Pirkko Heiniluoma kuntosaliohjaaja, läsnä 24

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pirkko Heiniluoma kuntosaliohjaaja, läsnä 24"

Transkriptio

1 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2015 Aika Torstai klo Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Johanna Välimäki jäsen Juha Rinne jäsen Rauni Virtanen jäsen Anne-Marie Viitala jäsen Susanna Raiskio varajäsen Poissa Anne Aho jäsen Jaana Niemenmaa kunnanhallituksen edustaja Muut saapuvilla olleet Pöytäkirja tarkastettu Nähtävänä olo Sirpa Ala-Rämi liikunta-raittiussihteeri, poissa 26 Maria Laaksoharju nuorisosihteeri Tarja Hosiasluoma kunnanjohtaja Pirkko Heiniluoma kuntosaliohjaaja, läsnä 24 Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Karvian kunnantalolla

2 SISÄLLYSLUETTELO: KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN 3 NUORISOVALTUUSTON PERUSTAMINEN 4 VANHUSTEN VIIKON OHJELMA WILLIN KANSAN VIIKON OHJELMA KARVIAN KUNTA 150-VUOTTA TAPAHTUMAT ITSENÄISYYSPÄIVÄJUHLA SU NUORISO- JA KULTTUURISIHTEERIN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSTEN JAKO 10 LIIKUNTASIHTEERIN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET 11 KUNTOSALIN KÄVIJÄMÄÄRÄT ILMOITUSASIAT 13 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT 13 OIKAISUVAATIMUS 13

3 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Vltk 14 Kuntalain 58 :n mukaan muu toimielin kuin valtuusto on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN Vltk 15 Vapaa-ajanlautakunnan pöytäkirjan tarkastaminen tapahtuu seuraavana toisena arkipäivänä klo kunnantalolla. Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Rauni Virtanen ja Johanna Välimäki.

4 NUORISOVALTUUSTON PERUSTAMINEN Vltk 16 Uusi kuntalaki, joka tulee voimaan 2017, velvoittaa kuntia perustamaan nuorisovaltuuston tai vastaavan nuorten vaikuttajaryhmän ja huolehtimaan sen toimintaedellytyksistä. Nuorisovaltuusto voi olla myös useamman kunnan yhteinen. Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto (Nuva ry.) hakee kolmea kuntaa, jotka haluavat mukaan nuorisovaltuuston perusta, vakiinnuta ja vahvista hankkeeseen, haku päättyy Nuorisovaltuuston koko voisi olla 10 nuorta iältään vuotiaita. liite Jalasjärven nuorisovaltuuston säännöt Nuorisosihteerin päätösesitys: Lautakunta käy yleiskeskustelun Karvian nuorisovaltuuston tarpeesta, tehtävistä, kokoonpanosta ja toimintaedellytyksistä. Lautakunta päättää haetaanko Nuvan perusta, vakiinnuta ja vahvista hankkeeseen. Lautakunta päätti hakea Nuvan perusta, vakiinnuta ja vahvista hankkeeseen. Suomesta vain yksi kunta valitaan hankkeen perusta osuuteen. Yhtenä vaihtoehtona on kutsua nuorisovaltuuston jäsenet yläkoulun oppilaskunnan nykyisistä ja entisistä hallituksen jäsenistä. Ryhmälle on tarjolla koulutusta Nuvan puolesta. Tuleva nuorisovaltuusto päättää itsenäisesti tehtävistään.

5 VANHUSTEN VIIKON OHJELMA Vltk 17 Vanhustyön keskusliiton aloitteesta Suomessa vietetään valtakunnallista vanhusten viikkoa vuosittain lokakuun alussa. Karviassa vanhusten ja kehitysvammaisten palvelukoteihin on järjestetty viikon aikana viriketoimintaa palvelukotien, seurakuntien, koulujen ja kunnan kulttuuritoimen yhteistyöllä. Taiteen edistämiskeskus on myöntänyt tänä vuonna kulttuuritoimelle euroa vanhusten ja kehitysvammaisten hyvinvointityöhön. liitteenä viikon alustava ohjelma Nuorisosihteerin päätösesitys: Lautakunta käy yleiskeskustelun vanhusten ja kehitysvammaisten hyvinvointityön tarpeesta ja viikon ohjelmasta. Lautakunta hyväksyi vanhustenviikon ohjelman. Viikko alkaa sunnuntaina Anopin tuuppaus Horman tuuttihin Sarantalolla.

6 WILLIN KANSAN VIIKON OHJELMA Vltk 18 Yhdistykset, yritykset, yhteisöt ja yksityiset on kutsuttu Karvian kunnantalon kahvioon ke 9.9. klo suunnittelemaan Willin Kansan viikon ohjelmaa. Kaikkien järjestäjien ohjelmatiedot oltava Hymyllä viimeistään Tällä hetkellä ovat tiedossa seuraavat tapahtumat; willin kansan yö pe Sibelius konsertit päivällä Karviasalissa kouluille, Iltaruskossa ja Hautakorven kehitysvammaisten hoitokodissa, illalla Cafe Risto valtuustosalissa Kulovalakia ym. Teatteriyhdistys 20 vuotta ohjelmaa, yöllä Sibelius musiikki-valoteos Kantin koulun alueella?, la hengellisen musiikin konsertti Karviasalissa Viestiveljet kuoro, Loma-Raisossa turvehoitojen esittely. Nuorisosihteerin päätösesitys: Lautakunta täydentää Willin Kansan viikon ohjelmaa neuvottelussa 9.9. esiin tulleiden tapahtumien osalta. Myös keskustellaan lautakunnan omista ohjelmista ja päätetään niistä. Sihteeri toi tiedoksi neuvottelussa täydennetyn Willin Kansan viikon ohjelman. Viikon teema on hyvinvointi ja onnellisuus. Lautakunta merkitsi viikon ohjelman tiedokseen saatetuksi.

7 KARVIAN KUNTA 150-VUOTTA TAPAHTUMAT 2016 Vltk 19 Vapaa-ajanlautakunnan esityksestä kunnanhallitus on nimennyt työryhmän suunnittelemaan kunnan 150-vuotta. Ryhmässä ovat Tarja Hosiasluoma, Hanna Vainionpää, Voitto Raita-aho, Esa Pukkila, Kaija Kangas, Rauni Virtanen ja Maria Laaksoharju. Tällä hetkellä ohjelmassa on seuraavat tapahtumat: Tammikuu: Vuosi aloitetaan keskiyöllä kirkonkellojen soitolla ja ilotulituksella Maaliskuu: Karvia Laulaa ja Soi viikolla kansanmusiikkikonsertti Saaren ja Riskun Pelimannien musiikista, johtaa kapellimestari Jorma Panula Huhtikuu: Varsinainen pääjuhla la Karviasalissa klo 18.00, juhlaa ennen kahvitus ja tervehdysten vastaanotto, juhlan jälkeen cocktailtilaisuus Ohjelmassa: Karvian 150 vuotishistorian julkistaminen, kirjoittanut Rauni Virtanen, juhlapuhe Pasi Heikura, Karvian soittokunta, Karvian kyläkoulujen lasten kuoro ym. Kansallisen veteraanipäivän juhla yhdessä yläkoulun kanssa. Toukokuu: Harrastemessut Karviatalolla Heinäkuu: kesäteatterissa Kantissa Panu Rajalan kirjoittama näytelmä, Karvassuon kapina ajalla Elokuu: Karvia-Päivät Syys-joulukuu: Karvian kunta 150 vuotta juhlaseminaari, dokumenttielokuva Karviasta (jos kunnanhallitus niin päättää) Muut juhlavalmistelut: Kunnan 150 v. logo postikoneeseen ja kunnan ilmoituksiin (suunnittelu koulut) patsaan pystyttäminen (vaakunan tykkipatterin pohjakuvio) Teatteri-Sampolan Karvialaisoopperan esitys sopivana ajankohtana, seurakunnan ja kunnan yhteinen jumalanpalvelus, juhlavuoden ohjelmaa voi järjestää myös yhdistykset ja yritykset. Nuorisosihteerin päätösesitys: Lautakunta päättää keskustella ohjelmasta, tehdä ehdotuksia siihen ja merkitä juhlavalmistelut tiedokseen saatetuksi. Lautakunta merkitsi 150-vuotisjuhlajärjestelyt tiedokseen saatetuksi.

8 ITSENÄISYYSPÄIVÄJUHLA SU Vltk 20 Karviassa itsenäisyyttä juhlitaan perinteisin menoin; Juhlajumalanpalvelus kirkossa klo Seppelten lasku sankarihaudalle Juhlakahvitus Karviatalon vanhassa salissa Pääjuhla Karviasalissa klo ohjelmassa Petäjä-opiston nuorekkaiden miesten kuoro, johtaa Jukka Lehtinen -tervehdyssanat Krupulaukku Arja Honkanen -juhlapuhe (puhuja avoinna) -sota-ajanlauluja Annemari Vehviläinen ja Raimo Salon orkesteri -kulttuuritekopalkinnon, liikuntastipendien, vuoden urheilija, vuoden kuntoilija, vuoden seuratyöntekijä palkintojen ja Kuntaliiton myöntämien ansiomerkkien jako Nuorisosihteerin päätösesitys: Lautakunta keskustelee ohjelmasta ja merkitsee ohjelman tiedokseen saatetuksi. Itsenäisyyspäivä juhlassa huomioidaan onnellisuusteema. Juhlapuhujaksi tiedustellaan Hannu Katajamäkeä. Hän on Vaasan yliopiston aluetieteen professori ja filosofisen tiedekunnan dekaani. Hän on tunnettu maaseudun puolestapuhuja.

9 NUORISO- JA KULTTUURISIHTEERIN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Vltk 21 Kokoukseen mennessä on nuoriso- ja kulttuuritoimen kohdeavustusta haettu seuraavasti: Kulttuuritoimi: Tuulen kyläseura virkistyspäivän kuluihin Tussarilla 200 euroa Saran kyläyhdistys anopin tuuppaus Horman tuuttihin tapahtumaan 300 euroa Naiskuoron anomus Tauno Wrangin matkakuluihin 1000 euroa. Nuorisotoimi: Karvian 4H-yhdistys, kesäleirikuluihin, mukana 38 lasta ja nuorta, 500 euroa Nuorisosihteeri on myöntänyt 300 euroa kohdeavustusta Saran kyläyhdistykselle ja 200 euroa Tuulen kyläyhdistykselle kulttuuritoimen vastuualueelta ja 200 euroa Naiskuorolle. Karvian 4H-yhdistykselle leiritoiminta-avustusta 500 euroa nuorisotoimen vastuualueelta. Nuorisosihteerin päätösesitys: Lautakunta merkitsee kohdeavustusten jaon tiedokseen saatetuksi. Lautakunta päättää ettei käytä kuntalain 51 :n mukaista otto-oikeuttaan. Lautakunta merkitsi päätökset tiedokseen saatetuksi, eikä käytä Kuntalain 51 :n mukaista otto-oikeuttaan

10 LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSTEN JAKO Vltk 22 Liikuntatoimen tulosalueen talousarviossa on varattu euroa jaettavaksi perusja kohdeavustuksina paikallisille liikuntajärjestöille sekä liikuntakasvatustyötä sekä kyläkuntansa liikuntaedellytyksiä kehittäville kyläyhteisöille ja kylätoimikunnille. Tästä summasta liikuntatoimen on lautakunnan aikaisempien päätösten mukaan vuosittain varattava Kirkkojärven ympärijuoksuun tappiontakuusummaksi 1500 euroa. Mikäli tappiontakuuta ei haeta, voidaan takuusumma jakaa myöhemmin kohdeavustuksina. Näin ollen perus- ja kohdeavustuksiin jää määrärahaa euroa. Vapaa-ajanlautakunnan perusavustukset oli haettavana Ylä-Satakunta lehdessä ja määräaikaan mennessä tuli kaksi hakemusta. Karvian Kirin hakemus, jossa anottiin perusavustuksena euroa ja Saunaluoman Kiistan 300 euron anomus. Liikuntasihteerin päätösesitys: Lautakunta päättää jakaa euron avustusmäärärahat paikallisille liikuntajärjestöille perusavustuksina 4300 euroa ja kohdeavustuksina 7700 euroa. Edelleen lautakunta päättää myöntää Karvian Kirille perusavustuksena 4000 euroa ja Saunaluoman Kiistalle 300 euroa. Hyväksyttiin päätösesityksen mukaisesti.

11 LIIKUNTASIHTEERIN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Vltk 23 Liikuntasihteeri on tehnyt seuraavat viranhaltijapäätökset alkuvuoden osalta koskien liikuntatoimen kohdeavustuksia. Viranhaltijapäätökset tehdään kirjallisesti ja niistä on pidettävä kirjaa. - päätös Alkkian kylätoimikunta, kylän uintimatka-avustus päätös Karvian Martat ry, Torron talviriehan järjestäminen päätös Villi Länsi EDC, EM kisamatkan matka-avustus päätös Karvian Kiri, Salibandyjaosto ohjaus- ja välinekuluihin päätös Alkkian kylätoimikunta, latujen kunnossapito päätös Kirin lentopallojaosto, välinehankinta ja matkatuki päätös Kirin voimistelujaosto, välinehankintoihin 550 Liikuntasihteerin päätösesitys: Lautakunta merkitsee liikuntasihteeri Sirpa Ala-Rämin viranhaltijapäätökset tiedokseen saatetuksi ja päättää, ettei käytä Kuntalain 51 :n mukaista otto-oikeuttaan.. Lautakunta merkitsi liikuntasihteerin viranhaltijapäätökset tiedokseen saatetuksi ja päätti ettei käytä Kuntalain 51 :n mukaista otto-oikeuttaan.

12 KUNTOSALIN KÄVIJÄMÄÄRÄT Vltk 24 Karviatalon kuntosalin kävijämäärät ovat kasvaneet vuosi vuodelta ja käyttöaste vilkastunut. Liikuntatoimen panostus ennaltaehkäiseviin terveysliikuntapalveluihin ja kuntosaliohjaukseen on poikinut tulosta. Varsinkin eläkeikäluokasta jokainen käyttää kuntosaliohjausta, suurin osa monta kertaa viikossa. Laiteopastusta on päivittäin. Naisista ohjaustarve on nuoremmillakin, mutta miehet vuotiaat pärjäävät omatoimisesti. Uusi palvelutarve on syntynyt, kun kuntalaisten haluavat henkilökohtaisia ruokavalio- ja voimaharjoitusohjelmia. Ensimmäisenä vuonna 2011 kunta tarjosi kuntosalikortin puoleen hintaan 25 euroa ja kävijämäärä oli Vuonna 2012 kortin hinta oli 50 euroa ja kävijämäärä oli Vuonna 2013 kävijämäärä kasvoi 9744 henkilöön ja viime vuonna 2014 tehtiin uusi ennätys Kuluvan vuoden kävijämäärä puolen vuoden ajalta on 7137, mikä on 217 henkilö enemmän kuin vastaavana aikana Laskennallisen keskiarvon mukaan kuukaudessa kävijöitä oli ja päivässä keskimäärin henkilöä. Kuntosalikorttien myyntituloja saatiin viimevuonna euroa, josta kehonkoostumusmittauksien osuus oli 1117 euroa. Kuntosalikortteja lunastettiin 2014 kaikkiaan 455, näistä 317 oli iältään vuotiaita. Ikäluokassa vuotiaat kuntosalikortin omisti 138. Kuntosaliohjaaja vastasi kuntosaliin yhteyteen perustetutun terveyskioskin toiminnasta, johon kuuluivat muassa terveys- ja liikuntaneuvonta, kuntosaliohjaus, kuntouttava toiminta, liikuntavälineiden lainaustoiminta ja testauspalvelut. Terveyskioskin matalan kynnyksen palveluilla edistettiin asiakaslähtöisyyttä ja saatavuutta sekä palveluiden tuottamista kustannustehokkaasti ja vaikuttavasti. Terveyskioski on kuntalaisten oma palvelupiste, josta löytyy monipuolisia hyvinvoinnin palveluita. Yksilökohtaisen liikuntaneuvonnan lisäksi sieltä voi vuokrata ravinto- ja terveysliikunta alan kirjallisuutta tai liikuntavälineitä kokeiltavaksi kotiin. Vuonna 2012 liikuntatoimi aloitti perhepäivähoidon kanssa uuden kuntosalipalvelun kotiäideille ja on jatkanut tykättyä toimintaa edelleen. Samaan aikaan kun kuntosaliohjaaja Pirkko Heiniluoma opastaa äitejä, ohjaa ja leikittää perhetyöntekijä Eija Hietala lapsia Karviasalissa, kuntosalin välittömässä läheisyydessä. Kuntosalikortti tulee lunastaa, mutta ohjaus on äideille ja lapsille maksutonta. Liikuntasihteerin päätösesitys: Lautakunta keskustelee ja merkitsee tiedoksi liikuntasihteerin laatiman selvityksen kuntosalipalvelujen palveluluista ja käyttäjistä viiden vuoden ajalta sekä antaa tiedon kunnanhallitukselle ja valtuustolle. Kokoukseen kutsuttiin Pirkko Heiniluoma kertomaan kuntosalin ohjaustoiminnasta, käyttäjäkunnasta ja palvelutarpeista. Todettiin, että henkilökohtainen ohjaus ja sosiaalinen kanssakäyminen varsinkin ikä-ihmisten kohdalla erityisen tärkeää. Ohjaustarve on vain kasvanut kävijämäärien suhteessa ja lautakunta toivoo toiminnan

13 jatkuvan sekä antaa kustannus- ja kävijämäärätilastot sekä kuntosaliohjaajan toimenkuvan edelleen tiedoksi kunnanhallitukselle ja valtuustolle. ILMOITUSASIAT Vltk 25 Seuraava kokous päätettiin pitää keskiviikkona klo Käsitellään ainakin TA 2016 Liikuntasihteeri osallistuu Lounais-Suomen kuntien liikuntaseminaariin Turussa Koulutuksessa on esillä uusi liikuntalaki ja valtakunnalliset TEHYLI eli terveys-, hyvinvointi- ja liikuntalinjaukset. Tuotiin tiedoksi kunnanjohtajan Tarja Hosiasluoman ja yrityskehittäjän Matti Arkon kutsu Willi Karvia brändin ja tavaramerkin info- ja jatkoseminaariin sekä keskustelutilaisuuteen MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT Vltk 26 Lautakunnalle tuotiin tiedoksi Arto Lähdekorven aloite, joka koski liikuntatoimen hankintoja. Sirpa Ala-Rämi antoi lautakunnalle kirjallisen vastineen aloitteessa mainituista hankinnoista. Sirpa Ala-Rämi ja Pirkko Heiniluoma poistuivat esteellisenä asian käsittelyn ajaksi. Lautakunta päätti merkitä aloitteen ja vastineen tiedoksi sekä lähettää ne kunnanhallituksen käsiteltäväksi. OIKAISUVAATIMUS Vltk 27 Pöytäkirjasta annettaviin otteisiin liitetään oikaisuvaatimusohje ja valitusosoitus kuntalain mukaisesti.

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2016. Aika Keskiviikko klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2016. Aika Keskiviikko klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2016 Aika Keskiviikko 4.5.2016 klo 19.00 19.15 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Paavo Tuuliniemi vara Rauni Virtanen Anne Aho Arto

Lisätiedot

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 23.9.2014

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 23.9.2014 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2014 Aika Keskiviikko 17.9.2014 klo 19.00 20.00 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Rauni Virtanen jäsen Johanna

Lisätiedot

Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2012 Aika Torstai 11.10.2012 klo 18.00 19.05 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto Päivi Haapaniemi-Kokko Jaana Vähäsavo

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2010 Aika Torstai 14.10.2010 klo 17.00 18.15 Paikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Riina Tallberg varapuheenjohtaja Jari Kannisto

Lisätiedot

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Poissa Jaana Niemenmaa kunnanhallituksen jäsen. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 20.10.2014

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Poissa Jaana Niemenmaa kunnanhallituksen jäsen. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 20.10.2014 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2014 Aika Keskiviikko 15.10.2014 klo 18.00 19.35 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Rauni Virtanen Johanna Välimäki

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Susanna Viitasaari Jaana Vähäsavo Jaakko Viitala jäsen poissa :n 15 ajan. Poissa Riina Tallberg varapuheenjohtaja

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Susanna Viitasaari Jaana Vähäsavo Jaakko Viitala jäsen poissa :n 15 ajan. Poissa Riina Tallberg varapuheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2011 Aika Torstai 14.4.2011 klo 17.00 18. Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Susanna Viitasaari jäsen Jaana Vähäsavo jäsen Jaakko

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 4.12.2010

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 4.12.2010 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2010 Aika Keskiviikko 1.12.2010 klo 18.00 19.20 Paikka Karviatalo, harrastetila 1 Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto Susanna Viitasaari Jaakko Viitala Jaana Vähäsavo

Lisätiedot

Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Juha Rinne jäsen 1-8, 10-15 Anne-Marie Viitala. Susanna Raiskio varajäsen 1-8, 10-15

Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Juha Rinne jäsen 1-8, 10-15 Anne-Marie Viitala. Susanna Raiskio varajäsen 1-8, 10-15 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2013 Aika Keskiviikko 3.4.2013 klo 18.00 19.30 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Juha Rinne jäsen 1-8, 10-15

Lisätiedot

kunnanhallituksen edustaja Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla

kunnanhallituksen edustaja Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2010 Aika Perjantai 16.4.2010 klo 17.30 19.10 Paikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto Jaakko Viitala Johanna Välimäki

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2015. Aika Keskiviikko 7.10.2015 klo 19.00 20.40. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2015. Aika Keskiviikko 7.10.2015 klo 19.00 20.40. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2015 Aika Keskiviikko 7.10.2015 klo 19.00 20.40 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Rauni Virtanen jäsen

Lisätiedot

Läsnä Esa Pukkila varapj, puheenjohtaja 13-20

Läsnä Esa Pukkila varapj, puheenjohtaja 13-20 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2019 Aika Keskiviikko 27.3.2019 klo 19.30 20.32 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Esa Pukkila varapj, puheenjohtaja 13-20 Eija Nevala Anne Aho vara Elina

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 24.4.2012

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 24.4.2012 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2012 Aika Torstai 19.4.2012 klo 18.00 19.00 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto jäsen Päivi Haapaniemi-Kokko jäsen

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2013. Aika Keskiviikko 15.5.2013 klo 18.00-21.00 Paikka Metsästysmaja Tervatupa Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2013. Aika Keskiviikko 15.5.2013 klo 18.00-21.00 Paikka Metsästysmaja Tervatupa Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2013 Aika Keskiviikko 15.5.2013 klo 18.00-21.00 Paikka Metsästysmaja Tervatupa Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Anne Aho jäsen Johanna Välimäki jäsen

Lisätiedot

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 26.11.2013

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 26.11.2013 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 5/2013 Aika Maanantai 25.11.2013 klo 19.00 19.35 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Rauni Virtanen jäsen Anne Aho jäsen Arto Papunen

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 14.4.2015

Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 14.4.2015 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2015 Aika Keskiviikko 8.4.2015 klo 18.00 19.55 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Juha Rinne jäsen Anne Aho jäsen

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2016. Aika Keskiviikko 30.3.2016 klo 19.00 20.03. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2016. Aika Keskiviikko 30.3.2016 klo 19.00 20.03. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2016 Aika Keskiviikko 30.3.2016 klo 19.00 20.03 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Paavo Tuuliniemi varajäsen Rauni Virtanen jäsen

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. Poissa Riina Tallberg varapuheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. Poissa Riina Tallberg varapuheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2011 Aika Torstai 20.10.2011 klo 18.00 19.30 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jaakko Viitala Jaana Vähäsavo Päivi Haapaniemi-Kokko

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 19.4.2013

Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 19.4.2013 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2013 Aika Keskiviikko 17.4.2013 klo 19.00 20.00 Paikka Torron harrastekeskus Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Juha Rinne jäsen Anne-Marie Viitala jäsen Anne Aho

Lisätiedot

KARVIAN VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2018

KARVIAN VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2018 KOKOUSKUTSU KARVIAN VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2018 I KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: Torstai 23.8.2018 klo 19.00 Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Puheenjohtaja: Merk. Väinö Hautaluoma 1 SISÄLLYSLUETTELO:

Lisätiedot

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 28.3.2014

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 28.3.2014 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2014 Aika Keskiviikko 26.3.2013 klo 18.00 20.30 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Rauni Virtanen jäsen Johanna

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet

Muut saapuvilla olleet Elinkeinolautakunta 2/2016 Kokousaika Torstai 31.3.2016 klo 18.30 19.35 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Sari Vaholuoto Mari Ervelä

Lisätiedot

Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone. Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja, alk.

Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone. Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja, alk. Elinvoimalautakunta 2/2018 Kokousaika Torstai 13.3.2018 klo 18.30-19.55 Kokouspaikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2016. Aika Keskiviikko klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2016. Aika Keskiviikko klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2016 Aika Keskiviikko 6.10.2016 klo 19.00 19.45 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Rauni Virtanen Anne

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2015. Aika Keskiviikko 25.11.2015 klo 19.00 20.10. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2015. Aika Keskiviikko 25.11.2015 klo 19.00 20.10. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2015 Aika Keskiviikko 25.11.2015 klo 19.00 20.10 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Rauni Virtanen jäsen

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 16/2014

KUNNANHALLITUS 16/2014 KUNNANHALLITUS 16/2014 Aika Maanantai 15.12.2014 klo 21.41 22.20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Huhtaluoma Heikki Järvinen Tiina Kangas Kaija Mustajärvi Marko Mustakoski Risto Niemenmaa Jaana

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013 Aika 13.6.2013 klo 19.00 19.40 Paikka Karvian kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2018 Aika Paikka Läsnä Poissa Muut saapuvilla olleet Pöytäkirja tarkastettu Nähtävänä olo

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2018 Aika Paikka Läsnä Poissa Muut saapuvilla olleet Pöytäkirja tarkastettu Nähtävänä olo VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2018 Aika Maanantai 5.2.2018 klo 18.00 18.54 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Esa Pukkila varapuheenjohtaja Eija Nevala jäsen Kristiina Loopere jäsen Samuli

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet

Muut saapuvilla olleet Elinkeinolautakunta 3/2015 Kokousaika Tiistai 6.10.2015 klo 19.00 19.45 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet et Seppo Ruokola Jori Louhisuo Sari Vaholuoto Mari Ervelä

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016 Aika 1.8.2016 klo 15.00 15.16 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. Poissa Riina Tallberg varapuheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. Poissa Riina Tallberg varapuheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2011 Aika Torstai 3.2.2011 klo 17.00 18.15 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto Jaana Vähäsavo Johanna Välimäki

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2017. Aika Maanantai klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2017. Aika Maanantai klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2017 Aika Maanantai 29.5.2017 klo 19.00 19.55 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Rauni Virtanen jäsen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 Sivistyslautakunta 24.03.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Tiistai 24.03.2015 klo 18.00 19.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli

Lisätiedot

Juha Rinne jäsen, poissa 17 Susanna Raiskio varajäsen, poissa 17 Arto Papunen varajäsen, läsnä 17

Juha Rinne jäsen, poissa 17 Susanna Raiskio varajäsen, poissa 17 Arto Papunen varajäsen, läsnä 17 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2017 Aika Torstai 23.3.2017 klo 19.00 20.10 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Rauni Virtanen jäsen

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2017

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2017 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2017 Aika 29.8.2017 klo 18.02 19.47 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 22.10.2013

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 22.10.2013 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2013 Aika Maanantai 21.10.2013 klo 19.00 20.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Rauni Virtanen jäsen Anne Aho jäsen Johanna

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017 Aika 16.11.2017 klo 18.35-19.50 Paikka Jokipirtti Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela Kari jäsen Huhdanmäki Tuire

Lisätiedot

Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2012 Aika Torstai 14.11.2012 klo 18.00 19.00 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto jäsen Päivi Haapaniemi-Kokko jäsen

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019 Aika Torstai 19.9.2019 klo 18.00 21.15 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017 Puumala Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 11.05.2017, klo 09:59-11:35 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 13.4.2012

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 13.4.2012 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2012 Aika Keskiviikko 28.3.2012 klo 17.00 19.00 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Riina Tallberg varapj. Jari Kannisto jäsen

Lisätiedot

Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone

Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Elinkeinolautakunta 5/2016 Kokousaika Tiistai 20.12.2016 klo 18.30 20.10 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Sari Vaholuoto Mari Ervelä

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2019

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2019 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2019 Aika 16.5.2019 klo 18.08 20.30 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012 Aika 29.5.2012 klo 19.18 20.29 Paikka Saran koulu Läsnä Niskala Jorma puheenjohtaja Mustasilta Timo varapuheenjohtaja Haavisto Jonna jäsen Hietikko

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2014. Aika Keskiviikko 19.11.2014 klo 18.00 20.35. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2014. Aika Keskiviikko 19.11.2014 klo 18.00 20.35. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2014 Aika Keskiviikko 19.11.2014 klo 18.00 20.35 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Rauni Virtanen jäsen Juha

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 15/2014

KUNNANHALLITUS 15/2014 KUNNANHALLITUS 15/2014 Aika Perjantai 12.12.2014 klo 18.30 20.38 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Huhtaluoma Heikki Järvinen Tiina Kangas Kaija Mustajärvi Marko Mustakoski Risto Ohrankämmen Jukka

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2018. Aika Maanantai klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2018. Aika Maanantai klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2018 Aika Maanantai 28.3.2018 klo 18.30 20.41 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Väinö Hautaluoma puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Rami Marttila

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009 Sivistyslautakunta 24.03.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 24.03.2009 klo 18.00 18.50 Kunnanviraston kokoushuone Räsänen Jesse Jokioja

Lisätiedot

KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017

KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017 KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017 Aika 27.6.2017 klo 18.07 19.07 Paikka Kunnantalo, lautakuntien huone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Ala-Korte Kalevi varajäsen Huhdanmäki

Lisätiedot

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 18.10.2018 1 Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 Kokousaika 18.10.2018 klo 18.10-18.27 Kokouspaikka Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018 Aika 1.10.2018 klo 8.37 11.32 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela Kari jäsen Huhdanmäki

Lisätiedot

Elinkeinolautakunta. Kokousaika Tiistai 08.10.2013 klo 19.00-21.00. Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone

Elinkeinolautakunta. Kokousaika Tiistai 08.10.2013 klo 19.00-21.00. Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Elinkeinolautakunta Kokousaika Tiistai 08.10.2013 klo 19.00-21.00 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola puheenjohtaja Sari Vaholuoto jäsen Mari Ervelä

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2018. Aika Keskiviikko klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2018. Aika Keskiviikko klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2018 Aika Keskiviikko 23.8.2018 klo 19.00 20.52 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Väinö Hautaluoma puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Eija Nevala

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2016. Aika Keskiviikko klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2016. Aika Keskiviikko klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2016 Aika Keskiviikko 24.2.2016 klo 19.00 19.36 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Rauni Virtanen jäsen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2010. Sivistyslautakunta 23.03.2010 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2010. Sivistyslautakunta 23.03.2010 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2010 Sivistyslautakunta 23.03.2010 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 23.03.2010 klo 18.00 19.05 Kunnanviraston kokoushuone Räsänen Jesse Jokioja

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kappelineuvosto

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika tiistai klo 18.30 19.25 Paikka Virojoen seurakuntatalo, 2. krs, Riihitie 2, Virojoki läsnä/poissa Osallistujat Hanski Liisa kappelineuvoston varapj. (x) Niemelä Teuvo kappelineuvoston

Lisätiedot

Elinkeinolautakunta 3/2016. Kokousaika Torstai klo Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone. Saapuvilla olleet jäsenet

Elinkeinolautakunta 3/2016. Kokousaika Torstai klo Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone. Saapuvilla olleet jäsenet Elinkeinolautakunta 3/2016 Kokousaika Torstai 26.5.2016 klo 18.30 19.15 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Sari Vaholuoto Mari Ervelä

Lisätiedot

TUUSNIEMEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/11 Kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunta

TUUSNIEMEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/11 Kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/11 Kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunta KOKOUSAIKA 26.4.2011 KELLO 17.00-20.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Väliaikaiset nuorisotilat, Poikkitie, Tuusniemi Juha Pitkänen,

Lisätiedot

Voitto Raita-aho kunnanhallituksen puheenjohtaja

Voitto Raita-aho kunnanhallituksen puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 6/2017 Aika Maanantai 4.12.2017 klo 18.00 19.34 Paikka Tervatupa, Prinkkiläntie 180, 39965 Karviankylä Läsnä Väinö Hautaluoma puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Samuli Juurakko

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015. Sivistyslautakunta 24.03.2015 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015. Sivistyslautakunta 24.03.2015 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 Sivistyslautakunta 24.03.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 24.03.2015 klo 18.00 - Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Hellgren

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 20.4.2016 klo 9.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (12) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 4/ (12) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 4/2017 1 (12) Aika 16.05.2017, klo 18:00-18:45 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 34 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ ( 13) Vanhusneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ ( 13) Vanhusneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 13) Aika 08.10.2018, klo 09:30-11:15 Paikka Kunnantalo, ravintola Ervasti kabinetti Käsitellyt asiat 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Elinvoimalautakunta 1/2017

Elinvoimalautakunta 1/2017 Elinvoimalautakunta 1/2017 Kokousaika Torstai 29.6.2017 klo 18.00 20.10 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Sami Laitila puheenjohtaja Esko Hautakorpi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 26.4.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

Jori Louhisuo. Muut saapuvilla olleet Matti Arkko sihteeri Kaija Kangas kunnanhallituksen edustaja

Jori Louhisuo. Muut saapuvilla olleet Matti Arkko sihteeri Kaija Kangas kunnanhallituksen edustaja Kokousaika Torstai 14.02.2013 klo 19.00 20.30 Kokouspaikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Mari Ervelä Sari Vaholuoto Pentti Malmila Marko

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi Puumala Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 21.09.2017, klo 15:58-17:11 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2017. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2017. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2017 Sivistyslautakunta 29.11.2017 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Keskiviikko 29.11.2017 klo 17.30 Kunnanhallituksen kokoushuone Törmä Leila Jokioja

Lisätiedot

seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone jäsenet: pj Petri Puukki Eila Polojärvi Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala

seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone jäsenet: pj Petri Puukki Eila Polojärvi Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5 / 2014 Aika: keskiviikko 1.10.2014 klo 18.30-19.58 Paikka: seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Petri

Lisätiedot

Elinvoimalautakunta 2/2019. Kokousaika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Elinvoimalautakunta 2/2019. Kokousaika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone Elinvoimalautakunta 2/2019 Kokousaika Tiistai 2.4.2019 klo 18.30 20.01 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2014. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2014. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2014 Sivistyslautakunta 18.03.2014 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Tiistai 18.03.2014 klo 18.00 19.15 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2018 Aika 15.5.2018 klo 18.55-19.47 Paikka Jokipirtti Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Huhdanmäki Tuire jäsen Koivuniemi Tanja

Lisätiedot

kunnanvirasto Jonna Haavisto Jarmo Mikkola KOKOUSKUTSU 2/2015 laatimispäivämäärä: keskiviikko klo 19.00

kunnanvirasto Jonna Haavisto Jarmo Mikkola KOKOUSKUTSU 2/2015 laatimispäivämäärä: keskiviikko klo 19.00 vapaa-aikalautakunta Kokoustiedot Aika: Paikka: KOKOUSKUTSU 2/ laatimispäivämäärä: 18.3. keskiviikko 25.3. klo 19.00 kunnanvirasto Käsiteltävät asiat: VAPAA-AIKALAUTAKUNTA 9 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu VEHMAAN KUNTA Vehmaan kirjasto-kulttuurilautakunta

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu VEHMAAN KUNTA Vehmaan kirjasto-kulttuurilautakunta KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirj-kulttltk 17 KunL:n 58 :n 2 mom. mukaan lautakunta on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä ja kokouskutsu on saapunut

Lisätiedot

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 Aika 23.2.2017 klo 18.01-18.22 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja Halmela

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 1/2017 1 (15) Aika 24.01.2017, klo 18:25-18:45 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanhallituksen kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 2/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 21.3.2019 Kokoustiedot Aika Torstaina 28.3.2019 klo 14.00 Käsiteltävät asiat Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 15 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 1/2018 1 (11) Aika 19.02.2018, klo 18:00-18:17 Paikka Valtuustosali, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Puheenjohtajan päätösesitys: Pöytäkirjantarkastajiksi valitaan Risto Hämäläinen ja Virpi Hahko.

Puheenjohtajan päätösesitys: Pöytäkirjantarkastajiksi valitaan Risto Hämäläinen ja Virpi Hahko. KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS Pöytäkirja 4/2011 1 Aika: Tiistai 18.10.2011 klo 18.00 Paikka: Kosken Tl Kirjasto Läsnä: Almgren Lassi (x) Hämäläinen Risto (x) Pihlajamäki Anu (x) saap. klo.19.15 Kulo Eija-Liisa

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Elinvoima- ja konsernijaosto 11.09.2017 Aika 11.09.2017 klo 12:30-13:54 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 1/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT. jäsen

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 1/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT. jäsen 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 19.1.2018 klo 9.00 14.20 KOKOUSPAIKKA Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Aarre Välimäki varapuheenjohtaja Marita

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kappelineuvosto

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika tiistai klo 18.00 19.10 Paikka Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2, Virojoki läsnä/poissa Osallistujat Koivunen Anne kappalainen, puheenjohtaja (x) Hanski Liisa kappelineuvoston

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010. Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010. Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone I TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010 Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Eija

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 8.9.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2017. Aika Torstai klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2017. Aika Torstai klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2017 Aika Torstai 2.2.2017 klo 19.00 19.50 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Anne Aho jäsen Anne-Marie

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 6/2015

KUNNANVALTUUSTO 6/2015 KUNNANVALTUUSTO 6/2015 Aika Maanantai 16.11.2015 klo 19.00 19.24 Paikka Karvian kunnantalo, Valtuustosali Läsnä Paikalla 21 valtuutettua Ervelä Mari Halmela Kari Hietaluoma Jaakko Hietanen Toni Holkko

Lisätiedot

KARVIAN KUNNANHALLITUS

KARVIAN KUNNANHALLITUS Kunnanhallitus 23.10.2006 KOKOUSKUTSU KARVIAN KUNNANHALLITUS 12/2015 I KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: Maanantai 28.9.2015 klo 18.00 Karvian kunnantalo Kunnanhallituksen kokoushuone Kahvitarjoilu klo 17.45 Pohjois-Satakunnan

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 8/ (12) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:00-16:54. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone

Kangasniemi Pöytäkirja 8/ (12) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:00-16:54. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Kangasniemi Pöytäkirja 8/2017 1 (12) Aika 07.11.2017, klo 14:00-16:54 Paikka Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Käsitellyt asiat 61 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 62 Pöytäkirjan tarkastaminen

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista / 6/

Muonion kunta Esityslista / 6/ Muonion kunta Esityslista / 6/2015 28.10.2015 Tarkastuslautakunnan kokous Aika ke 11.11.2015 klo 16 Paikka valtuustosali Kutsutut Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Juha Särkijärvi varapuheenjohtaja Pentti

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2014 Maaseutulautakunta

KARVIAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2014 Maaseutulautakunta KARVIAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2014 Maaseutulautakunta Kokousaika Tiistai 25.3.2014, kello 19.37-20.12 Lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olevat jäsenet Hietanen Toni Luomanen Vuokko Hakola Seppo

Lisätiedot

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/2008 39 Kokousaika Perjantai 28.03.2008 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. VAPLTK, 21.5.2015 18:00, Pöytäkirja

SISÄLLYSLUETTELO. VAPLTK, 21.5.2015 18:00, Pöytäkirja i SISÄLLYSLUETTELO VAPLTK, 21.5.2015 18:00, Pöytäkirja -1 Läsnäolijat... 1 5 Nuorisoyhdistysten ja -ryhmien vuosiavustukset vuonna 2015... 2 6 Kulttuuriyhdistysten ja -ryhmien vuosiavustukset vuonna 2015...

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 2/2019. LÄSNÄ Timo Pärkkä puheenjohtaja Tapio Pajunpää varajäsen Esa Erkkilä jäsen Helinä Tuomela varajäsen

1 Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 2/2019. LÄSNÄ Timo Pärkkä puheenjohtaja Tapio Pajunpää varajäsen Esa Erkkilä jäsen Helinä Tuomela varajäsen 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 12.02.2019 klo 13.00 16.00 KOKOUSPAIKKA Liiton kokoushuone LÄSNÄ Timo Pärkkä puheenjohtaja Tapio Pajunpää varajäsen Esa Erkkilä jäsen Helinä Tuomela varajäsen Hillevi

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 1/2015

KUNNANVALTUUSTO 1/2015 KUNNANVALTUUSTO 1/2015 Aika Keskiviikkona 28.1.2015 klo 19.00 19.30 Paikka Karvian kunnantalo, Valtuustosali Läsnä Paikalla 21 valtuutettua Ervelä Mari Halmela Kari Hietaluoma Jaakko Hietanen Toni Holkko

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2017. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2017. Sivistyslautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2017 Sivistyslautakunta 08.03.2017 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Keskiviikko 08.03.2017 klo 17.30 19.13 Yhtenäiskoulun opettajainhuone Oksanen Annika Jokioja

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 1/2007 Aika Ke 21.2.2007 klo 15.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ESITYSLISTA/TYÖJÄRJESTYS Keskiviikkona 21.2.2007 klo 15 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 1/2007 ASIA LIITE

Lisätiedot

Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola puheenjohtaja ( 413-417), saapui 18.30 Jori Louhisuo vpj. ( 410-412) Sari Vaholuoto jäsen Mari Ervelä jäsen

Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola puheenjohtaja ( 413-417), saapui 18.30 Jori Louhisuo vpj. ( 410-412) Sari Vaholuoto jäsen Mari Ervelä jäsen Kokousaika Torstai 05.03.2015 klo 18.00-19.50 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola puheenjohtaja ( 413-417), saapui 18.30 Jori Louhisuo vpj. ( 410-412)

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 24.2.2016 klo 9.00 11.10 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot