YHDISTYSKÄYTTÄJIEN KÄYTTÖOHJE

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "YHDISTYSKÄYTTÄJIEN KÄYTTÖOHJE"

Transkriptio

1 YHDISTYSKÄYTTÄJIEN KÄYTTÖOHJE Kansallinen Kokoomus rp Kansallinen Kokoomus rp. Kansakoulukuja 3 A, 2. krs Helsinki

2 2 (28) SISÄLLYS 1. Kirjautuminen Jäsennumero hukassa Salasana hukassa Tietojen muokkaus Sovellukset Painikkeet Sovelluspainikkeet Toimintopainikkeet Tiedon hakeminen Hakuehdot Valintahaku Raportit Jäsentietojen muokkaus ja jäsenmaksut Hakusivu Tiedot sivu Tietojen muuttaminen Jäsenen erottaminen Jäsenlaskun maksaminen Raportit Jäsenrekisteriote Jäsenlista Exceliin Tilisiirtolomake Yhdistyksen raportit (poiminta-sovellus) Yhdistyksen jäsenluettelo Jäsenluettelo Esimerkkiraportti Jäsenluettelo(PDF) Esimerkkiraportti Jäsenluettelo(kaikki tiedot) Esimerkkiraportti Haettujen jäsenten sähköpostiosoitteet Esimerkkiraportti Osoitetarrat 3*8 Esimerkkiraportti Jäsenten ansiomerkit Yhdistyksestä eronneet Eronneet-lista Yhdistykseen liittyneet Liittyneiden lista Esimerkkiraportti Avoimet jäsenmaksulaskut Tilisiirtolomake Esimerkkiraportti Yhdistyksen jäsenmaksutilanne, maksamattomat Jäsenmaksutilanne, maksamattomat Esimerkkiraportti Jäsenmaksutilanne, maksamattomat Esimerkkiraportti Yhdistyksen jäsenmaksutilanne, maksaneet Merkkipäivät (pyöreitä vuosia täyttävät) Merkkipäivät, pyöreitä vuosia täyttävät Esimerkkiraportti Merkkipäivät, pyöreitä vuosia täyttävät (osoite mukana) Esimerkkiraportti Yhdistyksen jäsenmaksutilitykset Tilityksen erittely Esimerkkiraportti Tilitysten kokonaissummat Esimerkkiraportti Yhdistyksen toimihenkilöt Yhdistyksen tiedot Yhdistyksen tietojen muokkaus Yhdistyksen pankkiyhteystiedot Yhdistyksen jäsentilasto...28

3 3 (28) Yhdistyskäyttäjien käyttöohje 1. Kirjautuminen Kirjautuminen tapahtuu menemällä osoitteeseen: Siellä sivun oikeasta yläreunassa löytyy linkki Jäsensivut. Tästä linkistä pääsee kirjautumissivulle. Syötä jäsennumerosi sekä salasanasi ja kirjaudu Jäsennumero hukassa Mikäli et tiedä jäsennumeroasi, ota yhteyttä jäsenpalveluun.

4 4 (28) 1.2. Salasana hukassa Mikäli et muista salasanaa voi tilata uuden salasanan. Syötä jäsennumerosi ja kokoomukselle antamasi sähköposti. Jos tiedot täsmäävät jäsenrekisterin tietoihin saat paluuviestinä sähköpostiosoitteeseesi uuden salasanan Tietojen muokkaus Tietojen muokkaukseen pääsee jäsensivujen kohdasta Tietojen muokkaus. Siirry kohtaan Siirry tietojen muokkaukseen >>>.

5 5 (28) 2. Sovellukset Ohjelmisto on jaettu eri sovelluksiin käyttötarkoituksen mukaan: Jäsentietojen muokkaus ja jäsenmaksut Jäsenyhteystietojen hallintaa varten Yhdistyksen raportit Raportointia varten Yhdistyksen tietojen muokkaus Yhdistyksen tietojen päivittämistä varten 2.1. Painikkeet Sovelluspainikkeet Ikkunan yläreunassa näkyvät painikkeet, joilla vaihdetaan sovellusta Toimintopainikkeet Tietojen haku painike Hakukentät tietojen hakemiseen Valitse haluamasi raportti Raportin tulostus Raportin voi myös ladata zip-tiedostona. Hae-painike käynnistää haun selaussivulla. Tätä voi käyttää myös taulun virkistämiseen silloin, kun päivitetyt tiedot eivät jostain syystä näy lomakesivulla tallentamisen jälkeen. Tietoja voi selailla Edellinen ja Seuraava -painikkeilla; niillä siirrytään hakujoukon edelliseen ja seuraavaan tietueeseen. Siirry päuvutystilaan Edellinen ja Seuraava painikkeet

6 6 (28) Tulosta-painike tulostaa haetun raportin. Talleta muutetut tiedot Peru tekemäsi muutokset Lisää sähköinen yhteystieto Poista sähköinen yhteystieto Kalenterin selausnappi Valintahakunappi

7 7 (28) 2.2. Tiedon hakeminen Sovelluksen käyttö aloitetaan hakemalla tietoja hakusivulle. Jos hakuehtoja ei anneta, hakusivulle tulevat kaikki järjestelmään kirjatut oman yhdistyksen aktiiviset jäsenet. Yleishaku-kentässä voi hakea henkilön nimellä (Sukunimi + Etunimi) tai jäsennumerolla (JäsenNro). Lajittelujärjestys valitaan klikkaamalla hakusivun ylärivissä sitä kenttää, jonka mukaan tiedot halutaan lajitella. (Esimerkiksi Hakunimi, JäsenNro jne.) Hakusivulta lomakesivulle (Tiedot sivu) siirtyminen tapahtuu joko kaksoisklikkaamalla valittua tietoriviä, painamalla valitun rivin kohdalla Enter painiketta tai klikkaamalla hiirellä valitun sivun nimeä ylhäällä Hakuehdot Hakuehto-kenttiin voidaan kirjoittaa tiedot seuraavasti: Nimi-tyyppisiin kenttiin Nimi kokonaan Nimen alkukirjaimet tai alkuosa % korvausmerkki Esimerkiksi %HEINO hakee tietueet, joiden nimessä on jossakin kohdassa heino. =kirjainjono Esimerkiksi =HOP hakee tietueet, joissa tunnus on pelkästään HOP. Ei esimerkiksi HOPE. Numero-tyyppisiin kenttiin Tarkka arvo, esimerkiksi: 2013 Numero tai päivämääräväli. Esimerkiksi (kaksi peräkkäistä viivaa). > < = vertailumerkit Pienempi kuin, esimerkiksi < 100 Suurempi kuin, esimerkiksi > 2000 Yhtä suuri kuin = 100 Päivämäärä pp.kk.vvvv

8 8 (28) Null tyhjä arvo. Hakee kentän jossa ei ole arvoa Not null ei tyhjä arvo. Hakee kentän jossa on arvo Or vaihtoehtoiset arvot, esim. 2 or 3 or 4 tai Valintahaku Joidenkin hakukenttien arvot ovat valittavissa listaltalta. Tällaisen hakukentän reunassa on valintahakupainike. Painiketta klikkaamalla avautuu valintaikkuna, johon joko on annettu valmiiksi hakuehtojen arvot tai arvot haetaan taulukkoon hakuehdoin. Valitaan haluttu vaihtoehto ja hyväksytään se Valitse-painikkeella. Valintaikkuna sulkeutuu samalla. Jos valinta halutaan perua, klikataan Peru. Tämä toiminto sulkee myös valintaikkunan Raportit Sovellusten ylävalikossa on valinta Raportointi. Se sisältää valmiita raportteja. Kuvassa näkyvät Jäsensovelluksessa olevat raportit. Ne ovat tulostettavissa tai ladattavissa zip-tiedostoon kohdassa raportin vaihtoehdot. Huom. Ohjelma tulostaa raportille ne jäsenet jotka on haettu tulosjoukkoon hakuehdoilla. Jos hakuehtoja ei ole annettu, tulostuu kaikki jäsenet joihin käyttäjällä on oikeus.

9 9 (28) 3. Jäsentietojen muokkaus ja jäsenmaksut Sovelluksella käsitellään jäsenten tietoja. Kun sovellus käynnistetään, se hakee automaattisesti kaikki yhdistyksen jäsenet näkyviin Hakusivu Sovelluksen käyttö aloitetaan suorittamalla haku. Kun haku suoritetaan hakukenttien ollessa tyhjänä, saadaan hakujoukkoon näkyville kaikki rekisterissä olevat jäsenet. Hakuehdoilla päästään rajaamaan hakujoukkoja.

10 10 (28) 3.2. Tiedot sivu Valitaan klikkaamalla se jäsen, jonka tietoja halutaan käsitellä. Tiedot sivu avautuu. Sivulla on asiakkaan perustiedot kuten nimi, osoite ja puhelinnumero. Tietoja pääsee muuttamaan klikkaamalla Muokkaa (Päivitä) -painiketta. Muutokset joko tallennetaan klikkaamalla Talleta tai perutaan klikkaamalla Peru. Kentissä, joiden oikealla puolella on Valintahaku-painike, suoritetaan tarkistus (vain tietyt arvot ovat sallittuja).

11 11 (28) Tietojen muuttaminen Tietojen muuttaminen tapahtuu painamalla Muokkaa-painiketta ylävalikosta. Voit muokata kaikki avautuneita kenttiä. Lopuksi talleta tai peru muutokset.

12 12 (28) Jäsenen erottaminen Jäsenen poistaminen tapahtuu Erota jäsen -painikkeella. Ohjelma kysyy vielä eron syyn ja päivämäärän Jäsenlaskun maksaminen Jäsenmaksu näkyvät tiedot sivulla kohdassa Laskut. Voit maksaa laskun normaalisti tulostamalla laskun PDF tiedostona omalle koneellesi kohdasta Lasku PDF-muodossa ja kirjautumalla verkkopankkiin. Tai maksaa sen suoraan verkkomaksuna verkkopankkiin kohdasta Maksa verkkomaksuna. Verkkomaksussa laskun eräpäivää ei voi muuttaa vaan maksun eräpäivä on aina sama kuin maksuhetki. Lisää maksettava summa.

13 13 (28) Pankkivaihtoehtoina Danske Bank, Nordea tai Osuuspankki Raportit Valitsemalla jäsensovelluksen ylävalikosta Raportointi päästään tulostamaan erilaisia raportteja Jäsenrekisteriote Jäsenrekisteriote näyttää kaikki jäsenestä tallennetut tiedot. Raportille tulostuvat tiedot niistä henkilöistä, jotka on haettu hakuehdoilla. Jos haulle ei ole annettu hakuehtoja, raportti näyttää kaikki jäsenet. Tämä on se raportti, joka annetaan jäsenelle hänen pyytäessään nähdä, mitä tietoja hänestä on jäsenrekisterissä.

14 14 (28) Jäsenlista Exceliin Raportissa näkyvät Jäsennumero, jäsenen nimi, yhdistystunnus ja nimi, jäsenyysvoimassa, piiri ja liitto. Raportille tulostuvat tiedot niistä henkilöistä, jotka on haettu hakuehdoilla. Jos haulle ei ole annettu hakuehtoja, raportti näyttää kaikki yhdistyksen jäsenet.

15 15 (28) Tilisiirtolomake

16 16 (28) 4. Yhdistyksen raportit (poiminta-sovellus) Sovelluksen ylävalikosta käynnistetään Poiminta-sovellus. Sillä voidaan ottaa erilaisia yhdistyksen raportteja: 4.1. Yhdistyksen jäsenluettelo Poiminta hakee yhdistyksen jäsenluettelon. Poiminta hakee oletusarvoisesti järjestelmässä näkyvät kaikki yhdistyksen jäsenet. Hakuehdoilla voidaan rajata hakujoukkoja. Poiminnasta voi tulostaa seuraavia raportteja: Jäsenluettelo, Jäsenluettelo(PDF), Jäsenluettelo (kaikki tiedot), Haettujen jäsenten sähköpostiosoitteet ja Osoitetarrat 3*8.

17 17 (28) Jäsenluettelo Esimerkkiraportti Jäsenluettelo(PDF) Esimerkkiraportti Jäsenluettelo(kaikki tiedot) Esimerkkiraportti

18 18 (28) Haettujen jäsenten sähköpostiosoitteet Esimerkkiraportti Osoitetarrat 3*8 Esimerkkiraportti 4.2. Jäsenten ansiomerkit Poiminta hakee ansiomerkin saaneet jäsenet. Poiminta hakee oletusarvoisesti järjestelmässä näkyvät yhdistyksen kaikki ansiomerkin saaneet jäsenet. Hakuehdoilla voidaan rajata hakujoukkoja.

19 19 (28) 4.3. Yhdistyksestä eronneet Poiminta hakee yhdistyksestä eronneet. Oletusarvoisesti hakee kaikki kuluvana vuonna eronneet jäsenet. Hakuehdoilla voidaan rajata hakujoukkoja Eronneet-lista 4.4. Yhdistykseen liittyneet Poiminta hakee yhdistykseen liittyneet. Oletusarvoisesti hakee kaikki kuluvana vuonna liittyneet jäsenet. Hakuehdoilla voidaan rajata hakujoukkoja.

20 20 (28) Liittyneiden lista Esimerkkiraportti 4.5. Avoimet jäsenmaksulaskut Oletuksena poiminta ei hae mitään näkyville vaan haku tapahtuu Hae-painikkeella.

21 21 (28) Tilisiirtolomake Esimerkkiraportti 4.6. Yhdistyksen jäsenmaksutilanne, maksamattomat Poiminta hakee yhdistyksen jäsenmaksun maksamattomat jäsenet. Oletusarvoisesti hakee kaikki maksamattomat jäsenlaskut, jotka ovat jälkeen. Hakuehdoilla voidaan rajata hakujoukkoja.

22 22 (28) Jäsenmaksutilanne, maksamattomat Esimerkkiraportti Jäsenmaksutilanne, maksamattomat Esimerkkiraportti 4.7. Yhdistyksen jäsenmaksutilanne, maksaneet Poiminta hakee yhdistyksen jäsenmaksun maksaneet. Hakuehdoilla voidaan rajata hakujoukkoja.

23 23 (28) 4.8. Merkkipäivät (pyöreitä vuosia täyttävät) Poiminta hakee pyöreitä merkkivuosia täyttävät. Oletusarvoisesti hakee kaikki täyttävät kuluvana vuonna merkkivuosia. Haettavat merkkivuodet ovat: 50, 60, 75, 80, 85, 90, 95, 100 ja kaikki yli 100 vuotta täyttävät. Nimi Käsittää nimestä korkeintaan 32 merkkiä Syntymäpäivä Ehto annetaan mikäli halutaan rajata joukkoa tiettynä aikana syntyneisiin Postinumero Ehto annetaan mikäli halutaan rajata joukkoa tetyllä alueella asuviin Merkkipäivät, pyöreitä vuosia täyttävät Esimerkkiraportti Merkkipäivät, pyöreitä vuosia täyttävät (osoite mukana) Esimerkkiraportti Samat tiedot kuin edellisessä, lisänä osoite. Raporttiin tulostuvat tiedot niistä henkilöistä, jotka on haettu hakuehdoilla.

24 24 (28) 4.9. Yhdistyksen jäsenmaksutilitykset Poiminta hakee yhdistyksen jäsenmaksutilitykset näkyviin. Oletuksena hakee vuoden 2013 jäsenmaksulaskujen tilitykset. Hakeuehtoja voi täydentää vuodella ja tilityspäivällä Tilityksen erittely Esimerkkiraportti Tilitysten kokonaissummat Esimerkkiraportti

25 4.10. Yhdistyksen toimihenkilöt Sovellus hakee oletushakuehtojen mukaisen hakujoukon näkyville. Poiminta hakee oletusarvoisesti kaikki yhdistyksen toimihenkilöt. 25 (28) Yhdistyksen tiedot Sovellus hakee yhdistyksen tiedot näkyville.

26 26 (28) 5. Yhdistyksen tietojen muokkaus Yhdistyssovellus käynnistetään ylävalikosta:

27 27 (28) 5.1. Yhdistyksen pankkiyhteystiedot Yhdistys sovelluksessa voidaan hallinnoida yhdistyksen pankkiyhteystietoja. Yhdistyksen IBAN-tilinumero sekä pankin BIC-koodi pitää olla yhdityksen tiedoissa oikein jotta yhdistykselle voidaan tilittää saapuneista jäsenmaksuista yhdistyksen osuus. Sovelluksessa on myös mahdollista lisätä linkki yhdistyksen www-sivulle.

28 28 (28) 5.2. Yhdistyksen jäsentilasto Yhdistyksen jäsentilaston saa näkyviin kohdasta Jäsentilasto. Sovellus näyttää laskentapäivän mukaisen jäsenmäärän, pääjäsenten määrän ja miesten /naisten määrän. Jäsentilastorivejä on kahdenlaisia: 1. Tyyppi Vuosi Tässä lukumäärässä on mukana kaikki yhdistykseen vuoden vaihteessa merkiktyt jäsenet riippumatta siitä milloin jäsenmaksu on maksettu. 2. Tyyppi Jäsenyysvoimassa Tässä lukumäärässä on mukana kaikki yhdistyksen jäsenet joilla oli vuoden ensimmäisenä päivänä jäsenyys voimassa.

JÄSENREKISTERIN KÄYTTÖOHJE

JÄSENREKISTERIN KÄYTTÖOHJE JÄSENREKISTERIN KÄYTTÖOHJE Kansallinen senioriliitto ry 05.03.2011 Kansallinen senioriliitto ry Kansakoulukatu 5 A 6, 00100 Helsinki Puh. 0207 488 445 www.senioriliitto.fi 2 (35) SISÄLLYS 1. Yleistä järjestelmästä...

Lisätiedot

JÄSENREKISTERIN KÄYTTÖOHJE

JÄSENREKISTERIN KÄYTTÖOHJE 1 (37) JÄSENREKISTERIN KÄYTTÖOHJE Kansallinen senioriliitto ry 01.09.2015 2 (37) SISÄLLYS JÄSENREKISTERIN KÄYTTÖOHJE... 1 Kansallinen senioriliitto ry... 1 Senioriliiton jäsenrekisterin käyttöohje... 4

Lisätiedot

Nettijäsenrekisterin käyttöohje Päivitetty 8.10.2010

Nettijäsenrekisterin käyttöohje Päivitetty 8.10.2010 Nettijäsenrekisterin käyttöohje Päivitetty 8.10.2010 Sisällysluettelo 1. Jäsenrekisteriin kirjautuminen... 2 2. Nimihaku (= pikahaku)... 3 3. Jäsenrekisteri... 4 4. Haku... 5 5. Jäsenen tiedot... 6 6.

Lisätiedot

Päivitetyn jäsenrekisterin käyttöohje

Päivitetyn jäsenrekisterin käyttöohje Päivitetyn jäsenrekisterin käyttöohje 29.12.2016 Päivitetty jäsenrekisterisovellus on nyt käytössänne osoitteessa https://secure.jaicom.com/martat/emanagement. Jäsentietojen tarkistus ja tarvittaessa päivitys

Lisätiedot

https://njr.yap.fi/cgi-bin/soj2/dispat.exe

https://njr.yap.fi/cgi-bin/soj2/dispat.exe Jäsenrekisteriin kirjautuminen Avaa internet ja kirjoita selaimen osoitekenttään: https://njr.yap.fi/cgi-bin/soj2/dispat.exe Kirjoita käyttäjätunnus ja salasana, ja paina Sisäänkirjaus. Kirjauduttua avautuu

Lisätiedot

Invalidiliiton Kilta-rekisteri

Invalidiliiton Kilta-rekisteri Invalidiliiton Kilta-rekisteri Invalidiliitolla on käytössään Internet-selaimella käytettävä Kilta-rekisterisovellus. Rekisterisovellus löytyy osoitteesta https://kilta.invalidiliitto.fi, se on suojattu

Lisätiedot

Jäsenrekisterin käyttöohje

Jäsenrekisterin käyttöohje Jäsenrekisterin käyttöohje 8.5.2019 Jäsenrekisterisovellus on käytössänne osoitteessa https://secure.jaicom.com/martat/emanagement Jäsentietojen tarkistus ja tarvittaessa päivitys niin yhteystietojen kuin

Lisätiedot

Kilta-rekisterin ohje Yhdistyskäyttäjille

Kilta-rekisterin ohje Yhdistyskäyttäjille Kilta-rekisterin ohje Yhdistyskäyttäjille 13.6.2016 Epilepsialiitto Sisällys Kirjautuminen ja valikko... 3 Uuden jäsenen lisääminen Kilta-jäsenrekisteriin... 4 Henkilön tietojen muutos... 10 Henkilön jäsenyyden

Lisätiedot

NETTIJÄSENREKISTERIN KÄYTTÖOHJE

NETTIJÄSENREKISTERIN KÄYTTÖOHJE NETTIJÄSENREKISTERIN KÄYTTÖOHJE Sisällysluettelo Sisällysluettelo: 1.Jäsenrekisteriohjelman avaaminen 2. Käyttöoikeudet 3. Jäsenrekisteri 3.1. Jäsenen perustiedot 3.2 Jäsenen jäsentiedot 3.3 Jäsenen osajoukot

Lisätiedot

SISÄLLYS KIRJAUTUMINEN... 2 YLEISESITTELY... 2 JÄSENHALLINTAAN LIITTYVIÄ RAPORTTEJA... 3 RAPORTTI MAKSAMATTOMISTA JÄSENISTÄ... 4 RAPORTIT...

SISÄLLYS KIRJAUTUMINEN... 2 YLEISESITTELY... 2 JÄSENHALLINTAAN LIITTYVIÄ RAPORTTEJA... 3 RAPORTTI MAKSAMATTOMISTA JÄSENISTÄ... 4 RAPORTIT... SISÄLLYS KIRJAUTUMINEN... 2 YLEISESITTELY... 2 JÄSENHALLINTAAN LIITTYVIÄ RAPORTTEJA... 3 RAPORTTI MAKSAMATTOMISTA JÄSENISTÄ... 4 RAPORTIT... 4 KIRJAUTUMINEN 1. Kirjoita Internet-selaimen osoiteriville

Lisätiedot

UUDEN NETTIJÄSENREKISTERIN OHJEET. Kirjaudu sisään antamalla käyttäjätunnus ja salasana

UUDEN NETTIJÄSENREKISTERIN OHJEET. Kirjaudu sisään antamalla käyttäjätunnus ja salasana UUDEN NETTIJÄSENREKISTERIN OHJEET Kirjaudu sisään antamalla käyttäjätunnus ja salasana Aloitussivu näyttää seuraavalta. Sen kautta voi siirtyä haluttuihin toimintoihin. JÄSENREKISTERIN SELAUS/MUOKKAAMINEN

Lisätiedot

Aivoliitto ry:n jäsenrekisteri Ohjeita yhdistyksille

Aivoliitto ry:n jäsenrekisteri Ohjeita yhdistyksille Aivoliitto ry:n jäsenrekisteri Ohjeita yhdistyksille Lisätiedot ja neuvonta: p. 040 845 0430, linda.lindroos@aivoliitto.fi Tästä osoitteesta löydät lisää ohjeita Sense rekisterin käyttöön: https://senseohjeisto.avoine.fi/

Lisätiedot

Postimaksukonepalvelun käyttöohje

Postimaksukonepalvelun käyttöohje 1 (11) Julkinen - Public Postimaksukonepalvelun käyttöohje 2 (11) Julkinen - Public POSTIMAKSUKONEPALVELUT KÄYTTÖVARAN MAKSAMINEN POSTIMAKSUKONEELLE 1 Yleistä Postimaksukonepalvelu on postimaksukoneita

Lisätiedot

Maanpuolustusrekisterin käyttöohje

Maanpuolustusrekisterin käyttöohje Maanpuolustusrekisterin käyttöohje versio 1.0 Ossi Ikonen ossi.ikonen@hrup.fi Yleistä Maanpuolustusrekisteri on Suomen Reserviupseeriliiton, Reserviläisliiton, Maanpuolustuskiltojen liiton ja Maanpuolustusnaisten

Lisätiedot

Kirjautuminen Timmiin

Kirjautuminen Timmiin Sisällys Kirjautuminen Timmiin... 1 Tilojen haku... 2 Pikkukalenteri... 5 Hakemuksen teko... 6 Yöpymiskäyttö... 7 Hakemuksen lisätiedot... 7 Oheisvarattavat... 7 Varaukset Oma asiointi... 9 Vapaa-ajan

Lisätiedot

Sensen perusraportit ratsastusseuroille. Jäsenten tiedot ja kilpailuluvat

Sensen perusraportit ratsastusseuroille. Jäsenten tiedot ja kilpailuluvat Sensen perusraportit ratsastusseuroille Jäsenten tiedot ja kilpailuluvat Raporttinäkymä / Työpöytä Tallennetut raportit: aukeavat valmiiseen Excel-raporttiin Tallennetut haut: pohjalla valmiit hakuehdot,

Lisätiedot

Sisällysluettelo KÄYTTÖOHJE 1 (16) 6.11.2013

Sisällysluettelo KÄYTTÖOHJE 1 (16) 6.11.2013 1 (16) Sisällysluettelo 1 Sovelluksen käynnistäminen ja sulkeminen... 3 2 Keskusikkuna... 3 2.1 Sovellukset... 3 2.2 Tiedotteet... 3 2.3 Käyttäjälista... 3 2.4 Käyttäjän omat tiedot... 4 2.5 Salasanan

Lisätiedot

RAPORTIT. 1. Yleistä. Sisällysluettelo:

RAPORTIT. 1. Yleistä. Sisällysluettelo: RAPORTIT Sisällysluettelo: 1. Yleistä 2. Rekisteristä löytyvät raporttipohjat Normaalit Valmiit Kiinteät raportit ja työkalut 3. Uuden raportin luominen 4. Osoitetarrat ja sähköpostin lähettäminen suoraan

Lisätiedot

RATKI 1.0 Käyttäjän ohje

RATKI 1.0 Käyttäjän ohje RATKI RATKI 1.0 Käyttäjän ohje Ohje 0.5 Luottamuksellinen Vastuuhenkilö Petri Ahola Sisällysluettelo 1. Yleistä... 3 1.1. Kuvaus... 3 1.2. Esitiedot... 3 1.3. RATKIn käyttöoikeuksien hankinta... 3 1.4.

Lisätiedot

Timmiin kirjautuminen

Timmiin kirjautuminen Sisällys Timmiin kirjautuminen... 1 Varaushakemukset - Oma asiointi... 2 Omat tiedot... 3 Omat tiedot ja edustamani organisaation tiedot... 3 Sähköpostiosoitteiden muutokset... 3 Käyttöoikeuksien laajennus...

Lisätiedot

Nippupelipassi. Nippupelipassien rakentaminen

Nippupelipassi. Nippupelipassien rakentaminen Nippupelipassi Nippupelipassien rakentaminen 1. Kirjaudu tunnuksilla sisään. 2. Valitse alasvetovalikosta oma seurasi. Mikäli omaa seuraasi ei löydy valikosta (mm. uudet seurat), valitse seuraksi Harrastealue

Lisätiedot

Diacor Turku extranet

Diacor Turku extranet Diacor Turku extranet Extranet on asiakasyritystemme vastuuhenkilöille tarkoitettu sähköinen palvelukanava. Diacor Turun extranet- sivustolla yrityksen kontaktihenkilön on mahdollista kirjata työntekijöiden

Lisätiedot

RATKI 1.0 Talousraportin käyttäjän ohje

RATKI 1.0 Talousraportin käyttäjän ohje RATKI RATKI 1.0 Talousraportin käyttäjän ohje Ohje 21.01.2008 0.1 Vastuuhenkilö Petri Ahola Sisällysluettelo 1. Yleistä... 3 1.1. Kuvaus... 3 1.2. Esitiedot... 3 1.3. RATKIn käyttöoikeuksien hankinta...

Lisätiedot

Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille

Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille Tämä ohje on tarkoitettu niille suunnistajille joilla ei ole koskaan ollut nk. lisenssiä. Mikäli sinulla on joskus ollut lisenssi, niin ohjeet Irman käyttöön löytyvät

Lisätiedot

Kalajoen kaupungin tilavarausjärjestelmä

Kalajoen kaupungin tilavarausjärjestelmä Kalajoen kaupungin tilavarausjärjestelmä Yleistä Kalajoen kaupungin tilavarausjärjestelmä on tarkoitettu kaupungin asukkaiden, yritysten, yhdistysten ja kaupungin työntekijöiden työkaluksi varattessa kaupungin

Lisätiedot

Aivoliitto ry:n jäsenrekisteri - Ohjeita yhdistyksille

Aivoliitto ry:n jäsenrekisteri - Ohjeita yhdistyksille Aivoliitto ry:n jäsenrekisteri - Ohjeita yhdistyksille Lisätiedot ja neuvonta: p. 050 3089095, carita.sinkkonen@aivoliitto.fi Jäsenrekisteri löytyy osoitteesta http://jasen.stroke.fi Huom. alkuun ei laiteta

Lisätiedot

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje yhdistyksille, yhdistystietojen ylläpito

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje yhdistyksille, yhdistystietojen ylläpito Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje yhdistyksille, yhdistystietojen ylläpito Suomen Kennelliitto ry. 19.5.2014 2(12) Yhdistystietojen ylläpito Sisältö: Yhdistystiedot -välilehden näkyminen... 3 Yhdistyksen

Lisätiedot

1. JOHDANTO... 2. 1.1 Rekisteröityminen... 2. 1.2. Henkilökohtaiset asetukset... 3. 1.3. Salasanan muuttaminen ja uuden salasanan tilaaminen...

1. JOHDANTO... 2. 1.1 Rekisteröityminen... 2. 1.2. Henkilökohtaiset asetukset... 3. 1.3. Salasanan muuttaminen ja uuden salasanan tilaaminen... 1 HAKIJAN OHJEET Sisällys 1. JOHDANTO... 2 1.1 Rekisteröityminen... 2 1.2. Henkilökohtaiset asetukset... 3 1.3. Salasanan muuttaminen ja uuden salasanan tilaaminen... 4 2. OMA PROFIILINI... 5 2.1. Liikkuminen

Lisätiedot

RAPORTIT. 1. Yleistä. Sisällysluettelo:

RAPORTIT. 1. Yleistä. Sisällysluettelo: RAPORTIT Sisällysluettelo: 1. Yleistä 2. Rekisteristä löytyvät raporttipohjat Normaalit Valmiit Kiinteät raportit ja työkalut 3. Uuden raportin luominen 1. Yleistä Sporttirekisterissä on erittäin monipuolinen

Lisätiedot

VSP webmail palvelun ka yttö öhje

VSP webmail palvelun ka yttö öhje VSP webmail palvelun ka yttö öhje Kirjaudu webmailiin osoitteessa https://webmail.net.vsp.fi Webmailin kirjautumissivu, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi: Sähköpostin päänäkymä: 1: Kansiolistaus

Lisätiedot

EVTEK-PROJEKTORI KÄYTTÖOHJE Tekijä: Teemu Tammivaara VBP04S

EVTEK-PROJEKTORI KÄYTTÖOHJE Tekijä: Teemu Tammivaara VBP04S EVTEK-PROJEKTORI KÄYTTÖOHJE 2007 Tekijä: Teemu Tammivaara VBP04S SISÄLLYS 1 Projektorin käyttö... 3 2 Projektien julkinen haku ja selailu... 4 2.1 Hakuvaihtoehdot... 4 2.2 Tarkennettu haku... 5 3 Rekisteröityminen

Lisätiedot

Secure hubiin kirjautuminen

Secure hubiin kirjautuminen Outlook iphonelle Sisältö Secure hubiin kirjautuminen... 2 Vanhan sähköpostitilin poisto... 6 Outlookin ja Yritysportaalin käyttöönotto... 8 Hyvä ottaa huomioon asennuksen jälkeen.... 16 1 Secure hubiin

Lisätiedot

Maanpuolustusrekisterin käyttöohje Maanpuolustusrekisterin käyttöohje

Maanpuolustusrekisterin käyttöohje Maanpuolustusrekisterin käyttöohje Maanpuolustusrekisterin käyttöohje versio 1.0 Ossi Ikonen päivitys 16.6.2017 / Päivi Ruusuvuori jasenasiat@reservilaisliitto.fi jasenasiat@rul.fi jasenasiat@mpkl.fi Yleistä Maanpuolustusrekisteri on Suomen

Lisätiedot

Webmailin käyttöohje. Ohjeen sisältö. Sähköpostin peruskäyttö. Lomavastaajan asettaminen sähköpostiin. Sähköpostin salasanan vaihtaminen

Webmailin käyttöohje. Ohjeen sisältö. Sähköpostin peruskäyttö. Lomavastaajan asettaminen sähköpostiin. Sähköpostin salasanan vaihtaminen Webmailin käyttöohje https://mail.webhotelli.net sekä https://webmail.netsor.fi Ohjeen sisältö Sähköpostin peruskäyttö Lukeminen Lähettäminen Vastaaminen ja välittäminen Liitetiedoston lisääminen Lomavastaajan

Lisätiedot

Outlook ja Yritysportaali iphonelle

Outlook ja Yritysportaali iphonelle Outlook ja Yritysportaali iphonelle Sisältö 1. Tarvittavat sovellukset... 2 2. Secure Hubiin kirjautuminen... 3 3. Outlookin ja Yritysportaalin käyttöönotto... 7 4. Hyvä ottaa huomioon asennuksen jälkeen....

Lisätiedot

Uusien merkkien tilausohje. Korvausmerkkien tilausohje. Tilapäismerkkien tilausohje. Tilapäismerkin käyttöönotto

Uusien merkkien tilausohje. Korvausmerkkien tilausohje. Tilapäismerkkien tilausohje. Tilapäismerkin käyttöönotto Uusien merkkien tilausohje Korvausmerkkien tilausohje Tilapäismerkkien tilausohje Tilapäismerkin käyttöönotto Lähetetyn / lähettämättömän tilapäismerkin käyttöönoton poistaminen Lähetetyn tilapäismerkin

Lisätiedot

Kylätietojen täyttöohje. Sisällys

Kylätietojen täyttöohje. Sisällys Kylätietojen täyttöohje Sisällys KIRJAUTUMINEN... 2 KYLÄTIETOJEN MUOKKAUS JA TÄYDENNYS... 4 TIEDOSTOPANKKI... 11 SALASANAN VAIHTO... 12 YHTEENVEDOT TIEDOISTA (kylien posti- ja sähköpostilistat)... 13 PIKAHAKU

Lisätiedot

Raporttiarkiston (RATKI) käyttöohjeet Ohjeet

Raporttiarkiston (RATKI) käyttöohjeet Ohjeet Raporttiarkiston (RATKI) käyttöohjeet Ohjeet 15.11.2012 1.0 Vastuutaho TRAFI Sisällys Raporttiarkiston (RATKI) käyttöohjeet 1 1. Johdanto 3 1.1. Esitiedot 3 1.2. Käyttöoikeudet 3 1.3. Sisäänkirjautuminen

Lisätiedot

NOPSA TM järjestelmä. Kulunvalvonta Käyttöohje, konttori. Käyttötuki: LogiNets Oy. All rights reserved.

NOPSA TM järjestelmä. Kulunvalvonta Käyttöohje, konttori.  Käyttötuki: LogiNets Oy. All rights reserved. NOPSA TM järjestelmä Kulunvalvonta Käyttöohje, konttori www.loginets.com/nopsa Käyttötuki: +358 50 570 6252 Sisältö 1. Aloitusnäkymä s. 4 2. Läsnäolojen seuranta ja AVI s. 5 3. Tuntikirjaukset 4. Projektit

Lisätiedot

Maatiaiskanojen säilyttäjän ohjeet Maatiaiskanat-palvelun käyttöön

Maatiaiskanojen säilyttäjän ohjeet Maatiaiskanat-palvelun käyttöön Maatiaiaskanat-järjestelmä säilyttäjän ohjeet Luonnonvarakeskus/Eläingeenivarat 7.6.2019 Maatiaiskanojen säilyttäjän ohjeet Maatiaiskanat-palvelun käyttöön Tässä dokumentissa neuvotaan, miten maatiaiskanasäilyttäjänä

Lisätiedot

IRMAN OHJEET. Laatija: Marja Erkkilä. Sisällysluettelo

IRMAN OHJEET. Laatija: Marja Erkkilä. Sisällysluettelo IRMAN OHJEET Laatija: Marja Erkkilä Sisällysluettelo A. Kirjaudu IRMAAn... 1 B. Unohdin salasanani... 1 C. Omat tiedot ja salasanan muuttaminen... 1 D. Lisenssin lunastaminen... 3 E. Kilpailuun ilmoittautuminen...

Lisätiedot

10. ASIAKASHALLINTA CRM; Osoitetarrat, ryhmäsähköposti ja export

10. ASIAKASHALLINTA CRM; Osoitetarrat, ryhmäsähköposti ja export 10. ASIAKASHALLINTA CRM; Osoitetarrat, ryhmäsähköposti ja export 10.1. PERIAATE CRM asiakashallintajärjestelmästä voidaan tulostaa osoitetarrat, lähettää ryhmäsähköpostia sekä exportata (viedä) hakutuloksia

Lisätiedot

Jäsenrekisterin käytön perusteet

Jäsenrekisterin käytön perusteet Jäsenrekisterin käytön perusteet Peruskäyttö Uudet jäsenet lisätään kotisivujen kautta Yksittäisen jäsenen etsiminen Jäsenen eropäivän merkintä Yhdistys ei poista jäsentä keskitetysti liitosta Raportit

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE / Ver 1.0 / Huhtikuu Martat - KÄYTTÖOHJE Yhdistyksille 2017

KÄYTTÖOHJE / Ver 1.0 / Huhtikuu Martat - KÄYTTÖOHJE Yhdistyksille 2017 / / Martat - KÄYTTÖOHJE Yhdistyksille 2017 Sisältö Sisältö 1. Yleistä 2. Kirjautuminen ylläpitoon 2.1. Kirjaudu osoitteessa: https://www.martat.fi/wp-admin 2.2 Salasana hukassa? 3. Uuden Ajankohtaisen

Lisätiedot

PALLOVERKON OHJEET PELIPASSIEN OSTOA VARTEN

PALLOVERKON OHJEET PELIPASSIEN OSTOA VARTEN Kirjautuminen järjestelmään Kirjaudu järjestelmään osoitteessa: https://palloverkko.palloliitto.fi/live/fsiplayerregistration/login.aspx Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa, syötä PalloID ylempään kenttään

Lisätiedot

KÄYTTÖVALTUUSHALLINTA (KVH) 1 (14) Käyttöohje rekisterinpidon yhteyshenkilölle 3.5.2016

KÄYTTÖVALTUUSHALLINTA (KVH) 1 (14) Käyttöohje rekisterinpidon yhteyshenkilölle 3.5.2016 KÄYTTÖVALTUUSHALLINTA (KVH) 1 (14) MML Käyttövaltuushallintaan mennään osoitteen https://vatu.idmservice.nls.fi kautta. Valitse tunnistautumismenetelmä, joka sinulla on käytössäsi. KÄYTTÖVALTUUSHALLINTA

Lisätiedot

TIMMI-TILAVARAUSOHJELMISTO

TIMMI-TILAVARAUSOHJELMISTO Timmi Software Oy Pikaopas 1(12) TIMMI-TILAVARAUSOHJELMISTO Tämä dokumentti on pikaopas Timmi-tilavarausohjelmiston ominaisuuksien testausta varten. Pikaohjeen merkinnät Pikaohjeessa käytetään seuraavia

Lisätiedot

Kirjautuminen Timmiin

Kirjautuminen Timmiin Sisällys Kirjautuminen Timmiin...1 Tilojen haku...2 Pikkukalenteri...4 Varauskalenteri...5 Hakemuksen teko...5 Hakemuksen lisätiedot-välilehti...6 Varaukset Oma asiointi...7 Kirjautuminen Timmiin Mene

Lisätiedot

KYMP Webmail -palvelu

KYMP Webmail -palvelu KYMP Webmail -palvelu Sisältö 1. Kirjautuminen... 3 2. Viestin merkinnät... 4 3. Viestien lukeminen... 4 Viestiin vastaaminen... 4 Viestin välittäminen edelleen / uudelleen ohjaus... 5 4. Viestin kirjoittaminen...

Lisätiedot

Asio. Ohjelma on selainpohjainen, joten ohjelmaa varten tarvitaan internet-selain. Ohjelmaan pääsee osoitteella

Asio. Ohjelma on selainpohjainen, joten ohjelmaa varten tarvitaan internet-selain. Ohjelmaan pääsee osoitteella 1 Kirjautuminen Ohjelma on selainpohjainen, joten ohjelmaa varten tarvitaan internet-selain. Ohjelmaan pääsee osoitteella tila.savonia.fi Ohjelmassa on ns. Haka-kirjautumispalvelu, jolloin kirjautumiseen

Lisätiedot

Opetustapahtumien hakeminen (Hae - Opetustapahtuma)

Opetustapahtumien hakeminen (Hae - Opetustapahtuma) Helsingin yliopisto WinOodi 1 (5) Opetustapahtumien hakeminen (Hae - Opetustapahtuma) Opetustapahtumien hakua tarvitaan sekä opetustapahtumien käsittelyssä että raporttien tulostamisessa. Ohjeessa käsitellään

Lisätiedot

Sähköinen matkalasku (liiton tilaisuudet)

Sähköinen matkalasku (liiton tilaisuudet) Sähköinen matkalasku (liiton tilaisuudet) www.teollisuusliitto.fi Valitse pankki, jonka tunnuksilla tunnistaudut sähköiseen palveluun Valitse seuraavalta sivulta Jäsenyys kohdassa lukee: Muokkaa omia yhteystietojasi,

Lisätiedot

Kuksa -jäsenrekisterin käyttöohje huoltajille

Kuksa -jäsenrekisterin käyttöohje huoltajille Kuksa -jäsenrekisterin käyttöohje huoltajille Kuksa -jäsenrekisteri Kuksa on Suomen Partiolaisten jäsenrekisterijärjestelmä. Kuksaan on luotu oma profiili sekä partiolaisille että alaikäisten partiolaisten

Lisätiedot

Kirjautuminen Timmiin

Kirjautuminen Timmiin Sisällys Kirjautuminen Timmiin... 1 Liikuntatilojen haku... 2 Pikkukalenterin käyttö... 4 Hakemuksen teko:... 5 Varaushakemukset - Oma asiointi... 7 Vapaa-ajan käyttöön sopivia tiloja pääsee hakemaan seuraavasti:

Lisätiedot

TYÖPAIKKAKOULUTTAJAN VERKKOPALVELUOHJEET

TYÖPAIKKAKOULUTTAJAN VERKKOPALVELUOHJEET TYÖPAIKKAKOULUTTAJAN VERKKOPALVELUOHJEET Savon oppisopimuskeskus 11.9.2013 1 SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO... 1 1 Palveluun kirjautuminen... 2 1.1 Unohtuiko salasana?... 4 1.2 Salasanan vaihto... 5

Lisätiedot

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje yhdistyksille, yhdistystietojen ylläpito

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje yhdistyksille, yhdistystietojen ylläpito Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje yhdistyksille, yhdistystietojen ylläpito 10.2.2016 2(14) Yhdistystietojen ylläpito Liikkuminen Omakoira-palvelussa... 3 Yhdistystiedot -välilehden näkyminen... 4

Lisätiedot

Toimittajaportaalin pikaohje

Toimittajaportaalin pikaohje 1 Toimittajaportaalin pikaohje Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Servia. S solutions

KÄYTTÖOHJE. Servia. S solutions KÄYTTÖOHJE Servia S solutions Versio 1.0 Servia S solutions Servia Finland Oy PL 1188 (Microkatu 1) 70211 KUOPIO puh. (017) 441 2780 info@servia.fi www.servia.fi 2001 2004 Servia Finland Oy. Kaikki oikeudet

Lisätiedot

Basware Portal palvelun ohje toimittajille

Basware Portal palvelun ohje toimittajille Basware Portal palvelun ohje toimittajille Verkkolaskutuspalvelun käyttöönottamiseksi laskun lähettäjän tulee rekisteröityä palveluun. Palvelu on käyttäjälle maksuton. Palvelun osoite: https://portal.basware.com/open/supplier

Lisätiedot

Jäsenrekisterin käyttö on jäsenyhdistyksille ilmaista, Sulasol tarjoaa sen jäsenpalveluna.

Jäsenrekisterin käyttö on jäsenyhdistyksille ilmaista, Sulasol tarjoaa sen jäsenpalveluna. ifest-jäsenrekisteri Käyttöohje Sulasolin jäsenyhdistyksille (versio 1.1) Sulasolissa on otettu käyttöön uusi jäsenrekisteri, ifest. Rekisterin avulla jokainen jäsenkuoro ja -orkesteri voi itse ylläpitää

Lisätiedot

Visma Fivaldi -käsikirja MiniCRM

Visma Fivaldi -käsikirja MiniCRM Visma Fivaldi -käsikirja MiniCRM 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Ylävalikko... 4 3 Perustiedot - välilehti... 5 4 Tila (vapaassa tekstikentässä edellisellä sivulla annettu nimi) - välilehti... 6 5 Vasemman

Lisätiedot

Opetustapahtumien hakeminen (Hae - Opetustapahtuma)

Opetustapahtumien hakeminen (Hae - Opetustapahtuma) Helsingin yliopisto WinOodi Sivu 1/5 Opetustapahtumien hakeminen (Hae - Opetustapahtuma) Opetustapahtumien hakua tarvitaan sekä opetustapahtumien käsittelyssä että raporttien tulostamisessa. Ohjeessa käsitellään

Lisätiedot

Käyttöohje webrekkaselvitys-tietojärjestelmä

Käyttöohje webrekkaselvitys-tietojärjestelmä Käyttöohje webrekkaselvitys-tietojärjestelmä Kirjautumissivu: rekkaselvitys.helsinginsatama.fi Rekkaselvityksen webkäyttöliittymällä rekisteröityneet asiakkaat tekevät ilmoituksia itse verkossa suoraan

Lisätiedot

Kilta - yhdistyskäyttäjän ohje

Kilta - yhdistyskäyttäjän ohje 1 Kilta - yhdistyskäyttäjän ohje Yleistä Kilta on SQL Server -pohjainen TTL:n jäsenrekisteri- ja CRM-järjestelmä. Se sisältää tietoja henkilöistä (TTL-yhdistyksien jäsenet ja muita kontakteja) ja organisaatioista

Lisätiedot

Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2

Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2 Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2 Kirjautuminen järjestelmään 2 Myyntilaskut 2 Ostolaskujen käsittely 4 Uuden laskun syöttö 6 Palkkailmoituslomake 8 Palkkailmoituksesta kopio 9 Henkilötietojen

Lisätiedot

Toimittajaportaalin pikaohje

Toimittajaportaalin pikaohje 1 Toimittajaportaalin pikaohje Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen

Lisätiedot

Psoriasisliitto Nettijäsenrekisterin Koulutustilaisuus 11.2.-12.2. Nettijäsenrekisterin ohje

Psoriasisliitto Nettijäsenrekisterin Koulutustilaisuus 11.2.-12.2. Nettijäsenrekisterin ohje Psoriasisliitto Nettijäsenrekisterin Koulutustilaisuus 11.2.-12.2. Nettijäsenrekisterin ohje Kirjautumissivu löytyy osoitteesta https://njr.yap.fi/cgi-bin/rpj2v3/dispat.exe. Anna käyttäjätunnus ja salasana.

Lisätiedot

Omapalvelu. Omapalvelu - ohje Päivityspaketti 1/ 2014. Tieto Corporation

Omapalvelu. Omapalvelu - ohje Päivityspaketti 1/ 2014. Tieto Corporation Omapalvelu Omapalvelu - ohje Päivityspaketti 1/ 2014 Omapalvelu / Kirjautuminen pankkitunnuksilla Asiakas kirjautuu Omille sivuille kunnan nettisivujen linkin kautta. Sivulle kirjaudutaan Vetuma-tunnistuksen

Lisätiedot

1. ASIAKKAAN OHJEET... 2. 1.1 Varauksen tekeminen... 2. 1.2 Käyttäjätunnuksen luominen... 4. 1.3 Varauksen peruminen... 4

1. ASIAKKAAN OHJEET... 2. 1.1 Varauksen tekeminen... 2. 1.2 Käyttäjätunnuksen luominen... 4. 1.3 Varauksen peruminen... 4 1. ASIAKKAAN OHJEET... 2 1.1 Varauksen tekeminen... 2 1.2 Käyttäjätunnuksen luominen... 4 1.3 Varauksen peruminen... 4 1.4 Omien tietojen muokkaaminen... 5 1.5 Salasanan muuttaminen... 5 2. TYÖNTEKIJÄN

Lisätiedot

Jäsenrekisterin käytön perusteet

Jäsenrekisterin käytön perusteet Jäsenrekisterin käytön perusteet Tästä oppaasta löydät ohjeet: Uudet jäsenet Yksittäisen jäsenen etsiminen Jäsenen eropäivän merkintä Yhdistys ei poista jäsentä keskitetysti liitosta Raportit Raportin

Lisätiedot

OHJE 1 (14) Peruskoulun ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen Wilmassa

OHJE 1 (14) Peruskoulun ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen Wilmassa OHJE 1 (14) Peruskoulun ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen Wilmassa Wilman hakemukset ja muut lomakkeet EIVÄT NÄY mobiililaitteisiin asennettavissa Wilma-sovelluksissa. Huoltajan tulee siis käyttää

Lisätiedot

Lunastuspoistajat AJONEUVOJEN REKISTERÖINTI

Lunastuspoistajat AJONEUVOJEN REKISTERÖINTI Lunastuspoistajat AJONEUVOJEN REKISTERÖINTI Kirjautuminen REKI järjestelmään...2 ATJ Aloitussivu...3 Rekisteröinnin päävalikko...4 Liikennekäytöstäpoisto...5 Rekisteritietojen haku...5 Omistajuuden perustiedot...6

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE YRITYKSILLE

KÄYTTÖOHJE YRITYKSILLE 21.11.2012 KÄYTTÖOHJE YRITYKSILLE Sähköinen asiointipalvelu e-vientiasiakirjat www.e-vientiasiakirjat.fi OY SAMLINK AB KÄYTTÖOHJE YRITYKSILLE 2 (41) Sisällysluettelo Sisällysluettelo 1 Laitevaatimukset...

Lisätiedot

JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN 19.9.2017 vj Oikeus: Partiolainen tai huoltaja JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN Yhteystietojen päivittäminen ja jäsenkortin tulostaminen tehdään suoraan partiorekisteri Kuksassa. Tämän voi tehdä joko jäsen

Lisätiedot

JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN 1.6.2017 vj Oikeus: Partiolainen tai huoltaja JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN Yhteystietojen päivittäminen ja jäsenkortin tulostaminen tehdään suoraan partiorekisteri Kuksassa. Tämän voi tehdä joko jäsen itse

Lisätiedot

Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS

Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS LOUNEA PALVELUT OY TEHDASKATU 6, 24100 SALO Sisällys Sisällys... 1 Tervetuloa OmaLounea-palveluun!... 2 OmaLounea - Käytön aloittaminen... 2 OmaLounea Kirjaudu

Lisätiedot

raportointipalvelun käyttöohjeet

raportointipalvelun käyttöohjeet raportointipalvelun käyttöohjeet 3.10.2013 Käyttöohje 2(12) SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO... 2 1 Kerttu -raportointipalveluun rekisteröityminen... 3 2 Raportointipalvelun aloitusnäkymä... 4 3 Käytön

Lisätiedot

Vuosikokoukseen ilmoittautuminen

Vuosikokoukseen ilmoittautuminen Suomen Lions-liiton vuosikokous 2018 Oulu OHJE Vuosikokoukseen ilmoittautuminen Sisällys 1. Yleistä ohjeistusta... 1 2. Kirjautuminen... 2 3. Osallistujatyypin valinta... 3 4. Osallistujan tiedot... 4

Lisätiedot

Oulun yliopiston avoimen yliopiston ILPA-järjestelmä on osoitteessa https://oulu.ilpa.oodi.fi/ilpa/

Oulun yliopiston avoimen yliopiston ILPA-järjestelmä on osoitteessa https://oulu.ilpa.oodi.fi/ilpa/ Mikä ILPA on? ILPA on Oulun avoimen yliopiston sähköinen ilmoittautumis- ja maksujärjestelmä, jonka kautta on mahdollista ilmoittautua ja saada opinto-oikeus avoimen yliopiston opintoihin sekä maksaa avoimen

Lisätiedot

Matkalaskun täyttöohje

Matkalaskun täyttöohje 1 Matkalaskun täyttöohje Avaa Metalliliiton sivu www.metalliliitto.fi Valitse sieltä Hoida jäsenasioitasi Valitse sähköinen asiointi Valitse pankki, jonka kautta voit todentaa henkilöllisyytesi pankkiyhteystiedoillasi

Lisätiedot

Outlook ja Yritysportaali Androidille

Outlook ja Yritysportaali Androidille Outlook ja Yritysportaali Androidille Sisältö Secure hubiin kirjautuminen... 2 Outlookin ja Yritysportaalin käyttöönotto... 4 Hyvä ottaa huomioon asennuksen jälkeen.... 12 1 Secure hubiin kirjautuminen

Lisätiedot

HTML muotojen lisäksi.

HTML muotojen lisäksi. Sivu 1(5) ProCountor-version 5.1 uudet ominaisuudet Tiivistelmä ProCountorin käyttöliittymää on edelleen parannettu. Näkymien toimintoja on pyritty yhtenäistämään ja painikkeita on ryhmitelty paremmin

Lisätiedot

Sähköinen matkalasku (Murikan kurssit)

Sähköinen matkalasku (Murikan kurssit) Sähköinen matkalasku (Murikan kurssit) www.teollisuusliitto.fi Valitse pankki, jonka tunnuksilla tunnistaudut sähköiseen palveluun Valitse seuraavalta sivulta Jäsenyys kohdassa lukee: Muokkaa omia yhteystietojasi,

Lisätiedot

1 PIKAOHJE... 3 1.1 SELAA AIKOJA... 3 1.2 PALAUTE... 3 1.3 AJANVARAUS... 3 1.4 VARAUKSEN TARKASTELU... 3 1.5 VAHVISTA LÄHTÖÖN OSALLISTUMINEN...

1 PIKAOHJE... 3 1.1 SELAA AIKOJA... 3 1.2 PALAUTE... 3 1.3 AJANVARAUS... 3 1.4 VARAUKSEN TARKASTELU... 3 1.5 VAHVISTA LÄHTÖÖN OSALLISTUMINEN... KÄYTTÖOHJE JÄSENET 1 PIKAOHJE... 3 1.1 SELAA AIKOJA... 3 1.2 PALAUTE... 3 1.3 AJANVARAUS... 3 1.4 VARAUKSEN TARKASTELU... 3 1.5 VAHVISTA LÄHTÖÖN OSALLISTUMINEN... 4 1.5.1 Vahvista lähtöön osallistuminen

Lisätiedot

Jahtipaikat.fi Käyttöohje

Jahtipaikat.fi Käyttöohje Jahtipaikat.fi Käyttöohje versio 2.0 Sisällysluettelo 1. Kirjautuminen...3 2. Näyttöruudun osat...3 3. Kartta-alusta...4 4. Kartan sisällön määrittely...4 5. Työkalut...5 5.1 Keskitä kartta koko Suomeen...5

Lisätiedot

Savalanche käyttöohje

Savalanche käyttöohje Savalanche käyttöohje Ansaitse lisätuloja riskittömästi ja helposti 1. Savalancheen rekisteröityminen Savalanche-palvelun (www.savalanche.com) avulla voit ansaita rahaa riskittömästi ja helposti. Jos sinulla

Lisätiedot

Outlook ja Yritysportaali Androidille

Outlook ja Yritysportaali Androidille Outlook ja Yritysportaali Androidille Sisältö 1. Tarvittavat sovellukset... 2 2. Secure Hubiin kirjautuminen... 3 3. Outlookin ja Yritysportaalin käyttöönotto... 5 4. Hyvä ottaa huomioon asennuksen jälkeen....

Lisätiedot

Hengitysliiton Kilta-rekisteriohjelman peruskäyttö Sisällys

Hengitysliiton Kilta-rekisteriohjelman peruskäyttö Sisällys Hengitysliiton Kilta-rekisteriohjelman peruskäyttö Sisällys Kilta-ohjelma pähkinänkuoressa... 2 Kilta-ohjelman tietosuoja... 3 Etusivu... 4 Lomakkeet... 5 Hakutoiminto... 6 Yhdistykset... 7 Poiminta...

Lisätiedot

Kaksinkäsin.fi - ohjeet varaamiseen

Kaksinkäsin.fi - ohjeet varaamiseen Kaksinkäsin.fi - ohjeet varaamiseen 27.2.2017 Yleiset ohjeet Kaksinkäsin.fi sivujen yläreunassa on valikko, josta pääsee suoraan useisiin tässä ohjeessa viitattuihin alisivuihin. Kun olet kirjautuneena

Lisätiedot

Vuosikokoukseen ilmoittautuminen

Vuosikokoukseen ilmoittautuminen Suomen Lions-liiton vuosikokous 2019 Kalajoki OHJE Vuosikokoukseen ilmoittautuminen Sisällys 1. Yleistä ohjeistusta... 1 2. Kirjautuminen... 2 3. Osallistujatyypin valinta... 3 4. Osallistujan tiedot...

Lisätiedot

Uutiskirjesovelluksen käyttöohje

Uutiskirjesovelluksen käyttöohje Uutiskirjesovelluksen käyttöohje Käyttäjätuki: Suomen Golfpiste Oy Esterinportti 1 00240 HELSINKI Puhelin: (09) 1566 8800 Fax: (09) 1566 8801 E-mail: gp@golfpiste.com 2 Sisällys Johdanto... 1 Päänavigointi...

Lisätiedot

JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN 1.3.2017 vj Oikeus: Partiolainen tai huoltaja JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN Yhteystietojen päivittäminen ja jäsenkortin tulostaminen tehdään suoraan partiorekisteri Kuksassa. Tämän voi tehdä joko jäsen itse

Lisätiedot

KATSO-PALVELUN KÄYTTÖOHJE

KATSO-PALVELUN KÄYTTÖOHJE KATSO-PALVELUN KÄYTTÖOHJE Sisällys Yleistä... 2 2. Organisaation Katso-tunnisteen perustaminen... 2 2.1. Sähköinen henkilöllisyyden varmentaminen... 2 2.2. Henkilöllisyyden varmentaminen palvelupisteessä...

Lisätiedot

Lukkarikoneen käyttöohje

Lukkarikoneen käyttöohje Lukkarikoneen käyttöohje Lukkarikone Pikaohjeet Kysymyksiä ja vastauksia v. 2.0 Lukkarikone Käyttöperiaate Perusnäkymä Hakusivu Lukujärjestys ryhmätunnuksen perusteella: Lukujärjestys opintojaksototeutuksien

Lisätiedot

Oulun yliopiston avoimen yliopiston ILPA-järjestelmä on osoitteessa https://oulu.ilpa.oodi.fi/ilpa/

Oulun yliopiston avoimen yliopiston ILPA-järjestelmä on osoitteessa https://oulu.ilpa.oodi.fi/ilpa/ Mikä ILPA on? ILPA on Oulun avoimen yliopiston sähköinen ilmoittautumis- ja maksujärjestelmä, jonka kautta on mahdollista ilmoittautua ja saada opinto-oikeus avoimen yliopiston opintoihin sekä maksaa avoimen

Lisätiedot

Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden

Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden 1 Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen haku Salasanan vaihto

Lisätiedot

Basware Supplier Portal

Basware Supplier Portal Basware Supplier Portal Pikaohje Toimittajille (Toukokuu 2011) Prosessin yleiskatsaus Basware Supplier Portal on tarkoitettu toimittajaorganisaatioille (joita kutsutaan jäljempänä toimittajiksi). Järjestelmän

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE / Ver 1.0 / Huhtikuu WordPress KÄYTTÖOHJE Sotkamo 2016

KÄYTTÖOHJE / Ver 1.0 / Huhtikuu WordPress KÄYTTÖOHJE Sotkamo 2016 / / WordPress KÄYTTÖOHJE Sotkamo 2016 Sisältö Sisältö 1. Yleistä 2. Kirjautuminen ylläpitoon 2.1. Kirjaudu osoitteessa: http://sotkamo.valudata.fi/admin Myöhemmin: http://www.sotkamo.fi/admin 2.2 Salasana

Lisätiedot

OHJE ATERIAPÄIVÄKIRJAN MUOKKAUKSEEN

OHJE ATERIAPÄIVÄKIRJAN MUOKKAUKSEEN Nutri-Flow ravintotulkki OHJE ATERIAPÄIVÄKIRJAN MUOKKAUKSEEN Uuden ateriapäivän lisääminen Siirry ateriapäiväkirjaan päävalikon Ateriapäiväkirja -painikkeesta. 1. Klikkaa kalenterista päivämäärää, jolle

Lisätiedot