KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 1 / 19

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 1 / 19"

Transkriptio

1 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 1 / 19 Aika Paikka / Liite nro / 1 73 / 2 74 / 3 75 / 4a-b 76 / 5a-b 77 / / Keskiviikko klo 9.30 Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Käsiteltävät asiat: Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Hallituksen varajäsenen valinta Tarkastuslautakunnan varajäsenen valinta Vuoden 2013 talousarvion ja vuosien taloussuunnitelman laadintaohjeet ja perusteet Kuntayhtymän rakentamis- ja investointiohjelman perusteet vuosille ja alustava rakennusten korjaussuunnitelma vuosille Pohtimolammen myynti Viranhaltijapäätökset Kuntayhtymän johtajan vuosiloma Rovaniemen koulutuskuntayhtymän hallinnon ja johtamisen kehittämisen muutosjohtamisstrategia Muut tiedotettavat asiat Osallistujien nimeäminen tilaisuuteen Rovaniemen koulutuskuntayhtymän hallinnon ja johtamisen kehittäminen, organisaatio Puheenjohtaja Antti Paananen

2 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 2 / 19 JAKELU: Hallituksen jäsenet Varajäsenet: 1. Sari Arponen Janne Posio 2. Pentti Haimakainen, hallituksen varapuheenjohtaja Mika Parkkari 3. Jarmo Huhtala Keijo Ruonala 4. Anneli Immonen-Mokko Mirka Rova 5. Ari-Pekka Jakonen Pekka Heikkinen 6. Leena Jääskeläinen Hille Kuusisto 7. Timo Kurula Anja Keskitalo 8. Antti Paananen, hallituksen puheenjohtaja Johannes Ahola 9. Iiris Satamo Eira Setälä 10. Tuomas Vanhala Ismo Petäjäjärvi 11. Veikko Virtanen Arja Mäkitalo 12. Eeva Ylihurula Seija Karvo Valtuuston puheenjohtajat 1. Kaarlo Alaoja valtuuston puheenjohtaja 2. Vesa Haapala valtuuston 1. varapuheenjohtaja 3. Mikko Rapo valtuuston 2. varapuheenjohtaja Viran- ja toimenhaltijat 1. Arto Ylitalo johtaja, esittelijä 2. Seppo Hänninen henkilöstöjohtaja 3. Tarja Piittisjärvi sihteeri Lapin korkeakoulukonserni 1. Virpi Lilja kuntayhtymän johtaja, Lappia Yliviivattu = pois

3 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 3 / KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kuntalain 58 pykälän 2 momentin mukaan kuntayhtymän muun toimielimen kuin valtuuston kokous on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Kutsu tähän kokoukseen on postitettu Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 71 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN Hallituksen pöytäkirjan tulee tarkastaa kaksi kokoukseen osallistunutta hallituksen jäsentä. Pöytäkirjan tarkastajat toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina. Pöytäkirjan tarkastusvuorossa ovat Keijo Ruonala ja Anneli Immonen-Mokko. Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.

4 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 4 / HALLITUKSEN VARAJÄSENEN VALINTA Henkilöstöjohtaja: Koulutuskuntayhtymän hallituksen jäsenen Sari Arposen varajäseneksi on yhtymävaltuuston tekemällä päätöksellä valittu kauden 2012 loppuun Janne Posio. Posio on ilmoittanut pyytävänsä eroa kaikista luottamustehtävästä ulkomaille muuton vuoksi (eroanomus liitteenä 1). Laki naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta / momentti: Valtion komiteoissa, neuvottelukunnissa ja muissa vastaavissa toimielimissä sekä kunnallisissa toimielimissä lukuun ottamatta kunnanvaltuustoja tulee olla sekä naisia että miehiä kumpiakin vähintään 40 prosenttia, jollei erityisistä syistä muuta johdu. Edellä mainitun säännöksen mukaisesti hallituksen jäsenistä ja varajäsenistä vähintään 40 prosenttia on oltava miehiä ja naisia. 12-jäsenisen toimielimen jäseniksi on valittava vähintään viisi (5) miestä ja naista sekä varajäseniksi vähintään viisi (5) miestä ja naista. Yhtymähallituksen nykyinen kokoonpano: Jäsen: Sari Arponen Pentti Haimakainen, varapj. Jarmo Huhtala Anneli Immonen-Mokko Ari-Pekka Jakonen Leena Jääskeläinen Timo Kurula Antti Paananen, puheenjohtaja Iiris Satamo Tuomas Vanhala Veikko Virtanen Eeva Ylihurula Varajäsen: Janne Posio Mika Parkkari Keijo Ruonala Mirka Rova Pekka Heikkinen Hille Kuusisto Anja Keskitalo Johannes Ahola Eira Setälä Ismo Petäjäjärvi Arja Mäkitalo Seija Karvo Kuntalain 17 :n mukaan valtuusto asettaa kunnanhallituksen sekä 71 :ssä tarkoitetun tarkastuslautakunnan. Kuntalain 19 :n mukaan toimielinten jäsenet valitaan valtuuston toimikaudeksi, jollei valtuusto ole päättänyt lyhyemmästä toimikaudesta. Valtuuston toimikausi on Hallitus esittää, että yhtymävaltuusto - myöntää eron kuntayhtymähallituksen varajäsenelle Janne Posiolle, - valitsee yhtymähallitukseen Sari Arposelle uuden henkilökohtaisen varajäsenen jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

5 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 5 / TARKASTUSLAUTAKUNNAN VARAJÄSENEN VALINTA Henkilöstöjohtaja: Koulutuskuntayhtymän tarkastuslautakunnan jäsenen Elsa Riekkolan varajäseneksi on yhtymävaltuuston tekemällä päätöksellä valittu toimikaudeksi Ismo Petäjäjärvi. Petäjäjärvi on ilmoittanut pyytävänsä eroa koulutuskuntayhtymän tarkastuslautakunnan varajäsenyydestä alkaen esteellisyyden vuoksi (eroanomus liitteenä 2). Petäjäjärvi on myös koulutuskuntayhtymän hallituksen varajäsen. Laki naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta / momentti: Valtion komiteoissa, neuvottelukunnissa ja muissa vastaavissa toimielimissä sekä kunnallisissa toimielimissä lukuun ottamatta kunnanvaltuustoja tulee olla sekä naisia että miehiä kumpiakin vähintään 40 prosenttia, jollei erityisistä syistä muuta johdu. Edellä mainitun säännöksen mukaisesti lautakunnan jäsenistä ja varajäsenistä vähintään 40 prosenttia on oltava miehiä ja naisia. Kuusijäsenisen lautakunnan jäseniksi on valittava vähintään kaksi (2) miestä ja naista sekä varajäseniksi vähintään kaksi (2) miestä ja naista. Tarkastuslautakunnan nykyinen kokoonpano: Jäsen Jaakko Huttunen, puheenjohtaja Aarne Jänkälä, varapj. Sakari Karkkola Elsa Riekkola Meeri Toivanen Raimo Miettunen Varajäsen Mauri Taskila Leena Aspegrén Niina Puuronen Ismo Petäjäjärvi Juhani Jussila Miikka Keränen Kuntalain 17 :n mukaan valtuusto asettaa kunnanhallituksen sekä 71 :ssä tarkoitetun tarkastuslautakunnan. Kuntalain 19 :n mukaan toimielinten jäsenet valitaan valtuuston toimikaudeksi, jollei valtuusto ole päättänyt lyhyemmästä toimikaudesta. Valtuuston toimikausi on Hallitus esittää, että yhtymävaltuusto - myöntää eron tarkastuslautakunnan varajäsenelle Ismo Petäjäjärvelle, - valitsee tarkastuslautakuntaan Elsa Riekkolalle uuden henkilökohtaisen varajäsenen jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

6 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 6 / VUODEN 2013 TALOUSARVION JA VUOSIEN TALOUSSUUNNITELMAN LAADINTAOHJEET JA PERUSTEET Talousjohtaja: Vuoden 2013 talousarvion ja vuosien taloussuunnitelman laadintaohjeet ja aikataulu on LIITTEENÄ 3. Kuntayhtymän vuoden 2013 talousarviovalmistelu perustuu yleisen talouskehityksen ja tulopoliittisen sopimuksen perusteella tehtyyn arvioon palkkatason ja yleisen hintakehityksen muutokseen. Valtiovarainministeriön kesäkuun ennusteiden mukaan vuoden 2013 talouskasvuksi ennakoidaan 2,1 % ja työttömyysasteeksi 8,1 %, joka on maan keskiarvo. Kuitenkin kesäkuun jälkeen annettujen muiden ennusteiden mukaan talouden kasvu heikkenisi edelleen mm. Euroalueen ongelmista johtuen. Talouskasvun ennuste vuonna 2013 olisi siten 0,5 1 %. Valtion budjettiesityksessä leikkaukset opetus ja kulttuurialan hallinnonalalla toteutetaan vuosina ja lisäksi valtionosuusindeksi jäädytetään vuodeksi Heikkenevät talousnäkymät ja valtion hallitusohjelman rahoituksen leikkaukset tulee ennakoida ja ottaa huomioon kuntayhtymän talousarvion valmistelussa kaikissa kuntayhtymän toiminnoissa. Vuonna 2013 tulorahoitus on laskeva ja laskee edelleen suunnitelmavuosina Tämä edellyttää myös menojen sopeuttamista tulorahoituksen kehykseen. Meneillään olevan hallinnon ja johtamisen kehittämislinjausten perusteella talousarvioon 2013 arvioidaan mm. talous- ja henkilöstöhallinnon osalta tehtävät siirrot keskitettyihin RKK-palveluihin. Sisäisten vuokrien määrittely perustuu hallituksen hyväksymiin perusteisin. Talousarviovalmistelussa lähdettäisiin siitä, että Urheiluopisto liikelaitokselle sovellettaisiin sisäiset vuokrat, myös pääomavuokrat samoin perustein kuin kuntayhtymän muillekin kiinteistöille. Tämä edellyttää sitä, että Urheiluopiston kiinteistöt ja velat siirtyisivät Urheiluopiston taseesta kuntayhtymän taseeseen. Urheiluopisto jatkossakin vastaa pääomavuokran muodossa kiinteistöihin kohdistuvista velvoitteistaan. Asia valmistellaan erikseen hallituksen syyskuun kokoukseen. Laadintaohjeissa esitetään myös rakennuksiin kohdistuvien suunnitelmapoistojen poistoaikojen tarkistamista 2013 alkaen. Kuntayhtymän vuoden 2013 talousarvioesitys laaditaan vahvistetun talousarvioasetelman ja perussopimuksessa edellytetyn aikataulun mukaisesti. Talousarvion käyttötalousosassa esitetään tulosalueen kaikki toimintatulot ja toimintamenot sisältäen myös sisäiset tulot ja menot ja suunnitelmapoistot ja yhteiset kustannukset. Menot katetaan yksikköhinnoilla sekä maksullisen palvelutoiminnan ja muun toiminnan tuloilla. Jäsenkunnat eivät osallistu kustannuksiin.

7 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 7 / 19 Kuntayhtymän talousarvioesitys tulee toimittaa jäsenkunnille lausuntoa varten viimeistään mennessä. Hallitus päättää hyväksyä liitteen 3 mukaisen vuoden 2013 talousarvion ja vuosien taloussuunnitelman laadintaohjeet ja aikataulun.

8 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 8 / KUNTAYHTYMÄN RAKENTAMIS- JA INVESTOINTIOHJELMAN PERUSTEET VUOSILLE JA ALUSTAVA RAKENNUSTEN KORJAUSSUUNNITELMA VUOSILLE Kiinteistöjohtaja: Investointiohjelma vuosille : Talousarvion rakentamisohjelma 2013: Rantavitikan toimipiste; piha-alueen työt Rantavitikan toimipisteessä ammattiopiston teknologianalan osaamiskeskuksen laajennus- ja peruskorjaustyö on valmistunut 2012 vaihteessa. Hankkeen pihaalueen työt tulee saattaa loppuun vuoden 2013 aikana. Koulutus- ja työhyvinvointikeskus uudisrakennustyö: Koulutus- ja työhyvinvointikeskuksen rakentaminen Kittilän Leville on aloitettu syksyllä 2010 ammattiopiston Sodankylä-Instituutin rakennusosaston oppilastyönä. Opiskelijoiden suorittamana työt ovat edenneet kaikkien rakennusosien osalta vesikattovaiheeseen. Rakennuksien sisäpuoliset työt ovat edenneet B- ja C- osien osalta jo pintakäsittelyvaiheeseen. Rakennuksien ulkopuoliset on suunniteltu valmistuvaksi vielä tämän syksyn aikana. Töiden suorittamiseen on osallistunut opiskelijoita Kittilän, Sodankylän ja Rovaniemen eri toimipisteistä. Alustavan aikataulutuksen mukaisesti hankkeen piti valmistua vuoden vaihteeseen mennessä. Nyt on näkyvissä, että hanke valmistuu aikaisintaan keväällä Jänkätien toimipiste; paikoitusalueen rakentaminen: Jänkätien toimipisteen kaavamuutosprosessi on saatu päätökseen ja rakennuslupa on saanut lainvoiman. Lapin ammattiopiston tuotantoalojen kanssa on sovittu hankkeen töiden aloittamisesta tämän syksyn aikana. Hankkeen rakentamisaikatauluksi on suunniteltu vuosia Rakentamisen valmistelevat työt on aloitettu. Rakentaminen on suunniteltu suoritettavan ammattiopiston opiskelijatyönä. Sodankylä-Instituutin yleisten tilojen peruskorjaustyö: Sodankylä-Instituutin yleisten tilojen (toimisto-osan) peruskorjaustyöhanke on ollut investointiohjelman suunnitteluosassa vuodelle Päärakennuksen peruskorjaustyön yhteydessä tämä osa jäi korjaustyön ulkopuolelle. Tässä hankkeessa on suunniteltu saatettavan yleiset WC-tilat (esteettömyys) ja opiskelijoita palvelevat ym. tilat niiden edellyttämälle tasolle. Urheiluopiston toimipisteen tilajärjestelyt: Urheiluopiston toimipisteessä varaudutaan laadittavan kiinteistöstrategian mukaisten hankkeiden valmisteleviin töihin. Korjaussuunnitelma: Kiinteistöpalvelussa laadittua korjaussuunnitelmaa on tarkennettu vuosille ja sen mukaisten investointien kustannusvaikutukset on huomioitu rakentamisohjelmassa. Korjaussuunnitelman eri kiinteistöihin kohdistuvilla pienillä kor-

9 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 9 / 19 jaustöillä parannetaan sisäilmaolosuhteita, korjataan kosteusvaurioita ja rakenteita. Tulevaisuudessa korjaussuunnitelman laadinnassa otetaan huomioon koulutuskuntayhtymässä laadittava kiinteistöstrategia Asuntoloiden ja asuinrakennusten korjaustyöt: Pääosa asuntolarakennuksista on peruskorjattu ja näillä koulutuskuntayhtymä pystyy tulevaisuudessa tarjoamaan II-asteen opiskelijoille tarpeellisen ja riittävän määrän asuntolapaikkoja. Pieniä korjaustöitä sisällytetään korjaussuunnitelma osuuteen mahdollisia tulevia korjaustarpeita varten. Laadittavassa koulutuskuntayhtymän kiinteistöstrategiassa huomioidaan myös asuntolarakennuksien tilanne. Talousarvion suunnitteluosa : Talousarvion suunnitteluosassa on varauduttu Sodankylä-Instituutti toimipisteen Luova -rakennuksen vesikaton peruskorjaustyö-hankkeeseen ja Levi-Instituutti toimipisteen julkisivun korjaustyöhankkeeseen sekä Urheiluopiston toimipisteen kiinteistöstrategian mukaisten hankkeiden valmisteleviin töihin ja tilajärjestelyihin. Tulevien vuosien peruskorjaus- ja investointiohjelma (2014 ja eteenpäin) tulee perustumaan koulutuskuntayhtymässä vuoden 2012 aikana laadittavaan kiinteistöstrategiaan Kuntayhtymän johtoryhmä on käsitellyt rakentamis- ja investointiohjelman sekä siihen liittyvän korjaussuunnitelman pitämässään kokouksessa ja yksimielisesti hyväksynyt em. liitteet jatkoesitysten pohjaksi. Rakentamisohjelman (liite 4a) ja korjaussuunnitelman (liite 4b) perusteluita esitellään tarkemmin kokouksessa. Hallitus: - hyväksyy perusteet rakentamis- ja investointiohjelman laatimista varten liitteen 4a mukaisesti - hyväksyy alustavan korjaussuunnitelman vuosille liitteen 4b mukaisesti.

10 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 10 / POHTIMOLAMMEN TOIMIPISTEEN MYYNTI Hallitus Kiinteistöjohtaja: Pohtimolammen toimipisteen vuokra-alalla on valtion koulutuskuntayhtymälle korvauksetta luovuttamia rakennuksia sekä koulutuskuntayhtymän omistukseen lunastussopimuksella Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy:ltä siirtyneitä rakennuksia. Rakennukset sijaitsevat kaupungin vuokramaalla. Kuntayhtymävaltuusto on kokouksessaan ( 17) valtuuttanut hallituksen myymään Rovaniemen kaupungin, Ounasjoen kylässä, Pohtimo 619:0 kiinteistön n. 5,0 ha:n vuokraoikeuden ja sillä sijaitsevat rakennukset. Myynnille valtuusto ei ole asettanut ko. päätöksessään ehtoja. Hallitus on kokouksessaan päättänyt, että Pohtimolammen toimipisteen myymiseksi järjestetään uusi tarjouskilpailu Komission tiedonannon 97/C209/03 periaatteita noudattaen. Hallituksen puheenjohtaja: Hallitus päättää: 1. asettaa julkiseen myyntiin avoimella tarjouskilpailulla Pohtimolammen toimipisteen kiinteistön Pohtimo 619:0 n. 5,0 ha vuokraoikeuden ja sillä sijaitsevat rakennukset liitteenä 3 olevan ilmoituksen mukaisesti, 2. myydä Pohtimolammen toimipisteen kiinteistön Pohtimo 619:0 n. 5,0 ha vuokraoikeuden ja sillä sijaitsevat rakennukset korkeimman (parhaan) hyväksyttävän tarjouksen tehneelle tarjoajalle, 3. asettaa ko. myynnin vähimmäisajaksi komission tiedonannon 97/C209/03 periaatteita noudattaen 2 kuukautta, 4. ilmoittaa Rovaniemen alueen kiinteistövälitysliikkeille ja alueella toimiville valtakunnallisille kiinteistövälitysliikkeille tarjouskilpailusta, 5. ilmoittaa valtakunnallisissa ja paikallislehdissä tarpeen mukaan, 6. myöntää kuntayhtymän johtajalle oikeuden liitteenä olevan ilmoituksen suhteen tehdä teknisluontoisia muutoksia. Merkittiin pöytäkirjaan, että kuultavana oli kiinteistöjohtaja Hannu Kerkelä Keskustelun jälkeen hallitus hyväksyi tehdyt päätösesitykset.

11 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 11 / 19 Hallitus Kiinteistöjohtaja: Pohtimolammen toimipiste Rovaniemen kaupungin, Ounasjoen kylässä, Pohtimo 619:0 kiinteistön n. 5,0 ha:n vuokraoikeus ja sillä sijaitsevat rakennukset ovat olleet myynnissä hallituksen päätöksen mukaisesti välisenä aikana. Määräaikaan klo mennessä tuli yhteensä 7 tarjousta, avauspöytäkirja liitteenä 5a. Koulutuskuntayhtymän johtoryhmä on käsitellyt ko. asiaa kokouksessaan Johtoryhmä on yksimielisesti päättänyt esittää hallitukselle, että Pohtimolammen toimipisteen vuokraoikeus ja sillä sijaitsevat rakennukset myytäisiin korkeimman tarjouksen tehneelle taholle. Kiinteistöjohtaja esittelee asiaa kokouksessa. Hallitus päättää: 1. että koulutuskuntayhtymä myy Pohtimolammen toimipisteen kiinteistön Pohtimo 619:0 n. 5,0 ha vuokraoikeuden ja sillä sijaitsevat rakennukset Evotek Oy/perustettavan osakeyhtiön lukuun liitteenä 5b olevan kauppakirjaluonnoksen mukaisesti. 2. valtuuttaa kuntayhtymän johtajan tekemään tarvittaessa teknisluonteisia tarkistuksia liitteenä olevaan kauppakirjaluonnokseen.

12 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 12 / VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Hallintosäännön 9 pykälän mukaan: Henkilöstöä koskevista ja muista päätöksistä tehdään viranhaltijapäätös. Päätökset kirjataan päätösluetteloon. Hallituksen ottokelpoiset päätökset tuodaan hallituksen tietoon oikaisuvaatimusajan kuluessa päätöksen tekemisestä. Hallitukselle on jätetty tiedoksi liitteestä 6 ilmenevät viranhaltijapäätösluettelot: - listat erillisistä viranhaltijapäätöksistä - luettelot virkavalinnoista, yli ½ vuotta kestävistä työsuhteista ja sijaisuuksista sekä yli vuoden kestävistä virkavapauksista/työlomista, joihin ei ole automaattista VES/TES:iin perustuvaa oikeutta (WebTallennus) - ulkomaan matkamääräykset (epopulus matkalaskuohjelma) Hallituksen puheenjohtaja: Hallitus merkitsee liitteessä 6 ilmoitetut kuntayhtymän johtajan päätökset tiedokseen. Hallitus merkitsee liitteessä 6 ilmoitetut viranhaltijapäätökset tiedokseen.

13 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 13 / KUNTAYHTYMÄN JOHTAJAN VUOSILOMA Hallituksen puheenjohtaja: Kuntayhtymän johtaja Arto Ylitalon vuosiloma vahvistetaan kokoukseen tuotavan esityksen mukaan.

14 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 14 / ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA JOHTAMISEN KEHITTÄ- MISEN MUUTOSJOHTAMISSTRATEGIA LAO:n erikoissuunnittelija: Hyväksyessään Rovaniemen koulutuskuntayhtymän hallinnon ja johtamisen kehittämislinjaukset yhtymähallitus päätti, että niiden toteuttamiseksi laaditaan virkamiestyönä muutosjohtamisstrategia. Muutosjohtamisstrategiaa ja sen toimeenpanosuunnitelmaa on valmisteltu kuntayhtymän johtoryhmässä ja hallituksen aamukoulussa Yhtymähallitus hyväksyi toimeenpantavaksi kuntayhtymän hallinnon ja johtamisen muutosjohtamisstrategian. Samalla hallitus päätti, että muutosjohtamisstrategia viedään tiedoksi valtuustolle. Lisäksi hallitus päätti, että muutosjohtamisstrategian toimeenpanosuunnitelman valmistuttua se tuodaan tiedoksi hallitukselle. Rovaniemen koulutuskuntayhtymän johtoryhmä on kokouksessaan yksimielisesti hyväksynyt hallinnon ja johtamisen muutoksen johtamisen työsuunnitelmaan (liite 7) ja käynnistänyt sen toimeenpanon. Hallitus merkitsee hallinnon ja johtamisen muutoksen johtamisen työsuunnitelman tiedoksi.

15 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 15 / ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA JOHTAMISEN KEHITTÄMI- NEN, ORGANISAATIO LAO:n erikoissuunnittelija: Rovaniemen koulutuskuntayhtymän hallinnon ja johtamisen kehittäminen käynnistyi vuoden 2011 talousarvion tavoitteiden mukaisesti toteuttamalla koko kuntayhtymää koskeva johtamisjärjestelmän arviointi ja laatimalla arvioinnin pohjalta hallinnon ja johtamisen kehittämissuunnitelma. (Yhtymähallitus ja liite 1; Rovaniemen koulutuskuntayhtymän hallinnon ja johtamisen kehittämissuunnitelma). Kehittämissuunnitelmassa julkituotiin vahvistettu hallinnon ja johtamisen kehittämisen strateginen linjaus: Hallinto- ja johtamisjärjestelmä sopeutetaan ja uudistetaan niin, että kuntayhtymä selviää hallitusti vuosiin painottuvista ammatillisen koulutuksen ja ammattikorkeakoululaitoksen kansallisista muutos- ja uudistumisprosesseista. Hallinnon ja johtamisen sopeuttamisella varmistetaan, että koulutuskuntayhtymä tulee olemaan koulutuksen järjestäjänä koko Lapin asialla luoden ja järjestäen kilpailukykyistä koulutusta ja turvaa osaavan työvoiman saatavuutta Lapin elinkeinoelämälle. Valittua strategiaa toteutetaan seuraavien vahvistettujen tavoitetilojen kautta: 1. Haastava visio ja sitä kohti kuljettava strateginen ohjaus, 2. Yhtenäinen asiakkaille yhdenvertainen ja yhteistyölle rakentuva toimintakulttuuri, 3. RKK- palvelujen keskitettyjen palvelujen madallettu palvelumalli, 4. Uudistettu ammatillisen koulutuksen ydinprosessien hallinta ja johtaminen ja 5. Koulutuksen järjestäjä (KJ)- palveluratkaisu mahdollistaa koulutuksen järjestäjälle kokoavan ja yhteen sovittavan johtamisen. Hallituksen ja johtoryhmän strategiaseminaarissa käytiin kehittämissuunnitelmasta sisällöllistä keskustelua, johon perustuen kuntayhtymän johtoryhmä laati kehittämistyön toimeenpanosuunnitelman. Henkilökunnalle järjestettyihin alkuvuoden 11 tiedotus- ja keskustelutilaisuuteen osallistui 356 henkilöä. Kevään 2011 aikana kuntayhtymän johtajan asettamat työryhmät kuvasivat kehittämissuunnitelman tavoitteiden mukaisesti nimetyille palvelukokonaisuuksille keskeiset asiakaslähtöiset prosessit ja valmistelivat erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja palvelujen järjestämiseksi. Valmisteluntyötä käsiteltiin henkilökunnan kanssa toukokuun 3 keskustelutilaisuudessa, joihin osallistui 201 henkilöä. Hallituksen iltakoulussa ( ) ja strategiaseminaarissa ( ) käydyn keskustelun pohjalta yhtymähallitus hyväksyi johtoryhmän valmistelemat Rovaniemen koulutuskuntayhtymän hallinnon ja johtamisen sopeuttamisen kehittämislinjaukset. (Yhtymähallitus ja liite 7; Rovaniemen koulutuskuntayhtymän hallinnon ja johtamisen kehittämislinjaukset). Kehittämislinjauksissa hallitus päätti kuntayhtymän hallinnon ja johtamisen sopeuttamisesta ja madaltamisesta sekä palvelujen uudelleen järjestelyistä seuraavaa:

16 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 16 / 19 - Henkilöstö-, talous- ja yleishallintopalvelut (RKK-palvelut) sekä niihin liittyvät toimivalta- ja vastuusuhteet ratkaistaan keskittämällä ne sisäisillä järjestelyillä kuntayhtymäjohtajan alaisuuteen. Tavoitteena on madaltaa toimintarakenteita, yhtenäistää toimintakulttuureja sekä lisätä sisäistä yhteistyötä. - Koulutuksen järjestäjälle kuuluvien ammatillisen koulutuksen, mukaan lukien työelämän kehittämis- ja palvelutoiminta säädöksissä määriteltyjen tehtävien kokonais- ja yhteen sovittava vastuu ja johtaminen ratkaistaan koulutuksen järjestäjäpalvelujen (KJ -palvelut) uusituilla toimivalta- ja vastuurakenteilla. - Ammatillisen koulutuksen toimivalta- ja vastuurakenteet uudistetaan kokoamalla ja sovittamalla yhteen toisen asteen ammatillisen koulutuksen johtaminen, tehostamalla ydinprosessien johtamista ja madaltamalla hallintoa. Tavoitteena on yhtenäinen ja yhteistyölle rakentuva sekä asiakkaille yhdenvertainen ja tasapuolinen toimintakulttuuri. Kehittämislinjauksien toteuttamiseksi hallitus päätti virkamiestyönä laadittavaksi muutosjohtamisstrategian, joka on tuotu valmistumisen jälkeen tiedoksi hallitukselle. Strategian mukaan hallinnon ja johtamisen muutosjohtamisen perustuu kuntayhtymän vastuullisuus-, avoimuus- ja oppivuusarvojen lisäksi inhimillisyyden ja yhteisöllisyyden arvoihin. Muutoksen johtaminen toteutetaan tasapainoisesti sen suhteen, miten hallinto ja johtaminen uudistetaan ja miten henkilökunta ja tulosalueet yhteisönä osallistuvat ja omaksuvat uudistuksen ja sopeuttamisen. (Yhtymähallitus ja liite 6; Rovaniemen koulutuskuntayhtymän hallinnon ja johtamisen kehittäminen muutosjohtamisstrategia). Hallintoa ja johtamista sopeuttavan ja uudistavan Muutoksen johtamisen työsuunnitelmassa on kuvattu kehittämissuunnitelman tavoitetilojen sekä kehittämislinjausten mukaiset hallintoa ja johtamista uudistavat ja sopeuttavat toimenpiteet aikatauluineen ja vastuutuksineen alkaen siten, että uudistettu ja madallettu organisaatio johtamisjärjestelmineen on toiminnassa Muutoksen johtamissuunnitelma on hyväksytty kuntayhtymän johtoryhmässä ja se tuodaan tiedoksi hallitukselle kokoukseen. Muutoksen johtamisen ensitoimenpiteitä on ratkaista, miten kuntayhtymän ja sen tulosalueiden toiminnat uudistetaan ja madalletaan hallituksen vahvistaman kehittämissuunnitelman ja kehittämislinjausten mukaisesti, jolla ratkaisulla luodaan edellytykset toimintarakenteiden madaltamiselle, toimintakulttuurin yhtenäistämiselle, sisäisen yhteistyön lisäämiselle sekä asiakkaiden yhdenvertaisuudelle. Johtoryhmä on kokouksessaan ja valmistellut kuntayhtymän nykyisen organisaation puitteissa prosessilähtöisen organisaation rakenneehdotuksen. Organisaatiorakenne- ja johtamisjärjestelmäehdotusta käsitellään yhtymähallituksen ja johtoryhmän strategiaseminaarissa Johtoryhmä pitää tärkeänä, että hallinnon ja johtamiseen välittömästi vaikuttavat organisaatiorakenne ja johtamisjärjestelmä ratkaistaan erikseen kaksivaiheisesti. Kuntayhtymän toimintojen sisäisten rakenneratkaisujen jälkeen voidaan valmistella kuntayhtymän ydin- ja tukiprosesseille osuva johtamisjärjestelmä. Esitys kokouksessa hallituksen ja johtoryhmän strategiaseminaarin jälkeen.

17 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 17 / MUUT TIEDOTETTAVAT ASIAT SANTASPORT LAPIN URHEILUOPISTO VUOKRAA LAPPI AREENAN Lapin Urheiluopiston toimitusjohtaja: Santasport Lapin Urheiluopisto on allekirjoittanut vuokrasopimuksen Kiinteistö Oy Lappi Areenan kanssa. Vuokrasopimus astuu voimaan alkaen ja on voimassa vähintään 5 vuotta saakka. Tulevan kauden toiminnasta saakka vastaa nykyinen vuokralainen Ounasvaaran Areena Palvelut Oy. Santasport Lapin Urheiluopisto on Rovaniemen koulutuskuntayhtymän omistuksessa toimiva liikelaitos jonka toimialaan kuuluu liikunnan ammatillisen koulutuksen lisäksi Santasport tuotenimen alla liikunta- ja urheilupalvelujen, kurssien, leirien ja tapahtumien tuottaminen ja toteuttaminen sekä tilojen vuokraaminen. Urheilu- ja liikuntaleireihin ja kursseihin sekä tapahtumiin sisältyy majoitus- ja ravintolapalvelut jotka Santasport Lapin Urheiluopisto myös tuottaa omissa tiloissaan itse. Santasport Lapin Urheiluopiston omat olosuhteet joissa toiminta toteutetaan ovat tällä hetkellä urheiluhalli (1500 neliötä; kiertävä 200 m juoksurata, sisäpelikentät sekä yli 10 eri urheilulajin suorituspaikkaa), uimahalli, keilahalli, 3 isoa ryhmäliikunta- ja tassisalia, iso kuntosali ja 2 pienempää kuntosalia, lasten Funpark sisäliikuntapuisto, 3 ulkopelikenttää ja kuntotestaustilat. Santasport Lapin Urheiluopisto on myös vahvasti mukana joka syksyisessä Ounasvaaran ensilumenladun olosuhteen luomisessa. Majoituskapasiteettia löytyy noin 300 petipaikkaa, koulutus/kokoustiloja yli 300 henkilölle ja ravintolapalveluita tuottaa SnackTime baari ja Amica-ravintola. Ulkoistettuina palveluina talosta löytyy myös hieronta- ja fysioterapia palvelut sekä kauneudenhoito- ja kylpyläpalvelut. Yhteensä oma kiinteistömassa on noin neliötä. Urheilun ja liikunnan kurssien, leirien, palveluiden ja tapahtumien toteuttamiseen hyödynnetään myös Ounasvaaran muita liikuntapaikkoja ja palveluita kuten samassa pihapiirissä oleva Ounashalli (jalkapallo), Ounasvaaran valaistut talvi- ja kesäulkoilureitit, Ounasvaaran Hiihtostadion mäkihyppykeskuksineen, Ounasvaaran Hiihtokeskus Oy:n rinnepalvelut ja Ounasvaaran Golf-puisto. Tähän mennessä myös Lappi Areenan jääolosuhteita on hyödynnetty jääurheiluleirien, turnausten ja koulutusten toteuttamisessa vuokraamalla jääaikaa aina leiri ja tapahtuma kerrallaan, nyt tehty vuokrasopimus kattaa ja mahdollistaa ympärivuorokautisen ja ympärivuotisen käytön viideksi vuodeksi. Santasport Lapin Urheiluopiston palveluksessa työskentelee vakituisesti tällä hetkellä yli 90 henkilöä ja tuntityön/sesonkityöntekijöitä on useita kymmeniä. Liikunnan ja urheilun osaamisella ja tuotteilla on kasvava kysyntä. Myynti on ollut 2000 luvulla hyvässä kasvussa kun Santasport Lapin Urheiluopiston liikevaihto oli vuonna 2003 noin 2,6 milj niin nyt 2011 vuonna se oli 7,7 milj. Santasport Lapin Urheiluopisto tuotti liikunnan ja urheilun majoitusvuorokausia vuonna 2011 noin vuorokautta, tästä jääurheiluleirien/turnausten osuus oli

18 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 18 / 19 noin 3000 vuorokautta. Santasport Lapin Urheiluopiston valmennuskeskukseen on palkattu jääkiekkoon yhteistyössä Rovaniemen Kiekko ry:n kanssa valmennuspäällikkö, lisäksi jääurheiluun on palkattuna yhteistyössä jääkiekkoliiton kanssa aluepäällikkö ja nuorten maajoukkuevalmentaja. Santasport Lapin Urheiluopistolla on yhteispalkattu valmentaja myös taitoluisteluun Rovaniemen Taitoluistelijoiden kanssa. Lapin Urheiluopiston valmennuskeskuksella on valmennuskeskussopimus kaikkien Lappi Areenan pääkäyttäjien eli Rovaniemen Kiekko ry:n, RoKi Hockey Oy:n ja Rovaniemen Taitoluistelijoiden kanssa. Urheilu/liikuntatoiminnan ja koulutuksen laaja edistäminen ja kehittäminen on Lapin Urheiluopiston ydintehtävä. Lapin Urheiluopisto hallinnoi Lapin Urheiluakatemian toimintaa ja siihen on yhteistyössä valmennuskeskuksen kanssa palkattu yhteensä 17 eri urheilulajin valmentajaa. Käytännössä nämä valmentajat vastaavat ja työskentelevät päivittäisvalmennuksen, urheiluleirien, tapahtumien ja koulutusten toteuttamisessa. Lapin Urheiluakatemian järjestämä jääkiekkotoiminta koordinoidaan Lapin Urheiluopistolta ja valmennuspaikkoina toimivat Lappi Areena lisäksi Lapin Urheiluopiston harjoitustilat. Vuokratessaan Lappi Areena kiinteistön Lapin Urheiluopiston tavoitteena on vahvistaa entisestään jääurheilu toimintaa ja kehitystä Rovaniemellä. Tehostamista ja kehittämistä haetaan perustoiminnan yhteistyöstä eri toimijoiden välillä sekä jäähallin päiväaikojen ja loma aikojen tehokkaammasta käytöstä. Urheiluseurojen iltaharjoitusajat tulevat toteutumaan nykyisen toiminnan tapaan ja se ei ole ristiriidassa Lapin Urheiluopiston kehittämisajatusten kanssa. Kesäajan käyttöä pyritään kehittämään entisestään ensisijaisesti valtakunnallisella jääurheilun leiritystoiminnalla sekä liikuntamatkailun keinoilla. Jääurheilun lisäksi Lappi Areenalla tullaa järjestämään myös jatkossa muitakin tapahtumia ja messuja totuttuun tapaan. Santasport Lapin Urheiluopiston olemassa olevien majoitus- ja ravintolapalveluiden, urheilu- ja liikuntaosaamisen, olosuhteiden ja liikunnan markkinointiosaamisen yhdistäminen ja paketoiminen Lappi Areenan tarjoamiin olosuhteisiin ja palveluihin antaa Ounasvaaralle uusia mahdollisuuksia ja vetovoimaisuutta niin jääurheilu kuin muunlaisten tapahtumien tuottamiseen ja myymiseen valtakunnallisella, alueellisella ja paikallisella tasolla. Lisätietoja antavat Santasport Lapin Urheiluopisto Kiinteistö Oy Lappi Areena Toimitusjohtaja Toimitusjohtaja Heikki Keskitalo puh Heikki Alaluusua puh Hallitus merkitsee tiedotettavat asiat tiedoksi.

19 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 19 / OSALLISTUJIEN NIMEÄMINEN TILAISUUTEEN Henkilöstöjohtaja: Audiator-yhtiöt järjestää Rovaniemellä aluekiertueen ke , paikka Hotelli Santa Claus. Tilaisuuden ohjelma: Kahvitarjoilu ja ilmoittautuminen Tervetuloa Audiator-yhtiöiden aluetilaisuuteen Audiator 20v kuntakentän palveluksessa Toimitusjohtaja Terttu Heikkonen, Audiator-yhtiöt Kunnan ja kuntakonsernin tilintarkastus mitä lisäarvoa tarkastus tuo kuntakonsernin johtamiseen? Tilintarkastuspalvelujen johtaja Pasi Leppänen, Audiator Mitä kuntakentälle kuuluu nyt? HTT, professori Jari Stenvall, Lapin yliopisto Keskustelua Tuloksellisuuden kehittäminen johdon näkökulmasta Toimitusjohtaja Aija Tuimala, Audiapro Kunnan tuloksellisen toiminnan arvioinnin haasteita ja mahdollisuuksia Aluejohtaja Tuula Roininen, Audiator Yhteenveto Tilaisuus päättyy Hallitus nimeää Audiatorin aluekiertueen tilaisuuden osallistujiksi valtuuston puheenjohtajan, hallituksen puheenjohtajan, tarkastuslautakunnan puheenjohtajiston, kuntayhtymän johtajan, talousjohtajan ja sisäisen tarkastajan.

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 1 / 10

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 1 / 10 Kuntayhtymähallitus 27.4.2012 4 / 2012 Sivu 1 / 10 Aika Paikka / Liite nro 32 33 34 35 / 1 36 / 2 37 / 3 38 / 4 39 / 5 40 / 6 Perjantai 27.4.2012 klo 9.00 Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4.

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kuntayhtymähallitus 22.8.2012 7 / 2012 Sivu 1/27. Keskiviikko 22.8.2012 klo 9.43 13.00

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kuntayhtymähallitus 22.8.2012 7 / 2012 Sivu 1/27. Keskiviikko 22.8.2012 klo 9.43 13.00 Kuntayhtymähallitus 22.8.2012 7 / 2012 Sivu 1/27 Aika Paikka Osallistujat Päätöksentekijät Keskiviikko 22.8.2012 klo 9.43 13.00 Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista :00

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista :00 SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista 16.12.2015 13:00 Osallistujaluettelo... 1 127 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 128 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen... 3 129 Kuntayhtymän

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi ROVANIEMEN i' KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kuntayhtymähallitus 15.11.2012 OTE KOKOUSPÖYTÄKIRJASTA 132 1112012 Sivu 1/9 Aika Torstai 15.11.2012 klo 14.00-17.52 1 1 0 Paikka Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni

Lisätiedot

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Lapin ammattiopisto, Jänkätie 1 (peilisali B102), Rovaniemi

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Lapin ammattiopisto, Jänkätie 1 (peilisali B102), Rovaniemi Aika Maanantai 18.6.2012 klo 10.00 Paikka Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Lapin ammattiopisto, Jänkätie 1 (peilisali B102), 96300 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Varajäsen Jaakko Huttunen pj Mauri

Lisätiedot

Jaakko Huttunen pj Mauri Taskila Aarne Jänkälä vpj Leena Aspegrén

Jaakko Huttunen pj Mauri Taskila Aarne Jänkälä vpj Leena Aspegrén Aika Perjantai 10.2.2012 klo 10.00-12.00 Paikka Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Oppipoika ravintolat / Kokoustila Oltermanni, Korkalonkatu 33, 4. krs 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Varajäsen

Lisätiedot

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), Rovaniemi

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), Rovaniemi Aika Keskiviikko 10.4.2013 klo 10.00 12.25 Paikka Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Varajäsen Jaakko Huttunen

Lisätiedot

Jaakko Huttunen pj Mauri Taskila Aarne Jänkälä vpj Leena Aspegrén

Jaakko Huttunen pj Mauri Taskila Aarne Jänkälä vpj Leena Aspegrén Aika Keskiviikko 21.12.2011 klo 10.00 12.40 Paikka Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Hallintopalvelut / Kokoushuone Puistikko, Toripuistikko 5-7, 3. krs, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Varajäsen

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Aika Tiistai 8.11.2016 klo 9.15 Paikka Ravintola Oppipoika, kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

OTE KOKOUSPÖYTÄKIRJASTA 49 Kuntayhtymähallitus / 2011 Sivu 1/6. Torstai klo

OTE KOKOUSPÖYTÄKIRJASTA 49 Kuntayhtymähallitus / 2011 Sivu 1/6. Torstai klo OTE KOKOUSPÖYTÄKIRJASTA 49 Kuntayhtymähallitus 31.3.2011 3 / 2011 Sivu 1/6 Aika Paikka Osallistujat Päätöksentekijät Torstai 31.3.2011 klo 14.00 18.18 Oppipoika ravintolat / kokoustila Oltermanni (4. krs),

Lisätiedot

Jäsen Jaakko Huttunen Aarne Jänkälä Sakari Karkkola Raimo Miettunen Elsa Riekkola Meeri Toivanen

Jäsen Jaakko Huttunen Aarne Jänkälä Sakari Karkkola Raimo Miettunen Elsa Riekkola Meeri Toivanen Aika Perjantai 13.4.2012 klo 10.00-12.45 Paikka Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Oppipoika ravintolat / Kokoustila Oltermanni, Korkalonkatu 33, 4. krs, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Jaakko Huttunen

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi. Pirita Nenonen Jorma Särkelä

Ravintola Oppipoika, kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi. Pirita Nenonen Jorma Särkelä Aika Tiistai 8.11.2016 klo 9.15 11.10 Paikka Ravintola Oppipoika, kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

OTE KOKOUSPÖYTÄKIRJASTA 38 Kuntayhtymähallitus / 2013 Sivu 1/6. Keskiviikko klo

OTE KOKOUSPÖYTÄKIRJASTA 38 Kuntayhtymähallitus / 2013 Sivu 1/6. Keskiviikko klo Kuntayhtymähallitus 27.3.2013 4 / 2013 Sivu 1/6 Aika Paikka Osallistujat Päätöksentekijät Keskiviikko 27.3.2013 klo 13.00-16.55 Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Lisätiedot

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen ke 28.8.2019 klo 13.00 Sisällys KOKOUSAIKA JA -PAIKKA... 2 JAKELU... 2 59 KOKOUKSEN AVAUS, LÄSNÄOLIJOIDEN TOTEAMINEN,

Lisätiedot

ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA JOHTAMISEN KEHITTÄMINEN

ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA JOHTAMISEN KEHITTÄMINEN Hallitus 7.6.2012 LIITE 6 ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA JOHTAMISEN KEHITTÄMINEN MUUTOSJOHTAMISSTRATEGIA 1. HALLINNON JA JOHTAMISEN KEHITTÄMISEN STRATEGISET TAVOITTEET 2 2. MUUTOSJOHTAMISSTRATEGIAN

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymävaltuusto / 2012 Sivu 1 / 31. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymävaltuusto / 2012 Sivu 1 / 31. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kuntayhtymävaltuusto 19.12.2012 2 / 2012 Sivu 1 / 31 Aika Paikka Keskiviikko 19.12.2012 klo 13.00 Oppipoika ravintolat / Auditorio (2. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi / Liite nro 11 12 13 / 1 14 / 2 15

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Aika Tiistai 16.12.2014 klo 9.15 11.10 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymähallitus / 2013 Sivu 1 / 13

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymähallitus / 2013 Sivu 1 / 13 Kuntayhtymähallitus 7.1.2013 1 / 2013 Sivu 1 / 13 Aika Paikka / Liite nro 1 2 3 / 1 4 / 2 5 6 / 3 7 / 4 8 / 5a-b Maanantai 7.1.2013 klo 9.30 Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu

Lisätiedot

Kuntayhtymän hallitus Kuntayhtymän hallitus

Kuntayhtymän hallitus Kuntayhtymän hallitus Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2018 1 (1) Kuntayhtymän hallitus 8 13.11.2017 Kuntayhtymän hallitus 27 11.12.2017 30 331/00.00.01.00.00/2017 Perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Aika Tiistai 21.10.2014 klo 9.15 11.50 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen klo 12.00

Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen klo 12.00 Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen 24.8.2017 klo 12.00 Sisällys KOKOUSAIKA JA -PAIKKA... 2 JAKELU... 2 77 KOKOUKSEN AVAUS, LÄSNÄOLIJOIDEN TOTEAMINEN, LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS...

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 9 / 2018 Aika keskiviikko klo 16.35 17.55 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 13.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12,

Lisätiedot

Jaakko Huttunen Aarne Jänkälä Sakari Karkkola Raimo Miettunen Elsa Riekkola Meeri Toivanen

Jaakko Huttunen Aarne Jänkälä Sakari Karkkola Raimo Miettunen Elsa Riekkola Meeri Toivanen Aika Torstai 19.2.2013 klo 10.00 13.05 Paikka Tarkastuslautakunta Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Hallintopalvelut / Kokoustila Puistikko (3. krs), Toripuistikko 5-7, 96200 Rovaniemi Jäsen Jaakko Huttunen

Lisätiedot

Yhtymäkokous to klo ESITYSLISTA

Yhtymäkokous to klo ESITYSLISTA Yhtymäkokous to 15.6.2017 klo 12.30 ESITYSLISTA Sisällys KOKOUSAIKA JA -PAIKKA:... 3 JAKELU... 3 1 ENSIMMÄISEN YHTYMÄKOKOUKSEN AVAAMINEN JA LYHYT KATSAUS KUNTAYHTYMÄN TOIMINTAAN... 4 2 KOKOUSEDUSTAJIEN

Lisätiedot

Hallitus LIITE 4

Hallitus LIITE 4 Hallitus 29.11.2018 LIITE 4 Rovaniemen kaupunki Ote pöytäkirjasta 26/2018 1 ( 4) Kaupunginhallitus 19.11.2018 441 LISÄPYKÄLÄ: Lausunto Rovaniemen koulutuskuntayhtymän v. 2019-2023 rakentamis- ja investointiohjelmasta

Lisätiedot

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.12.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski,

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU Yhtymäkokous kokouskutsu 2/

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU Yhtymäkokous kokouskutsu 2/ Yhtymäkokous kokouskutsu 2/2017 22.6.2017 Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän yhtymäkokous pidetään 22.6.2017 klo 12.00 alkaen, Tampereen kaupunkiseutu, kokoushuone Tammer, Kelloportinkatu 1 B. Tampereella

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Aika Keskiviikko 28.5.2014 klo 9.15 10.27 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), Rovaniemi

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), Rovaniemi Aika Perjantai 5.4.2013 klo 10.00 11.45 Paikka Tarkastuslautakunta Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), 96200 Rovaniemi Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Aika Tiistai 21.10.2014 klo 9.15 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 1/15. Perjantai klo

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 1/15. Perjantai klo Kuntayhtymähallitus 27.4.2012 4 / 2012 Sivu 1/15 Aika Paikka Osallistujat Päätöksentekijät Perjantai 27.4.2012 klo 9.00 11.25 Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Lisätiedot

Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen klo 12.00

Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen klo 12.00 Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen 23.2.2017 klo 12.00 Sisällys KOKOUSAIKA JA -PAIKKA... 2 JAKELU... 2 16 KOKOUKSEN AVAUS, LÄSNÄOLIJOIDEN TOTEAMINEN, LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS...

Lisätiedot

Kuntayhtymän yhtymävaltuusto

Kuntayhtymän yhtymävaltuusto Kuntayhtymän yhtymävaltuusto Esityslista N:o 1 25.1.2019 Asialuettelo: 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 2 NIMENHUUTO JA ÄÄNIVALLAN TOTEAMINEN 3 3 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Liite nro 1

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja Peimarin koulutuskuntayhtymä KOKOUSKUTSU Tarkastuslautakunta 9 / 2018 Aika keskiviikko klo 16.30 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/2019 1 ( 11) Aika 27.05.2019, klo 08:30-11:20 Paikka Nä sijä rvi Käsitellyt asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastajat 34 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi. Sakari Karkkola Ulla Karttunen Pirita Nenonen

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi. Sakari Karkkola Ulla Karttunen Pirita Nenonen Aika Torstai 19.11.2015 klo 9.15 11.03 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto Raision seudun koulutuskuntayhtymä Esityslista 30.8.2017 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO ESITYSLISTA 2/2017 YHTYMÄVALTUUSTON ESITYSLISTA 2/2017 Aika Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00 Paikka

Lisätiedot

Tiistai klo

Tiistai klo Kuntayhtymävaltuusto 9.4.2013 2 / 2013 1/7 Aika Paikka Tiistai 9.4.2013 klo 14.00 15.00 Oppipoika ravintolat / Auditorio (2. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Osallistujat Valtuusto Hallitus Yliviivattu

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 20.10.2016 1 AIKA Torstai 20.10.2016 klo 17.00-18.32 PAIKKA Sataedu Kankaanpää, Kokoushuone (Kuninkaanlähteenkatu) PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kuntayhtymähallitus / 2011 Sivu 1/14. Keskiviikko klo

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kuntayhtymähallitus / 2011 Sivu 1/14. Keskiviikko klo Kuntayhtymähallitus 18.5.2011 5 / 2011 Sivu 1/14 Aika Paikka Osallistujat Päätöksentekijät Keskiviikko 18.5.2011 klo 9.00 11.15 Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Lisätiedot

Valtuusto 3/2017. Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 3/2017. Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 26.10.2017 klo 14.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski 1 Kokouksen

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA TARKASTUSLAUTAKUNTA UUSI TARKASTUSLTK 2 / 2013. Antti Paananen, puheenjohtaja. Sari Arponen

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA TARKASTUSLAUTAKUNTA UUSI TARKASTUSLTK 2 / 2013. Antti Paananen, puheenjohtaja. Sari Arponen Aika Perjantai 30.8.2013 klo 10.00 Paikka Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Lapin ammattiopisto, Jänkätien toimipiste, Jänkätie 1 (luokka C 161), 96300 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen,

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 57 19.02.2018 Kaupunginhallituksen jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 57 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 162 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Ote: Kuntayhtymähallitus Hallituksen vastaus tarkastuslautakunnan arviointikertomuksessa 2015 esitettyyn yhteenvetoon

SISÄLLYSLUETTELO. Ote: Kuntayhtymähallitus Hallituksen vastaus tarkastuslautakunnan arviointikertomuksessa 2015 esitettyyn yhteenvetoon LIITE 1 Tarkastuslautakunta 8.11.2016 56 SISÄLLYSLUETTELO Ote: Kuntayhtymähallitus 13.10.2016 103 Hallituksen vastaus tarkastuslautakunnan arviointikertomuksessa 2015 esitettyyn yhteenvetoon 103 Hallituksen

Lisätiedot

Kuntayhtymän hallitus

Kuntayhtymän hallitus Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2017 1 (1) Kuntayhtymän hallitus 129 11.9.2017 7 334/00.00.01.00.00/2017 Kuntayhtymän hallituksen jäsenten vaali Päätöshistoria Kuntayhtymän hallitus 11.9.2017

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 15.11.2017 klo 13:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 17 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMISTOIMET

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 63 19.02.2018 Tarkastuslautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 63 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 170 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2015 1 Kokousaika 12.1.2015 kello 18.00 18.06 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi Jokinen, Olli Juhala,

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 14.10.2016 1 KOKOUSAIKA Torstai 20.10.2016 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs 53 Yhtymäkokouksen

Lisätiedot

Wibom Pirjo jäsen (paikalla alkaen klo 16.34) Yrjövuori Matti

Wibom Pirjo jäsen (paikalla alkaen klo 16.34) Yrjövuori Matti Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 8 / 2018 Aika tiistai klo 16.30 17.20 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Aika Keskiviikko 27.1.2016 klo 9.15 11.40 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 4.12.2018 KIRKKONEUVOSTO Aika maanantai 3.12.2018 klo 18.00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Aika Tiistai 16.9.2014 klo 9.15 10.50 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA I Kuntayhtymähallitus 16.5.2013 7 / 2013 Sivu 1 / 14

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA I Kuntayhtymähallitus 16.5.2013 7 / 2013 Sivu 1 / 14 Kuntayhtymähallitus 16.5.2013 7 / 2013 Sivu 1 / 14 Aika Paikka / Liite nro 74 75 76 / 1a-c 77 78 / 2 79 / 3 80 / 4 81 / 5 82 83 / 6 84 85 86 87 / 7 ei julk. 88 / 8 ei julk. 89 / 9 ei julk. 90 / 10 ei julk.

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 17.5.2018 klo 09.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Airi Sorsamäki jäsen Aira Hakkarainen jäsen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2017 1 (1) 190 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta ylikunnallisiin luottamustoimiin Yleistä Kuntalain (410/2015) 32 :n mukaan toimielinten jäsenet valitaan valtuuston

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 1 / 17

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 1 / 17 Kuntayhtymähallitus 12.10.2012 10 / 2012 Sivu 1 / 17 Aika Paikka / Liite nro 100 101 102 / 1a-b 103 / 2 104 / 3 105 / 4a, 5 106 107 108 / 6 109 / 7 Perjantai 12.10.2012 klo 9.30 Ravintola Oppipoika / kokoustila

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 59 19.02.2018 Sivistyslautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 59 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 165 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017 Kangasniemi Pöytäkirja 3/2018 1 (14) Aika 18.05.2018, klo 12:30-15:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 10/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.12.2016 kello 13:00-16:30 Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Kukkonen Pekka

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 22.1.2015 1. Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 22.1.2015 1. Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka Yhtymähallitus 22.1.2015 1 AIKA Torstai 22.1.2015 klo 17.00-18.10 PAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju,

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 10/ (10)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 10/ (10) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 10/2018 1 (10) Tarkastuslautakunta Aika 03.12.2018 klo 14:00-14:48 Paikka Iisalmen sairaala, kokoustila Salmi Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 57 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki Yhtymähallitus 6.6.2017 1 AIKA Tiistai 6.6.2017 klo 17.00-17.44 PAIKKA Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju,

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 53 19.02.2018 Teknisen lautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 53 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 163 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika torstai klo 14:00-16:20. Kaupungintalo, kabinetti 2.

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika torstai klo 14:00-16:20. Kaupungintalo, kabinetti 2. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-16:20 Paikka Kaupungintalo, kabinetti 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/ (5) Kaupunginhallitus Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/ (5) Kaupunginhallitus Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/2017 1 (5) 657 Palvelukeskusliikelaitoksen johtokunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002978 T 00 00 02 Päätös päätti valita kahden vuoden

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4. SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4. SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 7.5.2015 1 AIKA Torstai 7.5.2015 klo 15.30-16.20 PAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Hallituksen ja valtuuston puheenjohtajiston, johtavien viranhaltijoiden ja tarkastuslautakunnan välinen neuvottelu

Hallituksen ja valtuuston puheenjohtajiston, johtavien viranhaltijoiden ja tarkastuslautakunnan välinen neuvottelu KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA 10/2015 Kokousaika Keskiviikko 16.12.2015 klo 8.30 11.00 Kokouspaikka Jyväskylä, ravintola Caterinan kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 80 3 Kokouksen

Lisätiedot

Investointiohjelma vuosille : Talousarvion rakentamisohjelma 2017:

Investointiohjelma vuosille : Talousarvion rakentamisohjelma 2017: OTE PÖYTÄKIRJASTA Kuntayhtymähallitus 13.10.2016 8/2016 Sivu 3 102 KUNTAYHTYMÄN RAKENTAMIS- JA INVESTOINTIOHJELMA VUOSILLE 2017 2021 JA RAKENNUSTEN KORJAUSSUUNNITELMA VUOSILLE 2017 2019 Kiinteistöjohtaja:

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Aika Keskiviikko 2.3.2016 klo 9.15 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 58 19.02.2018 Ympäristölautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 58 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 164 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 2/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 18.8.2017 klo 13.00 13.35 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/

1 Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/ 1 KOKOUSAIKA klo 9.00 KOKOUSPAIKKA Saksankatu 27, A-rak. kokoushuone 1014 LÄSNÄ Pauli Marttila puheenjohtaja Tuija Näppinen varapuheenjohtaja Christer Friskof jäsen Nina Schulman jäsen POISSA MUUT Tuula

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka KOKOUSKUTSU 1 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 16.1.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 22.1.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka 1 Ammatillisen

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 1 / 12. Lapin Urheiluopisto, Hiihtomajantie 2 (kokoustila Voima), Rovaniemi

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 1 / 12. Lapin Urheiluopisto, Hiihtomajantie 2 (kokoustila Voima), Rovaniemi Kuntayhtymähallitus 7.6.2012 6 / 2012 Sivu 1 / 12 Aika Paikka / Liite nro 60 61 62 63 64 / 1 65 / 2a-b 66 67 / 3 Torstai 7.6.2012 klo 13.00 Lapin Urheiluopisto, Hiihtomajantie 2 (kokoustila Voima), Rovaniemi

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/ (5) Kaupunginhallitus Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/ (5) Kaupunginhallitus Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/2017 1 (5) 656 Työterveysliikelaitoksen johtokunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002989 T 00 00 02 Päätös päätti valita kahden vuoden toimikaudeksi

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja Tarkastuslautakunnan kokous 24.1.2018 Pöytäkirja PÖYTÄKIRJA 2 (7) Tarkastuslautakunta TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 24.1.2018 klo 10.00 11.20. Paikka Lisätiedot ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS,

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymähallitus / 2013 Sivu 1 / 10

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymähallitus / 2013 Sivu 1 / 10 Kuntayhtymähallitus 23.1.2013 2 / 2013 Sivu 1 / 10 Aika Paikka / Liite nro 9 10 11 / 1 12 13 / 2 14 / 3 Keskiviikko 23.1.2013 klo 13.00 Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Aika Keskiviikko 6.4.2016 klo 9.15 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Aika Keskiviikko 17.5.2017 klo 9.15 Paikka Ravintola Oppipoika, kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2013 2016 PÖYTÄKIRJA 2/2013 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.09.2013 klo 9.00 14.42 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymävaltuusto 2.9.2013 4 / 2013 Sivu 1 / 9. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymävaltuusto 2.9.2013 4 / 2013 Sivu 1 / 9. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kuntayhtymävaltuusto 2.9.2013 4 / 2013 Sivu 1 / 9 Aika Paikka Maanantai 2.9.2013 klo 10.00 Oppipoika ravintolat / Korkalonkatu 33 (auditorio, II krs.), Rovaniemi / Liite nro 27 28 29 / 1-3 30 31 / 4 Käsiteltävät

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (12) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (12) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2017 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:30-15:50 Paikka KYS, Auditoriorakennus Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja Berg,

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 61 19.02.2018 Asukaslautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 61 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 168 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Torstai klo Oppipoika ravintolat / Auditorio (2. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Torstai klo Oppipoika ravintolat / Auditorio (2. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Kuntayhtymävaltuusto 8.12.2011 ja 22.12.2011 2 / 2011 1/27 Aika Paikka Osallistujat Valtuusto Torstai 8.12.2011 klo 13.58-16.17 Oppipoika ravintolat / Auditorio (2. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Johannes

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/ (5) Kaupunginhallitus Asia/ varajäsenensä seuraavasti: Jäsen Varajäsen

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/ (5) Kaupunginhallitus Asia/ varajäsenensä seuraavasti: Jäsen Varajäsen Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/2017 1 (5) 658 Taloushallintopalveluliikelaitoksen johtokunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002983 T 00 00 02 Päätös päätti valita kahden

Lisätiedot

40 Talousarvion toteutuminen Talousarvion kehys Yhtymähallituksen kokoukset syksyllä 2017

40 Talousarvion toteutuminen Talousarvion kehys Yhtymähallituksen kokoukset syksyllä 2017 KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 15.9.2017 1 KOKOUSAIKA Torstai 21.9.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, aulaluokka, 1. krs (Suoratie 1) 40

Lisätiedot

VUODEN 2014 TALOUSARVION JA VUOSIEN 2015 2016 TALOUSSUUNNITELMAN LAADINTAOHJEET

VUODEN 2014 TALOUSARVION JA VUOSIEN 2015 2016 TALOUSSUUNNITELMAN LAADINTAOHJEET VUODEN 2014 TALOUSARVION JA VUOSIEN 2015 2016 TALOUSSUUNNITELMAN LAADINTAOHJEET Hallitus 28.8.2013 Versio 1.0 1 (8) Sisällysluettelo VUODEN 2014 TALOUSARVION JA VUOSIEN 2015 2016 TALOUSSUUNNITELMAN LAADINTAOHJEET...

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus KOKOUSKUTSU 9 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 13.10.2011 1 KOKOUSAIKA Tiistai 18.10.2011 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Kankaanpää, Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

TARKASTUSSÄÄNTÖ. Hyväksytty yv

TARKASTUSSÄÄNTÖ. Hyväksytty yv TARKASTUSSÄÄNTÖ Hyväksytty yv 25.02.2013 10 SISÄLLYSLUETTELO I LUKU VALVONTAJÄRJESTELMÄ 1 Ulkoinen ja sisäinen valvonta 1 II LUKU TARKASTUSLAUTAKUNTA 2 Lautakunnan kokoonpano 1 3 Lautakunnan kokoukset

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 60 19.02.2018 Kaupunginvaltuusto 27 12.03.2018 Perusturvalautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 60 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 11.5.2012 1 KOKOUSAIKA Tiistai 22.5.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Kaupunginhallitus AIKA 28.06.2017 klo 17:35-18:36 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Heijnsbroek-Wirén Mia puheenjohtaja Isotalo Arja I varapuheenjohtaja

Lisätiedot