PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/2015 1. Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B"

Transkriptio

1 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/ Yhtymähallitus AIKA klo 17:00-18:32 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 52 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 53 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 54 Yhtymähallituksen varajäsenten vaihdokset 5 55 Yhtymäjaoston varajäsenen nimeäminen 6 56 Ptky Karviaisen vastine tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 57 Raportti toiminnasta ja taloudesta huhti-touko-kesäkuu Katsaus toimintaan ja talouteen ajalta Osallistuminen Länsi-Uudenmaan seudulliseen tietohallintoyhteistyöhön 60 Ikäihmisten linjan asiakastyytyväisyyskysely Viranhaltijapäätökset Ilmoitusasiat

2 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/ Yhtymähallitus OSALLISTUJAT Nimi Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Palenius Timo puheenjohtaja Terkomaa Leila varapuheenjohtaja Höylä Juhani jäsen Jakka Raine jäsen Keskinen Tuure varajäsen Anja Kinnusen varajäsen Leväniemi Pirjo jäsen Sivula Ilkka jäsen Sundström Mia jäsen POISSA Kinnunen Anja jäsen MUU Majalahti Juha kaupunginjohtaja Nummela Hannu talous- ja strategiajohtaja Reiterä Riitta-Liisa kuntayhtymän johtaja Forsell Lars hallinto- ja talouspäällikkö Hynynen Pirkko palvelulinjajohtaja Purhonen Mikko johtava ylilääkäri Roinisto Marketta palvelulinjajohtaja Tikkala Arja palvelulinjajohtaja Höglund Satu sihteeri ALLEKIRJOITUKSET Timo Palenius puheenjohtaja Satu Höglund pöytäkirjanpitäjä KÄSITELLYT ASIAT :t PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Perusturvakuntayhtymä Karviaisen hallinto (Vihdin kunnanvirasto 3. krs, Asemantie 30 A, Nummela) perjantaina Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pirjo Leväniemi Mia Sundström PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVILLÄ Karviaisen hallinto, Asemantie 30, virka-aikana

3 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/ Yhtymähallitus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Yhtymähallitus 52 Yhtymähallituksen kokous on päätösvaltainen, kun saapuvilla on enem män kuin puolet yhtymähallituksen jäsenistä. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Kokous todettiin laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

4 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/ Yhtymähallitus Pöytäkirjantarkastajien valinta Yhtymähallitus 53 Yhtymähallituksen pöytäkirjan tarkastaa kaksi sitä varten valittua jäsentä vuorollaan. Tarkastusvuorossa ovat Pirjo Leväniemi ja Mia Sundström. Yhtymähallitus valitsee kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Pirjo Leväniemi ja Mia Sundström.

5 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/ Yhtymähallitus Yhtymähallituksen varajäsenten vaihdokset Yhtymähallitus 54 Vihdin kunnanvaltuusto on valinnut edesmenneen Kai Skutnabbin tilalle Karviaisen yhtymähallitukseen varajäseneksi Markku Eurajoen jäljellä olevaksi toimikaudeksi ( ). Markku Eurajoki on Ilkka Sivulan varajäsen. Karkkilan kaupunginvaltuusto on myöntänyt eron Markku Ahjoniemelle Karkkilan kaupungin luottamustehtävistä ja valinnut hänen tilalleen Karviaisen yhtymähallitukseen Tuure Keskisen ( ). Tuure Keskinen on Anja Kinnusen varajäsen Valmistelija: Satu Höglund Yhtymähallitus merkitsee tiedoksi muutokset varajäsenten kohdalla. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

6 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/ Yhtymähallitus Yhtymähallitus Yhtymähallitus Yhtymäjaoston varajäsenen nimeäminen 32/ /2013 Yhtymähallitus Yhtymähallituksessa on yhtymäjaosto (hallintosääntö 5 ). Jaostossa on viisi jäsentä ja henkilökohtaista varajäsentä. Yhtymäjaoston ni meää yh tymähallitus keskuudestaan. Jaosto valitsee itselleen puheen joh tajan ja varapuheenjohtajan. Jaoston toimikausi on neljä vuotta ja puheenjohtajan toimikausi kaksi vuotta. Puheenjohtajan valinnassa sovelletaan samoja periaatteita kuin yhtymähallituksen puheenjohtajaa valittaessa. Äänivalta jakaantuu jäsen ja ääni periaatteella. Yhtymäjaoston tehtävänä on käsitellä yksilöön kohdistuvia sosiaali- ja terveydenhuollon päätöksiä ja toimenpiteitä: Päättää sellaiset asiat, joissa asiakas on oikeutettu saattamaan viranhaltijan tekemän päätöksen monijäsenisen sosiaali- ja terveysalan toi mi eli men ratkaistavaksi. Päättää tahdonvastaisista toimenpiteistä ja yksilöön kohdistuvista toimenpiteistä, joihin on ryhdyttävä tartuntatautilain ja sosiaalihuoltolain johdosta, jollei lainsäädännössä ole määrätty näitä tehtäviä jollekin muulle taholle. Päättää yhtymähallituksen jaostolle siirtämistä tehtävistä. Yhtymäjaoston esittelijänä toimii kukin palvelulinjajohtaja oman palvelulinjan sa asioiden osalta. Yhtymähallitus nimeää yhtymäjaoston jäsenet ja heille henkilökohtaiset varajäsenet. Yhtymähallitus nimesi yksimielisesti yhtymäjaostoon toimikaudelle seuraavat jäsenet ja heille varajäsenet: Jäsen Juhani Höylä Ilkka Sivula Aulis Stenholm Leila Terkomaa Minna Söderström Henkilökohtainen varajäsen Ilkka Halla-aho Marja-Leena Malinen Markku Ahjoniemi Paula Savinko Mia Sundström

7 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/ Yhtymähallitus Yhtymähallitus Yhtymähallitus Yhtymähallitus Minna Söderström on pyytänyt eroa yhtymäjaoston tehtävistä työtehtäviinsä vedoten. Yhtymäjaosto kokoontuu pääsääntöisesti tiistai-iltaisin ja tiistai-illat Minna Söderström on ilmoituksen mukaan kiinni työtehtävissään. Yhtymähallitus nimeää uuden jäsenen Minna Söderströmin tilalle yhtymäjaostoon. Yhtymähallitus nimesi Minna Söderströmin tilalle Mia Sundströmin ja hänen varajäsenekseen Markku Ahjoniemen. Aulis Stenholmin varajäseneksi yhtymähallitus nimesi Timo Paleniuksen. Tiedoksianto: Minna Söderström Yhtymähallitus 55 Yhtymähallitus on nimennyt yhtymäjaostoon Mia Sundströmin varajäseneksi Markku Ahjoniemen. Karkkilan kaupunginvaltuusto on myöntänyt Markku Ahjoniemelle eron luottamustehtävistä ( ) ja valinnut hänen tilalleen Tuure Keskisen. Valmistelija: Satu Höglund Yhtymähallitus nimeää uuden varajäsenen Markku Ahjoniemen tilalle yhtymäjaostoon. Yhtymähallitus nimesi yhtymäjaostoon Mia Sundströmin varajäseneksi Tuure Keskisen.

8 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/ Yhtymähallitus Ptky Karviaisen vastine tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 84/ /2013 Yhtymähallitus 56 Perusturvakuntayhtymä Karviaisen tarkastuslautakunta on antanut päivätyn arviointikertomuksen vuoden 2014 toimintakaudelta. Arviointikertomus käsitellään jäsenkuntien valtuustoissa tilinpäätöksen yhteydessä. Arviointikertomukseen on laadittu vastineet liitteen mukaisesti. Valmistelijat: Riitta-Liisa Reiterä, Marketta Roinisto, Pirkko Hynynen, Arja Tikkala, MIkko Purhonen, Lars Forsell ja Aila Idman. Yhtymähallitus merkitsee tietoonsa saatetuksi vuoden 2014 arviointikertomuksen. Yhtymähallitus päättää hyväksyä arviointikertomuksen osalta laaditut vastineet. Vastineet annetaan tiedoksi Karviaisen jäsenkunnille. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

9 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/ Yhtymähallitus Raportti toiminnasta ja taloudesta huhti-touko-kesäkuu / /2014 Yhtymähallitus 57 Karviaisen vuoden 2015 raportointisuunnitelma koostuu 3 osavuosikatsauksesta (31.3.; 30.6.; ja 30.9.) ja kuukausiraportista. Maaliskuun ja kesäkuun osavuosikatsaukset sisältävät kirjallisen raportin talousarvion tavoitteiden toteutumisesta ja mahdollisista poikkeamisista ja muista raportointivuoden merkittävistä tapahtumista, jotka vaikuttavat toimintaan tai talouteen. Lisäksi osavuosikatsaus sisältää laskelman toimipisteiden jäsenkunnittaisesta käytöstä ja ennusteen kuntalaskutuksen määrästä. Kuukausiraportit sisältävät tietoja talouden toteutumasta verrattuna vuoden 2015 talousarvioon ja vuoden 2014 tilinpäätökseen. Toimintatietoja raportoidaan siten, että ne kattavat toiminnot, jotka vaikuttavat eniten joko talouden toteutumaan tai kuntalaisten saamiin palveluihin. Toimintatietoja verrataan vuoden 2015 tavoitteisiin ja vuoden 2014 toteutumaan. Huhtikuun kuukausiraportti jaettiin sähköpostilla yhtymähallituksen jäsenille, kuntajohtajille ja kuntien kirjaamoon , toukokuun raportti jaettiin ja kesäkuun raportti Kesäkuun tilanteesta on myös laadittu erillinen osavuosikatsaus ennusteineen. Valmistelijat: Riitta-Liisa Reiterä, Lars Forsell, Sinikka Olmiala, Aila Idman Yhtymähallitus merkitsee tietoonsa saatetuksi toteutumaraportin vuoden 2015 huhti-, touko- ja kesäkuun toiminnasta ja taloudesta. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

10 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/ Yhtymähallitus Katsaus toimintaan ja talouteen ajalta / /2014 Yhtymähallitus 58 Perusturvakuntayhtymä Karviaisen osavuosikatsaus toiminnasta ja taloudesta on laadittu ajalta Osavuosikatsaus on toiminnan ja talouden osalta laadittu kesäkuun 2015 tietojen pohjalta. Osavuosikatsaus sisältää lyhyen arvion toiminnasta, ennusteen talousarvion kuntaosuuksien toteutumisesta keskuksittain pohjautuen laskelmaan tuotteittain ja toimipisteittäin. Ennuste on suuntaa antava eikä sitä pidä lukea absoluuttisina lukuina. Talousarviovuoden 2015 tammikuun lopussa päättyivät 6 viikkoa kestäneet koko henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Yhtymähallitus päätti kokouksessaan ( 7) neuvottelutuloksen toimeenpanon edellyttämistä tehtävistä. Samassa kokouksessa yhtymähallitus esitti Vihdin kunnan valtuustolle, että Vihdin osalta Ptky Karviaisen palvelujen määrärahaa pienennetään euroa ja Karkkilan kaupunginvaltuustolle, että Karkkilan osalta Ptky Karviaisen palvelujen määrärahaa pienennetään euroa. Yhteistoimintaneuvottelujen tulokset on toimeenpantu. Uusi sosiaalihuoltolaki (1301/2014) on tullut pääosiltaan voimaan Laki on vahva yleislaki, joka mm. edistää ja ylläpitää hyvinvointia ja sosiaalista turvallisuutta. Laki tuo yhteisen asiakasprosessin koko sosiaalihuoltoon ja turvaa avunsaannin myös niille, jotka eivät ole erityislainsäädännön piirissä. Tarkoituksena on turvata erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden avunsaanti ja oikeudet, säätää omavalvonnasta ja laajentaa muutoksenhakuoikeutta. Henkilökuntaa on näiltä osin koulutettu ja toimintaa on lähdetty uudistamaan lain mukaiseksi. Vanhuspalvelulakia on täsmennetty tammikuussa 2015 siten, että se vastaa entistä paremmin lain alkuperäistä tavoitetta kotiin annettavien palvelujen ensisijaisuudesta ja pitkäaikaisen laitoshoidon viimesijaisuudesta. Lain 14 mukaan pitkäaikaista laitoshoitoa järjestetään vain poikkeustapauksissa. Pitkäaikaiseen hoitoon ja huolenpitoon on kehitettävä kodinomaisia palveluratkaisuja. Karviaisen palvelujen saatavuus on alkuvuodesta vastannut pääsääntöisesti lakisääteisiä vaatimuksia ja niitä muita talousarviossa asetettuja saatavuustavoitteita, jotka ovat lakisääteisiä vaatimuksia korkeammat ja kunnianhimoisemmat. Kuuden kuukauden toteutumatiedon ja toiminnan tarkastelun perusteella laaditun ennusteen mukaan talousarvio tulisi alittumaan Karviaisen palvelujen osalta kokonaisuudessaan 0,4 %. Erikoissairaanhoidon alkuvuosi on ollut vilkas kaikkien HUS:n kuntien osalta niin myös Karkkilan ja Vihdin. Tämä on merkinnyt myös sitä, että HUS:iin muodostui alkuvuodelta ylijäämää. HUS päätti palauttaa alkuvuodelta muodostunutta ylijäämää jäsenkunnilleen. Myös ensimmäinen tasaus kalliin hoidon osalta on saatu alkuvuodelta. Näin ollen laaditun osavuosikatsauksen mukaan Karkkilan osalta erikoissairaanhoidon menot olisivat jäämässä 3 % alle hyväksytyn talousarvion. Jos ennuste osoittautuu varovaiseksi, talousarvio voi alittua

11 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/ Yhtymähallitus enemmänkin. Myös Vihdin osalta on noudatettu varovaisuutta ja ennakoitu Vihdin erikoissairaanhoidon ylittyvän erilaisista palautuksista huolimatta. Laaditun ennusteen mukaan Vihdin talousarvio alittuu Karviaisen palvelujen osalta. Tällä alituksella voidaan osaltaan jonkin verran peittää erikoissairaanhoitoon ennustettua ylitystä. Vihdin kunnan osalta erikoissairaanhoito on ensimmäistä vuotta Karviaisen talousarviossa. Ennusteen yhteenveto palvelulinjoittain on seuraava: Hallinnon toteutumisennusta vuodelle 2015 on talousarvion mukainen. Lasten ja nuorten palvelulinjan hyväksytty talousarvio alittuisi. Työikäisten linjan osalta ennuste osoittaa nykyisen talousarvion lievää ylitystä sisältäen myös kuntakohtaisia eroavaisuuksia. Ylittymässä olisivat ennusteen mukaan toimeentulotuen ja vammaispalvelujen talousarvio. Ikäihmisten linjan osalta ennuste on kokonaisuudessaan lähellä talousarviota (0,5 %) sisältäen myös kuntakohtaisia eroja. Ikäihmisten linjan palvelujen osalta on merkittävää, että suoritettujen palvelurakennemuutosten jälkeen tilinpäätösennuste osoittaa, että ikäihmisten palvelujen menot ovat n. 1,2 milj. euroa pienemmät kuin vuonna Vuoden 2015 tavoitteena olikin rohkeasti realisoida palvelurakennemuutokset. Erikoissairaanhoidon ennuste osoittaa ylitystä, joka kohdistuu Vihdin erikoissairaanhoidon määrärahaan. Ennuste on kuitenkin laadittu varovaisuuden periaatetta noudattaen. Ennusteen mukaan toteutumat kunnittain ja linjoittain ovat seuraavat:

12 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/ Yhtymähallitus Karkkilan osalta talousarvio ennusteen mukaan olisi alittumassa 1,3 %. Ennusteen mukaan alittumassa olisivat lasten ja nuorten palveluiden talousarvio, työikäisten palvelujen talousarvio ja erikoissairaanhoidon talousarvio. Ikäihmisten palvelujen osalta talousarvio olisi ennusteen mukaan ylittymässä ylityksen kohdistuessa hoivapalvelukeskukseen ja siellä lähinnä kotihoitoon ja osittain laitoshoitoon. Ikäkeskuksen talousarvio alittuisi kuitenkin tehostetun asumispalvelun osalta huolimatta siitä, että ostettuja asumispalvelupaikkoja on Karkkilan osalta hieman talousarviossa suunniteltua enemmän. On kuitenkin merkittävää, että ikäihmisten palvelujen tilinpäätösennuste on suoritettujen palvelurakennemuutosten jälkeen n. puoli miljoonaa euroa pienempi kuin vuonna Laaditun ennusteen mukaan jäsenkunnista Vihdin kunnan osalta talousarvio vuodelle 2015 olisi Karviaisen palvelujen suhteen alittumassa. Erikoissairaanhoitoon ennakoidaan vielä tässä vaiheessa ylitystä, mikä kokonaisuudessaan merkitsisi 1,5 %. Vihdin kunnan osalta lasten ja nuorten palveluiden talousarvio olisi alittumassa samoin kuin ikäihmisten palvelujen talousarvio. Työikäisten palveluissa olisi lievästi ylittymistä siten, että terveyspalvelukeskuksen talousarvio ylittyisi tuoteryhmien lääkärin vastaanotto ja lääkinnällinen kuntoutus osalta. Sosiaalipalvelukeskus ylittyisi toimeentulotukimenojen ja vammaispalvelujen osalta. Myös Vihdin kunnan ikäihmisten palvelujen osalta on merkittävää, että suoritettujen palvelurakennemuutosten jälkeen vuoden 2015 tilinpäätösennuste on 0, 7 miljoonaa euroa pienempi kuin vuonna Karviaisen palvelujen taloudellinen toteutuma tulee ennusteen mukaan alittamaan hyväksytyn talousarvion. Tämän osavuosikatsauksen ennusteen perusteella ei vielä esitetä siirrettäväksi hyväksyttyjä määrärahoja eikä haeta Vihdin erikoissairaanhoidon määrärahaan korotusta erikoissairaanhoitoon liittyvien suurien epävarmuustekijöiden vuoksi. Tilikautena 2014 saatiin myönteisiä kokemuksia järjestelystä, jossa alittuviksi ennakoitujen tuoteryhmien talousarviosta varattiin rahoja osoitettavaksi myöhemmin toiminnoille, joissa niitä tarvitaan.tämä tarkoittaa sitä, että varaudutaan toistaiseksi rahoittamaan yksittäisten toimintojen talousarvion ylitykset talousarvion sisäisillä siirroilla.

13 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/ Yhtymähallitus Näin ollen esitetään, että yhtymähallitus siirtää säästötilille Vihdin kunnan osalta lastensuojelun sijaishuollosta euroa. Säästötilille voidaan kerryttää rahaa kuukausittain sitä mukaa, kun yksittäisten toimintojen talousarvion alitus voidaan ennakoida. Säästötoimenpiteitä esitetään jatkossakin sitä mukaa, kun niihin avautuu mahdollisuus. Valmistelijat: Riitta-Liisa Reiterä, Marketta Roinisto, Pirkko Hynynen, Arja Tikkala, Mikko Purhonen, Lars Forsell ja Aila Idman. Yhtymähallitus merkitsee tiedoksi katsauksen toimintaan ja talouteen ajalta Lisäksi yhtymähallitus päättää, että lastensuojelun sijaishuollosta siirretään euroa säästöön Vihdin kunnan osalta. Yhtymähallitus päättää lähettää laaditun katsauksen tiedoksi jäsenkunnille. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

14 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/ Yhtymähallitus Osallistuminen Länsi-Uudenmaan seudulliseen tietohallintoyhteistyöhön Yhtymähallitus 59 Lohjan ja Karkkilan kaupungit, Vihdin kunta, perusturvakuntayhtymä Karviainen ja ammattikoulutuskuntayhtymä Luksia päättivät vuoden 2012 lopulla siirtää tietotekniikan palvelutuotantonsa liikkeenluovutuksena Kuntien Tiera Oy:lle. Taustana yhteistoimintaan on ollut Länsi-Uudenmaan kuntien 2000-luvun alusta saakka tekemä yhteistyö ja halu välttää päällekkäistä ylläpitotyötä, vähentää henkilöriskiä ja osaamisvajetta sekä alentaa kustannuksia käytettäessä yhteisiä järjestelmiä. Samalla on haluttu valmistautua tulevaisuuden isoihin tietojärjestelmämuutoksiin varsinkin sosiaali- ja terveydenhuollon sektorilla. Kevään 2015 aikana on valmisteltu Länsi-Uudenmaan seudullista tietohallintoyhteistyötä. Yhteistyötä on koordinoinut Kuntien Tiera Oy. Länsi-Uudenmaan kaupunkien, kuntien perusturvakuntayhtymä Karviaisen yhteistyön tavoitteena on saada luotua uusi seudullinen tietohallintomalli sekä luoda linjauksia tulevalle soteict:n suunnittelulle ja toiminnalle. Lisäksi selvitystyön tuli luoda suuntaviivat seudulliselle tietotekniselle palvelutuotantomallille. Selvitystyön tulokset valmistuivat toukokuun lopussa ja esitetyssä toimintamallissa kaupungit, kunnat ja perusturvakuntayhtymä sitoutuisivat ns. virtuaaliseen tietohallintoyhteistoimintaan. Esitetyssä mallissa tietohallintoprojekteja ja käyttöönottoja toteutetaan seudullisesti yhteistyössä siten, että kaupungit, kunnat ja perusturvakuntayhtymä luovuttavat seudulliseen toimintaan henkilöresurssia tai vaihtoehtoisesti osallistuvat toimintaan ostoresurssien kautta. Tarvittava resurssi määritetään aina uusien hankkeiden käynnistämisen yhteydessä. Liite: Aiesopimus tietohallintoyhteistyöstä Valmistelija: Lars Forsell Yhtymähallitus päättää 1. hyväksyä Länsi-Uudenmaan seudullisen tietohallinnon toimintaperiaatteet 2. oikeuttaa hallinnon jatkoneuvottelemaan yhteistoiminnan yksityiskohdista edellyttäen, että muut Länsi-Uudenmaan kaupungit ja kunnat osallistuvat laajasti yhteistoimintaan. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

15 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/ Yhtymähallitus Ikäihmisten linjan asiakastyytyväisyyskysely 71/00.01/2014 Yhtymähallitus 60 Ptky Karviaisen Ikäihmisten linjan asiakastyytyväisyyskysely toteutettiin välisenä aikana. Kysely toteutetaan joka toinen vuosi. Edellisen kerran asiakkaiden tyytyväisyyttä mitattiin vuoden 2012 lokakuussa ( ). Kyselyyn osallistui kumpanakin vuotena vuodeosastot ja asumispalvelut (yksityiset ja oma yksikkö) sekä vuonna 2012 myös kotihoito. Kotihoidon piirissä kyselyä ei viime vuoden lokakuussa toteutettu, koska asiakastyytyväisyyttä on mitattu erikseen Kotona kokonainen elämä -hankkeen puitteissa. Vuodeosastoilla ja palvelutaloissa kyselylomakkeet jaettiin asiakkaille ja omaisille. Yksityisille palvelutaloille oli annettu tehtäväksi huolehtia itse kyselyn kenttätoteutuksesta ja tulosten analysoimisesta. Kysely kohdennettiin 65 vuotta täyttäneille kuntayhtymän sijoittamille tehostetun palveluasumisen asiakkaille ja asiakkaan yhdelle omaiselle. Vastausten prosessointiin käytettiin Fountain Park Oy:n kehittämää Qualette-tiedonhankintatyökalua. Asiakkailta kysyttiin kokemuksia ja mielipiteitä, hoidosta ja hoidon suunnittelusta, osallisuudesta, kohtelusta, henkilökunnan ammattitaidosta, turvallisuudesta, tiedon saannista, huonetiloista, siisteydestä, ruuasta, apuvälineistä ja virkistystoiminnasta. Asiakkaat arvioivat kysymyksiä asteikolla 5 = erinomainen 4 = erittäin hyvä, 3 = hyvä, 2 = kohtalainen ja 1 = huono. Tulokset Tulokset on analysoitu vastauksien keskiarvolla kokonaisuutena ja yksiköittäin. Tuloksissa esitetään asiakkaiden ja omaisten tyytyväisyyden keskiarvot. Yksiköiden vastauksista on muodostettu kolme parhaan arvion saanutta kysymystä sekä kolme heikoimmiksi arvioitua kysymystä. Korkeimman ja heikoimman arvion saaneet kysymysten rinnalle on nostettu samoihin kysymyksiin viime kyselyssä annetut arviot. Tulokset esitetään kokonaisuuksina vuodeosastoilta ja hoivaosastolta sekä asumispalveluista. Vuodeosastohoito Kaikkien yksiköiden yhteenvedossa vuonna 2014 asiakastyytyväisyyskyselyn keskiarvo oli asiakkaiden arvion mukaan hyvää tasoa (3,54) vuodeosastolla. Tulokset olivat lähes samat kuin vuonna 2010 (3,52). Omaisten tyytyväisyys oli noussut hieman vuodesta 2012, 3,29:sta 3,63:een. Vuonna 2014 asiakkaat olivat hyvin tyytyväisiä vuodeosastohoitoon. Tilat olivat erittäin siistit (4,06), henkilökunta oli hyvin ammattitaitoista (3,97), ja asiakkaat kokivat olonsa turvalliseksi (3,95). Kysymykset olivat saaneet hyvät arviot myös edellisessä kyselyssä, mutta arviot olivat entisestään nousseet. Omaiset kokivat henkilökunnan suhtautumisen erittäin hyväksi (4,11) ja heidät otetaan vieraillessa vastaan hyvin (4,02). Myös omaiset arvioivat osastot erittäin turvallisiksi (4,04). Arviot olivat edellistä kyselyä paremmat. Kolme kehitettävää asiaa vuoden 2014 kyselyn mukaan ovat asiakkaiden näkökulmasta henkilökohtaiset tilat vuodeosastolla (3,34). Asiakkaan hoidosta kerrottiin kohtalaisesti (2,97) Omaan hoitoon vaikuttavista asioista voi päättää kohtalaisesti (2,55). Samat seikat olivat kehittämisen

16 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/ Yhtymähallitus kohteina myös edellisessä kyselyssä, henkilökohtaiset tilat ja omaan hoitoon vaikuttavista asioista päättäminen saivat niukasti heikommat arvosanat kuin edellisessä kyselyssä. Hoidosta kertominen sai saman arvosanana myös vuonna 2012 (2,97). Alhaisimmat arvosanat omaisilta saivat hoitopaikan tilojen soveltuvuus (3,17) sekä omaisen hoidon suunnitteluun osallistuminen (2,86) ja oma panos hoidon suunnittelussa (2,69). Näiden kysymysten saamat arviot olivat kuitenkin hieman paremmat kuin vuonna 2012, ja tuolloin kehittämisen kohteena erottunut tiedonsaanti omaisen voinnista oli noussut 2,75:sta 3,25:teen. Asumispalvelut Ostopalveluina tuotetut asumispalvelut arvostettiin kokonaisuudessaan hyvälle tasolle sekä asiakkaiden (3,71) että omaisten (3,91) puolella. Vuonna 2012 omaisten osalta päästiin erittäin hyvälle tasolle (3,76) ja asiakkaidenkin tyytyväisyys oli hyvä (3,46). Oman palvelun Toivokodissa asiakkaat ja omaiset arvioivat toiminnan myös hyvälle tasolle (3,54 ja 3,22). Vuonna 2012 kysely toteutettiin ainoastaan omaisten keskuudessa, jotka olivat hyvin tyytyväisiä (3,46) Kolme parhaan arvosanan omaisilta saanutta kysymystä Toivokodin osalta olivat Miten henkilökunta ottaa teidät vastaan vieraillessanne hoitopaikassa? (3,73) hoitopaikan siisteys (3,73) ja henkilökunnan suhtautuminen omaisiin (3,73). Arviot olivat hieman matalammat kuin viime kyselyssä. Heikoimmat arvosanat annettiin sille, kuinka hyvin henkilökunnalla on omaisille aikaa (2,87), mahdollisuuksille hoidon suunnitteluun osallistumiselle (2.64) ja asukkaan mahdollisuudelle osallistua virkistystoimintaan (1,92). Hoidon suunnitteluun osallistumista lukuun ottamatta arviot olivat näiden kysymysten osalta heikentyneet hieman. Toivokodin asiakkaat arvioivat myönteisimmin henkilökunnan ystävällisyyden ja avuliaisuuden (4,18), avunsaannin yhteydenpidossa (4) ja tilojen siisteyden (4). Asiakkaiden mukaan ostopalveluina tuotetuissa palveluissa henkilökunta koettiin erittäin ammattitaitoiseksi (3,95), ystävälliseksi ja avuliaaksi (3,89). Henkilökohtaiset tilat olivat myös erittäin hyvät (3,87). Näihin kysymyksiin annettiin hieman paremmat arviot kuin vuonna Matalimman arvosanan saivat mahdollisuudet virkistystoimintaan (3,49), ulkoiluun (3,32) sekä mahdollisuudet päättää omasta hoidosta ja palvelusta (3,26). Omaiset arvostivat yksityisten asumispalveluyksiköiden toiminnassa korkeimmalle henkilökunnan suhtautumisen asiakkaisiin (4,23). Henkilökunta ottaa myös vierailijat vastaan erittäin hyvin (4,17) ja heillä on omaisille aikaa (4,13). Nämä seikat arvioitiin erittäin hyviksi myös viime kyselyssä, mutta arvosanat paranivat hieman entisestään Omaiset antoivat matalimmat arvosanat mahdollisuuksista kiinnostavaan virkistystoimintaan (3,7), tiedonsaannin omaisten hoidossa ja voinnissa tapahtuvista muutoksista (3,37) ja mahdollisuuden osallistua omaisen hoidon suunnitteluun (3,22). Samat kysymykset saivat matalimmat arvosanat myös vuonna Kukin kysymys sai kuitenkin vuonna 2014 hieman vuotta 2012 paremmat arviot, eli ainakaan heikentymistä näissä ei ole koettu. Tulosista voidaan päätellä että asiakkaat ja omaiset arvioivat ikäihmisten palvelulinjan toiminnan hyvälle tasolle ja henkilökunnan ammattitaidon erinomaiseksi. Henkilökunta koetaan ystävälliseksi ja avuliaaksi. Mahdollisuudet oman hoidon suunnitteluun ja virkistystoimintaan ovat jatkossakin kehitettäviä asioita.

17 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/ Yhtymähallitus Valmistelija: Sinikka Olmiala Yhtymähallitus merkitsee tiedoksi ikäihmisten linjan asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

18 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/ Yhtymähallitus Viranhaltijapäätökset Yhtymähallitus 61 Kuntalain 51 :ssä säädetyssä tarkoituksessa yhtymähallitukselle esitellään virkamiesten viranhaltijapäätökset ajalta Kuntayhtymän johtaja Hankintapäätökset 2 Werstaan auton Nissan Vanette JTB-11 myyminen 3 Sosiaali- ja terveydenhuollon juridisen konsultaation hankinta Susanna Lehti ja kumppanit Oy:ltä. Hankinnan arvo neljältä ensimmäiseltä vuodelta on yhteensä n euroa (alv 0%). 4 Sopimus pankkipalveluiden jatkamisesta LUOP:n kanssa Henkilöstöpäätökset 3 Laskujen hyväksymisoikeus tuotteisiin lasten ja nuorten palvelulinjajohtajalle ajalle Laskujen hyväksymisoikeus tuotteisiin lastensuojelun johtavalle sosiaalityöntekijälle ajalle Tutkimusluvat 1 Tutkimuslupa Sosiaalitaito Oy:lle Riskimittari-selvityksen toteuttamiseksi. Lasten ja nuorten palvelulinjajohtaja Hankintapäätös 1 Lasten psykiatriatyövoiman hankinta Kristiina Salovaaralta Henkilöstöpäätökset 2 Heidi Rinteen valinta jälkihuollon sosiaaliohjaajan virkaan. 3 Seija Rimpiläisen valinta jälkihuollon sosiaalityöntekijän virkaan. Rekisteröintipäätös 1 EASEL Training Oy:n merkitseminen sosiaalihuollon yksityisten palvelujen rekisteriin. Työikäisten palvelulinjajohtaja Henkilöstöpäätökset 7 Anneli Niskasen valinta vammaispalvelun sosiaalityöntekijän virkaan. 8 Karoliina Hjelmin valinta sosiaalityöntekijän virkaan. 10 Helena Talven valinta määräaikaisena aikuissosiaalityöntekijän virkaan. Ikäihmisten palvelulinjajohtaja Hankintapäätökset 1 Kotihoidon henkilöautojen (4 kpl) hankinta Herttoniemen Autokeskus Oy:ltä hintaan euroa. 2 Turvapuhelinpalvelujen väliaikainen hankinta ajalla Lohjan sairaankuljetus oy:ltä, hankinnan arvo on n euroa (alv 0%). Talousasiat 1 Vuoden 2015 Vihdin kunnan lahjoitus- ja testamenttirahaston avustukset

19 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/ Yhtymähallitus Henkilöstöpäätös 4 Ikäihmisten linjan apulaisosastonhoitajien työ- ja virkasuhdemuutokset kotihoidossa ja Nummelan vuodeosastolla. Tutkimusluvat 2 Säännöllisten terveystarkastusten tarve omaishoitajien jaksamisen tukemiseen. Hallinto- ja talouspäällikkö Hankintapäätös 5 Sitoumus Tietoturvaohjelmistot sekä -palvelut - yhteishankintaan liittymisestä (KL-Kuntahankinnat Oy järjestämä yhteishankinta) Valmistelija/lisätietoja: Satu Höglund p tai satu.hoglund@karviainen.fi Yhtymähallitus merkitsee viranhaltijapäätökset tiedoksi ja päättää, että se ei käytä kuntalain 51 :n mukaista otto-oikeuttaan. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

20 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/ Yhtymähallitus Ilmoitusasiat Yhtymähallitus Karkkilan kaupunginvaltuuston päätökset Karviaisen arviointikertomus Karviaisen tilinpäätös Karviaisen talousarvion 2015 muuttaminen 2. Karkkilan kaupunginvaltuusto Tuure Keskisen valinta yhtymähallitukseen Markku Ahjoniemen tilalle 3. Karkkilan kaupunginhallitus Talouden seuranta (Khall edellyttää, että ptky Karviainen laatii selvityksen erikoissairaanhoidon kustannuksien kasvamisesta sekä kartoittaa mahdollisia toimenpiteitä, joilla erikoissairaanhoidon kustannuksien kasvamista voidaan hillitä.) 4. Vihdin kunnanvaltuuston päätökset Karviaisen arviointikertomus Karviaisen tilinpäätös Markku Eurajoen valinta yhtymähallitukseen Ilkka Sivulan varajäseneksi 5. Aluehallintoviraston päätös asiassa Valtioneuvoston asetuksen (338/2011) toimeenpano terveyskeskuksissa 6. Markkinaoikeuden päätös nro 377/15 Vakkuri&Aalto Oy:n tekemään valitukseen. Ratkaisunaan mao hylkää valituksen. 7. Hiiden seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry:n sekä Omaishoitajat ja läheiset -liitto ry:n päivätty kannanotto -kirje omaishoidon asioihin Karviaisen alueella. Ilmoitusasiat merkitään tiedoksi. Ilmoitusasiat merkittiin tiedoksi.

21 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 6/ MUUTOKSENHAKUOHJE MUUTOKSENHAKUKIELLOT Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaa ti musta eikä kun nallisvali tusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytän töönpanoa: :t 52, 53, 54, 57, 60, 61, 62 Hallintolainkäyttölaki 5 :n 1 mom./ muun lainsäädännön mukaan seuraa viin päätöksiin ei saa hakea muutosta: Hankintalain 102 :n mukaan markkinaoikeuden toimivaltaan kuuluvaan asi aan ei saa hakea muutosta kuntalain eikä hallintolainkäyttölain nojalla. Puitejärjestelyyn perustuvaan hankintaan ei saa hakea muutosta valitta malla, jollei markkinaoikeus myönnä asiassa käsittelylupaa hankintalain 86 :n mukaisesti. MUUTOKSENHAKUOHJEET JA VALITUSOSOITUS Valitusosoitus: Seuraaviin päätöksiin voidaan hakea muutosta kirjallisella valituksella. Oikaisuvaatimuksen johdosta annettuun päätökseen saa hakea muutosta kunnallisvalituksella vain se, joka on tehnyt oikaisuvaatimuksen. Mikäli päätös on oikaisuvaatimuksen johdosta muuttunut, saa päätökseen hakea muutosta kunnallis valituksella myös asianosainen sekä kunnan jäsen. Kunnallisvalitus, pykälät 55, 56, 58, 59, valitusaika 30 päivää, osoitetaan Helsingin hal linto-oi keudelle os. Radanrakentajantie 5, Helsinki, faksi , säh kö posti helsinki.hao@oikeus.fi Hallintovalitus, pykälät, valitusaika päivää, osoitetaan Valitusaika alkaa päätöksen tiedoksisaannista.

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 11/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 11/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 11/2014 1 Yhtymähallitus 25.11.2014 AIKA 25.11.2014 klo 17:00-17:15 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B KÄSITELLYT ASIAT Otsikko

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Vihdin kunnanvirasto, 1.krs koulutusluokka, Asemantie 30 B, Nummela

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Vihdin kunnanvirasto, 1.krs koulutusluokka, Asemantie 30 B, Nummela PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 Yhtymähallitus 19.05.2015 AIKA 19.05.2015 klo 17:00-18:45 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, 1.krs koulutusluokka, Asemantie 30 B, Nummela KÄSITELLYT ASIAT

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 Yhtymähallitus 17.05.2016 AIKA 17.05.2016 klo 17:00-18:00 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B KÄSITELLYT ASIAT Otsikko

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 2/ Vihdin kunnanvirasto, 4. krs kokoustila, Asemantie 30 A, Nummela

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 2/ Vihdin kunnanvirasto, 4. krs kokoustila, Asemantie 30 A, Nummela PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Yhtymähallitus 16.02.2017 AIKA 16.02.2017 klo 17:00-17:35 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, 4. krs kokoustila, Asemantie 30 A, Nummela KÄSITELLYT ASIAT Otsikko

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Yhtymähallitus 23.01.2018 AIKA 23.01.2018 klo 17:11-19:36 PAIKKA Kymppi, Ojakkalantie 10, 3. krs, Nummela KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 4/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1.krs, Asemantie 30 B

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 4/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1.krs, Asemantie 30 B PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Yhtymähallitus 19.04.2016 AIKA 19.04.2016 klo 17:00-19:04 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1.krs, Asemantie 30 B KÄSITELLYT ASIAT Otsikko

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2018 1

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 Yhtymähallitus 15.05.2018 AIKA 15.05.2018 klo 17:00-18:45 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, 4.krs, Asemantie 30 A, Nummela KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 7/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 7/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 7/2016 1 Yhtymähallitus 20.09.2016 AIKA 20.09.2016 klo 17:00-19:40 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B KÄSITELLYT ASIAT Otsikko

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 7/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 7/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 Yhtymähallitus 22.09.2015 AIKA 22.09.2015 klo 17:00-20:13 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B KÄSITELLYT ASIAT Otsikko

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Yhtymähallitus 11.04.2017 AIKA 11.04.2017 klo 17:00-18:18 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, 4. krs, Asemantie 30 A, Nummela KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu

Lisätiedot

Toimenpiteet syyskuun 2012 ennusteen johdosta / Perusturvakuntayhtymä Karviaisen lisämääräraha vuoden 2012 talousarvioon

Toimenpiteet syyskuun 2012 ennusteen johdosta / Perusturvakuntayhtymä Karviaisen lisämääräraha vuoden 2012 talousarvioon Kaupunginhallitus 297 26.11.2012 Kaupunginvaltuusto 77 03.12.2012 Toimenpiteet syyskuun 2012 ennusteen johdosta / Perusturvakuntayhtymä Karviaisen lisämääräraha vuoden 2012 talousarvioon Karviaisessa on

Lisätiedot

Ikäihmisten asiakaskyselyjen tulokset v. 2010

Ikäihmisten asiakaskyselyjen tulokset v. 2010 Ikäihmisten asiakaskyselyjen tulokset v. 2010 Ritva Lundbom ikäihmisten palvelulinjajohtaja ritva.lundbom@karviainen.fi 20.4.2011 Ikäihmisten palvelulinjan asiakastyytyväisyys kyselyn tulokset 12/2010

Lisätiedot

Katsaus toimintaan ja talouteen kaudelta Yhtymähallitus

Katsaus toimintaan ja talouteen kaudelta Yhtymähallitus Katsaus toimintaan ja talouteen kaudelta 1.1. 30.6.2015 Yhtymähallitus 25.8.2015 58 Osavuosikatsaus toiminnasta ja taloudesta kaudelta 1.1. 30.6.2015 2 1. Johdanto 2 2. Karviaisen toiminta ja talous ajalla

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 2/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B, Nummela

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 2/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B, Nummela PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 Yhtymähallitus 13.02.2018 AIKA 13.02.2018 klo 17:00-18:55 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1. krs, Asemantie 30 B, Nummela KÄSITELLYT ASIAT

Lisätiedot

IKÄIHMISTEN LINJAN ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY Tiivistelmä

IKÄIHMISTEN LINJAN ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY Tiivistelmä IKÄIHMISTEN LINJAN ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY 201 Tiivistelmä TIIVISTELMÄ 2 (27) 18.5.2015 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN IKÄIHMISTEN ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY 201 Asiakastyytyväisyyskyselyssä annettujen

Lisätiedot

Katsaus Karviaisen toimintaan ja talouteen kaudelta

Katsaus Karviaisen toimintaan ja talouteen kaudelta Kaupunginhallitus 266 13.09.2013 Katsaus Karviaisen toimintaan ja talouteen kaudelta 1.1.-30.6.2013 205/02.02.02/2013 Yhtymähallitus 27.08.2013 92 Karviaisessa on laadittu vuoden 2013 toinen osavuosikatsaus

Lisätiedot

Yhtymähallitus Tilinpäätös / /2014. Yhtymähallitus 33

Yhtymähallitus Tilinpäätös / /2014. Yhtymähallitus 33 Yhtymähallitus 33 22.03.2016 Tilinpäätös 2015 32/02.02.00/2014 Yhtymähallitus 33 Kuntalain 113 :ssä on säädetty kunnan ja kuntayhtymän tilinpäätöksestä. Tilinpäätösasiakirjojen laatimisessa noudatetaan

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1.krs, Asemantie 30 B, Nummela

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1.krs, Asemantie 30 B, Nummela PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 Yhtymähallitus 30.05.2017 AIKA 30.05.2017 klo 17:00-18:40 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1.krs, Asemantie 30 B, Nummela KÄSITELLYT ASIAT

Lisätiedot

Katsaus Karviaisen toimintaan ja talouteen kaudelta

Katsaus Karviaisen toimintaan ja talouteen kaudelta Kaupunginhallitus 208 10.06.2013 Kaupunginvaltuusto 77 17.06.2013 Katsaus Karviaisen toimintaan ja talouteen kaudelta 205/02.02.02/2013 Yhtymähallitus 21.05.2013 63 Karviaisessa on laadittu vuoden 2013

Lisätiedot

Esityslistan liitteenä olevassa toimintakertomuksessa on selostettu taloudellinen asema ja toiminnallisten tavoitteiden toteutuminen.

Esityslistan liitteenä olevassa toimintakertomuksessa on selostettu taloudellinen asema ja toiminnallisten tavoitteiden toteutuminen. Kaupunginhallitus 117 23.05.2016 Kaupunginvaltuusto 26 22.06.2016 Perusturvakuntayhtymä Karviaisen tilinpäätös 2015 92/02.05.01/2016 Yhtymähallitus 22.3.2016 33 Kuntalain 113 :ssä on säädetty kunnan ja

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 6.2.217] KUUKAUSIRAPORTTI JOULUKUU 216 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/2 Joulukuu 216 JOULUKUU PÄHKINÄNKUORESSA Karviainen valmistautuu tilinpäätöksen 216 loppuun saattamiseen. Jäsenkuntien

Lisätiedot

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi.

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 31.03.2015 klo 15.00 17.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo jäsen Väisänen Raija jäsen MUUT

Lisätiedot

RAPORTOINTISUUNNITELMA 2012

RAPORTOINTISUUNNITELMA 2012 RAPORTOINTISUUNNITELMA 2012 Karviaiselle on laadittu raportointisuunnitelma aikatauluineen. Karviaisen vuoden 2012 raportointisuunnitelma koostuu 3 osavuosikatsauksesta (31.3.; 30.6.; ja 30.9.) ja 8 kuukausittaisesta

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 1.9.216] KUUKAUSIRAPORTTI HEINÄKUU 216 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/19 Heinäkuu 216 HEINÄKUU PÄHKINÄNKUORESSA Heinäkuun 216 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

Perusturvakuntayhtymä Karviainen talousarvio vuodelle 2013 ja taloussuunnitelma vuosille

Perusturvakuntayhtymä Karviainen talousarvio vuodelle 2013 ja taloussuunnitelma vuosille Kaupunginhallitus 280 19.11.2012 Kaupunginhallitus 295 26.11.2012 Perusturvakuntayhtymä Karviainen talousarvio vuodelle 2013 ja taloussuunnitelma vuosille 2014-2016 209/02.02/2011 Kyh 09.10.2012 122 Perusturvakuntayhtymä

Lisätiedot

Hyvinvointitoimikunta 16.09.2014

Hyvinvointitoimikunta 16.09.2014 Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 5/2014 53 Hyvinvointitoimikunta 16.09.2014 Aika 16.09.2014 klo 18:30-20:23 Paikka Kokoushuone Formari Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 5.1.216] KUUKAUSIRAPORTTI MARRASKUU 215 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/21 Marraskuu 215 MARRASKUU PÄHKINÄNKUORESSA Marraskuun raportin perusteella voidaan toiminnan osalta todeta seuraavaa:

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 3.11.215] KUUKAUSIRAPORTTI LOKAKUU 215 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/21 Lokakuu 215 LOKAKUU PÄHKINÄNKUORESSA Lokakuun raportin perusteella voidaan toiminnan osalta todeta seuraavaa: Lääkäripalvelujen

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 11/2017 1

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 11/2017 1 PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 11/2017 1 Yhtymähallitus 12.12.2017 AIKA 12.12.2017 klo 17:43-19:21 PAIKKA Sosiaali- ja terveysasema Karkkila, Huhdintie 23-25 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu

Lisätiedot

Perusturvakuntayhtymä Karviaisen talousarvio vuodelle 2014 ja taloussuunnitelma

Perusturvakuntayhtymä Karviaisen talousarvio vuodelle 2014 ja taloussuunnitelma Kaupunginhallitus 351 18.11.2013 Kaupunginhallitus 362 25.11.2013 Kaupunginvaltuusto 133 02.12.2013 Perusturvakuntayhtymä Karviaisen talousarvio vuodelle 2014 ja taloussuunnitelma 2015-2017 Yhtymähallitus

Lisätiedot

VIHDIN KUNTA. Pöytäkirja 3/ (8) Vanhusneuvosto. Aika klo 13:00-14:50. Kunnanvirasto, 4 krs. neuvottelutila.

VIHDIN KUNTA. Pöytäkirja 3/ (8) Vanhusneuvosto. Aika klo 13:00-14:50. Kunnanvirasto, 4 krs. neuvottelutila. Pöytäkirja 3/2016 1 (8) Vanhusneuvosto Aika 21.04.2016 klo 13:00-14:50 Paikka Kunnanvirasto, 4 krs. neuvottelutila Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 11 Omaishoidon tilanne Vihdissä 3 12 Omaishoidon tuki Karviaisen

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 10/2014 1. Vihdin kunnanvirasto, 1. krs, koulutusluokka, Asemantie 30 B

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 10/2014 1. Vihdin kunnanvirasto, 1. krs, koulutusluokka, Asemantie 30 B PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 Yhtymähallitus 18.11.2014 AIKA 18.11.2014 klo 17:00-19:48 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, 1. krs, koulutusluokka, Asemantie 30 B KÄSITELLYT ASIAT Otsikko

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 29.11.216] KUUKAUSIRAPORTTI LOKAKUU 216 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/19 Lokakuu 216 LOKAKUU PÄHKINÄNKUORESSA Lokakuun 216 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

Esittelijä: kaupunginjohtaja Juha Majalahti

Esittelijä: kaupunginjohtaja Juha Majalahti Kaupunginhallitus 41 21.01.2013 Kaupunginvaltuusto 23 28.01.2013 Kaupunginhallitus 151 22.04.2013 Kaupunginvaltuuston päätöksen 28.1.2013 23 Jäsenten valitseminen Perusturvakuntayhtymä Karviaisen yhtymähallitukseen

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 2.6.215] KUUKAUSIRAPORTTI HUHTIKUU 215 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/21 Huhtikuu 215 HUHTIKUU PÄHKINÄNKUORESSA Huhtikuun raportin perusteella voidaan toiminnan osalta todeta seuraavaa: lastensuojelun

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 6.4.215] KUUKAUSIRAPORTTI HELMIKUU 216 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/19 Helmikuu 216 HELMIKUU PÄHKINÄNKUORESSA Helmikuun 216 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 29.6.216] KUUKAUSIRAPORTTI TOUKOKUU 216 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/19 Toukokuu 216 TOUKOKUU PÄHKINÄNKUORESSA Toukokuun 216 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 21 Etelä-Karjalan jätelautakunta Aika 17.05.2016 klo 16:07-16:38 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone 138 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Mestari

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Mestari Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 10/2018 1 Tarkastuslautakunta 18.12.2018 Aika 18.12.2018 klo 09:00-11:06 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Mestari

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Yhtymähallitus Talousarvio vuodelle 2015 ja taloussuunnitelma / /2014. Yhtymähallitus 95

Yhtymähallitus Talousarvio vuodelle 2015 ja taloussuunnitelma / /2014. Yhtymähallitus 95 Yhtymähallitus 95 14.10.2014 Talousarvio vuodelle 2015 ja taloussuunnitelma 2016-2018 32/02.02.00/2014 Yhtymähallitus 95 Ptky Karviaiselle on laadittu talousarvio vuodelle 2015 ja taloussuunnitelma vuosille

Lisätiedot

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteerii

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteerii Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 3/2018 1 Tarkastuslautakunta 13.03.2018 Aika 13.03.2018 klo 09:00-12:17 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, neuvottelutila Isoneuvos

Lisätiedot

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 11/2017 1 Tarkastuslautakunta 20.12.2017 Aika 20.12.2017 klo 09:03-10:57 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, neuvottelutila Isoneuvos

Lisätiedot

Alkuperäiset tilinpäätösasiakirjat ovat nähtävänä kokouksessa.

Alkuperäiset tilinpäätösasiakirjat ovat nähtävänä kokouksessa. Kaupunginhallitus 191 27.05.2013 Kaupunginvaltuusto 76 17.06.2013 Perusturvakuntayhtymä Karviaisen tilinpäätös vuodelta 2012 275/02.02.01/2013 Yhtymähallitus 26.3.2013 26 Kuntalain 68 :ssä on säädetty

Lisätiedot

Sivistyslautakunta

Sivistyslautakunta Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 6/2009 90 Sivistyslautakunta 15.09.2009 Aika 15.09.2009 klo 18:00-20:22 Paikka Haukkamäen koulu Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 92

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 4/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1.krs, Asemantie 30 B, Nummela

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 4/ Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1.krs, Asemantie 30 B, Nummela PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Yhtymähallitus 17.04.2018 AIKA 17.04.2018 klo 17:00-19:05 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1.krs, Asemantie 30 B, Nummela KÄSITELLYT ASIAT

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 7.2.218] KUUKAUSIRAPORTTI JOULUKUU 217 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/17 Joulukuu 217 JOULUKUU PÄHKINÄNKUORESSA Joulukuun 217 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

1/ /2013, 3/ /2013, 9/ /2013, 10/ /2013, 110/ /2015

1/ /2013, 3/ /2013, 9/ /2013, 10/ /2013, 110/ /2015 Kaupunginhallitus 144 15.06.2015 Kaupunginvaltuusto 54 15.06.2015 Markku Ahjoniemen eronpyyntö Karkkilan kaupungin luottamustehtävistä 1/00.00.01/2013, 3/00.00.01/2013, 9/00.00.01/2013, 10/00.00.01/2013,

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Mestari

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Mestari Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 1 Tarkastuslautakunta 26.03.2019 Aika 26.03.2019 klo 9:04-11:33 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Mestari Osallistujat

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 10.2.2015 klo 15:00 16:46 Paikka Ulvilan kaupungintalo, kokoustila K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 5 6 7 Teknisen toimen taloudellisten

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 19.04.2016. SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo varapuh.

HIRVENSALMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 19.04.2016. SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo varapuh. PÖYTÄKIRJA 3/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 19.04.2016 klo 15.00 17.40 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo varapuh.johtaja Jyrälä Arja

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 4.5.215] KUUKAUSIRAPORTTI MAALISKUU 215 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/21 Maaliskuu 215 MAALISKUU PÄHKINÄNKUORESSA Tähän maaliskuun kuukausiraporttiin on talousarvion 215 luvut korjattu yhteistoimintaneuvottelujen

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 28.3.218] KUUKAUSIRAPORTTI HELMIKUU 218 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/17 Helmikuu 218 HELMIKUU PÄHKINÄNKUORESSA Helmikuun 218 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2012

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2012 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Keskiviikko 15.8.2012 kello 9.00 10.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo varapuh.johtaja

SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo varapuh.johtaja PÖYTÄKIRJA 1/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 23.03.2016 klo 15.00 16.45 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo varapuh.johtaja Jyrälä Arja

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 6/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 6/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Maanantai 17.11.2014 kello 16.00 17.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2017 125 Kaupunginhallitus Aika 20.02.2017 klo 18:19-18:25 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone 138 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 51 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Perusturvakuntayhtymä Karviaisen talousarvio vuodelle 2016 ja taloussuunnitelma

Perusturvakuntayhtymä Karviaisen talousarvio vuodelle 2016 ja taloussuunnitelma Kaupunginhallitus 252 23.11.2015 Perusturvakuntayhtymä Karviaisen talousarvio vuodelle 2016 ja taloussuunnitelma 2017-2019 195/02.02/2015 Yhtymähallitus 20.10.2015 81 Ptky Karviaiselle on laadittu talousarvio

Lisätiedot

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 8/2015 1. Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1.krs, Asemantie 30 B

PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 8/2015 1. Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1.krs, Asemantie 30 B PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAINEN PÖYTÄKIRJA 8/2015 1 Yhtymähallitus 20.10.2015 AIKA 20.10.2015 klo 17:00-18:46 PAIKKA Vihdin kunnanvirasto, koulutusluokka 1.krs, Asemantie 30 B KÄSITELLYT ASIAT Otsikko

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 15.4.2015 kello 16.30 17.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1. Sivu 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 36 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1. Sivu 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 36 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Joensuun Työterveysliikelaitoksen johtokunta Aika 08.10.2014 klo 17:00-17:35 Paikka Penttilänkatu 7-9, 80220 Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 35 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Mestari

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Mestari Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 9/2018 1 Tarkastuslautakunta 13.11.2018 Aika 13.11.2018 klo 09:10-10:57 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Mestari Osallistujat

Lisätiedot

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/2008 39 Kokousaika Perjantai 28.03.2008 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/2017 1 (9) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika tiistai klo 10:00-15:45 Paikka Läsnä Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1.

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 2.5.217] KUUKAUSIRAPORTTI MAALISKUU 217 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/17 Maaliskuu 217 MAALISKUU PÄHKINÄNKUORESSA Maaliskuun 217 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 20 ATERIAPALVELUN MAKSUT 1.4.2014 LUKIEN 3 21 ASIOITA TIEDOKSI (LIITE) 4

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 20 ATERIAPALVELUN MAKSUT 1.4.2014 LUKIEN 3 21 ASIOITA TIEDOKSI (LIITE) 4 PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2014 Kokousaika 9.4.2014 klo 18.30 20.35 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011. Perusturvalautakunta. 15.02.2011 klo 17.30 19.15

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011. Perusturvalautakunta. 15.02.2011 klo 17.30 19.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 15.02.2011 klo 17.30 19.15 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Heinilä

Lisätiedot

Toivakan kunta Pöytäkirja 4/ / 9. Tarkastuslautakunta Aika klo 16:30-19:50. Toivakan kirjasto, kirjaston sali

Toivakan kunta Pöytäkirja 4/ / 9. Tarkastuslautakunta Aika klo 16:30-19:50. Toivakan kirjasto, kirjaston sali Toivakan kunta Pöytäkirja 4/2015 1 / 9 Tarkastuslautakunta 16.04.2015 Aika 16.04.2015 klo 16:30-19:50 Paikka Toivakan kirjasto, kirjaston sali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.4.2010 kello 8.00 10.15 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 11 Etelä-Karjalan jätelautakunta Aika 16.05.2017 klo 16:05-16:40 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone 138 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Maanantai 8.4.2013 kello 9.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Sataedu Ulvila, kokoushuone Trumetari

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Sataedu Ulvila, kokoushuone Trumetari Yhtymähallitus 29.8.2019 1 AIKA Torstai 29.5.2019 klo 17.00 17.22 PAIKKA Sataedu Ulvila, kokoushuone Trumetari PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Katri Kujanpää, puheenjohtaja Pasi Koski,

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/ Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/ Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 10.09.2019 klo 14:00-16:35 Paikka Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 22 Kaupungin talouskatsaus 3 23

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.5.2014 kello 14.00 15.20 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Hyvinvointitoimikunta

Hyvinvointitoimikunta Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 3/2013 23 Hyvinvointitoimikunta 18.06.2013 Aika 18.06.2013 klo 16:00-18:00 Paikka Kokoushuone Formari Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen 4

2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen 4 1 Tarkastuslautakunta AIKA 10.03.2015 klo 14:00 16:10 PAIKKA Kunnantalo, kokoushuone Pyhä ASIAT Sivu Otsikko 1 Tarkastuslautakunnan esittelijä vuonna 2015 3 2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017 93 Tarkastuslautakunta 17.05.2017 AIKA 17.05.2017 klo 14:00-17:42 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Kotka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 48 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 2.4.2014 kello 14.00 15.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 8.4.2016 kello 16.00 17.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2016 22 Tarkastuslautakunta 2013-16 Aika 06.09.2016 klo 17:15-17:30 Paikka Kaupungintalo Imatrankoski (h.308) Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Tarkastuslautakunta 2013-16 Aika 24.01.2017 klo 11:05-11:15 Paikka Kaupungintalo, Vallinkoski (138) Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

32 Talousarvion toteutumisen seuranta 2017, kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta

32 Talousarvion toteutumisen seuranta 2017, kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 26.04.2017, klo 16:59-18:01 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone, 2. krs. Käsitellyt asiat 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 16

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 16 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 16 Tarkastuslautakunta 2013-2016 31.03.2015 AIKA 31.03.2015 18:02-19:29 PAIKKA Kunnanhallituksen huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 12 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 18 13

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 67 Tarkastuslautakunta 2013-2016 AIKA 19.05.2017 09:00-09:20 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, 3-kerros KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 38 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 5/2012

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 5/2012 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Tiistai 6.11.2012 kello 9.00 10.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) Kainuun jätehuollon kuntayhtymä

Lisätiedot

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika 15.04.2015 klo 09:00-11:30 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone OSALLISTUJAT Läsnä Mattila Olli puheenjohtaja Koivusipilä

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 31.1.217] KUUKAUSIRAPORTTI SYYSKUU 217 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/17 Syyskuu 217 SYYSKUU PÄHKINÄNKUORESSA Syyskuun 217 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 13.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12,

Lisätiedot

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Tarkastuslautakunta. Aika klo 15:00-18:33. Teknisen keskuksen kokoustila, Poutuntie 8, 2.

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Tarkastuslautakunta. Aika klo 15:00-18:33. Teknisen keskuksen kokoustila, Poutuntie 8, 2. Lapuan kaupunki Pöytäkirja 7/2018 1 (9) Tarkastuslautakunta Aika 21.05.2018 klo 15:00-18:33 Paikka Teknisen keskuksen kokoustila, Poutuntie 8, 2. krs Käsitellyt asiat 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet Laillisuus ja päätösvaltaisuus 03.11.2011 klo 17.30 19.00 Terveys- ja palvelukeskuksen

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 13.3.218] KUUKAUSIRAPORTTI TAMMIKUU 218 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/17 Tammikuu 218 TAMMIKUU PÄHKINÄNKUORESSA Tammikuun 218 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.4.2011 kello 9.00 10.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 2.3.217] KUUKAUSIRAPORTTI TAMMIKUU 217 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/17 Tammikuu 217 TAMMIKUU PÄHKINÄNKUORESSA Tammikuun 217 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot