KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS Pöytäkirja 1/2015

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS Pöytäkirja 1/2015"

Transkriptio

1 1 KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS Pöytäkirja 1/2015 Aika: Tiistai klo Paikka: Kosken Tl Kirjasto Läsnä: Almgren Lassi (x) Hämäläinen Risto ( ) Julla Hans (x) Laakso Matti ( ) Ojala Seija (x) Laine Pirjo ( ) Kulo Eija-Liisa (x) Nuotio Pirjo-Liisa ( ) Jansson Mika (x) Satto Tapio ( ) Kunnanjohtaja Kesäniemi Jari ( ) Kunnanhallituksen puheenjohtaja Tuominen Heikki ( ) Kunnanhallituksen edustaja Urmas Petteri (x) Esittelijä Källvik Outi (x) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja: Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta Puheenjohtajan päätösesitys: Pöytäkirjantarkastajiksi valitaan Seija Ojala ja Mika Jansson Päätösesitys hyväksyttiin yksimielisesti.

2 2 3 Laskujen hyväksyminen ja tulojen perintä vuonna 2015 Kunnanhallituksen ohjeen mukaan lautakuntien on vuoden ensimmäisessä kokouksessa määrättävä, kuka hyväksyy toimialan laskut ja vastaa tulojen perinnästä. Kirjastotoimenjohtaja vastaa kirjasto- ja kulttuuritoimen laskujen hyväksymisestä ja tulojen perinnästä. Perittäviin tuloihin katsotaan kuuluvaksi kirjaston myöhästymis- ja huomautusmaksut, aineiston varausmaksut, kaukolainamaksut, kopiointimaksut ja vahingoittuneen aineiston korvausmaksut. Koski-salin vuokraajat saavat laskun vuokrauksen yhteydessä. Kirjastotoimenjohtajan laskut hyväksyy koulutoimenjohtaja. Päätösesitys hyväksyttiin yksimielisesti. 4 Kirjasto-ja kulttuuritoimen käyttösuunnitelman hyväksyminen vuodelle 2015 Kulttuurilautakunta hyväksyy kirjasto- ja kulttuuritoimen käyttösuunnitelmaksi talousarvioesityksessä asetetut toiminnalliset ja laadulliset tavoitteet vuodelle Kulttuurilautakunta hyväksyi kirjasto- ja kulttuuritoimen käyttösuunnitelmaksi talousarvioesityksessä asetetut toiminnalliset ja laadulliset tavoitteet vuodelle Kirjasto- ja kulttuuritoimen toimintakertomus 2014 Kunnanhallitus pyytää vuoden alussa lautakuntien edellisen vuoden toimintakertomukset. Kulttuurilautakunta Varajäsenet: Puheenjohtaja: Lassi Almgren Risto Hämäläinen Varapuheenjohtaja: Hans Julla Matti Laakso Seija Ojala Pirjo Laine Eija-Liisa Kulo Pirjo-Liisa Nuotio Mika Jansson Tapio Satto Kunnanhallituksen ed. Petteri Urmas Esittelijä Outi Källvik

3 3 Kokousten lukumäärä: 4 Käsiteltyjen asioiden lukumäärä: 36 Tehtäväalue: 2101 Kulttuuritoimi Tehtäväalueen palveluajatus: Kosken Tl kirjasto edistää asiakaslähtöisesti tasa-arvoista oppimista, iloa ja hyvinvointia tarjoamalla kirjaston käyttäjille monipuolisen ja ajantasaisen kokoelman, jonka käytössä tarvittaessa opastaa asiantunteva ja palveleva henkilökunta. Kulttuuritoimi järjestää eri ryhmät huomioivia kulttuuritilaisuuksia ja tukee paikallisen kulttuuriharrastuksen edistämistä. Yhteistyössä kunnan muiden toimijoiden kanssa luodaan myönteistä kuntakuvaa. Henkilöstö Kirjastotoimenjohtaja Kirjastovirkailija Kirjastovirkailija 60 % (vapaalla saakka) Tilikauden olennaiset tapahtumat: Talousarviossa asetettujen tavoitteiden toteuttaminen: Valtuuston hyväksymät toiminnalliset tavoitteet Päiväkoti- ja kouluyhteistyön jatkaminen ja kehittäminen lasten ja nuorten lukuharrastuksen edistämiseksi. Tavoitetaso/seuranta mittari/tunnusluku Järjestetään päiväkotiryhmille toivottuja satutuokioita ja vinkkausta lastenkirjoista. Loistava lukija-lukukampanja jatkuu ja kehittyy Talolan koulun kanssa. Yläkoulun ja lukion kanssa kehitetään lukukampanjaa. Järjestetään kirjailijavierailu. Toteutuma Päiväkotiryhmille on järjestetty kirjaston käytön opetusta ja satutuokioita. Loistava lukija kampanja jatkuu. Yläkoulun lukukampanjaa suunnitellaan. Kouluilla ei ole ollut kirjailijavierailua. Yhteistyön kehittäminen kunnan muiden toimijoitten kanssa. Järjestetään ja tuetaan kulttuuritapahtumia yhdessä koskelaisten yhdistysten kanssa. Yksityishenkilöillä ja Arjen Sankarit ryhmässä on vierailtu kahdesti kertomassa kirjastoasioista.

4 4 Valtuuston hyväksymät toiminnalliset tavoitteet Monipuolisten eri ikäryhmät huomioivien kulttuuritapahtumien tarjoaminen Tavoitetaso/seuranta mittari/tunnusluku yhdistyksillä on mahdollisuus järjestää näyttelyitä kirjaston tiloissa ja esitellä harrastustaan / toimintaansa. Mahdollisuuksien mukaan varmistetaan, että kulttuuritilaisuuksia on tarjolla kaiken ikäisille kuntalaisille. Järjestetään monipuolisia kulttuuritilaisuuksia ja tiedotetaan myös muualla järjestettävistä kulttuuritapahtumista. Toteutuma Yhdessä Mll:n kanssa järjestetty lapsille +askartelua Maaseutunaisten kanssa järjestetty runo-ilta. Palvelukeskuksen ja päiväkotien kanssa on järjestetty Trubaduuri-vierailu. Kirjastossa on ollut näyttelyitä eri aiheista. Kulttuuritilaisuuksia on ollut kaiken ikäisille mm. Matka Les Miserablés musikaaliin ja Heli Laaksosen Perunannostokiertueen esitykseen. Eläkeliiton Runokerhon kanssa on järjestetty Runoilta. Muualla järjestettävistä Kulttuuritapahtumista on tiedotettu kirjaston ilmoitustaululla ja ovessa. Aikuisväestölle tarjotaan mahdollisuus internetpohjaisten palveluitten käyttöön. Aikuisväestön lukuharrastuksen tukeminen. Kirjaston asiakaskoneissa on päivitetyt ja toimivat ohjelmat. Esitellään kirjallisuutta kirjaston vaihtuvissa teemanäyttelyissä ja vinkataan asiakkaille kiinnostavia kirjoja ja uutuuksia. Järjestetään kirjailijavierailu. Tiedotetaan kirjaston palveluista säännöllisesti mm. kuntatiedotteessa ja kunnan kotisivuilla Ohjelmia on päivitetty. Esillä on ollut lukuisia teemanäyttelyitä ja asiakkaille on vinkattu kiinnostavia kirjoja. Runoilija Risto Rasa vieraili Koskella. Palveluista ja tapahtumista on tiedotettu kuntatiedotteessa, kotisivuilla ja facebookissa.

5 5 Talous- ja tunnusluvut: Toimintavuosi TP 2013 TA 2014 TP 2014 Poikk % TP/TA Muutos% TP/TP Asukasluku ,3 0,7 Verotulot ,9 1,4 Lainat ,3 2, Kulttuuritoimi (tehtäväalue) Toimintatuotot ,9 505,1 Toimintakulut ,0 3,5 Toimintakate ,0 0,4 Sisäiset/vyörytystulot Sisäiset/vyörytysmenot ,5 11,1 Poistot Huomioitavat kustannukset ,3 3,1 Kustannukset euroa/asukas -85,8-89,6-87,8-1,9 2,4 Prosenttia verotuloista 3,21 3,50 3,26-6,8 1,7 Lainat/asukas ,6 1,7 Tunnusluvut Tavoitetaso Toteutuma Lainat Lainat/asukas 18,4 18,7 Käynnit Käynnit/asukas 11,9 12,3 Tapahtumat 2014: Kirjaston tiloissa on ollut kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyitä tai harrastusta tai toimintaa esitteleviä näyttelyitä. Kirjastossa on ollut vaihtuvia piennäyttelyitä eri teemoihin liittyvistä kirjoista, elokuvista ja musiikista. Yhteistyö muiden koskelaisten toimijoiden kanssa on ollut vilkasta.

6 Kirjastotoimenjohtaja vieraili Arjen sankarit ryhmässä kertomassa kirjastosta lainattavasta aineistosta ja kirjastonkäytöstä Kirjastovirkailija Aino Stormi-Lundén vieraili Arjen Sankarit -ryhmässä kertomassa lastenkirjaston perustamisesta Dakariin, Senegaliin Musikaalimatka Tampereelle katsomaan esitystä Les Misérables Eläkeliiton Runokerhon järjestämä Ystävänpäivän runoilta Koski-salissa. Kulttuuritoimen puolesta tervehdyssanat ja kahvitarjoilu Kirjaston yläkerrassa järjestettiin Poistokirjakahvila Trubaduuri Leena Pyylampi esiintyi Palvelukeskuksessa, Päiväkodissa, Talolan koulussa ja Koski-salissa Kirjasto järjesti Talolan koulussa perinteisen Lukudiplomijuhlan. Esiintymässä oli jälleen Jorma-ryhmä Kaarinasta Koskisfolk tapahtuma, jota kulttuurilautakunta tuki taloudellisesti Askartelua lapsille. Järjestäjinä Kosken Mll ja kirjasto. Heinäkuussa Kosken Mll ja kulttuuritoimi järjestivät yhdessä retken Vartiovuoren kesäteatteriin Ella ja Presidentti esitykseen Kirjasto osallistui Kosken Kohaukseen myymällä poistokirjoja kirjaston edessä Risto Rasan Luontorunoilta Kahviaitassa. Järjestäjinä kirjasto ja Maaseutunaiset Yhdessä Kosken Maaseutunaisten kanssa järjestetty matka Evita musikaaliin Kosken Lions Ladyt ja kirjasto yhdessä järjestivät matkan Pöytyälle Heli Laaksosen Perunannostokiertueen esitykseen Isänpäivän merkeissä runotapahtuma srk-talolla. Kulttuuritoimi tarjosi kahvit ja tervehdyspuheen Yhteinen Joulunavaus kirjastossa Kosken Yrittäjien kanssa Askartelua lapsille yhdessä Mll:n kanssa. Kulttuurilautakunta hyväksyy kirjasto- ja kulttuuritoimen toimintakertomuksen Kulttuurilautakunta hyväksyi kirjasto- ja kulttuuritoimen toimintakertomuksen Lisämääräraha-anomus Kosken kirjasto liittyi Loisto-kimpan yhteiseen aineistokuljetukseen lokakuun alusta v Loisto-kirjastojen johtoryhmän oli tarkoitus kilpailuttaa kuljetukset Kosken liittymisen ja Tarvasjoen irtautumisen vuoksi syksyllä Asia oli kesken, kun budjettia laadittiin, joten kuljetuksia ei ole huomioitu budjetissa. Johtoryhmä päätti kuitenkin olla kilpailuttamatta kuljetuksia, koska Kosken liittyminen ei aiheuttanut suuria muutoksia ja Tarvasjoen tilanne oli vielä joulun alla epäselvä. Kulttuurilautakunta esittää, että Kosken Tl kunnanhallitus myöntää kirjastolle 1500 :n lisämäärärahan aineistokuljetuksiin.

7 7 Kulttuurilautakunta päätti yksimielisesti esittää, että Kosken Tl kunnanhallitus myöntää kirjastolle 1500 :n lisämäärärahan aineistokuljetuksiin. 7 Kirjastovirkailija Niina Ahtin irtisanoutuminen Kirjastovirkailija Niina Ahti on irtisanoutunut kirjastovirkailijan toimestaan Kosken Tl kirjastossa alkaen. Kulttuurilautakunta merkitsee asian tiedokseen. Kulttuurilautakunta merkitsi irtisanoutumisen tiedokseen ja lähettää asian kunnanhallitukselle päätettäväksi. Kulttuurilautakunta esittää, että 60 % kirjastovirkailijan toimi julistetaan haettavaksi ja täytetään mahdollisimman nopealla aikataululla. 8 Kirjastotoimenjohtajan opintovapaa Kirjastotoimenjohtaja Outi Källvik anoo opintovapaata ajalle Tänä aikana hän pystyy hoitamaan johtajan tehtäviin varatut 9 viikkotuntia, joten kirjastotoimenjohtajan sijaista ei tarvita. Outi Källvik on ollut yhteydessä sivistysjohtajaan ja varmistanut alaisten kanssa, että kirjastopalvelut eivät opintovapaan aikana vaarannu. Outi Källvikille myönnetään opintovapaata 3 kuukaudeksi ajalle Kulttuurilautakunta hyväksyi päätösesityksen. 9 Kulttuuritoiminta Eläkeliiton Runokerho järjestää jälleen runoillan, jossa kulttuuritoimi tarjoaa kahvit ja toivottaa kuulijat tervetulleeksi Koski-salissa Maaseutunaisten kanssa on järjestetty tilaisuus, jossa tapakouluttaja Helena Valonen kertoo aiheesta Hyvät tavat tavaksi. Tilaisuus järjestetään pankin auditoriossa. Kosken Mll:n kanssa on jälleen suunniteltu pääsiäisaskartelua lapsille. Kosken Mll pyytää kulttuurilautakunnalta tukea Kalevalanukketeatteriesityksen järjestämiseen.

8 8 Kulttuurilautakunta merkitsee tapahtumat tiedokseen ja ideoi kevään muuta kulttuuritoimintaa. Kulttuurilautakunta merkitsee tapahtumat tiedokseen. Kulttuurilautakunta päätti, että keväällä järjestetään matka musikaaliin/komedia-esitykseen. Matka suuntautuu Helsingin seudulle. Kulttuurilautakunta päätti tukea Mll:n järjestämää nukketeatteriesitystä 300 :lla. 10 Saapuneet kirjeet Kulttuurilautakunnalle saatetaan tiedoksi seuraavat saapuneet kirjeet KH KH Niina Ahti Kunnanviraston kesäsulku Nuorten työharjoittelijoiden palkkaaminen Irtisanoutuminen Kulttuurilautakunta merkitsee saapuneet kirjeet tiedokseen ja vastaanotetuksi. Kulttuurilautakunta merkitsi saapuneet kirjeet tiedokseen ja vastaanotetuksi. 11 Muut asiat Kulttuurilautakunta päätti muistaa Niina Ahtia 50 lahjakortilla. Lassi Almgren Puheenjohtaja Outi Källvik Esittelijä/pöytäkirjanpitäjä

9 9 Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty Pöytäkirjantarkastaja Pöytäkirjantarkastaja Pöytäkirja pidetään julkisesti nähtävillä kirjastossa maanantaina

Kosken Tl kulttuurilautakunta

Kosken Tl kulttuurilautakunta 1 KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS Pöytäkirja 4/2013 Aika: Torstai 5.9.2012 klo 17.00 Paikka: Kosken Tl Kirjasto Läsnä: Almgren Lassi (x) Hämäläinen Risto ( ) Julla Hans (x) Laakso Matti ( ) Ojala Seija ( )

Lisätiedot

KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS Pöytäkirja 2/2016

KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS Pöytäkirja 2/2016 1 KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS Pöytäkirja 2/2016 Aika: Tiistai 1.3.2015 klo 17.30 Paikka: Kosken Tl Kirjasto Läsnä: Almgren Lassi (x) Hämäläinen Risto ( ) Julla Hans (x) Laakso Matti ( ) Vesanen Irma (x)

Lisätiedot

Kunnanhallituksen edustaja Urmas Petteri (x) lähti hallituksen kokoukseen klo 17.55

Kunnanhallituksen edustaja Urmas Petteri (x) lähti hallituksen kokoukseen klo 17.55 1 KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Maanantai 25.2.2013 klo 17.00 Paikka: Kosken Tl Kirjasto Läsnä: Almgren Lassi (x) Hämäläinen Risto ( ) Julla Hans (x) Laakso Matti ( ) Ojala Seija (x) Laine Pirjo (

Lisätiedot

Kosken Tl kulttuurilautakunta Pöytäkirja 1/2012 KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS. Aika: Tiistai klo Kosken Tl Kirjasto

Kosken Tl kulttuurilautakunta Pöytäkirja 1/2012 KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS. Aika: Tiistai klo Kosken Tl Kirjasto Kosken Tl kulttuurilautakunta 28.2.2012 1 KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS Pöytäkirja 1/2012 Aika: Tiistai 28.2.2012 klo 18.00 Paikka: Kosken Tl Kirjasto Läsnä: Almgren Lassi (x) Hämäläinen Risto ( ) Pihlajamäki

Lisätiedot

KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS Pöytäkirja 1/2017

KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS Pöytäkirja 1/2017 1 KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS Pöytäkirja 1/2017 Aika: Tiistai 28.2.2017 klo 17.00 Paikka: Kosken Tl Kirjasto Läsnä: Almgren Lassi (x) Hämäläinen Risto ( ) Julla Hans ( ) Laakso Matti ( ) Vesanen Irma (x)

Lisätiedot

Tehtäväalue: Hyvinvointi LIITE 1

Tehtäväalue: Hyvinvointi LIITE 1 Tehtäväalue: 210501 Hyvinvointi LIITE 1 Hyvinvointilautakunnan tehtävät ja toimivalta Lautakunta johtaa ja kehittää hyvinvointitoimialaa (aikaisemmat kirjasto- ja kulttuuritoimen ja vapaa-aikatoimen toimialat)

Lisätiedot

Puheenjohtaja: Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Puheenjohtaja: Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS Pöytäkirja 5/2013 1 Aika: Tiistai 15.10.2013 klo 17.00 Paikka: Kosken Tl Kirjasto Läsnä: Almgren Lassi (x) Hämäläinen Risto (x) Julla Hans ( ) Laakso Matti ( ) Ojala Seija (x)

Lisätiedot

Puheenjohtaja: Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Puheenjohtaja: Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirja 2/2015 KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistai 12.5.2015 klo 17.00 Paikka: Kosken Tl Kirjasto Läsnä: Almgren Lassi (x) Hämäläinen Risto ( ) Julla Hans ( ) Laakso Matti ( ) Ojala Seija (x)

Lisätiedot

Hyvinvointilautakunta

Hyvinvointilautakunta Hyvinvointilautakunta Yleistä: Varajäsenet: Puheenjohtaja: Kimmo Kupi Pirjo Laine Varapuheenjohtaja: Leena Aarikka Erja Salminen Jäsenet: Jarmo Anttila Jari Laurila Johanna Heikkilä Pihla Laakso Hans Julla

Lisätiedot

Kosken Tl kulttuurilautakunta

Kosken Tl kulttuurilautakunta 1 Pöytäkirja 5/2015 KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistai 1.12.2015 klo 18.00 Paikka: Kosken Tl Kirjasto Läsnä: Almgren Lassi ( x ) Hämäläinen Risto ( ) Julla Hans ( x ) Laakso Matti ( ) Vesanen Irma

Lisätiedot

Puheenjohtaja: Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Puheenjohtaja: Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1 Pöytäkirja 3/2016 KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Maanantai 12.9.2016 klo 17.00 Paikka: Kosken Tl Kirjasto Läsnä: Almgren Lassi (x) Hämäläinen Risto ( ) Julla Hans ( ) Laakso Matti ( ) Vesanen Irma

Lisätiedot

Puheenjohtaja: Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Puheenjohtaja: Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1 Pöytäkirja 5/2012 KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Maanantai 3.12.2012 klo 17.00 Paikka: Kosken Tl Kirjasto Läsnä: Almgren Lassi (x) Hämäläinen Risto ( ) Pihlajamäki Anu (x) Kulo Eija-Liisa ( ) Salonen

Lisätiedot

KOSKEN TL KUNTA TOIMINTAKERTOMUS Yleistä: Varajäsenet:

KOSKEN TL KUNTA TOIMINTAKERTOMUS Yleistä: Varajäsenet: Kulttuurilautakunta Kokoukset 28.2 ja 30.5.2017 Yleistä: Varajäsenet: Puheenjohtaja: Lassi Almgren Risto Hämäläinen Varapuheenjohtaja: Hans Julla Matti Laakso Irma Vesanen Pirjo Laine Eija-Liisa Kulo Pirjo-Liisa

Lisätiedot

Hyvinvointilautakunta

Hyvinvointilautakunta Hyvinvointilautakunta Yleistä: Varajäsenet: Puheenjohtaja: Kimmo Kupi Pirjo Laine Varapuheenjohtaja: Leena Aarikka Erja Salminen Jäsenet: Jarmo Anttila Jari Laurila Johanna Heikkilä Pihla Laakso Hans Julla

Lisätiedot

Kosken Tl kulttuurilautakunta Pöytäkirja 1/2011 KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS. Aika: Tiistai klo Kosken Tl Kirjasto

Kosken Tl kulttuurilautakunta Pöytäkirja 1/2011 KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS. Aika: Tiistai klo Kosken Tl Kirjasto Kosken Tl kulttuurilautakunta 15.2.2011 1 KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS Pöytäkirja 1/2011 Aika: Tiistai 15.2.2011 klo 18.00 Paikka: Kosken Tl Kirjasto Läsnä: Almgren Lassi (x ) Hämäläinen Risto ( ) Pihlajamäki

Lisätiedot

Puheenjohtajan päätösesitys: Pöytäkirjantarkastajiksi valitaan Risto Hämäläinen ja Virpi Hahko.

Puheenjohtajan päätösesitys: Pöytäkirjantarkastajiksi valitaan Risto Hämäläinen ja Virpi Hahko. KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS Pöytäkirja 4/2011 1 Aika: Tiistai 18.10.2011 klo 18.00 Paikka: Kosken Tl Kirjasto Läsnä: Almgren Lassi (x) Hämäläinen Risto (x) Pihlajamäki Anu (x) saap. klo.19.15 Kulo Eija-Liisa

Lisätiedot

Pöytäkirja 2/2011. Puheenjohtaja: Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Pöytäkirja 2/2011. Puheenjohtaja: Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1 Pöytäkirja 2/2011 KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Torstai 19.5.2011 klo 18.00 Paikka: Kosken Tl Kirjasto Läsnä: Almgren Lassi (x) Hämäläinen Risto ( ) Pihlajamäki Anu (x) Kulo Eija-Liisa ( ) Salonen

Lisätiedot

Puheenjohtaja: Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Puheenjohtaja: Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS Pöytäkirja 6/2013 1 Aika: Tiistai 19.11.2013 klo 17.00 Paikka: Kosken Tl Kirjasto Läsnä: Almgren Lassi (x) Hämäläinen Risto ( ) Julla Hans (x) Laakso Matti ( ) Ojala Seija (x)

Lisätiedot

Hyvinvointilautakunta

Hyvinvointilautakunta Hyvinvointilautakunta Yleistä: Varajäsenet: Puheenjohtaja: Kimmo Kupi Pirjo Laine Varapuheenjohtaja: Leena Aarikka Erja Salminen Jäsenet: Jarmo Anttila Jari Laurila Johanna Heikkilä Pihla Laakso Hans Julla

Lisätiedot

Puheenjohtaja: Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

Puheenjohtaja: Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi 1 Pöytäkirja 2/2013 KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Torstai 23.5.2013 klo 17.00 Paikka: Kosken Tl Kirjasto Läsnä: Almgren Lassi (x) Hämäläinen Risto ( ) Julla Hans ( ) Laakso Matti (x) Ojala Seija (x)

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014 ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014 Aika: Torstaina 20.3.2014 kello 18.00 18.50 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala x Varapuheenjohtaja Matti Tausa

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2014

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2014 ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2014 Aika: Maanantaina 25.8.2014 kello 18.00 18.30 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala x Varapuheenjohtaja Matti

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1 / 2011

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1 / 2011 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / 2011 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Torstai 10.2.2011 klo 19.00-21.20 Paikka: Eino-Ollin tupa, kirjaston yläkerta Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Jarmo

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2013. Saapuvilla: läsnä poissa

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2013. Saapuvilla: läsnä poissa ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2013 Aika: Maanantaina 11.3.2013 kello 18.00 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala Varapuheenjohtaja Matti Tausa Jäsenet

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 21 Kokousaika Keskiviikko 5.3.2014 klo 18-19.40 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj.

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 /2011. Aika: Keskiviikko klo Ravintola Kestikara, Hämeentie 9, Koski TL

Pöytäkirja 1 /2011. Aika: Keskiviikko klo Ravintola Kestikara, Hämeentie 9, Koski TL Kosken Tl koululautakunta 12.1.2011 Pöytäkirja 1 /2011 1 KOULULAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Keskiviikko 12.1.2011 klo 18.00 18.47 Paikka: Ravintola Kestikara, Hämeentie 9, Koski TL Läsnä: Puheenjohtaja Jalli

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/ Hyvinvointilautakunta Kokousaika Keskiviikko kello

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/ Hyvinvointilautakunta Kokousaika Keskiviikko kello Nro 1/2018 1 Kokousaika Keskiviikko 14.3.2018 kello 19.00 21.03 Kokouspaikka Kosken Tl kirjasto läsnä Saapuvilla olleet jäsenet Kupi Kimmo pj. x Aarikka Leena varapj. x Anttila Jarmo Heikkilä Johanna Julla

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2012

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2012 ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2012 Aika: torstaina 23.2.2012 kello 18.00 19.20 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala x Varapuheenjohtaja Jutta Kivikallio

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 5 / 2013 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 5 / 2013 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 5 / 2013 81 Kokousaika Keskiviikko 11.9.2013 klo 18 20.21 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 7 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 7 / 2014 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 22.10.2014 klo 18-19.42 Kokouspaikka Kosken TL kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 83-89 Tamminen Tiina Hämäläinen Risto

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2012

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2012 ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2012 Aika: Torstaina 27.9.2012 kello 18.00 19.30 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala x Varapuheenjohtaja Jutta Kivikallio

Lisätiedot

Pöytäkirja 5 /2011. Marttila: Korimäki Eeva :t 39-42, Karjalainen Eija :t Tegel Mikko 51

Pöytäkirja 5 /2011. Marttila: Korimäki Eeva :t 39-42, Karjalainen Eija :t Tegel Mikko 51 Kosken Tl koululautakunta 25.5.2011 Pöytäkirja 5 /2011 43 KOULULAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Keskiviikko 25.5.2011 klo 18.00 19.45 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto Läsnä: Puheenjohtaja Jalli Marja :t 39-55 Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2013 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistaina 11.6.2013 klo 18.00-20.07 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Timo Toivonen

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Tiistai 11. lokakuuta 2016 kello 18.00 19.45 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 6/2012 73 Kokousaika Keskiviikko 31.10.2012 klo 18-19.37 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu 10 VEHMAAN KUNTA Vehmaan kirjasto-kulttuurilautakunta

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu 10 VEHMAAN KUNTA Vehmaan kirjasto-kulttuurilautakunta Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu 10 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirj-kulttltk 12 KunL:n 58 :n 2 mom. mukaan lautakunta on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 7. helmikuuta 2013 kello 19.00 20.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo Leino j. x Elina Rauhala

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 Kokousaika Keskiviikko 27.02.2018 klo 9.00-11.30 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Kosken Tl koululautakunta

Kosken Tl koululautakunta Kosken Tl koululautakunta 21.6.2011 61 Pöytäkirja 6 /2011 KOULULAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistai 21.6.2011 klo 17.20-19.15 Paikka: Marttilan Kylämäen Hevostila, Hallintie 31, Marttila Läsnä: Puheenjohtaja

Lisätiedot

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 4/2019 1 ( 11) Aika 26.03.2019, klo 14:00-16:50 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 16 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 7 / KOKOUSAIKA kello

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 7 / KOKOUSAIKA kello PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 7 / 2016 KOKOUSAIKA 19.12.2016 kello 19.00-20.10 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone ESITYSLISTA Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Henkilötiedot on poistettu Kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU 20.03.18 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 1. syyskuuta 2016 kello 18.00 21.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 16.6.2015 kello 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

79 Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 4/ 2013 Kunnanvaltuusto Kosken Tl kunnantalo, valtuustosali

79 Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 4/ 2013 Kunnanvaltuusto Kosken Tl kunnantalo, valtuustosali 79 Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 4/ 2013 Kokousaika Maanantai 27.5.2013 kello 19.00 20:05 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, valtuustosali Saapuvilla Liite nro 1 olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1 / 2012

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1 / 2012 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / 2012 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Torstai 23.2.2012 klo 19.00-21.03 Paikka: Kunnanvirasto Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Jarmo Anttila x Varapuheenjohtaja:

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 3/2016 Kokousaika: 17.5.2016 klo 13.00 16.10 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2 / 2013 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA ESITYSLISTA 2 / 2013 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistaina 11.6.2013 klo 18.00- Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja:

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista nro 5 / 2015 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista nro 5 / 2015 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 24.6.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Pellavankukka, Somero Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 62- Mikkola Laura Hämäläinen Risto vpj. :t 62- Nummela Olli-Pekka

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 7 / 2013 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 7 / 2013 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 30.10.2013 klo 18-20.35 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 101-112 Tamminen Tiina Hämäläinen Risto vpj. Ahola Kalle :t 101-112

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Kokouskutsu 1/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Kokouskutsu 1/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Kokouskutsu 1/2018 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Jäsenet Hilkka Kontiainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 18.00 20.40 Paikka Kirkko, hautausmaa ja virastotalo Läsnä Petteri Hämäläinen vt. kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 No 28.10.2009 4/2009 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 28.10.2009 kello 14.00 14.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 48. Kokouksen avaus 49. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 51. Ääntenlaskijoiden valinta 52.

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Sosiaalilautakunta Esityslista 4/2017

Kosken Tl kunta Sosiaalilautakunta Esityslista 4/2017 1 Sosiaalilautakunta Kokousaika: Tiistai 10.10.2017 kello 17.00 Kokouspaikka: Kunnanhallituksen kokoushuone, Koski Tl Käsiteltävät asiat 35 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 36 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 19.05.2011 klo 15.00 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 9 / 2013 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 9 / 2013 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 9 / 2013 Sivistyslautakunta 115 Kokousaika Keskiviikko 12.12.2013 klo 18-18.39 Kokouspaikka Koskisali, Hämeentie 12, Koski TL Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 29. elokuuta 2013 kello 18.00 20.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto Kosken Op:n auditorio ( Htp:n valokuituesittely 18.00 18.30 ) Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/2012 Maaseutulautakunta. Timo Vähätalo. Kalle Mikkola vpj x Riina Paju j x Riikka Tiensuu j x Tuomo Urmas j x

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/2012 Maaseutulautakunta. Timo Vähätalo. Kalle Mikkola vpj x Riina Paju j x Riikka Tiensuu j x Tuomo Urmas j x Kokousaika Maanantaina 27. helmikuuta 2012 kello 10.00-10.50 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet läsnä Timo Vähätalo pj x Kalle Mikkola vpj x Riina Paju

Lisätiedot

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017 Mikkeli Pöytäkirja 4/2018 1 (8) Aika 17.04.2018, klo 16:00-18:14 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla.

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla. Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Arviointikertomus

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/ Hyvinvointilautakunta Kokousaika Keskiviikko kello 18:05 19:49

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/ Hyvinvointilautakunta Kokousaika Keskiviikko kello 18:05 19:49 Nro 1/2019 1 Hyvinvointilautakunta 6.2.2019 Kokousaika Keskiviikko 6.2.2019 kello 18:05 19:49 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto läsnä Saapuvilla olleet jäsenet Kupi Kimmo pj. x Aarikka Leena varapj.

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 8/ (12) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:00-16:54. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone

Kangasniemi Pöytäkirja 8/ (12) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:00-16:54. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Kangasniemi Pöytäkirja 8/2017 1 (12) Aika 07.11.2017, klo 14:00-16:54 Paikka Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Käsitellyt asiat 61 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 62 Pöytäkirjan tarkastaminen

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 6/

Sivistyslautakunta 6/ SIIKAISTEN KUNTA ESITYSLISTA Sivistyslautakunta 6/2015 60 62 Aika Tiistai 11.08.2015 klo 17.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Kurtti Arja puheenjohtaja Kallioniemi Seija varapuheenjohtaja Heikkilä Reijo jäsen

Lisätiedot

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 15.8.2017 klo 18.00

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 6. lokakuuta 2016 kello 18.00 21.05 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 5.12.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 11.12.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 108 75

Lisätiedot

KOSKEN TL MAASEUTULAUTAKUNTA

KOSKEN TL MAASEUTULAUTAKUNTA KOSKEN TL MAASEUTULAUTAKUNTA Aika: Torstaina 24. helmikuuta 2011 kello 10.00 11.18 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone. Saapuvilla: Paikalla / poissa Puheenjohtaja Timo Vähätalo x

Lisätiedot

Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3/2012 29 Kokousaika Keskiviikko 23.5.2012 klo 18-19.42 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja pj.

Lisätiedot

23 Talousarvio 2016 / Käyttötalous / tukipalvelulautakunta. 24 Teknisen johtajan ajankohtaiskatsaus / tukipalvelulautakunta

23 Talousarvio 2016 / Käyttötalous / tukipalvelulautakunta. 24 Teknisen johtajan ajankohtaiskatsaus / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 5/2015 1 (10) Aika 29.10.2015, klo 17:30-18:39 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 22 Pöytäkirjan tarkastus 23

Lisätiedot

3 Tarkastuslautakunnan valmistelijan / pöytäkirjanpitäjän määrääminen. 5 Tarkastuslautakunnan laskujen hyväksyminen ja asiatarkastus

3 Tarkastuslautakunnan valmistelijan / pöytäkirjanpitäjän määrääminen. 5 Tarkastuslautakunnan laskujen hyväksyminen ja asiatarkastus Mäntyharju Pöytäkirja 1/2016 1 (12) Aika 05.04.2016, klo 09:05-11:00 Paikka Terveyskeskuksen kokoushuone Sopukka Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari.

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari. Kunnanhallitus 47 30.03.2015 Kunnanvaltuusto 20 15.06.2015 Vuoden 2014 tilinpäätöksen hyväksyminen Khall 30.03.2015 47 30.3.2015 Kuntalain 68 :n mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta tilinpäätös

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 7/2017 1 Tekninen lautakunta Aika 27.10.2017 klo 10:30 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 93 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 Kokousaika: Torstaina 13.12.2018 klo 9.00 12.15 Kokouspaikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 01.10.2014 klo 17.00 18.00 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala

Lisätiedot

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 18.10.2018 1 Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 Kokousaika 18.10.2018 klo 18.10-18.27 Kokouspaikka Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Lisätiedot

Koulukeskus, luokka 22, Lampitie 3, Koski TL

Koulukeskus, luokka 22, Lampitie 3, Koski TL Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 9/2011 108 Kokousaika Torstai 8.12.2011 klo 18-18.47 Kokouspaikka Koulukeskus, luokka 22, Lampitie 3, Koski TL Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja pj. :t 103-112

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Tiistai 2. elokuuta 2016 kello 18.00 19.15 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto läsnä poissa

Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto läsnä poissa KOSKEN TL RAKENNUSLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2-2013 Aika: 26.maaliskuuta 2013 klo 18.00-18.45 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto läsnä poissa Puheenjohtaja Pekka Kulmanen x Varapuheenjohtaja Matti Laakso x Jäsenet

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSKUTSU ASIALISTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 30.10.2013 klo 18.00-19.15 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koulu KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 46 65 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (7) Aika 16.02.2017, klo 16:30-17:19 Paikka Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Käsitellyt asiat 4 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 5 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Vapaa-aikalautakunta Sivu 1 KOKOUSAIKA. Tiistai kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Vapaa-aikalautakunta Sivu 1 KOKOUSAIKA. Tiistai kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 4.2.2014 kello 18.30 20.35 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 4/2018. Rakennuslautakunta Kosken Tl kunnanvirasto. Kalle Ahola Riikka Laine

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 4/2018. Rakennuslautakunta Kosken Tl kunnanvirasto. Kalle Ahola Riikka Laine Rakennuslautakunta 28.8.2018 1 Kokousaika Tiistai 28.8.2018 kello 18:00- Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Jäsenet: Pekka Kulmanen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Kokousaika klo

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Kokousaika klo KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 7 27.3.2017 180 + Kokousaika 27.3.2017 klo 17.00 19.17+ Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017 Aika 16.11.2017 klo 18.35-19.50 Paikka Jokipirtti Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela Kari jäsen Huhdanmäki Tuire

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 1/2017 1 (15) Aika 24.01.2017, klo 18:25-18:45 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 8 / 2014 Sivu 1

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 8 / 2014 Sivu 1 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 8 / 2014 Sivu 1 Kokoustiedot Aika 07.10.2014 tiistai klo 18.00-19.30 Paikka Kahvila-ravintola Salmenranta Saapuvilla olleet jäsenet Risto Korhonen, puheenjohtaja Hannu

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (12) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 4/ (12) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 4/2017 1 (12) Aika 16.05.2017, klo 18:00-18:45 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 34 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

88 Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 4/2016 Kunnanvaltuusto Sivistysjohtaja Mirja Rautavuori-Lehtinen

88 Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 4/2016 Kunnanvaltuusto Sivistysjohtaja Mirja Rautavuori-Lehtinen 88 Nro 4/2016 Kokousaika Maanantai 22.8.2016 kello 19.00 19.14 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, valtuustosali Saapuvilla Liite nro 1 olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanjohtaja Jari Kesäniemi

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

JUUPAJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 TARKASTUSLAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO

JUUPAJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 TARKASTUSLAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO JUUPAJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 SISÄLLYSLUETTELO 18 ARVIOINNIN KÄYTÄNNÖN SUORITTAMINEN... 28 19 TARKASTUSLAUTAKUNNAN TALOUSARVIO JA MENOJEN HYVÄKSYMINEN... 29 20 VIRANHALTIJOIDEN KUULEMINEN... 30 21

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 16. kesäkuuta 2016 kello 18.00 19.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot