Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone"

Transkriptio

1 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3/ Kokousaika Keskiviikko klo Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja pj. :t Tuomola Matti vpj. :t Hahko Virpi :t Pihlajamäki Anu :t Naumi Tero :t Marttila: Korimäki Eeva X Karjalainen Eija :t Tegel Mikko :t Loimaa: Raitala Juha X Varajäsen Laaksonen Jukka :t Muut saapuvilla Vikström Eija-Liisa :t Pietilä Heikki :t Tuominen Heikki Kesäniemi Jari Rautavuori-Lehtinen Mirja esitt./pk.pit. :t Marttilan ja Loimaan jäsenet osallistuvat asioiden käsittelyyn ja päätöksentekoon yhteistä koulutointa koskevin osin. Yhteinen osuus päättyi klo 19. Kahvitauko oli klo Laillisuus ja 28 päätösvaltaisuus Asiat Pöytäkirjan tarkastus 29 Allekirjoitukset Pöytäkirjan tarkastus Marja Jalli Puheenjohtaja Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty Mirja Rautavuori-Lehtinen Pöytäkirjanpitäjä Tarkastusaika Allekirjoitukset Tero Naumi Virpi Hahko Pöytäkirjan Kosken Tl kunnantalo nähtävilläolo

2 30 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3/ KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Päätöehdotus: Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 29 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA valitsee pöytäkirjan tarkastajiksi Tero Naumin ja Virpi Hahkon. hyväksyi päätösehdotuksen. 30 KOULUTOIMENJOHTAJAN AJANKOHTAISKATSAUS Koulutoimenjohtaja antaa lautakunnalle ajankohtaiskatsauksen. hyväksyi päätösehdotuksen.

3 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3/ TALOUSARVION TOTEUTUMA AJALLA Koululautakunnalle saatetaan tiedoksi talousarvion toteuma ajalla hyväksyi päätösehdotuksen.

4 32 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3/ EI JULKINEN ASIA

5 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3/ TUNTIOPETTAJAN TOIMIEN TÄYTTÄMINEN LUKUVUODEKSI Kltk Kosken Tl. koululaitoksessa oli haettavana 1.8. alkaen toistaiseksi seuraavat tuntiopettajan toimet: yläkoulun ja lukion liikunta ja yläkoulun terveystieto, sijoituspaikkana Kosken seudun yläaste yläkoulun ja lukion musiikki, sijoituspaikkana Kosken seudun yläaste Kumpaankin toimeen oli yksi hakija. Koska hakijoilla ei ole muodollista kelpoisuutta, tehtävät täytetään seuraavasti: Tuntiopettajan toimeen lukuvuodeksi (yläkoulun ja lukion liikunta ja yläkoulun terveystieto), sijoituspaikkana Kosken seudun yläaste valitaan Anssi Silfver. Tuntiopettajan toimeen (yläkoulun ja lukion musiikki) lukuvuodeksi , sijoituspaikkana Kosken seudun yläaste, valitaan Hans Julla. hyväksyi päätösehdotuksen.

6 34 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3/ ERITYISOPETTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN Kltk Kosken Tl kunnan koululaitoksessa oli haettavana alkaen toistaiseksi 6 kk:n koeajalla erityisopettajan virka (0067), sijoituspaikkana Kosken seudun yläaste. Määräaikaan mennessä virkaa haki16 henkilöä, joista kelpoisia oli viisi. Haastattelut tehtiin viidelle kelpoiselle hakijalle. Haastattelijoina olivat koululautakunnan puheenjohtaja Marja Jalli, koululautakunnan jäsen Anu Pihlajamäki, yläkoulun rehtori Jouni Karvonen ja koulutoimenjohtaja Mirja Rautavuori-Lehtinen. Jouni Karvonen ja Anu Pihlajamäki olivat mukana kaikissa haastatteluissa, Marja Jalli kahdessa ja Mirja Rautavuori-Lehtinen neljässä haastattelussa. Haastattelujen ja kokonaisarvion perusteella Kosken seudun yläasteen virkaan (0067) valitaan alkaen toistaiseksi 6 kuukauden koeajalla erityisopettaja, FM Paula Lievonen ja hänen kieltäytymisensä varalle KM Pia Hirvonen. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. hyväksyi päätösehdotuksen.

7 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3/ VIRANHALTIJOIDEN PÄÄTÖKSET Koululautakunnalle saatetaan tiedoksi alaistensa viranhaltijoiden tekemät päätökset: Yläasteen rehtorin päätökset Yläasteen rehtorin web-keskeytyspäätökset Talolan koulunjohtajan päätökset Talolan koulunjohtajan web-keskeytyspäätökset Lukion rehtorin päätökset Lukion rehtorin web-keskeytyspäätökset 3-8 Koulutoimenjohtajan päätökset Koulutoimenjohtajan web-keskeytyspäätökset Samalla koululautakunta päättää, ettei se käytä kuntalain 51 :ssä säädettyä otto-oikeutta mainittuihin viranomaisten päätöksiin. hyväksyi päätösehdotuksen.

8 36 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3/ ILMOITUSASIAT merkitsee seuraavat kirjelmät ja ilmoitukset tiedokseen: Kirjeitä ja ilmoituksia ei ollut. Seuraava kokous on klo 18 hyväksyi päätösehdotuksen.

9 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3/ EI JULKINEN ASIA

10 38 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3/ TALOLAN KOULUN SANALLISEN ARVIOINNIN MUUTOS Kltk Oppilaita arvioidaan tammikuun lopussa jaettavalla välitodistuksella ja lukuvuoden lopussa annettavalla lukuvuoden arvioinnilla. 1-2 luokkalaisia on arvioitu sanallisesti käyttäytymisen ja huolellisuuden ja äidinkielen ja kirjallisuuden sekä matematiikan osalta sekä muut oppiaineet. 3-4 luokkalaisia on arvioitu sanallisesti käyttäytymisen ja huolellisuuden osalta. Numeraalisesti on arvioitu äidinkielen ja matematiikan osalta. Englanti arvioidaan numerolla 3lk lukuvuoden arvioinnissa. Sanallisesti on arvioitu muut oppiaineet. 5-6 luokkalaisia on arvioitu kokonaisuudessaan numeraalisesti. Vanhastaan sanallinen arviointi on ollut neliportainen; Osaat erittäin hyvin, Osaat hyvin, Tarvitset joskus ohjausta, Tarvitset usein ohjausta. 1-2 luokkalaisilla on arvioitu äidinkieli ja kirjallisuus sekä kaikki muut oppiaineet samalla neliportaisella tavalla. Opettajilta saadun palautteen perusteella esitämme, että sanallista arviointia laajennetaan viisiportaiseksi. Neliportainen ei ollut riittävä tuomaan oppilaan osaamista ja taitoja esille. 1-2 luokilla ehdotamme myös, että muut oppiaineet arvioidaan merkinnällä suoritettu hyväksyttävästi. Olemme siirtyneet käyttämään multiprimus -ohjelmaa ja voimme tehdä väli- ja lukuvuosiarvioinnit tällä ohjelmalla. Ehdotamme, että sanallinen arviointi muuttuu viisiportaiseksi: Hallitsee taidon laajaalaisesti, Osaa taidon hyvin, Osaa taidon tyydyttävästi, Tarvitsee harjoitusta, Tarvitsee paljon harjoitusta. Ehdotamme, että muut oppiaineet 1lk arvioidaan seuraavasti: On suorittanut hyväksytysti 1lk oppimäärän seuraavissa oppiaineissa: ympäristö- ja luonnontieto, uskonto tai elämänkatsomustieto, musiikki, kuvaamataito, käsityö ja liikunta. Jätettäisiin pois neliportainen arviointi näissä edellä mainituissa oppiaineissa. 2lk osalta ehdotamme: On suorittanut hyväksytysti 2lk oppimäärän seuraavissa oppiaineissa: ympäristö- ja luonnontieto, uskonto tai elämänkatsomustieto, musiikki, kuvaamataito, käsityö ja liikunta. Jätettäisiin pois neliportainen arviointi näissä edellä mainituissa oppiaineissa. Talolan koulun sanallinen arviointi luokilla 1-4 on viisiportainen; Hallitsee taidon laaja-alaisesti, Osaa taidon hyvin, Osaa taidon tyydyttävästi, Tarvitsee harjoitusta, Tarvitsee paljon harjoitusta. Muut oppiaineet 1lk ja 2lk arvioidaan: On suorittanut hyväksytysti 1lk oppimäärän seuraavissa oppiaineissa: ympäristö- ja luonnontieto, uskonto tai elämänkatsomustieto, musiikki, kuvaamataito, käsityö ja liikunta. On suorittanut hyväksytysti 2lk oppimäärän seuraavissa oppiaineissa: ympäristö- ja luonnontieto, uskonto tai elämänkatsomustieto, musiikki, kuvaamataito, käsityö ja liikunta. hyväksyi päätösehdotuksen.

11 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3/ TUNTIOPETTAJAN TEHTÄVÄT Kltk Ritva Caselius on valittu avoimella haulla Talolan koulun tuntiopettajaksi lukuvuodeksi ja uudelleen Hän on tehtävään pätevä. Talolan koulun tuntiopettajaksi alkaen toistaiseksi valitaan Ritva Caselius. Sijoituspaikkana on Talolan koulu. Tehtävä on päätoiminen. hyväksyi päätösehdotuksen.

12 40 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3/ ERITYISOPETTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN Kltk Kosken Tl kunnan koululaitoksessa oli haettavana alkaen erityisopettajan virka (0069), sijoituspaikkana Talolan koulu. Määräaikaan mennessä virkaa haki yksi henkilö. Erityisopettajan virkaan (0069) ajalle valitaan Satu Smolander. Virka täytetään määräajaksi, koska hakijalla ei ole muodollista kelpoisuutta. hyväksyi päätösehdotuksen.

13 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3/ EI JULKINEN ASIA

14 42 Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3/ TÄMÄN KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN TOIMEENPANO päättää, että tämän kokouksen päätökset voidaan panna täytäntöön ennen kuin ne ovat saaneet lainvoiman, ellei erikseen toisin ole päätetty tai myöhemmin päätetä. hyväksyi päätösehdotuksen.

Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 6/2012 73 Kokousaika Keskiviikko 31.10.2012 klo 18-19.37 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja

Lisätiedot

Kosken Tl koululautakunta

Kosken Tl koululautakunta Kosken Tl koululautakunta 21.6.2011 61 Pöytäkirja 6 /2011 KOULULAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistai 21.6.2011 klo 17.20-19.15 Paikka: Marttilan Kylämäen Hevostila, Hallintie 31, Marttila Läsnä: Puheenjohtaja

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 21 Kokousaika Keskiviikko 5.3.2014 klo 18-19.40 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj.

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 7 / 2013 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 7 / 2013 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 30.10.2013 klo 18-20.35 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 101-112 Tamminen Tiina Hämäläinen Risto vpj. Ahola Kalle :t 101-112

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 4 / 2013 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 4 / 2013 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 4 / 2013 63 Kokousaika Keskiviikko 19.6.2013 klo 18-19.40 Kokouspaikka Liipolanjärvi, Kosken kunnan uimaranta, Järvenmaantie 71 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 7 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 7 / 2014 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 22.10.2014 klo 18-19.42 Kokouspaikka Kosken TL kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 83-89 Tamminen Tiina Hämäläinen Risto

Lisätiedot

Pöytäkirja 5 /2011. Marttila: Korimäki Eeva :t 39-42, Karjalainen Eija :t Tegel Mikko 51

Pöytäkirja 5 /2011. Marttila: Korimäki Eeva :t 39-42, Karjalainen Eija :t Tegel Mikko 51 Kosken Tl koululautakunta 25.5.2011 Pöytäkirja 5 /2011 43 KOULULAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Keskiviikko 25.5.2011 klo 18.00 19.45 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto Läsnä: Puheenjohtaja Jalli Marja :t 39-55 Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kosken Osuuspankin sauna, Linkintie, Somero

Kosken Osuuspankin sauna, Linkintie, Somero Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 4/2012 43 Kokousaika Keskiviikko 13.6.2012 klo 18-18-50 Kokouspaikka Kosken Osuuspankin sauna, Linkintie, Somero Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja pj. :t

Lisätiedot

Koulukeskus, luokka 22, Lampitie 3, Koski TL

Koulukeskus, luokka 22, Lampitie 3, Koski TL Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 9/2011 108 Kokousaika Torstai 8.12.2011 klo 18-18.47 Kokouspaikka Koulukeskus, luokka 22, Lampitie 3, Koski TL Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja pj. :t 103-112

Lisätiedot

Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Kokousaika Keskiviikko 28.9.2011 klo 18-19.30 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja pj. :t 88-102 Tuomola Matti vpj. Hahko

Lisätiedot

Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2/2012 17 Kokousaika Keskiviikko 4.4.2012 klo 18-20.28 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja pj.

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 /2011. Aika: Keskiviikko klo Ravintola Kestikara, Hämeentie 9, Koski TL

Pöytäkirja 1 /2011. Aika: Keskiviikko klo Ravintola Kestikara, Hämeentie 9, Koski TL Kosken Tl koululautakunta 12.1.2011 Pöytäkirja 1 /2011 1 KOULULAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Keskiviikko 12.1.2011 klo 18.00 18.47 Paikka: Ravintola Kestikara, Hämeentie 9, Koski TL Läsnä: Puheenjohtaja Jalli

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista nro 5 / 2015 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista nro 5 / 2015 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 24.6.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Pellavankukka, Somero Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 62- Mikkola Laura Hämäläinen Risto vpj. :t 62- Nummela Olli-Pekka

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 9 / 2013 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 9 / 2013 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 9 / 2013 Sivistyslautakunta 115 Kokousaika Keskiviikko 12.12.2013 klo 18-18.39 Kokouspaikka Koskisali, Hämeentie 12, Koski TL Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista nro 2 / 2015 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista nro 2 / 2015 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 26.3.2015 klo 18 Kokouspaikka Salon seudun koulutuskuntayhtymän tilat, Venemestarinkatu 35 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 18- Mikkola Laura Hämäläinen Risto

Lisätiedot

Pöytäkirja 4 /2011. Aika: Tiistai klo Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Pöytäkirja 4 /2011. Aika: Tiistai klo Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Kosken Tl koululautakunta 12.4.2011 Pöytäkirja 4 /2011 31 KOULULAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistai 12.4. klo 18.30-20.10 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Läsnä: Puheenjohtaja Jalli

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista nro 3 / 2013 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista nro 3 / 2013 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 29.5.2013 klo 18 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 39- Tamminen Tiina Hämäläinen Risto vpj. :t

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 5 / 2013 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 5 / 2013 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 5 / 2013 81 Kokousaika Keskiviikko 11.9.2013 klo 18 20.21 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3 / 2014 Sivistyslautakunta 33 Kokousaika Keskiviikko 9.4.2014 klo 18.00-20.16 (kahvitauko 19.15-19.34) Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 29-38

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 5 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 5 / 2014 Sivistyslautakunta 63 Kokousaika Tiistai 17.6.2014 klo 17.30 18.25 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 56-63 Mikkola Laura Hämäläinen Risto

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 2 / 2017 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 2 / 2017 Sivistyslautakunta 161 Kokousaika Keskiviikko 22.3. 2017 klo 18.00-20.50 (kahvitauko 18.53-19.22) Kokouspaikka Kosken kunnantalo, Härkätie 5 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 19-35 Mikkola Laura Hämäläinen

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista 4 / 2017 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista 4 / 2017 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 17.5. 2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kosken kunnantalo, Härkätie 5 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 52-61 Mikkola Laura Hämäläinen Risto vpj. :t 52-61 Nummela

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista nro 8 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista nro 8 / 2014 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 10.12.2014 klo 18 Kokouspaikka Marttilan koulu, Metsäniityntie 11 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 90- Tamminen Tiina Hämäläinen Risto vpj. :t 90- Nummela

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista 5 / 2019 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista 5 / 2019 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 19.6.2019 klo 18.00 Kokouspaikka Marttilan Metsästysmaja, Simalantie 610, 21560 Ollila Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 50- Hägg Anna Mikkola Laura vpj. :t

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3 / 2013 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3 / 2013 Sivistyslautakunta 43 Kokousaika Keskiviikko 29.5.2013 klo 18-20.53 (kahvitauko klo 19-19.30) Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 39-55 Tamminen

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista nro 6 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista nro 6 / 2014 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 17.9.2014 klo 18 Kokouspaikka Kosken Koulukeskus, Lampitie 3, (HUOM. PAIKKA!!) Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 64- Tamminen Tiina Hämäläinen Risto vpj. :t

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista nro 3 / 2015 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista nro 3 / 2015 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 15.4.2015 klo 18 Kokouspaikka Kosken kunnantalo, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 36- Mikkola Laura Hämäläinen Risto vpj. :t 36- Nummela

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2015 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2015 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2015 23 Kokousaika Torstai 26.3.2015 klo 19.15-20.28 Kokouspaikka Salon seudun koulutuskuntayhtymän tilat, Venemestarinkatu 35 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista 5 / 2017 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista 5 / 2017 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 6.9. 2017 klo 18.15 Kokouspaikka Kosken Päiväkoti Naavatassu Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Muut saapuvilla Jalli Marja pj. :t 62- Hägg Anna Mikkola Laura vpj. :t 62- Mikkola

Lisätiedot

Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 1/2012 1 Kokousaika Keskiviikko 29.2.2012 klo 18-19.53 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja pj.

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista nro 4 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista nro 4 / 2014 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 14.5.2014 klo 18.00 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 39- Mikkola Laura Hämäläinen Risto vpj.

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 4 / 2018 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 4 / 2018 Sivistyslautakunta 51 Kokousaika Keskiviikko 16.5.2018 klo 18.00-21.15 (kahvitauko klo 18.55-19.25) Kokouspaikka Kosken kunnantalo, Härkätie 5 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 43-57 Hägg Anna Mikkola

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 2 / 2018 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 2 / 2018 Sivistyslautakunta 21 Kokousaika Keskiviikko 21.3.2018 klo 18.00-20.38 (kahvitauko klo 19.43-20.03) Kokouspaikka Kosken kunnantalo, Härkätie 5 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 18-28 Hägg Anna Mikkola

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 5 / 2018 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 5 / 2018 Sivistyslautakunta 67 Kokousaika Keskiviikko 20.6.2018 klo 18.00 18.52 Kokouspaikka Kosken Tl Eränkävijöiden Metsästysmaja, Ruonantie 176 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 58-69 Hägg Anna Mikkola Laura

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 8/2012 77

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 8/2012 77 8/2012 77 Kokousaika Torstai 28.06.2012 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet x

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 6 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 6 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 6 71 Kokousaika Keskiviikko 17.9.2014 klo 18 21.10 (kahvitauko 20.04-20.30) Kokouspaikka Kosken Koulukeskus, Lampitie 3 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja

Lisätiedot

Kosken kunta Pöytäkirja nro 6 / 2013 Sivistyslautakunta

Kosken kunta Pöytäkirja nro 6 / 2013 Sivistyslautakunta Kosken kunta Pöytäkirja nro 6 / 2013 97 Kokousaika Keskiviikko 18.9.2013 klo 18-20.07 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 89-100 Tamminen Tiina Hämäläinen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009 KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/2009 Kokousaika Keskiviikko klo 19.00 20.02 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Muut saapuvilla olleet (ja

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista 9 / 2018 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista 9 / 2018 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 19.12.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Koskisali, Kosken kirjaston yläkerta, Härkätie 12 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 105- Hägg Anna Mikkola Laura vpj. :t

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista nro 5 / 2015 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista nro 5 / 2015 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 20.5.2015 klo 18 Kokouspaikka Kosken kunnantalo, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 53- Mikkola Laura Hämäläinen Risto vpj. :t 53- Nummela

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016. Keskiviikkona klo Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016. Keskiviikkona klo Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila 1 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 2.11.2016 klo 18.00 18.40 KOKOUSPAIKKA Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, 21490 Marttila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( X ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne (

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 3 / 2016 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 3 / 2016 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja 3 / 2016 45 Kokousaika Keskiviikko 20.4.2016 klo 18-20.55 (kahvitauko klo 19.32-20.00) Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2015. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2015. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2015 Sivistyslautakunta 02.06.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 02.06.2015 klo 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Hellgren Jussi

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista 3 / 2016 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista 3 / 2016 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 20.4.2016 klo 18 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 39- Mikkola Laura Hämäläinen Risto vpj. :t

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 KOSKEN TL KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 TARKASTUSLAUTAKUNTA Aika: 9.9.2016 klo 9.00 12.25 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Läsnä: Marja Jalli puheenjohtaja Timo Hacklin varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Jäsenet Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Jäsenet Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 Kokousaika Torstai klo 19.22 20.36 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2012 Kokousaika Tiistai 24.7.2012 klo 17.00 17.56 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 Kokousaika Keskiviikko 27.02.2018 klo 9.00-11.30 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN.

MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN. MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN. ASIAT: 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 45 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 46 Luokanopettajan

Lisätiedot

Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone 53 Kokousaika Keskiviikko 19.9.2012 klo 18-20.22 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja pj. :t 53-69 Tuomola Matti vpj. :t 53-69

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 4 / 2016 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 4 / 2016 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja 4 / 2016 57 Kokousaika Keskiviikko 18.5.2016 klo 18.00-21.17 (kahvitauko 19.45-20.07) Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Torstaina 13.9.2018 klo 9.00 12.05 Kokouspaikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010. Sivistyslautakunta 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010. Sivistyslautakunta 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010 Sivistyslautakunta 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 18.05.2010 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse Jokioja

Lisätiedot

37 Poikkeaminen lähikouluperiaatteesta / ei julkinen. 40 Lastentarhanopettajan viran haku- ja valintaprosessi

37 Poikkeaminen lähikouluperiaatteesta / ei julkinen. 40 Lastentarhanopettajan viran haku- ja valintaprosessi REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus- ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 5/2018 KOKOUSAIKA Maanantai 6.8.2018 klo 18.00-19.52 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia n:o Liite n:o Kisatien koulu Asia 36 Kokouksen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6 22.5.2018 Kokousaika Tiistai 22.5.2018 klo 20.00 21.17 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi

Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi KINNULAN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu 18 Kokousaika Keskiviikkona 08.05.2019 klo 17.00 - Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 2 / 2019 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 2 / 2019 Sivistyslautakunta 17 Kokousaika Keskiviikko 20.3.2019 klo 18.00-20.55 (kahvitauko 19.55-20.12) Kokouspaikka Kosken kunnantalo, Härkätie 5 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 14-26 Hägg Anna Mikkola

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (- ) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (- ) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2012 Kokousaika Maanantai 25.6.2012 klo 16.00 16.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 Kokousaika: Torstaina 13.12.2018 klo 9.00 12.15 Kokouspaikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 15 20.05.2013 277 Kokousaika 20.05.2013 klo 10.00 11.03 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Kunnanviraston kokoushuone

Kunnanviraston kokoushuone ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2012 Sivistyslautakunta 05.06.2012 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 05.06.2012 klo 18.00 18.50 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 6/2017 KOKOUSAIKA 30.3.2017 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 46 Kunnanjohtajan viranhaku Oikaisuvaatimusohjeet

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 12 /

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 12 / 12 / 2012 113 Kokousaika Torstai 22.11.2012 klo 18.30 21.05 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6 22.5.2018 Kokousaika Tiistai 22.5.2018 klo 20.00 - Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 9 / 2018 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 9 / 2018 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja 9 / 2018 123 Kokousaika Keskiviikko 19.12.2018 klo 18.30 19.16 Kokouspaikka Koskisali, Kosken kirjaston yläkerta, Härkätie 12 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016. Tiistaina klo Marttilan koulu, Metsäniityntie 11, Marttila

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016. Tiistaina klo Marttilan koulu, Metsäniityntie 11, Marttila 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 21.6.2016 klo 18.00 20.55 KOKOUSPAIKKA Marttilan koulu, Metsäniityntie 11, 21490 Marttila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( X ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne ( X )

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 2.5.2013 kello 20.00-21.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Puheenjohtaja: Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Puheenjohtaja: Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1 Pöytäkirja 5/2012 KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Maanantai 3.12.2012 klo 17.00 Paikka: Kosken Tl Kirjasto Läsnä: Almgren Lassi (x) Hämäläinen Risto ( ) Pihlajamäki Anu (x) Kulo Eija-Liisa ( ) Salonen

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (-) Piispanen Sanna (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (-) Piispanen Sanna (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2010 Kokousaika Maanantai klo 19.00 19.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 7 / 2019 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 7 / 2019 Sivistyslautakunta 85 Kokousaika Keskiviikko 23.10.2019 klo 19.00-20.10 Kokouspaikka Kosken kunnantalo, Härkätie 5 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 74-80 Hägg Anna Mikkola Laura vpj. - Mikkola Teea

Lisätiedot

Puheenjohtajan päätösesitys: Pöytäkirjantarkastajiksi valitaan Risto Hämäläinen ja Virpi Hahko.

Puheenjohtajan päätösesitys: Pöytäkirjantarkastajiksi valitaan Risto Hämäläinen ja Virpi Hahko. KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS Pöytäkirja 4/2011 1 Aika: Tiistai 18.10.2011 klo 18.00 Paikka: Kosken Tl Kirjasto Läsnä: Almgren Lassi (x) Hämäläinen Risto (x) Pihlajamäki Anu (x) saap. klo.19.15 Kulo Eija-Liisa

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 6 / 2018 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 6 / 2018 Sivistyslautakunta 81 Kokousaika Keskiviikko 12.9.2018 klo 18.00-21.03 (kahvitauko 20.00-20.35) Kokouspaikka Kosken Koulukeskus, Lampitie 3 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 70-84 Hägg Anna Mikkola

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Sosiaalilautakunta Esityslista 4/2017

Kosken Tl kunta Sosiaalilautakunta Esityslista 4/2017 1 Sosiaalilautakunta Kokousaika: Tiistai 10.10.2017 kello 17.00 Kokouspaikka: Kunnanhallituksen kokoushuone, Koski Tl Käsiteltävät asiat 35 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 36 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011. Sivistyslautakunta 19.04.2011 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011. Sivistyslautakunta 19.04.2011 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 Sivistyslautakunta 19.04.2011 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 19.04.2011 klo 18.00 19.10 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Jokioja

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 4 /9.6.2011

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 4 /9.6.2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4 /9.6.2011 Kokousaika 9.6.2011 klo 19.30 20.01 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Jäsenet Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 /

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 /4.4.2011 Kokousaika 4.4.2011 klo 15.00 17.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa Toholammin

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 9, jatkokokous

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 9, jatkokokous KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 9, jatkokokous 24.4.2018 Kokousaika 24.4.2018 klo 13.00 17.15 (Kokouksen 23.4.2018 klo 17.00 19.26 jatkokokous) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali

Lisätiedot

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT Jämijärven kunta Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika ti 18.10.2016 klo 18.30 Paikka kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista 6 / 2017 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista 6 / 2017 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 20.9. 2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kosken Koulukeskus, Lampitie 3 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 70- Hägg Anna Mikkola Laura vpj. :t 70- Mikkola Teea Hämäläinen

Lisätiedot

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula* Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio. (x) (-) (x) (x) (x) (x) (x)

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula* Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio. (x) (-) (x) (x) (x) (x) (x) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 28.02.2017 Kokousaika Tiistai 28.02.2017 klo 17.00-17.55. Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

LAITILAN KAUPUNKI Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta 3/2009. Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoushuone 232 Keskuskatu 30, LAITILA

LAITILAN KAUPUNKI Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta 3/2009. Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoushuone 232 Keskuskatu 30, LAITILA Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta 3/2009 Kokousaika 13.5.2009 klo 18.30-19.20 Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoushuone 232 Keskuskatu 30, LAITILA Läsnä Muut osallistujat Anneli Vuorio, puheenjohtaja

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 3/2014 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 3/2014 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 14.5.2014 klo 18-19.20 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Asiat 33 Kokouksen avaaminen 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 5/2017 86 KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.06.2017 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 3/19.4.2011

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 3/19.4.2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/19.4.2011 Kokousaika 19.4.2011 klo 19.00 20.18 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä -

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 11/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 26.10.2016

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 7 /1.12.2011

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 7 /1.12.2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 7 /1.12.2011 Kokousaika 1.12.2011 klo 16.45 17.35 Kokouspaikka Saapuvilla olleet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa Kinnulan kunta, Kinnula-talo

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016. Keskiviikkona klo Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016. Keskiviikkona klo Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila 1 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 21.9.2016 klo 18.30 21.05 KOKOUSPAIKKA Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, 21490 Marttila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( X ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne (

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro 3 29.4.2015 18. Henkilökohtaiset varajäsenet:

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro 3 29.4.2015 18. Henkilökohtaiset varajäsenet: KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3 29.4.2015 18 Kokousaika 29.4.2015 klo 19.00-20.12 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 5/2017 KOKOUSAIKA 27.3.2017 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 45 Kunnanjohtajan viranhaku Oikaisuvaatimusohjeet

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 4.12.2013 klo 18.00-18.40 Paikka Ravintola Kammari, Olos Asiat 111 Kokouksen avaaminen 112 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 113 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9/2011 Kokousaika Tiistai 18.30 19.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet Kröger

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3 / 2015 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3 / 2015 Sivistyslautakunta 43 Kokousaika Keskiviikko 15.4.2015 klo 18-20.50 (kahvitauko 19.25-19.45) Kokouspaikka Kosken kunnantalo, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 36-52 Mikkola

Lisätiedot

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/2008 39 Kokousaika Perjantai 28.03.2008 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 6.9.2018 131 Kokousaika Torstai 6.9.2018 klo 15.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA ESITYSLISTA 8/2016. Keskiviikkona klo Mellilän kunnantalo, Loukeentie 24, Mellilä

MARTTILAN KUNTA ESITYSLISTA 8/2016. Keskiviikkona klo Mellilän kunnantalo, Loukeentie 24, Mellilä 1 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 14.12.2016 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Mellilän kunnantalo, Loukeentie 24, 32300 Mellilä SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne ( ) Häkkinen

Lisätiedot

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 18.10.2018 1 Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 Kokousaika 18.10.2018 klo 18.10-18.27 Kokouspaikka Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Lisätiedot

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2017 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 10.4.2017 klo 9.00

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50 KOKOUSAIKA 13.12.2012 klo 17- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: VARAJÄSEN: Timo Manninen, pj Marko

Lisätiedot