Lukki- kirjastojen ja Siuntion kunnankirjaston kirja-aineistohankinnat vuosille , sekä optiovuodet

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Lukki- kirjastojen ja Siuntion kunnankirjaston kirja-aineistohankinnat vuosille 2015-2016, sekä optiovuodet 2017-2018"

Transkriptio

1 1/13 TARJOUSPYYNTÖ Lukki- kirjastojen ja Siuntion kunnankirjaston kirja-aineistohankinnat vuosille , sekä optiovuodet Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: Suomi Vastaanottaja: Tapani Tapiola puh. fax Osoite, josta saa lisätietoja: Ks. edellä hankintayksikön yhteystiedot Osoite, josta saa eritelmiä ja täydentäviä asiakirjoja (myös kilpailullista neuvottelumenettelyä ja dynaamista hankintajärjestelmää koskevia asiakirjoja): Ks. edellä hankintayksikön yhteystiedot Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu.fi:n kautta Hankintaviranomaisen luonne: Alue- tai paikallistason virasto/laitos: Mukana olevat muut yhteisöt: Karkkilan kaupunki Siuntion kunta Vihdin kunta Pääasialliset toimialat: Yleinen julkishallinto Hankintaviranomainen tekee hankintoja muiden viranomaisten puolesta: Kyllä Hankintayksikön esittely: Karkkilan kaupunki,, Siuntion kunta ja Vihdin kunta pyytävät tarjousta kirjastoihin hankittavista kotimaisista ja ulkomaisista kirja-aineistoista vuosille sekä optiovuosille 2017 ja Lukki-kirjastoilla (Karkkila, Lohja, Vihti) on Ab Axiell Kirjastot Oy:n FinMarc21 pohjainen Origo-kirjastojärjestelmä ja yhteiset asiakas-, aineisto- ja lainausrekisterit. Siuntion kunnankirjastolla on käytössä Ab Axiell Kirjastot Oy:n Marc21 pohjainen Aurorakirjastojärjestelmä. Kuntaliitokset ja kirjastojärjestelmien vaihdokset ovat mahdollisia sopimuskauden tai optiovuosien aikana.

2 2/13 2. Hankintalaji Hankintalaji: Tavarahankinnat 3. Hankinnan kohde Hankintaviranomaisen sopimukselle antama nimi: Lukki- kirjastojen ja Siuntion kunnankirjaston kirja-aineistohankinnat vuosille , sekä optiovuodet Hankinnan tunniste- tai viitenumero: Sopimuksen tai hankinnan (hankintojen) lyhyt kuvaus: Kirja-aineistohankintoihin käytetään kirjastoissa vuosittain yhteensä noin (Lohja , Vihti , Karkkila , Siuntio ). Kirja-aineistohankinnoista kotimaisen kirjallisuuden osuus on n. 96 % ja vieraskielisen sekä Ruotsissa ilmestyvän ruotsinkielisen kirjallisuuden osuus on n. 4 %. Kirja-aineistohankinnoista oppikirjojen osuus on n. 1 % ja äänikirjojen osuus n. 1,5 %. Tilaajakirjastot pidättävät itsellään oikeuden hankkia vuosittain ainoastaan käytettävissä olevien määrärahojen salliman määrän ja pidättävät oikeuden tehdä pieniä kirjahankintoja myös muuta kautta. Kirja-aineistohankintojen vuosittainen hankintamäärä jakautuvat seuraavasti: Ennakkotilauksiin, joiden arvioitu hankintahinta on yhteensä Täydennystilauksiin, joiden arvioitu hankintahinta on yhteensä Ennakkotilaushankinnat, myyntihinta suositushinta (määritelty kohdassa 6. Hinta ja kaupalliset ehdot). Hankinnat jakautuvat seuraavasti: Suuriin kustantajiin (tarjouspyynnön liitteenä on xls.tiedosto, missä on määritelty suuret kustantajat), joiden arvioitu hankinnan arvo noin Muihin kustantajiin(tarjouspyynnön liitteenä on xls.tiedosto, missä on määritelty muut kustantajat), joiden arvioitu hankinnan arvo noin Ennakkotilaushankinnat, myyntihinta nettohinta x kerroin (määritelty kohdassa 6. Hinta ja kaupalliset ehdot). Hankinnat jakautuvat seuraavasti: Suuriin kustantajiin (tarjouspyynnön liitteenä on xls.tiedosto, missä on määritelty suuret kustantajat), joiden arvioitu hankinnan arvo noin Muihin kustantajiin(tarjouspyynnön liitteenä on xls.tiedosto, missä on määritelty muut kustantajat), joiden arvioitu hankinnan arvo noin Täydennystilaushankinnat, myyntihinta suositushinta (määritelty kohdassa 6. Hinta ja kaupalliset ehdot). Hankinnat jakautuvat seuraavasti: Suuriin kustantajiin (tarjouspyynnön liitteenä on xls.tiedosto, missä on määritelty suuret kustantajat), joiden arvioitu hankinnan arvo noin Muihin kustantajiin(tarjouspyynnön liitteenä on xls.tiedosto, missä on määritelty muut kustantajat), joiden arvioitu hankinnan arvo noin Täydennystilaushankinnat, myyntihinta nettohinta x kerroin (määritelty kohdassa 6. Hinta ja kaupalliset ehdot). Hankinnat jakautuvat seuraavasti: Suuriin kustantajiin (tarjouspyynnön liitteenä on xls.tiedosto, missä on määritelty suuret kustantajat), joiden arvioitu hankinnan arvo noin Muihin kustantajiin(tarjouspyynnön liitteenä on xls.tiedosto, missä on määritelty muut kustantajat), joiden arvioitu hankinnan arvo noin Sopimukseen liittyy lisähankintamahdollisuuksia: Kyllä Kyseisten lisähankintamahdollisuuksien kuvaus:

3 3/13 OPTIO, Tarjoaja voi jättää vapaamuotoisen tarjouksen muovituspalveluista. Optiotarjousta ei arvioida, eikä sitä pisteytetä. Yhteinen hankintanimikkeistö (CPV) Päänimikkeistö: (Painetut kirjat) 4. Hankintamenettely Hankintamenettely: Avoin menettely Sopimus on jaettu osiin: Osatarjoukset hyväksytään: Vaihtoehtoiset tarjoukset hyväksytään: Hankinta varataan työkeskuksille tai toteutettavaksi työohjelmien yhteydessä: Käytetään kahden kuoren menettelyä: Ehdokkaiden tai tarjoajien soveltuvuutta koskevat vaatimukset: Katso kohta Kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset. Hankintamenettelyä koskevat lisätiedot: Kaikkien liitteiden ja dokumenttien on oltava suomen-, tai ruotsinkielisiä. Muilla kielillä tehty tarjous liitteineen hylätään. Tarjous ei saa olla millään tavalla ehdollinen tai rajoittava. Ehdollisuus tai rajoittaminen on tarjouksen hylkäämisperuste. Sähköistä huutokauppaa käytetään: Vertailuperusteiden määrittely järjestelmässä: Pisteytys kokonaishankinnan mukaan Ratkaisuperusteet: Kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous, kun otetaan huomioon eritelmissä tai tarjouspyynnössä taikka neuvottelukutsussa esitetyt perusteet 5. Hankinnan kohteen kriteerit Ennakkotilaushankinnat, myyntihinta suositushinta (määritelty kohdassa 6). Hankinnat jakautuvat seuraavasti: Suuret kustantajat (hankinnan arvo noin ) Kokonaishinnan maksimipisteet pienin annettu arvo * maksimipisteet tarjottu arvo

4 4/13 Vertailuhinta ( * ( Alennus / ) ) Muut kustantajat (hankinnan arvo noin ) Vertailuhinta ( * ( Alennus / ) ) Ennakkotilaushankinnat, myyntihinta nettohinta x kerroin (määritelty kohdassa 6). Hankinnat jakautuvat seuraavasti: Suuret kustantajat (hankinnan nettoarvo noin ) Tarjoajan hinnoittelukerroin 0 Vertailuhinta * ( 1 + ( Tarjoajan hinnoittelukerroin / ) ) - ( * ( Alennus / * ( 1 + Tarjoajan hinnoittelukerroin / ) ) ) Muut kustantajat (hankinnan nettoarvo noin ) Tarjoajan hinnoittelukerroin 0 Vertailuhinta 9384 * ( 1 + Tarjoajan hinnoittelukerroin / ) - ( 9384 * ( Alennus / * ( 1 + Tarjoajan hinnoittelukerroin / ) ) ) Täydennystilaushankinnat, myyntihinta suositushinta (määritelty kohdassa 6). Hankinnat jakautuvat seuraavasti: Suuret kustantajat (hankinnan arvo noin ) Vertailuhinta ( * ( Alennus / ) ) Muut kustantajat (hankinnan arvo noin ) Vertailuhinta ( * ( Alennus / ) ) Täydennystilaushankinnat, myyntihinta nettohinta x kerroin (määritelty kohdassa 6). Hankinnat jakautuvat seuraavasti:

5 5/13 Suuret kustantajat (hankinnan nettoarvo noin ) Tarjoajan hinnoittelukerroin 0 Vertailuhinta 9384 * ( 1 + Tarjoajan hinnoittelukerroin / ) * Alennus / * ( 1 + ( Tarjoajan hinnoittelukerroin / ) ) Muut kustantajat (hankinnan nettoarvo noin ) Tarjoajan hinnoittelukerroin 0 Vertailuhinta 2346 * ( 1 + ( Tarjoajan hinnoittelukerroin / ) ) - ( 2346 * ( Alennus / * ( 1 + Tarjoajan hinnoittelukerroin / ) ) ) Yleiset kriteerit/tiedot Tilauskäytäntöjen sujuvuus max. 2 pistettä (kyllä vastaus 0,5 pistettä, ei vastaus 0 pistettä) Kaikki tuotteet voidaan tilata myös sähköpostitse. Tilaaminen ilman toimittajan ennakko-/tuotetietoa on mahdollista kirjastojärjestelmän kautta. Tilausvahvistus sisältää tilatut nimekkeet ja kunkin nimekkeen tilatut kappalemäärät. Toimittaja vastaa toimittamiensa tuotetietojen ajantasaisuudesta ja ilmoittaa viipymättä tuotteet, jotka ovat loppuunmyytyjä tai joiden ilmestyminen on peruttu tai siirtynyt ja jääkö tilaus voimaan vai tarjotaanko tuotetta myöhemmin uudelleen. Tilattavasta aineistosta tiedottaminen max. 3 pistettä (kyllä vastaus 0,5 pistettä, ei vastaus 0 pistettä) Toimittaja ilmoittaa/toimittaa kirjastoille tiedon silloin kun uutuustiedostot ovat kirjaston rekisterissä (toimittaja siirtää) tai kun uutuustiedostot ovat poimittavissa kirjaston rekisteriin (kirjasto siirtää)

6 6/13 Aineistoa tarjotaan eri listoina siten, että kaunokirjallisuus, tietokirjallisuus, lasten kirjallisuus, kielikurssit, äänikirjat ovat kielittäin omina listoinaan. Tarjonta on säännöllistä ja läpi vuoden jatkuvaa. Uutuusaineisto tarjotaan ennakkoon. Kukin nimeke esiintyy vain kerran uutuuslistalla. Tarjoaja toimittaa teemalistoja sähköisesti tilaajan määrittämistä teemoista eri teemoihin liittyen 8 10 kertaa vuodessa (1 teema/lista). Tarjoajan verkkotilausjärjestelmä (verkkokauppa) max. 2 pistettä (kyllä vastaus 0,5 pistettä, ei vastaus 0 pistettä) Tilaaja pystyy tarkistamaan nimekkeen saatavuuden verkkokaupasta ja tarjoajan seurantatyökalusta. Verkkokaupassa on vähintään seuraavat hakuominaisuudet: materiaali/aineistolaji, ISBN (tai vastaava, mikäli sellainen on), yhteisten kirjastojen luokitusjärjestelmän mukainen luokitus, tekijä, nimeke, kustantaja, julkaisuvuosi. Verkkokaupassa on käytettävissä vapaasanahaku ja hakusanan katkaisu. Tarjoajan verkkokaupassa julkaistaan tilauslistoja vastaavat hankintalistat. Tarjoajan seurantatyökalu max. 2 pistettä (kyllä vastaus 0,5 pistettä, ei vastaus 0 pistettä) Tilaaja pystyy seurantatyökalun avulla seuraamaan tilauskantaansa ja toimitustilannetta ajantasaisesti. Vähimmäishakuominaisuudet: materiaali/aineistolaji, ISBN (tai vastaava, mikäli sellainen on), tekijä, nimeke, kustantaja, julkaisuvuosi. Tilaaja pystyy seurantatyökalun avulla arvioimaan toimitusten toteutumisen ja määrärahatilanteen itse määrittelemällään ajanjaksolla. Seurantatyökalu on selainpohjainen eikä sen käyttö edellytä muiden ohjelmien hallintaa. Tuotteiden toimitus max. 5 pistettä (kyllä vastaus 0,5 pistettä, ei vastaus 0 pistettä)

7 7/13 Suuret kustantajat: ennakkotilausten osalta toimitusaika on enintään seitsemän (7) arkipäivää siitä kun kirja on julkaistu. Suuret kustantajat: täydennystilausten osalta toimitusaika on enintään seitsemän(7) arkipäivää tilauksesta tai siitä kun kirja on julkaistu. Muut kustantajat: toimitusaika on enintään kaksi viikkoa tilauksesta tai siitä kun kirja on julkaistu. Tuotteet toimitetaan yhtenä lähetyksenä vähintään kerran viikossa sovittuna arkipäivänä klo 9-15 tilaajan nimeämiin paikkoihin sisätiloihin, ellei toisin ole sovittu. Tarjoaja tiedottaa vähintään yksi (1) arkipäivä ennen sovittua toimituspäivää etukäteen tiedossa olevista viivytyksistä tilaajalle. Toimitukseen sisältyy lähetyslista, josta käy ilmi tuotteen tunnus, nimi, kappalemäärä, verollinen á- hinta, alv-prosentti ja alennusprosentti sekä veroton nettohinta. Lähetyslistan lopussa tulee olla yhteenveto, josta käy ilmi veroton nettohinta yhteensä sekä ALV:t eriteltyinä. Tuotteet toimitetaan tilaajan määrittelemässä pakkauksessa, vähintään rullakkoina tai pahvilaatikoissa. Kiireellisten tilausten toimitusnopeus on kaksi (2) arkipäivää. Tilaaja voi katkaista toimitukset määräajaksi, esim. loppuvuosi. Lähetyslista järjestetään kirjan nimekkeen mukaan aakkosissa. Asiakaspalvelu, reklamointi ja palautusoikeudet max. 4,5 pistettä (kyllä vastaus 0,5 pistettä, ei vastaus 0 pistettä) Toimittajalla on asiakaspalvelu, joka palvelee kaikissa sopimukseen liittyvissä asioissa puhelimitse ja sähköpostitse. Asiakaspalvelu on saatavana suomen ja ruotsin kielellä. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse arkisin klo 8-16.

8 8/13 Asiakaspalvelun vasteaika arkisin on 24 h, siten että asiakas saa 24 h kuluessa palvelupyynnön tai tiedustelun esittämisestä vähintään tiedon siitä, miten asia aiotaan hoitaa tai selvittää. Tilaajalla on oikeus palauttaa tai lähettää vaihdettavaksi vialliset tuotteet ilman lisäkustannuksia. Valikoima ei sisällä kirjastokäyttöön sopimattomia tuotteita (täytettävät kirjat, popup- kirjat, tarrakirjat jne.). Tilaajalla on oikeus perua tilaus aina ilman erillistä kustannusta. Toimittaja lähettää ilman erillistä pyyntöä hyvityslaskun väärin laskutetuista tuotteista. Tilaajalla on oikeus palauttaa virheellisesti tilatut tuotteet ilman lisäkustannuksia. Tarjouspyynnön maksimipisteet yhteensä Hinta ja kaupalliset ehdot Kaikkien tarjottujen hintojen tulee sisältää kaikki toimituksesta, lähetyksestä/postituksesta, tilauksesta, peruutuksesta, laskutuksesta ja muista tekijöistä aiheutuneet kustannukset. Hinnan varaumia yms. lisiä ei hyväksytä. Hinnoitteluperusteiden ja myönnettyjen alennusprosenttien sekä hinnoittelukertoimien tulee olla tarjouksentekohetken mukaisia koko sopimuskauden ajan tilausmäärästä riippumatta. Aineiston tilauksesta, ennakkotiedoista ja uutuustiedoista (kirjastojärjetelmään integroitavan tilausohjelman toimittamisesta, käytöstä ja ylläpidosta) ei saa aiheutua erillisiä kustannuksia tilaajalle. Nämä kustannukset on sisällytettävä aineiston hintaan ja huomioitava alennusprosentteja tarjottaessa. Tarjouspyyntöä tehtäessä kirjastot ovat arvioineet, että 85% hankinnasta tehdään suositushintaa käyttäviltä kustantajilta ja 15% hankinnasta tehdään nettohintaa käyttäviltä kustantajilta. Hintavertailu tehdään tämän arvion mukaan. Tarjoajan myyntihinnan tulee ensisijaisesti olla se, jonka kustantaja on ilmoittanut jälleenmyyjille suositushinnakseen. Tarjoajan myyntihinta on kustantajan jälleenmyyjille ilmoittama suositushinta ja alennukset lasketaan tästä myyntihinnasta. Nettohintaa käyttävien kustantajien osalta tarjoajan pitää ilmoittaa hinnoittelukerroin, jolla kustantajan jälleenmyyjille ilmoittama nettohinta muutetaan myyntihinnaksi. Alennukset lasketaan tästä myyntihinnasta. Ylivuotisen aineiston myyntihinnat eivät saa nousta, ellei kustantajan suositus- tai nettohinta muutu. Hinnoittelussa ja laskutuksessa ei hyväksytä käteisalennuksia, vaan alennuksen tulee näkyä suoraan tuotteen hinnassa ja tarjotussa alennusprosentissa. Muulla tavoin ilmoitettua hintaa ei huomioida. Hintojen tulee olla koko sopimuskauden sidottuja kustantajien jälleenmyyjille ilmoittamaan suositus- ja nettohintaan. Alennusprosenttien täytyy pysyä samana. Hankintayksiköllä on tarkistusoikeus sopimuskaudella ja voittaneen tarjoajan tulee pyydettäessä todentaa käyttämänsä kustantajien hinnastot.

9 9/13 7. Laskutus ja maksuehto Laskutus tilaajakohtaisesti. Laskutus tapahtuu tilauspäivän hinnoilla. Toimittaja ei saa periä erikseen peruutus- ja osoitteenmuutosmaksuja. Mikäli hankinnan kokonaiskustannusten hinnat nousevat yli 5 %, asiasta on käytävä uudet neuvottelut tilaajan kanssa. Mikäli sopimukseen ei päästä, tilaaja varaa oikeuden uusia kilpailutus tai purkaa sopimus. Kaikkien tarjottujen hintojen tulee sisältää kaikki toimituksesta, lähetyksestä/postituksesta, tilauksesta, peruutuksesta, laskutuksesta ja muista tekijöistä aiheutuneet kustannukset. Kirjastokampanjahinnat Toimittajan tulee sitoutua siihen, että sopimushinta ei missään tapauksessa ole korkeampi kuin samanaikaisesti voimassa oleva kirjastokampanjahinta. Jos hankintayksiköiden sopimushinta on korkeampi kuin samanaikaisesti voimassa oleva kirjastokampanjahinta, kirjastojen sopimushinta alennetaan kirjastokampanjahintaa vastaavaksi. Maksuehto 21 pv. netto. Laskutuslisiä, postitusmaksuja, toimitus- ja käsittely- yms. lisiä ei hyväksytä. Viivästyskorko määräytyy korkolain mukaan. 8. Kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset Lisätietoa Rekisteröinnit Kyllä Tarjoaja on merkitty sijoittautumismaassaan kaupparekisteriin, ennakkoperintälain mukaiseen ennakkoperintärekisteriin ja työnantajarekisteriin sekä arvonlisäverolain mukaiseen arvonlisäverovelvollisten rekisteriin ennen hankintapäätöksen tekemistä, mikäli lainsäädäntö edellyttää rekisteröitymistä. Hankintayksikkö varaa oikeuden pyytää selvityksiä hankintamenettelyn kestäessä. Verot ja maksut Kyllä Tarjoaja on suorittanut sijoittautumismaansa lainsäädännön mukaiset verot ja sosiaaliturvamaksut sekä Suomen lainsäädännön mukaiset verot ja sosiaaliturvamaksut jos tarjoaja on Suomessa verovelvollinen ja velvollinen maksamaan sosiaaliturvamaksuja. Hankintayksikkö varaa oikeuden pyytää selvityksiä hankintamenettelyn kestäessä.

10 10/13 Luottotiedot ja taloudellinen tilanne Ladattava Tarjoajan taloudelliset edellytykset ovat hankinnan kokoon ja laatuun nähden riittävät. Tätä ominaisuutta arvioidaan tarjoajan vakavaraisuudesta, maksukykyisyydestä, kannattavuudesta ja luottokelpoisuudesta saatujen tietojen perusteella. Tarjoajan taloudellisen tilanteen on oltava sellainen, että se luottokelpoisuusluokituksessa (ns. rating) on vähintään tyydyttävä A tai riskiluokka on 1-3 tai sen katsotaan tilinpäätöstietojen tai muun vastaavan selvityksen mukaan olevan vastaava. SELVITYKSET LIITTEEKSI: - Vahvistetut tilinpäätösasiakirjat kahdelta edelliseltä tilikaudelta (tuloslaskelma, tase liitetietoineen, toimintakertomus) - Selvitykset / todistukset vakavaraisuudesta, luottokelpoisuudesta ja maksukyvystä, esim. Suomen Asiakastieto Oy:n tai D&B Finland Oy:n tai vastaava raportti, joka sisältää tarjoajan luottokelpoisuusluokituksen. - Hankintayksikkö voi tarkistaa tarjoajan taloustietoja yleisistä tietolähteistä. Mikäli tarjoajalla on takanaan vähemmän kuin kaksi tilikautta, on tarjoajan toimitettava kaikilta tilikausilta vastaavat tiedot ja selvitettävä vakavaraisuutensa ja maksukykynsä muulla tilaajan hyväksymällä tavalla. Vastuuvakuutus Kyllä Tarjoajalla on viimeistään sopimuksen tekohetkellä voimassa oleva vastuuvakuutus, joka kattaa henkilö- ja materiaalivahingot vähintään korvaussummalla, joka on 000. Tarjouksen sisältö Kyllä Tarjoaja on perehtynyt tarjouspyyntöön ja sen liitteisiin, sekä pystyy tuottamaan siinä pyydetyn palvelun. Hankintapäätöksen sähköinen tiedoksianto Tarjoajan tulee ilmoittaa sähköpostiosoite(et), johon tieto tehdystä hankintapäätöksestä voidaan lähettää. Laadunvarmistusmenetelmä Ladattava Tarjoajalla on käytössään säännöllinen laadunvarmistusmenetelmä. SELVITYKSET LIITTEEKSI: - Esittäkää selvitys laadunvarmistusmenetelmästä. Mikäli laatujärjestelmää ei ole sertifioitu, tarjoajaa pyydetään toimittamaan selvitys laatumenetelmästä. Resurssit Kyllä Tarjoajalla on riittävät henkilöstö-, tuotanto- ja jakeluresurssit, joilla varmistutaan siitä, että asiakkaalle tuotettavat palvelut eivät keskeydy missään olosuhteissa. Tarjoajalta edellytetään valmiutta toimittaa tilatut määrät tuotteita myös epidemiatilanteissa (esim. MRSA, Noro) ja poikkeusoloissa. Referenssit Ladattava Tarjoajalla on referenssejä vähintään yksi vastaavantyyppisten palveluiden tuottamisesta. SELVITYKSET LIITTEEKSI: - Referensseistä on esitettävä selvitys, josta ilmenee toimitusten lyhyt kuvaus ja toimitusajankohta. Esitettyjen referenssien on oltava tilaajan tarkistettavissa, joten referenssien yhteystiedot tulee ilmoittaa. Yksilöimättömiä referenssejä ei katsota näytöksi ehdokkaan teknisestä suorituskyvystä. Alihankkijat Alihankkijat Palvelun tuottamisessa käytettävät alihankkijat on mainittu tarjouksessa. Tarjoajan on kuitenkin tehtävä pääosa palvelusta omana työnä. SELVITYKSET LIITTEEKSI: - Kerrottava mitkä osat palvelusta tuotetaan alihankintana. Hankintayksikkö varaa oikeuden pyytää menettelyn kestäessä alihankkijoita koskevat, vastaavat selvitykset, joita tarjoajalta edellytetään.

11 11/13 9. Oikeudelliset, taloudelliset, rahoitukselliset ja tekniset tiedot Tekninen suorituskyky: Tiedot ja muodollisuudet, joiden perusteella vaatimusten täyttyminen voidaan arvioida: Toimittajalla on tuotantokäytössä oleva toimiva suomenkielinen sähköinen tilausjärjestelmä. Toimittaja sitoutuu toimittamaan ja vastaanottamaan kulloinkin käytössä olevan kirjastojärjestelmän käyttämän rajapinnan mukaista informaatiota. Kirjastojärjestelmään toimitettavista aineiston tuotetiedoista tulee käydä ilmi vähintään seuraavat tiedot, mikäli tiedot ovat kustantajalta saatavissa: materiaali/aineistolaji, ISBN tai vastaava, sidosasu, sivumäärä ja koko, yleisten kirjastojen luokitusjärjestelmän mukainen luokitus, tekijä, nimeke, teoksen kieli ja painos, kustantaja ja julkaisuvuosi, arvioitu ilmestymisaika sekä hinta. Kirjastojärjestelmään poimitun tuotetiedon pohjalta on mahdollisuus laskea aineiston alennettu hinta. Lisäksi toimittaja välittää ilman eri korvausta käyttöoikeudelliset linkit kaikkiin kustantajilta saataviin kansikuviin ja esittelyteksteihin. Toimittajan tulee pystyä tarjoamaan kirjastoille vuosittain seuraavat valikoimat uutuusaineistoa: uutuusnimekkeitä vähintään 7000/ (suomi) uutuusnimekkeitä vähintään 5000/(englanti, ranska, saksa, venäjä, espanja, italia ym.) uutuusnimekkeitä vähintään 5000 (ruotsi) tarjontaa oltava yli 800 kotimaiselta kustantajalta tarjontaa oltava yli 0 ulkomaiselta kustantajalta kotimaisten ja ulkomaisten kustantajien äänikirjoja vähintään 350 nimekettä 10. Hallinnolliset tiedot Samaa hankintasopimusta koskeva ilmoitus on julkaistu aiemmin: Kieli (kielet), jo(i)lla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan laatia: suomi, ruotsi Tarjousten avaustilaisuudessa saa olla läsnä ulkopuolisia henkilöitä: 11. Täydentävät tiedot Tarjousten avaamista koskevat tiedot: PL LOHJA Suomi 12. Tarjouksen voimassaoloaika

12 12/13 Tarjouksen on oltava voimassa 60 päivää tarjousten viimeisestä vastaanottopäivästä. 13. Päätöksenteon perusteet Jokainen kunta/kaupunki tekee oman erillisen hankintapäätöksen. Hankinnasta tehdään kirjallinen hankintapäätös, joka perustuu tällä tarjouspyynnöllä saatujen tarjousten vertailuun ja sen antamiin lopputuloksiin. Hankintapäätös perusteluineen annetaan tiedoksi kaikille asianosaisille. Valitun toimittajan kanssa tehdään erillinen hankintasopimus tämän tarjouspyynnön, tarjouksen ja hankintapäätöksen pohjalta. Katso tarkat hankinnan kohteen kriteerit kohdasta Hankinnan kohteen kriteerit. 14. Hylkäämisperusteet Kaikkien liitteiden ja dokumenttien on oltava suomen- tai ruotsinkielisiä. Muilla kielillä tehty tarjous liitteineen hylätään. Tarjous ei saa olla millään tavalla ehdollinen tai rajoittava. Ehdollisuus tai rajoittaminen on tarjouksen hylkäämisperuste. Mikäli tarjoaja ilmoittaa tarjouksessaan käyttävänsä omia toimitusehtojaan ja oman alansa yleisiä ehtoja, on tarjouksesta selkeästi käytävä ilmi, miltä osin niitä sovelletaan. Mikäli ko. ehdot ovat ristiriidassa tämän tarjouspyynnön ja JYSE-2014 ehtojen kanssa, voi se johtaa tarjouksen hylkäämiseen. Hankintayksiköt pidättävät lisäksi oikeuden olla hyväksymättä mitään jätetyistä tarjouksista perustellusta syystä. 15. Sopimusmenettely Sopimus allekirjoitetaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman. Sopimuskausi alkaa viimeistään Mahdollisen optiovuosien käyttöönotosta tarjouskilpailussa mukana olevat kunnat ilmoittavat erikseen valitulle toimittajalle 3 kk ennen 2. sopimuskauden loppumista. Optiovuosina käytetään samoja alennuksia kuin varsinaisina sopimusvuosina. Optio käytetään vuosi kerrallaan. Sopimuksen sitovuus syntyy vasta, kun molemmat osapuolet ovat allekirjoittaneet sopimusasiakirjat. Sopimusasiakirjat ovat (tässä järjestyksessä): 1. Tarjouspyyntö liitteineen 2. Sopimus liitteineen 3. Hankintapäätös 4. Tarjous liitteineen 5. Julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot (JYSE 2014 TAVARAT) soveltuvin osin 16. Tarjousasiakirjojen julkisuus Tarjouksen sisältämät tiedot liike- ja ammattisalaisuuksia lukuun ottamatta, tulevat julkisiksi asianosaisille sen jälkeen, kun hankintapäätös on allekirjoitettu ja muille kuin asianosaisille, kun sopimusasiakirja on allekirjoitettu. Tarjoajaa pyydetään toimittamaan liike- ja ammattisalaisuuksiksi katsomansa tiedot erillisenä liitteenä merkillä julkinen. Asiakirjojen julkisuus ratkaistaan Julkisuuslain (621/1999) nojalla. Hintatiedot ovat lain mukaan kuitenkin aina julkisia. 17. Erimielisyyksien ratkaiseminen Mahdolliset sopimuserimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla. Mikäli neuvottelut eivät johda sopijapuolia tyydyttävään lopputulokseen, erimielisyydet jätetään ratkaistavaksi Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudelle. 18. Lisätiedot Lisätietokysymykset on lähetettävä 7 päivää ennen tarjouspyynnön tai osallistumispyynnön

13 13/13 määräajan umpeutumista. Kysymykset tulee lähettää Tarjouspalvelu-toimittajaportaalista. Samasta paikasta löytyvät myös kysymyksiin annetut vastaukset. 19. Tarjouksen lähettäminen Tarjoukset tai osallistumishakemukset on toimitettava viimeistään: klo 16:00 Tarjoukset on lähetettävä sähköisesti Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalista osoitteessa Allekirjoittajat Raija Lindroos, hallintopäällikkö 21. Liitteet ja linkit Kustantaja erittely.xls

3/8. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet --- --- --- --- 0,5 Kyllä 0,500 Kyllä 0,500 Kyllä 0,500 Kyllä=0,5

3/8. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet --- --- --- --- 0,5 Kyllä 0,500 Kyllä 0,500 Kyllä 0,500 Kyllä=0,5 1/8 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 27502 / Lukki- kirjastojen ja Siuntion kunnankirjaston kirja-aineistohankinnat vuosille 2015-2016, sekä optiovuodet 2017-2018 (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita

Lisätiedot

Lohjan kaupunki. Tarjouspyyntö 29797 Päiväys 15.06.2015

Lohjan kaupunki. Tarjouspyyntö 29797 Päiväys 15.06.2015 1/7 TARJOUSPYYNTÖ 29797 Varhaiskasvatuksen sekä kerhotoiminnan ulko- ja sisäkäyttöön tarkoitetut lelut ja pelit 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Tapani Tapiola Suomi puh. +358 447674923

Lisätiedot

Lohjan kaupunki. Tarjouspyyntö 29212 Päiväys 24.04.2015

Lohjan kaupunki. Tarjouspyyntö 29212 Päiväys 24.04.2015 1/7 TARJOUSPYYNTÖ 29212 KORJAUSILMOITUS: Jäänhoitokoneen hankinta 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Tapani Tapiola Suomi puh. +358 447674923 fax tapani.tapiola@lohja.fi Tarjoukset lähetettävä:

Lisätiedot

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 22282 Päiväys 22.09.2014. Tarjoukset lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu.

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 22282 Päiväys 22.09.2014. Tarjoukset lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu. 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 22282 Kansallinen hankintailmoitus 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Aino-Liisa Jalonen Kuntolantie 4 21900 Yläne Suomi puh. +358 406722900 fax +358 2563504 aino-liisa.jalonen@poytya.fi

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä. Tarjouspyyntö 415/10.03.02/2014 Päiväys 27.03.2015

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä. Tarjouspyyntö 415/10.03.02/2014 Päiväys 27.03.2015 1/6 TARJOUSPYYNTÖ 415/10.03.02/2014 Lieksan Kuhmonkadun tekniikkatalon rakentaminen, RAU-työt, sivu-urakka 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Suomi puh. +358 132442288 merja.kautto@pkky.fi

Lisätiedot

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen 1 (5) LIITE 1 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen Tarjoajan nimi: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka

Lisätiedot

Naantalin kaupunki. Tarjouspyyntö 30057 Päiväys 01.04.2015

Naantalin kaupunki. Tarjouspyyntö 30057 Päiväys 01.04.2015 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 30057 Palvelutalo Kummelin korjaus- ja laajennustyöt, kokonaisurakka 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Pekka Alm Suomi puh. pekka.alm@naantali.fi Tarjoukset lähetettävä:

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysviraston toimipaikkojen ylläpitosiivouspalvelujen hankinta

Sosiaali- ja terveysviraston toimipaikkojen ylläpitosiivouspalvelujen hankinta 1/6 TARJOUSPYYNTÖ H142-13 Sosiaali- ja terveysviraston toimipaikkojen ylläpitosiivouspalvelujen hankinta 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: Suomi Vastaanottaja: Maritta Jääskeläinen puh. fax

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä. Tarjouspyyntö 114/10.03.02/2015 Päiväys 24.04.2015

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä. Tarjouspyyntö 114/10.03.02/2015 Päiväys 24.04.2015 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 114/10.03.02/2015 Peltolan E-rakennus, 1. vaihe, konehuoneen rakentaminen 3. kerrokseen ja LVISA-työt, Rakennustekniset työt, pääurakka 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö:

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KIRJASTOKIRJOISTA

TARJOUSPYYNTÖ KIRJASTOKIRJOISTA KIRJASTOKIRJOISTA 1. Hankinnan kuvaus Kirkes-kirjastot (Järvenpää, Kerava, Mäntsälä ja Tuusula) jäljempänä tilaaja pyytää tarjoustanne kirjastokirjoista. Tarjouskilpailun perusteella tehtävä hankintasopimus

Lisätiedot

Naantalin kaupunki. Tarjouspyyntö 13297 Päiväys 16.01.2014

Naantalin kaupunki. Tarjouspyyntö 13297 Päiväys 16.01.2014 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 13297 VARTIJAPALVELUN HANKINTA 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Timo Jyväkorpi Suomi puh. timo.jyvakorpi@naantali.fi Tarjoukset lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus

Lisätiedot

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET KOULUTUKSEN NIMI JA TUNNUS TARJOAJAN YHTEYSTIEDOT Tarjoaja: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö: Lähiosoite:

Lisätiedot

9.luokka) kansallisen opetussuunnitelman mukaiseen opetukseen.

9.luokka) kansallisen opetussuunnitelman mukaiseen opetukseen. 04.10.2016 1/8 71346 D 779/02.07.00/2016 1. : Virtanen Pauliina 44100 Suomi puh. fax pauliina.virtanen@aanekoski.fi : : : Asukaslukumme 31.12.2015 oli 19 635 liian suuri, vaan sopiva, ihmisen kokoinen

Lisätiedot

Hankintailmoitus: ESPOON KAUPUNKI/Tekninen keskus : Pysäkkikatosten ja niiden ylläpitopalvelveluiden hankinta Espoon kaupungin alueelle

Hankintailmoitus: ESPOON KAUPUNKI/Tekninen keskus : Pysäkkikatosten ja niiden ylläpitopalvelveluiden hankinta Espoon kaupungin alueelle Sivu 1/5 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Hankintailmoitus: /Tekninen keskus : Pysäkkikatosten ja niiden ylläpitopalvelveluiden hankinta Espoon kaupungin alueelle 11:14 Tarjoukset

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Kunnossapitoauto Hankintayksikön yhteystiedot Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja

TARJOUSPYYNTÖ Kunnossapitoauto Hankintayksikön yhteystiedot Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja 1/6 TARJOUSPYYNTÖ 139897 Kunnossapitoauto Hankintayksikön yhteystiedot Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus Kilpailuttamisesta vastaava toimipiste tai hankintayksikön edustaja Infrapalvelut

Lisätiedot

Kahvilapalvelut ja infopisteen hoito

Kahvilapalvelut ja infopisteen hoito 1/9 64014 Kahvilapalvelut ja infopisteen hoito 1. : Markku Auvinen Suomi puh. +358 206323190 fax markku.auvinen@aanekoski.fi : : : Asukaslukumme 31.12.2015 oli 19 635 liian suuri, vaan sopiva, ihmisen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H / HEL Päiväys

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H / HEL Päiväys 1/6 TARJOUSPYYNTÖ H111-15 / HEL 2015-007373 Kivikon hiihtohallin asiakaspalvelu ja lipunmyynti sekä kahvilatoiminta 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: PL 700 00099 Helsingin kaupunki Suomi

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä. Tarjouspyyntö 139/10.03.02/2015 Päiväys 01.04.2015

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä. Tarjouspyyntö 139/10.03.02/2015 Päiväys 01.04.2015 1/6 TARJOUSPYYNTÖ 139/10.03.02/2015 KORJAUSILMOITUS: Metalli- ja autohallin vesikaton korjaus, Rakennustekniset työt, pääurakka 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Esko Tahvanainen Suomi puh.

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 07444 Päiväys 07.02.2013

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 07444 Päiväys 07.02.2013 1/6 TARJOUSPYYNTÖ 07444 Pesulapalvelut 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Eeva-Sirkku Pöyhönen Turuntie 639 21870 Riihikoski Suomi puh. fax eeva-sirkku.poyhonen@poytya.fi Tarjoukset lähetettävä:

Lisätiedot

I Kohta: Hankintaviranomainen. I.1) Nimi ja osoitteet. I.4) Hankintaviranomaisen tyyppi

I Kohta: Hankintaviranomainen. I.1) Nimi ja osoitteet. I.4) Hankintaviranomaisen tyyppi 1/14 20160728 I Kohta: Hankintaviranomainen I.1) Nimi ja osoitteet Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja Postiosoite Postitoimipaikka Porvoo Postinumero 06100 Maa Suomi Tarja Juvonen +358 407522998 NUTS-koodi

Lisätiedot

Helsingin kapunkitilaohje - Minikilpailutus: Materiaalituotekortit

Helsingin kapunkitilaohje - Minikilpailutus: Materiaalituotekortit 1/6 TARJOUSPYYNTÖ HEL 2013-005356 Helsingin kapunkitilaohje - Minikilpailutus: Materiaalituotekortit 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Oili Khadraoui Suomi puh. +358 931038430 fax oili.khadraoui@hel.fi

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) MIDIKAIVUKONEEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. Hankintamenettely Avoin. Tarjouspyyntö on julkaistu kuntayhtymän internetsivuilla osoitteessa http:///hankinnat. Hankintailmoitus

Lisätiedot

Toimitusaika: 1.3.2012-28.2.2014 sekä mahdolliset optiovuodet 1 + 1 vuosi

Toimitusaika: 1.3.2012-28.2.2014 sekä mahdolliset optiovuodet 1 + 1 vuosi LOUNA-KIRJASTOT TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2011 1 Toimitusaika: 1.3.2012-28.2.2014 sekä mahdolliset optiovuodet 1 + 1 vuosi Hinnat on ilmoitettava verottomina. Tarjouksen on oltava voimassa 3 kuukautta. Hankinnassa

Lisätiedot

LIITE 1 1 (6) DNRO DNRO 310/00/03/032/ Ehdokkaan nimi:

LIITE 1 1 (6) DNRO DNRO 310/00/03/032/ Ehdokkaan nimi: LIITE 1 1 (6) Ehdokkaan nimi: PAKOLLISET POISSULKEMISPERUSTEET JA EHDOKKAITA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Täytettävä lomake, palautetaan osallistumishakemuksen liitteenä Ohjeet ehdokkaalle: Tämä on

Lisätiedot

Loviisan kaupungin sivistyskeskus pyytää tarjoustanne esi- ja perusopetuksen oppikirjoista lukuvuodelle 2012 2013.

Loviisan kaupungin sivistyskeskus pyytää tarjoustanne esi- ja perusopetuksen oppikirjoista lukuvuodelle 2012 2013. Tarjouspyyntö oppikirjahankinnoista lukuvuodelle 2012 2013 Loviisan kaupungin sivistyskeskus pyytää tarjoustanne esi- ja perusopetuksen oppikirjoista lukuvuodelle 2012 2013. 1. Hankinnan kuvaus Hankinta

Lisätiedot

Förin uudistaminen, ylläpito ja liikennöinti

Förin uudistaminen, ylläpito ja liikennöinti Förin uudistaminen, ylläpito ja liikennöinti Tarjoukset tai osallistumishakemukset 14.4.2016 klo 14.00 mennessä osoitteeseen: I kohta: Hankintaviranomainen Hankintalaji Palvelut I.1 Nimi, osoite ja yhteyspiste(et)

Lisätiedot

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI.

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1(6) ESPOO KAUPUNKITEKNIIKKA LIIKELAITOS 21.11.2012 4788/02.08.00/2012 RYHMÄKASVIT 2013 1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. 2 Hankinnan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Vihdin kunnan matkapuhelinten ja niihin liittyvien palvelujen hankinta

TARJOUSPYYNTÖ Vihdin kunnan matkapuhelinten ja niihin liittyvien palvelujen hankinta 1/6 TARJOUSPYYNTÖ 145043 Vihdin kunnan matkapuhelinten ja niihin liittyvien palvelujen hankinta Hankintayksikön yhteystiedot Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus Kilpailuttamisesta vastaava

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) SIIRRETTÄVIEN PILARINOSTIMIEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne neljästä siirrettävästä pilarinostimista. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta. Hankintamenettely Avoin.

Lisätiedot

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET (kotoutumiskoulutus)

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET (kotoutumiskoulutus) LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET (kotoutumiskoulutus) KOULUTUKSEN NIMI JA TUNNUS TARJOAJAN YHTEYSTIEDOT Tarjoaja: Y-tunnus: Tarjoajan

Lisätiedot

Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : KORJAUSILMOITUS: Läkkitorin ja liittyvien raittien peruskorjaus

Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : KORJAUSILMOITUS: Läkkitorin ja liittyvien raittien peruskorjaus Sivu 1/5 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Hankintailmoitus: : KORJAUSILMOITUS: Läkkitorin ja liittyvien raittien peruskorjaus 8:02 Tarjoukset 26.9.2013 klo 12.00 mennessä

Lisätiedot

Äänekosken kaupunki. Päiväys Äänekosken kaupunki. Kati Miettinen Äänekoski K992

Äänekosken kaupunki. Päiväys Äänekosken kaupunki. Kati Miettinen Äänekoski K992 Kaupunginhallitus 11.2.2019 liite nro 10 (1/10) TARJOUSPYYNTÖ 221362 Keilahallinlaitteiston ja keilahallikalusteiden hankinta Pääilmoitus 207869 Keilahallinlaitteiston ja keilahallikalusteiden hankinta

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KÄYTETYN KAPPALETAVARAKUORMA-AUTON HANKINTA Pyydämme tarjoustanne käytetystä kappaletavarakuorma-autosta. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankintamenettely Avoin.

Lisätiedot

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus 1 TARJOUSPYYNTÖ OMPELUKONEIDEN JA SAUMUREIDEN KORJAUS- JA HUOLTOPALVELUISTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunta pyytää tarjoustanne kunnan eri toimipisteisiin hankittujen ompelukoneiden

Lisätiedot

Kardiologisten palveluiden hankinta

Kardiologisten palveluiden hankinta 55969 24.03.2016 1/12 55969 Kardiologisten palveluiden hankinta Yhteystiedot: Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : : Hankintaviranomaisen luonne: Julkisoikeudellinen laitos: : Terveydenhuolto Muu:

Lisätiedot

Suomi-Outokumpu: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2013/S 215-374188. Hankintailmoitus. Palvelut

Suomi-Outokumpu: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2013/S 215-374188. Hankintailmoitus. Palvelut 1/5 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:374188-2013:text:fi:html Suomi-Outokumpu: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2013/S 215-374188 Hankintailmoitus

Lisätiedot

Valurautakansistot ja -kehykset

Valurautakansistot ja -kehykset 2016-004786 09.05.2016 1/11 HEL 2016-004786 Valurautakansistot ja -kehykset Yhteystiedot: 5 Suomi Vastaanottaja: Oili Khadraoui puh. +358 931038430 fax oili.khadraoui@hel.fi http://www.hel.fi/hki/hkr/fi

Lisätiedot

HEL 2015-003207. 2. Hankinnan kohde. 3. Hankinnan taustaa 1/6. Helsingin kaupungin rakennusvirasto. 0201256-6 Oili Khadraoui

HEL 2015-003207. 2. Hankinnan kohde. 3. Hankinnan taustaa 1/6. Helsingin kaupungin rakennusvirasto. 0201256-6 Oili Khadraoui 1/6 TARJOUSPYYNTÖ HEL 2015-003207 Rajoitettu hankintailmoitus, tapahtumanhallintajärjestelmä Allu 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Oili Khadraoui Suomi puh. +358 931038430 fax oili.khadraoui@hel.fi

Lisätiedot

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 29.9.2017 Viite: Välskärinpolun HVP/2017 Välskärinpolun hulevesipumppaamo, laitehankinta Järvenpään Vesi pyytää kokonaishintaista tarjoustanne, Välskärinpolun hulevesipumppaamosta tämän

Lisätiedot

Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä:

Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä: TARJOUSPYYNTÖ Betoniputkien ja kaivojen toimittaja 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: MESTAR, Kuopion Kuntatekniikkaliikelaitos Varikkokatu 2 70620 KUOPIO Vastaanottaja: Samuli Salpakari puh.

Lisätiedot

Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : Irtokalusteiden hankinta Espoon, Vantaan ja

Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : Irtokalusteiden hankinta Espoon, Vantaan ja Page 1 of 5 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : Irtokalusteiden hankinta Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupungeille 10:10 Tarjoukset 23.5.2012

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 2.2.2015 (www.hankintailmoitukset.fi)

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Poikkitien yritysalueen esirakentaminen Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää vertailuhintatarjoustanne Poikkitien yritysalueen esirakentamiseen liittyvistä töistä tämän

Lisätiedot

KORJAUSILMOITUS: Kohdunkaulan irtosolunäytteiden esitarkastus

KORJAUSILMOITUS: Kohdunkaulan irtosolunäytteiden esitarkastus 1/8 DIPAL 16.6.2015 LIITE 5 TARJOUSPYYNTÖ 26455 KORJAUSILMOITUS: Kohdunkaulan irtosolunäytteiden esitarkastus 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: PL 441 (Uutistie 5) Suomi Vastaanottaja: Pipsa

Lisätiedot

FI-Espoo: Sähkölinjojen rakennustyöt 2012/S 45-074193. Hankintailmoitus erityisalat. Rakennusurakat

FI-Espoo: Sähkölinjojen rakennustyöt 2012/S 45-074193. Hankintailmoitus erityisalat. Rakennusurakat 1/5 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:74193-2012:text:fi:html FI-Espoo: Sähkölinjojen rakennustyöt 2012/S 45-074193 Hankintailmoitus erityisalat Rakennusurakat

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Hankintaa koskevat yhteystiedot: Vaasan kaupunki / Sivistystoimi / Vamia, Energiapalvelut Yhteyshenkilö:Esa Karhunmaa Puhelin: 040 8467920 Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA

APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA Liite 4 Listaus soveltuvuusvaatimuksista 1 Yrityksen nimi Yrityksen osoite Y-tunnus (tai vastaava) Yhteyshenkilön nimi Yhteyshenkilön

Lisätiedot

Naantalin kaupunki. Tarjouspyyntö 24448 Päiväys 20.11.2014

Naantalin kaupunki. Tarjouspyyntö 24448 Päiväys 20.11.2014 1/6 TARJOUSPYYNTÖ 24448 Röntgen-lausuntojen ja UÄ-tutkimusten kilpailutus 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Naantalin sosiaali- ja terveysvirasto Airi Laurila Suomi puh. +358 447334589 airi.laurila@naantali.fi

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H090-14HEL2014-009194 Päiväys 08.08.2014

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H090-14HEL2014-009194 Päiväys 08.08.2014 1/8 TARJOUSPYYNTÖ H090-14HEL2014-009194 Yksilölliset ortopediset apuvälineet 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: Suomi Vastaanottaja: Riitta Hintikka puh. +358 931031786 fax riitta.hintikka@hel.fi

Lisätiedot

10 MYYTTIÄ VIDEO TARJOUSPYYNTÖ Helsingin kaupungin ympäristökeskus järjestää tarjouskilpailun 10 myyttiä videon tuotannosta.

10 MYYTTIÄ VIDEO TARJOUSPYYNTÖ Helsingin kaupungin ympäristökeskus järjestää tarjouskilpailun 10 myyttiä videon tuotannosta. 1 (7) 10 MYYTTIÄ VIDEO Helsingin kaupungin ympäristökeskus järjestää tarjouskilpailun 10 myyttiä videon tuotannosta. Pyydämme tarjoustanne oheisten asiakirjojen mukaisesti. 1. Hankinnan kohde Hankinnan

Lisätiedot

Suomi-Helsinki: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2014/S 235-413695. Hankintailmoitus. Palvelut

Suomi-Helsinki: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2014/S 235-413695. Hankintailmoitus. Palvelut 1/5 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:413695-2014:text:fi:html Suomi-Helsinki: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2014/S 235-413695 Hankintailmoitus

Lisätiedot

HILMA: Energialiiketoiminnan asiakastietohallintajärjestelmä, sen käyttöönotto ja konv...

HILMA: Energialiiketoiminnan asiakastietohallintajärjestelmä, sen käyttöönotto ja konv... Sivu 1/5 Hankintailmoitus, erityisalat: : Energialiiketoiminnan asiakastietohallintajärjestelmä, sen käyttöönotto ja konversio sekä ohjelmiston asiakastuki ja ylläpito Hankintailmoitus, erityisalat I.1

Lisätiedot

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Järvenpään kaupungin työkonepalvelut 2014-2015 2 Hankinnan yksilöinti Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne tarvitsemiensa yksikköhintaperusteisten työkonepalveluiden

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 12.06.2013

TARJOUSPYYNTÖ 12.06.2013 Järvenpään kaupunki Keravan kaupunki Mäntsälän kunta Tuusulan kunta TARJOUSPYYNTÖ SANOMA- JA AIKAKAUSLEHTIHANKINNAT Pyydämme tarjoustanne Kirkes -kirjastojen sanoma- ja aikakauslehtihankinnoista. Tarjouspyyntö

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt TARJOUSPYYNTÖ Hammaslaboratoriotyöt 1(5) 23.3.2015 Seudullinen hankintapalvelukeskus Tuusulan kunta Hyvinkään kaupunki Järvenpään kaupunki Keravan kaupunki Mäntsälän kunta Sipoon kunta TARJOUSPYYNTÖ HAMMASLABORATORIOTÖIDEN

Lisätiedot

KAPPALETAVARANOSTIMELLA JA VAIHTOLAVALAITTEELLA VARUSTETUN KUORMA- AUTON HANKINTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

KAPPALETAVARANOSTIMELLA JA VAIHTOLAVALAITTEELLA VARUSTETUN KUORMA- AUTON HANKINTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) KAPPALETAVARANOSTIMELLA JA VAIHTOLAVALAITTEELLA VARUSTETUN KUORMA- AUTON HANKINTA Pyydämme tarjoustanne kappaletavaranostimella ja vaihtolavalaitteella varustetusta kuorma-autosta.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 TARJOUSPYYNTÖ TARKASTUSPALVELUT Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA 2017 2020 SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 Karkkilan kaupunki

Lisätiedot

Pääasialliset toimialat: Terveydenhuolto Hankintayksikkö tekee hankintoja muiden viranomaisten puolesta: Kyllä

Pääasialliset toimialat: Terveydenhuolto Hankintayksikkö tekee hankintoja muiden viranomaisten puolesta: Kyllä 1/10 palvelut Yhteystiedot: Medbit Oy Pohjoisranta 11 F 28100 Pori Suomi hankinnat@medbit.fi Osoite, josta saa lisätietoja: hankinnat@medbit.fi Osoite, josta saa eritelmiä ja täydentäviä asiakirjoja (myös

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta. Tarjouspyyntö PT23978 Päiväys 20.11.2014

Kirkkonummen kunta. Tarjouspyyntö PT23978 Päiväys 20.11.2014 1/6 TARJOUSPYYNTÖ PT23978 Suun terveydenhuollon henkilöstön vuokraus 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Esa Lindell Suomi puh. +358 504137461 fax esa.lindell@kirkkonummi.fi Tarjoukset lähetettävä:

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KÄYTETYN DUMPPERIN (TRD) HANKINTA Pyydämme tarjoustanne käytetystä Traktoridumpperista, TRD (dumpperista). Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankintamenettely Avoin.

Lisätiedot

hankintailmoitus TARJOUSPYYNTÖ Ammatillisen tukihenkilötyön, perhetyön ja tehostetun perhetyön

hankintailmoitus TARJOUSPYYNTÖ Ammatillisen tukihenkilötyön, perhetyön ja tehostetun perhetyön hankintasopimukset - hankintailmoitus Tarjouspyyntö Päiväys hankintailmoitus TARJOUSPYYNTÖ Ammatillisen tukihenkilötyön, perhetyön ja tehostetun perhetyön Yhteyshenkilö Sähköpostiosoite Pääasiallinen osoite

Lisätiedot

(Vaatteet, jalkineet, matkalaukkutuotteet ja tarvikkeet) Puhelin Telefax Internet

(Vaatteet, jalkineet, matkalaukkutuotteet ja tarvikkeet) Puhelin Telefax  Internet 56409 30.03.2016 1/13 56409 1. : Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Hankinnan tunniste- tai viitenumero: 56409 Hankinnan kuvaus: 1.6.2016-31.12.2018. 8.4.2016

Lisätiedot

FI-Oulu: Rakennustyöt 2011/S HANKINTAILMOITUS. Urakat

FI-Oulu: Rakennustyöt 2011/S HANKINTAILMOITUS. Urakat 1/6 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:165399-2011:text:fi:html FI-Oulu: Rakennustyöt 2011/S 101-165399 HANKINTAILMOITUS Urakat I JAKSO: HANKINTAVIRANOMAINEN I.1)

Lisätiedot

tp wilkk peruskorjaus.doc Tarjouspyyntö F-luokan öljyntorjunta-aluksen peruskorjaus ja modernisointi

tp wilkk peruskorjaus.doc Tarjouspyyntö F-luokan öljyntorjunta-aluksen peruskorjaus ja modernisointi tp wilkk peruskorjaus.doc Tarjouspyyntö F-luokan öljyntorjunta-aluksen peruskorjaus ja modernisointi 2012 F-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTA-ALUKSEN PERUSKORJAUS JA MODERNISOINTI Tarjouspyynnön sisältö Satakunnan

Lisätiedot

FI-Lahti: Rakennustyöt 2009/S 110-158753 HANKINTAILMOITUS. Rakennusurakat

FI-Lahti: Rakennustyöt 2009/S 110-158753 HANKINTAILMOITUS. Rakennusurakat 1/6 FI-Lahti: Rakennustyöt 2009/S 110-158753 HANKINTAILMOITUS Rakennusurakat I JAKSO: HANKINTAVIRANOMAINEN I.1) NIMI, OSOITE JA YHTEYSPISTE(ET): Lahden kaupunki, tekninen ja ympäristötoimiala, tilakeskus,

Lisätiedot

Euroopan yhteisöt Rakennusurakoita koskevat sopimukset Rajoitetut menettelyt. FI-Helsinki: Rakennustyöt 2009/S 46-066630 HANKINTAILMOITUS

Euroopan yhteisöt Rakennusurakoita koskevat sopimukset Rajoitetut menettelyt. FI-Helsinki: Rakennustyöt 2009/S 46-066630 HANKINTAILMOITUS 1/5 FI-Helsinki: Rakennustyöt 2009/S 46-066630 HANKINTAILMOITUS Rakennusurakat I JAKSO: HANKINTAVIRANOMAINEN I.1) NIMI, OSOITE JA YHTEYSPISTE(ET): Helsingin kaupungin rakennusvirasto, HKR-Rakennuttaja,

Lisätiedot

FI-Valkeakoski: Rakennustyöt 2009/S 156-227660 HANKINTAILMOITUS. Rakennusurakat

FI-Valkeakoski: Rakennustyöt 2009/S 156-227660 HANKINTAILMOITUS. Rakennusurakat 1/5 FI-Valkeakoski: Rakennustyöt 2009/S 156-227660 HANKINTAILMOITUS Rakennusurakat I JAKSO: HANKINTAVIRANOMAINEN I.1) NIMI, OSOITE JA YHTEYSPISTE(ET): Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymä, PL 119, FIN-37601

Lisätiedot

12.5.2015. Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä: info@mestar.fi

12.5.2015. Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä: info@mestar.fi TARJOUSPYYNTÖ Koulutus 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: Mestar Varikkokatu 2 70620 Kuopio www.mestar.fi Osoite, josta saa lisätietoja: Katso edellä hankintayksikön yhteystiedot Osoite, johon

Lisätiedot

Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö

Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö 27.08.2018 TARJOUSPYYNTÖ DNRO 339/2018 SIVU 1 / 8 Tarjouspyyntö Dnro 339/2018 Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö 1. Hankintayksikkö Nimi Mäntsälä/Konsernipalvelut/Tietohallintopalvelut Y-tunnus 0129261-5

Lisätiedot

Rakennuspaikka sijaitsee Raahessa, osoitteessa Rantakatu 4, Raahe. Puhelin Telefax Internet

Rakennuspaikka sijaitsee Raahessa, osoitteessa Rantakatu 4, Raahe. Puhelin Telefax  Internet 1/7 55515 Raahen sairaala ja terveyskeskus, julkisivukorjaus 3.vaihe 1. : Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Raahen sairaala ja terveyskeskus, julkisivukorjaus

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. SUURTALOUSLAITTEEN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

Gastroskoopin ja kolonoskoopin hankinta. 2. Hankinnan kohde 1/

Gastroskoopin ja kolonoskoopin hankinta. 2. Hankinnan kohde 1/ 04.11.2016 1/9 84328 Gastroskoopin ja kolonoskoopin hankinta 1. : Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Gastroskoopin ja kolonoskoopin hankinta Hankinnan tunniste-

Lisätiedot

H055-16, HEL

H055-16, HEL 1/8 TARJOUSPYYNTÖ H055-16, HEL 2016-005392 Maunula-talon monitoimisalin AV-laitteet 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: PL 700 00099 Helsingin kaupunki Suomi Vastaanottaja: Raili Alanko puh. +358

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ YMPÄRISTÖNHOITOKONE

TARJOUSPYYNTÖ YMPÄRISTÖNHOITOKONE Tarjouspyyntö 5/2017 Sivu 1/3 Tarjouspyynnön 5/2017 vastaanottajalle TARJOUSPYYNTÖ YMPÄRISTÖNHOITOKONE Asia Mäntsälän kunta pyytää tarjoustanne ympäristönhoitokoneesta leasing sopimuksella, jonka kesto

Lisätiedot

EU:n jäsenvaltiot - Palveluhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Avoin menettely

EU:n jäsenvaltiot - Palveluhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Avoin menettely 1/5 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:251118-2010:text:fi:html FI-Tampere: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2010/S 163-251118 HANKINTAILMOITUS

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 26H16 / KORJAUSILMOITUS: Moottoritelirunkojen hankinta (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä)

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 26H16 / KORJAUSILMOITUS: Moottoritelirunkojen hankinta (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) 1/5 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 26H16 / KORJAUSILMOITUS: Moottoritelirunkojen hankinta (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H109-15 / HEL 2015-009828 Päiväys 18.09.2015

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H109-15 / HEL 2015-009828 Päiväys 18.09.2015 1/11 TARJOUSPYYNTÖ H109-15 / HEL 2015-009828 Kumpulan koulukasvitarhan toiminta 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: PL 700 Suomi puh. +358 931031501 fax noora.fils@hel.fi Osoite, josta saa lisätietoja:

Lisätiedot

1. +DQNLQWD\NVLN Q SHUXVWLHGRW +DQNLQWD\NVLNN

1. +DQNLQWD\NVLN Q SHUXVWLHGRW +DQNLQWD\NVLNN 06.10.2016 1/7 70236 Kh 10.10.2016 152 liite 1 1. : Antti Luukkanen Suomi puh. fax cloudia@vihti.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Hankinnan tunniste- tai viitenumero: 70236 Hankinnan kuvaus: 18

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 1/10 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 51H16 / KORJAUSILMOITUS: LVI tarvikkeiden puitejärjestely (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: HAMMASHOIDON TARVEAINEET

TARJOUSPYYNTÖ: HAMMASHOIDON TARVEAINEET 1/7 TARJOUSPYYNTÖ: HAMMASHOIDON TARVEAINEET 1. Yleistä Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan, Nummi-Pusulan ja Vihdin perustama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi- Uudellamaalla.

Lisätiedot

FI-Kerava: Huonekalut (myös toimistokalusteet), sisustustavarat, kodinkoneet ja laitteet (valaistusta lukuun ottamatta) ja puhdistustuotteet

FI-Kerava: Huonekalut (myös toimistokalusteet), sisustustavarat, kodinkoneet ja laitteet (valaistusta lukuun ottamatta) ja puhdistustuotteet 1/5 FI-Kerava: Huonekalut (myös toimistokalusteet), sisustustavarat, kodinkoneet ja laitteet (valaistusta lukuun ottamatta) ja puhdistustuotteet 2009/S 36-052493 HANKINTAILMOITUS Tavarahankinnat I JAKSO:

Lisätiedot

H / HEL

H / HEL 1/6 TARJOUSPYYNTÖ H098-15 / HEL 2015-007732 KORJAUSILMOITUS: Liikuntaviraston tila- ja kurssivarausjärjestelmä 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Kostio Harri Suomi puh. fax harri.kostio@hel.fi

Lisätiedot

Päällystepaikkaustyöt 2014

Päällystepaikkaustyöt 2014 Selvitys Tarjouspyyntö 20.3.2014 1 (8) Päällyst Päällystepaikkaustyöt 2014 Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne kaupunkitekniikan vastuualueen teettämistä päällystepaikkaustöistä

Lisätiedot

1) Kunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito 2) Ryhmäkasvien ja kanervien hoitopalvelut 3) Pensaiden alasleikkaus- ja kuorikatteen levityspalvelut

1) Kunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito 2) Ryhmäkasvien ja kanervien hoitopalvelut 3) Pensaiden alasleikkaus- ja kuorikatteen levityspalvelut 1(6) TARJOUSPYYNTÖ KIINTEISTÖJEN ULKOALUEIDEN HOIDOSTA 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunnan hankintapalvelut pyytää tarjoustanne kiinteistöjen ulkoalueiden hoidosta tarjouspyyntöasiakirjoista selviävällä

Lisätiedot

1/ ,00 /kokonaistoi mitus ,00 /konvertointi ,00 [1] 10,00 [2] 10,00 [3] Manuaalinen

1/ ,00 /kokonaistoi mitus ,00 /konvertointi ,00 [1] 10,00 [2] 10,00 [3] Manuaalinen 1/6 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO H141-13 / HEL 2013-015859 / Helsingin kaupungin tietokeskuksen arkistotietojärjestelmän hankinta (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 3 Kelvollisia

Lisätiedot

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET KOULUTUKSEN NIMI JA TUNNUS TARJOAJAN YHTEYSTIEDOT Tarjoaja: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö: Lähiosoite:

Lisätiedot

Sipoon kunta. Yleinen julkishallinto Hankintaviranomainen tekee hankintoja muiden viranomaisten puolesta: Ei

Sipoon kunta. Yleinen julkishallinto Hankintaviranomainen tekee hankintoja muiden viranomaisten puolesta: Ei 1/9 TOTI 53047 Yhteystiedot: Suomi puh. johanna.kemilainen@sipoo.fi : : : Hankintaviranomaisen luonne: Alue- tai paikallistason viranomainen: : Yleinen julkishallinto Hankintaviranomainen tekee hankintoja

Lisätiedot

hankinnoista. Joensuun seudun hankintatoimi perustettiin alkaen. Yhteishankintoina

hankinnoista. Joensuun seudun hankintatoimi perustettiin alkaen. Yhteishankintoina 16.08.2016 1/9 53356 1. : Janne Varonen 15, rak. 4A 2. krs, PL 11 Suomi puh. +358 133370431 www.joensuu.fi/hankintatoimi : : : Kiteen kaupunki : hankinnoista. perustettiin 1.1.2007 alkaen. Yhteishankintoina

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H065-14HEL Päiväys

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H065-14HEL Päiväys 1/8 TARJOUSPYYNTÖ H065-14HEL2014-007659 Kotihoidon saunotuspalvelut 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Riitta Hintikka Suomi puh. +358 931031786 fax riitta.hintikka@hel.fi Tarjoukset lähetettävä:

Lisätiedot

KIRJAHANKINNAT VUODELLE 2014 JA MAHDOLLINEN OPTIO VUODELLE 2015

KIRJAHANKINNAT VUODELLE 2014 JA MAHDOLLINEN OPTIO VUODELLE 2015 LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN TARJOUSPYYNTÖ 36/13 1 (5) KEMI-TORNIO SEUDUN HANKINTAPALVELUT Kemin kaupunki Keminmaan kunta Simon kunta Tervolan kunta KIRJAHANKINNAT VUODELLE 2014 JA MAHDOLLINEN OPTIO

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle (tavoite) optio 3.v.

Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle (tavoite) optio 3.v. Alustava Tarjouspyyntö 1 (6) Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle 1.6.2017(tavoite) - 31.8.2022 + optio 3.v. Sisällys 1 Hankinnan taustaa... 2 2 Palvelun kuvaus... 2

Lisätiedot

FI-Haukipudas: Rakennustyöt 2012/S 200-328767. Hankintailmoitus. Rakennusurakat

FI-Haukipudas: Rakennustyöt 2012/S 200-328767. Hankintailmoitus. Rakennusurakat 1/6 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:328767-2012:text:fi:html FI-Haukipudas: Rakennustyöt 2012/S 200-328767 Hankintailmoitus Rakennusurakat Direktiivi 2004/18/EY

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ Keittiön ruokasalin/taukotilan kalusteista Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Viitasaaren kaupunki/tilapalvelu Keskitie

Lisätiedot

FI-Lahti: Rakennustyöt 2009/S 206-296037 HANKINTAILMOITUS. Rakennusurakat

FI-Lahti: Rakennustyöt 2009/S 206-296037 HANKINTAILMOITUS. Rakennusurakat 1/6 FI-Lahti: Rakennustyöt 2009/S 206-296037 HANKINTAILMOITUS Rakennusurakat I JAKSO: HANKINTAVIRANOMAINEN I.1) NIMI, OSOITE JA YHTEYSPISTE(ET): Lahden kaupunki, tekninen ja ympäristötoimiala, tilakeskus,

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Tietokonepäätteet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu 2012. Ohutpäätteiden

Lisätiedot