23 Länsiosan rantaosayleiskaavan muutos ja laajennus / WHD Gård

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "23 Länsiosan rantaosayleiskaavan muutos ja laajennus / WHD Gård"

Transkriptio

1 Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (13) Aika , klo 17:00-17:30 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 22 Pöytäkirjan tarkastus 23 Länsiosan rantaosayleiskaavan muutos ja laajennus / WHD Gård 24 Länsiosan rantaosayleiskaava / muutokset 25 Työhyvinvointikysely / tekniset palvelut 26 Viranhaltijoiden päätösten otto-oikeus 27 Ilmoitusasiat 28 Teknisen johtajan ajankohtaiskatsaus

2 Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (13) Saapuvilla olleet jäsenet Matti Paasonen, puheenjohtaja Tapio Hämäläinen, 1. varapuheenjohtaja Aki Pekkanen, jäsen Anniina Kähkönen, jäsen Eveliina Mäenpää, jäsen Ilpo Honkanen, jäsen Raili Suomi, jäsen Muut saapuvilla olleet Raili Rimaila, palvelupäällikkö, sihteeri Sari Lantta, kh:n edustaja Tapio Montonen, tekninen johtaja, esittelijä Allekirjoitukset Matti Paasonen Puheenjohtaja Raili Rimaila Sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty Aki Pekkanen Raili Suomi Pöytäkirjan nähtävänäolo Mäntyharjun kunnan yhteispalvelupisteessä klo 9:00-15:00 Raili Rimaila, sihteeri

3 Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (13) 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Puheenjohtaja toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

4 Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (13) 22 Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirjantarkastajat valitaan aakkosjärjestyksen mukaan. Pöytäkirjantarkastajiksi valitaan Aki Pekkanen ja Raili Suomi. Hyväksyttiin.

5 Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (13) Tekninen lautakunta, 36, Tekninen lautakunta, 23, Länsiosan rantaosayleiskaavan muutos ja laajennus / WHD Gård MjuDno Tekninen lautakunta, , 36 Valmistelija / lisätiedot: Hanna Nirkko hanna.nirkko@mantyharju.fi Liitteet 1 WHD_kaavaluonnos liitteineen (liite 1) 2 WHD_luonnos OYK Merkinnät (liite 2) 3 WHD_luonnos OYK kaavatuloste (liite 3) Karttaako Oy Jarmo Mäkelä on toimittanut kuntaan Länsiosan rantaosayleiskaavan muutosta ja laajennusta koskevat päivätyt kaava-asiakirjat. Kaavamuutos ja laajennus koskee Mäntyharjun Nurmaalla sijaitsevaa WHD Gårdin matkailukokonaisuutta tiloilla Mattila , Vehkalampi ja Honkala (osa) Hietasen järven ja Nurmaanjärven välissä, rajoittuen lännessä Nurmaanjokeen. Alueen suunnittelutarve on todettu viranomaisneuvottelussa (kts. muistio, kaavaselostuksen liite) ja kaavahanke on tullut vireille Mäntyharjun kunnan kaavoituskatsauksessa (KH ). Etelä-Savon maakuntakaavassa suunnittelualueella on osoitettu merkinnät pv 278, (Seikanharju, II lk pohjavesialue) ge 495, (Kariniemet, geologisesti merkittävä harjualue) ja yt (Nurmaa 15026, yleinen tie). Suunnittelualueella on voimassa Länsiosan rantaosayleiskaava, jossa suunnittelualueelle on osoitettu maa- ja metsätalousalueen lisäksi maatilan rakennusalue, lomarakennuspaikkoja ja erilaisia osa-aluemerkintöjä (kaavaselostus, s. 2). Alueella on pohjoisilta osin voimassa Hietasenjärven ja Nurmajoen rantavyöhykealueella Hietasenjärven ranta-asemakaava (vahv ). Suunnittelualueelle on rakentunut matkailukokonaisuus, jonka nykyisestä maankäytöstä on laadittu tarkempi selvitys (kaavaselostuksen liitteenä 4). Olemassa oleva rakentaminen on keskittynyt Mattilan maatilan ympäristöön ja merkittävimmät nykyisten kaavojen lisärakentamisalueet sijoittuvat Kariniemelle ja Hietasenjärven etelärannan loma-asuntoalueelle. Erityiskohteena suunnittelualueella on rakennettu vetyautorata. Alueen luonnonarvot on inventoitu kesän ja syksyn 2014 aikana. Sen mukaan alueella on kolme luonnonaloiltaan arvokasta kohdetta (Nurmaanjoki ja luhdat, Lassinvuori-Vehnävuori (kallioalue) ja Karitniemen harjualue. Alueella on todettu lisäksi seitsemän kangasvuokkoesiintymää (luontoselvitys, kaavaselostuksen liite 3). Alueelle on tarkoitus laatia osayleiskaavan muutos ja laajennus ja lisäksi tarkempi ranta-asemakaava myöhemmässä vaiheessa, mahdollisesti osaltaan rinnakkain yleiskaavan kanssa. Tavoitteena on näiden kaavojen myötä turvata alueella toimivan matkailuyrityksen tarpeet ja päivittämällä kaavaratkaisu maatalouspainotteisuudesta nykyisen käytön mukaiseksi ja osoittamalla lisää aluevarauksia aikaisemmille maa- ja metsätalousalueille sekä osaksi nykyisen

6 Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (13) kaavan ulkopuolelle kaavaa laajentamalla. Tavoitteet käyvät ilmi tarkemmin muistiosta, joka löytyy kaavaselostuksen liitteestä 2. Kaavaratkaisu on tavoitteiden mukainen. Perusteena on alueen hyvä liikenteellinen tavoitettavuus ja matkailuyrityksen toiminnan laajenemismahdollisuus kotipaikkakunnallaan. Nykyistä rakentamista Mattilan tilan alueella on noin 6580 m2 ja lisätarvetta noin m2:lle. Muutos ja laajennus ovat sopusoinnussa Länsiosan osayleiskaavan alkuperäisten tavoitteiden ja mitoitusperusteiden kanssa ja tavoitteet sopeutuvat luontevasti nykyiseen aluerakenteeseen. Yleiskaavan muutos selkiyttää WHD Gård:n matkailukeskittymän maankäyttöä ja alueen jatkosuunnittelua. Yleiskaavamuutoksen myötä määritellään selkeästi ne alueet, joille rakentaminen jatkossa tulee keskittymään ja puolestaan osoitetaan alueet, jotka jäävät rakentamisen ulkopuolelle esimerkiksi luonto- ja maisema-arvojen vuoksi. Kaavaratkaisun mitoitus tarkentuu ehdotusvaiheessa, kun tarkempi ranta asemakaavoituskin käynnistyy. Hietasenjärven ranta-asemakaava säilyy näillä näkymin ennallaan ja tältä osin yleiskaava onkin vain suuntaa antava. Pääosa uudisrakentamisesta on tarkoitus sijoittaa rantavyöhykkeen taustalle, joten se ei ole luonteeltaan perinteistä rantaviivan pituudesta johdettavaa rakennusoikeutta. Kaavaratkaisussa rakentaminen on osoitettu matkailupalvelujen alueelle (RM, n. 20 ha) ja matkailupalvelujen reservialueelle (RM/res). Lisäksi yleiskaavassa on todettu RA-merkinnällä Hietasenjärven ranta-asemakaavan tontit. Erityisalueena (E) on osoitettu vetyauto- ja hevosten juoksuradan alue. Ei rakentamiseen osoitettavat alueet ovat m, maa- ja metsätalousvaltainen alue, MU-1, maisemallisesti arvokas maaja metsätalousvaltainen alue, jolla on ulkoilun ohjaustarvetta, MU-2, maaja metsätalosuvaltainen alue, jolla on ulkoilun ohjaustarvetta, MY, maa- ja matsätalousvaltainen alue, jolla on ympäristöarvoja sekä MA, maisemallisesti arvokas peltoalue. Lisäksi alueelle on osoitettu arvokkaita ympäristökohteita. Mattilan tilan päärakennusta ei esitetä enää säilytettäväksi selostuksen liitteenä olevan kuntoarvion perusteella (selostuksen liite 4). Seuraavaksi kaavaluonnos tulisi asettaa nähtäville ja pyytää lausunnot ainakin Etelä-Savon ELY-keskukselta, Etelä-Savon maakuntaliitolta, Mikkelin seudun ympäristöpalveluilta, Mäntyharjun rakennuslautakunnalta, Pohjois-Savon ELYkeskukselta ja Suur-Savon Sähköltä. Lisäksi tulisi tiedottaa osallisia. Tekninen lautakunta 1. hyväksyy Länsiosan rantaosayleiskaavan muutoksen käynnistämisen esitetyllä tavalla, 2. hyväksyy kaavan laatijaksi Karttaako Oy Jarmo Mäkelän, 3. hyväksyy laaditun osallistumis- ja arviointisuunnitelman sekä kaavaluonnosasiakirjat, 4. asettaa kaavaluonnosasiakirjat julkisesti nähtäville MRL 62 ja 63 :n mukaisesti 30 vrk:n ajaksi ja 5. pyytää tarvittavat lausunnot ja järjestää tiedottamisen. Hyväksyttiin.

7 Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (13) Kaavan laatija Jarmo Mäkelä oli kokouksessa läsnä tämän asian käsitelyn ajan. Tekninen lautakunta, , 23 Valmistelija / lisätiedot: Tapio Montonen tapio.montonen@mantyharju.fi Liitteet 1 OYK Selostus.pdf 2 _selostusosan liite 1 3 _selostusosan liite 2 4 _selostusosan liite 3_luontoselvitys 5 _selostusosan liite 4_nykytilan selvitys 6 _selostusosan liite 5_OAS 7 _selostusosan liite 6_ote ajantasakaavasta 8 _OYK Merkinnät 9 _OYK Kaavatuloste A4 10 Lausunnot Kaavaluonnosasiakirjat ovat olleet MRL 62 ja 63 :n mukaisesti julkisesti nähtävillä Tiedote kaavoituksesta on lähetetty osallisille Luonnosaineistosta on pyydetty lausunnot Etelä-Savon ELY-keskukselta, Pohjois-Savon ELY-keskukselta, Etelä-Savon maakuntaliitolta, Mikkelin seudun ympäristöpalveluilta, Suur-Savon Sähkö Oy:ltä, Savonlinnan maakuntamuseolta, Museovirastolta ja Mäntyharjun rakennuslautakunnalta. Saadut lausunnot ovat liitteenä. Kaavoittajan vastineet lausuntoihin on kirjoitettu kaavan selostusosaan. Tekninen lautakunta 1. hyväksyy laaditut vastineet 2. asettaa kaavaehdotusasiakirjat julkisesti nähtäville MRA 19 :n mukaisesti 30 vrk:n ajaksi 3. pyytää tarvittavat lausunnot ja järjestää tiedottamisen Hyväksyttiin.

8 Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (13) 24 Länsiosan rantaosayleiskaava / muutokset MjuDno Valmistelija / lisätiedot: Tapio Montonen tapio.montonen@mantyharju.fi Liitteet 1 Kaavaluonnos /selostusosa 2 Kaavaluonnos / OAS 3 Kaavaluonnos / kaavamerkinnät 4 Kaavaluonnos / osa-alueet Länsiosan rantaosayleiskaava on hyväksytty vuonna 2007 ja siihen on hyväksytty ensimmäiset kaavamuutokset vuonna Muutokset on laadittu korjaamaan kaavassa olleita virheitä. Kaavassa on vuosien aikana edelleen havaittu virheitä, jotka uudella kaavamuutoskierroksella pyritään korjaamaan. Muutokset on esitetty kunnanhallituksen hyväksymässä kaavoituskatsauksessa. Kaavoituskatsauksen hyväksymisen jälkeen luonnosasiakirjoihin on vielä lisätty kaksi uutta osa-aluetta, jotka ovat luonteeltaan hyvin samantyyppisiä kuin aiemmat kohteet. Jarmo Mäkelä / Karttaako Oy on valmistellut liitteenä olevan kaavaluonnosaineiston. Tekninen lautakunta 1. hyväksyy Länsiosan rantaosayleiskaavan muutosten käynnistämisen, 2. hyväksyy kaavan laatijaksi Karttaako Oy Jarmo Mäkelän, 3. hyväksyy laaditun osallistumis- ja arviointisuunnitelman sekä kaavaluonnosasiakirjat, 4. asettaa kaavaluonnosasiakirjat julkisesti nähtäville MRL 62 ja 63 :n mukaisesti 30 vrk:n ajaksi ja 5. pyytää tarvittavat lausunnot ja järjestää tiedottamisen. Hyväksyttiin. Merkitään, että Ilpo Honkanen ilmoitti olevansa esteellinen käsittelemään kaava-asiaa ja poistui kokouksesta asian käsittelyn ajaksi. Ilmoitus hyväksyttiin.

9 Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (13) 25 Työhyvinvointikysely / tekniset palvelut MjuDno Valmistelija / lisätiedot: Tapio Montonen tapio.montonen@mantyharju.fi Kunnan henkilöstö on vastannut syksyn 2015 aikana Feelback Oy:n laatimaan työntekijän tyytyväisyyttä ja hyvinvointia mittaavaan kyselyyn. Kunnanjohtaja Jukka Ollikainen esittelee kokouksessa kyselyn tuloksia teknisen palvelualueen osalta. Tekninen lautakunta merkitsee työhyvinvointikyselyn tulokset tiedoksi. Asian käsittely siirrettiin seuraavaan kokoukseen.

10 Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (13) 26 Viranhaltijoiden päätösten otto-oikeus Lautakunnalle on toimitettu tiedoksi seuraavat viranhaltijoiden tekemät päätöspöytäkirjat: kunnossapitotyönjohtaja 3 Hitsauskaasuimurin hankkiminen, Imupöydän hankkiminen, tekninen johtaja 3 Kompan rakennusinventointi ja Populuksen täydennysinventointi / tarjouksen hyväksyminen, Ruohonleikkuri / hankintapäätös, Kaupinkankaan teollisuushallin maanrakennusurakka, Kaupinkankaan teollisuushallin ja maanrakennustöiden työmaavalvonta / tarjouksen hyväksyminen, Lupa liikennemerkkien asentamiseksi Mäntyharjun markkinoiden ajaksi, Kaupinkankaan teollisuushallin aluetyöt / työaikaisen vakuuden hyväksyminen, Mannerheimin lastensuojeluliiton anomus / torin käyttö , Pakettiauto / tarjousten käsittely, Laitinen Mika / palkkauspäätös, määräaikainen, vesihuoltomestari 2 Jätevedenpuhdistamon hiekkapesuri, Vesihuoltolaitoksen klooripumppujen hankinta, Johtotietojärjestelmä vesihuoltolaitokselle, Lautakunta päättää olla käyttämättä otto-oikeuttaan, koska pöytäkirjoissa ei ole havaittu mitään sellaista mikä olisi esteenä päätösten täytäntöönpanolle. Hyväksyttiin.

11 Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (13) 27 Ilmoitusasiat Tekninen lautakunta merkitsee tiedoksi seuraavat saapuneet asiakirjat: Ahma Ympäristö Oy Talousveden tarkkailu , Luuminniemi lähtevä Talousveden tarkkailu , Luuminniemi raakavesi Raakaveden tarkkailu , vesilaitos Raakaveden tarkkailu , vesilaitos Raakaveden tarkkailu , Luuminniemi Raakaveven tarkkailu , Luuminniemi Talousveden tarkkailu , vesilaitos lähtevä Talousveden tarkkailu , Mustikkatassu Talousveden tarkkailu , asiakkaan hana Raakaveden tarkkailu , vesilaitos Jätevedenpuhdistamon päästötarkkailu Jätevedenpuhdistamon velvoitetarkkailu v. 2015, osa I Kuormitustarkkailu Särkimäen kaatopaikan velvoitetarkkailu v Jätevedenpuhdistamon purkuvesistön tarkkailu Savo-Karjalan Vesi- ja ympäristösuunnittelu Oy ; Mäntyharjun kaatopaikan ulkopuolisen laadunvalvonnan loppuraportti Itä-Suomen Aluehallintovirasto, työsuojelun vastuualue, tarkastuskertomus , valvontakohde vesihuoltolaitos Tekninen lautakunta merkitsee ilmoitusasiat tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

12 Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (13) 28 Teknisen johtajan ajankohtaiskatsaus Tekninen johtaja kertoo lautakunnalle ajankohtaisista vireillä olevista asioista. Tekninen lautakunta merkitsee ajankohtaiset asiat tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

13 Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (13) Muutoksenhakukielto 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 Muutoksenhakukielto Oikaisuvaatimus / kunnallisvalitus Tästä päätöksestä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. (Kuntalaki 91 ).

59 Talouden seuranta lokakuu 2015 / tekninen lautakunta

59 Talouden seuranta lokakuu 2015 / tekninen lautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 8/2015 1 (9) Aika 16.12.2015, klo 18:14-18:44 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 57 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 58 Pöytäkirjan tarkastus 59 Talouden

Lisätiedot

3 Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tekninen lautakunta. 5 Länsiosan rantaosayleiskaavan muutos ja laajennus / WHD Gård

3 Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tekninen lautakunta. 5 Länsiosan rantaosayleiskaavan muutos ja laajennus / WHD Gård Mäntyharju Pöytäkirja 1/2017 1 (22) Aika 17.01.2017, klo 17:00-18:14 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Laskujen

Lisätiedot

26 Haastattelutyöryhmän nimeäminen / tukipalvelulautakunta

26 Haastattelutyöryhmän nimeäminen / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 5/2016 1 (8) Aika 21.06.2016, klo 17:00-17:33 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Pyhä Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 25 Pöytäkirjan tarkastus 26 Haastattelutyöryhmän

Lisätiedot

61 Keskustaajaman asemakaavan muutos / Kompan talon alue

61 Keskustaajaman asemakaavan muutos / Kompan talon alue Mäntyharju Pöytäkirja 8/2016 1 (15) Aika 18.10.2016, klo 17:00-18:03 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 60 Pöytäkirjan tarkastus 61

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 3/ (11) Tekninen lautakunta Aika , klo 16:59-17:31. Kunnantalo, teknisen johtajan huone

Mäntyharju Pöytäkirja 3/ (11) Tekninen lautakunta Aika , klo 16:59-17:31. Kunnantalo, teknisen johtajan huone Mäntyharju Pöytäkirja 3/2017 1 (11) Aika 21.02.2017, klo 16:59-17:31 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan tarkastus 15

Lisätiedot

16 Talousarvion seuranta / I kolmannesvuosiraportti / tukipalvelulautakunta

16 Talousarvion seuranta / I kolmannesvuosiraportti / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 3/2017 1 (8) Aika 24.05.2017, klo 16:56-17:10 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Pöytäkirjan tarkastus 16 Talousarvion

Lisätiedot

15 Talousarvion toteutuminen / II kolmannesvuosiraportti / tielautakunta

15 Talousarvion toteutuminen / II kolmannesvuosiraportti / tielautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 3/2015 1 (8) Aika 04.11.2015, klo 16:28-16:37 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan tarkastus 15 Talousarvion

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 2/ (10) Tekninen lautakunta Aika , klo 17:00-17:27. Kunnantalo, teknisen johtajan huone

Mäntyharju Pöytäkirja 2/ (10) Tekninen lautakunta Aika , klo 17:00-17:27. Kunnantalo, teknisen johtajan huone Mäntyharju Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Aika 09.02.2017, klo 17:00-17:27 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjan tarkastus 12

Lisätiedot

3 Adressi Mäntyharjun kunnalle koskien Toivolan koulun keittiötä Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tukipalvelulautakunta

3 Adressi Mäntyharjun kunnalle koskien Toivolan koulun keittiötä Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 18.01.2017, klo 17:00-17:48 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Adressi Mäntyharjun

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (13) Tekninen lautakunta Aika , klo 17:00-17:22. Kunnantalo, teknisen johtajan huone

Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (13) Tekninen lautakunta Aika , klo 17:00-17:22. Kunnantalo, teknisen johtajan huone Mäntyharju Pöytäkirja 4/2017 1 (13) Aika 27.04.2017, klo 17:00-17:22 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 20 Pöytäkirjan tarkastus 21

Lisätiedot

16 Länsiosan rantaosayleiskaavan muutos ja laajennus / WHD Gård. 18 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan asettaminen kuntavaaleihin 2017

16 Länsiosan rantaosayleiskaavan muutos ja laajennus / WHD Gård. 18 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikunnan asettaminen kuntavaaleihin 2017 Mäntyharju Pöytäkirja 2/2017 1 (22) Aika 23.01.2017, klo 16:59-17:28 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Pöytäkirjan tarkastus 16 Länsiosan

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 13/ (10) Tekninen lautakunta Aika , klo 17:00-17:31. Kunnantalo, kokoushuone Kalla.

Mäntyharju Pöytäkirja 13/ (10) Tekninen lautakunta Aika , klo 17:00-17:31. Kunnantalo, kokoushuone Kalla. Mäntyharju Pöytäkirja 13/2017 1 (10) Aika 19.12.2017, klo 17:00-17:31 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 89 Pöytäkirjan tarkastus 90 Metsästysvuokrasopimus

Lisätiedot

4 Laskujen hyväksyjät ja asitarkastajat v. 2016 / tekninen lautakunta

4 Laskujen hyväksyjät ja asitarkastajat v. 2016 / tekninen lautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 1/2016 1 (12) Aika 26.01.2016, klo 17:00-17:46 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Vuoden

Lisätiedot

23 Talousarvio 2016 / Käyttötalous / tukipalvelulautakunta. 24 Teknisen johtajan ajankohtaiskatsaus / tukipalvelulautakunta

23 Talousarvio 2016 / Käyttötalous / tukipalvelulautakunta. 24 Teknisen johtajan ajankohtaiskatsaus / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 5/2015 1 (10) Aika 29.10.2015, klo 17:30-18:39 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 22 Pöytäkirjan tarkastus 23

Lisätiedot

22 Talousarvion toteutuminen / I kolmannesvuosiraportti / tukipalvelulautakunta

22 Talousarvion toteutuminen / I kolmannesvuosiraportti / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 4/2016 1 (9) Aika 25.05.2016, klo 17:00-17:28 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Pyhä Käsitellyt asiat 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 20 Pöytäkirjan tarkastus 21 Koivisto-Rissanen

Lisätiedot

LÄNSIOSAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS, WHD GÅRD

LÄNSIOSAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS, WHD GÅRD LÄNSIOSAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS, WHD GÅRD Mäntyharjun kunta (507) Nurmaan kylä (420) Mattila 9:0 Vehkalampi 2:50 Honkala 2:51 (osa) Kaavaluonnos 9.3.2015 MÄNTYHARJUN KUNTA, LÄNSIOSAN

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN KUNTA. WHD Gårdin ranta-asemakaava. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (päivitetty ) DI Jarmo Mäkelä

MÄNTYHARJUN KUNTA. WHD Gårdin ranta-asemakaava. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (päivitetty ) DI Jarmo Mäkelä MÄNTYHARJUN KUNTA WHD Gårdin ranta-asemakaava Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 23.9.2016 (päivitetty 23.2.2017) DI Jarmo Mäkelä MÄNTYHARJUN KUNTA, WHD GÅRDIN RANTA-ASEMAKAAVA, OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 3/ (8) Rakennuslautakunta Aika , klo 16:30-17:09. Kunnantalo, kaavoittajan huone.

Mäntyharju Pöytäkirja 3/ (8) Rakennuslautakunta Aika , klo 16:30-17:09. Kunnantalo, kaavoittajan huone. Mäntyharju Pöytäkirja 3/2016 1 (8) Aika 19.04.2016, klo 16:30-17:09 Paikka Kunnantalo, kaavoittajan huone Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus 19 Rakennustarkastajan

Lisätiedot

14 Talouden toteutuminen 30.6.2015 / tukipalvelulautakunta. 15 Talousarvio 2016 / käyttötalous / tukipalvelulautakunta

14 Talouden toteutuminen 30.6.2015 / tukipalvelulautakunta. 15 Talousarvio 2016 / käyttötalous / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 3/2015 1 (9) Aika 11.08.2015, klo 17:30-18:16 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan tarkastus 14 Talouden

Lisätiedot

20 Talousarvion toteutuminen / II kolmannesvuosiraportti / tukipalvelulautakunta

20 Talousarvion toteutuminen / II kolmannesvuosiraportti / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 4/2015 1 (8) Aika 06.10.2015, klo 17:41-18:11 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus 19 Arviointikertomus

Lisätiedot

16 Suunnitelma kiinteistöjen peruskorjaukseen varatun määrärahan käytöstä

16 Suunnitelma kiinteistöjen peruskorjaukseen varatun määrärahan käytöstä Mäntyharju Pöytäkirja 3/2016 1 (13) Aika 03.05.2016, klo 17:00-18:50 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Pyhä Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan tarkastus 14 Työhyvinvointikysely

Lisätiedot

3 Valtuuston kokousten ilmoitustapa ja pöytäkirjan nähtävänäpito Länsiosan rantaosayleiskaavan muutos ja laajennus / WHD Gård

3 Valtuuston kokousten ilmoitustapa ja pöytäkirjan nähtävänäpito Länsiosan rantaosayleiskaavan muutos ja laajennus / WHD Gård Mäntyharju Pöytäkirja 1/2017 1 (29) Aika 06.02.2017, klo 18:05-18:39 Paikka Valtion virastokeskus, Valtuustosali Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Valtuuston

Lisätiedot

141 Aloite / toisen ottoautomaatin saaminen Mäntyharjun keskustaan

141 Aloite / toisen ottoautomaatin saaminen Mäntyharjun keskustaan Mäntyharju Pöytäkirja 15/2015 1 (7) Aika 07.12.2015, klo 16:00-16:28 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 138 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 139 Pöytäkirjan tarkastus 140 Lainan

Lisätiedot

32 Vuokrasopimus / Suomen Hoivatilat Oyj / Perustettavan yhtiön lukuun

32 Vuokrasopimus / Suomen Hoivatilat Oyj / Perustettavan yhtiön lukuun Mäntyharju Pöytäkirja 5/2016 1 (17) Aika 24.05.2016, klo 17:00-18:32 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus 31

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 3/ (13) Tekninen lautakunta Aika , klo 17:01-17:51. Kunnantalo, kokoushuone Kalla.

Mäntyharju Pöytäkirja 3/ (13) Tekninen lautakunta Aika , klo 17:01-17:51. Kunnantalo, kokoushuone Kalla. Mäntyharju Pöytäkirja 3/2018 1 (13) Aika 28.03.2018, klo 17:01-17:51 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Pöytäkirjan tarkastus 16 Torisääntö

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 3/2015 1 (8) Rakennuslautakunta 15.09.2015. Aika 15.09.2015, klo 16:35-17:03. Kunnantalo, kaavoittajan huone.

Mäntyharju Pöytäkirja 3/2015 1 (8) Rakennuslautakunta 15.09.2015. Aika 15.09.2015, klo 16:35-17:03. Kunnantalo, kaavoittajan huone. Mäntyharju Pöytäkirja 3/2015 1 (8) Aika 15.09.2015, klo 16:35-17:03 Paikka Kunnantalo, kaavoittajan huone Käsitellyt asiat 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Pöytäkirjan tarkastus 16 Rakennuksen

Lisätiedot

3 Laskujen hyväksyjät ja asiatarkastajat / tielautakunta

3 Laskujen hyväksyjät ja asiatarkastajat / tielautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 1/2016 1 (11) Aika 23.03.2016, klo 16:30-16:46 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Laskujen

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 3/ ( 12) Tekninen lautakunta

Kangasniemi Pöytäkirja 3/ ( 12) Tekninen lautakunta Kangasniemi Pöytäkirja 3/2019 1 ( 12) Aika 19.03.2019, klo 15:00-15:57 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja

Mäntyharju Pöytäkirja Mäntyharju Pöytäkirja 11/2016 1 (11) Aika 14.12.2016, klo 16:46-18:37 Paikka Kunnantalon kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 67 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 68 Pöytäkirjan tarkastus 69 Talousseuranta

Lisätiedot

21 Esi- ja perusopetuksen tieto- ja viestintätekniikkasuunnitelma

21 Esi- ja perusopetuksen tieto- ja viestintätekniikkasuunnitelma Mäntyharju Pöytäkirja 3/2018 1 (11) Aika 20.03.2018, klo 18:01-18:36 Paikka Kunnantalo, Kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20 Kirjaston

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 1/ (9) Rakennuslautakunta Aika , klo 15:16-16:00. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Kangasniemi Pöytäkirja 1/ (9) Rakennuslautakunta Aika , klo 15:16-16:00. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Kangasniemi Pöytäkirja 1/2016 1 (9) Aika 26.01.2016, klo 15:16-16:00 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

LÄNSIOSAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS (WHD Gård)

LÄNSIOSAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS (WHD Gård) LÄNSIOSAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS (WHD Gård) Mäntyharjun kunta (507) Nurmaan kylä (420) Mattila 9:0 Vehkalampi 2:50 Honkala 2:51 (osa) Kaavaehdotus 4.4.2016 MÄNTYHARJUN KUNTA, LÄNSIOSAN

Lisätiedot

TEKNLTK:156/2011 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ)

TEKNLTK:156/2011 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ) TEKNLTK:156/2011 KV 58 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ) TEKNLTK 5.4.2011 27 Oheismateriaali Liite 4 Kaj Strandberg hakee muutosta voimassa olevaan Järvimaan rantaasemakaavaan 15.03.2011

Lisätiedot

34 Kokousmenettely / tekninen lautakunta / toimikausi

34 Kokousmenettely / tekninen lautakunta / toimikausi Mäntyharju Pöytäkirja 6/2017 1 (16) Aika 14.06.2017, klo 17:00-18:13 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastus 34 Kokousmenettely

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA KIRKONKYLÄN SEUDUN JA VILKONHARJU-LIUKONNIEMEN OSAYLEISKAAVAN MUUTOS Kaavaselostus luonnos

HIRVENSALMEN KUNTA KIRKONKYLÄN SEUDUN JA VILKONHARJU-LIUKONNIEMEN OSAYLEISKAAVAN MUUTOS Kaavaselostus luonnos HIRVENSALMEN KUNTA KIRKONKYLÄN SEUDUN JA VILKONHARJU-LIUKONNIEMEN OSAYLEISKAAVAN MUUTOS Kaavaselostus 21.6.2017 luonnos Tullut vireille: 15.6.2017 Luonnosaineisto nähtävillä MRA 30 : Ehdotusaineisto nähtävillä

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 2/ (12) Tekninen lautakunta Aika , klo 17:00-17:50. Kunnantalo, kokoushuone Kalla.

Mäntyharju Pöytäkirja 2/ (12) Tekninen lautakunta Aika , klo 17:00-17:50. Kunnantalo, kokoushuone Kalla. Mäntyharju Pöytäkirja 2/2018 1 (12) Aika 21.02.2018, klo 17:00-17:50 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan tarkastus 10 Vuoden 2017

Lisätiedot

3 Tarkastuslautakunnan valmistelijan / pöytäkirjanpitäjän määrääminen. 5 Tarkastuslautakunnan laskujen hyväksyminen ja asiatarkastus

3 Tarkastuslautakunnan valmistelijan / pöytäkirjanpitäjän määrääminen. 5 Tarkastuslautakunnan laskujen hyväksyminen ja asiatarkastus Mäntyharju Pöytäkirja 1/2016 1 (12) Aika 05.04.2016, klo 09:05-11:00 Paikka Terveyskeskuksen kokoushuone Sopukka Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 20. Otsikko Sivu 11 Asemakaavan muutos / Vakiometalli Oy 23

MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 20. Otsikko Sivu 11 Asemakaavan muutos / Vakiometalli Oy 23 MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 20 Tekninen lautakunta AIKA 10.03.2015 klo 17:00 17:30 PAIKKA Kunnantalo, teknisen johtajan huone ASIAT Otsikko Sivu 11 Asemakaavan muutos / Vakiometalli Oy 23 12 Talousarvion

Lisätiedot

Kausala - Kirkonkylä -osayleiskaavan muutos, valtatien 12 liikennejärjestelyt, Tillola, kaavaehdotus

Kausala - Kirkonkylä -osayleiskaavan muutos, valtatien 12 liikennejärjestelyt, Tillola, kaavaehdotus Kaavoitustoimikunta 21 20.05.2014 Kaavoitustoimikunta 28 08.09.2014 Kaavoitustoimikunta 22 11.05.2015 Kunnanhallitus 118 18.05.2015 Kaavoitustoimikunta 51 12.10.2015 Kausala - Kirkonkylä -osayleiskaavan

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 9/ ( 14) Tekninen lautakunta

Mäntyharju Pöytäkirja 9/ ( 14) Tekninen lautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 9/2018 1 ( 14) Aika 11.10.2018, klo 17:00-18:46 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 62 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 63 Pöytäkirjan tarkastus 64 Talousarvion

Lisätiedot

Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä

Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä Iitin kunta Pöytäkirja 7/2014 103 Kaavoitustoimikunta 08.12.2014 Aika 08.12.2014 klo 18:00-18.50 Paikka Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala Saapuvilla Poissa Laitinen Juha Kare Terhi

Lisätiedot

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos Metsäranta-tilan 1:284 alueella,

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos Metsäranta-tilan 1:284 alueella, Kaavoitustoimikunta 5 02.03.2015 Kaavoitustoimikunta 28 11.05.2015 Kunnanhallitus 120 18.05.2015 Kaavoitustoimikunta 50 12.10.2015 Kunnanhallitus 229 19.10.2015 Kunnanvaltuusto 87 10.11.2015 Kymijoen -

Lisätiedot

43 Kuntakeskuksen ja Pyhäveden alueen osayleiskaavan muutokset 2017

43 Kuntakeskuksen ja Pyhäveden alueen osayleiskaavan muutokset 2017 Mäntyharju Pöytäkirja 7/2017 1 (14) Aika 20.06.2017, klo 17:02-17:55 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 42 Pöytäkirjan tarkastus 43 Kuntakeskuksen

Lisätiedot

Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/ Liitteet Otsikko Sivu 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus,

Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/ Liitteet Otsikko Sivu 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/2018 1 Ympäristölautakunta Aika 19.12.2018 16:00-17:37 Paikka Sivistystoimen pommisuoja Käsitellyt asiat Liitteet Otsikko Sivu 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, 3

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA KIRKONKYLÄN SEUDUN JA VILKONHARJU-LIUKONNIEMEN OSAYLEISKAAVAN MUUTOS Kaavaselostus ehdotus

HIRVENSALMEN KUNTA KIRKONKYLÄN SEUDUN JA VILKONHARJU-LIUKONNIEMEN OSAYLEISKAAVAN MUUTOS Kaavaselostus ehdotus HIRVENSALMEN KUNTA KIRKONKYLÄN SEUDUN JA VILKONHARJU-LIUKONNIEMEN OSAYLEISKAAVAN MUUTOS Kaavaselostus 20.2.2018 ehdotus Kaava tullut vireille: 15.6.2017 Luonnosaineisto nähtävillä MRA 30 : 24.8.2017-7.9.2017

Lisätiedot

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos tilan Tokkola 4:94 alueella,

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos tilan Tokkola 4:94 alueella, Kaavoitustoimikunta 7 02.03.2015 Kaavoitustoimikunta 27 11.05.2015 Kunnanhallitus 119 18.05.2015 Kaavoitustoimikunta 43 24.09.2015 Kunnanhallitus 228 19.10.2015 Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan

Lisätiedot

LOVIISA, LAPPNORUDDEN RANTA-ASEMAKAAVA

LOVIISA, LAPPNORUDDEN RANTA-ASEMAKAAVA MAANMITTARI ÖHMAN Sten Öhman Sunnantie 7 10900 Hanko 044-2530464 sten.ohman@netsten.fi 15.8.2016 LOVIISA, LAPPNORUDDEN RANTA-ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Suunnittelualue ja kaavoitustilanne

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla.

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla. Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Arviointikertomus

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 9/ (13) Sivistyslautakunta Aika , klo 17:55-18:10. Kunnantalo, kokoushuone Lahna.

Mäntyharju Pöytäkirja 9/ (13) Sivistyslautakunta Aika , klo 17:55-18:10. Kunnantalo, kokoushuone Lahna. Mäntyharju Pöytäkirja 9/2016 1 (13) Aika 15.11.2016, klo 17:55-18:10 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 76 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 77 Pöytäkirjan tarkastus 78 Talousarvion

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA LUUMÄKI RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTTAMINEN Keskinen/ Tilat Järvikannas 1:34 ja Ellivuori 1:57 Kelkjärvi/Tilat Järvelä 1:68 ja Soramäki 1:129 Päiväys 23.1.2017 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Osallistumis-

Lisätiedot

Mäntyharju Ote pöytäkirjasta 5/ (5) Kunnanhallitus Tekninen lautakunta, 18, Kunnanhallitus, 56,

Mäntyharju Ote pöytäkirjasta 5/ (5) Kunnanhallitus Tekninen lautakunta, 18, Kunnanhallitus, 56, Mäntyharju Ote pöytäkirjasta 5/2015 1 (5) Tekninen lautakunta, 18, 16.06.2015 Kunnanhallitus, 56, 22.06.2015 56 Lausuntopyyntö Päijät-Hämeen maakuntakaavaehdotuksesta MjuDno-2015-275 Tekninen lautakunta,

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:08-16:06. Yhtenäiskoulun atk-luokka.

Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:08-16:06. Yhtenäiskoulun atk-luokka. Mäntyharju Pöytäkirja 4/2016 1 (8) Aika 10.05.2016, klo 14:08-16:06 Paikka Yhtenäiskoulun atk-luokka Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20 Arviointikertomus

Lisätiedot

Iso-Räyrinki Kirsinranta ranta-asemakaava

Iso-Räyrinki Kirsinranta ranta-asemakaava Iso-Räyrinki Kirsinranta ranta-asemakaava OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Maankäyttö- ja rakennuslain 63 :n mukaan tulee kaavoitustyöhön sisällyttää kaavan laajuuteen ja sisältöön nähden tarpeellinen

Lisätiedot

35 Keskustaajaman asemakaavan muutos / Yrittäjäntien alue. 36 Länsiosan rantaosayleiskaavan muutos ja laajennus / WHD Gård

35 Keskustaajaman asemakaavan muutos / Yrittäjäntien alue. 36 Länsiosan rantaosayleiskaavan muutos ja laajennus / WHD Gård Mäntyharju Pöytäkirja 5/2015 1 (22) Aika 08.09.2015, klo 17:00-17:56 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34 Pöytäkirjan tarkastus 35

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 8/ (9) Rakennuslautakunta Aika , klo 16:55-17:26. Paikka Kirjasto, Lääkärinkuja 2.

Mäntyharju Pöytäkirja 8/ (9) Rakennuslautakunta Aika , klo 16:55-17:26. Paikka Kirjasto, Lääkärinkuja 2. Mäntyharju Pöytäkirja 8/2017 1 (9) Aika 16.11.2017, klo 16:55-17:26 Paikka Kirjasto, Lääkärinkuja 2 Käsitellyt asiat 50 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 51 Pöytäkirjan tarkastus 52 Rakennusvalvonnan

Lisätiedot

SIIKAISTEN KUNTA SIIKAISTEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS MAKKARAJÄRVI

SIIKAISTEN KUNTA SIIKAISTEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS MAKKARAJÄRVI SIIKAISTEN KUNTA SIIKAISTEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS MAKKARAJÄRVI Kylän Hirvijärvi tila: Metsätunturi 747-402-6-45 ja Itälaakso 747-402-7-8 KUNNAN KAAVATUNNUS 747YKAM12014 28.8.2015 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 8/ ( 12) Tarkastuslautakunta

Mäntyharju Pöytäkirja 8/ ( 12) Tarkastuslautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 8/2018 1 ( 12) Aika 21.08.2018, klo 14:14-15:58 Paikka Käsitellyt asiat Kunnantalo, kokoushuone Lahna 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 37 Pöytäkirjan tarkastus 38 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

SIIKAISTEN KUNTA SIIKAISTEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS MAKKARAJÄRVI ERKKILÄ. Kylän Hirvijärvi tiloja: Erkkilä ja Elisabet

SIIKAISTEN KUNTA SIIKAISTEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS MAKKARAJÄRVI ERKKILÄ. Kylän Hirvijärvi tiloja: Erkkilä ja Elisabet SIIKAISTEN KUNTA SIIKAISTEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS MAKKARAJÄRVI ERKKILÄ Kylän Hirvijärvi tiloja: Erkkilä 747-402-6-98 ja Elisabet 747-402-7-60 KUNNAN KAAVATUNNUS 747YKAM12017 19.8.2017 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT

Lisätiedot

SAVONLINNAN KAUPUNKI TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS

SAVONLINNAN KAUPUNKI TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS 1 SAVONLINNAN KAUPUNKI TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS SELOSTUS Ehdotus TURTIANNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN OSITTAINEN KUMOAMINEN OSALLE TILASTA 740-577-22-46 Arkkitehtitoimisto Keijo Tolppa 30.5.2018

Lisätiedot

49 Suur-Savon Sähkö Oy:n anomus / jätevesimaksun kohtuullistaminen. 50 Vesihuoltolaitoksen liittymismaksuperusteen muuttaminen / Nahkurintie 9

49 Suur-Savon Sähkö Oy:n anomus / jätevesimaksun kohtuullistaminen. 50 Vesihuoltolaitoksen liittymismaksuperusteen muuttaminen / Nahkurintie 9 Mäntyharju Pöytäkirja 7/2015 1 (16) Aika 05.11.2015, klo 17:00-18:35 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 47 Pöytäkirjan tarkastus 48

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 9) Kaavoitusjaosto

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 9) Kaavoitusjaosto Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 9) Aika 17.06.2019, klo 09:02-09:27 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 7 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

14 Valitus Viitosraitin yksityistien tiekunnan kokouspäätöksistä

14 Valitus Viitosraitin yksityistien tiekunnan kokouspäätöksistä Mäntyharju Pöytäkirja 4/2017 1 (12) Aika 17.05.2017, klo 16:00-16:11 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 12 Pöytäkirjan tarkastus 13 Yksityisteiden

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA KAAVINJÄRVI RIKKAVESI YMPÄRISTÖN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS. 1 MIKÄ ON OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS)

KAAVIN KUNTA KAAVINJÄRVI RIKKAVESI YMPÄRISTÖN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS. 1 MIKÄ ON OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy OAS 1 (5) KAAVIN KUNTA KAAVINJÄRVI RIKKAVESI YMPÄRISTÖN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1 MIKÄ ON OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA LÄNSIOSAN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS Kaavaselostus ehdotus

HIRVENSALMEN KUNTA LÄNSIOSAN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS Kaavaselostus ehdotus HIRVENSALMEN KUNTA LÄNSIOSAN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS Kaavaselostus 12.10.2018 ehdotus Kaava tullut vireille: 15.6.2017 Luonnosaineisto nähtävillä MRA 30 : 24.8.2017-7.9.2017 Ehdotusaineisto nähtävillä

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSA Korttelit 3063 Uimahallin ja Jyvälänpuiston päiväkodin alueet OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MAANKÄYTTÖ 2018 Suunnittelualue Suunnittelun kohteena on noin 1,5

Lisätiedot

1. SUUNNITTELUALUE 2. SUUNNITTELUN LÄHTÖKOHDAT JA TAVOITTEET ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI VALIONPUISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS, ROTKOLA

1. SUUNNITTELUALUE 2. SUUNNITTELUN LÄHTÖKOHDAT JA TAVOITTEET ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI VALIONPUISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS, ROTKOLA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI VALIONPUISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS, ROTKOLA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) 4.6.2015 1. SUUNNITTELUALUE KUVA 1 Suunnittelualueen sijainti osoitettu punaisella ympyrällä.

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 4/ ( 14) Tarkastuslautakunta Kuntatarkastajan tarkastushavainnot kuntatarkastuksesta

Mäntyharju Pöytäkirja 4/ ( 14) Tarkastuslautakunta Kuntatarkastajan tarkastushavainnot kuntatarkastuksesta Mäntyharju Pöytäkirja 4/2018 1 ( 14) Aika 10.04.2018, klo 13:30-16:05 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Pöytäkirjan tarkastus 18 Asiakkuuspäällikkö

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen 4

2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen 4 1 Tarkastuslautakunta AIKA 10.03.2015 klo 14:00 16:10 PAIKKA Kunnantalo, kokoushuone Pyhä ASIAT Sivu Otsikko 1 Tarkastuslautakunnan esittelijä vuonna 2015 3 2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen

Lisätiedot

PURUVEDEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS

PURUVEDEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS LIITE 3 S U U N N IT T EL U JA T EK N IIK K A KITEEN KAUPUNKI PURUVEDEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS VASTINEET KAAVAEHDOTUKSESTA ANNETTUIHIN MUISTUTUKSIIN JA LAUSUNTOIHIN FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu 53 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu 53 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu 53 Kokousaika Keskiviikkona 22.8.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, yläkerran neuvotteluhuone Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet:

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 6/ (9) Vesiliikelaitoksen johtokunta Aika , klo 17:20-18:40. Käsitellyt asiat

Mikkeli Pöytäkirja 6/ (9) Vesiliikelaitoksen johtokunta Aika , klo 17:20-18:40. Käsitellyt asiat Mikkeli Pöytäkirja 6/2016 1 (9) Aika 29.06.2016, klo 17:20-18:40 Paikka Tertin kartano Käsitellyt asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastus 34 Ilmoitusasiat 35 Vesilaitoksen

Lisätiedot

JUVAN KUNTA HATSOLAN ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN. Ehdotus Kaavaselostus. Asemakaavan kumoaminen koskee Hatsolan alueen asemakaavaa.

JUVAN KUNTA HATSOLAN ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN. Ehdotus Kaavaselostus. Asemakaavan kumoaminen koskee Hatsolan alueen asemakaavaa. JUVAN KUNTA HATSOLAN ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN Kaavaselostus Ehdotus 14.5.2018 Asemakaavan kumoaminen koskee Hatsolan alueen asemakaavaa. Kaavan vireilletulo: Kaavan hyväksyminen: Tekninen lautakunta.. 2018

Lisätiedot

LÄNSIOSAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS PITKÄJÄRVEN ALUE

LÄNSIOSAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS PITKÄJÄRVEN ALUE SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA Mäntyharjun kunta LÄNSIOSAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS PITKÄJÄRVEN ALUE Kaavaselostus, luonnos Kaavan vireille tulo: Kaavan hyväksyminen: Kunnanhallitus: Kunnanvaltuusto: FCG SUUNNITTELU

Lisätiedot

Suunnittelualue sijaitsee Keuruun länsiosassa Jyrkeejärven etelärannalla Hakemaniemessä.

Suunnittelualue sijaitsee Keuruun länsiosassa Jyrkeejärven etelärannalla Hakemaniemessä. 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot Kunta Kylä Tilat Kaavan nimi Kaavan laatu Keuruu Pihlajavesi 249-407-2-59 Hakemaniemi 249-407-2-97 Eemelinranta Pihlajaveden osayleiskaava Osayleiskaavan muutos

Lisätiedot

3 Talouden seuranta 31.3.2015 / tukipalvelulautakunta

3 Talouden seuranta 31.3.2015 / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Kokouskutsu 1 (11) Aika 06.05.2015, klo 17:30 Paikka Kunnantalo, kokoushuone lahna Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Talouden seuranta 31.3.2015

Lisätiedot

PADASJOKI KEULAINMETSÄN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Keulainniemi OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

PADASJOKI KEULAINMETSÄN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Keulainniemi OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PADASJOKI KEULAINMETSÄN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Keulainniemi OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Suunnittelualue ja maanomistus Päiväys 9.1.2017 Alue sijaitsee Padasjoen kunnan Jokioisten kylässä

Lisätiedot

7 Valitus Lahnaniemen yksityistien tiekunnan vuosikokouksesta 26.4.2015

7 Valitus Lahnaniemen yksityistien tiekunnan vuosikokouksesta 26.4.2015 Mäntyharju Pöytäkirja 2/2015 1 (13) Aika 17.06.2015, klo 16:34-16:54 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 5 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 6 Pöytäkirjan tarkastus 7 Valitus

Lisätiedot

Mäntyharjun kunta Kallaveden Riinin ja Korpijärven ranta-asemakaavojen muutos ja laajennus Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Mäntyharjun kunta Kallaveden Riinin ja Korpijärven ranta-asemakaavojen muutos ja laajennus Osallistumis- ja arviointisuunnitelma FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 ( 5 ) Mäntyharjun kunta Kallaveden Riinin ja Korpijärven ranta-asemakaavojen muutos ja laajennus Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) KOIVURANNAN RANTA-ASEMAKAAVA. ENO, KALTIMOJÄRVI Tila Koivuranta

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) KOIVURANNAN RANTA-ASEMAKAAVA. ENO, KALTIMOJÄRVI Tila Koivuranta Liite 2 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) KOIVURANNAN RANTA-ASEMAKAAVA ENO, KALTIMOJÄRVI Tila Koivuranta 41-56 13.1.2019 Suunnittelualueen sijainti (kartta MML) Kaavan laatija SUUNNITTELU HALTILAHTI

Lisätiedot

HAMINAN KAUPUNKI Kaupunkisuunnittelu 6.9.2014 ASEMAKAAVA E18 -TIEN LELUN ERITASOLIITTYMÄN ALUEELLE MAINOSLAITETTA VARTEN

HAMINAN KAUPUNKI Kaupunkisuunnittelu 6.9.2014 ASEMAKAAVA E18 -TIEN LELUN ERITASOLIITTYMÄN ALUEELLE MAINOSLAITETTA VARTEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 1(6) ASEMAKAAVA E18 -TIEN LELUN ERITASOLIITTYMÄN ALUEELLE MAINOSLAITETTA VARTEN 1 SUUNNITTELUALUE Suunnittelualue sijaitsee tilalla 3:14 E18 -tien Lelun eritasoliittymän

Lisätiedot

MERIKARVIAN KUNTA. MERIKARVIAN MALSKERIN RANTA- ASEMAKAAVAN MUUTOS MALSKERIN SAARI koskien tilaa Kivikari

MERIKARVIAN KUNTA. MERIKARVIAN MALSKERIN RANTA- ASEMAKAAVAN MUUTOS MALSKERIN SAARI koskien tilaa Kivikari MERIKARVIAN KUNTA MERIKARVIAN MALSKERIN RANTA- ASEMAKAAVAN MUUTOS MALSKERIN SAARI koskien tilaa Kivikari 484-414-2-122 Riispyyn kylässä KUNNAN KAAVATUNNUS 484RAKAM12016 4.12.2016 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 8/ ( 12) Sivistyslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 63 Pöytäkirjan tarkastus

Mäntyharju Pöytäkirja 8/ ( 12) Sivistyslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 63 Pöytäkirjan tarkastus Mäntyharju Pöytäkirja 8/2018 1 ( 12) Aika 18.09.2018, klo 18:02-19:55 Paikka Käsitellyt asiat Kunnantalo, kokoushuone Lahna 62 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 63 Pöytäkirjan tarkastus 64 Talousarvion

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖ- JA RAKENNUSLAIN ANTAMAT LÄHTÖKOHDAT MRL 62, 63 ja 64 SEKÄ MRA 30

MAANKÄYTTÖ- JA RAKENNUSLAIN ANTAMAT LÄHTÖKOHDAT MRL 62, 63 ja 64 SEKÄ MRA 30 FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 (5) LIPERIN KUNTA PYHÄSELÄN TELMONSELÄN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MAANKÄYTTÖ- JA RAKENNUSLAIN

Lisätiedot

30 Tileistä poistettavat saatavat vuodelta 2013 / perusturvalautakunta

30 Tileistä poistettavat saatavat vuodelta 2013 / perusturvalautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 6/2015 1 (8) Aika 21.10.2015, klo 16:00-18:43 Paikka Kunnantalon kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjan tarkastus 30 Tileistä

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

PELKOSENNIEMEN KUNTA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PELKOSENNIEMEN KUNTA ASEMAKAAVAN MUUTOS PYHÄTUNTURI / OSA-ALUE C SOUTAJAN RANNAN ALUE Pyhätunturin matkailualueella korttelissa 582 kiinteistöjen 583-403-77-1, 583-403-77-45 ja 583-403-77-46 alueilla OSALLISTUMIS-

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ARKKITEHTITOIMISTO KEIJO TOLPPA L I I T E 1 Savonniemenkatu 3B1 57100 Savonlinna Puh. 0400 139 077 arkkitehtitoimisto.tolppa@spynet.fi 15.5.2017 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PUNKAHARJUN PIHLAJAVEDEN

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 2/ (8) Tielautakunta Aika , klo 16:00-16:07. Kunnantalo, teknisen johtajan huone.

Mäntyharju Pöytäkirja 2/ (8) Tielautakunta Aika , klo 16:00-16:07. Kunnantalo, teknisen johtajan huone. Mäntyharju Pöytäkirja 2/2017 1 (8) Aika 21.02.2017, klo 16:00-16:07 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 4 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 5 Pöytäkirjan tarkastus 6 Vuoden

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistaina 5.6.2017 klo 17.00

Lisätiedot

Osayleiskaava laaditaan oikeusvaikutteisena.

Osayleiskaava laaditaan oikeusvaikutteisena. RÄYSKÄLÄN LENTOKENTTÄALUEEN OSAYLEISKAAVAN LAATIMINEN Kunnanhallitus 30.3.2015 ( 79): Metsähallituksen ja Puolustusvoimien suorittamien harjoitusalueiden vaihdon myötä uusien maanvuokra-alueiden saaminen

Lisätiedot

KANGASNIEMEN KUNTA. Vuorisalon ranta-asemakaavan kumoaminen tilan osa-alueelta. Kaavaehdotus

KANGASNIEMEN KUNTA. Vuorisalon ranta-asemakaavan kumoaminen tilan osa-alueelta. Kaavaehdotus KANGASNIEMEN KUNTA Vuorisalon ranta-asemakaavan kumoaminen tilan 213-436-1-48 osa-alueelta Kaavaehdotus 29.2.2016 Kuva: Näkymä Puulan Pitkälahdelta. Kumoaminen tapahtuu tämän kapean lahden koillisrannalla.

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 10/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:12-15:40. Kunnantalon 1. kerroksen neuvotteluhuone

Hämeenkyrö Pöytäkirja 10/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:12-15:40. Kunnantalon 1. kerroksen neuvotteluhuone Hämeenkyrö Pöytäkirja 10/2017 1 (8) Aika 05.09.2017, klo 13:12-15:40 Paikka Kunnantalon 1. kerroksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 47 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

ASIKKALAN kunta. Lauttaniemen ranta-asemakaava ja. Ali-Marttilan ranta-asemakaavan muutos. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

ASIKKALAN kunta. Lauttaniemen ranta-asemakaava ja. Ali-Marttilan ranta-asemakaavan muutos. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 ASIKKALAN kunta Lauttaniemen ranta-asemakaava ja Ali-Marttilan ranta-asemakaavan muutos 12.11.2015 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS Lauttaniemi 12112015.doc Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ARKKITEHTITOIMISTO KEIJO TOLPPA L I I T E 1 Savonniemenkatu 3B1 57100 Savonlinna Puh. 0400 139 077 arkkitehtitoimisto.tolppa@spynet.fi 10.2.2017 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PURUVEDEN RANTAYLEISKAAVAN

Lisätiedot

Levin asemakaava ja asemakaavamuutos (Ounasrannan sähköasema)

Levin asemakaava ja asemakaavamuutos (Ounasrannan sähköasema) KITTILÄN KUNTA 1 Puh 0400 356 500, Fax 016-642 259 7.12.2012 KITTILÄN KUNTA, 2. kunnanosa, Sirkka Levin asemakaava ja asemakaavamuutos (Ounasrannan sähköasema) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 7.12.2012

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ARKKITEHTITOIMISTO KEIJO TOLPPA L I I T E 1 Savonniemenkatu 3B1 57100 Savonlinna Puh. 0400 139 077 arkkitehtitoimisto.tolppa@spynet.fi 7.9.2018 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MOINSALMEN OSAYLEISKAAVAN

Lisätiedot

Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli

Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli Mikkeli Pöytäkirja 24/2016 1 (9) Aika 21.04.2016, klo 14:05-15:17 Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, 50100 Mikkeli Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunta Osa-alue C, Soutajan alue Korttelit 89 ja 90 sekä katu- ja virkistysalueet

Pelkosenniemen kunta Osa-alue C, Soutajan alue Korttelit 89 ja 90 sekä katu- ja virkistysalueet Pelkosenniemen kunta Osa-alue C, Soutajan alue Korttelit 89 ja 90 sekä katu- ja virkistysalueet OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Asemakaavan muutos 2013 1. YLEISTÄ Maankäyttö- ja rakennuslain 63 :n

Lisätiedot

sekä vaikutusten arvioinnista (MRL 63 ). Osallistumis- ja arviointisuunnitelmaa täydennetään suunnittelun edetessä tarpeen mukaan.

sekä vaikutusten arvioinnista (MRL 63 ). Osallistumis- ja arviointisuunnitelmaa täydennetään suunnittelun edetessä tarpeen mukaan. IITTI Päiväys 9.1.2017 KYMIJOKI-MANKALAN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS JA TÄYDENNYS MUUTOS KOSKEE SELKOJÄRVEN-HARAMAAJÄRVEN ALUETTA TÄYDENNYS KOSKEE ARRRAJÄRVEN TIIRINMAAN ALUETTA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA Rakennuslautakunta

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA Rakennuslautakunta Rakennuslautakunta 4.12.2018 1 KOKOUSKUTSU Esityslista 6 / 2018 Kokousaika 4.12.2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. ASIAT 1. 47 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot