovalitus, pykälät, valitusaika päivää, osoitetaan Muutoksenhaku hankinta-asioissa: Valitusaika alkaa päätöksen tiedoksisaannista. Julkista hankintaa koskevaan päätökseen tai muuhun hankinta me net te lyssä tehtyyn ratkaisuun voidaan julkisista hankinnoista an netun lain mu kaan hakea muutosta vaatimalla hankintayksiköltä oi kaisua (hankintaoi kaisu). Asia voidaan myös saattaa valituksella markkinaoikeuden käsiteltä väksi, mikäli hankinnan arvo ylittää 15 :n mukaisen kynnysarvon. Oikaisuohje: Hankintayksikön päätökseen tai muuhun hankinta me nettelyssä tehtyyn ratkai suun, pykälä, tyyty mätön voi tehdä hankintalain :n mukaan hankintayksikölle kirjallisen han kinta oikaisun. Han kinta oikaisun voi tehdä tarjouskilpailuun osallistunut tarjoaja tai osal listumisha ke muk sen tehnyt ehdo kas eli se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oi keuteen, velvolli suuteen tai etuun päätös välit tö mästi vaikuttaa (asianosai nen). Asianosaisen on vaadittava hankintaoikaisua 14 päivän kuluessa siitä, kun asianosai nen on saanut tiedon hankintayksikön päätökses tä tai muus ta hankin tamenettelyssä tehdystä ratkaisusta.

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 11/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 11/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 11/2014 1 Yhtymähallitus 25.11.2014 AIKA 25.11.2014 klo 17:00-17:15 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B KÄSITELLYT ASIAT Otsikko

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 2/ Vihdin kunnanvirasto, 4. krs kokoustila, Asemantie 30 A, Nummela

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 2/ Vihdin kunnanvirasto, 4. krs kokoustila, Asemantie 30 A, Nummela PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Yhtymähallitus 16.02.2017 AIKA 16.02.2017 klo 17:00-17:35 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, 4. krs kokoustila, Asemantie 30 A, Nummela KÄSITELLYT ASIAT Otsikko

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 Yhtymähallitus 17.05.2016 AIKA 17.05.2016 klo 17:00-18:00 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B KÄSITELLYT ASIAT Otsikko

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2018 1

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 Yhtymähallitus 15.05.2018 AIKA 15.05.2018 klo 17:00-18:45 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, 4.krs, Asemantie 30 A, Nummela KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Yhtymähallitus 23.01.2018 AIKA 23.01.2018 klo 17:11-19:36 PAIKKA Kymppi, Ojakkalantie 10, 3. krs, Nummela KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Vihdin kunnanvirasto, 1.krs koulutusluokka, Asemantie 30 B, Nummela

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Vihdin kunnanvirasto, 1.krs koulutusluokka, Asemantie 30 B, Nummela PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 Yhtymähallitus 19.05.2015 AIKA 19.05.2015 klo 17:00-18:45 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, 1.krs koulutusluokka, Asemantie 30 B, Nummela KÄSITELLYT ASIAT

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 7/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 7/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 7/2016 1 Yhtymähallitus 20.09.2016 AIKA 20.09.2016 klo 17:00-19:40 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B KÄSITELLYT ASIAT Otsikko

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 2/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B, Nummela

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 2/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B, Nummela PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 Yhtymähallitus 13.02.2018 AIKA 13.02.2018 klo 17:00-18:55 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B, Nummela KÄSITELLYT ASIAT

Lisätiedot

Katsaus toimintaan ja talouteen kaudelta Yhtymähallitus , liite 47

Katsaus toimintaan ja talouteen kaudelta Yhtymähallitus , liite 47 Katsaus toimintaan ja talouteen kaudelta 1.1. 31.3.2017 Yhtymähallitus 30.5.2017, liite 47 Osavuosikatsaus toiminnasta ja taloudesta kaudelta 1.1. 31.3.2017... 2 1. Johdanto... 2 2. Karviaisen toiminta

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Yhtymähallitus 11.04.2017 AIKA 11.04.2017 klo 17:00-18:18 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, 4. krs, Asemantie 30 A, Nummela KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 4/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1.krs, Asemantie 30 B

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 4/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1.krs, Asemantie 30 B PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Yhtymähallitus 19.04.2016 AIKA 19.04.2016 klo 17:00-19:04 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1.krs, Asemantie 30 B KÄSITELLYT ASIAT Otsikko

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 7/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 7/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 Yhtymähallitus 22.09.2015 AIKA 22.09.2015 klo 17:00-20:13 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B KÄSITELLYT ASIAT Otsikko

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 1.9.216] KUUKAUSIRAPORTTI HEINÄKUU 216 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/19 Heinäkuu 216 HEINÄKUU PÄHKINÄNKUORESSA Heinäkuun 216 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

Katsaus Karviaisen toimintaan ja talouteen kaudelta

Katsaus Karviaisen toimintaan ja talouteen kaudelta Kaupunginhallitus 266 13.09.2013 Katsaus Karviaisen toimintaan ja talouteen kaudelta 1.1.-30.6.2013 205/02.02.02/2013 Yhtymähallitus 27.08.2013 92 Karviaisessa on laadittu vuoden 2013 toinen osavuosikatsaus

Lisätiedot

Katsaus Karviaisen toimintaan ja talouteen kaudelta

Katsaus Karviaisen toimintaan ja talouteen kaudelta Kaupunginhallitus 208 10.06.2013 Kaupunginvaltuusto 77 17.06.2013 Katsaus Karviaisen toimintaan ja talouteen kaudelta 205/02.02.02/2013 Yhtymähallitus 21.05.2013 63 Karviaisessa on laadittu vuoden 2013

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 11/2017 1

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 11/2017 1 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 11/2017 1 Yhtymähallitus 12.12.2017 AIKA 12.12.2017 klo 17:43-19:21 PAIKKA Sosiaali- ja terveysasema Karkkila, Huhdintie 23-25 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 29.11.216] KUUKAUSIRAPORTTI LOKAKUU 216 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/19 Lokakuu 216 LOKAKUU PÄHKINÄNKUORESSA Lokakuun 216 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 6.4.215] KUUKAUSIRAPORTTI HELMIKUU 216 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/19 Helmikuu 216 HELMIKUU PÄHKINÄNKUORESSA Helmikuun 216 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

Perusturvakuntayhtymä Karviaisen talousarvio vuodelle 2014 ja taloussuunnitelma

Perusturvakuntayhtymä Karviaisen talousarvio vuodelle 2014 ja taloussuunnitelma Kaupunginhallitus 351 18.11.2013 Kaupunginhallitus 362 25.11.2013 Kaupunginvaltuusto 133 02.12.2013 Perusturvakuntayhtymä Karviaisen talousarvio vuodelle 2014 ja taloussuunnitelma 2015-2017 Yhtymähallitus

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 1/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 1/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Yhtymähallitus 26.01.2016 AIKA 26.01.2016 klo 17:00-18:45 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B KÄSITELLYT ASIAT Otsikko

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 4/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1.krs, Asemantie 30 B, Nummela

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 4/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1.krs, Asemantie 30 B, Nummela PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Yhtymähallitus 17.04.2018 AIKA 17.04.2018 klo 17:00-19:05 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1.krs, Asemantie 30 B, Nummela KÄSITELLYT ASIAT

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/2015 1. Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/2015 1. Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 Yhtymähallitus 25.08.2015 AIKA 25.08.2015 klo 17:00-18:32 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B KÄSITELLYT ASIAT Otsikko

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 5.1.216] KUUKAUSIRAPORTTI MARRASKUU 215 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/21 Marraskuu 215 MARRASKUU PÄHKINÄNKUORESSA Marraskuun raportin perusteella voidaan toiminnan osalta todeta seuraavaa:

Lisätiedot

VIHDIN KUNTA. Pöytäkirja 3/ (8) Vanhusneuvosto. Aika klo 13:00-14:50. Kunnanvirasto, 4 krs. neuvottelutila.

VIHDIN KUNTA. Pöytäkirja 3/ (8) Vanhusneuvosto. Aika klo 13:00-14:50. Kunnanvirasto, 4 krs. neuvottelutila. Pöytäkirja 3/2016 1 (8) Vanhusneuvosto Aika 21.04.2016 klo 13:00-14:50 Paikka Kunnanvirasto, 4 krs. neuvottelutila Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 11 Omaishoidon tilanne Vihdissä 3 12 Omaishoidon tuki Karviaisen

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 29.6.216] KUUKAUSIRAPORTTI TOUKOKUU 216 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/19 Toukokuu 216 TOUKOKUU PÄHKINÄNKUORESSA Toukokuun 216 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

RAPORTOINTISUUNNITELMA 2012

RAPORTOINTISUUNNITELMA 2012 RAPORTOINTISUUNNITELMA 2012 Karviaiselle on laadittu raportointisuunnitelma aikatauluineen. Karviaisen vuoden 2012 raportointisuunnitelma koostuu 3 osavuosikatsauksesta (31.3.; 30.6.; ja 30.9.) ja 8 kuukausittaisesta

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 21.3.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika 15.04.2015 klo 09:00-11:30 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone OSALLISTUJAT Läsnä Mattila Olli puheenjohtaja Koivusipilä

Lisätiedot

VIHDIN KUNTA. Pöytäkirja 6/ (6) Vihdin vesihuoltolaitos -liikelaitos johtokunta. Aika klo 17:00-17:35

VIHDIN KUNTA. Pöytäkirja 6/ (6) Vihdin vesihuoltolaitos -liikelaitos johtokunta. Aika klo 17:00-17:35 Pöytäkirja 6/2017 1 (6) Vihdin vesihuoltolaitos -liikelaitos johtokunta Aika 04.12.2017 klo 17:00-17:35 Paikka kunnanvirasto 2. krs kokoustila 209A Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 17 Anomus jätevesimaksun

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 6.2.217] KUUKAUSIRAPORTTI JOULUKUU 216 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/2 Joulukuu 216 JOULUKUU PÄHKINÄNKUORESSA Karviainen valmistautuu tilinpäätöksen 216 loppuun saattamiseen. Jäsenkuntien

Lisätiedot

Yhtymähallitus Tilinpäätös / /2014. Yhtymähallitus 33

Yhtymähallitus Tilinpäätös / /2014. Yhtymähallitus 33 Yhtymähallitus 33 22.03.2016 Tilinpäätös 2015 32/02.02.00/2014 Yhtymähallitus 33 Kuntalain 113 :ssä on säädetty kunnan ja kuntayhtymän tilinpäätöksestä. Tilinpäätösasiakirjojen laatimisessa noudatetaan

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 8/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B, Nummela

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 8/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B, Nummela PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 8/2016 1 Yhtymähallitus 18.10.2016 AIKA 18.10.2016 klo 17:00-19:00 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B, Nummela KÄSITELLYT ASIAT

Lisätiedot

Toimenpiteet syyskuun 2012 ennusteen johdosta / Perusturvakuntayhtymä Karviaisen lisämääräraha vuoden 2012 talousarvioon

Toimenpiteet syyskuun 2012 ennusteen johdosta / Perusturvakuntayhtymä Karviaisen lisämääräraha vuoden 2012 talousarvioon Kaupunginhallitus 297 26.11.2012 Kaupunginvaltuusto 77 03.12.2012 Toimenpiteet syyskuun 2012 ennusteen johdosta / Perusturvakuntayhtymä Karviaisen lisämääräraha vuoden 2012 talousarvioon Karviaisessa on

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 3.11.215] KUUKAUSIRAPORTTI LOKAKUU 215 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/21 Lokakuu 215 LOKAKUU PÄHKINÄNKUORESSA Lokakuun raportin perusteella voidaan toiminnan osalta todeta seuraavaa: Lääkäripalvelujen

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Tarkastuslautakunta 04.04.2016 AIKA 04.04.2016 klo 17:05-20:45 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone, 2 krs. KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 31.1.217] KUUKAUSIRAPORTTI SYYSKUU 217 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/17 Syyskuu 217 SYYSKUU PÄHKINÄNKUORESSA Syyskuun 217 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

Perusturvakuntayhtymä Karviaisen talousarvio vuodelle 2016 ja taloussuunnitelma

Perusturvakuntayhtymä Karviaisen talousarvio vuodelle 2016 ja taloussuunnitelma Kaupunginhallitus 252 23.11.2015 Perusturvakuntayhtymä Karviaisen talousarvio vuodelle 2016 ja taloussuunnitelma 2017-2019 195/02.02/2015 Yhtymähallitus 20.10.2015 81 Ptky Karviaiselle on laadittu talousarvio

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 10/2014 1. Vihdin kunnanvirasto, 1. krs, koulutusluokka, Asemantie 30 B

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 10/2014 1. Vihdin kunnanvirasto, 1. krs, koulutusluokka, Asemantie 30 B PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 Yhtymähallitus 18.11.2014 AIKA 18.11.2014 klo 17:00-19:48 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, 1. krs, koulutusluokka, Asemantie 30 B KÄSITELLYT ASIAT Otsikko

Lisätiedot

Esityslistan liitteenä olevassa toimintakertomuksessa on selostettu taloudellinen asema ja toiminnallisten tavoitteiden toteutuminen.

Esityslistan liitteenä olevassa toimintakertomuksessa on selostettu taloudellinen asema ja toiminnallisten tavoitteiden toteutuminen. Kaupunginhallitus 117 23.05.2016 Kaupunginvaltuusto 26 22.06.2016 Perusturvakuntayhtymä Karviaisen tilinpäätös 2015 92/02.05.01/2016 Yhtymähallitus 22.3.2016 33 Kuntalain 113 :ssä on säädetty kunnan ja

Lisätiedot

Perusturvakuntayhtymä Karviainen talousarvio vuodelle 2013 ja taloussuunnitelma vuosille

Perusturvakuntayhtymä Karviainen talousarvio vuodelle 2013 ja taloussuunnitelma vuosille Kaupunginhallitus 280 19.11.2012 Kaupunginhallitus 295 26.11.2012 Perusturvakuntayhtymä Karviainen talousarvio vuodelle 2013 ja taloussuunnitelma vuosille 2014-2016 209/02.02/2011 Kyh 09.10.2012 122 Perusturvakuntayhtymä

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 2.5.217] KUUKAUSIRAPORTTI MAALISKUU 217 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/17 Maaliskuu 217 MAALISKUU PÄHKINÄNKUORESSA Maaliskuun 217 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Mestari

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Mestari Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 1 Tarkastuslautakunta 26.03.2019 Aika 26.03.2019 klo 9:04-11:33 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Mestari Osallistujat

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 28.3.218] KUUKAUSIRAPORTTI HELMIKUU 218 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/17 Helmikuu 218 HELMIKUU PÄHKINÄNKUORESSA Helmikuun 218 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Mestari

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Mestari Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 10/2018 1 Tarkastuslautakunta 18.12.2018 Aika 18.12.2018 klo 09:00-11:06 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Mestari

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/2018 1

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 Yhtymähallitus 12.06.2018 AIKA 12.06.2018 klo 17:00-20:25 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, 4.krs, Asemantie 30 A, Nummela KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu

Lisätiedot

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteerii

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteerii Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 3/2018 1 Tarkastuslautakunta 13.03.2018 Aika 13.03.2018 klo 09:00-12:17 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, neuvottelutila Isoneuvos

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 21 Etelä-Karjalan jätelautakunta Aika 17.05.2016 klo 16:07-16:38 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone 138 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/ Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2016 78 Kulttuurilautakunta Aika 30.08.2016 klo 18:00-18:44 Paikka Pääkirjasto Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 50 Kulttuurilautakunnan talousarvion toteutumisvertailu tammi-kesäkuulta

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 6/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 6/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 6/2018 38 Tarkastuslautakunta Kokousaika 10.09.2018 klo 12:00-12:45 Kokouspaikka Kirjolan koulu, Kirjolankatu 5, 59100 Parikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 23 Ajankohtaisasiat

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 7.2.218] KUUKAUSIRAPORTTI JOULUKUU 217 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/17 Joulukuu 217 JOULUKUU PÄHKINÄNKUORESSA Joulukuun 217 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

Katsaus toimintaan ja talouteen kaudelta Yhtymähallitus

Katsaus toimintaan ja talouteen kaudelta Yhtymähallitus Katsaus toimintaan ja talouteen kaudelta 1.1. 30.6.2016 Yhtymähallitus 30.8.2016 57 Osavuosikatsaus toiminnasta ja taloudesta kaudelta 1.1. 30.6.2016 2 1. Johdanto 2 2. Karviaisen toiminta ja talous ajalla

Lisätiedot

15 Sosiaali- ja potilasasiamiehen selvitys kaupungin- ja kunnanhallituksille toimintavuodelta 2014

15 Sosiaali- ja potilasasiamiehen selvitys kaupungin- ja kunnanhallituksille toimintavuodelta 2014 Mäntyharju Pöytäkirja 3/2015 1 (9) Aika 30.06.2015, klo 16:07-16:58 Paikka Villa Aurora, Tervaniementie 2 Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan tarkastus 14 Perusturvalautakunnan

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/2017 1 (9) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika tiistai klo 10:00-15:45 Paikka Läsnä Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1.

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 15 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen 28 16 Hankintaoikaisu päätökseen 13, 30.1.

Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 15 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen 28 16 Hankintaoikaisu päätökseen 13, 30.1. Pöytäkirja 2/2014 25 Johtokunta Aika 06.02.2014 klo 18:00-19:15 Paikka PoSa kokoushuone, Tapalankatu 20, 2.krs Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 15 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 23 Tarkastuslautakunta 06.05.2019 Päätöksentekotapa Varsinainen kokous Käsitellyt asiat Asia Liitteet Otsikko Sivu 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 25 18

Lisätiedot

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ TILINTARKASTAJAN KATSAUS VUODEN 2015 ARVIOINTIKERTOMUS MUUT ASIAT 121

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ TILINTARKASTAJAN KATSAUS VUODEN 2015 ARVIOINTIKERTOMUS MUUT ASIAT 121 MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2015 117 Tarkastuslautakunta AIKA 18.11.2015 klo 16:30-18:08 PAIKKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. KÄSITELLYT ASIAT Pykälät: Sivu 60 TILINTARKASTAJAN KATSAUS

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/ Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/ Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 10.09.2019 klo 14:00-16:35 Paikka Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 22 Kaupungin talouskatsaus 3 23

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 10.2.2015 klo 15:00 16:46 Paikka Ulvilan kaupungintalo, kokoustila K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 5 6 7 Teknisen toimen taloudellisten

Lisätiedot

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Muhoksen kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Muhoksen kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2019 62 Tarkastuslautakunta AIKA 28.05.2019 klo 16:00-16:55 PAIKKA Muhoksen kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Pykälät: Sivu 33 PÖYTÄKIRJANPITÄJÄN

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 4/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 4/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 4/2017 28 Tarkastuslautakunta Kokousaika 30.08.2017 klo 07:00-08:50 Kokouspaikka Kirjolan koulu,neuvotteluhuone, Kirjolankatu 5, 59100 Parikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 15

Lisätiedot

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä Pöytäkirja 5/2016 67. Yhtymähallitus. Aika 19.05.2016 klo 18:00-20:00

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä Pöytäkirja 5/2016 67. Yhtymähallitus. Aika 19.05.2016 klo 18:00-20:00 Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä Pöytäkirja 5/2016 67 Yhtymähallitus Aika 19.05.2016 klo 18:00-20:00 Paikka PoSa kokoushuone, Tapalankatu 20, 2. krs Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 44 Kokouksen

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 2.6.215] KUUKAUSIRAPORTTI HUHTIKUU 215 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/21 Huhtikuu 215 HUHTIKUU PÄHKINÄNKUORESSA Huhtikuun raportin perusteella voidaan toiminnan osalta todeta seuraavaa: lastensuojelun

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/2017 8 Tarkastuslautakunta Kokousaika 02.05.2017 klo 14:00-17:15 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Harjukuja 6, 59100 Parikkala Käsitellyt

Lisätiedot

1 VUODEN 2018 TILINPÄÄTÖKSEN ESITTELY TILINTARKASTUSKERTOMUKSEN KÄSITTELY TARKASTUSLAUTAKUNNAN ARVIOINTIKERTOMUS MUUT ASIAT...

1 VUODEN 2018 TILINPÄÄTÖKSEN ESITTELY TILINTARKASTUSKERTOMUKSEN KÄSITTELY TARKASTUSLAUTAKUNNAN ARVIOINTIKERTOMUS MUUT ASIAT... JUUPAJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 SISÄLLYSLUETTELO 1 VUODEN 2018 TILINPÄÄTÖKSEN ESITTELY... 2 2 TILINTARKASTUSKERTOMUKSEN KÄSITTELY... 4 3 TARKASTUSLAUTAKUNNAN ARVIOINTIKERTOMUS... 5 4 MUUT ASIAT... 6

Lisätiedot

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 32

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 32 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 32 Tarkastuslautakunta 2013-2016 28.09.2015 AIKA 28.09.2015 18:00-19:35 PAIKKA Lautakuntien huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 22 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 34 23 TILINTARKASTAJAN

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 16.4.2018 klo 18.00

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017 93 Tarkastuslautakunta 17.05.2017 AIKA 17.05.2017 klo 14:00-17:42 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Kotka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 48 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 11/2017 1 Tarkastuslautakunta 20.12.2017 Aika 20.12.2017 klo 09:03-10:57 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, neuvottelutila Isoneuvos

Lisätiedot

32 Talousarvion toteutumisen seuranta 2017, kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta

32 Talousarvion toteutumisen seuranta 2017, kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 26.04.2017, klo 16:59-18:01 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone, 2. krs. Käsitellyt asiat 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta (2017-2020) KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 18.10.2017 klo 14.00 - Paikka PHKS Karpalo-kabinetti KÄSITELTÄVÄT ASIAT 59 Kokouksen

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.4.2010 kello 8.00 10.15 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

KALAJOEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2018 1

KALAJOEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 KALAJOEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika 07.11.2018 klo 09:00-12:27 Paikka Kaupungintalo, Karikukko Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 24 Hallintopalvelut 4 25 Kiinteistö Oy Kalajoen Marin

Lisätiedot

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 10.4.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/ MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 71 Tarkastuslautakunta AIKA 24.05.2016 klo 16:00-18:20 PAIKKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. KÄSITELLYT ASIAT Pykälät: Sivu 33 PÖYTÄKIRJANPITÄJÄN VALINTA

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2015 1 Tarkastuslautakunta Kokousaika 15.04.2015 klo 08:00-10:10 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Harjukuja 6, 59100 Parikkala Käsitellyt

Lisätiedot

Alkuperäiset tilinpäätösasiakirjat ovat nähtävänä kokouksessa.

Alkuperäiset tilinpäätösasiakirjat ovat nähtävänä kokouksessa. Kaupunginhallitus 191 27.05.2013 Kaupunginvaltuusto 76 17.06.2013 Perusturvakuntayhtymä Karviaisen tilinpäätös vuodelta 2012 275/02.02.01/2013 Yhtymähallitus 26.3.2013 26 Kuntalain 68 :ssä on säädetty

Lisätiedot

Katsaus perusturvakuntayhtymä Karviaisen toimintaan ja talouteen ajalta

Katsaus perusturvakuntayhtymä Karviaisen toimintaan ja talouteen ajalta Kunnanhallitus 208 28.11.2016 Katsaus perusturvakuntayhtymä Karviaisen toimintaan ja talouteen ajalta 1.1.-30.9.2016 36/02.02.02/2016 Perusturvakuntayhtymä Karviaisen yhtymähallitus 15.11.2016 86 Perusturvakuntayhtymä

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 13.3.218] KUUKAUSIRAPORTTI TAMMIKUU 218 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/17 Tammikuu 218 TAMMIKUU PÄHKINÄNKUORESSA Tammikuun 218 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2012

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2012 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Keskiviikko 15.8.2012 kello 9.00 10.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/ Christer Friskopf. Nina Schulman jäsen

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/ Christer Friskopf. Nina Schulman jäsen 1 KOKOUSAIKA klo 9.10 12.35 KOKOUSPAIKKA Saksankatu 27 A-rakennus, kokoushuone 1014 LÄSNÄ Pauli Marttila puheenjohtaja Tuija Näppinen varapuheenjohtaja Christer Friskopf jäsen Nina Schulman jäsen POISSA

Lisätiedot

PELLON KUNTA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA PELLON KUNTA 3/2017 AIKA Maanantai klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö Janne Ranta Maija-Liisa

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 12/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:00-15:40. Kunnanvirasto, 1. kerroksen neuvotteluhuone

Hämeenkyrö Pöytäkirja 12/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:00-15:40. Kunnanvirasto, 1. kerroksen neuvotteluhuone Hämeenkyrö Pöytäkirja 12/2017 1 (8) Aika 07.11.2017, klo 13:00-15:40 Paikka Kunnanvirasto, 1. kerroksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 57 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema Yhtymävaltuusto 21.5.2014 1 (5) Kokousaika 21.5.2013 klo 18.00 20.02 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Kajander Rauno Reino Kallio Hellevi Kulmala Teija

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 21.01.2016 Aika 21.01.2016 klo 18:00-20:45 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 Tarkastuslautakunta 07.05.2015 AIKA 07.05.2015 klo 15:35-20:50 PAIKKA Sosiaali- ja terveystoimen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2013

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2013 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 29.5.2013 kello 16.15 18.10 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Maanantai 28.9.2015 kello 16.00 18.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, kokoushuone 40 (rak. 4, 0. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, kokoushuone 40 (rak. 4, 0. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 7/2018 1 (11) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika tiistai klo 13:00-15:45 Paikka Kuopion yliopistollinen sairaala, kokoushuone 40 (rak. 4, 0. krs) Läsnä Ilkka

Lisätiedot

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/ TILINTARKASTAJAN KATSAUS ARVIOINTIKERTOMUS VUODELTA MUUT ESILLE TULLEET ASIAT 150

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/ TILINTARKASTAJAN KATSAUS ARVIOINTIKERTOMUS VUODELTA MUUT ESILLE TULLEET ASIAT 150 MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/2018 146 Tarkastuslautakunta AIKA 19.12.2018 klo 18:00-18:45 PAIKKA Scandic, Saaristonkatu 4 Oulu KÄSITELLYT ASIAT Pykälät: Sivu 82 TILINTARKASTAJAN KATSAUS 148 83 ARVIOINTIKERTOMUS

Lisätiedot

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 49 Peruspalvelulautakunta 16.05.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 51 33 Pöytäkirjantarkastajien valinta 52 34 Kuntalaisaloite/Alapitkän

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 11 Etelä-Karjalan jätelautakunta Aika 16.05.2017 klo 16:05-16:40 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone 138 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Otsikko Sivu 20 Kaava N 170, Nummelan Asemantien

Otsikko Sivu 20 Kaava N 170, Nummelan Asemantien Pöytäkirja 5/2016 1 (6) Vanhusneuvosto Aika 18.08.2016 klo 13:00-14:50 Paikka Kunnanvirasto, kokoushuone 205 (tukirakennus) Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 20 Kaava N 170, Nummelan Asemantien 3 keskustakaavamuutoksen

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Tarkastuslautakunta 11.04.2018 AIKA 11.04.2018 klo 17:06-21:00 PAIKKA Hallinnon kokoushuone, 2 krs KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 32 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 7.5.2018 klo 18.07-21.35

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2009

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2009 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 21.8.2009 kello 12.00 14.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, Majasaaren jätekeskus Mustantie 500 87100 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot