Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone"

Transkriptio

1 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2012 Aika Torstai klo Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto jäsen Päivi Haapaniemi-Kokko jäsen Jaana Vähäsavo jäsen Jouni Sievi-Korte varajäsen Poissa Riina Tallberg varapj. Jaakko Viitala jäsen Johanna Välimäki jäsen Muut saapuvilla olleet Sirpa Ala-Rämi Maria Laaksoharju Esa Pukkila liikunta-raittiussihteeri nuorisosihteeri kunnanhallituksen edustaja Pöytäkirja tarkastettu Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla Nähtävänä olo Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Karvian kunnantalolla SISÄLLYSLUETTELO: KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN 2 VUODEN URHEILIJAN VALINTA 3 VUODEN KUNTOILIJAN VALINTA 4 STIPENDIT NUORILLE URHEILIJOILLE 5 LIIKUNTASIHTEERIN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET 6 TORRON HARRASTEKESKUKSEN VUOKRAT 7 JOKIPIRTIN VUOKRIEN KOROTUSTARVE 8 ILMOITUSASIAT 9 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT 10 OIKAISUVAATIMUS 10

2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Vltk 31 Kuntalain 58 :n mukaan muu toimielin kuin valtuusto on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN Vltk 32 Vapaa-ajanlautakunnan pöytäkirjan tarkastaminen tapahtuu seuraavana toisena arkipäivänä klo kunnantalolla. Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Jari Kannisto ja Päivi Haapaniemi-Kokko.

3 VUODEN URHEILIJAN VALINTA Vltk 33 Vapaa-ajanlautakunnan tehtävänä on vuosittain valita Vuoden urheilija, jonka Ylä-Satakunnan sanomalehti Oy palkitsee. Vuoden urheilijaksi voi tulla valituksi vain kerran ja nimeämisen perusteena on urheilijan urheilumenestys, hyvät ja raittiit elämäntavat, hyviin tapoihin esimerkillään osoittava, Karvian kunnassa asuva ja 15-vuotta täyttänyt henkilö. Vuoden urheilijoita on valittu vuodesta 1959 lähtien. Karvian liikuntatoimi on perinteiseen tapaan pyytänyt Karvian Kirin jaostoilta esityksiä perusteluineen sekä urheilijan että kuntoilijan nimeämiseksi. Ehdokaslistaa tullaan täydentämään aina kokouspäivään asti. Liikuntasihteerin päätösesitys: Lautakunta keskustelee vuoden urheilijaehdokkaista ja nimeää vuoden urheilijan Vuoden urheilijaksi valittiin ammuntaa harrastava Aleksi Lammintausta. Seitsemän vuotta ammuntaa harrastaneen Aleksin parhaat saavutukset ovat viime vuodelta Y18 sarjassa hän saavutti 50 metrin kivääriammunnassa henkilökohtaisen Suomen mestaruuden ja 50m kivääri 3x20 laukausta SM-hopeaa. Lisäksi valitulla on useita SM-joukkuemestaruusmitaleita eri sarjoissa. Aleksi Lammintausta kuuluu Suomen Ampumaurheiluliiton tehoryhmävalmennettaviin ja hän edustaa Kankaanpään Ampujat ry:tä.

4 VUODEN KUNTOILIJAN VALINTA Vltk 34 Vuodesta 1991 vuoden urheilijan rinnalle on valittu vuoden kuntoilija, joka tunnetaan paikkakunnalla aktiivisena liikunnan harrastajana. Kuntoilijaksi valittu on liikkuva esimerkki muille kuntalaisille omaehtoisesta terveyden sekä fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin vaalimisesta. Vuoden kuntoilija liikkuu ja kuntoilee omaksi ilokseen, eikä hänellä ole kilpailullisia tavoitteita. Liikuntasihteerin päätösesitys: Lautakunta nimeää vuoden kuntoilijan 2012 ja luovuttaa hänelle palkinnoksi lahjakortin ulkoiluasun hankintaa varten. Vuoden kuntoilijaksi valittiin pyöräilyä päivittäin harrastava Arvo Liimu Tuulenkylästä.

5 STIPENDIT NUORILLE URHEILIJOILLE Vltk 35 Kunnan liikuntatoimi on palkinnut Karvian Kirin jaostojen esityksestä eri urheilulajeissa ansioituneet ja aktiiviset alle 16-vuotiaat nuoret. Kirin jaostoille on annettu aikaa tehdä esityksiään aina kokouspäivään edeltävään iltaan asti, joten liikuntasihteeri antaa palkitsemis- ja jakoesityksen illan kokouksessa. Palkitsemislista kokoukseen Liikuntasihteerin päätösesitys: Lautakunta päättää hyväksyä liikuntasihteerin esityksen stipendien jaosta Lautakunta hyväksyi esityksen stipendinjaosta Lahjakortit jaetaan perinteiseen tapaan Karviasalissa itsenäisyyspäiväjuhlassa Kannustusstipendin saavat seuraavat nuoret; (lentopallo) Saana Heiniluoma, Kalle Koskinen, Janette Ylilammi, Roosa Laine, Aino Tuohiluoma, Jasmin Ylilammi, Ricardo Lidenman, Jaakko Lammintausta, Jesse Palonkoski, (hiihto) Konsta Hakola, Samu Saarikoski, Anni Kannisto, Petteri Koskinen, Oskari Halmela, Maisa Pirttimäki, (nyrkkeily) Jan Mäkelä, (pesäpallo) Mira Majanmaa, Janiina Ylilammi, Aada Mustajärvi, Kimi Ala-Kantti, Jiri Pihala, Eemeli Alatalo, Leevi Syrjäläinen, (yleisurheilu) Anni Ylilammi, Arttu Alkkiomäki, Viivi Hietikko, Juho-Ville Koskinen, Juho Syrjäläinen, (salibandy) Aleksi Liikala, Matias Luodetlahti ja Juuso Ervelä.

6 LIIKUNTASIHTEERIN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Vltk 36 Liikuntasihteeri on tehnyt seuraavat viranhaltijapäätökset ajalla koskien liikuntatoimen kohdeavustuksia ja työntekijöitä. Viranhaltijapäätökset tehdään kirjallisesti ja niistä on pidettävä kirjaa. - päätös Sarvelan kyläyhdistys ry, latujen kunnossapito päätös Kirin salibandyjaosto, välinehankintatuki päätös v.1998 syntyneet jääkiekkoilijat, harraste/matkatuki päätös Voitto Raita-aho, ylityön korvaaminen vapaana Liikuntasihteerin päätösesitys: Lautakunta merkitsee liikuntasihteeri Sirpa Ala-Rämin viranhaltijapäätökset tiedokseen saatetuksi ja päättää, ettei lautakunta käytä Kuntalain 51 :n mukaista otto-oikeuttaan. Lautakunta merkitsi liikuntasihteerin viranhaltijapäätökset tiedokseen saatetuksi, eikä käytä Kuntalain 51 :n mukaista otto-oikeuttaan

7 TORRON HARRASTEKESKUKSEN VUOKRAT Vltk 37 Torron harrastekeskus valmistuu vuoden vaihteeseen mennessä ja vuokraehtojen ja hintojen määrittäminen on ajankohtaista. Harrastuskeskus tarjoaa hyvät puitteet monenlaiseen kokoontumiseen, koulutuksien, liikunta- ja TYKY-päivien sekä perhejuhlien viettoon. Rakennuksessa on 87 neliön ruokailu-/oleskelutila, noin 30 neliön laitoskeittiö kylmiöineen, katettu iso terassi ja hyvät sosiaalitilat saunan kera. Väkeä taloon mahtuu pöytä- ja istumajärjestyksestä riippuen Tarjoiluastioita on varattu vuokraajien käyttöön 80-hengelle. Liikuntasihteeri esittää seuraavia hinnoitteluperusteita. Karvialaiset henkilöt, yhdistykset ja yhteisöt: 4 tunnin kokous-/saunan käyttö 50 euroa, maksimissaan 8 tunnin päiväkäyttö 80 euroa ja ilta-/vuorokausitaksa 120 euroa. Ulkopaikkakuntalaiset: kokous-/saunan käyttö 65 euroa, 6-8 tunnin päiväkäyttö 100 euroa ja ilta- /vuoro-kausitaksa 150 euroa. Hinnat sisältävät 23%:n arvonlisäveron. Rakentamishankkeessa mukana olleet yhdistykset voivat kokoontua Torron tiloissa korvauksetta. Jos yhdistykset järjestävät tiloissa kaupallista toimintaa tai tapahtumia kolmannelle osapuolelle, peritään heitä vuokraa hinnoitteluperusteiden mukaan. Liikuntasihteerin päätösesitys: Lautakunta keskustelee asiasta ja päättää hyväksyä liikuntasihteerin esityksen Torron harrastekeskuksen vuokraushinnoista. Vahvistetut hinnat tulevat voimaan Hyväksyttiin päätösesityksen mukaisesti.

8 JOKIPIRTIN VUOKRIEN KOROTUSTARVE Vltk 38 Jokipirtin vuokrahinnat tarkistettiin kunnanhallituksen pyynnöstä joulukuussa Vapaa-ajanlautakunta korotti hintoja hyvin maltillisesti, koska vilkkaan vuokraustoiminnan haluttiin jatkuvan. Huokeisiin vuokrahintoihin on sisältynyt sääntö, että vuokraaja on velvollinen siivoamaan vuokraamansa tilat käytön jälkeen. Kaikkien vuokraajien siivoustaso ei vastannut odotuksia, joten siivouskulut ovat kasvaneet. Liikuntasihteeri esittää, että Jokipirtin vuokrat korotetaan lähtien vastaamaan paremmin käyttökustannusten tasoa. Liitteenä toistaiseksi voimassa olevat Jokipirtin vuokraushinnat, joihin liikuntasihteeri on merkinnyt korotusehdotuksensa. Liikuntasihteerin päätösesitys Lautakunta päättää tehdä palvelutaso ja indeksikorotuksen seuraavasti. Karvialaiset henkilöt, yhdistykset ja yhteisöt: 4 tunnin kokouskäyttö 30 euroa, 6-8 tunnin päiväkäyttö 50 euroa ja vuorokausitaksa 65 euroa. Ulkopaikkakuntalaiset: kokouskäyttö 50 euroa ja vuorokausitaksa 85 euroa. Hinnat sisältävät arvonlisäveroa seuraavasti: majoittumisesta 9% ja muista vuokrauksista 23%. Hyväksyttiin päätösesityksen mukaisesti.

9 ILMOITUSASIAT Vltk 39 Liikuntasihteeri toi tiedoksi sekä haastepyöräilyn että haastekävelyn tulokset. Satakunnan haastepyöräily kesti vapusta juhannukseen, jota jatkettiin paikallisesti aina syyskuun loppuun asti. Tänä aikana Karviassa suoritettiin kaikkiaan kymmenen kilometrin polkaisua. Henkilökohtaisen pyöräilypassin palautti 31 kuntalaista, joista maksimipisteet sai viisi aktiivipyöräilijää; Rauni Mäenpää, Maija Anttila, Liisa Salomäki, Marja-Leena Kaappola ja Esa Nikola. Haastekävelyn kirjauspisteissä tehtiin kolmen kuukauden kampanjan aikana yhteensä 3380 liikkeellelähtöä/suoritusta. Henkilökohtaisen kävelypassin palautti liikuntatoimistoon määräaikaan mennessä seitsemän kuntalaista. Kampanjapalkinnot on osallistujien kesken arvottu ja voittolistat on nähtävillä kunnantalon ja Karviatalon ilmoituspaikoissa sekä kunnan nettisivuilla. Haastetempausten kampanjapalkinnot jaetaan voittajille Karviatalolla joulumarkkinoilla Haastekampanjoita jatketaan vuodenaikojen mukaan. Karvia osallistuu tulevana talvena Lounais-Suomen liikunta ja urheilun lanseeraamaan mestari- ja kisälliliikkuja kampanjaan, jossa tittelin voi suorittaa myös hiihtäen, lumikenkäillen ja sauvakävellen. Suoritusajankohta on välisenä aikana ja siihen voivat osallistua kaikki halukkaat henkilöt. Kampanjan järjestävät LiikU ja Satakunnan Hiihto ry. Vaatimukset Mestariliikkuja -tittelin saamiseksi on tehdä suorituksia vähintään 35. eri päivinä yhteensä 500 km. Tittelin saajat palkitaan diplomilla ja mitalilla. Kisälliliikkuja -tittelin saamiseksi vaatimukset ovat seuraavat, suorituksia vähintään 20 kertaa eri päivinä vähintään 250 km. Tittelin saajat palkitaan diplomilla. Korttien hinnat 12/10 euroa.

10 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT Vltk 40 Nuorisosihteeri toi tiedoksi itsenäisyyspäivän ohjelman. Päivä alkaa juhlajumalanpalveluksella kirkossa klo ja seppelten lasku sankarihaudalla Juhlakahvitus Karviatalon vanhassa salissa klo ja varsinainen juhla Karviasalissa klo Ohjelmassa musiikkiesitys Karvian Soittokunta, tervehdyssanat Paavo Tuuliniemi, juhlapuhe, evp everstiluutnantti Ilmari Hakala, runoesitykset Paavo Tuuliniemi ja Tuovi Antinluoma, musiikkiesitys Hopeahapset yhtye ja runoryhmä Ainot ja Reino. Liikuntatoimen vuoden kuntoilijan, vuoden urheilijan ja vuoden seuratyöntekijän palkitseminen, lasten liikuntastipendien jako, kulttuuritoimen vuoden kulttuuritekopalkinnon jako ja Karvian kunnan ansiomerkkien jako Vuoden kulttuuritekoäänestyksessä eniten ääniä 51 sai Karvian naiskuoro, joka palkitaan itsenäisyyspäiväjuhlassa. Ääniä annettiin kaikkiaan 129. Joulunavaus/joulumarkkinat Karviatalossa klo Nuoriso- ja kulttuuritoimi järjestää tasatunnein ohjelmaa Karviasaliin. Joulunäyttely Karviatalon aulassa Teemana ovat joulukortit, vanhat astiat ja vanhat huonekalut ajalta ennen vuotta Näyttelyn suunnittelussa avustaa sisustussuunnittelija Armi Ahovaara Ilmajoelta ja Aila Isotalon ryhmät Karviasta. Museotoimi hankkii näyttelyyn tonttuja, joita voi käyttää vuosittain kunnan joulutapahtumissa Nuorisosihteeri myönsi 400 euroa kohdeavustusta MLL Karvian paikallisyhdistykselle lasten tapahtuman Maltti ja Valtti Karviatalossa järjestämiskuluihin. Seuraava vapaa-ajanlautakunnan kokous päätettiin pitää Torron harrastekeskuksessa klo OIKAISUVAATIMUS Vltk 41 Pöytäkirjasta annettaviin otteisiin liitetään oikaisuvaatimusohje ja valitusosoitus kuntalain mukaisesti.

Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2012 Aika Torstai 11.10.2012 klo 18.00 19.05 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto Päivi Haapaniemi-Kokko Jaana Vähäsavo

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2010 Aika Torstai 14.10.2010 klo 17.00 18.15 Paikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Riina Tallberg varapuheenjohtaja Jari Kannisto

Lisätiedot

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 26.11.2013

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 26.11.2013 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 5/2013 Aika Maanantai 25.11.2013 klo 19.00 19.35 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Rauni Virtanen jäsen Anne Aho jäsen Arto Papunen

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 4.12.2010

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 4.12.2010 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2010 Aika Keskiviikko 1.12.2010 klo 18.00 19.20 Paikka Karviatalo, harrastetila 1 Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto Susanna Viitasaari Jaakko Viitala Jaana Vähäsavo

Lisätiedot

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Poissa Jaana Niemenmaa kunnanhallituksen jäsen. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 20.10.2014

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Poissa Jaana Niemenmaa kunnanhallituksen jäsen. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 20.10.2014 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2014 Aika Keskiviikko 15.10.2014 klo 18.00 19.35 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Rauni Virtanen Johanna Välimäki

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2015. Aika Keskiviikko 25.11.2015 klo 19.00 20.10. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2015. Aika Keskiviikko 25.11.2015 klo 19.00 20.10. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2015 Aika Keskiviikko 25.11.2015 klo 19.00 20.10 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Rauni Virtanen jäsen

Lisätiedot

kunnanhallituksen edustaja Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla

kunnanhallituksen edustaja Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2010 Aika Perjantai 16.4.2010 klo 17.30 19.10 Paikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto Jaakko Viitala Johanna Välimäki

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. Poissa Riina Tallberg varapuheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. Poissa Riina Tallberg varapuheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2011 Aika Torstai 20.10.2011 klo 18.00 19.30 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jaakko Viitala Jaana Vähäsavo Päivi Haapaniemi-Kokko

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2016. Aika Keskiviikko klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2016. Aika Keskiviikko klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2016 Aika Keskiviikko 4.5.2016 klo 19.00 19.15 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Paavo Tuuliniemi vara Rauni Virtanen Anne Aho Arto

Lisätiedot

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 23.9.2014

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 23.9.2014 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2014 Aika Keskiviikko 17.9.2014 klo 19.00 20.00 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Rauni Virtanen jäsen Johanna

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2014. Aika Keskiviikko 19.11.2014 klo 18.00 20.35. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2014. Aika Keskiviikko 19.11.2014 klo 18.00 20.35. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2014 Aika Keskiviikko 19.11.2014 klo 18.00 20.35 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Rauni Virtanen jäsen Juha

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Susanna Viitasaari Jaana Vähäsavo Jaakko Viitala jäsen poissa :n 15 ajan. Poissa Riina Tallberg varapuheenjohtaja

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Susanna Viitasaari Jaana Vähäsavo Jaakko Viitala jäsen poissa :n 15 ajan. Poissa Riina Tallberg varapuheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2011 Aika Torstai 14.4.2011 klo 17.00 18. Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Susanna Viitasaari jäsen Jaana Vähäsavo jäsen Jaakko

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2015. Aika Keskiviikko 7.10.2015 klo 19.00 20.40. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2015. Aika Keskiviikko 7.10.2015 klo 19.00 20.40. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2015 Aika Keskiviikko 7.10.2015 klo 19.00 20.40 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Rauni Virtanen jäsen

Lisätiedot

Läsnä Väinö Hautaluoma puheenjohtaja Esa Pukkila varapj, puheenjohtajana 39-41

Läsnä Väinö Hautaluoma puheenjohtaja Esa Pukkila varapj, puheenjohtajana 39-41 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 6/2018 Aika Keskiviikko 25.11.2018 klo 17.00 18.45 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Väinö Hautaluoma puheenjohtaja 42-49 Esa Pukkila varapj, puheenjohtajana

Lisätiedot

KARVIAN KOULUJEN YU KISAT

KARVIAN KOULUJEN YU KISAT KARVIAN KOULUJEN YU KISAT 10.9.2011 T 1-2lk 40m P 1-2lk 40m 1. Neea Jompero Kantti 8,36 1. Kimi Ala-Kantti Kantti 7,62 2. Erin Laitinen Sarvela 8,55 2. Jere Åman Kk 8,07 3. Venla Lastula Kk 8,64 3. Leevi

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. Poissa Riina Tallberg varapuheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. Poissa Riina Tallberg varapuheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2011 Aika Torstai 3.2.2011 klo 17.00 18.15 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto Jaana Vähäsavo Johanna Välimäki

Lisätiedot

Läsnä Esa Pukkila varapj, puheenjohtaja 13-20

Läsnä Esa Pukkila varapj, puheenjohtaja 13-20 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2019 Aika Keskiviikko 27.3.2019 klo 19.30 20.32 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Esa Pukkila varapj, puheenjohtaja 13-20 Eija Nevala Anne Aho vara Elina

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2013. Aika Keskiviikko 15.5.2013 klo 18.00-21.00 Paikka Metsästysmaja Tervatupa Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2013. Aika Keskiviikko 15.5.2013 klo 18.00-21.00 Paikka Metsästysmaja Tervatupa Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2013 Aika Keskiviikko 15.5.2013 klo 18.00-21.00 Paikka Metsästysmaja Tervatupa Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Anne Aho jäsen Johanna Välimäki jäsen

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019 Aika Torstai 19.9.2019 klo 18.00 21.15 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2018 Aika Paikka Läsnä Poissa Muut saapuvilla olleet Pöytäkirja tarkastettu Nähtävänä olo

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2018 Aika Paikka Läsnä Poissa Muut saapuvilla olleet Pöytäkirja tarkastettu Nähtävänä olo VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2018 Aika Maanantai 5.2.2018 klo 18.00 18.54 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Esa Pukkila varapuheenjohtaja Eija Nevala jäsen Kristiina Loopere jäsen Samuli

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet

Muut saapuvilla olleet Elinkeinolautakunta 3/2015 Kokousaika Tiistai 6.10.2015 klo 19.00 19.45 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet et Seppo Ruokola Jori Louhisuo Sari Vaholuoto Mari Ervelä

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 16/2014

KUNNANHALLITUS 16/2014 KUNNANHALLITUS 16/2014 Aika Maanantai 15.12.2014 klo 21.41 22.20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Huhtaluoma Heikki Järvinen Tiina Kangas Kaija Mustajärvi Marko Mustakoski Risto Niemenmaa Jaana

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet

Muut saapuvilla olleet Elinkeinolautakunta 2/2016 Kokousaika Torstai 31.3.2016 klo 18.30 19.35 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Sari Vaholuoto Mari Ervelä

Lisätiedot

Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Juha Rinne jäsen 1-8, 10-15 Anne-Marie Viitala. Susanna Raiskio varajäsen 1-8, 10-15

Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Juha Rinne jäsen 1-8, 10-15 Anne-Marie Viitala. Susanna Raiskio varajäsen 1-8, 10-15 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2013 Aika Keskiviikko 3.4.2013 klo 18.00 19.30 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Juha Rinne jäsen 1-8, 10-15

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 13.4.2012

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 13.4.2012 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2012 Aika Keskiviikko 28.3.2012 klo 17.00 19.00 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Riina Tallberg varapj. Jari Kannisto jäsen

Lisätiedot

Elinkeinolautakunta. Kokousaika Tiistai 08.10.2013 klo 19.00-21.00. Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone

Elinkeinolautakunta. Kokousaika Tiistai 08.10.2013 klo 19.00-21.00. Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Elinkeinolautakunta Kokousaika Tiistai 08.10.2013 klo 19.00-21.00 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola puheenjohtaja Sari Vaholuoto jäsen Mari Ervelä

Lisätiedot

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 18.10.2018 1 Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 Kokousaika 18.10.2018 klo 18.10-18.27 Kokouspaikka Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Lisätiedot

Tiina-Kaisa Aro-Heinilä vs. nuorisosihteeri Juho Syrjäläinen nuorisovaltuuston edustaja, poissa 53

Tiina-Kaisa Aro-Heinilä vs. nuorisosihteeri Juho Syrjäläinen nuorisovaltuuston edustaja, poissa 53 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 5/2017 Aika Maanantai 20.11.2017 klo 18.00 19.35 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Väinö Hautaluoma puheenjohtaja, poissa 53 Esa Pukkila varapj, puheenjohtajana

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2016. Aika Keskiviikko klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2016. Aika Keskiviikko klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2016 Aika Keskiviikko 6.10.2016 klo 19.00 19.45 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Rauni Virtanen Anne

Lisätiedot

kunnanhallituksen edustaja

kunnanhallituksen edustaja I TEKNINEN LAUTAKUNTA 4/2010 Aika: Torstaina 02.09.2010 klo 19.00-20.05 Paikka: Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Eija Mahlamäki

Lisätiedot

Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone. Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja, alk.

Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone. Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja, alk. Elinvoimalautakunta 2/2018 Kokousaika Torstai 13.3.2018 klo 18.30-19.55 Kokouspaikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Pirkko Heiniluoma kuntosaliohjaaja, läsnä 24

Pirkko Heiniluoma kuntosaliohjaaja, läsnä 24 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2015 Aika Torstai 10.9.2015 klo 19.00 20.15 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Johanna Välimäki jäsen Juha Rinne

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013 Aika 13.6.2013 klo 19.00 19.40 Paikka Karvian kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016 Aika 1.8.2016 klo 15.00 15.16 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018 Aika 1.10.2018 klo 8.37 11.32 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela Kari jäsen Huhdanmäki

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 14.4.2015

Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 14.4.2015 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2015 Aika Keskiviikko 8.4.2015 klo 18.00 19.55 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Juha Rinne jäsen Anne Aho jäsen

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 5/2016. Aika Keskiviikko klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 5/2016. Aika Keskiviikko klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 5/2016 Aika Keskiviikko 23.11.2016 klo 19.00 20.31 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Rauni Virtanen jäsen

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2016. Aika Keskiviikko 30.3.2016 klo 19.00 20.03. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2016. Aika Keskiviikko 30.3.2016 klo 19.00 20.03. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2016 Aika Keskiviikko 30.3.2016 klo 19.00 20.03 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Paavo Tuuliniemi varajäsen Rauni Virtanen jäsen

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 24.4.2012

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 24.4.2012 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2012 Aika Torstai 19.4.2012 klo 18.00 19.00 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto jäsen Päivi Haapaniemi-Kokko jäsen

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2019

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2019 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2019 Aika 16.5.2019 klo 18.08 20.30 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela

Lisätiedot

KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017

KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017 KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017 Aika 27.6.2017 klo 18.07 19.07 Paikka Kunnantalo, lautakuntien huone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Ala-Korte Kalevi varajäsen Huhdanmäki

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2017

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2017 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2017 Aika 29.8.2017 klo 18.02 19.47 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012 Aika 29.5.2012 klo 19.18 20.29 Paikka Saran koulu Läsnä Niskala Jorma puheenjohtaja Mustasilta Timo varapuheenjohtaja Haavisto Jonna jäsen Hietikko

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017 Aika 16.11.2017 klo 18.35-19.50 Paikka Jokipirtti Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela Kari jäsen Huhdanmäki Tuire

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010. Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010. Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone I TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010 Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Eija

Lisätiedot

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018 417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 18.10.2018 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: 18.10.2018 klo 18.00 Karvian kunnantalo Kunnanhallituksen

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2016. Aika Keskiviikko klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2016. Aika Keskiviikko klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2016 Aika Keskiviikko 24.2.2016 klo 19.00 19.36 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Rauni Virtanen jäsen

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone

Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Elinkeinolautakunta 5/2016 Kokousaika Tiistai 20.12.2016 klo 18.30 20.10 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Sari Vaholuoto Mari Ervelä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 Sivistyslautakunta 24.03.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Tiistai 24.03.2015 klo 18.00 19.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2018 Aika 6.9.2018 klo 18.54 20.32 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Halmela Kari jäsen Huhdanmäki Tuire jäsen Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2018 Aika 15.5.2018 klo 18.55-19.47 Paikka Jokipirtti Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Huhdanmäki Tuire jäsen Koivuniemi Tanja

Lisätiedot

Elinkeinolautakunta 3/2016. Kokousaika Torstai klo Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone. Saapuvilla olleet jäsenet

Elinkeinolautakunta 3/2016. Kokousaika Torstai klo Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone. Saapuvilla olleet jäsenet Elinkeinolautakunta 3/2016 Kokousaika Torstai 26.5.2016 klo 18.30 19.15 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Sari Vaholuoto Mari Ervelä

Lisätiedot

Veijo Kaskimäki Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen

Veijo Kaskimäki Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 6/2012 Aika: Torstai 16.8.2012 klo. 19.00-20.50 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Veijo

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 6/2013

KUNNANVALTUUSTO 6/2013 KUNNANVALTUUSTO 6/2013 Aika Maanantai 14.10.2013 klo 19.00 20.25 Paikka Karvian kunnantalo, Valtuustosali Läsnä Paikalla 21 valtuutettua Ervelä Mari Halmela Kari Hietaluoma Jaakko Hietanen Toni Huhtaluoma

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 15/2014

KUNNANHALLITUS 15/2014 KUNNANHALLITUS 15/2014 Aika Perjantai 12.12.2014 klo 18.30 20.38 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Huhtaluoma Heikki Järvinen Tiina Kangas Kaija Mustajärvi Marko Mustakoski Risto Ohrankämmen Jukka

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 2/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 2/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 2/2018 Aika 3.4.2018 klo 18.01-21.44 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2017. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2017. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2017 Sivistyslautakunta 29.11.2017 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Keskiviikko 29.11.2017 klo 17.30 Kunnanhallituksen kokoushuone Törmä Leila Jokioja

Lisätiedot

Harri Kontiainen Eija Mahlamäki

Harri Kontiainen Eija Mahlamäki 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 11/2012 Aika: Maanantai 10.12.2012 klo. 17.15-20.45 Paikka: Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Harri

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 / 2014 1 AIKA 12.02.2014 klo 16.30 18.25 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 (alakerran kokoushuone). Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 22.10.2013

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 22.10.2013 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2013 Aika Maanantai 21.10.2013 klo 19.00 20.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Rauni Virtanen jäsen Anne Aho jäsen Johanna

Lisätiedot

Jori Louhisuo. Muut saapuvilla olleet Matti Arkko sihteeri Kaija Kangas kunnanhallituksen edustaja

Jori Louhisuo. Muut saapuvilla olleet Matti Arkko sihteeri Kaija Kangas kunnanhallituksen edustaja Kokousaika Torstai 14.02.2013 klo 19.00 20.30 Kokouspaikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Mari Ervelä Sari Vaholuoto Pentti Malmila Marko

Lisätiedot

Elinvoimalautakunta 1/2017

Elinvoimalautakunta 1/2017 Elinvoimalautakunta 1/2017 Kokousaika Torstai 29.6.2017 klo 18.00 20.10 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Sami Laitila puheenjohtaja Esko Hautakorpi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009 Sivistyslautakunta 24.03.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 24.03.2009 klo 18.00 18.50 Kunnanviraston kokoushuone Räsänen Jesse Jokioja

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä kunnantalolla 16.06.2011

Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä kunnantalolla 16.06.2011 2 TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2011 Aika: Torstaina 09.06.2011 klo. 19.00-20.10 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Tarja

Lisätiedot

Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola puheenjohtaja ( 413-417), saapui 18.30 Jori Louhisuo vpj. ( 410-412) Sari Vaholuoto jäsen Mari Ervelä jäsen

Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola puheenjohtaja ( 413-417), saapui 18.30 Jori Louhisuo vpj. ( 410-412) Sari Vaholuoto jäsen Mari Ervelä jäsen Kokousaika Torstai 05.03.2015 klo 18.00-19.50 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola puheenjohtaja ( 413-417), saapui 18.30 Jori Louhisuo vpj. ( 410-412)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 9.8.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 9.8.2012 klo 16.30 18.05 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Jussi Vierikko Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015. Sivistyslautakunta 24.03.2015 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015. Sivistyslautakunta 24.03.2015 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 Sivistyslautakunta 24.03.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 24.03.2015 klo 18.00 - Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Hellgren

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. Susanna Viitasaari Jaana Vähäsavo kunnanhallituksen edustaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 25.7.

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. Susanna Viitasaari Jaana Vähäsavo kunnanhallituksen edustaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 25.7. VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2011 Aika Torstai 4.7.2011 klo 18.00 19.00 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Riina Tallberg varapuheenjohtaja Jari Kannisto

Lisätiedot

kunnanvirasto Jonna Haavisto Jarmo Mikkola KOKOUSKUTSU 2/2015 laatimispäivämäärä: keskiviikko klo 19.00

kunnanvirasto Jonna Haavisto Jarmo Mikkola KOKOUSKUTSU 2/2015 laatimispäivämäärä: keskiviikko klo 19.00 vapaa-aikalautakunta Kokoustiedot Aika: Paikka: KOKOUSKUTSU 2/ laatimispäivämäärä: 18.3. keskiviikko 25.3. klo 19.00 kunnanvirasto Käsiteltävät asiat: VAPAA-AIKALAUTAKUNTA 9 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 1/2015

KUNNANVALTUUSTO 1/2015 KUNNANVALTUUSTO 1/2015 Aika Keskiviikkona 28.1.2015 klo 19.00 19.30 Paikka Karvian kunnantalo, Valtuustosali Läsnä Paikalla 21 valtuutettua Ervelä Mari Halmela Kari Hietaluoma Jaakko Hietanen Toni Holkko

Lisätiedot

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 28.3.2014

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 28.3.2014 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2014 Aika Keskiviikko 26.3.2013 klo 18.00 20.30 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Rauni Virtanen jäsen Johanna

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2014

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2014 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2014 Aika 8.5.2014 klo 19.08 20.26 Paikka Sarvelan koulu Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja Halmela Kari jäsen Hautaluoma

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kappelineuvosto

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika tiistai klo 18.00 19.10 Paikka Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2, Virojoki läsnä/poissa Osallistujat Koivunen Anne kappalainen, puheenjohtaja (x) Hanski Liisa kappelineuvoston

Lisätiedot

11111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2018

11111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2018 11111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 6.9.2018 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2018 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: Torstai 6.9.2018 klo 18.30 Kunnantalo Lautakunnan

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 9/2012 Aika: Paikka: Läsnä: Muut läsnä olleet: Pöytäkirjan tarkastus: Nähtävänä olo:

TEKNINEN LAUTAKUNTA 9/2012 Aika: Paikka: Läsnä: Muut läsnä olleet: Pöytäkirjan tarkastus: Nähtävänä olo: 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 9/2012 Aika: Tiistai 16.10.2012 klo. 17.00-20.45 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Tarja

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 7.11.2013 klo 18.00-19.05 Paikka Yläkoulun opettajainhuone Asiat 100 Kokouksen avaaminen 101 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 102 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 1/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT. jäsen

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 1/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT. jäsen 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 19.1.2018 klo 9.00 14.20 KOKOUSPAIKKA Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Aarre Välimäki varapuheenjohtaja Marita

Lisätiedot

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 Aika 23.2.2017 klo 18.01-18.22 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja Halmela

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2010. Sivistyslautakunta 23.03.2010 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2010. Sivistyslautakunta 23.03.2010 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2010 Sivistyslautakunta 23.03.2010 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 23.03.2010 klo 18.00 19.05 Kunnanviraston kokoushuone Räsänen Jesse Jokioja

Lisätiedot

Karvian kunta, kunnanjohtajan kokoushuone

Karvian kunta, kunnanjohtajan kokoushuone Elinkeinolautakunta 1/2017 Kokousaika Torstai 23.3.2017 Kokouspaikka Karvian kunta, kunnanjohtajan kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Mari Ervelä Markus Mustajärvi puheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

KARVIAN VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2019

KARVIAN VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2019 KOKOUSKUTSU KARVIAN VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2019 I KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: Keskiviikko 13.2.2019 klo 19.00 Karvian kunnantalo, lautakunnan kokoushuone Puheenjohtaja: Merk. Väinö Hautaluoma 1 SISÄLLYSLUETTELO:

Lisätiedot

Juha Rinne jäsen, poissa 17 Susanna Raiskio varajäsen, poissa 17 Arto Papunen varajäsen, läsnä 17

Juha Rinne jäsen, poissa 17 Susanna Raiskio varajäsen, poissa 17 Arto Papunen varajäsen, läsnä 17 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2017 Aika Torstai 23.3.2017 klo 19.00 20.10 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Rauni Virtanen jäsen

Lisätiedot

Maanantai klo Kunnantalo, kokoushuone 2

Maanantai klo Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta KOKOUSKUTSU Maanantai 20.11.2017 klo 18.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen

Lisätiedot

Voitto Raita-aho kunnanhallituksen puheenjohtaja

Voitto Raita-aho kunnanhallituksen puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 6/2017 Aika Maanantai 4.12.2017 klo 18.00 19.34 Paikka Tervatupa, Prinkkiläntie 180, 39965 Karviankylä Läsnä Väinö Hautaluoma puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Samuli Juurakko

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2019. Aika Keskiviikko klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2019. Aika Keskiviikko klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2019 Aika Keskiviikko 13.2.2019 klo 19.00 20.51 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Väinö Hautaluoma puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Rauni Virtanen

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 19.4.2013

Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 19.4.2013 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2013 Aika Keskiviikko 17.4.2013 klo 19.00 20.00 Paikka Torron harrastekeskus Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Juha Rinne jäsen Anne-Marie Viitala jäsen Anne Aho

Lisätiedot

1 / 5 PÖYTÄKIRJA. Aika: :00-10:50 Paikka: Kotka, maakuntatalo

1 / 5 PÖYTÄKIRJA. Aika: :00-10:50 Paikka: Kotka, maakuntatalo 1 / 5 TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 / 2018 PÖYTÄKIRJA KL/005/000202/2018 Aika: 18.1.2018 10:00-10:50 Paikka: Kotka, maakuntatalo 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus As. nro 1 2 Pöytäkirjanpitäjän valinta

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kappelineuvosto

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika tiistai klo 18.30 19.25 Paikka Virojoen seurakuntatalo, 2. krs, Riihitie 2, Virojoki läsnä/poissa Osallistujat Hanski Liisa kappelineuvoston varapj. (x) Niemelä Teuvo kappelineuvoston

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5 / 2015

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5 / 2015 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5 / 2015 Aika 12.10.2015 klo 18.10-19.36 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) AIKA torstai klo 17.00 PAIKKA Palokan kirkko, opintosali, Rovastintie 8 Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 89 Työjärjestyksen hyväksyminen 90 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2016. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2016. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2016 Sivistyslautakunta 01.12.2016 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Torstai 01.12.2016 klo 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Oksanen Annika

Lisätiedot

Koivisto Markus Korkiakoski Mika

Koivisto Markus Korkiakoski Mika 13.12.2018 1 (10) Kokousaika to 13.12.2018 kello 17:00-18:20 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Ala-Katara Severi Puheenjohtaja Keskinen Irja Koivisto Juha Koivisto Markus Korkiakoski

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2013 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2013 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous Aika maanantai 11.3.2013 klo 18.00 19.00 Paikka Maunulan kirkko, Metsäpurontie 15 Osanottajat: jäsenet Kaisa Heininen, puheenjohtaja Raimo Anttila Irja

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 1/2017 1 (15) Aika 24.01.2017, klo 18:25-18:45 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2014. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2014. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2014 Sivistyslautakunta 18.03.2014 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Tiistai 18.03.2014 klo 18.00 19.15 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

199 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2019

199 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2019 199 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 19.9.2019 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2019 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: Tiistaina 19.9.2019 klo 18.00 Karvian kunnantalo

Lisätiedot