26 TFT LCD TV / DVD-yhdistelmä TFD-2620

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "26 TFT LCD TV / DVD-yhdistelmä TFD-2620"

Transkriptio

1 26 TFT LCD TV / DVD-yhdistelmä TFD-2620 KÄYTTÖOHJE KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN TEKIJÄNOIKEUS: DENVER ELECTRONICS A/S

2 Tärkeitä varoituksia ULKOKÄYTTÖ VAROITUS: Sähköisku- ja tulipalovaaran takia laitetta ei saa altistaa sateelle tai kosteudelle. VÄLTETTÄVÄ KOSTEUTTA Laitetta ei saa altistaa tippuvalle tai roiskuvalle nesteelle, eikä sen päälle saa asettaa nesteellä täytettyjä astioita. Huolto-ohjeet VAROITUS SÄHKÖISKUN VAARA EI SAA AUKAISTA H U O M I O : VÄLTÄ SÄHKÖISKUJA! ÄLÄ POISTA LAITTEEN KUORTA! LAITTEEN SISÄLLÄ EI OLE OSIA, JOTKA KÄYTTÄJÄ VOISI KORJATA ITSE. ANNA LAITE VAIN ALAN ASIANTUNTIJOIDEN KORJATTAVAKSI. Salama valo jossa on nuolenpään symboli kolmion sisällä on tarkoitettu varoittamaan suojaamattomien Vaarallisten Volttimäärien läheisyydestä laitteen eristyksien kanssa jotka voi olla riittämättömiä keinoja välttääkseen riskin saada sähköiskun henkilöihin. Huutomerkki kolmion sisällä on tarkoitettu varoittamaan käyttäjää tärkeiden käyttö ja huolto (Huoltoja) ohjeita kirjallisuudesta mitkä on toimitettu laitteen mukana.

3 HÄIRIÖIDEN KORJAAMINEN HUOMAA: Tämä laite on testattu ja löydetty mukautuvan rajojen sisällä luokka B digitaali laitteesta, FCC sääntö 15 mukaisesti.nämä rajat on suunniteltu antavan kohtuullisen suojauksen vahingollisilta häiriöiltä asuntojen asennuksissa. Tämä laite tuottaa, käyttää ja säteilee radio taajuuden energiaa ja, jos ei ole asennettu ja käytetä ohjeiden mukaisesti, voi aiheuttaa vahingollisia häiriöitä radio yhteyksille, Kuitenkin, siellä ei ole takeita että häiriöitä tapahtuu määrätynlaisissa tilanteissa. Jos tämä laite ei aiheuta vahingollisia häiriöitä radiolle tai television näkyvyydelle joka voidaan määrittää sammuttamalla laite päälle ja pois päältä, Käyttäjää suositellaan korjaavan häiriöt yhdellä tai useammalla tavalla seuraavanlaisesti. Uudelleen säädä tai siirrä vastaanottimen antenni. Lisää laitteen ja vastaanottimen väliä. Kytke laite ulkopuoliseen sähkö piiriin kun mihin vastaanotin on kytketty. Konsultoi kauppiasta tai kokenutta radio/tv teknikkoa avuksi. VAROITUS: Liittovaltion säädösten mukaan laitteeseen saa tehdä vain valmistajan yksiselitteisesti ja selvästi sallimia muutoksia. Koskee vain Yhdysvaltoja. Kaapelitelevision asentajalle: Kaapelijärjestelmän asentajan tulee varmistaa, että maadoitus on kunnollinen ja että kaapeli on yhteydessä rakennuksen maadoitukseen mahdollisimman lähellä kaapeliliitäntää. Tuotteessa on lyijyjuotoksia ja loistelamppu, jossa on pieni määrä elohopeaa. Näitä aineita hävitettäessä on otettava huomioon ympäristölainsäädäntö. Tietoja ongelmajätteen hävittämisestä ja kierrättämisestä saat asuinkuntasi viranomaisilta:

4 Turvallisuusmääräykset 1. PUHDISTAMINEN Irrota laite verkkovirrasta ennen puhdistamista. Älä käytä nestemäisiä tai suihkutettavia puhdistusaineita. Puhdista laite pehmeällä kostutetulla liinalla. 2. LIITÄNNÄT Käytä vain television valmistajan suosittelemia liitäntöjä. Muut liitännät saattavat aiheuttaa palovaaran, sähköiskuja ja muita vahinkoja. 3. VESI JA KOSTEUS Laitetta ei saa käyttää veden lähellä, esimerkiksi kylpyammeen, vesiastian, pesualtaiden tai uima-altaan läheisyydessä tai kosteassa kellarissa. 4. KUUMUUS Älä käytä laitetta liian lähellä lämmönlähdettä, kuten lämmitintä, lämmönvaraajaa, uunia tai muuta lämpöä tuottavaa laitetta. 5. SIJOITTAMINEN PAIKOILLEEN Älä aseta laitetta epävakaan tason, telineen tai pöydän päälle. Epävakaalta alustalta televisio saattaa pudota, minkä voi aiheuttaa henkilövahinkoja tai vahingoittaa laitetta. Käytä vain laitteen valmistajan tai myyjän suosittelemia tasoja, hyllyjä tai pöytiä. 6. VIRTA Laitetta saa käyttää vain merkinnän mukaisella käyttöjännitteellä. Jos et ole varma kotisi käyttöjännitteestä, varmista asia laitteen myyjältä tai paikalliselta sähköyhtiöltä. 7. LAITTEEN SIIRTÄMINEN Kun siirrät laitetta, pane toisen käden sormet television takana olevaan syvennykseen ja kannattele laitetta edestä toisella kädelläsi.

5 Tärkeitä varotoimia Sijoittaminen Kuumuus, kosteus, pöly, tärinä Sijoita laite niin, ettei kirkas valo tai auringonpaiste osu suoraan näyttöön. Laite ei saa altistua tärinälle, kosteudelle, pölylle tai kuumuudelle. Varmista, että laitteeseen ei pääse tippumaan tai roiskumaan nestettä. Tuuletus Varmista myös, että laite on sijoitettu niin, että ilma pääsee vapaasti virtaamaan sen ympärillä. Älä peitä laitteen takana olevia tuuletusaukkoja. Television ympärille tulee jättää vähintään 10 cm vapaata tilaa. Asentaminen paikoilleen Laite voidaan asentaa käyttämällä pöytätelinettä tai seinätelinettä. Jos asennat laitteen seinätelineeseen, varmista että teline on huolellisesti kiinnitetty. Vieraat esineet Älä pane tuuletusaukkoihin vieraita esineitä kuten neuloja tai kolikkoja. Ukkonen Irrota laite verkkovirrasta ja antenniverkosta ukkosen aikana. Puhdistaminen Irrota laite verkkovirrasta ennen puhdistamista. Pyyhi pölyt LCD-näytöstä ja laitteesta puhtaalla pehmeällä liinalla. Jos näyttöä on puhdistettava huolellisemmin, käytä puhdasta kosteutettua liinaa. Älä käytä nestemäisiä tai suihkutettavia puhdistusaineita. Älä hankaa tai raavi LCD-näyttöä kovalla esineellä, sillä se saattaa naarmuttaa tai vahingoittaa näyttöä pysyvästi. Huolto-ohjeet Älä koskaan poista itse laitteen takakuorta! Takakuoren irrottaminen altistaa suurjännitteelle ja muille vaaroille. Jos laite menee epäkuntoon, irrota se verkkovirrasta ja ota yhteyttä jälleenmyyjään.

6 Sisältö Tärkeitä varoituksia...1 Turvallisuusmääräykset...3 Tärkeitä varotoimia Laitteen tiedot Pakkauksessa mukana Laite edestä Laite takaa Kaukosäädin Valikot Perustoiminnot OSD-VALIKKO DVD-soittimen käyttö Vianmääritys Tekniset tiedot... 28

7 1. Laitteen tiedot [Huomio] Lue tämä käyttöohje huolella ennen laitteen käyttöönottoa ja varmista, että kaikki toiminnot ovat oikein. - Sisääntuloliitännät: VGA, RF, VIDEO, S-VIDEO, YPbPr, SCART1, SCART2, HDMI - Audio-sisääntulo: Audio R/L, PC Audio, YPbPr, Audio R/L - Tuetut TV-järjestelmät: PAL, SECAM(B/G, I/D/K,L) - Teksti-tv: 10 sivun muisti - Nicam- ja FM-stereo kanavan muisti - Kanavien haku: automaattisesti / manuaalisesti - Sulkeutuu automaattisesti, jos signaalia ei löydy - Sulkeminen ajastimella - Kanavien vaihto ja muokkaus - Kaiuttimet: 2x6W - Käyttöjännite ( V 50/60Hz) 2. Pakkauksessa mukana Käyttöohje Kaukosäädin Virtakaapeli

8 3. Laite edestä Aseta levy sisään niin, että sen kirkas puoli on sinua kohti. PLAY: DVD-levyn toisto / tauko STOP: Pysäytä DVD-levy NEXT: DVD:n seuraava luku. PREV: DVD:n edellinen luku. EJECT: Avaa / Sulje DVD-kelkka VIRTAPAINIKE Kaukosäätimen signaalin vastaanotto (älä laita mitään eteen) LED-valo 1. (IR) Infrapunavastaanotin: Vastaanottaa infrapunasignaaleja kaukosäätimestä. (Virta päällä / Valmiustila) LED-valo: Laite kytkeytyy päälle ja pois päältä VIRTAPAINIKKEESTA. LED-valon väri (Vihreä) valmiustila Kaukosäätimen toimintasäde on 5-8 metriä kaukosäätimen vastaanottimesta, 30 sen vasemmalla tai oikealla puolella ja 20 sen ylä- tai alapuolel la. 2 Painikkeiden toiminnot: TV / AV: Signaalin lähteen valitseminen: TV, SCART1,SCART2,AV,S-video,YPbPr,VGA,HDMI MENU: Avaa OSD (On Screen Display, näyttövalikko) -valikon. Paina uudestaan poistuaksesi valikosta. P- / P+: Siirtyminen ylös ja alas OSD-valikossa. Kanavien selaaminen. Voit selata kanavia nopeasti painamalla toisen painikkeen alas ja pitämällä sen alhaalla. V- / V+: Siirtyminen vasemmalle ja oikealle OSD-valikossa. Äänenvoimakkuuden säätäminen. Power: (Virtapainike) Laitteen kytkeminen päälle, pois päältä ja valmiustilaan.

9 4. Laite takaa 1 Virtalähde: liitä laitteen mukana toimitettu virtajohto toisesta päästä tähän ja toisesta päästä maadoitettuun V, 50/60Hz pistorasiaan. 2 VIRTAKYTKIN: virran kytkeminen päälle ja pois 3 Kuulokeliitäntä: kuulokkeiden liittäminen 4 YPbPr/YCbCr Audio R/L sisään: DVD-soittimen äänen ulostulon liittäminen 5 TV sisään: yhdistä tähän antenni tai 75 ohmin koaksiaalikaapeli, jolla tv-signaali otetaan vastaan. 6 SCART 1: Kytke DVD- tai VCR-laitteen komposiittiliittimeen. 7 SCART 2: Kytke DVD- tai VCR-laitteen komposiittiliittimeen. 8 YPbPr: yhdistä erilliset komponenttivideokaapelit laitteeseen, jossa on YPbPr-liitäntä, ja television Y-, Pb- ja Pr -pistokkeisiin. 9. Video-sisääntulo: yhdistä DVD-/VCR-soittimen videoulostuloon. Video L sisään/r sisään: yhdistä DVD-/VCR-soittimesi audioulostuloon, S-videon sisääntulosignaali käyttää samaa liitintä. 10. S-video -sisääntulo: yhdistä VCR-laitteen tai muun videolaitteen s-video ulostulopistorasiaan. 11. PC audiosisääntulo: yhdistä tietokoneesi audioulostuloon. 12. VGA: yhdistä tietokoneen 15-nastaiseen Mini D-Sub analogiseen liittimeen. 13. HDMI: yhdistä DVB-virittimen HDMI-liitäntään.

10 5. Kaukosäädin Näppäimet TV:n toiminnoille 1 POWER: TV:n kytkeminen päälle tai valmiustilaan. 2 MUTE: Mykistys ja äänen palautus. 3 TV/AV: Valitse signaalin lähde ,-/--: Ensimmäisten 10 kanavan valinta näppäimillä 0-9. Kanavien valinta: paina ensin näppäintä -/--. Kanavien valinta: paina kahdesti näppäintä -/--. 8 DISPLAY: Näyttää katseltavan kanavan tiedot. 9 RETURN: Valitse kanava, jota katsottiin viimeksi. 10 VOL+/-: Äänenvoimakkuuden säätö. 11 CH+/-: Seuraava / edellinen kanava. CH+ CH- : Siirtyminen OSD-valikossa. ENTER: Vahvista valinta OSD-valikossa. 12 SYS MENU: TV:n järjestelmävalikko (kts. sivu 9) 13 SYS-EXIT: vaihda tv:n asetuksia. 14 SOUND: Valitse äänitila. 15 TIMER: Valitse uniajastus. Laite sammuu asetettuna aikana. 16 PICTURE: Valitse kuvan laatu. 17 NICAM/A2: Valitse mono- tai stereoääni. Näppäimet teksti-tv:n toiminnoille 18 MIX: näyttää teksti-tv:n normaalin tv-kuvan päällä. 19 REVEAL: Piilotetun tekstin (kuten visojen vastaukset) tuominen esiin. 20 TV/TXT: Teksti-TV:n avaaminen ja sulkeminen. 21 CANCEL: Poistu teksti-tv:stä. 22 SIZE: Paina kerran: sivun yläosa näkyy suurennettuna. Paina toisen kerran: sivun alaosa näkyy suurennettuna. Paina kolmannen kerran: sivu näkyy taas normaalina. 23 SUBPAGE: Voit mennä suoraan tietylle alasivulle. Esimerkki: alasivun 4 valinta: paina näppäintä SUBPAGE ja sen jälkeen 0,0,0,4. Kun painat näppäintä SUBPAGE uudelleen, poistut alasivujen valinta -tilasta. 24 HOLD: Pysäytä nykyinen alasivu. Paina uudelleen selauksen jatkamiseksi. 25 INDEX: Automaattinen siirtyminen sivulle Värinäppäimet: Pikanäppäimiä, joiden avulla voit siirtyä värejä vastaaville sivuille. Huom: 1. Pane koteloon kaksi AA patteria. Varmista, että ne ovat kotelon merkintöjen mukaisesti oikein päin. 2. Suuntaa kaukosäädin ruudun oikealla puolella olevaan sensoriin. Älä pane mitään sensorin eteen. 3. Älä paina kaukosäätimen näppäimiä liian nopeassa tahdissa. Anna laitteelle aikaa rekisteröidä painallukset.

11 Näppäimet DVD-toiminnoille 5. : Lataa / poista DVD-levy asemasta. 6. : DVD-levyn toisto / tauko. 7. : Pysäytä DVD-levy. 8. DISPLAY: Näyttää levyn tiedot. 18 ZOOM: Säädä kuvan kokoa DVD-tilassa. 19 SUBTITLE: DVD:n tekstitys päälle tai pois päältä. 20 LANGUAGE: Valitse DVD:n kieli. 21 SEARCH: Haku DVD:ltä, raidat tai luvut. 22 MENU: DVD:n soittolista / levyn valikko. 23 ANGLE: Valitse DVD:n kuvakulma. 24 SETUP: DVD:n järjestelmäasetukset. 25 TITLE: DVD:n otsikko. 26 : DVD:n eteenpäin kelaus. 27 : DVD:n edellinen luku. 28 : DVD:n taaksepäin kelaus. 29 : DVD:n seuraava luku. 30 SLOW: Hidasta DVD-levyn toistoa. 31 REPEAT: Toista nimeke tai luku uudelleen. 32 PROGRAM: Muokkaa kanavaa ja toistoasetuksia. 33 A-B: Valitse uudelleentoistettava jakso DVD-levyltä painamalla tätä näppäintä kerran jakson alussa ja toisen kerran jakson lopussa.

12 6. O S D - VA L I K K O 6. 1 Perustoiminnot Kaukosäätimen perusnäppäimet (sivu 9) Television perusnäppäimet (sivu 6) Power: virran kytkeminen päälle ja pois päältä ja laitteen kytkeminen valmiustilaan AV/TV: Paina tätä painiketta vaihtaaksesi tv:n lähdettä: TV, SCART 1, SCART 2, AV, S-Video, YPbPr, VGA, HDMI. MENU,SYS MENU: OSD-valikko tulee näkyviin tätä painiketta painamalla. Paina uudelleen, ja pääset valikosta pois. P-/P+,CH-/+: Näillä painikkeilla voit liikkua OSD-valikon näytössä ylös ja alas (painikkeet televisiossa). Tätä painamalla voit siirtyä kanavalta toiselle. Jos haluat mennä kanavat läpi nopeasti, pidä painiketta painettuna. V-/V+,VOL-/+: näillä painikkeilla voit liikkua OSD-valikon näytössä vasemmalle tai oikealle tai tehdä valinnan (painikkeet televisiossa). Painamalla voit säätää äänenvoimakkuutta (seuraava kuva). :Painiketta käytetään OSD-valikossa. Kun OSD-valikko on näytössä, paina valitaksesi haluamasi päävalikon: ajastus, toiminnot). PICTURE, SOUND,SETUP,TIMER,FUNCTION (kuva, ääni, asetus, Paina CH-/+ valitaksesi kohdan, jota haluat muokata. Painamalla 2) tai siirtyä alivalikkoon (kuva 3). voit valita (kuva 1), säätää (kuva Kuva 1 Kuva 2 Kuva 3

13 6.2 OSD-VALIKON TOIMINNOT Paina MENU-painiketta, jolloin OSD tulee näytölle. Painamalla voit valita haluamasi valikon ja painamalla sen jälkeen CH-/+ voit valita haluamasi kohdan. Voit peruuttaa painamalla MENU-painiketta. Niitä toimintoja voi käyttää, jotka ovat OSD-valikossa valkoisia. Niitä toimintoja, jotka ovat OSD-valikossa harmaita, ei voi käyttää siinä tilassa, jossa olet parhaillaan. KUVA Painamalla voit valita PICTURE-valikon (kuva). Paina seuraavaksi CH-/+ valitaksesi haluamasi kohdan ja paina valitaksesi/säätääksesi kohdetta. Painamalla pääset alivalikkoon. Kun painat SYS MENU-painiketta, pääset edelliseen OSD-valikkoon. Painamalla painiketta saat piilovalikon näkyviin. Picture Mode (kuvansäätö): kuvansäätötilassa on neljä vaihtoehtoa: Memory, Dynamic, Standard, Mild (muisti, dynaaminen, normaali, vaalea). Kaukosäätimessä on pikanäppäin PICTURE. Contrast (kontrasti): säätää kuvan kontrastia. Brightness (kirkkaus): säätää kuvan kirkkautta. Color (väri): säätää kuvan väriä (ei voi käyttää VGA-tilassa). Tint (sävy): säätää kuvan värisävyä (voidaan käyttää vain NTSC-tilassa). Sharpness (terävyys): säätää kuvan terävyyttä. Color temperature (värin lämpö): voit valita värin lämmön kolmesta tilasta: Normal,Warm,Cool (normaali, lämmin, kylmä).

14 DNR: DNR-digitaalikohinanvaimentimessa on valittavana neljä tilaa: Auto, Low, Mid, High (automaattinen, matala, keskitaso, korkea); Saat toiminnon pois päältä valitsemalla off. Advanced (lisätoiminnot): Paina päästäksesi seuraavaan alivalikkoon: Fresh tone (kirkas sävy): säätää kuvan kirkkautta. Green tone (vihreä sävy): säätää kuvan vihreyttä. Blue tone (sininen sävy): säätää kuvan sinisyyttä. Cinema mode (laajakulma): Valitse laajakulma: Vaihtoehdot ovat automaattinen ja off (valitse off kun haluat toiminnon pois päältä). S O U N D ( Ä Ä N I ) Painamalla pääset SOUND-valikkoon, jossa voit valita kohteen painamalla CH-/+. Painamalla voit valita/säätää ja alivalikkoon pääset painamalla. Kun painat SYS MENU-painiketta, pääset edelliseen valikkoon. Volume (äänenvoimakkuus): säätää äänenvoimakkuutta. Sound Mode (äänitila): tiloja on neljä: Memory, Theater, Hall, News (muisti, teatteri, halli, uutiset). Kaukosäätimessä on pikanäppäin SMODE. Bass (basso): säätää bassoa.

15 Treble (diskantti): säätää diskanttia. Balance (tasapaino): säätää tasapainoa. SETUP (ASETUKSET) Painamalla pääset asetusvalikkoon. Valitse haluamasi kohta painamalla CH-/+. Painamalla voit valita/säätää kohdetta ja painamalla pääset alivalikkoon. Kun painat SYS MENU-painiketta, pääset takaisin edelliseen valikkoon. Language (kieli): valitse kieli. Country (maa): valitse maa ennen kuin aloitat automaattisen kanavahaun (AUTO TUNING). Auto tuning (automaattinen kanavahaku): Paina päästäksesi seuraavaan alivalikkoon: Sen jälkeen voit aloittaa automaattisen kanavahaun painamalla ENTER. Haku pysähtyy, kun painat MENU-painiketta tai kun haku on valmis.

16 Manual tuning (manuaalinen haku): Paina päästäksesi seuraavaan alivalikkoon: Program (kanava): valitse kanava, jota haluat muokata. Sound System (äänijärjestelmä): valitse äänijärjestelmä: B/G, I, D/K,L Color System (värijärjestelmä): valitse värijärjestelmä: Auto, PAL, SECAM Skip (ohita): pane ohitustoiminto päälle tai pois päältä. Kun toiminto on päällä, nykyinen kanava ohitetaan kun käyt ohjelmia läpi painamalla painiketta CH+/-. AFT: hienosäätää signaalia. Manual Search (manuaalinen haku):paina kun haluat hakea taaksepäin. Kun painat SYS MENU-painiketta, poistut valikosta tallentamatta muutoksia. Kun painat ENTER-painiketta, tallennat muutokset. kun haluat hakea edestäpäin ja paina Program label (kanavan tunnus): painamalla kanavan haluamallasi tavalla. Program Edit (kanavien muokkaus): Paina pääset tähän kohtaan, jossa voit nimetä päästäksesi seuraavaan alivalikkoon: Jos alivalikossa parhaillaan näkyvä kanava on korostettu, voit muuttaa sitä. Painamalla voit valita kanavan, jota haluat muuttaa, ja painamalla voit valita sen. Takaisin asetusvalikkoon pääset painamalla SYS MENU-painiketta.

17 TIMER (AJASTIN) Painamalla voit siirtyä TIMER-valikkoon, jossa voit valita haluamasi kohteen painamalla CH-/+. Painamalla voit valita/säätää kohdetta ja alivalikkoon pääset painamalla. Kun painat SYS MENU-painiketta, pääset edelliseen valikkoon. Sleep Timer (uniajastus): valitse kellonaika, jolloin toivot television kytkeytyvän pois päältä automaattisesti 15/30/45/60/90/120 minuutin kuluttua. Valitsemalla off saat toiminnon pois päältä. Off timer (automaattikatkaisu): aseta aika, jolloin televisio kytkeytyy pois päältä automaattisesti. On timer (automaattinen käynnistys): aseta aika, jolloin televisio käynnistyy automaattisesti. On timer Position (automaattisesti käynnistyvä kanava): valitse kanava, jonka haluat olevan päällä kun televisio käynnistyy automaattisesti. Kuvan esittämässä ajastuksessa televisio kytkeytyy pois päältä klo 1:20, ja se kytkeytyy päälle klo 14 kanavalle 1. Uniajastin on pois päältä. FUNCTION (TOIMINTA) Painamalla pääset FUNCTION-valikkoon, jossa voit valita kohteen painamalla CH-/+. Painamalla voit valita/säätää ja alivalikkoon pääset painamalla. Kun painat SYS MENU-painiketta, pääset edelliseen valikkoon.

18 Aspect (kuvasuhde): valitse näytön kuvasuhde: 16:9, 16:9 zoom,16:9 sub,14:9, alkuperäinen Blue screen (sininen tausta): sininen tausta päälle/pois päältä. Keylock (näppäimistön lukitus): näppäimistön lukitus päälle/pois päältä. HUOMAA: Asetusvalikon OSD-valikko on erilainen, kun se ei ole tv-tilassa. Scart1-/scart2-/AV-/s-videotila YPbPr-tila VGA-tila HDMI-tila

19 7. DVD-soittimen käyttö Kun haluat DVD-tilaan, paina ensin television tai kaukosäätimen virtakytkintä ja seuraavaksi TV/AV-painiketta. Jos DVD-soittimessa ei ole levyä, näytölle ilmestyy teksti "NO DISC". Pane levy paikoilleen Pane levy soittimeen niin, että sen kiiltävä puoli on itseäsi kohti. Jos levy on kaksipuolinen, aseta se niin, että se puoli, jota haluat soittaa, on itseesi päin. Älä kosketa levyn pintaa. Pidä levyä kiinni sormillasi sen ulkoreunoilta, ja pane levy aukkoon. Soitin vetää levyn sisään automaattisesti. Kun haluat ottaa levyn pois, paina television EJECT-painiketta tai kaukosäätimen painiketta. Toisto Levyjen sisältö vaihtelee sen mukaan, kuka sen on valmistanut ja mitä ominaisuuksia siihen kuuluu. Jotkin levyt alkavat pyöriä heti kun ne on luettu, toiset alkavat pyöriä vasta kun valikosta on valittu Play. Levyjä voi toistaa erilaisissa tiloissa, kuten Menu Play (hakemiston kautta) ja Sequence Play (raidat toistetaan peräkkäin). Valikon selaus 1. Yhteensopiva DVD-, SVCD- ja VCD 2.0 -levyjen kanssa. 2. DVD-levy: ROOT MENU (Hakemisto) aukeaa ruudulle. SVCD ja VCD 2.0: Avaa ROOT MENU näppäimellä PBC. 3. DVD-levy: Valitse nuolinäppäimillä kohta, jonka haluat valita. SVCD ja VCD 2.0: Valitse numeronäppäimillä raita, jonka haluat toistaa. 4. Paina näppäimiä Enter tai Toisto. Voit aloittaa katselun, kun vastaavat kohdat valikoissa on valittu. 5. Paluu valikkoon toiston aikana: DVD-levy: Palaa hakemistoon näppäimellä Menu (PBC). SVCD ja VCD 2.0: PBC:n ollessa päällä palaa hakemistoon näppäimillä Menu (PBC) tai RETURN. Otsikoiden toisto 1. Yhteensopiva vain DVD-levyjen kanssa. 2. DVD-levyn toiston aikana avaa otsikkohakemisto näppäimellä Title. 3. Valitse haluamasi otsikko nuoli- tai numeronäppäimillä. Vahvista valinta näppäimellä Enter. 4. DVD-levyn toisto alkaa valitun otsikon luvusta 1. Toisto raitojen mukaisessa järjestyksessä 1. Yhteensopiva DVD-, SVCD-, VCD-, CD-, HD-CD-, WMA-, Digitaalisten audiolevyjen sekä JPEG-levyjen kanssa. 2. Jos laiteessa on AVCD- tai VCD-levy ja Jos PBC on päällä, paina PBC-näppäintä kerran kytkeäksesi sen pois päältä. Soitin voi nyt toistaa raidat peräkkäin. Kun haluat PBC:n takaisin päälle, paina jälleen PBC-näppäintä. 3. Muita kuin SVCD- ja VCD-levyjä toistettaessa soitin toistaa levykkeen raidat peräkkäin, kun painat toisto-painiketta. Pätee kaikkiin sopiviin formaatteihin.

20 Ohjelmointi 1. Yhteensopiva DVD-, SVCD-, VCD-, CD-, HD-CD-, WMA-, Digitaalisten audiolevyjen sekä JPEG-levyjen kanssa. 2. Ohjelmointitoiminnon avulla voit syöttää järjestyksen, jossa haluat raidat tai luvut toistaa (enintään 16). 3. Program Menu (Ohjelmointivalikko): PBC:n ollessa päällä tämä toiminto sammuttaa sen lukujen / raitojen ohjelmoidun toistamisen ajaksi. 4. Syötä lukujen / raitojen haluttu järjestys numeronäppäimillä korostuksen mukaisesti. Valitse sitten näppäin Play tai korosta nuolinäppäimillä kohta PLAY ja paina Enter. Luvut / raidat toistetaan ohjelmoidussa järjestyksessä. Otsikoita / lukuja / raitoja voi ohjelmoida korkeintaan Valikon suuntimen mukaisesti voit valita nuolinäppäimillä kohdan, johon haluat tiedot syöttää. 6. Jos painat ohjelmoidun soittolistan toiston aikana näppäintä Program, ohjelmoinnin järjestys ja sisältö näkyvät ruudulla ja toisto keskeytyy. Voit perua ohjelmoinnin myös painamalla näppäimiä Pysäytys ja Toisto. 7. Huom: Poista ohjelmointi valitsemalla nuolinäppäimillä kohta CLEAR (Tyhjennä) ja vahvista valinta näppäimellä Enter. Jos haluat muokata ohjelmoinnin toistojärjestystä, valitse nuolinäppäimillä tieto, jonka haluat muuttaa ja syötä sen kohdalle suoraan uuden luvun / raidan tiedot. 8. Ruudun ohjelmointiosoitin ja toistettava luku / raita korostuvat. Lisätoiminnot Raitojen valinta 1. Yhteensopiva DVD-, SVCD-, VCD-, CD-, HD-CD-, WMA-, Digitaalisten audiolevyjen sekä JPEG-levyjen kanssa. 2. Valitse DVD-levyn valikossa tai otsikkosivulla raita numeronäppäimillä. DVD-levyn toiston aikana voit syöttää haluttujen otsikoiden numerot suoraan. 3. SVCD- ja VCD-levyjen normaalin toiston aikana valitse raita numeronäppäimillä. (Ohjelmoidun toiston ja PBC:n ollessa päällä voit valita raidan Edellinen / Seuraava -näppäimillä.) 4. Valitse raita CD- ja HD-CD-levyissä numeronäppäimillä. 5. Toistettaessa WMA- ja JPEG-levyjä sekä digitaalisia audiolevyjä valitse eri raidat numeronäppäimillä soittolistalta. Hyppääminen raitojen yli 1. Yhteensopiva DVD-, SVCD-, VCD-, CD-, HD-CD-, WMA-, Digitaalisten audiolevyjen sekä JPEG-levyjen kanssa. 2. Hyppää seuraavan otsikon / luvun / raidan yli painamalla näppäintä Seuraava joko kaukosäätimestä tai laitteen oikeasta reunasta. 3. Hyppää edellisen otsikon / luvun / raidan alkuun painamalla näppäintä Edellinen joko kaukosäätimestä tai laitteen oikeasta reunasta.

21 Nopeutettu eteen-/taaksepäinkelaus 1. Yhteensopiva DVD-, SVCD-, VCD-, CD-, HD-CD-, WMA-, Digitaalisten audiolevyjen sekä JPEG-levyjen kanssa. 2. Paina kaukosäätimen Mulstispeed Fastward/Backward-painiketta toiston aikana, kun haluat mennä levyn sisällön läpi. Painikkeessa on neljä nopeutta: x2, x4, x8, x20. Nopeus lisääntyy, kun painat näppäintä peräkkäin. Kun painat näppäintä viisi kertaa peräkkäin, nopeus palautuu normaaliksi. 3.DVD-levyä soittaessasi pääset tätä näppäintä painamalla seuraavan otsikon tai kappaleen alkuun, minkä jälkeen toisto palautuu normaaliksi. SVCD- tai VCD-levykettä toistettaessa, kun PBC on päällä, eteenpäinkelauspainikkeella pääsee seuraavan raidan alkuun, minkä jälkeen toisto palautuu normaaliksi. Hidastustoiminto 1. Yhteensopiva DVD-, SVCD-, VCD-, CD-, HD-CD-, WMA-, Digitaalisten audiolevyjen sekä JPEG-levyjen kanssa. 2. Hidastustoiminnossa on viisi eri nopeutta: 1/2, 1/3, 1/4, 1/5, 1/6, 1/7 normaalista toistonopeudesta. Jokaisella perättäisellä Slow-näppäimen painalluksella toisto hidastuu. 3. Palauta toistonopeus normaaliksi painamalla Slow-näppäintä seitsemän kertaa peräkkäin tai Toisto-näppäintä kerran. Pysäytä kuva 1. Yhteensopiva DVD-, SVCD-, VCD-, CD-, HD-CD-, WMA-, Digitaalisten audiolevyjen sekä JPEG-levyjen kanssa. 2. Paina CD-, HD-CD-, WMA- MP3- JPEG-levyn toiston aikana kerran näppäintä Tauko. Toisto keskeytyy. Jatka levyn toistoa näppäimellä Toista. Uudelleentoistotila 1. Yhteensopiva DVD-, SVCD-, VCD-, CD-, HD-CD-, WMA-, Digitaalisten audiolevyjen sekä JPEG-levyjen kanssa. 2. Paina levyn toiston aikana kerran näppäintä Repeat. Ruudulle ilmestyy viesti, joka kertoo valitun uudelleentoistotilan. a) Toistettaessa SVCD-, VCD-, CD-, HD-CD-, WMA-, digitaalisia audiolevyjä sekä JPEG-levyjä jaksottaisesti: Paina uudelleen näppäintä Repeat, uudelleentoistotila kytkeytyy päälle. Paina näppäintä uudelleen, seuraava uudelleentoistotila kytkeytyy päälle. Uudelleentoistotiloja on kolme: Off (Pois päältä), Track Repeat (Raitojen uudelleentoisto) sekä Disc repeat (Levyn uudelleentoisto). Uudelleentoistotila vaihtuu jokaisella Repeat-näppäimen painalluksella. Jos painat näppäintä neljä kertaa, uudelleentoistotila palautuu asetukselle Off. b) DVD-levyn toistotilassa: Paina uudelleen näppäintä Repeat, uudelleentoistotila kytkeytyy päälle. Uudelleentoistotiloja on kolme: Off (Pois päältä), Chapter Repeat (Lukujen uudelleentoisto) sekä Title repeat (Otsikkojen uudelleentoisto). Uudelleentoistotila vaihtuu jokaisella Repeat-näppäimen painalluksella. Jos painat näppäintä neljä kertaa, uudelleentoistotila palautuu asetukselle Off. c) Toistettaessa WMA-, digitaalisia audiolevyjä sekä JPEG-levyjä: Paina uudelleen näppäintä Repeat, uudelleentoistotila kytkeytyy päälle. Uudelleentoistotiloja on neljä: Off (Pois päältä), Track Repeat (Raitojen uudelleentoisto) Directory Repeat (Soittolistan uudelleentoisto) sekä Disc repeat (Levyn uudelleentoisto). Uudelleentoistotila vaihtuu jokaisella Repeat-näppäimen painalluksella. Jos painat näppäintä viisi kertaa, uudelleentoistotila palautuu asetukselle Off. Tietojen näyttö 1. Yhteensopiva DVD-, SVCD-, VCD-, CD-, HD-CD-, WMA-, Digitaalisten audiolevyjen sekä JPEG-levyjen kanssa. 2. DVD-levyjen tietojen näyttö (kaksi sivua): - Avaa ensimmäinen sivu painamalla kerran näppäintä Call: - Levyn tyyppi, Otsikko * / * (valittu otsikko / kaikki otsikot) Luku * / * (valittu luku / kaikki luvut), Levyn toistoaika.

22 - Avaa toinen sivu painamalla näppäintä Call uudelleen: - Kieli * / * (valitun kielen sarjanumero / valittavissa olevien kielten lukumäärä) tai Pois päältä, Kielityyppi, Ääniraidan tyyppi, Tekstitys * / * (valitun tekstityskielen sarjanumero / valittavissa olevien tekstityskielten lukumäärä) tai Pois päältä, Kuvakulma * / * (valitun kuvakulman sarjanumero / valittavissa olevien kuvakulmien lukumäärä) tai Pois päältä. - Paina kolmannen kerran näppäintä Call: valikko sulkeutuu. 3. SVCD-levyjen tietojen näyttö (kaksi sivua): - Avaa ensimmäinen sivu painamalla kerran näppäintä Display: - Levyn tyyppi, Raita * / * (valittu raita / kaikki raidat) Mykistys, PBC, Uudelleentoistotila, Raidan toistoaika. - Avaa toinen sivu painamalla näppäintä Display uudelleen: - Kieli * / * (valitun kielen sarjanumero / valittavissa olevien kielten lukumäärä) tai Pois päältä, Kielityyppi, Ääniraidan tyyppi, Tekstitys * / * (valitun tekstityskielen sarjanumero / valittavissa olevien tekstityskielten lukumäärä) tai Pois päältä. - Paina kolmannen kerran näppäintä Display: valikko sulkeutuu. 4. VCD-levyjen tietojen näyttö: - Avaa ensimmäinen sivu painamalla kerran näppäintä Display: - Levyn tyyppi, Raita * / * (valittu raita / kaikki raidat) Mykistys, PBC, Uudelleentoistotila, Raidan toistoaika. - Paina toisen kerran näppäintä Display: valikko sulkeutuu. 5. CD-, HD-CD-, WMA-, MP3- ja JPEG-levyjen tietojen näyttö: - Avaa ensimmäinen sivu painamalla kerran näppäintä Display: - Levyn tyyppi, Raita * / * (valittu raita / kaikki raidat) Mykistys, Uudelleentoistotila, Raidan toistoaika. - Paina toisen kerran näppäintä Display: valikko sulkeutuu. Hakutoiminto 1. Yhteensopiva DVD-, SVCD-, VCD-, CD- ja HD-CD-levyjen kanssa. 2. Hakutoiminnolla voit valita tietyn otsikon / luvun / raidan numeron tai siirtyä tiettyyn kohtaan otsikossa. Paina ensin kaukosäätimestä näppäintä Search. Ruudulle aukeaa haku- ja muokkausvalikko. Valitse sitten nuolinäppäimillä haluamasi otsikon / luvun / raidan numero tai aikavalinta (esimerkiksi ajan 01:23:56 syöttämällä toisto alkaa kohdasta, jolloin 1 tunti, 23 minuuttia ja 56 sekuntia on kulunut otsikon alusta). Voit myös syöttää tiedot numeronäppäimillä. Paina viimeiseksi Enter-näppäintä, toisto alkaa valitusta kohdasta. 3. Huom: a) Hakutoimintoa ei voi käyttää ohjelmointitilassa. b) Jos PBC on päällä, se kytkeytyy automaattisesti pois päältä haun alkaessa. c) Hakutoimintoa ei voi käyttää WMA-, MP3- ja JPEG-levyjä toistettaessa. Ääniraidan tai kielen vaihtaminen 1. Yhteensopiva DVD-, SVCD-, VCD-, CD-, HD-CD-, WMA-, Digitaalisten audiolevyjen sekä JPEG-levyjen kanssa. 2. Tuo ruudulle nykyisen ääniraidan tiedot LANGUAGE-näppäimellä.

23 a) Vaihda ääniraitaa painamalla näppäintä uudelleen. b) Valitse seuraava mahdollinen ääniraita painamalla näppäintä uudelleen. 3. SVCD- ja VCD-levyt: mahdollisia ääniraitoja on viisi: Stereo (L/R), L/L, R/R, L/L Auto A/D Detect (Automaattitunnistus) ja and R/R Auto A/D Detect (Automaattitunnistus). Ääniraita vaihtuu jokaisella peräkkäisellä näppäimen painalluksella. Jos painat näppäintä kuusi kertaa, ääniraita palautuu asetukselle Stereo. 4. Toistettaessa CD-, HD-CD- ja WMA-levyjä sekä digitaalisia audiolevyjä mahdollisia ääniraitoja on kolme: Stereo (L/R), L/L ja R/R. 5. DVD- ja SVCD-levyjä toistettaessa voit tuoda ruutuun valitun kielen tiedot näppäimellä LANGUAGE. Painamalla näppäintä uudelleen voit vaihtaa kieltä (jos levyllä on useampia kieliä). Tekstitys 1. Yhteensopiva DVD- ja SVCD-levyjen kanssa. 2. Tuo ruudulle nykyisen tekstityksen tiedot Subtitle-näppäimellä. 3. Kun DVD- tai SVCD-levy on tallennettu tekstityksen kanssa, voit käyttää tekstitystoimintoa. Oletusasetuksen mukaisesti tekstitys on pois päältä. Tiedoissa näkyy teksti Subtitle Off. 4. Avaa tekstitys painamalla Subtitle-näppäintä uudelleen. Oletuskielen tekstitys ja sen sarjanumero näkyvät tiedoissa, ja tekstitys esitetään tällä kielellä. Tuettuja tekstityskieliä on kahdeksan: kiina, englanti, japani, ranska, espanja, portugali, saksa ja latina. Jokaisen peräkkäisen Subtitle-näppäimen painalluksen jälkeen tekstitys vaihtuu (esimerkki: Language Icon: [1 English DTS 6CH] tai [Off] ) (tekstityksen saatavuus riippuu levystä). Saat tekstityksen pois päältä painamalla Subtitle-näppäintä kunnes ruudulla näkyy Subtitle Off. Äänen mykistys 1. Yhteensopiva DVD-, SVCD-, VCD-, CD-, HD-CD-, WMA-, Digitaalisten audiolevyjen sekä JPEG-levyjen kanssa. 2. Painamalla Mute-näppäintä saat äänenvoimakkuuden mykistettyä kuulumattomiin. Ruudulle ilmestyy MUTE -kuvake. Saat äänenvoimakkuuden palautettua painamalla uudestaan näppäintä Mute tai näppäimillä Vol +/-. 3. Jos soittimen ääni ei kuulu, tarkista, ettei mykistys ole päällä. Videokuvan suurennus 1. Yhteensopiva DVD-, SVCD-, VCD- ja JPEG-levyjen kanssa. 2. Suurennustoiminnolla saat suurennettua videokuvaa. 3. Paina Zoom-näppäintä toistuvasti toiminnon aktivoimiseksi ja valitaksesi suurennusasteen: Zoom1, Zoom 2, Zoom 3, Zoom 1/2, Zoom 1/3, Zoom 1/4, Zoom Off (Suurennus pois päältä). Levyltä valitun segmentin uudelleentoisto 1. Yhteensopiva DVD-, SVCD-, VCD-, CD-, HD-CD-, WMA-, Digitaalisten audiolevyjen sekä JPEG-levyjen kanssa. 2. Paina A-B-näppäintä kerran normaalin tai nopeutetun toiston aikana. Näytölle ilmestyy teksti REPEAT "A". Se on uudelleentoiston alkukohta. 3. Kun painat A-B-näppäintä uudelleen, näyttöön ilmestyy teksti REPEAT A-B. Se on uudelleentoiston loppukohta. 4. Segmenttiä toistetaan, kunnes painat REPEAT-näppäintä uudelleen, jolloin toiminto menee pois päältä. 5. Painamalla A-B-näppäintä saat peruutettua uudelleentoistot. 6. SVCD-, VCD- ja CD-levyjä toistettaessa voit toistaa uudelleen vain saman raidan sisällä olevia segmenttejä. Seuraavan raidan alkaessa toiminto kytkeytyy automaattisesti pois päältä. 7. DVD-levyä toistettaessa voit toistaa uudelleen vain saman otsikon sisällä olevia segmenttejä. Digitaalisten audiolevyjen toisto 1. Yhteensopiva digitaalisten audiolevyjen kanssa. 2. Laite etsii levyn soittolistan automaattisesti, minkä jälkeen soittolista aukeaa ruudulle. 3. Laite toistaa MP3-levyn soittolistan mukaisessa järjestyksessä. 4. Voit muokata soittolistaa nuolinäppäimillä.

24 Järjestelmäasetukset Tästä luvusta näet laitteen asetusten määrittelyn ja asetusten tallentamisen. Järjestelmän asetukset -valikon yleiset toiminnot 1. Keskeytä tai pysäytä toisto. Paina kaukosäätimen SETUP-näppäintä, jolloin kuvan valikko tulee näkyviin. 2. Painamalla näppäimiä CH +/CH- voit valita haluamasi osion kuvakkeen, esimerkiksi ''Tv System'', ja painamalla saat osion auki. 3. Painamalla näppäimiä CH +/CH- voit valita haluamasi ominaisuuden ja painamalla saat osion auki. 4. Painamalla näppäimiä CH +/CH- voit valita haluamasi ominaisuuden ja painamalla Enter-näppäintä voit valita uuden asetuksen. 5. Valikosta pääset pois painamalla SETUP tai CH-, jolloin pääset poistumisvalikkoon, ja sen jälkeen voit painaa Enter-painiketta. Asetusten määrityksen aikana seuraavilla näppäimillä valikko sulkeutuu ja muutokset tallennetaan: Subtitle, Kelaus eteenpäin, Kelaus taaksepäin, Vol +/-, PBC, Title, Return, Toisto / Tauko, Pysäytys, Seuraava, Edellinen, Slow, Zoom, Display, Program, Repeat, A-B, Language, Mute, Setup. Valikot I.SYSTEM SETUP (JÄRJESTELMÄASETUKSET) Valittavissa olevat järjestelmäasetukset näkyvät alla.

25 TV-SYSTEM Valitse TV-järjestelmä TV:n värijärjestelmän mukaisesti. PASSWORD (SALASANA). Salasanan alkuasetus on lukittu. Et voi säätää rajoituksia tai muuttaa salasanaa. Jos haluat ottaa nämä toiminnot käyttöön, sinun on avattava salasana. Oletussalasana on "0000". Siirrä korostus kohtaan PASSWORD painamalla CH-näppäintä, paina seuraavaksi ja näppäile "0000". Näet munalukkosymbolin avautuvan. Nyt voit muuttaa RATING-asetusta tai asettaa uuden numerosarjan salasanaksi. Jos lukon symboli on sininen, paina painiketta siirtyäksesi lukkokenttään. Symboli muuttuu keltaiseksi, ja voit näppäillä uuden nelinumeroisen luvun. Paina uusi salasana mieleesi tai kirjoita se muistiin ja pane talteen. RATING: (K-merkintä)Toiminnolla määritellään ikärajat katselulle samalla tavoin kuin elokuvillekin. Toiminto toimii DVD-levyjen kanssa, joissa on ikärajasuositus. Toiminnon avulla voit säädellä perheesi katselemia DVD-levyjä. Voit valita kahdeksasta eri vaihtoehdosta. Alin on KID SAFE (Turvallinen lapsille) ja ylin ADULT (Aikuisille). ADULT-vaihtoehdolla kaikkia DVD-levyjä voidaan katsella ilman rajoituksia. 2. LANGUAGE SETUP(KIELIASETUKSET) :Valittavissa olevat kieliasetukset näkyvät alla. - OSD LANGUAGE: Valitse haluamasi OSD-valikon kieli. - AUDIO LANG: (Ääniraidan kieli)jos toistettavan levyn kielivalikoimassa on haluamasi kieli, laite toistaa levyn automaattisesti sillä kielellä. - SUBTITLE LANG: (Tekstityskieli)Jos toistettavan levyn kielivalikoimassa on haluamasi kieli, laite näyttää tekstityksen automaattisesti sillä kielellä. - MENU LANG: (Valikon kieli)jos toistettavan levyn kielivalikoimassa on haluamasi kieli, laite näyttää valikon automaattisesti sillä kielellä.

26 3.AUDIO SETUP(Ääniasetukset) Valittavissa olevat ääniasetukset näkyvät alla - Valitse kohta TONE (Äänensävy) Säädä äänensävyä vierittämällä palkkia nuolinäppäimillä ylös ja alas. 4. DIGITAL SETUP(Digitaaliset asetukset) Valittavissa olevat digitaaliset asetukset näkyvät alla. - DYNAMIC RANGE (Dynaaminen alue): Säädä dynaaminen alue vierittämällä palkkia nuolinäppäimillä ylös ja alas. - DUAL MONO (Kaksoismono): Valitse äänilähdön kanava. Vaihtoehtoja on neljä: STEREO, MONO L (Vasen), MONO R (Oikea), MIX MONO (Sekoitus).

27 8. Vianmääritys Jos laitteen käytössä on ongelmia, yritä ensin ratkaista ne alla olevien neuvojen avulla. Ota vasta sitten yhteyttä jälleenmyyjään. OIRE MAHDOLLINEN AIHEUTTAJA KORJAAMINEN YLEISTÄ Laite ei toimi lainkaan. LED-valo ei ole päällä. Laite ei toimi lainkaan. Punainen valo on päällä. Blue screen (sininen tausta): Hälyinen, rakeinen tai sumea kuva (televisio) Laitteeseen ei tule ääntä Näytöllä on kirkas piste tai kirkkaita pisteitä DVD Televisioon ei tule virtaa. Televisio on valmiustilassa. Laiteeseen ei tule signaalia. Väärä lähde on valittuna. Antennin signaali on heikko. Väärä äänijärjestelmä. Mykistys on päällä. Äänenvoimakkuus on liian hiljainen. Kaikkia johtoja ei ole yhdistetty. Pikselivika. Tarkista kaikki television virtakytkennät, virtajohdot ja pistokkeet. Paina virtakytkintä. Televisiota ei ole viritetty. Antennijohtoa ei ole yhdistetty. Paina TV/AV-näppäintä ja valitse oikea lähde. Jos käytät sisäantennia, koeta muuttaa antennin paikkaa. Tarkista antennin liitännät. Hanki ulkoantenni. Tarkista järjestelmä: valitse asetusvlikossa (setup) kohta Manual tuning (ks. s 14-15) ja muuta järjestelmää. Pane mykistys pois päältä. Tarkista asetukset. äänenvoimakkuuden Tarkista, että kaikki johdot on yhdistetty. Toisinaan yksi tai kaksi pikseliä vioittuu, mikä on normaalia näytön vanhetessa tai jos se tärähtää voimakkaasti. Tällainen vika ei kuulu takuun piiriin. Ei ota levyä sisään. DVD ei ole valittuna. Valitse DVD TV/AV-näppäimellä. Näytöllä on teksti "NO DISC" Jotkin leyvt eivät toimi Tietokoneen näyttö Epävakaa kuva Epävakaa kuva Levyke on asetettu väärin. Levy ei tue vaadittua ominaisuutta. Näyttöä ei ole asetettu tietokoneeseen kunnolla. Tietokoneeseen ei ole yhteyttä. Tietokoneen näytön virkistystaajuus on liian korkea. Jos levy on yksipuolinen, etiketin on oltava sinuun päin. Lue levyn tiedot. Mene VGA-tilassa asetusvalikkoon ja valitse "Auto Sync", ks. s. 17. Tarkista, että tietokoneen/näytön johto on kiinni kunnolla. Mene tietokoneen näytön asetuksiin ja aseta virkistystaajuudeksi 60 Hz.

28 9. Tekniset tiedot Näyttö 26" halkaisija Kuvasuhde 16:9 Resoluutio Värit Vasteaika 1366x768 16,7 milj. 8 ms Kirkkaus 500 cd/m 2 Kontrasti 800: 1 TV-järjestelmä Äänijärjestelmä Käyttöjännite Virrankulutus PAL/ SECAM BG/DK/I/L V, 50/60Hz I40W RF: TV/CATV 75 ohm koaksiaalikaapeli x1 Video: RCA 75 ohm komposiittivideo x1 S-video: 4-nastainen DIN x1 Sisääntulo YPbPr: RCA x1 D-sub 15-nastainen x1 L/R RCA-1 S-videolle tai AV x1 L/R RCA-1 YPbPr:lle x 1 Scart x2 HDMI x 1 Huom: Yllä ilmoitetut tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta tuotekehittelyn vuoksi.

29 Ohjeita ympäristön suojelusta Älä hävitä tätä tuotetta normaalien talon roskien mukana sen käyttöiän päättyessä; toimita se keräys pisteeseen missä uudelleen kierrätetään sähköisiä elektroni laitteita. Symboli laitteessa, käyttöohjeet tai paketoinnissa olevat merkinnät ilmoittavat toimista miten hävittää tämä laite. Kaikki materiaalit ovat uudelleen kierrätettäviä kuten oheisissa merkinnöissä on mainittu. Kierrättämällä, Materiaalia kierrättämällä tai muilla uudelleen käytön hyödyntämisellä vanhoista laitteista, sinä teet tärkeän panostuksen suojellaksesi ympäristöämme. Ole hyvä ja kysy paikallisen kuntasi hallinnosta hyväksytyn jätteenpoiston paikan sijainnista. KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN TEKIJÄNOIKEUS: DENVER ELECTRONICS A/S

42 Laajakuva LCD TV DFT-4219

42 Laajakuva LCD TV DFT-4219 42 Laajakuva LCD TV DFT-4219 KÄYTTÖOHJE KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN TEKIJÄNOIKEUS: DENVER ELECTRONICS A/S www.denver-electronics.com Tärkeitä varoituksia ULKOKÄYTTÖ VAROITUS: Sähköisku- ja tulipalovaaran

Lisätiedot

15 LCD TV / DVD-yhdistelmä TFD-1503 KÄYTTÖOHJE

15 LCD TV / DVD-yhdistelmä TFD-1503 KÄYTTÖOHJE 15 LCD TV / DVD-yhdistelmä TFD-1503 KÄYTTÖOHJE Tärkeitä turvaohjeita Ennen kuin käytät laitetta, lue ohjeet huolellisesti ja säilytä tämä käyttöohje. Lue varoitukset, suositukset ja ohjeet huolellisesti

Lisätiedot

Käyttöohje DENVER TFD-1903 LUE HUOLELLA ENNEN KÄYTTÖÄ

Käyttöohje DENVER TFD-1903 LUE HUOLELLA ENNEN KÄYTTÖÄ 19"LCD-TV DVD-SOITTIMELLA Käyttöohje DENVER TFD-1903 LUE HUOLELLA ENNEN KÄYTTÖÄ Tärkeitä turvaohjeita Ennen kuin käytät laitetta, lue ohjeet huolellisesti ja säilytä tämä käyttöohje. Lue varoitukset,

Lisätiedot

KANNETTAVA DVD KÄYTTÖOHJE MTW-756 TWIN NB

KANNETTAVA DVD KÄYTTÖOHJE MTW-756 TWIN NB KÄYTTÖOHJE MTW-756 TWIN NB KANNETTAVA DVD www.facebook.com/denverelectronics Ennen tämän laitteen kytkemistä, käyttöä tai säätämistä, lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. Säätimet Päälaite 8

Lisätiedot

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Laitteeseen tutustuminen: Yläkuva laitteesta 1. LCD panelin sammutus kytkin 2. Laajakuva 3. Pysäytys 4. Edellinen 5. Seuraava 6. Toista 7. Valikko painike Nuolinäppäimet:

Lisätiedot

Kanava ylös / valikko ylös Kanava alas / valikko alas Laske äänenvoimakkuutta. Nosta äänenvoimakkuutta / valikon vahvistus

Kanava ylös / valikko ylös Kanava alas / valikko alas Laske äänenvoimakkuutta. Nosta äänenvoimakkuutta / valikon vahvistus Tuotetiedot Kytkennät Kytkentä VGA-TULO PC-ÄÄNITULO VGA-LÄHTÖ STEREO- LÄHTÖ TV-LÄHTÖ ANTENNI DC-TULO AUDIO-L-TULO AUDIO-R-TULO VIDEO-TULO Ohjauspaneeli S-VIDEO-TULO CH+/YLÖS CH-/ALAS VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC

Lisätiedot

Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä ja säästä se. Digitaalinen valokuvakehys. Käyttöohje DPF-427

Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä ja säästä se. Digitaalinen valokuvakehys. Käyttöohje DPF-427 Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä ja säästä se. Digitaalinen valokuvakehys Käyttöohje DPF-427 1 Ohjeita luonnon suojelulle Älä hävitä tätä tuotetta normaalien talon roskien

Lisätiedot

Käyttöohje. Painikkeet:

Käyttöohje. Painikkeet: Käyttöohje Painikkeet: 1. PLAY: Päällä/pois päältä Toisto/Pysäytys 2. M: Valinta/Vahvistus 3. ON/OFF: Virtapainike soittimen päällä 4 Vol+: Äänenvoimakkuuden lisäys 5 Vol-: Äänenvoimakkuuden vähennys :

Lisätiedot

NICEVIEW DVD6002 AUTOSOITIN DIVX/XVID/DVD/MP3/CD/FM/USB KÄYTTÖOHJE

NICEVIEW DVD6002 AUTOSOITIN DIVX/XVID/DVD/MP3/CD/FM/USB KÄYTTÖOHJE NICEVIEW DVD6002 AUTOSOITIN DIVX/XVID/DVD/MP3/CD/FM/USB KÄYTTÖOHJE 2 SISÄLLYSLUETTELO Perusominaisuudet...3 Etupaneelin irrotus laitteesta...4 Etupaneelin liittäminen laitteeseen...5 1. Perustoiminnot...7

Lisätiedot

Käyttöohje. LCD Farve TV TFD-2617DVBT

Käyttöohje. LCD Farve TV TFD-2617DVBT Käyttöohje LCD Farve TV TFD-2617DVBT Kuva-asetukset (Video menu) Avaa päävalikko joko television etupaneelin tai kaukosäätimen LCD MENU -näppäimellä. Toiminnot 1. Valitse nuolinäppäimillä ja päävalikon

Lisätiedot

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Kytkimet 1. Taajuuden valintanäppäimet 2. Radioasemien selailun ja kellonajan asetus 3. Muistipaikan valintanäppäimet 4. Äänenvoimakkuuden säätö 5. LCD-näyttö 6. Herätyksen asetus

Lisätiedot

LCD -TFT KÄYTTÖOHJE (FI) LUE HUOLELLISESTI ENNEN KÄYTTÖÄ DTV15075D DTV19075D

LCD -TFT KÄYTTÖOHJE (FI) LUE HUOLELLISESTI ENNEN KÄYTTÖÄ DTV15075D DTV19075D LCD -TFT KÄYTTÖOHJE (FI) LUE HUOLELLISESTI ENNEN KÄYTTÖÄ DTV15075D DTV19075D TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA Tämä symboli varoittaa vaarallisesta jännitteestä laitteen sisällä. Jännite on tarpeeksi suuri

Lisätiedot

Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein.

Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. A. Huomaa 1) Sammuta virta, kun et käytä laitetta.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE DWM-100 USB MUSTA

KÄYTTÖOHJE DWM-100 USB MUSTA KÄYTTÖOHJE DWM-100 USB MUSTA TÄRKEÄÄ LUE OHJEET ENNEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ OHJEET MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN. CLASS 1 LASER PRODUCT VAROITUS: Tämä symboli ilmaisee laitteen olevan luokan 1 lasertuote. Älä

Lisätiedot

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi.

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi. 1. Toimintovalitsin : Valinta radion tai CD-soittimen välillä 2. Taajuusaluevalitsin : FM/FM ST-alueiden valinta 3. FM antenni : Saadaksesi parhaan mahdollisen vastaanoton vedä tämä ulos 4. CD kansi :

Lisätiedot

TÄRKEÄÄ LUE OHJEET ENNEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ OHJEET MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN. KÄYTTÖOHJE DVH-7783

TÄRKEÄÄ LUE OHJEET ENNEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ OHJEET MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN. KÄYTTÖOHJE DVH-7783 TÄRKEÄÄ LUE OHJEET ENNEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ OHJEET MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN. KÄYTTÖOHJE DVH-7783 CLASS 1 LASER PRODUCT VAROITUS: Tämä symboli ilmaisee laitteen olevan luokan 1 lasertuote. Älä avaa kantta,

Lisätiedot

Riistakameran käyttöohje

Riistakameran käyttöohje Riistakameran käyttöohje Sisällysluettelo I. Pikakäyttöönotto... 2 1. Etupaneeli... 2 2. Alaosa ja virtakytkin... 3 Automaattinen infrapunakuvaustila... 3 Testitila... 3 Liitännät... 3 3. Patterin asettaminen...

Lisätiedot

C. Painikkeiden toiminnot ja soittimen käyttö 1. Painikkeiden toiminnot

C. Painikkeiden toiminnot ja soittimen käyttö 1. Painikkeiden toiminnot Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. A.VAROITUS Lue turvavaroitukset ennen kuin muutat

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA

KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA Finnish KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA Lue nämä ohjeet ja noudata niitä ennen kuin käytät laitetta. SOITTIMEN YLEISKATSAUS 1 2 3 10 8 4 5 6 9 7 11 12 13 14 15 16 17 18 15 19 20 SÄÄTIMIEN

Lisätiedot

MCA-171 www.denver-electronics.com

MCA-171 www.denver-electronics.com INSTRUCTION MANUAL BEDIENUNGSANLEITUNG BETJENINGSVEJLEDNING BRUKSANVISNING SUOMALAISET KAYTTOOHJEET MANUALE DI INSTRUZIONE MANUAL DE INSTRUCÕES MANUAL DE INSTRUCCIONES MCA-171 www.denver-electronics.com

Lisätiedot

KREATEL IPTV-STB 1510 ASENNUSOHJE

KREATEL IPTV-STB 1510 ASENNUSOHJE 1 (9) KREATEL IPTV-STB 1510 Mikä IPTV-boksi on? Pystyäksesi katsomaan normaalilla TV-vastaanottimellasi digitaalisia -lähetyksiä, tarvitset IPTV-boksin, joka muuntaa laajakaistaverkossa välitettävän digitaalisesti

Lisätiedot

SONY MZ-R700 MiniDisc-tallennin

SONY MZ-R700 MiniDisc-tallennin SONY MZ-R700 MiniDisc-tallennin 1 1. Virtaa laitteeseen Laite toimii akulla tai yhdellä AA-kokoisella paristolla. Akulla laite äänittää 4 tuntia, paristolla 9 tuntia. Akulla laite toistaa 13 tuntia, paristolla

Lisätiedot

Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se.

Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. 20 TFT LCD TV+DVBT Käyttöohje PAL/SECAM B/G,D/K,I, AC 110-240V 50/60Hz YPbPr-sisääntulo,AV-sisääntulo, HDMI, VGA, SCART

Lisätiedot

Telakka-asema vahvistimella ipodille/iphonelle

Telakka-asema vahvistimella ipodille/iphonelle Telakka-asema vahvistimella ipodille/iphonelle D2 Käyttöohje Telakka-asema vahvistimella ipodille/iphonelle VAROITUS: Välttääksesi sähköiskun, älä käytä tätä (polarisoitua) pistoketta jatkojohdon, pistorasian

Lisätiedot

70G 书 纸 105*148mm. Digitaalitelevisiovastaanottimen käyttöohje DVBT-41

70G 书 纸 105*148mm. Digitaalitelevisiovastaanottimen käyttöohje DVBT-41 70G 书 纸 105*148mm Digitaalitelevisiovastaanottimen käyttöohje DVBT-41 Remote control unit 1 1. MUTE: Kytkee äänen päälle/pois. 2. : Palautuu edelliselle valitulle kanavalle 3. TV MODE: Vaihtaa PAL/NTSC

Lisätiedot

Käyttöohje KANNETTAVA 7 TFT LCD VÄRITELEVISIO

Käyttöohje KANNETTAVA 7 TFT LCD VÄRITELEVISIO Käyttöohje KANNETTAVA 7 TFT LCD VÄRITELEVISIO Hyvä asiakas: - Kiitos tämän tuotteen valinnasta. - Jotta saisit laitteesta parhaan mahdollisen hyödyn, lue käyttöohjeet ennen kytkentöjä, käyttöä ja säätämistä.

Lisätiedot

TC-20. CD/Radio Kannettava soitin KÄYTTÖOHJE VAROITUS

TC-20. CD/Radio Kannettava soitin KÄYTTÖOHJE VAROITUS TC-20 CD/Radio Kannettava soitin VAROITUS KÄYTTÖOHJE VAROITUS ÄLÄ ALTISTA LAITETTA SATEELLE TAI KOSTEUDELLE TULIPALO- TAI SÄHKÖISKUVAARAN VÄLTTÄMISEKSI. VAARA SÄHKÖISKUVAARA ÄLÄ AVAA VAROITUS: SÄHKÖISKUVAARA

Lisätiedot

ILMASTOINTILAITTEEN KAUKO-OHJAIMEN KÄYTTÖ OHJE

ILMASTOINTILAITTEEN KAUKO-OHJAIMEN KÄYTTÖ OHJE ILMASTOINTILAITTEEN KAUKO-OHJAIMEN KÄYTTÖ OHJE Kiitos, että hankit ilmastointilaitteemme. Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje huolella ennen ilmastointilaitteen käyttöä. SISÄLTÖ Kauko-ohjaimen käsittely...2

Lisätiedot

Ennen päivityksen tekemistä

Ennen päivityksen tekemistä 10UPGRADEUMFin24462F1 10-10-2002 16:32 Pagina 67 Johdanto Oheisella CD-ROM:lla voidaan päivittää DVDR980 ja DVDR985* -malliset eurooppalaiset tallentavat DVD-laitteet tasolle DVDR990, johon sisältyvät

Lisätiedot

BH280/BH380 Panoraamanäyttö Käyttöohje

BH280/BH380 Panoraamanäyttö Käyttöohje BH280/BH380 Panoraamanäyttö Käyttöohje Vastuuvapauslauseke BenQ Corporation ei anna mitään suoraa tai epäsuoraa takuuta tämän julkaisun sisällöstä. BenQ Corporation varaa oikeuden tämän julkaisun korjaamiseen

Lisätiedot

Digitaalinen valokuvakehys

Digitaalinen valokuvakehys DENVER DPF 547 Käyttöohje Digitaalinen valokuvakehys VAROITUS Virtajohdon/pistokkeen on oltava helposti käytettävissä/irrotettavissa. 1 Johdanto Onnittelut digitaalisen valokuvakehyksen ostamisesta. Lue

Lisätiedot

Pikakäyttöohje. Turvallinen käyttö riippuu altistumisajasta ja äänenvoimakkuuden tasosta.

Pikakäyttöohje. Turvallinen käyttö riippuu altistumisajasta ja äänenvoimakkuuden tasosta. Pikakäyttöohje Onnittelut uuden DENVER MPG-4022NRC soittimen hankinnastas. VAROITUS Lue turvavaroitukset ennen kuin muutat äänenvoimakkuutta. Turvallinen käyttö riippuu altistumisajasta ja äänenvoimakkuuden

Lisätiedot

Ulkoasu. 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike _ FIN 01

Ulkoasu. 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike _ FIN 01 Ulkoasu 3 2 1 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike FIN 01 13 4.Micro-USB-portti 10 12 11 6 7 8 9 4 5 5.Akun virtakytkin 6.Sivu ylös -painike 7.Virtapainike 8.OK-painike 9.Sivu alas -painike

Lisätiedot

Gallery 13-W. 7 Digitaalinen valokuvakehys. Käyttöohje

Gallery 13-W. 7 Digitaalinen valokuvakehys. Käyttöohje Gallery 13-W 7 Digitaalinen valokuvakehys Käyttöohje Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 1 Tärkeät turvaohjeet... 2 LCD ruudun puhdistus... 2 Digitaalisenvalokuvakehyksen puhdistaminen... 2 Johdanto...

Lisätiedot

Digitaalinen valokuvakehys

Digitaalinen valokuvakehys DENVER DPF-587 Käyttöohje Digitaalinen valokuvakehys VAROITUS Virtajohdon/pistokkeen on oltava helposti käytettävissä/irrotettavissa. 1 Johdanto Onnittelut digitaalisen valokuvakehyksen ostamisesta. Lue

Lisätiedot

Stereo TV. Käyttöohje. 83042130 MC2b

Stereo TV. Käyttöohje. 83042130 MC2b Stereo TV Käyttöohje 83042130 MC2b Valmistettu Dolby Laboratories Licensing Corporation:in luvalla. "Dolby" ja kaksois-d symboli ovat Dolby Laboratories Licensing Corporation:in rekisteröimiä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

DVB-T SCARTxx. Maanpäällisten lähetysten digitaalinen vastaanotin. Maanpäällisten lähetysten König SCARTxx vastaanottimen asennus- ja käyttöohje

DVB-T SCARTxx. Maanpäällisten lähetysten digitaalinen vastaanotin. Maanpäällisten lähetysten König SCARTxx vastaanottimen asennus- ja käyttöohje DVB-T SCARTxx Maanpäällisten lähetysten digitaalinen vastaanotin Maanpäällisten lähetysten König SCARTxx vastaanottimen asennus- ja käyttöohje LUE ENSIN SEURAAVAT OHJEET! Tämän käyttöohjeen avulla voit

Lisätiedot

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295 Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä LCD-Näyttö BC-81295 Yhteenveto Tämä on tarkoitettu ainoastaan ohjelmoitavaan magneettivastukselliseen kuntopyörään. Järjestelmään kuuluu kolme (3) osaa:

Lisätiedot

MP3-RADIO USB/SD/MMC -AUTORADION KÄYTTÖOPAS

MP3-RADIO USB/SD/MMC -AUTORADION KÄYTTÖOPAS ROCK POP EQ CLAS RDM AUTORADIO FINwww.facebook.com/denverelectronics MP3-RADIO USB/SD/MMC -AUTORADION KÄYTTÖOPAS CAU-436 1 17 11 18 7 6 12 16 CAU-436 FM/USB/SD MP3 PLAYER 14 15 TA PTY 8 VOL/SEL AF 2 19

Lisätiedot

"PLEXTALK Pocket" -verkkosoittimen pikaopas

PLEXTALK Pocket -verkkosoittimen pikaopas "PLEXTALK Pocket" -verkkosoittimen pikaopas PLEXTALK Pocketin asetukset 1. Käännä PLEXTALK Pocket ympäri. Varmista, että kaksi pientä uloketta ovat ylhäällä. Paina PLEXTALK Pocketin pohjassa olevaa suorakulmaista

Lisätiedot

Digitaalinen valokuvakehys

Digitaalinen valokuvakehys DENVER DPF 741 Käyttöohje Digitaalinen valokuvakehys VAROITUS Virtajohdon/pistokkeen on oltava helposti käytettävissä/irrotettavissa. 1 Johdanto Onnittelut digitaalisen valokuvakehyksen hankinnan johdosta.

Lisätiedot

Käyttöohje. LCD digi-tv F-STAR TM-92B

Käyttöohje. LCD digi-tv F-STAR TM-92B Käyttöohje LCD digi-tv F-STAR TM-92B Sisällysluettelo 1. Varoitukset----------------------------------------------------------------------------------------------1 2. Tarvikkeet-----------------------------------------------------------------------------------------------2

Lisätiedot

Pikaopas. Mukanatoimitetut laitteet. Tallennettavat levyt LX7500R. Suomi

Pikaopas. Mukanatoimitetut laitteet. Tallennettavat levyt LX7500R. Suomi LX7500R Mukanatoimitetut laitteet 1 1 1 1 Pikaopas Suomi 2 1 3 3 3 3 3 3 4 5 6 7 9! 8 0 Tallentavan DVD-laitteesi mukana toimitetaan 1 2 etu-, 1 keski- ja 2 takakaiutinta 2 1 subwooferi 3 6 kaiutinkaapelia

Lisätiedot

ELiT View HD LED-projektori 1200lumen

ELiT View HD LED-projektori 1200lumen Käyttöopas laitteelle Tuotekuvaus ELiT View HD LED-projektori 1200lumen Huom! Sisältää myös varotoimet tulipalon ja sähköiskun varalta! Luethan huolellisesti käyttöohjeet ennen laitteen käyttöönottoa.

Lisätiedot

Paristot Kytke laite täysin pois päältä. Avaa paristokansi ja aseta sisään 8 kpl UM- 2/ C -paristoa. Varmista, että +/- merkinnät vastaavat toisiaan.

Paristot Kytke laite täysin pois päältä. Avaa paristokansi ja aseta sisään 8 kpl UM- 2/ C -paristoa. Varmista, että +/- merkinnät vastaavat toisiaan. 1. Toimintovalitsin CD-TAPE(OFF)/RADIO 2. Taajuusaluevalitsin - AM/FM/FM 3. FM antenni 4. CD pesä 5. Virityspyörä 6. BASS BOOST painike 7. CD hyppy/etsi eteen 8. CD hyppy/etsi taakse 9. CD ohjelmointi

Lisätiedot

VIP1910 Kytkentäohje

VIP1910 Kytkentäohje VIP1910 Kytkentäohje Pakkauksen sisältö: Digisovitin, kaukosäädin, ethernet-kaapeli, verkkoadapteri sekä scart-kaapeli. Kun virta on kytketty laitteeseen, syttyy etupuolelle vihreä valo. Laitteen vastaanottaessa

Lisätiedot

Lenco. L-701 Suorakoodauslevysoitin. Käyttöopas

Lenco. L-701 Suorakoodauslevysoitin. Käyttöopas Lenco L-701 Suorakoodauslevysoitin Käyttöopas 1 Varotoimenpiteitä Asennus Pura kaikki osat pakkauslaatikosta ja poista niiden suojamateriaali. Älä kytke soitinta verkkovirtaan ennen kuin kaikki muut kytkennät

Lisätiedot

DVD-766. Käyttöohje TÄRKEÄÄ. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen DVD-soittimen käyttämistä. Säilytä käyttöohje.

DVD-766. Käyttöohje TÄRKEÄÄ. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen DVD-soittimen käyttämistä. Säilytä käyttöohje. DVD-766 Käyttöohje TÄRKEÄÄ Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen DVD-soittimen käyttämistä. Säilytä käyttöohje. 1 SISÄLTÖ SISÄLTÖ... 1 TURVALLISUUSOHJEET... 2-3 LEVYT... 4 HALLINTANÄPPÄINTEN SIJAINTI...

Lisätiedot

Suomi 1 DENVER DFT 506. 5 tuuman (12,7 cm) TFT-LCD väri TV-monitori 255 muistipaikalla ja kaukosäätimellä

Suomi 1 DENVER DFT 506. 5 tuuman (12,7 cm) TFT-LCD väri TV-monitori 255 muistipaikalla ja kaukosäätimellä Suomi 1 DENVER DFT 506 5 tuuman (12,7 cm) TFT-LCD väri TV-monitori 255 muistipaikalla ja kaukosäätimellä Suomi 2 TOIMINNOT JA SÄÄTIMET 1. KAUKOSÄÄTIMEN SIGNAALIN SENSORI 2. A/V IN JAKKI 3. VIRTA MERKKIVALO

Lisätiedot

Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com.

Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com. SMILE PERUSNÄYTTÖ Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com. Näppäimet Audio ja lopetusnäppäin Vastaanota puhelu tällä näppäimellä

Lisätiedot

1 HUOMAUTUKSIA... 01 7 AKUN KÄYTTÖ... 18 2 SOITTIMEN KÄYTTÖÖN LIITTYVIÄ HUOMAUTUKSIA...

1 HUOMAUTUKSIA... 01 7 AKUN KÄYTTÖ... 18 2 SOITTIMEN KÄYTTÖÖN LIITTYVIÄ HUOMAUTUKSIA... Sisältö 1 HUOMAUTUKSIA... 01 2 SOITTIMEN KÄYTTÖÖN LIITTYVIÄ HUOMAUTUKSIA... 04 3 KANNETTAVAN DVD-SOITTIMEN LISÄVARUSTEET... 06 4 TEKNISET TIEDOT... 07 SOITTIMEN TOISTAMAT LEVYFORMAATIT... 07 KANNETTAVAN

Lisätiedot

DT-120 Käyttöohje (FI)

DT-120 Käyttöohje (FI) SÄÄTIMET 1. VIRTA/AALTOALUE-painike 2. LCD-näyttö 3. DBB/ STEP-painike 4. Mono/Stereo-painike 5. Äänenvoimakkuuspainikkeet 6. Virityssäädin/Ajanasetuspainike 7. Lukituskytkin 8. Paristolokero 9. Kantohihnan

Lisätiedot

DENVER DFT-507. www.denver-electronics.com

DENVER DFT-507. www.denver-electronics.com DENVER DFT-507 www.denver-electronics.com 1. Turvallisuusohjeet käyttäjälle Käytä tälle laitteelle määritettyä jännitettä. Jos jännitealue ylitetään, tuloksena voi olla vaurio tai toimintavika. 8. Yleiset

Lisätiedot

Tervetuloa. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti

Tervetuloa. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti Tervetuloa Pikaopas 1 2 3 Kytke Asenna Nauti Mitä laatikko sisältää? CD140-tukiasema TAI CD140/CD145 luuri CD145-tukiasema Tukiaseman verkkosovitin Puhelinjohto CD140 2 ladattavaa AAA akkua Pikaopas CD140

Lisätiedot

Soittimesi tukee MMC/SD/SDHC-kortteja. Mini-SD- ja Micro-SD-kortteja varten tarvitset SDsovittimen.

Soittimesi tukee MMC/SD/SDHC-kortteja. Mini-SD- ja Micro-SD-kortteja varten tarvitset SDsovittimen. MP3-soitin korttilukijalla KÄYTTÖOHJEET Lue käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. SOITIN KUVA YLHÄÄLTÄ Korttipaikka TUETUT MUISTIKORTTITYYPIT Soittimesi tukee MMC/SD/SDHC-kortteja. Mini-SD- ja Micro-SD-kortteja

Lisätiedot

Bluetooth-kaiuttim en sisä- ja ulkokäyttöön

Bluetooth-kaiuttim en sisä- ja ulkokäyttöön BTS-50 Bluetooth-kaiuttim en sisä- ja ulkokäyttöön LUE ENNEN TÄMÄN LAITTEEN KÄYTTÖÄ. www.facebook.com/denverelectronics KÄYTTÖOHJE Varoituksia Tämä tuote on suunniteltu ja valmistettu täyttämään tiukat

Lisätiedot

Marantz CDR310 - pikaohje

Marantz CDR310 - pikaohje Marantz CDR310 - pikaohje 1. Power switch Virtakytkin, liu uta sivulle. 2. DISPLAY button Painikkeesta muutetaan näytön tietoja. 3. LIGHT button Painamalla kerran näytön valo syttyy 3 sekunniksi.pidä painettuna

Lisätiedot

Versio: 1.0. Käyttöopas DAB+/FM-radio

Versio: 1.0. Käyttöopas DAB+/FM-radio Versio: 1.0 Käyttöopas DAB+/FM-radio Tuotteen yleiskatsaus 1. Valmius/tila Painamalla voit vaihdella FM- ja DAB-tilan välillä toimintatilassa, painamalla ja pitämällä siirryt valmiustilaan. 2. Skannaa

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. PHILIPS 21PT5305

Käyttöoppaasi. PHILIPS 21PT5305 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Sisältö. Johdanto. Liitännät. Perustoiminnot. Edistyneet ominaisuudet. Muut. Ominaisuudet Etu- ja takapaneelien kuvat Kaukosäädin.

Sisältö. Johdanto. Liitännät. Perustoiminnot. Edistyneet ominaisuudet. Muut. Ominaisuudet Etu- ja takapaneelien kuvat Kaukosäädin. DVD-7742 Käyttöohje TÄRKEÄÄ Tutustu tähän käyttöohjeeseen perusteellisesti ennen kuin käynnistät DVD-soittimen. Säilytä tämä käyttöohje saatavilla myöhempää käyttöä varten. Sisältö Johdanto Ominaisuudet

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. CHEERLUX CL760 HD LED-projektori

KÄYTTÖOHJE. CHEERLUX CL760 HD LED-projektori KÄYTTÖOHJE CHEERLUX CL760 HD LED-projektori Kiitos kun ostit Cheerlux CL760 HD LED-projektorin. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, joten jos tuotteen käytössä on jotain epäselvyyksiä tai ilmaantuu

Lisätiedot

NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet

NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet NOOX XCIO tukee seuraavia protokollia HSP Headset Profile HFP Hands-free Profile A2DP Advanced Audio Distribution Profile AVRCP Audio/Video Remote Control Profile

Lisätiedot

Käyttö. Virtakytkin Näyttö ja painikkeet Kaukosäädin

Käyttö. Virtakytkin Näyttö ja painikkeet Kaukosäädin . Tämä on sähköinen henkilökohtainen lämmitin loimuavalla liekkiefektillä. Lämmittimen toimintaperiaate on kierrättää ilma lämmityselementtien läpi ja puhaltaa ulos lämmintä ilmaa. Turvallisuusohjeet 1.

Lisätiedot

Sisällys. Beo4-kaukosäätimen käyttö, 3. Beo4:n näppäimet yksityiskohtaisesti, 4 Beo4:n näppäimien perus- ja lisätoiminnot

Sisällys. Beo4-kaukosäätimen käyttö, 3. Beo4:n näppäimet yksityiskohtaisesti, 4 Beo4:n näppäimien perus- ja lisätoiminnot Beo4 Opaskirja Sisällys Beo4-kaukosäätimen käyttö, 3 Beo4:n näppäimet yksityiskohtaisesti, 4 Beo4:n näppäimien perus- ja lisätoiminnot Beo4:n mukauttaminen, 5 Lisänäppäimen lisääminen Lisänäppäinten siirtäminen

Lisätiedot

Direct Access Keyboard

Direct Access Keyboard Direct Access Keyboard Käyttäjän opas Versio 1.0 Tekijänoikeus Tämän käyttöoppaan monistaminen tai siirtäminen sähköisesti tai mekaanisesti valokuvaamalla tai nauhoittamalla tieto- tai hakujärjestelmiin

Lisätiedot

BeoSound Opaskirja

BeoSound Opaskirja BeoSound 9000 Opaskirja BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Opaskirjan sisältö 3 Bang & Olufsen -tuotteen käytön oppiminen on helppoa kahden oppaan avulla. Opaskirja Ohjekirja BeoSound

Lisätiedot

Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa. Säilytä käyttöohje huolellisesti myöhempää tarvetta varten.

Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa. Säilytä käyttöohje huolellisesti myöhempää tarvetta varten. Käyttöohjeet Minden Peruutuskamera 7 LCD Näytöllä Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa. Säilytä käyttöohje huolellisesti myöhempää tarvetta varten. Huomautukset ja varoitukset

Lisätiedot

m2 ja Micromon erot Sami Tikkanen 0400 779591 sami.tikkanen@combicool.fi Micromon Ei laajennettavissa Laajennettavissa 99 pisteeseen m2 + yksiköllä

m2 ja Micromon erot Sami Tikkanen 0400 779591 sami.tikkanen@combicool.fi Micromon Ei laajennettavissa Laajennettavissa 99 pisteeseen m2 + yksiköllä Micromon käyttöohje Sami Tikkanen 0400 779591 sami.tikkanen@combicool.fi Oy Combi Cool Ab 1 m2 ja Micromon erot m2 Laajennettavissa 99 pisteeseen m2 + yksiköllä Ohjelmointi valikoista Micromon Ei laajennettavissa

Lisätiedot

KANNETTAVA DVD KÄYTTÖOHJE MTW-982 TWIN PDVD-16309P2 ENGLISH MANUAL 主 机 MTK-1389QE 副 机 MST-702 不 带 红 外 功 能 不 带 电 池 模 拟 屏

KANNETTAVA DVD KÄYTTÖOHJE MTW-982 TWIN PDVD-16309P2 ENGLISH MANUAL 主 机 MTK-1389QE 副 机 MST-702 不 带 红 外 功 能 不 带 电 池 模 拟 屏 PDVD-16309P2 ENGLISH MANUAL 主 机 MTK-1389QE 副 机 MST-702 不 带 红 外 功 能 不 带 电 池 模 拟 屏 KÄYTTÖOHJE MTW-982 TWIN KANNETTAVA DVD www.facebook.com/denverelectronics Ennen tämän laitteen kytkemistä, käyttöä tai säätämistä,

Lisätiedot

1. 2. 3. 4. 5. 6. Näyttö. Laitteen osat 1. Kellonaika- / herätysaika- / kalenteri-ikkuna: Näyttää radiosignaalista päivittyvän kellon, 3. 4.

1. 2. 3. 4. 5. 6. Näyttö. Laitteen osat 1. Kellonaika- / herätysaika- / kalenteri-ikkuna: Näyttää radiosignaalista päivittyvän kellon, 3. 4. Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR283)

Lisätiedot

BeoSound 4. Täydennys

BeoSound 4. Täydennys BeoSound 4 Täydennys Valikkojärjestelmä Tämä täydennys sisältää korjauksia BeoSound 4:n opaskirjaan. Uuden ohjelmiston myötä musiikkijärjestelmässä on käytettävissä uusia ominaisuuksia. Valikkojärjestelmä

Lisätiedot

VAROITUS: ESTÄÄKSESI TULIPALON JA SÄHKÖISKUN, ÄLÄ ALTISTA LAITETTA SATEELLE TAI KOSTEUDELLE! VAROITUS SÄHKÖISKUN VAARA ÄLÄ AVAA LAITETTA

VAROITUS: ESTÄÄKSESI TULIPALON JA SÄHKÖISKUN, ÄLÄ ALTISTA LAITETTA SATEELLE TAI KOSTEUDELLE! VAROITUS SÄHKÖISKUN VAARA ÄLÄ AVAA LAITETTA WR-1 Käyttöohjeet FI VAROITUS: ESTÄÄKSESI TULIPALON JA SÄHKÖISKUN, ÄLÄ ALTISTA LAITETTA SATEELLE TAI KOSTEUDELLE! TÄMÄ MERKKI VAROITTAA SINUA VAARALLISESTA KORKEAJÄNNIT- TEESTÄ LAITTEEN SISÄLLÄ. VAROITUS

Lisätiedot

SONY MZ-N707 MiniDisc-tallennin

SONY MZ-N707 MiniDisc-tallennin SONY MZ-N707 MiniDisc-tallennin 1) Paristojen ja akun käyttö 2 2) MiniDisc-levyn asettaminen soittimeen ja poistaminen soittimesta 2 3) Hold-kytkin 2 4) Laitteen kytkeminen mikrofoniin / tietokoneeseen

Lisätiedot

C: Antenniliitin D: USB-liitin. Asennus FI. Aseta CD. Windows 98(SE), ME ei tueta.

C: Antenniliitin D: USB-liitin. Asennus FI. Aseta CD. Windows 98(SE), ME ei tueta. Tuotetiedot C A G B A: Infrapunavastaanotin B: Virtavalo (LED) C: Antenniliitin D: USB-liitin D E F E: USB-verkkokaapelin liitin F: Kauko-ohjain G: Antenni Asennus Sijoita antenni mielellään lähelle ikkunaa.

Lisätiedot

HP Mobile -kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas

HP Mobile -kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas HP Mobile -kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ja Windows Vista ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä

Lisätiedot

Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se.

Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. Art.nr.: 38-2566 19 TFT LCD TV+DVD COMBO Käyttöohje PAL/SECAM B/G, D/K, I AC 110-240 V, 50/60 Hz SCART-SISÄÄNTULO, PC-SISÄÄNTULO

Lisätiedot

TFD-1504. Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. 15 TFT LCD TV+DVD COMBO Käyttöohje

TFD-1504. Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. 15 TFT LCD TV+DVD COMBO Käyttöohje TFD-1504 Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. 15 TFT LCD TV+DVD COMBO Käyttöohje PAL/NTSC/SECAM B/G, D/K, I, M (Valinnainen) AC 90-240 V, 50/60 Hz SCART-SISÄÄNTULO,

Lisätiedot

ESITTELY OSAT JA TARVIKKEET RAKENNE EXPLORĒ 7 KÄYTTÄMINEN EXPLORĒ 7 TOIMINNOT Virta päälle / pois...

ESITTELY OSAT JA TARVIKKEET RAKENNE EXPLORĒ 7 KÄYTTÄMINEN EXPLORĒ 7 TOIMINNOT Virta päälle / pois... ESITTELY... 1 1. OSAT JA TARVIKKEET... 2 2. RAKENNE... 2 3. EXPLORĒ 7 KÄYTTÄMINEN... 4 3.1 EXPLORĒ 7 TOIMINNOT... 4 3.1.1 Virta päälle / pois... 4 3.1.2 Suurennus/pienennys... 5 3.1.3 Väritila ja kameran

Lisätiedot

Personal Sound System (PSS) - aloitusopas

Personal Sound System (PSS) - aloitusopas QSG_suo 29/12/04 15:15 Page 55 Personal Sound System (PSS) - aloitusopas Lue tämä aloitusopas, ennen kuin otat PSS-järjestelmän käyttöön.toivomme,että oma äänijärjestelmä (pss) on sinulle iloa. Rekisteröitymisen

Lisätiedot

Kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas

Kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas Kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ja Windows Vista ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä

Lisätiedot

LUE ENNEN LAITTEEN KÄYTTÄMISTÄ. KÄYTTÖOHJE

LUE ENNEN LAITTEEN KÄYTTÄMISTÄ. KÄYTTÖOHJE 2.1-KANAVAINEN BLUETOOTH KAIUTIN LUE ENNEN LAITTEEN KÄYTTÄMISTÄ. KÄYTTÖOHJE VAROITUKSET Tämä tuote on suunniteltu ja valmistettu täyttämään tiukat laatu- ja turvallisuusstandardit. On kuitenkin joitakin

Lisätiedot

MCU-5301 LUE TÄMÄ KÄYTTÖOHJE KOKONAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ LEHTINEN HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN.

MCU-5301 LUE TÄMÄ KÄYTTÖOHJE KOKONAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ LEHTINEN HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN. MCU-5301 LUE TÄMÄ KÄYTTÖOHJE KOKONAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ LEHTINEN HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN. SÄÄTIMET 1. VIRITYSSÄÄDIN 2. TAAJUUSALUEVALITSIN (AM/FM/FM STEREO) 3. TOIMINNON

Lisätiedot

Käyttösäätimet. ActivSound 75. (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. (2) Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä.

Käyttösäätimet. ActivSound 75. (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. (2) Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä. ActivSound 75 (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. () Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä. () Infrapunamikrofonin äänenvoimakkuuden säätö [Teacher 1 ja (Opettaja 1 ja )]

Lisätiedot

LAITTEEN KÄYTTÖ PARISTOILLA

LAITTEEN KÄYTTÖ PARISTOILLA LAITTEEN KÄYTTÖ PARISTOILLA Avaa paristokotelo ja pane koteloon kaksi LR6- (AA-koko) alkaliparistoa. Varmista, että paristojen plus- ja miinusnavat ovat oikeinpäin. A A Paristojen vaihtaminen Näytön pariston

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE DIGITAALINEN VALOKUVAKEHYS 7. Malli: DPF307. Lue nämä ohjeet ennen tuotteen käyttöönottoa.

KÄYTTÖOHJE DIGITAALINEN VALOKUVAKEHYS 7. Malli: DPF307. Lue nämä ohjeet ennen tuotteen käyttöönottoa. KÄYTTÖOHJE DIGITAALINEN VALOKUVAKEHYS 7 Malli: DPF307 p b Pb Free Lue nämä ohjeet ennen tuotteen käyttöönottoa. Tämän tuotteen valmistaja suorittaa koko ajan parannustoimenpiteitä, eikä vastaa tuotteen

Lisätiedot

Käyttäjän Pikaohje. CCTV Videovalvonta

Käyttäjän Pikaohje. CCTV Videovalvonta Käyttäjän Pikaohje CCTV Videovalvonta Tallenteiden haku 1.Aikahaku 1. Aloittaaksesi tallenteiden haun, paina näppäintä, jolloin aikahaun valikko tulee näkyviin, kuten alla. 2. Käytä vasen/oikea näppäimiä

Lisätiedot

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa CD250 CD255 SE250 SE255. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa  CD250 CD255 SE250 SE255. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Pikaopas 1 Kytke 2 Asenna 3 Nauti Mitä laatikko sisältää? Tukiasema TAI Luuri Akkutilan kansi Tukiasema ja

Lisätiedot

Dynatel 2210E kaapelinhakulaite

Dynatel 2210E kaapelinhakulaite Dynatel 2210E kaapelinhakulaite Syyskuu 2001 KÄYTTÖOHJE Yleistä 3M Dynatel 2210E kaapelinhakulaite koostuu lähettimestä, vastaanottimesta ja tarvittavista johdoista. Laitteella voidaan paikantaa kaapeleita

Lisätiedot

15.4 TFT LCD TV+DVD COMBO

15.4 TFT LCD TV+DVD COMBO Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja säilytä se. TFD-1512 15.4 TFT LCD TV+DVD COMBO Käyttöohje PAL/SECAM B/G, D/K, I AC 110-240 V, 50/60 Hz SCART-SISÄÄNTULO, PC-SISÄÄNTULO

Lisätiedot

DIGITAALINEN TALLENTAVA SOITIN MP-122/222/522/1022 KÄYTTÖOHJE

DIGITAALINEN TALLENTAVA SOITIN MP-122/222/522/1022 KÄYTTÖOHJE DIGITAALINEN TALLENTAVA SOITIN MP-122/222/522/1022 KÄYTTÖOHJE 1: SÄÄTIMET S1. LCD S2. REW / haku ylös / MENU / FF /haku alas S3. Äänenvoimakkuuden lasku - S4. Äänenvoimakkuuden nosto + S5. Virta päälle

Lisätiedot

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR289)

Lisätiedot

NOOX xperio herätyskello valvontakamera

NOOX xperio herätyskello valvontakamera NOOX xperio herätyskello valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, ruudulla lukee nyt "2010" Aseta oikea aika UP ja DOWN näppäimillä ja paina SET uudelleen vahvistaakseni

Lisätiedot

HUOM: MUIDEN KUIN TÄSSÄ KUVATTUJEN SÄÄTÖJEN TAI TOIMINTOJEN SUORITTAMINEN VOI JOHTAA ALTISTUMISEEN VAARALLISELLE SÄTEILYLLE.

HUOM: MUIDEN KUIN TÄSSÄ KUVATTUJEN SÄÄTÖJEN TAI TOIMINTOJEN SUORITTAMINEN VOI JOHTAA ALTISTUMISEEN VAARALLISELLE SÄTEILYLLE. ENNEN KÄYTTÖÖNOTTOA HUOMAUTUKSIA HUOM: MUIDEN KUIN TÄSSÄ KUVATTUJEN SÄÄTÖJEN TAI TOIMINTOJEN SUORITTAMINEN VOI JOHTAA ALTISTUMISEEN VAARALLISELLE SÄTEILYLLE. OPTISTEN LAITTEIDEN KÄYTTÖ TUOTTEEN KANSSA

Lisätiedot

Leppävaaran Reebok Areenan äänentoiston pikaopas

Leppävaaran Reebok Areenan äänentoiston pikaopas Leppävaaran Reebok Areenan äänentoiston pikaopas Tämän pikaoppaan tarkoituksena on helpottaa järjestelmän käyttöä ja vähentää laitteiston rikkoutumisen riskiä. Mikserin äänenvoimakkuuden säätimet ovat

Lisätiedot

FullHD herätyskello-valvontakamera

FullHD herätyskello-valvontakamera FullHD herätyskello-valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, näytöllä näkyy nyt vuosi aseta oikea aika UP ja DOWNnäppäimillä ja paina SET uudelleen. Aset kuukausi, päivä,

Lisätiedot

ACESONIC DGX-106 PIKA KÄYTTÖOHJE

ACESONIC DGX-106 PIKA KÄYTTÖOHJE ACESONIC DGX-106 PIKA KÄYTTÖOHJE Pakkaus sisältää seuraavat tarvikkeet, jos jotain puuttuu ota yhteys myyjääsi - 2 kpl mikrofoneja kaapelilla - 1 kpl RCA kaapeli (Yellow/Red/White) - Kauko-ohjain - 2 kpl

Lisätiedot

DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET

DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET 14 15 1. /VIRITÄ - 2. AJAN ASETTAMINEN MUISTI/MUISTI+ 3. TORKKU /LEPO 4. PÄÄLLE/POIS 5. / VIRITÄ + 6. ÄÄNENVOIMAKKUUS PIENENNÄ - /HERÄTYS 1 PÄÄLLE/POIS

Lisätiedot

HP Mobile -kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas

HP Mobile -kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas HP Mobile -kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ja Windows Vista ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä

Lisätiedot

SANYO TRC-8800 / 8080 SANELU- JA SANELUN PURKULAITE

SANYO TRC-8800 / 8080 SANELU- JA SANELUN PURKULAITE SANYO TRC-8800 / 8080 SANELU- JA SANELUN PURKULAITE 2 KYTKIMET (kuva 1) 1. Kasettipesän kansi 2. Kasettipesän avaus (EJECT) 3. Nauhalaskuri ja nollauspainike (COUNTER/RESET) 4. Takaisinsiirto säätö (BACKSPACE)

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. CHEERLUX C6 Mini WiFi LED-projektori

KÄYTTÖOHJE. CHEERLUX C6 Mini WiFi LED-projektori KÄYTTÖOHJE CHEERLUX C6 Mini WiFi LED-projektori Kiitos kun ostit Cheerlux C6 Mini WiFi LED-projektorin. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, joten jos tuotteen käytössä on jotain epäselvyyksiä tai ilmaantuu

Lisätiedot