Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone"

Transkriptio

1 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2012 Aika Torstai klo Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto jäsen Päivi Haapaniemi-Kokko jäsen Jaana Vähäsavo jäsen Jouni Sievi-Korte varajäsen Poissa Riina Tallberg varapj. Jaakko Viitala jäsen Johanna Välimäki jäsen Muut saapuvilla olleet Sirpa Ala-Rämi Maria Laaksoharju Esa Pukkila liikunta-raittiussihteeri nuorisosihteeri kunnanhallituksen edustaja Pöytäkirja tarkastettu Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla Nähtävänä olo Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Karvian kunnantalolla SISÄLLYSLUETTELO: KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN 2 VUODEN URHEILIJAN VALINTA 3 VUODEN KUNTOILIJAN VALINTA 4 STIPENDIT NUORILLE URHEILIJOILLE 5 LIIKUNTASIHTEERIN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET 6 TORRON HARRASTEKESKUKSEN VUOKRAT 7 JOKIPIRTIN VUOKRIEN KOROTUSTARVE 8 ILMOITUSASIAT 9 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT 10 OIKAISUVAATIMUS 10

2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Vltk 31 Kuntalain 58 :n mukaan muu toimielin kuin valtuusto on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN Vltk 32 Vapaa-ajanlautakunnan pöytäkirjan tarkastaminen tapahtuu seuraavana toisena arkipäivänä klo kunnantalolla. Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Jari Kannisto ja Päivi Haapaniemi-Kokko.

3 VUODEN URHEILIJAN VALINTA Vltk 33 Vapaa-ajanlautakunnan tehtävänä on vuosittain valita Vuoden urheilija, jonka Ylä-Satakunnan sanomalehti Oy palkitsee. Vuoden urheilijaksi voi tulla valituksi vain kerran ja nimeämisen perusteena on urheilijan urheilumenestys, hyvät ja raittiit elämäntavat, hyviin tapoihin esimerkillään osoittava, Karvian kunnassa asuva ja 15-vuotta täyttänyt henkilö. Vuoden urheilijoita on valittu vuodesta 1959 lähtien. Karvian liikuntatoimi on perinteiseen tapaan pyytänyt Karvian Kirin jaostoilta esityksiä perusteluineen sekä urheilijan että kuntoilijan nimeämiseksi. Ehdokaslistaa tullaan täydentämään aina kokouspäivään asti. Liikuntasihteerin päätösesitys: Lautakunta keskustelee vuoden urheilijaehdokkaista ja nimeää vuoden urheilijan Vuoden urheilijaksi valittiin ammuntaa harrastava Aleksi Lammintausta. Seitsemän vuotta ammuntaa harrastaneen Aleksin parhaat saavutukset ovat viime vuodelta Y18 sarjassa hän saavutti 50 metrin kivääriammunnassa henkilökohtaisen Suomen mestaruuden ja 50m kivääri 3x20 laukausta SM-hopeaa. Lisäksi valitulla on useita SM-joukkuemestaruusmitaleita eri sarjoissa. Aleksi Lammintausta kuuluu Suomen Ampumaurheiluliiton tehoryhmävalmennettaviin ja hän edustaa Kankaanpään Ampujat ry:tä.

4 VUODEN KUNTOILIJAN VALINTA Vltk 34 Vuodesta 1991 vuoden urheilijan rinnalle on valittu vuoden kuntoilija, joka tunnetaan paikkakunnalla aktiivisena liikunnan harrastajana. Kuntoilijaksi valittu on liikkuva esimerkki muille kuntalaisille omaehtoisesta terveyden sekä fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin vaalimisesta. Vuoden kuntoilija liikkuu ja kuntoilee omaksi ilokseen, eikä hänellä ole kilpailullisia tavoitteita. Liikuntasihteerin päätösesitys: Lautakunta nimeää vuoden kuntoilijan 2012 ja luovuttaa hänelle palkinnoksi lahjakortin ulkoiluasun hankintaa varten. Vuoden kuntoilijaksi valittiin pyöräilyä päivittäin harrastava Arvo Liimu Tuulenkylästä.

5 STIPENDIT NUORILLE URHEILIJOILLE Vltk 35 Kunnan liikuntatoimi on palkinnut Karvian Kirin jaostojen esityksestä eri urheilulajeissa ansioituneet ja aktiiviset alle 16-vuotiaat nuoret. Kirin jaostoille on annettu aikaa tehdä esityksiään aina kokouspäivään edeltävään iltaan asti, joten liikuntasihteeri antaa palkitsemis- ja jakoesityksen illan kokouksessa. Palkitsemislista kokoukseen Liikuntasihteerin päätösesitys: Lautakunta päättää hyväksyä liikuntasihteerin esityksen stipendien jaosta Lautakunta hyväksyi esityksen stipendinjaosta Lahjakortit jaetaan perinteiseen tapaan Karviasalissa itsenäisyyspäiväjuhlassa Kannustusstipendin saavat seuraavat nuoret; (lentopallo) Saana Heiniluoma, Kalle Koskinen, Janette Ylilammi, Roosa Laine, Aino Tuohiluoma, Jasmin Ylilammi, Ricardo Lidenman, Jaakko Lammintausta, Jesse Palonkoski, (hiihto) Konsta Hakola, Samu Saarikoski, Anni Kannisto, Petteri Koskinen, Oskari Halmela, Maisa Pirttimäki, (nyrkkeily) Jan Mäkelä, (pesäpallo) Mira Majanmaa, Janiina Ylilammi, Aada Mustajärvi, Kimi Ala-Kantti, Jiri Pihala, Eemeli Alatalo, Leevi Syrjäläinen, (yleisurheilu) Anni Ylilammi, Arttu Alkkiomäki, Viivi Hietikko, Juho-Ville Koskinen, Juho Syrjäläinen, (salibandy) Aleksi Liikala, Matias Luodetlahti ja Juuso Ervelä.

6 LIIKUNTASIHTEERIN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Vltk 36 Liikuntasihteeri on tehnyt seuraavat viranhaltijapäätökset ajalla koskien liikuntatoimen kohdeavustuksia ja työntekijöitä. Viranhaltijapäätökset tehdään kirjallisesti ja niistä on pidettävä kirjaa. - päätös Sarvelan kyläyhdistys ry, latujen kunnossapito päätös Kirin salibandyjaosto, välinehankintatuki päätös v.1998 syntyneet jääkiekkoilijat, harraste/matkatuki päätös Voitto Raita-aho, ylityön korvaaminen vapaana Liikuntasihteerin päätösesitys: Lautakunta merkitsee liikuntasihteeri Sirpa Ala-Rämin viranhaltijapäätökset tiedokseen saatetuksi ja päättää, ettei lautakunta käytä Kuntalain 51 :n mukaista otto-oikeuttaan. Lautakunta merkitsi liikuntasihteerin viranhaltijapäätökset tiedokseen saatetuksi, eikä käytä Kuntalain 51 :n mukaista otto-oikeuttaan

7 TORRON HARRASTEKESKUKSEN VUOKRAT Vltk 37 Torron harrastekeskus valmistuu vuoden vaihteeseen mennessä ja vuokraehtojen ja hintojen määrittäminen on ajankohtaista. Harrastuskeskus tarjoaa hyvät puitteet monenlaiseen kokoontumiseen, koulutuksien, liikunta- ja TYKY-päivien sekä perhejuhlien viettoon. Rakennuksessa on 87 neliön ruokailu-/oleskelutila, noin 30 neliön laitoskeittiö kylmiöineen, katettu iso terassi ja hyvät sosiaalitilat saunan kera. Väkeä taloon mahtuu pöytä- ja istumajärjestyksestä riippuen Tarjoiluastioita on varattu vuokraajien käyttöön 80-hengelle. Liikuntasihteeri esittää seuraavia hinnoitteluperusteita. Karvialaiset henkilöt, yhdistykset ja yhteisöt: 4 tunnin kokous-/saunan käyttö 50 euroa, maksimissaan 8 tunnin päiväkäyttö 80 euroa ja ilta-/vuorokausitaksa 120 euroa. Ulkopaikkakuntalaiset: kokous-/saunan käyttö 65 euroa, 6-8 tunnin päiväkäyttö 100 euroa ja ilta- /vuoro-kausitaksa 150 euroa. Hinnat sisältävät 23%:n arvonlisäveron. Rakentamishankkeessa mukana olleet yhdistykset voivat kokoontua Torron tiloissa korvauksetta. Jos yhdistykset järjestävät tiloissa kaupallista toimintaa tai tapahtumia kolmannelle osapuolelle, peritään heitä vuokraa hinnoitteluperusteiden mukaan. Liikuntasihteerin päätösesitys: Lautakunta keskustelee asiasta ja päättää hyväksyä liikuntasihteerin esityksen Torron harrastekeskuksen vuokraushinnoista. Vahvistetut hinnat tulevat voimaan Hyväksyttiin päätösesityksen mukaisesti.

8 JOKIPIRTIN VUOKRIEN KOROTUSTARVE Vltk 38 Jokipirtin vuokrahinnat tarkistettiin kunnanhallituksen pyynnöstä joulukuussa Vapaa-ajanlautakunta korotti hintoja hyvin maltillisesti, koska vilkkaan vuokraustoiminnan haluttiin jatkuvan. Huokeisiin vuokrahintoihin on sisältynyt sääntö, että vuokraaja on velvollinen siivoamaan vuokraamansa tilat käytön jälkeen. Kaikkien vuokraajien siivoustaso ei vastannut odotuksia, joten siivouskulut ovat kasvaneet. Liikuntasihteeri esittää, että Jokipirtin vuokrat korotetaan lähtien vastaamaan paremmin käyttökustannusten tasoa. Liitteenä toistaiseksi voimassa olevat Jokipirtin vuokraushinnat, joihin liikuntasihteeri on merkinnyt korotusehdotuksensa. Liikuntasihteerin päätösesitys Lautakunta päättää tehdä palvelutaso ja indeksikorotuksen seuraavasti. Karvialaiset henkilöt, yhdistykset ja yhteisöt: 4 tunnin kokouskäyttö 30 euroa, 6-8 tunnin päiväkäyttö 50 euroa ja vuorokausitaksa 65 euroa. Ulkopaikkakuntalaiset: kokouskäyttö 50 euroa ja vuorokausitaksa 85 euroa. Hinnat sisältävät arvonlisäveroa seuraavasti: majoittumisesta 9% ja muista vuokrauksista 23%. Hyväksyttiin päätösesityksen mukaisesti.

9 ILMOITUSASIAT Vltk 39 Liikuntasihteeri toi tiedoksi sekä haastepyöräilyn että haastekävelyn tulokset. Satakunnan haastepyöräily kesti vapusta juhannukseen, jota jatkettiin paikallisesti aina syyskuun loppuun asti. Tänä aikana Karviassa suoritettiin kaikkiaan kymmenen kilometrin polkaisua. Henkilökohtaisen pyöräilypassin palautti 31 kuntalaista, joista maksimipisteet sai viisi aktiivipyöräilijää; Rauni Mäenpää, Maija Anttila, Liisa Salomäki, Marja-Leena Kaappola ja Esa Nikola. Haastekävelyn kirjauspisteissä tehtiin kolmen kuukauden kampanjan aikana yhteensä 3380 liikkeellelähtöä/suoritusta. Henkilökohtaisen kävelypassin palautti liikuntatoimistoon määräaikaan mennessä seitsemän kuntalaista. Kampanjapalkinnot on osallistujien kesken arvottu ja voittolistat on nähtävillä kunnantalon ja Karviatalon ilmoituspaikoissa sekä kunnan nettisivuilla. Haastetempausten kampanjapalkinnot jaetaan voittajille Karviatalolla joulumarkkinoilla Haastekampanjoita jatketaan vuodenaikojen mukaan. Karvia osallistuu tulevana talvena Lounais-Suomen liikunta ja urheilun lanseeraamaan mestari- ja kisälliliikkuja kampanjaan, jossa tittelin voi suorittaa myös hiihtäen, lumikenkäillen ja sauvakävellen. Suoritusajankohta on välisenä aikana ja siihen voivat osallistua kaikki halukkaat henkilöt. Kampanjan järjestävät LiikU ja Satakunnan Hiihto ry. Vaatimukset Mestariliikkuja -tittelin saamiseksi on tehdä suorituksia vähintään 35. eri päivinä yhteensä 500 km. Tittelin saajat palkitaan diplomilla ja mitalilla. Kisälliliikkuja -tittelin saamiseksi vaatimukset ovat seuraavat, suorituksia vähintään 20 kertaa eri päivinä vähintään 250 km. Tittelin saajat palkitaan diplomilla. Korttien hinnat 12/10 euroa.

10 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT Vltk 40 Nuorisosihteeri toi tiedoksi itsenäisyyspäivän ohjelman. Päivä alkaa juhlajumalanpalveluksella kirkossa klo ja seppelten lasku sankarihaudalla Juhlakahvitus Karviatalon vanhassa salissa klo ja varsinainen juhla Karviasalissa klo Ohjelmassa musiikkiesitys Karvian Soittokunta, tervehdyssanat Paavo Tuuliniemi, juhlapuhe, evp everstiluutnantti Ilmari Hakala, runoesitykset Paavo Tuuliniemi ja Tuovi Antinluoma, musiikkiesitys Hopeahapset yhtye ja runoryhmä Ainot ja Reino. Liikuntatoimen vuoden kuntoilijan, vuoden urheilijan ja vuoden seuratyöntekijän palkitseminen, lasten liikuntastipendien jako, kulttuuritoimen vuoden kulttuuritekopalkinnon jako ja Karvian kunnan ansiomerkkien jako Vuoden kulttuuritekoäänestyksessä eniten ääniä 51 sai Karvian naiskuoro, joka palkitaan itsenäisyyspäiväjuhlassa. Ääniä annettiin kaikkiaan 129. Joulunavaus/joulumarkkinat Karviatalossa klo Nuoriso- ja kulttuuritoimi järjestää tasatunnein ohjelmaa Karviasaliin. Joulunäyttely Karviatalon aulassa Teemana ovat joulukortit, vanhat astiat ja vanhat huonekalut ajalta ennen vuotta Näyttelyn suunnittelussa avustaa sisustussuunnittelija Armi Ahovaara Ilmajoelta ja Aila Isotalon ryhmät Karviasta. Museotoimi hankkii näyttelyyn tonttuja, joita voi käyttää vuosittain kunnan joulutapahtumissa Nuorisosihteeri myönsi 400 euroa kohdeavustusta MLL Karvian paikallisyhdistykselle lasten tapahtuman Maltti ja Valtti Karviatalossa järjestämiskuluihin. Seuraava vapaa-ajanlautakunnan kokous päätettiin pitää Torron harrastekeskuksessa klo OIKAISUVAATIMUS Vltk 41 Pöytäkirjasta annettaviin otteisiin liitetään oikaisuvaatimusohje ja valitusosoitus kuntalain mukaisesti.

Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 14.4.2015

Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 14.4.2015 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2015 Aika Keskiviikko 8.4.2015 klo 18.00 19.55 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Juha Rinne jäsen Anne Aho jäsen

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 3/2013

KUNNANVALTUUSTO 3/2013 KUNNANVALTUUSTO 3/2013 Aika Torstai 2.5.2013 klo 19.00 19.51 Paikka Karvian kunnantalo, Valtuustosali Läsnä Paikalla 21 valtuutettua Ervelä Mari Halmela Kari Hietaluoma Jaakko Hietanen Toni Holkko Merja

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 2/2013

KUNNANHALLITUS 2/2013 KUNNANHALLITUS 2/2013 Aika Torstai 7.2.2013 klo 19.30-22.32 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Huhtaluoma Heikki jäsen Järvinen Tiina jäsen Kangas Kaija jäsen Mustajärvi Marko jäsen Mustakoski

Lisätiedot

Elinkeinolautakunta. Kokousaika Tiistai 08.10.2013 klo 19.00-21.00. Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone

Elinkeinolautakunta. Kokousaika Tiistai 08.10.2013 klo 19.00-21.00. Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Elinkeinolautakunta Kokousaika Tiistai 08.10.2013 klo 19.00-21.00 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola puheenjohtaja Sari Vaholuoto jäsen Mari Ervelä

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 1 / 2013

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 1 / 2013 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 1 / 2013 Aika 17.1.2013 klo 19.05 20.02 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Niskala Jorma puheenjohtaja Mustasilta Timo varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 2 / 2012

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 2 / 2012 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 2 / 2012 Aika 20.3.2012 klo 18.58 20.37 Paikka Karvian kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Niskala Jorma puheenjohtaja Mustasilta Timo varapuheenjohtaja

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Hyvinvointilautakunta 10.02.2015 AIKA 10.02.2015 klo 18:00 19.40 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 3/2012

KUNNANHALLITUS 3/2012 KUNNANHALLITUS 3/2012 Aika Keskiviikko 14.3.2012 klo 18.10-19.15 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Aho Anne jäsen Holkko Merja jäsen Kangas Kaija jäsen Laitila Sami puheenjohtaja Niemenmaa Jaana

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 1/2013

TEKNINEN LAUTAKUNTA 1/2013 TEKNINEN LAUTAKUNTA 1/2013 Aika: Torstai 14.2.2013 klo. 20.00-21.40 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Veijo Kaskimäki puheenjohtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja (poissa

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 3/2013

KUNNANHALLITUS 3/2013 KUNNANHALLITUS 3/2013 Aika Maanantai 4.3.2013 klo 18.00-22.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Huhtaluoma Heikki jäsen Järvinen Tiina jäsen Kangas Kaija jäsen Mustajärvi Marko jäsen Mustakoski

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 2/2015

KUNNANVALTUUSTO 2/2015 KUNNANVALTUUSTO 2/2015 Aika Torstai 16.4.2015 klo 19.15-19.45 Paikka Karvian kunnantalo, Valtuustosali Läsnä Paikalla 21 valtuutettua Ervelä Mari Halmela Kari Hietaluoma Jaakko Hietanen Toni Holkko Merja

Lisätiedot

VAPAA-AIKALAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 37 UIMAHALLIN JOULUAJAN AUKIOLOAIKA 3

VAPAA-AIKALAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 37 UIMAHALLIN JOULUAJAN AUKIOLOAIKA 3 VAPAA-AIKALAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010 Kokousaika 27.10.2010 klo 18.00-19.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 2/2014

KUNNANVALTUUSTO 2/2014 KUNNANVALTUUSTO 2/2014 Aika Torstai 15.5.2014, klo 19.00-20.15 Paikka Karvian kunnantalo, Valtuustosali Läsnä Paikalla 21 valtuutettua Ervelä Mari Halmela Kari Hietaluoma Jaakko Hietanen Toni Holkko Merja

Lisätiedot

Jori Louhisuo. Muut saapuvilla olleet Matti Arkko sihteeri Kaija Kangas kunnanhallituksen edustaja

Jori Louhisuo. Muut saapuvilla olleet Matti Arkko sihteeri Kaija Kangas kunnanhallituksen edustaja Kokousaika Torstai 20.2.2014 klo 19.00-20.40 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Mari Ervelä Sari Vaholuoto puheenjohtaja vpj jäsen

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 2/2013

KUNNANVALTUUSTO 2/2013 KUNNANVALTUUSTO 2/2013 Aika Torstaina 21.2.2013 klo 19.00 20.43 Paikka Karvian kunnantalo, Valtuustosali Läsnä Paikalla 21 valtuutettua Ervelä Mari, esteellinen 31 Halmela Kari Hietaluoma Jaakko Hietanen

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 10/2012

KUNNANHALLITUS 10/2012 KUNNANHALLITUS 10/2012 Aika Keskiviikko 5.9.2012, klo 18.59 20.54 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Aho Anne jäsen, esteellinen 168 Hietanen Toni jäsen Holkko Merja jäsen Kangas Kaija jäsen Laitila

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 5/2013

KUNNANHALLITUS 5/2013 KUNNANHALLITUS 5/2013 Aika Maanantai 15.4.2013 klo 18.00 22.33 tauko 20.10 20.20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Huhtaluoma Heikki jäsen Järvinen Tiina jäsen Kangas Kaija jäsen Mustajärvi Marko

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 2/2014

KUNNANHALLITUS 2/2014 KUNNANHALLITUS 2/2014 Aika Maanantai 10.2.2014 klo 18.00-21.58, tauko klo 20.30-20.38 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Huhtaluoma Heikki jäsen Järvinen Tiina jäsen Kangas Kaija jäsen Mustajärvi

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 5/2015

KUNNANHALLITUS 5/2015 KUNNANHALLITUS 5/2015 Aika Maanantai 13.4.2015 klo 18.04 22.03, tauko klo 20.30 20.37 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Hietaluoma Jaakko jäsen Huhtaluoma Heikki jäsen Järvinen Tiina jäsen Kangas

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 2/2015

KUNNANHALLITUS 2/2015 KUNNANHALLITUS 2/2015 Aika Maanantai 9.2.2015 klo 18.00 20.33 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Hietaluoma Jaakko jäsen Huhtaluoma Heikki jäsen Järvinen Tiina jäsen Kangas Kaija jäsen Mustajärvi

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 413 Nro 14 Kokoustiedot Tiistai 7.10.2014, valtuuston kokouksen jälkeen Kunnanvirasto, Vinkkilä

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 413 Nro 14 Kokoustiedot Tiistai 7.10.2014, valtuuston kokouksen jälkeen Kunnanvirasto, Vinkkilä Kunnanhallitus Kokous 413 Nro 14 Kokoustiedot Aika: Tiistai 7.10.2014, valtuuston kokouksen jälkeen Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Sivu 232 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 415

Lisätiedot

kunnanhallituksen edustaja

kunnanhallituksen edustaja I TEKNINEN LAUTAKUNTA 4/2010 Aika: Torstaina 02.09.2010 klo 19.00-20.05 Paikka: Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Eija Mahlamäki

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 4/2013

KUNNANVALTUUSTO 4/2013 KUNNANVALTUUSTO 4/2013 Aika Torstai 27.6.2013 klo 19.10 20.59 Paikka Karvian kunnantalo, Valtuustosali Läsnä Paikalla 21 valtuutettua Ervelä Mari Halmela Kari Hietaluoma Jaakko Holkko Merja Huhtaluoma

Lisätiedot

Otsikko Sivu 13 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 14 14 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 15

Otsikko Sivu 13 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 14 14 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 15 Liikunta- ja nuorisolautakunta 21.5.2014 AIKA ke 21.5.2014 klo 18.00 20.05 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 13 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 14 14 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

UUSI ÄÄNEKOSKI PÖYTÄKIRJA 7/2009 1. Otsikko Sivu

UUSI ÄÄNEKOSKI PÖYTÄKIRJA 7/2009 1. Otsikko Sivu UUSI ÄÄNEKOSKI PÖYTÄKIRJA 7/2009 1 Vapaa-aikalautakunta AIKA 10.12.2009 kello 15:00-17:00 PAIKKA kaupungintalo, kokoushuone nro 115 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 58 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 272 Nro 11 Kokoustiedot Aika: Torstai 27.6.3013, klo 18.00 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 272 Nro 11 Kokoustiedot Aika: Torstai 27.6.3013, klo 18.00 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 272 Nro 11 Kokoustiedot Aika: Torstai 27.6.3013, klo 18.00 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 190 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 273 191 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

HYRYNSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2013 117

HYRYNSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2013 117 HYRYNSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2013 117 Sivistyslautakunta 07.08.2013 AIKA 07.08.2013 klo 18:30-19:36 PAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Sivu 79 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 2 / 2015 Aika Maanantai 02.02.2015 klo 18.30-20.07 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 2 / 2015 Aika Maanantai 02.02.2015 klo 18.30-20.07 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2015 Aika Maanantai 02.02.2015 klo 18.30-20.07 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 02.02.2015 klo 18.30 20.07 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2015

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 6/2014

KUNNANHALLITUS 6/2014 KUNNANHALLITUS 6/2014 Aika Maanantai 5.5.2014 klo 18.32-21.22 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Huhtaluoma Heikki jäsen Järvinen Tiina jäsen Kangas Kaija jäsen Niemenmaa Jaana jäsen Ohrankämmen

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 4/2014

TEKNINEN LAUTAKUNTA 4/2014 TEKNINEN LAUTAKUNTA 4/2014 Aika: Maanantai 16.6.2014 klo. 17.00 17.19 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen huone Läsnä: Veijo Kaskimäki puheenjohtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Marita Hietakoivisto

Lisätiedot