VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2014. Aika Keskiviikko klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2014. Aika Keskiviikko 19.11.2014 klo 18.00 20.35. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja"

Transkriptio

1 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2014 Aika Keskiviikko klo Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Rauni Virtanen jäsen Juha Rinne jäsen Anne-Marie Viitala jäsen Anne Aho jäsen Poissa Johanna Välimäki jäsen Jaana Niemenmaa kunnanhallituksen jäsen Muut saapuvilla olleet Sirpa Ala-Rämi Maria Laaksoharju liikunta-raittiussihteeri nuorisosihteeri Pöytäkirja tarkastettu Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla Nähtävänä olo Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Karvian kunnantalolla

2 SISÄLLYSLUETTELO: KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN 3 VUODEN URHEILIJAN VALINTA 4 VUODEN KUNTOILIJAN VALINTA 4 STIPENDIT NUORILLE URHEILIJOILLE 4 NUORISOSIHTEERIN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET KARVIA LAULAA JA SOI- MUSIIKKITAPAHTUMA KYSELY KARVIAN KULTTUURIPALVELUISTA ESITTÄVIEN TAITEIDEN KATSOMOHANKE 7 KARVIAN WILLIN KANSAN VIIKKO KARVIAN KUNNAN 150-VUOTISJUHLA 8 ILMOITUSASIAT 8 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT 9 OIKAISUVAATIMUS 9

3 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Vltk 37 Kuntalain 58 :n mukaan muu toimielin kuin valtuusto on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN Vltk 38 Vapaa-ajanlautakunnan pöytäkirjan tarkastaminen tapahtuu seuraavana toisena arkipäivänä klo kunnantalolla. Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Anne-Marie Viitala ja Juha Rinne.

4 VUODEN URHEILIJAN VALINTA Vltk 39 Vapaa-ajanlautakunnan tehtävänä on vuosittain valita Vuoden urheilija, jonka Ylä-Satakunnan sanomalehti Oy palkitsee. Vuoden urheilijaksi voi tulla valituksi vain kerran ja nimeämisen perusteena on urheilijan urheilumenestys, hyvät ja raittiit elämäntavat, hyviin tapoihin esimerkillään osoittava, Karvian kunnassa asuva ja 15-vuotta täyttänyt henkilö. Vuoden urheilijoita on valittu vuodesta 1959 lähtien. Karvian liikuntatoimi on pyytänyt facebook- ja nettisivujen kautta sekä paikallisen urheiluseuran kautta esityksiä perusteluineen sekä urheilijan että kuntoilijan nimeämiseksi. Ehdokaslistaa tullaan täydentämään aina kokouspäivään asti. Liikuntasihteerin päätösesitys: Lautakunta keskustelee vuoden urheilijaehdokkaista ja nimeää vuoden urheilijan Vuoden urheilijaksi valittiin yksimielisesti ampumaurheilua harrastava Matias Pukaralammi. 20-vuotias nuorukainen on harrastanut lajia, ilmakivääri ja kivääriammuntaa kymmenen vuotta. Hän edustaa Kankaanpään Ampumaurheilijoita. Lasten ja nuorten kultahippukisojen jälkeen 2010 Matias on osallistunut vuosittain ikäsarjansa Suomen mestaruuskisoihin. Henkilökohtaisen SM-pronssin lisäksi Matiaksella on 12 joukkue SM-mitalia. Matias Pukaralammi on valittu kahdesti Suomen edustusjoukkueeseen Suomi-Viro maaotteluun, joista saavutuksena kaksi henkilökohtaista hopeamitalia sekä kaksi joukkuekultaa. VUODEN KUNTOILIJAN VALINTA Vltk 40 Vuodesta 1991 vuoden urheilijan rinnalle on valittu vuoden kuntoilija, joka tunnetaan paikkakunnalla aktiivisena liikunnan harrastajana. Kuntoilijaksi valittu on liikkuva esimerkki muille kuntalaisille omaehtoisesta terveyden sekä fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin vaalimisesta. Vuoden kuntoilija liikkuu ja kuntoilee omaksi ilokseen, eikä hänellä ole kilpailullisia tavoitteita. Liikuntasihteerin päätösesitys: Lautakunta nimeää vuoden kuntoilijan 2014 ja luovuttaa hänelle palkinnoksi lahjakortin urheiluasun hankintaa varten. Vuoden kuntoilijaksi valittiin pyöräilyä harrastava ja ahkerasti haastepyöräilytapahtumiin osallistuva Helena Ala-Rämi Kantista.

5 STIPENDIT NUORILLE URHEILIJOILLE Vltk 41 Kunnan liikuntatoimi on palkinnut Karvian Kirin jaostojen esityksestä eri urheilulajeissa ansioituneet ja aktiiviset alle 16-vuotiaat nuoret. Kirin jaostoille on annettu aikaa tehdä esityksiään aina kokouspäivään edeltävään iltaan asti, joten liikuntasihteeri antaa palkitsemis- ja jakoesityksen illan kokouksessa. Liikuntasihteerin päätösesitys: Lautakunta päättää hyväksyä liikuntasihteerin esityksen stipendien jaosta Hyväksyttiin esityksen mukaisesti; Fiia Ala-Kantti, Aaro Kivimäki, Lauri Kivimäki, Niko Pihlaja (lentopallo), Veeti Mustasilta, Alisa Heiniluoma, Jaakko Ylilammi, Erin Laitinen, Leevi Syrjäläinen, Jemina Yliluoma, Aatu Alkkiomäki (Yleisurheilu), Sara- Sofia Väliviita, Venla Lastula, Anni Ylilammi, Mimosa Nevala, Melina Rintaluoma, Ilona-Aurora Viitala, Jessika Koivumäki, Sara Tuuliniemi (Voimistelu), Valtteri Lastula, Onni Lahti, Jerri Koivumäki ja Verneri Ojala (salibandy). NUORISOSIHTEERIN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Vltk 42 Karvian 4H-yhdistys on hakenut diskotoimintaan kohdeavustusta 320 euroa ja 500 euroa syyskauden kerhotoimintaan nuorisotoimen vastuualueelta, Ainot ja Reino runoryhmä esiintymisestä vanhusten viikolla Iltaruskon palvelukeskuksessa 150 euroa ja Karvian Soittokunta 300 euroa esiintymisestä itsenäisyyspäiväjuhlassa kulttuuritoimen vastuualueelta. Nuorisosihteeri on myöntänyt haettuihin kohteisiin avustusta Karvian 4H-yhdistykselle 820 euroa, Ainot ja Reino runoryhmälle 150 euroa ja Karvian Soittokunnalle 300 euroa. Karvian Nuorisoseuralle varataan 500 euroa kulttuuritoimen kohdeavustusta Kyrönkankaan Pelimannipäivän kuluihin Nuorisosihteerin päätösesitys: Lautakunta päättää merkitä nuoriso- ja kulttuuritoimen kohdeavustusten jaon tiedokseen saatetuksi ja päättää, ettei käytä kuntalain 51 :n mukaista otto-oikeuttaan. Hyväksyttiin päätösehdotuksen mukaisesti.

6 KARVIA LAULAA JA SOI- MUSIIKKITAPAHTUMA Vltk 43 Karvian kunnan kulttuuripalvelut järjestää vuosittain Karvia Laulaa ja Soi musiikkitapahtuman. Pääesiintyjät ovat olleet Suvi Teräsniska (2011), Juha Tapio (2012), Jesse Kaikuranta (2013) ja Antti Railio (2014). Nuorisosihteerin päätösesitys: Lautakunta keskustelee musiikkitapahtuman ohjelmasta ja päättää ehdokkaista pääesiintyjäksi. Lautakunnan jäsenet esittivät seuraavia artisteja Karvia Laulaa ja Soi ohjelmaan; Koop Arponen, mieskuoro Semmarit, mieskuoro Huutajat, Haloo Helsinki, Irina ja Jope Ruonansuu. Lopullisen valinnan esiintyjistä tekee viranhaltija. KYSELY KARVIAN KULTTUURIPALVELUISTA 2014 Vltk 44 Kulttuurituottaja Marika Eromäki teki kyselyn Karvian kulttuuripalveluista. Kysely lähetettiin postin ja sähköpostin kautta 81 henkilölle. Lisäksi kyselyyn oli mahdollista vastata kunnan nettisivulla tai infosta sai kyselyn kirjallisena. Kyselyyn vastasi 24 henkilöä. Kyselyn yhteenvetoa voidaan käyttää laadittaessa Karvian kunnan kulttuuristrategiaa vuosille , kyselyn yhteenveto liitteenä. Nuorisosihteerin päätösesitys: Lautakunta keskustelee kulttuuripalvelukyselyn vastausten yhteenvedosta ja merkitsee sen tiedokseen saatetuksi. Lautakunta merkitsi kulttuuripalvelukyselyn tiedokseen saatetuksi ja teki siihen pieniä korjauksia. Kyselyn pohjalta viranhaltija tekee Karvian kulttuuristrategian , mikä käsitellään lautakunnassa myöhemmin.

7 ESITTÄVIEN TAITEIDEN KATSOMOHANKE Vltk 45 Kunnanhallitus on kokouksessaan käsitellyt esittävien taiteiden katsomohanketta ja päättänyt, että hankkeen suunnittelemiseksi on nimettävä työryhmä, jossa on myös kaksi edustajaa vapaa-ajanlautakunnasta. Lisäksi vapaaajanlautakunnan tulee nimetä kaksi edustajaa harrasteryhmistä, jotka tulevat käyttämään katsomoa. Nuorisosihteerin päätösesitys: Vapaa-ajanlautakunta nimeää keskuudestaan kaksi edustajaa katsomotyöryhmään ja kaksi edustajaa harrasteryhmistä, jotka käyttävät katsomoa. Lautakunta valitsi edustajikseen katsomotyöryhmään Esa Pukkilan ja Anne Ahon. Katsomoa käyttävistä harrasteryhmistä valittiin edustajiksi Rauni Virtanen ja Leena Koivula sekä Koivulan varajäseneksi Juha Rinne. Päätös annetaan kunnanhallitukselle tiedoksi. KARVIAN WILLIN KANSAN VIIKKO Vltk 46 Nuoriso- ja kulttuuripalvelut järjestivät Willin Kansan viikon yhdistysten, seurakuntien ja yritysten kanssa. Viikon aikana oli 55 erilaista tapahtumaa ja eri järjestäjiä 26, osallistujia noin 6.000, liitteenä osallistujatilasto. Nuorisosihteerin päätösesitys: Lautakunta keskustelee viikon ohjelmasta ja merkitsee viikon toteutumisen tiedokseen saatetuksi. Lautakunta keskusteli Willin Kansan viikon ohjelmasta. Willin Kansan yössä oli ehkä vähemmän yleisöä kuin ennen. Muut tapahtumat vetivät osallistujia etenkin kuntarajojen ulkopuolelta. Viikosta on muodostunut Karvian kunnan pr-viikko.

8 KARVIAN KUNNAN 150-VUOTISJUHLA Vltk 47 Karvian kunta täyttää vuonna vuotta. Ensimmäinen kuntakokous pidettiin Erkkilän talossa Ottaen huomioon nykyisen tilanteen, kuntaliitosuhat ja mahdolliset liitokset, on kunnan huomioitava juhlavuosi merkittävällä ja monipuolisella tavalla. Juhlavuoden järjestelyihin on sitoutettava kaikki hallintokunnat. Harkintaan on otettava myös kunnan oman historiakirjan tuottaminen. Vapaa-ajanlautakunta päätti esittää kunnanhallitukselle 150-vuotisjuhlatoimikunnan perustamista sekä edustajien valintaa tärkeimmistä yhdistyksistä ja yhteisöistä. ILMOITUSASIAT Vltk 48 Merkitään tiedoksi laadittu kuntosalin turvallisuusasiakirja, johon on merkitty palvelun tarjoajan tiedot sekä turvallisuudesta vastaavat tahot ja varahenkilöt. Edelleen merkitään tiedoksi terveysvalvonnan johtajan päätös koskien Jokipirtin käyttöä, Terveydensuojelulaki 13 1 momentti. Liikuntasihteeri toi lautakunnalle tiedoksi Williä voimaa elämään hankkeen tapahtumien osallistujamäärät; nykypäivän erilaiset riippuvuudet sosionomi Salli Vuoren luentoon osallistui 23, suuhygienisti Liisa Nevalan hampaiden ja suunhoidon tietoiskuun 32 sekä muistihäiriöt ja muistin hoito, muistihoitajan Päivi Karvasen luentoon 61 henkilöä. Merkittiin tiedoksi OPM kirje diaarinro 24/691/2014 ajankohtaisista asioista liikuntatoimen kentässä. Tärkein viesti kasvattaa kaikkien hallinnonalojen tietoisuutta ja sitoutumista liikkumisen lisäämiseen ja merkityksellistä on saada viesti myös päätöksentekijöille. Tiedoksi tulivat myös varhaiskasvatuksen liikkumis- ja hyvinvointiohjelma, liikkuva koulu, esitys uudeksi liikuntalaiksi, mikä tulee voimaan Kirjattiin tiedoksi maahanmuuttajien kotouttamis-, seurojen työllistämis- ja seuratoiminnan kehittämistuen hakuajat. Vapaa-ajanlautakunnan avustukset julistetaan haettavaksi mennessä. Kunnantalo suljetaan ajaksi Arkistokoulutuksen takia kunnantalo suljetaan ja Joulukonsertti Karviasalissa klo Maria Ala-Hannula piano ja sopraano Maria Pirttikangas laulu

9 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT Vltk 49 Harrastetilojen ylläpitokulujen osalta kunnanhallitus on pyytänyt lisäselvitystä Willelästä. Nuorisosihteeri on laatinut Willelän käytöstä yhteenvedon (liite), johon lautakunta tutustui. Willelässä kokoontuu viikottain 85 henkilöä yhdeksässä eri ryhmässä. Suurin osa harrasteryhmistä tarvitsee varastotilaa. Vapaa-ajanlautakunta totesi, ettei näille harrasteryhmille löydy Karviasta tällä hetkellä vastaavaa tilaa. Edelleen lautakunta totesi, että Willelä on vapaasti kaikkien harrasteryhmien käytössä. Päätettiin esittää kunnanhallitukselle, että Willelän ylläpitokulut maksetaan lähtien teknisen toimen määrärahoista ja vuokratulot vastaavasti tilitetään tekniselle toimelle. Yrittäjien joulunavauksessa Karviatalolla kunnan liikuntapalvelut järjestävät yhteistyötahojen kanssa Satakunnan haastepyöräilyn päätös- ja palkintotilaisuuden sekä esittelee kuntosalin yhteyteen rakentamansa terveys- ja liikuntakioskin palvelutarjontaa. Viimeksi mainittu on Williä voimaa elämään hankkeen osaprojekti. Esittelyssä ovat mittauslaitteet ja välinelainaamon tuotteet. Merkittiin tiedoksi liikuntatoimen, terveystoimen ja paikallisen apteekin yhteistyö. Jatkossa yhteistyötahot järjestävät terveysneuvontaa ja ennaltaehkäisevää toimintaa eri teemoin 4-5 kertaa vuodessa. Lautakunta päätti antaa liikuntastipendin Aimo Mikkolalle osallistumisesta ILlehden järjestämään valtakunnalliseen Teräsmieskisaan ja hänen voittonsa ansiosta syntyneeseen positiivisen kuntakuvan luomisesta. Karvian Kiri muistaa jäsentään saavutuksesta luovuttamalla Mikkolalle 60-juhlavuoden collegeasun. Positiivinen kuntakuva-palkinto jaetaan kunnan itsenäisyyspäiväjuhlassa. LC-klubi on hakenut 800 euroa kohdeavustusta lahjoittamansa Kirkonkylän laavun grillipaikan varustamiseen. Lautakunta merkitsi liikuntasihteerin päätöksen tiedokseen saatetuksi. OIKAISUVAATIMUS Vltk 50 Pöytäkirjasta annettaviin otteisiin liitetään oikaisuvaatimusohje ja valitusosoitus kuntalain mukaisesti.

10

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 26.11.2013

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 26.11.2013 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 5/2013 Aika Maanantai 25.11.2013 klo 19.00 19.35 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Rauni Virtanen jäsen Anne Aho jäsen Arto Papunen

Lisätiedot

Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2012 Aika Torstai 11.10.2012 klo 18.00 19.05 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto Päivi Haapaniemi-Kokko Jaana Vähäsavo

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2015. Aika Keskiviikko 25.11.2015 klo 19.00 20.10. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2015. Aika Keskiviikko 25.11.2015 klo 19.00 20.10. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2015 Aika Keskiviikko 25.11.2015 klo 19.00 20.10 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Rauni Virtanen jäsen

Lisätiedot

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 23.9.2014

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 23.9.2014 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2014 Aika Keskiviikko 17.9.2014 klo 19.00 20.00 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Rauni Virtanen jäsen Johanna

Lisätiedot

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Poissa Jaana Niemenmaa kunnanhallituksen jäsen. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 20.10.2014

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Poissa Jaana Niemenmaa kunnanhallituksen jäsen. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 20.10.2014 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2014 Aika Keskiviikko 15.10.2014 klo 18.00 19.35 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Rauni Virtanen Johanna Välimäki

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2010 Aika Torstai 14.10.2010 klo 17.00 18.15 Paikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Riina Tallberg varapuheenjohtaja Jari Kannisto

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2015. Aika Keskiviikko 7.10.2015 klo 19.00 20.40. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2015. Aika Keskiviikko 7.10.2015 klo 19.00 20.40. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2015 Aika Keskiviikko 7.10.2015 klo 19.00 20.40 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Rauni Virtanen jäsen

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 4.12.2010

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 4.12.2010 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2010 Aika Keskiviikko 1.12.2010 klo 18.00 19.20 Paikka Karviatalo, harrastetila 1 Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto Susanna Viitasaari Jaakko Viitala Jaana Vähäsavo

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2016. Aika Keskiviikko klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2016. Aika Keskiviikko klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2016 Aika Keskiviikko 4.5.2016 klo 19.00 19.15 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Paavo Tuuliniemi vara Rauni Virtanen Anne Aho Arto

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Susanna Viitasaari Jaana Vähäsavo Jaakko Viitala jäsen poissa :n 15 ajan. Poissa Riina Tallberg varapuheenjohtaja

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Susanna Viitasaari Jaana Vähäsavo Jaakko Viitala jäsen poissa :n 15 ajan. Poissa Riina Tallberg varapuheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2011 Aika Torstai 14.4.2011 klo 17.00 18. Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Susanna Viitasaari jäsen Jaana Vähäsavo jäsen Jaakko

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. Poissa Riina Tallberg varapuheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. Poissa Riina Tallberg varapuheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2011 Aika Torstai 20.10.2011 klo 18.00 19.30 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jaakko Viitala Jaana Vähäsavo Päivi Haapaniemi-Kokko

Lisätiedot

kunnanhallituksen edustaja Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla

kunnanhallituksen edustaja Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2010 Aika Perjantai 16.4.2010 klo 17.30 19.10 Paikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto Jaakko Viitala Johanna Välimäki

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2013. Aika Keskiviikko 15.5.2013 klo 18.00-21.00 Paikka Metsästysmaja Tervatupa Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2013. Aika Keskiviikko 15.5.2013 klo 18.00-21.00 Paikka Metsästysmaja Tervatupa Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2013 Aika Keskiviikko 15.5.2013 klo 18.00-21.00 Paikka Metsästysmaja Tervatupa Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Anne Aho jäsen Johanna Välimäki jäsen

Lisätiedot

Läsnä Esa Pukkila varapj, puheenjohtaja 13-20

Läsnä Esa Pukkila varapj, puheenjohtaja 13-20 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2019 Aika Keskiviikko 27.3.2019 klo 19.30 20.32 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Esa Pukkila varapj, puheenjohtaja 13-20 Eija Nevala Anne Aho vara Elina

Lisätiedot

Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2012 Aika Torstai 14.11.2012 klo 18.00 19.00 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto jäsen Päivi Haapaniemi-Kokko jäsen

Lisätiedot

Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Juha Rinne jäsen 1-8, 10-15 Anne-Marie Viitala. Susanna Raiskio varajäsen 1-8, 10-15

Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Juha Rinne jäsen 1-8, 10-15 Anne-Marie Viitala. Susanna Raiskio varajäsen 1-8, 10-15 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2013 Aika Keskiviikko 3.4.2013 klo 18.00 19.30 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Juha Rinne jäsen 1-8, 10-15

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2016. Aika Keskiviikko 30.3.2016 klo 19.00 20.03. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2016. Aika Keskiviikko 30.3.2016 klo 19.00 20.03. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2016 Aika Keskiviikko 30.3.2016 klo 19.00 20.03 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Paavo Tuuliniemi varajäsen Rauni Virtanen jäsen

Lisätiedot

Läsnä Väinö Hautaluoma puheenjohtaja Esa Pukkila varapj, puheenjohtajana 39-41

Läsnä Väinö Hautaluoma puheenjohtaja Esa Pukkila varapj, puheenjohtajana 39-41 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 6/2018 Aika Keskiviikko 25.11.2018 klo 17.00 18.45 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Väinö Hautaluoma puheenjohtaja 42-49 Esa Pukkila varapj, puheenjohtajana

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2016. Aika Keskiviikko klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2016. Aika Keskiviikko klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2016 Aika Keskiviikko 6.10.2016 klo 19.00 19.45 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Rauni Virtanen Anne

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 14.4.2015

Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 14.4.2015 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2015 Aika Keskiviikko 8.4.2015 klo 18.00 19.55 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Juha Rinne jäsen Anne Aho jäsen

Lisätiedot

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 18.10.2018 1 Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 Kokousaika 18.10.2018 klo 18.10-18.27 Kokouspaikka Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. Poissa Riina Tallberg varapuheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. Poissa Riina Tallberg varapuheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2011 Aika Torstai 3.2.2011 klo 17.00 18.15 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto Jaana Vähäsavo Johanna Välimäki

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012 Aika 29.5.2012 klo 19.18 20.29 Paikka Saran koulu Läsnä Niskala Jorma puheenjohtaja Mustasilta Timo varapuheenjohtaja Haavisto Jonna jäsen Hietikko

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019 Aika Torstai 19.9.2019 klo 18.00 21.15 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 24.4.2012

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja. kunnanhallituksen edustaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 24.4.2012 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2012 Aika Torstai 19.4.2012 klo 18.00 19.00 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto jäsen Päivi Haapaniemi-Kokko jäsen

Lisätiedot

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018 417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 18.10.2018 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: 18.10.2018 klo 18.00 Karvian kunnantalo Kunnanhallituksen

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2018 Aika Paikka Läsnä Poissa Muut saapuvilla olleet Pöytäkirja tarkastettu Nähtävänä olo

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2018 Aika Paikka Läsnä Poissa Muut saapuvilla olleet Pöytäkirja tarkastettu Nähtävänä olo VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2018 Aika Maanantai 5.2.2018 klo 18.00 18.54 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Esa Pukkila varapuheenjohtaja Eija Nevala jäsen Kristiina Loopere jäsen Samuli

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

kunnanhallituksen edustaja

kunnanhallituksen edustaja I TEKNINEN LAUTAKUNTA 4/2010 Aika: Torstaina 02.09.2010 klo 19.00-20.05 Paikka: Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Eija Mahlamäki

Lisätiedot

Tiina-Kaisa Aro-Heinilä vs. nuorisosihteeri Juho Syrjäläinen nuorisovaltuuston edustaja, poissa 53

Tiina-Kaisa Aro-Heinilä vs. nuorisosihteeri Juho Syrjäläinen nuorisovaltuuston edustaja, poissa 53 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 5/2017 Aika Maanantai 20.11.2017 klo 18.00 19.35 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Väinö Hautaluoma puheenjohtaja, poissa 53 Esa Pukkila varapj, puheenjohtajana

Lisätiedot

Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone

Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Elinkeinolautakunta 5/2016 Kokousaika Tiistai 20.12.2016 klo 18.30 20.10 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Sari Vaholuoto Mari Ervelä

Lisätiedot

Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone. Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja, alk.

Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone. Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja, alk. Elinvoimalautakunta 2/2018 Kokousaika Torstai 13.3.2018 klo 18.30-19.55 Kokouspaikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Elinkeinolautakunta. Kokousaika Tiistai 08.10.2013 klo 19.00-21.00. Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone

Elinkeinolautakunta. Kokousaika Tiistai 08.10.2013 klo 19.00-21.00. Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Elinkeinolautakunta Kokousaika Tiistai 08.10.2013 klo 19.00-21.00 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola puheenjohtaja Sari Vaholuoto jäsen Mari Ervelä

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2017

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2017 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2017 Aika 29.8.2017 klo 18.02 19.47 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017 Aika 16.11.2017 klo 18.35-19.50 Paikka Jokipirtti Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela Kari jäsen Huhdanmäki Tuire

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet

Muut saapuvilla olleet Elinkeinolautakunta 2/2016 Kokousaika Torstai 31.3.2016 klo 18.30 19.35 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Sari Vaholuoto Mari Ervelä

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä kunnantalolla 16.06.2011

Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä kunnantalolla 16.06.2011 2 TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2011 Aika: Torstaina 09.06.2011 klo. 19.00-20.10 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Tarja

Lisätiedot

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 28.3.2014

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 28.3.2014 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2014 Aika Keskiviikko 26.3.2013 klo 18.00 20.30 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Rauni Virtanen jäsen Johanna

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2016. Aika Keskiviikko klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2016. Aika Keskiviikko klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2016 Aika Keskiviikko 24.2.2016 klo 19.00 19.36 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Rauni Virtanen jäsen

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 1/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT. jäsen

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 1/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT. jäsen 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 19.1.2018 klo 9.00 14.20 KOKOUSPAIKKA Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Aarre Välimäki varapuheenjohtaja Marita

Lisätiedot

Pirkko Heiniluoma kuntosaliohjaaja, läsnä 24

Pirkko Heiniluoma kuntosaliohjaaja, läsnä 24 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2015 Aika Torstai 10.9.2015 klo 19.00 20.15 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Johanna Välimäki jäsen Juha Rinne

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013 Aika 13.6.2013 klo 19.00 19.40 Paikka Karvian kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2019

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2019 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2019 Aika 16.5.2019 klo 18.08 20.30 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela

Lisätiedot

KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017

KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017 KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017 Aika 27.6.2017 klo 18.07 19.07 Paikka Kunnantalo, lautakuntien huone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Ala-Korte Kalevi varajäsen Huhdanmäki

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009 Sivistyslautakunta 24.03.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 24.03.2009 klo 18.00 18.50 Kunnanviraston kokoushuone Räsänen Jesse Jokioja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2010. Sivistyslautakunta 23.03.2010 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2010. Sivistyslautakunta 23.03.2010 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2010 Sivistyslautakunta 23.03.2010 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 23.03.2010 klo 18.00 19.05 Kunnanviraston kokoushuone Räsänen Jesse Jokioja

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010. Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010. Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone I TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010 Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Eija

Lisätiedot

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi.

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 31.03.2015 klo 15.00 17.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo jäsen Väisänen Raija jäsen MUUT

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 Sivistyslautakunta 24.03.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Tiistai 24.03.2015 klo 18.00 19.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli

Lisätiedot

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017 Puumala Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 11.05.2017, klo 09:59-11:35 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet

Muut saapuvilla olleet Elinkeinolautakunta 3/2015 Kokousaika Tiistai 6.10.2015 klo 19.00 19.45 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet et Seppo Ruokola Jori Louhisuo Sari Vaholuoto Mari Ervelä

Lisätiedot

SAAPUVILLA OLLEET Gynther Timo puh.johtaja JÄSENET Manninen Juhani varapuh.johtaja Salenius Leila jäsen

SAAPUVILLA OLLEET Gynther Timo puh.johtaja JÄSENET Manninen Juhani varapuh.johtaja Salenius Leila jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 07.03.2018 klo 13.00 14.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Gynther Timo puh.johtaja JÄSENET Manninen Juhani varapuh.johtaja Salenius Leila

Lisätiedot

33 Vastineet tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 2014

33 Vastineet tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 2014 Puumala Pöytäkirja 8/2015 1 (8) Aika 02.09.2015, klo 14:00-15:50 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus 31 Talousarvio

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 16/2014

KUNNANHALLITUS 16/2014 KUNNANHALLITUS 16/2014 Aika Maanantai 15.12.2014 klo 21.41 22.20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Huhtaluoma Heikki Järvinen Tiina Kangas Kaija Mustajärvi Marko Mustakoski Risto Niemenmaa Jaana

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 29.4.2011 klo 9.00 12.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila Laukkanen Jarmo

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37. Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 39 30 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 40

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37. Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 39 30 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 40 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37 Hyvinvointilautakunta 08.06.2015 AIKA 8.6.2015 klo 18:00 18.34 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2018. Aika Maanantai klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2018. Aika Maanantai klo Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2018 Aika Maanantai 28.3.2018 klo 18.30 20.41 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Väinö Hautaluoma puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Rami Marttila

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2013 2016 PÖYTÄKIRJA 3/2014 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 25.4.2014 klo 9.00 13.05 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016 Aika 1.8.2016 klo 15.00 15.16 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2018 Aika 6.9.2018 klo 18.54 20.32 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Halmela Kari jäsen Huhdanmäki Tuire jäsen Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo varapuh.johtaja

SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo varapuh.johtaja PÖYTÄKIRJA 1/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 23.03.2016 klo 15.00 16.45 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo varapuh.johtaja Jyrälä Arja

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 15/2014

KUNNANHALLITUS 15/2014 KUNNANHALLITUS 15/2014 Aika Perjantai 12.12.2014 klo 18.30 20.38 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Huhtaluoma Heikki Järvinen Tiina Kangas Kaija Mustajärvi Marko Mustakoski Risto Ohrankämmen Jukka

Lisätiedot

Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola puheenjohtaja ( 413-417), saapui 18.30 Jori Louhisuo vpj. ( 410-412) Sari Vaholuoto jäsen Mari Ervelä jäsen

Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola puheenjohtaja ( 413-417), saapui 18.30 Jori Louhisuo vpj. ( 410-412) Sari Vaholuoto jäsen Mari Ervelä jäsen Kokousaika Torstai 05.03.2015 klo 18.00-19.50 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola puheenjohtaja ( 413-417), saapui 18.30 Jori Louhisuo vpj. ( 410-412)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Kunnanhallitus

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Kunnanhallitus ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 28. 6.2010 kello 17.00 19.12 Kunnan mökki Pyhäniemessä Törmä Tapani Keskinen Irja Aho Pirjo

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 8.4.2011 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila jäsen Laukkanen

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 9.5.2014 klo 9.15 14.05 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka Tommi varapuheenjohtaja Hatakka Jarno Kallela Sanna

Lisätiedot

11111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2018

11111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2018 11111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 6.9.2018 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2018 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: Torstai 6.9.2018 klo 18.30 Kunnantalo Lautakunnan

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi Puumala Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 21.09.2017, klo 15:58-17:11 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 7.11.2013 klo 18.00-19.05 Paikka Yläkoulun opettajainhuone Asiat 100 Kokouksen avaaminen 101 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 102 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2014. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2014. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2014 Sivistyslautakunta 18.03.2014 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Tiistai 18.03.2014 klo 18.00 19.15 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT. jäsen

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT. jäsen 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 13.4.2018 klo 9.00 13.40 KOKOUSPAIKKA Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Aarre Välimäki varapuheenjohtaja Marita

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 7 TILINPÄÄTÖKSEN 2015 ESITTELY 3 8 KUNNANHALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAN KATSAUS 3 9 EDELLISEN KOKOUKSEN

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 18.2.2011 klo 9.00 13.15 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila jäsen Laukkanen

Lisätiedot

MUHOKSEN KUNTA KOKOUSKUTSU 7 / 2007 sivu Nuoriso- ja vapaa-aikalautakunta 7 / 2007 66. Koivu ja Tähti kulttuurikeskus, kotiseutuhuone

MUHOKSEN KUNTA KOKOUSKUTSU 7 / 2007 sivu Nuoriso- ja vapaa-aikalautakunta 7 / 2007 66. Koivu ja Tähti kulttuurikeskus, kotiseutuhuone MUHOKSEN KUNTA KOKOUSKUTSU 7 / 2007 sivu Nuoriso- ja vapaa-aikalautakunta 7 / 2007 66 KOKOUSAIKA maanantai 1.10.2007 klo 18.00 19.05 KOKOUSPAIKKA Koivu ja Tähti kulttuurikeskus, kotiseutuhuone KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Harri Kontiainen Eija Mahlamäki

Harri Kontiainen Eija Mahlamäki 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 11/2012 Aika: Maanantai 10.12.2012 klo. 17.15-20.45 Paikka: Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Harri

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2013 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistaina 11.6.2013 klo 18.00-20.07 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Timo Toivonen

Lisätiedot

Voitto Raita-aho kunnanhallituksen puheenjohtaja

Voitto Raita-aho kunnanhallituksen puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 6/2017 Aika Maanantai 4.12.2017 klo 18.00 19.34 Paikka Tervatupa, Prinkkiläntie 180, 39965 Karviankylä Läsnä Väinö Hautaluoma puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Samuli Juurakko

Lisätiedot

kunnanvirasto Jonna Haavisto Jarmo Mikkola KOKOUSKUTSU 2/2015 laatimispäivämäärä: keskiviikko klo 19.00

kunnanvirasto Jonna Haavisto Jarmo Mikkola KOKOUSKUTSU 2/2015 laatimispäivämäärä: keskiviikko klo 19.00 vapaa-aikalautakunta Kokoustiedot Aika: Paikka: KOKOUSKUTSU 2/ laatimispäivämäärä: 18.3. keskiviikko 25.3. klo 19.00 kunnanvirasto Käsiteltävät asiat: VAPAA-AIKALAUTAKUNTA 9 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 4/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 4/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 7.9.2018 klo 9.00 13.25 KOKOUSPAIKKA Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Aarre Välimäki varapuheenjohtaja Marita

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2017. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2017. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2017 Sivistyslautakunta 29.11.2017 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Keskiviikko 29.11.2017 klo 17.30 Kunnanhallituksen kokoushuone Törmä Leila Jokioja

Lisätiedot

1 / 5 PÖYTÄKIRJA. Aika: :00-10:50 Paikka: Kotka, maakuntatalo

1 / 5 PÖYTÄKIRJA. Aika: :00-10:50 Paikka: Kotka, maakuntatalo 1 / 5 TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 / 2018 PÖYTÄKIRJA KL/005/000202/2018 Aika: 18.1.2018 10:00-10:50 Paikka: Kotka, maakuntatalo 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus As. nro 1 2 Pöytäkirjanpitäjän valinta

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 1/2017 1 (15) Aika 24.01.2017, klo 18:25-18:45 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ (7) Lapsi- ja perheasiainneuvosto Aika , klo 18:00-20:15. Lahelan Tertun nuorisotila

Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ (7) Lapsi- ja perheasiainneuvosto Aika , klo 18:00-20:15. Lahelan Tertun nuorisotila Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/2017 1 (7) Aika 22.11.2017, klo 18:00-20:15 Paikka Lahelan Tertun nuorisotila Käsitellyt asiat 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34 Pöytäkirjan tarkastus 35 Nuorisotyö

Lisätiedot

Juha Rinne jäsen, poissa 17 Susanna Raiskio varajäsen, poissa 17 Arto Papunen varajäsen, läsnä 17

Juha Rinne jäsen, poissa 17 Susanna Raiskio varajäsen, poissa 17 Arto Papunen varajäsen, läsnä 17 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1/2017 Aika Torstai 23.3.2017 klo 19.00 20.10 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapuheenjohtaja Rauni Virtanen jäsen

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA Vapaa-aikalautakunta PÖYTÄKIRJA 3/2015

MERIJÄRVEN KUNTA Vapaa-aikalautakunta PÖYTÄKIRJA 3/2015 KOKOUKSEN AIKA kunnanvirastolla 8.10.2015 klo 18:00-19:20 JA PAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET POISSA OLLEET Antti Sakko, puheenjohtaja Leena Ojala, varapj. Anitta Talus, jäsen Jenna Leppikorpi, jäsen Tanja

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2014

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2014 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2014 Aika 8.5.2014 klo 19.08 20.26 Paikka Sarvelan koulu Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja Halmela Kari jäsen Hautaluoma

Lisätiedot

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2013 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2013 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous Aika maanantai 11.3.2013 klo 18.00 19.00 Paikka Maunulan kirkko, Metsäpurontie 15 Osanottajat: jäsenet Kaisa Heininen, puheenjohtaja Raimo Anttila Irja

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Nuoriso- ja liikuntalautakunta sivu 1. Ilmajoki-halli, kokoustila

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Nuoriso- ja liikuntalautakunta sivu 1. Ilmajoki-halli, kokoustila ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Nuoriso- ja liikuntalautakunta sivu 1 Kokousaika 23.2.2012, kello 18.00 19.30 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilmajoki-halli, kokoustila Järviharju Matti, puheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015. Sivistyslautakunta 24.03.2015 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015. Sivistyslautakunta 24.03.2015 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 Sivistyslautakunta 24.03.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 24.03.2015 klo 18.00 - Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Hellgren

Lisätiedot

Vehmaan kunnan vapaa-aikalautakunta 01/2015 PÖYTÄKIRJA ASIALISTA. Kokousaika: 19.3.2015 kello 17 18.04. Vapaa-aikasihteeri/ Pöytäkirjanpitäjä

Vehmaan kunnan vapaa-aikalautakunta 01/2015 PÖYTÄKIRJA ASIALISTA. Kokousaika: 19.3.2015 kello 17 18.04. Vapaa-aikasihteeri/ Pöytäkirjanpitäjä 1 Vehmaan kunnan vapaa-aikalautakunta 01/2015 PÖYTÄKIRJA ASIALISTA Kokousaika: 19.3.2015 kello 17 18.04 Kokouspaikka: Liikuntahallin kokoustila 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 ntarkastajien

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (5) AIKA 14.05.2014 klo 17.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 4/ ( 7) Lapsi- ja perheasiainneuvosto

Tuusulan kunta Pöytäkirja 4/ ( 7) Lapsi- ja perheasiainneuvosto Tuusulan kunta Pöytäkirja 4/2018 1 ( 7) Aika 04.09.2018, klo 18:00-19:50 Paikka Tuusulan kunnantalo, Kunnanhallitus Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 5/2012. Aika: Torstai 5.7.2012 klo. 18.00-18.55. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä: Markku Koskela puh.

TEKNINEN LAUTAKUNTA 5/2012. Aika: Torstai 5.7.2012 klo. 18.00-18.55. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä: Markku Koskela puh. 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 5/2012 Aika: Torstai 5.7.2012 klo. 18.00-18.55 Paikka: Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Tarja Haapaniemi

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. VAPLTK, 22.1.2015 18:00, Pöytäkirja

SISÄLLYSLUETTELO. VAPLTK, 22.1.2015 18:00, Pöytäkirja i SISÄLLYSLUETTELO VAPLTK, 22.1.2015 18:00, Pöytäkirja -1 Läsnäolijat... 1 1 Vapaa-ajanlautakunnan kokoukset, pöytäkirjanpitäjän määrääminen sekä pöytäkirjan pitäminen ja nähtävänäpitäminen... 2 2 Tositteiden

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 13.4.2012 klo 9.00-14.20 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja, pöytäkirjanpitäjä 30 34 Tuomi Vilho varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 28.1.2011 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II (klo 9-9.40) Kirkonkylän koulukeskus (klo 10 14) LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 1/2015

KUNNANVALTUUSTO 1/2015 KUNNANVALTUUSTO 1/2015 Aika Keskiviikkona 28.1.2015 klo 19.00 19.30 Paikka Karvian kunnantalo, Valtuustosali Läsnä Paikalla 21 valtuutettua Ervelä Mari Halmela Kari Hietaluoma Jaakko Hietanen Toni Holkko

Lisätiedot

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 22.10.2013

Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja. Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla 22.10.2013 VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 4/2013 Aika Maanantai 21.10.2013 klo 19.00 20.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Ilmo Törmä puheenjohtaja Esa Pukkila varapj. Rauni Virtanen jäsen Anne Aho jäsen Johanna

Lisätiedot